Ószövetségi Düh
Sep 09, 2013 00:26:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az önkéntes témaignorálásban jó lettem, nem mentem sehova, csak aztán házhoz jöttek a témák, szó szerint többször. :)
Na, meg kell tanulnom az ilyet is elütni, mert nem lehetek mindig ráérve, ja.</div>
Tyodika, állj a tükör elé, és gyakorold a következő mondatot:
- Sajnos nem érek rá, dolgoznom kell.
Na, meg kell tanulnom az ilyet is elütni, mert nem lehetek mindig ráérve, ja.</div>
Tyodika, állj a tükör elé, és gyakorold a következő mondatot:
- Sajnos nem érek rá, dolgoznom kell.
Sep 09, 2013 00:26:59
????
Sep 09, 2013 00:27:27
Endre! Petráék nem mondták, hogy nem szabad ennyit szívni? Pláne, ha valami dilibogyót is szedsz. Tessék, volt itt hegy, koboldok. Mi lesz még? Beismered a masztipartis hozzászólást is?
Sep 09, 2013 00:27:27
Béla
(
x4)
Sep 09, 2013 00:27:56
x4)
A legdurvább mániás szakaszt figyelhetjük meg snecin a recskagate óta.
Szerintem már el is sírta magát.
A félreértések elkerülése végett: na nem azért, mert a kis sunyi patkány ráébredt volna akármire is, hanem azért, mert beszart attól, hogy holnaptól elindul a gőzhengerünk rocskai irányába, és kibasszák a kényelmes kanapéról.
Egy másodpercre se tévesszétek szem elől, hogy a világ egyik legszámítóbb kis sunyi patkányával állunk szebe, akinek ha hátat fordítanátok úgy, hogy a kezáben van egy penge, még ha előtte meg is mentettétek az életét, gondolkodás nélkül fogcsikorgatva belédvágja.
Sneci, nyitott könyv vagy, egy másodpercre sem tudsz már sajnálatot ébreszteni bennem. Csak undort, de azt egyre többet. Lehet, hogy ha szembetalálkoznánk, nem leköpnélek, hanem önkéntelenül lehánynálak. Bizony.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Szerintem már el is sírta magát.
A félreértések elkerülése végett: na nem azért, mert a kis sunyi patkány ráébredt volna akármire is, hanem azért, mert beszart attól, hogy holnaptól elindul a gőzhengerünk rocskai irányába, és kibasszák a kényelmes kanapéról.
Egy másodpercre se tévesszétek szem elől, hogy a világ egyik legszámítóbb kis sunyi patkányával állunk szebe, akinek ha hátat fordítanátok úgy, hogy a kezáben van egy penge, még ha előtte meg is mentettétek az életét, gondolkodás nélkül fogcsikorgatva belédvágja.
Sneci, nyitott könyv vagy, egy másodpercre sem tudsz már sajnálatot ébreszteni bennem. Csak undort, de azt egyre többet. Lehet, hogy ha szembetalálkoznánk, nem leköpnélek, hanem önkéntelenül lehánynálak. Bizony.
Ószövetségi Düh
Sep 09, 2013 00:29:36
<div class="quote"><div class="author">????</div>Őszinteségi roham. Hívjunk gyorsan <s>pizzafutárt</s> mentőt a Kolosyra!!</div>
Vagy a mai sokkterápia hatására kezd kialakulni a betegségtudata. Több ilyen kezelésre lenne szüksége, mint a mai :)
Vagy a mai sokkterápia hatására kezd kialakulni a betegségtudata. Több ilyen kezelésre lenne szüksége, mint a mai :)
Sep 09, 2013 00:29:36
sodika
Sep 09, 2013 00:31:29
A legnagyobb hibám, hogy még mindig csak a szavak szintjén függetlenítettem magamat a külső elvárásoktól, de valójában nem szarom le őket.
Ez azon is látszik, hogy amikor az Eszter azzal érvvel, hogy mennyit keres, még neki is magyarázkodni kezdek, ahelyett, hogy neki egy hasonlóan érzékeny gyengeségével vágnék vissza, mint az én pénztelenségem, mondván, hogy ő meg ebben van hátrányban.
Nagyjából erre is fogok áttérni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ez azon is látszik, hogy amikor az Eszter azzal érvvel, hogy mennyit keres, még neki is magyarázkodni kezdek, ahelyett, hogy neki egy hasonlóan érzékeny gyengeségével vágnék vissza, mint az én pénztelenségem, mondván, hogy ő meg ebben van hátrányban.
Nagyjából erre is fogok áttérni.
Sep 09, 2013 00:31:29
tigris
Sep 09, 2013 00:31:39
kurvanagy, hogy ő áll neki "koboldozni" egy hozzászólásban.
egy eredeti gondolata sincs.
egy eredeti gondolata sincs.
Sep 09, 2013 00:31:39
????
Sep 09, 2013 00:32:16
Ha ilyen őszinteségi fázisok jönnek rád Endre, akkor írj verseket. Ha törpapa rajzolhat, ki tudja, még belőled is lehet költő. Sőt, te már jó is vagy ebben, hiszen többmilliót elköltöttél.
Sep 09, 2013 00:32:16
tigris
Sep 09, 2013 00:33:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A legnagyobb hibám, hogy még mindig csak a szavak szintjén függetlenítettem magamat a külső elvárásoktól, de valójában nem szarom le őket.
Nagyjából erre is fogok áttérni.</div>
neked sok nagy, óriási hibád van, nehéz megtalálni a legnagyobbat.
- gonoszság
- ostobaság
- restség
- szexuális eltévelyedés
- megbízhatatlanság
- kleptománia
neked sok nagy, óriási hibád van, nehéz megtalálni a legnagyobbat.
- gonoszság
- ostobaság
- restség
- szexuális eltévelyedés
- megbízhatatlanság
- kleptománia
Sep 09, 2013 00:33:06
????
Sep 09, 2013 00:34:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A legnagyobb hibám, hogy még mindig csak a szavak szintjén függetlenítettem magamat a külső elvárásoktól, de valójában nem szarom le őket.
Így beszél egy igazi vadászbika. Törjenek azok az állkapcsok!!
Így beszél egy igazi vadászbika. Törjenek azok az állkapcsok!!
Sep 09, 2013 00:34:05
Ószövetségi Düh
Sep 09, 2013 00:34:18
Munka helyett? Szuper ötlet.
Novotnit ne felejtsd majd el megemlíteni neki, bátor kocsonya.
Munka helyett? Szuper ötlet.
Novotnit ne felejtsd majd el megemlíteni neki, bátor kocsonya.
Sep 09, 2013 00:34:18
tigris
Sep 09, 2013 00:36:36
sodi mesét írjál!
legyen benne egy űrdiplomata, akit egy krampusz pórázon rángat ide-oda.
további szereplők:
- részeges télapó
- gömbszerűvé puffadt hájas humanoid
- gnóm, beszédhibás törpe vámpír
- náci gömbőc, aki egy német tinédzserfiú lekúrásáról ábrándozik.
- egy közismert tolvaj, aki tolvajkéregetőként, rendfenntartóként ünnepli magát
- egy bolgár származású jetiféleség
- impotens csöves
további szereplők:
- részeges télapó
- impotens csöves
Sep 09, 2013 00:36:36
Fiatalember
Sep 09, 2013 00:36:39
Elment a levél egy igencsak olvasott webes újság egyik újságírójának, hogy ha tudnak, delegáljanak már valakit a 26-odikai tárgyalásra, mert nagy show lesz :)
Valaki tud mondani pontos helyet és időpontot?
