Jó esték kívánok, hölgyeim és uraim, üdvözlök mindenkit itt a Papp László Arénában, és a tévékészülékek előtt ülő nézőinket is. Izzik a hangulat ma este, parádés meccsnek nézünk elébe. A szorító kék sarkában Sodika, aki épp a győztesek hanyag magabiztosságával igazgatja flanelingeit. A szorító vörös sarkában egy tucatnyi internetes zsidó troll, történelemkönyvekkel felfegyverkezve. Eltökélt szándékuk, hogy a mai Szálasi Ferenc témaesten laposra verik Sodikát. Kérem a feleket, melegítsenek be, a nézők tegyék meg tétjeiket. Ne menjenek sehová, hamarosan kezdünk! És most reklám.
azt honnan copyzta, hogy a jobbik
"Egy kibaszott nagy ocsmány féreg fasiszta, kis náci ivadék, hitlerjugend, genetikai selejt szar, anyabaszó köcsög trágyarakás csűrhe."???
meséld már el, te beteges hazudozó!
Vagy így!
kephost.hu/share-E424_4FA41624.html
;)
Megélhetési szülők, miközben ő élt az ő pénzükből. Mekkora aljadék volt ez a kis náci retard már akkor is.
Nyugodtan ird le, hogy mit gondolsz. Trollok kivetelevel ugysem olvassa ezt senki. Mi meg regi kommenthaverok vagyunk, ugyhogy nem jelentunk fel.
Becsicskultál megint, és nem mered felvállalni náci féreg mivoltodat. Talán ezek az idézetek megmozgatják a memóriádat (Sodi a zsidókról):
www.sg.hu/listazas.php3?id=1076443861&index=4&cat=12
© SoDI---
2004. feb. 11. 07:10 | galéria | válasz | #157
"Szoval milyen alapon kérdöjelezed meg a magyarságukat???"
Kereszténytelenek.
© SoDI---
2004. feb. 11. 05:26 | galéria | válasz | #143
"nekem teljesen mindegy hogy te katolikus vagy keresztény esetleg zsido ,ettöl te még MAGYAR vagy."
Ha levizsgázom angolból, én is angol leszek?
Muhaha, erről meséljen már valaki bővebben.
Azt gondolom, hogy én nem olyan ember vagyok, mint SF, hogy sokat olvassak. Én lusta vagyok. Azt gondolom, hogy rengeteg irodalom érhető el rengeteg ellenérdekelt forrásból, melyekből én legfeljebb kiragadott részleteket ismerek. Azt gondolom, hogy ma is nyugodtan beszélhet bármilyen témáról, aki kellően felkészült. Azt gondolom ugyanakkor, hogy a Szálasi Ferenc hatalomátvétele előtti időbeli, illetve külföldi térbeli hatály tekintetében az általad forszírozott témában én nem számítok eléggé felkészültnek.
Neked még egy szaros keresztleveled sincs, de kereszténytelen szar. Mitől vagy te magyar?
Pl. ha megtiszteli azzal a hazáját, hogy dolgozik és adót fizet, amiből aztán a bkv bérleted pótolják ki, meg szoctámot folyosítanak neked, az elegendő?
Humorod? Ez egy elcsépelt, modoros fordulat volt annak idején...
Bezzeg ha inkább Minda Zoltán pereket kamerázik, majd attól felvirágzik a haza!
Efraim Swarz Mossad ügynök, Tata:
A célszemély macskajelmezben halad a Május 1 úti panel lakások melletti parkban. Közeledik egy hangoskodó szkinhed társaság felé, akik láthatóan kicsit ittasak.
- AKI ERRE JÖN MEGBASSZUK!!!
- jajjj :3 akkor előbb gyorsan hazam1ek lezuhizni!!!! :3
- HÉÉÉ TEEE, HOVÁ SZALADSZ KÖCSÖG?!?!?
Tényleg. Hétfőn délelőtt 10-től Minda per-közvetítés.
Ez most nem vicc. Nehogy kihagyjátok. :)
Igazad van. Mi legyen azokkal a mocskokkal, akik milliós köztartozásokat halmoznak fel, ami nem akarnak kifizetni, emellett Szlovákiába akarják menekíteni az adót?
A kereszténytelenek elleni küzdelmedet pedig kezdhetnéd a keresztleveled feltöltésével, második felvonásként pedig bizonyítsd be Isten létezését, ahogy Silingónál megtanultad.
Jó, hogy mondod! Kiveszek egy nap szabit, hogy élőben nézhessem.
Mi lesz Szálasival? Tényleg, volt annak a kereszténytelen szarnak keresztlevele?
Sodika sajnos még az első menet vége előtt bedobta a törölközőt.
Ezt Köves Shlomó és bandája terjeszti, de nekünk ennél nagyobb céljaink vannak: Klein úrról egy egészalakos szobrot szeretnénk elhelyezni Izraelben a Cionista Pantheonban.
De erre majd térjünk vissza júniusban. Van egy zsidó szokásunk: a pénzt már fejben elköltjük szoborra, végül meg inkább veszünk egy kis kokaint az árán.
Shalom!
Szálasinak, mint örmény bevándorlók leszármazottjának mennyire van joga belepofázni a magyarok dolgaiba, irányítania az országukat?
A zsidóknak is kijár ugyanez a jog?
Mi a helyzet a cigányokkal?
Ennyit az önálló véleményedről.
