Azert nem semmi, hogy inkabb egy kvazi-idegennek adsz tok feleslegesen penzt, mint hogy szerencsetlen edesanyadat tamogasd legalabb egy kicsit.
valaki küldje el ezeket a kurucnak!
folyamatosan küldjük nekik az infókat, kommenteket sneciről. evidenciákat...
már vaskos a klein dosszié.
arra kíváncsi leszek, hogy mit ad neki most anyák napjára. szerintem még virágot sem, hiszen arra sincs pénze.
sneci, a judaikák című pályázat kifejezetten zsidó régiségekről szólt, hahó!
reméljük nem azt adja, amit annak a csodálatos asszonynak adott...
sneci, mi meg azt nem értjük, hogy miért érint ennyire érzékenyen a tanár úr felbukkanása ezen a fórumon. elmagyarázod?
Arról valamiért nem meséltél akkor sem, hogy felmentél a tanító bácsihoz fotózgatni a menóráját, meg a judaikák pályázat is valahogy kimaradt. HAHÓ.
Szerintem a helyzet meg ennel is sulyosabb, hiszen a napnal is vilagosabb, hogy ez az egesz alapitvany meg palyazat meg minden az elso pillanttol kezdve csak a lehuzasrol szolt. Soha senki sem akart valojaban muzeumot nyitni. Csak kellett valami urugy, amivel ki lehetett talicskazni a kozpenzt.
Az, hogy melle talaltak meg valami balekot, mint Sodi, akit pluszban lehuzhattak par milliora, az csak hab a tortan. Ha mar ott fekudt a penz az utcan, akkor lehajoltak erte.
Bazmeg Sodi, hogy te ennek a lehuzasnak bedoltel, ez mindent elmagyaraz rolad. Akinek csak minimalis sutnivaloja van, es legalabb hetente egyszer kidugja az orrat az utcara, kilometeres tavolsagbol latja, hogy kamu ez az egesz.
Te meg onkent, vigan es dalolva odaadtad nekik osszes penzed, es atirattad a szelhalmosoknak a lakasod.
Hihetetlen. Nem csoda, hogy Ballaynak is ilyen konnyen bedoltel. Nulla realitaserzeked van.
kifejezetten zsidó régiségekről, kifejezetten egy zsidó alapítvány szervezésében, hahó!
(nem különösebben érdekel egy lepukkant csöves véleménye)
Azért gyerekek ez nagyon kemény. SoDI egy zsidó múzeum marketingeseként és infósaként képzelte el a övőjét a múltban. sőt, az egész egy magyar állami pályázatra épült! tehát a magyar adófizetők pénzéből akarta sodi népszerűsíteni a zsidó kultúrát, a zsidó vallást. ez a szememben hazaárulás
:D
Minden régiség ugyanúgy érték.
Kulturális vonatkozástól függetlenül.
1000 egyedi latogato?!? Gondolom fel Tel-Aviv odajart rohogni a szerencsetlen gnomon, akit lehuztak par milliora.
te egy náci féreg vagy.
nem véletlenül osztott le a múltkor gonda, és nem véletlenül tüntetted el azt a felvételt.
kfjews és társai, "zsidó vagy", és hasonlók. ugyan, sneci, hagyjuk már a hazudozást.
legalább vállalnád fel, hogy egy náci vagy. de nem, féreg módjára csúszol-mászol.
Akkor olvass jövőnk.info -t...
csakhogy te éppen a zsidó régiségeket a magyar elé helyezted.....
te nemzeti.....
persze, persze, és a szetei montász mivolt? meg az állandó zsidózásod? most meg azt llítod, hogy imádod a zsidókat? hát megy a kurucnak az infó
sneci, az, hogy "gázkamratöltelék hülye zsidó", hogyan értendő? esetleg kérdezzük meg reiner pétert, hogy sértőnek érzi-e magára nézve az ilyen megnyilatkozásaidat?
Lehet? Tehat biztos nem, mert inkabb recskazol es narutot nezel?
Az is lehet, hogy nem.
a hülye is látja, mennyire terelsz, mi a fasz van a végrehajtással?
Mi lesz a weblapod címe? "Egy (volt) egyetemista srác menórákat modellez?"
wow, megint egy saját oldal? ez is egy blog lesz? és ez is el fog majd tűnni, mint az összes eddigi?
dehogynem érint érzékenyen. pontosan feltérképeztük, hogy melyek azok a témák, amelyektől kiborulsz. az egyik a tanár úr nevének felbukkanása. amikor először hoztuk fel, akkor 2 bejegyzést rögtön megeresztettél a facsén. utána bármikor is bukkant fel a neve, rögtön kiverted a hisztit, ahogy ma délután is.
sneci, most még elmondhatod a saját verziódat. utána, ahogy a tanár úr elmondja, már senkit nem fog érdekelni a szokásos hazudozásod. én szóltam.
egy volt egyetemista srác zsidó múzeumot alapít
Koszi, erdekes olvasmany. Pl. az is kiderul belole, hogy a "Judaikak" palyazat valoszinuleg sosem letezett.
Szoval akarmilyen palyazatot kitalalhattak volna Sodi lehuzasara, de megis ezzel a zsido temaval probalkoztak. Vajon miert?
lol, milyen rovid mar a kekkel kitakart arc neve. Kb. csak Sas lehet, semmi mas :D
a "szomszéd tulajdoni lapját nézitek" tipikus esete.
Gonda például elég faszán kiosztotta Reinert, szerinte Reiner gyűlöli a zsidóságot és a származásán kívül semmi köze hozzájuk. Ez akkor történt, amikor tèged is kiosztott élőben. Emlékszel még, Zsodi?
De baszki, azt a felvételt valaki tegye már föl, mert lemaradtam róla. Valaki még ígérte is, hogy felrakja.
