Hegyizsidó
Jun 10, 2012 22:43:22
Baracskán ült? Nyugodtan mondd meg, úgyis ki fog derülni.
Jun 10, 2012 22:43:22
sodika
Jun 10, 2012 22:46:05
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
ezt beszélted a ratyi unokatesóddal, Hahó!</div>
Ezt már megdumáltuk.
A nektek átadott infó 70%-a nettó faszság, ergo csak szórakozott veletek. A maradék 30%-ban pedig csak a hitelesség kedvéért került némi valóság, pontosan ugyanúgy, ahogyan Snecimanóként a hitelesség kedvéért én magam szintén a valóságot írtam le nektek arról a részletkérdésről, miként történt meg tanár úr társaságában a Nándorfejérvár köz kifestése a hitelfelvétel előtt.
Ezt már megdumáltuk.
A nektek átadott infó 70%-a nettó faszság, ergo csak szórakozott veletek. A maradék 30%-ban pedig csak a hitelesség kedvéért került némi valóság, pontosan ugyanúgy, ahogyan Snecimanóként a hitelesség kedvéért én magam szintén a valóságot írtam le nektek arról a részletkérdésről, miként történt meg tanár úr társaságában a Nándorfejérvár köz kifestése a hitelfelvétel előtt.
Jun 10, 2012 22:46:05
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 22:46:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Apám továbbra sem volt soha börtönben. :)</div>
Akkor Balázs miért terjeszti ezt? Miért utál ennyire a saját unokatestvéred, hogy lejárat a trollok előtt?
Akkor Balázs miért terjeszti ezt? Miért utál ennyire a saját unokatestvéred, hogy lejárat a trollok előtt?
Jun 10, 2012 22:46:25
Zulu
Jun 10, 2012 22:46:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
mennyi rezsipénzzel tartozol anyádnak?</div>
Neki azt szoktam mondani, hogy gondoljon bele: akkor milyen nagy szarban lennénk, ha még ennyi bevételem se lenne. Minden relatív, ugyanakkor az élet szép, örülni kell annak, ami van.</div>
Viszont ha tíz (vagy akár három) évvel ezelőtt megölöd magad, akkor meg sokkal jobban állna anyagilag.
Neki azt szoktam mondani, hogy gondoljon bele: akkor milyen nagy szarban lennénk, ha még ennyi bevételem se lenne. Minden relatív, ugyanakkor az élet szép, örülni kell annak, ami van.</div>
Viszont ha tíz (vagy akár három) évvel ezelőtt megölöd magad, akkor meg sokkal jobban állna anyagilag.
Jun 10, 2012 22:46:36
Hegyizsidó
Jun 10, 2012 22:47:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
Fú, én a helyében úgy basználak ki az utcára, hogy öröm lenne nézni.
Sodi, 30 évesen te felvetted az 60 éves koppányosok tempóját. Nem érzed kínosnak, hogy életerős felnőtt ember létedre annyit nem keresel mint egy kéregető hajléktalan egy forgalmasabb aluljáróban? Nem szerencsétlen anyád miatt, hanem önmagadnak ez nem kínos? Nem utalod Kiss Endre Farkast azért mert egy tehetlen, lusta szar? Én a helyedben elsüllyednék a szégyentől.
Fú, én a helyében úgy basználak ki az utcára, hogy öröm lenne nézni.
Sodi, 30 évesen te felvetted az 60 éves koppányosok tempóját. Nem érzed kínosnak, hogy életerős felnőtt ember létedre annyit nem keresel mint egy kéregető hajléktalan egy forgalmasabb aluljáróban? Nem szerencsétlen anyád miatt, hanem önmagadnak ez nem kínos? Nem utalod Kiss Endre Farkast azért mert egy tehetlen, lusta szar? Én a helyedben elsüllyednék a szégyentől.
Jun 10, 2012 22:47:34
Kóser Szalonna
Jun 10, 2012 22:48:17
Ez mind igaz lenne, ha nem lenne időd és lehetőséged dolgozni, de a saját elmondásod szerint a meló hegyekben áll, ennek ellenére te mindenféle elmebetegekkel és prolikkal jársz kilakoltatásra, tényfeltárásra meg otthonvédő túrára. Így viszont anyád kurvára nem örülhet annak, amije van, mivel lehetne sokkal jobb is, ha nem egy élősködő, szarházi féreg lenne a drága egyetlen kisfia.
