Jót röhögtem, Endre, látom inkább nyomorogsz, minthogy normális pénzért kicsit kijjebb lakj. Nagyon jó is van ez így.
Tudod, mikor lenne ennek értelme? Ha lenne munkahelyed, ami a belvárosban van. Vagy ha ott tanulnál.
Áruld el, mégis miért kell a távmunkához a belvárosban laknod?
Vagy annyit jársz szórakozni, étterembe, múzeumba? LOLLLL
Egyébként ha nem lennél egy szociopata seggfej, akkor a kapcsolati tőkéd segítségével simán találhattál már volna egy elég belső helyen lévő olcsó szobát.
Faszfej, én kint a picsába kezdtem egy olcsó, de jó lakásban, aztán egy munkatársam (neked ilyen sose lesz) mondta, hogy megüresedett egy szoba a WG-jükben, és (mai áron számolva) 220 euróért ki lehet venni. Mert a lakást ismerőstől bérlik, akinek fontosabb, hogy normális emberek lakjanak ott, és ne basszák szét, minthogy egy kicsit többet csengessenek.
Nagyképű, korlátolt, buta parazita vagy.
Sok sikert hozzá, amikor ezt előadod egy német munkáltatónak XD
Tehát prosti lettél, mint What?Andi.
És mennyiért furulyázol? Vállalod análba?
Hány kuncsaft kell a havi krumpliadagodhoz?
A nyelvsulit is azért hagytad abba szeptemberben, mert rájöttél, hogy már elérted, amit a beiratkozással el akartál érni?
Néztem, mit csinál, néztem mennyiért, és mondtam, hogy 6 év egyetem, és 5 év gyakorlat után lófaszt fogok én ennél kevesebbet kérni egy óráért. :D
Tehát kurva lettél
Meg megnevezem a pesti PHP konferenciát.
És hozzáteszem, hogy külföldi azért nincs köztük, mert friss ember vagyok külföldön.
A legfontosabb mindig az őszinteség. Hogy amit mondasz, megfeleljen nyelvtanilag az igazságnak.
A hazugságot észreveszik.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Azon gondolkodtál már, hogy a tavalyi vendéglátód perfekt német, ha nem is sokat, de dolgozik, és kiterjedt kapcsolati hálója van?
Ebből a dolgozik szót szeretném a figyelmedbe ajánlani, kullancs.
Nem érted a lényeget.
Racionálisan jah, nem hiába példaképem épp ezek miatt.
Szubjektíven viszont hasznos a "hát lófaszt ám, hogy én akkor nem" hozzáállás, mert érzem, hogy valődi teljesítményre sarkall engem. :D
Ezt Vera néniéknek írod?
Tényleg Endre, miért nem számolod fel a havi 70.000 forint (hazaárulóknak 230 euró) adósságot generáló cégeidet?
Lassan eltakarodik, mert összes hazugságát lefuttatta.
Nálad nem a nyelvtudás a gond, hanem az érdektelenséged. Miket is válaszoltál a miért nem beszélgetsz kérdésre? Hogy miről beszélgess, nem érdekel semmilyen téma sem csak a programozás meg az online marketingnek hazudott szélhámoskodás.
Akkor miért nem jársz már nyelvtanfolyamra?
Miért nem dolgozol?
Miért nem építész kapcsolatokat?
Látsz összefüggést egy bizonyos életszínvonal és annak feltételei között?
Szakmai referenciám pedig van. Az elmúlt éveim. Egyetemi tanulmányok is vannak mögöttem. Az más kérdés, hogy annak idején a 2008-as válság miatt nem fejeztem be, utána meg már, amikor nélküle is boldogultam, nem akartam.
Ezt szerintem itt is megértik.
krumplibogár, qrvára nem fogja érdekelni a HR-est a vinnyogésod a rendőrterorról, az fogja érdekelni, hogy mit csináltál 2008 óta, azaz az elmúlt 6 évben
és ha egy koszlott honlapon kívül nem tudsz mást felmutatni, akkor ne csodálkozz, ha udvariasan körberöhog
Pekándióval megtolt házi brownie-t ettünk meg rajzfilmet néztünk az aprónéppel. Várható volt, hogy közben a nagyképűsége átmegy őrjöngésbe és önigazolásba. Ahogy olvasom a büszkeségét meg az ordibáló, fekáliadobáló majomegója termékeit, kezdek rettegni, hogy felnőtt cuccot abáltunk a délutáni sütibe.
Igen, ha tudod, kussoltasd el.
Az más. Nálad a kulcsszó a gazdatest.
És mit gondolsz, hogyan tudott kint maradni? Mond neked valamit a munka szó?
Sőt van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem a 24/7 otthon maszturbálástól tanult meg németül.
lolbazdmeg, és mit tudsz referenciaként prezentálni?
Igen. Ez a célom. Ezért tanulok nyelvet.
Ezért vagyok itt.
Megírtam a bíróságnak is.
Endre, te maximum az ánuszrózsádat nyomod bátran.
Na innen lesz ez izgalmas, ha hozzád pénz kerül akkor annak a teljes csőd a vége.
Ahhoz neked bizony semmi közöd.
De tudok sok mindent.
Milyen Pest? PÁTY, te tapló, ott várnak a galambok a padláson!
Na, mikor adod meg a címedet?
Egy kiadós aranyér xD
A fűnek vízre, megfelelő minőségű talajra, napsütésre és tápanyagokra van szüksége, hogy nőhessen.
Ahogy az embernek munkára és abból származó bevételre van szüksége ahhoz, hogy normális életvitelt alakíthasson ki.
Te egész életedben megpróbáltad elkerülni, hogy dolgoznod kelljen. Ahogy megfelelő körülmények hiányában a fű is elszárad, úgy te is egy hajléktalan, púpos pária lettél, mivel büdös volt meló.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
B+, te nem fű vagy, hanem gyom, amit tövestől kell kitépni.
Én láttam a referenciádat az indavideó erotika rovatában. Hát, nem alkalmaználak xD
Sőt van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem a 24/7 otthon maszturbálástól tanult meg németül.
Erről bizony kifaggattam, és egyszerűen élte az életét, amíg rá nem ragadt. Ehhez képest én a tudatos tanulással gyorsítópályán vagyok.
Amiről Te beszélsz, a korlát-vezérelt gondolkodás.
Én pedig a Vonzás Törvényében hiszek.
Ezért van, hogy nem teszek fel olyan kérdéseket, mint Te.
- értelmes-e?
- legjobb-e?
- minek?
- milyen áron?
Megálmodtam a végeredményt, a Vonzás Törvénye működésbe lépett. Nem kellenek kérdések, azok csak megzavarnak.
A SODI púpja nem erőlteti magát, hogy nőhessen. Egyszerűen nő, mert A SODI görnyedten maszturbál.
Elvégre az ő életének lemásolása a célom.
volt neked valaha egyetlen-egy önálló gondolatod?
apád faszát, én a szigeten 3 perc duma után írekel ölelkeztem pár éve....nem írül dumáltunk persze, angolul......
Endre, az élte az életét azt jelenti, hogy dolgozott, interakcióba került más emberekkel, vásárolt, szórakozott, emberek között volt.
