nvsz.hu
* ásít *
öngól rovat, spdcial edition
Volt közöttük akár egy is, aki másodszorra is felhívott? :)
Kutyamenhelyet az apjukfaszát, mindenki tudja, hogy droglabort csinálnak, a többi csak kellék!
személyi szám? anyja neve? mire fel?
volt már 200 körül is asszem
mert azt a rendőrség is elérheti, Sherlock Porks meg rendőröset játszik
plusz kellhet az esetleges későbbi 'vádalkukhoz' is
ja, hogy feldobja a haverokat?
rendes ember
BESUGO rendorspicli a kismalacz, mint az kozismert.
Késő.
Direkt csinálod,hogy mentsd a malacot?
Azt hiszed,hogy ezzel jó pontot szerzel nála?
Nézd, mi jól járunk, mert őszintén mondva, nagyon jól nyomod, de hagyd érvényesülni a mérnök urat is kérlek!
nszksz
ps: ittál ma már alkoholt, vagy ezt szín józanul csinálod?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Én is .vmi ilyesmit sejtek a dolgok mögött. Már csak azt kellene megtudni, hogy miért éri meg v.kinek ezt a parasztot életben tartani. Bár továbbra sem tartom kizártnak a "meleg" szálakat a történetben.
Ki nem szarja ezt a sztorit?
Az élet ilyen, hogy néha dolgok kikerülnek.
Én saját magamra többet gondolok, mint a Tolvajkéregetőkre, hidd el :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Csak egy nem akart többet találkozni a háromból.
Mondjuk pont az egyik diplomás sajnos.
De a másik diplomás volt a több hónapos kapcsolat.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ez ismét kemény átverés es tarhálás lehetett. 1 konkret gázpisztolyra 1 konkrét természetes személy kérhet viselési engedélyt.Hahó!
A trollok kinyírták a tolvajkéregetőket, ezért erőlködsz a hetero-fantáziáiddal? Csak aztán rosszul ne legyél.
Mesélj, milyen közös programjaitok voltak?
Hogy néz ki egy "kapcsolat" autistáéknál?
Persze Sodi és már az üveghegyeken túl járunk. Sztem te életedben nem voltál nővel.
Mi vagyunk mi, lelki segély, Nők lapja, Lux Elvira? Tűnj el innen púpos, senki sem kíváncsi most rád!
Te már a bombagyáron is toltad, vagy a new degenerationt képviseled?
Írd le a teljes neved, megírom a személyi igazolványod számát.
Mitől hiteles?
hát attól, hogy hitelesíttetük, mint a malac az ip-ket
de ha nem hiszed el, kérdezd meg dovát. kell a száma? xD
név alapján a buzigyári nickjét is megírjuk, és az akkori jelszavát.
lehet, hogy tenyleg kamu az egesz, te gurulka.
De iszonyat melo lehetett elsajatitani a szohasznalatot, a nyelvi fordulatokat es letrehozni ezt a sok printscreent.
Szoval, ha kamu, akkor van igazan okotok rettegni.
Matthew?
Peepshowba dzsuvás legénynek?
Isteni a húsa tőzegáfonyával. Sodi, a malacnak vége. Azért cirkuszolsz, mert a foscsi csorog le a botsáska lábadon?
adod élőbe?
Akkor tuti bombagyáros vagy. De ha visszaolvasnál, és megtalálnád a nicked, szigszámodat, telefonszámodat, anyád nevét, akkor talán elhinnéd elsőre.
3.987.334ft
Ez a felrakott 9 darab fórumfájl minden hozzászólását tartalmazza?
Nem a turulon vagy buzigyerek, itt vagy normálisan szólsz, vagy kibaszunk a picsába.
Akkor még egyszer: ki vagy, és mi a kérdésed?
amíg sneci valószínűleg púpkognitó módban itt leskelődik mint mindig jó lesz retard side-kicknek :))
Matthewka "Abszolút egyetértek a Tolvajkéregetők profiljával, mint állampolgár rühellem a tolvajokat, mint aktiv biciklis pedig egyenesen utálom, bár minnt mindenki. Korábbi levelezésünkkor felmerült a XVII. kerületi csapathoz való csatlakozásom Aktiv polgárőrként én ill az egyesületünk is vevő lenne 1-1 akcióhoz."
GIGANTIC FACEPALM!
ez itt nem a tolvajkéregetők buzigyerek, itt nem fogsz bemelegíteni senkit!
Szarás után, légyszi! xD
Milyen végzettsége és munkatapasztalata van Leleplező Robinnak, hogy havi 150 ezer alatt fel se akar kelni?
Sok pénz az. Én ismerek egy vérprofi informatikust, aki 4 év munkatapasztalattal és 28 félév egyetemmel is csak ennek a felét keresi meg.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Igen, itt-ott időrendi kavar van, nem tudom, hogy a mérnökúr tervezte/kivitelezte rosszul, vagy én voltam félálomban és textként importáltam az id int-eket, mindenesetre csak arra készült hirtelen, hogy el tudjam olvasni.
király, akkor ezt megbeszéljük valamikor.
Jövő héten lemondom az előfizetést erről a szar fórumról, mivé lesz ez az egész? Virtuális Népliget? xD
Artol te buta szanalmasmszar, hogyha valakinek ennyk energiaja van ezekt a szosszeneteket hihetoen hamisitani, akkor az nem csak egy csapat unatkozo trollzsido, hanem valami komoly szervezet.
Tehat donthetsz: ezek a bejegyzesek VALOSAK, vagy minden eddiginel nagyobb segg fog a szajatokba szarni.
Érdekes a monitornál nem volt ekkora szervezkedés.
Lehet kaiser.
* ásít *
Igen, pont az időrendi kavar miatt kérdeztem. Százszor átláthatóbb az eredeti formátumnál és ez a lényeg. Nagyon szépen köszönjük szépen a munkádat!
Ugyan.. Több köcsög van errefelé, mint egy piaci fazekasnál
Majd írok az alterego-nak, hátha xD
Schwezoff Dávid
Nov 22, 2014 17:53:53
"Na, mostantól tudunk rendszámot azonosítani, kocsitulajdonosokat lenyomozni. Jelentkezett egy informátor, aki tud ilyet. Ő szedte elő a kutyagázoló BMW-s kurvát is."
nvsz.hu
* ásít *
Nov 22, 2014 17:53:53
-
Nov 22, 2014 17:54:16
Jééé, az itt belinkelt képeken látható a híres Böszme. Rendszám nincs kitakarva, vajon még mindig nincs átiratva? xD
Eszközök 2014-08-30 22:49:40 Zeller A bal hátsó ajtó van megtörve:
blackfox.hu/temp/P1110405.JPG
Kinyitni nem lehet. Vagyis nem feszegettem.
A jobb hátsó kerék ugrott fel a patkára. Lejött róla a gumi:
blackfox.hu/temp/P1110408.JPG
Az utánfutó elektromos csatlakozója eltört:
blackfox.hu/temp/P1110410.JPG
Ennyi hiba van. Azért mondtam a 20k-t, mert kb. a javítás is ennyi lenne, ha bontott alkatrészekkel pótoljuk. Másrészt ha volt annyira korrekt, hogy bedobta a nevét és a telefonszámát, meg a rendszámát is megadta, akkor ennyit szerintem simán kifizet azért, hogy ne legyen máluszos és ne keljen emelt KGFB-t fizetnie. Mi meg kinyertünk 20k-t a halott kocsinkból. Mindenki jól jár.
