* doioioioioinggggg *
egy alfa nevű németjuhásszal.
A bőr kalapot ne felejcse el hozzá!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Maradjunk annyiban: én is jól szórakozom xD
* ezerrel csiszol *
szerintem rossz a bőrtöntűrő képessége, ő is diliházba kerül, mint farbatossz.pláne ha kutyával baszik...
Visszaköltözik Aaron Kutevics ukrán bérlő?
nekünk magyaroknak nem kellesz.
Na, azért egy patront megér xD Utána mehet ahová akar.
Ne küldjétek Izraelbe légyszi, az a MI földünk! Én azt akarom hogy a két gyerek alijázzon. Küldjétek kínába a kamu kaifeng zsidók közé, akik hobbiból zsidulnak mert valamikor a nőik összeszűrték a levet zsidó kereskedőkkel és azt hiszik ettől kohének vagy léviták lesznek.
Mifaan???
De rossz hírem van: mi SoDI-ba vagyunk szerelmesek, te elmehetsz a dübbenő maci faszára, de lehetőleg dolgozni segédmunkába!
Nézd, én azért erőimet megosztva mindkettőt "ledarálnám" xD Hamarosan úgyis itt a mikulás, az én "zsákom" pedig tele minden jóval. Jut belőle mindkettőnek ;)
a 180 k rajongó töretlen támogatásáról akarta biztosítani a kéregetőket a sorozatos balfasz
kodások ellenére.
Zsírömleny, légy oly szíves, és ezt a vizuális környezetszennyezést takarítsd el az internetről, a puffadt-csoffadt fejedre kurvára nem kíváncsi senki.
* pedig örömmel várja a képeket xd *
enmagam blog ahol még lehetnek anyagok vagy az askfm
Hát... Van pár giga. xD
meg kell kérnünk a krampuszt!
ha minden igaz nem shikerült összeszednie az albipénzt Na meló, csával. most már csak a gazdatestek jóindulatán múlik. remélem fórizs megint le van égve hónap végén.
Két verzió lehetséges. Vagy "haza" takarodik, azaz vissza a recskairodába, vagy kint hosszútávú gazdatest gondjaira bízták Rocskai Veráék. Ami biztos, hogy a lakáskeresés elmaradt, és hogy programokat sem csinál már a púpos. Lehet, hogy két hete sír a szobájában.
Örülnél, mi?
Na, pont azért maradok juszt is, mert ti rajtam nem fogtok röhögni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Teljesen igazad van, Zsodi. Nem röhögtünk az eltört orrodon, a burgonyaalapú táplálkozásodon, a németcsibe-vadászataidon, a nyelviskolából történő elhajtásodon, a minimál bért sem elérő és még így is valószínűleg eltúlzott kereseteden, a gazdatesteiden, a torz fejeden vagy azon, hogy a faszodon kívül semmit sem láttál Berlin, Germany környékén.
Rajtad csak röhögni lehet!! Nem kell a jövő idő. Eddig is mindenki rajtad röhögött, röhög és röhögni fog. Maximum néhányan szánakoznak.
Két oka lehet annak, hogy kint vagy
- Recskaiéknak ez az érdeke
- A berlini eltartásod költségei valamiért nem jelentősen nagyobbak, mint az itthoniak lennének, például azért, mert ingyen laksz valami őrültnél, kapod a német segélyt, vagy ilyesmi.
Az ukrán fiúval mi lett, te hazugsággyár?
Tényleg nincs a kezemben a pénz, de elvileg az egyik munkaadómnak holnap kell küldeni a pénzt. Ezt az ellenértéket ráadásul faszán ki is érdemeltem. Csávó MSSQL-ből csinál rendszeresen DATA.BAK állományt, és ezt a heti frissítést kell tudnia megetetni az adatbázis MySQL-verziójával. Tekintettel arra, hogy ez a DATA.BAK Microsoft-szabvány, eleve esélytelen, hogy PHP-ban fel lehessen dolgozni. Nekem mégis ez a feladatom. Na, mit csináljak?
Nos, szépen megkértem, hogy ilyenkor ebből a DATA.BAK állományból csináljon az SQL Server Management Studio segítségével egy külön adatbázist. C#-ban írtam hozzá egy programot, ami ezután szépen csatlakozik ehhez az adatbázishoz, és csinál belőle egy érdelmes export fájlt. Ezt a fájlt aztán a szintén általam írt PHP script-en kell feltöltenie. Ez szépen műküdik is, pedig bitformátumú képadatok is vannak az DATA.BAK-ban, és vért hugyoztam, amíg a folyamat minden fázisában megfelelő volt ennek a karakterkódolása, és a megfelelő módon kiolvasható, megjeleníthető verzió került a MySQL-be a képekből.
öröm nézni ahogy pánikolsz!
Nem pánikolok. Jól végeztem a dolgomat, úgyhogy nyugodt vagyok.
Bár ez tényleg nem az a konkrét megrendelő, amelyikből az előző két havi lakbért fizettem, hanem egy olyan, amelyik eddig csak 22 ezer forintnyi összeget küldött nekem ide Berlinbe (a több mint 1 Gb méretű MSSQL adatbázisának MySQL-be importálásáért), de tisztességes embernek ismertem meg, úgyhogy ezzel együtt is teljesen nyugodt vagyok.
Jelképes huhuhuhuhúszezer forintért?
felkészültél, hogy németül magyarázd el opáéknak, hogy miért nem tudsz fizetni?
"ich zahlen heute, das ist hundert prozent!"
65-ért.
Annyi hiányzik holnap a lakbérhez, ha mégsem küldi. :)
rósza attilát milyen embernek ismerted meg?
Óóóó, te gané...
stackoverflow.com/questions/8498323/reading-mssql-bak-files-in-php
Simán be tudod importálni egy ms sql db-be, és kiolvasni php-vel, de a fenti linken írják, hogy egy ingyenes "Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engine" nevű cucc is elég hozzá. Így sem kell c#, mert utána tudod exportálni abba amibe akarod.
Tehát elseje van Berlinben, és neked kis****os egyhavi fizetése hiányzik a lakbéredhez? Mennyire érzed magad hajléktalannak egy tizes skálán?
