A tátott szájú, D-betűs, nagyképű röhögéseid és faszozásaid után valóban várható volt, hogy kiömöljön belőled a depresszió.
Most fogadom meg, erre mindig emlékezni fogok, és többet nem húzom fel magam a nagyképűségeden.
Téged gyakorlatilag az öngyilkosság kerülget. : )
Kerülgetne, ha nem zárná ki a személyiségem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Az emberi kommunikáció mentette meg tegnap az irhádat. Hagyni kellett volna, ignorálni, és mentél volna a vonat alá. Vagy kitiltani innen. Már halott lennél. Most pedig takarodj.
Hulye! XD
A helyes nevelo itt der es nem die.
te fasz.
BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP.
egyik pillanatban azt mondod, hogy te nem akarsz erőltetni semmit, a másikban pedig azt, hogy milyen személyiségjegyeket erőltetsz magadra.
a depresszió elől is erőszakkal menekülsz. görcsösen keresed a kapaszkodókat, megpróbálod letagadni magad előtt a valóságot.
sneci, neked bipoláris depressziód van!
Abban a perverz tényben, hogy különös módon néha még ti is terápiás erővel tudtok rám hatni, mert a támadás legalább a létezés tudatát erősíti az emberben, lehet valami, de önelemzés kérdésében az ilyen mélységeket már nem elemzem.
Helyette most örülök, hogy egy történelmi pillanatban egy történelmi helyen vagyok. Vacsizok valamit, oszt elugrok valamelyik du. 3 órai idegenvezetésre. Még nem tudom, melyik helyszínre. Checkpoint Charlie-nál tavaly jártam, Mauerpark-nál az idén, úgyhogy lehet hogy marad a East Side Gallery. 5 eurót az ünnepre tekintettel rááldozok erre. :)
Este 7-kor meg megnézem a Brandenburgi Kapunál a felszálló lufikat. A többi időben meg melózok. Oszt nem telt el tartalmatlanul a vasárnap.
az a baj hogy ezt a kommentet akkor mar nem tudjuk a kampos orrod ala dorgolni.
Kognitív disszonancia- és autizmusdetektor.
a depresszió elől is erőszakkal menekülsz. görcsösen keresed a kapaszkodókat, megpróbálod letagadni magad előtt a valóságot.
Erőlködni nem akarok, szokásokat megváltoztatni igen.
Nehezen veszem rá magamat, hogy bármilyen helyzetben vidáman kezdjek egy cseverészni az emberekkel, mintha eleve szokásom lenne, de pont az egyik társalkodási könyvben olvastam ezzel kapcsolatban egy nagyon okos gondolatot.
Lesznek elutasítások, erre számítani kell, oszt szarni rá, ott a következő ember. Az, hogy eleve a negatív reakcióktól tartva nem mersz senkit sem megszólítani, faszság. :)
Spórolni kell, de ésszerű keretek között.
Életemben nem volt még német könyvet, vettem egyet.
És ha már ott jártam, két nyelvtani gyakorlócuccot is.
Ennyi férjen már bele :)
miért nem dolgozol éppen? miért ide írogatsz álfilozofikus nyenyergéseket? miért nem rakod ki ide az excelt?
már kora délután vacsizol? nálunk azt ebédnek hívják budapest, hungary környékén.
ezzel egyetértek. mindenképpen menjél oda vadidegenekhez, és csevegj velük a terveidről.
kamerát vigyél.
"életveszélyben vagyok bíróúr, nagyságos bíróúr, jájájájá, életveszélyben, bizony, én sose hazudok, alázatosan kérem bíróúr az életveszély miatt, jaájájájá, sírok tessék nézni, tessék elnapolni"
Igen, ez elvileg egy gond, de épp ezért olyan közösségbe kell menni, ahol mindenki kezdő berlini, vagy lassan, de haladó nyelvtanuló. Már nézegettem ilyeneket.
Hazudsz. Mutasd az excelt!
Kurvára nem, de bele se megyek miért.
Megmondtam. Fogalmad sincs, milyen hamar feltérképezek egy embert. Prototipusok vagytok mind, semmi különleges nincs bennetek... Te fasz, te olyanokkal beszélsz, akik a kegyes halálért kampányolnak, a mentális betegek kegyes haláláért elsősorban, hogy ne legyen több vonatgázolás krónikusan beteg szuicid embereknél, akik segítség nélkül sokadszorra, de megteszik.
A terveid nem érdekelnek, szar. Tegnap leszaroztad a fényeket. Egyre többször lesznek rohamaid és gondolkodsz azon, hogyan öld meg magad. A vasút lesz nálad is. Gyógyszerhez, fegyverhez nincs pénzed, akasztani, vágni nem mersz, marad a vonat.
dehát pont az én általam leírt dolgok a legdurvább liberális propagandának minősülnek! pénzért utcára tetted apádat, gyerekeket fogdostál, akiket fagyival fizettél le, felraktad a perverz videóidat az internetre, és Berlinből gyalázod Magyarországot.
Mégis miről beszélsz??
Melyek ezek a vadhajtások? Pl. nyilvános faszkiverés a neten? Egészségügyi szex nagyfarkú csődörrel? Házaspároknál sarokban recskázó gnóm?
She was a dude.
mondanal egy peldat a liberalis propagandara?
"kezdő berlini". szóval te berlini vagy?
hazaárulás szaga van ennek.
Hát például amit Oroszország mostanában tiltott be.
milyen életveszély az, amibe beleférnek ilyen hobbikiadások?
nagyon meg vagyok lepve, hogy nem ment fel hozzád senki :DDDD
ez aztán tényleg kurvára meglepő :DDD a nyelviskolás bulikban az oszloppal beszélgettél :DDDDDDDDDDDD
mijafasznak nyelvatni gyakorlócucc, ha egyszer ott a tankönyv?
juteszmbe, rendhagyó igékkel hogy állsz?
nocsak, a szabad vadászbika, aki a cenzúra mellett foglal állást. akkor miért nem mész oroszországba, ha ennyire oda vagy értük , te perverz gnóm állat.
miért nem reagálsz a példáimra? mind igazak ugye? elismered.
Aaron Cute?
Nem, ilyen konkrét gondolatom nincs. Soha nem is volt szerencsére.
