sodika
May 31, 2012 12:00:38
<div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>
Nagyon jókat szórakozok amikor velük pörögsz (most már szó szerint ugye...)de azért nehogy azt mond már hogy ez belefér
</div>
Nem is mondom.
Nem azt mondom, hogy belefér, hanem azt, hogy nem foglalkozom vele. A helyén kezelem. Csak éppen nem mutogatva, hanem némán, magamban kezelem a helyén.
Nagyon jókat szórakozok amikor velük pörögsz (most már szó szerint ugye...)de azért nehogy azt mond már hogy ez belefér
</div>
Nem is mondom.
Nem azt mondom, hogy belefér, hanem azt, hogy nem foglalkozom vele. A helyén kezelem. Csak éppen nem mutogatva, hanem némán, magamban kezelem a helyén.
May 31, 2012 12:00:38
fdfdffs
May 31, 2012 12:02:10
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Komolyan Sodi. Ennyire maganyos vagy? Ennyire mindegy, hogy ki szol hozzad, csak halljal neha emberi hangot?
Ennyire nincs semmilyen tarsasagod, hogy inkabb harom elmebeteggel bandazodsz az utcan, mint hogy egyedul legyel?
Vagy egyszeruen mar meguntead, hogy mindenki csak cikiz meg rohog rajtad (beleertve sajat rokonaidat), es ezert kerestel magadnak par bolondot, akik ha nem is felneznek rad, de legalabb nem rohognek ki uton-utfelen?</div>
Latod, hogy vigyorog, hogy orul, hogy hozzaszolnak, egyutt lognak vele, talan meg fel is hivjak neha, hogy merre van. Ez maga a menyorszag neki, ilyet talan meg soha nem elt meg, minda, herman, Kaufmann, gaudi, gonda es tobbiek mindig is ereztettek vele, hogy lenezik, hogy van sajat barati koruk, es sneci csak megturt szemely lehetett korulottuk. Most viszont vegre egyenrangunak erezheti magat, ha ki is nevetik neha a hata mogott, most bemutatjak a barati kor tobbi tagjanak, beavatjak a terveikbe, basszus, ez hatalmas dolog neki!
Ennyire nincs semmilyen tarsasagod, hogy inkabb harom elmebeteggel bandazodsz az utcan, mint hogy egyedul legyel?
Vagy egyszeruen mar meguntead, hogy mindenki csak cikiz meg rohog rajtad (beleertve sajat rokonaidat), es ezert kerestel magadnak par bolondot, akik ha nem is felneznek rad, de legalabb nem rohognek ki uton-utfelen?</div>
Latod, hogy vigyorog, hogy orul, hogy hozzaszolnak, egyutt lognak vele, talan meg fel is hivjak neha, hogy merre van. Ez maga a menyorszag neki, ilyet talan meg soha nem elt meg, minda, herman, Kaufmann, gaudi, gonda es tobbiek mindig is ereztettek vele, hogy lenezik, hogy van sajat barati koruk, es sneci csak megturt szemely lehetett korulottuk. Most viszont vegre egyenrangunak erezheti magat, ha ki is nevetik neha a hata mogott, most bemutatjak a barati kor tobbi tagjanak, beavatjak a terveikbe, basszus, ez hatalmas dolog neki!
May 31, 2012 12:02:10
pilvax coffee shop
May 31, 2012 12:02:12
BAAAAAZMEG! Megnéztem a körbepörgős videót, három percig konstans röhögtem, úgyhogy kénytelen voltam megmutatni a családnak is, aztán ők is percekig röhögtek. Made my day
May 31, 2012 12:02:12
sodika
May 31, 2012 12:02:21
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Komolyan Sodi. Ennyire maganyos vagy?</div>
Nyomatni kell a kontentot. :)
Ezek pedig érdekes emberek.
Annyi, hogy érdekesek, bármilyen szempontból nézve is elvitathatatlan. Ráadásul most kivételesen objektíven is igazuk van. Nézd meg Hajdú Attila esetét. Épp most adott neki igazat jogerősen a Kúria.
Nyomatni kell a kontentot. :)
Ezek pedig érdekes emberek.
Annyi, hogy érdekesek, bármilyen szempontból nézve is elvitathatatlan. Ráadásul most kivételesen objektíven is igazuk van. Nézd meg Hajdú Attila esetét. Épp most adott neki igazat jogerősen a Kúria.
May 31, 2012 12:02:21
Káoszkapitány
May 31, 2012 12:03:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>
</div>
Nem is mondom.
Nem azt mondom, hogy belefér, hanem azt, hogy nem foglalkozom vele. A helyén kezelem. Csak éppen nem mutogatva, hanem némán, magamban kezelem a helyén.</div>
Miért nem mégy el valamelyik pszichiátriai klinikára haverkodni az ápoltakkal? Végül is lehet, hogy nem mindenben értenél egyet velük, de azt magadban, némán a helyén kezelnéd. Ők aztán mesélnének neked olyan ügyekről, amiktől a hajad is az égnek állna.
</div>
Nem is mondom.
Nem azt mondom, hogy belefér, hanem azt, hogy nem foglalkozom vele. A helyén kezelem. Csak éppen nem mutogatva, hanem némán, magamban kezelem a helyén.</div>
Miért nem mégy el valamelyik pszichiátriai klinikára haverkodni az ápoltakkal? Végül is lehet, hogy nem mindenben értenél egyet velük, de azt magadban, némán a helyén kezelnéd. Ők aztán mesélnének neked olyan ügyekről, amiktől a hajad is az égnek állna.
May 31, 2012 12:03:53
sodika
May 31, 2012 12:04:45
fdfdffs :
Azon mosolygok, hogy hirtelen miért olyan marhára fontos ezt a sok dolgot most belemondani a kamerába. Nem fog senki Budaházy Gyurihoz hasonlóan minket is évekig fogdába vágni csak azért, mert valami vicces ember hülyeségeket beszélt mellettünk az úgymond "külföldi titkosszolgálati haverjairól". Ugyan már.
Azon mosolygok, hogy hirtelen miért olyan marhára fontos ezt a sok dolgot most belemondani a kamerába. Nem fog senki Budaházy Gyurihoz hasonlóan minket is évekig fogdába vágni csak azért, mert valami vicces ember hülyeségeket beszélt mellettünk az úgymond "külföldi titkosszolgálati haverjairól". Ugyan már.