Eszközök 2014-08-30 22:49:40 Zeller A bal hátsó ajtó van megtörve:
blackfox.hu/temp/P1110405.JPG
Kinyitni nem lehet. Vagyis nem feszegettem.
A jobb hátsó kerék ugrott fel a patkára. Lejött róla a gumi:
blackfox.hu/temp/P1110408.JPG
Az utánfutó elektromos csatlakozója eltört:
blackfox.hu/temp/P1110410.JPG
Ennyi hiba van. Azért mondtam a 20k-t, mert kb. a javítás is ennyi lenne, ha bontott alkatrészekkel pótoljuk. Másrészt ha volt annyira korrekt, hogy bedobta a nevét és a telefonszámát, meg a rendszámát is megadta, akkor ennyit szerintem simán kifizet azért, hogy ne legyen máluszos és ne keljen emelt KGFB-t fizetnie. Mi meg kinyertünk 20k-t a halott kocsinkból. Mindenki jól jár.
Nov 22, 2014 17:54:16
-
Nov 22, 2014 17:54:39
Malac:Viszont a héten megnézzük, mennyi adomány borult ránk mostanában. Ez a román köcsög rendkívül népszerű volt, biztosan hozott legalább egy kilót.
Nov 22, 2014 17:54:39
Schwezoff Dávid
Nov 22, 2014 17:57:20
Malac:Viszont a héten megnézzük, mennyi adomány borult ránk mostanában. Ez a román köcsög rendkívül népszerű volt, biztosan hozott legalább egy kilót.
öngól rovat, spdcial edition
Nov 22, 2014 17:57:20
-
Nov 22, 2014 17:58:36
malac:
Első körben felkeressük a kissrácot és az apját, beszélünk velük. Meg kell tudnunk a csóva nevét. Persze cím alapján elég egyszerű, mert állítólag van már ügye. Abban is biztos vagyok, hogy ha beállítunk hozzá féltucatnyian, mindjárt nem lesz olyan baromi kemény. De ha mégis, hát meglátja, miért nem kéne.
Tudja a mocsok, hogy keressük, lapít is rendesen. Megpróbálok haverzsaruktól infót szerezni, hogy lakik-e azon a címen olyan, aki ellen folyik eljárás. Ha megvan, melyik az, megyünk látogatni.
Első körben felkeressük a kissrácot és az apját, beszélünk velük. Meg kell tudnunk a csóva nevét. Persze cím alapján elég egyszerű, mert állítólag van már ügye. Abban is biztos vagyok, hogy ha beállítunk hozzá féltucatnyian, mindjárt nem lesz olyan baromi kemény. De ha mégis, hát meglátja, miért nem kéne.
Tudja a mocsok, hogy keressük, lapít is rendesen. Megpróbálok haverzsaruktól infót szerezni, hogy lakik-e azon a címen olyan, aki ellen folyik eljárás. Ha megvan, melyik az, megyünk látogatni.
Nov 22, 2014 17:58:36
Pupák
Nov 22, 2014 17:59:12
Gyermekeim, ez csodálatos! Még-még-még!
Nov 22, 2014 17:59:12
Schwezoff Dávid
Nov 22, 2014 18:00:34
* haverzsaruk *
* megyunk latogatni *
besugo.
* megyunk latogatni *
besugo.
Nov 22, 2014 18:00:34
-
Nov 22, 2014 18:03:28
ne zavard spammeléssel a tudományos munkát, Hahó!
Nov 22, 2014 18:03:28
-
Nov 22, 2014 18:09:15
Malac:Amúgy Győrben nincs olyan szórakozóhely, amivel le lehetne boltolni egy hasonlót, mint Pesten az Instanttal?
Nov 22, 2014 18:09:15
broni
Nov 22, 2014 18:09:47
olyan másnapos vagyok, hogy mára leszokok a piáról!!!!!!!!!!!!!!!!77
Nov 22, 2014 18:09:47
-
Nov 22, 2014 18:10:18
Ezt nem hiszem el, ez tényleg a Bombagyár2 xD
Szóba került egy tanya is, ami talán valahogy az kutyás egyesülethez kerül(t). És ezzel együtt szóba került egy régi ismerős is xD
Általános csacsogó 2014-04-22 01:27:55 Alkaa Első blikkre nekem se tűnik kósernek az egész.
Ha viszont feltesszük, hogy minden rendben lesz, akkor a tagság egy remek bázishoz jut. Van helyben termálfürdő, naponta többször is megy le busz Pestről (igaz, átszállás nélkül csak késő délutáni-esti érkezéssel), illetve naponta van járat Debrecenből is (szintúgy esti érkezéssel), tehát az ottaniak is jöhetnek alkalomadtán.
És szerintem Dragon is remek ötletekkel szolgálhatna a tanya mezőgazdasági potenciáljának kiaknázásra. :D (Igaz, még nem jött haza Ausztráliából, ahogy tudom, de eljön majd annak is az ideje.) Tőle tudom, hogy ha akad meszes talajú, nem akácos erdő a közelben, akkor ott lesz szarvasgomba is. Ez egészen biztos, mert gombásztam már vele a Jászságban párszor.
Általános csacsogó 2014-04-22 23:56:30 Czaboo Dragon él még egyeltalán? Ki beszélt vele utoljára, és mikor? :D
Lehet felfalták az aligátorok, miközben kígyóra vadászott. :P
Általános csacsogó 2014-04-23 01:12:29 Robin Asszem én beszéltem vele utoljára. Megy a vizválasztó vizesebb oldalára éppen.
Általános csacsogó 2014-04-23 02:04:31 Alkaa Mindegy, a lényeg, hogy még él.
De ne emlegessük annyit, mert Sherlock Porks agyfaszt fog kapni. :D
Szóba került egy tanya is, ami talán valahogy az kutyás egyesülethez kerül(t). És ezzel együtt szóba került egy régi ismerős is xD
Általános csacsogó 2014-04-22 01:27:55 Alkaa Első blikkre nekem se tűnik kósernek az egész.
Ha viszont feltesszük, hogy minden rendben lesz, akkor a tagság egy remek bázishoz jut. Van helyben termálfürdő, naponta többször is megy le busz Pestről (igaz, átszállás nélkül csak késő délutáni-esti érkezéssel), illetve naponta van járat Debrecenből is (szintúgy esti érkezéssel), tehát az ottaniak is jöhetnek alkalomadtán.
És szerintem Dragon is remek ötletekkel szolgálhatna a tanya mezőgazdasági potenciáljának kiaknázásra. :D (Igaz, még nem jött haza Ausztráliából, ahogy tudom, de eljön majd annak is az ideje.) Tőle tudom, hogy ha akad meszes talajú, nem akácos erdő a közelben, akkor ott lesz szarvasgomba is. Ez egészen biztos, mert gombásztam már vele a Jászságban párszor.