De olyasok róla, hogy lehetne, és megpróbálom vidám dolgokkal elkerülni, hogy bármikor is lehessen.
te teljesen beteg, vagy idióta, vagy valami ilyesmi vagy. könyvekből tanulod milyen legyél és ezt hogyan érd el?
ebből is látszik, hogy milyen frusztrált és bizonytalan vagy magadban, teljesen hiányzik belőled a harmónia, az egész személyiséged egy görcsös mesterkéltség. ez jól látszik amikor kétszavanként heherészel zavarodban.
de ebben az a legnagyobb poén, hogy egész eddig az ellenkezőjét vetítetted a külvilágnak. te voltál a magabiztos, mindig jókedélyű, vérprofi vállalkozó, akit irigyelnek a trollok.
most meg kiderült, hogy andi nénitől folyamatosan várnád a dicséretet, hogy ne legyél depis attól a szartól, amit te csináltál magadnak.
Mivel vendégelted volna meg őket? Nyers krumplival és szájszaggal?
lol, ezekszerint whatandi tényleg nem áll szóba veled
Dobd fel a 10 centet, (amennyit max fizetnének neked szexuális szolgáltatásért, te magad mondtad) ha fej akkor krumpli, ha írás akkor mirelitpizza.
Ez tök hülye még ahhoz is, hogy öngyilkos legyen. Jó esélye van, hogy rövidesen megdöglik, de szerintem nem saját elhatározásából.
én egyébként irigylem a sodit. ez a fajta gátlástalan, sötét, minden emberi értéket elvető gonoszság nagyon-nagyon sok pénzhez tudja juttatni az embert. ennek sajnos még a csírája is hiányzott belőlem. el se tudom képzelni, hogy gyerekeket kenyerezzek le fagylalttal, hogy a kedvemre tegyenek hogy utcára tegyem a beteg apám, hogy kifosszam anyám, hogy kórházba jutassam a nagymamám, hogy meglopjam azokat, akik bíznak benne, hogy belehazudjak mindenki szemébe.
sajnos vagy szerencsére sodi túlságosan ostoba, hogy ki tudja ezt a feneketlen, pusztító rothadt, gennyes gonoszságot használni.
ÉLETVESZÉLYBEN VAGYOK BÍRÓÚR, LEHET HOGY NEMÉREM EL AZ IDEGENVEZETÉST!
ÉLETVESZÉLY!
Én speciel nem akarom, hogy meghaljon. Nem örülnék senki halálának, még ha sodiról van szó, akkor sem.
She was a dude.
nem kell minden pillanatban tanújelét addni annak, hogy milyen sötét, műveletlen bunkó vagy!
hu.m.wikipedia.org/wiki/Konzervativizmus
Hello! Erre tudok válaszolni. Mivel nem kötött biztosítást amiben megnevezt egy "next of kin"-t, barátai nincsenek, az eltűnése senkinek se tűnne fel, a holtteste "unclaimed body" lenne, amit max 4 hétig hűtenek, majd elhamvasztanak. Megőrzik az iratait meg a boncolás eredményét.
A hivatalos hazahozatalhoz kell egy igazolvány a halottról, halotti AK kivonat és a szállítás ktg-ei. Senki nem fogja fizetni. A vonat alól kihúzott "lasagna fogakkal" meg senkinek nem fog kelleni. Szociális hamvasztás temetés nélkül.
Kettő. Ott vannak vele minden este. :D Apropó, hallgasd meg ezt Púp! www.youtube.com/watch?v=v0sOtLza79M
na, azert most pl., hogy leraketaztak az iszlam allam vezetoit allitolag, az pozitiv erzes, de amikor fellogattak szaddam husszeint, vagy levarrtak oszama bin ladent, annak is orult minden rendes zsido.
Sodi persze nem merheto ezekhez, ezert szorakoztatobb lesz latni hajlektalankent.
Se melócsá.
Épp egy egyórás német nyelvű idegenvezetésre készülök.
Az elég lesz mára tanulásnak. :)
Na csá.
napi egy óra "tanulás"? nane! Sodi meg ne szakadj :DDDDDDDDDDDDDDd
Na éppen ezért nem jutsz egyről a kettőre soha az életben. És részemről ez így tökéletesen rendben is van. :)
Ennyit rólad, te nyelviskolából kibukott, lusta szar. Se munka, se tanulás. 33 éves vagy, éhezel, a jövőd elől az alkoholba menekülsz, de mára elég neked a trollfórum meg némi lógás a városban. Tudom a történeted végét. Ha nem előz meg egy veserák vagy egy késes drogos bevándorló, te fogod magad megölni. : ) Írói krízis vége.
~Fél órával ezelőtt még nem ezt írtad te nyomorék.
img.sodika.dk/imgur.com/Y1Y4ZB1.png
aztán nehogy véletlenül bárkihez is szóljál, az már túl sok lenne!
ez kamu lehet, tegnap ott parádézott a retardtüntin
TAOT! WAS? Hätyätyä... Ik líbe Berlin!
Erre elég egyetlen szó: FAP!
azért nem jár tanfolyamra, mert a tanfolyam díja 220 euró, az pedig angyalszárny kategória a sodinak.
Hanukára itthon lesz, csak még nem tudja melyik aluljáróban. Recskaiékhoz nem mehet, Pátyon a gaz költözött be a szobájába, az apjához nem mer menni, és szerintem már Flódnis sem engedné be magához, hiszen egyedül is tud köszfetyítyeni. Itt a vége.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nem bírja sajnos a háta a kéregetést. és a monotóniatűrése is rossz, neki valami kreatív állás való.
255 vérnyomás??azt pont jó!!!!!!!!!!!!!!!!!
begyujtani veled a kazánba!!!!!!
300K-nál Fráter egy óriási rúgással, "disz iz szparta" felkiáltással belerúgja Bronit a megtelt ágytálába.
barbi ágytáljába)))))))))))))))))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 09, 2014 13:01:27
x38)
die('nyemértyem');
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
kotoréklakó kobold
Nov 09, 2014 13:40:30
esélyem a túlélésre csak a gyilkos depresszió tudatos elkerülésével, és saját magamra erőltetett optimista lelkesedéssel van esélyem?