Ez mind igaz lenne, ha nem lenne időd és lehetőséged dolgozni, de a saját elmondásod szerint a meló hegyekben áll, ennek ellenére te mindenféle elmebetegekkel és prolikkal jársz kilakoltatásra, tényfeltárásra meg otthonvédő túrára. Így viszont anyád kurvára nem örülhet annak, amije van, mivel lehetne sokkal jobb is, ha nem egy élősködő, szarházi féreg lenne a drága egyetlen kisfia.
Jun 10, 2012 22:48:17
Mordecháj Rosenzweig
Jun 10, 2012 22:48:36
Endre áttért a buddhizmusra, lemondott a vágyairól. Talán már nem is recskázik.
Jun 10, 2012 22:48:36
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 22:49:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>AR.Drone 2.0-át pedig nem látok magyar kiskereskedelmi forgalomban.</div>
ki beszél itt magyar kiskereskedésről, Hahó!? te sem beszéltél róla, Hahó!
<a href="http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3828228672077&set=a.2843701779520.2151347.1468622787&type=1&theater" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3828228672077&set=a.2843701779520.2151347.1468622787&type=1&theater</a>
<a href="http://66masodperc.blogspot.hu/2012/01/ardrone-20.html" rel="nofollow" target="_blank">http://66masodperc.blogspot.hu/2012/01/ardrone-20.html</a>
ki beszél itt magyar kiskereskedésről, Hahó!? te sem beszéltél róla, Hahó!
<a href="http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3828228672077&set=a.2843701779520.2151347.1468622787&type=1&theater" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3828228672077&set=a.2843701779520.2151347.1468622787&type=1&theater</a>
<a href="http://66masodperc.blogspot.hu/2012/01/ardrone-20.html" rel="nofollow" target="_blank">http://66masodperc.blogspot.hu/2012/01/ardrone-20.html</a>
Jun 10, 2012 22:49:13
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 22:51:17
Ez milyen aljas hazugság már. Ha anyád kidobna az utcára, akkor talán elveszítene havi 10-20 ezer forintot, de sokkal többet spórolna azzal, hogy nem kell etetnie, nem fogyasztod az áramot stb.
Ez milyen aljas hazugság már. Ha anyád kidobna az utcára, akkor talán elveszítene havi 10-20 ezer forintot, de sokkal többet spórolna azzal, hogy nem kell etetnie, nem fogyasztod az áramot stb.
Jun 10, 2012 22:51:17
Hegyizsidó
Jun 10, 2012 22:52:01
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
Viszont ha tíz (vagy akár három) évvel ezelőtt megölöd magad, akkor meg sokkal jobban állna anyagilag.</div>
Szerencsétlen nőnek ez mekkora kudarc lehet, hogy a gyereke ennyire selejtesre sikerült. Most azt hagyjuk, hogy egy torz, púpos korcs, attól még lehetne a világ legrendesebb ember is. De ilyen egy elbaszott seggfejet...
Sodi, anyád még nem vágta soha a fejedhez, hogy kár volt megszülnie és, hogy már bánja? Mondjuk egy nagy vita hevében már hangzott el ilyen vagy hasonló, ugye?
Viszont ha tíz (vagy akár három) évvel ezelőtt megölöd magad, akkor meg sokkal jobban állna anyagilag.</div>
Szerencsétlen nőnek ez mekkora kudarc lehet, hogy a gyereke ennyire selejtesre sikerült. Most azt hagyjuk, hogy egy torz, púpos korcs, attól még lehetne a világ legrendesebb ember is. De ilyen egy elbaszott seggfejet...
Sodi, anyád még nem vágta soha a fejedhez, hogy kár volt megszülnie és, hogy már bánja? Mondjuk egy nagy vita hevében már hangzott el ilyen vagy hasonló, ugye?
Jun 10, 2012 22:52:01
sodika
Jun 10, 2012 22:52:15
Az igazat megvallva miután a Koppány csoportosok, mint alapvetően nyugodt habitusú emberek között töltöttem el négy napot, és utána hazajöttem, akkor vettem csak észre, hogy édesanyám mennyire egy átlag feletti mértékben ideges természetű ember.
