Fiatalember
Sep 08, 2013 23:36:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>És EZEN A PONTON szarok le mindenkit, aki a magánéletemben turkál.
csá.</div>
Jól van, Tyodika, téged is ugyanígy le fognak szarni, amikor kérsz egy kiló kenyeret, nem tudod kifizetni, és a "jentyej tyaj" szöveggel jössz.
Attól még, hogy leszarod, ott van. Hiába hunyod be a szemed, ott lesz. Holnap reggel is csóró, életképtelen, képzetlen, munkanélküli proli maradsz. És azután is. És ez így is van rendben :)
U.I.: Nem feledkeztünk meg arról, hogy Rocskaival kibaszassunk téged az irodából ;)
csá.</div>
Jól van, Tyodika, téged is ugyanígy le fognak szarni, amikor kérsz egy kiló kenyeret, nem tudod kifizetni, és a "jentyej tyaj" szöveggel jössz.
Attól még, hogy leszarod, ott van. Hiába hunyod be a szemed, ott lesz. Holnap reggel is csóró, életképtelen, képzetlen, munkanélküli proli maradsz. És azután is. És ez így is van rendben :)
U.I.: Nem feledkeztünk meg arról, hogy Rocskaival kibaszassunk téged az irodából ;)
sodika
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Miért nem?</div>
Mert baszod ez a nagy geci magyar valóság.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Miért nem?</div>
Mert baszod ez a nagy geci magyar valóság.
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:37:18
x4)
Kit tartasz a barátodnak, Fifi? Kinek tudod elmondani a problémáid? Kire számíthatsz?
Senkinek / senkire?
Senkinek / senkire?
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 23:37:24
Kiss Endre Farkas Szarlak le titeket. Idióták
körülbelül egy perce · Tetszik
Kiss Endre Farkas csá
Kiss Endre Farkas Ez természetesen a névtelen trolloknak szólt, nem a Tatár Józsinak. Őt tisztelem és szeretem.
pár másodperce · Tetszik
CSICSKABOY :D :D :D
Kiss Endre Farkas csá
Kiss Endre Farkas Ez természetesen a névtelen trolloknak szólt, nem a Tatár Józsinak. Őt tisztelem és szeretem.
pár másodperce · Tetszik
CSICSKABOY :D :D :D
Sep 08, 2013 23:37:24
Pál Márton
Sep 08, 2013 23:37:25
Endre ugye megvan, hogy az Alaptörvényben benne van, hogy gondoskodnod kell a szüleidről? Édesapád hogy van? ;)
Sep 08, 2013 23:37:25
sodika
Sep 08, 2013 23:38:53
<b>AZ A NAGY SZERENCSE, ÉS ISTEN GYÖNYÖRŰ AJÁNDÉKA, HOGY ÍGY ALAKÍTOTTA KI AZ EMBERI AGYAT, HOGY EGY BIZONYOS IDŐ MÚLTÁN KÉPES A MŰKÖDÉSÉT TELJES MÉRTÉKBEN FÜGGETLENÍTENI AZ ISMÉTLŐDŐ KÜLSŐ BEHATÁSOKTÓL.
Dolgozom egy kurva sokat egy projeten, és akkor juszt is elégedett leszek az érte kapott fizetséggel, és az agy imént említett csodálatos képességének köszönhetően ki tudom zárni a jutalmul kapott összeg vonatkozásában az örömromboló megjegyzést, hogy miért csak ennyi.</b>
Dolgozom egy kurva sokat egy projeten, és akkor juszt is elégedett leszek az érte kapott fizetséggel, és az agy imént említett csodálatos képességének köszönhetően ki tudom zárni a jutalmul kapott összeg vonatkozásában az örömromboló megjegyzést, hogy miért csak ennyi.</b>
Sep 08, 2013 23:38:53
Rákóczi Petra
Sep 08, 2013 23:39:14
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Kit tartasz a barátodnak, Fifi? Kinek tudod elmondani a problémáid? Kire számíthatsz?
Senkinek / senkire?</div>
Rám számíthat!
Senkinek / senkire?</div>
Rám számíthat!
Sep 08, 2013 23:39:14
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:39:22
x4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Miért nem?</div>
Mert baszod ez a nagy geci magyar valóság.</div>
Nem feltétlen. Ez főleg a TE valóságod.
A TE háttereddel nem ez kéne, hogy legyen a valóságod. Rosszabb körülmények közül jött emberek sokkal jobban élnek nálad. HALLOD?
Miért nem?</div>
Nem feltétlen. Ez főleg a TE valóságod.
A TE háttereddel nem ez kéne, hogy legyen a valóságod. Rosszabb körülmények közül jött emberek sokkal jobban élnek nálad. HALLOD?
Fiatalember
Sep 08, 2013 23:39:42
Csak úgy kíváncsiságból, tudja valaki Rocskai Gergő elérhetőségét? :)
Sep 08, 2013 23:39:42
Ószövetségi Düh
Sep 08, 2013 23:40:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>És EZEN A PONTON szarok le mindenkit, aki a magánéletemben turkál.
csá.</div>
A trollok beszólásai elől elbújhatsz, de a realitások elől nem. Nem tudod eltartani magad, hahó! Egy életképtelen szar vagy, hahó!
csá.</div>
A trollok beszólásai elől elbújhatsz, de a realitások elől nem. Nem tudod eltartani magad, hahó! Egy életképtelen szar vagy, hahó!
Sep 08, 2013 23:40:17
sodika
Sep 08, 2013 23:40:50
<div class="quote"><div class="author">Pál Márton</div>Endre ugye megvan, hogy az Alaptörvényben benne van, hogy gondoskodnod kell a szüleidről?</div>
Ez azt jelenti, hogy akár tilthatják is e célból a jövedelmemet. (LOL)
Ez azt jelenti, hogy akár tilthatják is e célból a jövedelmemet. (LOL)
Sep 08, 2013 23:40:50
Rákóczi Petra
Sep 08, 2013 23:41:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>AZ A NAGY SZERENCSE, ÉS ISTEN GYÖNYÖRŰ AJÁNDÉKA, HOGY ÍGY ALAKÍTOTTA KI AZ EMBERI AGYAT, HOGY EGY BIZONYOS IDŐ MÚLTÁN KÉPES A MŰKÖDÉSÉT TELJES MÉRTÉKBEN FÜGGETLENÍTENI AZ ISMÉTLŐDŐ KÜLSŐ BEHATÁSOKTÓL.
Dolgozom egy kurva sokat egy projeten, és akkor juszt is elégedett leszek az érte kapott fizetséggel, és az agy imént említett csodálatos képességének köszönhetően ki tudom zárni a jutalmul kapott összeg vonatkozásában az örömromboló megjegyzést, hogy miért csak ennyi.</b></div>
Mi lesz a fizettség? Jelképes hú-hú-húszezer?
Dolgozom egy kurva sokat egy projeten, és akkor juszt is elégedett leszek az érte kapott fizetséggel, és az agy imént említett csodálatos képességének köszönhetően ki tudom zárni a jutalmul kapott összeg vonatkozásában az örömromboló megjegyzést, hogy miért csak ennyi.</b></div>
Mi lesz a fizettség? Jelképes hú-hú-húszezer?
Sep 08, 2013 23:41:22
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 08, 2013 23:41:30
x16)
Na most már kurvára elegem van belőled Endre.
Kezdjük ott, hogy a lakást te ajándékba kaptad (sőt: apádtól vetted el). Aztán míg ott laktál, végig anyád fizette az egész rezsit, a takarítást, a kajádat, mindent, és még havi 30 ezer forintot is kaptál.
A lakást azét kellett eladnotok, mert masszív rezsitartozást halmoztál fel. 28 évesen elvártad, hogy anyád fizessen mindent helyetted, ő meg erre egy idő után nem volt képes. Te meg munka és pénzkeresés helyett verted inkább a faszodat egész nap, meg teleszemetelted a netet a recskavideóiddal.
A szaros kártérítésed meg nem adtad oda anyádnak. Ha mást nem is, a faptopot abból vetted.
Arra meg végkép nem találok szavakat, hogy a 3-4 év alatt összegyűlt sokszázezres "munkajövedelmet" valami extra sikernek állítod be. 3-4 évre kivetítve az utolsó közmunkás is többet keres ennél.
Endre, érted te, hogy a közmunkában árokpartot takarító cigányok is havi 49 ezret keresnek (adózva)? Milyen a tudat, hogy te még ennyit sem tudsz összegányolni bruttóban?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Kezdjük ott, hogy a lakást te ajándékba kaptad (sőt: apádtól vetted el). Aztán míg ott laktál, végig anyád fizette az egész rezsit, a takarítást, a kajádat, mindent, és még havi 30 ezer forintot is kaptál.
A lakást azét kellett eladnotok, mert masszív rezsitartozást halmoztál fel. 28 évesen elvártad, hogy anyád fizessen mindent helyetted, ő meg erre egy idő után nem volt képes. Te meg munka és pénzkeresés helyett verted inkább a faszodat egész nap, meg teleszemetelted a netet a recskavideóiddal.