A tátott szájú, D-betűs, nagyképű röhögéseid és faszozásaid után valóban várható volt, hogy kiömöljön belőled a depresszió.
Most fogadom meg, erre mindig emlékezni fogok, és többet nem húzom fel magam a nagyképűségeden.
Nov 09, 2014 13:40:30
sodika
Nov 09, 2014 13:46:24
Nov 09, 2014 13:46:24
kotoréklakó kobold
Nov 09, 2014 13:46:52
Az a baj, hogy az öngyilkosoknál elég egy fél óra beszélgetés ahhoz, hogy ne öljék meg magukat. Kegyeshalál tréningen tanultuk. És mivel nyémetül nem tud, magyar barátai nincsenek se kinn se odahaza, itt megkapta a szükséges kommunikációt. Fél éjszaka magány kellett volna neki, hogy ártson magának. És ez a beszélgetés a trollokkal átlendíti az öngyilkosságon kb 1-2 hétre. Ha legközelebb meg akarja ölni magát és felbukkan, hogy mentse a szaros irháját, javaslom a silent treatmentet.
Nov 09, 2014 13:46:52
snecigeci
(
x44)
Nov 09, 2014 13:47:40
x44)
Endre, elkezdted már tanulni a SyphonySymfony-t?
She was a dude.
kotoréklakó kobold
Nov 09, 2014 13:48:29
Az emberi kommunikáció mentette meg tegnap az irhádat. Hagyni kellett volna, ignorálni, és mentél volna a vonat alá. Vagy kitiltani innen. Már halott lennél. Most pedig takarodj.
Nov 09, 2014 13:48:29
al-sodika
Nov 09, 2014 13:52:27
die('nyemértyem');
Hulye! XD
A helyes nevelo itt der es nem die.
te fasz.
Nov 09, 2014 13:52:27
Kognitív disszonancia- &
Nov 09, 2014 13:52:30
BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP.
Nov 09, 2014 13:52:30
Hiénaverő
Nov 09, 2014 13:53:11
Az excelt még mindig nem akarod kitenni?
Nov 09, 2014 13:53:11
-
Nov 09, 2014 13:53:24
egyik pillanatban azt mondod, hogy te nem akarsz erőltetni semmit, a másikban pedig azt, hogy milyen személyiségjegyeket erőltetsz magadra.
sneci, neked bipoláris depressziód van!
Nov 09, 2014 13:53:24
sodika
Nov 09, 2014 13:53:37
Az emberi kommunikáció mentette meg tegnap az irhádat.
Abban a perverz tényben, hogy különös módon néha még ti is terápiás erővel tudtok rám hatni, mert a támadás legalább a létezés tudatát erősíti az emberben, lehet valami, de önelemzés kérdésében az ilyen mélységeket már nem elemzem.
Helyette most örülök, hogy egy történelmi pillanatban egy történelmi helyen vagyok. Vacsizok valamit, oszt elugrok valamelyik du. 3 órai idegenvezetésre. Még nem tudom, melyik helyszínre. Checkpoint Charlie-nál tavaly jártam, Mauerpark-nál az idén, úgyhogy lehet hogy marad a East Side Gallery. 5 eurót az ünnepre tekintettel rááldozok erre. :)
Este 7-kor meg megnézem a Brandenburgi Kapunál a felszálló lufikat. A többi időben meg melózok. Oszt nem telt el tartalmatlanul a vasárnap.
Nov 09, 2014 13:53:37
Sam
Nov 09, 2014 13:53:39
az a baj hogy ezt a kommentet akkor mar nem tudjuk a kampos orrod ala dorgolni.
Nov 09, 2014 13:53:39
kotoréklakó kobold
Nov 09, 2014 13:54:03
Kicsit hosszú, bocs, de majdnem mindnél hangosan lehet röhögni. Sodi esetében csakis : )
Physical Signs
Neglect of personal appearance. (LOL)
Sudden changes in manner of dress, especially when the new style is completely out of character.
Chronic or unexplained illness, aches and pains.
Sudden weight gain or loss.
Sudden change in appetite.
Emotional Clues
Sense of hopelessness, helplessness or futility.
Inability to enjoy or appreciate friendships.
Wide mood changes and sudden outbursts.
Anxiousness, extreme tension and agitation.
Lethargy or tiredness.
Changes in personality: from outgoing to withdrawn, from polite to rude, from compliant to rebellious, from well-behaved to “acting out.”
Loss of the ability to concentrate; daydreaming.
Depression, sadness.
Loss of rational thought.
Feelings of guilt and failure.
Self-destructive thoughts.
Exaggerated fears of cancer, AIDS or physical impairment.
Feelings of worthlessness or of being a burden.
Loss of enjoyment from activities formerly enjoyed.
Behavioral Signs
Decreased school activity; isolation. Sudden drop in achievement and interest in school subjects.
Loss of interest in hobbies, sports, work etc.
Unexplained use of alcohol or other drugs.
Increased use of alcohol or other drugs.
Withdrawal from family and former friends, sometimes acting in a manner which forces others away.
Changes in eating and/or sleeping habits.
Changes in friendship.
Running away from home; “skipping school.”
Accident proneness and increase in risk-taking behavior such as careless driving, bike accidents, dangerous use of firearms.
Sexual promiscuity.
Giving away prized possessions
Preoccupation with thoughts of death.
Sudden changes in personality.
Making a will; writing poetry or stories about suicide or death.
Quietly putting affairs in order, “taking care of business.”
Threatening suicide.
Hoarding pills, hiding weapons, describing methods for committing suicide.
Previous suicide attempts.
Physical Signs
Neglect of personal appearance. (LOL)
Sudden changes in manner of dress, especially when the new style is completely out of character.
Chronic or unexplained illness, aches and pains.
Sudden weight gain or loss.
Sudden change in appetite.
Emotional Clues
Sense of hopelessness, helplessness or futility.
Inability to enjoy or appreciate friendships.
Wide mood changes and sudden outbursts.
Anxiousness, extreme tension and agitation.
Lethargy or tiredness.
Changes in personality: from outgoing to withdrawn, from polite to rude, from compliant to rebellious, from well-behaved to “acting out.”
