ezt a kezdeményezést feltenném kickstarterre...
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
Ennél sokkal többet keresel vele?
Van egy horgászstégje és egy ladikja? Nagy májer lehet az arc. Méghogy yacht...
szerintem próbáld ki, hogy segélyt kérsz
oh wait... mert ahhoz regisztrálnod kéne magad és elfogadnod, ha munkát ajánlanak, úgyhogy ne dicsekedj azzal, hogy re nem kérsz segélyt, te krumplibogarak gyöngye
MEG.
FOGSZ.
DÖGLENI : )
Na ez vagy te, te lusta féreg. Inkább éhezel csak dolgozni ne kelljen.
Akkor itt egy 30.000 forintos tanács Silingótól:
Foglalkozz esetleg a jelennel.
Október 23-ára basztál megemlékezni.
Mindkét szülőm kiválóan ért a saját helyzetének rontásához, sajnos ezt tőlük örököltem. A különbség talán annyi, hogy én újabb generációként legalább tanulok a hibáimból.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
akkor meg mijafaszt büszkélkedsz azzal, hogy te nem kérsz segélyt? habozás kérnél, ha nem kéne regisztrálni és nem fenyegerne az a vesézly, hogy elzavarnak dolgozni
Volt itt a Szimplában olyan ünneplés, hogy megnézték a Ember tragédiáját. Hogy a francba jön '56-hoz, nem értettem, úgyhogy el sem mentem rá.
Akkor mégis mit akarsz tőlem, te lúzer szar??!?!??
és ez, alapvetően jól van így
Te vitted a nyomorba a szüleidet! Nem maguktól lettek földönfutók. Ha te nem vagy, apádnak van egy budai lakása és 3 millió forintja, anyád meg úgy 8-10 millióval beljebb van minimum.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Előbb fogászat, meg minden szar.
De gyakorolni addig is lehet.
Minden egy folyamat. :D
Nálad a stressz=munka.
H
A
Z
A
Á
R
U
L
Ó
Nem. Stressz = ha nem gördülékenyek át átláthatóak a dolgok.
Én segítenék, de amíg nincs cím, csak kvázi légből kapott tippek, addig hiába.
A Turiner utca 14-gyel is nagyon sokra mentetek.
Pedig ott méterpontosan tudtátok már, hol lakom.
Több mint két héten át. :)
Ha ilyen magabiztos vagy, hogy úgyse tudunk megszopatni, akkor miért nem írod be most a címed?
Mikor kimentél, akkor egy hónapot írtál, most akkor hogy van ez?
Hazug egy mocsok voltál világéletedben.
Nabazmeg, a humán műveltség megint lecsapta a biztosítékot.
Te ostoba mélyproli.
Úristen, te utolsó mocskos, primitív féreg. Ezeket a fényünnepeket többnyire Ázsiából vették át. Yi Peng, Loy Krathong, Diwali, stb. Az első ilyenre amit élőben láttam, egy Chiang Mai nevű városban, a párom vitt el, és fogalmam sem volt, mire készül. Amit te "szar"-nak nevezel attól mi órákig álltunk könnyes szemmel.
Te egy
utolsó
mocskos
érzelmileg döglött
cinikus
primitív
nyomorult
szomorú
magányos
hálátlan
foslepény vagy, és ne feledd el, hogy a röhögés, a kamu nyugalom, az egybites bölcssség amit érzel, az nem az életed. Az csak a moslék cefre.
tiszta szerencse, hogy ott Berlin, Germany k9rnyékén az nem úgy megy, hogy csak úgy odaadják
bár van egy olyan érzésem, hogy a német adófizetőknek nem kell majd ezt a koszlott krumplibogarat eltartaniuk, mert a munkfrász visszatartja attól, hogy segélyért folyamodjon
S az megfordult a féreg agyadban, hogy cca. 30 milliót költöttek rád feleslegesen? A helyzetüket azzal javíthatták volna ha nem költenek rád hanem hagynak a picsába elpusztulni.
Te nem senki vagy hanem egy 0. Tényleg mi lesz a éjszakai program. Fogod a bérleted és mész egy kört a metróval szigorúan egyedül te élet császára.
Előbb utóbb megleszel kiskancsó.
HOL?
HOL TANULSZ NYELVET?
Szeptemberben leléceltél a tanfolyamról.
Barátaid nincsenek.
Az utcára nem mész ki.
Hol tanulsz nyelvet, buzihuszár?
Lebuktál a tanfolyammal is, te kis köcsög.
vagyis soha
nem felelnél meg, mert nem regisztráltattad magad a megfelelő hivatalnál, nincs bejelentett lakhelyed, stb. stb.
Ez hogy lehet? Hiszen te nem vagy munkanélküli! 24/7-ben a home office-odban dolgozol Magyarországra, a korábbi intenzitás kétszázszorosával. Mégis hogy felelhetnél meg?
0 x 200=0 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hogy te micsoda undorító, utolsó féreg vagy, görcs! Komolyan mondom, nem kapok levegőt!
Oké, de ha nyelvtanulásnak fogom fel, meg tapasztalatszerzésnek, és nem nem a pénzre gondolok elődsorban (aki pénzért meg külföldre, azt bizony torkon hánynál, és élvezném is), akkor nem gáz a fáradtság áldozata sem.
vágod
Hát mondjuk azt abbahagynám ugye. :D
Endre, te tényleg inkább az élősködést választanád, minthogy dolgozz? Mennyire vagy undorító, bazmeg?!
Hánynom kell tőled, te parazita!
Amit 200-ért láttam, az olyan nyomorúságos patkánylyuk volt, hiába volt az is itt a környéken, hogy azóta örömmel fizetek 300 fölött. :D
Urizálsz, Csekonics báró? 200 EUR az 60 rugó, egy kétszobás lakás bérleti díja Pesten. Nyilvánvaló, hogy ez nem megfelelő őfenségének, külföldön kell elbaszni a pénzt,
Nem szabad a dolgokat átszámolni, mert agyfaszt kapsz.
El kell vonatkoztatni az otthoni valóságtól.
Még akkor is, ha forintban fizetnek, mint engem.
Szakmai referenciám pedig van. Az elmúlt éveim. Egyetemi tanulmányok is vannak mögöttem. Az más kérdés, hogy annak idején a 2008-as válság miatt nem fejeztem be, utána meg már, amikor nélküle is boldogultam, nem akartam.
