Broni! Nyilatkozz!
Szálasi alatt meg visszatért. De hogy jön ez ide?
Ennyit tudsz hozzátenni? Ez elég nagy égés, remélem, érzed te is. A hihetetlen műveletlenséged mellé még az arcod is nagy.
Mea culpa, ez kivételesen teljesen jogos. De deportálást már nem engedtek neki. Erős viták után a nyugati határszél munkálataira kapott munkaerőt. (És sajnos még az is jogos megjegyzés, hogy ez igencsak el lett kurva, mert logisztika híján sok ártatlan ember halálát okozta az erőltetett menet. De hogy Eichmann egyébként egy utolsó szemét geci volt, azt normális ember amúgy sem vonja kétségbe.)
Bandi csalódnom kellett benned. Nem gondoltam, hogy egy ilyen műveletlen tuskó vagy.
Kíváncsi vagyok, vajon meg mernéd ezt ismételni előttem is? Vagy csak zacskózörgést hallanék?
Menjél dolgozni.
De még mindig nem Eichmann a vita tárgya... Direkt csinálod?
a munka szabaddá teszi rezsirabszolgát is? vagy ő már eleve szabad?
Evidenciákat...
Bocsásson meg neki, Bandi sosem volt egy okos gyerek.
Sodi a legszegényebb, tehát a legszabadabb.
nem jutna el addig az ügy:
-Mifaan, mostyéppennemh, kéjemszépenyh, mostyh éppen menórát kell modelleznyemh, a tyanájúj... de holnap reggel tudunk inydulni, akkorööö ényh mosty egész éjjel nyem alszomh...
-KUSS, BÜDÖS ZSIDÓ!
*bebasszák a vagonba*
paródiarovat
Hát oktatáshoz hozzá fért, csak nem élt a lehetőséggel. A rossz lakhatási körülmények, a munkanélküliség és a szegénység stimmel.
szerintem jelen pillanatban 30Ft-nál nincs több a zsebében.
Pedig jó lenne ha belehúzna, mert az antifa a kilakoltatás miatt elég ingerlékeny mostanában, nehogy hétfőn laposra verje Sodikát csalódásában.
Hát Sodinak nincs pénze Pestre utazni, neki meg gondolom arra nincs, hogy kimenjen Pátyra. Így egy ideig biztonságban lehet Sodi.
Tényleg. Hétfőn délelőtt 10-től Minda per-közvetítés.
Ez most nem vicc. Nehogy kihagyjátok. :)
Kösz hogy szóltál, nem fogjuk.
Most már legalább tudjuk, hol fog Rácz megtalálni, ha kell neki a telefon.
2 óra hozzáférést Aaron Cute HD anyagaihoz.
jogos, ez eszembe sem jutott. De bizonyára az 5 literes román vegyipari mellékterméken is elgondolkodna.
Szerintem pont a maszti menti meg attól, hogy teljesen becsavarodjon és elkezdjen gyilkolászni.
Gyilkolászni???
Árpád, tudom, hogy általában mindenki tömeggyilkos, de sneci az ivarsejtjein és kisebb rovarokon kívül mást nem tud elpusztítani. Fizikailag alkalmatlan rá.
Mivel kikapcsoltak a villanyt es a vizet, ezert gondolom mar nem 80k a rezsi.
lemaradt róla??? ezért fejek fognak hullani a tanszéken.
Mi a kérdés?
2010. áprilisától kezdve a havi átlag bevétel 94 013 Ft.
A rezsi havi átlag 10-15 ezer Ft-tal kevesebb ennél.
tehát erősen becsúsztál 100 ezer alá. az excel még mindig jól érzi magát?
De az milyen faszaság már, hogy a liftben és a lépcsőházban is van fasza mobil térerő a közvetítéshez. :)
Persze. Jó végére 2012. áprilistól számított 140 fölött leszek.
az a kérdés, hogy az idei 135 ezres bevétel kontra 320 ezres rezsi hogyan áll össze? miközben azt is tudjuk, hogy 20 ezred elment bérletre (és nyilván voltak más kiadások is), tehát max. 100 ezret adhattál oda a rezsire a 320 ezer helyett.
vagyis anyáddal fizetteted a rezsit.
szóval a girosztálaid, a papírzsepik, a fütyikamerák, buszbérletek, a cigóknak vett telefonokról ne is beszéljünk, havi átlag 10-15 ezer forint alatt vannak?
anyád pénzét herdálod, te szar.
ahhoz 260 rugót kéne összeszedned addig. sok szerencsét xD
faszt leszel.
de ha azt számoljuk, hogy idén kb. 100 ezret adtál anyádnak rezsire, és hó végéig 400 ezer lesz a rezsikiadás, akkor hó végéig minimum 300 ezret kellene kaszálnod ahhoz, hogy nullán legyél csak a rezsit illetően.
ha még a repcsit is hozzáveszem, amit június 1-én akarsz megvenni, akkor hó végéig 400 ezret kellene bevételezned.
nincs olyan snecológus a tanszéken, aki akárcsak 1 % esélyt adna neked erre.
ismétlés a tudás anyja.
10 ezret
Nem vagyok havibér-fetisiszta.
Negyedév vagy harmadév jobb időszak.
sneci, mi lenne ha anyád egyszer azt mondaná amikor kéred a zabádat, hogy ne legyél már étel-fetisiszta?
meg különben is, fizesd ki neki azt 200-300 ezres rezsielmaradást, amit ő fizetett ki helyetted.
sneci, te egyáltalán nem adtad oda a kereseted 100%-át rezsire anyádnak, te magad is csak 80%-ról beszéltél itt. a 75k-t, amit januárban kibasztál fütyikamerára, ugye nem adtad oda rezsire.
igaza van törzsgyökeresnek, te a legocsmányabb patkány módjára viselkedsz, és ez is olyan dolog, hogy ha fogyatékos vagy, akkor is púpon kéne verjen érte egy lapáttal.