Loss of the ability to concentrate; daydreaming.
Depression, sadness.
Loss of rational thought.
Feelings of guilt and failure.
Self-destructive thoughts.
Exaggerated fears of cancer, AIDS or physical impairment.
Feelings of worthlessness or of being a burden.
Loss of enjoyment from activities formerly enjoyed.
Behavioral Signs
Decreased school activity; isolation. Sudden drop in achievement and interest in school subjects.
Loss of interest in hobbies, sports, work etc.
Unexplained use of alcohol or other drugs.
Increased use of alcohol or other drugs.
Withdrawal from family and former friends, sometimes acting in a manner which forces others away.
Changes in eating and/or sleeping habits.
Changes in friendship.
Running away from home; “skipping school.”
Accident proneness and increase in risk-taking behavior such as careless driving, bike accidents, dangerous use of firearms.
Sexual promiscuity.
Giving away prized possessions
Preoccupation with thoughts of death.
Sudden changes in personality.
Making a will; writing poetry or stories about suicide or death.
Quietly putting affairs in order, “taking care of business.”
Threatening suicide.
Hoarding pills, hiding weapons, describing methods for committing suicide.
Previous suicide attempts.
Nov 09, 2014 13:54:03
-
Nov 09, 2014 13:54:36
BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP.
Kognitív disszonancia- és autizmusdetektor.
Nov 09, 2014 13:54:36
Hiénaverő
Nov 09, 2014 13:55:50
A tegnapi huszas után újabb 5 euró? Nagyon szórod a pénzt, gróf uram. Mintha valami életveszélyről hetyetyéztél volna itt tegnap.
Nov 09, 2014 13:55:50
sodika
Nov 09, 2014 13:55:51
Nehezen veszem rá magamat, hogy bármilyen helyzetben vidáman kezdjek egy cseverészni az emberekkel, mintha eleve szokásom lenne, de pont az egyik társalkodási könyvben olvastam ezzel kapcsolatban egy nagyon okos gondolatot.
Lesznek elutasítások, erre számítani kell, oszt szarni rá, ott a következő ember. Az, hogy eleve a negatív reakcióktól tartva nem mersz senkit sem megszólítani, faszság. :)
Nov 09, 2014 13:55:51
tigris
Nov 09, 2014 13:56:41
Sodi, a te jobboldali konzervatív világnézeted miben jelentkezik?
Család: Kilőve, apádat az utcára lökted, anyádat megaláztad, kifosztottad, nagymamádat a kórházba juttatad
Kereszténység: Nem jársz templomba, nem olvastad a Bibliát, nem vagy megkeresztelve. Ez is kilőve
Hazafiság: A liberalizmus fővárosából köpködöd Magyarországot, ez is kilőve
Erkölcsös élet: Faszverő videók, bunkibank, pedofilia, ismerősök meglopása, tehát ez is kilőve
figyelek
Család: Kilőve, apádat az utcára lökted, anyádat megaláztad, kifosztottad, nagymamádat a kórházba juttatad
Kereszténység: Nem jársz templomba, nem olvastad a Bibliát, nem vagy megkeresztelve. Ez is kilőve
Hazafiság: A liberalizmus fővárosából köpködöd Magyarországot, ez is kilőve
Erkölcsös élet: Faszverő videók, bunkibank, pedofilia, ismerősök meglopása, tehát ez is kilőve
figyelek
Nov 09, 2014 13:56:41
sodika
Nov 09, 2014 13:57:03
A tegnapi huszas után újabb 5 euró? Nagyon szórod a pénzt, gróf uram. Mintha valami életveszélyről hetyetyéztél volna itt tegnap.
Nov 09, 2014 13:57:03
betrinyózott veréb
Nov 09, 2014 13:57:19
miért nem dolgozol éppen? miért ide írogatsz álfilozofikus nyenyergéseket? miért nem rakod ki ide az excelt?
Nov 09, 2014 13:57:19
-
Nov 09, 2014 13:57:26
már kora délután vacsizol? nálunk azt ebédnek hívják budapest, hungary környékén.
Nov 09, 2014 13:57:26
snecigeci
(
x44)
Nov 09, 2014 13:57:34
x44)
Ezaz. Te még magyarokat sem mersz megszólítani. Hogy menne ez németekkel?
She was a dude.
tigris
Nov 09, 2014 13:57:42
ezzel egyetértek. mindenképpen menjél oda vadidegenekhez, és csevegj velük a terveidről.
kamerát vigyél.
Nov 09, 2014 13:57:42
sodika
Nov 09, 2014 13:57:51
tigris:
Konzervativizmus a liberális propaganda mellőzését jelenti, illetve az onnan kinövő vadhajtások elleni értékvédő harcot.
Konzervativizmus a liberális propaganda mellőzését jelenti, illetve az onnan kinövő vadhajtások elleni értékvédő harcot.
Nov 09, 2014 13:57:51
Schwezoff Dávid
Nov 09, 2014 13:57:58
Azert a *sexual promiscuity* esetunkben kimerul a jobb vagy balkez valtakozasaban, Hahó!
Nov 09, 2014 13:57:58
tigris
Nov 09, 2014 13:58:46
"életveszélyben vagyok bíróúr, nagyságos bíróúr, jájájájá, életveszélyben, bizony, én sose hazudok, alázatosan kérem bíróúr az életveszély miatt, jaájájájá, sírok tessék nézni, tessék elnapolni"
Nov 09, 2014 13:58:46
sodika
Nov 09, 2014 13:59:01
Igen, ez elvileg egy gond, de épp ezért olyan közösségbe kell menni, ahol mindenki kezdő berlini, vagy lassan, de haladó nyelvtanuló. Már nézegettem ilyeneket.
Nov 09, 2014 13:59:01
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 09, 2014 13:59:04
x30)
Endre Kiss, utánanéztél már, hogy mi lesz a holttesteddel, ha netán elpatkolsz Berlinben? A németeknél például létezik a szociális temetésnek nevezett agybetegség? Ha igen, szerepelt olyan a lakásbérleti szerződésben, hogy Opa és Oma vállalja az elföldelésedet, vagy csak hívnak egy sittszállítót és 30 euróért elvitetik a büdös tested a legközelebbi szeméttelepre? Ezek a legfontosabb kérdések, amelyekkel mostanában foglalkoznod kéne, nem az alaptalan tervek egy szebb jövőről. Bármiféle szebb jövő csak nélküled képzelhető el.
