Géntolvaj református
May 31, 2012 15:16:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Evidenciákra nem tud "fény derülni", zsidó! :)
Na meló, csá.</div>
Nem mész el lefilmezni?
Na meló, csá.</div>
Nem mész el lefilmezni?
May 31, 2012 15:16:32
Géntolvaj református
May 31, 2012 15:25:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Evidenciákra nem tud "fény derülni", zsidó! :)
Na meló, csá.</div>
Ha számodra eddig is evidencia volt törzsgyökeres kiléte, akkor miért nem szólítottad sohasem a nevén?
Na meló, csá.</div>
Ha számodra eddig is evidencia volt törzsgyökeres kiléte, akkor miért nem szólítottad sohasem a nevén?
May 31, 2012 15:25:47
sodika
May 31, 2012 15:28:56
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>
Beküldi a kurucnak, hogy itt a nemzet egyik ellensége, aki tényfeltáró hazafiakat terel rendszeresen a faszerdőbe.</div>
Ha ezt tenném, el tudod te képzelni, milyen magasról leszarná a Kuruc? :DD
Elárulom: nagyon magasról.
És egyébként nagyon helyesen.
Ennyi erővel bárki ártatlanul besározható lenne náluk, ami viszont nincs így.
Na meló, csá.
Beküldi a kurucnak, hogy itt a nemzet egyik ellensége, aki tényfeltáró hazafiakat terel rendszeresen a faszerdőbe.</div>
Na meló, csá.
May 31, 2012 15:28:56
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 15:29:05
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Ha számodra eddig is evidencia volt törzsgyökeres kiléte, akkor miért nem szólítottad sohasem a nevén?</div>
Es miert nem perelted be?
Es miert nem perelted be?
May 31, 2012 15:29:05
sodika
May 31, 2012 15:33:08
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Es miert nem perelted be?</div>
Egy dolog az evidenciaként megélt vélelem, és más dolog a bizonyítás. Nem vagyok hülye beperelni valakit, akinek konkrét bizonyítékok hiányában még Sherlock Porks se mer jogilag nekimenni.
Én csak biztosra megyek, vesztes perbe nem megyek bele. :D
Na meló, csá.
Es miert nem perelted be?</div>
Egy dolog az evidenciaként megélt vélelem, és más dolog a bizonyítás. Nem vagyok hülye beperelni valakit, akinek konkrét bizonyítékok hiányában még Sherlock Porks se mer jogilag nekimenni.
Én csak biztosra megyek, vesztes perbe nem megyek bele. :D
Na meló, csá.
May 31, 2012 15:33:08
sodika
May 31, 2012 15:33:50
Ezt a kibaszott automatikus aláírást pedig tessék azonnal levenni!
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 15:33:50
snecigeci
May 31, 2012 15:35:18
bocs pup, most nembirom mert ipadrol vagyok, igy meg nehezkes. este ha hazaertem le lesz veve, turelem xD
May 31, 2012 15:35:18
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 15:37:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ezt a kibaszott automatikus aláírást pedig tessék azonnal levenni!Na meló, csá.</div>
Indits sajat blogot, ott te dirigalhatsz.
Amig minket vegzalsz itt allandoan a sajat homokozonkban, addig nem tudom, milyen jogon kovetelodzol.
Indits sajat blogot, ott te dirigalhatsz.
Amig minket vegzalsz itt allandoan a sajat homokozonkban, addig nem tudom, milyen jogon kovetelodzol.
May 31, 2012 15:37:45
snecigeci
May 31, 2012 15:40:24
igazsag szerint en meg nem rohogtem ki magam teljesen, néha méeg elkap a nyerítőgörcs, de estére meglesz.
May 31, 2012 15:40:24
Andy Dufresne
May 31, 2012 15:40:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ezt a kibaszott automatikus aláírást pedig tessék azonnal levenni!
Na meló, csá.</div>
Ne követelőzz. Itt maximum kérhetsz.
Na meló, csá.</div>
Ne követelőzz. Itt maximum kérhetsz.
May 31, 2012 15:40:34
snecigeci
May 31, 2012 15:46:03
autista, ő így kér. el van nézve neki.
May 31, 2012 15:46:03
Kóser Szalonna
May 31, 2012 15:49:19
Szerintem maradhatna még az aláírás, nehogy valaki lemaradjon róla.
May 31, 2012 15:49:19
törzsgyökeres
May 31, 2012 15:50:04
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, most, hogy törzsgyökeres kilétére fény derült, menj el az ügyvédi irodája elé, ülj le az út szélére, álcázd magad csövesnek (az menni fog), amikor pedig kilép az ajtón, filmezd le! Kövesd, amíg csak tudod! És irigykedj nagyon, amikor meglátod, milyen kocsija van egy szürke egérnek!</div>
nem derült fény semmire, összetévesztenek egy ügyvéddel, pedig csak egy egyszerű szobafestő-mázoló vagyok. néha írok a létra tetejéről ebbe a fórumba, miközben a segédek adják fel a festékes vödröt. most éppen tapétázok. Na meló, csá.
nem derült fény semmire, összetévesztenek egy ügyvéddel, pedig csak egy egyszerű szobafestő-mázoló vagyok. néha írok a létra tetejéről ebbe a fórumba, miközben a segédek adják fel a festékes vödröt. most éppen tapétázok. Na meló, csá.
May 31, 2012 15:50:04
törzsgyökeres
May 31, 2012 15:51:59
egy fiat ducatoval járok, azon elférnek a létrák, és kényelmes is, Hahó!
