broni
May 31, 2012 21:41:38
tényleg, nagykanizsán is ki firkálhatott vajon a cigányok házaira, nincs az a leghülyébb náci, aki a hitlert kér t-vel írja....
May 31, 2012 21:41:38
Fotelrocker_Presszócigány
May 31, 2012 21:43:15
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Meglepően jó kondiban a Hermán? Akkor szellemi fogyaték miatt rokkantosították le?</div>
hát :DD nézem, ki a faszom ez a kibaszott télapó,, erre jön közelebb-közelebb te mondom ez a hermán.. csajom kérdi az ki?? szerinted:DD ááh mondom egy netceleb - jaa jó :)) de am megnézett a vén buzi.. biztos gondolta ki ez a jóképű fijú :DDD
hát :DD nézem, ki a faszom ez a kibaszott télapó,, erre jön közelebb-közelebb te mondom ez a hermán.. csajom kérdi az ki?? szerinted:DD ááh mondom egy netceleb - jaa jó :)) de am megnézett a vén buzi.. biztos gondolta ki ez a jóképű fijú :DDD
May 31, 2012 21:43:15
leghüjébb náci
May 31, 2012 21:48:12
<div class="quote"><div class="author">broni</div>tényleg, nagykanizsán is ki firkálhatott vajon a cigányok házaira, nincs az a leghülyébb náci, aki a hitlert kér t-vel írja....</div>
mijen hat milió?!!!
mijen hat milió?!!!
May 31, 2012 21:48:12
broni
May 31, 2012 21:50:10
<div class="quote"><div class="author">leghüjébb náci</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>tényleg, nagykanizsán is ki firkálhatott vajon a cigányok házaira, nincs az a leghülyébb náci, aki a hitlert kér t-vel írja....</div>
mijen hat milió?!!!</div>
hejj hittler!!!!!
mijen hat milió?!!!</div>
hejj hittler!!!!!
May 31, 2012 21:50:10
szpítsopp
May 31, 2012 21:50:30
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Meglepően jó kondiban a Hermán? Akkor szellemi fogyaték miatt rokkantosították le?</div>
hát :DD nézem, ki a faszom ez a kibaszott télapó,, erre jön közelebb-közelebb te mondom ez a hermán.. csajom kérdi az ki?? szerinted:DD ááh mondom egy netceleb - jaa jó :)) de am megnézett a vén buzi.. biztos gondolta ki ez a jóképű fijú :DDD</div>
Ne reménykedj, amíg nincs 23 centis pitonod, nem cseréli le sodit!
hát :DD nézem, ki a faszom ez a kibaszott télapó,, erre jön közelebb-közelebb te mondom ez a hermán.. csajom kérdi az ki?? szerinted:DD ááh mondom egy netceleb - jaa jó :)) de am megnézett a vén buzi.. biztos gondolta ki ez a jóképű fijú :DDD</div>
Ne reménykedj, amíg nincs 23 centis pitonod, nem cseréli le sodit!
May 31, 2012 21:50:30
sodika
May 31, 2012 21:50:31
Ahhoz valóban nem vagyok eléggé tájékozott bírósági nyilvántartás kérdésében, hogy tudjam, létezhet-e olyan, hogy valaki egy ügy állítólagos létéről tud, arról is, hogy mi miatt, és mikor indult, de részleteket nem, vagy csak pontatlanul ismer. Erről majd holnap kifaggatok nálam tájékozottabb embereket, mert törzsgyökeres látszólagos félinformáltsága jogrendszeren kívül álló emberként számomra nagyon furcsa. Vádiratot kilopni nem tud, de holmi ügy létére utalgati igen? Hümm...
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 21:50:31
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 21:50:49
<div class="quote"><div class="author">SoDomIa</div>a zsidó tanárúr is kurva nagy kaliber lehet. ezért van nála a pénzed.</div>
Szerintem a zsido tanár is valami balek lehetett, csak egy szinttel Sodi felett a hierarchiában. Valami nagyobb játékosnál landolhatott az a pénz.
Szerintem a zsido tanár is valami balek lehetett, csak egy szinttel Sodi felett a hierarchiában. Valami nagyobb játékosnál landolhatott az a pénz.
May 31, 2012 21:50:49
Dolfi Pujáró
May 31, 2012 21:51:02
<div class="quote"><div class="author">broni</div>tényleg, nagykanizsán is ki firkálhatott vajon a cigányok házaira, nincs az a leghülyébb náci, aki a hitlert kér t-vel írja....</div>
Az valami rajos náci lesz, figyeld meg.
Az valami rajos náci lesz, figyeld meg.
May 31, 2012 21:51:02
szpítsopp
May 31, 2012 21:51:37
broni te mit szólnál ha 23 centis lenne az anakondád? azzal tuti hugyozni is jobban lehet!
May 31, 2012 21:51:37
szpítsopp
May 31, 2012 21:53:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ahhoz valóban nem vagyok eléggé tájékozott bírósági nyilvántartás kérdésében, hogy tudjam, létezhet-e olyan, hogy valaki egy ügy állítólagos létéről tud, arról is, hogy mi miatt, és mikor indult, de részleteket nem, vagy csak pontatlanul ismer. Erről majd holnap kifaggatok nálam tájékozottabb embereket, mert törzsgyökeres látszólagos félinformáltsága jogrendszeren kívül álló emberként számomra nagyon furcsa. Vádiratot kilopni nem tud, de holmi ügy létére utalgati igen? Hümm...
Na meló, csá.</div>
Meglepődnél, miket nem hall az ember festés-mázolás közben.
Na meló, csá.</div>
Meglepődnél, miket nem hall az ember festés-mázolás közben.
