« 2693 2694 2695 2696 2697 2698 2699 2700 2701 2702 »
1734082 komment.

Szerző: Toronyőr Aug 03, 2014 10:30:21
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>Sodi a kurvaisten basszon meg veled tenyleg igy kell beszelni, hogy valaszolj? Tudod hogy te generalod az egeszet mert csak azokra a kommentekre reagalsz amelyek nyiltan elkuldenek valahova vagy megalaznak? Hat a jo kurva anyadat neked te szarzsak! Mindent megerdemelsz ami bevonzottal. Fasz.</div>

A fostócsákat kurva könnyű megszánni, viszont csak az ütés-verés-alázásból értenek. Az udvari szaróbódé aljáig lenézik az együttérzőket, és gyenge szaroknak fogják fel őket, mert aki hozzájuk kedves, az az agyukban a semminél is kevesebbet ér. Sokan mondták már hogy az ilyeneket tilos megszánni, de mindenki a saját kárán jegyzi meg. Csak rúgni, alázni, szopatni, alátenni, szarba keverni szabad. Úgyse fognak megváltozni... fosnak születtek. Mind.
Aug 03, 2014 10:30:21

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:32:10
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Fekete Bikapata</div>Az Excel táblázatból most törlöd a ,,nyelvtanulás'' oszlopot?</div>

Azt csak otthon számolom órákban.
Az itteni élet során furcsa lenne mérni.

Megpróbálok minél több időben kommunikálni. Ennyi.

Holnap reggel kórház, mégis csak vetetek fel látleletet, és megmondom, hogy küldjék a számlát. Ha elkapják az illetőt, majd letiltatom a segélyéből, vagy kifizettetem a rendőrséggel. Vagy a legrosszabb esetben kérek rá részletet. Vagy valami.

Én szarnám le az egészet, de Andi nagyon forszírozza, hogy legyen látlelet, és büntessék meg az úriembert. Ezen ne múljon, legyen meg az öröme.

Utána megyek a tanfolyamra. Életemben először kerülök olyan tanulócsoportba, ahol valószínűleg egyedül én leszek magyar.

Csupa-csupa remek lehetőség a nyelv gyakorlására.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Aug 03, 2014 10:32:10

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 10:32:40
Válasz
(7)
,,Pont azért jöttem ki, és itt pont azért határoztam el, hogy kipróbálom, meddig vagyok képes itt maradni, hogy rákényszerítsem magam a normális életre.''

Harmincakárhány évesen, ez a kemény, nem a kád széle...
Ennyi idősen sok embernek már gyermeke van, állandó munkahelye, egzisztenciája...
Még a végén elkezdesz dolgozni is?
Amiért normális bért kapsz, tudod...
Shiker!!!
Aug 03, 2014 10:32:40

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 10:32:53
Válasz
(6)
"A négy fal között ücsörgés helyett emberek közelében lenni, ismerkedési lehetőségeket keresni."

Te bazdmeg tenyleg gyengeelmeju vagy! Most is a negy fal között ucsörögsz, menj ki csinalj valamit, naculj, vagy menj el egy muzeumba, de te felsz emberek között lenni,mert tudod utalnak. Ez van faszfej!
Aug 03, 2014 10:32:53

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:33:40
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>A gazdaságpártos pénzre <u>keresztet</u> dávidcsillagot vetettél már?</div>

Nem, megpróbálom őt is megcsörgetni.
Most minden fillér számít.
Aug 03, 2014 10:33:40

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 10:33:54
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>Komfortzóna átlépése: háromszor megemel egy kilós súlyzót.</div>

Amitől erősnek érzi magát, jön a megyek az éjszakába lemez, ott pedig a szokásos hetyetye, csicskalángos, rendőr-mentő. 1 hónap alatt pacallá verik
Aug 03, 2014 10:33:54

Szerző: medvezsidaj Aug 03, 2014 10:34:24
Válasz
(7)
Az orrod is elferdült?
Aug 03, 2014 10:34:24

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:35:16
Válasz
(-2)
<div class="quote"><div class="author">Fekete Bikapata</div>
Még a végén elkezdesz dolgozni is?
Amiért normális bért kapsz, tudod...</div>

A cél a C1, úgyhogy ennek kedvéért akár még ezt is bevállalom, lehet.
Aug 03, 2014 10:35:16

Szerző: tigris Aug 03, 2014 10:35:48
Válasz
(5)
honnan tudod hogy álllandóan ott üldögélnek endre, mikor 1 napja vagy berlinben?
Aug 03, 2014 10:35:48

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Aug 03, 2014 10:35:53
Válasz
(23)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> Egészen különös, és felfoghatatlan, hogy létezik olyan állat, akivel szemben mégse ez történt. Arra, hogy egy pillanat, nem értem, amit mond, szeretném megérteni, de nem beszélek németül, ütni... hát ez felfoghatatlan.</div>

Szia Endre, Isten hozott a valóságban! Ez bizony már nem a rejbunker biztonságot nyújtó védelme, hanem az ÉLET!
Akkor párhuzamosan a nyelvtanulással, most én is oktatni foglak, napi egy jótanáccsal.

I. fejezet

1. lecke: Aki meg akar verni, az meg is fog. Akárhogyan hetyetyézel és próbálsz általad hatékonynak titulált módszereket (loller) bevetni, bizony mondom néked aki tényleg ütni akar, az fog is. Az, hogy nem tudod felmérni egy konkrét szituáció kockázatát az autizmusodból és az aszociális személyiségzavardból következik.
Ezért javaslatom a következő: Ha ilyesmire kerül sor, akkor egyszerűen fuss el, menekülj és után zárkózz be. Vedd át, hogy mi történt és raktározd el egy excelben, hogy milyen jelek alapján döntöttél a rohanás mellett.
Van még egy másik választásod is, ez a rögösebb út de hosszú távon kifizetődőbb. Vedd fel a harcot, üss elsőnek. Keményen és hatékonyan, kapard ki a szemét, harapd a gégéjét és marj rá a herékre (kivételesen a másikéra). Lehet az első néhány alkalommal ez nem vezet célra és kapsz újabb nagy veréseket, de harcban acélozódik meg az ember, így most a helyedben kihasználnám a berlini multikulti okozta káoszt és a német nyelvzseniség mellé, interkontinentális harcművésszé képezném magam.
Ha hazajössz egy mozdulattal teszed ártalmatlanná a rád támadó trollt, Pál Marcit vagy Sherlock Porkst. Kántor segítsége nélkül, közben meg eredeti nyelven nietzschei bölcsességet ordítasz a képükbe.