Tehát vérprofi programozóként:
- a megbízó mentését visszarakatod vele az adatbázisszerverre
- erre gányoltál egy programot, ami egy másik fájlba lementi az adatokat
- ezt egy másik szkripttel feltöltöd MySQL-be.
Minden pénzt megérdemelsz. (Az utolsó mondat pr, ha nem lenne egyértelmű.)
Simán be tudod importálni egy ms sql db-be, és kiolvasni php-vel, de a fenti linken írják, hogy egy ingyenes "Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engine" nevű cucc is elég hozzá
Jó, de ez ebben a konkrét esetben nem működik, mert a szerverese nem akar MSSQL-hez PHP-kiterjesztéseket telepítgetni, és MSSQL-es PHP függvények nélkül kellett megoldanom a dolgot.
A legegyszerűbb tényleg írni egy frissíti script-et PHP-ban, és ráereszteni egy cron-t, de ha egyszer az a helyzet, hogy MSSQL-függvények nélkül kell megoldani a dolgot, hát anélkül bizony csak így megy.
Egyszerűen ha az felállás, hogy a DATA.BAK-nak a MySQL-adatbázisba kell kerülnie, de közben a PHP-ban nem is álmodhatsz MSSQL-függvényekről, akkor akármilyen hülyén is hangzik, bizony ez az egyetlen megoldás, amit én kigondoltam, és elkészítettem.
Van, de a pofám leszakadna, úgyhogy utlima ratio. :)
Miért szakadna le a pofád? Rocskai Vera több, mint két évig szobáztatott és zabáltatott a Kolosyn, valamint az összes jelenlegi ruhád tőle van. Ezek után 65 ezer forinton szerintem már ne tökölj!
*felcsillanó szemmel*
Ha nem pénz, akkor mi van a kezedben? Rákérdezhetek? F betűvel kezdődik sz betűre végződik és nem fodrász? xD
Nem, nem az.
- Te vagy a szakértő (pr), meggyőzöd, hogy kell az az mssql extension.
- Fura, hogy a data.bak-hoz van hozzáférésed, az eredeti adatokhoz nincs.
- Az import/exportot kezelnie kell magának a db-nek, valószínűleg pár sor az egész egy bat file-nak, vagy php-ben console-t hívogatva.
- A legrosszabb esetben, ha mégis muszáj egy c# progival bűvészkedni, akkor a minimum, hogy az csinálja az egész folyamatot onnantól kezdve, hogy a bak file-t visszarakod az mssql db-be odáig, hogy belerakja a mysql db-be az exportot.
Az, amit te csináltál több szinten el van baszva, és teljesen világosan mutatja, hogy képtelen vagy rendesen átgondolni még egy ilyen egyszerű feladatot is.
persze, hogy van: gazdatest. most már nyílt titok, hogy csak 120 ezer körül tud skálázni havonta, vagyis a költségei nagy részét egy gazdatest fizeti, akit még több pénzre fog lehúzni.
Levetetted már a pénzt Recskaiékkal?
Azt magyarázd már el, hogy miért kell az adatokat file-okba mentegetni és visszatöltögetni?
C#-t ezek szerint tudsz futtatni az adatokon. Akkor miért nem az kapcsolódik mindkét adatbázisszerverhez és viszed át közvetlenül?
Amit csinált, az a fejen állva szarás tipikus esete.
Ne is álmodj róla, hogy adok kölcsön pénzt. Hol a visszajáró?
Biztos, hogy nem tud annyit skálázni.
A lakhatása nem kerülhet többe 300 eurónál, a kajája meg max 150 euró havonta. Másra nem költ, szerintem már bérlete sincs.
Az összesen 450 euró, de legyen 500, azaz kb. 150.000 forint. Ebből hiányzik 65.000, tehát azt vesszük, hogy a kajára már előre megvan a pénze, akkor is max 85.000-et sikerült összegányolnia a hónapban.
De a diós süteményből kiindulva gazdatest van a dologban. Úgyhogy szerintem még ennyit sem hozott össze a recskás.
fikusz
Nagyot röhögnék, ha valami adatlopáshoz asszisztálna a gyagyás, ahol a vállalati/minisztériumi adatbázist kidumpolja valaki, és másol újratelepíti :)
Ha nincs, nincs. Én meg haladni akarok, nem vitatkozom.
Van az eredeti adatokhoz is, de szart sem érek vele. Nekem pont a heti frissítés adatait kell feldolgoznom, és fingom sincs, hogy a DATA.BAK-ot mi alapján generálja az eredeti adatokból az ügyfél (meg nem is nagyon érdekel, őszintén szólva...).
- Az import/exportot kezelnie kell magának a db-nek, valószínűleg pár sor az egész egy bat file-nak, vagy php-ben console-t hívogatva.
Oké, de a DATA.BAK nem szerver. Az egy fájl.
Önmgaában, MSSQL szerver nélkül szart sem ér.
Ennek az egy dolognak alaposan utánaolvastam.
- A legrosszabb esetben, ha mégis muszáj egy c# progival bűvészkedni, akkor a minimum, hogy az csinálja az egész folyamatot onnantól kezdve, hogy a bak file-t visszarakod az mssql db-be odáig, hogy belerakja a mysql db-be az exportot.
Úristen, az ügyfélnek kattintani kell még egyet a weblapon is. :)
Most az exportfájl valami PHP webszolgáltatáson keresztül történő meghívására azért nem akartam külön funkciót írni a C#-os cuccba, mert pont elértem arra a pontra, amikor már működik, amit kér az ügyfél, és nem akartam ezután parasztvakításos kényelmi funkciókra elbaszni majdnem még egyszer ugyanennyi fejlesztési időt. Egyszerűen nem érte volna meg.
Sehol nincs elbaszva, ugyanis kiválóan működik.
A feladat pedig kurvára nem egyszerű.
Ez a DATA.BAK MSSQL-szabvány MS SQL Server nélkül egy darab kő, és nem használható semmire. Na akkor mégis hogy a francba csinálsz belőle MySQL-frissítést? :)
Mert fingom sincs, milyen adatokat kell átvenni.
