lolbazdmeg, mi itt viccelődtünk klembalával, erre kiderült, hogy annyira igaz mint amikor sodit buzinak gondoltuk
ez a -181k valahogy nem volt benne a facebookos elszámolásban :Ö
Azt a kurva!
Nagyon szep munka, zsido! A szolnoki hekkernek jar az arany sertescsulok dij! Ezek az infok most szepen mehetnek a 444-nek, az Indexnek meg a Cinknek.
Hát azért hetyetye...
mondd, hogy ez csak kamu. Mert ha nem, akkor itt a vége a TK-nak.
tegnap beszéltem az ISP-vel. Eddig még nem jött kikérési kérelem IP-re. Erről ennyit, Malac.
Igazi elitcsapat ez a TK
A szupercsapat
A sorozat ismertetése:
Négy budapesti bringást elítéltek egy általuk elkövetett, de el nem ismert gázpisztolyos garázdaság miatt, ám az ítélet kihirdetése előtt sikerült megszökniük. A titkosszolgálatok azóta is üldözik őket, ám mindig találnak kibúvót. Ha bármilyen megoldhatatlannak tűnő problémája van, és sikerül megtalálnia őket, akkor talán Önt is kisegíti a Tolvajkéregetők Szupercsapata és tagjaik:
Polgár "Hannibal" Tamás a csapat alapítója és örökös vezetője. Nagy stratéga, specialitása továbbá az álcázás, már többször sikeresen eladta magát mint demoscener, pólóboltos, programozó, blogger.
Balogh "Szépfiú" Béla a csapat anyagi támogatását biztosítja pénztárca gyűjtő körútjain. A szebbik nemet pedig bármikor leveszi a lábáról, ha kezében van egy söröskorsó.
B**** "Rosszfiú" L*****, a tiszavasvári gettóban nevelkedett harcművész már számtalan troll beleit ontotta ki. Csak ráddübbent, aztán neked annyi.
Daniel "Murdock" Odry, a vicces pálcikaember megszökött a zárt osztályról, ahova azért utalták be, mert nem tudta feldolgozni, hogy egyszer kirabolták.
A csapatot kívülről segíti még a csinos riporternő, Sipos "Amy" Zoltán.
Az aktuális epizód tartalmából:
A csapat ismét összegyűlik. Murdock egy flakon zsíroldóval bosszantja Rosszfiút. Hannibal szájában az elmaradhatatlan marcipán tömbbel ismerteti a haditervet: be kell törni a szlovák ügyvéd irodájába, hogy megsemmisíthessék az ellenük szóló bizonyítékokat. Ehhez Rosszfiúnak először el kell terelnie a rendőrök figyelmét azzal, hogy fel-alá járkál az utcán, és azt ismételgeti, hogy "cigi, cigi, cigi, cigi".
Eközben Szépfiú a lépcsőházhoz oson, majd a vasrácsokat és az egyéb hasznosítható, fémtartalmú részeket leszereli és a legközelebbi MÉH-telepre szállítja.
Murdock belopózik, és vihogva lepisili a lábtörlőt.
Amy a káoszt fokozva orrhangon sápítozik a helyesírási hibát tartalmazó utcanévtáblákon.
De vajon sikerül-e Hannibalnak visszaszereznie a TK szerveréről ellopott adatokat? Tartson velünk ezen a héten is, és minden kiderül!
:D
www.heol.hu/hevaes/kek-hirek-bulvar/kigyurt-rendorok-avagy-a-tesztoszteron-kommando-392108
milyen felvétel?
A gyesznyó szerint súlyos bűncselekmény kiröhögni őt az interneten, míg monitort vagy adományt lopni nem az.
egészen pontosan ki fog derülni, hogy a tk-s rendőrök milyen adatokat szereztek a malacéknak. ugyanis mindnek a neve és adata el lesz juttatva az ügyészségnek, meg a rendvédelmi szolgálatnak. xD
még nem
de nyugi, majd elmondják a hozzád is kiszálló közegek
azért tette fel, mert esélyt akart adni a trolloknak, hogy megtalálják az adatokat, fair játékot akart. úgy volt vele, ha megszerezzük az adatokat, akkor megérdemlik, hogy szarrá szopassuk őket.
A szegedi csoport vezetője.
Megindult a konkurencia harc a legzsírosabb falatokért? Állítolag a XIII és a XXII sem rossz lomi szempontjából.
inkább úgy mondanám, hogy tele van a malac fóruma cigányellenes szövegekkel. nem lesz nehéz rájuk húzni, hogy ezek tetves nácik.
nyilván adott róla számlát a malac. szegény instant, most nyertek egy nav ellenőrzést.
árti titkos fóruma a tk.hu-ról.
A jog útjai kifürkészhetetlenek :)
részünkről gondolom kb. száz feljelentés és levél fog elmenni a megfelelő helyekre. aztán, hogy borbás meg a többi megrágalmazott és megalázott tolvaj mihez kezd a lakcímekkel, az már az ő dolguk lesz.
Arra már nem emlékszem hogy a szem. ig kellett-e, de a polgári neved, lakcímed, telefonszámod igen, és le is csekkolta. Aztán persze neten tárolta azt is, ki is került természetesen.
És az ítélet már-már szinte készpénz, ezért az ítéletet fogom berakni a kasszába.
saját ip-jükről írtak oda, és magyar a szolgáltató. ezt bebukták.
A szánalmas szarok gyávák, még a gyesznyó által kijelölt célpontokra sem mernek kezet emelni, nemhogy magára az Alapítóra. Nézz rám, hajam szála se görbült, hahó!
12 óra előtt? Viccelsz?
minek reagáltak volna? hiszen még nem történt semmi. méééég.
Mérnök Úr még alszik ilyenkor
árti a shikeres ember! 38 évesen problémát jelent 10 rugó.
A malac szegedi klónja, agyilag is kb. azon a szinten van (lásd még: Fáraók Kincse).
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/helyi_penzt_bocsatana_ki_szegeden_dovalovszki_andras_/2360897/
* elismerően bólogat *
Én már fel is kértem Molnár F Árpádot, az univerzum legnagyobb jogvédőjét,hogy intézkedjen.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.

+ egy bronihergelés:
hát ez elég erős.
Készül.
ezt leszel kedves az NVSz-nek tovabbitani, ugye? nszsksz
-
Nov 22, 2014 06:58:13
Nos, az Instanttal kapcsolatos kép a következő.
Emberünk megértette a célzást. Ebben egyébként Titusz barátunk elég sokat segített, szóval majd kap százalékot, de ez mellékes. Azt mondta (bár még nem nekem), hogy neki megér 1 milliót, hogy kipakoljuk a tolvajokat a helyről, ami elfogásonként 100 ezer forintban nyilvánulna meg.