Holnap a csajozásról fogunk beszélgetni.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Aug 03, 2014 10:35:53

Szerző: Toronyőr Aug 03, 2014 10:36:23
Válasz
(14)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Most minden fillér számít.</div>

Tegnap kemény ötven eurót akartál szétszórni az éjszakában piára, belépőkre, VIP-re, kurvákra....

Hogy mindig hazudsz... mindig hazudsz te szégyentelen geci.....
Aug 03, 2014 10:36:23

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:36:25
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">medvezsidaj</div>Az orrod is elferdült?</div>

Sajnos egy nagyon kicsit igen.

Ha van lehetőség utólagos számlaküldéses korrekcióra, lehet, hogy megtetetem, de egyébként nem vészes, szerencsére alig lehet észrevenni.
Aug 03, 2014 10:36:25

Szerző: Sam Aug 03, 2014 10:36:33
Válasz
(7)
Figyelj Endre. Nekem tobbet ne ugass vonzas torvenyrol amig belul, lelekben egy rothado szar vagy.
Aug 03, 2014 10:36:33

Szerző: Karandas Aug 03, 2014 10:36:51
Válasz
(16)
Endre!

Ha összedobjuk a pénzt Törpapának egy vonatjegyre és egy nyízik centerre, befogadod az új otthonodba?
Aug 03, 2014 10:36:51

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:36:51
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Toronyőr</div>
Tegnap kemény ötven eurót akartál szétszórni az éjszakában piára, belépőkre, VIP-re, kurvákra...</div>

Egyszer, EGYSZER, <b>EGYSZER</b>, egyszer...
Aug 03, 2014 10:36:51

Szerző: tigris Aug 03, 2014 10:36:53
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fekete Bikapata</div>Az Excel táblázatból most törlöd a ,,nyelvtanulás'' oszlopot?</div>

Holnap reggel kórház, mégis csak vetetek fel látleletet, és megmondom, hogy küldjék a számlát. Ha elkapják az illetőt, majd letiltatom a segélyéből, vagy kifizettetem a rendőrséggel. Vagy a legrosszabb esetben kérek rá részletet. Vagy valami.

Én szarnám le az egészet, de Andi nagyon forszírozza, hogy legyen látlelet, és büntessék meg az úriembert. Ezen ne múljon, legyen meg az öröme.

Utána megyek a tanfolyamra. Életemben először kerülök olyan tanulócsoportba, ahol valószínűleg egyedül én leszek magyar.

Csupa-csupa remek lehetőség a nyelv gyakorlására.</div>

"
Én szarnám le az egészet, de Andi nagyon forszírozza, hogy legyen látlelet, és büntessék meg az úriembert. Ezen ne múljon, legyen meg az öröme. ÁVÓ ÁVÓ!

szar emberek vagytok. andika facebookján meg a rendőröket fikázza, itt meg törleszkedik. kurva anyjába, az is megérdemel mindent amit kapni fog.

Aug 03, 2014 10:36:53

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 10:38:00
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fekete Bikapata</div>Az Excel táblázatból most törlöd a ,,nyelvtanulás'' oszlopot?</div>

Csupa-csupa remek lehetőség a nyelv gyakorlására.</div>

Kit büntessenek meg? Te írod, hogy fingjuk sincs, hogy ki az illető. Majd miattad végigtúrják Berlint :))
Aug 03, 2014 10:38:00

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:38:09
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>Figyelj Endre. Nekem tobbet ne ugass vonzas torvenyrol amig belul, lelekben egy rothado szar vagy.</div>

A Vonzás Törvénye juttatott ebbe a lakásba.
Megálmodtam, hogy itt lesz.

És itt is lett.
Aug 03, 2014 10:38:09

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:38:42
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>
Kit büntessenek meg? Te írod, hogy fingjuk sincs, hogy ki az illető. Majd miattad végigtúrják Berlint :))</div>

Ha lesz olyan hülye, hogy visszajár a tett színhelyére, el lesz kapva.
Aug 03, 2014 10:38:42

Szerző: medvezsidaj Aug 03, 2014 10:38:43
Válasz
(20)
Csinálj már egy képet az orrodról pinokkio!
Aug 03, 2014 10:38:43

Szerző: tigris Aug 03, 2014 10:38:46
Válasz
(11)
bevonzottál egy orrtörő pofont bajnok ? :DDDDDDDDDD

hallod én legalább 50-szer voltam berlinben, kurvasok ismerősöm jár ki, vagy lakik kinn, de senkivel nem történt még hasonló sem :DD

barom.
Aug 03, 2014 10:38:46

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 10:39:50
Válasz
(4)
Neked még mindig nem esik le, hogy mit írtam, igaz?
Annyi óra után csak annyit tudsz kinyögni, hogy nem beszéled a nyelvet, vágod? :)
Próbálod magadnak is bizonyítani, hogy értelmes dolgokkal ütöd el az időt, holott ez kurvára nem így van...
Ott vagy németben, de itt eteted a trollokat, ahelyett, hogy sétálnál vagy ismerkednél...
Pótcselekvések, de majd egyszer rájössz!

A második ütés után kezdtél el gondolkodni, hogy hagyod a hetyetyét, igaz?
Mit tettél volna, ha jön még 3-4 saller?
Védekezel, esetleg visszaütsz?