A szaros kártérítésed meg nem adtad oda anyádnak. Ha mást nem is, a faptopot abból vetted.
Arra meg végkép nem találok szavakat, hogy a 3-4 év alatt összegyűlt sokszázezres "munkajövedelmet" valami extra sikernek állítod be. 3-4 évre kivetítve az utolsó közmunkás is többet keres ennél.
Endre, érted te, hogy a közmunkában árokpartot takarító cigányok is havi 49 ezret keresnek (adózva)? Milyen a tudat, hogy te még ennyit sem tudsz összegányolni bruttóban?
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:41:41
x4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>AZ A NAGY SZERENCSE, ÉS ISTEN GYÖNYÖRŰ AJÁNDÉKA, HOGY ÍGY ALAKÍTOTTA KI AZ EMBERI AGYAT, HOGY EGY BIZONYOS IDŐ MÚLTÁN KÉPES A MŰKÖDÉSÉT TELJES MÉRTÉKBEN FÜGGETLENÍTENI AZ ISMÉTLŐDŐ KÜLSŐ BEHATÁSOKTÓL.
Soha semmi nem lesz az elhatározásaidból. Akaratgyenge nyomoronc vagy.
Egyre lefele csúszol.
Soha semmi nem lesz az elhatározásaidból. Akaratgyenge nyomoronc vagy.
Egyre lefele csúszol.
szpítsopp
Sep 08, 2013 23:42:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Miért nem?</div>
Sodi, én nem vagyok gazdag troll, de kb ennyiből tervezünk lakást venni a feleségemmel 4-5 év múlva. Az első még szülői segítséggel volt meg, ehhez már nem fog kelleni, és el se kell adnunk hozzá. Még a krisztusi kor előtt. Ne legyél nevetséges.
Tudod mi a titok, csicskaboy? Mindketten dolgozunk (illetve jelenleg csak én, de ez részletkérdés).
Miért nem?</div>
Sodi, én nem vagyok gazdag troll, de kb ennyiből tervezünk lakást venni a feleségemmel 4-5 év múlva. Az első még szülői segítséggel volt meg, ehhez már nem fog kelleni, és el se kell adnunk hozzá. Még a krisztusi kor előtt. Ne legyél nevetséges.
Tudod mi a titok, csicskaboy? Mindketten dolgozunk (illetve jelenleg csak én, de ez részletkérdés).
Sep 08, 2013 23:42:16
Ószövetségi Düh
Sep 08, 2013 23:42:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Dolgozom egy kurva sokat egy projeten</b></div>
A teszkóban a diákmelós pénztárosok többet keresnek, mint te programozással! Normális vagy?
A teszkóban a diákmelós pénztárosok többet keresnek, mint te programozással! Normális vagy?
Sep 08, 2013 23:42:33
sodika
Sep 08, 2013 23:42:52
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Endre, érted te, hogy a közmunkában árokpartot takarító cigányok is havi 49 ezret keresnek (adózva)?</div>
Anyám ezt meg azzal állítja szembe, hogy idézem.
"<b>De miért csak ennyit kérsz? Kérj 12 ezret óránként, annyi a mérnöki munkadíj.</b>"
És most szó szerint idéztem.
Endre, érted te, hogy a közmunkában árokpartot takarító cigányok is havi 49 ezret keresnek (adózva)?</div>
"<b>De miért csak ennyit kérsz? Kérj 12 ezret óránként, annyi a mérnöki munkadíj.</b>"
És most szó szerint idéztem.
Sep 08, 2013 23:42:52
sodika
Sep 08, 2013 23:43:08
Nem viccelek.
Sep 08, 2013 23:43:08
???
Sep 08, 2013 23:43:18
A világ tényei viszont makacs dolgok, nagyon makacs dolgok.
A világ tényei viszont makacs dolgok, nagyon makacs dolgok.
Sep 08, 2013 23:43:18
Fiatalember
Sep 08, 2013 23:43:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Pál Márton</div>Endre ugye megvan, hogy az Alaptörvényben benne van, hogy gondoskodnod kell a szüleidről?</div>
Ez azt jelenti, hogy akár tilthatják is e célból a jövedelmemet. (LOL)</div>
Na ezért a kurva anyád, te cinikus fasz. Feketén gányolsz havi 5000 forintokat, miközben a sztrókon túlesett apád egy szomódi putriban nyomorog, anyád meg a ezerrel gürizik szintén méltatlan körülmények között.
Iszonyú intervenciót kérek minden trolltól! A cél legyen: Hanukára az utcára SoDIval!
Ez azt jelenti, hogy akár tilthatják is e célból a jövedelmemet. (LOL)</div>
Na ezért a kurva anyád, te cinikus fasz. Feketén gányolsz havi 5000 forintokat, miközben a sztrókon túlesett apád egy szomódi putriban nyomorog, anyád meg a ezerrel gürizik szintén méltatlan körülmények között.
Iszonyú intervenciót kérek minden trolltól! A cél legyen: Hanukára az utcára SoDIval!
Sep 08, 2013 23:43:55
sodika
Sep 08, 2013 23:44:12
<i>"Kérj el 12 ezret óránként, annyi a mérnöki munkadíj."</i>
És többször, visszatérően.
Több alkalommal.
Egymástól függetlenül.
Elismételve, és komolyan gondolva.
Több alkalommal.
Egymástól függetlenül.
Elismételve, és komolyan gondolva.
Sep 08, 2013 23:44:12
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:45:10
x4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
És most szó szerint idéztem.</div>
Hát kérj annyit. Meg amúgy is skálázható a jövedelmed...
Hát kérj annyit. Meg amúgy is skálázható a jövedelmed...
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 23:45:11
Qrva nagy a műsor
János Farkas Azért nem volt pénz tandíjra mert elbasztad többszázezres telefonra a diákhitelt, mert az "megfizethetetlen élmény"
8 perce · Tetszik · 1
János Farkas Csicskaboy
7 perce · Tetszik
Kiskeci András Azt, hogy leszarsz minket még csak 30x írtad le ma. Mégis mi a túrónak vagy még mindig itt, te beteges hazudozó?
7 perce · Tetszik
Robert Andrew Kiss Endre Farkas, mégis meddig akartad folytatni még, amikor ötödévben első és másodéves tárgyakkal küszködtél? Meddig kellett volna fizetnie anyádnak a tandíjat még és eltartania, mondjuk 32-33 éves korodig? 15 év elég egy diplomát megszerezni?
Idióta.
6 perce · Szerkesztve · Tetszik · 1
Kiss Endre Farkas BASZOD, egy szál 100 ezres telefon, baszod.
Szembeállítva milliókkal, baszod.
Meg most egy kurva 100 eurós akkumlátor, baszod.
Idióták vagytok, nem is figyelek rátok. csá
4 perce · Tetszik
Kiskeci András Remélem korgó gyomorral és ideggörcstől remegő kézzel simítod végig azt a csudajó külső akksit, hogy verd bele azt a világhíres farkad.
2 perce · Tetszik
János Farkas Baszod, szaros havi 20 ezer forintok a beléd ölt 20 millió forint után. Komolyan nem szégyelled magad? Ha anyádék 31 éve helyetted inkább egy ékszerteknőst akarnak, most egy jómódú nyugdíjas házaspár lennének, vagy féltucat ingatlannal.
körülbelül egy perce · Tetszik · 1
János Farkas Azért nem volt pénz tandíjra mert elbasztad többszázezres telefonra a diákhitelt, mert az "megfizethetetlen élmény"
8 perce · Tetszik · 1
János Farkas Csicskaboy
7 perce · Tetszik
Kiskeci András Azt, hogy leszarsz minket még csak 30x írtad le ma. Mégis mi a túrónak vagy még mindig itt, te beteges hazudozó?
7 perce · Tetszik
Robert Andrew Kiss Endre Farkas, mégis meddig akartad folytatni még, amikor ötödévben első és másodéves tárgyakkal küszködtél? Meddig kellett volna fizetnie anyádnak a tandíjat még és eltartania, mondjuk 32-33 éves korodig? 15 év elég egy diplomát megszerezni?
Idióta.
6 perce · Szerkesztve · Tetszik · 1
Kiss Endre Farkas BASZOD, egy szál 100 ezres telefon, baszod.
Szembeállítva milliókkal, baszod.
Meg most egy kurva 100 eurós akkumlátor, baszod.
Idióták vagytok, nem is figyelek rátok. csá
4 perce · Tetszik
Kiskeci András Remélem korgó gyomorral és ideggörcstől remegő kézzel simítod végig azt a csudajó külső akksit, hogy verd bele azt a világhíres farkad.