Tenyleg. Sajnos en sem lattam, Sodi meg torolte.
valaki nagyon elsodikázta, de inkább arra tippelek, hogy csak egy poén volt.
sneci tipikusan idióta érveléssel jött elő gondának, hogy miért nincs semmi gond az általánosítással, a zsidózásal. ("mert valaki a mazsihiszből ezt vagy azt mondta az echo tv-ben")
akkor ennek kapcsán megkérdezném tőled, te miért állítod, hogy a könyvjelzők a kollégádé voltak?
Tenyleg? Brutalisan kemeny.
tyerintyem ety érthetyő
arra válaszolj kampó orr, hogy miért adtad oda az örökséged egy zsidó múzeum megalapítása érdekében
Ez mekkora öngól :DDD
Nem "zsidó múzeum", hanem régiségmúzeum.
Zsidó múzeum alatt hollókoszt-múzeumot ért az átlagember, vagy egyéb cionista propagandát. Itt ilyesmiről szó nem volt, kizárólag antikvitások kizárólag kulturális célzatú bemutatásáról. Abban pedig az égvilágon semmi kivetnivaló sincs.
aztán megkérdezte, hogy mi van a helikopterével. én megszavaznék neki egy snecológiai emlékérmet.
MAGYARÁZD MÁR MEG, HOGY MIÉRT ADTAD ODA AZ ÖRÖKSÉGED EGY ZSIDÓ MÚZEUM MEGALAPÍTÁSA ÉRDEKÉBEN, ÉS MIÉRT A MENÓRÁT MODELLEZTED LE? KERESZTÉNY LÉTEDRE?
a jó ember pedig onnan ismerszik meg, hogy el is pusztítja a férgeket. ezért foglak én téged kegyetlenül megkínozni és utána hideg vérrel lemészárolni, ha majd nem jár érte büntetés.
gonda fél órán belül kétszer égette be snecit, de nagyon keményen.
sneci, te írtad azt, hogy "gázkamratöltelék hülye zsidó". ezek szerint azt állítod, hogy voltak gázkamrák?
te a velveten bizonyítottál.
hogy jön ide az átlagember véleménye? azt hittem téged nem érdekel a mainstream.
a judaika annyira "régiség múzeum", mint amennyire a holokasuszt "történelmi múzeum".
ez védhetetlen.
nézd sodó, erre is ment az örökséged
www.sosantikvarium.hu/kategoria120.html
fejezd már be a hazudozást, zsidó.
a judaikák című pályzathoz készítettél próbamunkát és kötöttél előszerződést.
ennyit erről.
hollókoszt mi? és te nem vagy antiszemita? a kurva anyád.
a menóra egy vallási kegytárgy.... a zsidó propaganda eszköze vagy!
ezek szerint, te okleveles fasz, ha egy random külföldi otthon elítéli a palesztinok elleni izraeli akciókat, akkor ő jó magyar lesz. bravó.
ezek szerint, te okleveles fasz, ha egy random külföldi otthon elítéli a palesztinok elleni izraeli akciókat, akkor ő jó magyar lesz. bravó.
A random külföldinek, aki külföldön is él, semmi köze Magyarországhoz. :)
sodi szerint az a nemzeti , aki menórákat modellez szabadidejében, és odaadja az örökségét egy zsidó emlékmúzeum megalapítása érdekében.
Ez egy aranyos becenév. Gyakran használják. :)
és a palesztin kisgyerekeknek?
Nem védeni a védhetetlent egy dolog. Megtagadni magunkat, és bűnnek tekinteni azt, amik vagyunk viszont más, sőt eléggé taszító.
Ennél már csak az gusztustalanabb ha valaki baloldali homoszexuális
zsidóként magát nemzeti-kereszténynek kiadva a tipikus zsidó ellenségkép módjára viselkedik és mellé nyomatja a szélsőbalos és buzipropagandát.
Aki a valódi rasszizmust elítéli, jó ember.
Aki azt hazudja rasszizmusnak, ami nem az, szar ember.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Izraelben faji alapú törvények vannak.
Ez tény. Mit kell ezen magyarázni?
a nácik használják te faszszopó. az antiszemiták. nem mernél odaállni egy zsidó elé se és azt mondani a aszemébe, hogy hollókoszt. vagy mernéd? segítek leszervezni bazmeg. az aranyos becenevedet megmondhatod neki. na adod vagy nemadod? kiss endre nyúl
és ennek mi köze a magyarsághoz? attól leszel jó magyar, mert szerinted izraelben faji alapú törvények vannak?
csakhogy a őpályázat nem régiségmúzeumról szólt, hanem állandó judaika kiállításról, miért terelsz? zsidó vagY?
Ha a beszélgetés ilyen ostoba címkézések irányába megy el, abban én nem vagyok hajlandó közreműködni. Ez ilyesmi mindig megöli a beszélgetés lényegét.
nem te törölgettél meg moderálgattál a régi blogodon? akkor hol maradt a szólásszabadsgág védelme? ja hogy te nem magyar vagy, hanem egy meleg zsidó. így már világos
jojó, akkor adod a vicces becenevezést?
szerinted ki használja többmillió ember megölésére azt hogy "hollókoszt", ha nem a nácik vagy antiszemiták? más ember szájából ilyet még nem hallottam.
nem nem. judaika kiállításról. . ne lépjél sehova. nem mondtad meg, hogy hol és mikor mered felvállalni a viccelődésed élőben.
????? és ők beszéltek a szólásszabadságról? megint bebizonyosodott hogy hazudsz.
leszarom a hablatyolásodat. arra felelj, hogy mi köze a palesztin gyerekek lemészárlásának, meg az izraeli politikának ahhoz, hogy valaki jó MAGYAR ember vagy sem?
miért nem az indiánok vagy szibériai őslakók lemészárlása érdekel? vagy azzal is ennyit foglalkozol?
Ott a pont.
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 15:09:06
Na melózok, mert a végén még arra se lesz pénzem, hogy kapjon tőlem telcsit. :)Csá.