May 31, 2012 15:51:59
broni
May 31, 2012 15:54:16
legjobb a bicikli, csak sajnos sok köcsög lezárja meg minden....
May 31, 2012 15:54:16
törzsgyökeres
May 31, 2012 15:56:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>
Na meló, csá.</div>
sneci, ha ezt tennéd, és véletlenül megjelenne, akkor fél órán belül leszedetném a cikket. de kipróbálhatjuk ha gondolod.
de igazad van, egy szobafestő-mázoló kisiparosról nem írnak.
Na meló, csá.</div>
sneci, ha ezt tennéd, és véletlenül megjelenne, akkor fél órán belül leszedetném a cikket. de kipróbálhatjuk ha gondolod.
de igazad van, egy szobafestő-mázoló kisiparosról nem írnak.
May 31, 2012 15:56:48
fdfdffs
May 31, 2012 16:03:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ezt a kibaszott automatikus aláírást pedig tessék azonnal levenni!
Na meló, csá.</div>
Sodi, én sorstársi közösséget vállalok veled!
Na meló, csá.
Na meló, csá.</div>
Sodi, én sorstársi közösséget vállalok veled!
Na meló, csá.
May 31, 2012 16:03:10
sodika
May 31, 2012 16:06:46
Óóóóó helló, ez egy technikai... próba.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 16:06:46
sodika
May 31, 2012 16:07:22
He-he, ál-sodikával is működik.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 16:07:22
sodika
May 31, 2012 16:21:48
Haho
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 16:21:48
sodika
May 31, 2012 16:24:11
hello mndenki
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 16:24:11
meló, csá
May 31, 2012 16:27:23
Na, sodika.
May 31, 2012 16:27:23
sodika
May 31, 2012 16:34:43
snecigeci nem lehetne atirni Sodrofa alirasat a kovetkezore?
Na <s>meló</s> faszverés, csá.
Na meló, csá.
Na <s>meló</s> faszverés, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 16:34:43
sodika
May 31, 2012 16:37:39
mi van, mostantól mindenki sneci nevével ír? így nehéz lesz a karaktergyilkosságnál bizonyítani, ki a felelős?)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 16:37:39
bulcsú
May 31, 2012 16:38:44
tényleg sokszor kiveri sodi egy nap? vajon hányszor?
May 31, 2012 16:38:44
Andy Dufresne
May 31, 2012 16:43:47
<div class="quote"><div class="author">bulcsú</div>tényleg sokszor kiveri sodi egy nap? vajon hányszor?</div>
Ha felidegesitjuk, akkor egesz nap csak veri. Van egy urban legend miszerint, egy ilyen felidegesites alkalmaval addig nyuzta a pelot, mig el nem szakadt a fitymafeke.
De egy atlagos napon is 5-6-szor kiveri szerintem.
Ha felidegesitjuk, akkor egesz nap csak veri. Van egy urban legend miszerint, egy ilyen felidegesites alkalmaval addig nyuzta a pelot, mig el nem szakadt a fitymafeke.
De egy atlagos napon is 5-6-szor kiveri szerintem.
May 31, 2012 16:43:47
snecigeci
May 31, 2012 16:47:07
állítólag onnan tudja, hogy készen van, ha már csak meleg levegő jön neki.
May 31, 2012 16:47:07
Hegyizsidó
May 31, 2012 16:52:11
"mig el nem szakadt a fitymafeke."
Én tudok ajánlani egy megbízható mohélt, aki megoldja ezt a problémát.
Én tudok ajánlani egy megbízható mohélt, aki megoldja ezt a problémát.
May 31, 2012 16:52:11
Hegyizsidó
May 31, 2012 16:56:58
<a href="http://kuruc.info/r/6/96812/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/6/96812/</a>
Sodi, állj le a buzulással, míg nem késő!
Sodi, állj le a buzulással, míg nem késő!
May 31, 2012 16:56:58
sodika
May 31, 2012 17:33:17
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div> fél órán belül leszedetném a cikket.</div>
Nem tudnád.
Ha Sherlock Porks se tudja eltüntetni a 'Drága polgár úr' dossziét, akkor neked sincs semmi esélyed rá. És ennek - kérlek szépen - az a titka, hogy a Kurucok alaptalanul nem raknak ki semmit. Ahhoz konkrét, ténybeli megalapozottság kell.
Na meló, csá.
Nem tudnád.
Ha Sherlock Porks se tudja eltüntetni a 'Drága polgár úr' dossziét, akkor neked sincs semmi esélyed rá. És ennek - kérlek szépen - az a titka, hogy a Kurucok alaptalanul nem raknak ki semmit. Ahhoz konkrét, ténybeli megalapozottság kell.
Na meló, csá.
May 31, 2012 17:33:17
sodika
May 31, 2012 17:38:31
Én nagyjából már tudom, mit raknak ki a Kurucok, és mit nem. Ha küldenék egy törzsgyökerest lejárató cikket, és hozzá néhány fényképet, az például 100%, hogy NEM jelenne meg még véletlenül sem.
Annál, hogy valaki állít valamit valakiről, még nekik is sokkal-sokkal több kell. Nem hagyják megvezetni magukat.
És egyébként ezt nagyon helyesen teszik. :)
Na meló, csá.
Annál, hogy valaki állít valamit valakiről, még nekik is sokkal-sokkal több kell. Nem hagyják megvezetni magukat.
És egyébként ezt nagyon helyesen teszik. :)
Na meló, csá.
May 31, 2012 17:38:31
törzsgyökeres
May 31, 2012 17:38:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div> fél órán belül leszedetném a cikket.</div>
Nem tudnád.
