Pedig az ő érdekében történt, hogy lelkiekben megnyugodva készülhessen a szentestére, és autistacunami helyett inkább a szeretet ünnepével foglalkozzon.
Tényleg Púp, felhívtad anyádat?
még ajándékot is küldött idén a szüleinek, bizony!
Vett. De csak öt euró volt! Kvázi spórolt!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Mit csinaljon szegeny apja egy buzigurtnival atkotott koteg NŐI ruhaval?
tényleg, vera néni küldött női blúzokat, női sapkát?
Szóval nem kell örülni: nem romlok éppen, hanem helyrejövök.
Hány kiló vagy?
She was a dude.
és eközben azzal arcoskodtál, hgy berlinben vok bibibí.
Te már csak vegetálsz
Kezded mar aterezni te korcs, hogy mit eltek at rokonaid Bergen-belsenben, Treblinkaban vagy Dachauban.
Ha éhezik,akkor a pitonból is fogy, nem? Lehet,hogy már csak 13 centis?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Begyújtani jó lesz. Csinál egy kis meleget a meleg fia távsegítségével.
Nem tudom, de ma zuhanyzás után megnyugodtam. Egy hét sem telt el, de újra a szokott formámba ettem magam. Két héttel ezelőtt volt egy olyan konkrét pillanat, hogy zuhanyzás után, a kádból kilépve, a türkötbe nézve megijedtem, hogy jézusom, valami bajom van, aztán elgondolkodtam, hogy úgy egyébként ettem-e az utóbbi napokban, és rájöttem, hogy nem igazán, konkrétan nem volt éhségérzetem, ezért szó szerint elfelejtettem enni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Hülye vagy? 1 hét alatt nem tudsz érzékelhetően hízni. Max folyadékból.
She was a dude.
Zuhanyzás = maszti a zuhanytálcára.
Határozottan hízok.
Arcbőröm is kitisztult.
Köhögésem 99%-osan elmúlt.
Minden a legnagyobb rendben.
akkor maradsz berlinben? találj új példaképet, akire hasonlítani akarsz!
A "rugalmas, kisimult arcbőr" reklámkampányunk főszereplőjének szeretnék felkérni Önt, Herr Klein. Érdekli?
Semmi sincs rendben. Pusztulsz szépen lefelé.
Jó, még nem teljesen, ahhoz még kajálnom kell pár napot, de hétfőre a szokott súlyomba hízlalom magam. Reggeltől estig csak eszem ezt azt, meg iszogatok, szóval rendben leszek.
Gyümölcs, miegymás.
Mi a szokott súlyod és mi az a miegymás?
Oké, még csak félig tértem vissza, de amikor megérintem a térdem vagy a csuklóm, vagy zuhanyzás után a tükörbe nézek, nem annyira ijesztő, mint másfél hete volt, hanem tényleg egyre jobb.
Egészen rémisztő, hogy az egészségtelen környezet, vagy annak hiánya mennyire képes befolyásolni az ember egészségét ilyen rövid idő alatt is.
Szep arcboru hajlektalan hulla leszel. Innentol valoban minden csak jobb lehet. A vilagnak.
de endre cápaporccal hízik, Hahó!
Azt ismered, hogy egy pasi kiesik az 50. emeletről?
Miközben zuhan azt mondogatja, hogy nyugtassa magát: „...eddig minden rendben, eddig minden rendben, eddig minden rendben...". Nem a zuhanás számít. A leérkezés.
www.youtube.com/watch?v=FcUtXV9BYRI
Több év nyomort nem lehet eg hét alatt kikezelni néhány tál moslékkal.
A karácsony három napját adtam magamnak erre, mint gondolkodási időt. A holnapi nap még a gondolkodásé.
De most egyre erősebben arra hajlok, hogy juszt sem adom fel. Eddig azért harcoltam, hogy az a csaj elismerje az erőfeszítéseimet. Most azért fogok harcolni, hogy pukkadjon meg, juszt is sikereket érek is el, nélküle is.
Most éppen efelé hajlok, de mondom, még adtam magamnak egy nap gondolkodási időt, mert egyrészt rém nehéz egyedül.
Másrészt viszont eddig sem segített, csak akadályozott, akkor meg nem mindegy? Még a hülye önéletrajzomat és a motivációs levelemet sem volt képes visszaküldeni, pedig azt is állandóan ígérgette.
Igen, csak akkor jutott eszembe, hogy valami baj lehet, amikor megijedtem a tükör előtt levetkőzve. Na akkor elkezdtem ennyi, étvány vagy annak hiánya ide vagy oda.
Nem, ez tényleg a penész miatt volt.
Hiába erőlteted magadba a kaját, nem biztos hogy meg tudod emészteni rendesen.