Aug 03, 2014 10:39:50

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:40:14
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>bizony mondom néked aki tényleg ütni akar, az fog is.</div>

Sajnos ez tényleg így van, akármilyen állatság is.
Aug 03, 2014 10:40:14

Szerző: Toronyőr Aug 03, 2014 10:40:35
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Toronyőr</div>
Tegnap kemény ötven eurót akartál szétszórni az éjszakában piára, belépőkre, VIP-re, kurvákra...</div>

Egyszer, EGYSZER, <b>EGYSZER</b>, egyszer...</div>

Amikor nekem semmi pénzem nem volt mert főiskolás voltam és a ganznál voltam menedzserasszisztens (a nyelvvizsgáim miatt vettek föl és helyben, szótár nélkül kellett fordítanom húsz perc alatt egy kompresszor anyagát magyarról angolra...) nos, akkor soha nem jártam bulizni. De ez olyan régen volt hogy röstellem elmondani. Viszont pár hónap múlva volt pénzem bulikra, ruhákra, benzinpénzre.... Nem az első éjszaka amikor felköltöztem pestre, égettem el 2 heti kajapénzt...
Aug 03, 2014 10:40:35

Szerző: tigris Aug 03, 2014 10:41:34
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>
Kit büntessenek meg? Te írod, hogy fingjuk sincs, hogy ki az illető. Majd miattad végigtúrják Berlint :))</div>

Ha lesz olyan hülye, hogy visszajár a tett színhelyére, el lesz kapva.</div>

:DDD eltöröd majd a csontjait endre?

Aug 03, 2014 10:41:34

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Aug 03, 2014 10:42:02
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>bizony mondom néked aki tényleg ütni akar, az fog is.</div>

Sajnos ez tényleg így van, akármilyen állatság is.</div>

Légy férfi, üss vissza! Kislány vagy? Pinád van? Ja, azt tudjuk, hogy nem... bocs.
Szóval ne kurváskodj, harcolj!
Aug 03, 2014 10:42:02

Szerző: Brian Aug 03, 2014 10:42:05
Válasz
(5)
te recsi, en nemsokara megyek berlinbe, andi szopik meg fuert?
Aug 03, 2014 10:42:05

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:42:17
Válasz
(0)
Annyi óra után csak annyit tudsz kinyögni, hogy nem beszéled a nyelvet, vágod? :)</div>

Még egyszer:

BESZÉLGETNI akartam vele, és a nyelvtudásom korlátozottsága jó kiindulópontnak tűnt. Ez, hogy teljesen békés a metakommunikációm, nem vagyok pimasz, vagy kötekedő, és mégis megütnek, olyan dolog volt, amit nem is tudtam értelmezni, mert ilyet eddig még elképzelni sem tudtam. Ütni akkor szoktak, amikor elfogynak a szavak.
Aug 03, 2014 10:42:17

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:43:39
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>
Légy férfi, üss vissza!</div>

Mit üssek egy olyan szituációban, amit nem értek? :)

Egyszerűen még ez sem jutott az eszembe, annyira meglepődtem.
Aug 03, 2014 10:43:39

Szerző: tabdi gléda Aug 03, 2014 10:44:12
Válasz
(6)
púp, bizonyíts, bazdmeg. Beszélj németül, vedd fel, töltsd fel youtubera, rakj fel számlakivonatot(oh, wait..) a beérkezett havi bevételedről, hass, alkoss, gyarapíts, eddz, vállald fel a homoszexualitást és fejezd be végre a náculást, támogasd anyádékat, naponta maximum 1x maszturbálj, ne forszírozd a semmitérő köszfetyítyéseket semmitérő emberekről, ne ideologizálj meg mindent hanem cselekedj, faragj le a lila ködből és a sodizmusból, ne verd magad (nem úgy) amíg nincs mire.
Kezdésnek ennyi elég lesz, és elindulhatsz az emberré válás rögös útján.
Aug 03, 2014 10:44:12

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 10:44:15
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>

Persze, és majd a polizei naponta ott leselkedik, hogy elkapják. Interpol nem száll be a játékba? :)
Aug 03, 2014 10:44:15

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:45:19
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>bevonzottál egy orrtörő pofont bajnok ? :DDDDDDDDDD

hallod én legalább 50-szer voltam berlinben, kurvasok ismerősöm jár ki, vagy lakik kinn, de senkivel nem történt még hasonló sem :DD

barom.</div>

<b>Sajnos pontosan ez történt.</b>
A jó és a rossz dolgokat is Te magad vonzod be.

Nem szabad haditudósító dologról fantáziálni, mert akkor úgy vonzod be, hogy veled történik meg. Az Univerzum telesítette, amit kértem, megvolt az izgalmas berlini agresszív akció rendőrökkel és mentősökkel. A részletekkel az Univerzum nem bajlódik.
Aug 03, 2014 10:45:19

Szerző: tabdi gléda Aug 03, 2014 10:45:25
Válasz
(5)
Nekem, nekünk miért nincs trollfórumunk, bazdmeg? Ideje lenne elgondolkodni a "talán bennem van a hiba" dolgon.
Aug 03, 2014 10:45:25

Szerző: Brian Aug 03, 2014 10:45:25
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>

Egyszerűen még ez sem jutott az eszembe, annyira meglepődtem.</div>
eletkeptelen szar vwgy. pofanvagnak es nem erted.
Aug 03, 2014 10:45:25

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 10:45:28
Válasz
(4)
,,A cél a C1, úgyhogy ennek kedvéért akár még ezt is bevállalom, lehet.''

Beszarás...
Ezek után már nem tudok mit írni...
30 éves elmúltál, mi a f.szból éltél eddig, tedd fel magadnak a kérdést!!!
Leéltél három évtizedet és még csak most tervezed azt, hogy elmész dolgozni? (Ezen azt értem, hogy önállóan el tudod magad tartani!)
Aug 03, 2014 10:45:28

Szerző: tigris Aug 03, 2014 10:45:32
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>

Persze, és majd a polizei naponta ott leselkedik, hogy elkapják. Interpol nem száll be a játékba? :)</div>

kiküldte obama a SWAT-ot, azt hallottam.