Szálasival az volt a baj, hogy nem ismerte fel a realitásokat. A végsőkig hitt a győzelemben (gondolhatta: Hitlerék már éppen pörögnek fel), miközben Hitler már '43 táján tudhatta, hogy a háborút elveszti, de '44 végére ez már biztos volt. A katonai vezetők is tudták, Szálasi nem. Szálasi politikája nagyjából annyiból állt, hogy kiszolgálta Hitlert (vagyis egy idegen hatalmat), és beáldozta a magyar katonák jelentős részét. A zsidókat kímélte, ahogy tudta, ez igaz, de ha (csak) emiatt kedveled, akkor ásd el magad.
Ezért kérdem, hogy milyen téren tartod nagy embernek, és persze várom a cáfolatot.
AR.Drone 2.0, és Galaxy S-III
Azaz meló-meló-meló.
Nem fordítom rátok az energiát, amiből REPCSI lehet :D
Mi az, hogy "lehet"? Nem vagy biztos a sikeredben?
Pedig a háborús bűnei miatt akasztották fel, te kretén.
Hát ez valami nagyon durva mániás roham :DD
Hogy lenne már repcsid, hülye vagy?
A havi 27 ezerből?
Vízdíj be van fizetve?
Villany?
Vízdíj be van fizetve?
Villany?
repcsiiiiiiiiiiiiiiiii
majd meglásd :D
Persze, hogy nem akarsz beleesni ebbe a csapdába, mert világodról nem tudsz..
Amúgy tényleg balkezes vagy, és kényszerítettek a jobbkezességre? Erre igazán válaszolhatsz, ha már a fajsúlyosabb kérdéseket próbálod sodikázni :)
Látod, ez bennetek a közös: elszakadtatok a valóságtól. Ő is különlegesnek hitte magát, egy új messiásnak, és akármilyen szar volt a helyzet, továbbra is úgy hitte, helyesen cselekszik. És mi lett a vége? Emberáldozatok, vereség, akasztás. Egy politikus nem mondhatja azt, hogy "nem vagyok jós, baszki". De a felelősségről kár neked szövegelni.
Ha a háborús téma "uncsi", akkor miért mondtad, hogy ismered a témát? Szálasiék szűk fél évig voltak hatalmon, és végig háború volt. A hungarizmus gyakorlati megnyilvánulásait csak ebben a kontextusban lehet értelmezni, balfasz!
Az a bajod neked, hogy nem a zsidókról kezdtem írni, mert akkor leírhattad volna, hogy "a Karsai is megmondta". Ehhez értesz csak.
A helikoptert, kamerát és az okostelefont is bebuktad, emlékszel?
snecigeci.atw.hu/
Az Olympust is csak úgy bírtad megvenni, hogy elloptad az árát a rezsipénzből. Anyád nem balhézott emiatt? Vagy sikerült előle elrejtened a kincsedet?
repcsiiiiiiiiiiiiiiiii
Óvodás.
Békeidőben mikor működött az ország Szálasi ideológiája alapján?
Ne is keress logikát a szavaiban.
sneci, magyarázd már el, hogy miért kellene a repcsire melóznod, amikor arra már május 1-én félretetted a 100-120 ezret, amit addig félretettél?
hiszen nem mentél dunának, nem is lőtted magad fejbe, ezért gondolom, hogy megvan a pénz.
vagy mégsem? azt akarod mondani, hogy egy valamire való informatikus nem tud 2 hónap alatt hobbira ennyi pénzt összeszedni?
Vagy ásd el magad!
én hülye naiv taknyosorrú zsidó arra számítottam, hogy hatalmas, több órás vita veszi kezdetét, aminek persze sneci beéégése lesz a vége, de azt nem hittem volna, hogy néhány perc elteltével ilyen szefós dumával somfordál majd el megszégyenülten ez az embersneci.
Nincs ideje, meló van. A magunkfajta szürke egerek ezt nem érthetik, nekünk péntek délután már hétvége van, hahó!
Nincs ideje, meló van. A magunkfajta szürke egerek ezt nem érthetik, nekünk péntek délután már hétvége van, hahó!
Ki kell termelnie Rácznak a telefont :)
na jó, de sneci hétköznap délelőttönként wellnessezik, golfozik, vagy ha úgy tartja kedve, legurul az x6-tal a balatonhoz, aztán fordul egyet a vitorlással a tavon.
Kedvencem az volt, amikor a délelőtti csillogó napsütésben való séta csodás hatásait fejtegette, majd rá néhány órára már arról beszélt, hogy nappal a dögmelegben koncertre menni teljesen értelmetlen dolog.
Most akkor mifaan?
* határozottan visszautasítja a felkérést *
Melózik.
Repcsiiiiii!
Menórás Bandinak most gőzerővel kell melóznia, hogy a cigus ne kapja szét hétfőn, mint hülyegyerek a zsebórát.
vesztettél! hahó!
Dolgozz!
Mi az, hogy melózol? Már a Facebookon való faszverésért is fizetnek újabban? Ne kummants, Fifi!
Én ismertem Vadait az egyetemen, és kizártnak tartom, hogy kurva lett volna. Nincs az az isten, hogy valaki fizessen annak a nőnek szexért.
Még broni sem?
szeszesember
May 04, 2012 19:38:27
Géntolvaj református:
Politikai elit-ellenes szöveget másol be.
És szerintem el sem olvassa.
Ennyi. :)
Tehát olyan retardált, mint te? Politikai elit-ellenes szöveget másol be.
May 04, 2012 19:38:27
sodileaks
May 04, 2012 19:38:46
sneci, próbálod védeni a nem idén barnult puszipajtásodat de csak tovább rontasz a megítélésén. Igaza volt anyádnak, nem lennél jó ügyvéd.
May 04, 2012 19:38:46
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 19:42:28
kezdődik a vitaest? hozok popcornt.