Na meló, csá.</div>
nekem nem ellenségeim a kurucosok, Sherlock Porksnak meg igen. tudnék mutatni neked több cikket is az Sherlock Porks dossziéban, amit Sherlock Porksológusok írtak.
Nem tudnád.
Na meló, csá.</div>
nekem nem ellenségeim a kurucosok, Sherlock Porksnak meg igen. tudnék mutatni neked több cikket is az Sherlock Porks dossziéban, amit Sherlock Porksológusok írtak.
May 31, 2012 17:38:55
fdfdffs
May 31, 2012 17:39:00
<div class="quote"><div class="author">Kiss Endre Farkas (Recskaboy) = törzsgy</div><a href="http://Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=168" rel="nofollow" target="_blank">http://Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=168</a>
A BRFK április 4-én vesztett el jogerősen egy 1,3 milliós pert, amit egyébként egy valószínűleg szintén Vejmelkától származó kamu feljelentésből származó jogsértés miatt kell megfizetniük.</div>
Tudom ki vagy: A kiskabos.
A BRFK április 4-én vesztett el jogerősen egy 1,3 milliós pert, amit egyébként egy valószínűleg szintén Vejmelkától származó kamu feljelentésből származó jogsértés miatt kell megfizetniük.</div>
Tudom ki vagy: A kiskabos.
May 31, 2012 17:39:00
Géntolvaj református
May 31, 2012 17:39:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem tudnád.
Na meló, csá.</div>
Le tudná szedetni egy baráti telefonnal. Sherlock Porks írta, hogy törzs a peren összebratyizott Kürk Rolanddal. Téged meg ugyebár bohócnak tart a kuruc, mint azt Gerytől tudjuk. Szóval előbb fog törzs kirakatni téged, mint te őt.
Na meló, csá.</div>
Le tudná szedetni egy baráti telefonnal. Sherlock Porks írta, hogy törzs a peren összebratyizott Kürk Rolanddal. Téged meg ugyebár bohócnak tart a kuruc, mint azt Gerytől tudjuk. Szóval előbb fog törzs kirakatni téged, mint te őt.
May 31, 2012 17:39:40
törzsgyökeres
May 31, 2012 17:43:32
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem tudnád.
Na meló, csá.</div>
Le tudná szedetni egy baráti telefonnal. Sherlock Porks írta, hogy törzs a peren összebratyizott Kürk Rolanddal. Téged meg ugyebár bohócnak tart a kuruc, mint azt Gerytől tudjuk. Szóval előbb fog törzs kirakatni téged, mint te őt.</div>
valójában nem voltam ott Sherlock Porks perében. éppen tapétáztam akkor is. nem ismerek semmiféle rolandot.
Na meló, csá.</div>
Le tudná szedetni egy baráti telefonnal. Sherlock Porks írta, hogy törzs a peren összebratyizott Kürk Rolanddal. Téged meg ugyebár bohócnak tart a kuruc, mint azt Gerytől tudjuk. Szóval előbb fog törzs kirakatni téged, mint te őt.</div>
valójában nem voltam ott Sherlock Porks perében. éppen tapétáztam akkor is. nem ismerek semmiféle rolandot.
May 31, 2012 17:43:32
sodika
May 31, 2012 17:45:14
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sherlock Porks írta, hogy törzs a peren összebratyizott Kürk Rolanddal.</div>
:)
Ó, a közös ellenség összehozza az embereket.
És ez egyébként nagyon jól is van így.
Ezzel SEMMI baj nincs.
Abban sem látok semmiféle problémát, ha esetleg Roland egyszerre van jóban velem, az én haverjaimmal, és törzzsel. Az ügyek számítanak, nem az emberek, és ez így van jól. Nagyon jól.
Az már más kérdés, hogy bizonyítható magyarellenességet még így sem tűrnének el ők sem. Tőled sem. Ezt hidd csak el. :D
Na meló, csá.
:)
Ó, a közös ellenség összehozza az embereket.
És ez egyébként nagyon jól is van így.
Ezzel SEMMI baj nincs.
Abban sem látok semmiféle problémát, ha esetleg Roland egyszerre van jóban velem, az én haverjaimmal, és törzzsel. Az ügyek számítanak, nem az emberek, és ez így van jól. Nagyon jól.
Az már más kérdés, hogy bizonyítható magyarellenességet még így sem tűrnének el ők sem. Tőled sem. Ezt hidd csak el. :D
Na meló, csá.
May 31, 2012 17:45:14
Temporaly
May 31, 2012 17:45:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div> fél órán belül leszedetném a cikket.</div>
Nem tudnád.
Na meló, csá.</div>
Röhögnöm kell! A Kurucok (micsoda modoros megnevezés már ez egyébként) bőven futottak már bele ilyen ügyekbe. De tessék egy konkrétum:
<a href="http://mandiner.blog.hu/2009/10/26/hulyeseg_kuruc_info_a_neved" rel="nofollow" target="_blank">http://mandiner.blog.hu/2009/10/26/hulyeseg_kuruc_info_a_neved</a>
Ennyit a ténybeli megalapozottságról. Vagy ez máááás?
Nem tudnád.
Na meló, csá.</div>
Röhögnöm kell! A Kurucok (micsoda modoros megnevezés már ez egyébként) bőven futottak már bele ilyen ügyekbe. De tessék egy konkrétum:
<a href="http://mandiner.blog.hu/2009/10/26/hulyeseg_kuruc_info_a_neved" rel="nofollow" target="_blank">http://mandiner.blog.hu/2009/10/26/hulyeseg_kuruc_info_a_neved</a>
Ennyit a ténybeli megalapozottságról. Vagy ez máááás?