May 31, 2012 12:04:45
sodika
May 31, 2012 12:06:39
Káoszkapitány :
Nem feltétlenül bolondok ezek, csak impulzívak és időmilliomosok. Én azért nem tudok ilyen lenni, mert van melóm, ezért nincs időm unatkozni.
Nem feltétlenül bolondok ezek, csak impulzívak és időmilliomosok. Én azért nem tudok ilyen lenni, mert van melóm, ezért nincs időm unatkozni.
May 31, 2012 12:06:39
Elraboltak az ufók
May 31, 2012 12:08:02
Sodi, a segítségedet kérem! Tegnap elraboltak az ufók. Ez most nem kamu, tényleg. Egy elismert hazafi is a helyszínen volt, tanúsíthatja. Ha gondolod, gtalkon is beszélhetünk, hogy hiteles legyen a személyem. A nevem nem írhatom le, mert az ufók chipet építettek a fejembe, és irányítják a gondolataimat. Szeretném elmesélni az ügyet neked, de csak te lehetsz ott, nem bízom másban. Most jönnek az őrök, be kell fejeznem, de hamarosan újra jele
May 31, 2012 12:08:02
snecigeci
May 31, 2012 12:08:44
szerintem sneci is legalább ennyire beteg agyilag, csak nála nem ennyire nyilvánvalóak a tünetek, mint soóséknál.
May 31, 2012 12:08:44
sodika
May 31, 2012 12:08:45
bruhaha, humorherold
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:08:45
Hitvány Patkány
May 31, 2012 12:10:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Káoszkapitány :
Nem feltétlenül bolondok ezek, csak impulzívak és időmilliomosok. Én azért nem tudok ilyen lenni, mert van melóm, ezért nincs időm unatkozni.</div>
Nézd, eddig én azt hittem, hogy te egy lecsúszott sanyarú gyermekkorú, de alapvetően még mindig beszámítható ember vagy. De tévedtem, mostanra teljesen elvesztetted a realitásérzékedet.
Nem feltétlenül bolondok ezek, csak impulzívak és időmilliomosok. Én azért nem tudok ilyen lenni, mert van melóm, ezért nincs időm unatkozni.</div>
Nézd, eddig én azt hittem, hogy te egy lecsúszott sanyarú gyermekkorú, de alapvetően még mindig beszámítható ember vagy. De tévedtem, mostanra teljesen elvesztetted a realitásérzékedet.
May 31, 2012 12:10:18
Káoszkapitány
May 31, 2012 12:13:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Káoszkapitány :
Sodi, ha neked nem nyilvánvaló, hogy egy olyan ember, aki egzaltált arccal Jézust emlegeti, utána kifejti, hogy üldözik a titkosszolgálatok, majd egy iskolás kislány megöléséről fantáziál, az totális elmebeteg, akkor tényleg nem tudok mit mondani...
Sodi, ha neked nem nyilvánvaló, hogy egy olyan ember, aki egzaltált arccal Jézust emlegeti, utána kifejti, hogy üldözik a titkosszolgálatok, majd egy iskolás kislány megöléséről fantáziál, az totális elmebeteg, akkor tényleg nem tudok mit mondani...
May 31, 2012 12:13:22
here
May 31, 2012 12:15:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>
</div>
Nem is mondom.
ez azért igazán nem volt szép tőled, így is látható a videóban, amikor 1:44-nél RGL szigorúan néz félre rád, mint aki kételkedik a lojalitásodban. végre barátokra találtál és mindjárt el akarod őket veszteni?
</div>
Nem is mondom.
ez azért igazán nem volt szép tőled, így is látható a videóban, amikor 1:44-nél RGL szigorúan néz félre rád, mint aki kételkedik a lojalitásodban. végre barátokra találtál és mindjárt el akarod őket veszteni?
May 31, 2012 12:15:21
sodika
May 31, 2012 12:16:17
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>
Sodi, ha neked nem nyilvánvaló, hogy egy olyan ember, aki egzaltált arccal Jézust emlegeti, utána kifejti, hogy üldözik a titkosszolgálatok, majd egy iskolás kislány megöléséről fantáziál, az totális elmebeteg, akkor tényleg nem tudok mit mondani...</div>
Árpád négyszemközt nem ilyen.
Ezért mondom, hogy ez szerintem csak a produkció része.
Vesd össze azzal, hogy valójában "Borat" sem hülye.
Sodi, ha neked nem nyilvánvaló, hogy egy olyan ember, aki egzaltált arccal Jézust emlegeti, utána kifejti, hogy üldözik a titkosszolgálatok, majd egy iskolás kislány megöléséről fantáziál, az totális elmebeteg, akkor tényleg nem tudok mit mondani...</div>
Vesd össze azzal, hogy valójában "Borat" sem hülye.
May 31, 2012 12:16:17
sodika
May 31, 2012 12:20:56
<div class="quote"><div class="author">here</div>amikor 1:44-nél RGL szigorúan néz félre rád, mint aki kételkedik a lojalitásodban</div>
Ő azért neheztel éppen rám, mert pont előtte meséltem el neki, hogy kicsivel korábban békés interjút készítettem a Balogh Bélával. Mert hát mégis miért nem haraptam át a Béla torkát ott a helyszínen, amikor vele együtt dolgozunk, és ő a Bélát utálja. :)
Ő azért neheztel éppen rám, mert pont előtte meséltem el neki, hogy kicsivel korábban békés interjút készítettem a Balogh Bélával. Mert hát mégis miért nem haraptam át a Béla torkát ott a helyszínen, amikor vele együtt dolgozunk, és ő a Bélát utálja. :)
May 31, 2012 12:20:56
sodika
May 31, 2012 12:22:52
Egyébként most nem RGL-ről beszéltem, hanem csak és kizárólag azzal kapcsolatban mondtam, hogy magamban a helyén kezelem, hogy Molnár "Jézus - titkosszolgálatok - Orbán Ráhel véres torka"-vonatkozásban nyilatkozik meg gyors egymásutánban, a hangsúlyt itt külön az utolsó komponensre helyezve.
May 31, 2012 12:22:52
sodika
May 31, 2012 12:23:28
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:23:28
Hitvány Patkány
May 31, 2012 12:24:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">here</div>amikor 1:44-nél RGL szigorúan néz félre rád, mint aki kételkedik a lojalitásodban</div>
Ő azért neheztel éppen rám, mert pont előtte meséltem el neki, hogy kicsivel korábban békés interjút készítettem a Balogh Bélával. Mert hát mégis miért nem haraptam át a Béla torkát ott a helyszínen, amikor vele együtt dolgozunk, és ő a Bélát utálja. :)</div>
Igaz az, hogy Balogh Béla többször életveszélyesen megfenyegette RGL-t?