Te írtad: "Majd május elején, amikor lezárom életem első két év utáni, tehát nem pályakezdő szakaszban lévő hónapját, térjünk vissza arra a kérdésre, hogy jó irányba látom-e haladni a dolgokat, vagy sem. Addig ez irreleváns."
május eleje van, térjünk vissza hát erre. jó irányba látod haladni a dolgokat az eddig megkeresett 10 ezer forintoddal (kb 280ft/nap)?
milyen negyedév, idióta? hiszen te írtad:
"Úgyhogy erre a kérdésre térjünk vissza májusban."
tessék, itt a május. értékeld magad.
Jó, de ez egy pörgős hónap volt.
Mindig történt valami.
www.youtube.com/66masodperc
Nézd már meg, csak az elmúlt bő egy hónapban hol mindenhol jártam.
sneci, azt írtad, hogy a munkát illetően nem változott semmi, csak délelőtt kamerázol, és délután-este dolgozol.
úgyhogy ez nem kifogás.
sneci, azt írtad, hogy a munkát illetően nem változott semmi, csak délelőtt kamerázol, és délután-este dolgozol.
úgyhogy ez nem kifogás.
Jogos. Sajnos a délelőtti kamerázás túlságosan kifáraszt, és ez rányomja a terhet az egész napomra. Éppen ezért mostantól inkább heti két eseményre megyek csak el. Ha nagyon izgi, háromra.
Perközvetítés nem izgi.
Sajtótájékoztató nem izgi.
Milyen eseményekre tervezel elmenni, ami szerinted "izgi"?
"Szerző: sodika (Apr 04, 2012 16:14:06)
Nincs több szabadidőm, mint korábban.
Csak délelőtt helyett este dolgozom.
Fenntartható lenne ez így, ha lenne közönség, de nincs.
Úgyhogy inkább nem fárasztom magam vele feleslegesen."
már április elején rájöttél erre, hogy felesleges az egész, mivel nincs közönséged.
Ne legyél már negyedév-fetisiszta, ilyen rövid távon nem lehet pénzügyi tendenciákat felismerni. Nézzük inkább a pályakezdés utáni tízéves átlagot, és térjünk vissza a témára 2022-ben.
rögtön az első hónapban az eltervezett 140 helyett 10 ezret megkeresni óriási fail, érzed azért?
Nem. A pénz a fontos.
Annak az összege.
Annak az átlaga.
Nem az ütemezés.
sneci, de ne tereld el a témát. erről van szó:
"majd május elején, amikor lezárom életem első két év utáni, tehát nem pályakezdő szakaszban lévő hónapját, térjünk vissza arra a kérdésre, hogy jó irányba látom-e haladni a dolgokat, vagy sem."
na, jó irányba haladnak a dolgok?
mennyi is a rezsitartozásod anyád felé? 300 ezer?
sneci, és a zabálnivalódat miből veszi anyád naponta a boltban? átlagból, vagy készpénzből?
havibérben csk a hülyék gondolkodnak. majd ha elindul a saját megoldás dölni fog a pénz
térjükn vissza erre 2025-ben!
havi átlagot szoktál mindig számolni. havi átlagod 10 ezer forint jelenleg. majd ha valamilyen csoda folytán összeszedsz 270-ezret ebben a hónapban, azzal kijavíthatod ezt a botlást, de addig is a nem-pályakezdő szakaszod egy óriási FAIL.
Mert teljesen el van korcsosulva a keringési rendszered. Fütyikamera helyett biciklit kéne venned, mert két emelet után már úgy fújtatsz, mint egy bányaló. Egy szép napon a számítógéped előtt fognak találni holtan, mert megállt a szíved.
Meddig lehet így élni szerinted?
sneci, azért a délelőtti kamerázgatás miatt érzett fáradtság lehetővé teszi, hogy a nap hátralévő részében kurucozgass, és írjál 10-15 posztot a facséra?
Szerintem számolj egyből százéves átlaggal, így mindig meg lesz a kibúvó a kínos kérdésekre, különben is csak a szürke egerek gondolkodnak holmi hónapokban, években, évtizedekben...
Nem sodi, nem 'mindig történt valami', hanem vettél egy kurva bérletet a rezsipénzből (illetve annak töredékéből). Ilyen szaros tyúkperekből, amikre jársz minden nap van.
Nem gondolod komolyan, hogy tud biciklizni ez a szerencsétlen.
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 23:30:49
<fieldset><legend>Káoszkapitány</legend>
Még broni sem?</fieldset>
Csalódnék, ha nem derülne ki, hogy Bronigger legalább háromszor megcsinálta már a nyóckerben.
Még broni sem?</fieldset>
Csalódnék, ha nem derülne ki, hogy Bronigger legalább háromszor megcsinálta már a nyóckerben.
Broni! Nyilatkozz!
May 04, 2012 23:30:49
Callahan
May 04, 2012 23:33:42
Eichmann már Horthy alatt ki lett rugdosva innen, hahó.
Szálasi alatt meg visszatért. De hogy jön ez ide?
Ennyit tudsz hozzátenni? Ez elég nagy égés, remélem, érzed te is. A hihetetlen műveletlenséged mellé még az arcod is nagy.
May 04, 2012 23:33:42
szeszesember
May 04, 2012 23:43:59
A hihetetlen műveletlenséged mellé még az arcod is nagy.
Éppen ez utóbbival vonzotta be a trollokat. Műveletlen sutyerák rengeteg van a neten, de olyan alig, aki ennyire kérkedik a sötét bunkó mivoltával, mint Úszó. May 04, 2012 23:43:59
sodika
May 04, 2012 23:57:31
Szálasi alatt meg visszatért.
Mea culpa, ez kivételesen teljesen jogos. De deportálást már nem engedtek neki. Erős viták után a nyugati határszél munkálataira kapott munkaerőt. (És sajnos még az is jogos megjegyzés, hogy ez igencsak el lett kurva, mert logisztika híján sok ártatlan ember halálát okozta az erőltetett menet. De hogy Eichmann egyébként egy utolsó szemét geci volt, azt normális ember amúgy sem vonja kétségbe.)
May 04, 2012 23:57:31
Dr. Sas Péter
May 05, 2012 00:00:15
Mea culpa, ez kivételesen teljesen jogos.