Aug 03, 2014 10:45:32

Szerző: verekedés-figyelő Aug 03, 2014 10:46:41
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>bizony mondom néked aki tényleg ütni akar, az fog is.</div>

Sajnos ez tényleg így van, akármilyen állatság is.</div>

Mit játszod az eszed?
Az általad nagyra tartott harcos hazaffy focihuligánok ugyanilyenek.
Aug 03, 2014 10:46:41

Szerző: - Aug 03, 2014 10:47:20
Válasz
(2)
Az asszimiláns kiszsidó rögtön a Berliner Schnauze-val kezd. Tipikus . . .
Aug 03, 2014 10:47:20

Szerző: tabdi gléda Aug 03, 2014 10:47:25
Válasz
(11)
Hallod púp, normális emberben egy ütés után azonnal felmegy az adrenalin, és megpróbálja semlegesíteni a támadót. Nem hiszem el bazdmeg, hogy belőled még az alapvető életösztön ilyen minimális csírája is hiányzik.
Aug 03, 2014 10:47:25

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 10:48:29
Válasz
(7)
sodi,menj ki a negy fal közul, menj innen a kurva anyadba!
Aug 03, 2014 10:48:29

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:48:56
Válasz
(-2)
<div class="quote"><div class="author">Brian</div>pofanvagnak es nem erted.</div>

Lehet, hogy valamit tényleg félreértettem, mondom, lehet hogy azért üt, mert tényleg nagy hibát csináltam. Amikor lelökött a bicikliről, ezért nem voltam felháborodva, és ezért próbáltam vele szót érteni inkább. Békésen és mosolyogva.

Nem az volt bennem, hogy úristen, itt balhé van, és engem most ütnek, hanem hogy hogy "ajjaj, itt valami félreértés van, amit tisztázni kell".
Aug 03, 2014 10:48:56

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 10:49:49
Válasz
(12)
sodi, beszartal,vagy csak behugyoztal mikor pofan basztak? Miert a folt a nadragodon?
Aug 03, 2014 10:49:49

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 10:50:49
Válasz
(6)
"próbáltam vele szót érteni inkább. Békésen és mosolyogva."

Te trollkodsz!
Aug 03, 2014 10:50:49

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:51:32
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tabdi gléda</div>Hallod púp, normális emberben egy ütés után azonnal felmegy az adrenalin, és megpróbálja semlegesíteni a támadót.</div>

Igen, az ember úgy képzelné, hogy ha ilyesmi történik vele, ideges lesz, és üt.

De amikor megtörtént velem, tehát ott voltam a szituáció közepén, és éppen velem történt, különös módon mégsem így volt. Nem lettem ideges, és érdekes módon az adrenalin sem ment fel bennem. Még a vérző orral mozdulatlanul térdelve is egyszerűen csak szomorú voltam, amiért nem értem a szituációt.
Aug 03, 2014 10:51:32

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:52:32
Válasz
(-1)
<div class="quote"><div class="author">verekedés-figyelő</div>
Az általad nagyra tartott harcos hazaffy focihuligánok ugyanilyenek.</div>

Azért merem remélni, hogy ők inkább szóváltás után ütnek. Az legalább ÉRTELMEZHETŐ dolog.
Aug 03, 2014 10:52:32

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 10:52:50
Válasz
(3)
Szemmel verted?
Aug 03, 2014 10:52:50

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 10:54:00
Válasz
(4)
Nem lehet,hogy le volt huzva a slicced es kilogott a bre, aztan irigy lett, azert vagott pofan?
Aug 03, 2014 10:54:00

Szerző: tigris Aug 03, 2014 10:54:09
Válasz
(8)
"békésen mosolyogva" :DDDDDDDDDDDD

Aug 03, 2014 10:54:09

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:54:25
Válasz
(0)
Különös módon nem lettem ideges, csak szó szerint elszomorodtam, hogy itt valami nem stimmel, és nem értem, mi történik.
Aug 03, 2014 10:54:25

Szerző: tabdi gléda Aug 03, 2014 10:54:38
Válasz
(3)
22 éves vagyok, és a saját lakásomban élek, saját magamat tartom el. Te meg kvázi-hajléktalan vagy 32 évesen, évek óta működő fórummal ahol sikeres, értelmes emberek próbálják elmagyarázni hogy min kéne változtatni, de te konzekvensen a sodiverzum felé fordulsz
Aug 03, 2014 10:54:38

Szerző: verekedés-figyelő Aug 03, 2014 10:54:51
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">verekedés-figyelő</div>
Az általad nagyra tartott harcos hazaffy focihuligánok ugyanilyenek.</div>

Azért merem remélni, hogy ők inkább szóváltás után ütnek. Az legalább ÉRTELMEZHETŐ dolog.</div>

Persze, pontosan a szóváltás így hangzik el : mi van te buzi zsidó, indexes!?
És ütnek.
Aug 03, 2014 10:54:51

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 10:56:09
Válasz
(5)
Nemrég írtad, hogy milyen ismerőseid vannak...
Gondolom, ha a szemük elé kerül az írásod, örülni fognak...
Vegyük szépen sorba:
1. Idősebb radikális: magyarul megélhetési pereskedők!

2. Hajléktalan csöves

3. Összeesküvésekben - hívők

Rád nem igaz / vagy nem lesz igaz amit felsoroltál?
Nincs korodbeli haveri köröd!
Egyszer elfogy a kis pénzed!
Univerzum - f-szság... :)
Ezeken gondolkodj el, mielőtt még nem késő!

Aug 03, 2014 10:56:09

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 10:56:11
Válasz
(4)
ojoj, elszomorodtal:)
Aug 03, 2014 10:56:11

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 10:56:35
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Brian</div>pofanvagnak es nem erted.</div>

Lehet, hogy valamit tényleg félreértettem, mondom, lehet hogy azért üt, mert tényleg nagy hibát csináltam. Amikor lelökött a bicikliről, ezért nem voltam felháborodva, és ezért próbáltam vele szót érteni inkább. Békésen és mosolyogva.