Boldogultál Endre? Te most itt mindenkit hülyének nézel bazmeg, hogy úgy teszel mintha nem a gazdatestjeiden függtél volna 4 éven keresztül, amióta elkezdődött a pályakezdő időszakod, te piócageci. Áruld már el, ki a faszomat akarsz itt hülyének nézni?
Ez ugyanaz a fos duma, minthogy te nem laktál az irodában. Nem a gecit, még leveleztem is az egyik eltartóddal. Na ezek után még van pofád letagadni, mi?
Milyen referenciáid? Webprogramozóként "esetleg" kérhetik egy-egy általad létrehozott és üzemeltetett honlap bemutatását, a kódját stb. Esetleg azt, hogy lépj be az adminfelületre, hogy lássák, nem csak úgy bemondod. Mivel fogsz jönni? A Magyar Gazdaság Párttal vagy szélkerekes webshopoddal?
Meg fogják kérdezni, hogy az utóbbi hat évben mit csináltál, milyen továbbképzéseken, konferenciákon vettél részt stb.
Kit nézel hülyének, te fasz?
Már az önéletrajzod elolvasása után sem hívnálak be interjúra, de az élőben előadott hazudozásaidat még laikusként is kiröhögném, nemhogy IT-sként.
Csak a segílykére mész, te féreg, ez az igazság. De szerintem lesz egy-két olyan troll, aki "segít" majd neked ebben XD
Fél napja várjuk az excelt és egy számot, hogy mennyit skáláztál ebben a hónapban, erre csak az autista fost szórod a fórumra. Elő az excellel, te majom!
Takarodj már a kurva anyádba ezzel a válság szöveggel, a könyökömön jön az összes hazugságod! A trollégák elég jól bírják ezt a hazugság cunamit, én dühömben elkezdtem enni. Te meg kapj ki a zsákból egy krumplit nyomd abba a jávorszarvas fejedbe, addig sem fosod ide a mocskaidat!
Meg fogják kérdezni, hogy az utóbbi hat évben mit csináltál, milyen továbbképzéseken, konferenciákon vettél részt stb.
És válaszolni is fogok. Online marketing konferenciák, a továbbképzés meg a meló közben gyakorlat volt.
Endre, itt áradoztál a berlini tömegközlekedésről. Ha nem lennél fogyatékos, tudnád, hogy az U-bahn vagy az S-bahn kimegy a város legkülső részeire is, és onnan is maximum fél óra alatt bent lehet lenni bárhol. Ha nem a centrumban veszel ki szobát, teljesen jókat lehet találni 200-250 euróért.
És ne urizáljál, te hülye fasz, mert egyszerűen nem teheted meg! Nem vagy abban a helyzetben, mert nem termelsz pénzt! Egész életedben nem dolgoztál, még szakmai gyakorlatra sem mentél el egy napra sem, bazmeg!
Hihetetlen, mennyire undorító vagy!
Min? Hogy összejött egy irodai kanapé anyád kapcsolatainak köszönhetően?
Vagy hogy sikerült havi 30 rugót kiskálázni a legjobb hónapodban?
Tényleg döbbenetes teljesítmény, le a kalappal!
Elérted az életképtelenséget? Szerinted egy programozó annyit keres hogy éveken keresztül irodai kegyelemkanapén lakjon? Ezt akartad elérni az egyetemre iratkozással, Recskaboy?
A SoDInak jár, mert megteheti más pénzéből. 150 euróból mennyi krumplira futná?
Mióta ilyen nagyok az igényeid? Régen megfelelt az a 6-7 nm-es "patkánylyuk" és az asztal alá dobott hálózsák. :)
Te nyomorult, évekkel ezelőtt felírtad egy A4-es lapra a sablonszövegeidet és bemagoltad, azóta már fejből fosod a mantrát. Akik sok éve követik a lumpen életedet, azok csak röhögnek a hazugságaidon.
Meg fogják kérdezni, hogy webprogramozóként mégis minek jártál online marketing konferenciákra. Utána pedig azt, hogy ki a faszom az Schlingloff Sándor.
A továbbképzés meg nem az, hogy dolgozol, hanem a németek szeretnek egy-két évente részt venni jó nevű cégek által szervezett, pár napos oktatásokon, hogy a tudásuk állandóan friss, versenyképes legyen. Erről papírt is kapnak. Meg fogják kérdezni, hol a HTML5-ös, JavaScript és egyéb oktatásokon szerzett okleveled.
Le fogják kurva magasról szarni, hogy anyád mit fizetett és mit nem, sőt lehet, hogy felteszik a kérdést, hogy miért nem vettél fel diákhitelt. LOL XD
Az már csak hab lesz a tortán, hogy legalább 8-10 éve dolgoznod kéne, tehát ha diplomád nincs is, a szakmai tapasztalatodnak és a kapcsolati tőkednek már elég komolynak kéne lennie. Aztán megnézik a kódodat és a LinkedIn profilodat...
Szóval a hazudozás helyett inkább azt meséld el, ki tart el, és hogy mikor kell majd hazajönnöd!
Ezt Szodicsú sem fogalmazhatta volna meg szebben! A zöldövezeti úrifiú visszatérésének lehetünk tanúi?
Szerző:
tabdi gléda
Nov 08, 2014 21:23:21
Válasz
(5)
a púposnak igen fejlett az érzelmi oldala, legalábbis az ejakulációhoz szükséges ingerületátvitelt tekintve.
Nov 08, 2014 21:23:21
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 08, 2014 21:23:55
x16)
Ma nem lesz németcsibe-vadászat bebaszás?
Kár. Hátha megint megvernének az utcán.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
tabdi gléda
Nov 08, 2014 21:25:10
a gyagyás feltett szándéka, hogy újabb faszerdőt provokáljon maga ellen.
Nov 08, 2014 21:25:10
Sam
(
x6)
Nov 08, 2014 21:25:28
x6)
Ma nem lesz németcsibe-vadászat bebaszás?
ezt a kezdeményezést feltenném kickstarterre...
banshee
(
x24)
Nov 08, 2014 21:25:30
x24)
Csodálkoznék, ha 10 centet lennék képes keresni szexszel. :D
Ennél sokkal többet keresel vele?
Szodicsú
Nov 08, 2014 21:25:37
Szeremley Huba rendszeresen megfordul imitt-amott a világban még mindig, Belize-ben saját dokkja és yachtja van.