Pedig az életet élvezni kell.
Még akkor is, ha problémák vannak, élvezni kell.
Nyugodtnak lenni, higgadtnak, és derűsnek.
Hogy mást ne mondjak, anyámmal mindkettőnknek rendben van még az egészségünk is. Ha egy egészséges ember idegeskedik, az már önmagában teljesen abnormális.
Hogy mást ne mondjak, anyámmal mindkettőnknek rendben van még az egészségünk is. Ha egy egészséges ember idegeskedik, az már önmagában teljesen abnormális.
Jun 10, 2012 22:52:15
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 22:53:16
Ezt már megdumáltuk.
A nektek átadott infó 70%-a nettó faszság, ergo csak szórakozott veletek. A maradék 30%-ban pedig csak a hitelesség kedvéért került némi valóság, pontosan ugyanúgy, ahogyan Snecimanóként a hitelesség kedvéért én magam szintén a valóságot írtam le nektek arról a részletkérdésről, miként történt meg tanár úr társaságában a Nándorfejérvár köz kifestése a hitelfelvétel előtt.</div>
sneci, te folyamatosan hazudozol, a tatai cicabuzi pedig őszinte ember, még azt is elárulta, hogy feldugja magának a zuhanyrózsát.
erről marhára ennyit.
melyik bv-ben ült apád?
Ezt már megdumáltuk.
A nektek átadott infó 70%-a nettó faszság, ergo csak szórakozott veletek. A maradék 30%-ban pedig csak a hitelesség kedvéért került némi valóság, pontosan ugyanúgy, ahogyan Snecimanóként a hitelesség kedvéért én magam szintén a valóságot írtam le nektek arról a részletkérdésről, miként történt meg tanár úr társaságában a Nándorfejérvár köz kifestése a hitelfelvétel előtt.</div>
sneci, te folyamatosan hazudozol, a tatai cicabuzi pedig őszinte ember, még azt is elárulta, hogy feldugja magának a zuhanyrózsát.
erről marhára ennyit.
melyik bv-ben ült apád?
Jun 10, 2012 22:53:16
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 22:55:04
Na érdemes volt végignézni RGL monstre 4 órás videóját az öreg néni kilakoltatásáról.
03:44:00-nél kezdődik a szájkarate RGL és Balogh Béla között. Szidják és fenyegetik egymást keményen. Kölcsönösen beígért verés stb. Klasszikus kocsmai cigánytempó.
Aztán a legvégén, 03:45-mél is van egy érdekes jelenet.
03:44:00-nél kezdődik a szájkarate RGL és Balogh Béla között. Szidják és fenyegetik egymást keményen. Kölcsönösen beígért verés stb. Klasszikus kocsmai cigánytempó.
Aztán a legvégén, 03:45-mél is van egy érdekes jelenet.
Jun 10, 2012 22:55:04
Soós József
Jun 10, 2012 22:55:10
Ez valami házi echelon scanner?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=MVoAKE8Ah7M&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=MVoAKE8Ah7M&feature=plcp</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=MVoAKE8Ah7M&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=MVoAKE8Ah7M&feature=plcp</a>
Jun 10, 2012 22:55:10
sodika
Jun 10, 2012 22:56:25
A meló tényleg hegyekben áll, és jócskán le is vagyok maradva az országjáró túra miatt, ezért lehet, hogy Minda Zoli holnapi pereit inkább az ő saját kamerájából dolgozom fel, és inkább melózok helyette.
Ezt még reggelig átgondolom. :)
Ezt még reggelig átgondolom. :)
Jun 10, 2012 22:56:25
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 22:57:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hogy mást ne mondjak, anyámmal mindkettőnknek rendben van még az egészségünk is. Ha egy egészséges ember idegeskedik, az már önmagában teljesen abnormális.</div>
Sodi, te nem vagy egészséges. Éppen ellenkezőleg, testileg és lelkileg is súlyosan beteg vagy. És abban is biztos vagyok, hogy már anyádat is rég őrületbe kergetted.
Sodi, te nem vagy egészséges. Éppen ellenkezőleg, testileg és lelkileg is súlyosan beteg vagy. És abban is biztos vagyok, hogy már anyádat is rég őrületbe kergetted.