Nem az volt bennem, hogy úristen, itt balhé van, és engem most ütnek, hanem hogy hogy "ajjaj, itt valami félreértés van, amit tisztázni kell".</div>

Lelök a bringáról és mosolyogsz. Na persze :)) Te, aki ott sipítoztâl és kalimpáltál, amikor Kásler eltolta a kameràdat. Endre, ne add itt a vagányt, mert nagyon messze vagy te ettől. Fényévekre
Aug 03, 2014 10:56:35

Szerző: tabdi gléda Aug 03, 2014 10:56:59
Válasz
(14)
hát ilyet még nem baszott európa
Aug 03, 2014 10:56:59

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 10:57:20
Válasz
(3)
Ki utött nagyobbat az artany vagy a nemet?
Aug 03, 2014 10:57:20

Szerző: sodika Aug 03, 2014 10:57:36
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">verekedés-figyelő</div> pontosan a szóváltás így hangzik el : mi van te buzi zsidó, indexes!?</div>

Ők azért ott vitatkoztak, hogy joguk van itt dolgozni, meg szabad ország, meg anyám kínja.
Aug 03, 2014 10:57:36

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Aug 03, 2014 10:57:46
Válasz
(11)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>

Egyszerűen még ez sem jutott az eszembe, annyira meglepődtem.</div>

Nem tudom, nekem az elég egyértelmű ha pofánbasznak. :-)
Aug 03, 2014 10:57:46

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 10:59:56
Válasz
(4)
Muveszien trollkodsz sodi:)
Aug 03, 2014 10:59:56

Szerző: sodika Aug 03, 2014 11:00:04
Válasz
(-1)
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>
Lelök a bringáról és mosolyogsz. Na persze :))</div>

Ha otthon történik, mondom neki, hogy mi a faszt csinál már, meg hé. De itt félreértésnek véltem a dolgot.

Tavaly történt ilyen, hogy valaki lökdösni kezdett. Az antifa tüntetésen egy úr NPD-snek nézett, mert a vágókép miatt közéjük csapódtam pár percre, de vele akkor meg lehetett beszélni, hogy félreértés van, én csak egy magyar turista vagyok. És utána még bocsánatot is kért.

Valami ilyesmire számítottam most is, azért nem kezdtem el rögtön balhézni. És nagyon meglepett, hogy nem ez történik.
Aug 03, 2014 11:00:04

Szerző: Sam Aug 03, 2014 11:00:05
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div>Figyelj Endre. Nekem tobbet ne ugass vonzas torvenyrol amig belul, lelekben egy rothado szar vagy.</div>

A Vonzás Törvénye juttatott ebbe a lakásba.
Megálmodtam, hogy itt lesz.

És itt is lett.</div>

Sodi. Beszelgethetunk ilyen dolgokrol csak sajnos tudom nalad mit jelent ez az egesz: munka es tanulas nelkul egyszeruen kiskapukkal. Fasz
Aug 03, 2014 11:00:05

Szerző: Hiénaverő Aug 03, 2014 11:00:56
Válasz
(21)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Különös módon nem lettem ideges, csak szó szerint elszomorodtam, hogy itt valami nem stimmel, és nem értem, mi történik.</div>

Ez a mondat az egész eddigi életed jellemzése is lehetne. Mindenkinek egyértelmű, hogy mi történik, csak neked nem, soha.
Aug 03, 2014 11:00:56

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 11:01:03
Válasz
(6)
,,Igen, az ember úgy képzelné, hogy ha ilyesmi történik vele, ideges lesz, és üt.

De amikor megtörtént velem, tehát ott voltam a szituáció közepén, és éppen velem történt, különös módon mégsem így volt. Nem lettem ideges, és érdekes módon az adrenalin sem ment fel bennem. Még a vérző orral mozdulatlanul térdelve is egyszerűen csak szomorú voltam, amiért nem értem a szituációt.''

hüp-hüp
* ásít *

Legközelebb hagyd, hogy agyonverjenek!
Minimális túlélni akarás, ez kéne, minden szinten, Endre...

Aug 03, 2014 11:01:03

Szerző: tabdi gléda Aug 03, 2014 11:01:17
Válasz
(6)
npd-snek nézett? xD azért ezt nehéz elhinni
Aug 03, 2014 11:01:17

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Aug 03, 2014 11:01:55
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Brian</div>pofanvagnak es nem erted.</div>

Nem az volt bennem, hogy úristen, itt balhé van, és engem most ütnek, hanem hogy hogy "ajjaj, itt valami félreértés van, amit tisztázni kell".</div>

Fű, geci. Nem tudok mit mondani. Lelöknek a bicikliről az első az, hogy nekimész azzal ami a kezed ügyében akad és ütöd ahol éred. Vagy elfutsz. Nincs megbeszélés meg matyarázás.
Én ezt nem hiszem el, hogy ennyire auti vagy tényleg. Szerintem most trollkodsz. De de mégsem, na az tényleg mindennek az alja.
Aug 03, 2014 11:01:55

Szerző: sodika Aug 03, 2014 11:02:06
Válasz
(-1)
Nem tudom, nekem az elég egyértelmű ha pofánbasznak. :-)</div>

Amikor lelökött a bicikliről, gondoltam, megbeszéljük.
Amikor az első ütést kaptam, gondoltam, nem beszéltem elég tisztán, ezért nem hallotta és értette, mit mondok.

És igen, csak a második, nagyobb ütés után jöttem rá, hogy itt valami tényleg nem stimmel. Én ezt most nem fogom tudni kezelni sehogyan sem.
Aug 03, 2014 11:02:06

Szerző: Hiénaverő Aug 03, 2014 11:02:21
Válasz
(11)
Jó érzés egyébként, hogy megint itt fórumozhatsz? Hogy nem kell fosni Verától, hogy felkérdez? Nyugodtan lépj be sárga nickkel, nem kell kiskapuzni.
Aug 03, 2014 11:02:21

Szerző: sodika Aug 03, 2014 11:03:34
Válasz
(2)
Fű, geci. Nem tudok mit mondani. Lelöknek a bicikliről az első az, hogy nekimész azzal ami a kezed ügyében akad és ütöd ahol éred. Vagy elfutsz. Nincs megbeszélés meg matyarázás.</div>

Vagy legalábbis véded az arcod, és nem próbálsz meg bizalmasan felé fordulva beszélgetni.

