Akkor 1-2 kép jöhetne a köcsög trolloknak
Előtte se jártál.
Azok igenis léteznek.
És fizikai károkat okoznak.
Pszichoszomatika, baszod.
Írtam is neki (igaz, egy különösen rossz pillanatomban, és már másnap bocsánatkérő levéllel egészítettem ezt ki), hogy ha miatta krónikus betegségem alakul ki, azt soha nem bocsátom meg neki.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
milyen lelkisebeket okozott what?andi? közölte veled, hogy egy élősködő gyermőtt vagy? vagy mit?
Hülye szar. :)
Nem, szerelmes továbbra sem vagyok.
Nem értem, Zsodi. Akkor miért panaszkodtál egész októberben és novemberben, hogy nincs kivel beszélned egy szót sem? Hát a csoporttársak?
És ugye nem fogod megpróbálni egy kamu papírral átbaszni a bírót, te csaló geci?
Ne haragudj, te nem tartasz véletlenül PUA képzéséket? Beíratkoznék! :D
Egyébként milyen tüneteket produkáltál eddig Andi néni szopatásai miatt?
Egyem a szíved te kis homokzsák! Hát ennyire letarolt ez a lelketlen némber?
Írtam is neki (igaz, egy különösen rossz pillanatomban, és már másnap bocsánatkérő levéllel egészítettem ezt ki), hogy ha miatta krónikus betegségem alakul ki, azt soha nem bocsátom meg neki.
ezzel különösen a szívébe zárhatott :)
Írtam is neki , hogy ha miatta krónikus betegségem alakul ki, azt soha nem bocsátom meg neki.
Tehát Andi miatt vagy ab ovo púpos, rohadt fogú, ló ínyű, csontdarálék, pelikán állkapcsú, disznószemű autista szar.
Andi? Szégyelld magad.
JAJ, ne gyere már te is ezzel a faszsággal.
Andi is ugyanezzel jött folyton, amikor dobtam neki, hogy el sem tudja képzelni, mennyire végtelenül magányos vagyok, és még a nyelvet sincs kivel gyakorolnom.
A suli az suli. Ott tematika van, oktatás.
Szünetben érdektelen 1-2 mondatos smalltalk.
És azt ezért nem tekintem valódi "társaságnak".
nem ez volt a kérdés, hanem hogy mivel okozott neked what?andi lelki sebeket napi szinten?
Menj a picsába. :)
Másnap, józanabbul felismertem már, mekkora faszság volt ilyet írni neki sok-sok felkiáltójellel, kiemelve, aláhúzva, színezve, meg minden szar, ezért gyorsan bocsánatot kértem egy újabb levélben.
Hogy szeretnél társaságot szerezni? Követsz valakit az utcán?
hülye vagy, a nők imádják ha leszarják őket. el kellett volna küldeni a picsába aztán majd keres ha akar. ha nem keres akkor meg kár érte erőlködni haver..
Emlékszem, egész életemben
Eső lent olyan hideg, mint a jég
Egy ember árnyékai
Egy arc egy ablakon keresztül
Sírás az éjszakában
Az éjszaka elmegy
Reggel, csak egy másik nap
A boldog emberek elhaladnak, az utamon
Kereslek a szemeikben
Látok egy emléket
Én soha meg nem valósítottam
Hogy boldog vagy velem, oh Andy
Nos jöttél és te adtál anélkül hogy elvennél
De elküldtelek téged, oh Andy
Megcsókoltál engem és megállt velem a remegés
És nekem ma szükségem van rád. Oh, Andy!
Az idő szélén állok
Elsétáltam, amikor a szerelem az enyém volt
Felzárkóztam, egy olyan világban amely felkapaszkodik
A könnyek az enyémek és semmi sem rímelő, oh Andy
megcsókoltál engem és megállt velem a remegés
És nekem ma szükségem van rád. Oh,Andy!
A tegnap egy álom
Szembenézek a reggellel
Sírás egy szellőn
A fájdalom hív, oh Andy
megcsókoltál engem megállt velem a remegés
És nekem ma szükségem van rád...
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
A általános iskola az meg általános iskola. A gimi az gimi. Az egyetem az egyetem. Mindjárt négy is. Vajon honnan kéne barátokat szereznie Fifinek, ha ezekről a helyekről EGYSZERŰEN LEHETETLEN, csak 1-2 mondatos small talk fér bele.
Sírok, kecik, sírok!!!
Andi is ugyanezzel jött folyton, amikor dobtam neki, hogy el sem tudja képzelni, mennyire végtelenül magányos vagyok, és még a nyelvet sincs kivel gyakorolnom.
rendesen kihúzhattad nála a gyufát, ha még akkor sem szólt, amikor a haverjaival bulizni mentek
mondjuk meg tudom érteni, én se égetném magam veled hasonló helyzetben
esetleg azzal okoztt lelki sebeket, hogy nem esett hasra attól, hogy ki tudsz fizetni egy albérlete meg kaját kölcsönpénzekből? meg hogy dolgozol is valamit?
Magyarul bebasztál és elkezdtél ömlengeni neki :D
Cool story bro. Ebből annyi igaz, hogy eltanácsolták, de felhívta Rocskaiékat, akik azt mondták, hogy szarnak bele, de a púpját nehogy haza merje tolni, mert még tart a NAV-vizsgálat. Erről ennyit.
Fasz tudja. Nézegetek programokat.
Most, hogy nem kell minden nap sulira rohannom (amióta Berlinbe jöttem, a holnapi nap lesz az első szabad hétfőm), kicsit kibővültek a lehetőségeim a valódi gyakorlásra.
Minden pénteked szabad volt.
Ez a szerelmes vonal nagyon szórakoztató, de ha leírod, hogy éppen hogyan csattog Andi picsáján Kemál fasza azzal komoly károkat nem okozol, szóval szerintem mehet :-)
Szabad hétfő? Abból fapmaraton lesz, recskás!
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Jó, lehet.
Mindegy. :)
Na, kipróbálom, amit snecigeci javasolt (a DATA.BAK feldolgozása C#-ból), oszt majd lehet hogy mesélek.
Na meló, csá.
És ő ahelyett hogy lelked széttört ladikja mellé kormányozta volna ánuszának hajóját, inkább hagyott a reménytelenség tengerében fuldokolni. Lámpavasra vele!!
tudod, sneckó, nincs annál gusztustalanabb, önzőbb dolog mint mást hibáztatni a saját fasságodért, mástól várni, hogy hozza helyre az általad elbaszott dolgokat
te döntöttél úgy, hogy kimész Berlin, Germany k9rnyékére, hogy neked ott kell németül tanulnod, stb stb, what?andi meg úgy volt vele, hogy neki mi köze a te életedhez? felnőtt ember vagy, oldd meg
gondolom segített egyszer, vagy kétszer vagy háromszor azzal, hogy végighallgatta a picsogásodat, aztán úgy döntött, hogy ezzel bőven túlteljesített azt, ami tőle elvérható, van neki saját élete, pasija, stb., ha pedig gyerket akar, majd szül magának, nincs szüksége importra
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hear, hear!