Van egy horgászstégje és egy ladikja? Nagy májer lehet az arc. Méghogy yacht...
Nov 08, 2014 21:25:37
Sam
(
x6)
Nov 08, 2014 21:27:16
x6)
Szóval Endre. Csak hogy értsük egymást. Az én erkölcsöm azt mondatja, hogy az ilyen embert meg kell nevelni.
Kétes érzések vannak bennem. Egyrészt jó helyen vagy ott, nem mérgezed tovább az országunkat. Ugyanakkor kár hogy olyan messze vagy, bár a tréfatagozat egész gyorsan nemzetközivé képezte magát (nekik külön gratula).
Kétes érzések vannak bennem. Egyrészt jó helyen vagy ott, nem mérgezed tovább az országunkat. Ugyanakkor kár hogy olyan messze vagy, bár a tréfatagozat egész gyorsan nemzetközivé képezte magát (nekik külön gratula).
tréfatagozat
Nov 08, 2014 21:29:10
* nem mosolyog *
Nov 08, 2014 21:29:10
jiddise máme
(
x11)
Nov 08, 2014 21:32:33
x11)
nabazdmeg abüdöskurvaanyád
szerintem próbáld ki, hogy segélyt kérsz
oh wait... mert ahhoz regisztrálnod kéne magad és elfogadnod, ha munkát ajánlanak, úgyhogy ne dicsekedj azzal, hogy re nem kérsz segélyt, te krumplibogarak gyöngye
sodika
Nov 08, 2014 21:35:53
Igen, a Hartz-IV nagy hátránya, hogy bár megélsz belőle, de elküldhetnek mellette 1 eurós munkára akár utcát söpörni.
Szóval inkább nem kell. :D
Nov 08, 2014 21:35:53
tréfatagozat
Nov 08, 2014 21:36:54
Igen, a Hartz-IV nagy hátránya, hogy bár megélsz belőle, de elküldhetnek mellette 1 eurós munkára akár utcát söpörni.
MEG.
FOGSZ.
DÖGLENI : )
Nov 08, 2014 21:36:54
Hiénaverő
Nov 08, 2014 21:37:34
Nov 08, 2014 21:37:34
sodika
Nov 08, 2014 21:39:05
Sam:
A múlt az úgy van.
Én mindig a jövőbe nézek.
Még a jelent is csak annyira, hogy szolgálja-e a jövőt.
Pl. a stressz az nem, ezért azt tudatosan kerülöm.
A múlt az úgy van.
Nov 08, 2014 21:39:05
-
Nov 08, 2014 21:40:21
Sodi a családod nyomorát is te vonzottad be tohonyaságoddal?
Egyébként tényleg shiker, hogy himringyó lettél. Remélhetőleg jön a recskagate 2.0 is.
Egyébként tényleg shiker, hogy himringyó lettél. Remélhetőleg jön a recskagate 2.0 is.
Nov 08, 2014 21:40:21
-
Nov 08, 2014 21:41:58
Sodikának ma nem sikerült összeszopni egy diszkó belépőre.
Nov 08, 2014 21:41:58
sodika
Nov 08, 2014 21:44:26
Mindjárt megyek az éjszakába, nyugi má'.
Egyébként 25-ös faldöntő évforduló van.
Ezen a hétvégén nem megyek olyan helyre, ami nem erről szól.
Nov 08, 2014 21:44:26
Sam
(
x6)
Nov 08, 2014 21:44:50
x6)
Sam:
A múlt az úgy van.
A múlt az úgy van.
Akkor itt egy 30.000 forintos tanács Silingótól:
Foglalkozz esetleg a jelennel.
kurvá anyádat
Nov 08, 2014 21:45:46
Mindjárt megyek az éjszakába, nyugi má'.
Nov 08, 2014 21:45:46
sodika
Nov 08, 2014 21:46:08
Sodi a családod nyomorát is te vonzottad be tohonyaságoddal?
Mindkét szülőm kiválóan ért a saját helyzetének rontásához, sajnos ezt tőlük örököltem. A különbség talán annyi, hogy én újabb generációként legalább tanulok a hibáimból.
Nov 08, 2014 21:46:08
jiddise máme
(
x11)
Nov 08, 2014 21:46:49
x11)
akkor meg mijafaszt büszkélkedsz azzal, hogy te nem kérsz segélyt? habozás kérnél, ha nem kéne regisztrálni és nem fenyegerne az a vesézly, hogy elzavarnak dolgozni
sodika
Nov 08, 2014 21:47:03
Volt itt a Szimplában olyan ünneplés, hogy megnézték a Ember tragédiáját. Hogy a francba jön '56-hoz, nem értettem, úgyhogy el sem mentem rá.
Nov 08, 2014 21:47:03
bájos németcsibe
Nov 08, 2014 21:47:28
Csodálkoznék, ha 10 centet lennék képes keresni szexszel. :D
Nov 08, 2014 21:47:28
sodika
Nov 08, 2014 21:48:20
jiddise máme: Első három hónapban nem zavarnak el.
Szóval ha kérek is, tervszerűen fogom tenni, amikor már a célját is képes szolgálni (munkahelykeresés -és találás).
Szóval ha kérek is, tervszerűen fogom tenni, amikor már a célját is képes szolgálni (munkahelykeresés -és találás).
jiddise máme
(
x11)
x11)
és ez, alapvetően jól van így
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 08, 2014 21:48:54
x16)
Te vitted a nyomorba a szüleidet! Nem maguktól lettek földönfutók. Ha te nem vagy, apádnak van egy budai lakása és 3 millió forintja, anyád meg úgy 8-10 millióval beljebb van minimum.
sodika
Nov 08, 2014 21:49:01
Előbb fogászat, meg minden szar.
De gyakorolni addig is lehet.
Minden egy folyamat. :D
Nov 08, 2014 21:49:01
púpkergető
Nov 08, 2014 21:49:30
Sam:
A múlt az úgy van.
A múlt az úgy van.
Nálad a stressz=munka.
Nov 08, 2014 21:49:30
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 08, 2014 21:49:44
x16)
Endre, mi vitt rá a hazaárulásra?
kurvá anyádat
Nov 08, 2014 21:49:54
H
A
Z
A
Á
R
U
L
Ó
Nov 08, 2014 21:49:54
sodika
Nov 08, 2014 21:50:21
Nálad a stressz=munka.
Nem. Stressz = ha nem gördülékenyek át átláthatóak a dolgok.