Gyakorlatilag felkínáltam az arcomat ütésre.

Ez most jó lecke volt arról, hogy aki erőszakosan támad, az utána ütni is akarni fog, ezért nem kínáljuk fel az arcunkat, hanem helyette védjük. Védeni kell.
Aug 03, 2014 11:03:34

Szerző: Hiénaverő Aug 03, 2014 11:03:44
Válasz
(2)
Nem tudom, nekem az elég egyértelmű ha pofánbasznak. :-)</div>

Amikor lelökött a bicikliről, gondoltam, megbeszéljük.
Amikor az első ütést kaptam, gondoltam, nem beszéltem elég tisztán, ezért nem hallotta és értette, mit mondok.

És igen, csak a második, nagyobb ütés után jöttem rá, hogy itt valami tényleg nem stimmel. Én ezt most nem fogom tudni kezelni sehogyan sem.</div>

Tudtad hogy ilyesmi senkinek nem fordul meg a fejében, miután szándékosan lelökik a bicikliről? Te tényleg nem érted a valóságot Recsi.
Aug 03, 2014 11:03:44

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 11:03:44
Válasz
(2)
"de vele akkor meg lehetett beszélni, hogy félreértés van, én csak egy magyar turista vagyok."

:-)) de hat mar C szinten vagy, iden miert nem ment?

"azért nem kezdtem el rögtön balhézni. "

Ha rögtön elkezdesz balhezni akkor mi van? Az hogy nez ki?:-)
Aug 03, 2014 11:03:44

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Aug 03, 2014 11:04:04
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Valami ilyesmire számítottam most is, azért nem kezdtem el rögtön balhézni. És nagyon meglepett, hogy nem ez történik.</div>

Oké, játszunk. Ha vágod mi a helyzet (tehát biztos a verekedés) akkor menekülsz vagy felveszed a hárcot?
Aug 03, 2014 11:04:04

Szerző: verekedés-figyelő Aug 03, 2014 11:04:42
Válasz
(12)
A legjobb az, hogy úgy kezdte a Fészbukon, hogy nem írja le a sztorit, mert évekig ezen fognak röhögni a trollok, de azért nagy vonalakban vázolta.
Ebből mostanra oda jutottunk, hogy lassan oldalakon keresztül taglalja, hogy mi történt és mekkora fasz volt.
Tök jó.:)
Aug 03, 2014 11:04:42

Szerző: tabdi gléda Aug 03, 2014 11:04:54
Válasz
(0)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=6duES9VfG9k" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6duES9VfG9k</a>

így
Aug 03, 2014 11:04:54

Szerző: sodika Aug 03, 2014 11:05:26
Válasz
(-1)
<div class="quote"><div class="author">tabdi gléda</div>npd-snek nézett? xD azért ezt nehéz elhinni</div>

Mindenki laza punk-szerkóban volt, csak egyedül rajtam volt ilyen militáris, rendezett egyenruhának tűnő ing, aminek az összhatására a táskám vállpántja csak rátett.
Aug 03, 2014 11:05:26

Szerző: sodika Aug 03, 2014 11:06:10
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>Ha vágod mi a helyzet (tehát biztos a verekedés) akkor menekülsz vagy felveszed a hárcot?</div>

Akkor ütöm és rúgom, ahol érem.
A menekülés nem opció.
Aug 03, 2014 11:06:10

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 11:06:35
Válasz
(1)
Azt mondtad, hogy nem vered a nyálad a fórumon, mivel Berlinben vagy és ugye ezt megtehetnéd itthon is...
Miért nem mész körülnézni, sétálni egyet?
Itt lógsz hajnal óta...

Aug 03, 2014 11:06:35

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 11:06:49
Válasz
(5)
miert nem mondtad,hogy heil hitler, hatha segitett volna.
Aug 03, 2014 11:06:49

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Aug 03, 2014 11:06:53
Válasz
(3)
Fű, geci. Nem tudok mit mondani. Lelöknek a bicikliről az első az, hogy nekimész azzal ami a kezed ügyében akad és ütöd ahol éred. Vagy elfutsz. Nincs megbeszélés meg matyarázás.</div>

Vagy legalábbis véded az arcod, és nem próbálsz meg bizalmasan felé fordulva beszélgetni.

Gyakorlatilag felkínáltam az arcomat ütésre.

Ez most jó lecke volt arról, hogy aki erőszakosan támad, az utána ütni is akarni fog, ezért nem kínáljuk fel az arcunkat, hanem helyette védjük. Védeni kell.</div>

Nahát!
Aug 03, 2014 11:06:53

Szerző: Brian Aug 03, 2014 11:07:05
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">verekedés-figyelő</div> pontosan a szóváltás így hangzik el : mi van te buzi zsidó, indexes!?</div>

Ők azért ott vitatkoztak, hogy joguk van itt dolgozni, meg szabad ország, meg anyám kínja.</div>
ok legalabb kialltak magukert, nem szomoruan terdelve vartak a kovetkezo fulest te utolso CSICSKA. ja es a focihuliganok akiknek a faszat szopod, nem igazan allnak ki 1-1 ellen.
Aug 03, 2014 11:07:05

Szerző: sodileaks (Snecológus-pontszám: 20450x10) Aug 03, 2014 11:07:14
Válasz
(14)
áldozat típus vagy, a ragadozók zsákmánya. nem "vadászbika", hanem egy nyeszlett borjú.
Ennyi.
Aug 03, 2014 11:07:14

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Aug 03, 2014 11:08:02
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>Ha vágod mi a helyzet (tehát biztos a verekedés) akkor menekülsz vagy felveszed a hárcot?</div>

A menekülés nem opció.</div>

Ahogy fórizst?
Aug 03, 2014 11:08:02

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Aug 03, 2014 11:08:13
Válasz
(17)
Hú bazmeg, mire ébredtem.

Néhány objektív tény, amit leszűrtem Sodi hazudozásaiból.