Á, nem szerelemes az autista.
Ez de szép. Őszintén remélem, hogy zsír vagy malac tényleg ráirányította a fórumra a rendőrség figyelmét, mert ilyenkor szerintem ha visszaolvasnak akkor sokat javul az állomány hangulata, annyit röhögnek.
Mondjátok, hogy ez vicc.
Púpos, mégis mitől alakulna ki betegséged? Hogy Andi nem foglalkozik veled? Vagy hogy közli veled az igazságot, miszerint NEM AKAR TŐLED SEMMIT?
Jézusom, szegény nő. Csodálom, hogy még nem jelentette fel a púpost zaklatásért.
portálfülke :DDD
kicsit elfelejteni madzsar?
Púpos, mégis mitől alakulna ki betegséged?
Olvass vissza, bazmeg. SG.hu-n volt egy cikk.
Meg az Index-en is. Pár hete.
A magányosság fizikailag megy az ember szívére (ez nem metafória: konkrétan az izomkötegre, a szervre).
Nem fogok megint evicenciákat magyarázni.
Na meló, csá.
Endre bazmeg. TE SENKIJE NEM VAGY ANDINAK! NEM VAGY A HAVERJA, NEM VAGY A BARÁTJA, NEM VAGY A PASIJA. Egy kibaszott távoli ismerőse vagy, akivel egyszer együtt töltött pár napot. Mi a faszért kéne neki reagálnia a te segélykiáltásaidra? Te ekkora fogyaték vagy bazmeg? Miért nem kiáltozol Rocskaiéknak vagy anyádnak? Ők nem tudtak volna neked írni egy e-mailt, hogy "jól van Fifike, nagyon ügyes vagy"? Behalok, bazmeg.
LOL ez megmagyarázza mitől vagytok izomsorvadásosak : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csicskalángost neki! Fórizs powa!
Miért nem skypeolsz a törpével, bécigánnyal, ráczigánnyal, titánnal, vagy molnáreffel? Tudod, a barátaiddal. HÁT MEG AKARSZ HALNI???
Mert tavaly ő adott reményt az életemben.
Azzal, hogy mutatott egy normális, mégis elérhető életstílust.
Hogy így is lehet.
Szedjél gyógyszert, Bronislaw prof. szerintem szívesen beállítja neked a megfelelő adagolást nyugtatóból és antidepresszánsokból és alkoholból.
Ja, értem. Andi tulajdonképpen az életedre tört azzal, hogy nem kíváncsi rád.
Magyarul, rá akartál akaszkodni, mint egyetlen gazdatestre berlinben. Küldted a nyavalygásaidat neki. Mire föl?! Anyád-apád a picsád alá tolt mindent harminc évig cserébe tönkrebasztad őket, hát oldja meg az életedet Andi? Mire föl tenné?!
És az különösen felidegesítette, amikor ezt egyre hosszabb levelekben részketeztem (arra gondolva, hogy előző alkalommal nem voltam elég egyértelmű).
Holott lófaszt nem: valószínűleg mindig elsőre is.
De most már látom, hogy ez faszság volt, ilyeneket nem lehet írni egy embernek, mert őrültségnek hangzik.
hát a trolloktól nem lestél el shemmit? szégyentelen..
Tudod te, paraszt, mennyibe kerül az élet Moszkvában?! Csak megszállni (Lotte) egy hétre három éves fizetésed volt. Hogy hogy megnézik a pofádat mielőtt beengednek?!
Nem beszélik a nyelvet. Rühellnek dolgozni. Te megbolondultál, te barom?
Tehát akkor hogy is volt az orrtörés? :-)
Beszarnék ha kiderülne, hogy személyesen Andi ütött le.
Nem hinném xD
Híres angol mondás:
Twenty FAP a day keep the doctor away.
Te utolsó, követelőző, vérszopó elmebeteg zaklató. Téged meg kellene ölni.
Reményt adott? Mi ő, valamiféle lelki vezető? Egyszerűen megsajnált még tavaly, de már ezerszer megbánta. Rádmosolyog egy tüntetésen, erre te már beköltöznél a lyukába (mindkét értelemben xD). És csodálkozol, hogy nem kér belőled?
akkor tök jól beosztottuk januárban xD
Szalai Vivien nem rokonod véletlenül?
Miket írt válaszban? Idézz már egy keveset
A válasz egy öklös volt, de nem oda ahová Sodi szerette volna, hanem orrba.
Csak aztán nehogy infarktust kapj a magánytól :)
ne hazudj, sneckó, arra bazíroztál, hogy majd what?andi vendégszobájában tengeted az életed
visszakeressem az erről szóló posztodat?
Kérem ügyelni a helyes terminus technicusra: akaszkodó pióca.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Ez tévedés, az pszichopaták lenyűgözően okosak. Sodi meg buta mint egy fél pár tornacipő.
Teljesen egyetértek, főleg mint olyan ember aki találkozott már ilyen bélféreggel.
A nagyobbik baj, hogy ha te összeszeded magad és mindennap megdolgozol az élhető életért és egy ilyen a közeledbe kerül, a társadalom elvárja, hogy oldd meg az életét neki is. (Nem a trollok: a társadalom, főleg a prolik, valami ősközösségi alapon.)
És ha elhajtod az élhetetlen kullancsot a gecibe mert mást se tud csak picsogni és sajnáltatni magát, ELKEZD FENYEGETNI, KÖVETNI ÉS ZAKLATNI. Az internet világában ez ugye már rohadt könnyű. Ilyenkor jó a helyi rk, a telefontanú, meg pár barát akik alapítványon keresztül fölveszik a védelmi pénzt és ha kell, gyilkolnak.
ezért kár volt Berlin, Germany környékére utaznod, ezt Pesten, Hungary környékén is elleshetted volna
smalltalk
- Ööööö, hehehe encsuldikunk öööö jaaaaaa öööö hehe sőne vetter.
- Hallo Endre. Alles OK mit dir?
- Ööööö ferstéhe niht hehehe ööööö...
- Tschüß, bis morgen!
- ...
EGYEDÜL az elvesztett gazdatestet sajnálta.
Azért tud manipulálni a kis náci féreg. Nézd csak meg, milyen faszán megél még harmincvalahány évesen is abból, hogy öregasszonyokban megpróbál lelkiismeretfurdalást kelteni, majd kegyetlenül leszívva a vérüket, pénztárcájukat, odébbálljon.
