Idióta. Egyrészt a napi 2 napi 3 dokumentálással, meg saját projekttel együtt. Másrészt most decembertől kicsit több időm lesz mindenre. Harmadrészt itt odakoncentrálós munkaidőről beszélünk, amikor keményen a feladatra koncentrálok, nem tengős-lengős ügyeleti munkáról, mint amikor a portálfülkédben ülsz, hülyegyerek.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
meg kinek?
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Én egyetlen dolgon nem röhögnék veled kapcsolatban, és az az, ha összehoznál egy Google/Apple szintű shaját megoldást valami elbaszott autista ötletedből, ami senki másnak nem jutott volna eszébe.
Egyébként az egész életed egy vicc, azzal együtt, hogy a főnökurak mindig pont annyit fizetnek, amennyi a lakbérre kell. Tudod, ezt hogy hívják? Koszt-kvártély, bazmeg.
Kiss úr nem ismeri ezt a folyamatot!!
Tipikusan milliós értékű rendszert üzemeltet az, akinek a "szerverese" nem hajlandó felrakni egy kiegészítést szükség esetén és aki egy ilyen gány megoldást elfogad.
én a helyedben nem csodálkoznék, hogy napi 3 óra melóval totállájdéndzsörben vagy
olyanról hallottál már, hogy emberek naponta 8-10 órát töltenek odakoncentrálós munkával? igaz, ők nincsenek lájfdéndzsörben és nem krumplin élnek meg mások odavetett alamizsnájából
gondolom az infóstrolloknak, hogy mekkora profi :)
gecire szánalmas, hogy ezt vérprofi informatikusként nem tudod magadtól
A szó amit keresel: köszönöm. Németül danke. Héberül meg szépen megkeresed
Bazmeg, ha van projektem, akkor napi 12-14 órát melózom, ha nincs, akkor napi 6 órát töltök azzal, hogy fejlesszem a skilljeimet, és komplexebb projekteket tudjak elvállalni. Most is melózok, mert határidő közeleg. Erre te itt arra vered magad, hogy hülyék vagyunk, mert a napi KÉT ÓRA MELÓ, az nem is kettő, hanem HÁROM, adminisztrálással és Shaját Megoldással együtt? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
De most már elhiszed, hogy idióta vagy? Hogy mindenféle utánaolvasás vagy a konkrét rendszer ismerete nélkül egyből megmondjuk, hogy miért szar amit csináltál?
Ha 130 ezer forint, tehát 400 euró volt a berlini átlagod (paródiarovat), akkor mennyi szükséges a havi megélhetésedhez? Mennyit kéne megkeresned, hogy a kajádat és a lakhatásodat is tudd állni?
Egyébként meg hazug vagy Zsodi! Te vallottad be, hogy kizárólag a lakhatásodra tudod összekapirgálni a pénzt, a kajádat, és anno a nyelvsulit és a bérletedet nem te fizeted. Ahogy a ruházkodásodat, higiéniádat (LOLLLER) sem.
Tehát mennyit kéne megkeresned, hogy önfenntartó legyél?
Mi az a portálfülke?
Bemész a kék ajtón, kijössz a narancssárgán... evidenciákat...
Havi 1200-1500 euró alatt homeless kategória vagy Németországban. Szóval még úgy plusz egy ezrest. :-)
Szájjal.
Megtaláltad a legrelevánsabb megoldást. Hogyan kívánod beadni az ügyfélnek, hogy szeretnéd áttelepíteni a szerverének egy részét, ha egy PHP-kiegészítésre nem tudtad rávenni?
Azon keresztül vezet az út a gázai piramisokhoz.
Annyi a bevételem, mint a tavalyi vendéglátómnak.
És ez napi 2 óra koncentrálós melóval. Ráadásul decemberben lesz végre időm pörögni is.
Valamiféle féregjárat, amin sodi közlekedik. A kék portál Laci torka, a narancssárga meg Laci ánusza.
Három dolgot állítottam.
.
1. A faszodat
Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy SQL-parancsokból ezek a DATA.BAK-ok kezelhetőek.
Akkor jön a díler?
Még inkább Jürgenre a jóképű portásra, buzikám.
Ahová téged soha senki nem ültetne be
Egy ilyen harmadik generációs értelmiségi csak nem elmélkedik udvari budira emlékeztető portásfülkéken?
Te ki akartál térni a kvantumfizikára és a húrelméletre, csak nem akartál minket, ostobákat zavarba hozni.
Hű, geci tekernem kell egy lehozós cigit mert ez így már kezd kicsit sok lenni.
Miért? Október-novemberben mivel ment el az idő?
Mert hogy nem nyelviskolával és tanulással, azt tudjuk.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Te is fogsz magadnak egy faszit, aki beszáll a költségekbe? :)
A te hátad, hogy bírja a biciklizést? Főleg majd a berlini télben lesz igazán maradandó élmény. Vagy te menő programozóként megengedheted magadank a bérletet?
DE tágággyá, tágággyá pedig ottvan a zárójelentés amit még Berlinbe adtak rúlla!
Nem is rossz ötlet XD
Egy adatbázisszerverről készült mentés kezelhető az adatbázisszerver eszközeivel? Bámulatos, hol tart már a tudomány.
Most már elárulhatom. Mert vége.
A Kapitel Zwei-ből szeptember végén tényleg eltanácsoltak, mert nem bírták a Facebook-on az trollüzenetek nagy mennyiségét kezelni. Tök elkeseredetten írtam a főnöknek SMS-t, hogy mégsem kell a pénz, Anditól elbúcsúztam, hogy nem haragszom rá, amiért nem volt túl kedves, valamint a szállásadómnak írtam SMS-t, hogy mégsem megyek, tartsa meg az 50 eurós előleget, és elindultam a pályaudvarra.