Bandi csalódnom kellett benned. Nem gondoltam, hogy egy ilyen műveletlen tuskó vagy.
May 05, 2012 00:00:15
Adolf Eichmann
May 05, 2012 00:01:31
De hogy Eichmann egyébként egy utolsó szemét geci volt, azt normális ember amúgy sem vonja kétségbe.)
Kíváncsi vagyok, vajon meg mernéd ezt ismételni előttem is? Vagy csak zacskózörgést hallanék?
May 05, 2012 00:01:31
sodika
May 05, 2012 00:02:35
:D
Az ember, bazmeg, őszinte önkritikát gyakorol, oszt erre is trollkodás a válasz.
Na ezért húzok innen.
Csá
Az ember, bazmeg, őszinte önkritikát gyakorol, oszt erre is trollkodás a válasz.
Na ezért húzok innen.
Csá
May 05, 2012 00:02:35
sodilegnagyobbrajongoja
May 05, 2012 00:07:27
Na ezért húzok innen.
Csá
Csá
Menjél dolgozni.
May 05, 2012 00:07:27
Callahan
May 05, 2012 00:12:34
May 05, 2012 00:12:34
törzsgyökeres
May 05, 2012 00:13:13
<fieldset><legend>sodika</legend>Na ezért húzok innen.
Csá</fieldset>
Menjél dolgozni.
Csá</fieldset>
Menjél dolgozni.
May 05, 2012 00:13:13
Emil
May 05, 2012 00:14:02
<fieldset><legend>sodika</legend>Na ezért húzok innen.
Csá</fieldset>
Menjél dolgozni.
Csá</fieldset>
Menjél dolgozni.
Evidenciákat...
May 05, 2012 00:14:02
Dr. Sas Péter
May 05, 2012 00:14:28
Bocsásson meg neki, Bandi sosem volt egy okos gyerek.
May 05, 2012 00:14:28
sodilegnagyobbrajongoja
May 05, 2012 00:18:15
Sodi a legszegényebb, tehát a legszabadabb.
May 05, 2012 00:18:15
törzsgyökeres
May 05, 2012 00:19:03
kihirdetem a ma esti szálasi kvázi-vitaest eredményét:
sneci mérhetetlen műveletlensége és butasága miatt alulmaradt a vitában a trollokkal szemben.
a közösség javaslata, hogy többé ne bocsátkozzon vitába műveltségi kérdésekben. inkább titkolja el, hogy mekkora tuskó.
sneci mérhetetlen műveletlensége és butasága miatt alulmaradt a vitában a trollokkal szemben.
a közösség javaslata, hogy többé ne bocsátkozzon vitába műveltségi kérdésekben. inkább titkolja el, hogy mekkora tuskó.
May 05, 2012 00:19:03
Callahan
May 05, 2012 00:21:46
"Tájékozott is vagyok a témában.
Majd este beszélgethetünk róla, ezt a témát szeretem."
Durva, hogy Snecinél ennyit jelent a tájékozottság.
Biztos a munkája terén is nagyon tájékozott.
Majd este beszélgethetünk róla, ezt a témát szeretem."
Durva, hogy Snecinél ennyit jelent a tájékozottság.
Biztos a munkája terén is nagyon tájékozott.
May 05, 2012 00:21:46
sodilegnagyobbrajongoja
May 05, 2012 00:47:23
Elkeserítő, hogy Sodi semmihez sem ért.
May 05, 2012 00:47:23
Molnár F. Árpád
May 05, 2012 02:38:18
Endre, legközelebb miről beszélgessünk? A kádári kispolgárok jellemrajza? Keresztényszocializmus a 21. században? Esetleg bebizonyíthatnád Isten létét 2 fb-poszt között.
May 05, 2012 02:38:18
meló macht frei
May 05, 2012 07:59:19
nem jutna el addig az ügy:
-Mifaan, mostyéppennemh, kéjemszépenyh, mostyh éppen menórát kell modelleznyemh, a tyanájúj... de holnap reggel tudunk inydulni, akkorööö ényh mosty egész éjjel nyem alszomh...
-KUSS, BÜDÖS ZSIDÓ!
*bebasszák a vagonba*
paródiarovat
May 05, 2012 07:59:19
szodáj
May 05, 2012 08:39:07
Nem kell tovább várni, megvan sodi szakdogájának a címe:
www.dragonweb.hu/files/thesis-bullshit-generator.html
Mindenki válassza ki a neki tetszőt.
www.dragonweb.hu/files/thesis-bullshit-generator.html
Mindenki válassza ki a neki tetszőt.
May 05, 2012 08:39:07
SoDomIa
May 05, 2012 08:48:24
andreas.rlan.hu/erettsegi/tetelek/%C9retts%E9gi/Irodalom/koltok%2Cirok%2Cszerint/Orkeny.Istvan-Egypercesek/SZAKEMB1.TXT
2020:
-vajon jó még ez a májkrémkonzerv, károly öcsém?
-hogyne endre bátyám, a ceglédi panelban is ezt ettem spagettivel...
2020:
-vajon jó még ez a májkrémkonzerv, károly öcsém?
-hogyne endre bátyám, a ceglédi panelban is ezt ettem spagettivel...
May 05, 2012 08:48:24
Káoszkapitány
May 05, 2012 08:58:25
May 05, 2012 08:58:25
SoDomIa
May 05, 2012 09:09:19
hvg.hu/vilag/20120504_nacik_fogyatekkal_elok_megemlekezes
"A beilleszkedési zavarokkal küzdő vagy fogyatékos gyerekeket és felnőtteket a náci ideológia a nemzetgazdaság számára értéktelennek tekintette és egy "öröklésbiológiai" elmélet alapján a megsemmisítésükre törekedett"
"Napjainkban természetes dolog, hogy a fogyatékkal élők a társadalomba integráltan élnek, valós életkörülményeik azonban messze vannak a tényleges esélyegyenlőségtől - mondta Prammer. Rámutatott ugyanakkor, hogy a testi, szellemi fogyatékosok továbbra is hátrányt szenvednek az oktatáshoz való hozzáférésben, gyakrabban élnek rosszabb lakhatási körülmények között, gyakrabban érinti őket a munkanélküliség és a szegénység."
sneci, te fogyatékosnak tartod magad?