Valaki tud mondani pontos helyet és időpontot?
Sep 09, 2013 00:36:39
????
Sep 09, 2013 00:37:08
Az első és legfontosabb: légy nagyon impulzív.
Tudod, mint Lacika
Tudod, mint Lacika
Sep 09, 2013 00:37:08
Hiénaverő
Sep 09, 2013 00:38:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azt csinálom, baszod.
Nyomom, és ami nem hat erősen rám érzelmileg (nem lelkesít, és nem háborít fel), azokat a témákat meg ignorálom.
Ezen a héten uncsibb témában elmegyek Vajda Attilát filmezni bank előtt ácsorogva, mert azt megígértem
</div>
Hány ígéretedet szegted már meg Endre? Nem mész Vajdakecit filmezni, hanem elvállalod az első melót a kínai étteremben mint mosogató. ez bazmeg, ez lenne a normális hozzáállás. De ha lesz köszfetyítés, vagy valami outube-fos erről a baromságról, akkor ki fog derülni, hogy megint hazudtál. Nem fogunk meglepődni.
Nyomom, és ami nem hat erősen rám érzelmileg (nem lelkesít, és nem háborít fel), azokat a témákat meg ignorálom.
Ezen a héten uncsibb témában elmegyek Vajda Attilát filmezni bank előtt ácsorogva, mert azt megígértem
</div>
Hány ígéretedet szegted már meg Endre? Nem mész Vajdakecit filmezni, hanem elvállalod az első melót a kínai étteremben mint mosogató. ez bazmeg, ez lenne a normális hozzáállás. De ha lesz köszfetyítés, vagy valami outube-fos erről a baromságról, akkor ki fog derülni, hogy megint hazudtál. Nem fogunk meglepődni.
Sep 09, 2013 00:38:36
Kiss Roland
Sep 09, 2013 00:39:19
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>sodi mesét írjál!
további szereplők:
- részeges télapó
- impotens csöves</div>
Méghogy én közismert tolvaj. Kikérem magamnak!!
további szereplők:
- részeges télapó
- impotens csöves</div>
Méghogy én közismert tolvaj. Kikérem magamnak!!
Sep 09, 2013 00:39:19
Kiss Endre Farkas
Sep 09, 2013 00:44:23
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Elment a levél egy igencsak olvasott webes újság egyik újságírójának, hogy ha tudnak, delegáljanak már valakit a 26-odikai tárgyalásra, mert nagy show lesz :)
Valaki tud mondani pontos helyet és időpontot?</div>
Velvet? *felcsillanó szemekkel*
Valaki tud mondani pontos helyet és időpontot?</div>
Velvet? *felcsillanó szemekkel*
Sep 09, 2013 00:44:23
tigris
Sep 09, 2013 00:44:54
a velvetet nem érdekli, nem hozta a múltkor sem a kívánt számokat.
Sep 09, 2013 00:44:54
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 00:50:24
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szóval a totál elborulás van.
Hogy akkor én leszek a családfenntartó, meg mérnöki óradíj, meg a lófasz, és akkor ez így miért nem elég a megélhetéshez.
Mint hogyha az lenne, hogy legalábbis varázsolnék, és a munkaadók meg a varázslásért szórnék a pénzt.
Vagy nem tom...
Értelmezni sem tudom ezeket a totál fiktív, meseszerű elvárásokat, mint hogyha legalábbis valami istenséggé kellett volna képeződnöm az egyetemen, és ehhez képest miért nem vagyok hegyeket arrébb hordó istenség. :D</div>
Mi a meseszerű elvárás abban, hogy 31 évesen keress annyi pénzt, hogy abból két ember megéljen?
Szerinted az a sok ember, akit látsz az utcán miből él? Mindegyiknek van egy saját bejáratú fórizsja, akin élősködni tud?
Én elhiszem, hogy neked nagyon jó lenne, ha azt mondhatnád, Magyarországon mindenki nyomorog, és ez téged is felment a saját sorod iránt érzett felelősség alól, de ez tényszerűen nem igaz.
A magyarok nagy többsége igenis meg tud élni, és tud a munkája révén egyről kettőre jutni. Jobb életet, jobb "rendszert" érdemelnénk? Igen, de a magyar élet hibáira nem az a válasz, hogy ülünk a kanapén és egész álló nap maszturbálunk. Menni kell dolgozni, és annak lesz is eredménye.
Persze téged visszahúz az autizmusod. Neked az is kiút lenne, ha szereznél papírt a fogyatékosságodról, és onnantól senki sem várna már el tőled semmit sem.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Hogy akkor én leszek a családfenntartó, meg mérnöki óradíj, meg a lófasz, és akkor ez így miért nem elég a megélhetéshez.
Mint hogyha az lenne, hogy legalábbis varázsolnék, és a munkaadók meg a varázslásért szórnék a pénzt.
Vagy nem tom...
Értelmezni sem tudom ezeket a totál fiktív, meseszerű elvárásokat, mint hogyha legalábbis valami istenséggé kellett volna képeződnöm az egyetemen, és ehhez képest miért nem vagyok hegyeket arrébb hordó istenség. :D</div>
Mi a meseszerű elvárás abban, hogy 31 évesen keress annyi pénzt, hogy abból két ember megéljen?
Szerinted az a sok ember, akit látsz az utcán miből él? Mindegyiknek van egy saját bejáratú fórizsja, akin élősködni tud?
Én elhiszem, hogy neked nagyon jó lenne, ha azt mondhatnád, Magyarországon mindenki nyomorog, és ez téged is felment a saját sorod iránt érzett felelősség alól, de ez tényszerűen nem igaz.
A magyarok nagy többsége igenis meg tud élni, és tud a munkája révén egyről kettőre jutni. Jobb életet, jobb "rendszert" érdemelnénk? Igen, de a magyar élet hibáira nem az a válasz, hogy ülünk a kanapén és egész álló nap maszturbálunk. Menni kell dolgozni, és annak lesz is eredménye.
Persze téged visszahúz az autizmusod. Neked az is kiút lenne, ha szereznél papírt a fogyatékosságodról, és onnantól senki sem várna már el tőled semmit sem.
sodika
Sep 09, 2013 00:50:50
Oké, mostantól ki lesztek éheztetve.
<a href="https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987438275395" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987438275395</a>
Ennyi.
<a href="https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987438275395" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987438275395</a>
Ennyi.
Sep 09, 2013 00:50:50
sodika
Sep 09, 2013 00:51:53
sodilegnagyobbrajongoja:
Szorgalmas vagyok, van megrendelésem, szakértelmem, és melóm. Ez a lényeg.
Minden másra ez a link a válasz.
Sep 09, 2013 00:51:53
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 00:52:02
x16)
<i>Kiss Endre Farkas
körülbelül egy perce
KÖZLEMÉNY - Most fejeztem be, hogy a magánéletemet érintő bármilyen felvetésre akár itt, akár bárhol máshol érdemben reagáljak. Meguntam. Mindenkire ráhagyom, gondoljon rólam bármilyen agyament, mesebeli marhaságot. Aki pedig a jövőbeli cáfolatok hiányát valamiféle beismerésnek fogja tekinteni, annak előre is üzenem, hogy haver, nagyon hülye vagy.</i>
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
körülbelül egy perce
KÖZLEMÉNY - Most fejeztem be, hogy a magánéletemet érintő bármilyen felvetésre akár itt, akár bárhol máshol érdemben reagáljak. Meguntam. Mindenkire ráhagyom, gondoljon rólam bármilyen agyament, mesebeli marhaságot. Aki pedig a jövőbeli cáfolatok hiányát valamiféle beismerésnek fogja tekinteni, annak előre is üzenem, hogy haver, nagyon hülye vagy.</i>
tigris
Sep 09, 2013 00:52:52
nem vagyunk haverok sodi! sőt neked egyáltalán nincsenek haverjaid.