1. Rocskai (és/vagy az anyja) elzavarták dolgozni. A büszke vállalkozó segédcsicska lett. Gondolom valami gyakornoki feladatokat bíztak rá, mint a 20 éves egyetemistákra. És a főnöknek így is folyton rugdosnia kellett, hogy csukja már be a Facebookot. A kis Endre azzal védekezett, hogy eddig nem mondta neki senki, hogy munka alatt nem kellene Facebookozni meg rejszolni. Rocskai valami ismerőse lehetett a főnök, különben egy hét múlva kirúgták volna a Gyagyást.

2. Endrét páros lábbal kirúgták az irodából. Oda nem mehet vissza. Végre megunták az örök púposkodást.

3. Egészen Berlinig menekült a munka elől (a lényeg, hogy ne kelljen dolgozni). Sajnos azt nem gondolta végig, hogy ott aztán nem jön Vera néni telepakolni a hűtőt, meg kitörölni a szaros seggét.

4. Kibaszott nagy pofára esés lehetett, amikor Endre szemebsült azzal, hogy Andi néninek van pasija. :) Ne bánkódj Endre, még bevehetnek harmadiknak recskázni a sarokba. Azt úgyis szereted.

5. Endre fel akar szedni valami német picsát, hogy aztán kitartassa magát vele. Mint Titán. Hát sok szerencsét. :)

Nagyon komoly mániákus szakasz tanúi vagyunk. Óriási röhögéseknek nézünk elébe.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Aug 03, 2014 11:08:13

Szerző: - Aug 03, 2014 11:08:51
Válasz
(0)
baszki, még ennyire sem volt képes: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=eArlm3ukbVs" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=eArlm3ukbVs</a>
Aug 03, 2014 11:08:51

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 11:09:11
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>Ha vágod mi a helyzet (tehát biztos a verekedés) akkor menekülsz vagy felveszed a hárcot?</div>

:-))))))))))
Aug 03, 2014 11:09:11

Szerző: Brian Aug 03, 2014 11:09:14
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>Ha vágod mi a helyzet (tehát biztos a verekedés) akkor menekülsz vagy felveszed a hárcot?</div>

Ahogy fórizst?</div>
utni probalta, Hahó!
Az egy dolog, hogy eselye sem volt
Aug 03, 2014 11:09:14

Szerző: sodika Aug 03, 2014 11:09:18
Válasz
(-1)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Tudtad hogy ilyesmi senkinek nem fordul meg a fejében, miután szándékosan lelökik a bicikliről?</div>

Lelök s bicikliről, és közben beszél.

Bennem ez úgy állt össze, hogy valamit kifogásol, talán még jogosan is, magyarázza is, ezért meg kell vele beszélni, és elnézést kell kérni.

Az, hogy ez ütni akar, nem beszélgetni, tényleg meg sem fordult a fejemben.

Ha magasabb szinten van a szövegértésem, értettem volna, hogy ez a "magyarázza is" inkább öncélú szitkozódás, és akkor meg sem próbálom beszélgetős irányba vinni a dolgot.

De én a pontos szövegértés nélkül úgy értelmeztem, hogy beszéd jön ki a száján, ezért beszélgetni kell vele. Hát nem ez volt a helyzet.
Aug 03, 2014 11:09:18

Szerző: Hiénaverő Aug 03, 2014 11:09:42
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tabdi gléda</div>npd-snek nézett? xD azért ezt nehéz elhinni</div>

Mindenki laza punk-szerkóban volt, csak egyedül rajtam volt ilyen militáris, rendezett egyenruhának tűnő ing, aminek az összhatására a táskám vállpántja csak rátett.</div>

Az ing nem militáns ruha, főleg nem azok a női blúzok amiket te szoktál hordani.

Na de lassan nem akarod kiverni vagy valami? Reggel 8-tól kicsit fárasztó már a tömény autizmus, hagyjál pihenni egy kicsit, vasárnap van, zsidó.

Tényleg, mi lesz az ebéd?
Aug 03, 2014 11:09:42

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 11:10:36
Válasz
(2)
A szeptemberi perednel ugye te is tudod vadlott, hogy el leszel itelve, ott arra milyen opciok jatszanak?
Aug 03, 2014 11:10:36

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 03, 2014 11:10:53
Válasz
(19)
lolgeci, púp, te igazi idióta vagy...
Ha a hét végén még életben leszel, akkor ráduszítom a berlini ismerőseimet. De ahogy elnézem, nem kell ide semmi, megoldod saját magad.
Mit fogsz főzni?
Milyen érzés hajléktalannak lenni, az összes cuccodat hurcolászni magaddal?
Milyen érzés, hogy egy hónap múlva az utcán leszel egy olyan országban, aminek nem érted a nyelvét?
Milyen érzés, hogy az egyetlen ember, akit Berlinben ismersz, azzal kezdte a kinti életedet, hogy nem engedett be a lakásába, eltörette az orrodat, csicskáztat, hogy menj ide-oda, ráadásul mással kúratja magát, szóval megint hiába tároltad a gecit. Egy ilyen szaron te mit csodálsz, balfasz?
Milyen érzés 32 évesen szembesülni azzal, amit mi itt évek óta mantrázunk neked, hogy egy életképtelen szar vagy, akinek fingja sincs a normális életről?
Jól nézd meg a lila orrodat!! Ez az első és a leggyengébb dolog, amit Berlinben bevonzottál! Ennél csak durvább dolgok fognak jönni, te pedig nem fogsz tudni kihez szaladni sírni. Milyen már, hogy Vera néni inkább kicipelte a monitorodat a vonathoz, hogy meggyőződjön róla, hogy TÉNYLEG eltakarodtál a gecibe végre... Vége van a jó világnak, most jön az igazi szopás. Amíg van kimenőd, kérd el RGL-től a berlini hajlékonyszállók címét, szükséged lesz rá.
Ja, és jövő héten készülj fel a szopórollerre, amire fel fogunk ültetni.
Ne felejtsd el feltölteni a lila krumplit a fészre, a törött orrú szépvok fotóval nyerhetsz egy kis időt, ha elég ramatyul nézel ki, kitolom a határidőt egy héttel!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 03, 2014 11:10:53

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 11:11:39
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Tudtad hogy ilyesmi senkinek nem fordul meg a fejében, miután szándékosan lelökik a bicikliről?</div>

Lelök s bicikliről, és közben beszél.