"A beilleszkedési zavarokkal küzdő vagy fogyatékos gyerekeket és felnőtteket a náci ideológia a nemzetgazdaság számára értéktelennek tekintette és egy "öröklésbiológiai" elmélet alapján a megsemmisítésükre törekedett"
"Napjainkban természetes dolog, hogy a fogyatékkal élők a társadalomba integráltan élnek, valós életkörülményeik azonban messze vannak a tényleges esélyegyenlőségtől - mondta Prammer. Rámutatott ugyanakkor, hogy a testi, szellemi fogyatékosok továbbra is hátrányt szenvednek az oktatáshoz való hozzáférésben, gyakrabban élnek rosszabb lakhatási körülmények között, gyakrabban érinti őket a munkanélküliség és a szegénység."
May 05, 2012 09:09:19
sodilegnagyobbrajongoja
May 05, 2012 09:35:57
Rámutatott ugyanakkor, hogy a testi, szellemi fogyatékosok továbbra is hátrányt szenvednek az oktatáshoz való hozzáférésben, gyakrabban élnek rosszabb lakhatási körülmények között, gyakrabban érinti őket a munkanélküliség és a szegénység."
Hát oktatáshoz hozzá fért, csak nem élt a lehetőséggel. A rossz lakhatási körülmények, a munkanélküliség és a szegénység stimmel.
May 05, 2012 09:35:57
Ószövetségi Düh
May 05, 2012 09:37:22
Sodika, ehhez mit szólsz?
bit.ly/LcHGxS
"A náci ideológia szerint az ún. örökletes betegségekben szenvedő szellemi és testi fogyatékosok veszélyt jelentettek a felsőbbrendű árja társadalomra, hiszen hasonló utódokat nemzhettek."
Abban a rendszerben, amiről te álmodozol, még a zsidók előtt mentél volna a gázba. De a minimum az lett volna, hogy levágják a 23 centis csodát, hogy ne tudj szaporodni.
bit.ly/LcHGxS
"A náci ideológia szerint az ún. örökletes betegségekben szenvedő szellemi és testi fogyatékosok veszélyt jelentettek a felsőbbrendű árja társadalomra, hiszen hasonló utódokat nemzhettek."
Abban a rendszerben, amiről te álmodozol, még a zsidók előtt mentél volna a gázba. De a minimum az lett volna, hogy levágják a 23 centis csodát, hogy ne tudj szaporodni.
May 05, 2012 09:37:22
Ószövetségi Düh
May 05, 2012 09:52:06
bit.ly/J3o384
"Mindent örökítsetek meg, szedjétek össze a filmeket, szedjétek össze a tanúkat, mert egyszer eljön majd a nap, amikor feláll valami rohadék, és azt mondja, hogy mindez meg sem történt."
Baszki, Eisenhower megjövendölte Sodi születését.
"Mindent örökítsetek meg, szedjétek össze a filmeket, szedjétek össze a tanúkat, mert egyszer eljön majd a nap, amikor feláll valami rohadék, és azt mondja, hogy mindez meg sem történt."
Baszki, Eisenhower megjövendölte Sodi születését.
May 05, 2012 09:52:06
sneciakiraly
May 05, 2012 09:59:02
"
Hát oktatáshoz hozzá fért, csak nem élt a lehetőséggel."
fogyatékossága fő jellemzője az elsodikázás, amit a náczi oktatási rendszer nem tolerált.
Hát oktatáshoz hozzá fért, csak nem élt a lehetőséggel."
fogyatékossága fő jellemzője az elsodikázás, amit a náczi oktatási rendszer nem tolerált.
May 05, 2012 09:59:02
Káoszkapitány
May 05, 2012 10:07:11
Sodi, összegyűlt már a pénz az antifa telefonjára?
May 05, 2012 10:07:11
sodileaks
May 05, 2012 10:53:30
Sodi, összegyűlt már a pénz az antifa telefonjára?
May 05, 2012 10:53:30
Ószövetségi Düh
May 05, 2012 11:01:51
Pedig jó lenne ha belehúzna, mert az antifa a kilakoltatás miatt elég ingerlékeny mostanában, nehogy hétfőn laposra verje Sodikát csalódásában.
May 05, 2012 11:01:51
sodilegnagyobbrajongoja
May 05, 2012 11:05:13
Hát Sodinak nincs pénze Pestre utazni, neki meg gondolom arra nincs, hogy kimenjen Pátyra. Így egy ideig biztonságban lehet Sodi.
May 05, 2012 11:05:13
Ószövetségi Düh
May 05, 2012 11:08:56
Tényleg. Hétfőn délelőtt 10-től Minda per-közvetítés.
Ez most nem vicc. Nehogy kihagyjátok. :)
Kösz hogy szóltál, nem fogjuk.
Most már legalább tudjuk, hol fog Rácz megtalálni, ha kell neki a telefon.
May 05, 2012 11:08:56
Káoszkapitány
May 05, 2012 11:12:47
FB.
May 05, 2012 11:12:47
sodileaks
May 05, 2012 11:15:46
sneci, ha lenne egy ezresed mit vennél rajta? 5 liter román energia italt, két doboz red bullt, vagy mini colát?
May 05, 2012 11:15:46
IsmeretlenJoAkaro
May 05, 2012 11:17:36
Sneci, osszejott a telefon RGL-nek? Lesz hol toltenie a Blaha aluljaroban?
May 05, 2012 11:17:36
Molnár F. Árpád
May 05, 2012 11:17:41
sneci, ha lenne egy ezresed mit vennél rajta? 5 liter román energia italt, két doboz red bullt, vagy mini colát?
May 05, 2012 11:17:41
sodileaks
May 05, 2012 11:22:58
jogos, ez eszembe sem jutott. De bizonyára az 5 literes román vegyipari mellékterméken is elgondolkodna.
May 05, 2012 11:22:58
sodileaks
May 05, 2012 11:28:28
www.youtube.com/watch?v=57fAHqDk3D4
ezen még mindig röhögök.