Már sorszámot téptem, amikor megcsörrent a telefon. A főnök volt. Túl késő, már elküldte a pénzt. Csörgött még egyet, Andi volt, aki elmondta, hogy ő a helyemben nem hagyná legyőzni magát. Végül ez a két dolog együtt (a pénz is itt van már, és Andi sem szarik teljesen arra, hazamegyek-e) meggyőztt arról, hogy maradjak, és ezért beiratkoztam egy másik nyelvsuliba, ahol októberben és novemberben elvégeztem ismét egy B2-es tanfolyamot. (Jobb is így, legalább a középszintem így tényleg elmélyült.) Ennek múlt héten lett vége.
Decemberben tényleg szünetet tartok a tanfolyamokkal, mert kell az idő a nyugodt álláskeresésre például. Meg hogy januárra képezzek újra egy kevés pénzügyi tartalékot a felélt helyett.
Hazug, hazug Púp!
Ugyanezt a béna hazugságot nyomtad októberben és novemberben is. Ráadásul láttuk az erősen feltupírozott exceledet is. Ne minket nézz hülyének, recskás!
Nem úgy volt, hogy leszarod, honnan jönnek az adatok, és nem fogod átíratni vele a milliós rendszerét?
Szólj hozzá. :)
Oké, hogy kezelhető, erről írtam 5 oldal leírást az ügyfélnek is, de hogy automatizálható is? Na, ez az ötlet eszembe sem jutott, ezért snecigeci tényleg segített.
Ezeket a hazugságokat már te magad is elhiszed, odáig jutottál.
Hol a papír a B2-ről?
És azért hagytad ott őket puffogva mert vissza akartak küldeni a kezdők közé, a bevándorlókhoz.
Sajnos nem sok.
De alapvetően nélküle is van élet.
Ez mégis csak Berlin. :)
Ne hazudj, a "tartalékaid" már hónapokkal ezelőtt elfogytak. Mi még emlékszünk, amikor számolgatnod kellett a filléreket október végén, és már akkor is az volt a duma, hogy a három hónap alatt elvert pénzednek fele kölcsön volt!
A szádban mélyült el a trollfasz ratyikám, az a nagy helyzet. Egyébként nyugodtan keress majd munkát, másik nyelviskolát. Így is, úgy is szétbasszuk az életedet mert ezt érdemled.
Finoman szólva is vicces, amikor a kisszobában lakó szakadt csöves gánymester portásozza a szakmájukban sikeres trollokat. Anyádnak megvetted már az okostelefont? Mert én már vettem néhányat karácsonyra, és nem magamnak.
Egy véjpjofi pjogjamozót meglep, hogy automatizálhatóak a feladatok programok segítségével? Ez már kezd sok lenni az autizmusból.
BTW, Zulu adta neked ezt az ötletet, bunkócska.
Napi szinten sír miatta, aztán kiveri rá, majd kis idő múlva ismét kiveri Andi pasijára.
És azért hagytad ott őket puffogva mert vissza akartak küldeni a kezdők közé, a bevándorlókhoz.
Nem. A reklámjaimban is látható szőke irodavezető csaj leült velem, és elmondta, hogy a hétvégén a Facebook-on és email-en is ekkora mennyiségű zaklatást kaptak, amit már nem tudnak kezelni. Mondom, azt javaslom, ignorálák ezeket. Ő meg hogy ő inkább azt szerette volna nekem tanácsolni, hogy keressel egy másik nyelviskolát, és mi erről a véleményem.
Éppen Andival is harag volt valamiért, így ez a kettő együtt elindított engem a pályaudvarra suli után rögtön. Az SMS-eket (a főnöknek, a szállásadónak, és Andinak) még az órán megírtam. Épp sorra kerültem volna a sorszámommal, és vettem volna a jegyet, amikor csoda történt, és megkaptam egymás után ezt a két telefont. Mint egy filmben. :)
és te mit fogsz kiadni? a faszodat?
Majd a bíró bácsi megkapja, nyugi. :)
Is. Meg a seggét, száját. RGL is hímringyó volt haláláig.
Volt? Tehát már nincs harag andi nénivel?
Trollok, itt az idő, hogy megháláljuk snecinek ezt a sok vidám órát. Szerintem közölni kéne Andi nénivel (és a barátaival is!), hogy sneci felfedezte benne a nőt. Esetleg marketing-videót is lehet neki küldeni, ha a szeretett koboldunk még nem merte volna megmutatni neki azt, amire a legbüszkébb.
Hátha sikerül elérni, hogy egymásra találjon ez a két lélek. Trolprofilra fel!
Na és édesanyád mit kap tőled karácsonyra?
Ne terelj.
Szóval mégis befostál attól, hogy a KZwei-t alibinek használtad, stróhmannak... és nincs mögötte semmi. Mégiscsak be vagy szarva hogy szólunk a bírónak hogy hazudtál, amúgy a K2-t megkereste volna a hatóság és elmondták volna hogy hazudtál. Izé, el FOGJÁK mondtani, hogy hazudtál.
Ezekben a fizetős sulikban nincsenek integrációs tanfolyamos csóró arabok. Tudod, kik járnak ősszel, napközben ilyenekre? Jól menő vállalkozók, ezek mellett otthon lévő háztartásbeli asszonyok, vagy ezek gyerekei. :)
Azt, hogy végre először az elmúlt három évtizedben nem fog az idióta hülyegyerek fia kuncsorogni ajándékért és bejgliért. Élete legszebb karácsonya lesz Gyöngyinek.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Kivéve a kezdő csoportban, ahová be akartak tenni, veled egy szellemi és anyagi szintű bevándorlók közé, akik drogpénzből vagy szopásból fizették a nyelviskolát.
Hogy kint marad Berlin, Germany közelében.