May 31, 2012 21:53:56
Dolfi Pujáró
May 31, 2012 21:55:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ahhoz valóban nem vagyok eléggé tájékozott bírósági nyilvántartás kérdésében, hogy tudjam, létezhet-e olyan, hogy valaki egy ügy állítólagos létéről tud, arról is, hogy mi miatt, és mikor indult, de részleteket nem, vagy csak pontatlanul ismer. Erről majd holnap kifaggatok nálam tájékozottabb embereket, mert törzsgyökeres látszólagos félinformáltsága jogrendszeren kívül álló emberként számomra nagyon furcsa. Vádiratot kilopni nem tud, de holmi ügy létére utalgati igen? Hümm...
Na meló, csá.</div>
Azt el sem tudod képzelni, hogy valami nem a szabályok szerint történik, ugye?
Pont ezért képzeled legyőzhetetlennek Kaufmannt meg Mindát, mert még nem botlottak olyan emberbe, aki mondjuk nem dumál, perel hanem rájuk uszít két exgyivis cigánygyereket, akik egy kihegyezett fogkefélvel picsánszúrkálják mind a kettőt.
El sem tudsz képzelni ilyet, a hülye kis világodban csak akkor van erőszak, amikor a rendőrök lökdösnek valami tüntetésen, vagy egy bérház folyosóján.
Na meló, csá.</div>
Azt el sem tudod képzelni, hogy valami nem a szabályok szerint történik, ugye?
Pont ezért képzeled legyőzhetetlennek Kaufmannt meg Mindát, mert még nem botlottak olyan emberbe, aki mondjuk nem dumál, perel hanem rájuk uszít két exgyivis cigánygyereket, akik egy kihegyezett fogkefélvel picsánszúrkálják mind a kettőt.
El sem tudsz képzelni ilyet, a hülye kis világodban csak akkor van erőszak, amikor a rendőrök lökdösnek valami tüntetésen, vagy egy bérház folyosóján.
May 31, 2012 21:55:25
törzsgyökeres
May 31, 2012 21:55:52
Na meló, csá.</div>
sneci, én csak egy átlagos szobafestő-mázoló vagyok, viszont jók a kapcsolataim, mert a bíróságon, ügyészségen is ki kellett meszelni a budit, és ott összehaverkodtam a takarítókkal, meg a büféssel.
Na meló, csá.</div>
sneci, én csak egy átlagos szobafestő-mázoló vagyok, viszont jók a kapcsolataim, mert a bíróságon, ügyészségen is ki kellett meszelni a budit, és ott összehaverkodtam a takarítókkal, meg a büféssel.
May 31, 2012 21:55:52
May 31, 2012 21:57:38
<div class="quote"><div class="author">Dolfi Pujáró</div>
Az valami rajos náci lesz, figyeld meg.</div>
kiskoromba én is grefitiztem a trafóház oldalára, hogy nóparmezán!!!
Az valami rajos náci lesz, figyeld meg.</div>
kiskoromba én is grefitiztem a trafóház oldalára, hogy nóparmezán!!!
May 31, 2012 21:57:38
broni
May 31, 2012 21:57:51
megyek én ki tényleg ukrajnába a foci eb-re skacok, egész jol néz ki timosenko lánya, egy kis romattikus nyári kaland nekem sem árt....
<a href="http://www.tymoshenko.ua/assets/12548/thumbs/600/pr_b3214.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.tymoshenko.ua/assets/12548/thumbs/600/pr_b3214.jpg</a>
<a href="http://www.tymoshenko.ua/assets/12548/thumbs/600/pr_b3214.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.tymoshenko.ua/assets/12548/thumbs/600/pr_b3214.jpg</a>
May 31, 2012 21:57:51
sodika
May 31, 2012 21:58:29
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Meglepődnél, miket nem hall az ember festés-mázolás közben.</div>
Akkor nagyon hangos lehet az a festőgép. Vagy csak duplacsavar. Akárhogy is van, nem ugrok be.
Na meló, csá.
Meglepődnél, miket nem hall az ember festés-mázolás közben.</div>
Akkor nagyon hangos lehet az a festőgép. Vagy csak duplacsavar. Akárhogy is van, nem ugrok be.
Na meló, csá.
May 31, 2012 21:58:29
sodika
May 31, 2012 21:59:56
<div class="quote"><div class="author">Dolfi Pujáró</div>
El sem tudsz képzelni ilyet, a hülye kis világodban csak akkor van erőszak, amikor a rendőrök lökdösnek valami tüntetésen, vagy egy bérház folyosóján.</div>
Normális ember soha nem is gondolkodik erőszakban.
(kivéve forradalmi helyzetet, vagy kilakoltatást)
Ez szerintem így természetes.
Nem a dzsungelben vagyunk.
Na meló, csá.
El sem tudsz képzelni ilyet, a hülye kis világodban csak akkor van erőszak, amikor a rendőrök lökdösnek valami tüntetésen, vagy egy bérház folyosóján.</div>
Na meló, csá.
May 31, 2012 21:59:56
SoDomIa
May 31, 2012 22:00:36
snecike, mikor köszönöd meg snecigecinek, hogy nem a fapoleont teszi be minden kommented végére, vagy mondjuk azt, hogy "én írtam a masztipartis kommentet"?
May 31, 2012 22:00:36
May 31, 2012 22:00:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Na meló, csá.</div>
festőgép?? :D wtf? :DD
Na meló, csá.</div>
festőgép?? :D wtf? :DD
May 31, 2012 22:00:52
törzsgyökeres
May 31, 2012 22:01:19
sneci, az a te bajod, hogy keveset tudsz a világról. nem az interneten történnek a dolgok, hanem a való életben. az ember csak mázol, csak mázol, és közben dőlnek hozzá az infók. a büfés ismeri mindát, a takarító pogányt, a portás Kaufmannt, és annyit mesélnek, hogy rögtön össze is áll a fejemben, hogy kivel hogyan lehet kibaszni.
mindenkinek van gyenge pontja, sneci.
mindenkinek van gyenge pontja, sneci.