A kérés a DATA.BAK formátumú heti frissítések a weblapra történő alkalmazása volt. Hogy ezt a DATA.BAK-ot mikor, mi alapján, hogyan készíteni az ügyfél, fingom sincs, de nem is kérdeztem meg tőle, mert marhára nem is érdekel.
Idióta. A teljes összeget sikerült, és holnap meg is kapom.
Vagy a faszbukon....
milyen teljes összeget? be ne meséld már, hogy a megélhetésed összes költségét megkeresed. te továbbra is élősködsz egy gazdatesten.
fogadunk?
Nem lesz rá okotok. :)
húha, lesz olyan hónap, amelyikben a bruttód talán eléri a magyar nettó átlagkereset 80 %-át? hát ez aztán a shiker!!! ezért érdemes volt 20 milliót elbaszni a taníttatásodra.
félreértések elkerülése végett én pontoztam fel a buzit, mert felsírtam azon, hogy nincs a kezében a pénz, amit holnap ki kell fizetnie.
Látod púpi, ez különböztet meg téged, a gánymestert a többi informatikustól: őket érdekli, hogy hogyan és mi célból keletkeznek az adatok (esetleg hogy lehet-e ezen változtatni), mert szeretnék, hogy amit csinálnak, az hatékony, értelmes, kompatibilis és üzembiztos legyen. Te meg megtákolod ahogy sikerül, ideig-óráig megy is (jó szar hatékonysággal), aztán mehetsz patchelni a legkisebb változásnál, mert a bedrótozott szarod beadja a kulcsot :)
Vagy mérhetetlenül hülye vagy, vagy egy zseni, aki így oldja meg, hogy mindig legyen munkája.
Te ki a lólécnek adod be azt, hogy pont annyit fizet mindig a főnökúr, amennyi épp a lakbérhez/kütyühöz/krumplihoz hiányzik?
Ha nem tudod, milyen struktúrák és adatok vannak a egy adatbázis mentésében (amiből vissza lehet állítani az adatbázist), honnan tudod, mit kell kimenteni a "érTelmes export fájl"-ba és onnan mit töltesz fel a másik adatbázisba?
Vagy mérhetetlenül hülye vagy, vagy egy zseni, aki így oldja meg, hogy mindig legyen munkája.
Jó, majd milliókért, és ha időmilliomos leszek, áttervezem neki a milliós rendszerét. :)
Fordítok: levenné Andinénit 65 rugóra.
És az mikor lesz, vérprofikám? Nem is merem megkérdezni, hogy az infós trollok mennyit skáláztak ebben a hónapban. Vagy akár az idén, állítom hogy mind milliomosok.
Arról hallottál már, hogy a munkaidőt ki lehet számlázni?
Úgy írtam meg a C#-ot, hogy tök mindegy, milyen stukturájú a tábla, nyomja ki szépen. Ezt meg utána azért tudom feldolgozni PHP-ban, mert amit én terveztem, azt naná már hogy meg tudom.
Ugyanakkor, abban, amit snecigeci írt, nevezesen hogy ezt az SQL Management Studio-s baszást meg tudom esetleg spórolni az ügyfélnek, és C#-ból a megfelelő SQL parancs kiadásával automatikussá tudom tenni a folyamatot, van valami.
Most rá is szánok gyorsan egy órát, hátha meg tudom oldani. :)
nebasssz, egy teljes órát rászánsz?
Laci
Nov 30, 2014 21:05:45
Lackó nincs instagramod? Bekövetnélek xD
Nov 30, 2014 21:05:45
Zsery
Nov 30, 2014 21:06:37
www.facebook.com/photo.php?fbid=816724835060280&;set=pb.100001683120898.-2207520000.1417377635.&type=3&theater
A szemkifolyato kepei kozott nincs kep a ferjerol xd. Hajra kisbuzi, itt az alkalom!
A szemkifolyato kepei kozott nincs kep a ferjerol xd. Hajra kisbuzi, itt az alkalom!
* doioioioioinggggg *
Nov 30, 2014 21:06:37
snecigeci
(
x44)
Nov 30, 2014 21:08:41
x44)
Azért jó ez a zsír-műsor kitölteni az üresjáratokat, nemtom mi bajotok. xD 10 perce folyamatosan röhögök.
She was a dude.
-
Nov 30, 2014 21:08:51
zsír, amúgy van makkos cipőd is ehhez az ocsmány műselyem cigányinghez? mert úgy volna az igazi. még egy kínai műbőr kabát is kellene, és akkor tökéletes lenne a szerelésed egy vidéki buzibár felkereséséhez.
Nov 30, 2014 21:08:51
broni
Nov 30, 2014 21:09:56
milyen fajta kutyával baszott??
Nov 30, 2014 21:09:56
-
Nov 30, 2014 21:10:51
milyen fajta kutyával baszott??
egy alfa nevű németjuhásszal.
Nov 30, 2014 21:10:51
Haim
(
x10)
Nov 30, 2014 21:11:14
x10)
zsír, amúgy van makkos cipőd is ehhez az ocsmány műselyem cigányinghez? mert úgy volna az igazi. még egy kínai műbőr kabát is kellene, és akkor tökéletes lenne a szerelésed egy vidéki buzibár felkereséséhez.
A bőr kalapot ne felejcse el hozzá!
-
Nov 30, 2014 21:11:18
Foggal mar nem mer mosolyogni xd azert allkapocs meg toka a fel feje, mert az orraig kell felhuznia az also felet az arcanak hogy eltakarja a fogait
Nov 30, 2014 21:11:18
Laci
Nov 30, 2014 21:11:54
Azért jó ez a zsír-műsor kitölteni az üresjáratokat, nemtom mi bajotok. xD 10 perce folyamatosan röhögök.
Maradjunk annyiban: én is jól szórakozom xD
* ezerrel csiszol *
Nov 30, 2014 21:11:54
-
Nov 30, 2014 21:15:55
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/q82/s960x960/10828059_614157592039565_1313961628502760821_o.jpg
ezen mar latni a tizcentis atmeroju felkarjanak egy reszletet a ciganying alatt.
ezen mar latni a tizcentis atmeroju felkarjanak egy reszletet a ciganying alatt.
Nov 30, 2014 21:15:55
Hiénaverő
Nov 30, 2014 21:18:17
Bori mikor gyúrod fel magad 38-as karúra mint a mestered, Tajgi? Majd a sitten?
