« 2695 2696 2697 2698 2699 2700 2701 2702 2703 2704 »
1733958 komment.

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 12:33:00
Válasz
(12)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként az is természetes, hogy ha csak szépen artikuláló színészekkel felvett hanganyagokból hallottam eddig német beszédet, akkor az élő szót pár napig még szoknom kell, hogy magabiztosan értsem.</div>
Ertem en, en nem beszelek nemetul,illetve rosszul artikulalok ezert aztan nem ertetted amit kerdeztem, na menj a kurva anyadba :)
Aug 03, 2014 12:33:00

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 12:33:18
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként az is természetes, hogy ha csak szépen artikuláló színészekkel felvett hanganyagokból hallottam eddig német beszédet, akkor az élő szót pár napig még szoknom kell, hogy magabiztosan értsem.</div>

Artikuláció mondjuk neked sem az erősséged. Holnap néznek is majd a tanfolyamon :)
Aug 03, 2014 12:33:18

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 12:33:37
Válasz
(3)
Voltál ma már levegőn, Sodi?
Aug 03, 2014 12:33:37

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 12:34:03
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div> warum az volt de vollen wir uns nem, hazug geci!</div>

Az uns-ot kihagytam, annyi nyelvtani hibám volt.

A "warum sollen wir treffen", amit valóban mondtam, tényleg hibás volt, de élő beszédben pár ilyen hiba az első napokban szerintem belefér.</div>

Alakul ez szarjanko!
Aug 03, 2014 12:34:03

Szerző: sodika Aug 03, 2014 12:34:10
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>
Rádnéznek és elhajtanak, mint a legyet.</div>

Minden lehetséges.

Aki berlini, az mind azt mondta, hogy nem fogok lakást találni. Hogy teljesen biztosak benne. Hogy lehetetlen. Mégis találtam.

Csak az lehetetlen, amiről elhiszed, hogy az.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Aug 03, 2014 12:34:10

Szerző: ószövetségi vérszomj Aug 03, 2014 12:34:36
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">ószövetségi vérszomj</div>Sodi, mi lesz az ebéd? Melegítesz egy pizzát a mikróban?</div>

Pár napra elég kaját hoztam magammal.
Ma azt eszem.</div>

És utána mi lesz?
Aug 03, 2014 12:34:36

Szerző: Andy Dufresne (Snecológus-pontszám: 8446x4) Aug 03, 2014 12:34:43
Válasz
(3)

Baszod Endre még a középszintű érettségin is zajokkal zavarják a magnót, hogy életszerűbb legyen. A közép érettségi pedig A2 szint. Milyen B2-es szintről beszélsz te szerencsétlen szar?
Aug 03, 2014 12:34:43

Szerző: sodika Aug 03, 2014 12:35:08
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>
Alakul ez szarjanko!</div>

Nem "alakul ez".

Az uns-ot kihagytam, pedig jól tudom, mert megtanultam, hogy kell oda, de első napokban az élő beszéd minősége még kicsit elmaradhat az írás minőségétől, ezzel semmi gond nincs.
Aug 03, 2014 12:35:08

Szerző: sodika Aug 03, 2014 12:36:27
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Milyen B2-es szintről beszélsz te szerencsétlen szar?</div>

A lényeg, hogy ha van értelme a beszélgetésnek, képes vagyok relevánsan válaszolni. Ennek a beszélgetésnek viszont semmi értelme nem lett volna még magyarul sem. :)

Amennyire értelmes volt, annyira viszont értelmesen válaszoltam. Ennyi. :)
Aug 03, 2014 12:36:27

Szerző: Vera Aug 03, 2014 12:38:49
Válasz
(15)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">ószövetségi vérszomj</div>Sodi, mi lesz az ebéd? Melegítesz egy pizzát a mikróban?</div>

Ma azt eszem.</div>A pizza maradékot edd meg először, mert az már akkor is száraz volt amikor csomagoltam. Nehogy elronts a pocidat, kicsi Fifike!
Aug 03, 2014 12:38:49

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 12:39:32
Válasz
(1)
,,Az uns-ot kihagytam, annyi nyelvtani hibám volt.

A "warum sollen wir treffen", amit valóban mondtam, tényleg hibás volt, de élő beszédben pár ilyen hiba az első napokban szerintem belefér.''

Most akkor jól kérdeztél vagy mégsem???
Pár komment-tel ezelőtt még mást írtál...

0 önbizalom, Endre!

,,Entschuldigung!'' Ennyit kellett volna mondanod a faszinak és lehet, hogy megúszod az orrbaverést! ;)

,,Hát, hetyetye, Endre, melóhelyen nincs fészbúkozás!'' - mondta a ,,főnök'' és inkább elkezdtél Naruto-t nézni, mi?
Aug 03, 2014 12:39:32

Szerző: sodika Aug 03, 2014 12:39:48
Válasz
(-2)
Na jó, megyek kipakolni a bőröndjeimet, miegymás.

Egyszer kipróbáltam, hogy ha nem arról van szó, hogy milyen szar minden, hanem ha arról számolok be, hogy beismertem a hibáimat, igyekszem javítani őket, és próbálok minden erőmmel kilépni a komfortzónámból, hátha nem a szokásos mocskolódást kapom, de most rájöttem, hogy tök mindegy mit csinálok, a hangnem itt ugyanaz.

Erre a hangnemre viszont nincs szükségem, hogy most hogy vége a próbának, lépek is le.

Többet innen Berlinből sem írok ide.

Na csá.
Aug 03, 2014 12:39:48

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 12:40:32
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Milyen B2-es szintről beszélsz te szerencsétlen szar?</div>

A lényeg, hogy ha van értelme a beszélgetésnek, képes vagyok relevánsan válaszolni. Ennek a beszélgetésnek viszont semmi értelme nem lett volna még magyarul sem. :)

Amennyire értelmes volt, annyira viszont értelmesen válaszoltam. Ennyi. :)</div>

Egy kurva egyszeru kerdesre,hogy tudunk-e delutan talalkozni, az a kurva ertelmes valaszod jött makogva, hogy warum, igen probaltad kerdezni ki vagyok ,de ezekszerint az mar nem ment at, tudom rosszul artikulaltam, hogy gunter reisinger vagyok es mar talalkoztunk. Na faszfej ezt nem ertetted!
Aug 03, 2014 12:40:32

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 12:41:00
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>
Rádnéznek és elhajtanak, mint a legyet.</div>

Minden lehetséges.

Aki berlini, az mind azt mondta, hogy nem fogok lakást találni. Hogy teljesen biztosak benne. Hogy lehetetlen. Mégis találtam.