Amennyiben nem sértődtök meg, az első két akciót kisajátítanám, mielőtt kibasznak a kecóból akut lakbérnemfizetés okán. A jövő héttől úgysem érek rá semmire, szóval átvehetitek. Úgy lenne célszerű, ha minden akciót 1 vagy 2 ember csinálna. A Loptop kipurcant, de most rakom össze rohamtempóban Loptop II-t. Ha tényleg tejel a mandró, jó lenne beszerezni egy tényleg működő lapost, és azt átalakítani. Ez ugyanis kuka, nem lehet bekapcsolni.
Emberünk megértette a célzást. Ebben egyébként Titusz barátunk elég sokat segített, szóval majd kap százalékot, de ez mellékes. Azt mondta (bár még nem nekem), hogy neki megér 1 milliót, hogy kipakoljuk a tolvajokat a helyről, ami elfogásonként 100 ezer forintban nyilvánulna meg.
Amennyiben nem sértődtök meg, az első két akciót kisajátítanám, mielőtt kibasznak a kecóból akut lakbérnemfizetés okán. A jövő héttől úgysem érek rá semmire, szóval átvehetitek. Úgy lenne célszerű, ha minden akciót 1 vagy 2 ember csinálna. A Loptop kipurcant, de most rakom össze rohamtempóban Loptop II-t. Ha tényleg tejel a mandró, jó lenne beszerezni egy tényleg működő lapost, és azt átalakítani. Ez ugyanis kuka, nem lehet bekapcsolni.
Nov 22, 2014 06:58:13
-
Nov 22, 2014 07:16:47
úgy látszik, Sherlock Porks már korábban is magas fokon űzte a sínek melletti IP-k beazonosítását:
Na tessék, akkor kiírások.
Egyrészt van egy pedofilunk, akit sikerült IP cím alapján azonosítani. Holnap 11 körül felkeresem a helyet, ami a Keleti mellett van, pontosabban Kerepesi út 8., II. emelet 11.
........
És hogy kerültünk hirtelenjében egy MÁV-ojjektumba? A mekis infó volt téves?
........
Nem. Az előfizető a McDonald's Magyarország Kft, de a szolgáltatási pont címe ez. Ami nehezen érthető, hiszen mi köze a Mc-nek ehhez a lepattant szarhalom munkásszállóhoz? Ha csak lopná a wi-fit, akkor egy étterem címét kaptuk volna meg, pl. az Arénában, ami szemközt van. De nem azt kaptuk, másrészt pedig az Arénának csak 1. emelete van.
*mission failed*
Na tessék, akkor kiírások.
Egyrészt van egy pedofilunk, akit sikerült IP cím alapján azonosítani. Holnap 11 körül felkeresem a helyet, ami a Keleti mellett van, pontosabban Kerepesi út 8., II. emelet 11.
........
És hogy kerültünk hirtelenjében egy MÁV-ojjektumba? A mekis infó volt téves?
........
Nem. Az előfizető a McDonald's Magyarország Kft, de a szolgáltatási pont címe ez. Ami nehezen érthető, hiszen mi köze a Mc-nek ehhez a lepattant szarhalom munkásszállóhoz? Ha csak lopná a wi-fit, akkor egy étterem címét kaptuk volna meg, pl. az Arénában, ami szemközt van. De nem azt kaptuk, másrészt pedig az Arénának csak 1. emelete van.
*mission failed*
Nov 22, 2014 07:16:47
-
Nov 22, 2014 07:19:39
Rossz hírem van, Malac!
"Ezt a csoportot elvileg csak a budapesti tagok látják."
Hát nem!
"Ezt a csoportot elvileg csak a budapesti tagok látják."
Hát nem!
Nov 22, 2014 07:19:39
-
Nov 22, 2014 07:27:28
Kedves Mindenki! Elkészültem az adomány-elszámolással.
Csaknem pontosan 1 300 000 forint jött be. Ebből papíron még 313 000 forint megvan.
Ebből kb. 100 000 forint Zeller mesternél van, és jórészt el is megy a furgon költségeire. 27 500 van Debrecennél, 4 500 van Győrnél. Marad tehát 181 ezer forint, amivel én tartozom. De már csak pár nap, hogy megkapjam végre a jogerős ítéletet két peremben, mindkettő 100 ezret plusz kamatot fizet, szóval bekerül a kasszába záros határidőn belül.
Ennyink van tehát.
Csaknem pontosan 1 300 000 forint jött be. Ebből papíron még 313 000 forint megvan.
Ebből kb. 100 000 forint Zeller mesternél van, és jórészt el is megy a furgon költségeire. 27 500 van Debrecennél, 4 500 van Győrnél. Marad tehát 181 ezer forint, amivel én tartozom. De már csak pár nap, hogy megkapjam végre a jogerős ítéletet két peremben, mindkettő 100 ezret plusz kamatot fizet, szóval bekerül a kasszába záros határidőn belül.
Ennyink van tehát.
Nov 22, 2014 07:27:28
retardkergető
Nov 22, 2014 07:32:10
Marad tehát 181 ezer forint, amivel én tartozom. De már csak pár nap, hogy megkapjam végre a jogerős ítéletet két peremben, mindkettő 100 ezret plusz kamatot fizet, szóval bekerül a kasszába záros határidőn belül.
lolbazdmeg, mi itt viccelődtünk klembalával, erre kiderült, hogy annyira igaz mint amikor sodit buzinak gondoltuk
ez a -181k valahogy nem volt benne a facebookos elszámolásban :Ö
Nov 22, 2014 07:32:10
-
Nov 22, 2014 07:50:02
stílusos:
Debrecennek: A bringásnapra vegyetek malacperselyt, abba gyűjtsetek adományt.
Debrecennek: A bringásnapra vegyetek malacperselyt, abba gyűjtsetek adományt.
Nov 22, 2014 07:50:02
-
Nov 22, 2014 08:00:27
Vamzer háziőrizetben:
"Tegnap eljutott hozzám egy információ. Bizonyos személyek nagyobb mennyiségű robbanóanyagot, fegyvert rejtegetnek, illetve elloptak valami minimum 40, max. 200 millió forint közpénzt. Felhívtam a TEK-et, hogy ezt mind elmondhatom, ha rászólnak a IX. kerületi faszjancsikra, hogy kopás van. Lásd még: Be. 191. §, vádalku. Napokon belül kiderül, hogy ráállnak-e. Ha szerencsénk van, az egész ügyet kilőhetjük."
"Tegnap eljutott hozzám egy információ. Bizonyos személyek nagyobb mennyiségű robbanóanyagot, fegyvert rejtegetnek, illetve elloptak valami minimum 40, max. 200 millió forint közpénzt. Felhívtam a TEK-et, hogy ezt mind elmondhatom, ha rászólnak a IX. kerületi faszjancsikra, hogy kopás van. Lásd még: Be. 191. §, vádalku. Napokon belül kiderül, hogy ráállnak-e. Ha szerencsénk van, az egész ügyet kilőhetjük."