Azert nem semmi, hogy inkabb egy kvazi-idegennek adsz tok feleslegesen penzt, mint hogy szerencsetlen edesanyadat tamogasd legalabb egy kicsit.
May 04, 2012 15:09:06
törzsgyökeres
May 04, 2012 15:09:46
valaki küldje el ezeket a kurucnak!
folyamatosan küldjük nekik az infókat, kommenteket sneciről. evidenciákat...
már vaskos a klein dosszié.
May 04, 2012 15:09:46
törzsgyökeres
May 04, 2012 15:11:05
arra kíváncsi leszek, hogy mit ad neki most anyák napjára. szerintem még virágot sem, hiszen arra sincs pénze.
May 04, 2012 15:11:05
sodika
May 04, 2012 15:12:14
Valaki igazán elmagyarázhatná nekem, hogy mi ebben az újdonság, miközben a régi Sodi blogom folyamatosan erről szólt? :D
Nem "zsidó" múzeum, hanem régiség-múzeum.
Nem odaadtam, hanem kölcsön adtam. :)
Nem újdonság, a régi blogom erről szólt. HAHÓ.
May 04, 2012 15:12:14
sodika
May 04, 2012 15:13:19
Nem is értem, mi újdonság van abban, amiről régen heti rendszerességgel blogoltam egy 1000-es egyedi látogatójú blogon.
Normálisak vagytok ti? :DDDD
Na mindegy, melózok.
Na mindegy, melózok.
May 04, 2012 15:13:19
törzsgyökeres
May 04, 2012 15:13:28
Valaki igazán elmagyarázhatná nekem, hogy mi ebben az újdonság, miközben a régi Sodi blogom folyamatosan erről szólt? :D
sneci, a judaikák című pályázat kifejezetten zsidó régiségekről szólt, hahó!
May 04, 2012 15:13:28
SoDomIa
May 04, 2012 15:13:36
reméljük nem azt adja, amit annak a csodálatos asszonynak adott...
May 04, 2012 15:13:36
törzsgyökeres
May 04, 2012 15:14:56
Nem is értem, mi újdonság van abban, amiről régen heti rendszerességgel blogoltam egy 1000-es egyedi látogatójú blogon.
Na mindegy, melózok.
Na mindegy, melózok.
sneci, mi meg azt nem értjük, hogy miért érint ennyire érzékenyen a tanár úr felbukkanása ezen a fórumon. elmagyarázod?
May 04, 2012 15:14:56
Káoszkapitány
May 04, 2012 15:17:39
Na mindegy, melózok.
Na mindegy, melózok.
Arról valamiért nem meséltél akkor sem, hogy felmentél a tanító bácsihoz fotózgatni a menóráját, meg a judaikák pályázat is valahogy kimaradt. HAHÓ.
May 04, 2012 15:17:39
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 15:17:40
azért nagyon kemény, hogy sodi egy zsidó múzeumnak adta az örökségét.
Szerintem a helyzet meg ennel is sulyosabb, hiszen a napnal is vilagosabb, hogy ez az egesz alapitvany meg palyazat meg minden az elso pillanttol kezdve csak a lehuzasrol szolt. Soha senki sem akart valojaban muzeumot nyitni. Csak kellett valami urugy, amivel ki lehetett talicskazni a kozpenzt.
Az, hogy melle talaltak meg valami balekot, mint Sodi, akit pluszban lehuzhattak par milliora, az csak hab a tortan. Ha mar ott fekudt a penz az utcan, akkor lehajoltak erte.
Bazmeg Sodi, hogy te ennek a lehuzasnak bedoltel, ez mindent elmagyaraz rolad. Akinek csak minimalis sutnivaloja van, es legalabb hetente egyszer kidugja az orrat az utcara, kilometeres tavolsagbol latja, hogy kamu ez az egesz.
Te meg onkent, vigan es dalolva odaadtad nekik osszes penzed, es atirattad a szelhalmosoknak a lakasod.
Hihetetlen. Nem csoda, hogy Ballaynak is ilyen konnyen bedoltel. Nulla realitaserzeked van.
May 04, 2012 15:17:40
sodika
May 04, 2012 15:17:47
törzsgyökeres :
Kifejezetten RÉGISÉGEKRŐL, hahó.
Teljesen politikamentesen.
A zsidó régiségek még Pál Marci szerint is (!!!) gyönyörű dolgok. Nézd már ezt a videót, idióta:
www.youtube.com/watch?v=tVoZ0kugkcQ
A zsidó régiségek még Pál Marci szerint is (!!!) gyönyörű dolgok. Nézd már ezt a videót, idióta:
May 04, 2012 15:17:47
sodika
May 04, 2012 15:20:11
Törzsgyökeres azt felejti el kurvára, hogy nem vagyok antiszemita, a nemzeti radikális oldal is csak anticionista, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy még sosem hallottam volna, hogy valaki Reiner Péter szidta volna ebben a közésségben.
May 04, 2012 15:20:11
törzsgyökeres
May 04, 2012 15:21:09
törzsgyökeres :
kifejezetten zsidó régiségekről, kifejezetten egy zsidó alapítvány szervezésében, hahó!
(nem különösebben érdekel egy lepukkant csöves véleménye)
May 04, 2012 15:21:09
pimpa
May 04, 2012 15:21:15
törzsgyökeres :
Azért gyerekek ez nagyon kemény. SoDI egy zsidó múzeum marketingeseként és infósaként képzelte el a övőjét a múltban. sőt, az egész egy magyar állami pályázatra épült! tehát a magyar adófizetők pénzéből akarta sodi népszerűsíteni a zsidó kultúrát, a zsidó vallást. ez a szememben hazaárulás
May 04, 2012 15:21:15
Káoszkapitány
May 04, 2012 15:21:52
És nincs elég magyar régiség meg kulturális érték, nyomni kell a zsidó és a cigány vonalat, fő, hogy ne magyar legyen. Szabad demokrata vagy.