Sep 09, 2013 00:52:52
sodika
Sep 09, 2013 00:52:54
Hazudozzatok, amit akartok.
Lehet kezdeni, leszarom.
Lehet kezdeni, leszarom.
Sep 09, 2013 00:52:54
ördögi jezsuita
Sep 09, 2013 00:53:12
A szetei montázs készítője, aki telipofával röhögött a seriff és seriffné képen, valamint a KFC jews megosztója, aki tinédzserként a morbidban publikált, az ő "kibaszott érzékeny lelkéről" rinyál
kész, azt hiszem be lehet zárni az internetet, ezt nem nagyon lehet felülmúlni
kész, azt hiszem be lehet zárni az internetet, ezt nem nagyon lehet felülmúlni
Sep 09, 2013 00:53:12
Hiénaverő
Sep 09, 2013 00:53:48
Tudod hogy mi a legszomorúbb ebben Endre? Hogy holnap reggel felkelsz, felmész a Facebookra és ide a fórumra, megnézed az éjszakai termést, utána ellébecolod a délelőttöt megint, majd ellépsz valamerre élősködni, utána pedig visszamászol a Kolosyra, és álomba recskázod magad.
Kurvára hiteltelenek ezek a százszor bedobott fogadalmaid, addig neked nem lesz hiteled, míg valaki le nem fényképez egy Tesco-pénztárban vagy a McDonald's-alkalmazottként. Kurvára hajts erre a státuszra, akkor talán megkímélnek az intervencionisták, mert felcsillanna egy halvány reménysugár, hogy valaha talán rendes ember lesz belőled. Ha a jövő héten megjelenik egyetlen videó vagy lesz bármilyen köszfetyítyés, akkor viszont menni fog a tényfeltárás Rocskainak, és Tél Tábornok már közeledik...
Ezen pedig semmiféle "Soha többet nem írok ide"-mániás szakasz nem fog változtatni. Vagy lesz bizonyíték arról hogy rendesen dolgozol normális munkahelyen, vagy repülsz a recsikanapéról.
Kurvára hiteltelenek ezek a százszor bedobott fogadalmaid, addig neked nem lesz hiteled, míg valaki le nem fényképez egy Tesco-pénztárban vagy a McDonald's-alkalmazottként. Kurvára hajts erre a státuszra, akkor talán megkímélnek az intervencionisták, mert felcsillanna egy halvány reménysugár, hogy valaha talán rendes ember lesz belőled. Ha a jövő héten megjelenik egyetlen videó vagy lesz bármilyen köszfetyítyés, akkor viszont menni fog a tényfeltárás Rocskainak, és Tél Tábornok már közeledik...
Ezen pedig semmiféle "Soha többet nem írok ide"-mániás szakasz nem fog változtatni. Vagy lesz bizonyíték arról hogy rendesen dolgozol normális munkahelyen, vagy repülsz a recsikanapéról.
Sep 09, 2013 00:53:48
tigris
Sep 09, 2013 00:53:52
hát nem kéne a magánéletedet az interneten élni, akkor nem is foglalkozna vele senki, te fogyaték.
Sep 09, 2013 00:53:52
szpítsopp
Sep 09, 2013 00:54:00
kilencedik fázis: fogadkozás a facebookon
Sep 09, 2013 00:54:00
heavy metal
Sep 09, 2013 00:54:40
Sodika ezt a dalt neked küld9m. (broninak szántam de ő mára teljesen szedálta magát)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4_OiUURbYlQ" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4_OiUURbYlQ</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4_OiUURbYlQ" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4_OiUURbYlQ</a>
Sep 09, 2013 00:54:40
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 00:54:42
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>sodilegnagyobbrajongoja:
<a href="https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987438275395" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987438275395</a></div>
Havi 10-20 ezer forintot keresel. Mennyi a bruttó átlagkereset ma Magyarországon? 250 ezer? Érted Endre, 10-20-szor annyit keresünk mi magyarok, mint te? Ez hogy lehet?
<a href="https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987438275395" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987438275395</a></div>
Havi 10-20 ezer forintot keresel. Mennyi a bruttó átlagkereset ma Magyarországon? 250 ezer? Érted Endre, 10-20-szor annyit keresünk mi magyarok, mint te? Ez hogy lehet?
tigris
Sep 09, 2013 00:55:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hazudozzatok, amit akartok.
Lehet kezdeni, leszarom.</div>
igenis polgármesterjelölt úr!
igenis polgármesterjelölt úr!
Sep 09, 2013 00:55:10
szpítsopp
Sep 09, 2013 00:55:50
az a bibi, hogy te hazudozol csak.
az a bibi, hogy te hazudozol csak.
Sep 09, 2013 00:55:50
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 00:56:20
x16)
Mi a hazugság? Hogy lassan két éve a Kolosy téren egy irodában laksz egy kegyelemkanapén? Hogy annyi pénzt nem tudsz megkeresni, ami a puszta éhhaláltól megmentene?
Mi a hazugság? Hogy lassan két éve a Kolosy téren egy irodában laksz egy kegyelemkanapén? Hogy annyi pénzt nem tudsz megkeresni, ami a puszta éhhaláltól megmentene?
Hiénaverő
Sep 09, 2013 00:56:33
Itt csak te hazudozol és mentegetőzöl Endre.
Sep 09, 2013 00:56:33
ördögi jezsuita
Sep 09, 2013 00:57:06
</div>
szorgalmas vagy? sodi bazdmeg, ne már, nem félsz hogy rádszakad a plafon mikor ilyeneket írsz?
</div>
szorgalmas vagy? sodi bazdmeg, ne már, nem félsz hogy rádszakad a plafon mikor ilyeneket írsz?
Sep 09, 2013 00:57:06
sodika
Sep 09, 2013 00:57:23
Tessék hazudozni sokat.
Még. Nagyokat, úgy.
Gyerünk.
Szabad az út.
Még. Nagyokat, úgy.
Gyerünk.
Szabad az út.
Sep 09, 2013 00:57:23
sodika
Sep 09, 2013 00:58:27
Igen, szorgalmas vagyok, és igyekszem, és kaparok.
Te most ne ezzel törődj, hanem hazudj rólam valami nagyot inkább. Az lesz a jó.
Te most ne ezzel törődj, hanem hazudj rólam valami nagyot inkább. Az lesz a jó.
Sep 09, 2013 00:58:27
heavy metal
Sep 09, 2013 00:58:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tessék hazudozni sokat.
Még. Nagyokat, úgy.
Gyerünk.
Szabad az út.</div>
ez a zene, ugye sodika?
Még. Nagyokat, úgy.
Gyerünk.
Szabad az út.</div>
ez a zene, ugye sodika?
Sep 09, 2013 00:58:49
sodika
Sep 09, 2013 00:59:12
Magyarázz félre valamit, és hazudozz róla sokat, jól.
Úgy lesz a jó és szép. Éljed ki magad, most már lehet.
Gyerünk.
Gyerünk.
Sep 09, 2013 00:59:12
Kóser Szalonna
Sep 09, 2013 00:59:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Igen, szorgalmas vagyok, és igyekszem, és kaparok.