Nov 08, 2014 21:50:21
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 08, 2014 21:50:49
x30)
Le kell csukatni a gecibe. Valaki segítsen már, hogy rátörjék az ajtót, könyörgöm! Valaki szálljon már be és segítsen végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jiddise máme
(
x11)
Nov 08, 2014 21:51:05
x11)
ez már megint be van baszva, összevissza gépel
sodika
Nov 08, 2014 21:52:13
Szóval tök egyértelmű, hogy akkor fogok Hartz-IV-ezni, ha komolyan gondolom, hogy fel vagyok készülve a teljes idős, odaadó, komolyan vett, főállási berlini munkahelykeresésre.
Nov 08, 2014 21:52:13
sodika
Nov 08, 2014 21:53:11
Nov 08, 2014 21:53:11
Hiénaverő
Nov 08, 2014 21:54:31
Túl sok az elgépelés Endre. Már eleget ittál, nem kéne indulnod csajozni?
Nov 08, 2014 21:54:31
sodika
Nov 08, 2014 21:54:51
Na megyek sörözgetve világító ballonos szarokat nézni.
Ha hát Berlin, ha már bérlet, ha már közel a metró, nyomom :D
Oszt utána jövök vissza melózni.
csáá
Ha hát Berlin, ha már bérlet, ha már közel a metró, nyomom :D
Oszt utána jövök vissza melózni.
csáá
Nov 08, 2014 21:54:51
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 08, 2014 21:57:43
x30)
Ha ilyen magabiztos vagy, hogy úgyse tudunk megszopatni, akkor miért nem írod be most a címed?
xray
Nov 08, 2014 21:58:14
jiddise máme: Első három hónapban nem zavarnak el.
Mikor kimentél, akkor egy hónapot írtál, most akkor hogy van ez?
Hazug egy mocsok voltál világéletedben.
Nov 08, 2014 21:58:14
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 08, 2014 21:58:55
x30)
Hol a cím? Fosol, te szar?
kurvá anyádat
Nov 08, 2014 21:59:13
Én megölném. Börtönbe nem mennék érte, de megölném. Még ahhoz se lenne önuralmam, hogy patkányokkal teli vödörre ültessem pucér seggel, hogy kirágják magukat belőle a patkányok. Fognám a jégcsákányt, és sikítozva, röhögve megölném a férget aztán a vérével festeném a falra a napi állkapocs galériát. Báboznék vele, már a hullájával. Kibontanám a púpját, kiszedném belőle a halott ikertestvérét és még egyszer megölném azt is. Levágnám a faszát. Kinyitnám a koponyáját. Kiszedném az állkapcsát a helyéről.
De nem baj. Nagyképűen, ittasan elindult az éjszakába. Ennek csak jó vége lehet.
De nem baj. Nagyképűen, ittasan elindult az éjszakába. Ennek csak jó vége lehet.
Nov 08, 2014 21:59:13
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 08, 2014 22:03:51
x16)
Szép. Már a segílykét várja.
sodika
Nov 08, 2014 22:04:24
:D
Fel nem tudom fogni, mi a faszért haragszol rám.
Reálisan szemlélve egy tök ártalmatlan senki vagyok.
Mindegy.
Mindegy.
Nov 08, 2014 22:04:24
Kémlégy
Nov 08, 2014 22:04:31
Nabazmeg, a humán műveltség megint lecsapta a biztosítékot.
Te ostoba mélyproli.
Nov 08, 2014 22:04:31
Halál rám
Nov 08, 2014 22:06:34
Varga B. Tamás
1 órája ·
.
NÉHÁNY JELZŐ - KÉT HALOTT
Az első:
Öngyilkos lett Rózsa Milán melegjogi aktivista. A 26 éves fiatalember vonat elé vetette magát.
„Félelmet nem ismerő igazságérzete volt.”
„Vidám, mosolygós ember volt.”
„Fel lehetett nézni rá, igazi példakép volt.”
„Értékes, inspiráló ember volt.”
„Tudatosan járt a világban.”
(Együtt PM, LMBT)
A második:
Életének 92. évében elhunyt Gera Zoltán, a Nemzet Színésze.
„Nagy művész volt.”
(Minden magyar ember, aki csak egyszer is látta őt színpadon, filmvásznon, televízióban)
() VBT ()
1 órája ·
.
NÉHÁNY JELZŐ - KÉT HALOTT
Az első:
Öngyilkos lett Rózsa Milán melegjogi aktivista. A 26 éves fiatalember vonat elé vetette magát.
„Félelmet nem ismerő igazságérzete volt.”
„Vidám, mosolygós ember volt.”
„Fel lehetett nézni rá, igazi példakép volt.”
„Értékes, inspiráló ember volt.”
„Tudatosan járt a világban.”
(Együtt PM, LMBT)
A második:
Életének 92. évében elhunyt Gera Zoltán, a Nemzet Színésze.
„Nagy művész volt.”
(Minden magyar ember, aki csak egyszer is látta őt színpadon, filmvásznon, televízióban)
() VBT ()
Nov 08, 2014 22:06:34
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 08, 2014 22:06:53
x16)
Egy senki?
Eddig úgy tudtuk, te vagy a Nemzet Kjónikása.
Eddig úgy tudtuk, te vagy a Nemzet Kjónikása.
kurvá anyádat
Nov 08, 2014 22:06:56
Na megyek sörözgetve világító ballonos szarokat nézni.
Úristen, te utolsó mocskos, primitív féreg. Ezeket a fényünnepeket többnyire Ázsiából vették át. Yi Peng, Loy Krathong, Diwali, stb. Az első ilyenre amit élőben láttam, egy Chiang Mai nevű városban, a párom vitt el, és fogalmam sem volt, mire készül. Amit te "szar"-nak nevezel attól mi órákig álltunk könnyes szemmel.
Te egy
utolsó
mocskos
érzelmileg döglött
cinikus
primitív
nyomorult
szomorú
magányos
hálátlan
foslepény vagy, és ne feledd el, hogy a röhögés, a kamu nyugalom, az egybites bölcssség amit érzel, az nem az életed. Az csak a moslék cefre.