May 04, 2012 15:21:52
banshee
May 04, 2012 15:21:55
Múltkor minket vádoltál tekintélyre hivatkozással, most meg te csinálod.
Bár Pál Marcsi a trolloknak nem tekintély...
Bár Pál Marcsi a trolloknak nem tekintély...
May 04, 2012 15:21:55
sodika
May 04, 2012 15:22:09
Annyiban viszont valóban teljesen jogos a kritika, hogy hiába a Freeblog zárta be a régi Sodi blogot az én akaratom ellenére, ennek ellenére a vele együtt eltűnt tartalom így tényleg kerülhet olyan megvilágításba, mintha el akarnám tüntetni.
Ezt nyilvánvalóan személyes weblappal lehetne orvosolni. Sok a tennivaló, de majd erre is sort kerítek. :)
Ezt nyilvánvalóan személyes weblappal lehetne orvosolni. Sok a tennivaló, de majd erre is sort kerítek. :)
May 04, 2012 15:22:09
sodika
May 04, 2012 15:22:47
És nincs elég magyar régiség meg kulturális érték, nyomni kell a zsidó és a cigány vonalat, fő, hogy ne magyar legyen. Szabad demokrata vagy.
May 04, 2012 15:22:47
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 15:23:00
1000 egyedi latogato?!? Gondolom fel Tel-Aviv odajart rohogni a szerencsetlen gnomon, akit lehuztak par milliora.
May 04, 2012 15:23:00
sodika
May 04, 2012 15:23:01
Na meló. Idióták vagytok.
May 04, 2012 15:23:01
törzsgyökeres
May 04, 2012 15:23:09
Törzsgyökeres azt felejti el kurvára, hogy nem vagyok antiszemita, a nemzeti radikális oldal is csak anticionista, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy még sosem hallottam volna, hogy valaki Reiner Péter szidta volna ebben a közésségben.
te egy náci féreg vagy.
nem véletlenül osztott le a múltkor gonda, és nem véletlenül tüntetted el azt a felvételt.
kfjews és társai, "zsidó vagy", és hasonlók. ugyan, sneci, hagyjuk már a hazudozást.
legalább vállalnád fel, hogy egy náci vagy. de nem, féreg módjára csúszol-mászol.
May 04, 2012 15:23:09
banshee
May 04, 2012 15:23:51
May 04, 2012 15:23:51
pimpa
May 04, 2012 15:23:58
csakhogy te éppen a zsidó régiségeket a magyar elé helyezted.....
te nemzeti.....
May 04, 2012 15:23:58
pimpa
May 04, 2012 15:24:59
persze, persze, és a szetei montász mivolt? meg az állandó zsidózásod? most meg azt llítod, hogy imádod a zsidókat? hát megy a kurucnak az infó
May 04, 2012 15:24:59
SoDomIa
May 04, 2012 15:28:11
sneci, az, hogy "gázkamratöltelék hülye zsidó", hogyan értendő? esetleg kérdezzük meg reiner pétert, hogy sértőnek érzi-e magára nézve az ilyen megnyilatkozásaidat?
May 04, 2012 15:28:11
törzsgyökeres
May 04, 2012 15:31:46
sneci, miért érint ennyire érzékenyen a tanár úr itteni felbukkanása?
most fog készülni a tanár úrral egy nagyinterjú a snecológia tanszék részére, és előtte elmondhatod a saját verziódat. utána már késő lesz.
na, szabadulj meg a tehertől, meglátod, utána könnyebb lesz.
a követelés már be van jelentve a nav-nak, emiatt már ne aggódj.
most fog készülni a tanár úrral egy nagyinterjú a snecológia tanszék részére, és előtte elmondhatod a saját verziódat. utána már késő lesz.
na, szabadulj meg a tehertől, meglátod, utána könnyebb lesz.
a követelés már be van jelentve a nav-nak, emiatt már ne aggódj.
May 04, 2012 15:31:46
sodika
May 04, 2012 15:41:35
törzsgyökeres :
Semmi nem érint érzékenyen.
A saját weboldalamon ismét kiemelt menüpont lesz a történet. Lehet, hogy már ezen a hétvégén összedobom.
Na meló
A saját weboldalamon ismét kiemelt menüpont lesz a történet. Lehet, hogy már ezen a hétvégén összedobom.
Na meló
May 04, 2012 15:41:35
Poop
May 04, 2012 15:43:11
May 04, 2012 15:43:11
Kicsikem
May 04, 2012 15:43:27
törzsgyökeres :
Na meló
Na meló
Lehet? Tehat biztos nem, mert inkabb recskazol es narutot nezel?
May 04, 2012 15:43:27
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 15:44:07
Lehet, hogy már ezen a hétvégén összedobom.
Az is lehet, hogy nem.
May 04, 2012 15:44:07
SoDomIa
May 04, 2012 15:45:30
törzsgyökeres :
Na meló
Na meló
a hülye is látja, mennyire terelsz, mi a fasz van a végrehajtással?
May 04, 2012 15:45:30
Káoszkapitány
May 04, 2012 15:46:36
törzsgyökeres :
Na meló
Na meló
May 04, 2012 15:46:36
törzsgyökeres
May 04, 2012 15:47:44
törzsgyökeres :
Na meló
Na meló
wow, megint egy saját oldal? ez is egy blog lesz? és ez is el fog majd tűnni, mint az összes eddigi?
dehogynem érint érzékenyen. pontosan feltérképeztük, hogy melyek azok a témák, amelyektől kiborulsz. az egyik a tanár úr nevének felbukkanása. amikor először hoztuk fel, akkor 2 bejegyzést rögtön megeresztettél a facsén. utána bármikor is bukkant fel a neve, rögtön kiverted a hisztit, ahogy ma délután is.
sneci, most még elmondhatod a saját verziódat. utána, ahogy a tanár úr elmondja, már senkit nem fog érdekelni a szokásos hazudozásod. én szóltam.