A penész nemsokára megjelenik a mostani óladban is.
Semmiben. Az érdemi tárgyalást a továbbiakban otthoni ismerősökre bízom, miután szerintük én kevésbé hatékonyan képviselem a saját érdekeimet.
lolbazmeg, még mindig nincs kész??
Barom.
A nyilvánosságnak vagy hivatalos szerveknek szánt szövegeit még ő is, még 14 év után is megmutatja anyanyelvi németeknek, hogy rendben van-e. :D
Hetek óta kész van, csak hát csiszolgatom, és az anyanyelvi korrektúrára vártam.
Eletkeptelen gyernott. QED. sokadszorra.
Az emésztésem is teljesen rendben van.
Pár napig tömtem magamba a gyümölöcsöt, és az is rendbe jött.
Akkor te miért nem anyanyelvi németeknek mutattad meg?
A több ezer eurós károkozást hatékonyan meg tudtad oldani egyedül is, a fizetést nagyvonalúan a nyudíjas gyámjaidra bízod. Nem csalódtam benned.
Nem, nem amiatt. Mások is élnek penészes lakásban és nincsenek ilyen tünetek. Köhögés az ok, de a többi az nem ettől van. Esetleg szimplán megfáztál és az nyomott le ennyire. De mindent nem lehet a penészre kenni.
Vegyigyümit? :-D
nem mondtad ezeknek az elmebetegnek, hogy te piranha, szilaj paripa vagy?
Es ettel barmi egyebet gyumolcson kivul karacsonykor? Ha igen, mit?
Anditól?
Miért nem valakitől a nyelviskolában?
De szerinted persze minden rendben :D Beteg elme
Mert olyat nem ismerek, és mert Andit meg a párját örömmel vontam be az előkészületi folyamatokba. De amíg eddig az motivált, hogy lássák, milyen jól boldolgulok, ha néha segítenek, most arra kezd motivációm kialakulni, hogy pukkadjon meg ez a nő, és lássa, milyen szép sikererekve vagyok képes úgy, hogy hetekig még csak nem is beszélek vele.
Én mostantól, ahogy kérte, tényleg nem keresem vele a kapcsolatot, max. akkor írok neki, ha mégis hazaindulok, vagy ha mégis találtam itt állást.
Szerintem hétfőn.
Egyik megrendelő akkor fizet.
Így szerencsére nem csak a karácsonyom volt viszonylag tűrhető, de a szilveszterem is tűrhetően gazdag lesz.
hogy fog megpukkadni andi, ha nem is fog tudni rólad? vagy megint zaklatni akarod a shikereiddel?
lolbazdmeg, még erre is képtelen vagy?
vagy csak arról van szó, hogy ők fizetik a cehhet, ergo ők állapodjanak meg?
?????
Nem azt mondta, hogy SOHA többé ne keresd? Mi a faszért akarsz még irkálni neki? Kell a feljelentés?
She was a dude.
De most egyre erősebben arra hajlok, hogy juszt sem adom fel. Eddig azért harcoltam, hogy az a csaj elismerje az erőfeszítéseimet. Most azért fogok harcolni, hogy pukkadjon meg, juszt is sikereket érek is el, nélküle is.
szerinted érdekli?
de miért akarod megint zaklatni az életeddel? nem fogod fel, hogy nem érdekled?
bazmeg, te alaposan belezúgtál andiba.
Nem, biztos nem érdekli semmilyen lagymatag részsiker.
Ezt egyértelművé tette.
Azért mondom, hogy amíg nem érek el itt olyan valódi, nagy sikert, most egy itteni lakásban főbérlői pozíció, rendes állás a szakmámban, itteni letett nyelvvizsga, saját kocsi, vagy ilyesmi, addig nem keresem vele a kapcsolatot berlini tartózkodásom idején.
Csak akkor, amikor ilyen sikert érek el, vagy akkor, amikor mégis megyek haza Pestre, búcsuzni.
meg bennunket is csak azert erdekel a sodi, mert rohogunk a nyomoran.
nálad mi a tűrhető kategória?
Hetekig? Soha többé nem akar veled szóba állni. Vagy majd küldesz neki leveleket tele hazugságokkal, hogy milyen szép vagy meg ügyes.
Nem azt mondta, hogy SOHA többé ne keresd? Mi a faszért akarsz még irkálni neki?
Most mondom, hogy nem akarok.
Unalmas, hézköznapi részsikerekkel, mint megtalált, vagy munkapénzből kifizetett következő szoba, vagy egy csajnál részsiker egy buliban, nem is fogom.
Mit röhögsz? Az itt Berlinben marha nagy dolog. :)
Részsiker, új kategória. Olyan mint a kvázi siker? Mi számít részsikernek egy csajnál?