Most azért picsog a kis autista fóka, mert Andinéni átlátott a szitán, és elhajtotta a fenébe, plusz kicsinek találta a farkát is.
tévedés, van köztük ostoba és okos egyaránt.
Na még ez is! Endi, ezt a búzavirágot miért nem viszed ki magaddal Berlin, Germany környékére? Néha fújatnád magad vele, aztán meg kicsaphatnád valamelyik kamionparkolóba. Megkeresné a lakbért.
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 00:47:29
Már semmilyen,
Mondom, vége. Decemberben már tényleg nem járok.
Akkor 1-2 kép jöhetne a köcsög trolloknak
Dec 01, 2014 00:47:29
-
Dec 01, 2014 00:47:42
Már semmilyen,
Előtte se jártál.
Dec 01, 2014 00:47:42
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 01, 2014 00:47:53
Kemál mit szól hozzá, hogy zaklatod a csaját?
Dec 01, 2014 00:47:53
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:48:27
x8)
sodika
Dec 01, 2014 00:48:35
Lelki sebek :)
Azok igenis léteznek.
Dec 01, 2014 00:48:35
jiddise máme
(
x11)
Dec 01, 2014 00:49:01
x11)
szerébe ő sem okoz nekem naponta lelki sebeket
milyen lelkisebeket okozott what?andi? közölte veled, hogy egy élősködő gyermőtt vagy? vagy mit?
sodika
Dec 01, 2014 00:49:04
www.youtube.com/watch?v=MP7m5VqQ6f8
Sírjál Endre! :-DDD
Sírjál Endre! :-DDD
Dec 01, 2014 00:49:04
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 00:49:36
Már semmilyen,
Nem értem, Zsodi. Akkor miért panaszkodtál egész októberben és novemberben, hogy nincs kivel beszélned egy szót sem? Hát a csoporttársak?
És ugye nem fogod megpróbálni egy kamu papírral átbaszni a bírót, te csaló geci?
Dec 01, 2014 00:49:36
sodika
Dec 01, 2014 00:49:53
jiddise máme: Hogy magam se tekintem magam teljesen felnőttnek, nem titok, de soha nem állítottam mást.
Mindegy.
Mindegy.
Dec 01, 2014 00:49:53
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 00:50:54
Azok igenis léteznek.
Ne haragudj, te nem tartasz véletlenül PUA képzéséket? Beíratkoznék! :D
Egyébként milyen tüneteket produkáltál eddig Andi néni szopatásai miatt?
Dec 01, 2014 00:50:54
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 00:51:05
Azok igenis léteznek.
Egyem a szíved te kis homokzsák! Hát ennyire letarolt ez a lelketlen némber?
Dec 01, 2014 00:51:05
jiddise máme
(
x11)
Dec 01, 2014 00:51:21
x11)
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 01, 2014 00:51:26
Mégis milyen alapon követelsz te bármit is Anditól? Örülj, hogy még nem jelentett fel a rendőrségen zaklatásért. A németeknél komolyan veszik a stalkingot.
Dec 01, 2014 00:51:26
-
Dec 01, 2014 00:52:03
Írtam is neki , hogy ha miatta krónikus betegségem alakul ki, azt soha nem bocsátom meg neki.
Tehát Andi miatt vagy ab ovo púpos, rohadt fogú, ló ínyű, csontdarálék, pelikán állkapcsú, disznószemű autista szar.
Andi? Szégyelld magad.
Dec 01, 2014 00:52:03
sodika
Dec 01, 2014 00:52:08
Dec 01, 2014 00:52:08
jiddise máme
(
x11)
Dec 01, 2014 00:52:16
x11)
jiddise máme: Hogy magam se tekintem magam teljesen felnőttnek, nem titok, de soha nem állítottam mást.
Mindegy.
Mindegy.
nem ez volt a kérdés, hanem hogy mivel okozott neked what?andi lelki sebeket napi szinten?
sodika
Dec 01, 2014 00:53:41
Másnap, józanabbul felismertem már, mekkora faszság volt ilyet írni neki sok-sok felkiáltójellel, kiemelve, aláhúzva, színezve, meg minden szar, ezért gyorsan bocsánatot kértem egy újabb levélben.
Dec 01, 2014 00:53:41
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 00:54:46
Dec 01, 2014 00:54:46
Mikrocsip
Dec 01, 2014 00:55:42
hülye vagy, a nők imádják ha leszarják őket. el kellett volna küldeni a picsába aztán majd keres ha akar. ha nem keres akkor meg kár érte erőlködni haver..
Dec 01, 2014 00:55:42
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:55:46
x8)
Emlékszem, egész életemben
Eső lent olyan hideg, mint a jég
Egy ember árnyékai
Egy arc egy ablakon keresztül
Sírás az éjszakában
Az éjszaka elmegy
Reggel, csak egy másik nap
A boldog emberek elhaladnak, az utamon
Kereslek a szemeikben
Látok egy emléket
Én soha meg nem valósítottam
Hogy boldog vagy velem, oh Andy
Megcsókoltál engem és megállt velem a remegés
Az idő szélén állok
Elsétáltam, amikor a szerelem az enyém volt
Felzárkóztam, egy olyan világban amely felkapaszkodik
A könnyek az enyémek és semmi sem rímelő, oh Andy
És nekem ma szükségem van rád. Oh,Andy!
A tegnap egy álom
Szembenézek a reggellel
Sírás egy szellőn
A fájdalom hív, oh Andy
megcsókoltál engem megállt velem a remegés
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 00:55:48
A általános iskola az meg általános iskola. A gimi az gimi. Az egyetem az egyetem. Mindjárt négy is. Vajon honnan kéne barátokat szereznie Fifinek, ha ezekről a helyekről EGYSZERŰEN LEHETETLEN, csak 1-2 mondatos small talk fér bele.
Sírok, kecik, sírok!!!
Dec 01, 2014 00:55:48
jiddise máme
(
x11)
Dec 01, 2014 00:55:56
x11)
rendesen kihúzhattad nála a gyufát, ha még akkor sem szólt, amikor a haverjaival bulizni mentek
mondjuk meg tudom érteni, én se égetném magam veled hasonló helyzetben
esetleg azzal okoztt lelki sebeket, hogy nem esett hasra attól, hogy ki tudsz fizetni egy albérlete meg kaját kölcsönpénzekből? meg hogy dolgozol is valamit?
Kiss Kender Farkas
Magyarul bebasztál és elkezdtél ömlengeni neki :D
sodika
Dec 01, 2014 00:56:09
jiddise máme:
Ha demonstratívan hagysz valakit a magányosságban őrlődni, aki szabályos segélykiáltásokat áraszt, az már önmagában egészségügyi károkozás valahol. Ez tudományos tény, de ennek ellenére másnap rájöttem, hogy erre számonkéső hangnemben hivatkozni mégis csak faszság emberileg.