Kémlégy
Nov 09, 2014 13:59:16
Hazudsz. Mutasd az excelt!
Nov 09, 2014 13:59:16
Hiénaverő
Nov 09, 2014 13:59:18
tigris:
Kurvára nem, de bele se megyek miért.
Nov 09, 2014 13:59:18
kotoréklakó kobold
Nov 09, 2014 13:59:28
Megmondtam. Fogalmad sincs, milyen hamar feltérképezek egy embert. Prototipusok vagytok mind, semmi különleges nincs bennetek... Te fasz, te olyanokkal beszélsz, akik a kegyes halálért kampányolnak, a mentális betegek kegyes haláláért elsősorban, hogy ne legyen több vonatgázolás krónikusan beteg szuicid embereknél, akik segítség nélkül sokadszorra, de megteszik.
A terveid nem érdekelnek, szar. Tegnap leszaroztad a fényeket. Egyre többször lesznek rohamaid és gondolkodsz azon, hogyan öld meg magad. A vasút lesz nálad is. Gyógyszerhez, fegyverhez nincs pénzed, akasztani, vágni nem mersz, marad a vonat.
Nov 09, 2014 13:59:28
tigris
Nov 09, 2014 14:00:04
tigris:
dehát pont az én általam leírt dolgok a legdurvább liberális propagandának minősülnek! pénzért utcára tetted apádat, gyerekeket fogdostál, akiket fagyival fizettél le, felraktad a perverz videóidat az internetre, és Berlinből gyalázod Magyarországot.
Mégis miről beszélsz??
Nov 09, 2014 14:00:04
snecigeci
(
x44)
Nov 09, 2014 14:00:14
x44)
tigris:
Melyek ezek a vadhajtások? Pl. nyilvános faszkiverés a neten? Egészségügyi szex nagyfarkú csődörrel? Házaspároknál sarokban recskázó gnóm?
Schwezoff Dávid
Nov 09, 2014 14:00:25
tigris:
mondanal egy peldat a liberalis propagandara?
Nov 09, 2014 14:00:25
Hiénaverő
Nov 09, 2014 14:00:55
Endre te nyilvános faszkiveréssel harcolsz a liberalizmus ellen? Te vagy az első konzervatív webpornós a világon, mi ez ha nem shiker?
Nov 09, 2014 14:00:55
sodika
Nov 09, 2014 14:01:30
tigris: Az életveszély fennáll.
De élményeket gyűjteni kell.
Haragszom is az itteni ismerőseimre, hogy egyszer sem jöttek fel hozzám kicsit sörözni, kávézni, vagy teázni, amíg megvolt az erkélyes lakásom, mert nekik 15 perc lett volna, nekem viszont egy életre szóló élmény, hogy tudok egy kisebb vendégséget rendezni az aktuális berlini lakásomban. :(
Megfosztottak ezzel engem ettől az élménytől.
Haragszom is az itteni ismerőseimre, hogy egyszer sem jöttek fel hozzám kicsit sörözni, kávézni, vagy teázni, amíg megvolt az erkélyes lakásom, mert nekik 15 perc lett volna, nekem viszont egy életre szóló élmény, hogy tudok egy kisebb vendégséget rendezni az aktuális berlini lakásomban. :(
Nov 09, 2014 14:01:30
tigris
Nov 09, 2014 14:01:36
"kezdő berlini". szóval te berlini vagy?
hazaárulás szaga van ennek.
Nov 09, 2014 14:01:36
sodika
Nov 09, 2014 14:02:22
Melyek ezek a vadhajtások?
Nov 09, 2014 14:02:22
kotoréklakó kobold
Nov 09, 2014 14:02:46
KÖZÉRDEKŰ: ha azt akarjátok, hogy a recskást ELNYELJE a depresszió és az utcára vagy a vonat alá kerüljön, mint R. Milán, akit kiröhögött, ne szóljatok hozzá.
Nov 09, 2014 14:02:46
tigris
Nov 09, 2014 14:02:47
milyen életveszély az, amibe beleférnek ilyen hobbikiadások?
nagyon meg vagyok lepve, hogy nem ment fel hozzád senki :DDDD
ez aztán tényleg kurvára meglepő :DDD a nyelviskolás bulikban az oszloppal beszélgettél :DDDDDDDDDDDD
Nov 09, 2014 14:02:47
Hiénaverő
Nov 09, 2014 14:02:58
Biztos mert egy gyagyás igénytelen hetyetyéző fogyatékos vagy akit mindenki el akar kerülni. Keress csöveseket mint Pesten, a tőrpe- meg RGL -kaliberű arcok szívesen felmennek majd az erkélyes lakásodba.
Nov 09, 2014 14:02:58
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 14:03:51
x11)
mijafasznak nyelvatni gyakorlócucc, ha egyszer ott a tankönyv?
juteszmbe, rendhagyó igékkel hogy állsz?
tigris
Nov 09, 2014 14:03:55
nocsak, a szabad vadászbika, aki a cenzúra mellett foglal állást. akkor miért nem mész oroszországba, ha ennyire oda vagy értük , te perverz gnóm állat.
miért nem reagálsz a példáimra? mind igazak ugye? elismered.
Nov 09, 2014 14:03:55
Hiénaverő
Nov 09, 2014 14:04:00
Aaron Cute?
Nov 09, 2014 14:04:00
sodika
Nov 09, 2014 14:04:48
Egyre többször lesznek rohamaid és gondolkodsz azon, hogyan öld meg magad.
Nem, ilyen konkrét gondolatom nincs. Soha nem is volt szerencsére.
De olyasok róla, hogy lehetne, és megpróbálom vidám dolgokkal elkerülni, hogy bármikor is lehessen.