Ő azért neheztel éppen rám, mert pont előtte meséltem el neki, hogy kicsivel korábban békés interjút készítettem a Balogh Bélával. Mert hát mégis miért nem haraptam át a Béla torkát ott a helyszínen, amikor vele együtt dolgozunk, és ő a Bélát utálja. :)</div>
Igaz az, hogy Balogh Béla többször életveszélyesen megfenyegette RGL-t?
May 31, 2012 12:24:03
törzsgyökeres
May 31, 2012 12:25:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">here</div>amikor 1:44-nél RGL szigorúan néz félre rád, mint aki kételkedik a lojalitásodban</div>
sneci, a ti rendszer elleni harcotok tulajdonképpen arról szól, hogy ti elmebetegek egymást filmezitek és fényképezitek, és eközben nagyobbnál nagyobb faszságokat beszéltek okosságként előadva azokat.
sneci, a ti rendszer elleni harcotok tulajdonképpen arról szól, hogy ti elmebetegek egymást filmezitek és fényképezitek, és eközben nagyobbnál nagyobb faszságokat beszéltek okosságként előadva azokat.
May 31, 2012 12:25:03
snecigeci
May 31, 2012 12:25:44
sneci, cigókkal ezt sokáig nem tudod játszani, előre szólok.
választanod kell magadnak oldalt, ahova állsz: balogh és a koppány csoport, vagy rgl..
választanod kell magadnak oldalt, ahova állsz: balogh és a koppány csoport, vagy rgl..
May 31, 2012 12:25:44
sodika
May 31, 2012 12:26:49
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Igaz az, hogy Balogh Béla többször életveszélyesen megfenyegette RGL-t?</div>
Nem tudom, de RGL Facebook-falán ott van linkelve egy videó, amin mintha ezt látnánk.
Nem tudom, de RGL Facebook-falán ott van linkelve egy videó, amin mintha ezt látnánk.
May 31, 2012 12:26:49
Hitvány Patkány
May 31, 2012 12:28:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Nem tudom, de RGL Facebook-falán ott van linkelve egy videó, amin mintha ezt látnánk.</div>
Miért nem kérdezted meg erről Balogh Bélát?
Nem tudom, de RGL Facebook-falán ott van linkelve egy videó, amin mintha ezt látnánk.</div>
Miért nem kérdezted meg erről Balogh Bélát?
May 31, 2012 12:28:10
sodika
May 31, 2012 12:28:54
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
választanod kell magadnak oldalt, ahova állsz</div>
Pártoskodás, pártoskodás, pártoskodás.
A pártoskodás mindig szar.
Soha nem fogok pártoskodni.
választanod kell magadnak oldalt, ahova állsz</div>
Pártoskodás, pártoskodás, pártoskodás.
A pártoskodás mindig szar.
Soha nem fogok pártoskodni.
May 31, 2012 12:28:54
törzsgyökeres
May 31, 2012 12:29:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
miért nem világosítod fel a cigót, hogy ezért beperelhetné kártérítésre baloghot?
miért nem világosítod fel a cigót, hogy ezért beperelhetné kártérítésre baloghot?
May 31, 2012 12:29:26
sodika
May 31, 2012 12:31:35
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Miért nem kérdezted meg erről Balogh Bélát?</div>
RGL is ezt akarta nagyon tudni. Elmondtam neki is, hogy az ember a kakasviadal közepére sem ugrik be, csak kívülről nézi. A pártoskodás értelmetlen dolog. Az ellenség közben röhög a pofájába. Nem szabad a magyarságra rontó szardaraboknak megadni azt az örömöt, hogy a hazafiak belső harcát látva röhögcséljenek.
Össze kell fogni, és a személyes érzelmeket félretenni.
Egységet kell mutatni, mert 1956 óta attól szarnak be.
RGL is ezt akarta nagyon tudni. Elmondtam neki is, hogy az ember a kakasviadal közepére sem ugrik be, csak kívülről nézi. A pártoskodás értelmetlen dolog. Az ellenség közben röhög a pofájába. Nem szabad a magyarságra rontó szardaraboknak megadni azt az örömöt, hogy a hazafiak belső harcát látva röhögcséljenek.
Egységet kell mutatni, mert 1956 óta attól szarnak be.
May 31, 2012 12:31:35
sodika
May 31, 2012 12:32:30
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
miért nem világosítod fel a cigót, hogy ezért beperelhetné kártérítésre baloghot?</div>
Az ember kártérítést a magyarellenes oldaltól szedjen.
Aki nem magyarellenes, attól ne szedjen.
miért nem világosítod fel a cigót, hogy ezért beperelhetné kártérítésre baloghot?</div>
Aki nem magyarellenes, attól ne szedjen.
May 31, 2012 12:32:30
sodika
May 31, 2012 12:32:38
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:32:38
snecigeci
May 31, 2012 12:33:49
na, már meg hazafi lett az antifa cigóból?
May 31, 2012 12:33:49
Káoszkapitány
May 31, 2012 12:35:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>
Vesd össze azzal, hogy valójában "Borat" sem hülye.</div>
Nem láttam a Boratot, és nem is áll szándékomban Sacha Baron Cohen egyik remekművét sem megtekinteni, tehát erről nem tudok nyilatkozni.
Ami meg a produkciót illeti, aki gyerekek gyilkolászásáról beszél, az nem ember, hanem egy pszichopata szörnyszülött, és szerintem ez rajtad kívül mindenkinek világos. Még zárszóként annyit, hogy ha ezek a beteg lelkületű emberek belevisznek valami olyasmibe, amit életed végéig bánni fogsz, akkor gondolj arra, hogy itt többen előre figyelmeztettek.
Vesd össze azzal, hogy valójában "Borat" sem hülye.</div>
Nem láttam a Boratot, és nem is áll szándékomban Sacha Baron Cohen egyik remekművét sem megtekinteni, tehát erről nem tudok nyilatkozni.
Ami meg a produkciót illeti, aki gyerekek gyilkolászásáról beszél, az nem ember, hanem egy pszichopata szörnyszülött, és szerintem ez rajtad kívül mindenkinek világos. Még zárszóként annyit, hogy ha ezek a beteg lelkületű emberek belevisznek valami olyasmibe, amit életed végéig bánni fogsz, akkor gondolj arra, hogy itt többen előre figyelmeztettek.