Te pedig már nem jársz nyelviskolába.
Az egyéni nyelvtanulásod fél éves eredménye a nagy büdös nulla volt, ezt láttuk is, és te is elismerted.
Emberekkel nem kerülsz kapcsolatba.
Meséld el nekem, hogy a vonzás törvénye hogyan fogja neked összehozni ilyen feltételek mellett a perfekt némettudást!
És akkor most nagyvonalú voltam, mert a csökkent szellemi képességeidet nem hoztam fel XD
Te egész életedben megpróbáltad elkerülni, hogy dolgoznod kelljen.
Faszság.
A rossz érzéseket próbálom mindig elkerülni.
A jelenlegi munkám legalább azzal nem jár.
Sőt: sokszor élvezem a szellemi kihívást.
Nem a munkát utálom, hanem mindent, aki kényelmetlen, vagy kellemetlen. A jelenlegi melóm szerencsére egyik kategóriába sem esik.
El tudnék képzelni persze jobbat is, de a jelenlegi is teljesíti azt a két elengedhetetlen követelményt, hogy nem kényelmetlen és nem kellemetlen.
A fű nem erőlteti magát, hogy nőhessen. Egyszerűen nő, mert ez a dolga.
A füvet legalább eladhatom, de érted egy centet sem adna senki. Te magad is elismerted.
Huhhh! Ez nagyon kemény! Rohamosan romlik az állapotod sodika.
- milyen áron?
Na milyen? ;)
mucuska, és mit fogsz csinálni, ha ott leültetnek egy gép elé és adnak valami közepesen nehéz feladatot, hogy oldd meg 15 perc alatt, mert az a norma?
és nincs guglizás meg kézokönyve meg ilyesmi
akkor micsinálsz?
el kezdes makogni a 2008-as válságról meg hogy anyád a hibás, hogy lófaszt nem képezted magad?
szerinted mi lesz a reakció a spagettikódjaidra?
Ebből látszik, hogy hatalmasat hazudsz.
A trollok nagy része, így én is, élvezem és szeretem a munkámat. Többek között azért, mert értek hozzá, mert érdekes, és mert már vagyok olyan szinten, hogy válogathassak.
Azonban még most is vannak olyan részei, amiket nem szeretek, de meg kell csinálni. Kezdőként pedig értelemszerűen elég sok ilyennel találkoztam.
Neked fogalmad sincs a munkáról, arról, hogy néz ki egy programozó átlagos melója.
Nem tudom, ki adja neked a pénzt, azt meg pláne nem, hogy miért, de abban biztos lehetsz, hogy a trollokat kurvára felhúztad a mai nagyzolásoddal, és ennek még soha nem volt jó vége.
Te orvosi eset vagy, minden értelemben, egy intézetben lenne a helyed.
szerintem te be fogsz kattani, legkésőbb fél év múlva. ugye te is érzed?
Faszság. Gugli miért ne lenne? :)
Voltam egyszer nagy cégnél interjún, ott is lehetett guglizni.
Azonban még most is vannak olyan részei, amiket nem szeretek, de meg kell csinálni.
Az ilyen részeknél én magasabbra rakom az óradíjat. :D
Ha kicsi kényelmetlenségem van, fizessék meg.
nyitott, érdeklődő személyiségjegyeket igyekszem magamra erőltetni, ebből csak kialakul valami.
ez mindent elmond a krumplibogárról
Te patkánygeci, én laktam már két hétig foglalt házban is, napi 5 EUR-ért, meg töltöttem három éjszakát olyan faszinál, ahol bazmeg a meztelen csiga csíkot húzott a padlón keresztül-kasul, a fürdőben meg olyan csótányderbi volt, hogy alig lehetett aludni tőle. Neked ÚRI ÉLETED lenne egy 7 négyzetméteres saját szobában, folyosó végi vizesblokkal. Tudod hány olyan CSALÁD él Budapesten bazmeg, régi önkormányzati szükséglakásokban, ahol emeletenként van egy vizesblokk a folyosó végén? Szerinted a kibaszott kakás Rósza mi a jó büdös halál faszáért jár ki szarni a folyosóra, te nagyon életképtelen, szargerincű féreg? SZÓRAKOZÁSBÓL???
Bazmeg, ezt nem hiszem el :D
Sírok, te fasz, konkrétan kicsordult egy csepp könnyem.
Azt érzem, hogy jövök ki a mélypontból.
Bekattanni az tud, akinek nincsenek tervei.
Ja, a menetrendet, hogy minél előbb elhúzz onnan! Eleve: megjelensz valahol. Már a nulláról indulsz. Az esélyeid meg csak tovább romlanak ahogy megszólalsz.
és aztán miért nem vettek fel mégse a nagy céghez, ha nem szakmai titok?
tán csak nem az, hogy rajtad a guglizás se segít, mert fingod nincs arról, merre fejlődött a szakma az elmúlt 5 évben?
Innen látszik, hogy halványlila fingod sincs a munkáról.
A kellemetlenebb részek általában az adminisztratív, előkészítő fázisai egy projektnek, olyanok, amiket marha unalmas, de egyszerű megcsinálni.
Ezekért nem tudsz több pénzt elkérni, faszfej, mert nem igényelnek magas szakmai tudást.
Pont a kreatív, gondolkodást igénylő részek azok, amiket tényleg megfizetnek, te idióta!
Egyébként minek ez a színjáték? Te is tudod, hogy nem dolgozol, mi is tudjuk. Kinek hazudozol?
Ezzel várj egy keveset. Rádszállunk. :) Ki fogunk véreztetni, mint egy pászkába való gój gecit.
És melyik az a pont, amikor kitermeltél alsó hangon tízmillió Ft adósságot? Csak kérdezem, hogy képben lehessek én is, érted. Ha rögtön azután abbahagytad a sulit, hogy anyád nem finanszírozta tovább... (*pr*). És kit is akartál beperelni egész pontosan? Hogy is volt ez?
Seggből szájba? xD
megértelek :)
Mások pénzéből könnyű urizálni, igaz, Jaws?
Igen, ez épp nem vett fel.
Viszont három interjún jártam 2010-ben, és ebből kettő igen.
A 67% azért fasza arány.
Meg egyszer egy évvel később elküldtek ismerősék egy infós céghez, de ebben valami félreértés volt, mert a HR-essel beszélgetve világossá vált, hogy ők inkább valami progmatost keresnek, úgyhogy nem is vágtam, mit keresek én ott azon kívül, hogy az ismerős elintézte nekem ezt az interjút, ezért illendőségből elmentem rá.
Fasz tudja, emberfaló a magyar rendszer.
Orbánviktorozok kicsit a németnek, és megérti. :D
HAZUDTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL
A BÍRÓSÁGNAL
TE FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASZ!!!!!!!
Apropó valaki belinkelhetné az ügyiratszámot vagy valami.
1) Andinéni dolgozik
2) Andinéninek ott van Kemál, aki szintén dolgozik
3) felezik a költségeket, te nagyon faszfejű.
Nem érdemli a belvárost valaki, hanem MEGENGEDHETI MAGÁNAK. Ez két különböző dolog. De egy autistának nyilván ugyanaz.