Ha demonstratívan hagysz valakit a magányosságban őrlődni, aki szabályos segélykiáltásokat áraszt, az már önmagában egészségügyi károkozás valahol. Ez tudományos tény, de ennek ellenére másnap rájöttem, hogy erre számonkéső hangnemben hivatkozni mégis csak faszság emberileg.
Dec 01, 2014 00:56:09
Béla
(
x4)
Dec 01, 2014 00:56:37
x4)
Akarjátok még faggatni, vagy belekezdhetek abba, hogy Andinéni éppen mit csinál, hogy elhúzzon végre a hazudozó, nagyzoló autista?
töppedt buzigolyók
Dec 01, 2014 00:56:48
Most már elárulhatom. Mert vége.
A Kapitel Zwei-ből szeptember végén tényleg eltanácsoltak, mert nem bírták a Facebook-on az trollüzenetek nagy mennyiségét kezelni. Tök elkeseredetten írtam a főnöknek SMS-t, hogy mégsem kell a pénz, Anditól elbúcsúztam, hogy nem haragszom rá, amiért nem volt túl kedves, valamint a szállásadómnak írtam SMS-t, hogy mégsem megyek, tartsa meg az 50 eurós előleget, és elindultam a pályaudvarra.
Már sorszámot téptem, amikor megcsörrent a telefon. A főnök volt. Túl késő, már elküldte a pénzt. Csörgött még egyet, Andi volt, aki elmondta, hogy ő a helyemben nem hagyná legyőzni magát. Végül ez a két dolog együtt (a pénz is itt van már, és Andi sem szarik teljesen arra, hazamegyek-e) meggyőztt arról, hogy maradjak, és ezért beiratkoztam egy másik nyelvsuliba, ahol októberben és novemberben elvégeztem ismét egy B2-es tanfolyamot. (Jobb is így, legalább a középszintem így tényleg elmélyült.) Ennek múlt héten lett vége.
Decemberben tényleg szünetet tartok a tanfolyamokkal, mert kell az idő a nyugodt álláskeresésre például. Meg hogy januárra képezzek újra egy kevés pénzügyi tartalékot a felélt helyett.
A Kapitel Zwei-ből szeptember végén tényleg eltanácsoltak, mert nem bírták a Facebook-on az trollüzenetek nagy mennyiségét kezelni. Tök elkeseredetten írtam a főnöknek SMS-t, hogy mégsem kell a pénz, Anditól elbúcsúztam, hogy nem haragszom rá, amiért nem volt túl kedves, valamint a szállásadómnak írtam SMS-t, hogy mégsem megyek, tartsa meg az 50 eurós előleget, és elindultam a pályaudvarra.
Már sorszámot téptem, amikor megcsörrent a telefon. A főnök volt. Túl késő, már elküldte a pénzt. Csörgött még egyet, Andi volt, aki elmondta, hogy ő a helyemben nem hagyná legyőzni magát. Végül ez a két dolog együtt (a pénz is itt van már, és Andi sem szarik teljesen arra, hazamegyek-e) meggyőztt arról, hogy maradjak, és ezért beiratkoztam egy másik nyelvsuliba, ahol októberben és novemberben elvégeztem ismét egy B2-es tanfolyamot. (Jobb is így, legalább a középszintem így tényleg elmélyült.) Ennek múlt héten lett vége.
Decemberben tényleg szünetet tartok a tanfolyamokkal, mert kell az idő a nyugodt álláskeresésre például. Meg hogy januárra képezzek újra egy kevés pénzügyi tartalékot a felélt helyett.
Cool story bro. Ebből annyi igaz, hogy eltanácsolták, de felhívta Rocskaiékat, akik azt mondták, hogy szarnak bele, de a púpját nehogy haza merje tolni, mert még tart a NAV-vizsgálat. Erről ennyit.
Dec 01, 2014 00:56:48
sodika
Dec 01, 2014 00:58:24
Most, hogy nem kell minden nap sulira rohannom (amióta Berlinbe jöttem, a holnapi nap lesz az első szabad hétfőm), kicsit kibővültek a lehetőségeim a valódi gyakorlásra.
Dec 01, 2014 00:58:24
Béla
(
x4)
Dec 01, 2014 00:59:00
x4)
Sneci, szerinted naponta hányszor jutsz eszébe Andinéninek? Mármint pozitív kontextusban?
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 00:59:11
Minden pénteked szabad volt.
Dec 01, 2014 00:59:11
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:59:36
x8)
Akarjátok még faggatni, vagy belekezdhetek abba, hogy Andinéni éppen mit csinál, hogy elhúzzon végre a hazudozó, nagyzoló autista?
Ez a szerelmes vonal nagyon szórakoztató, de ha leírod, hogy éppen hogyan csattog Andi picsáján Kemál fasza azzal komoly károkat nem okozol, szóval szerintem mehet :-)
Béla
(
x4)
Dec 01, 2014 01:00:15
x4)
Szabad hétfő? Abból fapmaraton lesz, recskás!
sodika
Dec 01, 2014 01:00:16
Jó, lehet.
Mindegy. :)
Na, kipróbálom, amit snecigeci javasolt (a DATA.BAK feldolgozása C#-ból), oszt majd lehet hogy mesélek.
Na meló, csá.
Dec 01, 2014 01:00:16
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 01:00:28
jiddise máme:
És ő ahelyett hogy lelked széttört ladikja mellé kormányozta volna ánuszának hajóját, inkább hagyott a reménytelenség tengerében fuldokolni. Lámpavasra vele!!
Dec 01, 2014 01:00:28
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 01:02:54
Igazság:
1. Zsodit már szeptemberben kibaszták a nyelvsuliból.
2. Andi néni lassan négy hónapja nem áll szóba vele, de recskás folyamatosan zaklatja.
3. Kurvára magányos, hiszen nem ismer senkit, a csoporttársai pedig (amíg voltak) nem hívták el sehová. Ez az ottani viselkedésének ismeretében nem nagy meglepetés.
4. Feketén fusizik a Recskaiék vagy egy másik gazdatest által szerzett faék egyszerűségű melókon, de még így sem tudja eltartani magát.
1. Zsodit már szeptemberben kibaszták a nyelvsuliból.
2. Andi néni lassan négy hónapja nem áll szóba vele, de recskás folyamatosan zaklatja.
3. Kurvára magányos, hiszen nem ismer senkit, a csoporttársai pedig (amíg voltak) nem hívták el sehová. Ez az ottani viselkedésének ismeretében nem nagy meglepetés.
4. Feketén fusizik a Recskaiék vagy egy másik gazdatest által szerzett faék egyszerűségű melókon, de még így sem tudja eltartani magát.