Nov 22, 2014 08:00:27
Közönséges belpesti zsid
Nov 22, 2014 08:40:59
mekkora volt az arc pedig, hogy betömte a biztonsági rést.
zsíragy és a slepp, ugye tudjátok, hogy amit most vernyogtok a szupertitkos fórumotokra, azt is olvassuk?
zsíragy és a slepp, ugye tudjátok, hogy amit most vernyogtok a szupertitkos fórumotokra, azt is olvassuk?
Nov 22, 2014 08:40:59
IsmeretlenJoAkaro
Nov 22, 2014 08:43:39
Ennyink van tehát.
Ennyink van tehát.
Azt a kurva!
Nagyon szep munka, zsido! A szolnoki hekkernek jar az arany sertescsulok dij! Ezek az infok most szepen mehetnek a 444-nek, az Indexnek meg a Cinknek.
Nov 22, 2014 08:43:39
Brian
Nov 22, 2014 08:52:17
bassssszátok meg! retardológiai ünnepnap, szerintem felér a recskagate-tel. malac, véged van. a szolnoki hekkernek meg TISZTELET!!!!!!
Nov 22, 2014 08:52:17
-
Nov 22, 2014 08:53:51
A TK szép, nemes céljairól:
"Más, Betiltották a cigánykarácsonyt. Lomtalanításnál kitett dolgok azonnal a FKF Zrt. tulajdonát képezik, és abból bármit elvinni bűncselekmény. Nem mintha lomisokra akarnák vadászni, de biztos vagyok benne, hogy ahol lomtalanítás lesz, ott továbbra is megjelennek a cigányhordák. Az FKF weboldalán pedig fent van, hogy mikor melyik kerületben lesz lomtalanítás:
XXI. kerület - június 25 - július 7.
XVI. kerület - július 21- 31.
VIII. kerület - augusztus 5-9.
XX. kerület - augusztus 26 - szeptember 5.
VI. kerület - szeptember 6.
XXIII. kerület - szeptember 8-10.
II. kerület - szeptember 12-18.
Amondó vagyok, a VI. és a II. kerületet megcélozhatnánk. A többi mind kurva messze van mindenkinek."
"Más, Betiltották a cigánykarácsonyt. Lomtalanításnál kitett dolgok azonnal a FKF Zrt. tulajdonát képezik, és abból bármit elvinni bűncselekmény. Nem mintha lomisokra akarnák vadászni, de biztos vagyok benne, hogy ahol lomtalanítás lesz, ott továbbra is megjelennek a cigányhordák. Az FKF weboldalán pedig fent van, hogy mikor melyik kerületben lesz lomtalanítás:
Amondó vagyok, a VI. és a II. kerületet megcélozhatnánk. A többi mind kurva messze van mindenkinek."
Nov 22, 2014 08:53:51
-
Nov 22, 2014 09:13:41
"A kütyü már megvan, de kell bele egy 9 voltos elem. Tud valaki hozni, vagy vennem kell?"
Szemüvegtokot, lavórt is elfogadok!
Szemüvegtokot, lavórt is elfogadok!
Nov 22, 2014 09:13:41
sodileaks
(
x10)
Nov 22, 2014 09:15:54
x10)
Mikor szokott ébredni a mérnökúr? Nem akarok lemaradni a visításról.
Ennyi.
Brian
Nov 22, 2014 09:18:48
ha volt még érdekesség nyugodtan mutogassátok szegény trolllégáknak, akik máshol szórakoztak éjjel és lemaradtak mindenről . nszksz
Nov 22, 2014 09:18:48
külpesti zsidó
Nov 22, 2014 09:28:45
"Elkészültem a feljelentéssel. Nagyszerűen borítjuk az egész bandát, megvannak az IP címek másodperc pontossággal, szolgáltatók szerint szortírozva.
Amúgy a fórumukat tüzetesebben elolvasva kiderült, mifélék ezek. Közönséges belpesti agresszív zsidók. Vég nélkül rinyálnak, hogy így a fideszkormány meg úgy a fideszkormány, meg a neonácik, és mindenki hülye, aki nem ők. Ezek közönséges politikai szélsőségesek, az idióta fajtából. Fundamentalisták."
Amúgy a fórumukat tüzetesebben elolvasva kiderült, mifélék ezek. Közönséges belpesti agresszív zsidók. Vég nélkül rinyálnak, hogy így a fideszkormány meg úgy a fideszkormány, meg a neonácik, és mindenki hülye, aki nem ők. Ezek közönséges politikai szélsőségesek, az idióta fajtából. Fundamentalisták."
Hát azért hetyetye...
Nov 22, 2014 09:28:45
IsmeretlenJoAkaro
Nov 22, 2014 09:32:30
Megjött az ajánlat. A kártyagyártás: 3500 forint a szerszám, 355 Ft ÁFA egy kártya. A jelvénygyártásra akkor tudnak mondani árat, ha megrajzoljuk a tervet, de azt mondták, nincs semmi akadálya, hogy füles igazolványtokban legyen, mint a rendőröknek.
Ezek tenyleg rendoroset akartak jatszani :DDDDD
Ezek tenyleg rendoroset akartak jatszani :DDDDD
Nov 22, 2014 09:32:30
külpesti zsidó
Nov 22, 2014 09:33:30
Mekkora visítás lesz ebből, zsidók!
Azaz mit is beszélek? Tompika kussolni fog a szániszarok felé, nem fogja elmondani nekik, hogy valaki éjszaka megszerezte az ÖSSZES személyes adatukat, amit rá bíztak. Mert még a végén valaki be találná perelni hanyag adatkezelésért.
Azaz mit is beszélek? Tompika kussolni fog a szániszarok felé, nem fogja elmondani nekik, hogy valaki éjszaka megszerezte az ÖSSZES személyes adatukat, amit rá bíztak. Mert még a végén valaki be találná perelni hanyag adatkezelésért.
Nov 22, 2014 09:33:30
Haim
(
x10)
Nov 22, 2014 09:33:48
x10)
Nem jutok szóhoz.
Szerintem Glembala Kéza is kiérdemelt egy tiszteletbeli Sherlock Porksológus érmet. Jól adja az ívet a malacnak.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Szerintem Glembala Kéza is kiérdemelt egy tiszteletbeli Sherlock Porksológus érmet. Jól adja az ívet a malacnak.
Hiénaverő
Nov 22, 2014 09:40:41
Zsidók ez nagyon kemény :D Minden elismerésem Henriknek.