Neked konkrétan angyalszárny. Örülj, ha nem toloncolnak haza.
She was a dude.
A kettő együtt, de most már mindkettő elmúlt.
Dugás nélküli intimitás. Siker, meg ha megdugod.
200 euroert mar kap olyan roncsot a mobile.de-n, amiben tavasszal ellakhat par honapot.
Más lányok fogdosásával traktálod a legnagyobb szerelmedet? XDDD
A masztisikereidről is mesélni szoktál neki?
te kretén, az, hogy az ember kifizeti az albérletet meg a rezsit, nem siker, hanem töknormális
Ja értem. Ha pl. nem 5 hanem 10 perc múlva hajt el a picsába.
Megvolt a nyalás?
-
Dec 25, 2014 19:10:48
szerintem a sodi nagyon megsértődött, hogy ideiglenesen bezártuk a fórumot. 3 napos Soha többet nem írok ide időszak jön.
Dec 25, 2014 19:10:48
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 19:13:18
x30)
Elnézve Sodi idei éváttekintő összeállítását a Facebookon, Zuckerberg is trollkodik vele.
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10205638966721324?pnref=story
FB-mentes trollok itt tudják megnézni:
imgur.com/f4GXZZV
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10205638966721324?pnref=story
FB-mentes trollok itt tudják megnézni:
imgur.com/f4GXZZV
Kiss Kender Farkas
Dec 25, 2014 19:13:19
Ceterum censeo: a SoDI a végét járja!!
Dec 25, 2014 19:13:19
Hiénaverő
Dec 25, 2014 19:13:25
szerintem a sodi nagyon megsértődött, hogy ideiglenesen bezártuk a fórumot. 3 napos Soha többet nem írok ide időszak jön.
Pedig az ő érdekében történt, hogy lelkiekben megnyugodva készülhessen a szentestére, és autistacunami helyett inkább a szeretet ünnepével foglalkozzon.
Dec 25, 2014 19:13:25
-
Dec 25, 2014 19:15:10
még ajándékot is küldött idén a szüleinek, bizony!
Dec 25, 2014 19:15:10
Schwezoff Dávid
Dec 25, 2014 19:15:43
Sodi vettel vegul villogo unnepi bizbaszt huhuhuszeuroert?
Dec 25, 2014 19:15:43
-
Dec 25, 2014 19:16:19
endre, égesd be durván a trollokat, és mutasd meg a feladóvevényeket, hogy mennyi pénzzel támogattad a szüleidet berlinből!
Dec 25, 2014 19:16:19
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 19:16:32
x30)
Vera csomagját kéne átiranyíttatni az apjának.
Haim
(
x10)
Dec 25, 2014 19:17:26
x10)
Sodi vettel vegul villogo unnepi bizbaszt huhuhuszeuroert?
Vett. De csak öt euró volt! Kvázi spórolt!
Schwezoff Dávid
Dec 25, 2014 19:18:00
Vera csomagját kéne átiranyíttatni az apjának.
Dec 25, 2014 19:18:00
sodika
Dec 25, 2014 19:18:55
Egyébként az a penészes környezet az előző helyen tényleg rontott ideiglenesen az egészségemen is. Állandóan köhögtem, nem volt kedvem ennyi sem, így lefogytam. A végén megijedtem saját magamtól, amikor a tükörbe néztem, mert ennyire sovány nem szoktam lenni, megijedtem, amikor megérintettem a csuklóm, mert ennyire vékony nem szokott lenni a kezem, és még amikor a térdemet érintettem meg, akkor is megijedtem, mert több hús szokott ott lenni annál, ami volt. Mindennek tetejére vöröslően gyulladt volt állandóan az arcom, ami nem akart elmúlni.
Ehhez képest eljöttem onnan, és az új helyemen ismét kajás vagyok, kezdek visszahízni, és egy hét sem telt el: az arcbőröm is helyrejött.
Ehhez képest eljöttem onnan, és az új helyemen ismét kajás vagyok, kezdek visszahízni, és egy hét sem telt el: az arcbőröm is helyrejött.
Dec 25, 2014 19:18:55
-
Dec 25, 2014 19:19:09
tényleg, vera néni küldött női blúzokat, női sapkát?
Dec 25, 2014 19:19:09
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:20:02
x44)
Hány kiló vagy?
-
Dec 25, 2014 19:21:05
Egyébként az a penészes környezet az előző helyen tényleg rontott ideiglenesen az egészségemen is. Állandóan köhögtem, nem volt kedvem ennyi sem, így lefogytam. A végén megijedtem saját magamtól, amikor a tükörbe néztem, mert ennyire sovány nem szoktam lenni, megijedtem, amikor megérintettem a csuklóm, mert ennyire vékony nem szokott lenni a kezem, és még amikor a térdemet érintettem meg, akkor is megijedtem, mert több hús szokott ott lenni annál, ami volt. Mindennek tetejére vöröslően gyulladt volt állandóan az arcom, ami nem akart elmúlni.