Nov 30, 2014 21:18:17
broni
Nov 30, 2014 21:23:40
Bori mikor gyúrod fel magad 38-as karúra mint a mestered, Tajgi? Majd a sitten?
szerintem rossz a bőrtöntűrő képessége, ő is diliházba kerül, mint farbatossz.pláne ha kutyával baszik...
Nov 30, 2014 21:23:40
ceterum censeo
Nov 30, 2014 21:28:20
ketszaz filteren keresztul is holegballon feju, tokas, puffedtszemu szar vagy akinek a szarkiereszto segglyuk szaja az arca kozepen van.
Nov 30, 2014 21:28:20
Haim
(
x10)
Nov 30, 2014 21:35:01
x10)
Ne már, most tényleg zsír selfie a téma?
Uraim és hölgyeim, vegyük komolyan a tudományt!
Púpos, te meg nem szégyelled magad,hogy először árti rúgott le a porondról és most már zsír is képes rá? Gyerünk húzzál bele! ( de nem úgy xd)
Uraim és hölgyeim, vegyük komolyan a tudományt!
Púpos, te meg nem szégyelled magad,hogy először árti rúgott le a porondról és most már zsír is képes rá? Gyerünk húzzál bele! ( de nem úgy xd)
-
Nov 30, 2014 21:37:33
holnap lesz a visszaköltözés napja, gyagyás?
Nov 30, 2014 21:37:33
Haim
(
x10)
Nov 30, 2014 21:38:56
x10)
holnap lesz a visszaköltözés napja, gyagyás?
Visszaköltözik Aaron Kutevics ukrán bérlő?
-
Nov 30, 2014 21:41:19
a szocionista anyáddal mikor beszéltél utoljára, korcs? és az alkoholista apáddal? mondtad nekik, hogy sajnos vissza kell költöznöd a magyarokhoz?
azt javaslom, ha zsidóként nem érzed jól magad a németeknél, legközelebb költözz a saját országodba, izraelbe. nekünk magyaroknak nem kellesz. csak fizesd vissza a pénzünket amit elloptál!
azt javaslom, ha zsidóként nem érzed jól magad a németeknél, legközelebb költözz a saját országodba, izraelbe. nekünk magyaroknak nem kellesz. csak fizesd vissza a pénzünket amit elloptál!
Nov 30, 2014 21:41:19
Laci
Nov 30, 2014 21:47:33
nekünk magyaroknak nem kellesz.
Na, azért egy patront megér xD Utána mehet ahová akar.
Nov 30, 2014 21:47:33
púpkergető
Nov 30, 2014 21:48:17
"Hogy is írják a rólam kreált oldalakon?"
Zsír! Ez nem, a te oldalad, hanem Kiss Endre Farkasé! Hahó!
Zsír! Ez nem, a te oldalad, hanem Kiss Endre Farkasé! Hahó!
Nov 30, 2014 21:48:17
-
Nov 30, 2014 21:50:30
a szocionista anyáddal mikor beszéltél utoljára, korcs? és az alkoholista apáddal? mondtad nekik, hogy sajnos vissza kell költöznöd a magyarokhoz?
Ne küldjétek Izraelbe légyszi, az a MI földünk! Én azt akarom hogy a két gyerek alijázzon. Küldjétek kínába a kamu kaifeng zsidók közé, akik hobbiból zsidulnak mert valamikor a nőik összeszűrték a levet zsidó kereskedőkkel és azt hiszik ettől kohének vagy léviták lesznek.
Nov 30, 2014 21:50:30
-
Nov 30, 2014 21:52:39
úgy hallottam az egyesület számlájára százezres (euróban) adományok érkeztek a napokban, és a malac már dörzsöli a csülkeit, hogy ebből végre kifizeti az albérleti hátralékot. vajon igaz lehet a hír? vagy csak klembala géza álmodta?
Nov 30, 2014 21:52:39
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 30, 2014 21:52:47
x38)
Lolbazdmeg, most látom csak a hétvége termését. Púp, te teljesen katatón állapotban húzod a buziszalagos dobozodat a pályaudvar felé?
Zsírömleny, légy oly szíves, és ezt a vizuális környezetszennyezést takarítsd el az internetről, a puffadt-csoffadt fejedre kurvára nem kíváncsi senki. Ja, és ne bassz kutyát, mert rád hívjuk a Fehér Juhászkutyákat, akik bézbózütővel verik beléd az állatok szeretetét! Senkit nem érdekelsz, már a trollok is szarnak rád. Ugye, hogy hiányzunk, te balfasz? De rossz hírem van: mi SoDI-ba vagyunk szerelmesek, te elmehetsz a dübbenő maci faszára, de lehetőleg dolgozni segédmunkába!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Zsírömleny, légy oly szíves, és ezt a vizuális környezetszennyezést takarítsd el az internetről, a puffadt-csoffadt fejedre kurvára nem kíváncsi senki. Ja, és ne bassz kutyát, mert rád hívjuk a Fehér Juhászkutyákat, akik bézbózütővel verik beléd az állatok szeretetét! Senkit nem érdekelsz, már a trollok is szarnak rád. Ugye, hogy hiányzunk, te balfasz? De rossz hírem van: mi SoDI-ba vagyunk szerelmesek, te elmehetsz a dübbenő maci faszára, de lehetőleg dolgozni segédmunkába!
Troll #23
Nov 30, 2014 21:55:56
úgy hallottam az egyesület számlájára százezres (euróban) adományok érkeztek a napokban, és a malac már dörzsöli a csülkeit, hogy ebből végre kifizeti az albérleti hátralékot. vajon igaz lehet a hír? vagy csak klembala géza álmodta?
Mifaan???
Nov 30, 2014 21:55:56
Laci
Nov 30, 2014 21:59:05
De rossz hírem van: mi SoDI-ba vagyunk szerelmesek, te elmehetsz a dübbenő maci faszára, de lehetőleg dolgozni segédmunkába!