Ezekszerint már rég fel van jelentve a fórum. Jelentkezett már a nyomozó hatóság valakinél? Képzelem hogy be van szarva mindenki XD
Ezekszerint már rég fel van jelentve a fórum. Jelentkezett már a nyomozó hatóság valakinél? Képzelem hogy be van szarva mindenki XD
Nov 22, 2014 09:40:41
külpesti zsidó
Nov 22, 2014 09:50:10
"Az Instant akar adni 100 ezret elfogásonként. Az első kettőt vagy hármat pofátlanul benyúlom, mert kurvára kell lóvé lakbérre, a többit csinálhatja a csapat. :)"
mondd, hogy ez csak kamu. Mert ha nem, akkor itt a vége a TK-nak.
Nov 22, 2014 09:50:10
-
Nov 22, 2014 09:56:18
"Valószínűleg az FB-nek van egy-egy moderátori csoportja vagy irodája minden egyes országra, és a magyarokéban csupa belpesti zsidó ül. Ezért nem törlik a kamu vagy a minket mocskoló oldalakat, meg a magyarellenes oldalakat sem, viszont a magyarérzelműeket akkor is, ha virágokat postolnak."
Nov 22, 2014 09:56:18
külpesti zsidó
Nov 22, 2014 10:01:49
Zsidók ez nagyon kemény :D Minden elismerésem Henriknek.
tegnap beszéltem az ISP-vel. Eddig még nem jött kikérési kérelem IP-re. Erről ennyit, Malac.
Nov 22, 2014 10:01:49
IsmeretlenJoAkaro
Nov 22, 2014 10:09:14
Azert a bemutatkozasok se semmik:
Az elkövetőket könnyedén rátudom venni arra, hogy valljanak be mindent és ezáltal megkönnyítem a rendőrség és az ügyészség munkáját.
Bármikor hadra fogható vagyok és nem nyavalygok ha mély alvásból hajnalban felébresztenek jó hírrel a társaim, hogy elvitték a csalibringát.
Ezen felül egy megbízható kis fogyasztású \"open\"Volkswagen Lupo személygépkocsival eredek az elkövető nyomába.
Van egy rossz tulajdonságom, ha az adrenalin szintem az egekbe szökik cigit kéregetek, egyébként nem dohányzok.
Igazi elitcsapat ez a TK
Az elkövetőket könnyedén rátudom venni arra, hogy valljanak be mindent és ezáltal megkönnyítem a rendőrség és az ügyészség munkáját.
Bármikor hadra fogható vagyok és nem nyavalygok ha mély alvásból hajnalban felébresztenek jó hírrel a társaim, hogy elvitték a csalibringát.
Ezen felül egy megbízható kis fogyasztású \"open\"Volkswagen Lupo személygépkocsival eredek az elkövető nyomába.
Van egy rossz tulajdonságom, ha az adrenalin szintem az egekbe szökik cigit kéregetek, egyébként nem dohányzok.
Igazi elitcsapat ez a TK
Nov 22, 2014 10:09:14
-
Nov 22, 2014 10:15:51
"Őket is bepereltem. Bár ezt a Szily gecit jobb lenne elkapni és megrugdosni. Ez egy utolsó patkány."
Nov 22, 2014 10:15:51
-
Nov 22, 2014 10:16:33
Asszem megvan a rendorkontakt is:
Eger Rk Bűnügyi Osztályán vagyok Nyomozó beosztásban. 10 éve vagyok rendôr. Hasznos lenne a kapcsolat tartás nekem is és a Tolvajkéregetőknek.
Bocz Tamás
Megvan cim, anyja neve, stb. Egy rendor ovatosabb lehetne mint hogy a szemelyes adatait csak ugy megadja a neten mindenfele malacoknak.
Eger Rk Bűnügyi Osztályán vagyok Nyomozó beosztásban. 10 éve vagyok rendôr. Hasznos lenne a kapcsolat tartás nekem is és a Tolvajkéregetőknek.
Bocz Tamás
Megvan cim, anyja neve, stb. Egy rendor ovatosabb lehetne mint hogy a szemelyes adatait csak ugy megadja a neten mindenfele malacoknak.
Nov 22, 2014 10:16:33
hétvégi műsorajánló
Nov 22, 2014 10:33:47
Igazi elitcsapat ez a TK
A szupercsapat
A sorozat ismertetése:
Négy budapesti bringást elítéltek egy általuk elkövetett, de el nem ismert gázpisztolyos garázdaság miatt, ám az ítélet kihirdetése előtt sikerült megszökniük. A titkosszolgálatok azóta is üldözik őket, ám mindig találnak kibúvót. Ha bármilyen megoldhatatlannak tűnő problémája van, és sikerül megtalálnia őket, akkor talán Önt is kisegíti a Tolvajkéregetők Szupercsapata és tagjaik:
Polgár "Hannibal" Tamás a csapat alapítója és örökös vezetője. Nagy stratéga, specialitása továbbá az álcázás, már többször sikeresen eladta magát mint demoscener, pólóboltos, programozó, blogger.
Balogh "Szépfiú" Béla a csapat anyagi támogatását biztosítja pénztárca gyűjtő körútjain. A szebbik nemet pedig bármikor leveszi a lábáról, ha kezében van egy söröskorsó.
B**** "Rosszfiú" L*****, a tiszavasvári gettóban nevelkedett harcművész már számtalan troll beleit ontotta ki. Csak ráddübbent, aztán neked annyi.
Daniel "Murdock" Odry, a vicces pálcikaember megszökött a zárt osztályról, ahova azért utalták be, mert nem tudta feldolgozni, hogy egyszer kirabolták.
A csapatot kívülről segíti még a csinos riporternő, Sipos "Amy" Zoltán.
Az aktuális epizód tartalmából:
A csapat ismét összegyűlik. Murdock egy flakon zsíroldóval bosszantja Rosszfiút. Hannibal szájában az elmaradhatatlan marcipán tömbbel ismerteti a haditervet: be kell törni a szlovák ügyvéd irodájába, hogy megsemmisíthessék az ellenük szóló bizonyítékokat. Ehhez Rosszfiúnak először el kell terelnie a rendőrök figyelmét azzal, hogy fel-alá járkál az utcán, és azt ismételgeti, hogy "cigi, cigi, cigi, cigi".
Eközben Szépfiú a lépcsőházhoz oson, majd a vasrácsokat és az egyéb hasznosítható, fémtartalmú részeket leszereli és a legközelebbi MÉH-telepre szállítja.
Murdock belopózik, és vihogva lepisili a lábtörlőt.
Amy a káoszt fokozva orrhangon sápítozik a helyesírási hibát tartalmazó utcanévtáblákon.
De vajon sikerül-e Hannibalnak visszaszereznie a TK szerveréről ellopott adatokat? Tartson velünk ezen a héten is, és minden kiderül!
Nov 22, 2014 10:33:47
-
Nov 22, 2014 10:35:14
Ha Sherlock Porkset vettél fel, az biztos nem jó. Az én Skype-nevem "vonalhiba" vagy Lester Knight Chaykin.