Jó esték kívánok, hölgyeim és uraim, üdvözlök mindenkit itt a Papp László Arénában, és a tévékészülékek előtt ülő nézőinket is. Izzik a hangulat ma este, parádés meccsnek nézünk elébe. A szorító kék sarkában Sodika, aki épp a győztesek hanyag magabiztosságával igazgatja flanelingeit. A szorító vörös sarkában egy tucatnyi internetes zsidó troll, történelemkönyvekkel felfegyverkezve. Eltökélt szándékuk, hogy a mai Szálasi Ferenc témaesten laposra verik Sodikát. Kérem a feleket, melegítsenek be, a nézők tegyék meg tétjeiket. Ne menjenek sehová, hamarosan kezdünk! És most reklám.
May 04, 2012 19:42:28
törzsgyökeres
May 04, 2012 19:50:36
Géntolvaj református:
azt honnan copyzta, hogy a jobbik
"Egy kibaszott nagy ocsmány féreg fasiszta, kis náci ivadék, hitlerjugend, genetikai selejt szar, anyabaszó köcsög trágyarakás csűrhe."???
meséld már el, te beteges hazudozó!
May 04, 2012 19:50:36
Lesbőltámadó Ruhaszárítók
May 04, 2012 19:50:48
Egy a screenshot egy szar.
Se füle se farka.
Tudod, hogy néz egy normális screenshot?
Így:
www.2shared.com/photo/hPSPH1ny/SoDIforum-192041.html
Se füle se farka.
Tudod, hogy néz egy normális screenshot?
Így:
www.2shared.com/photo/hPSPH1ny/SoDIforum-192041.html
Vagy így!
kephost.hu/share-E424_4FA41624.html
;)
May 04, 2012 19:50:48
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 19:54:00
Endre, ez te voltál?
© SoDI---
2004. feb. 11. 01:37
Az 1988-as Zündel pernél a védőügyvéd, Douglas Christie, a következő fóliát tette a vetítőgépre:
A zsidók állítólagos kiirtása.
Nincs rá parancs
Nincs rá terv
Nincs rá költségvetés
Nincs rá fegyver
(Egy szakértő sem mondta ki: Ez volt az a gázkamra, amelyben embereket öltek meg)
Nincsenek hullák
(Nincs boncolási adat, amely azt mondaná, hogy ez egy olyan ember teste, akit mérgező gázzal öltek meg.)
... erre az állítólagos tömeges kiirtási akcióra!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: sodi.freeblog.hu !!!
Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé.
A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
© SoDI---
Az 1988-as Zündel pernél a védőügyvéd, Douglas Christie, a következő fóliát tette a vetítőgépre:
Nincs rá parancs
Nincs rá terv
Nincs rá költségvetés
Nincs rá fegyver
(Egy szakértő sem mondta ki: Ez volt az a gázkamra, amelyben embereket öltek meg)
Nincsenek hullák
(Nincs boncolási adat, amely azt mondaná, hogy ez egy olyan ember teste, akit mérgező gázzal öltek meg.)
May 04, 2012 19:54:00
Zulu
May 04, 2012 19:55:58
Endre, ez te voltál?
© SoDI---
Nincs rá parancs
Nincs rá terv
Nincs rá költségvetés
Nincs rá fegyver
Nincsenek hullák
© SoDI---
Nincs rá parancs
Nincs rá terv
Nincs rá költségvetés
Nincs rá fegyver
Nincsenek hullák
Megélhetési szülők, miközben ő élt az ő pénzükből. Mekkora aljadék volt ez a kis náci retard már akkor is.
May 04, 2012 19:55:58
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 19:57:24
Mintha ez is te lennél:
www.sg.hu/listazas.php3?id=1076443861&index=3&cat=12
© SoDI---
2004. feb. 11. 08:18 | galéria | válasz | #173
"Ha nem ölték meg öket akkor hova a rákba tüntek???"
Mármint kik?
Tudod, erra van ez a szólás:
Ha mindenkit megöltek, akkor honnan jön ez a sok túlélő?
:DDDD
www.sg.hu/listazas.php3?id=1076443861&index=3&cat=12
© SoDI---
2004. feb. 11. 08:18 | galéria | válasz | #173
"Ha nem ölték meg öket akkor hova a rákba tüntek???"
Mármint kik?
Tudod, erra van ez a szólás:
Ha mindenkit megöltek, akkor honnan jön ez a sok túlélő?
:DDDD
May 04, 2012 19:57:24
sodika
May 04, 2012 20:00:30
A mai jogi szabályozás már bizonyos témákban megköveteli a mélységi tájékozódást, kibontást, és felkészülést. A korábbi még nem követelte meg, hogy ne lény lusta. :)
May 04, 2012 20:00:30
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 20:05:45
A mai jogi szabályozás már bizonyos témákban megköveteli a mélységi tájékozódást, kibontást, és felkészülést. A korábbi még nem követelte meg, hogy ne lény lusta. :)
Nyugodtan ird le, hogy mit gondolsz. Trollok kivetelevel ugysem olvassa ezt senki. Mi meg regi kommenthaverok vagyunk, ugyhogy nem jelentunk fel.
May 04, 2012 20:05:45
Bata Gyöngyi
May 04, 2012 20:06:28
Sajnos az én vagyonom egy megélhetési gyerek kezei közé jutott.
May 04, 2012 20:06:28
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 20:08:13
Becsicskultál megint, és nem mered felvállalni náci féreg mivoltodat. Talán ezek az idézetek megmozgatják a memóriádat (Sodi a zsidókról):
© SoDI---
2004. feb. 11. 07:10 | galéria | válasz | #157
"Szoval milyen alapon kérdöjelezed meg a magyarságukat???"