Érdemeid szerint neked nem a belváros jár, hanem egy 1,20x2m-es, 6 láb mély gödör, benne egy olcsó préselt karton koporsóval. A.K.A: szociális temetés.
és miért nem léptál munkába az egyiknél?
Milyen munkakörökbe?
És ha nem vagyok indiszkrét, miért nem mentél el mégse dolgozni a két hely egyikére?
Csak mondom, hogy az index tulajdonosa a CEMP, ami pedig Nobilis Kristófé. Nobilis Kristóf fia a kormányzati reklámköltésekért felel, a CEMP megvásárlásához pedig az FHB bankos Spéder Zoltán adta a lét.
long story short: Az ellenzéki retorika csak álca, az index teljes mértékben fideszes befolyás alatt van, az ilyen cikkeket valószínűleg utasításra hozzák le. Nem véletlenül hagyta ott az egész régi szerkesztőség, tótaw-vel, szilyvel és Új Péterrel.
1) én is dolgozom
2) minden WG-ben meg vannak osztva a költségek
kurvára nem vágom, mit vakerálsz :D
Korlát-orientált a gondolkodásod.
A Vonzás Törvényét a motiváció hajtja.
Vagyis a lelkesedés.
A "ha ő igen, én lófaszt már hogy ne" jelenleg képes hajtani engem :D
Ügyszám: 8.B.1006/2012.
Eszméletlen, hogy a buta autista proli csak irigykedni tud. Nem látja meg a teljesítményt semmi mögött. És bazmeg ebbe a nőbe elvileg SZERELMES, és még így is csak a szar folyik a szájából.
Fejlesztő. Természetesen.
Figyelj, ha úgy beszélnél németül, mint a Schiller vagy a Goethe, akkor is leszarna mindenki, mert egy rothadó fogsorú, púpos-akromegáliás-marfan szindrómás KORCS vagy, érted? Sneci, nem tudom, hogyan mondjam el neked, de... ezek a dolgok látszanak kívülről, érted? :)
Nem érted. A szemlélet a lényeg.
A Vonzás Törvénye akkor működik, ha lelkesedsz.
Ezért vagyok úgy, hogy bizony mindenre való tekintet nélkül a kurva anyát mindenkinek, aki megpróbálja rombolni a lelkesedésemet.
Szerző:
Hiénaverő
Nov 09, 2014 00:38:37
Válasz
(3)
Most el tudnánk kussoltatni mert tudjuk a varázsszavakat, de nem akarod mégis kitenni az excelt? Utolsó esély, mert már kezdelek gecire unni te hazudozó fostócsa.
Nov 09, 2014 00:38:37
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:41:25
Kiégett retardológus:
BAZMEG, BERLINEN BELÜL SZAR HELYEN LAKNI AZ OLYAN, MINTHA PESTEN LAKNÉK.
Nehogy már szaros 100-150 euró kedvéért külvárosozzak.
Nem is értem, azokat, akik ezt csinálják.
Berlin nekem a sarkon lévő metró, és a 10 perc alatt elért központ.
Jót röhögtem, Endre, látom inkább nyomorogsz, minthogy normális pénzért kicsit kijjebb lakj. Nagyon jó is van ez így.
Tudod, mikor lenne ennek értelme? Ha lenne munkahelyed, ami a belvárosban van. Vagy ha ott tanulnál.
Áruld el, mégis miért kell a távmunkához a belvárosban laknod?
Vagy annyit jársz szórakozni, étterembe, múzeumba? LOLLLL
Egyébként ha nem lennél egy szociopata seggfej, akkor a kapcsolati tőkéd segítségével simán találhattál már volna egy elég belső helyen lévő olcsó szobát.
Faszfej, én kint a picsába kezdtem egy olcsó, de jó lakásban, aztán egy munkatársam (neked ilyen sose lesz) mondta, hogy megüresedett egy szoba a WG-jükben, és (mai áron számolva) 220 euróért ki lehet venni. Mert a lakást ismerőstől bérlik, akinek fontosabb, hogy normális emberek lakjanak ott, és ne basszák szét, minthogy egy kicsit többet csengessenek.
Nagyképű, korlátolt, buta parazita vagy.
Nov 09, 2014 00:41:25
sodika
Nov 09, 2014 00:41:29
Egyébként az, hogy végre rendez pénzt merek elkérni a munkámért, szintén a tavalyi vendéglátóm példájának köszönhető.
Néztem, mit csinál, néztem mennyiért, és mondtam, hogy 6 év egyetem, és 5 év gyakorlat után lófaszt fogok én ennél kevesebbet kérni egy óráért. :D
Szóval ő kiváló motiváció arra, hogy keményen dolgozzak, mert a csőrömet nagyon tudja baszni az ő vonatkozásában a nehogy már én ne ugyanígy.
Szóval ő kiváló motiváció arra, hogy keményen dolgozzak, mert a csőrömet nagyon tudja baszni az ő vonatkozásában a nehogy már én ne ugyanígy.
Nov 09, 2014 00:41:29
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:42:35
Kiégett retardológus:
Online marketing a hobbim.
A magyar konferenciák anyagaim meg neten néztem át.
Online marketing a hobbim.
A magyar konferenciák anyagaim meg neten néztem át.
Nov 09, 2014 00:42:35
Hiénaverő
Nov 09, 2014 00:43:17
Nem látom az excelt. Miért szégyened, ha elvileg dolgozol?
Nov 09, 2014 00:43:17
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:43:57
Egyébként az, hogy végre rendez pénzt merek elkérni a munkámért, szintén a tavalyi vendéglátóm példájának köszönhető.
Tehát prosti lettél, mint What?Andi.
És mennyiért furulyázol? Vállalod análba?
Hány kuncsaft kell a havi krumpliadagodhoz?
Nov 09, 2014 00:43:57
sodika
Nov 09, 2014 00:44:36
Kiégett retardológus:
Jó, én nem fogok a halál faszára menni.
Szétbaszná a büszkeségemet.
A "tavalyi vendéglátóm igen, akkor nehogy már, bazmeg, én 6 év egyetem és 5 év gyakorlat után nem" eléggé képes engem teljesítményre motiválni. :D
Egyébként azért vagyok bátortalan még az ismerkedésben, mert nem érzem elég biztosnak hozzá a nyelvtudásomat.
De ez is ki fog alakulni.
A "tavalyi vendéglátóm igen, akkor nehogy már, bazmeg, én 6 év egyetem és 5 év gyakorlat után nem" eléggé képes engem teljesítményre motiválni. :D
Egyébként azért vagyok bátortalan még az ismerkedésben, mert nem érzem elég biztosnak hozzá a nyelvtudásomat.
Nov 09, 2014 00:44:36
xray
Nov 09, 2014 00:45:10
A másik bazmeg, hogy baszná a csőrömet, hogy tavalyi vendéglátóm belvárost érdemel, én meg valami külvárosi szarból villamosozgatok valami szintén külvárosi S-Bahn megállóhoz.
Nem tudná elviselni a büszkeségem.