Csak az lehetetlen, amiről elhiszed, hogy az.</div>

A lakás az egy dolog. Az állásnàl kérnek papírokat, referenciàkat, igazolásokat. Ezekkel te rendelkezel Herr Kiss? Te feketemunkások gyöngyszeme! Ali persze mindezeket nem kéri, oda viszont erő kell és idegek, hogy mikor buksz le a feketézéssel.
Aug 03, 2014 12:41:00

Szerző: jiddise máme (Snecológus-pontszám: 23950x11) Aug 03, 2014 12:41:26
Válasz
(16)
Na jó, megyek kipakolni a bőröndjeimet, miegymás./quote]

Lol, már három napja ott vagy és csak most pakolsz ki? Te életképtelen náci szar, te.
Aug 03, 2014 12:41:26

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 12:42:05
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na jó, megyek kipakolni a bőröndjeimet, miegymás.

Egyszer kipróbáltam, hogy ha nem arról van szó, hogy milyen szar minden, hanem ha arról számolok be, hogy beismertem a hibáimat, igyekszem javítani őket, és próbálok minden erőmmel kilépni a komfortzónámból, hátha nem a szokásos mocskolódást kapom, de most rájöttem, hogy tök mindegy mit csinálok, a hangnem itt ugyanaz.

Erre a hangnemre viszont nincs szükségem, hogy most hogy vége a próbának, lépek is le.

Na csá.</div>de ne is leskelödj szarhazi:)ugysem birod ki!
Aug 03, 2014 12:42:05

Szerző: sodika Aug 03, 2014 12:42:15
Válasz
(-1)
<div class="quote"><div class="author">Fekete Bikapata</div>
,,Entschuldigung!'' Ennyit kellett volna mondanod a faszinak és lehet, hogy megúszod az orrbaverést!</div>

Lehet, hogy azért ütött, mert gúnyolódásnak érezte, hogy nem értem, igen. De utólag könnyű okosnak lenni.
Aug 03, 2014 12:42:15

Szerző: 1 troll Aug 03, 2014 12:42:32
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Az etyetyemen nem tanították meg, hogy munka közben nem facebookozunk?</div>

Akkor még nem volt Facebook. :D</div>

kész, kiégett a viccrelém.
Aug 03, 2014 12:42:32

Szerző: sodika Aug 03, 2014 12:42:41
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>
Lol, már három napja ott vagy és csak most pakolsz ki?</div>

Az utolsó bőröndöt még nem.
Tegnap borozgatás értem haza, és fáradt voltam.
Aug 03, 2014 12:42:41

Szerző: forever alone Aug 03, 2014 12:44:09
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>

Tegnap borozgatás értem haza, és fáradt voltam.</div>egyedül borozgattál?
Aug 03, 2014 12:44:09

Szerző: ószövetségi vérszomj Aug 03, 2014 12:44:32
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na jó, megyek kipakolni a bőröndjeimet, miegymás.

Na csá.</div>

Fogsz te még itt visítani, hogy segítsenek a troll bácsik, amikor az idiotizmusoddal menetrend szerint szopóágra manőverezed magad.
Aug 03, 2014 12:44:32

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 12:44:37
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>

Tegnap borozgatás értem haza, és fáradt voltam.</div>

van ott is almabor!:)
Aug 03, 2014 12:44:37

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 12:45:35
Válasz
(3)
Tehát még elnézést sem tudsz kérni németül???
Ennyire leblokkoltál?

Na ne...
Aug 03, 2014 12:45:35

Szerző: sodika Aug 03, 2014 12:48:32
Válasz
(1)
<b>Na jó, ez a pár óra is hasznos volt.</b>

Rájöttem, hogy nem csak arról nem érdemes beszélgetni veletek, hogy milyen szar és igazságtalan az élet, meg hogy nincs hibám, hanem az ellenkezőjéről sem, nevezetesen arról, hogy beismerem az eddigi hibáimat, és felismerem a rossz szokásaimat, és megpróbálok mindenen változtatni, próbálok törekedni, és bátran, félelem nélkül átlépni a komfortzónámat.

Ha a tanfolyamon be kell mutatni, el fogom mondani, hogy ezek majdnem az első szavaim, az előző napokon beszélgettem csak pár emberrel, de a nyelvtani felkészültségem ennek ellenére megvan, és számomra volt igazán kellemes meglepetés, hogy az írásbeli és szövegértelmezős nyelvtani tesztek alapján rögtön ide soroltak be a suli szakértői. :)

És örülök, hogy végre van lehetőségem a beszédet is megtanulni.

Ennyi.

De még erről se fogok mesélni.

Nem szép dolgokról nem, de itt mostantól arról sem, ha jó dolog történik velem, felismertem valamelyik hibámat, és átléptem a komfortzónámat.

Mert minek, ha erről sem lehet.

Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Aug 03, 2014 12:48:32

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 12:49:02
Válasz
(6)

Na csá.</div>"hogy beismertem a hibáimat,"

hol es milyen hibaidat ismerted be, folyamatosan hazudsz, ugyanugy egy szar naci vagy mint voltal, mi valtozott? Ja, hogy most csak a kommenthaverok vannak.
Aug 03, 2014 12:49:02

Szerző: kikmakukk ööö werzíszint Aug 03, 2014 12:49:16
Válasz
(8)
azt mondta apósom, hogy régen, falun a borostea jól bevált módszer volt a fiúgyerekek lenyugtatására, soknak azt csomagolta anyu az uzsonna mellé.
SoDI, téged is a nagyanyád kezdett el itatni, mikor nála "nyaraltál", azért lettél alkesz?
Aug 03, 2014 12:49:16

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 12:49:21
Válasz
(2)
Ittál egy kevés bort és elfáradtál értem...
Idővel jönnek majd a pofonok, Endre! (Most az orrod bánta, ki tudja, mi lesz legközelebb!)
A kérdés az, hogy tanulsz-e majd belőlük!
De ahogy elnézem, sokat kell még tanulnod...
Tényleg nagy a köd...
Aug 03, 2014 12:49:21

Szerző: sodika Aug 03, 2014 12:49:24
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Fekete Bikapata</div>Tehát még elnézést sem tudsz kérni németül???
Ennyire leblokkoltál?</div>

Nem kértem, mert előbb jöjjön a megértés, gondoltam.
Tehát akkor tudok elnézést kérni, ha előtte értem, miért kell.
Aug 03, 2014 12:49:24

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 12:51:16
Válasz
(1)
Linkeld naci, hol ismerted be a hibaidat?????
Aug 03, 2014 12:51:16

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Aug 03, 2014 12:51:29
Válasz
(2)

Ma azt eszem.</div>
Vera néni csomagolt pár szendvicset?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Aug 03, 2014 12:51:29

Szerző: sodileaks (Snecológus-pontszám: 20450x10) Aug 03, 2014 12:52:41
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fekete Bikapata</div>Tehát még elnézést sem tudsz kérni németül???

