Mikor? Jövő héten?
Ez tényleg ugyanolyan mint 3 éve.
Steampunk = Aaron Cute?
Az csak valasz volt egy elozore, ahol ugyanarrol a konyvjelzo savrol volt szo ahol Aaron is szerepelt.
Erre:
"asszem Sneccentyű programozási "képességeiről" mindent elárul kedvenc szkrínsotunk áron kjútos könyvjelzői mellől a "mit csinájjak többdimenziós tömbökkel?" retardtutóriál :((((
elkezdte a kis retardunk magyarázni, miért nem volt baj, hogy ott volt az a könyvjelző
de nem is baj. mi így szeretjük őt. mire mennénk vele, ha normális volna?"
Nekem nem jott semmi :( gerygrey@gmail
Valószínűleg nem vagy elég zsidó. A rabbi pl. egyszer sem látott a zsinagógában, ez nem shiker. :(
Erdekes... Ezek mennyire targyalhato infok itt a forumon?
szerintem egyelőre privátba kéne megvitatni mit kezdjünk vele.
Ok.
אָדער ייִדיש. קיינמאָל ווידער וועט איך שרייַבן דאָ! ָ
Olyan munkát tényleg nem kellene ajánlgatni neki, ahol egy rossz kézmozdulat azonnali halált okoz.
Asszem gyengeáramra is lehet szakosodni.
Vagy lehetne számítógépszerelő, vagy akármi.
én is gyakran könnyezem a nevetéstől. Az más.
Én alapvetően jóindulatú vagyok, és minden viccelődést félretéve mondom azt, hogy portásként tényleg jó dolga lenne a srácnak. Relatíve kevés felelősség és sok szabadidő munka közben (képezhetné magát, miközben ketyeg az órabére!!), kényelmes munka, nem baszogatják.
Még csak komoly elvárások sem lennének vele szemben, nem tudom miért taszít el rögeszmésen minden "szürke egeres" megoldást.
Mé' nem PHP-ban? :''(
Hány féléven keresztül tanultál angolul? 10? 15?
Tudsz angolul?
Én meg hálából a szájába nyomom az egyik gennyes pattanásom a hátamról. Micsoda ínyencség!
Tudsz angolul?
Az más. Az akkor mind újrakezdés volt.
azért volt újrakezdés, mert semmit sem tudtál.
nálatok is voltak szintfelmérők, ahol te mindig a legszarabb csoportba kerültél.
Bazmeg, tudtam, hogy egy klasszikus "az más"-t kapunk.
Dupla elmetrükk nem jön be.
Ha Sherlock Porks tényleg tiltakozna, juszt is elmennék.
Ez igaz. De te nem a Sherlock Porks vagy. :)
Mész vagy nem? Azt mondjad.
Várj, ez így túl bonyolult kérdés, hátha nem tudsz egyértelműen válaszolni.
1. MEGYEK KÖZVETÍTENI
2. NEM MEGYEK KÖZVETÍTENI
Számot írj!
Néhány troll igénye nem igény.
Sherlock Porks visszavedlett pistike-bloggerré.
Nincs önmagán túlmutató jelentősége.
A személye viszont lecsupaszítva uncsi.
Nagyobb igeny van ra, mint Mindara...
honnan tudod, hogy nem az igazi tc?
Amúgy te direkt szívatsz minket azzal, hogy nem vagy hajlandó feltett kérdésekre válaszolni? Nagyobb troll vagy, mint itt egyesek...
Neccharisnyában azért még izgatna, ratyi?
dehát itt alapvetően Novák Elődről van szó. rá szarik a kis sodó!
biztos valami baja van a jobbikkal :(
Azért most én biztos ami biztos, írok neki. Csak, hogy képben legyen.
Félsz Sherlock Porkstől, vagy mi van?
Nem emlékszel, hányszor alázott meg Sherlock Porks? Hogy hogyan röhögött rajtad januárban a recskabotrány idején? Elfelejtetted, amikor a bombagyáros csürhe ott handabandázott a lakásod előtt? Amikor lehugyozták a lábtörlőd?
Nem akarsz egy kicsit törleszteni neki?
Másodfok Novák Előd felpofozása miatt. (Ha jól tudom.)
A tárgyalásra viszed a víztisztítót is és guruló bambagyárasokon mész be?
Ha 10 trollnak van igénye, az kereken 10 fővel nagyobb igény, mint a Minda-perek iránt.
Minda soha nem volt senki. Soha, semmiféle jelentősége nem volt, és nem is lesz.
A személye alapból uncsi.
Saját magadad hazudtolod meg, zsidó! Te magad balfaszozod le, aki elmegy egy Minda-perre! Te BALFAAASZ!
Hol a repcsi?
Funkcionális analfabéta vagy :) Sherlock Porks (vagy aki a nevében írta a kommentet) nem tiltakozott, csak azt mondja, nem ajánlja neked, hogy megjelenj ott.