Nov 09, 2014 14:04:48
-
Nov 09, 2014 14:04:56
te teljesen beteg, vagy idióta, vagy valami ilyesmi vagy. könyvekből tanulod milyen legyél és ezt hogyan érd el?
ebből is látszik, hogy milyen frusztrált és bizonytalan vagy magadban, teljesen hiányzik belőled a harmónia, az egész személyiséged egy görcsös mesterkéltség. ez jól látszik amikor kétszavanként heherészel zavarodban.
de ebben az a legnagyobb poén, hogy egész eddig az ellenkezőjét vetítetted a külvilágnak. te voltál a magabiztos, mindig jókedélyű, vérprofi vállalkozó, akit irigyelnek a trollok.
most meg kiderült, hogy andi nénitől folyamatosan várnád a dicséretet, hogy ne legyél depis attól a szartól, amit te csináltál magadnak.
Nov 09, 2014 14:04:56
Kémlégy
Nov 09, 2014 14:05:37
Mivel vendégelted volna meg őket? Nyers krumplival és szájszaggal?
Nov 09, 2014 14:05:37
Hiénaverő
Nov 09, 2014 14:06:01
Mennyit melócsá került ma az excelbe?
Nov 09, 2014 14:06:01
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 14:06:24
x11)
lol, ezekszerint whatandi tényleg nem áll szóba veled
sodika
Nov 09, 2014 14:06:30
Na mindegy.
Nincs időm szerencsére gondolkodni.
Gyorsan ennem kell valamit, aztán rohanni, hogy elérjem valamelyik 3 órai idegenvezetést.
csá
Gyorsan ennem kell valamit, aztán rohanni, hogy elérjem valamelyik 3 órai idegenvezetést.
csá
Nov 09, 2014 14:06:30
sodika
Nov 09, 2014 14:06:42
úgyhogy csá
Nov 09, 2014 14:06:42
sm0ker
Nov 09, 2014 14:08:14
Na mindegy.
csá
csá
Dobd fel a 10 centet, (amennyit max fizetnének neked szexuális szolgáltatásért, te magad mondtad) ha fej akkor krumpli, ha írás akkor mirelitpizza.
Nov 09, 2014 14:08:14
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 09, 2014 14:08:23
x30)
KÖZÉRDEKŰ: ha azt akarjátok, hogy a recskást ELNYELJE a depresszió és az utcára vagy a vonat alá kerüljön, mint R. Milán, akit kiröhögött, ne szóljatok hozzá.
Ez tök hülye még ahhoz is, hogy öngyilkos legyen. Jó esélye van, hogy rövidesen megdöglik, de szerintem nem saját elhatározásából.
tigris
Nov 09, 2014 14:08:42
én egyébként irigylem a sodit. ez a fajta gátlástalan, sötét, minden emberi értéket elvető gonoszság nagyon-nagyon sok pénzhez tudja juttatni az embert. ennek sajnos még a csírája is hiányzott belőlem. el se tudom képzelni, hogy gyerekeket kenyerezzek le fagylalttal, hogy a kedvemre tegyenek hogy utcára tegyem a beteg apám, hogy kifosszam anyám, hogy kórházba jutassam a nagymamám, hogy meglopjam azokat, akik bíznak benne, hogy belehazudjak mindenki szemébe.
sajnos vagy szerencsére sodi túlságosan ostoba, hogy ki tudja ezt a feneketlen, pusztító rothadt, gennyes gonoszságot használni.
Nov 09, 2014 14:08:42
Schwezoff Dávid
Nov 09, 2014 14:09:08
"csa ugyhogy csa"
asszem ongyilkossagi tanacsado rovatot indithatna a tanszek.
asszem ongyilkossagi tanacsado rovatot indithatna a tanszek.
Nov 09, 2014 14:09:08
tigris
Nov 09, 2014 14:09:42
Na mindegy.
csá
csá
ÉLETVESZÉLYBEN VAGYOK BÍRÓÚR, LEHET HOGY NEMÉREM EL AZ IDEGENVEZETÉST!
ÉLETVESZÉLY!
Nov 09, 2014 14:09:42
snecigeci
(
x44)
Nov 09, 2014 14:09:49
x44)
Én speciel nem akarom, hogy meghaljon. Nem örülnék senki halálának, még ha sodiról van szó, akkor sem.
-
Nov 09, 2014 14:10:23
tigris:
nem kell minden pillanatban tanújelét addni annak, hogy milyen sötét, műveletlen bunkó vagy!
hu.m.wikipedia.org/wiki/Konzervativizmus
Nov 09, 2014 14:10:23
snecigeci
(
x44)
Nov 09, 2014 14:10:41
x44)
Hány barátod van Berlin, Germany közelében, púpos?
She was a dude.
kotoréklakó kobold
Nov 09, 2014 14:11:02
Endre Kiss, utánanéztél már, hogy mi lesz a holttesteddel, ha netán elpatkolsz Berlinben? A németeknél például létezik a szociális temetésnek nevezett agybetegség? Ha igen, szerepelt olyan a lakásbérleti szerződésben, hogy Opa és Oma vállalja az elföldelésedet, vagy csak hívnak egy sittszállítót és 30 euróért elvitetik a büdös tested a legközelebbi szeméttelepre? Ezek a legfontosabb kérdések, amelyekkel mostanában foglalkoznod kéne, nem az alaptalan tervek egy szebb jövőről. Bármiféle szebb jövő csak nélküled képzelhető el.
Hello! Erre tudok válaszolni. Mivel nem kötött biztosítást amiben megnevezt egy "next of kin"-t, barátai nincsenek, az eltűnése senkinek se tűnne fel, a holtteste "unclaimed body" lenne, amit max 4 hétig hűtenek, majd elhamvasztanak. Megőrzik az iratait meg a boncolás eredményét.
A hivatalos hazahozatalhoz kell egy igazolvány a halottról, halotti AK kivonat és a szállítás ktg-ei. Senki nem fogja fizetni. A vonat alól kihúzott "lasagna fogakkal" meg senkinek nem fog kelleni. Szociális hamvasztás temetés nélkül.
Nov 09, 2014 14:11:02
sm0ker
Nov 09, 2014 14:12:00
Hány barátod van Berlin, Germany közelében, púpos?
Kettő. Ott vannak vele minden este. :D Apropó, hallgasd meg ezt Púp! www.youtube.com/watch?v=v0sOtLza79M
Nov 09, 2014 14:12:00
Schwezoff Dávid
Nov 09, 2014 14:15:16
na, azert most pl., hogy leraketaztak az iszlam allam vezetoit allitolag, az pozitiv erzes, de amikor fellogattak szaddam husszeint, vagy levarrtak oszama bin ladent, annak is orult minden rendes zsido.