A negyedik emeltnél az a hang... "NÉÉÉHHTYHH" :)))
sneci, magyarázd már meg mitől vagy ilyen mozgásképtelen puhos szar. :)
ezen még mindig röhögök.
May 05, 2012 11:28:28
Káoszkapitány
May 05, 2012 11:45:01
A mértéktelen onanizálás teljesen kimeríti idegileg és fizikailag, és ehhez adjuk hozzá, hogy minden nap hajnalig féjszezik és toxikus román energiaitalt fogyaszt.
May 05, 2012 11:45:01
Molnár F. Árpád
May 05, 2012 11:47:06
A mértéktelen onanizálás teljesen kimeríti idegileg és fizikailag, és ehhez adjuk hozzá, hogy minden nap hajnalig féjszezik és toxikus román energiaitalt fogyaszt.
Szerintem pont a maszti menti meg attól, hogy teljesen becsavarodjon és elkezdjen gyilkolászni.
May 05, 2012 11:47:06
törzsgyökeres
May 05, 2012 11:48:56
nem akarok antidogmatikus lenni, de szerintem snecinek annyi pénze sincs, hogy román energiaitalt vegyen. ha az anyja nem vesz neki, akkor szerintem mostanában lemarad erről az élvezetről.
May 05, 2012 11:48:56
román energiaital
May 05, 2012 11:51:26
*fellélegzett*
May 05, 2012 11:51:26
sodileaks
May 05, 2012 11:52:10
Gyilkolászni???
Árpád, tudom, hogy általában mindenki tömeggyilkos, de sneci az ivarsejtjein és kisebb rovarokon kívül mást nem tud elpusztítani. Fizikailag alkalmatlan rá.
May 05, 2012 11:52:10
törzsgyökeres
May 05, 2012 11:57:40
sneci amúgy áruld már el, hogy mostanában hogyan fizeted a rezsit átlagban?
saját bevallásod szerint idén összesen 135 ezret kerestél, miközben a havi rezsi havi 80 ezer körül van.
tehát anyáddal fizetteted a rezsit.
saját bevallásod szerint idén összesen 135 ezret kerestél, miközben a havi rezsi havi 80 ezer körül van.
May 05, 2012 11:57:40
IsmeretlenJoAkaro
May 05, 2012 12:00:01
sneci amúgy áruld már el, hogy mostanában hogyan fizeted a rezsit átlagban?
Mivel kikapcsoltak a villanyt es a vizet, ezert gondolom mar nem 80k a rezsi.
May 05, 2012 12:00:01
sodileaks
May 05, 2012 12:10:02
Lehet, hogy sneci már egy ideje Ali Juditéknál lakik?
May 05, 2012 12:10:02
sodileaks
May 05, 2012 12:13:01
Mindjárt megkérdezem Juditot, hogy náluk héderel-e ez a recskakobold. Elküldöm neki a velvet cikket is, hátha lemaradt róla.
May 05, 2012 12:13:01
törzsgyökeres
May 05, 2012 12:15:26
Mindjárt megkérdezem Juditot, hogy náluk héderel-e ez a recskakobold. Elküldöm neki a velvet cikket is, hátha lemaradt róla.
lemaradt róla??? ezért fejek fognak hullani a tanszéken.
May 05, 2012 12:15:26
sodika
May 05, 2012 12:24:53
Mi a kérdés?
2010. áprilisától kezdve a havi átlag bevétel 94 013 Ft.
May 05, 2012 12:24:53
snecigeci
May 05, 2012 12:26:06
Mi a kérdés?
2010. áprilisától kezdve a havi átlag bevétel 94&nbsp;013 Ft.
May 05, 2012 12:26:06
sodika
May 05, 2012 12:27:43
http://www.youtube.com/watch?v=57fAHqDk3D4
ezen még mindig röhögök.
ezen még mindig röhögök.
De az milyen faszaság már, hogy a liftben és a lépcsőházban is van fasza mobil térerő a közvetítéshez. :)
May 05, 2012 12:27:43
sodileaks
May 05, 2012 12:28:13
"s.l.: Szép jó napot Judit! Sikerült már háziasítani a recskás gnómot? Azt tanácsolom, hogy zavarják le a kanapéról, mert csupa gecifolt lesz, olyan állapotban még a lomis cigányok sem viszik majd el.
A.J.: Nem tudom kiről van szó. Nálunk nincsen semmiféle gnóm!
...Különben is a pincében csináltunk neki vackot.
s.l.: Akkor tehát igaz a hír, hogy önöknél héderel az a kobold. Ezt olvasta már?: velvet.hu/szex/2012/01/18/farokvero_videoja_miatt_tamadjak_a_nemzet_bloggeret/
A.J.: Nem. Mi ez? Te jó ég!
s.l.: Mielőtt rányitja a pinceajtót kopogjon! Ezt jó tanácsként mondom! Ki tudja mire képes, ha éppen recskázáson kapják."
A.J.: Nem tudom kiről van szó. Nálunk nincsen semmiféle gnóm!
...Különben is a pincében csináltunk neki vackot.
s.l.: Akkor tehát igaz a hír, hogy önöknél héderel az a kobold. Ezt olvasta már?: velvet.hu/szex/2012/01/18/farokvero_videoja_miatt_tamadjak_a_nemzet_bloggeret/
A.J.: Nem. Mi ez? Te jó ég!
s.l.: Mielőtt rányitja a pinceajtót kopogjon! Ezt jó tanácsként mondom! Ki tudja mire képes, ha éppen recskázáson kapják."
May 05, 2012 12:28:13
sodika
May 05, 2012 12:28:21
May 05, 2012 12:28:21
törzsgyökeres
May 05, 2012 12:28:37
Mi a kérdés?
az a kérdés, hogy az idei 135 ezres bevétel kontra 320 ezres rezsi hogyan áll össze? miközben azt is tudjuk, hogy 20 ezred elment bérletre (és nyilván voltak más kiadások is), tehát max. 100 ezret adhattál oda a rezsire a 320 ezer helyett.
vagyis anyáddal fizetteted a rezsit.
May 05, 2012 12:28:37
medvezsidaj
May 05, 2012 12:29:40
Anyád mennyit keres?