2 perce · Tetszik
János Farkas Baszod, szaros havi 20 ezer forintok a beléd ölt 20 millió forint után. Komolyan nem szégyelled magad? Ha anyádék 31 éve helyetted inkább egy ékszerteknőst akarnak, most egy jómódú nyugdíjas házaspár lennének, vagy féltucat ingatlannal.
körülbelül egy perce · Tetszik · 1
Sep 08, 2013 23:45:11
Kóser Szalonna
Sep 08, 2013 23:45:15
Kurva jó a ma esti műsor, de nehogy nekem kinyírd magad 26-ig, recskaboy :)
Sep 08, 2013 23:45:15
Ószövetségi Düh
Sep 08, 2013 23:45:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Anyádnak igaza van. Csak téged elhajtanának a faszba a gányolt szaroddal együtt, ha 12 rugót kérnél.
Anyádnak igaza van. Csak téged elhajtanának a faszba a gányolt szaroddal együtt, ha 12 rugót kérnél.
Sep 08, 2013 23:45:42
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:46:05
x4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><i>"Kérj el 12 ezret óránként, annyi a mérnöki munkadíj."</i>
Több alkalommal.
Egymástól függetlenül.
Elismételve, és komolyan gondolva.</div>
Havonta nem keresel annyit. Na ez a LOL, baszdmeg! :D
Több alkalommal.
Egymástól függetlenül.
Havonta nem keresel annyit. Na ez a LOL, baszdmeg! :D
sodika
Sep 08, 2013 23:46:12
"Kérj el 12 ezret óránként, annyi a mérnöki munkadíj."
Nagyjából amikor ötödik alkalommal lett ez elismételve, akkor jöttem rá, hogy itt nem holmi reális talajon álló vita folyik, és nincs az egésznek még nyomokban sem köze a valósághoz, hanem ilyen nagyon ködös, zavaros, értelmetlen, érthetetlen, és felfoghatatlan elképzelések vannak arról, hogy a műszaki tudás a mai világban mennyit ér.
Nagyjából amikor ötödik alkalommal lett ez elismételve, akkor jöttem rá, hogy itt nem holmi reális talajon álló vita folyik, és nincs az egésznek még nyomokban sem köze a valósághoz, hanem ilyen nagyon ködös, zavaros, értelmetlen, érthetetlen, és felfoghatatlan elképzelések vannak arról, hogy a műszaki tudás a mai világban mennyit ér.
Sep 08, 2013 23:46:12
tigris
Sep 08, 2013 23:47:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
60 ezret kerestél 1 év alatt?</div>
Nagyon mély depresszióba tudja az embert taszítani, hogy megfeszül, rövid idő alatt annyi pénzt hoz haza, amennyit korábban el sem tudott volna magáról képzelni, és folyamatosan azt hallja, hogy az milyen kevés, és semmire sem elég.
A mondatom hangsúlya itt van:
<b>annyi pénzt hoz haza, amennyit korábban el sem tudott volna magáról képzelni</b></div>
korábban még azt mondtad, hgoy a depresszió nem létezik.
moost meg már a mély depressziódról nyavalyogsz? micsoda kis emós buzigyerek vagy.
60 ezret kerestél 1 év alatt?</div>
Nagyon mély depresszióba tudja az embert taszítani, hogy megfeszül, rövid idő alatt annyi pénzt hoz haza, amennyit korábban el sem tudott volna magáról képzelni, és folyamatosan azt hallja, hogy az milyen kevés, és semmire sem elég.
A mondatom hangsúlya itt van:
<b>annyi pénzt hoz haza, amennyit korábban el sem tudott volna magáról képzelni</b></div>
korábban még azt mondtad, hgoy a depresszió nem létezik.
moost meg már a mély depressziódról nyavalyogsz? micsoda kis emós buzigyerek vagy.
Sep 08, 2013 23:47:39
sodika
Sep 08, 2013 23:47:47
Ez nagyjából az a pont, amikor rájön, hogy teljesen feleslegesen emészti magát amiatt, mert nem tud megfelelni az elvárásoknak, mert a szemben álló félnek olyan zavaros, misztikus elképzelései vannak a szakmájából, mely semmilyen létező erőfeszítés segítségével közelíthető a valósághoz.
Sep 08, 2013 23:47:47
Rákóczi Petra
Sep 08, 2013 23:47:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><i>"Kérj el 12 ezret óránként, annyi a mérnöki munkadíj."</i>
Több alkalommal.
Egymástól függetlenül.
Légy határozott és kemény! Bár a tüntetés után is ilyen kemény lettél volna abban a kapualjban *felsóhajt*
Több alkalommal.
Egymástól függetlenül.
Légy határozott és kemény! Bár a tüntetés után is ilyen kemény lettél volna abban a kapualjban *felsóhajt*
Sep 08, 2013 23:47:51
Kóser Szalonna
Sep 08, 2013 23:48:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>"Kérj el 12 ezret óránként, annyi a mérnöki munkadíj."
Nagyjából amikor ötödik alkalommal lett ez elismételve, akkor jöttem rá, hogy itt nem holmi reális talajon álló vita folyik, és nincs az egésznek még nyomokban sem köze a valósághoz, hanem ilyen nagyon ködös, zavaros, értelmetlen, érthetetlen, és felfoghatatlan elképzelések vannak arról, hogy a műszaki tudás a mai világban mennyit ér.</div>
De neked nincs műszaki tudásod, hahó! Egy órányi googlizással minőségibb gányolást dobok össze mint te 3 hét alatt, pedig nekem kurvára nincs közöm az informatikához.
Nagyjából amikor ötödik alkalommal lett ez elismételve, akkor jöttem rá, hogy itt nem holmi reális talajon álló vita folyik, és nincs az egésznek még nyomokban sem köze a valósághoz, hanem ilyen nagyon ködös, zavaros, értelmetlen, érthetetlen, és felfoghatatlan elképzelések vannak arról, hogy a műszaki tudás a mai világban mennyit ér.</div>
De neked nincs műszaki tudásod, hahó! Egy órányi googlizással minőségibb gányolást dobok össze mint te 3 hét alatt, pedig nekem kurvára nincs közöm az informatikához.
Sep 08, 2013 23:48:13
Ószövetségi Düh
Sep 08, 2013 23:49:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>"Kérj el 12 ezret óránként, annyi a mérnöki munkadíj."
Lazán ér annyit a műszaki tudás, csak neked olyan nincs.
Tyodika, tudod mennyit számláz átlagosan egy berlini freelancer? 70-80 eurót. Óránként.
Egy hónap alatt nem kaparsz össze ennyit, bazmeg.
Lazán ér annyit a műszaki tudás, csak neked olyan nincs.
Tyodika, tudod mennyit számláz átlagosan egy berlini freelancer? 70-80 eurót. Óránként.
Egy hónap alatt nem kaparsz össze ennyit, bazmeg.
Sep 08, 2013 23:49:22
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:49:34
x4)
Endi, kérdezd már meg snecigecit, hogy kb mennyi lehet az óradíja. Balfasz.
Endi, kérdezd már meg snecigecit, hogy kb mennyi lehet az óradíja. Balfasz.
Fiatalember
Sep 08, 2013 23:50:43
De, Endre, elég reális anyád kérése. Mármint az lenne, ha lenne egy diplomád, és értenél bármihez is. Csak sajnos egyik sem áll meg ebből. Hoppá.
De, Endre, elég reális anyád kérése. Mármint az lenne, ha lenne egy diplomád, és értenél bármihez is. Csak sajnos egyik sem áll meg ebből. Hoppá.
Sep 08, 2013 23:50:43
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 23:50:52
Terjed a snecológia
Nyári Edina Kiskeci András : Kifeküdtem ...
2 perce · Mégsem tetszik · 3
Magyarok Érdekvédelem Dettó Edina, főleg azon vihogok, hogy jutottak el az OVT-től, Sodi akskijához és bevételéhez... Amúgy meg lúzer Sodi, de ebből is I. osztályú, hogy visszír
pár másodperce · Tetszik
Magyarok Érdekvédelem Dettó Edina, főleg azon vihogok, hogy jutottak el az OVT-től, Sodi akskijához és bevételéhez... Amúgy meg lúzer Sodi, de ebből is I. osztályú, hogy visszír
pár másodperce · Tetszik
Sep 08, 2013 23:50:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 08, 2013 23:51:23
x16)
Isten gyönyörű ajándéka úgy alakította az emberi agyat, hogy puszta gondolatokkal felül tudod írni az éhségérzetet? Vagy enni azért kell?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Isten gyönyörű ajándéka úgy alakította az emberi agyat, hogy puszta gondolatokkal felül tudod írni az éhségérzetet? Vagy enni azért kell?
????
Sep 08, 2013 23:52:25
Ködös, zavaros, értelmetlen, érthetetlen? Bezzeg a nyilvánvalóan flepnis cimboráid hogy véded mindig, anyádról meg így beszélsz...
Ködös, zavaros, értelmetlen, érthetetlen? Bezzeg a nyilvánvalóan flepnis cimboráid hogy véded mindig, anyádról meg így beszélsz...
Sep 08, 2013 23:52:25
???