Nov 08, 2014 22:06:56
jiddise máme
(
x11)
Nov 08, 2014 22:08:28
x11)
Szép. Már a segílykét várja.
tiszta szerencse, hogy ott Berlin, Germany k9rnyékén az nem úgy megy, hogy csak úgy odaadják
bár van egy olyan érzésem, hogy a német adófizetőknek nem kell majd ezt a koszlott krumplibogarat eltartaniuk, mert a munkfrász visszatartja attól, hogy segélyért folyamodjon
sodika
Nov 08, 2014 22:10:52
jiddise máme: Én már most megfelelhetnék neki, csak nem akarok még. Mert akkor kell az, amikor tényleg betölti a funkcióját (tudniillik segíti a komolyan vett álláskeresést).
Nov 08, 2014 22:10:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 08, 2014 22:12:31
x16)
Sajnos van mindenféle jószándékú karitatív szervezet is. Elsírja nekik, hogy Magyarországon üldözik a zsidósága miatt, meg meglátják, hogy fogyatékos, hát onnantól úri élete lesz.
-
Nov 08, 2014 22:13:13
S az megfordult a féreg agyadban, hogy cca. 30 milliót költöttek rád feleslegesen? A helyzetüket azzal javíthatták volna ha nem költenek rád hanem hagynak a picsába elpusztulni.
Nov 08, 2014 22:13:13
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 08, 2014 22:13:26
x16)
Isten ments, hogy munkát keress és elmenjél dolgozni.
Akkor már inkább nyissuk ki a gázt, bazmeg.
Akkor már inkább nyissuk ki a gázt, bazmeg.
sodika
Nov 08, 2014 22:13:51
Jó, egyelőre nyelvet tanulok. :D
na csá
na csá
Nov 08, 2014 22:13:51
-
Nov 08, 2014 22:15:25
Mindegy.
Mindegy.
Te nem senki vagy hanem egy 0. Tényleg mi lesz a éjszakai program. Fogod a bérleted és mész egy kört a metróval szigorúan egyedül te élet császára.
Nov 08, 2014 22:15:25
-
Nov 08, 2014 22:17:48
Előbb utóbb megleszel kiskancsó.
Nov 08, 2014 22:17:48
kurvá anyádat
Nov 08, 2014 22:23:45
na csá
na csá
HOL?
HOL TANULSZ NYELVET?
Szeptemberben leléceltél a tanfolyamról.
Barátaid nincsenek.
Az utcára nem mész ki.
Hol tanulsz nyelvet, buzihuszár?
Lebuktál a tanfolyammal is, te kis köcsög.
Nov 08, 2014 22:23:45
sm0ker
Nov 08, 2014 22:37:19
Na szépen lemaradtam az autista/részeg okosságokról. Hazaáruló szar vagy Sodrony, remélem a narkós arabok megkéselnek ma éjjel.
Nov 08, 2014 22:37:19
Tomcat
Nov 08, 2014 22:38:41
Szóval tök egyértelmű, hogy akkor fogok Hartz-IV-ezni, ha komolyan gondolom, hogy fel vagyok készülve a teljes idős, odaadó, komolyan vett, főállási berlini munkahelykeresésre.
vagyis soha
Nov 08, 2014 22:38:41
jiddise máme
(
x11)
Nov 08, 2014 22:49:30
x11)
jiddise máme: Én már most megfelelhetnék neki, csak nem akarok még. Mert akkor kell az, amikor tényleg betölti a funkcióját (tudniillik segíti a komolyan vett álláskeresést).
nem felelnél meg, mert nem regisztráltattad magad a megfelelő hivatalnál, nincs bejelentett lakhelyed, stb. stb.
-
Nov 08, 2014 22:57:38
Sodi 32 évesen még mindig nem vagy felkészülve a munkára? A munka az Berlinben is munka.
Nov 08, 2014 22:57:38
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 08, 2014 23:00:54
x30)
Én már most megfelelhetnék neki, csak nem akarok még.
Ez hogy lehet? Hiszen te nem vagy munkanélküli! 24/7-ben a home office-odban dolgozol Magyarországra, a korábbi intenzitás kétszázszorosával. Mégis hogy felelhetnél meg?
matek
Nov 08, 2014 23:13:06
0 x 200=0 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nov 08, 2014 23:13:06
Geci troll
Nov 08, 2014 23:22:12
Én eddig csak röhögni jártam ide, hogy mekkora ocsmány féreg ez a Sodrongy, de a mai roham ráébresztett arra, hogy nincs az a kínzás a spanyol inkvizíció, a szovjetek vagy japán császárság eszköztárában, amit ne érdemelne meg ez a véglény.
Nov 08, 2014 23:22:12
Hiénaverő
Nov 08, 2014 23:24:49
Endre te hazaárulónak tartod magad? Már csak a fenti magyarokat lenéző kommentjeid miatt is érdekelne.
Nov 08, 2014 23:24:49
Etikai vészcsengő
Nov 08, 2014 23:29:24
Hogy te micsoda undorító, utolsó féreg vagy, görcs! Komolyan mondom, nem kapok levegőt!
Nov 08, 2014 23:29:24
sodika
Nov 08, 2014 23:57:45
Sodi 32 évesen még mindig nem vagy felkészülve a munkára? A munka az Berlinben is munka.
Oké, de ha nyelvtanulásnak fogom fel, meg tapasztalatszerzésnek, és nem nem a pénzre gondolok elődsorban (aki pénzért meg külföldre, azt bizony torkon hánynál, és élvezném is), akkor nem gáz a fáradtság áldozata sem.
vágod
Nov 08, 2014 23:57:45
sodika
Nov 09, 2014 00:02:15
Nov 09, 2014 00:02:15
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:04:02
Fifi, én még egyetemistaként éltem Berlin, Germany környékén, amikor nyáron szakmai gyakorlaton dolgoztam kint három hónapot. Tudod, nekem ez volt a nyaralás.
Ma egy infós gyakornok 800-1000 euró körül keres, de ha nagyon rosszul jön ki a lépés, akkor is 500-700 között. Egy WG-ben már 200-ért lehet szobát bérelni, a napi kajára elég 5 euró, megveszed bérletet 80-ért, és még mindig maximum 450-nél vagyunk, tehát a legrosszabb esetben is kijönnél, és havi kétszer elmehetnél egy jót bulizni.
Arról már nem is beszélve, hogy esetleg még németül is tanulhatnál, sőt, ha állást keresnél később, kurva jól jönne a németországi gyakorlat.
Mivel kitartanak, neked még ingyen is megérné valahol gályáznod, hogy legalább valami fogalmad lehessen a kinti munkaviszonyokról és továbblépjél a fonetikusan kiejtett Neuköllnön.