Általános csacsogó 2014-04-22 23:56:30 Czaboo Dragon él még egyeltalán? Ki beszélt vele utoljára, és mikor? :D
Lehet felfalták az aligátorok, miközben kígyóra vadászott. :P
Általános csacsogó 2014-04-23 01:12:29 Robin Asszem én beszéltem vele utoljára. Megy a vizválasztó vizesebb oldalára éppen.
Általános csacsogó 2014-04-23 02:04:31 Alkaa Mindegy, a lényeg, hogy még él.
De ne emlegessük annyit, mert Sherlock Porks agyfaszt fog kapni. :D
Nov 22, 2014 18:10:18
-
Nov 22, 2014 18:10:33
Malac:Öröm: A júzerek nemcsak hogy összeadakoztak egy új Xperiára valót (már lassan duplán), de jelentkezett egy telefonboltos csóka is, hogy hoz nekünk féláron, vagyis 50 ezerért. Ez azt jelenti, hogy marad kb. 100 ezer forintunk, amiből kipofozhatjuk Böszmét, és elintézhetjük az átírást a stróman nevére.
Nov 22, 2014 18:10:33
Brian
Nov 22, 2014 18:11:38
malac vs szánalmas szarok
Most renderelem a Jegyzőkönyvet, amiben elmagyarázzuk a hülyéknek, mi van.
Most renderelem a Jegyzőkönyvet, amiben elmagyarázzuk a hülyéknek, mi van.
Nov 22, 2014 18:11:38
Schwezoff Dávid
Nov 22, 2014 18:12:18
Egyebkent malacz meg mindig alszik? este 6 van. Vagy agyverzest kapott mar delutan fel egykor, orjonges kozben?
Nov 22, 2014 18:12:18
pua pityu
Nov 22, 2014 18:15:00
pua szakértő:
A három nő közül, akikkel az elmúlt években együtt voltam, kettőnek diplomája volt. Oké, egyiküket sem a személyiségem vonzotta, de ez a következő lépcső :D
A három nő közül, akikkel az elmúlt években együtt voltam, kettőnek diplomája volt. Oké, egyiküket sem a személyiségem vonzotta, de ez a következő lépcső :D
Nov 22, 2014 18:15:00
-
Nov 22, 2014 18:23:03
[quote=-]Ezt nem hiszem el, ez tényleg a Bombagyár2 xD
Valami külföldre szakadt hazánkfia (nem Sodi!) nekik adott egy tanyát vályogházzal, ahol kutyamenhelyet akarnak csinálni. Áram nincs, fúrt kút van. Talajmintát vettek, amit a furcsa buzi vizsgáltat be a Dragontól tanultak alapján. Ennek a renoválásához akarták felhasználni a Hódmezővásárhelyi akcióban szerzett ablakokat,ajtókat. Hucul lovakról, szemüvegtokról, gazdáról nem volt szó, se arról, hogy "és ez a mi
Valami külföldre szakadt hazánkfia (nem Sodi!) nekik adott egy tanyát vályogházzal, ahol kutyamenhelyet akarnak csinálni. Áram nincs, fúrt kút van. Talajmintát vettek, amit a furcsa buzi vizsgáltat be a Dragontól tanultak alapján. Ennek a renoválásához akarták felhasználni a Hódmezővásárhelyi akcióban szerzett ablakokat,ajtókat. Hucul lovakról, szemüvegtokról, gazdáról nem volt szó, se arról, hogy "és ez a mi
Nov 22, 2014 18:23:03
-
Nov 22, 2014 18:25:33
lemaradt a vége, a lábatlani tanyánál az örömködés: "és ez a miénk!"
Nov 22, 2014 18:25:33
Mészaros Krisztián
Nov 22, 2014 18:25:54
[quote=-]Ezt nem hiszem el, ez tényleg a Bombagyár2 xD
Kutyamenhelyet az apjukfaszát, mindenki tudja, hogy droglabort csinálnak, a többi csak kellék!
Nov 22, 2014 18:25:54
agresszív belpesti zsidó
Nov 22, 2014 18:27:29
azt hiszem, ideje töröltetni a szegedi csoportot, nem tanulnak a leckéből
Nov 22, 2014 18:27:29
-
Nov 22, 2014 18:30:26
azért ott van a kéregetés a szegediek cucca végén haha
Nov 22, 2014 18:30:26
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 22, 2014 18:32:13
120 látogató online.
Volt már ennyi?
Volt már ennyi?
Nov 22, 2014 18:32:13
jiddise máme
(
x11)
Nov 22, 2014 18:32:53
x11)
TK
postimg.org/gallery/1ra4g4i4s/
postimg.org/gallery/1ra4g4i4s/
agresszív belpesti zsidó
Nov 22, 2014 18:33:53
lolbazdmeg, dofaszovszky, érzed az összefüggést a facebookos ömlengésed és az újabb infók kikerülése között? xD
Nov 22, 2014 18:33:53
púp
Nov 22, 2014 18:34:17
120 látogató online.
Volt már ennyi?
Volt már ennyi?
volt már 200 körül is asszem
Nov 22, 2014 18:34:17
púp
Nov 22, 2014 18:35:43
mert azt a rendőrség is elérheti, Sherlock Porks meg rendőröset játszik
Nov 22, 2014 18:35:43
jiddise máme
(
x11)
Nov 22, 2014 18:37:05
x11)
mert azt a rendőrség is elérheti, gyesznyó meg rendőröset játszik
ja, hogy feldobja a haverokat?
rendes ember
Schwezoff Dávid
Nov 22, 2014 18:37:19
BESUGO rendorspicli a kismalacz, mint az kozismert.
Nov 22, 2014 18:37:19
Adatrendező
Nov 22, 2014 18:39:03
Zsidók vagytok.
Késő.
Nov 22, 2014 18:39:03
Haim
(
x10)
Nov 22, 2014 18:39:21
x10)
Az az 1500 forint egy nagyon egyszerű, 10-15 perces átalakítás volt egy weboldalon, és telefonfeltötléssel fizetett a vidéki ismerős.
Azt hiszed,hogy ezzel jó pontot szerzel nála?
Nézd, mi jól járunk, mert őszintén mondva, nagyon jól nyomod, de hagyd érvényesülni a mérnök urat is kérlek!
nszksz
ps: ittál ma már alkoholt, vagy ezt szín józanul csinálod?
-
Nov 22, 2014 18:41:05
Furcsa buzi az instantos melóra jelentkezik:Fasza.
Az új Xperia első bevetését vigye Robin, a másodikat viszont szeretném stipistopizni, mert
A.) sürgősen kell a pénz (jövő héten készül el Nyíregyen a döglött vinyóm adatmentése, ha operálható)
B.) amúgy is én jöttem volna Robin után
C.) mindkettő
Az új Xperia első bevetését vigye Robin, a másodikat viszont szeretném stipistopizni, mert
A.) sürgősen kell a pénz (jövő héten készül el Nyíregyen a döglött vinyóm adatmentése, ha operálható)
B.) amúgy is én jöttem volna Robin után
C.) mindkettő
Nov 22, 2014 18:41:05
-
Nov 22, 2014 18:41:07
Nagyon szép oknyomozás, trolléga! Annyit tennék még hozzá, hogy rendszeresek a berlini életről összehordott okosságai, és néha írja is, hogy a kinti ismerőseitől vannak ezek a megfejtések.