Jun 10, 2012 22:57:20
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 22:57:40
ennyi bevételed sem? mármint az a havi bruttó 34 ezer? anyád nem röhög ki, hogy informatikusként kevesebbet keresel, mint egy csöves a kéregetéssel?
sneci, anyád nem szokta mondogatni, hogy te meg abba gondolj bele, hogy ha nem baszott volna el a taníttatásodra kb. 20 milliót, hanem elzavart volna dolgozni, és azt a 20 milliót csak lekötötte volna a bankban, akkor ő ma milyen jó anyagi helyzetben lenne, a nyugdíj előtt pár évvel?
ennyi bevételed sem? mármint az a havi bruttó 34 ezer? anyád nem röhög ki, hogy informatikusként kevesebbet keresel, mint egy csöves a kéregetéssel?
sneci, anyád nem szokta mondogatni, hogy te meg abba gondolj bele, hogy ha nem baszott volna el a taníttatásodra kb. 20 milliót, hanem elzavart volna dolgozni, és azt a 20 milliót csak lekötötte volna a bankban, akkor ő ma milyen jó anyagi helyzetben lenne, a nyugdíj előtt pár évvel?
Jun 10, 2012 22:57:40
Soós József
Jun 10, 2012 22:57:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A meló tényleg hegyekben áll, és jócskán le is vagyok maradva az országjáró túra miatt, ezért lehet, hogy Minda Zoli holnapi pereit inkább az ő saját kamerájából dolgozom fel, és inkább melózok helyette.
Ezt még reggelig átgondolom. :)</div>
...teljesen minden. én maximum 1 percet ha láttam eddig abból az érdektelen szarból.
Ezt még reggelig átgondolom. :)</div>
...teljesen minden. én maximum 1 percet ha láttam eddig abból az érdektelen szarból.
Jun 10, 2012 22:57:54
Hegyizsidó
Jun 10, 2012 22:58:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az igazat megvallva miután a Koppány csoportosok, mint alapvetően nyugodt habitusú emberek között töltöttem el négy napot, és utána hazajöttem, akkor vettem csak észre, hogy édesanyám mennyire egy átlag feletti mértékben ideges természetű ember.
Hogy mást ne mondjak, anyámmal mindkettőnknek rendben van még az egészségünk is. Ha egy egészséges ember idegeskedik, az már önmagában teljesen abnormális.</div>
Attól, hogy nem veszel tudomást a problémákról, attól azok még léteznek, azt az energiát amit az "élet élvezetére" pazarolsz, inkább fordítanád arra, hogy anyádnak könnyebbé tedd az életét, ha már eltart téged, te hálátlan kis pöcs.
Szóval amíg te nyaralgattál a koppányosokkal, édesanyád otthon ült, talpig csengőfrászban, hogy mikor jön a végrehajtó a TV-ért? Erre te nyomatod a kamubuddhista bullshit dumát, hogy az életet élvezni kell?
Hogy mást ne mondjak, anyámmal mindkettőnknek rendben van még az egészségünk is. Ha egy egészséges ember idegeskedik, az már önmagában teljesen abnormális.</div>
Attól, hogy nem veszel tudomást a problémákról, attól azok még léteznek, azt az energiát amit az "élet élvezetére" pazarolsz, inkább fordítanád arra, hogy anyádnak könnyebbé tedd az életét, ha már eltart téged, te hálátlan kis pöcs.
Szóval amíg te nyaralgattál a koppányosokkal, édesanyád otthon ült, talpig csengőfrászban, hogy mikor jön a végrehajtó a TV-ért? Erre te nyomatod a kamubuddhista bullshit dumát, hogy az életet élvezni kell?
Jun 10, 2012 22:58:22
pimpa
Jun 10, 2012 23:01:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az igazat megvallva miután a Koppány csoportosok, mint alapvetően nyugodt habitusú emberek között töltöttem el négy napot, és utána hazajöttem, akkor vettem csak észre, hogy édesanyám mennyire egy átlag feletti mértékben ideges természetű ember.
te élvezed az életet, azt tudja mindenki. ennek érdekében képes vagy alamizsnáért kunyerálni, segélyhez folyamodni, másokon élősködni.
szegény anyád, jó hogy ideges, ő nem akar hajléktalan lenni, te pedig az leszel.
még jóhogy a koppány gecik nem idegeskedtek. nem dolgoznak, nem csinálnak semmit,nincs felelősség az életükbenn, miért idegeskednének.
te élvezed az életet, azt tudja mindenki. ennek érdekében képes vagy alamizsnáért kunyerálni, segélyhez folyamodni, másokon élősködni.
szegény anyád, jó hogy ideges, ő nem akar hajléktalan lenni, te pedig az leszel.
még jóhogy a koppány gecik nem idegeskedtek. nem dolgoznak, nem csinálnak semmit,nincs felelősség az életükbenn, miért idegeskednének.