Miért büdös neked ennyire a munka?
Egyébként biztos vagyok benne, hogy hazudsz, mert diploma, tudás, referenciák, nyelvtudás és szakmai gyakorlat nélkül esélyed sincs odakint elhelyezkedni.
Mesélj, miért pénzelnek Rocskaiék? Vagy tényleg kurvának álltál?
Ma egy infós gyakornok 800-1000 euró körül keres, de ha nagyon rosszul jön ki a lépés, akkor is 500-700 között. Egy WG-ben már 200-ért lehet szobát bérelni, a napi kajára elég 5 euró, megveszed bérletet 80-ért, és még mindig maximum 450-nél vagyunk, tehát a legrosszabb esetben is kijönnél, és havi kétszer elmehetnél egy jót bulizni.
Arról már nem is beszélve, hogy esetleg még németül is tanulhatnál, sőt, ha állást keresnél később, kurva jól jönne a németországi gyakorlat.
Mivel kitartanak, neked még ingyen is megérné valahol gályáznod, hogy legalább valami fogalmad lehessen a kinti munkaviszonyokról és továbblépjél a fonetikusan kiejtett Neuköllnön.
Miért büdös neked ennyire a munka?
Egyébként biztos vagyok benne, hogy hazudsz, mert diploma, tudás, referenciák, nyelvtudás és szakmai gyakorlat nélkül esélyed sincs odakint elhelyezkedni.
Mesélj, miért pénzelnek Rocskaiék? Vagy tényleg kurvának álltál?
Nov 09, 2014 00:04:02
Hiénaverő
Nov 09, 2014 00:06:59
Megint itt vagy áruló? Nem tapadtak a csibék?
Nov 09, 2014 00:06:59
broni
Nov 09, 2014 00:13:56
mi a keci van már megint, siodi, szoptassam meg a szád, én berlinbe csajztam meg bebasztam 13 évesen, te meg 2 vén hülyénél szopol)))))faszom, legalább vágd le a fejüket, és üvölsél veleük az urccán, hogy dzsihád!!!!!!!!!!!!
Nov 09, 2014 00:13:56
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:14:27
Endre, te tényleg inkább az élősködést választanád, minthogy dolgozz? Mennyire vagy undorító, bazmeg?!
Hánynom kell tőled, te parazita!
Nov 09, 2014 00:14:27
sodika
Nov 09, 2014 00:16:01
Kiégett retardológus:
Amit 200-ért láttam, az olyan nyomorúságos patkánylyuk volt, hiába volt az is itt a környéken, hogy azóta örömmel fizetek 300 fölött. :D
Egyébként lehet ám, hogy nyitott kapukat döngetsz.
Szakmai referenciám pedig van. Az elmúlt éveim. Egyetemi tanulmányok is vannak mögöttem. Az más kérdés, hogy annak idején a 2008-as válság miatt nem fejeztem be, utána meg már, amikor nélküle is boldogultam, nem akartam.
Ezt szerintem itt is megértik.
Nov 09, 2014 00:16:01
broni
Nov 09, 2014 00:17:16
a ocsmába is bejönnek nagykorúak, , és üdítőt isznak!!!!!!!!!!mi a keci van ebben a kurva országba???!én isszok, pedig szétroban a májam, aki bírná, meg nem..áhhhkorcs népség az ember.....
Nov 09, 2014 00:17:16
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:17:38
A féreg egyébként tudja, hogy Hartz IV-nek hívják a segílykét, bazmeg. Több országban éltem, de sehol nem voltam tisztában azzal, hogy mi is a neve az állami alamizsnának, vagy hogyan kell megszerezni. Ez a kibaszott kullancs kint is ugyanazt akarja folytatni, mint itthon!
Nov 09, 2014 00:17:38
Hiénaverő
Nov 09, 2014 00:18:20
Urizálsz, Csekonics báró? 200 EUR az 60 rugó, egy kétszobás lakás bérleti díja Pesten. Nyilvánvaló, hogy ez nem megfelelő őfenségének, külföldön kell elbaszni a pénzt,
Nov 09, 2014 00:18:20
lőcs
Nov 09, 2014 00:19:38
Farkas Endre Kiss, itt: Berlin, Germany
13 perce ·
És az milyen, hogy elkezdek össze-vissza sétálni, már-már teljesen elkeseredem, mert azt sem tudom, hol vagyok, fogalmam sincs, miként fogok hazajutni, majd egyszer csak derült égből villámcsapás itthon találom magam a kapu előtt?
Merthogy 10 perce pontosan ez történt velem.
13 perce ·
És az milyen, hogy elkezdek össze-vissza sétálni, már-már teljesen elkeseredem, mert azt sem tudom, hol vagyok, fogalmam sincs, miként fogok hazajutni, majd egyszer csak derült égből villámcsapás itthon találom magam a kapu előtt?
Merthogy 10 perce pontosan ez történt velem.
Nov 09, 2014 00:19:38
sodika
Nov 09, 2014 00:19:41
Elmesélem neked a 200 eurós WG-t.
Egy üzlethelyiség (WTF?), ahova belépsz.
Pontosabban annak kellene lennie, de ők az előadóteret klubhelyiségnek rendezték be. Mutatja a csávó, milyen jó itt a hangulat, látom, milyen jót beszélgetnek a fiúk és a lányok.
Látra megyünk. Mutat egy ablak nélküli 6-7 négyzetméteres szart, na ott lakhatom. Zuhanyzó a folyosó végén, az egyetlen, ami elfogadható.
Mosolyogva közlöm, hogy gondolkodom, és gyorsan lelépek a picsába.
Itt Berlinben is élnek bizony emberek olyan körülmények között, hogy számomra még a halál is jobb annál. Szóval ami olyan hely, hogy ha ingyen lenne, és csak az egyetlen berlini alternatíva, akkor is visítva rohannék az első pesti vonathoz. :D
Egy üzlethelyiség (WTF?), ahova belépsz.
Pontosabban annak kellene lennie, de ők az előadóteret klubhelyiségnek rendezték be. Mutatja a csávó, milyen jó itt a hangulat, látom, milyen jót beszélgetnek a fiúk és a lányok.
Látra megyünk. Mutat egy ablak nélküli 6-7 négyzetméteres szart, na ott lakhatom. Zuhanyzó a folyosó végén, az egyetlen, ami elfogadható.