És te melyik voltál? Jól menő vállalkozó? :)
:D :D :D
Szép bemutatkozás
Ez elég zavaros, tekintve, hogy nagyon nehéz visszafognom magam, és nem egy akaszkodó piócának lennem, ahogyan ő jellemez engem, úgyhogy a jelenlegi helyzetet csendes távolról tolerálásnak nevezném inkább. Nem baszogatom naponta faszságokkal, szerébe ő sem okoz nekem naponta lelki sebeket, szóval ez inkább a klasszikus békés egymás mellett élés. Hogy ezt így lehet-e a harag hiányának nevezni, hát, nem tudom.
A többiek is olyanok voltak, hogy itteni meló nélkül is itt tudnak lenni, és én is. Úgyhogy mondhatjuk így is akár.
Szóval hidegrázást kap tőled és neked kellett pár hónap, hogy ez világos legyen.
Vazze, ez nagyon durva.
Lelki sebek :DDD Te szerelmes autista te :DD
Nem, nemtőlem, hanem bizonyos fajta viselkedéstől, amire viszont sajnos a személye majdhogynem leküzdhetetlenül erős késztetést épített fel bennem.
És ebben a suliban milyen a szociális élet? Vannak rendezvények? xD
Nem lenne nehéz megtalálni, ha nem lenne hazugság. Szóval... hol a B2?
Persze, és sokkal több, asztal alá bújó beszélgetőpartner akad, mint a másikban.
Lelki sebek :) Te kis pátyi (gay)romeó :)
Már semmilyen,
Mondom, vége. Decemberben már tényleg nem járok.
sodika
Nov 30, 2014 23:53:27
napi 2 órát dolgozik, és most azt mondja, hogy éppen rákapcsol.
Idióta. Egyrészt a napi 2 napi 3 dokumentálással, meg saját projekttel együtt. Másrészt most decembertől kicsit több időm lesz mindenre. Harmadrészt itt odakoncentrálós munkaidőről beszélünk, amikor keményen a feladatra koncentrálok, nem tengős-lengős ügyeleti munkáról, mint amikor a portálfülkédben ülsz, hülyegyerek.
Nov 30, 2014 23:53:27
jiddise máme
(
x11)
Nov 30, 2014 23:53:38
x11)
mondd, sneckó, ilyenkor mit akarsz bizonyítani?
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Nov 30, 2014 23:53:39
x8)
Hát nekem lövésem nincs ezekhez az infós cuccokhoz, de majdnem biztos vagyok benne, hogy két hét alatt elérném a szintedet Szódáj.
Zulu
(
x15)
Nov 30, 2014 23:54:39
x15)
Úgy írtam meg a C#-ot, hogy tök mindegy, milyen stukturájú a tábla, nyomja ki szépen. Ezt meg utána azért tudom feldolgozni PHP-ban, mert amit én terveztem, azt naná már hogy meg tudom.
Ugyanakkor, abban, amit snecigeci írt, nevezesen hogy ezt az SQL Management Studio-s baszást meg tudom esetleg spórolni az ügyfélnek, és C#-ból a megfelelő SQL parancs kiadásával automatikussá tudom tenni a folyamatot, van valami.
Most rá is szánok gyorsan egy órát, hátha meg tudom oldani. :)
Ugyanakkor, abban, amit snecigeci írt, nevezesen hogy ezt az SQL Management Studio-s baszást meg tudom esetleg spórolni az ügyfélnek, és C#-ból a megfelelő SQL parancs kiadásával automatikussá tudom tenni a folyamatot, van valami.
Most rá is szánok gyorsan egy órát, hátha meg tudom oldani. :)
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Nov 30, 2014 23:54:43
x8)
mondd, sneckó, ilyenkor mit akarsz bizonyítani?
meg kinek?
töppedt buzigolyók
Nov 30, 2014 23:54:59
Nem lesz rá okotok. :)
Én egyetlen dolgon nem röhögnék veled kapcsolatban, és az az, ha összehoznál egy Google/Apple szintű shaját megoldást valami elbaszott autista ötletedből, ami senki másnak nem jutott volna eszébe.
Egyébként az egész életed egy vicc, azzal együtt, hogy a főnökurak mindig pont annyit fizetnek, amennyi a lakbérre kell. Tudod, ezt hogy hívják? Koszt-kvártély, bazmeg.
Nov 30, 2014 23:54:59
NAV
Nov 30, 2014 23:55:25
Arról hallottál már, hogy a munkaidőt ki lehet számlázni?
Kiss úr nem ismeri ezt a folyamatot!!
Nov 30, 2014 23:55:25
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 30, 2014 23:55:32
x9)
Jó, majd milliókért, és ha időmilliomos leszek, áttervezem neki a milliós rendszerét. :)
Tipikusan milliós értékű rendszert üzemeltet az, akinek a "szerverese" nem hajlandó felrakni egy kiegészítést szükség esetén és aki egy ilyen gány megoldást elfogad.
jiddise máme
(
x11)
Nov 30, 2014 23:55:42
x11)
én a helyedben nem csodálkoznék, hogy napi 3 óra melóval totállájdéndzsörben vagy
olyanról hallottál már, hogy emberek naponta 8-10 órát töltenek odakoncentrálós munkával? igaz, ők nincsenek lájfdéndzsörben és nem krumplin élnek meg mások odavetett alamizsnájából
Hiénaverő
Nov 30, 2014 23:55:51
Miért a trolloknak bizonygatod a szaktudásod, és miért nem a megrendelőknek? Ja hogy ők tudják mennyit ér a "tudásod", ezért élsz krumplin. Ez shiker!
Nov 30, 2014 23:55:51
sodika
Nov 30, 2014 23:56:18
Na mindegy, szóval snecigeci jó ötletet adott.