May 31, 2012 22:01:19
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 22:01:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Normális ember soha nem is gondolkodik erőszakban.
(kivéve forradalmi helyzetet, vagy kilakoltatást)</div>
Mi ez a kilakoltatás fetisizmus újabban?
(kivéve forradalmi helyzetet, vagy kilakoltatást)</div>
Mi ez a kilakoltatás fetisizmus újabban?
May 31, 2012 22:01:48
tomcat
May 31, 2012 22:01:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Dolfi Pujáró</div>
Na meló, csá.</div>
szóval én nem vagyok normális? pedig csak azt kaptad, amit érdemeltél, csicskageci
Na meló, csá.</div>
szóval én nem vagyok normális? pedig csak azt kaptad, amit érdemeltél, csicskageci
May 31, 2012 22:01:49
pilvax coffee shop
May 31, 2012 22:02:33
Festőgép:)
May 31, 2012 22:02:33
Hegyizsidó
May 31, 2012 22:02:55
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Na meló, csá.</div>
festőgép?? :D wtf? :DD</div>
Az, ar drone festőgép, ipadról is lehet irányítani.
Na meló, csá.</div>
festőgép?? :D wtf? :DD</div>
Az, ar drone festőgép, ipadról is lehet irányítani.
May 31, 2012 22:02:55
pilvax coffee shop
May 31, 2012 22:04:01
"kivéve forradalmi helyzetet, vagy kilakoltatást"
Régen még csak a forradalmi helyzet volt.
Bővült a lista?
Bővült a lista?
May 31, 2012 22:04:01
sodika
May 31, 2012 22:05:10
törzsgyökeres :
Nekem csak jó, ha olyan hazafiak ellen indulsz meg, akik velem szemben jogilag sem olyan lusta szarok, mint én, hanem ráérnek visszatámadni rád. Te tudod, mit kockáztatsz. Nem beszéllek le arról, hogy magad ellen dolgozz. :)
Na meló, csá.
Nekem csak jó, ha olyan hazafiak ellen indulsz meg, akik velem szemben jogilag sem olyan lusta szarok, mint én, hanem ráérnek visszatámadni rád. Te tudod, mit kockáztatsz. Nem beszéllek le arról, hogy magad ellen dolgozz. :)
Na meló, csá.
May 31, 2012 22:05:10
SoDomIa
May 31, 2012 22:07:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>törzsgyökeres :
Na meló, csá.</div>
szóval most törzs legyen hálás, mert csak a lustaságod akadályoz abban, hogy szétpereld, mi?
Na meló, csá.</div>
szóval most törzs legyen hálás, mert csak a lustaságod akadályoz abban, hogy szétpereld, mi?
May 31, 2012 22:07:12
Hegyizsidó
May 31, 2012 22:07:47
<div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div>"kivéve forradalmi helyzetet, vagy kilakoltatást"
Bővült a lista?</div>
A kilakoltatás azért, mert annak a szele megcsapta őt is, így szolidáris.
Bővült a lista?</div>
A kilakoltatás azért, mert annak a szele megcsapta őt is, így szolidáris.
May 31, 2012 22:07:47
Ószövetségi Düh
May 31, 2012 22:08:08
<div class="quote"><div class="author">broni</div>megyek én ki tényleg ukrajnába a foci eb-re skacok, egész jol néz ki timosenko lánya, egy kis romattikus nyári kaland nekem sem árt....
<a href="http://www.tymoshenko.ua/assets/12548/thumbs/600/pr_b3214.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.tymoshenko.ua/assets/12548/thumbs/600/pr_b3214.jpg</a></div>
Ne álmodozz Broni, úgysem hugyoz szájba.
<a href="http://www.tymoshenko.ua/assets/12548/thumbs/600/pr_b3214.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.tymoshenko.ua/assets/12548/thumbs/600/pr_b3214.jpg</a></div>
Ne álmodozz Broni, úgysem hugyoz szájba.
May 31, 2012 22:08:08
May 31, 2012 22:08:44
Na meló, csá.</div>
sneci sneci, két kézzel maszatolsz a hígfosban, amit magad alá szartál.. örülne krokkó vagy minda, ha a TE trolljaid ugyan úgy bekergetnék őket a faszerdőbe, mint ahogy téged számtalan alkalommal? mit szólnának hozzá ha megtudnák, hogy ezért is te vagy a felelős hmmm?
Na meló, csá.</div>
sneci sneci, két kézzel maszatolsz a hígfosban, amit magad alá szartál.. örülne krokkó vagy minda, ha a TE trolljaid ugyan úgy bekergetnék őket a faszerdőbe, mint ahogy téged számtalan alkalommal? mit szólnának hozzá ha megtudnák, hogy ezért is te vagy a felelős hmmm?
May 31, 2012 22:08:44
sodika
May 31, 2012 22:09:18
<div class="quote"><div class="author">SoDomIa</div>
szóval most törzs legyen hálás, mert csak a lustaságod akadályoz abban, hogy szétpereld, mi?</div>
Ennél szebb hírt, hogy hagyhatom a dagadt ruhát másra, nem is hozhat.
Na meló, csá.
szóval most törzs legyen hálás, mert csak a lustaságod akadályoz abban, hogy szétpereld, mi?</div>
Ennél szebb hírt, hogy hagyhatom a dagadt ruhát másra, nem is hozhat.