May 31, 2012 12:35:25
Kóser Szalonna
May 31, 2012 12:35:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem szabad a magyarságra rontó szardaraboknak megadni azt az örömöt, hogy a hazafiak belső harcát látva röhögcséljenek.
</div>
Én magyarságra rontó szardarabnak számítok, ha a hozzád, RGL-hez és a Molnár F-hez hasonló elmebetegeken röhögök, amikor szapulják egymást, te hazafi?
</div>
Én magyarságra rontó szardarabnak számítok, ha a hozzád, RGL-hez és a Molnár F-hez hasonló elmebetegeken röhögök, amikor szapulják egymást, te hazafi?
May 31, 2012 12:35:30
Hitvány Patkány
May 31, 2012 12:36:15
Egységet kell mutatni, mert 1956 óta attól szarnak be.</div>
Szóval gyáva szar vagy véleményt nyilvánítani?
Ha egy vita tettlegességig fajul, ki mellé állsz? Végig nézed tétlenül? Ha Balogh Béla agyonveri RGL-t (vagy fordítva), nem lesz lelkiismeretfurdalásod?
Egységet kell mutatni, mert 1956 óta attól szarnak be.</div>
Szóval gyáva szar vagy véleményt nyilvánítani?
Ha egy vita tettlegességig fajul, ki mellé állsz? Végig nézed tétlenül? Ha Balogh Béla agyonveri RGL-t (vagy fordítva), nem lesz lelkiismeretfurdalásod?
May 31, 2012 12:36:15
Káoszkapitány
May 31, 2012 12:36:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Aki nem magyarellenes, attól ne szedjen.</div>
Az ember dolgozzon, és ne kártérítésekből próbáljon élni. Hahó!
Aki nem magyarellenes, attól ne szedjen.</div>
Az ember dolgozzon, és ne kártérítésekből próbáljon élni. Hahó!
May 31, 2012 12:36:51
snecigeci
May 31, 2012 12:38:23
sneci, kapsz egy kis segítséget a fórummotortól.
majd szólj, hogy tetszik!
majd szólj, hogy tetszik!
May 31, 2012 12:38:23
sodika
May 31, 2012 12:39:40
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>na, már meg hazafi lett az antifa cigóból?</div>
Hazafi ő, de ezzel együtt ez egy bonyolult kérdés. Arról, hogy miért valódi hazafi, kell egy külön videó, mert első látásra tényleg más lehet a látszat az "antifasiszta" szó kibontás nélküli ismétlése miatt.
Tisztázni kell, hogy azokkal a mocskokkal, akik az "antifasiszta" szó mögé bújva valójában magyarellenes fasiszták, ő természetesen nem vállal közösséget, és hogy mit is ért pontosan fasizmus alatt, amivel szemben meghatározza magát. A ballib cionistákkal szemben természetesen RGL nem a honvédő magyar hazaszeretetet érti "fasizmus" alatt, ezt én már tudom, csak erről videó is kell.
Na meló, csá.
Hazafi ő, de ezzel együtt ez egy bonyolult kérdés. Arról, hogy miért valódi hazafi, kell egy külön videó, mert első látásra tényleg más lehet a látszat az "antifasiszta" szó kibontás nélküli ismétlése miatt.
Tisztázni kell, hogy azokkal a mocskokkal, akik az "antifasiszta" szó mögé bújva valójában magyarellenes fasiszták, ő természetesen nem vállal közösséget, és hogy mit is ért pontosan fasizmus alatt, amivel szemben meghatározza magát. A ballib cionistákkal szemben természetesen RGL nem a honvédő magyar hazaszeretetet érti "fasizmus" alatt, ezt én már tudom, csak erről videó is kell.
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:39:40
Callahan
May 31, 2012 12:40:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pártoskodás, pártoskodás, pártoskodás.
A pártoskodás mindig szar.</div>
Pár napja nem azt mondtad, hogy az ember ne egyedül harcoljon? Oldalak küzdjenek egymással - valami ilyet mondtál. Az nem pártoskodás?
Pár napja nem azt mondtad, hogy az ember ne egyedül harcoljon? Oldalak küzdjenek egymással - valami ilyet mondtál. Az nem pártoskodás?
May 31, 2012 12:40:37
sodika
May 31, 2012 12:41:21
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>
Az ember dolgozzon, és ne kártérítésekből próbáljon élni. Hahó!</div>
Ezt már ezerszer tisztáztuk.
Nem kell kárt okozni, és akkor nincs kártérítésre alap.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:41:21
sodika
May 31, 2012 12:41:50
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>
Pár napja nem azt mondtad, hogy az ember ne egyedül harcoljon? Oldalak küzdjenek egymással - valami ilyet mondtál. Az nem pártoskodás?</div>
A magyarellenesek nem párt, hanem ellenség.
Na meló, csá.
Pár napja nem azt mondtad, hogy az ember ne egyedül harcoljon? Oldalak küzdjenek egymással - valami ilyet mondtál. Az nem pártoskodás?</div>
A magyarellenesek nem párt, hanem ellenség.
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:41:50
Kóser Szalonna
May 31, 2012 12:42:01
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pártoskodás, pártoskodás, pártoskodás.
Az más.
Az más.
May 31, 2012 12:42:01
sodika
May 31, 2012 12:42:02
Mi ez?
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:42:02
sodika
May 31, 2012 12:42:25
Na mész a picsába. :DDDD
Ezt a szart azonnal leveszed.
Na meló, csá.
Ezt a szart azonnal leveszed.
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:42:25
snecigeci
May 31, 2012 12:42:30
nem jó? :DDDDDDD
May 31, 2012 12:42:30
sodika
May 31, 2012 12:43:03
Nénikéd, azt. Lépek.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:43:03
sodika
May 31, 2012 12:43:17
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>nem jó? :DDDDDDD</div>
Hát kurvára nem.
Na meló, csá.
Hát kurvára nem.
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:43:17
sodika
May 31, 2012 12:43:29
Humorherold. Léptem.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:43:29
snecigeci
May 31, 2012 12:43:56
demost viccen kívül, nem könnyebb így?