Tehát akkor tudok elnézést kérni, ha előtte értem, miért kell.</div>ebben hiszek neked, mert amikor indexesnek néztek és felrúgtak, akkor értetted a helyzetet, és elnézést is kértél.
Ennyi.
Aug 03, 2014 12:52:41

Szerző: sodika Aug 03, 2014 12:52:46
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>
hol es milyen hibaidat ismerted be</div>

Komplexusok, bezárkózottság, a megszokotthoz való görcsös ragaszkodás, munkában a szétszórtság, a nyitottság, és kezdeményezőkészség hiánya, a határidők be nem tartása, a tervezés hiánya, és hogy visszatartott dolgoktól, hogy elhittem, hogy nekem az úgysem megy.

Itt kint megpróbálok tudatosan más lenni.

Megpróbálok nyitott, összeszedett, optimista, a saját ügyeivel törődő, az aktuális feladatára becsületesen koncentráló ember lenni.
Aug 03, 2014 12:52:46

Szerző: Béla (Snecológus-pontszám: 9520x4) Aug 03, 2014 12:53:10
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Utána megyek a tanfolyamra. Életemben először kerülök olyan tanulócsoportba, ahol valószínűleg egyedül én leszek magyar.

Csupa-csupa remek lehetőség a nyelv gyakorlására.</div>

Gyagyás, te tényleg kimetél Berlinbe, hogy beiratkozz egy német tanfolyamra? Elköltöttél csak arra cirka 150 ezer forintot, hogy kijuss, kint legyen fedél a fejed felett, majd hazajuss, illetve a budapesti átlagrezsi kétszeresét kifizesd közműre és kajára egy hónap alatt?

Figyelj, anyád és Vera szintén szellemi fogyatékosok, hogy nem hívták fel a figyelmedet arra, hogy itthon csak az albérleted árából ki tudnának neked fizetni egy egész hónapos, profi német nyelvtanfolyamot?

Szóval ne gyere a kamu szöveggel, hogy ezért mentél ki. Szerintem téged kibasztak Rocskaiék az irodafelújítás miatt, anyádnak elege lett abból, hogy hónapok óta rágod a fülét, hogy "nyajajni mennyél", és teljes depresszióba kerültél, hogy itthon se munkád, de barátaid, se kapcsolatod, csak trolljaid vannak, plusz majdnem egy év németezés után egy büdös kukkot sem tudsz beszélni, pedig arra is elvertél vagy 100 rugót, plusz a munkaórák, amiket erre basztál el.

Csak az a gond Endike, hogy idehaza semmi más nem vár, mint egy büntetőtárgyalás, kiéhezett és unatkozó trollok, egy előtted kulcsra zárt iroda, anyád aki jelzi hogy kuss van karácsonyig miután kifizette a "nyajajásogyat", plusz az adósságaid, a lezáratlan és folyamatosan további tartozásokat termelő strómancégeid, az idióta haverjaid akik előtt te lettél a burzsuj geci az utaddal, és még sorolhatnám.

Te megint csak menekülsz a problémáid elől, és azt hiszed, kint nem érnek utol.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Aug 03, 2014 12:53:10

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 12:53:28
Válasz
(9)
Tenyleg gyagyas, mit szolsz a palyaudvari fotoidhoz?:)
Aug 03, 2014 12:53:28

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 12:53:48
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fekete Bikapata</div>Tehát még elnézést sem tudsz kérni németül???

Tehát akkor tudok elnézést kérni, ha előtte értem, miért kell.</div>

Endi! Mikor látod, hogy egy részeggel állsz szemben, akkor ne mérlegelj, meg ne elemezgesd a helyzeted, hanem szépen elnézést kérsz és eltűnsz onnan.
Tudod: szégyen a futás, de hasznos. Na ebben az esetben kifejezetten hasznos lett volna nem megállni, nem filozofálgatni, hanem szépen eltekerni a helyszínről.
Aug 03, 2014 12:53:48

Szerző: sodika Aug 03, 2014 12:54:23
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>amikor indexesnek néztek és felrúgtak, akkor értetted a helyzetet, és elnézést is kértél.</div>

Nem. Nézd meg még egyszer a videót.

Felrúg a hazafi, és utána GÚNYOSAN mondogatja nekem, hogy "jaj bocsánat, csúszós volt a talaj, ne haragudj... indexes vagy?".
Aug 03, 2014 12:54:23

Szerző: kikmakukk ööö werzíszint Aug 03, 2014 12:54:42
Válasz
(4)

Tehát akkor tudok elnézést kérni, ha előtte értem, miért kell.</div>

igen, Endre, magyarázd még egy kicsit, hogy a részeg volt a hülye, mert nem tartotta be a képzeletbeli, autisztikus protokollodat, hanem egyből pofángyűrt...
Aug 03, 2014 12:54:42

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 12:54:53
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>

Komplexusok, bezárkózottság, a megszokotthoz való görcsös ragaszkodás, munkában a szétszórtság, a nyitottság, és kezdeményezőkészség hiánya, a határidők be nem tartása, a tervezés hiánya, és hogy visszatartott dolgoktól, hogy elhittem, hogy nekem az úgysem megy.

Megpróbálok nyitott, összeszedett, optimista, a saját ügyeivel törődő, az aktuális feladatára becsületesen koncentráló ember lenni.</div>

En jol erthetöen hibaidat irtam, nem a betegsegeidet!!:)
Aug 03, 2014 12:54:53

Szerző: Béla (Snecológus-pontszám: 9520x4) Aug 03, 2014 12:55:10
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>

Megpróbálok nyitott, összeszedett, optimista, a saját ügyeivel törődő, az aktuális feladatára becsületesen koncentráló ember lenni.</div>

Hű baszki, egy évtized alatt nem láttam tőled annyi önismereti morzsát összesen, mint amit most egy mondatban leírtál.

Komolyan is gondolod, vagy csak megint szerepet játszol?
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Aug 03, 2014 12:55:10

Szerző: Rostás Ármándó Lery Aug 03, 2014 12:55:43
Válasz
(17)

Itt kint megpróbálok tudatosan <b>más</b> lenni.

</div>

Drága testvérem!
Aug 03, 2014 12:55:43

Szerző: ószövetségi vérszomj Aug 03, 2014 12:57:51
Válasz
(2)
A cégeidet legalább megszüntetted már, te idióta?
Vagy azóta is termelik a havi 70 rugó adósságot?
Aug 03, 2014 12:57:51

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 12:58:04
Válasz
(1)
Endre! Egy komoly kérdés akkor: szeptemberi tárgyalástól mit remélsz?
Aug 03, 2014 12:58:04

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 12:58:23
Válasz
(1)
,,Rájöttem, hogy nem csak arról nem érdemes beszélgetni veletek, hogy milyen szar és igazságtalan az élet, meg hogy nincs hibám, hanem az ellenkezőjéről sem, nevezetesen arról, hogy beismerem az eddigi hibáimat, és felismerem a rossz szokásaimat, és megpróbálok mindenen változtatni, próbálok törekedni, és bátran, félelem nélkül átlépni a komfortzónámat.''