Na meló, csá.
May 31, 2012 22:09:18
sodika
May 31, 2012 22:10:25
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>mit szólnának hozzá ha megtudnák, hogy ezért is te vagy a felelős hmmm?</div>
Gondolom, szövetségbe állnának velem ellenetek.
Ezért mondom, hogy saját magatok ellen durva erőket megindítani nem okos dolog, de ti tudjátok.
Na meló, csá.
Ezért mondom, hogy saját magatok ellen durva erőket megindítani nem okos dolog, de ti tudjátok.
Na meló, csá.
May 31, 2012 22:10:25
Ószövetségi Düh
May 31, 2012 22:11:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>mit szólnának hozzá ha megtudnák, hogy ezért is te vagy a felelős hmmm?</div>
</div>
Sneci, egyszer már volt olyan, hogy azt hitted, te dolgoztatod a trollokat.
Emlékszel? :)
</div>
Emlékszel? :)
May 31, 2012 22:11:36
Hegyizsidó
May 31, 2012 22:11:56
Durva erők, kaliberemberek, mi jöhet még ma?
May 31, 2012 22:11:56
Zulu
May 31, 2012 22:12:58
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Durva erők, kaliberemberek, mi jöhet még ma?</div>
A FESTŐGÉP!!!
A FESTŐGÉP!!!
May 31, 2012 22:12:58
sodika
May 31, 2012 22:13:38
Jobbik: Nyissák meg a szigorított dologházakat!
Tegnapi videó.
66 másodperces verzió:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=bJvS8OZJJDU" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=bJvS8OZJJDU</a>
Vágatlanul (14 perc):
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lYe5O0rLDAM" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lYe5O0rLDAM</a>
Na meló, csá.
Tegnapi videó.
66 másodperces verzió:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=bJvS8OZJJDU" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=bJvS8OZJJDU</a>
Vágatlanul (14 perc):
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lYe5O0rLDAM" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lYe5O0rLDAM</a>
Na meló, csá.
May 31, 2012 22:13:38
May 31, 2012 22:14:03
Na meló, csá.</div>
jaja:DD ha a 23as, a blankolt, meg lenin fasza összeáll szem nem marad szárazon, majd televert zsepik övezik útjukat..
Na meló, csá.</div>
jaja:DD ha a 23as, a blankolt, meg lenin fasza összeáll szem nem marad szárazon, majd televert zsepik övezik útjukat..
May 31, 2012 22:14:03
Hitvány Patkány
May 31, 2012 22:14:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>mit szólnának hozzá ha megtudnák, hogy ezért is te vagy a felelős hmmm?</div>
Na meló, csá.</div>
Vagy hátrahagynak téged a picsába, hogy mentsék a saját írhájukaz.
Na meló, csá.</div>
Vagy hátrahagynak téged a picsába, hogy mentsék a saját írhájukaz.
May 31, 2012 22:14:06
Hegyizsidó
May 31, 2012 22:14:29
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Durva erők, kaliberemberek, mi jöhet még ma?</div>
A FESTŐGÉP!!!</div>
Az. :-DD
A FESTŐGÉP!!!</div>
Az. :-DD
May 31, 2012 22:14:29
sodika
May 31, 2012 22:15:34
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Emlékszel? :)</div>
Én nem beszélek le senkit semmiről.
Egy Kaufmannba vagy egy Mindába én nem mernék úgy belekötni, hogy nem vagyok teljesen biztos benne, hogy veszi a lapot.
De ha valaki itt bátrabb, hát sok szerencsét. :)
lol
Na meló, csá.
Emlékszel? :)</div>
Egy Kaufmannba vagy egy Mindába én nem mernék úgy belekötni, hogy nem vagyok teljesen biztos benne, hogy veszi a lapot.
lol
Na meló, csá.
May 31, 2012 22:15:34
Hegyizsidó
May 31, 2012 22:16:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jobbik: Nyissák meg a szigorított dologházakat!
Tegnapi videó.
66 másodperces verzió:
Vágatlanul (14 perc):
Hogy lehet ilyen bénán vágni? Gaudi úgy rángatózik mint egy tikkes, hogy lehetsz ilyen béna szar?
Na meló, csá.</div>
Tegnapi videó.
66 másodperces verzió:
Vágatlanul (14 perc):
Hogy lehet ilyen bénán vágni? Gaudi úgy rángatózik mint egy tikkes, hogy lehetsz ilyen béna szar?
Na meló, csá.</div>
May 31, 2012 22:16:55
sodika
May 31, 2012 22:17:15
Kaufmannt vagy Mindát megijeszteni?
Engem lehet, de őket nem.
Én könnyű falat vagyok, ők nem.
Na meló, csá.
Engem lehet, de őket nem.
Én könnyű falat vagyok, ők nem.
Na meló, csá.
May 31, 2012 22:17:15
Mordecháj Rosenzweig
May 31, 2012 22:17:36
<i>Íme az alapelv, amely még sosem látszott annyira nyilvánvalónak, mint manapság: ha egy állam olyan politikai és társadalmi rendszerrel bír, amely elméletben a legtökéletesebbnek számít, viszont selejtes az emberanyaga, nos, ez az állam előbb-utóbb lesüllyed a legalacsonyabb rendű társadalmak szintjére; míg az a nép, az a faj, amely igaz embereket, helyesen érző és biztos ösztönű embereket képes produkálni, magas civilizációs szintet ér el és megállja a helyét a legsúlyosabb próbatételekben is, s ezen az sem változtat, ha politikai berendezkedése fogyatékos vagy tökéletlen.</i>
Julius Evola
Mi a véleményed, Sodi?