May 31, 2012 17:45:52
Temporaly
May 31, 2012 17:47:43
Ha esetleg a cikket keresnéd, abban is segítek Gyagyás:
<a href="http://kuruc.info/r/20/48984/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/20/48984/</a>
<a href="http://kuruc.info/r/20/48984/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/20/48984/</a>
May 31, 2012 17:47:43
törzsgyökeres
May 31, 2012 17:49:48
mondjuk az Sherlock Porksos cikkekben sincs túl sok megalapozottság, legalábbis azokban, amiket mi írtunk.:))
May 31, 2012 17:49:48
sodika
May 31, 2012 17:49:54
Pragmatikus megfontolások a legtöbbször eredményesek, és hasznosak. Ha valamilyen troll felhasználható a Jobbik egyik ellensége ellen, hát miért ne használná a Kürk úr?
Abban még én sem látok semmilyen problémát, hogy a mórt várólistára tesszük, amíg megteszi a kötelességét. Aztán ugye...
Nem lóverseny ez.
Na meló, csá.
Abban még én sem látok semmilyen problémát, hogy a mórt várólistára tesszük, amíg megteszi a kötelességét. Aztán ugye...
Nem lóverseny ez.
Na meló, csá.
May 31, 2012 17:49:54
Temporaly
May 31, 2012 17:58:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pragmatikus megfontolások a legtöbbször eredményesek, és hasznosak. Ha valamilyen troll felhasználható a Jobbik egyik ellensége ellen, hát miért ne használná a Kürk úr?
Nem lóverseny ez.
Na meló, csá.</div>
Te is a várólistán vagy Hahó!
Nem lóverseny ez.
Na meló, csá.</div>
Te is a várólistán vagy Hahó!
May 31, 2012 17:58:55
sodika
May 31, 2012 17:59:45
Á, én nem vagyok magyarellenes. :)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 17:59:45
Géntolvaj református
May 31, 2012 18:00:31
Sodi, egyszer már a te fényképed is kikerült a kurucra, mint a jeremiás színjátszókör egyik hungarofób zsidaja. Ennyit a megalapozottságról.
May 31, 2012 18:00:31
Andy Dufresne
May 31, 2012 18:01:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Á, én nem vagyok magyarellenes. :)
Na meló, csá.</div>
De igen! A sodipedia alapjan egesz jo kis dosszied lehetne a kurucon.
Na meló, csá.</div>
De igen! A sodipedia alapjan egesz jo kis dosszied lehetne a kurucon.
May 31, 2012 18:01:23
sodika
May 31, 2012 18:02:12
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, egyszer már a te fényképed is kikerült a kurucra, mint a jeremiás színjátszókör egyik hungarofób zsidaja. Ennyit a megalapozottságról.</div>
Jó, és?
Még aznap este bocsánatot kértek tőlem.
Tévedni emberi dolog. Ennyi bőven belefér.
Na meló, csá.
Jó, és?
Na meló, csá.
May 31, 2012 18:02:12
Valaki régről
May 31, 2012 18:02:49
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, egyszer már a te fényképed is kikerült a kurucra, mint a jeremiás színjátszókör egyik hungarofób zsidaja. Ennyit a megalapozottságról.</div>
Az mekkora volt.:DDDD
Az mekkora volt.:DDDD
May 31, 2012 18:02:49
sodika
May 31, 2012 18:03:04
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
De igen! A sodipedia alapjan egesz jo kis dosszied lehetne a kurucon.</div>
Ha nem lenne 70% konkrét hazugság, 10% túlzás, és 20% igazság az arány, lehetne is.
Na meló, csá.
Ha nem lenne 70% konkrét hazugság, 10% túlzás, és 20% igazság az arány, lehetne is.
Na meló, csá.
May 31, 2012 18:03:04
sodika
May 31, 2012 18:03:23
Tényleg lépek.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 18:03:23
Valaki régről
May 31, 2012 18:04:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, egyszer már a te fényképed is kikerült a kurucra, mint a jeremiás színjátszókör egyik hungarofób zsidaja. Ennyit a megalapozottságról.</div>
Jó, és?
Na meló, csá.</div>
Na és amiket írtak a tipikus zsidó arcszerkezetedről?
A kurucok rögtön belterjes zsidónak tituláltak a pofád alapján.
És ők értenek hozzá, zsidó!
Jó, és?
Na meló, csá.</div>
És ők értenek hozzá, zsidó!
May 31, 2012 18:04:45
törzsgyökeres
May 31, 2012 18:04:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Á, én nem vagyok magyarellenes. :)
Na meló, csá.</div>
dehogynem, sneci.
lopod a magyaroktól az adót. mi ez ha nem magyarellenesség?
lopsz a magyar óvodáktól, a magyar kórházaktól, a magyar iskoláktól, a magyar falvaktól, minden magyartól, aki költségvetési pénzből él.
Na meló, csá.</div>
dehogynem, sneci.
lopod a magyaroktól az adót. mi ez ha nem magyarellenesség?
lopsz a magyar óvodáktól, a magyar kórházaktól, a magyar iskoláktól, a magyar falvaktól, minden magyartól, aki költségvetési pénzből él.
May 31, 2012 18:04:50
sodika
May 31, 2012 18:05:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tényleg lépek.
Na meló, csá.</div>
De tényleg tényleg.
Na meló, csá.
Na meló, csá.</div>
De tényleg tényleg.
Na meló, csá.
May 31, 2012 18:05:18
Andy Dufresne
May 31, 2012 18:06:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Na meló, csá.</div>
Elarulod mi az a 70% hazugsag?
