Valami sikerkonyvben olvashatta. Vagy Schlinghofftol hallotta.
Azt a másik Sodi töltötte fel. Amelyik a masztipartis hsz-t is írta.
tartalékot egy 20 ezre bérletre?:))
egy 30 éves informatikus egy ingatlanvásárlásra vagy egy jobb autóra képez tartalékot, esetleg a gyerekei taníttatására ha hosszú távon gondolkodik. te meg egy bérletre?:))
nem érzed, hogy milyen szánalmasan hazudozol a saját lúzerségedről, ugye?:))
Ezerszer megmondtam, hogy amire ezerszer válaszoltam, arra juszt sem vagyok hajlandó ezeregyedszerre is.
Na meló, csá.
Ezerszer eddig az mondtad, hogy a bent voltal az irodaban, es egy kollegad gepen keszitetetd a screenshotod.
Mai utalasod arra a Vona-honlapra, arra utal, hogy hamisitvanynak mondod a screenshotot.
Jol ertjuk, hogy legujabban mar a trollokat vadolod azzal, hogy rahamisitottak Aaron Cute-ot meg a Fuck Hot Boyst egy screenshotodra?
Ezt eddig is "tudtuk". De most mar mintha ujabb sztorival jonne, es arra utalna, hogy az egesz elhiresult screenshot hamisitott.
Szép mentés!
Hát igen, nekem is van kollégám, aki a főállása mellett még mellékállásban vállalkozik. Nemsoká el is jut talán oda, hogy az legyen a főállása.
Nyolcoras berrabszolga vagyok, de valahogy sosem fogy el a penzem. Biztosan en csinalok valamit rosszul.
de, pont hogy konkrét könyvjelző volt a téma :D és te azt védted be :DDD
MEKKORA CUMI
Tehát buzi vagy?
Igy van. Sodrony, te konkretan az Aaron Cute-al egy savon szereplo tutorialos konyvjelzodet vedted be. Szopsas Recskaboy! Egy pont a trolloknak. :))
fetrengek. hát de mondjuk én eddig se hittem, hogy az a kollégája gépe lett volna :DDDDD
aaron cute mi?
sneci, éppen arról van szó, hogy tök mindegy mi az igazság, te úgyis folyamatosan hazudsz. egy komplett hazugságépítményt raktál össze, és ahhoz ragaszkodsz a végsőkig. átlagokkal bűvészkedsz, a kudarcot sikernek állítod be, mindenről az ellenkezőjét állítod, mint ami valójában. egy alternatív valóságban élsz, Hahó!
Elment egy nyugtató rejszolásra aztán ha már nem remeg a keze az idegtől, akkor erőt gyűjt egy kicsit aztán visszajön.
Sodipédiára vele!
Anyad nem panaszkodott meg az ossze FAP-FAP-ozott szonyeg/padlo miatt?
16:29:26
...válaszként arra, hogy
asszem Sneccentyű programozási "képességeiről" mindent elárul kedvenc szkrínsotunk áron kjútos könyvjelzői mellől a "mit csinájjak többdimenziós tömbökkel?" retardtutóriál :((((
elkezdte a kis retardunk magyarázni, miért nem volt baj, hogy ott volt az a könyvjelző
de nem is baj. mi így szeretjük őt. mire mennénk vele, ha normális volna?
sztem ez nem sneci volt. EGYETLEN szóban se volt caps lock, se egy idétlen smiley
Ezek szerint enni sem érdemes, mert másnap úgyis megint éhes leszel. Illetve fürödni sem, mert úgyis megkoszosodsz.
Meg a saját megoldásnak sincs értelme. Az is csak olyan pénzt okád, ami csak elfogy.
ezért nem borotválkozik, hahó!
Hogy all a sajat megoldas? Komolyan kerdem.
Szerencsetlen, mar az elso pontnal elbuksz.
A legalacsonyabb szintu puszta letfenntartasodhoz szukseges penzt sem keresed meg. Havi brutto 28 ezer forintbol csak ehenhalni lehet. Teged is anyad es mi adofizetok tartunk eletben.
Kiverni sem érdemes, mert másnap kezdheti ugyanonnan.
De hat errol van szo. Eddig nem volt vilagos?
Sodinak budos a munka, ezert valami olyan allapotrol almodozik, ahol semmit sem kell csinalnia, es megis dol a penz.
Nem bruttó 28, hanem kb. mínusz 28, mert még törlesztenem is kéne ezt-azt. És még csodálkoznak egyesek, hogy az ember cinikus lesz az eleve lehetetlen követelmények láttán. :D
Innen indultal? Ugye, hogy nem!
Számtalan (!) embert ismerek, aki a saját megoldásaiból él. És nagyon sokat dolgozik.
Olyat egyet se, aki nem dolgozik.
Oké, de egészen más AZON dolgozni, hogy vajon mit szartál el az eheti marketing kampányban, vagy miért zabálja az erőforrást a hirdetési lap bizonyos része, amiből élsz, mint azon, hogy legyen pénz, ami elfogy nyomtalanul. :D
Ez így kurvára nem hatékony megoldás.
Nekem ugyan fogalmam sincs, hogy az array_multisort PHP utasítás mit csinál, de saját szakterületemen is vannak dolgok, amikre kurva ritkán van szükség - akkor viszont kurva jól jön, és lehet, hogy akkor pont nem lesz idő megtanulni. Aki jó szakember akar lenni, annak sokféle eshetőségre fel kell készülnie, hogy aztán kisujjból kirázhassa és kaszáljon vele (nem feltétlen az anyagiakra gondolok: néha jól esik a szakmai elismerés is az embernek)
Mondok egy konkrét példát.
Egyszer kurvára ráértem, és csak úgy kísérletezésképp nekiálltam összebarkácsolni egy ilyen kinetikus tipográfia-videót: <a href="http://vimeo.com/6942079" rel="nofollow" target="_blank">http://vimeo.com/6942079</a>
Igazából semmi célom nem volt vele, nem is kellett ez a technika semmiféle éles projekthez, csak jó volt kicsit gyakorolni, fejleszteni a tudásomat és bővíteni a videós eszköztáramat.
Úgy 2 hónapja beesett egy mail, hogy össze tudnék-e rakni valami hasonlót. Pénzes ügyfél, szoros határidő, nagy elvárás - nincs idő guglizni és menet közben tanulni az alapokat.
Nettó két kilót kaszáltam nagyjából 20 munkaóra rááldozásával két éjszaka alatt, és én voltam az isten, hogy ilyen rövid idő alatt, ilyen jó minőségben sikerült kivitelezni a melót. "Most már tudom, kit keressek, ha legközelebb hasonló igény merül fel" - így búcsúztunk el.