Julius Evola
Mi a véleményed, Sodi?
May 31, 2012 22:17:36
törzsgyökeres
May 31, 2012 22:18:05
Na meló, csá.</div>
mit kockáztatok? meséld el, picinyem. Sherlock Porks is mindenkit beperel, feljelent, oszt a magamfajta festő-mázolót fel sem éri, mert túl magas létrán dolgozom.
ugyan, sneci, kit érdekel minda, vagy Kaufmann, ha te nem vagy benne a képben? gondolhatod, hogy valami olyasmit eszeltem ki, hogy végül te kerüljél szopóágra. az, hogy esetleg egy minda is sétálgat kicsit a faszerdőben, csak hab a tortán.
a másik vonal pedig pogány úr, aki igen szimpatikus úriember. talán megrendel tőlem egy tapétázást, főleg ha ingyé fogok dolgozni neki.
Na meló, csá.</div>
mit kockáztatok? meséld el, picinyem. Sherlock Porks is mindenkit beperel, feljelent, oszt a magamfajta festő-mázolót fel sem éri, mert túl magas létrán dolgozom.
ugyan, sneci, kit érdekel minda, vagy Kaufmann, ha te nem vagy benne a képben? gondolhatod, hogy valami olyasmit eszeltem ki, hogy végül te kerüljél szopóágra. az, hogy esetleg egy minda is sétálgat kicsit a faszerdőben, csak hab a tortán.
a másik vonal pedig pogány úr, aki igen szimpatikus úriember. talán megrendel tőlem egy tapétázást, főleg ha ingyé fogok dolgozni neki.
May 31, 2012 22:18:05
May 31, 2012 22:18:23
lol
Na meló, csá.</div>
te még a kereszteződésekben kéregető csövesbe se mernél belekötni, csak neten meg az ajtó mögül nagy a pofád te majom :DD
lol
Na meló, csá.</div>
te még a kereszteződésekben kéregető csövesbe se mernél belekötni, csak neten meg az ajtó mögül nagy a pofád te majom :DD
May 31, 2012 22:18:23
broni
May 31, 2012 22:19:49
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>megyek én ki tényleg ukrajnába a foci eb-re skacok, egész jol néz ki timosenko lánya, egy kis romattikus nyári kaland nekem sem árt....
Ne álmodozz Broni, úgysem hugyoz szájba.</div>
hogy kitaláltad a vágyamat......))de a remény hal meg utoljára..))
Ne álmodozz Broni, úgysem hugyoz szájba.</div>
hogy kitaláltad a vágyamat......))de a remény hal meg utoljára..))
May 31, 2012 22:19:49
Callahan
May 31, 2012 22:21:44
Egy perc néma csönd:
<i>A 400 kilométernyi irányított zuhanás után a Dragon magyar idő szerint 17:42-kor, Kalifornia partjaitól kilencszáz kilométerre csapódott az óceánba.</i>
<i>A 400 kilométernyi irányított zuhanás után a Dragon magyar idő szerint 17:42-kor, Kalifornia partjaitól kilencszáz kilométerre csapódott az óceánba.</i>
May 31, 2012 22:21:44
broni
May 31, 2012 22:22:06
mondjuk akkor is talán zavarba jönnék, ha megkérdezné, kérek e forro csokit..)))))
May 31, 2012 22:22:06
Németország
May 31, 2012 22:26:30
Na meló, csá.</div>
De hiszen te indulsz majd meg ellenük.
Na meló, csá.</div>
De hiszen te indulsz majd meg ellenük.
May 31, 2012 22:26:30
sodika
May 31, 2012 22:26:52
törzsgyökeres :
Kellemes szórakozást.
Az igazat megvallva már azt is unom, hogy veled fenyegetőzzek ide-oda.
Egy ponton túl már minden unalmassá válik.
Na meló, csá.
Kellemes szórakozást.
Az igazat megvallva már azt is unom, hogy veled fenyegetőzzek ide-oda.
Egy ponton túl már minden unalmassá válik.
Na meló, csá.
May 31, 2012 22:26:52
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 22:27:13
Bele se merek gondolnni, hogy milyen komoly égés lesz a trolltársadalomnak, amikor Sodi 1 óra 40 perc múlva élesíti az Ar Drone 2 kicsomagolós videót!
May 31, 2012 22:27:13
Pali
May 31, 2012 22:29:51
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Bele se merek gondolnni, hogy milyen komoly égés lesz a trolltársadalomnak, amikor Sodi 1 óra 40 perc múlva élesíti az Ar Drone 2 kicsomagolós videót!</div>
Visszaadnám a másolt kisdoktorim, és beiratkoznék alapfokú snecológiai képzésre.
Visszaadnám a másolt kisdoktorim, és beiratkoznék alapfokú snecológiai képzésre.
May 31, 2012 22:29:51
Troll Társadalom
May 31, 2012 22:30:23
* nem készül a komoly égésre *
May 31, 2012 22:30:23
Minda Zoli
May 31, 2012 22:32:58
Endre! Megmondtam neked, hogy itt a fórumon ne legyek téma! Ezért legközelebb, majd az én kolbászomat kapod a borsófőzelékedbe.
May 31, 2012 22:32:58
törzsgyökeres
May 31, 2012 22:39:53
sneci, és amúgy milyen élmény volt életedben először egy mernyóban (20 éves, zöldséges) utazni minda apáddal?
cigómerdzsó.:))
cigómerdzsó.:))
May 31, 2012 22:39:53
sodika
May 31, 2012 22:40:29
Igazából basszátok meg.
Nem kellenek nekem az esti társalgáshoz trollok.
Csinálok oldalt, ahova a támogatókat gyűjtöm, a trollokat meg bannolom a picsába.