Te most ne ezzel törődj, hanem hazudj rólam valami nagyot inkább. Az lesz a jó.</div>
Takarodj már innen a picsába, idióta fogyatékos figyelemkurva.
Te most ne ezzel törődj, hanem hazudj rólam valami nagyot inkább. Az lesz a jó.</div>
Takarodj már innen a picsába, idióta fogyatékos figyelemkurva.
Sep 09, 2013 00:59:52
tigris
Sep 09, 2013 01:00:20
Még. Nagyokat, úgy.
Gyerünk.
Szabad az út.</div>
mikor indul a kampány?
és a biciklis körutazás marcival?
mennyit küldtél neki?
és anyádnak?
ki írta a masztipartis hozzászólást?
mi van olika interjúval?
törpapa lakásával?
tényleg vádlott vagy?
Még. Nagyokat, úgy.
Gyerünk.
Szabad az út.</div>
mikor indul a kampány?
és a biciklis körutazás marcival?
mennyit küldtél neki?
és anyádnak?
ki írta a masztipartis hozzászólást?
mi van olika interjúval?
törpapa lakásával?
tényleg vádlott vagy?
Sep 09, 2013 01:00:20
Latinovits
Sep 09, 2013 01:00:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Magyarázz félre valamit, és hazudozz róla sokat, jól.
Gyerünk.</div>
ilyenkor sírsz is, vagy csak vered?
Gyerünk.</div>
ilyenkor sírsz is, vagy csak vered?
Sep 09, 2013 01:00:37
Hiénaverő
Sep 09, 2013 01:01:49
Még. Nagyokat, úgy.
Gyerünk.
Szabad az út.</div>
Itt csak te hazudozol. Folyamatosan. Inkább menj el dolgozni.
Juteszembe:
"Ha látsz vagy hallasz egy idegbeteg barmot (köznapi szóval: ideges ember), akkor tudhatod, hogy valahol elárulták róla az igazságot. :)"
Még. Nagyokat, úgy.
Gyerünk.
Szabad az út.</div>
Itt csak te hazudozol. Folyamatosan. Inkább menj el dolgozni.
Juteszembe:
"Ha látsz vagy hallasz egy idegbeteg barmot (köznapi szóval: ideges ember), akkor tudhatod, hogy valahol elárulták róla az igazságot. :)"
Sep 09, 2013 01:01:49
sodika
Sep 09, 2013 01:01:58
Csalódtam. Tessék szorgalmasan hazudozni.
Lehet Facebook-on is. Gyerünk.
Lehet Facebook-on is. Gyerünk.
Sep 09, 2013 01:01:58
tigris
Sep 09, 2013 01:02:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Magyarázz félre valamit, és hazudozz róla sokat, jól.
Gyerünk.</div>
jó ! kezdem! képzeld megyek pál marcival egy kerékpáros körutazásra! aki szarból van az nem tud jönni, de én nem vagyok szarból. holnap kezdem a felpörgészt, aztán jön a saját megoldás, de addig is odaadom minden bevételem harminc százalékát marcinak. képzeld engem fog indítani az otthonvédelmi tanács polgármester jelöltként egy kis faluban.
szeretem tatár józsit.
Gyerünk.</div>
jó ! kezdem! képzeld megyek pál marcival egy kerékpáros körutazásra! aki szarból van az nem tud jönni, de én nem vagyok szarból. holnap kezdem a felpörgészt, aztán jön a saját megoldás, de addig is odaadom minden bevételem harminc százalékát marcinak. képzeld engem fog indítani az otthonvédelmi tanács polgármester jelöltként egy kis faluban.
szeretem tatár józsit.
Sep 09, 2013 01:02:06
sodika
Sep 09, 2013 01:02:18
gyerünk, nem látom.
csalódott leszek
csalódott leszek
Sep 09, 2013 01:02:18
tigris
Sep 09, 2013 01:03:08
JÖVŐ HÉTEN -HOLNAP MEGÍROM A PÁL MARCIS MAGYARÁZÓ BLOGBEJEGYZÉST.
Sep 09, 2013 01:03:08
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 01:03:50
x16)
Mi van Endre, ideges vagy?
Hol a repcsiiiii? Lesz repcsiiiii?
Hol a repcsiiiii? Lesz repcsiiiii?
tigris
Sep 09, 2013 01:04:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>gyerünk, nem látom.
csalódott leszek</div>
MIT NEM LÁTSZ RECSKABOY?
csalódott leszek</div>
MIT NEM LÁTSZ RECSKABOY?
Sep 09, 2013 01:04:12
Hiénaverő
Sep 09, 2013 01:05:36
Endre menj már innen és gondolkozz el az életeden, ne kínlódj, így is kurva szánalmas amit itt leművelsz, 13 éves picsák csinálják ezt. Holnap pedig vállalj valami rendes munkát.
Sep 09, 2013 01:05:36
Hitvány Patkány
Sep 09, 2013 01:06:41
csalódott leszek</div>
Pont leszarjuk, mit nem látsz hülyegyerek. Ma a csoport mind a 200 tagja látta, hogy egy perverz, beteges hazudozó vagy és azért szarod le a kritikát, mert nincs rá érdemi válaszod.
csalódott leszek</div>
Pont leszarjuk, mit nem látsz hülyegyerek. Ma a csoport mind a 200 tagja látta, hogy egy perverz, beteges hazudozó vagy és azért szarod le a kritikát, mert nincs rá érdemi válaszod.
Sep 09, 2013 01:06:41
múlt
Sep 09, 2013 01:06:51
őzike szép, őzike jó.
őzike, őzike.
őzike.
őzike, őzike.
őzike.
Sep 09, 2013 01:06:51
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 01:07:38
x16)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>A legdurvább mániás szakaszt figyelhetjük meg snecin a recskagate óta.
Szerintem már el is sírta magát.</div>
Ez nem klasszikus mániás szakasz. Ez valami tök más. Én ilyennek még nem láttam. Kibaszottul ideges.
Abban viszont egyetértek, hogy valszeg a mai volt a snecológia legnagyobb napja a Recskagate óta. Ami a legszebb az egészben, hogy abban a Facebook csoportban járatta le magát, amelyet az összes kappányos és egyéb otthonvédő olvas.
És akkor még csak most jön a tárgyalása. Ultrabrutál hónapnak nézünk elébe.
Ez nem klasszikus mániás szakasz. Ez valami tök más. Én ilyennek még nem láttam. Kibaszottul ideges.
Abban viszont egyetértek, hogy valszeg a mai volt a snecológia legnagyobb napja a Recskagate óta. Ami a legszebb az egészben, hogy abban a Facebook csoportban járatta le magát, amelyet az összes kappányos és egyéb otthonvédő olvas.
És akkor még csak most jön a tárgyalása. Ultrabrutál hónapnak nézünk elébe.
*
Sep 09, 2013 01:07:55
fehér ember nem felejt! különösen ha még zsidó is.
ezt ne feledd!
ezt ne feledd!
Sep 09, 2013 01:07:55
Hiénaverő
Sep 09, 2013 01:11:01
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>A legdurvább mániás szakaszt figyelhetjük meg snecin a recskagate óta.
És akkor még csak most jön a tárgyalása. Ultrabrutál hónapnak nézünk elébe.</div>
Felfogtad már végre hogy te basztad el? Felfogtad már végre hogy neked kell változtatnod? Felfogtad már végre hogy magadat szopatod ha a hülye álomvilágodat vetíted ki a valóságra? Felfogtad már végre hogy nem mások tehetnek a nyomorodról hanem te magad?!