Nagyon lassan haladsz, Endre...
30 évesen még mindig csak próbálkozol...

,,De még erről se fogok mesélni.

Nem szép dolgokról nem, de itt mostantól arról sem, ha jó dolog történik velem, felismertem valamelyik hibámat, és átléptem a komfortzónámat.

Mert minek, ha erről sem lehet.''

Mindent lehet, csak akarni kell, kitartani a cél mellett! Ne nekünk bizonygasd, hogy milyen okos, tanulékony ember vagy, hanem magadnak!
Eredményt kell produkálni, aztán dícsérd magad; magadban!

,,Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide''

Meló = tehát mész fészbúkozni?
Aug 03, 2014 12:58:23

Szerző: sodika Aug 03, 2014 13:02:10
Válasz
(-1)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>
Komolyan is gondolod, vagy csak megint szerepet játszol?</div>

Komolyan, mert csak így lehet változtatni.

A tavalyi vendéglátóm, a csodált példakép közelsége azért kell, mert továbbra is ő példája az, ami motivál. A tavalyihoz képest meglévő változás, nevezetesen hogy a korábbiakhoz képest meglévő pozitívumokat egy boldog párkapcsolattal tudta idén tetézni, csak egy újabb pont a sorban, amit irigylek tőle, és aminek az elérése tovább inspirál engem. :)

Na de most már délután egy van, túl sok időt basztam el veletek.

Innen Berlinből sem írok ide többet.

Mert ha pozitívumokról sem lehet értelmesen beszélni, akkor minket.

Amikor az ember áldozatként írja le magát, az lehet ingerlő, igen. De ha arról számol be, hogy beismerte a saját felelősségét az életében, és változtatni igyekszik mindenen, abban nincs semmi idegesítő, vagy gúnyolódásra méltó dolog.

Ti mégis ezt csináljátok, erre pedig nem vagyok kíváncsi.
A legkevésbé sem.

csá
Aug 03, 2014 13:02:10

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 13:03:57
Válasz
(2)
,,Innen Berlinből sem írok ide többet.''

Ezt már párszor leírtad ma...
Pótcselekvés megint, ahelyett, hogy valami értelmeset csinálnál...

Aug 03, 2014 13:03:57

Szerző: Kémlégy Aug 03, 2014 13:05:03
Válasz
(21)
Fekete török ököl kopog a sodika görbe orrán :)
Aug 03, 2014 13:05:03

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 13:05:30
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>

A tavalyi vendéglátóm, a csodált példakép közelsége azért kell, mert továbbra is ő példája az, ami motivál. A tavalyihoz képest meglévő változás, nevezetesen hogy a korábbiakhoz képest meglévő pozitívumokat egy boldog párkapcsolattal tudta idén tetézni, csak egy újabb pont a sorban, amit irigylek tőle, és aminek az elérése tovább inspirál engem. :)

</div>

Mi lesz akkor, ha esetleg mondjuk Andi párja kap egy korrekt ajánlatot egy másik országból, Andi pedig nyilván megy vele. Ebben az esetben ki lesz ott neked "mankónak" ?
Aug 03, 2014 13:05:30

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Aug 03, 2014 13:07:20
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Rostás Ármándó Lery</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>

Itt kint megpróbálok tudatosan <b>más</b> lenni.

</div>

Drága testvérem!</div>

Hát ha nyíltan ki akarja élni végre a homokosságát, akkor az Berlinben tényleg könnyebben fog menni, mint itthon.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Aug 03, 2014 13:07:20

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 13:07:30
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>

Amikor az ember áldozatként írja le magát, az lehet ingerlő, igen. De ha arról számol be, hogy beismerte a saját felelősségét az életében, és változtatni igyekszik mindenen, abban nincs semmi idegesítő, vagy gúnyolódásra méltó dolog.

A legkevésbé sem.

csá</div>

Jol ertem, te megtertel? megvilagosultal? Megadod Andi szamat, felhivom es beszelek vele par szot, hiszen mar megvaltoztal, nyilt vagy az uj eletre a jövö a tied, nem vagy naci, nem vagy keci. Andit megkerem arra, hogy figyeljen oda rad, milyen tablettas bort iszol,mert utana ilyenekt irsz mint lasd fent. Add a szamat!Most!
Aug 03, 2014 13:07:30

Szerző: sodileaks (Snecológus-pontszám: 20450x10) Aug 03, 2014 13:08:30
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>Mi lesz akkor, ha esetleg mondjuk Andi párja kap egy korrekt ajánlatot egy másik országból, Andi pedig nyilván megy vele. Ebben az esetben ki lesz ott neked "mankónak" ?</div>gondolom úgy van vele, hogy majd viszik magukkal. azt is elvárta anditól, hogy beszámoljon neki a magánéletéről, és meglepte, hogy ez nem történt meg.
Ennyi.
Aug 03, 2014 13:08:30

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 13:08:47
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>

A legkevésbé sem.

csá</div>

Jol ertem, te megtertel? megvilagosultal? Megadod Andi szamat, felhivom es beszelek vele par szot, hiszen mar megvaltoztal, nyilt vagy az uj eletre a jövö a tied, nem vagy naci, nem vagy keci. Andit megkerem arra, hogy figyeljen oda rad, milyen tablettas bort iszol,mert utana ilyenekt irsz mint lasd fent. Add a szamat!Most!</div>

Tel: (0049) 152 26050596

Elméletileg ez a száma
Aug 03, 2014 13:08:47

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 13:08:50
Válasz
(0)
Ez az andi fent van a facebookon? Van valakinek linkje?
Aug 03, 2014 13:08:50

Szerző: medvezsidaj Aug 03, 2014 13:09:23
Válasz
(10)
örebro hangositsd ki a telefonod és a laptop hangrögzítőjével vedd fel a beszélgetést.
Aug 03, 2014 13:09:23

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 13:10:13
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Ez az andi fent van a facebookon? Van valakinek linkje?</div>

<a href="http://hu-hu.facebook.com/pages/Krizsai-Andrea-Photography/199995080010825" rel="nofollow" target="_blank">http://hu-hu.facebook.com/pages/Krizsai-Andrea-Photography/199995080010825</a>
Aug 03, 2014 13:10:13

Szerző: xray Aug 03, 2014 13:10:45
Válasz
(9)
Pont egy nőt választottál csodálnivaló példaképnek, te, aki utálja a nőket? Mi ez az ellentmondás?
Aug 03, 2014 13:10:45