Kereszténytelenek.
© SoDI---
2004. feb. 11. 05:26 | galéria | válasz | #143
"nekem teljesen mindegy hogy te katolikus vagy keresztény esetleg zsido ,ettöl te még MAGYAR vagy."
Ha levizsgázom angolból, én is angol leszek?
May 04, 2012 20:08:13
Hitvány Patkány
May 04, 2012 20:09:08
eddig csak lüszit kergették meg trollonkívüli szkinhedek tatabányán...
May 04, 2012 20:09:08
sodika
May 04, 2012 20:11:21
Nyugodtan ird le, hogy mit gondolsz.
Azt gondolom, hogy én nem olyan ember vagyok, mint SF, hogy sokat olvassak. Én lusta vagyok. Azt gondolom, hogy rengeteg irodalom érhető el rengeteg ellenérdekelt forrásból, melyekből én legfeljebb kiragadott részleteket ismerek. Azt gondolom, hogy ma is nyugodtan beszélhet bármilyen témáról, aki kellően felkészült. Azt gondolom ugyanakkor, hogy a Szálasi Ferenc hatalomátvétele előtti időbeli, illetve külföldi térbeli hatály tekintetében az általad forszírozott témában én nem számítok eléggé felkészültnek.
May 04, 2012 20:11:21
sodika
May 04, 2012 20:12:17
Ószövetségi Düh:
Annál, hogy valaki itt él, és magyarul beszél, több kell ahhoz, hogy magyar legyen. Magyar szív is kell hozzá.
Ez nem származás kérdése. Ez szív kérdése.
Annál, hogy valaki itt él, és magyarul beszél, több kell ahhoz, hogy magyar legyen. Magyar szív is kell hozzá.
May 04, 2012 20:12:17
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 20:13:37
© SoDI---
2004. feb. 11. 06:32 | galéria | válasz | #149
"Ez a 600 ezer ember nem csak ugy hirtelen került ide!!!"
Én Galiciára tippelnék, de azt hiszem inkább telefonálok egyet...
:D
© SoDI---
2004. feb. 11. 05:29 | galéria | válasz | #145
"Nagyon nagy örömmel látom,hogy vannak emberek akik tanultak is a törtéenelm orákon nem csak az orrukat turták ahogyan sodi."
Ez olyan, mint az erőszakos filmek erőszakkeltő hatása.
Megtanultam ezt a baromságot a pszichológia vizsgámra.
De ettől még nem hiszek benne, mert faszság.
2004. feb. 11. 06:32 | galéria | válasz | #149
"Ez a 600 ezer ember nem csak ugy hirtelen került ide!!!"
Én Galiciára tippelnék, de azt hiszem inkább telefonálok egyet...
:D
© SoDI---
2004. feb. 11. 05:29 | galéria | válasz | #145
"Nagyon nagy örömmel látom,hogy vannak emberek akik tanultak is a törtéenelm orákon nem csak az orrukat turták ahogyan sodi."
Ez olyan, mint az erőszakos filmek erőszakkeltő hatása.
Megtanultam ezt a baromságot a pszichológia vizsgámra.
De ettől még nem hiszek benne, mert faszság.
May 04, 2012 20:13:37
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 20:14:52
Ószövetségi Düh:
Neked még egy szaros keresztleveled sincs, de kereszténytelen szar. Mitől vagy te magyar?
May 04, 2012 20:14:52
sodika
May 04, 2012 20:15:49
"inkább telefonálnék egyet" :D
Ezen a dumán most nevettem egyet. Volt humorom. :)
Illetve lehetett, ha ez tényleg én voltam. ;P
May 04, 2012 20:15:49
Zulu
May 04, 2012 20:16:35
Ószövetségi Düh:
Pl. ha megtiszteli azzal a hazáját, hogy dolgozik és adót fizet, amiből aztán a bkv bérleted pótolják ki, meg szoctámot folyosítanak neked, az elegendő?
May 04, 2012 20:16:35
sodika
May 04, 2012 20:17:51
Demagógia unalmas.
Gazdasági tényezők nem tesznek senkit hazafivá.
Na csá. :)
May 04, 2012 20:17:51
Zulu
May 04, 2012 20:17:55
"inkább telefonálnék egyet" :D
Humorod? Ez egy elcsépelt, modoros fordulat volt annak idején...
May 04, 2012 20:17:55
Zulu
May 04, 2012 20:18:46
Demagógia unalmas.
May 04, 2012 20:18:46
sodileaks
May 04, 2012 20:19:05
Efraim Swarz Mossad ügynök, Tata:
A célszemély macskajelmezben halad a Május 1 úti panel lakások melletti parkban. Közeledik egy hangoskodó szkinhed társaság felé, akik láthatóan kicsit ittasak.
- AKI ERRE JÖN MEGBASSZUK!!!
- jajjj :3 akkor előbb gyorsan hazam1ek lezuhizni!!!! :3
- HÉÉÉ TEEE, HOVÁ SZALADSZ KÖCSÖG?!?!?
May 04, 2012 20:19:05
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 20:19:24
Hogy a faszba képzeled azt, hogy keresztlevél nélkül ténferegsz MÁRIA ORSZÁGÁBAN? Kurva gyorsan mondd fel a hiszekegyet és a miatyánkot UStream-en, fejből, MOST!
May 04, 2012 20:19:24
sodika
May 04, 2012 20:21:19
May 04, 2012 20:21:19
sodika
May 04, 2012 20:21:31
Na húztam. Csá.