Mivel nem beszél németül, ezért nem értene meg ilyen bonyolult sztorikat, tehát egyértelmű, hogy magyarul hallja őket. Viszont Andi nem beszél már vele, ezért csak a kinti gazdatest lehet.
El kéne kezdenünk felfejteni Recskaiék kapcsolati hálóját. Én Gergő ismerőseire rá is megyek facebookon. Remélem, most nem lett taknyos a nózid, kicsi zsidó.
Mivel nem beszél németül, ezért nem értene meg ilyen bonyolult sztorikat, tehát egyértelmű, hogy magyarul hallja őket. Viszont Andi nem beszél már vele, ezért csak a kinti gazdatest lehet.
El kéne kezdenünk felfejteni Recskaiék kapcsolati hálóját. Én Gergő ismerőseire rá is megyek facebookon. Remélem, most nem lett taknyos a nózid, kicsi zsidó.
Én is .vmi ilyesmit sejtek a dolgok mögött. Már csak azt kellene megtudni, hogy miért éri meg v.kinek ezt a parasztot életben tartani. Bár továbbra sem tartom kizártnak a "meleg" szálakat a történetben.
Nov 22, 2014 18:41:07
-
Nov 22, 2014 18:42:43
Malac:Holnap 16 órára megyek a VIII. kerületi kapsra, Nagy Gábor főtörzsőrmesterhez. Ő viszi a rablási vonalat. Megtervezzük vele, hogyan vessük be a csalifont a Corvin köznél garázdálkodó bandák ellen.
Nov 22, 2014 18:42:43
ha volt már akkor bocis
Nov 22, 2014 18:42:55
Kedves Olvasóink!
A Tolvajkéregetők-Szeged csapat megalapítójaként írom ezen sorokat.
Megalakulásunk óta, de az elmúlt hónapokban fokozottan, megannyi támadás ér bennünket tevékenységünk miatt. Annak ellenére hogy a csapat deklarált célja - a lopások visszaszorítása és a bűnözők rendőr kézre adása - érdekében rengeteg időt, pénzt és energiát fektet be több mint másfél éve, folyamatos "kézzelfogható" eredményeket produkál, egyre jobb együttműködést valósít meg a rendőrséggel, ez mind kevés (vagy éppen túl sok) azoknak, akik attól sem riadnak vissza, hogy honlapunk után, a belső levelezési rendszererünket is feltörjék annak érdekében, hogy ellehetetlenítsék tevékenységünket.
Mint ahogy azt már megírtuk, nem fogunk foglalkozni ezekkel a támadásokkal ezen a felületen, ennek ellenére fontosnak tartom hogy tájékoztassalak benneteket arról, pillanatokon belül számtalan olyan híreszteléssel fogtok találkozni a neten, a "ménsztrím" médiában mely a bulvár szintet is alig fogja megütni és egyetlen célja lesz: a Tolvajkéregetők lejáratása.
Bízunk az ítélőképességetekben és abban, hogy az eddig felmutatott eredményeinket nem lehet egy ilyen aljas, ellenünk folytatott hadjárattal semmissé tenni.
Vélhetően nehéz idők elé nézünk. Sok névtelen vagy mások nevében tett feljelentés miatt kell majd rendőrségre és más szervekhez járkálnunk. Az általunk lebuktatott bűnözőket is ellenünk tüzelik majd, összefogásra ösztönzik őket a Tolvajkéregetők ellen, minden adott lesz ahhoz - gondolják támadóink - hogy feladjuk.
Arra kérlek benneteket, hogy ennek a bejegyzésnek a megosztásával és lehetőségetekhez mérten pár száz forinttal támogassátok tevékenységünket, hogy álljuk a támadásokat és folytathassuk sikeres munkánkat!
Nem szeretek kérni, könyörögni meg még úgy sem, de ez most egy rendkívüli helyzet lesz.
Köszönöm, hogy elolvastad.
További szép estét kívánva,
Üdvözlettel:
Dovalovszki András "Dova"
Tolvajkéregetők-Szeged
Ha egyetértesz céljainkkal támogasd tevékenységünket!
www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=FEALTJDSKQMXE
Ui:
A tisztánlátás érdekében jelzem, hogy a sok olvasói interakció (lájkolások, megosztások, megkereséseitek, kommentek, stb.) melett az elmúlt másfél év során összesen 6 személytől kapott a szegedi csapat anyagi támogatást, kereken 10 000 Ft összegben. Ezek közül az egyik István barátom volt a maga 5 000 Ft-jával, amit ezúton is köszönök neki, nekik. Ezzel szemben a saját kiadásaim meghaladják a 375 182 Ft-ot és ebbe a kb. megduplázódott telefonszámláim nincsenek benne. Így nagyon nehéz fennmaradni, bár tény, hogy az elején senki sem ígérte, hogy könnyű lesz....
Megalakulásunk óta, de az elmúlt hónapokban fokozottan, megannyi támadás ér bennünket tevékenységünk miatt. Annak ellenére hogy a csapat deklarált célja - a lopások visszaszorítása és a bűnözők rendőr kézre adása - érdekében rengeteg időt, pénzt és energiát fektet be több mint másfél éve, folyamatos "kézzelfogható" eredményeket produkál, egyre jobb együttműködést valósít meg a rendőrséggel, ez mind kevés (vagy éppen túl sok) azoknak, akik attól sem riadnak vissza, hogy honlapunk után, a belső levelezési rendszererünket is feltörjék annak érdekében, hogy ellehetetlenítsék tevékenységünket.
Mint ahogy azt már megírtuk, nem fogunk foglalkozni ezekkel a támadásokkal ezen a felületen, ennek ellenére fontosnak tartom hogy tájékoztassalak benneteket arról, pillanatokon belül számtalan olyan híreszteléssel fogtok találkozni a neten, a "ménsztrím" médiában mely a bulvár szintet is alig fogja megütni és egyetlen célja lesz: a Tolvajkéregetők lejáratása.
Bízunk az ítélőképességetekben és abban, hogy az eddig felmutatott eredményeinket nem lehet egy ilyen aljas, ellenünk folytatott hadjárattal semmissé tenni.
Vélhetően nehéz idők elé nézünk. Sok névtelen vagy mások nevében tett feljelentés miatt kell majd rendőrségre és más szervekhez járkálnunk. Az általunk lebuktatott bűnözőket is ellenünk tüzelik majd, összefogásra ösztönzik őket a Tolvajkéregetők ellen, minden adott lesz ahhoz - gondolják támadóink - hogy feladjuk.
Arra kérlek benneteket, hogy ennek a bejegyzésnek a megosztásával és lehetőségetekhez mérten pár száz forinttal támogassátok tevékenységünket, hogy álljuk a támadásokat és folytathassuk sikeres munkánkat!
Nem szeretek kérni, könyörögni meg még úgy sem, de ez most egy rendkívüli helyzet lesz.