Nézd, én azért erőimet megosztva mindkettőt "ledarálnám" xD Hamarosan úgyis itt a mikulás, az én "zsákom" pedig tele minden jóval. Jut belőle mindkettőnek ;)
Nov 30, 2014 21:59:05
-
Nov 30, 2014 21:59:17
Mifaan???
a 180 k rajongó töretlen támogatásáról akarta biztosítani a kéregetőket a sorozatos balfasz
kodások ellenére.
Nov 30, 2014 21:59:17
gayromeo.com
Nov 30, 2014 22:01:59
Zsírömleny, légy oly szíves, és ezt a vizuális környezetszennyezést takarítsd el az internetről, a puffadt-csoffadt fejedre kurvára nem kíváncsi senki.
* pedig örömmel várja a képeket xd *
Nov 30, 2014 22:01:59
-
Nov 30, 2014 22:03:07
laci bácsi üzent a snecológusoknak!
Szily László
19:34 (2 órája)
címzett: saját magam
Csaó
azért jelentkezem, mert holnap van a tárgyalás Blogin-ügyben.
Egy mozgalmi tagnak már üzentem ez ügyben pár órája, de ő nem jelzett vissza, ezért neked is megpendítem a megpendítendőt.
Ha megtennéd, hogy megírod a Mozgalom tagjainak: nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget is, szerintem ezzel is jól állok, de ha bárki azt gondolja, hogy tud esetleg még nekem segíteni bármilyen videóval vagy idézettel-linkkel (az ügyvéd azt mondta, hogy főleg nem bombagyáros anyag lenne jó neki, mert azokat már eléggé ismeri), akkor azt ma estig tegye meg. Vagyis küldje el. Most fogom összerakni az anyagot, mert a Cinkkel annyi meló volt az utóbbi hetekben, hogy túl sokat még nem is tudtam foglalkozni vele.
köszi
Szily László
Csaó
Egy mozgalmi tagnak már üzentem ez ügyben pár órája, de ő nem jelzett vissza, ezért neked is megpendítem a megpendítendőt.
Ha megtennéd, hogy megírod a Mozgalom tagjainak: nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget is, szerintem ezzel is jól állok, de ha bárki azt gondolja, hogy tud esetleg még nekem segíteni bármilyen videóval vagy idézettel-linkkel (az ügyvéd azt mondta, hogy főleg nem bombagyáros anyag lenne jó neki, mert azokat már eléggé ismeri), akkor azt ma estig tegye meg. Vagyis küldje el. Most fogom összerakni az anyagot, mert a Cinkkel annyi meló volt az utóbbi hetekben, hogy túl sokat még nem is tudtam foglalkozni vele.
köszi
Nov 30, 2014 22:03:07
heavy metal
Nov 30, 2014 22:06:46
laci bácsi üzent a snecológusoknak!
Szily László
Csaó
köszi
Szily László
Csaó
köszi
enmagam blog ahol még lehetnek anyagok vagy az askfm
Nov 30, 2014 22:06:46
-
Nov 30, 2014 22:10:53
blogin, a gawkeres ügyvédet már jól felkészítettük a buzigyáros náculásocból. holnap szopni fogsz!
Nov 30, 2014 22:10:53
Laci
Nov 30, 2014 22:15:02
de ha bárki azt gondolja, hogy tud esetleg még nekem segíteni bármilyen videóval
Hát... Van pár giga. xD
Nov 30, 2014 22:15:02
-
Nov 30, 2014 22:15:47
kurva jó hetyetyézés várható ahogy a náci sipos zoltán, a kreatív kontroll kft. ügyvezetője elkezdi autista magyarázatokkal röhögtetni a bíróságot, hogy ő soha nem volt náci, csak a jó politikust látta hitlerben, és ezért rakta ki a posztert a szobája falára. és amúgy sem a zsidókra célzott, hanem a cionistákra.
Nov 30, 2014 22:15:47
Hiénaverő
Nov 30, 2014 22:16:46
Lesz köszfetyítyés?
Nov 30, 2014 22:16:46
jiddise máme
(
x11)
Nov 30, 2014 22:25:27
x11)
-
Lesz köszfetyítyés?
meg kell kérnünk a krampuszt!
Érdeklődő
Nov 30, 2014 22:31:43
Várjatok már, a púpos tényleg Magyarországra tart, vagy csak lemaradtam valami poénról?
Nov 30, 2014 22:31:43
-
Nov 30, 2014 22:35:08
Várjatok már, a púpos tényleg Magyarországra tart, vagy csak lemaradtam valami poénról?
ha minden igaz nem shikerült összeszednie az albipénzt Na meló, csával. most már csak a gazdatestek jóindulatán múlik. remélem fórizs megint le van égve hónap végén.
Nov 30, 2014 22:35:08
Kohnspirátor
Nov 30, 2014 22:35:56
Két verzió lehetséges. Vagy "haza" takarodik, azaz vissza a recskairodába, vagy kint hosszútávú gazdatest gondjaira bízták Rocskai Veráék. Ami biztos, hogy a lakáskeresés elmaradt, és hogy programokat sem csinál már a púpos. Lehet, hogy két hete sír a szobájában.
Nov 30, 2014 22:35:56
Érdeklődő
Nov 30, 2014 22:37:39
Köszi mindkettőtöknek!
Endre, hidd el, Opa szexrabszolgájaként is jobb dolgod van, mint itt az én hazámban.
Meg ne lássalak az országhatáron belül, mert formára igazítom azt a hombár fejedet!
Endre, hidd el, Opa szexrabszolgájaként is jobb dolgod van, mint itt az én hazámban.
Meg ne lássalak az országhatáron belül, mert formára igazítom azt a hombár fejedet!
Nov 30, 2014 22:37:39
-
Nov 30, 2014 23:00:09
szerintetek alkaa még mindig az anyjáékkal jár nyaralni?
Nov 30, 2014 23:00:09
sodika
Nov 30, 2014 23:01:34
Púp, te teljesen katatón állapotban húzod a buziszalagos dobozodat a pályaudvar felé?
Örülnél, mi?
Nov 30, 2014 23:01:34
Kohnspirátor
Nov 30, 2014 23:05:27
Örülnél, mi?