May 31, 2012 12:43:56
Callahan
May 31, 2012 12:45:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hazafi ő, de ezzel együtt ez egy bonyolult kérdés. Arról, hogy miért valódi hazafi, kell egy külön videó, mert első látásra tényleg más lehet a látszat az "antifasiszta" szó kibontás nélküli ismétlése miatt.</div>
Érdekes, hogy általában nem szoktál ennyire differenciálni. Van zsidó, és van magyar. Van magyarellenes, és van hazafi. Cionista és nemzetvédő. A két pólus közt nem nagyon van átmenet nálad.
(Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok se zsidó, se ballib.)
Érdekes, hogy általában nem szoktál ennyire differenciálni. Van zsidó, és van magyar. Van magyarellenes, és van hazafi. Cionista és nemzetvédő. A két pólus közt nem nagyon van átmenet nálad.
(Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok se zsidó, se ballib.)
May 31, 2012 12:45:13
sodika
May 31, 2012 12:45:30
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Még zárszóként annyit, hogy ha ezek a beteg lelkületű emberek belevisznek valami olyasmibe, amit életed végéig bánni fogsz, akkor gondolj arra, hogy itt többen előre figyelmeztettek.</div>
Ugyan már.
Valójában totál békés emberek ezek.
Na meló, csá.
Ugyan már.
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:45:30
Optimus Prime
May 31, 2012 12:45:34
Nem gondolod, hogy joggal neheztel? Úgy tűnik ő barátként tekint rád, ezért vár némi lojalitást, ráadásul azt mondja meg is akarta ütni a balog legutóbb(<a href="http://www.youtube.com/watch?v=14gZwZ3XYtM&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=14gZwZ3XYtM&feature=plcp</a> 1:21-nél). Ezek után te nem érted mi a baja? Sodi ha kiállsz a barátaidért az nem pártoskodás.De lehet hogy te tényleg csak a "kontentot" látod az emberekben...
Nem gondolod, hogy joggal neheztel? Úgy tűnik ő barátként tekint rád, ezért vár némi lojalitást, ráadásul azt mondja meg is akarta ütni a balog legutóbb(<a href="http://www.youtube.com/watch?v=14gZwZ3XYtM&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=14gZwZ3XYtM&feature=plcp</a> 1:21-nél). Ezek után te nem érted mi a baja? Sodi ha kiállsz a barátaidért az nem pártoskodás.De lehet hogy te tényleg csak a "kontentot" látod az emberekben...
May 31, 2012 12:45:34
sodika
May 31, 2012 12:46:41
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>
Érdekes, hogy általában nem szoktál ennyire differenciálni.</div>
Itt annyiról van szó, hogy valaki magyar közéleti vonatkozásban helytelenül használ egy kifejezést, ezért meg kell mutatni neki a helyes használatát.
Tényleg lépek.
Na meló, csá.
Érdekes, hogy általában nem szoktál ennyire differenciálni.</div>
Itt annyiról van szó, hogy valaki magyar közéleti vonatkozásban helytelenül használ egy kifejezést, ezért meg kell mutatni neki a helyes használatát.
Tényleg lépek.
Na meló, csá.
May 31, 2012 12:46:41
sodileaks
May 31, 2012 12:47:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nénikéd, azt. Lépek.
Na meló, csá.</div>
pedig kurvajó xDDDd
Na meló, csá.</div>
pedig kurvajó xDDDd
May 31, 2012 12:47:05
snecigeci
May 31, 2012 12:48:00
ne ríjj sneckó, leveszem nemsokára, csak még kiröhögjük magunkat xD
May 31, 2012 12:48:00
Andy Dufresne
May 31, 2012 12:49:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Humorherold. Léptem.
Na meló, csá.</div>
Úgyis mindig odaírod , te kretén. Így tényleg könnyebb. Inkább köszönd meg!
Na meló, csá.</div>
Úgyis mindig odaírod , te kretén. Így tényleg könnyebb. Inkább köszönd meg!
May 31, 2012 12:49:46
Callahan
May 31, 2012 12:51:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Itt annyiról van szó, hogy valaki magyar közéleti vonatkozásban helytelenül használ egy kifejezést, ezért meg kell mutatni neki a helyes használatát.</div>
Az átlag mszp-s, dk-s is fasisztázik, velük mégse vagy ilyen toleráns, és nem akarod nekik elmagyarázni, hogy "rosszul hatynáljátyok a kiffejezésty". Csak annyit mondasz rájuk, hogy ezek magyarellenesek.
Szerintem RGL is épp ilyen magyarellenes szar. Az ócska videóival hasznot még nem hozott a nemzetnek, de az a baj, hogy semmilyen más munkájával se. Csövezni egyszerűbb.
Az átlag mszp-s, dk-s is fasisztázik, velük mégse vagy ilyen toleráns, és nem akarod nekik elmagyarázni, hogy "rosszul hatynáljátyok a kiffejezésty". Csak annyit mondasz rájuk, hogy ezek magyarellenesek.
Szerintem RGL is épp ilyen magyarellenes szar. Az ócska videóival hasznot még nem hozott a nemzetnek, de az a baj, hogy semmilyen más munkájával se. Csövezni egyszerűbb.
May 31, 2012 12:51:05
sodileaks
May 31, 2012 12:53:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ugyan már.
Na meló, csá.</div>
végülis totál békésen őrjöng molnárf egy törölt videó miatt.
azóta tudjuk, hogy 1gyerek=1csont
Na meló, csá.</div>
végülis totál békésen őrjöng molnárf egy törölt videó miatt.
azóta tudjuk, hogy 1gyerek=1csont
May 31, 2012 12:53:10
Káoszkapitány
May 31, 2012 12:54:11
Amikor molnáreff megvető stílusban arról beszél, hogy a magyarok milyen mérhetetlenül ostobák (lehet, hogy nem pontosan idézem, régebben néztem bele egyetlen videójába), akkor ő nem magyarellenes? Vagy ez más?
May 31, 2012 12:54:11
Temporaly
May 31, 2012 12:57:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>
Na meló, csá.
Na meló, csá.</div>
EPIC! XDDDDD
Na meló, csá.
Na meló, csá.</div>
EPIC! XDDDDD
May 31, 2012 12:57:15
Callahan
May 31, 2012 12:59:37
<b>Gábor László Rácz</b> Hangfelvétel nem bizonyíték, csak videó. Úgyhogy a megbeszélésen, ha jössz ( remélem) felvételt csinálok. PONT . Időpont is megvan, majd hívj kérlek. RGL
(ma, 12:27-kor)
Sneci, felhívod gabikát?
(ma, 12:27-kor)
Sneci, felhívod gabikát?