Na meló, csá.</div>
Elarulod mi az a 70% hazugsag?
May 31, 2012 18:06:24
Andy Dufresne
May 31, 2012 18:07:59
<div class="quote"><div class="author">Valaki régről</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, egyszer már a te fényképed is kikerült a kurucra, mint a jeremiás színjátszókör egyik hungarofób zsidaja. Ennyit a megalapozottságról.</div>
Jó, és?
Na meló, csá.</div>
És ők értenek hozzá, zsidó!</div>
Erre valaszolj, Sodi! Teljesen mindegy, hogy tevedtek, ne ezen lovagolj.
Az teny, hogy a TE arcodrol irtak ezeket. ERRE reagalj.
Jó, és?
Na meló, csá.</div>
És ők értenek hozzá, zsidó!</div>
Erre valaszolj, Sodi! Teljesen mindegy, hogy tevedtek, ne ezen lovagolj.
Az teny, hogy a TE arcodrol irtak ezeket. ERRE reagalj.
May 31, 2012 18:07:59
snecigeci
May 31, 2012 18:08:40
megvan valahol ez a kurucos cikk?
May 31, 2012 18:08:40
Andy Dufresne
May 31, 2012 18:11:17
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>megvan valahol ez a kurucos cikk?</div>
Nekem sajnos nincs, de ha vkinek megvan, akkor mehetne sodipediara.
Nekem sajnos nincs, de ha vkinek megvan, akkor mehetne sodipediara.
May 31, 2012 18:11:17
magyar nemzett
May 31, 2012 18:24:59
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>megvan valahol ez a kurucos cikk?</div>
Nekem sajnos nincs, de ha vkinek megvan, akkor mehetne sodipediara.</div>
ezen ott van a cikk is: <a href="http://kuruc.info/r/26/26685/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/26/26685/</a>
ezen ott van a cikk is: <a href="http://kuruc.info/r/26/26685/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/26/26685/</a>
May 31, 2012 18:24:59
magyar nemzett
May 31, 2012 18:26:39
<div class="quote"><div class="author">magyar nemzett</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>megvan valahol ez a kurucos cikk?</div>
ezen ott van a cikk is: <a href="http://kuruc.info/r/26/26685/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/26/26685/</a></div>
vagyis elkapkodtam, maga a cikk nincs, sorry
ezen ott van a cikk is: <a href="http://kuruc.info/r/26/26685/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/26/26685/</a></div>
vagyis elkapkodtam, maga a cikk nincs, sorry
May 31, 2012 18:26:39
sodika
May 31, 2012 18:26:57
Ha megfigyeltétek volna, jobban unlak már titeket annál, mintsem hogy minden apró provokatív marhaságra egyenként és részletesen reagáljak. :)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 18:26:57
IsmeretlenJoAkaro
May 31, 2012 18:33:13
Sneci, hogy allsz a facebook api tanulasaval? Ugy hozta a sors, hogy ezen a heten nekem is kisebb facebookhoz kapcsolodo alkalmazasokat kellett fejlesztenem. Eleg jo cuccokat lehet facseval osszehozni, mar alig varom, hogy lassam a tiedet. Ha ennyi ideig tanulod, akkor az valszeg tenyleg verprofi cucc lesz.
May 31, 2012 18:33:13
sodika
May 31, 2012 18:33:51
IsmeretlenJoAkaro : El se kezdtem még.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 18:33:51
sodika
May 31, 2012 18:34:15
Kibaszott aláírást kikapcsolod, most.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 18:34:15
Géntolvaj református
May 31, 2012 18:35:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha megfigyeltétek volna, jobban unlak már titeket annál, mintsem hogy minden apró provokatív marhaságra egyenként és részletesen reagáljak. :)
Na meló, csá.</div>
Ha unsz minket, miért frissítgeted az oldalt félpercenként?
Na meló, csá.</div>
Ha unsz minket, miért frissítgeted az oldalt félpercenként?
May 31, 2012 18:35:25
snecigeci
May 31, 2012 18:35:38
anyádnak parancsolgass, taknyos zsidó.
May 31, 2012 18:35:38
Hegyizsidó
May 31, 2012 18:42:30
szerintem ne vedd le az aláírást, inkább írd át arra, hogy
Recskaboy
Recskaboy
May 31, 2012 18:42:30
fdfdffs
May 31, 2012 18:43:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kibaszott aláírást kikapcsolod, most.
Na meló, csá.</div>
Nem ertem, most mesz melozni? Akkor miert ilyen surgos?
Na meló, csá.
Na meló, csá.</div>
Nem ertem, most mesz melozni? Akkor miert ilyen surgos?
Na meló, csá.
May 31, 2012 18:43:58
snecigeci
May 31, 2012 18:45:41
mostmár azért se szedem le, a jóanyádnak parancsolgass, recskaboy.
mi hányszor kértük, hogy állítsd be a dátumot, vagy a kattintható fejlécet, faszfej?
mi hányszor kértük, hogy állítsd be a dátumot, vagy a kattintható fejlécet, faszfej?
May 31, 2012 18:45:41
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 18:48:39
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>mostmár azért se szedem le, a jóanyádnak parancsolgass, recskaboy.
mi hányszor kértük, hogy állítsd be a dátumot, vagy a kattintható fejlécet, faszfej?</div>
Így van!
mi hányszor kértük, hogy állítsd be a dátumot, vagy a kattintható fejlécet, faszfej?</div>
Így van!
May 31, 2012 18:48:39
Hegyizsidó
May 31, 2012 18:49:18
Sodi, kijárom neked a Snecológiai Főmérnökségen, hogy levegyék az aláírást ha felveszed ahogy elénekeled a Boci, boci tarkát és feltöltöd a youtube-ra egy órán belül. Hmm?