Teljesen igazad van, Zsodi. Nem röhögtünk az eltört orrodon, a burgonyaalapú táplálkozásodon, a németcsibe-vadászataidon, a nyelviskolából történő elhajtásodon, a minimál bért sem elérő és még így is valószínűleg eltúlzott kereseteden, a gazdatesteiden, a torz fejeden vagy azon, hogy a faszodon kívül semmit sem láttál Berlin, Germany környékén.
Nov 30, 2014 23:05:27
Kiss Kender Farkas
Nov 30, 2014 23:05:43
Örülnél, mi?
Rajtad csak röhögni lehet!! Nem kell a jövő idő. Eddig is mindenki rajtad röhögött, röhög és röhögni fog. Maximum néhányan szánakoznak.
Nov 30, 2014 23:05:43
banshee
(
x24)
Nov 30, 2014 23:05:55
x24)
Pupikám, röhögtünk, röhögünk és röhögni is fog rajtad mindenki. Kiválasztott vagy, erre születtél.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Zulu
(
x15)
Nov 30, 2014 23:08:04
x15)
Örülnél, mi?
Két oka lehet annak, hogy kint vagy
- Recskaiéknak ez az érdeke
- A berlini eltartásod költségei valamiért nem jelentősen nagyobbak, mint az itthoniak lennének, például azért, mert ingyen laksz valami őrültnél, kapod a német segélyt, vagy ilyesmi.
Az ukrán fiúval mi lett, te hazugsággyár?
sodika
Nov 30, 2014 23:08:50
ha minden igaz nem shikerült összeszednie az albipénzt Na meló, csával.
Tényleg nincs a kezemben a pénz, de elvileg az egyik munkaadómnak holnap kell küldeni a pénzt. Ezt az ellenértéket ráadásul faszán ki is érdemeltem. Csávó MSSQL-ből csinál rendszeresen DATA.BAK állományt, és ezt a heti frissítést kell tudnia megetetni az adatbázis MySQL-verziójával. Tekintettel arra, hogy ez a DATA.BAK Microsoft-szabvány, eleve esélytelen, hogy PHP-ban fel lehessen dolgozni. Nekem mégis ez a feladatom. Na, mit csináljak?
Nos, szépen megkértem, hogy ilyenkor ebből a DATA.BAK állományból csináljon az SQL Server Management Studio segítségével egy külön adatbázist. C#-ban írtam hozzá egy programot, ami ezután szépen csatlakozik ehhez az adatbázishoz, és csinál belőle egy érdelmes export fájlt. Ezt a fájlt aztán a szintén általam írt PHP script-en kell feltöltenie. Ez szépen műküdik is, pedig bitformátumú képadatok is vannak az DATA.BAK-ban, és vért hugyoztam, amíg a folyamat minden fázisában megfelelő volt ennek a karakterkódolása, és a megfelelő módon kiolvasható, megjeleníthető verzió került a MySQL-be a képekből.
Nov 30, 2014 23:08:50
-
Nov 30, 2014 23:09:27
Örülnél, mi?
Nov 30, 2014 23:09:27
sodika
Nov 30, 2014 23:11:54
Bár ez tényleg nem az a konkrét megrendelő, amelyikből az előző két havi lakbért fizettem, hanem egy olyan, amelyik eddig csak 22 ezer forintnyi összeget küldött nekem ide Berlinbe (a több mint 1 Gb méretű MSSQL adatbázisának MySQL-be importálásáért), de tisztességes embernek ismertem meg, úgyhogy ezzel együtt is teljesen nyugodt vagyok.
Nov 30, 2014 23:11:54
banshee
(
x24)
Nov 30, 2014 23:12:02
x24)
-
Nov 30, 2014 23:13:22
Tényleg nincs a kezemben a pénz, de elvileg az egyik munkaadómnak holnap kell küldeni a pénzt.
felkészültél, hogy németül magyarázd el opáéknak, hogy miért nem tudsz fizetni?
"ich zahlen heute, das ist hundert prozent!"
Nov 30, 2014 23:13:22
sodika
Nov 30, 2014 23:13:46
65-ért.
Nov 30, 2014 23:13:46
-
Nov 30, 2014 23:14:20
Ez a nap is egy laugh riot. Szép nap ez a snecológiára.
Nov 30, 2014 23:14:20
-
Nov 30, 2014 23:14:38
rósza attilát milyen embernek ismerted meg?
Nov 30, 2014 23:14:38
Zulu
(
x15)
Nov 30, 2014 23:14:42
x15)
Óóóó, te gané...
stackoverflow.com/questions/8498323/reading-mssql-bak-files-in-php
Simán be tudod importálni egy ms sql db-be, és kiolvasni php-vel, de a fenti linken írják, hogy egy ingyenes "Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engine" nevű cucc is elég hozzá. Így sem kell c#, mert utána tudod exportálni abba amibe akarod.
sodika
Nov 30, 2014 23:14:45
...érTelmes export fájlt..., na. :)
Nov 30, 2014 23:14:45
-
Nov 30, 2014 23:15:42
65-ért.
Tehát elseje van Berlinben, és neked kis****os egyhavi fizetése hiányzik a lakbéredhez? Mennyire érzed magad hajléktalannak egy tizes skálán?
Nov 30, 2014 23:15:42
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 30, 2014 23:15:47
x9)
Minden pénzt megérdemelsz. (Az utolsó mondat pr, ha nem lenne egyértelmű.)
sodika
Nov 30, 2014 23:17:55
Simán be tudod importálni egy ms sql db-be, és kiolvasni php-vel, de a fenti linken írják, hogy egy ingyenes "Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engine" nevű cucc is elég hozzá
Jó, de ez ebben a konkrét esetben nem működik, mert a szerverese nem akar MSSQL-hez PHP-kiterjesztéseket telepítgetni, és MSSQL-es PHP függvények nélkül kellett megoldanom a dolgot.
A legegyszerűbb tényleg írni egy frissíti script-et PHP-ban, és ráereszteni egy cron-t, de ha egyszer az a helyzet, hogy MSSQL-függvények nélkül kell megoldani a dolgot, hát anélkül bizony csak így megy.