Sep 08, 2013 23:52:34
Endre, meséld el otthon, hogy vannak autószerelők akik Forma 1-es kocsikon doégoznak és vannak a sufnituningosok. Ennél a pontnál ne felejtsd el közölni, hogy te az utóbbiak népes táborába tartozol. Meglásd érteni fogják, és többet nem basztatnak a 12000-es órabérrel.
Sep 08, 2013 23:52:34
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:52:49
x4)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Terjed a snecológia
pár másodperce · Tetszik</div>
Lúzer vagy a tahó prolik szerint is, Endi.
pár másodperce · Tetszik</div>
Lúzer vagy a tahó prolik szerint is, Endi.
sodileaks
(
x10)
Sep 08, 2013 23:53:18
x10)
<i>Kiss Endre Farkas Balázs Gábor:
JELENLEG MINDEN IDE irkáló embernél SZEGÉNYEBB vagyok, és sanyarúbb a sorsom.
Innentől MINDENKI MÁS AZ ÚRI FIÚ, aki a vagyonán ülve rugdossa a szegény ember, esetünkben engem.
Ezért mindenki másnak kell szégyellnie magát.
körülbelül egy perce · Tetszik</i>
Na, már meg ez a duma, BASZOD? Hogy te vagy a szegénylegény akit mindenki csak bánt? Mindenáron sajnálatra hajtasz te kis hatásvadász szarjancsi?
Ennyi.
JELENLEG MINDEN IDE irkáló embernél SZEGÉNYEBB vagyok, és sanyarúbb a sorsom.
Innentől MINDENKI MÁS AZ ÚRI FIÚ, aki a vagyonán ülve rugdossa a szegény ember, esetünkben engem.
Ezért mindenki másnak kell szégyellnie magát.
körülbelül egy perce · Tetszik</i>
Na, már meg ez a duma, BASZOD? Hogy te vagy a szegénylegény akit mindenki csak bánt? Mindenáron sajnálatra hajtasz te kis hatásvadász szarjancsi?
Fiatalember
Sep 08, 2013 23:53:21
Endre, tényleg szar a helyzet az országban, tényleg gecinehéz megélni. Ez igaz. De aki szellemi területen dolgozik (és nem orvos, tanár, egyéb állam által kizsákmányolt ember), és nem képes kemény munkával 150.000 forint nettót produkálni, az valamit nagyon rosszul csinál. Te ennek a 1/30-át keresed meg...
Sep 08, 2013 23:53:21
sodika
Sep 08, 2013 23:53:46
<b>Még rólam mondja valaki, BÁRKI, bazmeg, hogy el vagyok rugaszkodva a valóságtól, miközben gyakorlatilag pont én vagyok az, aki reálisan látom a lehetőségeket, csak éppen a szüleim máig valami nagyon misztikus, megfoghatatlan, értelmezhetetlen, ködös, zavaros, és idióta, meseszerű elképzeléseket ápolnak a szakmámról, és úgy ahogy van a magyar piac lehetőségeiről.</b>
Sep 08, 2013 23:53:46
????
Sep 08, 2013 23:54:52
Mindegy Endre, hagyjuk ezeket a materialista gondolatokat.
Andi vagy Petra??
Andi vagy Petra??
Sep 08, 2013 23:54:52
heavy metal
Sep 08, 2013 23:55:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Még rólam mondja valaki, BÁRKI, bazmeg, hogy el vagyok rugaszkodva a valóságtól, miközben gyakorlatilag pont én vagyok az, aki reálisan látom a lehetőségeket, csak éppen a szüleim máig valami nagyon misztikus, megfoghatatlan, értelmezhetetlen, ködös, zavaros, és idióta, meseszerű elképzeléseket ápolnak a szakmámról, és úgy ahogy van a magyar piac lehetőségeiről.</b></div>
sodika egy informatikus simán el tud kérni 12 ezret, de a te esetedben az 1500 ft-órabér is elérhetetlennek tűnik...
sodika egy informatikus simán el tud kérni 12 ezret, de a te esetedben az 1500 ft-órabér is elérhetetlennek tűnik...
Sep 08, 2013 23:55:32
Kóser Szalonna
Sep 08, 2013 23:55:40
<div class="quote"><div class="author">????</div>Mindegy Endre, hagyjuk ezeket a materialista gondolatokat.
Andi vagy Petra??</div>
Kaufmann <3
Andi vagy Petra??</div>
Kaufmann <3
Sep 08, 2013 23:55:40
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:56:11
x4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Még rólam mondja valaki, BÁRKI, bazmeg, hogy el vagyok rugaszkodva a valóságtól, miközben gyakorlatilag pont én vagyok az, aki reálisan látom a lehetőségeket, csak éppen a szüleim máig valami nagyon misztikus, megfoghatatlan, értelmezhetetlen, ködös, zavaros, és idióta, meseszerű elképzeléseket ápolnak a szakmámról, és úgy ahogy van a magyar piac lehetőségeiről.</b></div>
Tényleg jobb lett volna, ha anyád inkább lenyeli azon az ominózus estén.
Tényleg jobb lett volna, ha anyád inkább lenyeli azon az ominózus estén.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 08, 2013 23:56:32
x16)
Több alkalommal.
Egymástól függetlenül.
Mert elhitetted vele, hogy egy vérprofi informatikus vállalkozó vagy.
Ezért azt várja, hogy megkeresd egy vérprofi informatikus vállalkozó fizetését.
Magyarázd el neki szépen, hogy egy faszverő retardált autista vagy, és mindjárt jobban fogja értékelni azt a havi 10 ezer forintot, amit adsz neki (átlagban).
Több alkalommal.
Egymástól függetlenül.
Mert elhitetted vele, hogy egy vérprofi informatikus vállalkozó vagy.
Ezért azt várja, hogy megkeresd egy vérprofi informatikus vállalkozó fizetését.
Magyarázd el neki szépen, hogy egy faszverő retardált autista vagy, és mindjárt jobban fogja értékelni azt a havi 10 ezer forintot, amit adsz neki (átlagban).
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 23:56:59
Kész szakadok :D :D
Hungaricum Kisemberek Összessége Mi a bajotok a Koppány csoport vezetőjével ha nem vagyok indiszkrét?
pár másodperce · Tetszik
Robert Andrew Hungaricum: ez elég hosszú, ez alatt a post alatt Piton a téma, de olvasgass vissza a csoportban
pár másodperce · Tetszik
Hungaricum Kisemberek Összessége Mi a bajotok a Koppány csoport vezetőjével ha nem vagyok indiszkrét?
pár másodperce · Tetszik
Robert Andrew Hungaricum: ez elég hosszú, ez alatt a post alatt Piton a téma, de olvasgass vissza a csoportban
pár másodperce · Tetszik
Sep 08, 2013 23:56:59
sodika
Sep 08, 2013 23:57:12
Annak, hogy én az anyagi lehetőségek vonatkozásában el lennék rugaszkodva a valóságtól, pont a homlokegyenest az ellenkezője igaz. Pont hogy átlátom, értelmezem, felfogom, és használom a korlátairól megtapasztalható ismereteket, miközben a másik oldalon valami tök zavaros, MESESZERŰ, misztikus, felfoghatatlan ökörség lenne az elvárás. :)
És mondom: ez nem vicc.
Ezek a totál értelmetlen, felfoghatatlan, és értelmezhetetlen mondatok és elvárások halál komoly kontextusban hangoznak el.
Komoly hangsúllyal, komoly arckifejezéssel, komolyan gondolva, az irónia, a szarkazmus legapróbb jele nélkül.
És mondom: ez nem vicc.
Ezek a totál értelmetlen, felfoghatatlan, és értelmezhetetlen mondatok és elvárások halál komoly kontextusban hangoznak el.
Komoly hangsúllyal, komoly arckifejezéssel, komolyan gondolva, az irónia, a szarkazmus legapróbb jele nélkül.
Sep 08, 2013 23:57:12
Fiatalember
Sep 08, 2013 23:57:18
Endike, egy haverom diplomázás után munkát keresett informatikusként (BME-en végzett), és azokat a helyeket, ahol nem fizettek legalább 300.000 forint nettót, egyből kizárta. Lett egy hónapon belül munkája? Lett. Megkeresi három év elteltével ennek pénznek a kétszeresét + kap korlátlan benzinnel egy szolgálati Honda Civicet? Kap. És kafetériát? Kap. Ő Bill Gates vagy Steve Jobs? Kurvára nem. Csak ért a szakmájához, és hajlandó napi 8-10 órát dolgozni. Ennyi.
Endike, egy haverom diplomázás után munkát keresett informatikusként (BME-en végzett), és azokat a helyeket, ahol nem fizettek legalább 300.000 forint nettót, egyből kizárta. Lett egy hónapon belül munkája? Lett. Megkeresi három év elteltével ennek pénznek a kétszeresét + kap korlátlan benzinnel egy szolgálati Honda Civicet? Kap. És kafetériát? Kap. Ő Bill Gates vagy Steve Jobs? Kurvára nem. Csak ért a szakmájához, és hajlandó napi 8-10 órát dolgozni. Ennyi.