Nov 22, 2014 10:35:14
tigris
Nov 22, 2014 10:38:16
az kiderült, hogy miért lettünk feljelentve?
Nov 22, 2014 10:38:16
tigris
Nov 22, 2014 10:42:24
egyébként összevesztem kicsit a csajommal, mert nem bírtam abbahagyni a röhögést alvás előtt, mikor arra gondoltam, hogy zsiri a meztelen képeit küldözgette mindenkinek, és ezzel még el is dicseedett. de ez a reggeli műsor még erre is rátett egy lapáttal. Endrének kapkodnia kell magát mert az ügyvédes produkciója lecsúszott a harmadik helyre a héten.
Nov 22, 2014 10:42:24
snecigeci
(
x44)
Nov 22, 2014 10:52:40
x44)
Gergely Tomanovics És miért a trollfórum a háttérben, amit "soha többé" nem olvasol?
45 mins · Edited · Like
Farkas Endre Kiss Ma belenéztem
12 mins · Like
She was a dude.
45 mins · Edited · Like
12 mins · Like
tigris
Nov 22, 2014 10:54:29
Gergely Tomanovics És miért a trollfórum a háttérben, amit "soha többé" nem olvasol?
45 mins · Edited · Like
12 mins · Like
45 mins · Edited · Like
12 mins · Like
:D
Nov 22, 2014 10:54:29
kérdés
Nov 22, 2014 10:54:58
henrik meg tudná nekem mondani hogy mi volt ama csülkös által belinkelt ip-gyüjtö kép domaine/forrása ?
nszksz!
nszksz!
Nov 22, 2014 10:54:58
Örebro
Nov 22, 2014 10:56:45
Bocz Tamás
Bocz Tamás
www.heol.hu/hevaes/kek-hirek-bulvar/kigyurt-rendorok-avagy-a-tesztoszteron-kommando-392108
Nov 22, 2014 10:56:45
heavy metal
Nov 22, 2014 10:59:07
n.sz.k.sz. az infót, árti!
Ez a felvétel nem megy ki. Nagyon gyengék voltatok, Puzsér lemosott titeket. A felvételen meg olyan részleteket tettetek közzé, amit Postás Patrik bizonyítékként használhat ellenünk. AZONNAL TÖRÖLJÉTEK LE !!!!!
Ez a felvétel nem megy ki. Nagyon gyengék voltatok, Puzsér lemosott titeket. A felvételen meg olyan részleteket tettetek közzé, amit Postás Patrik bizonyítékként használhat ellenünk. AZONNAL TÖRÖLJÉTEK LE !!!!!
milyen felvétel?
Nov 22, 2014 10:59:07
-
Nov 22, 2014 11:00:19
baszki, ezeknek elég komoly tótügyvéd fóbiájuk van. megdübbentő!
Nov 22, 2014 11:00:19
tigris
Nov 22, 2014 11:01:53
jól értem, hogy egy rendőr segített a személyes adatokhoz hozzájuni?
Nov 22, 2014 11:01:53
belpesti zsidó
Nov 22, 2014 11:03:06
A gyesznyó szerint súlyos bűncselekmény kiröhögni őt az interneten, míg monitort vagy adományt lopni nem az.
Nov 22, 2014 11:03:06
MalacManó
Nov 22, 2014 11:05:05
Nov 22, 2014 11:05:05
Brian
Nov 22, 2014 11:05:18
legalább kiderült, hogy a szegediekre is ráfér egy faszerdő
Nov 22, 2014 11:05:18
-
Nov 22, 2014 11:06:22
jól értem, hogy egy rendőr segített a személyes adatokhoz hozzájuni?
egészen pontosan ki fog derülni, hogy a tk-s rendőrök milyen adatokat szereztek a malacéknak. ugyanis mindnek a neve és adata el lesz juttatva az ügyészségnek, meg a rendvédelmi szolgálatnak. xD
Nov 22, 2014 11:06:22
jiddise máme
(
x11)
Nov 22, 2014 11:06:43
x11)
még nem
de nyugi, majd elmondják a hozzád is kiszálló közegek
-
Nov 22, 2014 11:09:50
melyik oldalunkon lesz robbantva a sztori? cink, 444, index, hvg?
Nov 22, 2014 11:09:50
Hiénaverő
Nov 22, 2014 11:09:51
De az hihetetlen hogy nem tanult a Droidgyár esetéből és még mindig név-cím-szem. ig. szám-kombót kér mindenkitől, és ezt ráadásul A NETEN TÁROLJA! Ekkora idióta hogy lehet valaki?
Nov 22, 2014 11:09:51
snecigeci
(
x44)
Nov 22, 2014 11:11:42
x44)
De minek neki a szem.ig.szám? Egyébként nincs erre valami szabályozás, hogy ezeket az adatokat hogyan kell kezelni / tárolni?
She was a dude.
-
Nov 22, 2014 11:11:44
fel lesz töltve a teljes anyag vagy csak szemezgetések?
Nov 22, 2014 11:11:44
Hiénaverő
Nov 22, 2014 11:15:14
Én azt nyem éjtyem miért tette fel az oldalra, miért nem volt elég egy excelben tárolni őket. Alapvető hogy ilyesmiket nem teszünk fel olyan helyre ami a netről hozzáférhető. De már megint logikát keresek egy retard cselekedeteiben...
Nov 22, 2014 11:15:14
Sittes Sanyi
Nov 22, 2014 11:16:30
Dovalovszki, Dovalovszki
mutasd a pinád
van-e benne betyárkörte
baszom az anyád
mutasd a pinád
van-e benne betyárkörte
baszom az anyád
Nov 22, 2014 11:16:30
-
Nov 22, 2014 11:20:55
Én azt nyem éjtyem miért tette fel az oldalra, miért nem volt elég egy excelben tárolni őket. Alapvető hogy ilyesmiket nem teszünk fel olyan helyre ami a netről hozzáférhető. De már megint logikát keresek egy retard cselekedeteiben...
azért tette fel, mert esélyt akart adni a trolloknak, hogy megtalálják az adatokat, fair játékot akart. úgy volt vele, ha megszerezzük az adatokat, akkor megérdemlik, hogy szarrá szopassuk őket.
Nov 22, 2014 11:20:55
tigris
Nov 22, 2014 11:22:07
ki ez a dova egyébként?
Nov 22, 2014 11:22:07
Hiénaverő
Nov 22, 2014 11:24:14
ki ez a dova egyébként?
A szegedi csoport vezetője.