Jun 10, 2012 23:01:26
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:01:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A meló tényleg hegyekben áll, és jócskán le is vagyok maradva </div>
tedd ki az excelt, hadd lássuk, hogy hogyan alakult a már szerinted is releváns pályakezdőséged utáni 2 hónap.
bár úgysem mered, mert tudod, hogy kiröhögnénk.
tedd ki az excelt, hadd lássuk, hogy hogyan alakult a már szerinted is releváns pályakezdőséged utáni 2 hónap.
bár úgysem mered, mert tudod, hogy kiröhögnénk.
Jun 10, 2012 23:01:52
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:02:27
sneci, mennyi készpénzed van most, és mennyi a ledolgozott egyenleged?
Jun 10, 2012 23:02:27
Hegyizsidó
Jun 10, 2012 23:03:52
Mekkora lenne az összeg, ami nullára tenne és megszabadítana a rabságból?
Jun 10, 2012 23:03:52
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:05:03
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Attól, hogy nem veszel tudomást a problémákról, attól azok még léteznek...</div>
A legtöbb ember úgy 4-5 éves korára eljut erre a szintre.
Sodi még nem tanulta ezt meg. A klasszikus példa erre a diákhitele. Még úgy fél éve egyszer elmondta, hogy a diákhitel problémája szerencsére megoldódott. Én hülye először azt hittem, hogy ez azt jelenti, az anyja fizeti helyette a törlesztőket. Aztán kiderült, hogy Sodi szerint a "probléma megoldódását" jelenti, ha az egész átkerül a NAV-hoz végrehajtásra.
A legtöbb ember úgy 4-5 éves korára eljut erre a szintre.
Sodi még nem tanulta ezt meg. A klasszikus példa erre a diákhitele. Még úgy fél éve egyszer elmondta, hogy a diákhitel problémája szerencsére megoldódott. Én hülye először azt hittem, hogy ez azt jelenti, az anyja fizeti helyette a törlesztőket. Aztán kiderült, hogy Sodi szerint a "probléma megoldódását" jelenti, ha az egész átkerül a NAV-hoz végrehajtásra.
Jun 10, 2012 23:05:03
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:05:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>AR.Drone 2.0-át pedig nem látok magyar kiskereskedelmi forgalomban.</div>
Szerző: sodika (May 02, 2012 10:28:03)
törzsgyökeres :
Az univerzum azt akarja, hogy nekem a megjelenéskor legyen AR Drone 2.0-ám. Különben nem alakította volna úgy a valóságot, hogy a megjelenés júniusra essen. :)
Szerző: sodika (May 02, 2012 10:28:03)
törzsgyökeres :
Az univerzum azt akarja, hogy nekem a megjelenéskor legyen AR Drone 2.0-ám. Különben nem alakította volna úgy a valóságot, hogy a megjelenés júniusra essen. :)
Jun 10, 2012 23:05:17
broni
Jun 10, 2012 23:06:00
titán:igy fogsz megdögleni, ha nem a románok nyerik a vb-t, ahogy megbeszéltük!!
<a href="http://youtu.be/6_hZT_jl6lY" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/6_hZT_jl6lY</a>
<a href="http://youtu.be/6_hZT_jl6lY" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/6_hZT_jl6lY</a>
Jun 10, 2012 23:06:00
sodika
Jun 10, 2012 23:06:08
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, mennyi készpénzed van most, és mennyi a ledolgozott egyenleged?</div>
Nulla és nulla.
Ezért pörgök fel holnap reggeltől. :D
Nulla és nulla.