May 04, 2012 20:21:31
Hitvány Patkány
May 04, 2012 20:21:35
Ószövetségi Düh:
Igazad van. Mi legyen azokkal a mocskokkal, akik milliós köztartozásokat halmoznak fel, ami nem akarnak kifizetni, emellett Szlovákiába akarják menekíteni az adót?
A kereszténytelenek elleni küzdelmedet pedig kezdhetnéd a keresztleveled feltöltésével, második felvonásként pedig bizonyítsd be Isten létezését, ahogy Silingónál megtanultad.
May 04, 2012 20:21:35
Géntolvaj református
May 04, 2012 20:22:24
<fieldset><legend>Zulu</legend>
Bezzeg ha inkább Minda Zoltán pereket kamerázik, majd attól felvirágzik a haza!</fieldset>
Bezzeg ha inkább Minda Zoltán pereket kamerázik, majd attól felvirágzik a haza!</fieldset>
Jó, hogy mondod! Kiveszek egy nap szabit, hogy élőben nézhessem.
May 04, 2012 20:22:24
sodileaks
May 04, 2012 20:23:50
Akkor ennyi volt a nagy vita?
May 04, 2012 20:23:50
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 20:25:04
Na húztam. Csá.
Mi lesz Szálasival? Tényleg, volt annak a kereszténytelen szarnak keresztlevele?
May 04, 2012 20:25:04
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 20:26:00
Akkor ennyi volt a nagy vita?
Sodika sajnos még az első menet vége előtt bedobta a törölközőt.
May 04, 2012 20:26:00
SoDomIa
May 04, 2012 20:27:57
sneci, melyik a kakukktojás?
-hazafias
-konzervatív
-keresztény
-recskaboy
-hazafias
-konzervatív
-keresztény
-recskaboy
May 04, 2012 20:27:57
Callahan
May 04, 2012 20:29:41
Sodi, első kérdésként: Szálasit mint ideológust, mint politikust vagy mint férfit kedveled? Netán a három együtt?
May 04, 2012 20:29:41
sodika
May 04, 2012 20:33:39
Abba a csapdába, hogy elsőként én legyek, aki véleményt nyilvánítok róla, nem megyek bele. Tessék felhozni a negatívumokat, és azzal kapcsolatban esetleg tudok reagálni, hogy az jogos-e (nem lesz az).
May 04, 2012 20:33:39
Yitzhak Zuckerman
May 04, 2012 20:35:44
Az igaz, hogy Sodi tiszteletére a Dohány utcát átnevezik Púp utcára?
Ezt Köves Shlomó és bandája terjeszti, de nekünk ennél nagyobb céljaink vannak: Klein úrról egy egészalakos szobrot szeretnénk elhelyezni Izraelben a Cionista Pantheonban.
De erre majd térjünk vissza júniusban. Van egy zsidó szokásunk: a pénzt már fejben elköltjük szoborra, végül meg inkább veszünk egy kis kokaint az árán.
Shalom!
May 04, 2012 20:35:44
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 20:38:12
Abba a csapdába, hogy elsőként én legyek, aki véleményt nyilvánítok róla, nem megyek bele. Tessék felhozni a negatívumokat, és azzal kapcsolatban esetleg tudok reagálni, hogy az jogos-e (nem lesz az).
Szálasinak, mint örmény bevándorlók leszármazottjának mennyire van joga belepofázni a magyarok dolgaiba, irányítania az országukat?
May 04, 2012 20:38:12
sodika
May 04, 2012 20:38:51
Illetve LÓFASZT.
Azaz meló-meló-meló.
Azaz meló-meló-meló.
May 04, 2012 20:38:51
sodika
May 04, 2012 20:39:39
Ószövetségi Düh:
Annyi, amennyi a tót Petrovicsnak.
* ásít *
Ez olyan gyenge volt, hogy méltatlannak érzem a maradást.
csá
* ásít *
csá
May 04, 2012 20:39:39
sodileaks
May 04, 2012 20:40:45
menekülsz?????
May 04, 2012 20:40:45
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 20:41:11
Ószövetségi Düh:
* ásít *
csá
* ásít *
csá
A zsidóknak is kijár ugyanez a jog?
Mi a helyzet a cigányokkal?
May 04, 2012 20:41:11
Callahan
May 04, 2012 20:43:36
Ennyit az önálló véleményedről.
Szálasival az volt a baj, hogy nem ismerte fel a realitásokat. A végsőkig hitt a győzelemben (gondolhatta: Hitlerék már éppen pörögnek fel), miközben Hitler már '43 táján tudhatta, hogy a háborút elveszti, de '44 végére ez már biztos volt. A katonai vezetők is tudták, Szálasi nem. Szálasi politikája nagyjából annyiból állt, hogy kiszolgálta Hitlert (vagyis egy idegen hatalmat), és beáldozta a magyar katonák jelentős részét. A zsidókat kímélte, ahogy tudta, ez igaz, de ha (csak) emiatt kedveled, akkor ásd el magad.
Ezért kérdem, hogy milyen téren tartod nagy embernek, és persze várom a cáfolatot.
May 04, 2012 20:43:36
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 20:45:22
Azaz meló-meló-meló.
Mi az, hogy "lehet"? Nem vagy biztos a sikeredben?
May 04, 2012 20:45:22
sodika
May 04, 2012 20:47:04
Szálasi hitt a győzelemben. Tévedett.
Az ember ember, nem jós.
A háborús téma nekem uncsi.
Én a békeidőre vonatkoztatom az ideológiát. :)
Az ember ember, nem jós.
May 04, 2012 20:47:04
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 20:47:16
Sodi, ha Szálasi utálta a nácikat, miért küldött olyan nyersanyagokat, gépeket, vagonokat Németországnak, melyre Magyarországnak is nagy szüksége lett volna a háborúban?