Szóval igenis tanulni, tanulni, tanulni, elraktározni technikákat, mert attól leszel valami olyasmi, aminek most tartod magad (vérprofi) :)
Nem vagyok programozó, de guglizással én is össze tudok gányolni bármilyen PHP-s szart (konkrétan eddig csak CSS-re volt szükségem, amihez ugyan tényleg kurvára nem értek, de 1-2 hét guglizással csak sikerült úgy-ahogy összepattintani a greyhound.blog kinézetét pont olyanra, ahogy megálmodtam. A célnak megfelel, de nyilván ettől nem leszek sitebuilder, pláne vérprofi. Csak amolyan hobbi-pistike, mint amilyen te is vagy.)
Nem vagyok programozó, de guglizással én is össze tudok gányolni bármilyen PHP-s szart
Oké, de a programozói szakmának a szépsége szintén nem az, hogy van valami, hanem hogy az van, amit az ügyfél kér, legyen az bármilyen elborult dolog.
Olyan dolgokat, amikhez stabil programozási elméleti tudás kell, megfelelő gondolkodásmód, és szívatós egyetemi feladatok a hátad mögött, melyeken anno agyalni kellett, nem tudsz kiguglizni. Kiguglizni csak a technikai részletkérdéseket lehet, de azokat KELL is, mert három évente egyszer használt utasításokat, és paraméterezési faszságokat jegyezzen meg, akinek hat anyja van. :)
persze, orbán meg a körülmények a hibásak.
látod, ott van gery példája. 20 óra melóval 200 ezer. éjszaka dolgozott, amikor te hd-filmeket nézel, kurucozol és recskázol. gery miért nem hivatkozik külső körülményekre?
balfasz vagy, soha nem fogsz 20 órás munkával 2 kilót kaszálni.
Naná. Mi másban? :)
Nyilván csakis.
Atlag 3-4 troll nezi csak a Minda-pert? Nem baj, mesz a kovetkezore is.
Már elmagyaráztam, miért. Valamiről úgy tudsz beszámolni faszán, ha előbb kitapasztalod.
De hiszen nem ertesz hozza.
Oké, de a programozói szakmának a szépsége szintén nem az, hogy van valami, hanem hogy az van, amit az ügyfél kér, legyen az bármilyen elborult dolog.
Olyan dolgokat, amikhez stabil programozási elméleti tudás kell, megfelelő gondolkodásmód, és szívatós egyetemi feladatok a hátad mögött, melyeken anno agyalni kellett, nem tudsz kiguglizni. Kiguglizni csak a technikai részletkérdéseket lehet, de azokat KELL is, mert három évente egyszer használt utasításokat, és paraméterezési faszságokat jegyezzen meg, akinek hat anyja van. :)[/quote]
Van itt pár programozásban jártasabb troll, akinek jobban hiszek, mint neked :) Márpedig szerintük nem háromévente használt utasításokat nem tudsz, hanem mindennapos rutineljárásokhoz vagy síkhülye.
...mondjuk lehet hogy neked három évente van csak szükséged rá, mert a pátyi szippantósnak speciel nem kellenek olyan technikák, amik egy 2012-ben korszerűnek számító webáruházhoz esetleg igen :)
Mit kell azon kitapasztalni, hogy leszúrsz egy buzi kamerát meg egy mikrofont? Egy ötéves gyerek megcsinálja.
Segged kitörölheted vele.
A tartalmat.
Akkor tudok faszán, röviden, és érdekesen beszámolni arról, amit Minda csinál, ha kenem-vágom. Ehhez végig kell ülni néhány pert, beszélgetni kell vele, miegymás.
Es megis egy nulla ember vagy szakmaikag(is).
A tartalmat.
Akkor tudok faszán, röviden, és érdekesen beszámolni arról, amit Minda csinál, ha kenem-vágom. Ehhez végig kell ülni néhány pert, beszélgetni kell vele, miegymás.[/quote]
hülyeség. az iratokat kell átnézni, és konzultálni hozzáértő jogásszal. nem mindával.
...és ezért cserébe 0 diploma, 3 vonatozó buzi, és 28 bruttó havonta
CISCO CNCA, 3 infó OKJ, 10 félév ELTE infó, 6 + 2 félév Corvinus infó, 2 év gyakorlat :)
Te segg :)
A trollok számtalanszor elmondták már, hogy fasza tartalmat fasza alapanyagból lehet csinálni. A Minda-per nem fasza, hanem szar, és abból még James Cameron se tudna várat építeni (de még egy RTL Klub színvonalú szennyadó sem - nem véletlenül nincsenek ott)
Fasza tartalom lenne a Sherlock Porks-tárgyalás a jövő héten, de oda meg nem mész. Miért? Mint ha direkt törekednél arra, hogy szar, érdektelen anyagokat állíts elő. Mert egy BALFAAASZ vagy.
hülyeség. az iratokat kell átnézni, és konzultálni hozzáértő jogásszal. nem mindával.
Az irat egy dolog. Általában megállapítják, hogy nem igaz, amit mond. Hiába van ez a papíron. Részletes indoklás nincs, a bíróság úgy látta. Vagy ha mégis igaz, nem jelentős súlyú a sérelem, ami érte emiatt.
Szemét rendszer ez, majd bemutatom.
Sodinak e hármas felsorolásnak csupán az első harmadánál jár. Hahó!
* ásít *
A trollok számtalanszor elmondták már, hogy fasza tartalmat fasza alapanyagból lehet csinálni.
Baromság. Az a fasza alapanyag, amit azzá teszel.
* ásít *
A 6 félév az a Bsc Gazdinfó levelező.
A + 2 pedig a kerész infó nappali.
Baromság. Az a fasza alapanyag, amit azzá teszel.[/quote]
Na ez a baromság. Fasza alapanyag az, ami érdekli az embereket. Egy retard nonstop pereskedése meg unalmas...
kivételesen igazad van. ezért nem lesz belőled soha profi. mert képtelen vagy faszává tenni egyetlen anyagodat is, amíg meg nem vereted magad egy igazoltató jobbikossal.
érted, balfasz? egy jó riporter a legunalmasabb témából is ki tudja hozni az érdekeset. te erre alkalmatlan vagy, sőt, még az érdekes témából is unalmasat csinálsz
mármint te ilyen istennek hiszed magad, hogy a nyersanyagot is megváltoztatod?hát ez tényleg beteges
soilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 17:03:52
Egyébként milyen kifejezés már ez, hogy saját megoldás?!
Valami sikerkonyvben olvashatta. Vagy Schlinghofftol hallotta.
May 22, 2012 17:03:52
Andy Dufresne
May 22, 2012 17:04:21
Sodi, ne kurd fel az agyam. Azt a kepernyokpet te toltotted fel. Eddig ezt nem tagadtat.
May 22, 2012 17:04:21
Géntolvaj református
May 22, 2012 17:06:18
Sodi, ne kurd fel az agyam. Azt a kepernyokpet te toltotted fel. Eddig ezt nem tagadtat.
Azt a másik Sodi töltötte fel. Amelyik a masztipartis hsz-t is írta.
May 22, 2012 17:06:18
törzsgyökeres
May 22, 2012 17:06:25
törzsgyökeressneci, ha neked egy 20 ezerbe kerülő kombinált bérlet 30 éves informatikusként kivételes luxuskiadásnak számít, akkor te nem keresel pénzt. te csak aprót keresel. gombokat.