Sodi persze nem merheto ezekhez, ezert szorakoztatobb lesz latni hajlektalankent.
Nov 09, 2014 14:15:16
tigris
Nov 09, 2014 14:15:49
ÚGY LÁTOM ma sem lesz tanulás :D
Nov 09, 2014 14:15:49
Hiénaverő
Nov 09, 2014 14:16:54
Se melócsá.
Nov 09, 2014 14:16:54
-
Nov 09, 2014 14:17:36
sneci, most, hogy végre tisztáztad előttünk, hogy állandó hárcban vagy a folyamatosan benned lévő depresszióval, el kell mondjam neked, hogy ahogy te örültél a holland mosogató és mások bajának, én is örülök a te bajodnak.
azt kívánom essél mély depresszióba, a többi meg majd jön magától.
azt kívánom essél mély depresszióba, a többi meg majd jön magától.
Nov 09, 2014 14:17:36
sodika
Nov 09, 2014 14:19:50
Na csá.
Nov 09, 2014 14:19:50
tigris
Nov 09, 2014 14:20:29
Na csá.
Na csá.
napi egy óra "tanulás"? nane! Sodi meg ne szakadj :DDDDDDDDDDDDDDd
Nov 09, 2014 14:20:29
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 09, 2014 14:21:43
x30)
Na éppen ezért nem jutsz egyről a kettőre soha az életben. És részemről ez így tökéletesen rendben is van. :)
-
Nov 09, 2014 14:22:45
Nov 09, 2014 14:22:45
kotoréklakó kobold
Nov 09, 2014 14:23:16
Na csá.
Na csá.
Ennyit rólad, te nyelviskolából kibukott, lusta szar. Se munka, se tanulás. 33 éves vagy, éhezel, a jövőd elől az alkoholba menekülsz, de mára elég neked a trollfórum meg némi lógás a városban. Tudom a történeted végét. Ha nem előz meg egy veserák vagy egy késes drogos bevándorló, te fogod magad megölni. : ) Írói krízis vége.
Nov 09, 2014 14:23:16
sm0ker
Nov 09, 2014 14:24:55
Na csá.
Na csá.
~Fél órával ezelőtt még nem ezt írtad te nyomorék.
img.sodika.dk/imgur.com/Y1Y4ZB1.png
Nov 09, 2014 14:24:55
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 14:25:34
x11)
Na csá.
Na csá.
aztán nehogy véletlenül bárkihez is szóljál, az már túl sok lenne!
tabdi gléda
Nov 09, 2014 14:25:55
és meg ez is!
www.hirarena.com/255-os-vernyomassal-korhazba-kerult-vajda-attila-egyik-szemere-felig-vak_648
www.hirarena.com/255-os-vernyomassal-korhazba-kerult-vajda-attila-egyik-szemere-felig-vak_648
ez kamu lehet, tegnap ott parádézott a retardtüntin
Nov 09, 2014 14:25:55
jiddise máme
(
x11)
Nov 09, 2014 14:26:56
x11)
tényleg, krumplibogár, ha esetleg valaki megkérdezné, hogy te micsináltál, amikor a keletnémeteknek megnyitották a határt, el tudnád mondani ott Berlin, Germany környékén?
Deutsche Schodi
Nov 09, 2014 14:28:26
tényleg, krumplibogár, ha esetleg valaki megkérdezné, hogy te micsináltál, amikor a keletnémeteknek megnyitották a határt, el tudnád mondani ott Berlin, Germany környékén?
TAOT! WAS? Hätyätyä... Ik líbe Berlin!
Nov 09, 2014 14:28:26
ál-sodi
Nov 09, 2014 14:29:19
Erre elég egyetlen szó: FAP!
Nov 09, 2014 14:29:19
tigris
Nov 09, 2014 14:29:34
SODI MINDEnképp büszkélkedj el vele, hogy nagyápád kommunista vérbíró volt, aki forradalmárokat küldött a halálba.
Nov 09, 2014 14:29:34
tigris
Nov 09, 2014 14:36:50
ilyenkor endre miben reménykedsz? hogy összefutsz andival? és lazán elmondod neki, hogy milyen sikeres vagy? hogy ott aludhatsz opáék kamrájában?
Nov 09, 2014 14:36:50
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 09, 2014 14:38:08
x38)
Púp, mutasd az Excelt!
Mikor mész C1 nyelvvizsgázni?
Miért nem jársz a nyelvtanfolyamra??
-
Nov 09, 2014 14:38:15
annyira szép lesz amikor a korcs full depressziósan, még jobban eladósodva, piacképes nyelvtudás nélkül fog haza somfordálni berlin, germany környékéről.
remélem ez lesz trolloknak szóló kariaji. xD
Nov 09, 2014 14:38:15
Az olasz haver
Nov 09, 2014 14:39:19
a nyelviskolás bulikban az oszloppal beszélgettél :DDDDDDDDDDDD
Én álltam az oszlop mögött, csak a rossz dőlésszög miatt nem látszódtam. xD Nov 09, 2014 14:39:19
-
Nov 09, 2014 14:40:11
Púp, mutasd az Excelt!
azért nem jár tanfolyamra, mert a tanfolyam díja 220 euró, az pedig angyalszárny kategória a sodinak.
Nov 09, 2014 14:40:11
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 09, 2014 14:40:18
x38)
annyira szép lesz amikor a korcs full depressziósan, még jobban eladósodva, piacképes nyelvtudás nélkül fog haza somfordálni berlin, germany környékéről.
Hanukára itthon lesz, csak még nem tudja melyik aluljáróban. Recskaiékhoz nem mehet, Pátyon a gaz költözött be a szobájába, az apjához nem mer menni, és szerintem már Flódnis sem engedné be magához, hiszen egyedül is tud köszfetyítyeni. Itt a vége.
tigris
Nov 09, 2014 14:42:21
ez a bukás endre. megbuktál az életből.