Mennyire volt ez hazafias cselekedet?
Mennyire volt ez hazafias cselekedet?
May 04, 2012 20:47:16
sodika
May 04, 2012 20:47:21
Na inkább melózok, ez nem vezet sehova.
Repcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
May 04, 2012 20:47:21
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 20:48:47
Az ember ember, nem jós.
Az ember ember, nem jós.
Pedig a háborús bűnei miatt akasztották fel, te kretén.
May 04, 2012 20:48:47
Zulu
May 04, 2012 20:49:15
Hát ez valami nagyon durva mániás roham :DD
May 04, 2012 20:49:15
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 20:49:52
Hogy lenne már repcsid, hülye vagy?
A havi 27 ezerből?
Vízdíj be van fizetve?
Villany?
May 04, 2012 20:49:52
sodika
May 04, 2012 20:51:36
Vízdíj be van fizetve?
Villany?
repcsiiiiiiiiiiiiiiiii
May 04, 2012 20:51:36
May 04, 2012 20:54:18
May 04, 2012 20:54:18
szodáj
May 04, 2012 20:55:42
Persze, hogy nem akarsz beleesni ebbe a csapdába, mert világodról nem tudsz..
Amúgy tényleg balkezes vagy, és kényszerítettek a jobbkezességre? Erre igazán válaszolhatsz, ha már a fajsúlyosabb kérdéseket próbálod sodikázni :)
May 04, 2012 20:55:42
banshee
May 04, 2012 20:55:55
A vége az lesz hogy hajtogatsz egy repcsit papírból.
May 04, 2012 20:55:55
Callahan
May 04, 2012 20:56:39
Az ember ember, nem jós.
Az ember ember, nem jós.
Látod, ez bennetek a közös: elszakadtatok a valóságtól. Ő is különlegesnek hitte magát, egy új messiásnak, és akármilyen szar volt a helyzet, továbbra is úgy hitte, helyesen cselekszik. És mi lett a vége? Emberáldozatok, vereség, akasztás. Egy politikus nem mondhatja azt, hogy "nem vagyok jós, baszki". De a felelősségről kár neked szövegelni.
Ha a háborús téma "uncsi", akkor miért mondtad, hogy ismered a témát? Szálasiék szűk fél évig voltak hatalmon, és végig háború volt. A hungarizmus gyakorlati megnyilvánulásait csak ebben a kontextusban lehet értelmezni, balfasz!
Az a bajod neked, hogy nem a zsidókról kezdtem írni, mert akkor leírhattad volna, hogy "a Karsai is megmondta". Ehhez értesz csak.
May 04, 2012 20:56:39
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 20:58:40
<fieldset><legend>Ószövetségi Düh</legend>
Vízdíj be van fizetve?
Villany?</fieldset>
repcsiiiiiiiiiiiiiiiii
Vízdíj be van fizetve?
Villany?</fieldset>
repcsiiiiiiiiiiiiiiiii
A helikoptert, kamerát és az okostelefont is bebuktad, emlékszel?
snecigeci.atw.hu/
Az Olympust is csak úgy bírtad megvenni, hogy elloptad az árát a rezsipénzből. Anyád nem balhézott emiatt? Vagy sikerült előle elrejtened a kincsedet?
May 04, 2012 20:58:40
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 21:00:46
repcsiiiiiiiiiiiiiiiii
Óvodás.
May 04, 2012 21:00:46
banshee
May 04, 2012 21:01:05
Az ember ember, nem jós.
Az ember ember, nem jós.
May 04, 2012 21:01:05
Zulu
May 04, 2012 21:04:17
<fieldset><legend>sodika</legend>Szálasi hitt a győzelemben. Tévedett.
Az ember ember, nem jós.
Én a békeidőre vonatkoztatom az ideológiát. :)</fieldset>
Az ember ember, nem jós.
Én a békeidőre vonatkoztatom az ideológiát. :)</fieldset>
Ne is keress logikát a szavaiban.
May 04, 2012 21:04:17
banshee
May 04, 2012 21:07:24
Pedig ha a sorok közt olvasol, meglátod.
Próbál taknyos angolnaként viselkedni, kicsúszni a szorításból, tekereg jobbra-balra.
Ha úgy érzi hgy összejött, akkor az shikehr...
Próbál taknyos angolnaként viselkedni, kicsúszni a szorításból, tekereg jobbra-balra.
Ha úgy érzi hgy összejött, akkor az shikehr...
May 04, 2012 21:07:24
törzsgyökeres
May 04, 2012 21:08:03
sneci, magyarázd már el, hogy miért kellene a repcsire melóznod, amikor arra már május 1-én félretetted a 100-120 ezret, amit addig félretettél?
hiszen nem mentél dunának, nem is lőtted magad fejbe, ezért gondolom, hogy megvan a pénz.
vagy mégsem? azt akarod mondani, hogy egy valamire való informatikus nem tud 2 hónap alatt hobbira ennyi pénzt összeszedni?
May 04, 2012 21:08:03
Yitzhak Zuckerman
May 04, 2012 21:08:24
Ismertem Klein úr dédapját. A zsinagógában gyakran beszéltünk is, tisztességes zsidó úriember volt (csak kissé büdös). Úgy hírlett, Szálasi elintézte, hogy a Vöröskereszt segítségével nyugatra menekülhessen. Ifjabbik Klein úr valószínűleg ezért kedveli Szálasit. 1948 tájékán jött vissza az öreg, és beállt a kommenisták közé. Azóta nem hallottam róla.
Jó élete volt a vén kecskének, kis Klein?