May 31, 2012 18:49:18
fdfdffs
May 31, 2012 18:49:37
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>mostmár azért se szedem le, a jóanyádnak parancsolgass, recskaboy.
Hasznald a gombot:
Jövő héten
Na meló, csá.
Hasznald a gombot:
Jövő héten
Na meló, csá.
May 31, 2012 18:49:37
Hitvány Patkány
May 31, 2012 18:51:18
Endre, bassz ki a trollokkal és írj Recskaboy néven.
May 31, 2012 18:51:18
Andy Dufresne
May 31, 2012 18:51:23
Meg a szamozott kommenteket...
Meg a szamozott kommenteket...
May 31, 2012 18:51:23
snecigeci
May 31, 2012 18:52:08
ha normálisan megkérsz, akkor leszedem az aláírást, recskás. addig marad. nem a cigány haverjaiddal beszélsz, paraszt.
May 31, 2012 18:52:08
Hegyizsidó
May 31, 2012 18:52:15
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Sodi, kijárom neked a Snecológiai Főmérnökségen, hogy levegyék az aláírást ha felveszed ahogy elénekeled a Boci, boci tarkát és feltöltöd a youtube-ra egy órán belül. Hmm?</div>
De közben keringened kell magad körül a kamerával, ahogy Titán legutóbbi rohamánál is tetted.
De közben keringened kell magad körül a kamerával, ahogy Titán legutóbbi rohamánál is tetted.
May 31, 2012 18:52:15
IsmeretlenJoAkaro
May 31, 2012 18:53:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>IsmeretlenJoAkaro : El se kezdtem még.
Na meló, csá.</div>
Magyarul belattad, hogy soha nem lesz sajat megoldas?
Na meló, csá.</div>
Magyarul belattad, hogy soha nem lesz sajat megoldas?
May 31, 2012 18:53:33
grafikus007
May 31, 2012 18:53:58
sodi, veled is történt már ilyen?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=uGER07xoVmM&feature=player_detailpage#t=40s" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=uGER07xoVmM&feature=player_detailpage#t=40s</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=uGER07xoVmM&feature=player_detailpage#t=40s" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=uGER07xoVmM&feature=player_detailpage#t=40s</a>
May 31, 2012 18:53:58
törzsgyökeres
May 31, 2012 18:56:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>IsmeretlenJoAkaro : El se kezdtem még.
Na meló, csá.</div>
ha nem csinálod a saját megoldást, akkor most milyen projektet nyomsz, sneci?
az "összehozni bruttó 28 ezret hónap végéig" címűt?
Na meló, csá.</div>
ha nem csinálod a saját megoldást, akkor most milyen projektet nyomsz, sneci?
az "összehozni bruttó 28 ezret hónap végéig" címűt?
May 31, 2012 18:56:23
Hegyizsidó
May 31, 2012 18:57:48
Te Korcs, valamelyik nap egy igen beteg horrorbuzi haverom megnézetett velem egy filmet, ahol a "főhős" kap egy olyan cuccot, amitől semmi mást nem akar csinálni mint baszni.
Iszonyat kemény film, nem is bírtam mindig odanézni (igen, gyenge szar vagyok) de egyből te juttál eszembe Recskaboy.
Betolnék neked egy ilyet és bezárnálak lekötözött kézzel egy szobába, a falra meg vetítenék valai ütős pornót.
Iszonyat kemény film, nem is bírtam mindig odanézni (igen, gyenge szar vagyok) de egyből te juttál eszembe Recskaboy.
Betolnék neked egy ilyet és bezárnálak lekötözött kézzel egy szobába, a falra meg vetítenék valai ütős pornót.
May 31, 2012 18:57:48
banshee
May 31, 2012 18:58:22
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>sodi, veled is történt már ilyen?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=uGER07xoVmM&feature=player_detailpage#t=40s" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=uGER07xoVmM&feature=player_detailpage#t=40s</a></div>
Inkább valami redtube pornót linkeltél volna be neki valami jó kis bigével...
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=uGER07xoVmM&feature=player_detailpage#t=40s" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=uGER07xoVmM&feature=player_detailpage#t=40s</a></div>
Inkább valami redtube pornót linkeltél volna be neki valami jó kis bigével...
May 31, 2012 18:58:22
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 18:58:44
<a href="http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/05/30/18/Meghalt_a_parja_kilakoltatjak_.aspx" rel="nofollow" target="_blank">http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/05/30/18/Meghalt_a_parja_kilakoltatjak_.aspx</a>
May 31, 2012 18:58:44
törzsgyökeres
May 31, 2012 18:59:51
sneci, látom még nincs fenn a beszámoló: <a href="http://e-beszamolo.kim.gov.hu/kereses-Default.aspx" rel="nofollow" target="_blank">http://e-beszamolo.kim.gov.hu/kereses-Default.aspx</a>
éjfél a határidő.
éjfél a határidő.
May 31, 2012 18:59:51
omfg
May 31, 2012 19:10:44
sneci, már munkád sincs igaz? nem dolgozol semmit napok óta. * ásít *
May 31, 2012 19:10:44
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 19:11:20
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Inkább valami redtube pornót linkeltél volna be neki valami jó kis bigével...</div>
Bigével??? Sodi a recskázó fiatalemberekre bukik.
Bigével??? Sodi a recskázó fiatalemberekre bukik.