May 04, 2012 15:47:44
pimpa
May 04, 2012 15:47:59
<fieldset><legend>sodika</legend>törzsgyökeres :
Na meló</fieldset>
Na meló</fieldset>
egy volt egyetemista srác zsidó múzeumot alapít
May 04, 2012 15:47:59
törzsgyökeres
May 04, 2012 15:55:08
sneci, az új oldaladra felrakod a 01130-6016/2006 bü. számú ügyben 2007. június 01. napon felvett jegyzőkönyvet is, amelyikről azt próbáltad ma hazudni, hogy nem létezik?
kepfeltoltes.hu/view/120504/001_www.kepfeltoltes.hu_.gif
kepfeltoltes.hu/view/120504/005_www.kepfeltoltes.hu_.gif
May 04, 2012 15:55:08
juszt hahó
May 04, 2012 16:01:51
Valaki összeszámolhatná mennyiszer használja zsodi ezeket a szavakat.
May 04, 2012 16:01:51
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 16:03:09
sneci, az új oldaladra felrakod a 01130-6016/2006 bü. számú ügyben 2007. június 01. napon felvett jegyzőkönyvet is, amelyikről azt próbáltad ma hazudni, hogy nem létezik? kepfeltoltes.hu/view/120504/001_www.kepfeltoltes.hu_.gifhttp://kepfeltoltes.hu/view/120504/005_www.kepfeltoltes.hu_.gif
Koszi, erdekes olvasmany. Pl. az is kiderul belole, hogy a "Judaikak" palyazat valoszinuleg sosem letezett.
Szoval akarmilyen palyazatot kitalalhattak volna Sodi lehuzasara, de megis ezzel a zsido temaval probalkoztak. Vajon miert?
May 04, 2012 16:03:09
Kicsikem
May 04, 2012 16:04:09
sneci, az új oldaladra felrakod a 01130-6016/2006 bü. számú ügyben 2007. június 01. napon felvett jegyzőkönyvet is, amelyikről azt próbáltad ma hazudni, hogy nem létezik?
lol, milyen rovid mar a kekkel kitakart arc neve. Kb. csak Sas lehet, semmi mas :D
sneciakiraly
Pont az ilyen múzeumok a legveszélyesebb propaganda eszközei. Ahogy a buzipropagandában sem a felvonulás a veszélyes, hanem ha a buzi "családokat" normálisnak mutatják be.
Káoszkapitány
May 04, 2012 16:04:51
Sodika, záróakkordként annyit mondanék, hogy minden egyes zsidózással magadat köpöd szemen. Nincs rá jogalapod, HAHÓ. Liberális antifa vagy, nyugodtan írd fel egy cetlire, és ragaszd a monitor szélére, hogy el ne felejtsd.
May 04, 2012 16:04:51
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 16:05:39
Es az is kiderul belole, hogy a zsido tanar dr. es harombetus vezetekneve van. Szoval tutira nem azonos dr. Sas Peterrel.
May 04, 2012 16:05:39
törzsgyökeres
May 04, 2012 16:08:16
Es az is kiderul belole, hogy a zsido tanar dr. es harombetus vezetekneve van. Szoval tutira nem azonos dr. Sas Peterrel.
a "szomszéd tulajdoni lapját nézitek" tipikus esete.
May 04, 2012 16:08:16
Hitvány Patkány
May 04, 2012 16:08:23
Gonda például elég faszán kiosztotta Reinert, szerinte Reiner gyűlöli a zsidóságot és a származásán kívül semmi köze hozzájuk. Ez akkor történt, amikor tèged is kiosztott élőben. Emlékszel még, Zsodi?
May 04, 2012 16:08:23
törzsgyökeres
May 04, 2012 16:10:04
sneci, kérdeztem már tőled, hogy miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
May 04, 2012 16:10:04
sneciakiraly
May 04, 2012 16:10:20
"
Gonda például elég faszán kiosztotta Reinert, szerinte Reiner gyűlöli a zsidóságot és a származásán kívül semmi köze hozzájuk."
az öngyűlölő zsidó mintapéldája, hasonló az öngyűlölő magyarokhoz.
sneci az adóját a szlovákoknak, a pénzét meg a zsidóknak adja.
Gonda például elég faszán kiosztotta Reinert, szerinte Reiner gyűlöli a zsidóságot és a származásán kívül semmi köze hozzájuk."
az öngyűlölő zsidó mintapéldája, hasonló az öngyűlölő magyarokhoz.
sneci az adóját a szlovákoknak, a pénzét meg a zsidóknak adja.
May 04, 2012 16:10:20
Callahan
May 04, 2012 16:10:24
De baszki, azt a felvételt valaki tegye már föl, mert lemaradtam róla. Valaki még ígérte is, hogy felrakja.
May 04, 2012 16:10:24
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 16:13:10
Tenyleg. Sajnos en sem lattam, Sodi meg torolte.
May 04, 2012 16:13:10
dr. Sas Péter
May 04, 2012 16:17:02
Itt tudtok bejelölni Facebookon:
www.facebook.com/profile.php?id=100001271439843
Endre, te is bejelölhetsz, nem harapok, tudod te jól. :)
www.facebook.com/profile.php?id=100001271439843
Endre, te is bejelölhetsz, nem harapok, tudod te jól. :)
May 04, 2012 16:17:02
törzsgyökeres
May 04, 2012 16:18:13
valaki nagyon elsodikázta, de inkább arra tippelek, hogy csak egy poén volt.
sneci tipikusan idióta érveléssel jött elő gondának, hogy miért nincs semmi gond az általánosítással, a zsidózásal. ("mert valaki a mazsihiszből ezt vagy azt mondta az echo tv-ben")
May 04, 2012 16:18:13
Callahan
May 04, 2012 16:23:59
Jellemző, hogy Sneci minden kibaszott videóját fennhagyja a neten, mert miért ne, de ezt a gondásat meg rögtön letörli, aztán persze erősködik, hogy "nem volt csicskítás". Kicsit sem gyanús.