Nov 22, 2014 11:24:14
-
Nov 22, 2014 11:25:01
Nov 22, 2014 11:25:01
Hiénaverő
Nov 22, 2014 11:27:00
Az is kurvanagy hogy Tajgi trolloldaláról szedte össze a letiltandó profilok listáját :D Látod vén impotens faszfej, csak besegítettél a malacnak a trollok ellen. Endre, ha mész látogatni Proland BARÁTODAT, említsd meg neki ezt, hátha feláll tőle a fasza... JA VÁRJ
Nov 22, 2014 11:27:00
-
Nov 22, 2014 11:27:46
valami ilyesmi címet képzelek a cikknek: nyilvános lett a tolvajkéregetők titkos fóruma, melyen az önbíráskodásokat szervezték
intézi a tanszék?
intézi a tanszék?
Nov 22, 2014 11:27:46
-
Nov 22, 2014 11:30:43
A TK szép, nemes céljairól:
Megindult a konkurencia harc a legzsírosabb falatokért? Állítolag a XIII és a XXII sem rossz lomi szempontjából.
Nov 22, 2014 11:30:43
-
Nov 22, 2014 11:33:17
inkább úgy mondanám, hogy tele van a malac fóruma cigányellenes szövegekkel. nem lesz nehéz rájuk húzni, hogy ezek tetves nácik.
Nov 22, 2014 11:33:17
-
Nov 22, 2014 11:33:28
""Az Instant akar adni 100 ezret elfogásonként. Az első kettőt vagy hármat pofátlanul benyúlom, mert kurvára kell lóvé lakbérre, a többit csinálhatja a csapat. :)"
S mindezt milyen jogcímen?
Nov 22, 2014 11:33:28
-
Nov 22, 2014 11:34:35
irány a NAV
Nov 22, 2014 11:34:35
-
Nov 22, 2014 11:36:04
""Az Instant akar adni 100 ezret elfogásonként. Az első kettőt vagy hármat pofátlanul benyúlom, mert kurvára kell lóvé lakbérre, a többit csinálhatja a csapat. :)"
nyilván adott róla számlát a malac. szegény instant, most nyertek egy nav ellenőrzést.
Nov 22, 2014 11:36:04
tigris
Nov 22, 2014 11:36:18
de ez milyen fórum egyébként?
Nov 22, 2014 11:36:18
-
Nov 22, 2014 11:38:11
de ez milyen fórum egyébként?
árti titkos fóruma a tk.hu-ról.
Nov 22, 2014 11:38:11
Hiénaverő
Nov 22, 2014 11:40:10
Érdekes módon sehol nincs szó a "titokzatos programozóról", Árti folyamatosan 1/1-ben beszél amikor a Rencer fejlesztéséről van szó. Csak nem hazudott már megint a tokás?
Nov 22, 2014 11:40:10
tigris
Nov 22, 2014 11:42:04
és hova fog kifutni ez az ügy?
Nov 22, 2014 11:42:04
Hiénaverő
Nov 22, 2014 11:43:49
Mindjárt dél, de a malac még mindig alszik. A retardok ilyenkor nem merik felhívni a hájhitlert hogy gáz van?
Nov 22, 2014 11:43:49
Kiss Endre Farkas
Nov 22, 2014 11:43:53
Rendszerfejlesztés! Megkérek minden fórumozót, hogy küldje el a nevét, szem.ig.számát, anyja nevét a kissendrefarkas kukac gmail.com-ra.
Nov 22, 2014 11:43:53
Dr. Klein
Nov 22, 2014 11:44:02
A jog útjai kifürkészhetetlenek :)
Nov 22, 2014 11:44:02
-
Nov 22, 2014 11:44:50
részünkről gondolom kb. száz feljelentés és levél fog elmenni a megfelelő helyekre. aztán, hogy borbás meg a többi megrágalmazott és megalázott tolvaj mihez kezd a lakcímekkel, az már az ő dolguk lesz.
Nov 22, 2014 11:44:50
töppedt buzigolyók
Nov 22, 2014 11:47:03
Fergeteges a műsor. Valamiért nem hiszem, hogy ezt fel fogja rakni a tk.hu-ra vagy bármelyik facebookos oldalukra, ugyanis a száni szarok akár perelhetnének is azért, mert tokás hanyagságból lehetővé tette, hogy más is hozzáférjen a szenzitív, személyes adataikhoz. Nem kerülne érte börtönbe, de polgári perben simán rávernének valami kártérítést.
Lehet valamelyik agilisebb trollprofilnak érdemes lenne megszellőztetni ezt a vidéki TK-oldalakon, kihangsúlyozva, hogy ezt mind a sertésnek köszönhetik, és hogy meg lesz téve a feljelentés a tokás ellen, aki elsíbolta az egyesület pénzét, és engedély nélkül vett ki a kasszából, magáncélra, amivel nem számolt el. Plusz csatolva a screenshotok. Szerintem hamar kitörne a palotaforradalom a TK-s berkekben, és a kunkori farkút kibasznák a taknyán csúszva. Véleményem szerint az önbíráskodós részeket hagyni kell, az ugyanúgy bizonyíthatatlan, mint az, hogy ezen a fórumon a zsidók konspirálnak a TK meg Kisboros ellen.
Lehet valamelyik agilisebb trollprofilnak érdemes lenne megszellőztetni ezt a vidéki TK-oldalakon, kihangsúlyozva, hogy ezt mind a sertésnek köszönhetik, és hogy meg lesz téve a feljelentés a tokás ellen, aki elsíbolta az egyesület pénzét, és engedély nélkül vett ki a kasszából, magáncélra, amivel nem számolt el. Plusz csatolva a screenshotok. Szerintem hamar kitörne a palotaforradalom a TK-s berkekben, és a kunkori farkút kibasznák a taknyán csúszva. Véleményem szerint az önbíráskodós részeket hagyni kell, az ugyanúgy bizonyíthatatlan, mint az, hogy ezen a fórumon a zsidók konspirálnak a TK meg Kisboros ellen.
Nov 22, 2014 11:47:03
Hiénaverő
Nov 22, 2014 11:47:19
Ha ebből valamelyiküknek baja lesz, a TK-tagok személyesen fogják levágni a malaczot, ez százhszázalékh. Az már most fix hogy nagy felkérdezések várnak Ártira.
Nov 22, 2014 11:47:19
snecigeci
(
x44)
Nov 22, 2014 11:48:18
x44)
már a bambagyáron is elkérte a szem.ig.számot? facepalm
She was a dude.
Hiénaverő
Nov 22, 2014 11:50:12
már a bambagyáron is elkérte a szem.ig.számot? facepalm
Arra már nem emlékszem hogy a szem. ig kellett-e, de a polgári neved, lakcímed, telefonszámod igen, és le is csekkolta. Aztán persze neten tárolta azt is, ki is került természetesen.
Nov 22, 2014 11:50:12
ál-ártány
Nov 22, 2014 11:50:22
Ennyink van tehát.
Ennyink van tehát.