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 13:10:48
Válasz
(5)
Most hogy ennyire "öszinte" vagy, akkor elismered, hogy te irtad azt a bizonyos "kommentet"? Beismered, hogy tulajdonkeppen a fiukhuz vonzodsz? sodi legyen a mai napod come out :)))
Aug 03, 2014 13:10:48

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Aug 03, 2014 13:11:14
Válasz
(0)
<a href="https://www.facebook.com/pages/Krizsai-Andrea-Photography/199995080010825?sk=info" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/pages/Krizsai-Andrea-Photography/199995080010825?sk=info</a>
Aug 03, 2014 13:11:14

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Aug 03, 2014 13:12:06
Válasz
(0)
<a href="https://www.facebook.com/kaighuargphotography?fref=ts" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kaighuargphotography?fref=ts</a>
Aug 03, 2014 13:12:06

Szerző: Béla (Snecológus-pontszám: 9520x4) Aug 03, 2014 13:12:51
Válasz
(5)

A legkevésbé sem.

csá</div>

Snecike, az nem pozitívum, hogy életedben 193. alkalommal megígéred a Gyökeres Változtatás Programját. Ezt láttuk már sokszor, soha nem volt semmi eredménye, most sem lesz.

Ha belőled Berlin azt a reakciót váltja ki, amit írtál az első estés bolyongásodról, akkor annyira sötét és korlátolt vagy, hogy nem fog rád inspirálóan hatni. Ahogyan látom, Andin néni is bevonzotta közben a faszt, tehát ez az út is bezárult előtted (feltételezem ezt a berlini pályaudvaron tudtad csak meg, nem csoda, hogy csalódott vagy).

Ugyanolyan buta és ostoba náciként fogsz hazajönni szeptemberben, ahogyan kimentél július végén. A vér nem válik vízzé, te már elfüstölted a fiatalkorodat, innen csak lefelé vezet már az út.

Persze semmi kifogásom az ellen, hogy kaparászva próbálsz lassítani a lecsúszásodon, mivel 45 fokban lejt alattad a talaj a szartenger felé, ez nem oszt-nem szoroz.
Aug 03, 2014 13:12:51

Szerző: ószövetségi vérszomj Aug 03, 2014 13:13:25
Válasz
(3)

A legkevésbé sem.

csá</div>

Te minden alkalommal előadod, hogy megváltozol meg felpörögsz, aztán ugyanúgy csinálod a hülyeségeidet tovább. Csodálkozol, ha kiröhögnek a trollok?
Szedd már össze magad bazmeg, 32 éves vagy!
Aug 03, 2014 13:13:25

Szerző: - Aug 03, 2014 13:13:46
Válasz
(1)
Sodinak megint átmosták az agyát. Arról nem is beszélve, hogy hazaáruló lett.
Aug 03, 2014 13:13:46

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 13:14:09
Válasz
(3)
,,Komplexusok, bezárkózottság, a megszokotthoz való görcsös ragaszkodás, munkában a szétszórtság, a nyitottság, és kezdeményezőkészség hiánya, a határidők be nem tartása, a tervezés hiánya, és hogy visszatartott dolgoktól, hogy elhittem, hogy nekem az úgysem megy.''

Ez elég komoly pszichológiai kórkép magadról!

Ödipusz-komplexus, szociális/társas fóbia, skizofrénia, mániás depresszió, kóros figyelemhiány, komoly önbizalomhiány, autizmus!

Most már csak két kérdésem van!

1. Miért nem szedsz gyógyszert?

2. Meddig lesz meg a mecénásod még, aki pénzzel töm?
Aug 03, 2014 13:14:09

Szerző: - Aug 03, 2014 13:18:34
Válasz
(3)
"De ha arról számol be, hogy beismerte a saját felelősségét az életében"

Idáig anyádék meg a rendszer volt a felelős a nyomorodért. Ezek szerint folyamatosan hazudtál zsidó.
Aug 03, 2014 13:18:34

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Aug 03, 2014 13:18:59
Válasz
(11)
Endre, te tényleg azt hitted, hogy nem röhögünk ki, amikor a a Vonzás Törvényéről pofázol?

Hogy nem fetrengünk röhögve a padlón, amikor itt szépen leírod, hogy megtagadtál mindent, amit egykor hirdettél?

Amikor nyolcórás munkába kényszerítenek, amikor
mélységesen lenézted a bérrabszolgákat?

Amikor kidobtak az irodából?

Amikor megvernek az első nap Berlinben?

Amikor felcsapsz hazaárulónak?

Te teljesen hülye vagy?

Aug 03, 2014 13:18:59

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Aug 03, 2014 13:21:30
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">xray</div>Pont egy nőt választottál csodálnivaló példaképnek, te, aki utálja a nőket? Mi ez az ellentmondás?</div>
Az autista szerelem útjai kifürkészhetetlenek.
Aug 03, 2014 13:21:30

Szerző: sodika Aug 03, 2014 13:22:19
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>az nem pozitívum, hogy életedben 193. alkalommal megígéred a Gyökeres Változtatás Programját.</div>

Elhatároztam, hogy gyökeresen változtatok, időm értelmetlen elbaszása helyett németezek és melózok. Elhatároztam, hogy azokat a tüntetéseket, és eseményeket, amik csak az időmet vennék el ettől, lemondom. <b>Megcsináltam.</b>

Elhatároztam, hogy akármi is történik, bevonzok augusztusra egy intenzív, haladó szintű nyelvtanfolyamot, kinti léttel, hogy tudjak gyakorolni is rögtön. <b>Megcsináltam.</b>

Most elhatároztam, hogy nem elég a napi megfelelő munkaórát a melóra fordítani, a hatékonyságra, és az osztatlan figyelemre is hangsúlyt fogok fektetni. EZT IS meg fogom csinálni.

Elhatároztam, hogy nem leszek befelé forduló, aki fél az emberektől, hanem bátran barátkozni és ismerkedni próbálok. Ezt is meg fogom csinálni.

Ha a Berlini életet szar helyen próbálom kiismerni, az csak annak a jele, hogy senki nem mutatta meg addig, hol van az élet. Most már viszont tudom.