Sherlock Porks, ha tényleg te vagy, és olvasod ezt, légyszi aktiváld már a pár nappal korábban megejtett Droidzóna-regisztrációmat (Gery Greyhound néven, a szokásos mailcímmel) és akkor igazolni tudom, hogy te vagy :)
idióta vagy? nagyobb hírértéke van minda tyúkpereinek, amit 6 troll néz meg? balfasz, bevallhatod nyugodtan, hogy fosol tc-től.
Mérsékelten. Minda meg semennyire. Még mindig nem vágod?
Nézd, ha fosol az sem gond ám, de én ha a helyedben lennék, odamennék és tuti megveretném magam. Akkor lenne ismét 15 szánalmas perced a hírekben és kezdődhetne a felpörgés.
Valld be, hogy visszavágyod azokat régi szép időket. Tessék, itt a lehetőség!
Nem szereted ha a ribik összevernek?
Gondolom az olaszoknál nyitotta a lomtalanítási szezont.
A húgyagyú Mindát összesen nem nézik meg annyian a YouTube-on, mint ahány troll girosztálat ajánlott neked a felvételért. Én még az útiköltségedet is kifizettem volna, de basztál válaszolni, te szar.
Te tényleg hülye vagy.
Írj neki Sneci nevében, hogy menne vele ô is, menjen ki Pátyra és lôje agyon :D
(amúgy sincs pisztolya, úgyhogy tökmindegy)
nem vagyok mazo, csak kifinomult az erotikus életem...))
én szivesen ajánlok neki...van olyan, akinek, szopatás közben lehet mondani, hoghy okádd le a faszomat, és tényleg leokádja, ha rendesen odatolod neki..))
Sodi, amikor a homlokommal kerültél közelebbi ismeretségbe, akkor is így gondoltad? Hogy jelentéktelen vagyok?
Nem fogom ezen a mocsokfórumon tépni a számat Sodi, csak jeleztem, hogy következményei lesznek annak, ha lehetővé teszed az itt lebzselő szarfaszú gyökereknek, hogy tovább örömködjenek rajtam, és a magánéletemen.
Gondolhatod, ha Novák Elődöt gondolkodás nélkül pofon vágtam, akkor veled kapcsolatosan milyen elképzeléseim vannak. Ne kelljen megint elmennem hozzád.
Nagy az arcod zsidó, de valamiért sosem vagytok eléggé bátrak ahhoz, hogy ezt az arcomba mondjátok. Nem hát, örömködő gyökerek.
De valamiért a lefoglalt gépek tulajdonosai mélyen kussolnak. Ugye?
Ezt a Nemzet Bloggere írja, aka "Recskaboy". Nem baj, ha röhögök?
Ez most tenyleg az igazi Sherlock Porks?
Örülök, hogy idetoltad végre a röfögő képed, zsíros! (ha tényleg te vagy)
Nagyot hibáztál, Sherlock Porks, hogy megint visszaólálkodtál. Már kezdtünk teljesen belefeledkezni a kis púpos faszba, de mindig üdítő egy régi ismerősre feladni a szopóálarcot.
Hogy van Pogi, még mindig nagy a segge?
a faszt, a bayer zsóti elszabadult az inkffatusa után...)
Kőkemény vagy, én felnézek rád.
Retteg a méretes anakondától
Egyrészt az írási stílus valóban Sherlock Porksé, másrészt viszont az az elképesztő felületesség, ami alapján ezt a zsidó trágyahalmot az én weblapomnak hiszi, nem vall rá.
Akárki is vagy, kedves idegen, ha van konkrét ötleted, hogy miként tudom nem "lehetővé tenni", hogy a zsidó trollok itt mocskolódjanak, nagyon szívesen meghallgatom.
Szerintem a snecológia fóruma maradjon továbbra is a snecológia fóruma. Aki akar, csináljon egy "Sherlock Porksológia" fórumot, de oda én nem megyek, mert TC-vel konkrétan semmi bajom (nektek lehet más a véleményetek, amit tiszteletben tartok, de ti is az enyémet)
Ha törlöd valahogy ezt a fórumot akkor kőtáblákba vésve hozom le a tartalmát az emberiségnek az kurvaisten!
Gery, konkrétan leszarom az igényeidet. De ne legyen harag köztünk. Egyébként pedig láthatod, hogy van eredménye ennek a fórumnak, ideröfögött a zsíros, és látni, hogy olvassa is. Itt pedig sneci is érintett már, tehát a snecológia igényei igenis összekapcsolódnak ezen a ponton az Sherlock Porksológiáéval.
geri, itt az a jó, hogy van minden, kommunista, zsidó, cigány, náci, buzi, hetero, travi, pol-potista, jobb a szórakozás, mint fizetős prémum tv csatornákon
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 18:45:35
Szemét rendszer ez, majd bemutatom.
Mikor? Jövő héten?