A DATA.BAK feldolgozását valószínűleg tényleg meg lehet oldani egyszerűen C#-ból, és ez nagyot tudna dobni az ügydél komfortézetén. (Az, hogy a PHP oldalon kattintania kell kettőt, nem rontja a komfortérzetet, egy hülyeség, de az SQL Maganement Studio-ban tényleg sokat kell, 4 oldalon keresztül részleteztem az ügyfélnek, mikor hova kattintson, így tényleg remek ötlet, hogy ettől esetleg meg tudom szabadítani őt.)
A DATA.BAK feldolgozását valószínűleg tényleg meg lehet oldani egyszerűen C#-ból, és ez nagyot tudna dobni az ügydél komfortézetén. (Az, hogy a PHP oldalon kattintania kell kettőt, nem rontja a komfortérzetet, egy hülyeség, de az SQL Maganement Studio-ban tényleg sokat kell, 4 oldalon keresztül részleteztem az ügyfélnek, mikor hova kattintson, így tényleg remek ötlet, hogy ettől esetleg meg tudom szabadítani őt.)
Nov 30, 2014 23:56:18
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Nov 30, 2014 23:56:51
x8)
Az egyetlen dolog amin nem röhögnék Sodival kapcsolatban az lenne, amikor felköti magát a gázcsőre valamelyik berlini lyukban, ahol éppen héderel.
Túl gyors és kegyes halál lenne egy ekkora patkánynak.
Túl gyors és kegyes halál lenne egy ekkora patkánynak.
jiddise máme
(
x11)
Nov 30, 2014 23:57:06
x11)
meg kinek?
gondolom az infóstrolloknak, hogy mekkora profi :)
jiddise máme
(
x11)
Nov 30, 2014 23:58:17
x11)
gecire szánalmas, hogy ezt vérprofi informatikusként nem tudod magadtól
Kiss Kender Farkas
Nov 30, 2014 23:58:51
A szó amit keresel: köszönöm. Németül danke. Héberül meg szépen megkeresed
Nov 30, 2014 23:58:51
töppedt buzigolyók
Nov 30, 2014 23:58:54
Bazmeg, ha van projektem, akkor napi 12-14 órát melózom, ha nincs, akkor napi 6 órát töltök azzal, hogy fejlesszem a skilljeimet, és komplexebb projekteket tudjak elvállalni. Most is melózok, mert határidő közeleg. Erre te itt arra vered magad, hogy hülyék vagyunk, mert a napi KÉT ÓRA MELÓ, az nem is kettő, hanem HÁROM, adminisztrálással és Shaját Megoldással együtt? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nov 30, 2014 23:58:54
Zulu
(
x15)
Nov 30, 2014 23:59:07
x15)
De most már elhiszed, hogy idióta vagy? Hogy mindenféle utánaolvasás vagy a konkrét rendszer ismerete nélkül egyből megmondjuk, hogy miért szar amit csináltál?
sodika
Nov 30, 2014 23:59:55
Na, még a doksit is megtaláltam hozzá, úgyhogy iszom egy kávét, és egy halálom, egy-másfél órát rászánok, hátha összejön.
msdn.microsoft.com/en-us/library/ms156421.aspx
Tök boldog lenne az ügyfél, ha tudnék neki dobni egy emailt, hogy "figyelj, na, még ennél is sokkal egyszerűbb lett". :)
Kösz az ötletet. Ez a lehetőség magamtól nem jutott eszembe, ezért rá sem kerestem, hogy lehet-e ilyet. De már látom, hogy lehet.
Na meló, csá.
Tök boldog lenne az ügyfél, ha tudnék neki dobni egy emailt, hogy "figyelj, na, még ennél is sokkal egyszerűbb lett". :)
Kösz az ötletet. Ez a lehetőség magamtól nem jutott eszembe, ezért rá sem kerestem, hogy lehet-e ilyet. De már látom, hogy lehet.
Na meló, csá.
Nov 30, 2014 23:59:55
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 00:00:04
Egyébként a 130 az eddigi berlini átlagom volt, de épp most kapcsolok rá, hogy jóval magasabb legyen.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Ha 130 ezer forint, tehát 400 euró volt a berlini átlagod (paródiarovat), akkor mennyi szükséges a havi megélhetésedhez? Mennyit kéne megkeresned, hogy a kajádat és a lakhatásodat is tudd állni?
Egyébként meg hazug vagy Zsodi! Te vallottad be, hogy kizárólag a lakhatásodra tudod összekapirgálni a pénzt, a kajádat, és anno a nyelvsulit és a bérletedet nem te fizeted. Ahogy a ruházkodásodat, higiéniádat (LOLLLER) sem.
Dec 01, 2014 00:00:04
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 00:00:28
Mi az a portálfülke?
Dec 01, 2014 00:00:28
töppedt buzigolyók
Dec 01, 2014 00:01:28
Mi az a portálfülke?
Bemész a kék ajtón, kijössz a narancssárgán... evidenciákat...
Dec 01, 2014 00:01:28
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:02:14
x8)
December elseje van Sodi, rádadásul hétfő. Ez ideális nap a felpörgésre.
-
Dec 01, 2014 00:03:43
Most is omáéknál lehet, új helyen ha nem gazdatest már rég kértek volna lakbért és kauciót.
Mivel fizeted ki omáéknak a 2 ingyen napot?
Dec 01, 2014 00:03:43
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 01, 2014 00:04:07
x9)
Mi az a portálfülke?
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:04:12
x8)
Havi 1200-1500 euró alatt homeless kategória vagy Németországban. Szóval még úgy plusz egy ezrest. :-)
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:05:02
x8)
Szájjal.
-
Dec 01, 2014 00:06:27
Jól befürödtek a kelet-európai csövessel...