May 05, 2012 12:29:40
SoDomIa
May 05, 2012 12:29:43
Mi a kérdés?
szóval a girosztálaid, a papírzsepik, a fütyikamerák, buszbérletek, a cigóknak vett telefonokról ne is beszéljünk, havi átlag 10-15 ezer forint alatt vannak?
anyád pénzét herdálod, te szar.
May 05, 2012 12:29:43
snecigeci
May 05, 2012 12:31:05
ahhoz 260 rugót kéne összeszedned addig. sok szerencsét xD
May 05, 2012 12:31:05
törzsgyökeres
May 05, 2012 12:33:33
faszt leszel.
de ha azt számoljuk, hogy idén kb. 100 ezret adtál anyádnak rezsire, és hó végéig 400 ezer lesz a rezsikiadás, akkor hó végéig minimum 300 ezret kellene kaszálnod ahhoz, hogy nullán legyél csak a rezsit illetően.
ha még a repcsit is hozzáveszem, amit június 1-én akarsz megvenni, akkor hó végéig 400 ezret kellene bevételezned.
nincs olyan snecológus a tanszéken, aki akárcsak 1 % esélyt adna neked erre.
May 05, 2012 12:33:33
törzsgyökeres
May 05, 2012 12:37:23
sneci, mennyi rezsipénzzel tartozol anyádnak jelenleg? mert ugye az nyilvánvaló, hogy valakinek ki kellett fizetni a számlákat.
és anyád még zabáltatott is. szerencsétlen asszony.
és anyád még zabáltatott is. szerencsétlen asszony.
May 05, 2012 12:37:23
sodileaks
May 05, 2012 12:37:36
Bata Zoltán és a többi rokon megkapta már a velvetes cikket?
De mindegy, ha meg is kapták már, most megkapják még egyszer.
May 05, 2012 12:37:36
törzsgyökeres
May 05, 2012 12:39:18
Bata Zoltán és a többi rokon megkapta már a velvetes cikket?
ismétlés a tudás anyja.
May 05, 2012 12:39:18
snecigeci
May 05, 2012 12:39:54
púp, már több, mint egy hónapja nem vagy pályakezdő, de ez idő alatt mindössze 20 ezret tudtál megkeresni. ez hogy lehet?
May 05, 2012 12:39:54
SoDomIa
May 05, 2012 12:40:45
púp, már több, mint egy hónapja nem vagy pályakezdő, de ez idő alatt mindössze 20 ezret tudtál megkeresni. ez hogy lehet?
10 ezret
May 05, 2012 12:40:45
sneciakiraly
May 05, 2012 12:43:36
"púp, már több, mint egy hónapja nem vagy pályakezdő, de ez idő alatt mindössze 20 ezret tudtál megkeresni. ez hogy lehet? "
a zsidók a hibásak.
ne kelljen már evidenciákat magyaráznom
a zsidók a hibásak.
ne kelljen már evidenciákat magyaráznom
May 05, 2012 12:43:36
sodika
May 05, 2012 12:43:44
May 05, 2012 12:43:44
sneciakiraly
May 05, 2012 12:44:33
"mert ugye az nyilvánvaló, hogy valakinek ki kellett fizetni a számlákat."
miért kéne fizetni?
elküldik az elműnek az excelt, ami szerint minden rendben van.
miért kéne fizetni?
elküldik az elműnek az excelt, ami szerint minden rendben van.
May 05, 2012 12:44:33
törzsgyökeres
May 05, 2012 12:45:14
sneci, amikor így összerakom a matekot, akkor jövök rá, hogy mekkora patkány is vagy valójában.
anyáddal fizetteted a rezsit, a zabálni valódat, vele mosatod a ruhádat, ő takarít rád, minden anyagi terhet ő visel, miközben te teljesen felesleges kamerázgatásokkal baszod el az idődet, ahelyett, hogy napi 16 órában dolgoznál (a meló hegyekben áll), és minden lehetséges módon támogatnád anyádat anyagilag, hogy megússza a kilakoltatást.
ehelyett bazmeg még vissza is húzod, mivel még a rezsit sem fizeted amiben megállapodtatok.
nálad nagyobb görény nincs is.
anyáddal fizetteted a rezsit, a zabálni valódat, vele mosatod a ruhádat, ő takarít rád, minden anyagi terhet ő visel, miközben te teljesen felesleges kamerázgatásokkal baszod el az idődet, ahelyett, hogy napi 16 órában dolgoznál (a meló hegyekben áll), és minden lehetséges módon támogatnád anyádat anyagilag, hogy megússza a kilakoltatást.
ehelyett bazmeg még vissza is húzod, mivel még a rezsit sem fizeted amiben megállapodtatok.
nálad nagyobb görény nincs is.
May 05, 2012 12:45:14
sneciakiraly
May 05, 2012 12:47:40
"
Negyedév vagy harmadév jobb időszak. "
akkor mesélj a 2012. első harmadévéről! Mennyi is az átlag?
"
nálad nagyobb görény nincs is. "
A deviáns libsi lmp-s élősködők már csak ilyenek.
Negyedév vagy harmadév jobb időszak. "
akkor mesélj a 2012. első harmadévéről! Mennyi is az átlag?
"
nálad nagyobb görény nincs is. "
A deviáns libsi lmp-s élősködők már csak ilyenek.
May 05, 2012 12:47:40
törzsgyökeres
May 05, 2012 12:48:09
sneci, mi lenne ha anyád egyszer azt mondaná amikor kéred a zabádat, hogy ne legyél már étel-fetisiszta?
meg különben is, fizesd ki neki azt 200-300 ezres rezsielmaradást, amit ő fizetett ki helyetted.
May 05, 2012 12:48:09
SoDomIa
May 05, 2012 12:48:17
Mi a kérdés?
sneci, te egyáltalán nem adtad oda a kereseted 100%-át rezsire anyádnak, te magad is csak 80%-ról beszéltél itt. a 75k-t, amit januárban kibasztál fütyikamerára, ugye nem adtad oda rezsire.
igaza van törzsgyökeresnek, te a legocsmányabb patkány módjára viselkedsz, és ez is olyan dolog, hogy ha fogyatékos vagy, akkor is púpon kéne verjen érte egy lapáttal.