Jó élete volt a vén kecskének, kis Klein?
May 04, 2012 21:08:24
törzsgyökeres
May 04, 2012 21:11:16
"Valaki írta a minap, mint az AR.Drone 2.0 elvileg május 1-én jelenik meg. Az ára minden szarral és szállítási költséggel együtt lesz legfeljebb 100-120 ezer forint.
Ha erre a célra az addig hátralévő majd' két hónap alatt ennyi hobbira való pénzt csak tudnék összegyűjteni, az már tényleg a Dunának menés pillanata lenne, mert az olyan informatikus ássa el magát. :D
"
Ha erre a célra az addig hátralévő majd' két hónap alatt ennyi hobbira való pénzt csak tudnék összegyűjteni, az már tényleg a Dunának menés pillanata lenne, mert az olyan informatikus ássa el magát. :D
"
May 04, 2012 21:11:16
törzsgyökeres
May 04, 2012 21:13:55
sneci, nem tudtál két hónap alatt 100-120 ezer forintnyi hobbira való pénzt összegyűjteni?
mikor tervezed a dunának menést?
May 04, 2012 21:13:55
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 21:18:44
Vagy ásd el magad!
May 04, 2012 21:18:44
szeszesember
May 04, 2012 21:19:43
Sneci, te adócsaló szar, ide süss: www.youtube.com/watch?v=-w0-s5G09Ik#t=3m24s
May 04, 2012 21:19:43
Yitzhak Zuckerman
May 04, 2012 21:19:45
Klein úr, most olvasom, hogy van egy barátnője.
Nyugtasson meg, hogy nem egy gójról van szó!
Netanjahu üzeni, hogy végtelenül hálás önnek, de olyan kezet ő nem fog meg, amelyik gójokban járt azelőtt. Ebből nem enged, sajnálom.
Nyugtasson meg, hogy nem egy gójról van szó!
Netanjahu üzeni, hogy végtelenül hálás önnek, de olyan kezet ő nem fog meg, amelyik gójokban járt azelőtt. Ebből nem enged, sajnálom.
May 04, 2012 21:19:45
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 21:19:59
Sodika, állítólag valamelyik köcsög troll írt a cigány spanodnak, hogy egész hétvégén gőzerővel fogsz dolgozni, hogy hétfőn telefont vehess neki, de neked ne szóljon erről, mert meglepetésnek szánod.
Úgyhogy húzz bele gyagyás, ne okozz csalódást, előtted a hétvége! xD
Úgyhogy húzz bele gyagyás, ne okozz csalódást, előtted a hétvége! xD
May 04, 2012 21:19:59
Szálasi vitaest
May 04, 2012 21:28:03
Végeredmény hirdetés:
A trollok könnyedén elsöprő győzelmet arattak az infantilis snecin, aki dühében taknyos orral recskázik.
A trollok könnyedén elsöprő győzelmet arattak az infantilis snecin, aki dühében taknyos orral recskázik.
May 04, 2012 21:28:03
banshee
May 04, 2012 21:34:31
Nahát!
Sneci, ilyen könnyen feladod? Perge Ottó meddig bírta Karsaiékkal szemben, nem olvastad? Tessék példát venni róla!
Sneci, ilyen könnyen feladod? Perge Ottó meddig bírta Karsaiékkal szemben, nem olvastad? Tessék példát venni róla!
May 04, 2012 21:34:31
Szálasi vitaest
May 04, 2012 21:34:42
May 04, 2012 21:34:42
Szálasi Ferenc
May 04, 2012 21:37:58
Jól cserbenhagytál, Endre!
Én meg voltam olyan hülye, és megmentettem a dédapádat... Sokszor tényleg nem vagyok normális. Az öreg szép kereszteket faragott nekem (hívhatjuk modellezésnek is), bár ő is inkább a menórákat szerette.
Én meg voltam olyan hülye, és megmentettem a dédapádat... Sokszor tényleg nem vagyok normális. Az öreg szép kereszteket faragott nekem (hívhatjuk modellezésnek is), bár ő is inkább a menórákat szerette.
May 04, 2012 21:37:58
Népbíróság
May 04, 2012 21:39:56
Ferikém, egyszer már fölakasztottunk, nem volt elég?!!
May 04, 2012 21:39:56
Perge Ottó
May 04, 2012 21:44:31
Endre, ezt a csatát neked kell megvívnod, én most nem segíthetek. Majd a saját károdon tanulsz.
Na csá, megyek Kurucot írni!
Na csá, megyek Kurucot írni!
May 04, 2012 21:44:31
Szálasi Ferenc
May 04, 2012 21:44:37
Ferikém, egyszer már fölakasztottunk, nem volt elég?!!
Hagyjatok lógva! May 04, 2012 21:44:37
IsmeretlenJoAkaro
May 04, 2012 21:46:02
Szerined mennyi ideig lesz nalad a repcsiiiiiiiu a Blaha aluljaroban mielott a tobbi hajlektalan elveszi es kannasbort vesz az arabol?
May 04, 2012 21:46:02
sodileaks
May 04, 2012 21:47:41
én hülye naiv taknyosorrú zsidó arra számítottam, hogy hatalmas, több órás vita veszi kezdetét, aminek persze sneci beéégése lesz a vége, de azt nem hittem volna, hogy néhány perc elteltével ilyen szefós dumával somfordál majd el megszégyenülten ez az embersneci.
May 04, 2012 21:47:41
törzsgyökeres
May 04, 2012 21:49:01
sneci, remélem egy perces néma felállással tisztelegtél elhunyt zsidó hittársad, Adam Yauch emléke előtt.