Mosolyogva közlöm, hogy gondolkodom, és gyorsan lelépek a picsába.
Itt Berlinben is élnek bizony emberek olyan körülmények között, hogy számomra még a halál is jobb annál. Szóval ami olyan hely, hogy ha ingyen lenne, és csak az egyetlen berlini alternatíva, akkor is visítva rohannék az első pesti vonathoz. :D
Nov 09, 2014 00:19:41
sodika
Nov 09, 2014 00:20:51
Nov 09, 2014 00:20:51
Hiénaverő
Nov 09, 2014 00:21:55
Boldogultál Endre? Te most itt mindenkit hülyének nézel bazmeg, hogy úgy teszel mintha nem a gazdatestjeiden függtél volna 4 éven keresztül, amióta elkezdődött a pályakezdő időszakod, te piócageci. Áruld már el, ki a faszomat akarsz itt hülyének nézni?
Ez ugyanaz a fos duma, minthogy te nem laktál az irodában. Nem a gecit, még leveleztem is az egyik eltartóddal. Na ezek után még van pofád letagadni, mi?
Nov 09, 2014 00:21:55
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:22:08
Kiégett retardológus:
Milyen referenciáid? Webprogramozóként "esetleg" kérhetik egy-egy általad létrehozott és üzemeltetett honlap bemutatását, a kódját stb. Esetleg azt, hogy lépj be az adminfelületre, hogy lássák, nem csak úgy bemondod. Mivel fogsz jönni? A Magyar Gazdaság Párttal vagy szélkerekes webshopoddal?
Kit nézel hülyének, te fasz?
Már az önéletrajzod elolvasása után sem hívnálak be interjúra, de az élőben előadott hazudozásaidat még laikusként is kiröhögném, nemhogy IT-sként.
Csak a segílykére mész, te féreg, ez az igazság. De szerintem lesz egy-két olyan troll, aki "segít" majd neked ebben XD
Nov 09, 2014 00:22:08
sodika
Nov 09, 2014 00:22:31
Szóval a 180 eurós lyuk az tényleg olyan volt, hogy élnek ott öten-hatan, fiatalok, meg szép lányok is vannak köztük, meg a környéken is van, meg minden, de bazmeg, annak egy üzlethelyiségnek kéne lennie, baszod, a szobák meg eredetileg raktárhelyiségek az árúnak...
Hogy a véres-habos gecibe juthatott eszébe valakinek ezt WC-nek használni? :D :D
lolmár
Hogy a véres-habos gecibe juthatott eszébe valakinek ezt WC-nek használni? :D :D
lolmár
Nov 09, 2014 00:22:31
broni
Nov 09, 2014 00:22:56
slava ukrajna!!kill am muszkas!!!!!!!!!!
Nov 09, 2014 00:22:56
Hiénaverő
Nov 09, 2014 00:23:32
Fél napja várjuk az excelt és egy számot, hogy mennyit skáláztál ebben a hónapban, erre csak az autista fost szórod a fórumra. Elő az excellel, te majom!
Nov 09, 2014 00:23:32
sodika
Nov 09, 2014 00:24:09
Kiégett retardológus: Meg fogom tudni mutatni.
Mindent, amiről beszélsz.
Az esélyeket én sem látom hitelen túl nagynak.
De annak idejln Pesten se láttam annak.
Aztán kurva kellemesen lepődtem meg. :D
Nov 09, 2014 00:24:09
xray
Nov 09, 2014 00:24:11
Kiégett retardológus:
Takarodj már a kurva anyádba ezzel a válság szöveggel, a könyökömön jön az összes hazugságod! A trollégák elég jól bírják ezt a hazugság cunamit, én dühömben elkezdtem enni. Te meg kapj ki a zsákból egy krumplit nyomd abba a jávorszarvas fejedbe, addig sem fosod ide a mocskaidat!
Nov 09, 2014 00:24:11
sodika
Nov 09, 2014 00:25:42
És válaszolni is fogok. Online marketing konferenciák, a továbbképzés meg a meló közben gyakorlat volt.
Nov 09, 2014 00:25:42
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:26:21
Szóval a 180 eurós lyuk az tényleg olyan volt, hogy élnek ott öten-hatan, fiatalok, meg szép lányok is vannak köztük, meg a környéken is van, meg minden, de bazmeg, annak egy üzlethelyiségnek kéne lennie, baszod, a szobák meg eredetileg raktárhelyiségek az árúnak...
lolmár
lolmár
Endre, itt áradoztál a berlini tömegközlekedésről. Ha nem lennél fogyatékos, tudnád, hogy az U-bahn vagy az S-bahn kimegy a város legkülső részeire is, és onnan is maximum fél óra alatt bent lehet lenni bárhol. Ha nem a centrumban veszel ki szobát, teljesen jókat lehet találni 200-250 euróért.
És ne urizáljál, te hülye fasz, mert egyszerűen nem teheted meg! Nem vagy abban a helyzetben, mert nem termelsz pénzt! Egész életedben nem dolgoztál, még szakmai gyakorlatra sem mentél el egy napra sem, bazmeg!
Hihetetlen, mennyire undorító vagy!
Nov 09, 2014 00:26:21
sodika
Nov 09, 2014 00:27:57
xray :
Ez a szó szerinti igazság. Anyám a 2008-as válságig tudta fizetni a tanulmányaimnak, addig ingatlanforgalmazásból élő ügyvéd volt, és hirtelen megszűnt azt ingatlanforgalom.
Utána meg tényleg azért nem volt kedvem folytatni a sulit, mert rájöttem, hogy azt, amiről az egyetemre való beiratkozással el akartam érni, már elértem.
Ez a szó szerinti igazság. Anyám a 2008-as válságig tudta fizetni a tanulmányaimnak, addig ingatlanforgalmazásból élő ügyvéd volt, és hirtelen megszűnt azt ingatlanforgalom.
Utána meg tényleg azért nem volt kedvem folytatni a sulit, mert rájöttem, hogy azt, amiről az egyetemre való beiratkozással el akartam érni, már elértem.
Nov 09, 2014 00:27:57
Hiénaverő
Nov 09, 2014 00:28:21
Minek nyomod el ugyanazokat a hazugságokat évek óta? Hogy eltartod magad, meg melózol, beszélsz anyádékkal, a válság miatt nincs diploma, keresztény-konzervatív vagy, stb? MINDENKI TUDJA ITT HOGY HAZUDSZ! Fasznak szórod ide a hazugságaidat? Ez nem egy noname facebook-csoport ahol senki nem ismer, mi mind tudjuk ki vagy te és hogy mikor hazudsz!