Dec 01, 2014 00:06:27
sodika
Dec 01, 2014 00:06:28
Kohnspirátor :
Nem figyelsz.
Három dolgot állítottam.
1) A berlini lakhatásomra a berlini tartózkodásom alatt kerestem meg a pénzt.
2) Egyéb költségeimre korábban spóroltam össze.
3) Most decembertől fel kell pörögnöm, mert elfogytak a tartalékaim.
Minden mást csak te olvastál hozzá a fejedben.
Nem figyelsz.
Három dolgot állítottam.
Dec 01, 2014 00:06:28
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 01, 2014 00:06:51
x9)
Na, még a doksit is megtaláltam hozzá, úgyhogy iszom egy kávét, és egy halálom, egy-másfél órát rászánok, hátha összejön.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Megtaláltad a legrelevánsabb megoldást. Hogyan kívánod beadni az ügyfélnek, hogy szeretnéd áttelepíteni a szerverének egy részét, ha egy PHP-kiegészítésre nem tudtad rávenni?
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 00:07:01
Schodi! Nem is mondtad, hogy Berlin ennyire fasza hely, hogy csak lakbérre kell költeni. Kaja ingyen megy a lakásba, nyelviskolában pedig még ők fizetnek a bejárásért ;)
Tényleg, mi a helyzet a nyelviskolában? Mostanában nincsenek közös összeröffenések? :))
Tényleg, mi a helyzet a nyelviskolában? Mostanában nincsenek közös összeröffenések? :))
Dec 01, 2014 00:07:01
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:07:05
x8)
Mi az a portálfülke?
sodika
Dec 01, 2014 00:07:46
Havi 1200-1500 euró alatt homeless kategória vagy Németországban.
És ez napi 2 óra koncentrálós melóval. Ráadásul decemberben lesz végre időm pörögni is.
Dec 01, 2014 00:07:46
-
Dec 01, 2014 00:08:24
Valamiféle féregjárat, amin sodi közlekedik. A kék portál Laci torka, a narancssárga meg Laci ánusza.
Dec 01, 2014 00:08:24
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 00:08:32
Három dolgot állítottam.
.
1. A faszodat
Dec 01, 2014 00:08:32
sodika
Dec 01, 2014 00:08:42
Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy SQL-parancsokból ezek a DATA.BAK-ok kezelhetőek.
Dec 01, 2014 00:08:42
sodika
Dec 01, 2014 00:09:05
Portásfülkére gondoltam, faszok. :)
Dec 01, 2014 00:09:05
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 00:10:03
Ráadásul decemberben lesz végre időm pörögni is.
Akkor jön a díler?
Dec 01, 2014 00:10:03
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:11:00
x8)
Még inkább Jürgenre a jóképű portásra, buzikám.
sodika
Dec 01, 2014 00:11:04
Pont az bátorított maradásra, hogy ő évek óta él ennyiből idekint. (Jó, bérlet helyett sokszor biciklizik, ilyesmi, de egyébként elvan, mint hal a vízben) Úgy, hogy nekem ez mostantól csak több lesz.
Dec 01, 2014 00:11:04
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 00:11:09
Ahová téged soha senki nem ültetne be
Dec 01, 2014 00:11:09
-
Dec 01, 2014 00:11:34
Egy ilyen harmadik generációs értelmiségi csak nem elmélkedik udvari budira emlékeztető portásfülkéken?
Te ki akartál térni a kvantumfizikára és a húrelméletre, csak nem akartál minket, ostobákat zavarba hozni.
Dec 01, 2014 00:11:34
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:11:46
x8)
Hű, geci tekernem kell egy lehozós cigit mert ez így már kezd kicsit sok lenni.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 01, 2014 00:11:51
x16)
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 01, 2014 00:14:16
x16)
Endre, egy 1-től 10-ig tartó skálán szerinted mennyire nevetséges és szánalmas, hogy 28 félév egyetem és 4 év vérprofi vállalkozói munka után hónap első napján azon kell paráznod, hogy befut-e Western Union a pénz a gányolásért, vagy sem?
Mégis hogyan lehet, hogy nincs pár milliód a bankban szabad tartalékként?
Vazze, nekem egyetemista koromban se volt olyan, hogy ne lett volna pár százezrem félrerakva, pedig lusta voltam, én nem is dolgoztam semmi rendszereset tanulás mellett.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Mégis hogyan lehet, hogy nincs pár milliód a bankban szabad tartalékként?
Vazze, nekem egyetemista koromban se volt olyan, hogy ne lett volna pár százezrem félrerakva, pedig lusta voltam, én nem is dolgoztam semmi rendszereset tanulás mellett.
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 00:14:28
Pont az bátorított maradásra, hogy ő évek óta él ennyiből idekint. (Jó, bérlet helyett sokszor biciklizik, ilyesmi, de egyébként elvan, mint hal a vízben) Úgy, hogy nekem ez mostantól csak tz.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
x8)
Pont az bátorított maradásra, hogy ő évek óta él ennyiből idekint. (Jó, bérlet helyett sokszor biciklizik, ilyesmi, de egyébként elvan, mint hal a vízben) Úgy, hogy nekem ez mostantól csak több lesz.
A te hátad, hogy bírja a biciklizést? Főleg majd a berlini télben lesz igazán maradandó élmény. Vagy te menő programozóként megengedheted magadank a bérletet?
-
Dec 01, 2014 00:14:51
DE tágággyá, tágággyá pedig ottvan a zárójelentés amit még Berlinbe adtak rúlla!