Ezért pörgök fel holnap reggeltől. :D
Jun 10, 2012 23:06:08
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:06:56
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>tedd ki az excelt, hadd lássuk, hogy hogyan alakult a már szerinted is releváns pályakezdőséged utáni 2 hónap.
bár úgysem mered, mert tudod, hogy kiröhögnénk.</div>
Én megígérem, nem foglak kiröhögni. Nehéz lesz, de megpróbálom.
bár úgysem mered, mert tudod, hogy kiröhögnénk.</div>
Én megígérem, nem foglak kiröhögni. Nehéz lesz, de megpróbálom.
Jun 10, 2012 23:06:56
sodika
Jun 10, 2012 23:08:13
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Mekkora lenne az összeg, ami nullára tenne és megszabadítana a rabságból?</div>
Tök mindegy, hogy 2 vagy 5 millió, mindkettő csillagászati összeg. Semmilyen relevanciája sincs semmivel kapcsolatban a pontos összegnek.
Tök mindegy, hogy 2 vagy 5 millió, mindkettő csillagászati összeg. Semmilyen relevanciája sincs semmivel kapcsolatban a pontos összegnek.
Jun 10, 2012 23:08:13
pimpa
Jun 10, 2012 23:08:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, mennyi készpénzed van most, és mennyi a ledolgozott egyenleged?</div>
Nulla és nulla.
Ezért pörgök fel holnap reggeltől. :D</div>
:D
Nulla és nulla.
Jun 10, 2012 23:08:43
Kóser Szalonna
Jun 10, 2012 23:09:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci, mennyi készpénzed van most, és mennyi a ledolgozott egyenleged?</div>
Nulla és nulla.
Nulla és nulla.
Jun 10, 2012 23:09:01
Kóser Szalonna
Jun 10, 2012 23:09:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Mekkora lenne az összeg, ami nullára tenne és megszabadítana a rabságból?</div>
Tök mindegy, hogy 2 vagy 5 millió, mindkettő csillagászati összeg. Semmilyen relevanciája sincs semmivel kapcsolatban a pontos összegnek.</div>
:D :D
Tök mindegy, hogy 2 vagy 5 millió, mindkettő csillagászati összeg. Semmilyen relevanciája sincs semmivel kapcsolatban a pontos összegnek.</div>
:D :D
Jun 10, 2012 23:09:14
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:09:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nulla és nulla.
Csak ne stresszeld magad! Az egészséged (lol) mindennél fontosabb! Csak lazán, a pörgéssel várd meg az őszt. Az őszi felpörgés már tavaly is nagy sikerrel zárult.
Csak ne stresszeld magad! Az egészséged (lol) mindennél fontosabb! Csak lazán, a pörgéssel várd meg az őszt. Az őszi felpörgés már tavaly is nagy sikerrel zárult.
Jun 10, 2012 23:09:45
sodika
Jun 10, 2012 23:09:56
Az Excel jelenleg 0 Ft ledolgozott egyenlegen áll, és nulla forint a nálam lévő készpénz is.
De nem gáz, mert nem éléskamrák tömünk, hanem élünk.
Egy dolgozó embernél nem az a lényeg, hogy éppen van-e pénze, hanem az, hogy tud-e szerezni pénzt, mire jön a következő telefonszámla, és kiskereskedelembe az AR.Drone 2.0. Tudok. Leszrepcsi. :D
Egy dolgozó embernél nem az a lényeg, hogy éppen van-e pénze, hanem az, hogy tud-e szerezni pénzt, mire jön a következő telefonszámla, és kiskereskedelembe az AR.Drone 2.0. Tudok. Leszrepcsi. :D
Jun 10, 2012 23:09:56
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:10:25
anyád azért idegeskedik, mert te folyamatosan megszeged a megkötött megállapodást, és ezért az ő nyakába szakadt a rezsi és a zabáltatásod is. tovább érzelmileg frusztrálja, hogy annak ellenére, hogy úgy viselkedsz mint egy keménydrogos, nincs szíve elzavarni otthonról, pedig az ő megélhetése is veszélyben van.
te anyád kontójára vagy nyugodt, mert tudod, hogy úgysem fog kibaszni az utcára, hanem továbbra is etetni fog, mosni, vasalni, takarítani rád, és majd valahogy összeszedi a rezsire a pénzt, amíg te kamerázgatsz.