May 31, 2012 19:11:20
IsmeretlenJoAkaro
May 31, 2012 19:12:29
Vagy a sajat megoldas az, hogy vigyorgo fejjel keringsz az uvoltozo Titan korul? Vegulis egyfajta groteszk memkent egyutt meg akar sikeresek is lehettek.
May 31, 2012 19:12:29
banshee
May 31, 2012 19:12:49
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Inkább valami redtube pornót linkeltél volna be neki valami jó kis bigével...</div>
Bigével??? Sodi a recskázó fiatalemberekre bukik.</div>
Azért a jó kis bige, mert olyan se történt még vele...
Bigével??? Sodi a recskázó fiatalemberekre bukik.</div>
Azért a jó kis bige, mert olyan se történt még vele...
May 31, 2012 19:12:49
sodika
May 31, 2012 19:27:04
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
éjfél a határidő.</div>
Nagyon izgi, csak sajnos ha nem jön a visszaigazolás az eljárási illetékről, az a rendszer hibája. Márpedig nem akar jönni.
Na meló, csá.
éjfél a határidő.</div>
Nagyon izgi, csak sajnos ha nem jön a visszaigazolás az eljárási illetékről, az a rendszer hibája. Márpedig nem akar jönni.
Na meló, csá.
May 31, 2012 19:27:04
Ószövetségi Düh
May 31, 2012 19:30:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>IsmeretlenJoAkaro : El se kezdtem még.</div>
Meg vagyok döbbenve!
Arra amúgy emlékszel még, Bandi, hogy tavaly még arról abrándoztál, hogy 2012-ben sorra hozod majd ki a saját megoldásaidat, háromhavonta egyet-egyet? Az elsô ugye elbasztad, de hamarosan a második is esedékes lesz. Hogy lehet ez? Hiszen ez volt a terv! Te sosem térsz el a tervtôl!
Meg vagyok döbbenve!
Arra amúgy emlékszel még, Bandi, hogy tavaly még arról abrándoztál, hogy 2012-ben sorra hozod majd ki a saját megoldásaidat, háromhavonta egyet-egyet? Az elsô ugye elbasztad, de hamarosan a második is esedékes lesz. Hogy lehet ez? Hiszen ez volt a terv! Te sosem térsz el a tervtôl!
May 31, 2012 19:30:27
banshee
May 31, 2012 19:31:33
Minden egy folyamat...
May 31, 2012 19:31:33
törzsgyökeres
May 31, 2012 19:32:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
éjfél a határidő.</div>
Na meló, csá.</div>
1. nem eljárási illeték, hanem közzétételi költségtérítés
2. időben kellet volna elutalnod, és akkor nem lenne gond. van egy határidő, tudtad már fél éve.
éjfél a határidő.</div>
Na meló, csá.</div>
1. nem eljárási illeték, hanem közzétételi költségtérítés
2. időben kellet volna elutalnod, és akkor nem lenne gond. van egy határidő, tudtad már fél éve.
May 31, 2012 19:32:25
sodika
May 31, 2012 19:32:55
Ószövetségi Düh :
Nyugi má'. A politikai tényfeltárók pszichiátriai elhallgatása is egy nagyon jó téma. Talán még reklámbevétel is szerezhető hozzá.
Na meló, csá.
Nyugi má'. A politikai tényfeltárók pszichiátriai elhallgatása is egy nagyon jó téma. Talán még reklámbevétel is szerezhető hozzá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 19:32:55
Andy Dufresne
May 31, 2012 19:33:09
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Te Korcs, valamelyik nap egy igen beteg horrorbuzi haverom megnézetett velem egy filmet, ahol a "főhős" kap egy olyan cuccot, amitől semmi mást nem akar csinálni mint baszni.
Betolnék neked egy ilyet és bezárnálak lekötözött kézzel egy szobába, a falra meg vetítenék valai ütős pornót.</div>
Mi a cime??
Betolnék neked egy ilyet és bezárnálak lekötözött kézzel egy szobába, a falra meg vetítenék valai ütős pornót.</div>
Mi a cime??
May 31, 2012 19:33:09
Ószövetségi Düh
May 31, 2012 19:35:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ószövetségi Düh :
</div>
Egy büdös fillér reklámbevételed nem volt egész életedben, ezt te is tudod.
</div>
Egy büdös fillér reklámbevételed nem volt egész életedben, ezt te is tudod.
May 31, 2012 19:35:15
sodilegnagyobbrajongoja
May 31, 2012 19:36:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Talán még reklámbevétel is szerezhető hozzá.</div>
Ja, talán.
Ja, talán.
May 31, 2012 19:36:19
Ószövetségi Düh
May 31, 2012 19:36:55
Sodi! Tegyük fel, hogy a díjbeszedô dörömböl az ajtón, de arra jár egy csodatévô troll, aki felajánlja, hogy kifizeti a számládat, és nem kell visszaadni.
Hogy döntenél? Elfogadod a troll pénzét? Büszkeség vagy túlélés? Válassz!
Hogy döntenél? Elfogadod a troll pénzét? Büszkeség vagy túlélés? Válassz!
May 31, 2012 19:36:55
sodika
May 31, 2012 19:37:06
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
időben kellet volna elutalnod, és akkor nem lenne gond.</div>
Időben lett elutalva.
Tessenek dolgozni.
A napon belüli utalással is minden újság tele van.
Meg a napon belüli ügyintézéssel.
Ha hazugság volt, őszintén fel vagyok háborodva.
Na meló, csá.
időben kellet volna elutalnod, és akkor nem lenne gond.</div>
Időben lett elutalva.
Tessenek dolgozni.
A napon belüli utalással is minden újság tele van.
Meg a napon belüli ügyintézéssel.