Nem. Ha luxuskiadásnak számít, az azt jelenti, hogy az ilyesmire tartalékot kellene képeznem, és úgy skáláznom. Ez kivételesen jogos észrevétel. Kivételesen.
Na meló, csá.
Nem. Ha luxuskiadásnak számít, az azt jelenti, hogy az ilyesmire tartalékot kellene képeznem, és úgy skáláznom. Ez kivételesen jogos észrevétel. Kivételesen.
Na meló, csá.
tartalékot egy 20 ezre bérletre?:))
egy 30 éves informatikus egy ingatlanvásárlásra vagy egy jobb autóra képez tartalékot, esetleg a gyerekei taníttatására ha hosszú távon gondolkodik. te meg egy bérletre?:))
nem érzed, hogy milyen szánalmasan hazudozol a saját lúzerségedről, ugye?:))
sodilegnagyobbrajongoja
Sodi, te keszitetted es toltotted fel az Aaron Cute-es screenshotot vagy sem?
sodika
May 22, 2012 17:08:17
Sodi, te keszitetted es toltotted fel az Aaron Cute-es screenshotot vagy sem?
Ezerszer megmondtam, hogy amire ezerszer válaszoltam, arra juszt sem vagyok hajlandó ezeregyedszerre is.
Na meló, csá.
May 22, 2012 17:08:17
pilvax coffee shop
May 22, 2012 17:12:13
A munkatársa a homokos, nem ő. Evidenciákat...
May 22, 2012 17:12:13
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 17:12:22
Ezerszer megmondtam, hogy amire ezerszer válaszoltam, arra juszt sem vagyok hajlandó ezeregyedszerre is.Na meló, csá.
Ezerszer eddig az mondtad, hogy a bent voltal az irodaban, es egy kollegad gepen keszitetetd a screenshotod.
Mai utalasod arra a Vona-honlapra, arra utal, hogy hamisitvanynak mondod a screenshotot.
Jol ertjuk, hogy legujabban mar a trollokat vadolod azzal, hogy rahamisitottak Aaron Cute-ot meg a Fuck Hot Boyst egy screenshotodra?
May 22, 2012 17:12:22
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 17:13:31
A munkatársa a homokos, nem ő. Evidenciákat...
Ezt eddig is "tudtuk". De most mar mintha ujabb sztorival jonne, es arra utalna, hogy az egesz elhiresult screenshot hamisitott.
May 22, 2012 17:13:31
Géntolvaj református
May 22, 2012 17:14:03
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Szép mentés!
May 22, 2012 17:14:03
pilvax coffee shop
May 22, 2012 17:14:25
Érdemes sokat dolgozni, de nem közvetlenül pénzért, hanem azért, hogy építs valamit, ami pénzt termel. Sokat dolgozol adott hónapban, kapsz X forintot... Na és?
ELFOGY! :D
Aztán hogy megint legyen, megint dolgozhatsz.
Pénzért dolgozni csak olyan szinten van értelme, ami a saját megoldás építésének legközvetlenebb technikai feltételeit biztosítja.
ELFOGY! :D
Aztán hogy megint legyen, megint dolgozhatsz.
Pénzért dolgozni csak olyan szinten van értelme, ami a saját megoldás építésének legközvetlenebb technikai feltételeit biztosítja.
Hát igen, nekem is van kollégám, aki a főállása mellett még mellékállásban vállalkozik. Nemsoká el is jut talán oda, hogy az legyen a főállása.
May 22, 2012 17:14:25
sodika
May 22, 2012 17:15:13
Tök mindegy, mi az igazság, ti úgyis azt akarjátok hinni, és azt is fogjátok hinni, amit akartok.
Innentől pedig tök mindegy, hogy én mit írok ide.
Miután pedig tök mindegy, inkább nem írok semmit.
Ennyi.
Ennyi.
May 22, 2012 17:15:13
törzsgyökeres
May 22, 2012 17:15:45
sneci, tudod mi a jó a snecológiában? az, hogy biztosan tudhatjuk, hogy 5 év múlva még mindig ugyanitt fogsz tartani.
csóró leszel, gombokért fogsz dolgozni, anyáddal (vagy apáddal) fogsz lakni, a saját megoldás elindításáról fogsz álmodozni. és ugyanezeket a szövegeket fogod ismételgetni, hogy te vérprofi vagy, minden rendben van, te mindent jól csinálsz, talán kicsit lusta vagy, de éppen felpörgésben vagy.
egy kibaszott szánalmas lúzer leszel 5 év múlva is.:))
én meg milliós pénzkötegekkel foglak hergelni.
csóró leszel, gombokért fogsz dolgozni, anyáddal (vagy apáddal) fogsz lakni, a saját megoldás elindításáról fogsz álmodozni. és ugyanezeket a szövegeket fogod ismételgetni, hogy te vérprofi vagy, minden rendben van, te mindent jól csinálsz, talán kicsit lusta vagy, de éppen felpörgésben vagy.
egy kibaszott szánalmas lúzer leszel 5 év múlva is.:))
én meg milliós pénzkötegekkel foglak hergelni.
May 22, 2012 17:15:45
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 17:20:16
Sokat dolgozol adott hónapban, kapsz X forintot... Na és?ELFOGY!
Nyolcoras berrabszolga vagyok, de valahogy sosem fogy el a penzem. Biztosan en csinalok valamit rosszul.
May 22, 2012 17:20:16
Bétmen
May 22, 2012 17:20:34
"Csövi!" elköszönés-gyorskommentet!
May 22, 2012 17:20:34
pimpa
May 22, 2012 17:26:09
scalaSoDI: ugye világos, hogy ezzel szinte tankönyvbe illően ismerted be azt, hogy az áronkjútos könyvjelzők a te gépedről származnak? (nem mintha lenne ebben bármi szégyen egyébként)
Nem. Ez csak egy példa volt, nem a konkrét könyvjelzőről beszélgettünk.
MEKKORA CUMI
May 22, 2012 17:26:09
Kóser Szalonna
May 22, 2012 17:26:46
Tök mindegy, mi az igazság, ti úgyis azt akarjátok hinni, és azt is fogjátok hinni, amit akartok.
Ennyi.
Ennyi.
Tehát buzi vagy?
May 22, 2012 17:26:46
Andy Dufresne
May 22, 2012 17:28:37
Most elszolta magat. Bebizonyosodott, amit idaig 99%-ra tudtunk csak biztosan.
May 22, 2012 17:28:37
Lelki Verető
May 22, 2012 17:29:26
Szia Sodi,
nyolcórás bérrabszolga vagyok. Nyolcra megyek dolgozni, taposom a malmot, délután négyre vagyok itthon.
Ma vágtam bele a Saját Megoldásomba. Ehhez az elmúlt hónapokban <b>sokat fórumoztam itt</b>, adószámot csináltattam, elmerültem az adózás rejtelmeiben, ügyfélkört és brandet építettem, gazdasági ismeretekre tettem szert, postára jártam, neten kutakodtam, könyvelővel tárgyaltam, és pontosan 27 perce engedtem ki az ajtómon az első kliensemet.