Ennyi.
Na meló, csá.
Csinálok oldalt, ahova a támogatókat gyűjtöm, a trollokat meg bannolom a picsába.
Ennyi.
Na meló, csá.
May 31, 2012 22:40:29
banshee
May 31, 2012 22:42:18
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, és amúgy milyen élmény volt életedben először egy mernyóban (20 éves, zöldséges) utazni minda apáddal?
cigómerdzsó.:))</div>
Tényleg púp!
Nyomtad itt a vándordumát hogy a szüleid milyen jól kerestek a 90 -es években.
Aztán '95 -ben egy Warbival csúsztatok be apáddal a busz alá?
cigómerdzsó.:))</div>
Tényleg púp!
Nyomtad itt a vándordumát hogy a szüleid milyen jól kerestek a 90 -es években.
Aztán '95 -ben egy Warbival csúsztatok be apáddal a busz alá?
May 31, 2012 22:42:18
May 31, 2012 22:42:26
* jó társalgást kíván a tatai cicabuzival *
May 31, 2012 22:42:26
törzsgyökeres
May 31, 2012 22:42:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Csinálok oldalt</div>
Jövő héten?
vagy még a hétvégén, ahogy múltkor is tervezted?
* ásít *
Jövő héten?
vagy még a hétvégén, ahogy múltkor is tervezted?
* ásít *
May 31, 2012 22:42:41
Németország
May 31, 2012 22:42:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Igazából basszátok meg.
Ennyi.
Na meló, csá.</div>
Igen!
Én regelek és támogatlak!
Lesz nemzeti hetes?
Ennyi.
Na meló, csá.</div>
Igen!
Én regelek és támogatlak!
Lesz nemzeti hetes?
May 31, 2012 22:42:51
Sodit támogató csendes tö
May 31, 2012 22:43:08
*epekedve várják a saját oldalt*
May 31, 2012 22:43:08
sodika
May 31, 2012 22:43:22
Holnap meg is csinálom.
Újra blogolok, ti meg bannolva lesztek a gecibe onnan.
Ennyi.
Na meló, csá.
Ennyi.
Na meló, csá.
May 31, 2012 22:43:22
May 31, 2012 22:43:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Igazából basszátok meg.
Ennyi.
Na meló, csá.</div>
nézd már a kis fasz eichmann-t, nem tetszik ha a pofádba vágják az igazságot, és nem soderálhatsz?? hehehe :D
Ennyi.
Na meló, csá.</div>
nézd már a kis fasz eichmann-t, nem tetszik ha a pofádba vágják az igazságot, és nem soderálhatsz?? hehehe :D
May 31, 2012 22:43:53
banshee
May 31, 2012 22:44:21
Nem támogat téged senki, nem tűnt még fel, hülyegyerek?
May 31, 2012 22:44:21
snecigeci
May 31, 2012 22:44:26
"HOLNAP"? :DDDDDDD
alig várjuk. kik fognak ott kommentelni? a csendes többség?
alig várjuk. kik fognak ott kommentelni? a csendes többség?
May 31, 2012 22:44:26
snecigeci
May 31, 2012 22:45:05
már megint mivel csicskítottátok be a púpost, most értem haza, még nem olvastam vissza.
May 31, 2012 22:45:05
Mordecháj Rosenzweig
May 31, 2012 22:45:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>a támogatókat gyűjtöm</div>
A kiket?
A kiket?
May 31, 2012 22:45:09
banshee
May 31, 2012 22:45:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Holnap meg is csinálom.
Ennyi.
Na meló, csá.</div>
A vonatozó öregek is?
Ennyi.
Na meló, csá.</div>
A vonatozó öregek is?
May 31, 2012 22:45:13
Németország
May 31, 2012 22:45:26
Én megyek Sodika.
Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.
Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.Na meló, csá.
May 31, 2012 22:45:26
Géntolvaj református
May 31, 2012 22:45:52
Sodi, a csendes többség miért nem szokott kommentelni az fb-profilodra?
May 31, 2012 22:45:52
Hegyizsidó
May 31, 2012 22:46:51
Sodi berágott :-)
May 31, 2012 22:46:51
May 31, 2012 22:46:56
lesz egy ezresed a jobbstart domain-ra??
May 31, 2012 22:46:56
csendes többség
May 31, 2012 22:47:11
*misztikusan csendesek*
May 31, 2012 22:47:11
Kóser Szalonna
May 31, 2012 22:47:13
Miért nem csinálod meg még ma este? Egy ilyen vérprofi informatikusnak fél órába sem telik, mire egy blogot beüzemel.
May 31, 2012 22:47:13
törzsgyökeres
May 31, 2012 22:47:17
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>már megint mivel csicskítottátok be a púpost, most értem haza, még nem olvastam vissza.</div>
már a faszerdő ültetésének hírére hisztik. ideggyenge, koraszülött.
* ásít *
már a faszerdő ültetésének hírére hisztik. ideggyenge, koraszülött.
* ásít *
May 31, 2012 22:47:17
snecigeci
May 31, 2012 22:47:51
púpos, ne sírdogálj, leszedtem az aláírásodat.
viszont élesítve van a következő meglepetés :)
viszont élesítve van a következő meglepetés :)
May 31, 2012 22:47:51
sodika
May 31, 2012 22:48:23
Egyébként ha sokak szerint én egy olyan csendes bolond vagyok, akinél egyszer csak el fog pattanni valami, jó dolog provokálni? ;P
May 31, 2012 22:48:23
Dr. Sas Péter
May 31, 2012 22:48:54
Bandi, én azért még kommentelhetek az új blogodon, vagy engem is bannolsz a gecibe?