Üdvözlettel:
Tolvajkéregetők-Szeged
Ha egyetértesz céljainkkal támogasd tevékenységünket!
www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=FEALTJDSKQMXE
Ui:
A tisztánlátás érdekében jelzem, hogy a sok olvasói interakció (lájkolások, megosztások, megkereséseitek, kommentek, stb.) melett az elmúlt másfél év során összesen 6 személytől kapott a szegedi csapat anyagi támogatást, kereken 10 000 Ft összegben. Ezek közül az egyik István barátom volt a maga 5 000 Ft-jával, amit ezúton is köszönök neki, nekik. Ezzel szemben a saját kiadásaim meghaladják a 375 182 Ft-ot és ebbe a kb. megduplázódott telefonszámláim nincsenek benne. Így nagyon nehéz fennmaradni, bár tény, hogy az elején senki sem ígérte, hogy könnyű lesz....
Nov 22, 2014 18:42:55
-
Nov 22, 2014 18:44:01
Malac:A telefonos akciók során többször is előfordult, hogy nem annyira békésen sikerült elfogni a tolvajt. Ezért a héten 55 ezer forintért veszek egy FÉG GRP-9-est, amire minden pesti tag kikéri a viselési engedélyt. Ez lesz a "szolgálati fegyver".
Nov 22, 2014 18:44:01
sodika
Nov 22, 2014 18:44:12
Ki nem szarja ezt a sztorit?
Az élet ilyen, hogy néha dolgok kikerülnek.
Én saját magamra többet gondolok, mint a Tolvajkéregetőkre, hidd el :D
Nov 22, 2014 18:44:12
jiddise máme
(
x11)
Nov 22, 2014 18:44:18
x11)
Tolvajkéregetők-Szeged shared a link.
36 shots o' rum ago · Amended
Kedves Olvasóink!
Üdvözlettel:
Tolvajkéregetők-Szeged
elég béna kármentés, hogy hazugságnak minősíti, ami a kis titkos fórumukon folyt
36 shots o' rum ago · Amended
Kedves Olvasóink!
Üdvözlettel:
Tolvajkéregetők-Szeged
elég béna kármentés, hogy hazugságnak minősíti, ami a kis titkos fórumukon folyt
-
Nov 22, 2014 18:47:31
Ahogy Napóleon mondta: Igaznak nem igaz, de lázításnak elsőrangú!
Nov 22, 2014 18:47:31
sodika
Nov 22, 2014 18:47:45
Nov 22, 2014 18:47:45
szubkultura
Nov 22, 2014 18:49:02
Malac:A telefonos akciók során többször is előfordult, hogy nem annyira békésen sikerült elfogni a tolvajt. Ezért a héten 55 ezer forintért veszek egy FÉG GRP-9-est, amire minden pesti tag kikéri a viselési engedélyt. Ez lesz a "szolgálati fegyver".
Ez ismét kemény átverés es tarhálás lehetett. 1 konkret gázpisztolyra 1 konkrét természetes személy kérhet viselési engedélyt.Hahó!
Nov 22, 2014 18:49:02
-
Nov 22, 2014 18:49:24
A trollok kinyírták a tolvajkéregetőket, ezért erőlködsz a hetero-fantáziáiddal? Csak aztán rosszul ne legyél.
Nov 22, 2014 18:49:24
Érdeklődő
Nov 22, 2014 18:50:13
Endre, a kutyát nem érdekli az undorító románcod a szakmunkás Jenővel.
Most a gyesznó van a forgószínpadon, hagyd érvényesülni!
Most a gyesznó van a forgószínpadon, hagyd érvényesülni!
Nov 22, 2014 18:50:13
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 22, 2014 18:50:32
Mesélj, milyen közös programjaitok voltak?
Hogy néz ki egy "kapcsolat" autistáéknál?
Nov 22, 2014 18:50:32
-
Nov 22, 2014 18:51:46
Persze Sodi és már az üveghegyeken túl járunk. Sztem te életedben nem voltál nővel.
Nov 22, 2014 18:51:46
jiddise máme
(
x11)
Nov 22, 2014 18:51:51
x11)
krumplobogár, hesspicsába, menj melócsázni
Karandas
Nov 22, 2014 18:53:29
Laci?
Általános csacsogó 2014-11-10 00:10:56 Robin Melót keresek hétköznapokra. Pénzért bármit jelszóra. A pénz azt jelenti hogy min 150.
Általános csacsogó 2014-11-10 00:10:56 Robin Melót keresek hétköznapokra. Pénzért bármit jelszóra. A pénz azt jelenti hogy min 150.
Nov 22, 2014 18:53:29
-
Nov 22, 2014 18:53:47
Mi vagyunk mi, lelki segély, Nők lapja, Lux Elvira? Tűnj el innen púpos, senki sem kíváncsi most rád!
Nov 22, 2014 18:53:47
-
Nov 22, 2014 19:02:05
Malac:Elmentem beszélni a VIII. kerületi rendőrségen Nagy Attila főtörzsőrmesterrel, aki a rablási vonalat viszi. Ő az, akivel a Magdolna utcai cigányokat elkaptuk (Kanalas Ádám, Szopóroller-ügy). Egyrészt érdekes dolgokat mondott arról, hogy mi baja van velünk a rendőrségnek. Sok zsaru és ügyész - főleg a vezetők - azért vannak beszarva tőlük, mert attól tartanak, hogy a Tolvajkéregetők csak fedőtevékenység, és valamiféle nagy szélsőjobboldali milícia magját képezi. Nem értik, mi a célunk. Nem hiszik el, hogy tényleg bűnözőket akarunk elkapni. Nem értik azt sem, miért kritizáljuk őket. Az nem esett le nekik, hogy ha valakit már ötödjére csuknak le "nem tetszik a pofája" alapon, az nem lesz túl pozitívan elfogult a cégükkel szemben. Szóval a BRFK-tól nemigen várhatunk aktív támogatást, mert egészen főkapitányi szintig azon matekoznak, hogy megtalálják bennünk a nagy neonáci puccskísérletet.
Nov 22, 2014 19:02:05
-
Nov 22, 2014 19:02:14
jaj de aranyos ahogy erőlködik!
Nov 22, 2014 19:02:14
Pupák
Nov 22, 2014 19:03:05
Máté, turulra visszatakarodjál!
Nov 22, 2014 19:03:05
Karandas
Nov 22, 2014 19:03:09
Na most ki a faszom hiszi el ezt a sok okosságot a TK-ról?
Hagyjuk már bmg, hogy vmi megahekker feltörte.... persze-persze hát hogyne, ti ki a faszt akartok hülyére venni?
Mitől hiteles? Hol a bizonyíték? Jah, sehol, hát a hekker kuldte....
Petííííííííííííííííííííí xDDDDDDDDDDDDDDDD sírok bazdmeg
Hagyjuk már bmg, hogy vmi megahekker feltörte.... persze-persze hát hogyne, ti ki a faszt akartok hülyére venni?
Te már a bombagyáron is toltad, vagy a new degenerationt képviseled?