Felfogtad már végre? Hallod?! HALLOD?!?!?!?!4444
És akkor még csak most jön a tárgyalása. Ultrabrutál hónapnak nézünk elébe.</div>
Felfogtad már végre hogy te basztad el? Felfogtad már végre hogy neked kell változtatnod? Felfogtad már végre hogy magadat szopatod ha a hülye álomvilágodat vetíted ki a valóságra? Felfogtad már végre hogy nem mások tehetnek a nyomorodról hanem te magad?!
Felfogtad már végre? Hallod?! HALLOD?!?!?!?!4444
Sep 09, 2013 01:11:01
here
Sep 09, 2013 01:15:38
ajjaj, visszakanyarodtunk a buzis önsajnálat fázishoz. pedig már úgy tűnt vége a mai rohamnak.
Sep 09, 2013 01:15:38
sodika
Sep 09, 2013 01:22:03
A hülye csúfolódáshoz meg itt ez a link:
<a href="https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987641640479" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987641640479</a>
<a href="https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987641640479" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987641640479</a>
Sep 09, 2013 01:22:03
here
Sep 09, 2013 01:22:53
a csajoknak azért bejön endre karakánsága:
Tóth Veronika FoxGirl Ismi a téma!
13 perce, mobil használatával · Tetszik · 1
Tóth Veronika FoxGirl Én meg,csak azért is provokálok és bizti nem a semmittevésbe pusztulok majd meg!Hadd vergődjenek a irigyeink,ez azt jelenti,hogy nem vagyunk közömbösek számukra!
8 perce, mobil használatával · Tetszik · 1
Kiss Endre Farkas Értem.
6 perce · Tetszik · 1
Tóth Veronika FoxGirl Gondolj bele,az életben se hervadunk el ha ránk szövegelnek,de azok az egyének,akik itt ugatnak Reád vagy Reám,pont arra aki imádja magát,hát hadd ne vegye fel a netes maszlagot,majd ha szemeink előtt kimernék nyőgni.Ezeket nem tekintem embereknek,sőt!Ne hergeld magad nah!
körülbelül egy perce, mobil használatával · Tetszik
Tóth Veronika FoxGirl Ismi a téma!
13 perce, mobil használatával · Tetszik · 1
Tóth Veronika FoxGirl Én meg,csak azért is provokálok és bizti nem a semmittevésbe pusztulok majd meg!Hadd vergődjenek a irigyeink,ez azt jelenti,hogy nem vagyunk közömbösek számukra!
8 perce, mobil használatával · Tetszik · 1
Kiss Endre Farkas Értem.
6 perce · Tetszik · 1
Tóth Veronika FoxGirl Gondolj bele,az életben se hervadunk el ha ránk szövegelnek,de azok az egyének,akik itt ugatnak Reád vagy Reám,pont arra aki imádja magát,hát hadd ne vegye fel a netes maszlagot,majd ha szemeink előtt kimernék nyőgni.Ezeket nem tekintem embereknek,sőt!Ne hergeld magad nah!
körülbelül egy perce, mobil használatával · Tetszik
Sep 09, 2013 01:22:53
szpítsopp
Sep 09, 2013 01:25:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A hülye csúfolódáshoz meg itt ez a link:
<a href="https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987641640479" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987641640479</a></div>
most ezt fogod linkelgetni, te autista, mint valami alsós hülyegyerek?
<a href="https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987641640479" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201987641640479</a></div>
most ezt fogod linkelgetni, te autista, mint valami alsós hülyegyerek?
Sep 09, 2013 01:25:33
Hiénaverő
Sep 09, 2013 01:26:50
Endre, mikor kezded a szórólapozást a Batthyányin? Jövő héten?
Sep 09, 2013 01:26:50
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 01:26:51
x16)
Endre, van egy tök jó ötletem.
Elintézzük, hogy Rocskai kidobjon az irodából, és neked haza kelljen költözni Pátyra.
És akkor ha Fórizs vagy bárki más hív kamerázni, akkor joggal mondhatod, hogy bocs, nem tudok menni, mert nincs pénzem buszjegyre. És ezt nem vonhatják kétségbe, hiszen mindenki tudja, hogy egy nincstelen proli vagy.
Vége megszabadulsz a kamerázás terhétől. Mit szólsz, fasza terv, nem?
Elintézzük, hogy Rocskai kidobjon az irodából, és neked haza kelljen költözni Pátyra.
És akkor ha Fórizs vagy bárki más hív kamerázni, akkor joggal mondhatod, hogy bocs, nem tudok menni, mert nincs pénzem buszjegyre. És ezt nem vonhatják kétségbe, hiszen mindenki tudja, hogy egy nincstelen proli vagy.
Vége megszabadulsz a kamerázás terhétől. Mit szólsz, fasza terv, nem?
sodika
Sep 09, 2013 01:27:08
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
most ezt fogod linkelgetni, te autista, mint valami alsós hülyegyerek?</div>
Aha. Csúfolódásra az egyiket, hazudozásra a másikat.
Aha. Csúfolódásra az egyiket, hazudozásra a másikat.
Sep 09, 2013 01:27:08
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 01:27:32
x16)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Endre, mikor kezded a szórólapozást a Batthyányin? Jövő héten?</div>
Ülve lehet szórólapozni?
Mert állni ugye nem tud.
Ülve lehet szórólapozni?
Mert állni ugye nem tud.
sodika
Sep 09, 2013 01:29:02
sodilegnagyobbrajongoja:
A hülyeséget a csúfolódás kategóriájába sorolom.
Parancsolj:
Parancsolj:
Sep 09, 2013 01:29:02
szpítsopp
Sep 09, 2013 01:29:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Aha. Csúfolódásra az egyiket, hazudozásra a másikat.</div>
semmi gond, ki lesz törölve majd a faszba :D
Aha. Csúfolódásra az egyiket, hazudozásra a másikat.</div>
semmi gond, ki lesz törölve majd a faszba :D
Sep 09, 2013 01:29:12
Hiénaverő
Sep 09, 2013 01:29:13
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Endre, mikor kezded a szórólapozást a Batthyányin? Jövő héten?</div>
Ülve lehet szórólapozni?
Mert állni ugye nem tud.</div>
Kivéve ha kamerázgatni kell a szíriai vonulgatást, akkor érdekes módon nem esett össze.
Ülve lehet szórólapozni?
Kivéve ha kamerázgatni kell a szíriai vonulgatást, akkor érdekes módon nem esett össze.
Sep 09, 2013 01:29:13
sodika
Sep 09, 2013 01:31:04
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
semmi gond, ki lesz törölve majd a faszba :D</div>
Ami releváns, azt nem szabad.
Ami releváns, azt nem szabad.
Sep 09, 2013 01:31:04
Lázár
Sep 09, 2013 01:31:28
"Szili Katalin is adna mindenkinek garantált alapjövedelmet"
Eltekintve ennek társadalmilag romboló hatásától megkérdezném hogy miből adna?
Eltekintve ennek társadalmilag romboló hatásától megkérdezném hogy miből adna?
Sep 09, 2013 01:31:28
szpítsopp
Sep 09, 2013 01:31:51
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Endre, mikor kezded a szórólapozást a Batthyányin? Jövő héten?</div>
Ülve lehet szórólapozni?
Kivéve ha kamerázgatni kell a szíriai vonulgatást, akkor érdekes módon nem esett össze.</div>
Az más.
Ülve lehet szórólapozni?
Kivéve ha kamerázgatni kell a szíriai vonulgatást, akkor érdekes módon nem esett össze.</div>
Az más.