Igyekszem változni, igyekszem nyitott, barátkozós, és kommunikatív lenni.
Aug 03, 2014 13:22:19

Szerző: ószövetségi vérszomj Aug 03, 2014 13:24:35
Válasz
(2)
Megszüntetted már az adósságot termelő cégeidet a gyökeres változtatás jegyében?
Aug 03, 2014 13:24:35

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 13:28:26
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>az nem pozitívum, hogy életedben 193. alkalommal megígéred a Gyökeres Változtatás Programját.</div>

Elhatároztam, hogy gyökeresen változtatok, időm értelmetlen elbaszása helyett németezek és melózok. Elhatároztam, hogy azokat a tüntetéseket, és eseményeket, amik csak az időmet vennék el ettől, lemondom. <b>Megcsináltam.</b>

Elhatároztam, hogy akármi is történik, bevonzok augusztusra egy intenzív, haladó szintű nyelvtanfolyamot, kinti léttel, hogy tudjak gyakorolni is rögtön. <b>Megcsináltam.</b>
</div>

Megcsináltam, megcsináltam. Mint valami jobbikos propagandaszöveg. * ásít *
Aug 03, 2014 13:28:26

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48790x24) Aug 03, 2014 13:29:31
Válasz
(4)
A külsődre mikor fogsz figyelmet fordítani? Ruhák, haj, borotválkozás, fogazat? Mikor fogsz leszokni a faszverésről? Mikor mész el gyógytornára? Mikor fogod visszafizetni az adósságaidat? Mikor leszel értékes ember?
Aug 03, 2014 13:29:31

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 13:29:33
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><a href="https://www.facebook.com/kaighuargphotography?fref=ts" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kaighuargphotography?fref=ts</a></div>

+1: <a href="https://www.facebook.com/kaighuarg" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kaighuarg</a>
Aug 03, 2014 13:29:33

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 13:31:16
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>A külsődre mikor fogsz figyelmet fordítani? Ruhák, haj, borotválkozás, fogazat? Mikor fogsz leszokni a faszverésről? Mikor mész el gyógytornára? Mikor fogod visszafizetni az adósságaidat? Mikor leszel értékes ember?</div>

Nem szabad sürgetni! Hahó! Minden egy folyamat: lesznek ruhák, lesz haj, lesz borotva, új fogak, gyógytorna, repcsi. Kánaán lesz!
Aug 03, 2014 13:31:16

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Aug 03, 2014 13:31:37
Válasz
(8)
Van egy rossz hírem Endre. A németezés ugyanúgy az időd elbaszása volt. Semmivel sem vagy előbbre általa, csak elbaszol rá egy csomó időt meg pénzt. Klasszikus pótcselekvés, mint minden más az életben.

Semmivel sem vagy előrébb: olyan dolgokra vagy büszke, amiket bármelyik harmadéves egyetemista összehoz, amikor kimegy ösztöndíjjal külföldre. Gazdaságilag ugyanúgy teljességgel életképtelen vagy, csak még szarabb a helyzeted, mert önként olyan helyzetbe hoztad magad, hogy sokkal magasabbak legyenek a kiadásaid.

Kurva nagy mániákus rohamod van, és óriási lesz a pofára esés.
Aug 03, 2014 13:31:37

Szerző: xray Aug 03, 2014 13:31:42
Válasz
(6)

<i>Elhatároztam, hogy nem leszek befelé forduló, aki fél az emberektől, hanem bátran barátkozni és ismerkedni próbálok.</i>
Én meg elhatároztam, hogy megnövök 199 magasra, a vonzás törvénye segít, mert nagyon akarom.
Aug 03, 2014 13:31:42

Szerző: sodika Aug 03, 2014 13:32:19
Válasz
(-1)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Hogy nem fetrengünk röhögve a padlón, amikor itt szépen leírod, hogy megtagadtál mindent, amit egykor hirdettél?
</div>

Nem tagadok meg semmit, de minden megunható egy bizonyos mennyiség után. Az otthon megismert "a magyarországi rendszer elnyom minket" szubkultúra valóban nagyon érdekes, és sok témát tartogat, ezért érdemes magad lelkesen belevetni. Ebben nem volt semmi hiba. De amikor eljön az a pont, hogy csak ismétlésekkel találkozol, és semmi új gondolattal, akkor természetes, hogy kezdesz olyan témák fele is fordulni, amiket még nem ismersz, és nem tudsz kívülről.

Ugyanígy a kényelmes munkatempó is érdekes és szép, de önmagában az, hogy állandó a bevétel, állandó a tanulás és haladás, de igazából nem tartasz sehova, és még ezzel együtt is csak egy helyben vergődsz, egy idő után szintén megunható.

Lehet, hogy önmagában Berlin miatt, vagy bármilyen itteni ismerős társaság miatt objektíven szemlélve nem érdemes itt maradni, de nekem elsősorban motivációra van szükségem, az pedig, hogy megpróbálok itt maradni, és tanulni, valamint ismerkedni, olyan szép KIHÍVÁS, ami most képes rávenni engem arra, hogy ennek érdekében átlépjem a komfortzónámat, és áldozatokat hozzak a kényelem, de legfőképpen az engem visszatartó megszokások oltárán.
Aug 03, 2014 13:32:19

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 13:32:31
Válasz
(8)
Te gyagyas, Krizsai Andreaban biztos vagy? Ö egy biztos pont neked? Tud Ö rolad mindent? Szerinted hogy reagalt a hivasomra? Gyagyas miert hazugas az eleted? Miert nem leszel öngyilkos?
Aug 03, 2014 13:32:31

Szerző: grafikus007 Aug 03, 2014 13:32:40
Válasz
(4)
egy 10-es skálán mennyire vagy csalódott amiatt, hogy antinéni összejött valakivel és fölöslegesen tartogattad a trutymódat
Aug 03, 2014 13:32:40

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 13:33:34
Válasz
(1)
Mi a faszért nem mész már el egyet sétálni???
Itt baszod a rezet még mindig, hihetetlen...
Aug 03, 2014 13:33:34

Szerző: sodika Aug 03, 2014 13:34:02
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">xray</div>
Én meg elhatároztam, hogy megnövök 199 magasra, a vonzás törvénye segít, mert nagyon akarom.</div>

Nem érted. Lelki dolgokról beszélünk.

Brian Tracy tanácsolja, hogy ha félsz valamitől, csináld meg. Most.

Félsz odamenni? Menj oda.
Félsz megszólalni? Szólalj meg.