Nov 22, 2014 19:03:09
Bizonyító Béla
Nov 22, 2014 19:05:19
Nov 22, 2014 19:05:19
púp
Nov 22, 2014 19:06:46
Mitől hiteles?
hát attól, hogy hitelesíttetük, mint a malac az ip-ket
de ha nem hiszed el, kérdezd meg dovát. kell a száma? xD
Nov 22, 2014 19:06:46
-
Nov 22, 2014 19:07:42
név alapján a buzigyári nickjét is megírjuk, és az akkori jelszavát.
Nov 22, 2014 19:07:42
szubkultura
Nov 22, 2014 19:08:01
lehet, hogy tenyleg kamu az egesz, te gurulka.
De iszonyat melo lehetett elsajatitani a szohasznalatot, a nyelvi fordulatokat es letrehozni ezt a sok printscreent.
Szoval, ha kamu, akkor van igazan okotok rettegni.
Nov 22, 2014 19:08:01
-
Nov 22, 2014 19:09:41
Malac:Ezért szoktunk mi itt Pesten előbb ütni, aztán kérdezni. De van, hogy nem is kérdezünk.
Nov 22, 2014 19:09:41
-
Nov 22, 2014 19:10:48
Légyszives meséld már el, hogy miért képviselem a new degenerationt.
Csak azért mert nem hiszek el mindent elsőre?
Matthew?
Nov 22, 2014 19:10:48
-
Nov 22, 2014 19:11:05
Szabó Laci esetleg feltölthetné FB-ra a képernyőmentéses galériát is...
Nov 22, 2014 19:11:05
Hiénaverő
Nov 22, 2014 19:12:13
Mátéka, nagyon fáj hogy a felszopott malacod segghülyének nézett? Ezért ne ránk haragudj, mi már évekkel ezelőtt megmondtuk hogy ez lesz.
Nov 22, 2014 19:12:13
-
Nov 22, 2014 19:12:21
Laci?
Peepshowba dzsuvás legénynek?
Nov 22, 2014 19:12:21
hentes
Nov 22, 2014 19:12:31
Malac után jávorszarvast fogunk vágni!
Nov 22, 2014 19:12:31
Mikrocsip
Nov 22, 2014 19:13:08
Máté te mennyi utaltál marcipánra? xDDD
Nov 22, 2014 19:13:08
-
Nov 22, 2014 19:13:48
Malac:"Rendkívül hasznos eszközről kaptam hírt!
resolveme.org/
Ez a kis oldalacska visszafejti a Skype-felhasználónévből az utolsó bejelentkezés IP címét. Próbáljátok ki, hogy beírjátok a saját neveteket, majd miután az IP megjelent, rákattintotok a More IP linkre. Az egy teljes traceroute-t csinál, és egészen a 127.0.0.1-ig végigkeresi az útvonalat. Nekem faszán kiadja a saját IP-met. Ezzel meg lehet fogni névtelen fenyegetőket, pedofilokat, vagy bárkit, aki azt hiszi, hogy a Skype-on névtelen maradhat.
Persze ennyit a Skype biztonságosságáról."
vonalhiba?
resolveme.org/
Ez a kis oldalacska visszafejti a Skype-felhasználónévből az utolsó bejelentkezés IP címét. Próbáljátok ki, hogy beírjátok a saját neveteket, majd miután az IP megjelent, rákattintotok a More IP linkre. Az egy teljes traceroute-t csinál, és egészen a 127.0.0.1-ig végigkeresi az útvonalat. Nekem faszán kiadja a saját IP-met. Ezzel meg lehet fogni névtelen fenyegetőket, pedofilokat, vagy bárkit, aki azt hiszi, hogy a Skype-on névtelen maradhat.
Persze ennyit a Skype biztonságosságáról."
vonalhiba?
Nov 22, 2014 19:13:48
moose hunter
Nov 22, 2014 19:14:19
Malac után jávorszarvast fogunk vágni!
Isteni a húsa tőzegáfonyával. Sodi, a malacnak vége. Azért cirkuszolsz, mert a foscsi csorog le a botsáska lábadon?
Nov 22, 2014 19:14:19
kempós
Nov 22, 2014 19:16:03
miről beszélsz jó ember? nem is ismersz, mitől rettegnék???
adod élőbe?
Nov 22, 2014 19:16:03
Karandas
Nov 22, 2014 19:16:27
Légyszives meséld már el, hogy miért képviselem a new degenerationt.
Akkor tuti bombagyáros vagy. De ha visszaolvasnál, és megtalálnád a nicked, szigszámodat, telefonszámodat, anyád nevét, akkor talán elhinnéd elsőre.
Nov 22, 2014 19:16:27
Máté
Nov 22, 2014 19:16:46
Máté te mennyi utaltál marcipánra? xDDD
3.987.334ft
Nov 22, 2014 19:16:46
Érdeklődő
Nov 22, 2014 19:18:00
upfile.mobi/709287
Nagyon szépen köszönöm szépen!
Nagyon szépen köszönöm szépen!
Nov 22, 2014 19:18:00
Schwezoff Dávid
Nov 22, 2014 19:18:01
matekat miert nem rakjatok innet ki mar a picsaba?
Nov 22, 2014 19:18:01
Hiénaverő
Nov 22, 2014 19:18:15
Picit mellé ment, próbáld erősebben.
Nem a turulon vagy buzigyerek, itt vagy normálisan szólsz, vagy kibaszunk a picsába.
Nov 22, 2014 19:18:15
-
Nov 22, 2014 19:18:33
Malac:A stukkert csak akkor vethetjük be, ha VIII. kerületi az akció, mert ott haveri rendőr lesz, aki nem fog minden nüanszba belekötni. Például abba, hogy más a stukker száma, mint ami az engedélyemen van.
Nov 22, 2014 19:18:33
Mikrocsip
Nov 22, 2014 19:19:42
matekat miert nem rakjatok innet ki mar a picsaba?
amíg sneci valószínűleg púpkognitó módban itt leskelődik mint mindig jó lesz retard side-kicknek :))
Nov 22, 2014 19:19:42
-
Nov 22, 2014 19:20:47
de fáj a segge valakinek, hát puszi a kakilódra virágszál. ;)
Matthewka "Abszolút egyetértek a Tolvajkéregetők profiljával, mint állampolgár rühellem a tolvajokat, mint aktiv biciklis pedig egyenesen utálom, bár minnt mindenki. Korábbi levelezésünkkor felmerült a XVII. kerületi csapathoz való csatlakozásom Aktiv polgárőrként én ill az egyesületünk is vevő lenne 1-1 akcióhoz."
Nov 22, 2014 19:20:47
szubkultura
Nov 22, 2014 19:21:02
Malac:A stukkert csak akkor vethetjük be, ha VIII. kerületi az akció, mert ott haveri rendőr lesz, aki nem fog minden nüanszba belekötni. Például abba, hogy más a stukker száma, mint ami az engedélyemen van.
GIGANTIC FACEPALM!
Nov 22, 2014 19:21:02
kempós
Nov 22, 2014 19:21:26
Nov 22, 2014 19:21:26
Laci
Nov 22, 2014 19:21:53
Szarás után, légyszi! xD
Nov 22, 2014 19:21:53
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 22, 2014 19:22:12
x16)
Laci?