és eközben azzal arcoskodtál, hgy berlinben vok bibibí.
Dec 25, 2014 19:21:05
-
Dec 25, 2014 19:21:45
Te már csak vegetálsz
Dec 25, 2014 19:21:45
sodika
Dec 25, 2014 19:22:02
...enni sem, na...
Nem volt étvágyam, és éhségérzetem se.
De érdekes módon kimerült se voltam, nem éreztem magam közben energiátlannak, egyszerűen pont annyi aktivitáshoz volt kedvem, ami nem okozott fáradtságot.
Egészen konkrétan az történt az utolsó helyemen a végefelé, hogy akkor jutott eszembe enni, amikor a türkörbe néztem, megijedtem, belegondoltam, hogy mikor ettem én utoljára, és rájöttem, hogy két napja, de akkor is csak a szokásos adagom felét.
És gyorsan megebédeltem, de még akkor sem az energiahiány vagy az éhség miatt, hanem mert megijedtem, ezért magamra erőltettem egy nagy adag kaját gyorssan.
De mondom, itt újra van étványam, kezdek magamhoz térni.
Nem volt étvágyam, és éhségérzetem se.
De érdekes módon kimerült se voltam, nem éreztem magam közben energiátlannak, egyszerűen pont annyi aktivitáshoz volt kedvem, ami nem okozott fáradtságot.
Egészen konkrétan az történt az utolsó helyemen a végefelé, hogy akkor jutott eszembe enni, amikor a türkörbe néztem, megijedtem, belegondoltam, hogy mikor ettem én utoljára, és rájöttem, hogy két napja, de akkor is csak a szokásos adagom felét.
És gyorsan megebédeltem, de még akkor sem az energiahiány vagy az éhség miatt, hanem mert megijedtem, ezért magamra erőltettem egy nagy adag kaját gyorssan.
De mondom, itt újra van étványam, kezdek magamhoz térni.
Dec 25, 2014 19:22:02
Schwezoff Dávid
Dec 25, 2014 19:22:17
Kezded mar aterezni te korcs, hogy mit eltek at rokonaid Bergen-belsenben, Treblinkaban vagy Dachauban.
Dec 25, 2014 19:22:17
Haim
(
x10)
Dec 25, 2014 19:22:22
x10)
Hány kiló vagy?
Ha éhezik,akkor a pitonból is fogy, nem? Lehet,hogy már csak 13 centis?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 19:23:10
x30)
Begyújtani jó lesz. Csinál egy kis meleget a meleg fia távsegítségével.
sodika
Dec 25, 2014 19:24:06
Hány kiló vagy?
Nem tudom, de ma zuhanyzás után megnyugodtam. Egy hét sem telt el, de újra a szokott formámba ettem magam. Két héttel ezelőtt volt egy olyan konkrét pillanat, hogy zuhanyzás után, a kádból kilépve, a türkötbe nézve megijedtem, hogy jézusom, valami bajom van, aztán elgondolkodtam, hogy úgy egyébként ettem-e az utóbbi napokban, és rájöttem, hogy nem igazán, konkrétan nem volt éhségérzetem, ezért szó szerint elfelejtettem enni.
Dec 25, 2014 19:24:06
Schwezoff Dávid
Dec 25, 2014 19:25:16
ZUHANYZAS???
Valaki feltorte Shodi accountjat!
Dec 25, 2014 19:25:16
-
Dec 25, 2014 19:25:23
"egyszerűen pont annyi aktivitáshoz volt kedvem, ami nem okozott fáradtságot." Ahogyan az elmúlt 32 évben.
Dec 25, 2014 19:25:23
-
Dec 25, 2014 19:25:30
az volna a legérdekesebb snecológiai kísérlet, hogy snecit annyira lefogyasztani, hogy legyengülve már a faszát sem tudná kiverni.
Dec 25, 2014 19:25:30
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:25:45
x44)
Nem tudom, de ma zuhanyzás után megnyugodtam. Egy hét sem telt el, de újra a szokott formámba ettem magam.
Hülye vagy? 1 hét alatt nem tudsz érzékelhetően hízni. Max folyadékból.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 19:26:15
x30)
ZUHANYZAS???
Zuhanyzás = maszti a zuhanytálcára.
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:26:25
x44)
Állj rá szépen a mérlegre. Lementél már 50kg alá?