Nem szoktam senki halálát kívánni, de te olyan rákos sejtje vagy a magyarságnak, hogy a Ducatoban kell likvidálni.
Nem szoktam senki halálát kívánni, de te olyan rákos sejtje vagy a magyarságnak, hogy a Ducatoban kell likvidálni.
Nov 09, 2014 00:45:10
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 09, 2014 00:45:45
x30)
xray :
Ez a szó szerinti igazság. Anyám a 2008-as válságig tudta fizetni a tanulmányaimnak, addig ingatlanforgalmazásból élő ügyvéd volt, és hirtelen megszűnt azt ingatlanforgalom.
Utána meg tényleg azért nem volt kedvem folytatni a sulit, mert rájöttem, hogy azt, amiről az egyetemre való beiratkozással el akartam érni, már elértem.
Ez a szó szerinti igazság. Anyám a 2008-as válságig tudta fizetni a tanulmányaimnak, addig ingatlanforgalmazásból élő ügyvéd volt, és hirtelen megszűnt azt ingatlanforgalom.
Utána meg tényleg azért nem volt kedvem folytatni a sulit, mert rájöttem, hogy azt, amiről az egyetemre való beiratkozással el akartam érni, már elértem.
A nyelvsulit is azért hagytad abba szeptemberben, mert rájöttél, hogy már elérted, amit a beiratkozással el akartál érni?
Kiss Kender Farkas
Nov 09, 2014 00:45:52
Tehát kurva lettél
Nov 09, 2014 00:45:52
sodika
Nov 09, 2014 00:46:11
Meg megnevezem a pesti PHP konferenciát.
És hozzáteszem, hogy külföldi azért nincs köztük, mert friss ember vagyok külföldön.
A legfontosabb mindig az őszinteség. Hogy amit mondasz, megfeleljen nyelvtanilag az igazságnak.
A hazugságot észreveszik.
Nov 09, 2014 00:46:11
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:47:01
Kiégett retardológus:
Azon gondolkodtál már, hogy a tavalyi vendéglátód perfekt német, ha nem is sokat, de dolgozik, és kiterjedt kapcsolati hálója van?
Nov 09, 2014 00:47:01
sodika
Nov 09, 2014 00:47:53
Na jó, eszem valamit, oszt melózok tovább.
Hétfőn akarok pénzt felvenni, és ahhoz van még tennivalóm.
A tegnapi könyvvásárlás kicsit lapossá tett, de nem gáz, mert mostantól nem a spórolás a jelszavam, hanem az, hogy megvenni, és megkeresni rá a pénzt.
csá
A tegnapi könyvvásárlás kicsit lapossá tett, de nem gáz, mert mostantól nem a spórolás a jelszavam, hanem az, hogy megvenni, és megkeresni rá a pénzt.
csá
Nov 09, 2014 00:47:53
broni
Nov 09, 2014 00:48:05
sodi:az a szégyen, és ezt részegen , meg bebogyozva is tök komolyan monndom, hogy téged takarításon kívül beengedtek bármilyen egyetemre. kurvaország. még jó, hogy román vagyok.
Hiénaverő
Szóljatok ha nagyon unjátok, elkussoltatom.
sodika
Nov 09, 2014 00:49:53
Nem érted a lényeget.
Szubjektíven viszont hasznos a "hát lófaszt ám, hogy én akkor nem" hozzáállás, mert érzem, hogy valődi teljesítményre sarkall engem. :D
Nov 09, 2014 00:49:53
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:50:09
csá
csá
Ezt Vera néniéknek írod?
Tényleg Endre, miért nem számolod fel a havi 70.000 forint (hazaárulóknak 230 euró) adósságot generáló cégeidet?
Nov 09, 2014 00:50:09
tabdi gléda
Nov 09, 2014 00:50:14
bazdmeg púp, a kommentolvasási ingerküszöböm igen magas 'hála' a ténykedésednek, de mindig sikerül 'emelned' a lécet. nincs olyan gazdag fantáziám hogy kitalálhassam a számodra legmegfelelőbb halálnemet.
Nov 09, 2014 00:50:14
xray
Nov 09, 2014 00:51:03
Lassan eltakarodik, mert összes hazugságát lefuttatta.
Nov 09, 2014 00:51:03
sodika
Nov 09, 2014 00:51:19
Meg mi a perfekt német, érted. Ő azt mondja, úgy jött ki anno '98.ban, hogy két szót nem sok, annyit sem makogott. A kulcsszó tehát a kitartás.
Nov 09, 2014 00:51:19
Kiss Kender Farkas
Nov 09, 2014 00:52:12
Kiégett retardológus:
Nálad nem a nyelvtudás a gond, hanem az érdektelenséged. Miket is válaszoltál a miért nem beszélgetsz kérdésre? Hogy miről beszélgess, nem érdekel semmilyen téma sem csak a programozás meg az online marketingnek hazudott szélhámoskodás.
Nov 09, 2014 00:52:12
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:52:14
Nem érted a lényeget.
Akkor miért nem jársz már nyelvtanfolyamra?
Miért nem dolgozol?
Miért nem építész kapcsolatokat?
Látsz összefüggést egy bizonyos életszínvonal és annak feltételei között?
Nov 09, 2014 00:52:14
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 00:52:40
x11)
Szakmai referenciám pedig van. Az elmúlt éveim. Egyetemi tanulmányok is vannak mögöttem. Az más kérdés, hogy annak idején a 2008-as válság miatt nem fejeztem be, utána meg már, amikor nélküle is boldogultam, nem akartam.
Ezt szerintem itt is megértik.
krumplibogár, qrvára nem fogja érdekelni a HR-est a vinnyogésod a rendőrterorról, az fogja érdekelni, hogy mit csináltál 2008 óta, azaz az elmúlt 6 évben
és ha egy koszlott honlapon kívül nem tudsz mást felmutatni, akkor ne csodálkozz, ha udvariasan körberöhog
nem hiszem el....
Nov 09, 2014 00:53:03
Pekándióval megtolt házi brownie-t ettünk meg rajzfilmet néztünk az aprónéppel. Várható volt, hogy közben a nagyképűsége átmegy őrjöngésbe és önigazolásba. Ahogy olvasom a büszkeségét meg az ordibáló, fekáliadobáló majomegója termékeit, kezdek rettegni, hogy felnőtt cuccot abáltunk a délutáni sütibe.
Igen, ha tudod, kussoltasd el.
Nov 09, 2014 00:53:03
sodika
Nov 09, 2014 00:53:04
Meg pont ő bátorított fel a saját példájával arra, hogy lófaszt a korlát-orientált gondolkodásba. Nyomni kell bátran mindent, oszt lesz eredmény.
Nov 09, 2014 00:53:04
Hiénaverő
Nov 09, 2014 00:53:05
Meg mi a perfekt német, érted. Ő azt mondja, úgy jött ki anno '98.ban, hogy két szót nem sok, annyit sem makogott. A kulcsszó tehát a kitartás.
Az más. Nálad a kulcsszó a gazdatest.
Nov 09, 2014 00:53:05
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:53:50
Nov 09, 2014 00:53:50
sodika
Nov 09, 2014 00:54:28
Kiégett retardológus:
A kapcsolatépítés nehéz téma, mert én csak egy mezei nyelvtanuló vagyok. Mégis minek kapcsán építenék ki kapcsolatot, és kivel?