May 31, 2012 12:59:37
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 13:04:21
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>ne ríjj sneckó, leveszem nemsokára, csak még kiröhögjük magunkat xD</div>
Asszem errol lemaradtam. Mi volt?
Asszem errol lemaradtam. Mi volt?
May 31, 2012 13:04:21
Andy Dufresne
May 31, 2012 13:06:05
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>ne ríjj sneckó, leveszem nemsokára, csak még kiröhögjük magunkat xD</div>
Asszem errol lemaradtam. Mi volt?</div>
Senci minden kommentje végére odakerül a "Na meló, csá."
Senci minden kommentje végére odakerül a "Na meló, csá."
May 31, 2012 13:06:05
Andy Dufresne
May 31, 2012 13:07:00
Valaki monda, hogy csináltat grafológiai vizsgálatot? Hogy áll ez a projekt?
May 31, 2012 13:07:00
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 13:09:23
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Senci minden kommentje végére odakerül a "Na meló, csá."</div>
Kurva jo. Es jellemzo, hogy fel se tunt. :)
Kurva jo. Es jellemzo, hogy fel se tunt. :)
May 31, 2012 13:09:23
törzsgyökeres
May 31, 2012 13:10:41
sneci, ma 2 céges határidő is van. mérlegleadás+iparűzési adó. el ne sodikázd, mert következményei lesznek.
May 31, 2012 13:10:41
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 13:14:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Káoszkapitány :Nem feltétlenül bolondok ezek, csak impulzívak és időmilliomosok. Én azért nem tudok ilyen lenni, mert van melóm, ezért nincs időm unatkozni.</div>
Sodi, tisztazzunk valamit.
Szerinted Molnar F., Soos, RGL meg a tobbi tenyfeltaro nem nyilvanvaloan elmebeteg?
Aki egy parkoloban teljes komolysaggal egy kameraba kiabal, hogy ot hagyja beken a Moszad meg a KGB, az nem bolond?
Szerinted Molnar F., Soos, RGL meg a tobbi tenyfeltaro nem nyilvanvaloan elmebeteg?
Aki egy parkoloban teljes komolysaggal egy kameraba kiabal, hogy ot hagyja beken a Moszad meg a KGB, az nem bolond?
May 31, 2012 13:14:34
törzsgyökeres
May 31, 2012 13:18:33
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>ne ríjj sneckó, leveszem nemsokára, csak még kiröhögjük magunkat xD</div>
Senci minden kommentje végére odakerül a "Na meló, csá."</div>
holnapra lehet kérni, hogy sneci minden kommentje végére odakerüljön valami repcsiiiivel kapcsolatos móka?
pl. "megrendeltem a repcsiiiit, hahó!"
Senci minden kommentje végére odakerül a "Na meló, csá."</div>
holnapra lehet kérni, hogy sneci minden kommentje végére odakerüljön valami repcsiiiivel kapcsolatos móka?
pl. "megrendeltem a repcsiiiit, hahó!"
May 31, 2012 13:18:33
törzsgyökeres
May 31, 2012 13:19:23
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Káoszkapitány :Nem feltétlenül bolondok ezek, csak impulzívak és időmilliomosok. Én azért nem tudok ilyen lenni, mert van melóm, ezért nincs időm unatkozni.</div>
Aki egy parkoloban teljes komolysaggal egy kameraba kiabal, hogy ot hagyja beken a Moszad meg a KGB, az nem bolond?</div>
snecinél a nyilvanvaloan elmebeteg = kvázi normális
Aki egy parkoloban teljes komolysaggal egy kameraba kiabal, hogy ot hagyja beken a Moszad meg a KGB, az nem bolond?</div>
snecinél a nyilvanvaloan elmebeteg = kvázi normális
May 31, 2012 13:19:23
Hegyizsidó
May 31, 2012 13:22:14
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Valaki monda, hogy csináltat grafológiai vizsgálatot? Hogy áll ez a projekt?</div>
Elvileg pénteken megkapom a szakvéleményt, egyből jelzem ha megvan.
Elvileg pénteken megkapom a szakvéleményt, egyből jelzem ha megvan.
May 31, 2012 13:22:14
törzsgyökeres
May 31, 2012 13:24:01
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Valaki monda, hogy csináltat grafológiai vizsgálatot? Hogy áll ez a projekt?</div>
Elvileg pénteken megkapom a szakvéleményt, egyből jelzem ha megvan.</div>
egyből mehet is a sodipédiára.
egyből mehet is a sodipédiára.
May 31, 2012 13:24:01
broni
May 31, 2012 13:25:25
a kgb ..szerintem titánnak elég csecsen szimpatizáns feje van, ugyhogy nem biztos, hogy nem figyelik
May 31, 2012 13:25:25
Andy Dufresne
May 31, 2012 13:26:10
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Valaki monda, hogy csináltat grafológiai vizsgálatot? Hogy áll ez a projekt?</div>
Nagyon kíváncsi vagyok rá :)
Előre megmondom, hagy azzal fog védekezni, hogy ez
1- hamisítvány a szakvélemény, mi írtuk
2- a grafológia áltudomány
Lesz a héten röhögés.
- grafológiai szakvélemény
- repcsiiiiii
- szokásos hétvégi futás a faszerdőben
Lesz a héten röhögés.
- repcsiiiiii
- szokásos hétvégi futás a faszerdőben
May 31, 2012 13:26:10
Káoszkapitány
May 31, 2012 13:26:20
Sodi, csináltál régebben egy rajzfilmet, amiben többek között molnárt parodizáltad ki, ahogy tajtékozva hisztériázik. Akkor érdekes módon még nem tartottad "tényfeltáró hazafinak".
May 31, 2012 13:26:20
Géntolvaj református
May 31, 2012 13:29:18
Sodi, mit szólsz ahhoz, hogy Molnár feljelentette Tyirityán Zsoltot a magyarszigetes kijelentései miatt?
May 31, 2012 13:29:18
Kóser Szalonna
May 31, 2012 13:32:11
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Sodi, csináltál régebben egy rajzfilmet, amiben többek között molnárt parodizáltad ki, ahogy tajtékozva hisztériázik. Akkor érdekes módon még nem tartottad "tényfeltáró hazafinak".</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=bisVajICIOw" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=bisVajICIOw</a>
Kaufmannt is kiparodizálta benne, először hozzá csapódott, most Molnár F-hez. A követkető Toncat lesz, vagy Orbán?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=bisVajICIOw" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=bisVajICIOw</a>
Kaufmannt is kiparodizálta benne, először hozzá csapódott, most Molnár F-hez. A követkető Toncat lesz, vagy Orbán?