She was a dude.
sodika
Dec 25, 2014 19:27:36
Az arcom még három nappal ezelőtt is vörös volt. Az utóbbi három napban folyamatosan hámlott, ami kocsit ijesztő volt, de most rájöttem, hogy ez konkrétan az öngyógyítási folyamat része volt, és most hosszú hetek óta először vörös gyulladástól mentes, egészséges színű az arcbőrőm.
A köhögésem is elmúlt, és kaját is lettem újra.
Tehát nincs az én egészségemmel semmi baj, csak a penész mellől kellett eljönnöm, és kevesebb mint egy hét alatt rendbe jöttem.
Jó, még nem teljesen, ahhoz még kajálnom kell pár napot, de hétfőre a szokott súlyomba hízlalom magam. Reggeltől estig csak eszem ezt azt, meg iszogatok, szóval rendben leszek.
Gyümölcs, miegymás.
A köhögésem is elmúlt, és kaját is lettem újra.
Tehát nincs az én egészségemmel semmi baj, csak a penész mellől kellett eljönnöm, és kevesebb mint egy hét alatt rendbe jöttem.
Gyümölcs, miegymás.
Dec 25, 2014 19:27:36
sodika
Dec 25, 2014 19:28:15
Állj rá szépen a mérlegre. Lementél már 50kg alá?
Határozottan hízok.
Arcbőröm is kitisztult.
Dec 25, 2014 19:28:15
sodileaks
(
x10)
Dec 25, 2014 19:30:17
x10)
Miket szoktál enni mostanában?
Ennyi.
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:30:19
x44)
Nem tudsz 1 hét alatt hízni. A szervezet nem képes ilyen sebességgel beépíteni magába a tápanyagokat. Max vizet tudsz magadra szedni, de attól még alultáplált maradsz.
She was a dude.
üregi zsidó
Dec 25, 2014 19:30:43
Küldjek kaját? Mi a címed?
Dec 25, 2014 19:30:43
-
Dec 25, 2014 19:31:28
Határozottan hízok.
Arcbőröm is kitisztult.
Arcbőröm is kitisztult.
Dec 25, 2014 19:31:28
Nivea
Dec 25, 2014 19:31:46
Határozottan hízok.
Arcbőröm is kitisztult.
Arcbőröm is kitisztult.
A "rugalmas, kisimult arcbőr" reklámkampányunk főszereplőjének szeretnék felkérni Önt, Herr Klein. Érdekli?
Dec 25, 2014 19:31:46
-
Dec 25, 2014 19:31:52
Határozottan hízok.
Arcbőröm is kitisztult.
Arcbőröm is kitisztult.
Semmi sincs rendben. Pusztulsz szépen lefelé.
Dec 25, 2014 19:31:52
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 19:32:17
x24)
Gyümölcs, miegymás.
Mi a szokott súlyod és mi az a miegymás?
sodika
Dec 25, 2014 19:32:27
Nem tudsz 1 hét alatt hízni. A szervezet nem képes ilyen sebességgel beépíteni magába a tápanyagokat. Max vizet tudsz magadra szedni, de attól még alultáplált maradsz.
Oké, még csak félig tértem vissza, de amikor megérintem a térdem vagy a csuklóm, vagy zuhanyzás után a tükörbe nézek, nem annyira ijesztő, mint másfél hete volt, hanem tényleg egyre jobb.
Egészen rémisztő, hogy az egészségtelen környezet, vagy annak hiánya mennyire képes befolyásolni az ember egészségét ilyen rövid idő alatt is.
Dec 25, 2014 19:32:27
Schwezoff Dávid
Dec 25, 2014 19:32:35
Határozottan hízok.
Arcbőröm is kitisztult.
Arcbőröm is kitisztult.
Szep arcboru hajlektalan hulla leszel. Innentol valoban minden csak jobb lehet. A vilagnak.
Dec 25, 2014 19:32:35
-
Dec 25, 2014 19:32:42
de endre cápaporccal hízik, Hahó!
Dec 25, 2014 19:32:42
Kiss Kender Farkas
Dec 25, 2014 19:35:20
Rossz hír Endre, ezeknél a keményebb betegségeknél van egy ilyen látszólagos pozitív fázis, aztán jön egy még keményebb negatív. Aztán vége, örökre. Békülj ki szépen a családoddal, magaddal és a világgal. Aztán várakozz a jó öreg kaszásra.
Dec 25, 2014 19:35:20
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 19:35:32
x30)
Határozottan hízok.
Arcbőröm is kitisztult.
Arcbőröm is kitisztult.
Azt ismered, hogy egy pasi kiesik az 50. emeletről?