Ha hazugság volt, őszintén fel vagyok háborodva.
Na meló, csá.
May 31, 2012 19:37:06
Haim
May 31, 2012 19:37:54
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>Itt van a kamerával kötöző sodi
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=165Nv4dl81A&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=165Nv4dl81A&feature=plcp</a></div>
Hát ez kibaszott nagy :) Ahogy bárgyú vigyorral körözget titán körül mint valami meghülyül műhold :D Ennek a sodipédiában a helye, a soid-pov felvétellel együtt!
De komolyan, sodi, mi a fasz vett rá erre a körözésre, miért gondoltad, hogy ez így ütős lesz? Ha a három évvel ezelőtti sodit megkérdezzük, hogy mit szól ahhoz, hogy egy napon a legnagyobb öröme az lesz hogy titánstacionárius pályára állva vigyorog Kántorral a kezében, mit válaszolt volna? Ez siker?</div>
Ez meg mi a kurva isten?
Valaki nagyon keményen begombázott.
Nem találok szavakat. Ez a titán meg full hülye :-)
Jópofa,ahogy a moszadot említi és a már régesrég megszűnt kgb-t, mindezt bájosan agresszív beszédhibával.
Azt hiszem egy logopédus és egy elmeorvos egyszerre csettintene, az OPNI pedig fénykorában súlyos pénzeket fizetett volna egy ilyen esetért mint titán.
Sodi titán körüli pályára állása egyszerűen priceless.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=165Nv4dl81A&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=165Nv4dl81A&feature=plcp</a></div>
Hát ez kibaszott nagy :) Ahogy bárgyú vigyorral körözget titán körül mint valami meghülyül műhold :D Ennek a sodipédiában a helye, a soid-pov felvétellel együtt!
De komolyan, sodi, mi a fasz vett rá erre a körözésre, miért gondoltad, hogy ez így ütős lesz? Ha a három évvel ezelőtti sodit megkérdezzük, hogy mit szól ahhoz, hogy egy napon a legnagyobb öröme az lesz hogy titánstacionárius pályára állva vigyorog Kántorral a kezében, mit válaszolt volna? Ez siker?</div>
Ez meg mi a kurva isten?
Valaki nagyon keményen begombázott.
Nem találok szavakat. Ez a titán meg full hülye :-)
Jópofa,ahogy a moszadot említi és a már régesrég megszűnt kgb-t, mindezt bájosan agresszív beszédhibával.
Azt hiszem egy logopédus és egy elmeorvos egyszerre csettintene, az OPNI pedig fénykorában súlyos pénzeket fizetett volna egy ilyen esetért mint titán.
Sodi titán körüli pályára állása egyszerűen priceless.
May 31, 2012 19:37:54
Haim
May 31, 2012 19:40:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ószövetségi Düh :
Na meló, csá.</div>
Endre, most komolyan kérdezem : szerinted ez a titán nem szimplán orvosi eset? Ezt nem elhallgattatni próbálják, hanem megóvni attól,hogy valaki egyszer lecsapja. Vagy csak politikusokkal és hatóságokkal üvöltözik, amúgy csendes őrült?
Na meló, csá.</div>
Endre, most komolyan kérdezem : szerinted ez a titán nem szimplán orvosi eset? Ezt nem elhallgattatni próbálják, hanem megóvni attól,hogy valaki egyszer lecsapja. Vagy csak politikusokkal és hatóságokkal üvöltözik, amúgy csendes őrült?
May 31, 2012 19:40:20
sodika
May 31, 2012 19:48:23
Azért lásd be, hogy az nagyon-nagyon durva, hogy öten úgy le tudunk ülni egy asztalhoz, hogy RGL-en és rajtam kívül a többiekre (Hajdú, Soós, és a doktornő) már rárepültek a hivatalok, hogy biztos bolond. Ez 60 százalék egy random baráti társaságból. És Molnár F., Minda Zoli, vagy Mónus Áron nincs is még velünk, őket most szervezzük.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
May 31, 2012 19:48:23
Géntolvaj református
May 31, 2012 19:49:51
Molnár F. ellen is elmeorvosi vizsgálatot kezdeményeztek? Itt volt az ideje.
May 31, 2012 19:49:51
SoDomIa
May 31, 2012 19:50:06
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>Sodi! Tegyük fel, hogy a díjbeszedô dörömböl az ajtón, de arra jár egy csodatévô troll, aki felajánlja, hogy kifizeti a számládat, és nem kell visszaadni.
Hogy döntenél? Elfogadod a troll pénzét? Büszkeség vagy túlélés? Válassz!</div>
a zsidótól el kell szedni a pénzét, az fáj a legjobban, evidenciák. ez shiker lenne, amire nyugodtan lehetne büszke sneci. akárcsak a jelképes húszezer. vagy a múzeum, hiszen ott is úgy volt, hogy majd zsidóktól kap fizetést.
erről jut eszembe, hogy áll az ar.drone-projekt?
Hogy döntenél? Elfogadod a troll pénzét? Büszkeség vagy túlélés? Válassz!</div>
a zsidótól el kell szedni a pénzét, az fáj a legjobban, evidenciák. ez shiker lenne, amire nyugodtan lehetne büszke sneci. akárcsak a jelképes húszezer. vagy a múzeum, hiszen ott is úgy volt, hogy majd zsidóktól kap fizetést.
erről jut eszembe, hogy áll az ar.drone-projekt?
May 31, 2012 19:50:06
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Beküldi a kurucnak, hogy itt a nemzet egyik ellensége, aki tényfeltáró hazafiakat terel rendszeresen a faszerdőbe.