May 31, 2012 13:32:11
Feljelentő Feri
May 31, 2012 13:32:53
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, mit szólsz ahhoz, hogy Molnár feljelentette Tyirityán Zsoltot a magyarszigetes kijelentései miatt?</div>
Endre ezen szerintem úgy fel fog bőszülni, hogy feljelenti Molnárt valamiért.
Endre ezen szerintem úgy fel fog bőszülni, hogy feljelenti Molnárt valamiért.
May 31, 2012 13:32:53
Hegyizsidó
May 31, 2012 13:34:25
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Valaki monda, hogy csináltat grafológiai vizsgálatot? Hogy áll ez a projekt?</div>
Lesz a héten röhögés.
- repcsiiiiii
- szokásos hétvégi futás a faszerdőben</div>
Tök mindegy mit mond, nekem megéri azt a párezret, hogy röhöghessek rajta, ismét.
Lesz a héten röhögés.
- repcsiiiiii
Tök mindegy mit mond, nekem megéri azt a párezret, hogy röhöghessek rajta, ismét.
May 31, 2012 13:34:25
Temporaly
May 31, 2012 13:37:32
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div><div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Sodi, csináltál régebben egy rajzfilmet, amiben többek között molnárt parodizáltad ki, ahogy tajtékozva hisztériázik. Akkor érdekes módon még nem tartottad "tényfeltáró hazafinak".</div>
Kaufmannt is kiparodizálta benne, először hozzá csapódott, most Molnár F-hez. A követkető Toncat lesz, vagy Orbán?</div>
Egyébként ez kivételesen egy jól sikerült cucc... mármint SoDI képességeihez képest.
Kaufmannt is kiparodizálta benne, először hozzá csapódott, most Molnár F-hez. A követkető Toncat lesz, vagy Orbán?</div>
Egyébként ez kivételesen egy jól sikerült cucc... mármint SoDI képességeihez képest.
May 31, 2012 13:37:32
Andy Dufresne
May 31, 2012 13:38:10
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Valaki monda, hogy csináltat grafológiai vizsgálatot? Hogy áll ez a projekt?</div>
Lesz a héten röhögés.
- repcsiiiiii
Tök mindegy mit mond, nekem megéri azt a párezret, hogy röhöghessek rajta, ismét.</div>
Igazad van. Ez lesz az első szakértői a vélemény a Snecológia tudományában. Javítsatok ki, ha tévedek.
Lesz a héten röhögés.
- repcsiiiiii
Tök mindegy mit mond, nekem megéri azt a párezret, hogy röhöghessek rajta, ismét.</div>
Igazad van. Ez lesz az első szakértői a vélemény a Snecológia tudományában. Javítsatok ki, ha tévedek.
May 31, 2012 13:38:10
Hegyizsidó
May 31, 2012 13:38:11
Ez a Titán, ez nem zsidó véletlenül? Nekem olyan karvalyosnak tűnik.
Zsodi, kérdezd már meg, hogy nincsenek-e askenázi felmenői véletlen?
Zsodi, kérdezd már meg, hogy nincsenek-e askenázi felmenői véletlen?
May 31, 2012 13:38:11
sodika
May 31, 2012 13:40:50
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, mit szólsz ahhoz, hogy Molnár feljelentette Tyirityán Zsoltot a magyarszigetes kijelentései miatt?</div>
Én úgy olvastam, Novák Előd megütése miatt jelentette fel.
Na meló, csá.
Én úgy olvastam, Novák Előd megütése miatt jelentette fel.
Na meló, csá.
May 31, 2012 13:40:50
broni
May 31, 2012 13:44:13
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Ez a Titán, ez nem zsidó véletlenül? Nekem olyan karvalyosnak tűnik.
Zsodi, kérdezd már meg, hogy nincsenek-e askenázi felmenői véletlen?</div>
vagy türk, csinált valami türkvédő nyilatkozatot is.
vagy türk, csinált valami türkvédő nyilatkozatot is.
May 31, 2012 13:44:13
Káoszkapitány
May 31, 2012 13:44:33
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Ez a Titán, ez nem zsidó véletlenül? Nekem olyan karvalyosnak tűnik.
Szerintem inkább az a kalapos pasas a tipikus fajtajelleges zsidó.
Szerintem inkább az a kalapos pasas a tipikus fajtajelleges zsidó.
May 31, 2012 13:44:33
fdfdffs
May 31, 2012 13:47:29
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Igazad van. Ez lesz az első szakértői a vélemény a Snecológia tudományában. Javítsatok ki, ha tévedek.</div>
Szkeptikus vagyok, mert sodi diszgrafias, es nem tudom, hogy a jellemere nezve igy milyen kovetkezteteseket levonni.
Igazad van. Ez lesz az első szakértői a vélemény a Snecológia tudományában. Javítsatok ki, ha tévedek.</div>
Szkeptikus vagyok, mert sodi diszgrafias, es nem tudom, hogy a jellemere nezve igy milyen kovetkezteteseket levonni.
May 31, 2012 13:47:29
snecigeci
May 31, 2012 13:52:21
"a középosztály határait tehát azok lépik át, akik már képesek lennének kizárólag befektetéseikből és vagyonuk passzív jövedelméből élni, ha így döntenek."
sneci, te hány éven belül éred el ezt a szintet? átugrod a középosztályt, és <s>proliból</s> underclassból egyből gazdaggá válsz?
sneci, te hány éven belül éred el ezt a szintet? átugrod a középosztályt, és <s>proliból</s> underclassból egyből gazdaggá válsz?
May 31, 2012 13:52:21
Káoszkapitány
May 31, 2012 13:53:41
Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
5 perce
Ez az sodika, munka helyett inkább olvass és ossz meg zsindexes linkeket. Csak így tovább, NÓ PASZARÁN!
5 perce
Ez az sodika, munka helyett inkább olvass és ossz meg zsindexes linkeket. Csak így tovább, NÓ PASZARÁN!
May 31, 2012 13:53:41
törzsgyökeres
May 31, 2012 13:53:58
sneci, hogy halad a saját megoldás megvalósítása? Jövő héten indul?
May 31, 2012 13:53:58
törzsgyökeres
May 31, 2012 13:55:09
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
5 perce
Ez az sodika, munka helyett inkább olvass és ossz meg zsindexes linkeket. Csak így tovább, NÓ PASZARÁN!</div>
így harcol a rendszer ellen, Hahó!