Dec 01, 2014 00:14:51
Laci
Dec 01, 2014 00:17:14
Nem is rossz ötlet XD
Dec 01, 2014 00:17:14
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 01, 2014 00:19:39
x9)
Egy adatbázisszerverről készült mentés kezelhető az adatbázisszerver eszközeivel? Bámulatos, hol tart már a tudomány.
sodika
Dec 01, 2014 00:19:49
A Kapitel Zwei-ből szeptember végén tényleg eltanácsoltak, mert nem bírták a Facebook-on az trollüzenetek nagy mennyiségét kezelni. Tök elkeseredetten írtam a főnöknek SMS-t, hogy mégsem kell a pénz, Anditól elbúcsúztam, hogy nem haragszom rá, amiért nem volt túl kedves, valamint a szállásadómnak írtam SMS-t, hogy mégsem megyek, tartsa meg az 50 eurós előleget, és elindultam a pályaudvarra.
Már sorszámot téptem, amikor megcsörrent a telefon. A főnök volt. Túl késő, már elküldte a pénzt. Csörgött még egyet, Andi volt, aki elmondta, hogy ő a helyemben nem hagyná legyőzni magát. Végül ez a két dolog együtt (a pénz is itt van már, és Andi sem szarik teljesen arra, hazamegyek-e) meggyőztt arról, hogy maradjak, és ezért beiratkoztam egy másik nyelvsuliba, ahol októberben és novemberben elvégeztem ismét egy B2-es tanfolyamot. (Jobb is így, legalább a középszintem így tényleg elmélyült.) Ennek múlt héten lett vége.
Decemberben tényleg szünetet tartok a tanfolyamokkal, mert kell az idő a nyugodt álláskeresésre például. Meg hogy januárra képezzek újra egy kevés pénzügyi tartalékot a felélt helyett.
Dec 01, 2014 00:19:49
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 00:20:06
Kohnspirátor :
Nem figyelsz.
Három dolgot állítottam.
Nem figyelsz.
Három dolgot állítottam.
Hazug, hazug Púp!
Ugyanezt a béna hazugságot nyomtad októberben és novemberben is. Ráadásul láttuk az erősen feltupírozott exceledet is. Ne minket nézz hülyének, recskás!
Dec 01, 2014 00:20:06
Kémlégy
Dec 01, 2014 00:20:31
Tök boldog lenne az ügyfél, ha tudnék neki dobni egy emailt, hogy "figyelj, na, még ennél is sokkal egyszerűbb lett".
Nem úgy volt, hogy leszarod, honnan jönnek az adatok, és nem fogod átíratni vele a milliós rendszerét?
Dec 01, 2014 00:20:31
sodika
Dec 01, 2014 00:20:47
Oké, hogy kezelhető, erről írtam 5 oldal leírást az ügyfélnek is, de hogy automatizálható is? Na, ez az ötlet eszembe sem jutott, ezért snecigeci tényleg segített.
Dec 01, 2014 00:20:47
nem infós troll
Dec 01, 2014 00:21:20
11 éves koromban nortonban meghackeltem a Supaplex nevű játékot, mert nem volt kedvem végigmenni mind a 111 pályán. Esküszöm menőbb pjogjamozó voltam mint te most.
Dec 01, 2014 00:21:20
heavy metal
Dec 01, 2014 00:23:08
micsoda történet!
és mi a helyzet andival?
és mi a helyzet andival?
Dec 01, 2014 00:23:08
nem infós troll
Dec 01, 2014 00:23:38
Ezeket a hazugságokat már te magad is elhiszed, odáig jutottál.
Hol a papír a B2-ről?
Dec 01, 2014 00:23:38
sodika
Dec 01, 2014 00:24:24
micsoda történet!
és mi a helyzet andival?
és mi a helyzet andival?
Sajnos nem sok.
De alapvetően nélküle is van élet.
Ez mégis csak Berlin. :)
Dec 01, 2014 00:24:24
Zulu
(
x15)
Dec 01, 2014 00:24:31
x15)
Kohnspirátor :
Nem figyelsz.
Három dolgot állítottam.
Nem figyelsz.
Három dolgot állítottam.
Ne hazudj, a "tartalékaid" már hónapokkal ezelőtt elfogytak. Mi még emlékszünk, amikor számolgatnod kellett a filléreket október végén, és már akkor is az volt a duma, hogy a három hónap alatt elvert pénzednek fele kölcsön volt!
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:25:11
x8)
(Jobb is így, legalább a középszintem így tényleg elmélyült.)
A szádban mélyült el a trollfasz ratyikám, az a nagy helyzet. Egyébként nyugodtan keress majd munkát, másik nyelviskolát. Így is, úgy is szétbasszuk az életedet mert ezt érdemled.
Kémlégy
Dec 01, 2014 00:25:16
Finoman szólva is vicces, amikor a kisszobában lakó szakadt csöves gánymester portásozza a szakmájukban sikeres trollokat. Anyádnak megvetted már az okostelefont? Mert én már vettem néhányat karácsonyra, és nem magamnak.
Dec 01, 2014 00:25:16
Kohnspirátor
Dec 01, 2014 00:25:26
Endre munkáiról
Ő maga képtelen ügyfeleket szerezni a következő okok miatt:
- nem létező kapcsolati tőke
- ordenáré kinézet
- autista motyogás
- vállalhatatlan webes jelenlét
- számlaképtelenség
- szakmai ismeretek hiánya
Viszont sajnos mindenki látott már magyar céget:
- szarért-húgyért dolgoztatnak
- az informatikát a varázslattal veszik egy kalap alá, ezért ha valami gáz van, be lehet nekik adni, hogy ez kérem sajnos ilyen
- inkább csinálja meg a haver, az a biztos
Ez az utóbbi haver pedig Rocskai Gergő. Aki a legszarabb ügyfelei legtrébb melóit dobja oda a recskásnak. Amiket eddig leírt, azok konkrétan táblázatkezelői, adatfeldolgozói feladatok, kb. első-másodéves egyetemisták csinálnak ilyet zsebpénzért.