May 04, 2012 16:23:59
SoDomIa
May 04, 2012 16:26:03
Gonda konkrétan azt mondta snecinek, hogy: "óriási kárt okoztok a nemzetnek". szerintem ez érthető.
May 04, 2012 16:26:03
sodika
May 04, 2012 16:28:04
Reiner nem szereti a cionista zsidókat, Rácz Gábor László nem szereti a cigánybűnözőket. A normális ember onnan ismerszik meg, hogy nem védi a védhetetlent.
May 04, 2012 16:28:04
SoDomIa
May 04, 2012 16:30:19
Reiner nem szereti a cionista zsidókat, Rácz Gábor László nem szereti a cigánybűnözőket. A normális ember onnan ismerszik meg, hogy nem védi a védhetetlent.
akkor ennek kapcsán megkérdezném tőled, te miért állítod, hogy a könyvjelzők a kollégádé voltak?
May 04, 2012 16:30:19
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 16:30:34
Gonda konkrétan azt mondta snecinek, hogy: "óriási kárt okoztok a nemzetnek". szerintem ez érthető.
May 04, 2012 16:30:34
pimpa
May 04, 2012 16:30:37
tyerintyem ety érthetyő
May 04, 2012 16:30:37
pimpa
May 04, 2012 16:31:09
arra válaszolj kampó orr, hogy miért adtad oda az örökséged egy zsidó múzeum megalapítása érdekében
May 04, 2012 16:31:09
sodika
May 04, 2012 16:31:37
Aki lemegy Gyöngyöspatára védeni a magyarellenes terrort, az szar ember. Aki tüntetni megy, és ott kifejezi, hogy szerinte a palesztin kisgyermekek lemészárlása mennyire jogos önvédelem, az szar ember.
Aki nem tesz ilyet, sőt, az ilyen dolgokat elkövetőket utálja, az származásától függetlenül jó magyar ember.
Ilyen NAGYON egyszerű ez.
Aki nem tesz ilyet, sőt, az ilyen dolgokat elkövetőket utálja, az származásától függetlenül jó magyar ember.
May 04, 2012 16:31:37
Kicsikem
May 04, 2012 16:32:49
A normális ember onnan ismerszik meg, hogy nem védi a védhetetlent.
Ez mekkora öngól :DDD
May 04, 2012 16:32:49
sodika
May 04, 2012 16:34:21
Zsidó múzeum alatt hollókoszt-múzeumot ért az átlagember, vagy egyéb cionista propagandát. Itt ilyesmiről szó nem volt, kizárólag antikvitások kizárólag kulturális célzatú bemutatásáról. Abban pedig az égvilágon semmi kivetnivaló sincs.
May 04, 2012 16:34:21
SoDomIa
May 04, 2012 16:34:44
aztán megkérdezte, hogy mi van a helikopterével. én megszavaznék neki egy snecológiai emlékérmet.
May 04, 2012 16:34:44
pimpa
May 04, 2012 16:34:58
Aki lemegy Gyöngyöspatára védeni a magyarellenes terrort, az szar ember. Aki tüntetni megy, és ott kifejezi, hogy szerinte a palesztin kisgyermekek lemészárlása mennyire jogos önvédelem, az szar ember.
MAGYARÁZD MÁR MEG, HOGY MIÉRT ADTAD ODA AZ ÖRÖKSÉGED EGY ZSIDÓ MÚZEUM MEGALAPÍTÁSA ÉRDEKÉBEN, ÉS MIÉRT A MENÓRÁT MODELLEZTED LE? KERESZTÉNY LÉTEDRE?
May 04, 2012 16:34:58
törzsgyökeres
May 04, 2012 16:35:02
a jó ember pedig onnan ismerszik meg, hogy el is pusztítja a férgeket. ezért foglak én téged kegyetlenül megkínozni és utána hideg vérrel lemészárolni, ha majd nem jár érte büntetés.
May 04, 2012 16:35:02
sodika
May 04, 2012 16:35:43
Petőfi is bizonyított, és a legnagyobb magyar lett. Bizonyítás után még a mai hungaristák szerint is jó magyar ember lesz bárkiből, származástól teljesen függetlenül.
May 04, 2012 16:35:43
törzsgyökeres
May 04, 2012 16:36:14
gonda fél órán belül kétszer égette be snecit, de nagyon keményen.
May 04, 2012 16:36:14
SoDomIa
May 04, 2012 16:36:19
sneci, te írtad azt, hogy "gázkamratöltelék hülye zsidó". ezek szerint azt állítod, hogy voltak gázkamrák?
May 04, 2012 16:36:19
SoDomIa
May 04, 2012 16:37:29
Petőfi is bizonyított, és a legnagyobb magyar lett. Bizonyítás után még a mai hungaristák szerint is jó magyar ember lesz bárkiből, származástól teljesen függetlenül.
te a velveten bizonyítottál.
May 04, 2012 16:37:29
pimpa
May 04, 2012 16:37:46
hogy jön ide az átlagember véleménye? azt hittem téged nem érdekel a mainstream.
a judaika annyira "régiség múzeum", mint amennyire a holokasuszt "történelmi múzeum".
ez védhetetlen.
nézd sodó, erre is ment az örökséged
www.sosantikvarium.hu/kategoria120.html
May 04, 2012 16:37:46
törzsgyökeres
May 04, 2012 16:37:52
fejezd már be a hazudozást, zsidó.
a judaikák című pályzathoz készítettél próbamunkát és kötöttél előszerződést.
ennyit erről.