Nov 30, 2014 23:17:55
sodika
Nov 30, 2014 23:20:04
Egyszerűen ha az felállás, hogy a DATA.BAK-nak a MySQL-adatbázisba kell kerülnie, de közben a PHP-ban nem is álmodhatsz MSSQL-függvényekről, akkor akármilyen hülyén is hangzik, bizony ez az egyetlen megoldás, amit én kigondoltam, és elkészítettem.
Nov 30, 2014 23:20:04
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 30, 2014 23:23:47
x16)
Autiboy, mi lesz, ha holnap nincsen fizetős hangulatában a főnök úr? Van B-terv?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
-
Nov 30, 2014 23:23:53
nyelvvizsga?
Nov 30, 2014 23:23:53
-
Nov 30, 2014 23:24:54
Hol fogsz lakni, ha holnap nem jön pénz? És holnapután se?
Nov 30, 2014 23:24:54
-
Nov 30, 2014 23:25:10
púpos, nem úgy volt, hogy Soha többet nem írsz ide? miért vagy ilyen akaratgyenge szar?
Nov 30, 2014 23:25:10
sodika
Nov 30, 2014 23:25:14
Autiboy, mi lesz, ha holnap nincsen fizetős hangulatában a főnök úr? Van B-terv?
Nov 30, 2014 23:25:14
Kohnspirátor
Nov 30, 2014 23:26:19
Miért szakadna le a pofád? Rocskai Vera több, mint két évig szobáztatott és zabáltatott a Kolosyn, valamint az összes jelenlegi ruhád tőle van. Ezek után 65 ezer forinton szerintem már ne tökölj!
Nov 30, 2014 23:26:19
Laci
Nov 30, 2014 23:26:57
Tényleg nincs a kezemben a pénz
*felcsillanó szemmel*
Ha nem pénz, akkor mi van a kezedben? Rákérdezhetek? F betűvel kezdődik sz betűre végződik és nem fodrász? xD
Nov 30, 2014 23:26:57
Zulu
(
x15)
Nov 30, 2014 23:26:58
x15)
Nem, nem az.
Az, amit te csináltál több szinten el van baszva, és teljesen világosan mutatja, hogy képtelen vagy rendesen átgondolni még egy ilyen egyszerű feladatot is.
-
Nov 30, 2014 23:27:14
persze, hogy van: gazdatest. most már nyílt titok, hogy csak 120 ezer körül tud skálázni havonta, vagyis a költségei nagy részét egy gazdatest fizeti, akit még több pénzre fog lehúzni.
Nov 30, 2014 23:27:14
banshee
(
x24)
Nov 30, 2014 23:27:20
x24)
Levetetted már a pénzt Recskaiékkal?
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 30, 2014 23:28:06
x9)
Azt magyarázd már el, hogy miért kell az adatokat file-okba mentegetni és visszatöltögetni?
C#-t ezek szerint tudsz futtatni az adatokon. Akkor miért nem az kapcsolódik mindkét adatbázisszerverhez és viszed át közvetlenül?
Zulu
(
x15)
Nov 30, 2014 23:30:39
x15)
Amit csinált, az a fejen állva szarás tipikus esete.
Andi néni
Nov 30, 2014 23:32:46
Ne is álmodj róla, hogy adok kölcsön pénzt. Hol a visszajáró?
Nov 30, 2014 23:32:46
Kohnspirátor
Nov 30, 2014 23:34:00
Biztos, hogy nem tud annyit skálázni.
A lakhatása nem kerülhet többe 300 eurónál, a kajája meg max 150 euró havonta. Másra nem költ, szerintem már bérlete sincs.
Az összesen 450 euró, de legyen 500, azaz kb. 150.000 forint. Ebből hiányzik 65.000, tehát azt vesszük, hogy a kajára már előre megvan a pénze, akkor is max 85.000-et sikerült összegányolnia a hónapban.
De a diós süteményből kiindulva gazdatest van a dologban. Úgyhogy szerintem még ennyit sem hozott össze a recskás.
-
sneci, mekkora kudarcnak értékeled, hogy annyi önuralmad sincs, hogy életveszélyben rávedd magad a napi 8 órás munkára, és inkább másoktól kéregetsz annak érdekében, hogy ne halj éhen?
broni
Nov 30, 2014 23:35:05
*felcsillanó szemmel*
fikusz
Nov 30, 2014 23:35:05
Kémlégy
Nov 30, 2014 23:35:18
Nagyot röhögnék, ha valami adatlopáshoz asszisztálna a gyagyás, ahol a vállalati/minisztériumi adatbázist kidumpolja valaki, és másol újratelepíti :)
Nov 30, 2014 23:35:18
sodika
Nov 30, 2014 23:35:40
Ha nincs, nincs. Én meg haladni akarok, nem vitatkozom.
Van az eredeti adatokhoz is, de szart sem érek vele. Nekem pont a heti frissítés adatait kell feldolgoznom, és fingom sincs, hogy a DATA.BAK-ot mi alapján generálja az eredeti adatokból az ügyfél (meg nem is nagyon érdekel, őszintén szólva...).
Oké, de a DATA.BAK nem szerver. Az egy fájl.
Önmgaában, MSSQL szerver nélkül szart sem ér.
Ennek az egy dolognak alaposan utánaolvastam.
Úristen, az ügyfélnek kattintani kell még egyet a weblapon is. :)
Most az exportfájl valami PHP webszolgáltatáson keresztül történő meghívására azért nem akartam külön funkciót írni a C#-os cuccba, mert pont elértem arra a pontra, amikor már működik, amit kér az ügyfél, és nem akartam ezután parasztvakításos kényelmi funkciókra elbaszni majdnem még egyszer ugyanennyi fejlesztési időt. Egyszerűen nem érte volna meg.
Sehol nincs elbaszva, ugyanis kiválóan működik.
A feladat pedig kurvára nem egyszerű.
Ez a DATA.BAK MSSQL-szabvány MS SQL Server nélkül egy darab kő, és nem használható semmire. Na akkor mégis hogy a francba csinálsz belőle MySQL-frissítést? :)
Nov 30, 2014 23:35:40
-
Nov 30, 2014 23:37:10
emlékszel még januárban milyen nagy pofával adtad elő, hogy azok az utolsó fórumra írt mondataid ebben az évben, és jól osszuk be?
szerinted mennyire röhögünk rajtad, hogy ezt sem vagy képes megvalósítani, magányos szar?
szerinted mennyire röhögünk rajtad, hogy ezt sem vagy képes megvalósítani, magányos szar?