Félsz tőle? Kényelmetlennek érzed?
Csináld meg. Most!
Aug 03, 2014 13:34:02

Szerző: xray Aug 03, 2014 13:35:12
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Fekete Bikapata</div>Mi a faszért nem mész már el egyet sétálni???
Itt baszod a rezet még mindig, hihetetlen...</div>
Ne csinálj neki programot, a saját tempója szerint él! :)
Aug 03, 2014 13:35:12

Szerző: sodika Aug 03, 2014 13:35:56
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>egy 10-es skálán mennyire vagy csalódott amiatt, hogy antinéni összejött valakivel</div>

<b>Nulla.</b>

Ha a példaképed örül, vele együtt örülsz.
Ha a példaképes boldog, még inkább alkalmasabb példaképnek.
Aug 03, 2014 13:35:56

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 13:35:56
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">xray</div>
Én meg elhatároztam, hogy megnövök 199 magasra, a vonzás törvénye segít, mert nagyon akarom.</div>

Csináld meg. Most!</div>

Vigyazz gyagyas Andreat ideiranyitottam, akartam, hogy tudja meg kivel van dolga:))
Aug 03, 2014 13:35:56

Szerző: xray Aug 03, 2014 13:36:24
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">xray</div>

Csináld meg. Most!</div>
Ne biciklizz a járdán, mert pofán basznak! Menj nyugodtan!
Aug 03, 2014 13:36:24

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 13:36:32
Válasz
(3)

Csináld meg. Most!</div>

Van egy nagyon de nagyon rossz hírem: Brian Tracy és a többiek: Kiosaky, Kawasaki vagy tudja az ég a nevét, szélhámosok. Persze ez a nézz szembe a félelmeiddel, meg egyebek nagyon jól hangzanak, de azért ennyire nem egyszerű a helyzet.
Aug 03, 2014 13:36:32

Szerző: sodika Aug 03, 2014 13:36:59
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Szerinted hogy reagalt a hivasomra?</div>

Miután troll vagy, gondolom, elküldött az anyádba. :)
Aug 03, 2014 13:36:59

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 13:36:59
Válasz
(8)
Azt hazudtad megvaltoztal, erre "Brian Tracy tanácsolja" te egy beteg fasz vagy!
Aug 03, 2014 13:36:59

Szerző: Fekete Bikapata Aug 03, 2014 13:38:00
Válasz
(1)
Fodrász, személyi edző, stylist, pszichológus, egy Fórizs-féle nyelvtanár, meg egy kőkemény főnök kellene neked, Endre, aki ostorral hajt...
Hogy közben milyen munkát végzel, csak rajtad áll...
Nem kell szégyellni a koszos edények elmosogatását sem!
Nulla (=több ezer óra tanulás, állítólag) nyelvtudással más nem nagyon lesz...
Aug 03, 2014 13:38:00

Szerző: Örebro Aug 03, 2014 13:39:01
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Szerinted hogy reagalt a hivasomra?</div>

Miután troll vagy, gondolom, elküldött az anyádba. :)</div>

nocsak-nocsak, ittal ma mar?

Tevedsz, meglepöen kulturalt a hölgy,(udvözlöm Andrea,ha mar itt van) nem ismer teged sajat bevallasa szerint, de olyan kis pincsi kutyanak tart,ez mindent elmond rolad:))
Aug 03, 2014 13:39:01

Szerző: sodika Aug 03, 2014 13:41:09
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Azt hazudtad megvaltoztal, erre "Brian Tracy tanácsolja" te egy beteg fasz vagy!</div>

Le lehet nézni ezeket az irodalmakat.

De ha egyetlen ilyen kazetta megadja a kezdő lökést ahhoz, hogy meg merj valamit csinálni, amit addig nem mertél, azzal semmi gond nincs.
Aug 03, 2014 13:41:09

Szerző: grafikus007 Aug 03, 2014 13:42:31
Válasz
(4)
Endre, nem bevonzani kéne a dolgokat, hanem megdolgozni, megküzdeni értük. Az ilyen vonzás törvénye hülyeségeket a nők kajálják be leginkább, egy normális lelkületű férfi megküzdeni szeretne a dolgokért, mert az adja az értékét. Ha ülsz otthon és minden egy gondolatra előtted teremne, akkor az rögtön értéktelenné válna. Téged azért vonzanak az ilyen elméletek, mert eleve nem vagy túl férfias (nézz tükörbe, vagy tedd be azt a videót, amikor Sherlock Porks lefejelt), illetve egy lecsúszott szardarab vagy, aki végső soron tudja, hogy rajta már csak a csoda segíthet.
Aug 03, 2014 13:42:31

Szerző: sodika Aug 03, 2014 13:43:11
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>de olyan kis pincsi kutyanak tart,ez mindent elmond rolad:))</div>

Bizonytalan vagyok, gyáva, önállótlan, és önbizalom-hiányos. Igen.

Ezek mind olyan dolgok, amik jellemzőek rám, és amiket próbálok levetkőzni.
Aug 03, 2014 13:43:11

Szerző: Kiss Kender Farkas Aug 03, 2014 13:44:37
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Azt hazudtad megvaltoztal, erre "Brian Tracy tanácsolja" te egy beteg fasz vagy!</div>

Le lehet nézni ezeket az irodalmakat.

De ha egyetlen ilyen kazetta megadja a kezdő lökést ahhoz, hogy meg merj valamit csinálni, amit addig nem mertél, azzal semmi gond nincs.</div>

Sajnos a dolgok nem ilyen egyszerűek, ez a "menj oda csináld meg és mindezt most rögtön" ezek azért ennyire gyorsan nem mennek. Vegyünk egy példát: Menj le most az utcára és első szembejövő normálisan kinéző nőt szólítsd le és még ma legyen is valami! Menj és csináld meg! Most!
Aug 03, 2014 13:44:37

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Aug 03, 2014 13:48:36
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>egy 10-es skálán mennyire vagy csalódott amiatt, hogy antinéni összejött valakivel</div>

<b>Nulla.</b>

Ha a példaképes boldog, még inkább alkalmasabb példaképnek.</div>

Hogy lehet egy hazaáruló, kommunista, liberális, drogos, gyerektelen, bűnben élő, minden keresztényi értéket megtagadó nő a példaképed?

Szerinted mit gondolna erről Budaházy?
Aug 03, 2014 13:48:36

Szerző: Laci Aug 03, 2014 13:48:48
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>de olyan kis pincsi kutyanak tart,ez mindent elmond rolad:))</div>

Bizonytalan vagyok, gyáva, önállótlan, és önbizalom-hiányos. Igen.