Bennem ez úgy állt össze, hogy valamit kifogásol, talán még jogosan is, magyarázza is, ezért meg kell vele beszélni, és elnézést kell kérni.

Az, hogy ez ütni akar, nem beszélgetni, tényleg meg sem fordult a fejemben.

Ha magasabb szinten van a szövegértésem, értettem volna, hogy ez a "magyarázza is" inkább öncélú szitkozódás, és akkor meg sem próbálom beszélgetős irányba vinni a dolgot.

De én a pontos szövegértés nélkül úgy értelmeztem, hogy beszéd jön ki a száján, ezért beszélgetni kell vele. Hát nem ez volt a helyzet.</div>

De ird le ide mit mondott, segitek leforditani igy utolag, legalabb okulas vegett.
Aug 03, 2014 11:11:39

Szerző: sodika Aug 03, 2014 11:12:42
Válasz
(0)
Na jó, megint olyan faszságok vannak itt rólam leírva, amiből egy szó sem igaz, de nem idegesítem fel magam.

Eddig negatív dolgokról beszélgettem itt.

Most az egyszer megpróbáltam pozitív dolgokról.
És akkor is csak a hazudozást és a trollkodást kapom.
Aug 03, 2014 11:12:42

Szerző: tabdi gléda Aug 03, 2014 11:13:39
Válasz
(5)
facepalm. több száz óra szokájtyázás után nem érted, amikor "hure jude" felkiáltással elküldenek a gyöngyibe.
Aug 03, 2014 11:13:39

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Aug 03, 2014 11:13:45
Válasz
(6)
Endre, Endre, érted már, hogy mindig mindenben a trolloknak van igaza?

Hát nem megmondtuk már évekkel ezelőtt, hogy neked nem való az otthoni, önálló munkavégzés? Hogy téged kemény kézzel kell munkára kényszeríteni?

Miért nem hittél nekünk? Mikor fogod már fel végre, hogy mindig mindent jobban tudunk nálad?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Aug 03, 2014 11:13:45

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 11:14:36
Válasz
(7)
Nem volt Pál Marci, aki most megvédjen...

1. 40 fölötti nő ment meg attól, hogy ne olyan legyen az arcod, mint egy tál pizza...
Sántít nekem ez az egész story!
Fényes nappal, csak úgy nem basznak orrba valakit kétszer (biztos, hogy lett volna több is, ha nincs a megmentő), még részegek sem, pláne a ,,csúcsliberális'' Berlinben...
Sokkal valószínűbb az, hogy kondi és egyensúly érzék hiányában ráestél a fazonra meg az asztalra biciklistől, az meg elégtételt vett...

2. 60 éves nő cipeli ki a cuccaidat a pályaudvarra...
Egy pár kilós monitort nem bírsz el, ember...
Mi ez, ha nem szégyen egy 30 éves embernek?
Exceltáblázat-készítés helyett súlyzózni, fekvőtámaszozni kellett volna...
Azoknak talán nagyobb értelme lenne...

Aug 03, 2014 11:14:36

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Aug 03, 2014 11:14:39
Válasz
(12)
Na, ez nekem így vasárnap reggelre elég is volt. Endre, te súlyosan beteg vagy, a valóságot irracionálisan észlelő, bolond ember.
Megyek evezni, bringával. Ha közben valaki esetleg lelökne majd nekiállok hetyetyézni, ahogy tőled tanultam.

Aug 03, 2014 11:14:39

Szerző: Brian Aug 03, 2014 11:15:13
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na jó, megint olyan faszságok vannak itt rólam leírva, amiből egy szó sem igaz, de nem idegesítem fel magam.

És akkor is csak a hazudozást és a trollkodást kapom.</div>
ne hazudj majom, es nem kapod a szopatast. a legfontosabbra nem valaszoltal: andi neni a.k.a. krizsai andrea cidazik meg spangliert mint par eve meg eloszeretettel tette?
Aug 03, 2014 11:15:13

Szerző: sodika Aug 03, 2014 11:15:29
Válasz
(0)
Fényes nappal, csak úgy nem basznak orrba valakit kétszer (biztos, hogy lett volna több is, ha nincs a megmentő), még részegek sem, pláne a ,,csúcsliberális'' Berlinben...</div>

Mégis ez történt.

Mondom, Andit ez sokkal jobban meglepte, mint engem.
Aug 03, 2014 11:15:29

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 03, 2014 11:15:50
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na jó, megint olyan faszságok vannak itt rólam leírva, amiből egy szó sem igaz, de nem idegesítem fel magam.

Púp, mi a pozitív dolog?
A hajléktalanságod? Hogy kibasztak a Kolosyról? Az, hogy eltöretted az orrod 18000 óra németezés után hetyetyézve? Hogy hoppon maradtál Andi néninél?
Mi a faszom pozitív a te életedben, te szardarab???
A 23 centis anakonda még csak-csak az lenne, ha recskázáson kívül másra is használnád... De nem, te az egyetlen kvalitásodat is elbasztad. Ennyire vagy te pozitív...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 03, 2014 11:15:50

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 11:16:22
Válasz
(4)

Soha többet nem irsz ide?:-))
Aug 03, 2014 11:16:22

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 11:17:32
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fekete Bikapata</div>
Fényes nappal, csak úgy nem basznak orrba valakit kétszer (biztos, hogy lett volna több is, ha nincs a megmentő), még részegek sem, pláne a ,,csúcsliberális'' Berlinben...</div>

Mégis ez történt.

Mondom, Andit ez sokkal jobban meglepte, mint engem.</div>

Miert ki az andi? istennö, vagy ki a fasz, siman egy drogos munkakerulö,mint te, azzal a kulönbseggel, hogy ö valamennyire elvan a nemettel.
Aug 03, 2014 11:17:32
« 2693 2694 2695 2696 2697 2698 2699 2700 2701 2702 »
1734082 komment.

112 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™