Miközben zuhan azt mondogatja, hogy nyugtassa magát: „...eddig minden rendben, eddig minden rendben, eddig minden rendben...". Nem a zuhanás számít. A leérkezés.
www.youtube.com/watch?v=FcUtXV9BYRI
-
Dec 25, 2014 19:35:45
Több év nyomort nem lehet eg hét alatt kikezelni néhány tál moslékkal.
Dec 25, 2014 19:35:45
sodika
Dec 25, 2014 19:35:57
A karácsony három napját adtam magamnak erre, mint gondolkodási időt. A holnapi nap még a gondolkodásé.
Most éppen efelé hajlok, de mondom, még adtam magamnak egy nap gondolkodási időt, mert egyrészt rém nehéz egyedül.
Másrészt viszont eddig sem segített, csak akadályozott, akkor meg nem mindegy? Még a hülye önéletrajzomat és a motivációs levelemet sem volt képes visszaküldeni, pedig azt is állandóan ígérgette.
Dec 25, 2014 19:35:57
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:35:58
x44)
2 naponta ettél, akkor is csak féladagot. Ez már nem vicc, púpi, tényleg életveszélybe navigálod magad.
She was a dude.
Hiénaverő
Dec 25, 2014 19:37:01
Mi volt a karácsonyi menü?
Dec 25, 2014 19:37:01
sodika
Dec 25, 2014 19:37:11
2 naponta ettél, akkor is csak féladagot. Ez már nem vicc, púpi, tényleg életveszélybe navigálod magad.
Igen, csak akkor jutott eszembe, hogy valami baj lehet, amikor megijedtem a tükör előtt levetkőzve. Na akkor elkezdtem ennyi, étvány vagy annak hiánya ide vagy oda.
Dec 25, 2014 19:37:11
sodika
Dec 25, 2014 19:38:16
Rossz hír Endre, ezeknél a keményebb betegségeknél van egy ilyen látszólagos pozitív fázis, aztán jön egy még keményebb negatív. Aztán vége, örökre. Békülj ki szépen a családoddal, magaddal és a világgal. Aztán várakozz a jó öreg kaszásra.
Dec 25, 2014 19:38:16
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:38:27
x44)
Ne szórakozz, hanem egyél, baszod. Ha nem vagy éhes, akkor is. Menj el ételosztásra, biztos van ilyen Berlin, Germany környékén.
She was a dude.
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 19:38:29
x24)
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 19:38:35
x30)
Púp, miben állapodtál meg Omáékkal?
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 19:39:23
x24)
A penész nemsokára megjelenik a mostani óladban is.
Kiss Kender Farkas
Dec 25, 2014 19:39:58
Figyelitek: most Andi miatt nem halad a motivációs levél "csiszolása". 5 hónap nyelvtanfolyam sem volt elég arra, hogy egyedül összerakja. Nem megy ez Endrécske, irány haza!
Dec 25, 2014 19:39:58
sodika
Dec 25, 2014 19:40:12
Púp, miben állapodtál meg Omáékkal?
Semmiben. Az érdemi tárgyalást a továbbiakban otthoni ismerősökre bízom, miután szerintük én kevésbé hatékonyan képviselem a saját érdekeimet.
Dec 25, 2014 19:40:12
-
Dec 25, 2014 19:41:05
Még a hülye önéletrajzomat és a motivációs levelemet sem volt képes visszaküldeni, pedig azt is állandóan ígérgette.
Dec 25, 2014 19:41:05
sodika
Dec 25, 2014 19:41:11
Figyelitek: most Andi miatt nem halad a motivációs levél "csiszolása". 5 hónap nyelvtanfolyam sem volt elég arra, hogy egyedül összerakja. Nem megy ez Endrécske, irány haza!
Barom.
A nyilvánosságnak vagy hivatalos szerveknek szánt szövegeit még ő is, még 14 év után is megmutatja anyanyelvi németeknek, hogy rendben van-e. :D
Dec 25, 2014 19:41:11
sodika
Dec 25, 2014 19:41:45
Hetek óta kész van, csak hát csiszolgatom, és az anyanyelvi korrektúrára vártam.
Dec 25, 2014 19:41:45
Schwezoff Dávid
Dec 25, 2014 19:42:16
Eletkeptelen gyernott. QED. sokadszorra.
Dec 25, 2014 19:42:16
sodika
Dec 25, 2014 19:42:28
Dec 25, 2014 19:42:28
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 19:42:47
x24)
Barom.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 19:42:52
x30)
A több ezer eurós károkozást hatékonyan meg tudtad oldani egyedül is, a fizetést nagyvonalúan a nyudíjas gyámjaidra bízod. Nem csalódtam benned.
Kiss Kender Farkas
Dec 25, 2014 19:43:18
Nem, nem amiatt. Mások is élnek penészes lakásban és nincsenek ilyen tünetek. Köhögés az ok, de a többi az nem ettől van. Esetleg szimplán megfáztál és az nyomott le ennyire. De mindent nem lehet a penészre kenni.