És az ítélet már-már szinte készpénz, ezért az ítéletet fogom berakni a kasszába.
Nov 22, 2014 11:50:22
-
Nov 22, 2014 11:51:47
Véleményem szerint az önbíráskodós részeket hagyni kell, az ugyanúgy bizonyíthatatlan, mint az, hogy ezen a fórumon a zsidók konspirálnak a TK meg Kisboros ellen.
saját ip-jükről írtak oda, és magyar a szolgáltató. ezt bebukták.
Nov 22, 2014 11:51:47
jiddise máme
(
x11)
Nov 22, 2014 11:53:36
x11)
nem csodálom, hogy bassza a csőrét a faszbuk oldalak törlése, mert így nem tudja lenyúlni a száni szarok pénzét albérletre meg marcipánra
Bede Márton
Nov 22, 2014 11:58:27
Ha ebből valamelyiküknek baja lesz, a TK-tagok személyesen fogják levágni a malaczot, ez százhszázalékh. Az már most fix hogy nagy felkérdezések várnak Ártira.
A szánalmas szarok gyávák, még a gyesznyó által kijelölt célpontokra sem mernek kezet emelni, nemhogy magára az Alapítóra. Nézz rám, hajam szála se görbült, hahó!
Nov 22, 2014 11:58:27
heavy metal
Nov 22, 2014 12:01:47
reagáltak már a kéregetők?
Nov 22, 2014 12:01:47
Hiénaverő
Nov 22, 2014 12:04:56
12 óra előtt? Viccelsz?
Nov 22, 2014 12:04:56
-
Nov 22, 2014 12:08:23
minek reagáltak volna? hiszen még nem történt semmi. méééég.
Nov 22, 2014 12:08:23
jiddise máme
(
x11)
Nov 22, 2014 12:08:25
x11)
Mérnök Úr még alszik ilyenkor
-
Nov 22, 2014 12:11:17
"Drága mindenki, itt egy kis probléma.
Holnap lenne a lövészet. Ennek kb. 10-15 ezer forint a költségkerete. (Valószínűleg amúgy kevesebb.) Nekem viszont nem jött meg mára (sem) az utalás, amit vártam, az egyesületi számlához pedig jövő hétfőig nem férünk hozzá Juli távollétében. Kérdés: ki tud bedobni ennyi lóvét a jövő hétig? Még ma, de legkésőbb holnap délig."
Holnap lenne a lövészet. Ennek kb. 10-15 ezer forint a költségkerete. (Valószínűleg amúgy kevesebb.) Nekem viszont nem jött meg mára (sem) az utalás, amit vártam, az egyesületi számlához pedig jövő hétfőig nem férünk hozzá Juli távollétében. Kérdés: ki tud bedobni ennyi lóvét a jövő hétig? Még ma, de legkésőbb holnap délig."
Nov 22, 2014 12:11:17
Hiénaverő
Nov 22, 2014 12:13:09
Kibaszott szánalmas csöves ez a bagázs. 15000 forint? Röhej.
Nov 22, 2014 12:13:09
-
Nov 22, 2014 12:13:43
"Drága mindenki, itt egy kis probléma.
árti a shikeres ember! 38 évesen problémát jelent 10 rugó.
Nov 22, 2014 12:13:43
Brian
Nov 22, 2014 12:15:25
de a tinininjáknak nem esett le, hogy a malac minden mondatát azzal fejezi be: aggyálpééézt?
Nov 22, 2014 12:15:25
-
Nov 22, 2014 12:15:44
"Építettem rejtett kamerát a régi derékszíjamba. Egyszerűen vágtam rá egy nagyobb lyukat, amibe belefér a Moebius kamerája. A vezeték elfér az öv mögött, a vevőegység pedig a farmernadrág jobb oldali kis zsebébe kerül. Egy baj van vele, hogy rálóg a pocakom néha. :D"
Nov 22, 2014 12:15:44
tigris
Nov 22, 2014 12:16:19
ez a plüssnyulas sztori az idén tavaszi kergetőzéshez kellett? akkor ennyit arról, hogy cseh ügyvédbojtár.
Nov 22, 2014 12:16:19
-
Nov 22, 2014 12:18:08
A filmsorozat végére egy látványos befejezést tervezek: ballonos felvételt Budapestről, ami felmegy egészen a magaslégkörig. Ez a gyakorlatban úgy nézne ki, hogy a sorozat végén elköszönünk a nézőktől, majd a kamera emelkedni kezd, és elszáll. A felvétel alatt mennek majd a köszönetnyilvánítások, feliratok, stb.
A ballont megrendeltem már. Hidrogénnel fogjuk feltölteni, mert a hélium buzi drága, és nem mindegy, hogy 5000 forintot vagy 150 ezret költünk. Jó lenne, ha minél többen eljönnétek majd a felbocsátásra, hogy egy közös csoportképen integethessünk a kamerának. Tehát a vidéki csapatok is. Kb. április közepére tervezem ezt.
A ballont megrendeltem már. Hidrogénnel fogjuk feltölteni, mert a hélium buzi drága, és nem mindegy, hogy 5000 forintot vagy 150 ezret költünk. Jó lenne, ha minél többen eljönnétek majd a felbocsátásra, hogy egy közös csoportképen integethessünk a kamerának. Tehát a vidéki csapatok is. Kb. április közepére tervezem ezt.
Nov 22, 2014 12:18:08
trollinform
Nov 22, 2014 12:18:35
ki ez a dova egyébként?
A malac szegedi klónja, agyilag is kb. azon a szinten van (lásd még: Fáraók Kincse).
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/helyi_penzt_bocsatana_ki_szegeden_dovalovszki_andras_/2360897/
Nov 22, 2014 12:18:35
Batman
Nov 22, 2014 12:22:04
"Építettem rejtett kamerát a régi derékszíjamba. Egyszerűen vágtam rá egy nagyobb lyukat, amibe belefér a Moebius kamerája. A vezeték elfér az öv mögött, a vevőegység pedig a farmernadrág jobb oldali kis zsebébe kerül. Egy baj van vele, hogy rálóg a pocakom néha. :D"
* elismerően bólogat *
Nov 22, 2014 12:22:04
Haim
(
x10)
Nov 22, 2014 12:29:28
x10)
részünkről gondolom kb. száz feljelentés és levél fog elmenni a megfelelő helyekre.
Én már fel is kértem Molnár F Árpádot, az univerzum legnagyobb jogvédőjét,hogy intézkedjen.
Hangulatképek
Nov 22, 2014 12:37:00

+ egy bronihergelés:
Nov 22, 2014 12:37:00
-
Nov 22, 2014 12:54:32
"A hódmezővásárhelyi kilakoltatási akcióról bővebb információk vannak. Elöljáróban: az akció végrehajtható, és még nyereségünk is lehet rajta, bár nem volt tervbe véve.