Csövi! :)
nyolcórás bérrabszolga vagyok. Nyolcra megyek dolgozni, taposom a malmot, délután négyre vagyok itthon.
Ma vágtam bele a Saját Megoldásomba. Ehhez az elmúlt hónapokban <b>sokat fórumoztam itt</b>, adószámot csináltattam, elmerültem az adózás rejtelmeiben, ügyfélkört és brandet építettem, gazdasági ismeretekre tettem szert, postára jártam, neten kutakodtam, könyvelővel tárgyaltam, és pontosan 27 perce engedtem ki az ajtómon az első kliensemet.
Csövi! :)
May 22, 2012 17:29:26
Andy Dufresne
May 22, 2012 17:30:28
sodikascalaSoDI: ugye világos, hogy ezzel szinte tankönyvbe illően ismerted be azt, hogy az áronkjútos könyvjelzők a te gépedről származnak? (nem mintha lenne ebben bármi szégyen egyébként)
MEKKORA CUMI
MEKKORA CUMI
Igy van. Sodrony, te konkretan az Aaron Cute-al egy savon szereplo tutorialos konyvjelzodet vedted be. Szopsas Recskaboy! Egy pont a trolloknak. :))
May 22, 2012 17:30:28
pimpa
May 22, 2012 17:30:34
Most elszolta magat. Bebizonyosodott, amit idaig 99%-ra tudtunk csak biztosan.
fetrengek. hát de mondjuk én eddig se hittem, hogy az a kollégája gépe lett volna :DDDDD
aaron cute mi?
May 22, 2012 17:30:34
törzsgyökeres
May 22, 2012 17:31:42
sneci, éppen arról van szó, hogy tök mindegy mi az igazság, te úgyis folyamatosan hazudsz. egy komplett hazugságépítményt raktál össze, és ahhoz ragaszkodsz a végsőkig. átlagokkal bűvészkedsz, a kudarcot sikernek állítod be, mindenről az ellenkezőjét állítod, mint ami valójában. egy alternatív valóságban élsz, Hahó!
May 22, 2012 17:31:42
banshee
May 22, 2012 17:34:47
scala, szép beugratás volt
May 22, 2012 17:34:47
Géntolvaj református
May 22, 2012 17:34:50
A moszad karaktergyilkosságot akar elkövetni a nemzet krónikása ellen. Ezért hamisítottak könyvjelzőket. Így akarják megroppantani a nemzeti ellenállás gerincét.
May 22, 2012 17:34:50
pimpa
May 22, 2012 17:35:05
megint elmenekült a csicskaboy
May 22, 2012 17:35:05
Andy Dufresne
May 22, 2012 17:37:04
Ilyenkor mindig taknyos lesz a nozi.
May 22, 2012 17:37:04
törzsgyökeres
May 22, 2012 17:37:53
sneci, ez a mai könyvjelzős beugratás az érv arra, hogy miért nincs több eszed az emberek 80 %-ánál. egy random troll úgy szopat meg ahogy akar.
May 22, 2012 17:37:53
banshee
May 22, 2012 17:38:29
megint elmenekült a csicskaboy
Elment egy nyugtató rejszolásra aztán ha már nem remeg a keze az idegtől, akkor erőt gyűjt egy kicsit aztán visszajön.
May 22, 2012 17:38:29
Mindeközben Pátyon...
May 22, 2012 17:39:15
Függönny behúz, mérgesen nekilát :fap fap fap
May 22, 2012 17:39:15
Haim
May 22, 2012 17:40:45
Rezsigondom nekem sincs.
Az anyámnak van, aki hülyén osztja be a pénzt.
Na meló, csá.
Az anyámnak van, aki hülyén osztja be a pénzt.
Na meló, csá.
Sodipédiára vele!
May 22, 2012 17:40:45
Andy Dufresne
May 22, 2012 17:41:13
Sneci, hova szoktad kenni a cuccot a FAP-FAP utan???
May 22, 2012 17:41:13
Andy Dufresne
May 22, 2012 17:41:52
Sneci, hova szoktad kenni a cuccot a FAP-FAP utan???
Anyad nem panaszkodott meg az ossze FAP-FAP-ozott szonyeg/padlo miatt?
May 22, 2012 17:41:52
lemaradta
May 22, 2012 17:44:20
egészen pontosan melyik hsz-ben ismerte el Sodika, hogy a aaron cute könyvjelző az ő gépéről van? vki másolja be pls. nem találom.
May 22, 2012 17:44:20
Fapügyi Államcsicskár
May 22, 2012 17:45:03
létezik ám függöny is :3
May 22, 2012 17:45:03
Fapügyi Államcsicskár
May 22, 2012 17:46:33
Mi van kicsi Zsodi, taknyos a függöny? Szeretnél vitatkozni a kommenttel, és nem mered saját nikken megkérdezni, kicsi zsodi? :)
May 22, 2012 17:46:33
Latinovits
May 22, 2012 17:47:51
egészen pontosan melyik hsz-ben ismerte el Sodika, hogy a aaron cute könyvjelző az ő gépéről van? vki másolja be pls. nem találom.
May 22, 2012 17:47:51
Latinovits
May 22, 2012 17:50:22
...válaszként arra, hogy
asszem Sneccentyű programozási "képességeiről" mindent elárul kedvenc szkrínsotunk áron kjútos könyvjelzői mellől a "mit csinájjak többdimenziós tömbökkel?" retardtutóriál :((((
elkezdte a kis retardunk magyarázni, miért nem volt baj, hogy ott volt az a könyvjelző
de nem is baj. mi így szeretjük őt. mire mennénk vele, ha normális volna?
May 22, 2012 17:50:22
Latinovits
May 22, 2012 17:52:36
Mi van kicsi Zsodi, taknyos a függöny? Szeretnél vitatkozni a kommenttel, és nem mered saját nikken megkérdezni, kicsi zsodi? :)
sztem ez nem sneci volt. EGYETLEN szóban se volt caps lock, se egy idétlen smiley
May 22, 2012 17:52:36
Fapügyi Államcsicskár
May 22, 2012 17:54:19
Gépelési hiba volt. Az is védjegye. :3
May 22, 2012 17:54:19
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 17:54:20
Sokat dolgozol adott hónapban, kapsz X forintot... Na és?ELFOGY!
Ezek szerint enni sem érdemes, mert másnap úgyis megint éhes leszel. Illetve fürödni sem, mert úgyis megkoszosodsz.
Meg a saját megoldásnak sincs értelme. Az is csak olyan pénzt okád, ami csak elfogy.
May 22, 2012 17:54:20
Latinovits
May 22, 2012 17:55:14
ezért nem borotválkozik, hahó!