Nov 09, 2014 00:28:21
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:28:42
Kiégett retardológus: Meg fogom tudni mutatni.
Min? Hogy összejött egy irodai kanapé anyád kapcsolatainak köszönhetően?
Vagy hogy sikerült havi 30 rugót kiskálázni a legjobb hónapodban?
Tényleg döbbenetes teljesítmény, le a kalappal!
Nov 09, 2014 00:28:42
sodika
Nov 09, 2014 00:30:13
Kiégett retardológus:
BAZMEG, BERLINEN BELÜL SZAR HELYEN LAKNI AZ OLYAN, MINTHA PESTEN LAKNÉK.
Nehogy már szaros 100-150 euró kedvéért külvárosozzak.
Nem is értem, azokat, akik ezt csinálják.
Berlin nekem a sarkon lévő metró, és a 10 perc alatt elért központ.
Nov 09, 2014 00:30:13
Hiénaverő
Nov 09, 2014 00:30:22
xray :
Elérted az életképtelenséget? Szerinted egy programozó annyit keres hogy éveken keresztül irodai kegyelemkanapén lakjon? Ezt akartad elérni az egyetemre iratkozással, Recskaboy?
Nov 09, 2014 00:30:22
Hiénaverő
Nov 09, 2014 00:31:52
Kiégett retardológus:
A SoDInak jár, mert megteheti más pénzéből. 150 euróból mennyi krumplira futná?
Nov 09, 2014 00:31:52
Kiss Kender Farkas
Nov 09, 2014 00:32:57
lolmár
lolmár
Mióta ilyen nagyok az igényeid? Régen megfelelt az a 6-7 nm-es "patkánylyuk" és az asztal alá dobott hálózsák. :)
Nov 09, 2014 00:32:57
sodika
Nov 09, 2014 00:35:01
A nagy büdös lófaszt fogok a Leopoldplatz 10 perces környékéről elköltözni. Igen, volt alkalmam a szeptemberi lakáskeresés során megtapasztalni, hogy milyen kibaszottul nehezen megközelíthető lepra környékek is vannak itt, de azoktól sugárban tudtam volna hányni, szóval inkább dolgozom többet és fizetek többet egy jó helyen lévő, megfelelően felszerelt kecóért.
A másik bazmeg, hogy baszná a csőrömet, hogy tavalyi vendéglátóm belvárost érdemel, én meg valami külvárosi szarból villamosozgatok valami szintén külvárosi S-Bahn megállóhoz.
Nem tudná elviselni a büszkeségem.
HA VÁLASZTANI KELL BERLIN KÜLVÁROSA ÉS PEST KÖZÖTT, AKKOR, BAZMEG, NAGYON EGYÉRTELMŰEN PEST.
Van az a szint elhelyezkedés és komfortfokozat tekintetében is, hogy inkább visítva rohannék haza, de még ingyen se kéne.
A másik bazmeg, hogy baszná a csőrömet, hogy tavalyi vendéglátóm belvárost érdemel, én meg valami külvárosi szarból villamosozgatok valami szintén külvárosi S-Bahn megállóhoz.
Nem tudná elviselni a büszkeségem.
HA VÁLASZTANI KELL BERLIN KÜLVÁROSA ÉS PEST KÖZÖTT, AKKOR, BAZMEG, NAGYON EGYÉRTELMŰEN PEST.
Van az a szint elhelyezkedés és komfortfokozat tekintetében is, hogy inkább visítva rohannék haza, de még ingyen se kéne.
Nov 09, 2014 00:35:01
xray
Nov 09, 2014 00:35:22
xray :
Te nyomorult, évekkel ezelőtt felírtad egy A4-es lapra a sablonszövegeidet és bemagoltad, azóta már fejből fosod a mantrát. Akik sok éve követik a lumpen életedet, azok csak röhögnek a hazugságaidon.
Nov 09, 2014 00:35:22
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:35:38
Meg fogják kérdezni, hogy webprogramozóként mégis minek jártál online marketing konferenciákra. Utána pedig azt, hogy ki a faszom az Schlingloff Sándor.
A továbbképzés meg nem az, hogy dolgozol, hanem a németek szeretnek egy-két évente részt venni jó nevű cégek által szervezett, pár napos oktatásokon, hogy a tudásuk állandóan friss, versenyképes legyen. Erről papírt is kapnak. Meg fogják kérdezni, hol a HTML5-ös, JavaScript és egyéb oktatásokon szerzett okleveled.
Le fogják kurva magasról szarni, hogy anyád mit fizetett és mit nem, sőt lehet, hogy felteszik a kérdést, hogy miért nem vettél fel diákhitelt. LOL XD
Az már csak hab lesz a tortán, hogy legalább 8-10 éve dolgoznod kéne, tehát ha diplomád nincs is, a szakmai tapasztalatodnak és a kapcsolati tőkednek már elég komolynak kéne lennie. Aztán megnézik a kódodat és a LinkedIn profilodat...
Szóval a hazudozás helyett inkább azt meséld el, ki tart el, és hogy mikor kell majd hazajönnöd!
Nov 09, 2014 00:35:38
broni
Nov 09, 2014 00:36:55
BERLIN KÜLVÁROSA ÉS PEST KÖZÖTT
recsk vagy dachau??????
recsk vagy dachau??????
Nov 09, 2014 00:36:55
Hiénaverő
Nov 09, 2014 00:37:15
Púpi, a csöves, 32 évesen kitartott csöves kváziprogramozó komfortfokozatokat követel :D :D Befosok.
Nov 09, 2014 00:37:15
sodika
Nov 09, 2014 00:37:26
Kiégett retardológus:
Online marketing a hobbim.
A magyar konferenciák anyagaim meg neten néztem át.
Online marketing a hobbim.
A magyar konferenciák anyagaim meg neten néztem át.
Nov 09, 2014 00:37:26
Kiss Kender Farkas
Nov 09, 2014 00:37:41
Kiégett retardológus:
Ezt Szodicsú sem fogalmazhatta volna meg szebben! A zöldövezeti úrifiú visszatérésének lehetünk tanúi?
Nov 09, 2014 00:37:41
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™