May 04, 2012 16:37:52
pimpa
May 04, 2012 16:38:15
<fieldset><legend>sodika</legend>Nem "zsidó múzeum", hanem régiségmúzeum.
Zsidó múzeum alatt hollókoszt-múzeumot ért az átlagember, vagy egyéb cionista propagandát. Itt ilyesmiről szó nem volt, kizárólag antikvitások kizárólag kulturális célzatú bemutatásáról. Abban pedig az égvilágon semmi kivetnivaló sincs.</fieldset>
Zsidó múzeum alatt hollókoszt-múzeumot ért az átlagember, vagy egyéb cionista propagandát. Itt ilyesmiről szó nem volt, kizárólag antikvitások kizárólag kulturális célzatú bemutatásáról. Abban pedig az égvilágon semmi kivetnivaló sincs.</fieldset>
May 04, 2012 16:38:15
pimpa
May 04, 2012 16:39:22
a menóra egy vallási kegytárgy.... a zsidó propaganda eszköze vagy!
May 04, 2012 16:39:22
sodika
May 04, 2012 16:39:27
Nem hiába történt, hogy a gárdaperes beavatkozásomat is arra építettem eredetileg, hogy ezek a zsidó szervezetek és cigány szervezetek nem szolgálják a hazai zsidóság és cigányság érdekeit, és senki sem hatalmazta fel őket, hogy a cigányság vagy a zsidóság nevében nyilatkozzanak.
Ez volt az a beszédem, amivel különösebben Vona Gábor sem vitatkozott, és amiért egyébként egymástól függetlenül Gaudi és Morvai Krisztina is megdicsért, sőt Gaudi jegyzőkönyvben színvonalas összefoglalásként jellemzett.
gardaper.freeblog.hu/files/szoveg/sodi_beszed.html
És ez volt az, ami emellett felbaszta az Ergi Oszkár agyát. :DDD
Ez volt az a beszédem, amivel különösebben Vona Gábor sem vitatkozott, és amiért egyébként egymástól függetlenül Gaudi és Morvai Krisztina is megdicsért, sőt Gaudi jegyzőkönyvben színvonalas összefoglalásként jellemzett.
És ez volt az, ami emellett felbaszta az Ergi Oszkár agyát. :DDD
May 04, 2012 16:39:27
SoDomIa
May 04, 2012 16:40:51
May 04, 2012 16:40:51
sodika
May 04, 2012 16:40:58
pimpa :
Könyvekről nem volt szó.
Kizárólag régiségekről.
Az, hogy ez szaros webáruház mit hova sorol, mellékes.
Egy régiségnél pedig mellékes az eredeti célja.
Régiség.
Könyvekről nem volt szó.
Kizárólag régiségekről.
Az, hogy ez szaros webáruház mit hova sorol, mellékes.
Egy régiségnél pedig mellékes az eredeti célja.
Régiség.
May 04, 2012 16:40:58
sodika
May 04, 2012 16:41:49
May 04, 2012 16:41:49
pimpa
May 04, 2012 16:41:50
<fieldset><legend>sodika</legend>Aki lemegy Gyöngyöspatára védeni a magyarellenes terrort, az szar ember. Aki tüntetni megy, és ott kifejezi, hogy szerinte a palesztin kisgyermekek lemészárlása mennyire jogos önvédelem, az szar ember.
Ilyen NAGYON egyszerű ez.</fieldset>
Ilyen NAGYON egyszerű ez.</fieldset>
sodi szerint az a nemzeti , aki menórákat modellez szabadidejében, és odaadja az örökségét egy zsidó emlékmúzeum megalapítása érdekében.
May 04, 2012 16:41:50
sodika
May 04, 2012 16:42:57
May 04, 2012 16:42:57
sodika
May 04, 2012 16:43:46
pimpa :
Lófaszt emlékmúzeum.
Ez az 'emlék' már megint holokausztosan hangzik.
Régiségmúzeum.
Lófaszt emlékmúzeum.
Régiségmúzeum.
May 04, 2012 16:43:46
SoDomIa
May 04, 2012 16:45:01
<fieldset><legend>SoDomIa</legend>
ezek szerint, te okleveles fasz, ha egy random külföldi otthon elítéli a palesztinok elleni izraeli akciókat, akkor ő jó magyar lesz. bravó.</fieldset>
ezek szerint, te okleveles fasz, ha egy random külföldi otthon elítéli a palesztinok elleni izraeli akciókat, akkor ő jó magyar lesz. bravó.</fieldset>
May 04, 2012 16:45:01
sodika
May 04, 2012 16:45:21
De mondom. Tessék már megnézni, mire hivatkoztam a gárdaperes beavatkozásomban. A beszédem nagyobb részében a hazai zsidóságot és cigányságot VÉDTEM a nevükben fellépő jogtalan latoroktól.
May 04, 2012 16:45:21
Hitvány Patkány
May 04, 2012 16:45:58
Nem védeni a védhetetlent egy dolog. Megtagadni magunkat, és bűnnek tekinteni azt, amik vagyunk viszont más, sőt eléggé taszító.
Ennél már csak az gusztustalanabb ha valaki baloldali homoszexuális
zsidóként magát nemzeti-kereszténynek kiadva a tipikus zsidó ellenségkép módjára viselkedik és mellé nyomatja a szélsőbalos és buzipropagandát.
May 04, 2012 16:45:58
sodika
May 04, 2012 16:46:19
May 04, 2012 16:46:19
pimpa
May 04, 2012 16:47:52
a nácik használják te faszszopó. az antiszemiták. nem mernél odaállni egy zsidó elé se és azt mondani a aszemébe, hogy hollókoszt. vagy mernéd? segítek leszervezni bazmeg. az aranyos becenevedet megmondhatod neki. na adod vagy nemadod? kiss endre nyúl
May 04, 2012 16:47:52
SoDomIa
May 04, 2012 16:48:48
<fieldset><legend>SoDomIa</legend>
és a palesztin kisgyerekeknek?</fieldset>
és a palesztin kisgyerekeknek?</fieldset>
és ennek mi köze a magyarsághoz? attól leszel jó magyar, mert szerinted izraelben faji alapú törvények vannak?