May 22, 2012 17:55:14
Fapügyi Államcsicskár
May 22, 2012 18:05:06
Sodi, szkenneld be bármelyik középiskolai menÓrarended. :)
May 22, 2012 18:05:06
törzsgyökeres
May 22, 2012 18:05:26
sneci, jövő héten csinálhatsz egy interjút ártánnyal ezekről:
1.Novák Előd megint pert vesztett
Sherlock Porks :: Droidzóna :: 0 kommentár
2. Rózsa Mihály
Közben érdekes új fejlemények is vannak. Lehet a zsebnáci nagy bajban lesz, de egyelőre erről részletesebben még nem beszélhetek, mert ki tudja ki lát ránk. :-))))
Tetszik · · Bejegyzés követése · kb. egy órája, Budapest, Hungary közelében
1.Novák Előd megint pert vesztett
Sherlock Porks :: Droidzóna :: 0 kommentár
2. Rózsa Mihály
Közben érdekes új fejlemények is vannak. Lehet a zsebnáci nagy bajban lesz, de egyelőre erről részletesebben még nem beszélhetek, mert ki tudja ki lát ránk. :-))))
Tetszik · · Bejegyzés követése · kb. egy órája, Budapest, Hungary közelében
May 22, 2012 18:05:26
sodika
May 22, 2012 18:06:57
Dolgozni és pénzt keresni akkor van értelme, és addig a mértékig, ameddig az alábbi hármak valamelyikének fedezetéhez feltétlenül szükséges:
1) a saját megoldás építésének technikai feltételei (rezsi, kaja)
2) a saját megoldás építése közben az ehhez szükséges kedélyállapotot fenntartó szórakozás költségei
3) a saját megoldás közvetlen költségei
Minden más ezen felül energiapocsékolás.
2) a saját megoldás építése közben az ehhez szükséges kedélyállapotot fenntartó szórakozás költségei
May 22, 2012 18:06:57
pilvax coffee shop
May 22, 2012 18:08:41
De ebből úgy tűnik, hogy ez a Saját Megoldás valami öncélú dolog.
May 22, 2012 18:08:41
Andy Dufresne
May 22, 2012 18:08:52
Dolgozni és pénzt keresni akkor van értelme, és addig a mértékig, ameddig az alábbi hármak valamelyikének fedezetéhez feltétlenül szükséges:
Hogy all a sajat megoldas? Komolyan kerdem.
May 22, 2012 18:08:52
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 18:09:49
Dolgozni és pénzt keresni akkor van értelme, és addig a mértékig, ameddig az alábbi hármak valamelyikének fedezetéhez feltétlenül szükséges:1) a saját megoldás építésének technikai feltételei (rezsi, kaja)2) a saját megoldás építése közben az ehhez szükséges kedélyállapotot fenntartó szórakozás költségei3) a saját megoldás közvetlen költségeiMinden más ezen felül energiapocsékolás.
Szerencsetlen, mar az elso pontnal elbuksz.
A legalacsonyabb szintu puszta letfenntartasodhoz szukseges penzt sem keresed meg. Havi brutto 28 ezer forintbol csak ehenhalni lehet. Teged is anyad es mi adofizetok tartunk eletben.
May 22, 2012 18:09:49
sodika
May 22, 2012 18:10:12
Ez a Rózsa gyerek se egy észlény. Sorban marasztalják el, de továbbra is zsebnácizik.
May 22, 2012 18:10:12
Haim
May 22, 2012 18:10:34
Kiverni sem érdemes, mert másnap kezdheti ugyanonnan.
May 22, 2012 18:10:34
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 18:10:57
De ebből úgy tűnik, hogy ez a Saját Megoldás valami öncélú dolog.
De hat errol van szo. Eddig nem volt vilagos?
Sodinak budos a munka, ezert valami olyan allapotrol almodozik, ahol semmit sem kell csinalnia, es megis dol a penz.
May 22, 2012 18:10:57
Fapügyi Államcsicskár
May 22, 2012 18:11:27
Te hülye vagy.
Számtalan (!) embert ismerek, aki a saját megoldásaiból él. És nagyon sokat dolgozik.
Olyat egyet se, aki nem dolgozik. Ellent is mondana minden piaci-gazdasági szabálynak.
Nem tudom, kinél tanultál ilyeneket, de hülyeség. Felejtsd el. Légy szorgalmas.
:)
Olyat egyet se, aki nem dolgozik. Ellent is mondana minden piaci-gazdasági szabálynak.
Nem tudom, kinél tanultál ilyeneket, de hülyeség. Felejtsd el. Légy szorgalmas.
May 22, 2012 18:11:27
sodika
May 22, 2012 18:11:49
Havi brutto 28 ezer forintbol csak ehenhalni lehet.
Nem bruttó 28, hanem kb. mínusz 28, mert még törlesztenem is kéne ezt-azt. És még csodálkoznak egyesek, hogy az ember cinikus lesz az eleve lehetetlen követelmények láttán. :D
May 22, 2012 18:11:49
törzsgyökeres
May 22, 2012 18:12:45
sneci, ebben az évben havi 80 ezer forinttal számolva 400 ezer forintot kellett volna adnod anyádnak rezsire a megállapodásotok értelmében. miközben nem kerestél ennyi pénzt.
minek hazudozol? gazdaságilag életképtelen vagy, Hahó!
minek hazudozol? gazdaságilag életképtelen vagy, Hahó!
May 22, 2012 18:12:45
Andy Dufresne
May 22, 2012 18:13:12
Innen indultal? Ugye, hogy nem!
May 22, 2012 18:13:12
sodika
May 22, 2012 18:13:30
Olyat egyet se, aki nem dolgozik.
Oké, de egészen más AZON dolgozni, hogy vajon mit szartál el az eheti marketing kampányban, vagy miért zabálja az erőforrást a hirdetési lap bizonyos része, amiből élsz, mint azon, hogy legyen pénz, ami elfogy nyomtalanul. :D
May 22, 2012 18:13:30
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 18:14:51
bőven elég, ha akkor nézel utána annak, hogy az array_multisort PHP utasítás mit csinál pontosan, amikor szükséged van rá.
Ez így kurvára nem hatékony megoldás.
Nekem ugyan fogalmam sincs, hogy az array_multisort PHP utasítás mit csinál, de saját szakterületemen is vannak dolgok, amikre kurva ritkán van szükség - akkor viszont kurva jól jön, és lehet, hogy akkor pont nem lesz idő megtanulni. Aki jó szakember akar lenni, annak sokféle eshetőségre fel kell készülnie, hogy aztán kisujjból kirázhassa és kaszáljon vele (nem feltétlen az anyagiakra gondolok: néha jól esik a szakmai elismerés is az embernek)
Mondok egy konkrét példát.
Egyszer kurvára ráértem, és csak úgy kísérletezésképp nekiálltam összebarkácsolni egy ilyen kinetikus tipográfia-videót: <a href="http://vimeo.com/6942079" rel="nofollow" target="_blank">http://vimeo.com/6942079</a>
Igazából semmi célom nem volt vele, nem is kellett ez a technika semmiféle éles projekthez, csak jó volt kicsit gyakorolni, fejleszteni a tudásomat és bővíteni a videós eszköztáramat.