A kapcsolatépítés nehéz téma, mert én csak egy mezei nyelvtanuló vagyok. Mégis minek kapcsán építenék ki kapcsolatot, és kivel?
Nov 09, 2014 00:54:28
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 00:55:09
x11)
És válaszolni is fogok. Online marketing konferenciák, a továbbképzés meg a meló közben gyakorlat volt.
sodika
Nov 09, 2014 00:55:12
Ezért vagyok itt.
Nov 09, 2014 00:55:12
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 00:55:13
Meg pont ő bátorított fel a saját példájával arra, hogy lófaszt a korlát-orientált gondolkodásba. Nyomni kell bátran mindent, oszt lesz eredmény.
Endre, te maximum az ánuszrózsádat nyomod bátran.
Nov 09, 2014 00:55:13
Kiss Kender Farkas
Nov 09, 2014 00:56:40
csá
csá
Na innen lesz ez izgalmas, ha hozzád pénz kerül akkor annak a teljes csőd a vége.
Nov 09, 2014 00:56:40
sodika
Nov 09, 2014 00:57:30
Mindegy, van egy példa, ami "ha ő igen, bazmeg, nehogy már én ne" alapon már most szebb teljesítményekre inspirált engem, mint amiben mondjuk egy éve hinni mertem.
Ennyi a lényeg.
A korlátok csak akkor léteznek, ha hiszel bennük.
Elhangzik a Titok című filmben.
Ennyi a lényeg.
Nov 09, 2014 00:57:30
xray
Nov 09, 2014 00:58:01
Gyagyás, gyorsan csinál egy német nyelvtörő videót, hogy ne csak szenvedjünk, hanem röhögjünk is!
Nov 09, 2014 00:58:01
sodika
Nov 09, 2014 00:58:03
De tudok sok mindent.
Nov 09, 2014 00:58:03
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 09, 2014 00:58:22
x30)
HA VÁLASZTANI KELL BERLIN KÜLVÁROSA ÉS PEST KÖZÖTT, AKKOR, BAZMEG, NAGYON EGYÉRTELMŰEN PEST.
Van az a szint elhelyezkedés és komfortfokozat tekintetében is, hogy inkább visítva rohannék haza, de még ingyen se kéne.
HA VÁLASZTANI KELL BERLIN KÜLVÁROSA ÉS PEST KÖZÖTT, AKKOR, BAZMEG, NAGYON EGYÉRTELMŰEN PEST.
Van az a szint elhelyezkedés és komfortfokozat tekintetében is, hogy inkább visítva rohannék haza, de még ingyen se kéne.
Milyen Pest? PÁTY, te tapló, ott várnak a galambok a padláson!
Na, mikor adod meg a címedet?
Laci
Nov 09, 2014 00:58:44
Nyomni kell bátran mindent, oszt lesz eredmény.
Egy kiadós aranyér xD
Nov 09, 2014 00:58:44
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 01:00:26
Mindegy, van egy példa, ami "ha ő igen, bazmeg, nehogy már én ne" alapon már most szebb teljesítményekre inspirált engem, mint amiben mondjuk egy éve hinni mertem.
Ennyi a lényeg.
Ennyi a lényeg.
A fűnek vízre, megfelelő minőségű talajra, napsütésre és tápanyagokra van szüksége, hogy nőhessen.
Ahogy az embernek munkára és abból származó bevételre van szüksége ahhoz, hogy normális életvitelt alakíthasson ki.
Te egész életedben megpróbáltad elkerülni, hogy dolgoznod kelljen. Ahogy megfelelő körülmények hiányában a fű is elszárad, úgy te is egy hajléktalan, púpos pária lettél, mivel büdös volt meló.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nov 09, 2014 01:00:26
xray
Nov 09, 2014 01:00:36
Ennyi a lényeg.
Ennyi a lényeg.
B+, te nem fű vagy, hanem gyom, amit tövestől kell kitépni.
Nov 09, 2014 01:00:36
Laci
Nov 09, 2014 01:01:13
De tudok sok mindent.
De tudok sok mindent.
Én láttam a referenciádat az indavideó erotika rovatában. Hát, nem alkalmaználak xD
Nov 09, 2014 01:01:13
sodika
Nov 09, 2014 01:01:33
Erről bizony kifaggattam, és egyszerűen élte az életét, amíg rá nem ragadt. Ehhez képest én a tudatos tanulással gyorsítópályán vagyok.
- értelmes-e?
- legjobb-e?
- minek?
- milyen áron?
Megálmodtam a végeredményt, a Vonzás Törvénye működésbe lépett. Nem kellenek kérdések, azok csak megzavarnak.
Nov 09, 2014 01:01:33
tabdi gléda
Nov 09, 2014 01:02:08
Ennyi a lényeg.
Ennyi a lényeg.
A SODI púpja nem erőlteti magát, hogy nőhessen. Egyszerűen nő, mert A SODI görnyedten maszturbál.
Nov 09, 2014 01:02:08
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 01:03:06
x11)
volt neked valaha egyetlen-egy önálló gondolatod?
nem hiszem el....
Nov 09, 2014 01:03:07
[quote=sodika] azoktól sugárban tudtam volna hányni, szóval inkább dolgozom többet és fizetek többet egy jó helyen lévő, megfelelően felszerelt kecóért.
A másik bazmeg, hogy baszná a csőrömet, hogy tavalyi vendéglátóm belvárost érdemel, én meg valami külvárosi szarból villamosozgatok valami szintén külvárosi S-Bahn megállóhoz.
/quote]
Tőled hánynak sugárban az emberek. Sokan, ha valami gebasz törne ki, meggyilkolnának nyugodt lelkiiemerettel és utána nyugodtan hazamennének, vacsoráznának, megfürdetnék a gyereket, kúrnának pár hatalmasat a nagy örömre, rárobbantanának valami istentelen jó cuccra, és másnap délutánig mosolyogva aludnának és az élet folyna tovább.
Amit te kiváltasz az emberekből az valami elemi, őskorból hozott gyilkolóösztön, ami kiirthatatlan, hogy a hozzád hasonlóaknak még a belét is ki kell taposni. Ezt az öltöny-nyakkendő kombó és a civilizált neveltetés se tudja kiölni.
Mi megölünk, lecsukatunk, öngyilkosságba kergetünk, akármit csak ne ÉLJ. Ne élj, mert egy abortuszmaradék vagy.
Milyen büszkeséged? Te, a fogyatékosságod alatt egy született féreg vagy. Vannak emberek, akik gonosz, rémisztő szarnak születnek és ez korán kiütközik, pld. amikor először a családjukra támadnak késsel vagy akárhogy máshogy. Megpróbálják kipucolni az emlékeik közül hogy a gyerek meg akarta gyilkolni őket, vagy megrontotta az unokatestvérét. Ez is valami ösztön, pedig az ellenkezőjét kéne tenni: intézet örökre, de olcsóbb agyonbaszni és tejesdobozokon kerestetni aztán mindenki elfelejtené, mondván elrabolta egy pedofil.