Dec 25, 2014 19:43:18
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 19:43:29
x24)
Vegyigyümit? :-D
-
Dec 25, 2014 19:43:38
nem mondtad ezeknek az elmebetegnek, hogy te piranha, szilaj paripa vagy?
Dec 25, 2014 19:43:38
-
Dec 25, 2014 19:44:00
"Most azért fogok harcolni, hogy pukkadjon meg, juszt is sikereket érek is el, nélküle is.W
Biztos meg fog pukkadni, Örül, hogy nem látja az ocsmány képedet
Biztos meg fog pukkadni, Örül, hogy nem látja az ocsmány képedet
Dec 25, 2014 19:44:00
Schwezoff Dávid
Dec 25, 2014 19:44:09
Es ettel barmi egyebet gyumolcson kivul karacsonykor? Ha igen, mit?
Dec 25, 2014 19:44:09
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 19:44:28
x24)
Anditól?
Miért nem valakitől a nyelviskolában?
Kiss Kender Farkas
Dec 25, 2014 19:44:45
De szerinted persze minden rendben :D Beteg elme
Dec 25, 2014 19:44:45
-
Dec 25, 2014 19:45:18
Sodi mi van a havarokkal? Gonda és Morvai. Biztos emlékeznek még réd xD
Dec 25, 2014 19:45:18
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 19:45:34
x30)
Pénzfelvétel miatt továbbra is rendszeresen találkoznod kell Omával. Mikor mész legközelebb?
sodika
Dec 25, 2014 19:45:55
Mert olyat nem ismerek, és mert Andit meg a párját örömmel vontam be az előkészületi folyamatokba. De amíg eddig az motivált, hogy lássák, milyen jól boldolgulok, ha néha segítenek, most arra kezd motivációm kialakulni, hogy pukkadjon meg ez a nő, és lássa, milyen szép sikererekve vagyok képes úgy, hogy hetekig még csak nem is beszélek vele.
Én mostantól, ahogy kérte, tényleg nem keresem vele a kapcsolatot, max. akkor írok neki, ha mégis hazaindulok, vagy ha mégis találtam itt állást.
Dec 25, 2014 19:45:55
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:46:05
x44)
Gondolod, hogy Andi azzal fog foglalkozni, hogy te milyen shikereket érsz el? Örül, hogy eltűntél az életéből, nehogy azt hidd, hogy majd követni fogja a berlini pályafutásodat.
She was a dude.
sodika
Dec 25, 2014 19:46:51
Pénzfelvétel miatt továbbra is rendszeresen találkoznod kell Omával. Mikor mész legközelebb?
Szerintem hétfőn.
Így szerencsére nem csak a karácsonyom volt viszonylag tűrhető, de a szilveszterem is tűrhetően gazdag lesz.
Dec 25, 2014 19:46:51
-
Dec 25, 2014 19:47:18
Eddig azért harcoltam, hogy az a csaj elismerje az erőfeszítéseimet. Most azért fogok harcolni, hogy pukkadjon meg, juszt is sikereket érek is el, nélküle is.
hogy fog megpukkadni andi, ha nem is fog tudni rólad? vagy megint zaklatni akarod a shikereiddel?
Dec 25, 2014 19:47:18
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 19:47:23
x30)
Szóltál már Verának, hogy nyilvánosságra került a szem. ig. másolata?
Szóltál már Andinak, hogy nyilvánosságra került a címe?
Szóltál már Andinak, hogy nyilvánosságra került a címe?
jiddise máme
(
x11)
Dec 25, 2014 19:47:38
x11)
lolbazdmeg, még erre is képtelen vagy?
vagy csak arról van szó, hogy ők fizetik a cehhet, ergo ők állapodjanak meg?
Hiénaverő
Dec 25, 2014 19:47:52
Endre, mi lenne ha Soha többet nem írnál ide Andinak? Nem volt elég világos, hogy kopj le róla?
Dec 25, 2014 19:47:52
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:47:55
x44)
?????
Nem azt mondta, hogy SOHA többé ne keresd? Mi a faszért akarsz még irkálni neki? Kell a feljelentés?
jiddise máme
(
x11)
Dec 25, 2014 19:48:34
x11)
szerinted érdekli?
-
Dec 25, 2014 19:50:08
max. akkor írok neki, ha mégis hazaindulok, vagy ha mégis találtam itt állást.
de miért akarod megint zaklatni az életeddel? nem fogod fel, hogy nem érdekled?
bazmeg, te alaposan belezúgtál andiba.