Úgy 2 hónapja beesett egy mail, hogy össze tudnék-e rakni valami hasonlót. Pénzes ügyfél, szoros határidő, nagy elvárás - nincs idő guglizni és menet közben tanulni az alapokat.
Nettó két kilót kaszáltam nagyjából 20 munkaóra rááldozásával két éjszaka alatt, és én voltam az isten, hogy ilyen rövid idő alatt, ilyen jó minőségben sikerült kivitelezni a melót. "Most már tudom, kit keressek, ha legközelebb hasonló igény merül fel" - így búcsúztunk el.
Szóval igenis tanulni, tanulni, tanulni, elraktározni technikákat, mert attól leszel valami olyasmi, aminek most tartod magad (vérprofi) :)
Nem vagyok programozó, de guglizással én is össze tudok gányolni bármilyen PHP-s szart (konkrétan eddig csak CSS-re volt szükségem, amihez ugyan tényleg kurvára nem értek, de 1-2 hét guglizással csak sikerült úgy-ahogy összepattintani a greyhound.blog kinézetét pont olyanra, ahogy megálmodtam. A célnak megfelel, de nyilván ettől nem leszek sitebuilder, pláne vérprofi. Csak amolyan hobbi-pistike, mint amilyen te is vagy.)
May 22, 2012 18:14:51
sodika
May 22, 2012 18:15:20
Orbán Viktor 2010-ben azt mondta, le akar számolni a cinizmussal. De, baszod, ebben az országban az tartja életben az embereket. Aki nem cinikus, az vagy gazdag, vagy őrült, vagy már öngyilkos lett. :D
May 22, 2012 18:15:20
Steampunk
May 22, 2012 18:16:20
"Oké, de egészen más AZON dolgozni, hogy vajon mit szartál el az eheti marketing kampányban, vagy miért zabálja az erőforrást a hirdetési lap bizonyos része, amiből élsz, mint azon, hogy legyen pénz, ami elfogy nyomtalanul. :D"
Jellemző, hogy nem tudsz kitörni a magad gondolati börtönéből. Mindig netes izékben gondolkodsz, médiában meg egyebekben. Nem értesz hozzá, hahó! Sőt: rossz, amit csinálsz, hahó!
Jellemző, hogy nem tudsz kitörni a magad gondolati börtönéből. Mindig netes izékben gondolkodsz, médiában meg egyebekben. Nem értesz hozzá, hahó! Sőt: rossz, amit csinálsz, hahó!
May 22, 2012 18:16:20
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 18:20:44
Sodi, en csak azt nem ertem, hogy neked is vilagosnak kell lennie, hogy amit csinalsz, az egy kibaszott nagy kudarc, es megsem valtoztatsz semmit.
Havi brutto 28 ezret keresel? Nem baj, tovabbra is ganyolgatsz otthon.
Minimalis haladas sincs a Sajat Megoldas fele? Sebaj, almodozol tovabb.
Nem erted meg, hogy valahol valamit kibaszottul rosszul csinalsz? Hogy az alapjainal van elcseszve az eleted?
A kovetkezo 30-40 evet ebben az anyagi es szellemi nyomorban akarod leelni?
Havi brutto 28 ezret keresel? Nem baj, tovabbra is ganyolgatsz otthon.
Minimalis haladas sincs a Sajat Megoldas fele? Sebaj, almodozol tovabb.
Nem erted meg, hogy valahol valamit kibaszottul rosszul csinalsz? Hogy az alapjainal van elcseszve az eleted?
A kovetkezo 30-40 evet ebben az anyagi es szellemi nyomorban akarod leelni?
May 22, 2012 18:20:44
sodika
May 22, 2012 18:21:45
Nem vagyok programozó, de guglizással én is össze tudok gányolni bármilyen PHP-s szart
Olyan dolgokat, amikhez stabil programozási elméleti tudás kell, megfelelő gondolkodásmód, és szívatós egyetemi feladatok a hátad mögött, melyeken anno agyalni kellett, nem tudsz kiguglizni. Kiguglizni csak a technikai részletkérdéseket lehet, de azokat KELL is, mert három évente egyszer használt utasításokat, és paraméterezési faszságokat jegyezzen meg, akinek hat anyja van. :)
May 22, 2012 18:21:45
törzsgyökeres
May 22, 2012 18:22:07
Orbán Viktor 2010-ben azt mondta, le akar számolni a cinizmussal. De, baszod, ebben az országban az tartja életben az embereket. Aki nem cinikus, az vagy gazdag, vagy őrült, vagy már öngyilkos lett. :D
persze, orbán meg a körülmények a hibásak.
látod, ott van gery példája. 20 óra melóval 200 ezer. éjszaka dolgozott, amikor te hd-filmeket nézel, kurucozol és recskázol. gery miért nem hivatkozik külső körülményekre?
balfasz vagy, soha nem fogsz 20 órás munkával 2 kilót kaszálni.
May 22, 2012 18:22:07
Steampunk
May 22, 2012 18:22:23
Milyen nyomor idióta?
HATÁSTÖBBSZÖRÖZÉS.
EXPONENCIÁLIS NÖVEKEDÉS.
KÉK ÓCEÁN STRATÉGIA.
Mindezt ötvözni fogom a saját megoldásomba.
Na csá.
HATÁSTÖBBSZÖRÖZÉS.
EXPONENCIÁLIS NÖVEKEDÉS.
KÉK ÓCEÁN STRATÉGIA.
Mindezt ötvözni fogom a saját megoldásomba.
Na csá.
May 22, 2012 18:22:23
sodika
May 22, 2012 18:22:50
Mindig netes izékben gondolkodsz, médiában meg egyebekben
Naná. Mi másban? :)
Nyilván csakis.
May 22, 2012 18:22:50
sodika
May 22, 2012 18:24:11
Már elmagyaráztam, miért. Valamiről úgy tudsz beszámolni faszán, ha előbb kitapasztalod.
May 22, 2012 18:24:11
sodika
May 22, 2012 18:24:54
Ez nem gondolkodási börtön, baszod. Ezekhez értek. :D
May 22, 2012 18:24:54
Steampunk
May 22, 2012 18:24:57
"Naná. Mi másban? :)
Nyilván csakis."
Megtanítok neked egy mondatot, amin kellő ideig meditálva talán rájössz, mi a neked való életpálya. Így hangzik: "a szélvédőt is lemossam?"
Mantrázd ezt reggel 5-től fél 6-ig, és meglásd, rendbejön az elcseszett életed.
Nyilván csakis."
Megtanítok neked egy mondatot, amin kellő ideig meditálva talán rájössz, mi a neked való életpálya. Így hangzik: "a szélvédőt is lemossam?"
Mantrázd ezt reggel 5-től fél 6-ig, és meglásd, rendbejön az elcseszett életed.
May 22, 2012 18:24:57
Steampunk
May 22, 2012 18:25:34
"Már elmagyaráztam, miért. Valamiről úgy tudsz beszámolni faszán, ha előbb kitapasztalod."