May 22, 2012 18:45:35
pimpa
May 22, 2012 18:47:06
az teljesen elsikkadt, hogy a gnóm ma is prezentált egy kivonulást (soha többé nem írok ide), az aaron cuteos bukta után
de persze visszajött
szidni a rendszert :DDDD
de persze visszajött
May 22, 2012 18:47:06
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 18:48:43
Én nem teljesen értem, hogy a 16:29-es komment hogyan bizonyítja Aaron Cute-ot. Felvilágosítana valaki? :)
May 22, 2012 18:48:43
Steampunk
May 22, 2012 18:51:37
Gery = Sodi
May 22, 2012 18:51:37
Hegyizsidó
May 22, 2012 18:52:16
az teljesen elsikkadt, hogy a gnóm ma is prezentált egy kivonulást (soha többé nem írok ide), az aaron cuteos bukta után
de persze visszajött
de persze visszajött
Ez tényleg ugyanolyan mint 3 éve.
May 22, 2012 18:52:16
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 18:52:19
Gery = Sodi
Steampunk = Aaron Cute?
May 22, 2012 18:52:19
Andy Dufresne
May 22, 2012 18:52:28
Én nem teljesen értem, hogy a 16:29-es komment hogyan bizonyítja Aaron Cute-ot. Felvilágosítana valaki? :)
Az csak valasz volt egy elozore, ahol ugyanarrol a konyvjelzo savrol volt szo ahol Aaron is szerepelt.
Erre:
"asszem Sneccentyű programozási "képességeiről" mindent elárul kedvenc szkrínsotunk áron kjútos könyvjelzői mellől a "mit csinájjak többdimenziós tömbökkel?" retardtutóriál :((((
elkezdte a kis retardunk magyarázni, miért nem volt baj, hogy ott volt az a könyvjelző
de nem is baj. mi így szeretjük őt. mire mennénk vele, ha normális volna?"
May 22, 2012 18:52:28
sodileaks
May 22, 2012 18:57:51
A regisztrált zsidók nézzék meg a levelesládájukat.
Most!
Most!
May 22, 2012 18:57:51
törzsgyökeres
May 22, 2012 18:58:35
sneci, meg ne interjúvold a cigót, hogy mit csinált triesztben, mert nem érdekel senkit.
May 22, 2012 18:58:35
Gery Greyhound
May 22, 2012 19:11:48
A regisztrált zsidók nézzék meg a levelesládájukat.Most!
May 22, 2012 19:11:48
sodileaks
May 22, 2012 19:14:51
Valószínűleg nem vagy elég zsidó. A rabbi pl. egyszer sem látott a zsinagógában, ez nem shiker. :(
May 22, 2012 19:14:51
Andy Dufresne
May 22, 2012 19:16:41
A regisztrált zsidók nézzék meg a levelesládájukat.
Most!
Most!
May 22, 2012 19:16:41
sodileaks
May 22, 2012 19:19:02
sodileaksA regisztrált zsidók nézzék meg a levelesládájukat.
Most!
Most!
May 22, 2012 19:19:02
Andy Dufresne
May 22, 2012 19:20:01
Andy DufresnesodileaksA regisztrált zsidók nézzék meg a levelesládájukat.
Most!
Most!
Ok.
May 22, 2012 19:20:01
szodáj
May 22, 2012 19:22:14
Villanyszerelőnek beíratni sodit?! Megvesztetek?
És ha erősáramú kábelt kell föld alá helyezni mondjuk egy építkezésen? Ott csákányozni kell még a villanyszerelőnek is!
És ha erősáramú kábelt kell föld alá helyezni mondjuk egy építkezésen? Ott csákányozni kell még a villanyszerelőnek is!
May 22, 2012 19:22:14
törzsgyökeres
May 22, 2012 19:24:43
sneci, nincs ki a csapat. nem jössz focizni 8-tól? egy jó csatárra lenne szükségünk.
May 22, 2012 19:24:43
Gery Greyhound
May 22, 2012 19:25:15
אָדער ייִדיש. קיינמאָל ווידער וועט איך שרייַבן דאָ! ָ
May 22, 2012 19:25:15
Sodilegnagyobbrajongja
May 22, 2012 19:25:46
Olyan munkát tényleg nem kellene ajánlgatni neki, ahol egy rossz kézmozdulat azonnali halált okoz.
May 22, 2012 19:25:46
banshee
May 22, 2012 19:26:55
May 22, 2012 19:26:55
törzsgyökeres
May 22, 2012 19:27:35
sneci, dániel oldalát törölte a fb. derítsd ki mi van, hívd fel dp-t.
<a href="http://www.facebook.com/peter.daniel.167" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/peter.daniel.167</a>
<a href="http://www.facebook.com/peter.daniel.167" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/peter.daniel.167</a>
May 22, 2012 19:27:35
Steampunk
May 22, 2012 19:28:56
A mai nap után (és ezt most nem a gomb) tényleg soha többet nem írok ide. Elbőgtem magam a számítógép előtt. Kiszálltam.
May 22, 2012 19:28:56
törzsgyökeres
May 22, 2012 19:31:22
A mai nap után (és ezt most nem a gomb) tényleg soha többet nem írok ide. Elbőgtem magam a számítógép előtt. Kiszálltam.
én is gyakran könnyezem a nevetéstől. Az más.
May 22, 2012 19:31:22
szodáj
May 22, 2012 19:32:21
szodájVillanyszerelőnek beíratni sodit?! Megvesztetek?