Sep 08, 2013 23:57:18
sodika
Sep 08, 2013 23:59:14
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Mert elhitetted vele, hogy egy vérprofi informatikus vállalkozó vagy.</div>
Oké, és mi a termékem, baszod? :)
Nem emlékszem, hogy állítottam volna neki, hogy lenne piacképes informatikai termékem, vagy franchise-képes szolgáltatási modellem. :D
Nem emlékszem, hogy állítottam volna neki, hogy lenne piacképes informatikai termékem, vagy franchise-képes szolgáltatási modellem. :D
Sep 08, 2013 23:59:14
sodileaks
(
x10)
Sep 08, 2013 23:59:39
x10)
Miért nem mondtad anyádnak, hogy heti hírlevél összeállításért, meg háttérszínezésért irreális lenne 12 ezret kérni óránként? Megértette volna.
Ennyi.
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 09, 2013 00:00:19
x4)
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Még rólam mondja valaki, BÁRKI, bazmeg, hogy el vagyok rugaszkodva a valóságtól, miközben gyakorlatilag pont én vagyok az, aki reálisan látom a lehetőségeket, csak éppen a szüleim máig valami nagyon misztikus, megfoghatatlan, értelmezhetetlen, ködös, zavaros, és idióta, meseszerű elképzeléseket ápolnak a szakmámról, és úgy ahogy van a magyar piac lehetőségeiről.</b></div>
Endike, egy haverom diplomázás után munkát keresett informatikusként (BME-en végzett), és azokat a helyeket, ahol nem fizettek legalább 300.000 forint nettót, egyből kizárta. Lett egy hónapon belül munkája? Lett. Megkeresi három év elteltével ennek pénznek a kétszeresét + kap korlátlan benzinnel egy szolgálati Honda Civicet? Kap. És kafetériát? Kap. Ő Bill Gates vagy Steve Jobs? Kurvára nem. Csak ért a szakmájához, és hajlandó napi 8-10 órát dolgozni. Ennyi.</div>
Nem egyedi esetek ezek, Sodi!
Endike, egy haverom diplomázás után munkát keresett informatikusként (BME-en végzett), és azokat a helyeket, ahol nem fizettek legalább 300.000 forint nettót, egyből kizárta. Lett egy hónapon belül munkája? Lett. Megkeresi három év elteltével ennek pénznek a kétszeresét + kap korlátlan benzinnel egy szolgálati Honda Civicet? Kap. És kafetériát? Kap. Ő Bill Gates vagy Steve Jobs? Kurvára nem. Csak ért a szakmájához, és hajlandó napi 8-10 órát dolgozni. Ennyi.</div>
Nem egyedi esetek ezek, Sodi!
Kóser Szalonna
Sep 09, 2013 00:00:37
Sodi, a recskabotrány óta nem kaptál ekkora faszerdőt, de remélem tudod, hogy ez csak az előjáték 26.-ra ;)
Sep 09, 2013 00:00:37
Ószövetségi Düh
Sep 09, 2013 00:01:48
Nem emlékszem, hogy állítottam volna neki, hogy lenne piacképes informatikai termékem, vagy franchise-képes szolgáltatási modellem. :D</div>
Na és a saját megoldás? xD
Nem emlékszem, hogy állítottam volna neki, hogy lenne piacképes informatikai termékem, vagy franchise-képes szolgáltatási modellem. :D</div>
Na és a saját megoldás? xD
Sep 09, 2013 00:01:48
????
Sep 09, 2013 00:01:54
Akkor legyen a sorren: előételnek Petra, aztán Andi, desszertnek pedig Kaufmann. Csak elbírsz velük Endre
Sep 09, 2013 00:01:54
sodika
Sep 09, 2013 00:02:18
Szóval a totál elborulás van.
Hogy akkor én leszek a családfenntartó, meg mérnöki óradíj, meg a lófasz, és akkor ez így miért nem elég a megélhetéshez.
Mint hogyha az lenne, hogy legalábbis varázsolnék, és a munkaadók meg a varázslásért szórnék a pénzt.
Vagy nem tom...
Értelmezni sem tudom ezeket a totál fiktív, meseszerű elvárásokat, mint hogyha legalábbis valami istenséggé kellett volna képeződnöm az egyetemen, és ehhez képest miért nem vagyok hegyeket arrébb hordó istenség. :D
Hogy akkor én leszek a családfenntartó, meg mérnöki óradíj, meg a lófasz, és akkor ez így miért nem elég a megélhetéshez.
Mint hogyha az lenne, hogy legalábbis varázsolnék, és a munkaadók meg a varázslásért szórnék a pénzt.
Vagy nem tom...
Értelmezni sem tudom ezeket a totál fiktív, meseszerű elvárásokat, mint hogyha legalábbis valami istenséggé kellett volna képeződnöm az egyetemen, és ehhez képest miért nem vagyok hegyeket arrébb hordó istenség. :D
Sep 09, 2013 00:02:18
tigris
Sep 09, 2013 00:03:01
azon röhögök a legjobban, hogy leírta , hogy szereti tatár józsit
Sep 09, 2013 00:03:01
tigris
Sep 09, 2013 00:04:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szóval a totál elborulás van.
Vagy nem tom...
Értelmezni sem tudom ezeket a totál fiktív, meseszerű elvárásokat, mint hogyha legalábbis valami istenséggé kellett volna képeződnöm az egyetemen, és ehhez képest miért nem vagyok hegyeket arrébb hordó istenség. :D</div>
értelmezni sem tudod azt az elborult elvárást, hgoy tartsd el magad? hoogy dolgozzál normálisan? hogy önfenntartó légy, ha már belédraktak húszmillió forintot?
ez a te nagy bajod, hogy nem értesz te semmit.
Vagy nem tom...
Értelmezni sem tudom ezeket a totál fiktív, meseszerű elvárásokat, mint hogyha legalábbis valami istenséggé kellett volna képeződnöm az egyetemen, és ehhez képest miért nem vagyok hegyeket arrébb hordó istenség. :D</div>
értelmezni sem tudod azt az elborult elvárást, hgoy tartsd el magad? hoogy dolgozzál normálisan? hogy önfenntartó légy, ha már belédraktak húszmillió forintot?
ez a te nagy bajod, hogy nem értesz te semmit.
Sep 09, 2013 00:04:20
Kóser Szalonna
Sep 09, 2013 00:04:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szóval a totál elborulás van.
Vagy nem tom...
Gondoltál már arra, hogy munkát keress, autistaboy?
Vagy nem tom...
Gondoltál már arra, hogy munkát keress, autistaboy?
Sep 09, 2013 00:04:23
????
Sep 09, 2013 00:05:39
Vagy nem tom...
Összegezve: nem érted, hogy mit nem értenek. Elárulom, a hiba a te készülékedben van. Sajnos.
Vagy nem tom...
Összegezve: nem érted, hogy mit nem értenek. Elárulom, a hiba a te készülékedben van. Sajnos.
Sep 09, 2013 00:05:39
sodileaks
(
x10)
Sep 09, 2013 00:05:56
x10)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>miért nem vagyok hegyeket arrébb hordó istenség. :D</div>
Miért jópofiskodsz még mindig itt? Utálsz minket, soha többé nem írsz ide stb, takarodj hát, kényeztesd a külső akksidat, te barom.
Ennyi.
Miért jópofiskodsz még mindig itt? Utálsz minket, soha többé nem írsz ide stb, takarodj hát, kényeztesd a külső akksidat, te barom.
heavy metal
Sep 09, 2013 00:06:33
sodika anno netto 300 feletti fizetést számoltál magadnak. munkába állás utáni 2. évre.
anyád csak számon kéri az ígéretedet.
anyád csak számon kéri az ígéretedet.
Sep 09, 2013 00:06:33
Fiatalember
Sep 09, 2013 00:06:51
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Még rólam mondja valaki, BÁRKI, bazmeg, hogy el vagyok rugaszkodva a valóságtól, miközben gyakorlatilag pont én vagyok az, aki reálisan látom a lehetőségeket, csak éppen a szüleim máig valami nagyon misztikus, megfoghatatlan, értelmezhetetlen, ködös, zavaros, és idióta, meseszerű elképzeléseket ápolnak a szakmámról, és úgy ahogy van a magyar piac lehetőségeiről.</b></div>
Nem egyedi esetek ezek, Sodi!</div>
Endre, én például nettó 100.000 forintért kezdtem el nyolcórázni, ami gyakran jóval több volt nyolc óránál. Szar volt. Kurvára nem volt elég semmire az a pénz. De erre nem kezdtem el depizni meg hisztizni, mint valami kamaszpicsa, hanem nyomtam ezerrel, és szépen lassan a főnökeim is belátták, hogy jó vagyok, szorgalmas vagyok, normális kolléga vagyok, és a fizum is elkezdett emelkedni. Egy idő után még beosztottaim is lettek. Ma már elég jól keresek. Az első pár tényleg elég szar volt, talán azért is, mert nem voltam elég tökös, nem tudom. Viszont kemény és minőségi melóval eljutottam egy kellemes szintre. Van lakásom, barátnőm, és én tartom fent édesanyám autóját, amit gyakran használok is (bár inkább bringás vagyok).