May 04, 2012 21:49:01
szodáj
May 04, 2012 21:50:00
<fieldset><legend>sodika</legend>Na inkább melózok, ez nem vezet sehova.
Repcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii</fieldset>
Repcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii</fieldset>
May 04, 2012 21:50:00
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 21:52:58
Ki kell termelnie Rácznak a telefont :)
May 04, 2012 21:52:58
törzsgyökeres
May 04, 2012 21:54:01
na jó, de sneci hétköznap délelőttönként wellnessezik, golfozik, vagy ha úgy tartja kedve, legurul az x6-tal a balatonhoz, aztán fordul egyet a vitorlással a tavon.
May 04, 2012 21:54:01
szodáj
May 04, 2012 21:57:05
Kedvencem az volt, amikor a délelőtti csillogó napsütésben való séta csodás hatásait fejtegette, majd rá néhány órára már arról beszélt, hogy nappal a dögmelegben koncertre menni teljesen értelmetlen dolog.
Most akkor mifaan?
May 04, 2012 21:57:05
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 21:57:23
Sodi, el tudod mondani nekünk, hogy mire költötted az áprilisban keresett 20.000 forintot?
May 04, 2012 21:57:23
Sztójay Döme
May 04, 2012 21:57:59
Azért álljon már meg a menet, hogy egy Kiss Endre Farkas a szájára vesz! Endikém, a helyemben majd pont te nem raktad volna vagonra a zsidókat... Eichmann anyád hátán baszott volna meg.
May 04, 2012 21:57:59
Adolf Eichmann
May 04, 2012 22:10:57
Azért álljon már meg a menet, hogy egy Kiss Endre Farkas a szájára vesz! Endikém, a helyemben majd pont te nem raktad volna vagonra a zsidókat... Eichmann anyád hátán baszott volna meg.
* határozottan visszautasítja a felkérést *
May 04, 2012 22:10:57
Káoszkapitány
May 04, 2012 22:14:28
Most értem haza. Menórás hova lett?
May 04, 2012 22:14:28
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 22:19:20
Melózik.
Repcsiiiiii!
May 04, 2012 22:19:20
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 22:20:45
Menórás Bandinak most gőzerővel kell melóznia, hogy a cigus ne kapja szét hétfőn, mint hülyegyerek a zsebórát.
May 04, 2012 22:20:45
The Mighty Dickforest
May 04, 2012 22:21:07
* likes this *
May 04, 2012 22:21:07
May 04, 2012 22:21:27
vrummm vrummmmm
May 04, 2012 22:21:27
Dr. Sas Péter
May 04, 2012 22:24:04
Elnézést kérek mindenkitől a késésért. Lemaradtam a vitaestről? Bandi jól szerepelt?
May 04, 2012 22:24:04
Vona Gábor
May 04, 2012 22:29:51
Csalódtunk benned te utolsó haszontalan sneci!
May 04, 2012 22:29:51
Káoszkapitány
May 04, 2012 22:29:54
Tényleg dolgozik:
Kiss Endre Farkas hozzászólt egy hivatkozáshoz.
3 perce
Kiss Endre Farkas hozzászólt egy hivatkozáshoz.
3 perce
May 04, 2012 22:29:54
sodika
May 04, 2012 22:33:54
Eichmann már Horthy alatt ki lett rugdosva innen, hahó.
Na melózok.
Na melózok.
May 04, 2012 22:33:54
sodileaks
May 04, 2012 22:35:23
Na melózok.
Na melózok.
vesztettél! hahó!
May 04, 2012 22:35:23
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 22:36:00
Na melózok.
Na melózok.
Dolgozz!
May 04, 2012 22:36:00
Spitzberger Mózes
May 04, 2012 22:39:03
Tisztelettel kérem Önöket, hogy ne vonják el honlapunk rendszergazdájának figyelmét a munkájáról.
Mázel tóv!
Budapesti Zsidó Kulturális Alapítvány
Mázel tóv!
Budapesti Zsidó Kulturális Alapítvány
May 04, 2012 22:39:03
Géntolvaj református
May 04, 2012 22:42:16
Látom, faszbúkon zajlik a rendszer elleni harc:
"Vadai Ágnes szerint Gyurcsány Ferenc pontosan ugyanolyan mértékben nem plagizált, ahogyan ő maga sem volt kurva."
Gyurcsány úgy nem plagizált, ahogy Sodi sem írt masztipartis hsz-t.
"Vadai Ágnes szerint Gyurcsány Ferenc pontosan ugyanolyan mértékben nem plagizált, ahogyan ő maga sem volt kurva."
May 04, 2012 22:42:16
Ószövetségi Düh
May 04, 2012 22:43:34
Na melózok.
Na melózok.
Mi az, hogy melózol? Már a Facebookon való faszverésért is fizetnek újabban? Ne kummants, Fifi!
May 04, 2012 22:43:34
sodilegnagyobbrajongoja
May 04, 2012 23:11:24
Látom, faszbúkon zajlik a rendszer elleni harc:
Én ismertem Vadait az egyetemen, és kizártnak tartom, hogy kurva lett volna. Nincs az az isten, hogy valaki fizessen annak a nőnek szexért.
May 04, 2012 23:11:24
Káoszkapitány
May 04, 2012 23:14:21
<fieldset><legend>Géntolvaj református</legend>Látom, faszbúkon zajlik a rendszer elleni harc:
Gyurcsány úgy nem plagizált, ahogy Sodi sem írt masztipartis hsz-t.</fieldset>
Gyurcsány úgy nem plagizált, ahogy Sodi sem írt masztipartis hsz-t.</fieldset>
Még broni sem?
May 04, 2012 23:14:21
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™