Én alapvetően jóindulatú vagyok, és minden viccelődést félretéve mondom azt, hogy portásként tényleg jó dolga lenne a srácnak. Relatíve kevés felelősség és sok szabadidő munka közben (képezhetné magát, miközben ketyeg az órabére!!), kényelmes munka, nem baszogatják.
Még csak komoly elvárások sem lennének vele szemben, nem tudom miért taszít el rögeszmésen minden "szürke egeres" megoldást.
May 22, 2012 19:32:21
Érdemrendfelelős zsidó
May 22, 2012 19:37:19
* javában készíti a kitüntetést *
May 22, 2012 19:37:19
sodileaks
May 22, 2012 19:43:09
akkor hol is tartottunk? ja, igen aaron cute-os screenshot. :)
tagadod sneci? :)
tagadod sneci? :)
May 22, 2012 19:43:09
pilvax coffee shop
May 22, 2012 19:44:39
Ha éjjeli portásnak menne, még a Saját Megoldást is csinálhatná közben a laptopján.
May 22, 2012 19:44:39
sneciakiraly
May 22, 2012 19:44:51
"
A 6 félév az a Bsc Gazdinfó levelező.
A + 2 pedig a kerész infó nappali. "
még mindig nem értem, hogy 6 félév gazdinfó után mi értelme van még kertész infónak, ha valaki nem akar kertész lenni, csak az infó érdekli. Ugyanazt megtanulja még 1x?
"és minden viccelődést félretéve mondom azt, hogy portásként tényleg jó dolga lenne a srácnak."
lehet, egész nap netezhetne, 24/48-ban egy csomó szabadideje lenne bíróságra járni, és többet is keresne
még mindig nem értem, hogy 6 félév gazdinfó után mi értelme van még kertész infónak, ha valaki nem akar kertész lenni, csak az infó érdekli. Ugyanazt megtanulja még 1x?
"és minden viccelődést félretéve mondom azt, hogy portásként tényleg jó dolga lenne a srácnak."
lehet, egész nap netezhetne, 24/48-ban egy csomó szabadideje lenne bíróságra járni, és többet is keresne
May 22, 2012 19:44:51
sneciakiraly
May 22, 2012 19:44:54
"
May 22, 2012 19:44:54
Béla
May 22, 2012 19:45:14
Sneci, ha elmész Sherlock Porks tárgyalására, és csinálsz egy korrekt közvetítést, megkíméllek életed legsűrűbb faszerdejébe való angyalszárnycsapkodós berohanástól.
Hidd el, ha nem mész el közvetíteni, az erdrón megnemvétele csipszar lesz ahhoz képest, ami előkészítés alatt áll.
És grátiszként kapsz egy gyrostálat is.
Gondold meg!
Hidd el, ha nem mész el közvetíteni, az erdrón megnemvétele csipszar lesz ahhoz képest, ami előkészítés alatt áll.
Gondold meg!
May 22, 2012 19:45:14
pilvax coffee shop
May 22, 2012 19:45:15
* javában készíti a kitüntetést *
Mé' nem PHP-ban? :''(
May 22, 2012 19:45:15
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 19:45:23
Steampunk :
CISCO CNCA, 3 infó OKJ, 10 félév ELTE infó, 6 + 2 félév Corvinus infó :)
CISCO CNCA, 3 infó OKJ, 10 félév ELTE infó, 6 + 2 félév Corvinus infó :)
Tudsz angolul?
May 22, 2012 19:45:23
Géntolvaj református
May 22, 2012 19:49:19
Én meg hálából a szájába nyomom az egyik gennyes pattanásom a hátamról. Micsoda ínyencség!
May 22, 2012 19:49:19
sodika
May 22, 2012 19:52:00
Tudsz angolul?
May 22, 2012 19:52:00
snecigeci
May 22, 2012 19:53:45
azért volt újrakezdés, mert semmit sem tudtál.
nálatok is voltak szintfelmérők, ahol te mindig a legszarabb csoportba kerültél.
May 22, 2012 19:53:45
Tomcat
May 22, 2012 19:54:40
Sodi, a helyedben alaposan átgondolnám, elmenjek-e a tárgyalásra. Lehet, hogy a trolljaid nem mernek majd kellemetlen igazságokat mondani az élő közvetítésed során, de engem ismerhetsz annyira, hogy tudd, tartani szoktam a szavamat. Kezdhetjük majd a rejszolási szokásaiddal.
May 22, 2012 19:54:40
snecigeci
May 22, 2012 19:54:59
ez nagyon komoly ez az rgl videó. púp, kajak elmebetegekkel haverkodsz?
May 22, 2012 19:54:59
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 19:57:03
sodilegnagyobbrajongoja
Tudsz angolul?
Tudsz angolul?
Bazmeg, tudtam, hogy egy klasszikus "az más"-t kapunk.
May 22, 2012 19:57:03
sodika
May 22, 2012 19:57:25
Sodi, a helyedben alaposan átgondolnám, elmenjek-e a tárgyalásra. Lehet, hogy a trolljaid nem mernek majd kellemetlen igazságokat mondani az élő közvetítésed során, de engem ismerhetsz annyira, hogy tudd, tartani szoktam a szavamat. Kezdhetjük majd a rejszolási szokásaiddal.