Sep 09, 2013 01:31:51
Hiénaverő
Sep 09, 2013 01:32:56
Parancsolj:
Ettől rendbejött minden ugye, autistaboy? Gyűjtsd a flanelingeket zsodó, kelleni fog, akár a Moszkváig, akár Pátyig repülsz a recsikanapéról, hideg lesz a télen mindkét helyen.
TAKARODJÁL MÁR EL RENDES MUNKAHELYRE BAZMEG! MÁR NEM VAGY KITARTOTT BUDAI FICSÚR, FOGD MÁR FEL!
Parancsolj:
Ettől rendbejött minden ugye, autistaboy? Gyűjtsd a flanelingeket zsodó, kelleni fog, akár a Moszkváig, akár Pátyig repülsz a recsikanapéról, hideg lesz a télen mindkét helyen.
TAKARODJÁL MÁR EL RENDES MUNKAHELYRE BAZMEG! MÁR NEM VAGY KITARTOTT BUDAI FICSÚR, FOGD MÁR FEL!
Sep 09, 2013 01:32:56
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 01:33:12
x16)
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div>"Szili Katalin is adna mindenkinek garantált alapjövedelmet"
Eltekintve ennek társadalmilag romboló hatásától megkérdezném hogy miből adna?</div>
Elvenné azoktól akiknek van, hogy odaadja azoknak, akiknek nincs. Kommunistáéknál ez már csak így megy.
Eltekintve ennek társadalmilag romboló hatásától megkérdezném hogy miből adna?</div>
Elvenné azoktól akiknek van, hogy odaadja azoknak, akiknek nincs. Kommunistáéknál ez már csak így megy.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 01:34:02
x16)
Endre, hogy állsz a munkáddal? Kész lettél azzal, amit holnap reggel kell leadnod?
jordy nelson
Sep 09, 2013 01:35:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Ami releváns, azt nem szabad.</div>
Endre, Nyári Edina több kommentben elismerően szólt a cerkádról face-n. Mikor mész át hozzá, te vadászbika?
Ami releváns, azt nem szabad.</div>
Endre, Nyári Edina több kommentben elismerően szólt a cerkádról face-n. Mikor mész át hozzá, te vadászbika?
Sep 09, 2013 01:35:23
sodika
Sep 09, 2013 01:35:29
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, hogy állsz a munkáddal? Kész lettél azzal, amit holnap reggel kell leadnod?</div>
Ez magánéletet érintő kérdés kategóriája.
A munkámmal úgy állok, hogy jól, és köszönöm kérdésed.
A munkámmal úgy állok, hogy jól, és köszönöm kérdésed.
Lázár
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Lázár</div>"Szili Katalin is adna mindenkinek garantált alapjövedelmet"
Elvenné azoktól akiknek van, hogy odaadja azoknak, akiknek nincs. Kommunistáéknál ez már csak így megy.</div>
Fogom a fejem.
Elvenné azoktól akiknek van, hogy odaadja azoknak, akiknek nincs. Kommunistáéknál ez már csak így megy.</div>
Fogom a fejem.
Kóser Szalonna
Sep 09, 2013 01:39:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, hogy állsz a munkáddal? Kész lettél azzal, amit holnap reggel kell leadnod?</div>
A munkámmal úgy állok, hogy jól, és köszönöm kérdésed.</div>
A fórumon való autistáskodás helyett inkább dolgozz, anyád éhezik, téged meg 26-án egy fincsi pénzbírság is vár, fogyibuzi.
A munkámmal úgy állok, hogy jól, és köszönöm kérdésed.</div>
A fórumon való autistáskodás helyett inkább dolgozz, anyád éhezik, téged meg 26-án egy fincsi pénzbírság is vár, fogyibuzi.
Sep 09, 2013 01:39:57
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 01:42:07
x16)
Endre, szóltál már Fórizsnak, hogy tartalékoljon be pár százezer forintot a pénzbírságodra, <i>just in case</i>?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 01:42:44
x16)
Vagy majd a szexnagyiktól fogsz koldulni?
Kóser Szalonna
Sep 09, 2013 01:44:06
Tényleg, melyik retard NPC-id jönnek el a tárgyalásodra? Herménen kívül, aki szintén juszt is vádlott.
Sep 09, 2013 01:44:06
Kóser Szalonna
Sep 09, 2013 01:46:08
Szerintem Endike most omlott össze teljesen, bőgsz már, kicsi ratyi?
Sep 09, 2013 01:46:08
Hiénaverő
Sep 09, 2013 01:48:40
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>Szerintem Endike most omlott össze teljesen, bőgsz már, kicsi ratyi?</div>
Szerintem itt újra bejött a valóságot blokkoló autista robot-mechanizmus, ami az utolsó 3-4 hozzászólását generálta.
Szerintem itt újra bejött a valóságot blokkoló autista robot-mechanizmus, ami az utolsó 3-4 hozzászólását generálta.
Sep 09, 2013 01:48:40
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 09, 2013 01:51:56
x16)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div><div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>Szerintem Endike most omlott össze teljesen, bőgsz már, kicsi ratyi?</div>
Szerintem itt újra bejött a valóságot blokkoló autista robot-mechanizmus, ami az utolsó 3-4 hozzászólását generálta.</div>
Volt egy komolyabb összeomlása úgy 11 óra körül, amikor boldozva és nagybetűvel írt ide, akkor valószínűleg dühöngött meg toporzékolt az irodába egyet.
Mostanra talán valamelyest lenyugodott, és valószínűleg azt a munkát próbálja megcsinálni, amivel reggelre kész kellene lennie.
Szerintem itt újra bejött a valóságot blokkoló autista robot-mechanizmus, ami az utolsó 3-4 hozzászólását generálta.</div>
Volt egy komolyabb összeomlása úgy 11 óra körül, amikor boldozva és nagybetűvel írt ide, akkor valószínűleg dühöngött meg toporzékolt az irodába egyet.
Mostanra talán valamelyest lenyugodott, és valószínűleg azt a munkát próbálja megcsinálni, amivel reggelre kész kellene lennie.
here
Sep 09, 2013 01:52:29
akkor mostantól sodi-generátor számára is új mérce lép életbe: aki nem képes egy maihoz fogható rohamot élethűen szimulálni, az inkább ne is próbálkozzon. én eddig egyszer vállalkoztam hasonlóra, de nem merném állítani, hogy megugrotta a mai szintet.
Sep 09, 2013 01:52:29
mikrocsip
Sep 09, 2013 01:56:08
csalódott leszek</div>
fasza ez az izzadtsággal kevert szarszagú erőlködés, ahogy adja a laza csávót. közben persze majd szétbassza az ideg, mert a fránya zsidók már megint taknyosra szopatták azt a csúzli száját.. parádés :))
csalódott leszek</div>
fasza ez az izzadtsággal kevert szarszagú erőlködés, ahogy adja a laza csávót. közben persze majd szétbassza az ideg, mert a fránya zsidók már megint taknyosra szopatták azt a csúzli száját.. parádés :))
Sep 09, 2013 01:56:08
Hiénaverő
Sep 09, 2013 02:00:27
Az természetesen meg sem fordul a hülye fejében, hogy holnaptól elmenjen dolgozni, törölje magát Facebookról,és összetörje a fütyikamerát. Mert az a zsidók győzelme lenne, ugye Zsodó? Az autista mechanizmusok majd kivédik a valóságot... egy darabig. De a téli hideget már nem tudják leblokkolni. :)
Sep 09, 2013 02:00:27
szpítsopp
Sep 09, 2013 02:09:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, hogy állsz a munkáddal? Kész lettél azzal, amit holnap reggel kell leadnod?</div>
</div>
akor miért nem linkelsz, te balfasz? még a saját autista szabályaidhoz sem tudod tartani magad...