Téged meg kellett volna ölni gyerekkorodban. Tudod, milyen sok esetben nem derül ki? Baleset, áramütés, zuhanás, fulladás aztán max némi ejnye-bejnye, de nem bántják a szülőket, mert "már örökre megbűnhődtek a figyelmetlenségért". És élhetett volna apád-anyád nyugodt házasságban, tanulva a hibájukból több korcsot nem gyártva.
Egyetlen kérdésem maradt: miért nem ölöd meg magad?
/quote]
Tőled hánynak sugárban az emberek. Sokan, ha valami gebasz törne ki, meggyilkolnának nyugodt lelkiiemerettel és utána nyugodtan hazamennének, vacsoráznának, megfürdetnék a gyereket, kúrnának pár hatalmasat a nagy örömre, rárobbantanának valami istentelen jó cuccra, és másnap délutánig mosolyogva aludnának és az élet folyna tovább.
Amit te kiváltasz az emberekből az valami elemi, őskorból hozott gyilkolóösztön, ami kiirthatatlan, hogy a hozzád hasonlóaknak még a belét is ki kell taposni. Ezt az öltöny-nyakkendő kombó és a civilizált neveltetés se tudja kiölni.
Mi megölünk, lecsukatunk, öngyilkosságba kergetünk, akármit csak ne ÉLJ. Ne élj, mert egy abortuszmaradék vagy.
Milyen büszkeséged? Te, a fogyatékosságod alatt egy született féreg vagy. Vannak emberek, akik gonosz, rémisztő szarnak születnek és ez korán kiütközik, pld. amikor először a családjukra támadnak késsel vagy akárhogy máshogy. Megpróbálják kipucolni az emlékeik közül hogy a gyerek meg akarta gyilkolni őket, vagy megrontotta az unokatestvérét. Ez is valami ösztön, pedig az ellenkezőjét kéne tenni: intézet örökre, de olcsóbb agyonbaszni és tejesdobozokon kerestetni aztán mindenki elfelejtené, mondván elrabolta egy pedofil.
Téged meg kellett volna ölni gyerekkorodban. Tudod, milyen sok esetben nem derül ki? Baleset, áramütés, zuhanás, fulladás aztán max némi ejnye-bejnye, de nem bántják a szülőket, mert "már örökre megbűnhődtek a figyelmetlenségért". És élhetett volna apád-anyád nyugodt házasságban, tanulva a hibájukból több korcsot nem gyártva.
Egyetlen kérdésem maradt: miért nem ölöd meg magad?
Nov 09, 2014 01:03:07
broni
Nov 09, 2014 01:03:14
Kiégett retardológus:
apád faszát, én a szigeten 3 perc duma után írekel ölelkeztem pár éve....nem írül dumáltunk persze, angolul......
Nov 09, 2014 01:03:14
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 01:04:16
- értelmes-e?
- legjobb-e?
- minek?
- milyen áron?
- értelmes-e?
- legjobb-e?
- minek?
- milyen áron?
Endre, az élte az életét azt jelenti, hogy dolgozott, interakcióba került más emberekkel, vásárolt, szórakozott, emberek között volt.
Te pedig már nem jársz nyelviskolába.
Az egyéni nyelvtanulásod fél éves eredménye a nagy büdös nulla volt, ezt láttuk is, és te is elismerted.
Emberekkel nem kerülsz kapcsolatba.
Meséld el nekem, hogy a vonzás törvénye hogyan fogja neked összehozni ilyen feltételek mellett a perfekt némettudást!
És akkor most nagyvonalú voltam, mert a csökkent szellemi képességeidet nem hoztam fel XD
Nov 09, 2014 01:04:16
sodika
Nov 09, 2014 01:05:25
Te egész életedben megpróbáltad elkerülni, hogy dolgoznod kelljen.
Faszság.
Nem a munkát utálom, hanem mindent, aki kényelmetlen, vagy kellemetlen. A jelenlegi melóm szerencsére egyik kategóriába sem esik.
El tudnék képzelni persze jobbat is, de a jelenlegi is teljesíti azt a két elengedhetetlen követelményt, hogy nem kényelmetlen és nem kellemetlen.
Nov 09, 2014 01:05:25
Rákóczi Petra
Nov 09, 2014 01:05:27
A füvet legalább eladhatom, de érted egy centet sem adna senki. Te magad is elismerted.
Nov 09, 2014 01:05:27
sodika
Nov 09, 2014 01:07:10
Kiégett retardológus:
Én is igyekszem bulizgatni, felsőoktatási rendezvényekre, kulturális eseményekre mászkálni, ilyesmi.
Ha ezt tudatosan kombinálom a német tanulással, és nyitott, érdeklődő személyiségjegyeket igyekszem magamra erőltetni, ebből csak kialakul valami.
Én is igyekszem bulizgatni, felsőoktatási rendezvényekre, kulturális eseményekre mászkálni, ilyesmi.
Ha ezt tudatosan kombinálom a német tanulással, és nyitott, érdeklődő személyiségjegyeket igyekszem magamra erőltetni, ebből csak kialakul valami.
Nov 09, 2014 01:07:10
heavy metal
Nov 09, 2014 01:08:49
Kiégett retardológus:
Huhhh! Ez nagyon kemény! Rohamosan romlik az állapotod sodika.
Aaron Cute
- milyen áron?
Na milyen? ;)
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 01:08:58
x11)
De tudok sok mindent.
De tudok sok mindent.
mucuska, és mit fogsz csinálni, ha ott leültetnek egy gép elé és adnak valami közepesen nehéz feladatot, hogy oldd meg 15 perc alatt, mert az a norma?
akkor micsinálsz?
el kezdes makogni a 2008-as válságról meg hogy anyád a hibás, hogy lófaszt nem képezted magad?
szerinted mi lesz a reakció a spagettikódjaidra?
sodika
Nov 09, 2014 01:08:59
Tehát pl. Eszter és RGL vitájából azt a részt, amikor Eszter azzal érvelt, hogy a munka kényelmetlenség, meg kosz, meg stressz, meg lófasz, hülyeségnek tartottam. Az, hogy sokat dolgozol, és az, hogy nem érzed rosszul magad, nem zárja ki egymást: igenis lehetséges együtt a kettő.
Nov 09, 2014 01:08:59
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 01:09:37
Faszság.
Ebből látszik, hogy hatalmasat hazudsz.
A trollok nagy része, így én is, élvezem és szeretem a munkámat. Többek között azért, mert értek hozzá, mert érdekes, és mert már vagyok olyan szinten, hogy válogathassak.
Azonban még most is vannak olyan részei, amiket nem szeretek, de meg kell csinálni. Kezdőként pedig értelemszerűen elég sok ilyennel találkoztam.
Neked fogalmad sincs a munkáról, arról, hogy néz ki egy programozó átlagos melója.
Nem tudom, ki adja neked a pénzt, azt meg pláne nem, hogy miért, de abban biztos lehetsz, hogy a trollokat kurvára felhúztad a mai nagyzolásoddal, és ennek még soha nem volt jó vége.