May 22, 2012 19:57:25
Andy Dufresne
May 22, 2012 19:58:27
Faszfej te tenyleg nem erted, hogy ez egy erdekes esemeny, amire van igeny?
May 22, 2012 19:58:27
szodáj
May 22, 2012 19:59:04
Mész vagy nem? Azt mondjad.
Várj, ez így túl bonyolult kérdés, hátha nem tudsz egyértelműen válaszolni.
1. MEGYEK KÖZVETÍTENI
2. NEM MEGYEK KÖZVETÍTENI
Számot írj!
May 22, 2012 19:59:04
sodika
May 22, 2012 20:00:58
Faszfej te tenyleg nem erted, hogy ez egy erdekes esemeny, amire van igeny?
May 22, 2012 20:00:58
Andy Dufresne
May 22, 2012 20:02:27
Nagyobb igeny van ra, mint Mindara...
May 22, 2012 20:02:27
sneciakiraly
May 22, 2012 20:02:40
"
Néhány troll igénye nem igény."
pedig a minda peeket csak ők nézték, bár nekik sem volt rá igényük.
Az RGL videó mi a szarról szól?
Néhány troll igénye nem igény."
pedig a minda peeket csak ők nézték, bár nekik sem volt rá igényük.
Az RGL videó mi a szarról szól?
May 22, 2012 20:02:40
Andy Dufresne
May 22, 2012 20:02:51
Tobb ezres nezettseged lenne...
May 22, 2012 20:02:51
snecigeci
May 22, 2012 20:03:06
a minda-perekre nagyobb igény van, te balfasz?
May 22, 2012 20:03:06
sodileaks
May 22, 2012 20:03:28
te nem a Sherlock Porks vagy. :)
honnan tudod, hogy nem az igazi tc?
szodáj
Amúgy te direkt szívatsz minket azzal, hogy nem vagy hajlandó feltett kérdésekre válaszolni? Nagyobb troll vagy, mint itt egyesek...
szeszesember
May 22, 2012 20:03:51
Szóval fosol tőle, zsidó. Sherlock Porks visszavedlett pistike-bloggerré.
May 22, 2012 20:03:51
Kóser Szalonna
May 22, 2012 20:04:04
Neccharisnyában azért még izgatna, ratyi?
May 22, 2012 20:04:04
pilvax coffee shop
May 22, 2012 20:05:21
De ha a közönséged néhány trollból áll összvissz?
Meg kéne becsülni ami van :d
Meg kéne becsülni ami van :d
May 22, 2012 20:05:21
pimpa
May 22, 2012 20:07:10
sodikaNéhány troll igénye nem igény.
A személye viszont lecsupaszítva uncsi.Szóval fosol tőle, zsidó.
A személye viszont lecsupaszítva uncsi.Szóval fosol tőle, zsidó.
dehát itt alapvetően Novák Elődről van szó. rá szarik a kis sodó!
biztos valami baja van a jobbikkal :(
May 22, 2012 20:07:10
Hegyizsidó
May 22, 2012 20:07:44
Azért most én biztos ami biztos, írok neki. Csak, hogy képben legyen.
May 22, 2012 20:07:44
szarszag.van
May 22, 2012 20:07:45
szimplan fosol Tc-tol.. ennyi
May 22, 2012 20:07:45
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 20:07:55
Félsz Sherlock Porkstől, vagy mi van?
Nem emlékszel, hányszor alázott meg Sherlock Porks? Hogy hogyan röhögött rajtad januárban a recskabotrány idején? Elfelejtetted, amikor a bombagyáros csürhe ott handabandázott a lakásod előtt? Amikor lehugyozták a lábtörlőd?
Nem akarsz egy kicsit törleszteni neki?
May 22, 2012 20:07:55
grafikus007
May 22, 2012 20:08:57
miről fog szólni ez a tc per egyébként?
May 22, 2012 20:08:57
lehugyozott lábtörlő
May 22, 2012 20:12:23
Bosszulj meg, SoDI!
May 22, 2012 20:12:23
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 20:14:04
miről fog szólni ez a tc per egyébként?
Másodfok Novák Előd felpofozása miatt. (Ha jól tudom.)
May 22, 2012 20:14:04
banshee
May 22, 2012 20:15:39
May 22, 2012 20:15:39
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 20:16:01
Ha 10 trollnak van igénye, az kereken 10 fővel nagyobb igény, mint a Minda-perek iránt.
Minda soha nem volt senki. Soha, semmiféle jelentősége nem volt, és nem is lesz.
A személye alapból uncsi.
Saját magadad hazudtolod meg, zsidó! Te magad balfaszozod le, aki elmegy egy Minda-perre! Te BALFAAASZ!
Hol a repcsi?
May 22, 2012 20:16:01
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 20:18:26
Funkcionális analfabéta vagy :) Sherlock Porks (vagy aki a nevében írta a kommentet) nem tiltakozott, csak azt mondja, nem ajánlja neked, hogy megjelenj ott.