És ebben a sztoriban nem én vagyok a király. Ez egy teljesen átlagos történet. Annyit tettem hozzá, hogy megtanultam a szakmámat, aztán kurva keményen robotoltam. Semmi saját megoldás vagy világrengető felfedezés. Te ezt basztad el. Hogy sosem voltál hajlandó megfeszülni. Ezért is tart nálad előbbre a legutolsó csóró egyetemista troll is. Sőt, az útépítő cigányok 99,9%-a. Ők ugyanúgy nem értenek semmihez, mint te, de legalább dolgoznak, mint a gép. És simán hazavisznek egy százast havonta. Ami a te fizud hússzorosa. És most a dolgozó emberek legalsó rétegéről beszélünk. Te szar.
Nem egyedi esetek ezek, Sodi!</div>
Endre, én például nettó 100.000 forintért kezdtem el nyolcórázni, ami gyakran jóval több volt nyolc óránál. Szar volt. Kurvára nem volt elég semmire az a pénz. De erre nem kezdtem el depizni meg hisztizni, mint valami kamaszpicsa, hanem nyomtam ezerrel, és szépen lassan a főnökeim is belátták, hogy jó vagyok, szorgalmas vagyok, normális kolléga vagyok, és a fizum is elkezdett emelkedni. Egy idő után még beosztottaim is lettek. Ma már elég jól keresek. Az első pár tényleg elég szar volt, talán azért is, mert nem voltam elég tökös, nem tudom. Viszont kemény és minőségi melóval eljutottam egy kellemes szintre. Van lakásom, barátnőm, és én tartom fent édesanyám autóját, amit gyakran használok is (bár inkább bringás vagyok).
És ebben a sztoriban nem én vagyok a király. Ez egy teljesen átlagos történet. Annyit tettem hozzá, hogy megtanultam a szakmámat, aztán kurva keményen robotoltam. Semmi saját megoldás vagy világrengető felfedezés. Te ezt basztad el. Hogy sosem voltál hajlandó megfeszülni. Ezért is tart nálad előbbre a legutolsó csóró egyetemista troll is. Sőt, az útépítő cigányok 99,9%-a. Ők ugyanúgy nem értenek semmihez, mint te, de legalább dolgoznak, mint a gép. És simán hazavisznek egy százast havonta. Ami a te fizud hússzorosa. És most a dolgozó emberek legalsó rétegéről beszélünk. Te szar.
Sep 09, 2013 00:06:51
sodika
Sep 09, 2013 00:07:21
Ott van bazmeg, a hegy, jártál a hegyészetre, baszod, miért nem viszed arrébb a hegyet. Ez a értelmezhetetlen misztifikálás, hogy legalábbis a szakmám abból áll, hogy ott vannak a kedves kis koboldok, ülnek az aranyon, és dobálják velük azt, aki már járt informatika szakra az egyetemen, vagy nem tom, tehát abszolút egy ilyen elszállt, a valódi elborulásra jellemző elvárás.
<b>ÉS AZ ÉN KIBASZOTTUL ÉRZÉKENY LELKEMMEL TALÁLKOZOTT MINDEZ, HOGY A SZÍVEMRE VETTEM, HOGY JAJ, TÉNYLEG, VALÓBAN OTT AZ A HEGY, ÉS EZ ÍGY NEM JÓ, MERT LEHET, HOGY TÉNYLEG ROSSZ HELYEN VAN AZ A HEGY, ÉS TALÁN KAPARGASSUK MEG AZ ALJÁT A HEGYNEK, HÁTHA ARRÉBB MEGY.</b>
A rokoni, meg a lelki affinitás, mert a régről megmaradt "csak igaza van"-féle bizonytalanság persze, hogy kiütött lelkileg ezek után.
<b>ÉS AZ ÉN KIBASZOTTUL ÉRZÉKENY LELKEMMEL TALÁLKOZOTT MINDEZ, HOGY A SZÍVEMRE VETTEM, HOGY JAJ, TÉNYLEG, VALÓBAN OTT AZ A HEGY, ÉS EZ ÍGY NEM JÓ, MERT LEHET, HOGY TÉNYLEG ROSSZ HELYEN VAN AZ A HEGY, ÉS TALÁN KAPARGASSUK MEG AZ ALJÁT A HEGYNEK, HÁTHA ARRÉBB MEGY.</b>
A rokoni, meg a lelki affinitás, mert a régről megmaradt "csak igaza van"-féle bizonytalanság persze, hogy kiütött lelkileg ezek után.
Sep 09, 2013 00:07:21
Kóser Szalonna
Sep 09, 2013 00:08:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
</div>
Endre, nem vagy kicsit buzi egész véletlenül?
</div>
Endre, nem vagy kicsit buzi egész véletlenül?
Sep 09, 2013 00:08:45
tigris
Sep 09, 2013 00:09:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ott van bazmeg, a hegy, jártál a hegyészetre, baszod, miért nem viszed arrébb a hegyet. Ez a értelmezhetetlen misztifikálás, hogy legalábbis a szakmám abból áll, hogy ott vannak a kedves kis koboldok, ülnek az aranyon, és dobálják velük azt, aki már járt informatika szakra az egyetemen, vagy nem tom, tehát abszolút egy ilyen elszállt, a valódi elborulásra jellemző elvárás.
A rokoni, meg a lelki affinitás, mert a régről megmaradt "csak igaza van"-féle bizonytalanság persze, hogy kiütött lelkileg ezek után.</div>
sajnos nem bírom végigolvasni ezt a buzis ömlengést, csak az elbaszottul érzékeny lelke tűnt fel benne már megint.
amikor a haláltáborokon poénkodtál , gyerekeket akartál akasztgatni, buzikat akartál lángsírba küldeni vagy a csontok töréséről fantáziáltál, akkor az elbaszottul érzékeny lelked hol volt?
A rokoni, meg a lelki affinitás, mert a régről megmaradt "csak igaza van"-féle bizonytalanság persze, hogy kiütött lelkileg ezek után.</div>
sajnos nem bírom végigolvasni ezt a buzis ömlengést, csak az elbaszottul érzékeny lelke tűnt fel benne már megint.
amikor a haláltáborokon poénkodtál , gyerekeket akartál akasztgatni, buzikat akartál lángsírba küldeni vagy a csontok töréséről fantáziáltál, akkor az elbaszottul érzékeny lelked hol volt?
Sep 09, 2013 00:09:17
????
Sep 09, 2013 00:09:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ott van bazmeg, a hegy, jártál a hegyészetre, baszod, miért nem viszed arrébb a hegyet. Ez a értelmezhetetlen misztifikálás, hogy legalábbis a szakmám abból áll, hogy ott vannak a kedves kis koboldok, ülnek az aranyon, és dobálják velük azt, aki már járt informatika szakra az egyetemen, vagy nem tom, tehát abszolút egy ilyen elszállt, a valódi elborulásra jellemző elvárás.
Beszívott!
Beszívott!
Sep 09, 2013 00:09:44
Fiatalember
Sep 09, 2013 00:10:25
Szarunk a lelkedre, te nyafogós kis buzi!
A munkahelyen sem érdekel senkit, hogy valakinek tegnap lelépett a csaja vagy meghalt a kiskutyája. A melót el kell végezni. Majd sírsz a barátaidnak meló után. Ja, hogy nincsenek? Szar ügy.
A munkahelyen sem érdekel senkit, hogy valakinek tegnap lelépett a csaja vagy meghalt a kiskutyája. A melót el kell végezni. Majd sírsz a barátaidnak meló után. Ja, hogy nincsenek? Szar ügy.
Sep 09, 2013 00:10:25
tigris
Sep 09, 2013 00:10:41
annyira unalmas ez az emós picsogás a lelkedről, hogy szavakat se találok rá.
Sep 09, 2013 00:10:41
Ószövetségi Düh
Sep 09, 2013 00:11:15
Az autista baromságaid hajtogatása helyett mindössze el kéne takarodnod dolgozni napi 8 órában. Ennyi a titok. End of story.
Az autista baromságaid hajtogatása helyett mindössze el kéne takarodnod dolgozni napi 8 órában. Ennyi a titok. End of story.
Sep 09, 2013 00:11:15
????
Sep 09, 2013 00:11:33
Tudod mit Endre, szarj a markodba és kend be vele az érzékeny lelkedet.
Sep 09, 2013 00:11:33
pilvax coffee shop
Sep 09, 2013 00:11:39
Szent Szűzanyám, mi van itt!
De mi értelme ezt gyakorlatilag az idegösszeomlás széléig csinálni? Hagyd a picsába az egészet mára, csukd be a böngészőt, mert ezt már rossz nézni is.
De mi értelme ezt gyakorlatilag az idegösszeomlás széléig csinálni? Hagyd a picsába az egészet mára, csukd be a böngészőt, mert ezt már rossz nézni is.