Milyen végzettsége és munkatapasztalata van Leleplező Robinnak, hogy havi 150 ezer alatt fel se akar kelni?
Sok pénz az. Én ismerek egy vérprofi informatikust, aki 4 év munkatapasztalattal és 28 félév egyetemmel is csak ennek a felét keresi meg.
Adatrendező
Nov 22, 2014 19:22:24
Igen, itt-ott időrendi kavar van, nem tudom, hogy a mérnökúr tervezte/kivitelezte rosszul, vagy én voltam félálomban és textként importáltam az id int-eket, mindenesetre csak arra készült hirtelen, hogy el tudjam olvasni.
Nov 22, 2014 19:22:24
kempós
Nov 22, 2014 19:22:27
király, akkor ezt megbeszéljük valamikor.
Nov 22, 2014 19:22:27
Laci
Nov 22, 2014 19:23:28
Jövő héten lemondom az előfizetést erről a szar fórumról, mivé lesz ez az egész? Virtuális Népliget? xD
Nov 22, 2014 19:23:28
Schwezoff Dávid
Nov 22, 2014 19:24:17
miről beszélsz jó ember? nem is ismersz, mitől rettegnék???
Artol te buta szanalmasmszar, hogyha valakinek ennyk energiaja van ezekt a szosszeneteket hihetoen hamisitani, akkor az nem csak egy csapat unatkozo trollzsido, hanem valami komoly szervezet.
Tehat donthetsz: ezek a bejegyzesek VALOSAK, vagy minden eddiginel nagyobb segg fog a szajatokba szarni.
Nov 22, 2014 19:24:17
-
Nov 22, 2014 19:24:40
Érdekes a monitornál nem volt ekkora szervezkedés.
Nov 22, 2014 19:24:40
-
Nov 22, 2014 19:26:31
Malac:Jövő heti program!
Hétfőn 5-kör ügyvédhez megyek, kedden délután tárgyalásom van. Ezeken a napokon nem lesz Corvin-akció. Szerdán pedig Athina születésnapja, akkor meg azért.
Csütörtökön tehát Corvin, aztán pénteken is megpróbáljuk. De Combino mégsem lesz, mert szombaton tortát kell sütnöm, és ahhoz nem kezdhetek hozzá este, mert egész nap aludtam. Az egész hetem foglalt tehát... de jó.
Hétfőn 5-kör ügyvédhez megyek, kedden délután tárgyalásom van. Ezeken a napokon nem lesz Corvin-akció. Szerdán pedig Athina születésnapja, akkor meg azért.
Csütörtökön tehát Corvin, aztán pénteken is megpróbáljuk. De Combino mégsem lesz, mert szombaton tortát kell sütnöm, és ahhoz nem kezdhetek hozzá este, mert egész nap aludtam. Az egész hetem foglalt tehát... de jó.
Nov 22, 2014 19:26:31
Pupák
Nov 22, 2014 19:26:58
Lehet kaiser.
* ásít *
Nov 22, 2014 19:26:58
Érdeklődő
Nov 22, 2014 19:27:08
Igen, pont az időrendi kavar miatt kérdeztem. Százszor átláthatóbb az eredeti formátumnál és ez a lényeg. Nagyon szépen köszönjük szépen a munkádat!
Nov 22, 2014 19:27:08
Laci
Nov 22, 2014 19:27:52
Nov 22, 2014 19:27:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 22, 2014 19:29:59
x16)
Athina is egy shikeres nő lehet, hogy még mindig az Alapítóval lóg. Ő se akar gyereket, családot, biztos egzisztenciát?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Laci
Nov 22, 2014 19:30:54
Természetesen ÉN 100%-ig hetero vagyok. XD Nov 22, 2014 19:30:54
-
Nov 22, 2014 19:31:10
Malac:A Csip Csip Csóka Hadművelet ötlete Frenki fejéből származik, és némi módosítások után a napokban megkezdődik.
Régi ötlet, hogy a csalibiciklibe építsünk sokkolót. Sok(k) értelme persze nincs, hiszen a tolvaj a kezdeti meglepetés után megpucol és viszlát. Mi pedig elkapni szeretnénk. Két napja azonban a terv átalakult, és a következőképpen fog megvalósulni.
Biztosan láttátok, hogy FB-n kerestünk rossz iPhone-t és olyan boltot, ahová szívesen surrannak be a "nézelődők". Mind a kettőt sikerült beszerezni. Egyrészt kaptunk egy kamu iPhone-t, azt a fajtát, amivel a cigányok átverik a naiv járókelőket. Belül csak egy akksi és egy LED van, ami átvilágít egy fóliát, amire az van írva, hogy "low battery". Súlyra, méretre és kivitelre egyébként tökéletesen megegyezik az iPhone 4-essel. Még doboz is van hozzá, nettül becsomagolt kamu töltővel és fejhallgatóval! Mellesleg: elég érdekes, hogy ezt így gyártják, mert akkora iparág az európai hülyék átverése, hogy egy kínai gyár ráállt a kiszolgálására.
A boltot kereső felhívásra jelentkezett egy Nemzeti Dohánybolt tulajdonosa, ráadásul az üzlet frissen nyílt a Leonardo da Vinci utcában. Keresni sem lehetne lopásveszélyesebb boltot Budapesten!
A bolt pultjának a felhajtós részét (ahol kijönnek-bemennek) leburkoljuk 5 mm-es rozsdamentes acéllemezzel, amit már megrendeltem egy csepeli cégnél. Az acéllemezt a pulttal együtt átfúrjuk. A lyuk fölé kerül a kamu iPhone. Még a töltőt is beledugjuk, mintha azért lenne ott, mert töltik. A lyukon át megy egy kábel az iPhone belsejébe, és csatlakozik a telefon fémkeretére. Egy másik kábel pedig az asztalt borító fémlaphoz. A drótok másik végére pedig, igen, kitaláltátok: egy kondenzátor. Közelebbről egy vaku kondenzátora. Erre a célra be is szereztem már pár roncs vakut egy használt fényképezőgépekkel foglalkozó üzletből.
Ha valaki fel akarja kapni a telefont a pultról, nem tudja úgy megfogni, hogy ne érjen hozzá egyszerre az iPhone fémkeretéhez és az asztal lapjához is. Csatt! Csip Csip Csóka... Természetesen kamera is lesz, amit nagyszerűen el lehet rejteni egy sörhűtőben, ami pont szemben van a pulttal. Aztán csak várni kell, és gyűjteni a vicces felvételeket. A végén készítünk egy összeállítást a pórul járt tolvajokból.
Régi ötlet, hogy a csalibiciklibe építsünk sokkolót. Sok(k) értelme persze nincs, hiszen a tolvaj a kezdeti meglepetés után megpucol és viszlát. Mi pedig elkapni szeretnénk. Két napja azonban a terv átalakult, és a következőképpen fog megvalósulni.