Sherlock Porks, ha tényleg te vagy, és olvasod ezt, légyszi aktiváld már a pár nappal korábban megejtett Droidzóna-regisztrációmat (Gery Greyhound néven, a szokásos mailcímmel) és akkor igazolni tudom, hogy te vagy :)
May 22, 2012 20:18:26
broni
May 22, 2012 20:18:58
emőkének megvan még a kisdobos dobja???
May 22, 2012 20:18:58
sodika
May 22, 2012 20:29:29
Idióták vagytok. Sherlock Porks olyan, mint Princz Gábor 10 évvel később. Hogy miként döntenek egy azóta húzódó perében, ma már legfeljebb mérsékelten hírérték.
May 22, 2012 20:29:29
snecigeci
May 22, 2012 20:30:54
Idióták vagytok. Sherlock Porks olyan, mint Princz Gábor 10 évvel később. Hogy miként döntenek egy azóta húzódó perében, ma már legfeljebb mérsékelten hírérték.
idióta vagy? nagyobb hírértéke van minda tyúkpereinek, amit 6 troll néz meg? balfasz, bevallhatod nyugodtan, hogy fosol tc-től.
May 22, 2012 20:30:54
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 20:31:32
Mérsékelten. Minda meg semennyire. Még mindig nem vágod?
May 22, 2012 20:31:32
snecigeci
May 22, 2012 20:34:04
ez nagyon szar kifogás, púp. a kuruc-olvasók nagy részét érdekelné a tc-per.
a minda-tyúkperek viszont lófaszt se érdekelnek, de arra mindig elmész.
a minda-tyúkperek viszont lófaszt se érdekelnek, de arra mindig elmész.
May 22, 2012 20:34:04
Hegyizsidó
May 22, 2012 20:35:17
Nézd, ha fosol az sem gond ám, de én ha a helyedben lennék, odamennék és tuti megveretném magam. Akkor lenne ismét 15 szánalmas perced a hírekben és kezdődhetne a felpörgés.
Valld be, hogy visszavágyod azokat régi szép időket. Tessék, itt a lehetőség!
May 22, 2012 20:35:17
banshee
May 22, 2012 20:35:25
Naná hogy fosik.
Csak a nevét meghallja már bújik is az ágyneműtartóba.
Csak a nevét meghallja már bújik is az ágyneműtartóba.
May 22, 2012 20:35:25
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 20:37:30
Sodi, itt nem csak Sherlock Porks-per van, hanem Novák Előd-per is.
Már Novák Előd sem érdekel?
Már Novák Előd sem érdekel?
May 22, 2012 20:37:30
broni
May 22, 2012 20:37:34
igazságot Sherlock Porksnek!!! szabadságot a hősnek!!!!!!
May 22, 2012 20:37:34
snecigeci
May 22, 2012 20:37:40
púp, ha összeveretnéd magad tc-vel, aki emiatt börtönbe kerül, garantálom, hogy nem lenne gondod 1-2 hónapig a villanyszámlával, a zsidóid nem lennének szűkmarkúak.
May 22, 2012 20:37:40
banshee
May 22, 2012 20:43:44
A recskaboyozástól fosik.
Mert nem fog tudni olyan hangosan zacskót csörgetni hogy az ne hallatszon...:-DDD
Mert nem fog tudni olyan hangosan zacskót csörgetni hogy az ne hallatszon...:-DDD
May 22, 2012 20:43:44
broni
May 22, 2012 20:47:43
engem helena úrnő akart összeverni, de montam neki, elég, ha szájba hugyozik, meg kinyalom a seggét-....
May 22, 2012 20:47:43
pilvax coffee shop
May 22, 2012 20:50:19
Gábor László Rácz
Ha van isten, reggelre megdöglök. Úgy sem lesz már semmim és senkim ebben a kurva életben.
Gábor László Rácz
Jó lenne végre fejbelőnöm magam. Mi a picsának élek, ha szarnak se néznek?
Ha van isten, reggelre megdöglök. Úgy sem lesz már semmim és senkim ebben a kurva életben.
Gábor László Rácz
May 22, 2012 20:50:19
pilvax coffee shop
May 22, 2012 20:50:44
engem helena úrnő akart összeverni, de montam neki, elég, ha szájba hugyozik, meg kinyalom a seggét-....
May 22, 2012 20:50:44
Ószövetségi Düh
May 22, 2012 20:51:45
sneci, meg ne interjúvold a cigót, hogy mit csinált triesztben, mert nem érdekel senkit.
Gondolom az olaszoknál nyitotta a lomtalanítási szezont.
May 22, 2012 20:51:45
Ószövetségi Düh
May 22, 2012 20:54:54
A húgyagyú Mindát összesen nem nézik meg annyian a YouTube-on, mint ahány troll girosztálat ajánlott neked a felvételért. Én még az útiköltségedet is kifizettem volna, de basztál válaszolni, te szar.
Te tényleg hülye vagy.