Dec 01, 2014 01:02:54
jiddise máme
(
x11)
Dec 01, 2014 01:03:11
x11)
jiddise máme:
tudod, sneckó, nincs annál gusztustalanabb, önzőbb dolog mint mást hibáztatni a saját fasságodért, mástól várni, hogy hozza helyre az általad elbaszott dolgokat
te döntöttél úgy, hogy kimész Berlin, Germany k9rnyékére, hogy neked ott kell németül tanulnod, stb stb, what?andi meg úgy volt vele, hogy neki mi köze a te életedhez? felnőtt ember vagy, oldd meg
gondolom segített egyszer, vagy kétszer vagy háromszor azzal, hogy végighallgatta a picsogásodat, aztán úgy döntött, hogy ezzel bőven túlteljesített azt, ami tőle elvérható, van neki saját élete, pasija, stb., ha pedig gyerket akar, majd szül magának, nincs szüksége importra
-
Dec 01, 2014 01:03:26
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dec 01, 2014 01:03:26
jiddise máme
(
x11)
Dec 01, 2014 01:03:40
x11)
hear, hear!
töppedt buzigolyók
Dec 01, 2014 01:05:24
Ez elég zavaros, tekintve, hogy nagyon nehéz visszafognom magam, és nem egy akaszkodó piócának lennem, ahogyan ő jellemez engem, úgyhogy a jelenlegi helyzetet csendes távolról tolerálásnak nevezném inkább. Nem baszogatom naponta faszságokkal, szerébe ő sem okoz nekem naponta lelki sebeket, szóval ez inkább a klasszikus békés egymás mellett élés. Hogy ezt így lehet-e a harag hiányának nevezni, hát, nem tudom.
Á, nem szerelemes az autista.
Dec 01, 2014 01:05:24
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 01:06:25
Endi! Nyugodj meg és képzeld azt, hogy Andiék éppen szeretkeznek. Mit szeretkeznek, BASZNAK!! A barátja dobol a mellkasán, mint egy hímgorilla aztán hörögve lő egy akkorát, mint egy ágyu. Na te ebből maradsz ki xD Neked minden tag Rejsztag!
Dec 01, 2014 01:06:25
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 01:06:40
x8)
Ez de szép. Őszintén remélem, hogy zsír vagy malac tényleg ráirányította a fórumra a rendőrség figyelmét, mert ilyenkor szerintem ha visszaolvasnak akkor sokat javul az állomány hangulata, annyit röhögnek.
töppedt buzigolyók
Dec 01, 2014 01:08:13
Azok igenis léteznek.
Mondjátok, hogy ez vicc.
Púpos, mégis mitől alakulna ki betegséged? Hogy Andi nem foglalkozik veled? Vagy hogy közli veled az igazságot, miszerint NEM AKAR TŐLED SEMMIT?
Jézusom, szegény nő. Csodálom, hogy még nem jelentette fel a púpost zaklatásért.
Dec 01, 2014 01:08:13
szily vs blogin
Dec 01, 2014 01:08:31
Idióta. Egyrészt a napi 2 napi 3 dokumentálással, meg saját projekttel együtt. Másrészt most decembertől kicsit több időm lesz mindenre. Harmadrészt itt odakoncentrálós munkaidőről beszélünk, amikor keményen a feladatra koncentrálok, nem tengős-lengős ügyeleti munkáról, mint amikor a portálfülkédben ülsz, hülyegyerek.
portálfülke :DDD
kicsit elfelejteni madzsar?
Dec 01, 2014 01:08:31
Andi
Dec 01, 2014 01:09:11
Endre!
Megmondtam, hogy ne hazudozz rolam ossze vissza. Az egyik trollod folyamatosan tajekoztat arrol mit muvelsz itt. Utoljara szoltam!!
Megmondtam, hogy ne hazudozz rolam ossze vissza. Az egyik trollod folyamatosan tajekoztat arrol mit muvelsz itt. Utoljara szoltam!!
Dec 01, 2014 01:09:11
Dec 01, 2014 01:09:26
Te most is részeg vagy Andi miatt.
Dec 01, 2014 01:09:26
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 01:11:19
Basszus, ha ez tenyleg Andi, akkor nagy szarban vagy, recskás!
Andinak: bocs a nénizésért XD
Andinak: bocs a nénizésért XD
Dec 01, 2014 01:11:19
sodika
Dec 01, 2014 01:11:43
Púpos, mégis mitől alakulna ki betegséged?
A magányosság fizikailag megy az ember szívére (ez nem metafória: konkrétan az izomkötegre, a szervre).
Na meló, csá.
Dec 01, 2014 01:11:43
töppedt buzigolyók
Dec 01, 2014 01:12:02
jiddise máme:
Endre bazmeg. TE SENKIJE NEM VAGY ANDINAK! NEM VAGY A HAVERJA, NEM VAGY A BARÁTJA, NEM VAGY A PASIJA. Egy kibaszott távoli ismerőse vagy, akivel egyszer együtt töltött pár napot. Mi a faszért kéne neki reagálnia a te segélykiáltásaidra? Te ekkora fogyaték vagy bazmeg? Miért nem kiáltozol Rocskaiéknak vagy anyádnak? Ők nem tudtak volna neked írni egy e-mailt, hogy "jól van Fifike, nagyon ügyes vagy"? Behalok, bazmeg.
Dec 01, 2014 01:12:02
Mikrocsip
Dec 01, 2014 01:12:29
nem tudom mi akkor szám ebben az andiban. tizenkettő egy tucat csaj, kb minden másodikkal jobban járnál pláne németben. be vagy szűkülve butapúp..
Dec 01, 2014 01:12:29
sodika
Dec 01, 2014 01:12:50
Mindegy, na.
Megyek C#-ozni.
csá
Megyek C#-ozni.
csá
Dec 01, 2014 01:12:50
-
Dec 01, 2014 01:13:02
Na meló, csá.
Na meló, csá.
LOL ez megmagyarázza mitől vagytok izomsorvadásosak : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dec 01, 2014 01:13:02
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 01:13:18
Egyébként több lehet a dologban a passzív egymás mellett élésnél, ahogy a korcs hazudja.
Andinéni folyamatosan posztolja ki a facebook falára a különböző eseményeket, amiken részt vesz vagy amiket szervez. Valószínűleg újabb orrplasztika terhe mellett megtiltotta a fasznyúzónak, hogy ezeknek akár csak a közelébe is menjen.
Andi
Dec 01, 2014 01:13:18
töppedt buzigolyók
Dec 01, 2014 01:15:09
Endre!
Csicskalángost neki! Fórizs powa!
Dec 01, 2014 01:15:09
Kémlégy
Dec 01, 2014 01:15:10
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Miért nem skypeolsz a törpével, bécigánnyal, ráczigánnyal, titánnal, vagy molnáreffel? Tudod, a barátaiddal. HÁT MEG AKARSZ HALNI???