</div>
akor miért nem linkelsz, te balfasz? még a saját autista szabályaidhoz sem tudod tartani magad...
Sep 09, 2013 02:09:06
Balogh Bélgáz
Sep 09, 2013 02:14:17
Endi, azért ezt a RókaLányt szerintem cserkészd be és vadászd le. Hiba volna nem megcibálni a bundáját, hamár így fölkínálkozik neked a kis ravaszdi. És a profilképe alapján még simán szaporodóképes korban van.
Sep 09, 2013 02:14:17
mikrocsip
Sep 09, 2013 02:14:26
Átsiklottunk volna e felett??
János Farkas Kiss Endre Farkas alávaló beteges hazudozó vagy, a jelenlegi verziód ez:
A barátnőd házi készítésű buzipornót kért tőled, te pedig 10 év informatikatanulás után a pendrive és titkos fájlmegosztós feltöltés helyett feltöltötted nyilvános videóként egy nemzetközi melegpornó oldalra.
Hogy kinek ez mennyire hihető, azt döntse el maga.....
8 órája · 4
Kiskeci András Ez a "csajod" megvan még?
8 órája · 1
Kiss Endre Farkas János Farkas:
<b>A felület megválasztása szerencsétlen volt, de az azonosíthatatlanságra apelláltam, ezért raktam több ezer hasonló videó közé.</b>
ergo ezzel beismeri, hogy ő töltötte fel a lubeyourtube-ra és nézett meg azzal a profillal 85 faszverős videót. kötelet a saját akasztásához, köszi sneci :))
János Farkas Kiss Endre Farkas alávaló beteges hazudozó vagy, a jelenlegi verziód ez:
A barátnőd házi készítésű buzipornót kért tőled, te pedig 10 év informatikatanulás után a pendrive és titkos fájlmegosztós feltöltés helyett feltöltötted nyilvános videóként egy nemzetközi melegpornó oldalra.
8 órája · 4
8 órája · 1
<b>A felület megválasztása szerencsétlen volt, de az azonosíthatatlanságra apelláltam, ezért raktam több ezer hasonló videó közé.</b>
ergo ezzel beismeri, hogy ő töltötte fel a lubeyourtube-ra és nézett meg azzal a profillal 85 faszverős videót. kötelet a saját akasztásához, köszi sneci :))
Sep 09, 2013 02:14:26
Balogh Bélgáz
Sep 09, 2013 02:22:47
<div class="quote"><div class="author">mikrocsip</div>Átsiklottunk volna e felett??
8 órája · 4
8 órája · 1
ergo ezzel beismeri, hogy ő töltötte fel a lubeyourtube-ra és nézett meg azzal a profillal 85 faszverős videót. kötelet a saját akasztásához, köszi sneci :))</div>Haha, szép találat, Zsidó! :)
Tényleg nem semmi a mai nap! 200K, polgármester-fless, angolnázások hosszú sora, csicskítás, Gyöngyi levele, what-Andi kvázi beismerése, Velvet-cikk önlinkelés, mániás üvöltözés, taknyos nózi, és most ez. Kihagytam valamit? ;)
8 órája · 4
8 órája · 1
ergo ezzel beismeri, hogy ő töltötte fel a lubeyourtube-ra és nézett meg azzal a profillal 85 faszverős videót. kötelet a saját akasztásához, köszi sneci :))</div>Haha, szép találat, Zsidó! :)
Tényleg nem semmi a mai nap! 200K, polgármester-fless, angolnázások hosszú sora, csicskítás, Gyöngyi levele, what-Andi kvázi beismerése, Velvet-cikk önlinkelés, mániás üvöltözés, taknyos nózi, és most ez. Kihagytam valamit? ;)
Sep 09, 2013 02:22:47
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 09, 2013 03:23:11
x30)
Eheti legfontosabb trollteendők:
- Sodit kilakoltatni a Pénzmentő Kft. irodájából
cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a. mfsz. 3.
székhely: 1036 Budapest, Farkastorki út 54.
tel: 06-20-943-4532; 06-1-367-8191
e-mail címek: [email protected]; [email protected]
Tulajdonosok: dr. Rocskai János és Kovács Veronika
Ügyvezető: dr. Rocskai János
A tulajdonos házaspár fia, Rocskai Gergely száma: 06-20-973-2608
- Sodit kényszerkijelentkeztetni újtulajjal a 1117 Budapest, Nándorfejérvári köz 3, 1. em. 2-ből
- Felkészülés Sodi (és Hermán) tárgyalására, melynek időpontja és helye:
2013. szeptember 26., 8 óra
Budai Központi Kerületi Bíróság
1021 Budapest, Budakeszi út 51/b
- Sodit kilakoltatni a Pénzmentő Kft. irodájából
cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a. mfsz. 3.
székhely: 1036 Budapest, Farkastorki út 54.
tel: 06-20-943-4532; 06-1-367-8191
e-mail címek: [email protected]; [email protected]
Tulajdonosok: dr. Rocskai János és Kovács Veronika
Ügyvezető: dr. Rocskai János
A tulajdonos házaspár fia, Rocskai Gergely száma: 06-20-973-2608
- Sodit kényszerkijelentkeztetni újtulajjal a 1117 Budapest, Nándorfejérvári köz 3, 1. em. 2-ből
- Felkészülés Sodi (és Hermán) tárgyalására, melynek időpontja és helye:
2013. szeptember 26., 8 óra
Budai Központi Kerületi Bíróság
1021 Budapest, Budakeszi út 51/b
mikrocsip
Sep 09, 2013 05:28:23
Kiss Roland megosztott egy hivatkozást.
34 perce, Budapest környékén
Bejelentést tettem emailben a MAZSIHISZ jogi osztályára, hogy a <a href="http://forum.sodika.org/" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org/</a> oldalon egy ismeretlen (***) gennyes féregzsidó néven írogat, amivel kimeríti a közösség ellenes izgatás vétségét. Továbbá felhívtam figyelmüket az un. árnyékzsidó karakterekre is, ami szintén ebbe a kategóriába sorolható. Felhívtam a figyelmüket arra is, hogy az oldal a hazánkban élő magyarországi zsidó közösségek általános megítélésének is rendkívüli hátrányokat okoz.
szerencsétlen debil tajgefos, még azt sem tudod ki miatt jött létre ez a kellemes nick? drága "nem náci" sodi barátod hívta így a trolljait. mekkora öngól megint :))
Bejelentést tettem emailben a MAZSIHISZ jogi osztályára, hogy a <a href="http://forum.sodika.org/" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org/</a> oldalon egy ismeretlen (***) gennyes féregzsidó néven írogat, amivel kimeríti a közösség ellenes izgatás vétségét. Továbbá felhívtam figyelmüket az un. árnyékzsidó karakterekre is, ami szintén ebbe a kategóriába sorolható. Felhívtam a figyelmüket arra is, hogy az oldal a hazánkban élő magyarországi zsidó közösségek általános megítélésének is rendkívüli hátrányokat okoz.
szerencsétlen debil tajgefos, még azt sem tudod ki miatt jött létre ez a kellemes nick? drága "nem náci" sodi barátod hívta így a trolljait. mekkora öngól megint :))
Sep 09, 2013 05:28:23
Haim
Sep 09, 2013 07:27:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A legnagyobb hibám, hogy még mindig csak a szavak szintjén függetlenítettem magamat a külső elvárásoktól, de valójában nem szarom le őket.</div>
Csak,hogy tisztába legyél valamivel : jelenleg a külső elvárások adnak neked bojszófőzeléket, raktak alád egy kanapét és miattuk van fedél a púpod felett hahó!