May 22, 2012 20:54:54
Ószövetségi Düh
May 22, 2012 20:57:12
Gábor László Rácz
Gábor László Rácz
Gábor László Rácz
Írj neki Sneci nevében, hogy menne vele ô is, menjen ki Pátyra és lôje agyon :D
(amúgy sincs pisztolya, úgyhogy tökmindegy)
May 22, 2012 20:57:12
Hegyizsidó
May 22, 2012 20:57:26
Sodi!
Ha elmész akkor fiztek neked egy kurvát, kiválasztod a beszamolok pont com oldalról és állom az egy órás bulit.
Kérhetsz extrákat is.
Fontold meg.
Ha elmész akkor fiztek neked egy kurvát, kiválasztod a beszamolok pont com oldalról és állom az egy órás bulit.
Kérhetsz extrákat is.
Fontold meg.
May 22, 2012 20:57:26
broni
May 22, 2012 20:57:27
nem vagyok mazo, csak kifinomult az erotikus életem...))
May 22, 2012 20:57:27
Sidney Pollack
May 22, 2012 20:59:16
A sodikat lelövik, ugye?
May 22, 2012 20:59:16
sodilegnagyobbrajongoja
May 22, 2012 21:00:01
A vicc az, hogy egy Sherlock Porks-Novák per még tényleg érdekelne is.
May 22, 2012 21:00:01
broni
May 22, 2012 21:07:15
Sodi!
Kérhetsz extrákat is.
Fontold meg.
Kérhetsz extrákat is.
Fontold meg.
én szivesen ajánlok neki...van olyan, akinek, szopatás közben lehet mondani, hoghy okádd le a faszomat, és tényleg leokádja, ha rendesen odatolod neki..))
May 22, 2012 21:07:15
Tomcat
May 22, 2012 21:09:10
Sodi, amikor a homlokommal kerültél közelebbi ismeretségbe, akkor is így gondoltad? Hogy jelentéktelen vagyok?
Nem fogom ezen a mocsokfórumon tépni a számat Sodi, csak jeleztem, hogy következményei lesznek annak, ha lehetővé teszed az itt lebzselő szarfaszú gyökereknek, hogy tovább örömködjenek rajtam, és a magánéletemen.
Gondolhatod, ha Novák Elődöt gondolkodás nélkül pofon vágtam, akkor veled kapcsolatosan milyen elképzeléseim vannak. Ne kelljen megint elmennem hozzád.
May 22, 2012 21:09:10
Hegyizsidó
May 22, 2012 21:12:03
Sodrák! Gyrostál és kurva hegyek, mi kell még?
Forgathatnál is a kurvákról egy jó kis dokumentumfilmet, a K2 óta úgysem foglalkozott a témával senki. Aztán ki tudja, hátha találsz egy nemzeti érzelmű ribancot hosszútávra, dobhatnád a szexnagyit és a férjét.
Forgathatnál is a kurvákról egy jó kis dokumentumfilmet, a K2 óta úgysem foglalkozott a témával senki. Aztán ki tudja, hátha találsz egy nemzeti érzelmű ribancot hosszútávra, dobhatnád a szexnagyit és a férjét.
May 22, 2012 21:12:03
Tomcat
May 22, 2012 21:12:09
Nagy az arcod zsidó, de valamiért sosem vagytok eléggé bátrak ahhoz, hogy ezt az arcomba mondjátok. Nem hát, örömködő gyökerek.
May 22, 2012 21:12:09
Tomcat
May 22, 2012 21:13:54
Ezt a Nemzet Bloggere írja, aka "Recskaboy". Nem baj, ha röhögök?
May 22, 2012 21:13:54
Zulu
May 22, 2012 21:14:06
May 22, 2012 21:14:06
Béla
May 22, 2012 21:18:21
Örülök, hogy idetoltad végre a röfögő képed, zsíros! (ha tényleg te vagy)
Nagyot hibáztál, Sherlock Porks, hogy megint visszaólálkodtál. Már kezdtünk teljesen belefeledkezni a kis púpos faszba, de mindig üdítő egy régi ismerősre feladni a szopóálarcot.
Hogy van Pogi, még mindig nagy a segge?
May 22, 2012 21:18:21
broni
May 22, 2012 21:18:42
Sherlock PorksNagy az arcod zsidó, de valamiért sosem vagytok eléggé bátrak ahhoz, hogy ezt az arcomba mondjátok. Nem hát, örömködő gyökerek.
a faszt, a bayer zsóti elszabadult az inkffatusa után...)
May 22, 2012 21:18:42
igazan igazi tomketty
May 22, 2012 21:20:04
Tomci!
Es a scene-rol ellopott monitor megvan meg?
vagy a lamerdemo amiben teged szopatnak?
es hogy kivetett magabol a scene tarsadalom (is)?
aztan felvetted a turbomagyar alcat, de kilogott a liberalis lolab, igy azok is kivetettek magukbol...
egy ilyen dagadt sodi vagy aki kicsit jobban ert hozza, de a viziod neked is erosebb, mint a valosag...
Es a scene-rol ellopott monitor megvan meg?
vagy a lamerdemo amiben teged szopatnak?
es hogy kivetett magabol a scene tarsadalom (is)?
aztan felvetted a turbomagyar alcat, de kilogott a liberalis lolab, igy azok is kivetettek magukbol...
egy ilyen dagadt sodi vagy aki kicsit jobban ert hozza, de a viziod neked is erosebb, mint a valosag...