Sep 09, 2013 00:11:39
sodika
Sep 09, 2013 00:12:00
Fiatalember :
Nem az összegről van szó, baszod.
VAN MUNKÁM.
Vannak megrendelések.
Hegyekben áll a meló.
Csak bazmeg jön az Eszter, hogy a világ múlik azon, hogy Szíria mellett tüntet. Meg a Törpapa, hogy csak az én tanácsaim segíthetnek neki. Meg a Rózsa, hogy értsem már meg hatezredszerre a maffia maffia működését. Meg a kis vezérek, akik hetente megváltják a világot, és most már tényleg. Meg a sok hülyeség.
Ebből lesz az, hogy aki témaként lelkesít, vagy legalább felháborít, tehát ami valamilyen vonatkozásban tényleg képes mély érzelmekkel hatni rám, arra elmegyek (kilakoltatás, vagy éppen egy jópofa anti-TASZ-per), de ami nem lelkesít, mint téma, arra az lesz a válaszom, hogy melóznom kell, és - baszod - TÉNYLEG MELÓZOK IS HELYETTE.
VAN MUNKÁM.
Vannak megrendelések.
Hegyekben áll a meló.
Csak bazmeg jön az Eszter, hogy a világ múlik azon, hogy Szíria mellett tüntet. Meg a Törpapa, hogy csak az én tanácsaim segíthetnek neki. Meg a Rózsa, hogy értsem már meg hatezredszerre a maffia maffia működését. Meg a kis vezérek, akik hetente megváltják a világot, és most már tényleg. Meg a sok hülyeség.
Ebből lesz az, hogy aki témaként lelkesít, vagy legalább felháborít, tehát ami valamilyen vonatkozásban tényleg képes mély érzelmekkel hatni rám, arra elmegyek (kilakoltatás, vagy éppen egy jópofa anti-TASZ-per), de ami nem lelkesít, mint téma, arra az lesz a válaszom, hogy melóznom kell, és - baszod - TÉNYLEG MELÓZOK IS HELYETTE.
Sep 09, 2013 00:12:00
Fiatalember
Sep 09, 2013 00:12:45
Gecikemény nap volt, de azt nem gondoltam volna, hogy coming outolsz is. Endre, te nagyobb faszszopkodó homár vagy, mint Blogin, baszki! A meleg haverjaim nem beszélnek így, te ratyi! Hát baszki, tényleg takarodj ki a Népligetbe, hátha valaki kikormolja a mosdatlan púzódat meleg srác!
Gecikemény nap volt, de azt nem gondoltam volna, hogy coming outolsz is. Endre, te nagyobb faszszopkodó homár vagy, mint Blogin, baszki! A meleg haverjaim nem beszélnek így, te ratyi! Hát baszki, tényleg takarodj ki a Népligetbe, hátha valaki kikormolja a mosdatlan púzódat meleg srác!
Sep 09, 2013 00:12:45
szpítsopp
Sep 09, 2013 00:12:48
Ne szívj annyit sodi, túl érzelgőssé tesz :D
Sep 09, 2013 00:12:48
Hitvány Patkány
Sep 09, 2013 00:13:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>ÉS AZ ÉN KIBASZOTTUL ÉRZÉKENY LELKEMMEL TALÁLKOZOTT MINDEZ, HOGY A SZÍVEMRE VETTEM, HOGY JAJ, TÉNYLEG, VALÓBAN OTT AZ A HEGY, ÉS EZ ÍGY NEM JÓ, MERT LEHET, HOGY TÉNYLEG ROSSZ HELYEN VAN AZ A HEGY, ÉS TALÁN KAPARGASSUK MEG AZ ALJÁT A HEGYNEK, HÁTHA ARRÉBB MEGY.</b></div>
Szórakoztatóan szánalmas vagy ilyenkor, amikor az egész napi szopásadagtól megtörve, sírva írogatod ki magadból a több éves téged ért szülői sérelmeket és szakmai kudarcokat.
Szórakoztatóan szánalmas vagy ilyenkor, amikor az egész napi szopásadagtól megtörve, sírva írogatod ki magadból a több éves téged ért szülői sérelmeket és szakmai kudarcokat.
Sep 09, 2013 00:13:45
here
Sep 09, 2013 00:14:14
amikor az érzékeny lelkéről kezd el beszélni, az már a roham végének közeledtét jelzi, egész idáig autistán előre-hátra dülöngélve habzó szájjal őrjöngött, most viszont elkezd arra gondolni, hogy érzékeny a lelke, és kellemesen megsajnálja magát, ettől lassan lenyugszik.
Sep 09, 2013 00:14:14
Ószövetségi Düh
Sep 09, 2013 00:14:21
Valaki tiltsa ki a gyagyást, mert ez már tényleg túlzás.
Sep 09, 2013 00:14:21
szpítsopp
Sep 09, 2013 00:15:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Fiatalember :
VAN MUNKÁM.
Vannak megrendelések.
Hegyekben áll a meló.
Ebből lesz az, hogy aki témaként lelkesít, vagy legalább felháborít, tehát ami valamilyen vonatkozásban tényleg képes mély érzelmekkel hatni rám, arra elmegyek (kilakoltatás, vagy éppen egy jópofa anti-TASZ-per), de ami nem lelkesít, mint téma, arra az lesz a válaszom, hogy melóznom kell, és - baszod - TÉNYLEG MELÓZOK IS HELYETTE.</div>
hát küldd el őket a faszba, idióta, és dolgozz. akkor egy hónapig éhezel, de utána már saját pénzből veszel kiflit fórizsé helyett.
VAN MUNKÁM.
Vannak megrendelések.
Hegyekben áll a meló.
Ebből lesz az, hogy aki témaként lelkesít, vagy legalább felháborít, tehát ami valamilyen vonatkozásban tényleg képes mély érzelmekkel hatni rám, arra elmegyek (kilakoltatás, vagy éppen egy jópofa anti-TASZ-per), de ami nem lelkesít, mint téma, arra az lesz a válaszom, hogy melóznom kell, és - baszod - TÉNYLEG MELÓZOK IS HELYETTE.</div>
hát küldd el őket a faszba, idióta, és dolgozz. akkor egy hónapig éhezel, de utána már saját pénzből veszel kiflit fórizsé helyett.
Sep 09, 2013 00:15:03
???
Sep 09, 2013 00:15:17
Webkamerát eladod. Most.
Kész, ennyi.
Kész, ennyi.
Sep 09, 2013 00:15:17
tigris
Sep 09, 2013 00:15:23
persze, megint más a hibás. ha te nem látod be azt, hogy fórizsnak (aki szerint egyébként téged senki se hív a tüntetésekre, mindig csak odapofátlankodsz) ezzel egy célja van: visszaszerezni a cigányfaszt azzal, hogy beállítja magát valamiféle békeharcosnak, akkor retardált vagy.
a héten tizzedszerre, az idei évben kétszázadszorra írod ide, hgoy mostantól nem mész kamerázatni, meg tényleg melózni fogsz helyette. ugyan már. eg ykurva nagy kamugép vagy. megint szembe fogod köpni magad. mi nem az anyád vagyunk, hogy elhiggyük ezt a rengeteg hazugságot.
a héten tizzedszerre, az idei évben kétszázadszorra írod ide, hgoy mostantól nem mész kamerázatni, meg tényleg melózni fogsz helyette. ugyan már. eg ykurva nagy kamugép vagy. megint szembe fogod köpni magad. mi nem az anyád vagyunk, hogy elhiggyük ezt a rengeteg hazugságot.
Sep 09, 2013 00:15:23
Fiatalember
Sep 09, 2013 00:16:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Fiatalember :
VAN MUNKÁM.
Vannak megrendelések.
Hegyekben áll a meló.
De, az összegről van szó.
Ez kb. az a kategória, mint anyád pátyon rohadó, forgalomból kivont kocsija.
VAN, DE NEM JÓ SEMMIRE.
Ez vagy te. Egyébként meg ezért kéne neked 8 órás meló. Mondanád a főnöködnek, hogy:
- Ejnyészésty, ejhívotty asz Esztyej kamejásznyi mek tyényfejtyájni, ejmehetyekh?
- Ne szórakozz itt púpos geci, és akkor ki faszom fogja feltölteni a hátsó polcokat mosóporral. Takarodj vissza dolgozni, mielőtt képen töröllek, te nyomorék!
- Ikenish, nattyágosh műfeszetyő ujaságh, máj metyekh ish.
Kb. így nézne ki. Tanuld meg, te szar, hogy előbb a munka, aztán a pihenés, a Silingó által bizonyított kurva isten bassza meg!
VAN MUNKÁM.
Vannak megrendelések.
Hegyekben áll a meló.
De, az összegről van szó.
Ez kb. az a kategória, mint anyád pátyon rohadó, forgalomból kivont kocsija.
VAN, DE NEM JÓ SEMMIRE.
Ez vagy te. Egyébként meg ezért kéne neked 8 órás meló. Mondanád a főnöködnek, hogy:
- Ejnyészésty, ejhívotty asz Esztyej kamejásznyi mek tyényfejtyájni, ejmehetyekh?