Dec 01, 2014 01:15:10
sodika
Dec 01, 2014 01:15:58
Mi a faszért kéne neki reagálnia a te segélykiáltásaidra?
Hogy így is lehet.
Dec 01, 2014 01:15:58
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 01:16:04
x8)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Szedjél gyógyszert, Bronislaw prof. szerintem szívesen beállítja neked a megfelelő adagolást nyugtatóból és antidepresszánsokból és alkoholból.
sodika
Dec 01, 2014 01:16:46
Titánról pont annyira nem tudni semmit, mint RGL-ről.
Szerintem mindketten Moszkvában élnek, valami közös garzonban. :D
Dec 01, 2014 01:16:46
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 01:16:57
x8)
Amúgy a sok faszverés is árt a szívnek.
-
Dec 01, 2014 01:17:50
Hogy így is lehet.
Hogy így is lehet.
Magyarul, rá akartál akaszkodni, mint egyetlen gazdatestre berlinben. Küldted a nyavalygásaidat neki. Mire föl?! Anyád-apád a picsád alá tolt mindent harminc évig cserébe tönkrebasztad őket, hát oldja meg az életedet Andi? Mire föl tenné?!
Dec 01, 2014 01:17:50
sodika
Dec 01, 2014 01:18:26
És az különösen felidegesítette, amikor ezt egyre hosszabb levelekben részketeztem (arra gondolva, hogy előző alkalommal nem voltam elég egyértelmű).
De most már látom, hogy ez faszság volt, ilyeneket nem lehet írni egy embernek, mert őrültségnek hangzik.
Dec 01, 2014 01:18:26
Mikrocsip
Dec 01, 2014 01:19:03
Hogy így is lehet.
Hogy így is lehet.
hát a trolloktól nem lestél el shemmit? szégyentelen..
Dec 01, 2014 01:19:03
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 01:19:28
Régen az egyházi iskolákban mondták a papok, hogy a sok faszveréstől:
- púpos leszel
- megvakulsz
- kiszőrösödik a tenyered
Ha nem is 100%-ban, de igazuk lehet, mert Zsodi:
- púpos
- szemüveg nélkül már csak centikre lát
- a szőrös tenyér nem stimmel, de helyette izomsorvadásos, ügyetlen, állandóan görcsben álló pókujjakat növesztett
- púpos leszel
- megvakulsz
- kiszőrösödik a tenyered
Ha nem is 100%-ban, de igazuk lehet, mert Zsodi:
- púpos
- szemüveg nélkül már csak centikre lát
- a szőrös tenyér nem stimmel, de helyette izomsorvadásos, ügyetlen, állandóan görcsben álló pókujjakat növesztett
Dec 01, 2014 01:19:28
sodika
Dec 01, 2014 01:19:32
Nem, nem akartam fizikailag senkire, vagy senki lakására akaszkodni. Ez faszság.
Dec 01, 2014 01:19:32
-
Dec 01, 2014 01:19:40
Titánról pont annyira nem tudni semmit, mint RGL-ről.
Tudod te, paraszt, mennyibe kerül az élet Moszkvában?! Csak megszállni (Lotte) egy hétre három éves fizetésed volt. Hogy hogy megnézik a pofádat mielőtt beengednek?!
Nem beszélik a nyelvet. Rühellnek dolgozni. Te megbolondultál, te barom?
Dec 01, 2014 01:19:40
sodika
Dec 01, 2014 01:19:50
na mindegy
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Dec 01, 2014 01:19:50
Béla
(
x4)
Dec 01, 2014 01:20:00
x4)
Andinéni petyhüdtre kúrva odarogy Kemál mellé az ágyra, aki egy laza mozdulattal finoman betolja a már félig lankadt 24 centis farkát a követelőző nő szájába, aki bő nyállal, azonnal garatra véve elkezd klaffogva dolgozni a szerszámon. Aztán érzi, ahogyan a megkönnyebbült hímtag elernyed a szájüregében, lenyeli az ondót, és elégedetten megtörölve a száját meztelen mellére teszi a laptopot. Kemál közben hálásan szuszogva játszik Andinéni ánuszgyűrűjével, amire a nő zavartan, de élvezettel nyögve fészkelődik. Éppen megnyitja az e-mailjeit, és ott látja Örebro levelét, a fórumra irányító linkkel. Itt Andinéni elkezdi olvasgatni az autista hülyegyerek ömlengéseit, képzelgéseit és hazugságait róla. Néha felnevet, néha mérgesen káromkodik. Kemál kérdezi, mit olvas, ő pedig lefordtja a széles vállú, szőrős nagyfarkú töröknek. Az a harmadik 'lelki sérülés' után öblösen felröhög, és a markába véve a faszát, gyengéden behatol Andinéni seggébe. Majd elkezd diktálni: írd meg annak a kis dózerállú homokosnak, hogy miközben a szerelmi vallomásait olvastad, éppen seggbe kúrtalak a véreres farkammal! Andinéni elkezdett gépelni, de félúton a fájdalommal vegyes gyönyörtől abbahagyta, majd később kirántva a remegő hímvesszőt az ánuszából, hagyta, hogy szétterüljön a meleg ondó a mellkasán.
A hülye kis belehabarodott nyilvános faszkiverő pedig eszébe sem jutott, csak a feketeszemű, erős török profilját nézte szerelmesen, miközben az ujjaival a zacskójával játszogatva álomba szenderült.
A hülye kis belehabarodott nyilvános faszkiverő pedig eszébe sem jutott, csak a feketeszemű, erős török profilját nézte szerelmesen, miközben az ujjaival a zacskójával játszogatva álomba szenderült.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 01:20:41
x8)
Tehát akkor hogy is volt az orrtörés? :-)
Beszarnék ha kiderülne, hogy személyesen Andi ütött le.
Laci
Dec 01, 2014 01:20:53
Amúgy a sok faszverés is árt a szívnek.
Nem hinném xD
Híres angol mondás:
Twenty FAP a day keep the doctor away.
Dec 01, 2014 01:20:53
-
Dec 01, 2014 01:21:20
Te utolsó, követelőző, vérszopó elmebeteg zaklató. Téged meg kellene ölni.
Dec 01, 2014 01:21:20
sodika
Dec 01, 2014 01:21:43
Na jó, faszok vagytok.
Idén már soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Dec 01, 2014 01:21:43
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 01:22:23
Hogy így is lehet.
Hogy így is lehet.
Reményt adott? Mi ő, valamiféle lelki vezető? Egyszerűen megsajnált még tavaly, de már ezerszer megbánta. Rádmosolyog egy tüntetésen, erre te már beköltöznél a lyukába (mindkét értelemben xD). És csodálkozol, hogy nem kér belőled?