May 22, 2012 21:20:04
Hegyizsidó
May 22, 2012 21:22:27
Kőkemény vagy, én felnézek rád.
May 22, 2012 21:22:27
beszamolok.com
May 22, 2012 21:24:02
Sodi!
Kérhetsz extrákat is.
Fontold meg.
Kérhetsz extrákat is.
Fontold meg.
Retteg a méretes anakondától
May 22, 2012 21:24:02
Hegyizsidó
May 22, 2012 21:24:29
Tényleg, Dragonnal mi lehet? Merre izzadja magát csatakosra?
May 22, 2012 21:24:29
sodika
May 22, 2012 21:25:36
következményei lesznek annak, ha lehetővé teszed az itt lebzselő szarfaszú gyökereknek, hogy tovább örömködjenek rajtam, és a magánéletemen.
Egyrészt az írási stílus valóban Sherlock Porksé, másrészt viszont az az elképesztő felületesség, ami alapján ezt a zsidó trágyahalmot az én weblapomnak hiszi, nem vall rá.
Akárki is vagy, kedves idegen, ha van konkrét ötleted, hogy miként tudom nem "lehetővé tenni", hogy a zsidó trollok itt mocskolódjanak, nagyon szívesen meghallgatom.
May 22, 2012 21:25:36
Gery Greyhound, hahó!
May 22, 2012 21:25:47
Örülök, hogy idetoltad végre a röfögő képed, zsíros! (ha tényleg te vagy)Nagyot hibáztál, Sherlock Porks, hogy megint visszaólálkodtál. Már kezdtünk teljesen belefeledkezni a kis púpos faszba, de mindig üdítő egy régi ismerősre feladni a szopóálarcot.Hogy van Pogi, még mindig nagy a segge?
Szerintem a snecológia fóruma maradjon továbbra is a snecológia fóruma. Aki akar, csináljon egy "Sherlock Porksológia" fórumot, de oda én nem megyek, mert TC-vel konkrétan semmi bajom (nektek lehet más a véleményetek, amit tiszteletben tartok, de ti is az enyémet)
May 22, 2012 21:25:47
Mózes
May 22, 2012 21:27:43
Sherlock Porkskövetkezményei lesznek annak, ha lehetővé teszed az itt lebzselő szarfaszú gyökereknek, hogy tovább örömködjenek rajtam, és a magánéletemen.
Ha törlöd valahogy ezt a fórumot akkor kőtáblákba vésve hozom le a tartalmát az emberiségnek az kurvaisten!
May 22, 2012 21:27:43
Béla
May 22, 2012 21:27:55
"Biztosak lehetünk hát benne, hogy a Facebookkal valami baj van. Egy-két év múlva ki fog derülni, hogy mi az. Addig is csak az vegyen részvényt, aki pár év múlva érdekességként akar majd túladni rajtuk valamilyen numizmatikai börzén."
Sherlock Porks, ha ez is úgy jön be, mint hogy a Jobbik egy lufi, akkor már bánom, hogy nem minden pénzemet tettem fel a facebookra. :DDD
Sherlock Porks, ha ez is úgy jön be, mint hogy a Jobbik egy lufi, akkor már bánom, hogy nem minden pénzemet tettem fel a facebookra. :DDD
May 22, 2012 21:27:55
Béla
May 22, 2012 21:29:44
Gery, konkrétan leszarom az igényeidet. De ne legyen harag köztünk. Egyébként pedig láthatod, hogy van eredménye ennek a fórumnak, ideröfögött a zsíros, és látni, hogy olvassa is. Itt pedig sneci is érintett már, tehát a snecológia igényei igenis összekapcsolódnak ezen a ponton az Sherlock Porksológiáéval.
May 22, 2012 21:29:44
broni
May 22, 2012 21:29:49
geri, itt az a jó, hogy van minden, kommunista, zsidó, cigány, náci, buzi, hetero, travi, pol-potista, jobb a szórakozás, mint fizetős prémum tv csatornákon
May 22, 2012 21:29:49
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

hülyeség. az iratokat kell átnézni, és konzultálni hozzáértő jogásszal. nem mindával.
Az irat egy dolog. Általában megállapítják, hogy nem igaz, amit mond. Hiába van ez a papíron. Részletes indoklás nincs, a bíróság úgy látta. Vagy ha mégis igaz, nem jelentős súlyú a sérelem, ami érte emiatt.
Szemét rendszer ez, majd bemutatom.
idióta vagy. az iratok és a jogszabályok alapján lehet kenni-vágni egy ügyet, nem 1-1 tárgyalási videó alapján. te egyetlen ügyet sem ismersz behatóan amit közvetítettél. elmondani sem tudod miről van szó.
amúgy semmi baj nincs a rendszerrel, csak tudni kell a rendszer szabályait, és jól kell tudni használni azokat.
nem az esővel van a baj, hanem az idiótával, aki esernyő nélkül megy ki az esőre, és aztán az időjárást hibáztatja, amiért elázott.