May 31, 2012 22:48:54
snecigeci
May 31, 2012 22:49:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként ha sokak szerint én egy olyan csendes bolond vagyok, akinél egyszer csak el fog pattanni valami, jó dolog provokálni? ;P</div>
nekünk aztán semmi közünk nem lesz hozzá, ha végre dunának mész xD
nekünk aztán semmi közünk nem lesz hozzá, ha végre dunának mész xD
May 31, 2012 22:49:20
banshee
May 31, 2012 22:49:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként ha sokak szerint én egy olyan csendes bolond vagyok, akinél egyszer csak el fog pattanni valami, jó dolog provokálni? ;P</div>
Aha!
Nekimész anyádnak, ő meg lever mint Süsü a cölöpöt és kibasz a picsába.
Aha!
Nekimész anyádnak, ő meg lever mint Süsü a cölöpöt és kibasz a picsába.
May 31, 2012 22:49:34
Dr. Sas Péter
May 31, 2012 22:50:10
boxerrel jössz ránk, vagy viperával? esetleg kántorral?
boxerrel jössz ránk, vagy viperával? esetleg kántorral?
May 31, 2012 22:50:10
Hegyizsidó
May 31, 2012 22:50:16
Akkor majd gyámság alá helyeztetünk.
Akkor majd gyámság alá helyeztetünk.
May 31, 2012 22:50:16
Kóser Szalonna
May 31, 2012 22:50:21
Te most fenyegetsz minket, Recskaboy?
Te most fenyegetsz minket, Recskaboy?
May 31, 2012 22:50:21
snecigeci
May 31, 2012 22:50:50
púp, az összes eddigi blogodon kizárólag trollok (+ a homokbánya) kommenteltek.
az új blogon kik fognak? a csendes többség biztos nem, hiszen azért csendes. magadban beszélgetsz majd?
az új blogon kik fognak? a csendes többség biztos nem, hiszen azért csendes. magadban beszélgetsz majd?
May 31, 2012 22:50:50
Hitvány Patkány
May 31, 2012 22:52:34
Te egy csendes bolond vagy? Erről nekem miért nem szólt senki? Amikor kiposztoltam a farkadat a kurucra egy hónapig feleslegesen néztem nagyon alaposan körül az utcán hazafelé menet?
Te egy csendes bolond vagy? Erről nekem miért nem szólt senki? Amikor kiposztoltam a farkadat a kurucra egy hónapig feleslegesen néztem nagyon alaposan körül az utcán hazafelé menet?
May 31, 2012 22:52:34
May 31, 2012 22:52:52
kifejtenéd ezt bővebben? ilyenkor átgondolod amit írsz, vagy csak úgy jön magától?
kifejtenéd ezt bővebben? ilyenkor átgondolod amit írsz, vagy csak úgy jön magától?
May 31, 2012 22:52:52
sodika
May 31, 2012 22:55:03
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
Te most fenyegetsz minket, Recskaboy?</div>
Nem. Én egy olyan ember vagyok, aki 90 éves kora után is szellemi és belátási képességei maximumán lesz, ez a ti nagy szerencsétek.
No meg hogy keresztény emberként hiszek a pokolban, és ezért tudatosan tartózkodom a bűntől.
De ha vannak itt egyesek, akik ezt másként gondolják...
Ők nem gondoltak bele, hogy esetlegesen nem okos dolog piszkálni, mert hátha mégis jól gondolják, amit egyébként marhára nem? :)
Te most fenyegetsz minket, Recskaboy?</div>
Nem. Én egy olyan ember vagyok, aki 90 éves kora után is szellemi és belátási képességei maximumán lesz, ez a ti nagy szerencsétek.
No meg hogy keresztény emberként hiszek a pokolban, és ezért tudatosan tartózkodom a bűntől.
De ha vannak itt egyesek, akik ezt másként gondolják...
Ők nem gondoltak bele, hogy esetlegesen nem okos dolog piszkálni, mert hátha mégis jól gondolják, amit egyébként marhára nem? :)
May 31, 2012 22:55:03
törzsgyökeres
May 31, 2012 22:55:53
sneci, evezzünk békésebb vizekre.
május vége van, rakd ki a pályakezdőséged utáni 2 hónap - már szerinted is releváns - eredményét.
tudod, a betervezett 140 ezer nettó, amiből 70 perc múlva megveszed a repcsiiiit.
május vége van, rakd ki a pályakezdőséged utáni 2 hónap - már szerinted is releváns - eredményét.
tudod, a betervezett 140 ezer nettó, amiből 70 perc múlva megveszed a repcsiiiit.
May 31, 2012 22:55:53
sodika
May 31, 2012 22:56:40
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
kifejtenéd ezt bővebben? ilyenkor átgondolod amit írsz, vagy csak úgy jön magától?</div>
Természetesen nincs itt mit kifejteni, mert a pokoltól való félelem engem minden hatásos orvoslástól visszatart, csak beszélgetünk.
kifejtenéd ezt bővebben? ilyenkor átgondolod amit írsz, vagy csak úgy jön magától?</div>
Természetesen nincs itt mit kifejteni, mert a pokoltól való félelem engem minden hatásos orvoslástól visszatart, csak beszélgetünk.
May 31, 2012 22:56:40
Kóser Szalonna
May 31, 2012 22:57:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
</div>
Folyamatos zsidózás, gyűlölködés, melegpornó, szexnagyi, nyilvánosságra került recskavideók, a templombajárás elsodikázása... Egy szánalmasabb van annál, amikor hazafinak akarod beállítani magadat, az, amikor keresztényként pózolsz.</div>
</div>
Folyamatos zsidózás, gyűlölködés, melegpornó, szexnagyi, nyilvánosságra került recskavideók, a templombajárás elsodikázása... Egy szánalmasabb van annál, amikor hazafinak akarod beállítani magadat, az, amikor keresztényként pózolsz.</div>
May 31, 2012 22:57:33
sodika
May 31, 2012 22:58:31
törzsgyökeres :
Lesz repcsi.