Két dolog világos ebből:
- Púp képtelen ilyen melókból még napi 8 órában is összeszedni a megélhetése költségeit
- amíg Rocskai Gergő nem kap faszerdőt, a gnómnak is lesz munkája
- amíg Rocskai Vera és János nem kap faszerdőt, fizetik a háziállatuk berlini disszertációját
Ő maga képtelen ügyfeleket szerezni a következő okok miatt:
- nem létező kapcsolati tőke
- ordenáré kinézet
- autista motyogás
- vállalhatatlan webes jelenlét
- számlaképtelenség
- szakmai ismeretek hiánya
Viszont sajnos mindenki látott már magyar céget:
- szarért-húgyért dolgoztatnak
- az informatikát a varázslattal veszik egy kalap alá, ezért ha valami gáz van, be lehet nekik adni, hogy ez kérem sajnos ilyen
- inkább csinálja meg a haver, az a biztos
Ez az utóbbi haver pedig Rocskai Gergő. Aki a legszarabb ügyfelei legtrébb melóit dobja oda a recskásnak. Amiket eddig leírt, azok konkrétan táblázatkezelői, adatfeldolgozói feladatok, kb. első-másodéves egyetemisták csinálnak ilyet zsebpénzért.
Két dolog világos ebből:
- Púp képtelen ilyen melókból még napi 8 órában is összeszedni a megélhetése költségeit
- amíg Rocskai Gergő nem kap faszerdőt, a gnómnak is lesz munkája
- amíg Rocskai Vera és János nem kap faszerdőt, fizetik a háziállatuk berlini disszertációját
Dec 01, 2014 00:25:26
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 01, 2014 00:26:05
x9)
Egy véjpjofi pjogjamozót meglep, hogy automatizálhatóak a feladatok programok segítségével? Ez már kezd sok lenni az autizmusból.
BTW, Zulu adta neked ezt az ötletet, bunkócska.
-
Istenem hogy tud valaki ennyit hazudni? És EL IS HISZI, nem tudja mi a valóság és mi a hazugság. A blahán, a hugyos matracon is tagadni fog, mert elmebeteg.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:26:22
x8)
micsoda történet!
és mi a helyzet andival?
és mi a helyzet andival?
Napi szinten sír miatta, aztán kiveri rá, majd kis idő múlva ismét kiveri Andi pasijára.
heavy metal
Dec 01, 2014 00:28:06
sodika miért nem hívod randira andit? tuti unja már a török barátját!
Dec 01, 2014 00:28:06
sodika
Dec 01, 2014 00:28:18
Nem. A reklámjaimban is látható szőke irodavezető csaj leült velem, és elmondta, hogy a hétvégén a Facebook-on és email-en is ekkora mennyiségű zaklatást kaptak, amit már nem tudnak kezelni. Mondom, azt javaslom, ignorálák ezeket. Ő meg hogy ő inkább azt szerette volna nekem tanácsolni, hogy keressel egy másik nyelviskolát, és mi erről a véleményem.
Éppen Andival is harag volt valamiért, így ez a kettő együtt elindított engem a pályaudvarra suli után rögtön. Az SMS-eket (a főnöknek, a szállásadónak, és Andinak) még az órán megírtam. Épp sorra kerültem volna a sorszámommal, és vettem volna a jegyet, amikor csoda történt, és megkaptam egymás után ezt a két telefont. Mint egy filmben. :)
Dec 01, 2014 00:28:18
jiddise máme
(
x11)
Dec 01, 2014 00:28:20
x11)
-
Dec 01, 2014 00:29:49
HOL
A
PAPíROD
A
B2-RŐL?????????????????????????????????????????????????
A
PAPíROD
A
Dec 01, 2014 00:29:49
sodika
Dec 01, 2014 00:31:09
Kohnspirátor :
Nem, az az MSSQL-es megrendelő továbbra sem a Rocskai Gergő.
Idióta, neki utoljára 2012 májusában dolgoztam valamit is.
Több mint másfél éve semmit. :)
Nem, az az MSSQL-es megrendelő továbbra sem a Rocskai Gergő.
Idióta, neki utoljára 2012 májusában dolgoztam valamit is.
Több mint másfél éve semmit. :)
Dec 01, 2014 00:31:09
heavy metal
Dec 01, 2014 00:31:17
hogy mondtad el ezt németül?
Dec 01, 2014 00:31:17
-
Dec 01, 2014 00:31:23
Vajon melyik lehet az a másik nyelvsuli? Csak a leopoldspricc környékén? Tuti van pár ütközővas állkapcsú szépvok fotó...
Dec 01, 2014 00:31:23
sodika
Dec 01, 2014 00:31:34
HOL
A
PAPíROD
A
A
PAPíROD
A
Dec 01, 2014 00:31:34
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:31:44
x8)
Is. Meg a seggét, száját. RGL is hímringyó volt haláláig.
Zulu
(
x15)
Dec 01, 2014 00:33:56
x15)
Éppen Andival is harag volt valamiért
Trollok, itt az idő, hogy megháláljuk snecinek ezt a sok vidám órát. Szerintem közölni kéne Andi nénivel (és a barátaival is!), hogy sneci felfedezte benne a nőt. Esetleg marketing-videót is lehet neki küldeni, ha a szeretett koboldunk még nem merte volna megmutatni neki azt, amire a legbüszkébb.
Hátha sikerül elérni, hogy egymásra találjon ez a két lélek. Trolprofilra fel!
Kémlégy
Dec 01, 2014 00:34:28
Dec 01, 2014 00:34:28
-
Dec 01, 2014 00:34:48
Ne terelj.
Szóval mégis befostál attól, hogy a KZwei-t alibinek használtad, stróhmannak... és nincs mögötte semmi. Mégiscsak be vagy szarva hogy szólunk a bírónak hogy hazudtál, amúgy a K2-t megkereste volna a hatóság és elmondták volna hogy hazudtál. Izé, el FOGJÁK mondtani, hogy hazudtál.