May 05, 2012 12:48:17
snecigeci
May 05, 2012 12:48:42
Te írtad: "Majd május elején, amikor lezárom életem első két év utáni, tehát nem pályakezdő szakaszban lévő hónapját, térjünk vissza arra a kérdésre, hogy jó irányba látom-e haladni a dolgokat, vagy sem. Addig ez irreleváns."
május eleje van, térjünk vissza hát erre. jó irányba látod haladni a dolgokat az eddig megkeresett 10 ezer forintoddal (kb 280ft/nap)?
May 05, 2012 12:48:42
snecigeci
May 05, 2012 12:51:39
"Jogos. Épp most kapcsolok rá.
Tudod, április után MÁR SZERINTEM is releváns az ezutáni időszak vonatkozásában realizált teljesítményem.
Úgyhogy erre a kérdésre térjünk vissza májusban."
sneci, térjünk vissza most erre. hogy sikerült a rákapcsolás? elégedett vagy a 10 ezer forintoddal?
Tudod, április után MÁR SZERINTEM is releváns az ezutáni időszak vonatkozásában realizált teljesítményem.
Úgyhogy erre a kérdésre térjünk vissza májusban."
sneci, térjünk vissza most erre. hogy sikerült a rákapcsolás? elégedett vagy a 10 ezer forintoddal?
May 05, 2012 12:51:39
sodika
May 05, 2012 12:54:18
Nem értitek.
Majd ha vége a pályakezdő időszak utáni első negyedévnek, akkor lesz releváns a kérdés.
Majd ha vége a pályakezdő időszak utáni első negyedévnek, akkor lesz releváns a kérdés.
May 05, 2012 12:54:18
törzsgyökeres
May 05, 2012 12:56:56
Nem értitek.
milyen negyedév, idióta? hiszen te írtad:
"Úgyhogy erre a kérdésre térjünk vissza májusban."
tessék, itt a május. értékeld magad.
May 05, 2012 12:56:56
snecigeci
May 05, 2012 12:58:01
tényleg nem értem, miért lett hirtelen a negyedév releváns.
te mondtad, hogy térjünk vissza erre május elején. május eleje van, térjünk hát vissza rá. hogy értékeled az első hónapodat, elégedett vagy a 10 ezer forinttal?
te mondtad, hogy térjünk vissza erre május elején. május eleje van, térjünk hát vissza rá. hogy értékeled az első hónapodat, elégedett vagy a 10 ezer forinttal?
May 05, 2012 12:58:01
sodika
May 05, 2012 12:58:28
Az április azért nem számít mégse, mert nézzétek már meg, mennyi minden történt:
Március vége és május eleje között majdnem MINDEN hétköznapra jutott külön SAJÁT videó egy-egy érdekes témában.
Április egy nagyon mozgalmas hónap volt.
Vannak ilyen időszakok, és vannak unalmas időszakok.
Ennek a hétnek a hétköznapjai például unalmasak voltak.
Március vége és május eleje között majdnem MINDEN hétköznapra jutott külön SAJÁT videó egy-egy érdekes témában.
May 05, 2012 12:58:28
sodika
May 05, 2012 12:59:50
te mondtad, hogy térjünk vissza erre május elején. május eleje van
Mindig történt valami.
May 05, 2012 12:59:50
törzsgyökeres
May 05, 2012 13:00:43
Az április azért nem számít mégse, mert nézzétek már meg, mennyi minden történt:
úgyhogy ez nem kifogás.
May 05, 2012 13:00:43
törzsgyökeres
May 05, 2012 13:01:09
Mindig történt valami.
Mindig történt valami.
úgyhogy ez nem kifogás.
May 05, 2012 13:01:09
sodika
May 05, 2012 13:02:01
Jogos. Sajnos a délelőtti kamerázás túlságosan kifáraszt, és ez rányomja a terhet az egész napomra. Éppen ezért mostantól inkább heti két eseményre megyek csak el. Ha nagyon izgi, háromra.
May 05, 2012 13:02:01
Káoszkapitány
May 05, 2012 13:03:55
Perközvetítés nem izgi.
Sajtótájékoztató nem izgi.
Milyen eseményekre tervezel elmenni, ami szerinted "izgi"?
May 05, 2012 13:03:55
törzsgyökeres
May 05, 2012 13:04:35
"Szerző: sodika (Apr 04, 2012 16:14:06)
Nincs több szabadidőm, mint korábban.
Csak délelőtt helyett este dolgozom.
Fenntartható lenne ez így, ha lenne közönség, de nincs.
Úgyhogy inkább nem fárasztom magam vele feleslegesen."
már április elején rájöttél erre, hogy felesleges az egész, mivel nincs közönséged.
May 05, 2012 13:04:35
Ószövetségi Düh
May 05, 2012 13:05:05
Ne legyél már negyedév-fetisiszta, ilyen rövid távon nem lehet pénzügyi tendenciákat felismerni. Nézzük inkább a pályakezdés utáni tízéves átlagot, és térjünk vissza a témára 2022-ben.
May 05, 2012 13:05:05
snecigeci
May 05, 2012 13:05:15
sneci, már nem vagy pályakezdő, a munka kéne hogy az első legyen, utána jöhet a szórakozás, hobbi.
rögtön az első hónapban az eltervezett 140 helyett 10 ezret megkeresni óriási fail, érzed azért?
May 05, 2012 13:05:15
sodika
May 05, 2012 13:06:26
Nem. A pénz a fontos.
Annak az összege.
Annak az átlaga.
Nem az ütemezés.
May 05, 2012 13:06:26
törzsgyökeres
May 05, 2012 13:06:51
"majd május elején, amikor lezárom életem első két év utáni, tehát nem pályakezdő szakaszban lévő hónapját, térjünk vissza arra a kérdésre, hogy jó irányba látom-e haladni a dolgokat, vagy sem."
May 05, 2012 13:06:51
pilvax coffee shop
May 05, 2012 13:08:08
"Nem. A pénz a fontos.