Ezért jársz buzifelvonulásokra hosszú évek óta? :)
Ezért jársz buzifelvonulásokra hosszú évek óta? :)
May 22, 2012 18:25:34
törzsgyökeres
May 22, 2012 18:26:06
sneci, nézem ezt az rgl-videót, de ennek se füle, se farka. beszéljél a cigóval, hogy jobban bontsa ki az alkoholista kurva felesége történetét. te is tudod, hogy a bulvárra éhezik a nép.
May 22, 2012 18:26:06
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 18:26:19
Ez nem gondolkodási börtön, baszod. Ezekhez értek. :D
De hiszen nem ertesz hozza.
May 22, 2012 18:26:19
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 18:26:25
[quote=Gery Greyhound, hahó!]
Olyan dolgokat, amikhez stabil programozási elméleti tudás kell, megfelelő gondolkodásmód, és szívatós egyetemi feladatok a hátad mögött, melyeken anno agyalni kellett, nem tudsz kiguglizni. Kiguglizni csak a technikai részletkérdéseket lehet, de azokat KELL is, mert három évente egyszer használt utasításokat, és paraméterezési faszságokat jegyezzen meg, akinek hat anyja van. :)[/quote]
Van itt pár programozásban jártasabb troll, akinek jobban hiszek, mint neked :) Márpedig szerintük nem háromévente használt utasításokat nem tudsz, hanem mindennapos rutineljárásokhoz vagy síkhülye.
...mondjuk lehet hogy neked három évente van csak szükséged rá, mert a pátyi szippantósnak speciel nem kellenek olyan technikák, amik egy 2012-ben korszerűnek számító webáruházhoz esetleg igen :)
May 22, 2012 18:26:25
pilvax coffee shop
May 22, 2012 18:27:00
Tényleg meg kéne nézni, miről tudnál lemondani (legalább időlegesen), hogy jobban haladj a saját megoldással. Nyilván most itt nem fogod kiteregetni az időbeosztásodat, de magadnak biztos azonosítottad már, hogy hol folyik el túl sok idő.
May 22, 2012 18:27:00
Steampunk
May 22, 2012 18:27:21
"Ez nem gondolkodási börtön, baszod. Ezekhez értek. "
Jelenleg nem értesz semmihez. Íratkozz be a felnőttek esti iskolájába vagy valami vidéki szakközépbe. Sajnos már mindenhol kötelező az internethozzáférés biztosítása, így sok jóra ott se számíthatnál. :)
Jelenleg nem értesz semmihez. Íratkozz be a felnőttek esti iskolájába vagy valami vidéki szakközépbe. Sajnos már mindenhol kötelező az internethozzáférés biztosítása, így sok jóra ott se számíthatnál. :)
May 22, 2012 18:27:21
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 18:28:00
Mit kell azon kitapasztalni, hogy leszúrsz egy buzi kamerát meg egy mikrofont? Egy ötéves gyerek megcsinálja.
May 22, 2012 18:28:00
Steampunk
May 22, 2012 18:29:33
Sodi, én szívesen segítek neked bekerülni egy szakmunkásképzőbe. Ha szerencséd van, jövőre indul villanyszerelő szak. Keményen kell majd dolgoznod, de talán jobban fizet, egészségesebb és könnyebb meló, mint a kőműves. :)
May 22, 2012 18:29:33
sodika
May 22, 2012 18:30:11
Steampunk :
CISCO CNCA, 3 infó OKJ, 10 félév ELTE infó, 6 + 2 félév Corvinus infó :)
May 22, 2012 18:30:11
Körömfályás
May 22, 2012 18:30:38
Sodi, nem gondolkodtál még azon, hogy meg kéne tanulni valami szakmát, és el kéne kezdeni dolgozni?
May 22, 2012 18:30:38
banshee
May 22, 2012 18:31:26
Steampunk :
Segged kitörölheted vele.
May 22, 2012 18:31:26
sodika
May 22, 2012 18:31:46
A tartalmat.
Akkor tudok faszán, röviden, és érdekesen beszámolni arról, amit Minda csinál, ha kenem-vágom. Ehhez végig kell ülni néhány pert, beszélgetni kell vele, miegymás.
May 22, 2012 18:31:46
Andy Dufresne
May 22, 2012 18:32:28
Steampunk :
Es megis egy nulla ember vagy szakmaikag(is).
May 22, 2012 18:32:28
Steampunk
May 22, 2012 18:32:54
"CISCO CNCA, 3 infó OKJ, 10 félév ELTE infó, 6 + 2 félév Corvinus infó :)"
Nem hiszem, hogy sikerülne neked ezeket teljesíteni, de ha anyádtól kuncsorogsz pénzt, talán megpróbálhatod. Én nem javasolnám neki. Helyette azt mondanám, hogy basszon ki téged az utcára, és oldd meg. Hidd el, a szakmunkásra több esélyed van. :)
Nem hiszem, hogy sikerülne neked ezeket teljesíteni, de ha anyádtól kuncsorogsz pénzt, talán megpróbálhatod. Én nem javasolnám neki. Helyette azt mondanám, hogy basszon ki téged az utcára, és oldd meg. Hidd el, a szakmunkásra több esélyed van. :)
May 22, 2012 18:32:54
törzsgyökeres
May 22, 2012 18:33:01
[quote=Gery Greyhound, hahó!]Mit kell azon kitapasztalni, hogy leszúrsz egy buzi kamerát meg egy mikrofont? Egy ötéves gyerek megcsinálja.
A tartalmat.
Akkor tudok faszán, röviden, és érdekesen beszámolni arról, amit Minda csinál, ha kenem-vágom. Ehhez végig kell ülni néhány pert, beszélgetni kell vele, miegymás.[/quote]
May 22, 2012 18:33:01
Latinovits
May 22, 2012 18:33:03
Steampunk :
...és ezért cserébe 0 diploma, 3 vonatozó buzi, és 28 bruttó havonta
May 22, 2012 18:33:03
sodika
May 22, 2012 18:33:33
Sodi, nem gondolkodtál még azon, hogy meg kéne tanulni valami szakmát, és el kéne kezdeni dolgozni?
CISCO CNCA, 3 infó OKJ, 10 félév ELTE infó, 6 + 2 félév Corvinus infó, 2 év gyakorlat :)
May 22, 2012 18:33:33
pilvax coffee shop
May 22, 2012 18:33:50
Nem bírná kifizetni a képzést.
Leginkább tényleg a nethez ért, ezen van értelme tovább mennie.
Gondolom a saját megoldás valamilyen SaaS-alapú megoldás lesz.
Leginkább tényleg a nethez ért, ezen van értelme tovább mennie.
Gondolom a saját megoldás valamilyen SaaS-alapú megoldás lesz.