Akiknek minimális elvárásaik vannak feléd, azoknak köszönheted,hogy nem fagytál meg az utcán és nem a népligetbe kell a pitont árúba bocsájtanod egy girosztálért.
Csak,hogy tisztába legyél valamivel : jelenleg a külső elvárások adnak neked bojszófőzeléket, raktak alád egy kanapét és miattuk van fedél a púpod felett hahó!
Akiknek minimális elvárásaik vannak feléd, azoknak köszönheted,hogy nem fagytál meg az utcán és nem a népligetbe kell a pitont árúba bocsájtanod egy girosztálért.
Sep 09, 2013 07:27:28
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 09, 2013 08:36:08
<div class="quote"><div class="author">mikrocsip</div>ergo ezzel beismeri, hogy ő töltötte fel a lubeyourtube-ra és nézett meg azzal a profillal 85 faszverős videót. kötelet a saját akasztásához, köszi sneci :))</div>
Nem, itt a goldengate-de utal.
Már több mint másfél éve az a sztorija, hogy nem a lubeyourtube buziportálra, hanem a goldengate heterószexoldalra töltötte fel a videóját. Mivel magát a felvételt nem tudja tagadni, ezért legalább azt akarja, hogy buzi oldalra rakta fel.
Persze csomó troll (én is) személyesen látta a lubeyourtube-on a recskavideót és a 85 elemes playlistet mások recskavideóival, szóval itt is csak egy újabb hazugságról van szó.
Nem, itt a goldengate-de utal.
Már több mint másfél éve az a sztorija, hogy nem a lubeyourtube buziportálra, hanem a goldengate heterószexoldalra töltötte fel a videóját. Mivel magát a felvételt nem tudja tagadni, ezért legalább azt akarja, hogy buzi oldalra rakta fel.
Persze csomó troll (én is) személyesen látta a lubeyourtube-on a recskavideót és a 85 elemes playlistet mások recskavideóival, szóval itt is csak egy újabb hazugságról van szó.
Sep 09, 2013 08:36:08
Hiénaverő
Sep 09, 2013 08:52:03
<div class="quote"><div class="author">mikrocsip</div>Kiss Roland megosztott egy hivatkozást.
szerencsétlen debil tajgefos, még azt sem tudod ki miatt jött létre ez a kellemes nick? drága "nem náci" sodi barátod hívta így a trolljait. mekkora öngól megint :))</div>
Tajgi ugyanott:
"Kiss Roland
Az okok ismertek, a fórumról kirajzott elmebeteg csürhe ujjong a kilakoltatásoknak, támadja többek között az otthonvédelmet is és a Koppány csoportot, kifejezetten aljas motivációjú feljentésekkel zaklatnak embereket, a facebookon folyamatos szabály- és jogsértések halmazatát követik el hamis profilokkal személyes adattal való visszaélés kategóriájában is, ezért fordultam többek között a MAZSIHISZ jogi osztályához is.
3 órája"
szerencsétlen debil tajgefos, még azt sem tudod ki miatt jött létre ez a kellemes nick? drága "nem náci" sodi barátod hívta így a trolljait. mekkora öngól megint :))</div>
Tajgi ugyanott:
"Kiss Roland
Az okok ismertek, a fórumról kirajzott elmebeteg csürhe ujjong a kilakoltatásoknak, támadja többek között az otthonvédelmet is és a Koppány csoportot, kifejezetten aljas motivációjú feljentésekkel zaklatnak embereket, a facebookon folyamatos szabály- és jogsértések halmazatát követik el hamis profilokkal személyes adattal való visszaélés kategóriájában is, ezért fordultam többek között a MAZSIHISZ jogi osztályához is.
3 órája"
Sep 09, 2013 08:52:03
Hiénaverő
Sep 09, 2013 08:53:51
A legszebb:
"a facebookon folyamatos szabály- és jogsértések halmazatát követik el hamis profilokkal személyes adattal való visszaélés kategóriájában is"
Tajgi te fogsz fészes hekkerkedés miatt börtönbe menni, tehát ez is jó nagy öngól volt balfasz.
"a facebookon folyamatos szabály- és jogsértések halmazatát követik el hamis profilokkal személyes adattal való visszaélés kategóriájában is"
Tajgi te fogsz fészes hekkerkedés miatt börtönbe menni, tehát ez is jó nagy öngól volt balfasz.
Sep 09, 2013 08:53:51
tigris
Sep 09, 2013 08:53:57
mekkora egy házmester szar ez a tajgi.
két napja még itt zsidózott, meg a holokauszton viccelődött, most meg a mazsihisz picsáját nyalja.
két napja még itt zsidózott, meg a holokauszton viccelődött, most meg a mazsihisz picsáját nyalja.
Sep 09, 2013 08:53:57
xray
Sep 09, 2013 08:54:58
Puhapöcs keményen dolgozik a letöltendőért.
Sep 09, 2013 08:54:58
xray
Sep 09, 2013 09:03:24
Kíváncsi vagyok, hogy a tegnapi orbitális szopás után, mivel folytatja ma recskaboy.
Sep 09, 2013 09:03:24
időutazás
Sep 09, 2013 09:26:18
Sodi kedvenc oldalát, a kurucot is hányszor feljelentették, aztán mi lett? Semmi.
Tajgi, szerintem Dániel Péternek is írj és kérj tőle segítséget! Ő majd Izraelből elintéz minket és még jogi segítséget is kaphatsz tőle.
Tajgi, szerintem Dániel Péternek is írj és kérj tőle segítséget! Ő majd Izraelből elintéz minket és még jogi segítséget is kaphatsz tőle.
Sep 09, 2013 09:26:18
Moshe Dayan
Sep 09, 2013 09:34:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>az van támadás alatt, ami értékes és jó
ná</div>
pl a bankok és a devizahitel?
ná</div>
pl a bankok és a devizahitel?
Sep 09, 2013 09:34:17
197 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

első fázis: fölényeskedés, beugatás
második fázis: beégés, ezt követő angonázás
harmadik fázis: őrjöngés, fenyegetőzés
negyedik fázis: szenvedés, sírás, picsogás
ötödik fázis: fogadkozás</div>
Baszod, és igazad is van.
Na, ezért lépek.
Az önkéntes témaignorálásban jó lettem, nem mentem sehova, csak aztán házhoz jöttek a témák, szó szerint többször. :)
Lenyugodott a pici ratyi autista? Milyen kár, hogy ezzel a benyalós szöveggel kurvára nem teszed jóvá a kalapáccsal szétverős fenyegetőzést és általában azt a férgeskedést, amit ma este lenyomtál.</div>
Biztos anyád is nagyon nyugodt volt, miután végighallgatta ezeket, hiszen ahogy kimondtad, máris megtelt a kassza, és volt mit enni.
Egyébként pedig tegyük hozzá, hogy ha normálisan keresnél, nem tetted volna tönkre a szüleidet, nekik akkor is kurva szar lenne, hiszen a fiuk:
- náci (zsidó létére)
- Szetey-montázsokat készít (buzi létére)
- a Velvet hozza címlapon a faszverését
- elmebetegekkel égeti magát nyilvánosan
Jut eszembe, azt hiszem megpróbálok a 26-odikai tárgyalásra izzítani egy kis sajtót neked, Recskaboy :)