Nov 09, 2014 01:09:37
xray
Nov 09, 2014 01:10:13
....és nyitott, érdeklődő személyiségjegyeket igyekszem magamra erőltetni, ebből csak kialakul valami.
Te orvosi eset vagy, minden értelemben, egy intézetben lenne a helyed.
Nov 09, 2014 01:10:13
heavy metal
Nov 09, 2014 01:10:31
Faszság.
Nov 09, 2014 01:10:31
sodika
Nov 09, 2014 01:10:49
akkor micsinálsz?
akkor micsinálsz?
Nov 09, 2014 01:10:49
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 01:11:40
Tényleg Zsodi, ha már munka, akkor mennyit haladtál ma?
Tudod, a szórakozás után haza (paródiarovat) jöttél dolgozni (paródiarovat).
Tudod, a szórakozás után haza (paródiarovat) jöttél dolgozni (paródiarovat).
Nov 09, 2014 01:11:40
sodika
Nov 09, 2014 01:12:20
Azonban még most is vannak olyan részei, amiket nem szeretek, de meg kell csinálni.
Nov 09, 2014 01:12:20
broni
Nov 09, 2014 01:12:22
tilccsátok már ki sodit!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 09, 2014 01:12:22
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 01:12:37
x11)
nyitott, érdeklődő személyiségjegyeket igyekszem magamra erőltetni, ebből csak kialakul valami.
ez mindent elmond a krumplibogárról
töppedt buzigolyók
Nov 09, 2014 01:12:39
Szóval a 180 eurós lyuk az tényleg olyan volt, hogy élnek ott öten-hatan, fiatalok, meg szép lányok is vannak köztük, meg a környéken is van, meg minden, de bazmeg, annak egy üzlethelyiségnek kéne lennie, baszod, a szobák meg eredetileg raktárhelyiségek az árúnak...
Hogy a véres-habos gecibe juthatott eszébe valakinek ezt WC-nek használni? :D :D
lolmár
Hogy a véres-habos gecibe juthatott eszébe valakinek ezt WC-nek használni? :D :D
lolmár
Te patkánygeci, én laktam már két hétig foglalt házban is, napi 5 EUR-ért, meg töltöttem három éjszakát olyan faszinál, ahol bazmeg a meztelen csiga csíkot húzott a padlón keresztül-kasul, a fürdőben meg olyan csótányderbi volt, hogy alig lehetett aludni tőle. Neked ÚRI ÉLETED lenne egy 7 négyzetméteres saját szobában, folyosó végi vizesblokkal. Tudod hány olyan CSALÁD él Budapesten bazmeg, régi önkormányzati szükséglakásokban, ahol emeletenként van egy vizesblokk a folyosó végén? Szerinted a kibaszott kakás Rósza mi a jó büdös halál faszáért jár ki szarni a folyosóra, te nagyon életképtelen, szargerincű féreg? SZÓRAKOZÁSBÓL???
Nov 09, 2014 01:12:39
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 01:12:41
Bazmeg, ezt nem hiszem el :D
Sírok, te fasz, konkrétan kicsordult egy csepp könnyem.
Nov 09, 2014 01:12:41
broni
Nov 09, 2014 01:13:47
a leghülyébb kőműves normálisabb, aki naponta megiszik 10 sört, mint ő...
Nov 09, 2014 01:13:47
sodika
Nov 09, 2014 01:14:10
Nov 09, 2014 01:14:10
sodika
Nov 09, 2014 01:14:54
töppedt buzigolyók:
AFRIKÁBAN MEG ÉHEZNEM, BAZMEG!!!!
úgyhogy edd meg a spenótot!
:D :D :D :D :D
AFRIKÁBAN MEG ÉHEZNEM, BAZMEG!!!!
:D :D :D :D :D
Nov 09, 2014 01:14:54
Aaron Cute
Nov 09, 2014 01:15:01
Ja, a menetrendet, hogy minél előbb elhúzz onnan! Eleve: megjelensz valahol. Már a nulláról indulsz. Az esélyeid meg csak tovább romlanak ahogy megszólalsz.
Nov 09, 2014 01:15:01
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 01:15:18
x11)
tán csak nem az, hogy rajtad a guglizás se segít, mert fingod nincs arról, merre fejlődött a szakma az elmúlt 5 évben?
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 01:15:23
Innen látszik, hogy halványlila fingod sincs a munkáról.
A kellemetlenebb részek általában az adminisztratív, előkészítő fázisai egy projektnek, olyanok, amiket marha unalmas, de egyszerű megcsinálni.
Ezekért nem tudsz több pénzt elkérni, faszfej, mert nem igényelnek magas szakmai tudást.
Pont a kreatív, gondolkodást igénylő részek azok, amiket tényleg megfizetnek, te idióta!
Egyébként minek ez a színjáték? Te is tudod, hogy nem dolgozol, mi is tudjuk. Kinek hazudozol?
Nov 09, 2014 01:15:23
sodika
Nov 09, 2014 01:15:28
naaa
mondom
AFRIKÁBAN MEG ÉHEZNEK, BAZMEG!!!!
mondom
AFRIKÁBAN MEG ÉHEZNEK, BAZMEG!!!!
Nov 09, 2014 01:15:28
---
Nov 09, 2014 01:15:42
gyagyás, kérdezd meg andit mennyiért engedi a törököknek hogy telibeverjék a seggét!
ÉS JUSZT SE ADD ALÁBB AZ ÁRADAT! XD
ÉS JUSZT SE ADD ALÁBB AZ ÁRADAT! XD
Nov 09, 2014 01:15:42
sodika
Nov 09, 2014 01:16:10
Letiltottátok, hogy fékövérezzek?
gECIK
gECIK
Nov 09, 2014 01:16:10
nem hiszem el....
Nov 09, 2014 01:16:12
Ezzel várj egy keveset. Rádszállunk. :) Ki fogunk véreztetni, mint egy pászkába való gój gecit.
Nov 09, 2014 01:16:12
xray
Nov 09, 2014 01:16:18
Na, eddig bírtam ezt a barmot.
Jó éjszakát!
Jó éjszakát!
Nov 09, 2014 01:16:18
töppedt buzigolyók
Nov 09, 2014 01:16:40
xray :
És melyik az a pont, amikor kitermeltél alsó hangon tízmillió Ft adósságot? Csak kérdezem, hogy képben lehessek én is, érted. Ha rögtön azután abbahagytad a sulit, hogy anyád nem finanszírozta tovább... (*pr*). És kit is akartál beperelni egész pontosan? Hogy is volt ez?
Nov 09, 2014 01:16:40
Aaron Cute
Nov 09, 2014 01:17:16
Seggből szájba? xD
Nov 09, 2014 01:17:16
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 01:17:29
x11)
Na, eddig bírtam ezt a barmot.
Jó éjszakát!
Jó éjszakát!
megértelek :)
töppedt buzigolyók
Nov 09, 2014 01:18:41
Kiégett retardológus:
Mások pénzéből könnyű urizálni, igaz, Jaws?
Nov 09, 2014 01:18:41
sodika
Nov 09, 2014 01:19:05
A 67% azért fasza arány.