Kb. 60-80 jelentkezőnk van. Ebből kb. 25-30 el is fog tudni jönni. Van köztük rendőr is.
...
A ház jobb oldala volt Benyhe Jánosnéé, a bal oldala pedig Szilviáé és a férjéé.
...
A jelenlegi helyzet a következő. Benyhéné lakásrészét kell kipakolnunk. A cigánykurva jelenleg vemhes, és van egy 1,5 éves purdéja is. Ezeket sem kell kímélni. Borbás biztos, hogy ugatni fog, őt az első rossz mozdulatra tolószékig verjük. Van egy Mercedese is, a rendszáma BZOLI-1. Ezt majd Alkaa lefényképezheti az egyedirendszám-gyűjteményébe, aztán majd arrébb basszuk a ház villanybekötése elől, mert azt le kell kapcsolni. A gáz már le van, a vizet is lekötjük.
Benyhéné azt mondja, ő már nem akar ebben a házban élni, és nem érdekli, mi történik vele. Csak az, hogy ez a szarházi ne érezze ott jól magát. Azt rombolunk le és hozunk el, amit akarunk. Célszerű lenne a nyílászárókat és a tetőcserepeket elhozni a tanya számára, ugyanis ha ezt megszerezzük ingyen, akkor mindjárt más a leányzó fekvése költségügyileg. Julival beszéltem erről, szerez majd teherautót.
Szükségünk lesz majd láncfűrészekre és létrákra, hogy a megfelelő bontási műveleteket végrehajtsuk. A házat lakhatatlanná kell tenni. Természetesen csak a jobb oldali részt, a bal oldalihoz nem nyúlhatunk.
A célpontunk egyébként 33 éves, sörösüveg-vállú, gizda kis fehércigány. Az a fajta, amelyiknek jól áll a minél több nyílt törés, és ehhez nem is kell több két pofonnál."
Kb. 60-80 jelentkezőnk van. Ebből kb. 25-30 el is fog tudni jönni. Van köztük rendőr is.
...
A ház jobb oldala volt Benyhe Jánosnéé, a bal oldala pedig Szilviáé és a férjéé.
...
A jelenlegi helyzet a következő. Benyhéné lakásrészét kell kipakolnunk. A cigánykurva jelenleg vemhes, és van egy 1,5 éves purdéja is. Ezeket sem kell kímélni. Borbás biztos, hogy ugatni fog, őt az első rossz mozdulatra tolószékig verjük. Van egy Mercedese is, a rendszáma BZOLI-1. Ezt majd Alkaa lefényképezheti az egyedirendszám-gyűjteményébe, aztán majd arrébb basszuk a ház villanybekötése elől, mert azt le kell kapcsolni. A gáz már le van, a vizet is lekötjük.
Benyhéné azt mondja, ő már nem akar ebben a házban élni, és nem érdekli, mi történik vele. Csak az, hogy ez a szarházi ne érezze ott jól magát. Azt rombolunk le és hozunk el, amit akarunk. Célszerű lenne a nyílászárókat és a tetőcserepeket elhozni a tanya számára, ugyanis ha ezt megszerezzük ingyen, akkor mindjárt más a leányzó fekvése költségügyileg. Julival beszéltem erről, szerez majd teherautót.
Szükségünk lesz majd láncfűrészekre és létrákra, hogy a megfelelő bontási műveleteket végrehajtsuk. A házat lakhatatlanná kell tenni. Természetesen csak a jobb oldali részt, a bal oldalihoz nem nyúlhatunk.
A célpontunk egyébként 33 éves, sörösüveg-vállú, gizda kis fehércigány. Az a fajta, amelyiknek jól áll a minél több nyílt törés, és ehhez nem is kell több két pofonnál."
Nov 22, 2014 12:54:32
tigris
Nov 22, 2014 13:00:06
"A hódmezővásárhelyi kilakoltatási akcióról bővebb információk vannak. Elöljáróban: az akció végrehajtható, és még nyereségünk is lehet rajta, bár nem volt tervbe véve.
...
...
...
...
hát ez elég erős.
Nov 22, 2014 13:00:06
-
Nov 22, 2014 13:12:03
Valaki meg tudja adni a címet, ahol olvasható a teljes TK-s anyag? Összeállítanék egy kedvcsinálót a zsidó baráti sajtónak.
Nov 22, 2014 13:12:03
Schwezoff Dávid
Nov 22, 2014 13:12:05
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
nagyon
most olvasom vissza artanyek hulyesegeit. durva.
de az a gond, hogy en olvastam Szalasi naplojat is. Es a szohasznalat, a szervezkedes dedos mivolta, nos, azok kisertetiesen azonosak.
ezeket ki kell irtani, idejekoran, megelozo jelleggel.
Zsidók vagytok.
nagyon
most olvasom vissza artanyek hulyesegeit. durva.
de az a gond, hogy en olvastam Szalasi naplojat is. Es a szohasznalat, a szervezkedes dedos mivolta, nos, azok kisertetiesen azonosak.
ezeket ki kell irtani, idejekoran, megelozo jelleggel.
Nov 22, 2014 13:12:05
Adatrendező
Nov 22, 2014 13:15:08
Valaki meg tudja adni a címet, ahol olvasható a teljes TK-s anyag? Összeállítanék egy kedvcsinálót a zsidó baráti sajtónak.
Készül.
Nov 22, 2014 13:15:08
Hiénaverő
Nov 22, 2014 13:15:10
Még mindig alszik ez a balfasz?
Nov 22, 2014 13:15:10
-
Nov 22, 2014 13:16:43
infós trollok! ha árti letörli a fórumot, az attól még meglesz a szolgáltatónál? a rendőrség le tudja menteni?
Nov 22, 2014 13:16:43
Schwezoff Dávid
Nov 22, 2014 13:17:43
Bocz Tamás
Bocz Tamás
ezt leszel kedves az NVSz-nek tovabbitani, ugye? nszsksz
Nov 22, 2014 13:17:43
Adatrendező
Nov 22, 2014 13:18:57
Fájlmegosztó tippeket nagyon szépen kérnék szépen!
Nov 22, 2014 13:18:57
jiddise máme
(
x11)
Nov 22, 2014 13:20:15
x11)
A hódmezővásárhelyi kilakoltatási akcióról bővebb információk vannak. Elöljáróban: az akció végrehajtható, és még nyereségünk is lehet rajta, bár nem volt tervbe véve. Kb. 60-80 jelentkezőnk van. Ebből kb. 25-30 el is fog tudni jönni. Van köztük rendőr is.
ki az a balfasz rendőr, aki egy ilyenre jelentkezik?
ki az a balfasz rendőr, aki egy ilyenre jelentkezik?
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

jó reggelt vietnám!!!!!!!!!!!!)))))))kill sárdák