Dec 01, 2014 00:34:48
sodika
Dec 01, 2014 00:35:07
Ezekben a fizetős sulikban nincsenek integrációs tanfolyamos csóró arabok. Tudod, kik járnak ősszel, napközben ilyenekre? Jól menő vállalkozók, ezek mellett otthon lévő háztartásbeli asszonyok, vagy ezek gyerekei. :)
Dec 01, 2014 00:35:07
Hiénaverő
Dec 01, 2014 00:35:45
Púp képet az új nyelvsuliról, különben kamu XD
Dec 01, 2014 00:35:45
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 01, 2014 00:35:57
Endre, ha tényleg csak napi 2 órát dolgozol, akkor igazán kitalálhattál volna valami hihetőbb mesét is a tengernyi szabadidődben.
Itt sírtál nekünk október (szeptember?) végén, hogy most már tényleg fel kell pörögni, mert minden tartalékod (aminek fele kölcsön volt) elfogyott. Erre most azzal hossz, hogy az elmúlt 1-2 hónapban is az állítólagos tartalékaiból éltél?
Teljesen hülyének nézel minket?
Itt sírtál nekünk október (szeptember?) végén, hogy most már tényleg fel kell pörögni, mert minden tartalékod (aminek fele kölcsön volt) elfogyott. Erre most azzal hossz, hogy az elmúlt 1-2 hónapban is az állítólagos tartalékaiból éltél?
Teljesen hülyének nézel minket?
Dec 01, 2014 00:35:57
Béla
(
x4)
Dec 01, 2014 00:36:48
x4)
Azt, hogy végre először az elmúlt három évtizedben nem fog az idióta hülyegyerek fia kuncsorogni ajándékért és bejgliért. Élete legszebb karácsonya lesz Gyöngyinek.
csóró arabok
Dec 01, 2014 00:37:23
* több pénzük van, mint a nincstelen raviolikonzerv-zabáló gyagyásnak *
Dec 01, 2014 00:37:23
-
Dec 01, 2014 00:37:43
Kivéve a kezdő csoportban, ahová be akartak tenni, veled egy szellemi és anyagi szintű bevándorlók közé, akik drogpénzből vagy szopásból fizették a nyelviskolát.
Dec 01, 2014 00:37:43
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:37:50
x8)
Hogy kint marad Berlin, Germany közelében.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 01, 2014 00:38:04
Dec 01, 2014 00:38:04
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 00:38:54
A Kapitel Zwei-ből szeptember végén tényleg eltanácsoltak, mert nem bírták a Facebook-on az trollüzenetek nagy mennyiségét kezelni.
A Kapitel Zwei-ből szeptember végén tényleg eltanácsoltak, mert nem bírták a Facebook-on az trollüzenetek nagy mennyiségét kezelni.
:D :D :D
Szép bemutatkozás
Dec 01, 2014 00:38:54
sodika
Dec 01, 2014 00:39:31
Ez elég zavaros, tekintve, hogy nagyon nehéz visszafognom magam, és nem egy akaszkodó piócának lennem, ahogyan ő jellemez engem, úgyhogy a jelenlegi helyzetet csendes távolról tolerálásnak nevezném inkább. Nem baszogatom naponta faszságokkal, szerébe ő sem okoz nekem naponta lelki sebeket, szóval ez inkább a klasszikus békés egymás mellett élés. Hogy ezt így lehet-e a harag hiányának nevezni, hát, nem tudom.
Dec 01, 2014 00:39:31
sodika
Dec 01, 2014 00:40:35
A többiek is olyanok voltak, hogy itteni meló nélkül is itt tudnak lenni, és én is. Úgyhogy mondhatjuk így is akár.
Dec 01, 2014 00:40:35
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 01, 2014 00:41:32
x8)
Szóval hidegrázást kap tőled és neked kellett pár hónap, hogy ez világos legyen.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 01, 2014 00:41:43
Vazze, ez nagyon durva.
Dec 01, 2014 00:41:43
NICK ALERT!
Dec 01, 2014 00:41:48
akaszkodó pióca
Dec 01, 2014 00:41:48
Akaszkodó Pióca
Dec 01, 2014 00:42:23
*kikéri magának az állatvilág nevében*
Dec 01, 2014 00:42:23
Zulu
(
x15)
Dec 01, 2014 00:42:43
x15)
Lelki sebek :DDD Te szerelmes autista te :DD
sodika
Dec 01, 2014 00:43:26
Nem, nemtőlem, hanem bizonyos fajta viselkedéstől, amire viszont sajnos a személye majdhogynem leküzdhetetlenül erős késztetést épített fel bennem.
Dec 01, 2014 00:43:26
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 00:43:40
Dec 01, 2014 00:43:40
-
Dec 01, 2014 00:44:36
Nem lenne nehéz megtalálni, ha nem lenne hazugság. Szóval... hol a B2?
Dec 01, 2014 00:44:36
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 01, 2014 00:44:40
x9)
Persze, és sokkal több, asztal alá bújó beszélgetőpartner akad, mint a másikban.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 01, 2014 00:45:08
Kéne Andi néni, mint új gazdatest nagyon, mi?
Dec 01, 2014 00:45:08
Kiss Kender Farkas
Dec 01, 2014 00:46:08
Lelki sebek :) Te kis pátyi (gay)romeó :)
Dec 01, 2014 00:46:08
sodika
Dec 01, 2014 00:46:13
Már semmilyen,
Mondom, vége. Decemberben már tényleg nem járok.
Dec 01, 2014 00:46:13
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hát pedig 2 dologban milliomos vagy: ebből az egyik az idő, a másik meg az ondó xD