Dec 25, 2014 19:50:08
sodika
Dec 25, 2014 19:50:28
Gondolod, hogy Andi azzal fog foglalkozni, hogy te milyen shikereket érsz el? Örül, hogy eltűntél az életéből, nehogy azt hidd, hogy majd követni fogja a berlini pályafutásodat.
Nem, biztos nem érdekli semmilyen lagymatag részsiker.
Ezt egyértelművé tette.
Azért mondom, hogy amíg nem érek el itt olyan valódi, nagy sikert, most egy itteni lakásban főbérlői pozíció, rendes állás a szakmámban, itteni letett nyelvvizsga, saját kocsi, vagy ilyesmi, addig nem keresem vele a kapcsolatot berlini tartózkodásom idején.
Csak akkor, amikor ilyen sikert érek el, vagy akkor, amikor mégis megyek haza Pestre, búcsuzni.
Dec 25, 2014 19:50:28
Schwezoff Dávid
Dec 25, 2014 19:51:04
szerinted érdekli?
meg bennunket is csak azert erdekel a sodi, mert rohogunk a nyomoran.
Dec 25, 2014 19:51:04
-
Dec 25, 2014 19:51:15
Szerintem hétfőn.
nálad mi a tűrhető kategória?
Dec 25, 2014 19:51:15
-
Dec 25, 2014 19:51:28
Hetekig? Soha többé nem akar veled szóba állni. Vagy majd küldesz neki leveleket tele hazugságokkal, hogy milyen szép vagy meg ügyes.
Dec 25, 2014 19:51:28
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:51:50
x44)
Főbérlői pozíció? :D:D
She was a dude.
sodika
Dec 25, 2014 19:51:54
Nem azt mondta, hogy SOHA többé ne keresd? Mi a faszért akarsz még irkálni neki?
Unalmas, hézköznapi részsikerekkel, mint megtalált, vagy munkapénzből kifizetett következő szoba, vagy egy csajnál részsiker egy buliban, nem is fogom.
Dec 25, 2014 19:51:54
jiddise máme
(
x11)
Dec 25, 2014 19:52:21
x11)
sneckó, fogd már fel, hogy what?andit qrvára nem érdekli, hogy veled mi történik - az se, ha uszómedencés bmv-d lesz, az se, ha éhendöglesz
sodika
Dec 25, 2014 19:52:27
Főbérlői pozíció? :D:D
Dec 25, 2014 19:52:27
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:52:31
x44)
Saját kocsi? :D :D Szopatsz?
She was a dude.
-
Dec 25, 2014 19:53:03
Részsiker, új kategória. Olyan mint a kvázi siker? Mi számít részsikernek egy csajnál?
Dec 25, 2014 19:53:03
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:53:05
x44)
Neked konkrétan angyalszárny. Örülj, ha nem toloncolnak haza.
sodika
Dec 25, 2014 19:53:23
Esetleg szimplán megfáztál és az nyomott le ennyire. De mindent nem lehet a penészre kenni.
A kettő együtt, de most már mindkettő elmúlt.
Dec 25, 2014 19:53:23
sodika
Dec 25, 2014 19:54:01
Mi számít részsikernek egy csajnál?
Dec 25, 2014 19:54:01
Schwezoff Dávid
Dec 25, 2014 19:54:11
Saját kocsi? :D :D Szopatsz?
200 euroert mar kap olyan roncsot a mobile.de-n, amiben tavasszal ellakhat par honapot.
Dec 25, 2014 19:54:11
-
Dec 25, 2014 19:54:19
sneci, te ugye nem ismered a soha szó jelentését?
Dec 25, 2014 19:54:19
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 19:54:51
x30)
egy csajnál részsiker egy buliban
Más lányok fogdosásával traktálod a legnagyobb szerelmedet? XDDD
A masztisikereidről is mesélni szoktál neki?
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:54:58
x44)
X6-os BMW, vagy már kinéztél valami mást? Miből fogod kifizetni, az árufeltöltői fizetésedből? Vagy tényleg elindul a saját megoldás?
She was a dude.
jiddise máme
(
x11)
Dec 25, 2014 19:55:08
x11)
te kretén, az, hogy az ember kifizeti az albérletet meg a rezsit, nem siker, hanem töknormális
-
Dec 25, 2014 19:55:10
Ja értem. Ha pl. nem 5 hanem 10 perc múlva hajt el a picsába.
Dec 25, 2014 19:55:10
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 19:55:37
x30)
Megvolt a nyalás?
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 19:56:06
x44)
Azzal is eldicsekedsz Andinak, ha shikerül kinyalni egy németcsibét?
She was a dude.
119 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A 24.ei forumstop zsenialis volt. Olyan depi lehetett, hogy az öngyi is megfordult a hombar fejeben.
Ezért is perelni fog a Sodi.