Biztosan láttátok, hogy FB-n kerestünk rossz iPhone-t és olyan boltot, ahová szívesen surrannak be a "nézelődők". Mind a kettőt sikerült beszerezni. Egyrészt kaptunk egy kamu iPhone-t, azt a fajtát, amivel a cigányok átverik a naiv járókelőket. Belül csak egy akksi és egy LED van, ami átvilágít egy fóliát, amire az van írva, hogy "low battery". Súlyra, méretre és kivitelre egyébként tökéletesen megegyezik az iPhone 4-essel. Még doboz is van hozzá, nettül becsomagolt kamu töltővel és fejhallgatóval! Mellesleg: elég érdekes, hogy ezt így gyártják, mert akkora iparág az európai hülyék átverése, hogy egy kínai gyár ráállt a kiszolgálására.
A boltot kereső felhívásra jelentkezett egy Nemzeti Dohánybolt tulajdonosa, ráadásul az üzlet frissen nyílt a Leonardo da Vinci utcában. Keresni sem lehetne lopásveszélyesebb boltot Budapesten!
A bolt pultjának a felhajtós részét (ahol kijönnek-bemennek) leburkoljuk 5 mm-es rozsdamentes acéllemezzel, amit már megrendeltem egy csepeli cégnél. Az acéllemezt a pulttal együtt átfúrjuk. A lyuk fölé kerül a kamu iPhone. Még a töltőt is beledugjuk, mintha azért lenne ott, mert töltik. A lyukon át megy egy kábel az iPhone belsejébe, és csatlakozik a telefon fémkeretére. Egy másik kábel pedig az asztalt borító fémlaphoz. A drótok másik végére pedig, igen, kitaláltátok: egy kondenzátor. Közelebbről egy vaku kondenzátora. Erre a célra be is szereztem már pár roncs vakut egy használt fényképezőgépekkel foglalkozó üzletből.
Ha valaki fel akarja kapni a telefont a pultról, nem tudja úgy megfogni, hogy ne érjen hozzá egyszerre az iPhone fémkeretéhez és az asztal lapjához is. Csatt! Csip Csip Csóka... Természetesen kamera is lesz, amit nagyszerűen el lehet rejteni egy sörhűtőben, ami pont szemben van a pulttal. Aztán csak várni kell, és gyűjteni a vicces felvételeket. A végén készítünk egy összeállítást a pórul járt tolvajokból.
Nov 22, 2014 19:31:10
agresszív belpesti zsidó
Nov 22, 2014 19:31:17
dofaszovszky, patai úr nagyon örült az elérhetőségeidnek.
gondoltam szólok, hátha pogácsával akarod várni
gondoltam szólok, hátha pogácsával akarod várni
Nov 22, 2014 19:31:17
Laci
Nov 22, 2014 19:31:36
Laci?
Majd írok az alterego-nak, hátha xD
Nov 22, 2014 19:31:36
-
Nov 22, 2014 19:33:47
Mátét ignoráljátok, valaki posztolta a gyesznyológia legfrissebb eredményeit a magyarchanra, az elkövetkezendő napokban várható pár gólya berepülése abból az irányból a tanszékre. Nem tolvajkéregetős balfaszok, nem kell felülni nekik.
Nov 22, 2014 19:33:47
-
Nov 22, 2014 19:34:02
száni szar:biztos jól átgondoltátok ezt, de mint laikus vészmadár hadd kérdezzem meg hogy nem rizikós ez egy picit? mondjuk tételezzük fel hogy szívritmuszavara van, ami azért elég gyakori, pláne a fiataloknál. nem túl gyakori, de mondjuk eléggé gyakori ahhoz hogy számolni keljen vele. megfogja és leáll a szíve. ez nem fordulhat elő? természetesen nem a tolvajt sajnálnám.
Malac:Ha szívbeteg, ne lopkodjon. Ki lesz írva, hogy vigyázat, 400 volt, életveszély. Ne nyúlkáljon. Különben meg mindenki ezen a szívbetegségen rémüldözik. Mintha ezek mind azok lennének. Hát ha az, akkor majd megdöglik a helyszínen és kész. Az életben nem fog kiderülni, mi lelte, mert elteszik gyorsan a telefont, és akkor szívrohama volt, viszlát.
Malac:Ha szívbeteg, ne lopkodjon. Ki lesz írva, hogy vigyázat, 400 volt, életveszély. Ne nyúlkáljon. Különben meg mindenki ezen a szívbetegségen rémüldözik. Mintha ezek mind azok lennének. Hát ha az, akkor majd megdöglik a helyszínen és kész. Az életben nem fog kiderülni, mi lelte, mert elteszik gyorsan a telefont, és akkor szívrohama volt, viszlát.
Nov 22, 2014 19:34:02
Mikrocsip
Nov 22, 2014 19:35:43
ilyen egy igazi krisnás :))
Nov 22, 2014 19:35:43
-
Nov 22, 2014 19:36:03
Az akciót össze kell kapcsolni a Csip-Csip Csóka hadművelettel, ugyanis a dohánybolt, ahol végrehajtjuk, ott van a Corvin Plaza mögött.
Nov 22, 2014 19:36:03
-
Nov 22, 2014 19:39:55
broni te rendőr voltál korábban?
444.hu/2014/11/22/felgyujtotta-magat-egy-volt-rendorsegi-alkalmazott-majd-langolva-berohant-a-teve-utcai-rendorpalotaba/
444.hu/2014/11/22/felgyujtotta-magat-egy-volt-rendorsegi-alkalmazott-majd-langolva-berohant-a-teve-utcai-rendorpalotaba/
Nov 22, 2014 19:39:55
-
Nov 22, 2014 19:39:57
Malac:Nem megyünk, mert elment a pénz Pixel röntgenjére. El van törve a lábujja szegénykének. :(
és ugyanő:
"Ide írom fel, hogy el ne keverjem:
x.y.
30 5*9*6*8
Nemzeti Dohánybolt
Corvin sétány, Lidl mellett, Leonardo da Vinci u. 23.
és ugyanő:
"Ide írom fel, hogy el ne keverjem:
x.y.
30 5*9*6*8
Nemzeti Dohánybolt
Corvin sétány, Lidl mellett, Leonardo da Vinci u. 23.
Nov 22, 2014 19:39:57
-
Nov 22, 2014 19:41:37
Végül is svájci fajtamentők:Hát eltört a lábujja a kis farkastörmeléknek. Ez a hülye svájci letaposta a futtatón. De akkora hős volt, először szétkapta a svájcit, aztán le se szarta, futott tovább három lábon. Most is azt csinálja. Majd meggyógyul.
Nov 22, 2014 19:41:37
betrinyózott veréb
Nov 22, 2014 19:42:16
Hé, malac, tudod mi van még közel a Leonardohoz? A Népszabadság szerkesztősége. akarsz balos újságírókat a nyakadba attól a laptól, ahol az utolsó portás is undorral köp, ha rólad van szó?
Nov 22, 2014 19:42:16
48 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nyalonc:Hát amennyi tolvajt elfogtatok ott 1 hónap alatt... na az nem kis munka. Kíváncsi lennék a "tulajok" reakcióira.
Malac:Valami ilyesmi szokott lenni: "Köszönjük. Tessék, itt a boríték".
Illetve mostanában: "Izé, a héten már többet ne, mert borulni fog a könyvelés."