Dec 01, 2014 01:22:23
Mikrocsip
Dec 01, 2014 01:23:04
Na jó, faszok vagytok.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
akkor tök jól beosztottuk januárban xD
Dec 01, 2014 01:23:04
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 01:23:30
x8)
Andinéni petyhüdtre kúrva odarogy Kemál mellé az ágyra, aki egy laza mozdulattal finoman betolja a már félig lankadt 24 centis farkát a követelőző nő szájába, aki bő nyállal, azonnal garatra véve elkezd klaffogva dolgozni a szerszámon. Aztán érzi, ahogyan a megkönnyebbült hímtag elernyed a szájüregében, lenyeli az ondót, és elégedetten megtörölve a száját meztelen mellére teszi a laptopot. Kemál közben hálásan szuszogva játszik Andinéni ánuszgyűrűjével, amire a nő zavartan, de élvezettel nyögve fészkelődik. Éppen megnyitja az e-mailjeit, és ott látja Örebro levelét, a fórumra irányító linkkel. Itt Andinéni elkezdi olvasgatni az autista hülyegyerek ömlengéseit, képzelgéseit és hazugságait róla. Néha felnevet, néha mérgesen káromkodik. Kemál kérdezi, mit olvas, ő pedig lefordtja a széles vállú, szőrős nagyfarkú töröknek. Az a harmadik 'lelki sérülés' után öblösen felröhög, és a markába véve a faszát, gyengéden behatol Andinéni seggébe. Majd elkezd diktálni: írd meg annak a kis dózerállú homokosnak, hogy miközben a szerelmi vallomásait olvastad, éppen seggbe kúrtalak a véreres farkammal! Andinéni elkezdett gépelni, de félúton a fájdalommal vegyes gyönyörtől abbahagyta, majd később kirántva a remegő hímvesszőt az ánuszából, hagyta, hogy szétterüljön a meleg ondó a mellkasán.
Szalai Vivien nem rokonod véletlenül?
-
Dec 01, 2014 01:23:54
fáj hogy Béla prof nem jár messze az igazságtól púpszi? :))
Dec 01, 2014 01:23:54
tigris
Dec 01, 2014 01:24:30
miért kellett neked reményt adni, mikor tavaly ősszel végig azt magyaráztad, hogy mi irigyek vagyunk rád, mert olyan sikeres vérproofi programozó vagy.
mit kerestél a nyelviskola októberi fotóin, ha elvileg kibasztak?
miért hazudsz állandóan recskaboy?
most már tényleg írok andinak egy levelet. és megkérdezem az igazságról.
sőt felkérdezem, hogy miért akar neked fizikai károsodást okozni azzal, hogy semmibe veszi a segélykiáltásaidat.
egy boszorkány ez az andi ugye sodi?
mit kerestél a nyelviskola októberi fotóin, ha elvileg kibasztak?
miért hazudsz állandóan recskaboy?
most már tényleg írok andinak egy levelet. és megkérdezem az igazságról.
sőt felkérdezem, hogy miért akar neked fizikai károsodást okozni azzal, hogy semmibe veszi a segélykiáltásaidat.
egy boszorkány ez az andi ugye sodi?
Dec 01, 2014 01:24:30
Béla
(
x4)
Dec 01, 2014 01:24:38
x4)
Ennyikeh.
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 01:26:20
Dec 01, 2014 01:26:20
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 01:29:18
x8)
A válasz egy öklös volt, de nem oda ahová Sodi szerette volna, hanem orrba.
Kémlégy
Dec 01, 2014 01:29:33
Na jó, faszok vagytok.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Csak aztán nehogy infarktust kapj a magánytól :)
Dec 01, 2014 01:29:33
tigris
Dec 01, 2014 01:30:10
sodi szerinted a nyelviskola nem írta volna meg a zaklatónka, hogy rég ki vagy baszva?
nem írt senki a nyelviskolának, egyszerűen kiraktak mert tiszteletlen és buta voltál.
ennyi.
nem írt senki a nyelviskolának, egyszerűen kiraktak mert tiszteletlen és buta voltál.
ennyi.
Dec 01, 2014 01:30:10
Béla
(
x4)
Dec 01, 2014 01:30:39
x4)
Sneci, mennyiben fogadunk, hogy mikor december 24-én visszaérsz a magányos berlini délutáni bolyongásodból, és 4x nem mertél felcsengetni Andinénihez, mert rettegtél Kemál öklétől, akkor majd idejössz a fórumra, és beokádsz valami iszonyatos autista rohamot? Biztosan menni fog ez az idén Soha többet nem írsz ide?
Főleg, hogy Örebro holnap a mai kommentjeiddel fogja felhívni Andinénit.
Főleg, hogy Örebro holnap a mai kommentjeiddel fogja felhívni Andinénit.
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 01, 2014 01:32:44
x4)
Jó kis roham. Kár, hogy csak a végére futottam be.
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 01:32:58
Azért kurvára ijesztő a púpos logikája.
Adott egy szerencsétlen, jó lelkű ember (Andi néni), aki legyűrve az undorát, pátyolgatja egy kicsit, sőt, még meg is mutatja neki Berlint, társaságba viszi.
Erre a recskás komolyan azt gondolja, hogy innentől kezdve ez a személy felelős az ő összes problémája megoldásáért, rendelkezésre kell állnia, mint a magánbejáratú pszichológusa, sőt fizethet is helyette.
Igazi szociopata, pszichopata állat, akivel nem szabad normálisan viselkedni, mert ráakaszkodik az emberre, mint valami ocsmány kullancs.
Adott egy szerencsétlen, jó lelkű ember (Andi néni), aki legyűrve az undorát, pátyolgatja egy kicsit, sőt, még meg is mutatja neki Berlint, társaságba viszi.
Erre a recskás komolyan azt gondolja, hogy innentől kezdve ez a személy felelős az ő összes problémája megoldásáért, rendelkezésre kell állnia, mint a magánbejáratú pszichológusa, sőt fizethet is helyette.
Igazi szociopata, pszichopata állat, akivel nem szabad normálisan viselkedni, mert ráakaszkodik az emberre, mint valami ocsmány kullancs.
Dec 01, 2014 01:32:58
jiddise máme
(
x11)
Dec 01, 2014 01:34:55
x11)
Nem, nem akartam fizikailag senkire, vagy senki lakására akaszkodni. Ez faszság.
ne hazudj, sneckó, arra bazíroztál, hogy majd what?andi vendégszobájában tengeted az életed
visszakeressem az erről szóló posztodat?
Béla
(
x4)
Dec 01, 2014 01:36:10
x4)
Kérem ügyelni a helyes terminus technicusra: akaszkodó pióca.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 01:36:32
x8)
Ez tévedés, az pszichopaták lenyűgözően okosak. Sodi meg buta mint egy fél pár tornacipő.