May 04, 2012 16:48:48
sodika
May 04, 2012 16:49:03
És nem csak a zsidóságot és cigányságot védtem, hanem a szólásszabadságot, valamint a gyűlöletmentes közéletet.
Nem hiába lett ideges ettől a főzsidó. Szerintük a szabadságról beszélni az ő személyes kiváltságuk, a magyar ember kussoljon erről.
Nem hiába lett ideges ettől a főzsidó. Szerintük a szabadságról beszélni az ő személyes kiváltságuk, a magyar ember kussoljon erről.
May 04, 2012 16:49:03
pimpa
May 04, 2012 16:49:17
pimpa :
Lófaszt emlékmúzeum.
Régiségmúzeum.
Lófaszt emlékmúzeum.
Régiségmúzeum.
csakhogy a őpályázat nem régiségmúzeumról szólt, hanem állandó judaika kiállításról, miért terelsz? zsidó vagY?
May 04, 2012 16:49:17
sodika
May 04, 2012 16:50:13
a nácik használják te faszszopó. az antiszemiták.
Ha a beszélgetés ilyen ostoba címkézések irányába megy el, abban én nem vagyok hajlandó közreműködni. Ez ilyesmi mindig megöli a beszélgetés lényegét.
pimpa
És nem csak a zsidóságot és cigányságot védtem, hanem a szólásszabadságot, valamint a gyűlöletmentes közéletet.
nem te törölgettél meg moderálgattál a régi blogodon? akkor hol maradt a szólásszabadsgág védelme? ja hogy te nem magyar vagy, hanem egy meleg zsidó. így már világos
sodika
May 04, 2012 16:50:46
pimpa :
Állandó régiségkiállításról.
Ugyanoda kanyarodunk vissza. Ez uncsi.
Na léptem. Csá.
Na léptem. Csá.
May 04, 2012 16:50:46
pimpa
May 04, 2012 16:50:57
jojó, akkor adod a vicces becenevezést?
szerinted ki használja többmillió ember megölésére azt hogy "hollókoszt", ha nem a nácik vagy antiszemiták? más ember szájából ilyet még nem hallottam.
May 04, 2012 16:50:57
sodika
May 04, 2012 16:51:31
pimpa :
Rendszeresen ezerrel több dolgot meghagytam, mint amit bárki más meghagyott volna. :)
Na csá.
Rendszeresen ezerrel több dolgot meghagytam, mint amit bárki más meghagyott volna. :)
Na csá.
May 04, 2012 16:51:31
pimpa
May 04, 2012 16:51:45
pimpa :
Na léptem. Csá.
Na léptem. Csá.
nem nem. judaika kiállításról. . ne lépjél sehova. nem mondtad meg, hogy hol és mikor mered felvállalni a viccelődésed élőben.
May 04, 2012 16:51:45
pimpa
May 04, 2012 16:52:27
pimpa :
Na csá.
Na csá.
????? és ők beszéltek a szólásszabadságról? megint bebizonyosodott hogy hazudsz.
May 04, 2012 16:52:27
sodika
May 04, 2012 16:53:20
pimpa :
Jó, ez már provokáció.
Én a holokausztról nem szoktam beszélni. Legfeljebb Szálasi hatalomátvétele utáni időszakban vagyok hajlandó, mert aki korábban volt, azt Szálasi sem akarta.
Jó, ez már provokáció.
Én a holokausztról nem szoktam beszélni. Legfeljebb Szálasi hatalomátvétele utáni időszakban vagyok hajlandó, mert aki korábban volt, azt Szálasi sem akarta.
May 04, 2012 16:53:20
sodika
May 04, 2012 16:53:48
pimpa : Judaika = régiség.
Hülye vagy.
Na csá
Hülye vagy.
Na csá
May 04, 2012 16:53:48
SoDomIa
May 04, 2012 16:54:29
leszarom a hablatyolásodat. arra felelj, hogy mi köze a palesztin gyerekek lemészárlásának, meg az izraeli politikának ahhoz, hogy valaki jó MAGYAR ember vagy sem?
miért nem az indiánok vagy szibériai őslakók lemészárlása érdekel? vagy azzal is ennyit foglalkozol?
May 04, 2012 16:54:29
sodika
May 04, 2012 16:56:20
A Szálasi hatalomátvétele ELŐTT elhurcolt zsidókról tessék beszélgetni a Horthy-mániásokkal. Én Horthy megítélésében Szálasi Ferenc véleményét osztom.
Szálasi hatalomátvétele után mi történt a zsidókkal.
Engem csak ez érdekel.
Na csá.
Szálasi hatalomátvétele után mi történt a zsidókkal.
Engem csak ez érdekel.
Na csá.
May 04, 2012 16:56:20
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 16:57:15
Szerintem Sodi valami zsido temabol irhatta a szakdolgozatat, a konzulenset meg Kohn Abrahamnak hivtak, es ezert nem hajlando beszelni a kerdesrol.
May 04, 2012 16:57:15
SoDomIa
May 04, 2012 16:59:59
nevetségesen buta és felkészületlen vagy sneci, hogy ignorálnod kell a kérdéseimet... és te vagy a nemzeti radikális közíró?
May 04, 2012 16:59:59
Káoszkapitány
May 04, 2012 17:01:47
Szerintem Sodi valami zsido temabol irhatta a szakdolgozatat, a konzulenset meg Kohn Abrahamnak hivtak, es ezert nem hajlando beszelni a kerdesrol.
Ott a pont.
May 04, 2012 17:01:47
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

azt javaslom kamerázd be a szobát, amikor beköltözik a cigány szerelmed, az interracioal pornóra állítólag nay a kereslet.