A buziolimpia elleni tiltakozást már azzal veszem.
A levegőből.
De leszarlak ám. Nincs békésebb hangnem. Juszt is blogolok holnaptól, és juszt is átköltözöm oda, ti meg itt meg is rohadhattok.
Lesz repcsi.
A levegőből.
De leszarlak ám. Nincs békésebb hangnem. Juszt is blogolok holnaptól, és juszt is átköltözöm oda, ti meg itt meg is rohadhattok.
May 31, 2012 22:58:31
Hitvány Patkány
May 31, 2012 22:59:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>No meg hogy keresztény emberként hiszek a pokolban, és ezért tudatosan tartózkodom a bűntől.
</div>
Ezt most komolyan mondod, Recskaboy?
</div>
Ezt most komolyan mondod, Recskaboy?
May 31, 2012 22:59:17
törzsgyökeres
May 31, 2012 22:59:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>No meg hogy keresztény emberként hiszek a pokolban, és ezért tudatosan tartózkodom a bűntől.
</div>
sneci, keresztény ember nem a pokol miatt tartózkodik a bűntől (azaz félelemből), hanem azért, mert a meglátja a másik emberben az istent, amelyik minden kősziklában fadarabban is benne van. vagy mostanában nem lapozgatod a bibliát esténként, ahogy általában szoktad?
tényleg, fényképezd már le a fütyikamerával a bibliádat. vagy olvass fel belőle egy 66 mp-es videó keretében.
</div>
sneci, keresztény ember nem a pokol miatt tartózkodik a bűntől (azaz félelemből), hanem azért, mert a meglátja a másik emberben az istent, amelyik minden kősziklában fadarabban is benne van. vagy mostanában nem lapozgatod a bibliát esténként, ahogy általában szoktad?
tényleg, fényképezd már le a fütyikamerával a bibliádat. vagy olvass fel belőle egy 66 mp-es videó keretében.
May 31, 2012 22:59:29
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 22:59:52
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>púp, az összes eddigi blogodon kizárólag trollok (+ a homokbánya) kommenteltek.
az új blogon kik fognak? a csendes többség biztos nem, hiszen azért csendes. magadban beszélgetsz majd?</div>
Molnár F., Soós, Minda, RGL, a doktornő, meg talán még Mónus Áron, ha sikerül bevonzania. Ő lesz a hídember közöttük, aki megteremti a szélsőjobb és a szélsőbal egységét.
az új blogon kik fognak? a csendes többség biztos nem, hiszen azért csendes. magadban beszélgetsz majd?</div>
Molnár F., Soós, Minda, RGL, a doktornő, meg talán még Mónus Áron, ha sikerül bevonzania. Ő lesz a hídember közöttük, aki megteremti a szélsőjobb és a szélsőbal egységét.
May 31, 2012 22:59:52
snecigeci
May 31, 2012 22:59:53
használd a kibaszott a gombokat, púp: Jövő héten
May 31, 2012 22:59:53
törzsgyökeres
May 31, 2012 23:00:10
Lesz repcsi.
A levegőből.
De leszarlak ám. Nincs békésebb hangnem. Juszt is blogolok holnaptól, és juszt is átköltözöm oda, ti meg itt meg is rohadhattok.</div>
használd a gombot:
Soha többet nem írok ide
* ásít *
Lesz repcsi.
A levegőből.
De leszarlak ám. Nincs békésebb hangnem. Juszt is blogolok holnaptól, és juszt is átköltözöm oda, ti meg itt meg is rohadhattok.</div>
használd a gombot:
Soha többet nem írok ide
* ásít *
May 31, 2012 23:00:10
broni
May 31, 2012 23:00:27
hülyeség, ha leáll az agyműködés, szartól se kell már félned.
May 31, 2012 23:00:27
Káoszkapitány
May 31, 2012 23:00:29
Lesz repcsi.
A levegőből.
Milyen domain nevet regeltél az új blogod számára? antifa.hu?
Lesz repcsi.
A levegőből.
Milyen domain nevet regeltél az új blogod számára? antifa.hu?
May 31, 2012 23:00:29
sodika
May 31, 2012 23:00:30
Kóser Szalonna:
Azért sokaknak hatalmas szerencséje itt, hogy keresztényi lelkületem miatt nekem nem csak az emberi élet, de még a fizikailag nem támadó emberek testi épsége is teljesen szent. Szavakért soha nem ütnék embert.
Azért sokaknak hatalmas szerencséje itt, hogy keresztényi lelkületem miatt nekem nem csak az emberi élet, de még a fizikailag nem támadó emberek testi épsége is teljesen szent. Szavakért soha nem ütnék embert.
May 31, 2012 23:00:30
May 31, 2012 23:00:52
Lesz repcsi.
A levegőből.
jaaaaj leszarós snecike :DD egyemmeg, el van csömpülve a szád széle?? el ne sírd magad.. ide sem hívott senki te szar, jöttél magadtól..
Lesz repcsi.
A levegőből.
jaaaaj leszarós snecike :DD egyemmeg, el van csömpülve a szád széle?? el ne sírd magad.. ide sem hívott senki te szar, jöttél magadtól..
May 31, 2012 23:00:52
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Idősebb férfi=igazat mond, bárcsak ilyen apukám lenne, hú, lehet ha jófej leszek vele akár úgy is kezel majd mint a fiát.