- Ne szórakozz itt púpos geci, és akkor ki faszom fogja feltölteni a hátsó polcokat mosóporral. Takarodj vissza dolgozni, mielőtt képen töröllek, te nyomorék!
- Ikenish, nattyágosh műfeszetyő ujaságh, máj metyekh ish.
Kb. így nézne ki. Tanuld meg, te szar, hogy előbb a munka, aztán a pihenés, a Silingó által bizonyított kurva isten bassza meg!
Sep 09, 2013 00:16:31
????
Sep 09, 2013 00:16:50
Ne add fel Endre! Mi szeretünk és jót akarunk neked! *paródiarovat*
Sep 09, 2013 00:16:50
sodileaks
(
x10)
Sep 09, 2013 00:17:02
x10)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ebből lesz az, hogy aki témaként lelkesít, vagy legalább felháborít, tehát ami valamilyen vonatkozásban tényleg képes mély érzelmekkel hatni rám, arra elmegyek</div>
Fórizs úrhölgy parancsa gondolom nagyon mélyen érinti az érzékeny lelkecskédet, ezért továbbra is ugrasz minden füttyentésére, pincsi.
Ennyi.
Fórizs úrhölgy parancsa gondolom nagyon mélyen érinti az érzékeny lelkecskédet, ezért továbbra is ugrasz minden füttyentésére, pincsi.
tigris
Sep 09, 2013 00:17:13
ja de egyébként tényleg ez van.
első fázis: fölényeskedés, beugatás
második fázis: beégés, ezt követő angonázás
harmadik fázis: őrjöngés, fenyegetőzés
negyedik fázis: szenvedés, sírás, picsogás
ötödik fázis: fogadkozás
ötödik fázis: fogadkozás
Sep 09, 2013 00:17:13
sodika
Sep 09, 2013 00:17:24
Azt csinálom, baszod.
Nyomom, és ami nem hat erősen rám érzelmileg (nem lelkesít, és nem háborít fel), azokat a témákat meg ignorálom.
Ezen a héten uncsibb témában elmegyek Vajda Attilát filmezni bank előtt ácsorogva, mert azt megígértem, egyébként meg szarok le mindent, ami nem hat rám úgy, hogy na gyerünk.
Valójában olyan kevés dolog van, ami feldob, és azzal az érzéssel megyek, hogy juj, mi lesz.
Ilyen volt a Kuruc.info hídblokádja. Ilyen volt pár kilakoltatás. Ilyen volt a berlini út. A gárdaper volt még ilyen.
De egyébként uncsik a témák.
Na, az uncsi témákra kell tudnom nemet mondani mostantól, jah.
Amikor visszajöttem Berlinből, megfogadtam, hogy ezeket tudatosan nem keresem, ezekre tudatosan nem megyek el csak úgy.
Erre meg folyton hívnak. Na hát, ezt is kezelni kell :)
A sértődést kockáztatva el kell mondanom az igazat, hogy melózok.
igen.
Nyomom, és ami nem hat erősen rám érzelmileg (nem lelkesít, és nem háborít fel), azokat a témákat meg ignorálom.
Ezen a héten uncsibb témában elmegyek Vajda Attilát filmezni bank előtt ácsorogva, mert azt megígértem, egyébként meg szarok le mindent, ami nem hat rám úgy, hogy na gyerünk.
Valójában olyan kevés dolog van, ami feldob, és azzal az érzéssel megyek, hogy juj, mi lesz.
Ilyen volt a Kuruc.info hídblokádja. Ilyen volt pár kilakoltatás. Ilyen volt a berlini út. A gárdaper volt még ilyen.
Amikor visszajöttem Berlinből, megfogadtam, hogy ezeket tudatosan nem keresem, ezekre tudatosan nem megyek el csak úgy.
igen.
Sep 09, 2013 00:17:24
tigris
Sep 09, 2013 00:19:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azt csinálom, baszod.
igen.</div>
unalmmas. nem olvastam el. ne hazudj annyit ,ennyit tudok tanácsolni.
igen.</div>
unalmmas. nem olvastam el. ne hazudj annyit ,ennyit tudok tanácsolni.
Sep 09, 2013 00:19:30
Ószövetségi Düh
Sep 09, 2013 00:19:44
Idióta vagy.
Igen.
Igen.
Sep 09, 2013 00:19:44
Fiatalember
Sep 09, 2013 00:19:49
Nyomom, és ami nem hat erősen rám érzelmileg (nem lelkesít, és nem háborít fel), azokat a témákat meg ignorálom.</div>
Úgy látom, a munka nem hat rád érzelmileg, ezért azt is ignorálod.
Nyomom, és ami nem hat erősen rám érzelmileg (nem lelkesít, és nem háborít fel), azokat a témákat meg ignorálom.</div>
Úgy látom, a munka nem hat rád érzelmileg, ezért azt is ignorálod.
Sep 09, 2013 00:19:49
sodika
Sep 09, 2013 00:20:05
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>ja de egyébként tényleg ez van.
ötödik fázis: fogadkozás</div>
Baszod, és igazad is van.
Na, ezért lépek.
Az önkéntes témaignorálásban jó lettem, nem mentem sehova, csak aztán házhoz jöttek a témák, szó szerint többször. :)
Na, meg kell tanulnom az ilyet is elütni, mert nem lehetek mindig ráérve, ja.
Na, ezért lépek.
Az önkéntes témaignorálásban jó lettem, nem mentem sehova, csak aztán házhoz jöttek a témák, szó szerint többször. :)
Na, meg kell tanulnom az ilyet is elütni, mert nem lehetek mindig ráérve, ja.
Sep 09, 2013 00:20:05
????
Sep 09, 2013 00:21:23
igen.</div>
És ezzel még Krizsai Andi is egyetért!!
igen.</div>
És ezzel még Krizsai Andi is egyetért!!
Sep 09, 2013 00:21:23
tigris
Sep 09, 2013 00:22:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>ja de egyébként tényleg ez van.
Na, ezért lépek.
Na, meg kell tanulnom az ilyet is elütni, mert nem lehetek mindig ráérve, ja.</div>
hatodik fázis: hibák beismerése, szenvedélgés, önsajnálat
Na, ezért lépek.
Na, meg kell tanulnom az ilyet is elütni, mert nem lehetek mindig ráérve, ja.</div>
hatodik fázis: hibák beismerése, szenvedélgés, önsajnálat
Sep 09, 2013 00:22:18
Kóser Szalonna
Sep 09, 2013 00:22:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>ja de egyébként tényleg ez van.
Na, ezért lépek.
Lenyugodott a pici ratyi autista? Milyen kár, hogy ezzel a benyalós szöveggel kurvára nem teszed jóvá a kalapáccsal szétverős fenyegetőzést és általában azt a férgeskedést, amit ma este lenyomtál.
Na, ezért lépek.
Lenyugodott a pici ratyi autista? Milyen kár, hogy ezzel a benyalós szöveggel kurvára nem teszed jóvá a kalapáccsal szétverős fenyegetőzést és általában azt a férgeskedést, amit ma este lenyomtál.
Sep 09, 2013 00:22:30
Rocskai
Sep 09, 2013 00:23:13
Elég volt púpos. TAKARODÓ VAN BASZOD!
Sep 09, 2013 00:23:13
????
Sep 09, 2013 00:23:48
Na, ezért lépek.
Őszinteségi roham. Hívjunk gyorsan <s>pizzafutárt</s> mentőt a Kolosyra!!
Na, ezért lépek.
Őszinteségi roham. Hívjunk gyorsan <s>pizzafutárt</s> mentőt a Kolosyra!!
Sep 09, 2013 00:23:48
Hitvány Patkány
Sep 09, 2013 00:24:37
Endre, nem elég ha százegyedszerre is megígéred, hogy visszaszorítod a kamerázást. Neked egy munkahely kell ahol látsz pozitív viselkedésmintákat és lebasznak, ha a gatyádban turkálsz vagy Facebookozol. Erre van szükséged, nem a pitonfejős, köztartozáshalmozós baszakodsra.
Sep 09, 2013 00:24:37
here
Sep 09, 2013 00:24:54
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>ja de egyébként tényleg ez van.
Na, ezért lépek.
hatodik fázis: hibák beismerése, szenvedélgés, önsajnálat</div>
hetedik fázis: Soha többet nem írok ide
Na, ezért lépek.
hatodik fázis: hibák beismerése, szenvedélgés, önsajnálat</div>
hetedik fázis: Soha többet nem írok ide
Sep 09, 2013 00:24:54
Kóser Szalonna
Sep 09, 2013 00:25:57
nyolcadik fázis: fap-fap.
Sep 09, 2013 00:25:57
58 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

csá.</div>
MAJD ADOK ÉN NEKED MAGÁNÉLETET! A FÉSZBUKK MEG A REJSZ, MEG AZ ELMEBETEGEKKEL KAMERÁZÁS, MI? HALLOD? HALLOD???