5 perce
Ez az sodika, munka helyett inkább olvass és ossz meg zsindexes linkeket. Csak így tovább, NÓ PASZARÁN!</div>
így harcol a rendszer ellen, Hahó!
May 31, 2012 13:55:09
snecigeci
May 31, 2012 13:55:11
a fenti idézet matolcsytól származik, bár egy az egyben sneciszöveg. tiszta apja ez a gyerek.
May 31, 2012 13:55:11
fdfdffs
May 31, 2012 13:57:49
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>a fenti idézet matolcsytól származik, bár egy az egyben sneciszöveg. tiszta apja ez a gyerek.</div>
En is olvastam nemreg, es ugyanugy sneci jutott eszembe rola. Azert ez aggaszto.
En is olvastam nemreg, es ugyanugy sneci jutott eszembe rola. Azert ez aggaszto.
May 31, 2012 13:57:49
snecigeci
May 31, 2012 14:05:23
egy sneci kezében van a magyar gazdaság? igen, ez elég aggasztó.
May 31, 2012 14:05:23
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 14:11:15
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>egy sneci kezében van a magyar gazdaság? igen, ez elég aggasztó.</div>
Az. Matolcsy maskeppen bolond, mint Molnar F., de legalabb ugyannyira latvanyosan.
Az. Matolcsy maskeppen bolond, mint Molnar F., de legalabb ugyannyira latvanyosan.
May 31, 2012 14:11:15
Soós József
May 31, 2012 14:47:31
...nekem ez a Rácz gyerek lett az új kedvencem. A Triesztes video az epic. Ő most tényleg hajléktalan? ...fura mert mégis rendezettebbnek és tisztábbnak tűnik egy fokkal Snecinél.
May 31, 2012 14:47:31
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 14:50:53
<div class="quote"><div class="author">Soós József</div>...nekem ez a Rácz gyerek lett az új kedvencem. A Triesztes video az epic. Ő most tényleg hajléktalan? ...fura mert mégis rendezettebbnek és tisztábbnak tűnik egy fokkal Snecinél.</div>
Klasszikus ertelemben aligha lehet hajlektalan, hiszen rendszeresen tolt fel videokat az internetre, meg kommentelgeti a facebookot.
Klasszikus ertelemben aligha lehet hajlektalan, hiszen rendszeresen tolt fel videokat az internetre, meg kommentelgeti a facebookot.
May 31, 2012 14:50:53
Bela
May 31, 2012 14:55:40
Muhhhaha, ez a melo csa feature mindent visz. LAJK! :D:D:D:D:D:D:D:D
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 14:55:40
grafikus007
May 31, 2012 14:58:43
sodi, ki az a sokak által tisztelt hazafi, akivel leveleztél? Az nyilvánvaló, hogy a Jobbik felső vezetése nem lehet, hiszen ők lenéznek téged, az országgyűlési képviselők szintén, tehát ha jobbikos, akkor csak valami harmadvonalbeli arc lehet, vagy egy párthoz nem kötődő, pl Gonda?
May 31, 2012 14:58:43
Kóser Szalonna
May 31, 2012 15:06:19
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>sodi, ki az a sokak által tisztelt hazafi, akivel leveleztél? Az nyilvánvaló, hogy a Jobbik felső vezetése nem lehet, hiszen ők lenéznek téged, az országgyűlési képviselők szintén, tehát ha jobbikos, akkor csak valami harmadvonalbeli arc lehet, vagy egy párthoz nem kötődő, pl Gonda?</div>
Gonda nem zsidózna. Evidenciák...
Gonda nem zsidózna. Evidenciák...
May 31, 2012 15:06:19
Géntolvaj református
May 31, 2012 15:07:04
Sodi, most, hogy törzsgyökeres kilétére fény derült, menj el az ügyvédi irodája elé, ülj le az út szélére, álcázd magad csövesnek (az menni fog), amikor pedig kilép az ajtón, filmezd le! Kövesd, amíg csak tudod! És irigykedj nagyon, amikor meglátod, milyen kocsija van egy szürke egérnek!
May 31, 2012 15:07:04
Andy Dufresne
May 31, 2012 15:10:54
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, most, hogy törzsgyökeres kilétére fény derült, menj el az ügyvédi irodája elé, ülj le az út szélére, álcázd magad csövesnek (az menni fog), amikor pedig kilép az ajtón, filmezd le! Kövesd, amíg csak tudod! És irigykedj nagyon, amikor meglátod, milyen kocsija van egy szürke egérnek!</div>
És ha lekamerázza akkor mi lesz? SEMMI! :)
És ha lekamerázza akkor mi lesz? SEMMI! :)
May 31, 2012 15:10:54
Káoszkapitány
May 31, 2012 15:11:54
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>sodi, ki az a sokak által tisztelt hazafi, akivel leveleztél? Az nyilvánvaló, hogy a Jobbik felső vezetése nem lehet, hiszen ők lenéznek téged, az országgyűlési képviselők szintén, tehát ha jobbikos, akkor csak valami harmadvonalbeli arc lehet, vagy egy párthoz nem kötődő, pl Gonda?</div>
Én SF-re tippelek.
Én SF-re tippelek.
May 31, 2012 15:11:54
Andy Dufresne
May 31, 2012 15:13:24
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, most, hogy törzsgyökeres kilétére fény derült, menj el az ügyvédi irodája elé, ülj le az út szélére, álcázd magad csövesnek (az menni fog), amikor pedig kilép az ajtón, filmezd le! Kövesd, amíg csak tudod! És irigykedj nagyon, amikor meglátod, milyen kocsija van egy szürke egérnek!</div>
Ha a 10 éves Puntora rácsodálkozott, akkor képzelem mi lenne, ha meglátná törzsgyökeres kocsiját.
Ha a 10 éves Puntora rácsodálkozott, akkor képzelem mi lenne, ha meglátná törzsgyökeres kocsiját.
May 31, 2012 15:13:24
sodika
May 31, 2012 15:13:55
Evidenciákra nem tud "fény derülni", zsidó! :)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 15:13:55
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

"Csak életvédelem."
Ennyit mondok a videó végén, egyébként meg sem szólalok. Nem létezik olyan ember a világon, aki két szó alapján bárkiről is véleményt merne mondani. :D</div>
hülye vagy, bazzmeg!
ez három szó volt!