Meg egyszer egy évvel később elküldtek ismerősék egy infós céghez, de ebben valami félreértés volt, mert a HR-essel beszélgetve világossá vált, hogy ők inkább valami progmatost keresnek, úgyhogy nem is vágtam, mit keresek én ott azon kívül, hogy az ismerős elintézte nekem ezt az interjút, ezért illendőségből elmentem rá.
Nov 09, 2014 01:19:05
broni
Nov 09, 2014 01:20:42
én már csak troll kommentot olvasok!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 09, 2014 01:20:42
sodika
Nov 09, 2014 01:20:55
És melyik az a pont, amikor kitermeltél alsó hangon tízmillió Ft adósságot?
Fasz tudja, emberfaló a magyar rendszer.
Orbánviktorozok kicsit a németnek, és megérti. :D
Nov 09, 2014 01:20:55
nem hiszem el....
Nov 09, 2014 01:21:00
Ezért vagyok itt.
Ezért vagyok itt.
A BÍRÓSÁGNAL
Nov 09, 2014 01:21:00
sodika
Nov 09, 2014 01:21:20
Na vacsorfőzés, oszt meló.
csá
csá
Nov 09, 2014 01:21:20
töppedt buzigolyók
Nov 09, 2014 01:21:48
A nagy büdös lófaszt fogok a Leopoldplatz 10 perces környékéről elköltözni. Igen, volt alkalmam a szeptemberi lakáskeresés során megtapasztalni, hogy milyen kibaszottul nehezen megközelíthető lepra környékek is vannak itt, de azoktól sugárban tudtam volna hányni, szóval inkább dolgozom többet és fizetek többet egy jó helyen lévő, megfelelően felszerelt kecóért.
1) Andinéni dolgozik
2) Andinéninek ott van Kemál, aki szintén dolgozik
3) felezik a költségeket, te nagyon faszfejű.
Nem érdemli a belvárost valaki, hanem MEGENGEDHETI MAGÁNAK. Ez két különböző dolog. De egy autistának nyilván ugyanaz.
Érdemeid szerint neked nem a belváros jár, hanem egy 1,20x2m-es, 6 láb mély gödör, benne egy olcsó préselt karton koporsóval. A.K.A: szociális temetés.
Nov 09, 2014 01:21:48
sodika
Nov 09, 2014 01:22:46
Nem hazudtam senkinek.
Amikor pedig 2010-ben állást kerestem, három interjúból kettőre felvettek. A harmadik volt a nagyobb fejlesztőcég.
Szóval el nagyjából jó arány.
Amikor pedig 2010-ben állást kerestem, három interjúból kettőre felvettek. A harmadik volt a nagyobb fejlesztőcég.
Nov 09, 2014 01:22:46
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 01:23:32
x11)
A 67% azért fasza arány.
A 67% azért fasza arány.
és miért nem léptál munkába az egyiknél?
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 01:24:05
Nem hazudtam senkinek.
Milyen munkakörökbe?
És ha nem vagyok indiszkrét, miért nem mentél el mégse dolgozni a két hely egyikére?
Zulu
(
x15)
x15)
azért az index is bekaphatja a makkom, minek főblokkban lehozni ezt a szart?
Csak mondom, hogy az index tulajdonosa a CEMP, ami pedig Nobilis Kristófé. Nobilis Kristóf fia a kormányzati reklámköltésekért felel, a CEMP megvásárlásához pedig az FHB bankos Spéder Zoltán adta a lét.
long story short: Az ellenzéki retorika csak álca, az index teljes mértékben fideszes befolyás alatt van, az ilyen cikkeket valószínűleg utasításra hozzák le. Nem véletlenül hagyta ott az egész régi szerkesztőség, tótaw-vel, szilyvel és Új Péterrel.
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 01:24:51
x11)
mi lesz a vacsi krumplobogár?
sodika
Nov 09, 2014 01:25:20
felezik a költségeket, te nagyon faszfejű.
1) én is dolgozom
2) minden WG-ben meg vannak osztva a költségek
kurvára nem vágom, mit vakerálsz :D
Korlát-orientált a gondolkodásod.
A Vonzás Törvényét a motiváció hajtja.
Vagyis a lelkesedés.
A "ha ő igen, én lófaszt már hogy ne" jelenleg képes hajtani engem :D
Nov 09, 2014 01:25:20
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 09, 2014 01:25:54
x30)
A BÍRÓSÁGNAL
A BÍRÓSÁGNAL
Ügyszám: 8.B.1006/2012.
töppedt buzigolyók
Nov 09, 2014 01:26:10
Eszméletlen, hogy a buta autista proli csak irigykedni tud. Nem látja meg a teljesítményt semmi mögött. És bazmeg ebbe a nőbe elvileg SZERELMES, és még így is csak a szar folyik a szájából.
Nov 09, 2014 01:26:10
sodika
Nov 09, 2014 01:26:12
Milyen munkakörökbe?
Fejlesztő. Természetesen.
Nov 09, 2014 01:26:12
Kiégett retardológus
Nov 09, 2014 01:26:53
Ha most kezdesz el főzni, utána pedig dolgozol, holnap hánykor fogsz felkelni, krumplibogár?
Nov 09, 2014 01:26:53
töppedt buzigolyók
Nov 09, 2014 01:29:11
Kiégett retardológus:
Figyelj, ha úgy beszélnél németül, mint a Schiller vagy a Goethe, akkor is leszarna mindenki, mert egy rothadó fogsorú, púpos-akromegáliás-marfan szindrómás KORCS vagy, érted? Sneci, nem tudom, hogyan mondjam el neked, de... ezek a dolgok látszanak kívülről, érted? :)
Nov 09, 2014 01:29:11
sodika
Nov 09, 2014 01:29:37
Kiégett retardológus: Amikor ébredek.
Vasárnap nem mindegy? :D
Nov 09, 2014 01:29:37
sodika
Nov 09, 2014 01:29:38
Kiégett retardológus: Amikor ébredek.
Nov 09, 2014 01:29:38
---
Nov 09, 2014 01:29:45
opáék nincsenek otthon és egy percre elhitted hogy van egy berlini lakásod? :D
te nyomorult kotoréklakó! XD
Nov 09, 2014 01:29:45
sodika
Nov 09, 2014 01:30:56
töppedt buzigolyók:
A fogászra is pénzt kell előbb szerezni.
Az, hogy a kígyó a saját farkába harap, megint korlát-orientált gondolkodás.
A Vonzás Törvényében való hitt helyett.
A fogászra is pénzt kell előbb szerezni.
Az, hogy a kígyó a saját farkába harap, megint korlát-orientált gondolkodás.
A Vonzás Törvényében való hitt helyett.
Nov 09, 2014 01:30:56
sodika
Nov 09, 2014 01:32:04
opáék nincsenek otthon és egy percre elhitted hogy van egy berlini lakásod? :D
Nem érted. A szemlélet a lényeg.
A Vonzás Törvénye akkor működik, ha lelkesedsz.
Ezért vagyok úgy, hogy bizony mindenre való tekintet nélkül a kurva anyát mindenkinek, aki megpróbálja rombolni a lelkesedésemet.
Nov 09, 2014 01:32:04
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™