Nov 09, 2014 14:42:21
Örebro
Nov 09, 2014 14:44:32
gyagyås, szerinted tizböl hånyan fogjåk a hullådat rejtö gödröt lehugyozni, ha mår vegre öngyilkos leszel jövöre? tizböl,tiz?
Nov 09, 2014 14:44:32
tabdi gléda
Nov 09, 2014 14:51:45
szerintem viccesebb lenne rendszeresen belehugyozni az aprót kéregető műanyagpoharába valamelyik aluljáróban, mintsem aranyesővel öntözni a sírját. De hát ízlések és pofonok.
Nov 09, 2014 14:51:45
tigris
Nov 09, 2014 14:53:58
szerintem viccesebb lenne rendszeresen belehugyozni az aprót kéregető műanyagpoharába valamelyik aluljáróban, mintsem aranyesővel öntözni a sírját. De hát ízlések és pofonok.
nem bírja sajnos a háta a kéregetést. és a monotóniatűrése is rossz, neki valami kreatív állás való.
Nov 09, 2014 14:53:58
kotoréklakó kobold
Nov 09, 2014 14:55:00
Nincs excel, a suicid öngyilkosoknak nincs napirendjük, rutinjuk, hétvégéjük-hétköznapjuk. 2 napig elvannak kaja nélkül mert nem éhesek többé. A tudatmódosítókkal való visszaélés rendszeres és mindennapos mint endrénél az ivás.
Azért erőlteti a programokat hogy legyen mibe kapaszkodnia, ami még "élet". CSakhogy a fényünnepről úgy beszélt, hogy "valami léggömbös szar". Elmegy, ott van, és azon gondolkodik, miért nem otthon veri a faszát a net előtt inkább. Novemberben tavaszi dzsekiben. Blúzban.
Ellökte a családját, saját családja nincs.
A barátait, akik nyakig ülnek a szarban, leköpködi, csakis a potyakajáért járt el tüntetni velük. 3 millió él szegénységben, kurva szar életet, de valamilyen szinten mindenki szopik a magyarok közül. Csak a bele megtöméséért tettetett velük szimpátiát, most már örül, hogy nincs ott. Közéjük már nem mehet.
Eddig a trollkiéheztetés címke alatt bújkáltál az igazsággal a trollok elől. Hogy elhatalmasodott rajtad a depresszió.
fogsz te még este jönni pofázni, csak az a különbség hogy akármilyen nagy pofával, magas lóról osztod az észt, krumplicsászár, most már tudom, hogy haldokolsz, és az öngyilkosság köröz fölötted, mint a muskátlitartónál amit béreltél és erkélynek nevezted.
Croaked the raven: NEVERMORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért erőlteti a programokat hogy legyen mibe kapaszkodnia, ami még "élet". CSakhogy a fényünnepről úgy beszélt, hogy "valami léggömbös szar". Elmegy, ott van, és azon gondolkodik, miért nem otthon veri a faszát a net előtt inkább. Novemberben tavaszi dzsekiben. Blúzban.
Ellökte a családját, saját családja nincs.
A barátait, akik nyakig ülnek a szarban, leköpködi, csakis a potyakajáért járt el tüntetni velük. 3 millió él szegénységben, kurva szar életet, de valamilyen szinten mindenki szopik a magyarok közül. Csak a bele megtöméséért tettetett velük szimpátiát, most már örül, hogy nincs ott. Közéjük már nem mehet.
Eddig a trollkiéheztetés címke alatt bújkáltál az igazsággal a trollok elől. Hogy elhatalmasodott rajtad a depresszió.
fogsz te még este jönni pofázni, csak az a különbség hogy akármilyen nagy pofával, magas lóról osztod az észt, krumplicsászár, most már tudom, hogy haldokolsz, és az öngyilkosság köröz fölötted, mint a muskátlitartónál amit béreltél és erkélynek nevezted.
Croaked the raven: NEVERMORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 09, 2014 14:55:00
vajdasági
Nov 09, 2014 14:55:20
Pl. Lehetne pl. telefonos rádumátor.
Nov 09, 2014 14:55:20
Hiénaverő
Nov 09, 2014 14:57:23
Ha egyszer meglátom a Blahán csövezni úgy felrúgom mint a fagyott szart. A tőrpegecit is fel akartam a Moszkván, de mindig elkerültük egymást. Pedig amíg csöves volt, direkt gyakrabban elnéztem arrafelé, főleg estefelé, mert élt bennem a remény hogy végre talán most... Kár, de szerintem lesz még rá alkalom.
Nov 09, 2014 14:57:23
-
Nov 09, 2014 14:58:20
szerintem a depis a sodit, csak blogin tudja shikeresen lebeszélni az öngyilokról. broni, csatlakozol hozzájuk te is?
Nov 09, 2014 14:58:20
broni
Nov 09, 2014 15:01:27
és meg ez is!
Nov 09, 2014 15:01:27
300.000-figyelő
Nov 09, 2014 15:03:51
99
Nov 09, 2014 15:03:51
fráter
Nov 09, 2014 15:04:40
nekem a pulzusom annyi reggelente!!! mit akarsz, te puding??? Nov 09, 2014 15:04:40
fráter
Nov 09, 2014 15:05:35
na Kaufmanndil, csá.
Nov 09, 2014 15:05:35
broni
Nov 09, 2014 15:05:43
nekem a pulzusom annyi reggelente!!! mit akarsz, te puding???
begyujtani veled a kazánba!!!!!!
Nov 09, 2014 15:05:43
300.000-figyelő
Nov 09, 2014 15:05:59
97
Nov 09, 2014 15:05:59
kotoréklakó kobold
Nov 09, 2014 15:08:52
97
300K-nál Fráter egy óriási rúgással, "disz iz szparta" felkiáltással belerúgja Bronit a megtelt ágytálába.
Nov 09, 2014 15:08:52
broni
Nov 09, 2014 15:25:54
barbi ágytáljába)))))))))))))))))
Nov 09, 2014 15:25:54
Palvin és a mókusok
Nov 09, 2014 15:30:14
Itt van az ágytál
Amire vágytál
Amire vágytál
Nov 09, 2014 15:30:14
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

egy sor kódot tegyél ki, amit ma írtál. egyet.
különben még azt kell hinnem, hogy megint hazudtál :D