May 22, 2012 18:33:50
Géntolvaj református
May 22, 2012 18:34:22
"Ha viszont valaki 30-40-50 éves korában se tud többet felmutatni egy érettséginél, meg valami utána megszerezhető OKJ-nél, az már azért égő :)"
:D
:D
May 22, 2012 18:34:22
Steampunk
May 22, 2012 18:34:37
"Akkor tudok faszán, röviden, és érdekesen beszámolni arról, amit Minda csinál"
Én hónapok óta várom, hogy életedben először ütősen beszámolj BÁRMIRŐL, de baszol rá. Hozod a többórás szarokat. Amikor végre elkezdtem élvezni a többórás, semmiről se szóló, értéktelen videóidat, akkor azt is ellustálkodtad. Vagyonőri álláson nem gondolkoztál? :)
Én hónapok óta várom, hogy életedben először ütősen beszámolj BÁRMIRŐL, de baszol rá. Hozod a többórás szarokat. Amikor végre elkezdtem élvezni a többórás, semmiről se szóló, értéktelen videóidat, akkor azt is ellustálkodtad. Vagyonőri álláson nem gondolkoztál? :)
May 22, 2012 18:34:37
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 18:34:48
[quote=Gery Greyhound, hahó!]Mit kell azon kitapasztalni, hogy leszúrsz egy buzi kamerát meg egy mikrofont? Egy ötéves gyerek megcsinálja.
A tartalmat.Akkor tudok faszán, röviden, és érdekesen beszámolni arról, amit Minda csinál, ha kenem-vágom. Ehhez végig kell ülni néhány pert, beszélgetni kell vele, miegymás.[/quote]Te segg :)
A trollok számtalanszor elmondták már, hogy fasza tartalmat fasza alapanyagból lehet csinálni. A Minda-per nem fasza, hanem szar, és abból még James Cameron se tudna várat építeni (de még egy RTL Klub színvonalú szennyadó sem - nem véletlenül nincsenek ott)
Fasza tartalom lenne a Sherlock Porks-tárgyalás a jövő héten, de oda meg nem mész. Miért? Mint ha direkt törekednél arra, hogy szar, érdektelen anyagokat állíts elő. Mert egy BALFAAASZ vagy.
May 22, 2012 18:34:48
sodika
May 22, 2012 18:35:34
Az irat egy dolog. Általában megállapítják, hogy nem igaz, amit mond. Hiába van ez a papíron. Részletes indoklás nincs, a bíróság úgy látta. Vagy ha mégis igaz, nem jelentős súlyú a sérelem, ami érte emiatt.
Szemét rendszer ez, majd bemutatom.
May 22, 2012 18:35:34
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 18:35:57
"Ha viszont valaki 30-40-50 éves korában se tud többet felmutatni egy érettséginél, meg valami utána megszerezhető OKJ-nél, az már azért égő :)":D
Sodinak e hármas felsorolásnak csupán az első harmadánál jár. Hahó!
* ásít *
May 22, 2012 18:35:57
sodika
May 22, 2012 18:36:20
A trollok számtalanszor elmondták már, hogy fasza tartalmat fasza alapanyagból lehet csinálni.
May 22, 2012 18:36:20
IsmeretlenJoAkaro
May 22, 2012 18:36:44
Nem ugy volt hogy a corvinus infon majdnem diplomat szereztel? Mert ha igen akkor azt hogy csinaltad 2 felev alatt? Valamikor hazudtal, zsido!
May 22, 2012 18:36:44
sodika
May 22, 2012 18:38:57
Mert ha igen akkor azt hogy csinaltad 2 felev alatt? Valamikor hazudtal, zsido!
* ásít *
A 6 félév az a Bsc Gazdinfó levelező.
A + 2 pedig a kerész infó nappali.
May 22, 2012 18:38:57
sodika
May 22, 2012 18:39:04
kertész
May 22, 2012 18:39:04
sodika
May 22, 2012 18:39:19
Na meló, csá.
May 22, 2012 18:39:19
banshee
May 22, 2012 18:39:43
Na ez a baromság. Fasza alapanyag az, ami érdekli az embereket. Egy retard nonstop pereskedése meg unalmas...
May 22, 2012 18:39:43
Latinovits
May 22, 2012 18:40:25
kivételesen igazad van. ezért nem lesz belőled soha profi. mert képtelen vagy faszává tenni egyetlen anyagodat is, amíg meg nem vereted magad egy igazoltató jobbikossal.
érted, balfasz? egy jó riporter a legunalmasabb témából is ki tudja hozni az érdekeset. te erre alkalmatlan vagy, sőt, még az érdekes témából is unalmasat csinálsz
May 22, 2012 18:40:25
Steampunk
May 22, 2012 18:41:07
Kedves trollok,
az elmúlt hetekben egy kísérletet végeztem. Ez most nem a humor kategória. Időnként, amikor Sodi mantrázta a faszságait, pl. hogy miért nem megy el valahova vagy miért nem csinál valamit, én mindig elkezdtem biztatni arra, amit ő mondott, a trollokkal szemben. És MINDEN ESETBEN bejött, Sodi akár a trollok oldalára is állt EGYETLEN hang esetén is. Paradox intervenció. Akire nem hatnak a pszichikai trükkök. Próbáljátok ki bátran, be fog ugrani.
Nézzétek:
SODI, EL NE MENJ A TC-PERRE. SZARD LE, ÚGY, AHOGY VAN!!! NE HALLGASS A TROLLOKRA.
Sodi 100%, hogy ott fog kamerázgatni.
Ennyi.
az elmúlt hetekben egy kísérletet végeztem. Ez most nem a humor kategória. Időnként, amikor Sodi mantrázta a faszságait, pl. hogy miért nem megy el valahova vagy miért nem csinál valamit, én mindig elkezdtem biztatni arra, amit ő mondott, a trollokkal szemben. És MINDEN ESETBEN bejött, Sodi akár a trollok oldalára is állt EGYETLEN hang esetén is. Paradox intervenció. Akire nem hatnak a pszichikai trükkök. Próbáljátok ki bátran, be fog ugrani.
Nézzétek:
SODI, EL NE MENJ A TC-PERRE. SZARD LE, ÚGY, AHOGY VAN!!! NE HALLGASS A TROLLOKRA.
Sodi 100%, hogy ott fog kamerázgatni.
Ennyi.
May 22, 2012 18:41:07
pimpa
May 22, 2012 18:41:48
mármint te ilyen istennek hiszed magad, hogy a nyersanyagot is megváltoztatod?hát ez tényleg beteges
May 22, 2012 18:41:48
Hegyizsidó
May 22, 2012 18:42:20
Baszki, ez a Sodi még él? Fú, mekkora élet van itt.
May 22, 2012 18:42:20
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

havi bruttó 68 ezret kerestél átlagban amióta dolgozol. ez nem pénz. ennyit egy hajléktalan is megkeres a kéregetéssel.
Ez egy állítás. Egyedül lebeg a térben.
Nem az a kérdés, hogy ez igaz-e, hanem az, hogy amennyiben esetleg igen, mi következik ebből?
az következik belőle, hogy:
- csóró vagy
- egy rendkívül pozitív élethelyzetből lecsúsztál a padlóra
én csak ennyit állítok. és azon röhögök, ahogy 10 karommal kapaszkodva a gondosan felépített hazugságépítményedbe megpróbálod tagadni a nyilvánvalót.