Nov 30, 2014 23:37:10
sodika
Nov 30, 2014 23:37:55
A kérés a DATA.BAK formátumú heti frissítések a weblapra történő alkalmazása volt. Hogy ezt a DATA.BAK-ot mikor, mi alapján, hogyan készíteni az ügyfél, fingom sincs, de nem is kérdeztem meg tőle, mert marhára nem is érdekel.
Nov 30, 2014 23:37:55
Hiénaverő
Nov 30, 2014 23:38:32
Mi van a nyelvtanfolyammal, Recskaboy?
Nov 30, 2014 23:38:32
sodika
Nov 30, 2014 23:39:19
max 85.000-et sikerült összegányolnia a hónapban
Nov 30, 2014 23:39:19
-
Nov 30, 2014 23:39:55
miért nem a programozó barátaiddal, volt csoporttársaiddal beszéled meg ezeket, magányos szar?
Nov 30, 2014 23:39:55
sodika
Nov 30, 2014 23:40:43
Egyébként a 130 az eddigi berlini átlagom volt, de épp most kapcsolok rá, hogy jóval magasabb legyen.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 30, 2014 23:40:43
-
Nov 30, 2014 23:40:50
miért nem a programozó barátaiddal, volt csoporttársaiddal beszéled meg ezeket, magányos szar?
Vagy a faszbukon....
Nov 30, 2014 23:40:50
-
Nov 30, 2014 23:41:56
milyen teljes összeget? be ne meséld már, hogy a megélhetésed összes költségét megkeresed. te továbbra is élősködsz egy gazdatesten.
Nov 30, 2014 23:41:56
töppedt buzigolyók
Nov 30, 2014 23:42:36
Örülnél, mi?
fogadunk?
Nov 30, 2014 23:42:36
sodika
Nov 30, 2014 23:43:33
fogadunk?
Nem lesz rá okotok. :)
Nov 30, 2014 23:43:33
-
Nov 30, 2014 23:44:55
Egyébként a 130 az eddigi berlini átlagom volt, de épp most kapcsolok rá, hogy jóval magasabb legyen.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
húha, lesz olyan hónap, amelyikben a bruttód talán eléri a magyar nettó átlagkereset 80 %-át? hát ez aztán a shiker!!! ezért érdemes volt 20 milliót elbaszni a taníttatásodra.
Nov 30, 2014 23:44:55
töppedt buzigolyók
Nov 30, 2014 23:45:11
félreértések elkerülése végett én pontoztam fel a buzit, mert felsírtam azon, hogy nincs a kezében a pénz, amit holnap ki kell fizetnie.
Nov 30, 2014 23:45:11
Kémlégy
Nov 30, 2014 23:45:20
Látod púpi, ez különböztet meg téged, a gánymestert a többi informatikustól: őket érdekli, hogy hogyan és mi célból keletkeznek az adatok (esetleg hogy lehet-e ezen változtatni), mert szeretnék, hogy amit csinálnak, az hatékony, értelmes, kompatibilis és üzembiztos legyen. Te meg megtákolod ahogy sikerül, ideig-óráig megy is (jó szar hatékonysággal), aztán mehetsz patchelni a legkisebb változásnál, mert a bedrótozott szarod beadja a kulcsot :)
Nov 30, 2014 23:45:20
töppedt buzigolyók
Nov 30, 2014 23:47:04
65-ért.
Te ki a lólécnek adod be azt, hogy pont annyit fizet mindig a főnökúr, amennyi épp a lakbérhez/kütyühöz/krumplihoz hiányzik?
Nov 30, 2014 23:47:04
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 30, 2014 23:47:40
x9)
Ha nem tudod, milyen struktúrák és adatok vannak a egy adatbázis mentésében (amiből vissza lehet állítani az adatbázist), honnan tudod, mit kell kimenteni a "érTelmes export fájl"-ba és onnan mit töltesz fel a másik adatbázisba?
sodika
Nov 30, 2014 23:48:07
Jó, majd milliókért, és ha időmilliomos leszek, áttervezem neki a milliós rendszerét. :)
Nov 30, 2014 23:48:07
-
Nov 30, 2014 23:49:13
napi 2 órát dolgozik, és most azt mondja, hogy éppen rákapcsol. milyen szinten nézheti hülyének a gazdatestet?
Nov 30, 2014 23:49:13
töppedt buzigolyók
Nov 30, 2014 23:49:26
Fordítok: levenné Andinénit 65 rugóra.
Nov 30, 2014 23:49:26
Hiénaverő
Nov 30, 2014 23:50:25
És az mikor lesz, vérprofikám? Nem is merem megkérdezni, hogy az infós trollok mennyit skáláztak ebben a hónapban. Vagy akár az idén, állítom hogy mind milliomosok.
Nov 30, 2014 23:50:25
Kémlégy
Nov 30, 2014 23:51:09
Arról hallottál már, hogy a munkaidőt ki lehet számlázni?
Nov 30, 2014 23:51:09
sodika
Nov 30, 2014 23:51:13
Úgy írtam meg a C#-ot, hogy tök mindegy, milyen stukturájú a tábla, nyomja ki szépen. Ezt meg utána azért tudom feldolgozni PHP-ban, mert amit én terveztem, azt naná már hogy meg tudom.
Ugyanakkor, abban, amit snecigeci írt, nevezesen hogy ezt az SQL Management Studio-s baszást meg tudom esetleg spórolni az ügyfélnek, és C#-ból a megfelelő SQL parancs kiadásával automatikussá tudom tenni a folyamatot, van valami.
Nov 30, 2014 23:51:13
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Nov 30, 2014 23:52:00
x8)
Mindig akkor vagyok a legjobban szétcsapva amikor a kedvenc autistámnak rohama van. Ez nem szép tőlem, viszont kurva nagy flash olvasni ezt a tömény idiotizmust.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
jiddise máme
(
x11)
Nov 30, 2014 23:52:37
x11)
nebasssz, egy teljes órát rászánsz?
192 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Valszeg állást kapott a Fővárosi Nagycirkuszban.