-
Dec 01, 2014 01:36:50
Teljesen egyetértek, főleg mint olyan ember aki találkozott már ilyen bélféreggel.
A nagyobbik baj, hogy ha te összeszeded magad és mindennap megdolgozol az élhető életért és egy ilyen a közeledbe kerül, a társadalom elvárja, hogy oldd meg az életét neki is. (Nem a trollok: a társadalom, főleg a prolik, valami ősközösségi alapon.)
És ha elhajtod az élhetetlen kullancsot a gecibe mert mást se tud csak picsogni és sajnáltatni magát, ELKEZD FENYEGETNI, KÖVETNI ÉS ZAKLATNI. Az internet világában ez ugye már rohadt könnyű. Ilyenkor jó a helyi rk, a telefontanú, meg pár barát akik alapítványon keresztül fölveszik a védelmi pénzt és ha kell, gyilkolnak.
Dec 01, 2014 01:36:50
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 01, 2014 01:37:42
x4)
Én utoljára 6-8 éve jártam külföldön nyelvsuliba, azóta is élő kapcsolatokkal rendelkezem onnan. Te smalltalkon kívűl -bár ezt sem hiszem el- nem jutottál többre?
tigris
Dec 01, 2014 01:37:48
akaszkodó pióca :DD
igazad van SoDI, andi lesz a hibás a te maradandó betegségedért! kötelessége lenne pátyolgatni téged, hiszen például te is pátyolgattad beteg apád vagy éhező anyád!
igazad van SoDI, andi lesz a hibás a te maradandó betegségedért! kötelessége lenne pátyolgatni téged, hiszen például te is pátyolgattad beteg apád vagy éhező anyád!
Dec 01, 2014 01:37:48
jiddise máme
(
x11)
Dec 01, 2014 01:37:49
x11)
Hogy így is lehet.
Hogy így is lehet.
ezért kár volt Berlin, Germany környékére utaznod, ezt Pesten, Hungary környékén is elleshetted volna
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 01:39:44
Mit éreztél mikor berobogott veled a vonat Berlinbe és megtudtad, hogy Andi foglalt? Minden értelemben :)) Akkor is sajgott a púpod a magánytól? Lecsaptad volna a fasziját, ugye?
Dec 01, 2014 01:39:44
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 01, 2014 01:40:29
x4)
Azért a másik Kissről sem kéne elfeledkezni.
"Balázs Kiss
28 mins · Edited ·
Ez is mind zsidó, a képen épp tanácskoznak azon, hogy szerezzék meg a teljhatalmat hazánk felett, lépésről lépésre mit kell tenni ehhez : média, mozgalmak, álcivil szervezetek, politikai reklámkampányok, szervezett kampánycélú hamisítások, suttogó propaganda, minden állancsíny technika. Hát így bízzunk a balliberálisokban. Köztük az az amcsi victoria nuland, aki az uniót azért szidta mert nem vezetett be szankciókat ! Magyarország ellen, amiért nem vagyunk liberálisak."
"Balázs Kiss
28 mins · Edited ·
Ez is mind zsidó, a képen épp tanácskoznak azon, hogy szerezzék meg a teljhatalmat hazánk felett, lépésről lépésre mit kell tenni ehhez : média, mozgalmak, álcivil szervezetek, politikai reklámkampányok, szervezett kampánycélú hamisítások, suttogó propaganda, minden állancsíny technika. Hát így bízzunk a balliberálisokban. Köztük az az amcsi victoria nuland, aki az uniót azért szidta mert nem vezetett be szankciókat ! Magyarország ellen, amiért nem vagyunk liberálisak."
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 01:40:54
Én utoljára 6-8 éve jártam külföldön nyelvsuliba, azóta is élő kapcsolatokkal rendelkezem onnan. Te smalltalkon kívűl -bár ezt sem hiszem el- nem jutottál többre?
smalltalk
- Ööööö, hehehe encsuldikunk öööö jaaaaaa öööö hehe sőne vetter.
- Hallo Endre. Alles OK mit dir?
- Ööööö ferstéhe niht hehehe ööööö...
- Tschüß, bis morgen!
- ...
Dec 01, 2014 01:40:54
tigris
Dec 01, 2014 01:41:12
remélem a pofájába vágtad, hgoy nem okozhat neked maradandó károsodást azzal, hogy nem engedi meg, hogy hozzzáköltözz! na és aztán okozott maradandó károsodást, mikor orron vágott, te kis AKASZKODÓ PIÓCA
Dec 01, 2014 01:41:12
jiddise máme
(
x11)
Dec 01, 2014 01:41:13
x11)
sneck, amúgy gratula, ma is bevonzottad a trollok röhögpgörcseit :)
-
Dec 01, 2014 01:41:17
Mit éreztél mikor berobogott veled a vonat Berlinbe és megtudtad, hogy Andi foglalt? Minden értelemben :)) Akkor is sajgott a púpod a magánytól? Lecsaptad volna a fasziját, ugye?
EGYEDÜL az elvesztett gazdatestet sajnálta.
Dec 01, 2014 01:41:17
Béla
(
x4)
Dec 01, 2014 01:41:28
x4)
Azért tud manipulálni a kis náci féreg. Nézd csak meg, milyen faszán megél még harmincvalahány évesen is abból, hogy öregasszonyokban megpróbál lelkiismeretfurdalást kelteni, majd kegyetlenül leszívva a vérüket, pénztárcájukat, odébbálljon.
Most azért picsog a kis autista fóka, mert Andinéni átlátott a szitán, és elhajtotta a fenébe, plusz kicsinek találta a farkát is.
Zulu
(
x15)
Dec 01, 2014 01:43:55
x15)
tévedés, van köztük ostoba és okos egyaránt.
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 01:47:18
Azért a másik Kissről sem kéne elfeledkezni.
"Balázs Kiss
28 mins · Edited ·
"Balázs Kiss
28 mins · Edited ·
Na még ez is! Endi, ezt a búzavirágot miért nem viszed ki magaddal Berlin, Germany környékére? Néha fújatnád magad vele, aztán meg kicsaphatnád valamelyik kamionparkolóba. Megkeresné a lakbért.
Dec 01, 2014 01:47:18
Mikrocsip
Dec 01, 2014 01:48:31
lüszi még mindig tortazselével főzi a borsófőzeléket?
Dec 01, 2014 01:48:31
116 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tehát nem bírja a nyomulásod. Bizonyára nem tekint rád férfiként. A nők nem nagyon bírják ám a picsogó buzikat, csak úgy szólok. Ha esetleg lesz egy Andi 2.0 akkor ne azzal kezdj, hogy odaköltöznél és adjon valamit enni.