Ezek mind olyan dolgok, amik jellemzőek rám, és amiket próbálok levetkőzni.</div>

Bizonytalan: -1 pont, gyáva: -1, önállótlan: -1, önbizalom-hiányos: -1 VISZONT
Nagy az intim méreted xD: +1, szép vagy: +1, keresztényi értékrenddel bírsz: +1, képes vagy pálfordulásra: +1, több shikeres vállalkozással rendelkezel: +1
A vége tehát +1, szóval a SoDI tökéletes, nincs itt semmi látnivaló, mindenki menjen szépen haza!
Aug 03, 2014 13:48:48

Szerző: jiddise máme (Snecológus-pontszám: 23950x11) Aug 03, 2014 14:01:17
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>hanem az ellenkezőjéről sem, nevezetesen arról, hogy beismerem az eddigi hibáimat, és felismerem a rossz szokásaimat, és megpróbálok mindenen változtatni, próbálok törekedni, és bátran, félelem nélkül átlépni a komfortzónámat.</b></div>

Mucuska, a te esetedben a komfortzóna átlépését nem az jelentené, hogy elmész hetyegni Berlinbe más pénzén, hanem hogy keresel magadnak valami rendes munkahelyet, Pesten kiveszel egy albérletet, eltartod magad, megadod a tartozásaidat, és utána, teccikérteni, utána el lehet menni nyaralni Berlinbe vagy akárhova. De nem ám úgy, hogy egy náladnál kétszer idősebb nővel cipelteted a bőröndödet. Ez így lófasz.
Aug 03, 2014 14:01:17

Szerző: sodika Aug 03, 2014 14:06:16
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>Endre, nem bevonzani kéne a dolgokat, hanem megdolgozni, megküzdeni értük. Az ilyen vonzás törvénye hülyeségeket a nők kajálják be leginkább</div>

Ha ezt mondod, nem érted a lényeget. Első látásra úgy tűnik, hogy az, ahol vagy a cselekedeteidnek köszönhető. Valójában viszont a cselekedeteid csupán következmények. Amikor bevonzasz valamit, el elkezd feléd tartani. Hogy milyen módon, az csupán operatív részletkérdés. Lehet, hogy erős késztetés ébred benned a változtatásra, és bizonyos dolgok megtételére, de ez csak azért van, mert az Univerzum véletlenül pont ezen az úton hozza el neked, amit megálmodtál.
Aug 03, 2014 14:06:16

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Aug 03, 2014 14:08:06
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>Endre, nem bevonzani kéne a dolgokat, hanem megdolgozni, megküzdeni értük. Az ilyen vonzás törvénye hülyeségeket a nők kajálják be leginkább</div>

Ha ezt mondod, nem érted a lényeget. Első látásra úgy tűnik, hogy az, ahol vagy a cselekedeteidnek köszönhető. Valójában viszont a cselekedeteid csupán következmények. Amikor bevonzasz valamit, el elkezd feléd tartani. Hogy milyen módon, az csupán operatív részletkérdés. Lehet, hogy erős késztetés ébred benned a változtatásra, és bizonyos dolgok megtételére, de ez csak azért van, mert az Univerzum véletlenül pont ezen az úton hozza el neked, amit megálmodtál.</div>
Szerinted ez egy keresztényi gondolat????
Aug 03, 2014 14:08:06

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 03, 2014 14:08:08
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>egy 10-es skálán mennyire vagy csalódott amiatt, hogy antinéni összejött valakivel</div>

<b>Nulla.</b>

Ha a példaképes boldog, még inkább alkalmasabb példaképnek.</div>
Éééértem... Akkor a gecidet miért gyűjtögetted hetekig?
Vajon miért nem mondta el Andinéni, hogy már valaki tömi?
Vajon miért veretett meg a "csövessel"?
Vajon miért forszírozza a látleletet meg a rendőrséget?
Bazdmeg, nem látod, hogy trollkodik veled? A múltkori kint tartózkodásod alatt rájött, hogy mekkora egy idióta vagy, szóval izomból szopat. Most is úgy mentél ki "hozzá", hogy majd "nála fogsz lakni". Bőven elképzelem, hogy (mivel ő is buta, mint a föld) elhitte, hogy majd te Berlinben pénzt fogsz keresni, és le fog tudni húzni a tanácsokért meg fityfenéért cserébe. Jövő héten, amikor majd rájön arra, hogy nem fogsz tudni SOHA elhelyezkedni (tegnap már kiderült számára, hogy németül sem tudsz!), akkor fog lepattintani a gecibe, jobb esetben szétcsapatja a ferde orrodat a török pasijával. Akkor lesz ám a nagy nevetés, púp!
Majd ha itt tartasz, akkor fogom megmozgatni a berlini troll-akciócsoportot, hogy mindenképpen az utcára kerülj, és eltűnjenek a cuccaid is... Fincsi lesz, remélem már te is várod...
A komfortzónád, a retard-haverjaid, Vera-pótmamád most nincsenek ám ott, hogy kihúzzanak a szarból, megetessenek és tisztába tegyenek. Bekerültél a sűrűbe, ahol a "példaképed" szénné szopat az első perctől kezdve. Szerintem most varrj be 50 EUR-t a fitymád alá, hogy legalább Salzburgig el tudj jutni két hét múlva...
Bevonzottad a lehető legsűrűbb faszerdőt, ehhez csak gratulálni tudok!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 03, 2014 14:08:08

Szerző: sodika Aug 03, 2014 14:08:37
Válasz
(-1)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>hanem hogy keresel magadnak valami rendes munkahelyet</div>

Lehet, hogy a nyelvtudás érdekében azt is teszem.
Szólok persze a hazai megrendelőknek is, hogy mostantól komolyban nyomnám a dolgot, de ez csak a biztonsági tartalék. A legjobb az lenne, ha a nyelvtudásomat egy munkahelyen tudnám csiszolni. Magyar bejárós munkahely éppen ezért nem jelent inspirációt. Nekem a fejlődéshez, és az általam kívánt, ellesett, és elirigyelt élet eléréséhez pont az kellhet, hogy most ennek érdekében hajlandó vagyok bármit megtenni. Akár még ezt is.
Aug 03, 2014 14:08:37

Szerző: grafikus007 Aug 03, 2014 14:09:24
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>Endre, nem bevonzani kéne a dolgokat, hanem megdolgozni, megküzdeni értük. Az ilyen vonzás törvénye hülyeségeket a nők kajálják be leginkább</div>

Ha ezt mondod, nem érted a lényeget. Első látásra úgy tűnik, hogy az, ahol vagy a cselekedeteidnek köszönhető. Valójában viszont a cselekedeteid csupán következmények. Amikor bevonzasz valamit, el elkezd feléd tartani. Hogy milyen módon, az csupán operatív részletkérdés. Lehet, hogy erős késztetés ébred benned a változtatásra, és bizonyos dolgok megtételére, de ez csak azért van, mert az Univerzum véletlenül pont ezen az úton hozza el neked, amit megálmodtál.</div>

aha. és mi a magyarázata annak, hogy pl mi trollok sikeresek vagyunk az életben és mégse gyakoroljuk a vonzás törvényét, míg te, aki több éve erről álmodozol, eddig semmit se tudtál bevonzani egy berlini albréleten kívül?
Aug 03, 2014 14:09:24

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 03, 2014 14:10:56
Válasz
(10)
Hagyd már abba az ELIRIGYEL szó használatát.
Amit te keresel, az a MEGIRIGYEL.
Elirigyelni a törökök fogják a faptopodat.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 03, 2014 14:10:56
« 2695 2696 2697 2698 2699 2700 2701 2702 2703 2704 »
1733958 komment.

59 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™