Annak az összege.
Annak az átlaga."
A kalóriabevitelre is igaz-e?
És a ruházkodásra?
Csak úgy kérdem :-)
Annak az összege.
Annak az átlaga."
A kalóriabevitelre is igaz-e?
És a ruházkodásra?
Csak úgy kérdem :-)
May 05, 2012 13:08:08
törzsgyökeres
May 05, 2012 13:08:15
<fieldset><legend>snecigeci</legend>
rögtön az első hónapban az eltervezett 140 helyett 10 ezret megkeresni óriási fail, érzed azért?</fieldset>
Nem. A pénz a fontos.
Annak az összege.
Annak az átlaga.
Nem az ütemezés.
rögtön az első hónapban az eltervezett 140 helyett 10 ezret megkeresni óriási fail, érzed azért?</fieldset>
Nem. A pénz a fontos.
Annak az összege.
Annak az átlaga.
Nem az ütemezés.
sneci, és a zabálnivalódat miből veszi anyád naponta a boltban? átlagból, vagy készpénzből?
May 05, 2012 13:08:15
pimpa
May 05, 2012 13:08:23
havibérben csk a hülyék gondolkodnak. majd ha elindul a saját megoldás dölni fog a pénz
térjükn vissza erre 2025-ben!
May 05, 2012 13:08:23
snecigeci
May 05, 2012 13:09:19
Nem. A pénz a fontos.
Annak az összege.
Annak az átlaga.
Nem az ütemezés.
Annak az összege.
Annak az átlaga.
Nem az ütemezés.
havi átlagot szoktál mindig számolni. havi átlagod 10 ezer forint jelenleg. majd ha valamilyen csoda folytán összeszedsz 270-ezret ebben a hónapban, azzal kijavíthatod ezt a botlást, de addig is a nem-pályakezdő szakaszod egy óriási FAIL.
May 05, 2012 13:09:19
Ószövetségi Düh
May 05, 2012 13:12:07
Mert teljesen el van korcsosulva a keringési rendszered. Fütyikamera helyett biciklit kéne venned, mert két emelet után már úgy fújtatsz, mint egy bányaló. Egy szép napon a számítógéped előtt fognak találni holtan, mert megállt a szíved.
Meddig lehet így élni szerinted?
May 05, 2012 13:12:07
törzsgyökeres
May 05, 2012 13:13:10
Jogos. Sajnos a délelőtti kamerázás túlságosan kifáraszt, és ez rányomja a terhet az egész napomra.
sneci, azért a délelőtti kamerázgatás miatt érzett fáradtság lehetővé teszi, hogy a nap hátralévő részében kurucozgass, és írjál 10-15 posztot a facséra?
May 05, 2012 13:13:10
törzsgyökeres
May 05, 2012 13:15:29
sneci, mikor észlelted először, hogy nagyon kifáraszt a délelőtti kamerázgatás, és utána már nem tudsz dolgozni? hónap elején, közepén, vagy a végén?
és miért csináltad tovább ha már megállapítottad, hogy emiatt nem tudsz dolgozni?
és miért csináltad tovább ha már megállapítottad, hogy emiatt nem tudsz dolgozni?
May 05, 2012 13:15:29
törzsgyökeres
May 05, 2012 13:17:09
sneci, anyád mostanában gyakran baszogat azzal, hogy nem fizeted a rezsit a megállapodás szerint?
szokta mondogatni, hogy holnaptól ő sem ad neked kaját, mert megszeged a megállapodást?
szokta mondogatni, hogy holnaptól ő sem ad neked kaját, mert megszeged a megállapodást?
May 05, 2012 13:17:09
pilvax coffee shop
May 05, 2012 13:20:27
Gondolom nehéz lenne azzal szembesülni, hogy nem vagy más, mint egy nagyra nőtt, felelőtlen gyerek.
Én már nem nagyon hiszek benne hogy ezzel valaha is szembesülsz.
Ha saját anyádnak nem sikerült ezt beláttatnia, akkor mit akarjon néhány troll.
Én már nem nagyon hiszek benne hogy ezzel valaha is szembesülsz.
Ha saját anyádnak nem sikerült ezt beláttatnia, akkor mit akarjon néhány troll.
May 05, 2012 13:20:27
sneciakiraly
May 05, 2012 13:24:44
"azért a délelőtti kamerázgatás miatt érzett fáradtság lehetővé teszi, hogy a nap hátralévő részében kurucozgass, és írjál 10-15 posztot a facséra?"
sneci az utolsó erejéből is a rendszer ellen harcol!
te is segíthetnél neki, mert a hungarizmusban sneci az első héten már a lámpavasn lógna mint egy deviáns élősködő áruló!
sneci az utolsó erejéből is a rendszer ellen harcol!
te is segíthetnél neki, mert a hungarizmusban sneci az első héten már a lámpavasn lógna mint egy deviáns élősködő áruló!
May 05, 2012 13:24:44
szpítsopp
May 05, 2012 13:25:25
Szerintem számolj egyből százéves átlaggal, így mindig meg lesz a kibúvó a kínos kérdésekre, különben is csak a szürke egerek gondolkodnak holmi hónapokban, években, évtizedekben...
May 05, 2012 13:25:25
szpítsopp
May 05, 2012 13:26:55
Mindig történt valami.
Mindig történt valami.
Nem sodi, nem 'mindig történt valami', hanem vettél egy kurva bérletet a rezsipénzből (illetve annak töredékéből). Ilyen szaros tyúkperekből, amikre jársz minden nap van.
May 05, 2012 13:26:55
sodileaks
May 05, 2012 13:31:43
Fütyikamera helyett biciklit kéne venned, mert két emelet után már úgy fújtatsz, mint egy bányaló.
Nem gondolod komolyan, hogy tud biciklizni ez a szerencsétlen.
May 05, 2012 13:31:43
pilvax coffee shop
May 05, 2012 13:32:36
"Nem gondolod komolyan, hogy tud biciklizni ez a szerencsétlen. "
Majd rak fel pótkereket :d
Majd rak fel pótkereket :d
May 05, 2012 13:32:36
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Még broni sem?