30 évesen egy élősködő féreg vagy, Hahó!
anyád azért idegeskedik, mert te folyamatosan megszeged a megkötött megállapodást, és ezért az ő nyakába szakadt a rezsi és a zabáltatásod is. tovább érzelmileg frusztrálja, hogy annak ellenére, hogy úgy viselkedsz mint egy keménydrogos, nincs szíve elzavarni otthonról, pedig az ő megélhetése is veszélyben van.
te anyád kontójára vagy nyugodt, mert tudod, hogy úgysem fog kibaszni az utcára, hanem továbbra is etetni fog, mosni, vasalni, takarítani rád, és majd valahogy összeszedi a rezsire a pénzt, amíg te kamerázgatsz.
30 évesen egy élősködő féreg vagy, Hahó!
Jun 10, 2012 23:10:25
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:12:25
Nulla és nulla.
:))))
Nulla és nulla.
:))))
Jun 10, 2012 23:12:25
sodika
Jun 10, 2012 23:13:10
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Aztán kiderült, hogy Sodi szerint a "probléma megoldódását" jelenti, ha az egész átkerül a NAV-hoz végrehajtásra.</div>
Ne már, most tényleg megint magától értetődő dolgokból kell kioktatnom titeket?
Kétségbevonhatatlan tény, hogy lélektani szempontból egy helyzet megoldása, és kezelhetetlen súlyossá fajulása egymással teljesen ekvivalens. Mindkettő egyformán leveszi a válladról azt a terhet, hogy a továbbiakban a megoldásán kelljen gondolkodnod.
Kétségbevonhatatlan tény, hogy lélektani szempontból egy helyzet megoldása, és kezelhetetlen súlyossá fajulása egymással teljesen ekvivalens. Mindkettő egyformán leveszi a válladról azt a terhet, hogy a továbbiakban a megoldásán kelljen gondolkodnod.
Jun 10, 2012 23:13:10
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:14:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Mekkora lenne az összeg, ami nullára tenne és megszabadítana a rabságból?</div>
te mégis mi a faszról beszélsz? hiszen a jövedelmed skálázható, csak rajtad múlik, hogy mennyit keresel. mi az a 2 millió egy 30 éves informatikusnak?
csillagászati összeg? te teljesen hülye vagy?
te mégis mi a faszról beszélsz? hiszen a jövedelmed skálázható, csak rajtad múlik, hogy mennyit keresel. mi az a 2 millió egy 30 éves informatikusnak?
csillagászati összeg? te teljesen hülye vagy?
Jun 10, 2012 23:14:11
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:14:21
Én Sodimama helyében kibasznám Sodit a nyárikonyhába. Ugye van nyárikonyhátok?
Mégse az utcára rakta, szóval a lelkiismerete is tiszta maradhat, de talán Sodi is megértené, hogy vége van az ingyenéletnek. Lenne pár hónapja összeszednie magát egy kicsit a télig.
Mégse az utcára rakta, szóval a lelkiismerete is tiszta maradhat, de talán Sodi is megértené, hogy vége van az ingyenéletnek. Lenne pár hónapja összeszednie magát egy kicsit a télig.
Jun 10, 2012 23:14:21
pimpa
Jun 10, 2012 23:14:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Aztán kiderült, hogy Sodi szerint a "probléma megoldódását" jelenti, ha az egész átkerül a NAV-hoz végrehajtásra.</div>
Kétségbevonhatatlan tény, hogy lélektani szempontból egy helyzet megoldása, és kezelhetetlen súlyossá fajulása egymással teljesen ekvivalens. Mindkettő egyformán leveszi a válladról azt a terhet, hogy a továbbiakban a megoldásán kelljen gondolkodnod.</div>
:DDDD
Kétségbevonhatatlan tény, hogy lélektani szempontból egy helyzet megoldása, és kezelhetetlen súlyossá fajulása egymással teljesen ekvivalens. Mindkettő egyformán leveszi a válladról azt a terhet, hogy a továbbiakban a megoldásán kelljen gondolkodnod.</div>
:DDDD
Jun 10, 2012 23:14:33
Hegyizsidó
Jun 10, 2012 23:14:41
Elmebeteg vagy, ha tényleg azt gondolod, hogy mindegy.
Harminc évesen 2, de még 5 millió forint sem egy elérhetetlen cél, még akkor sem ha semmiféle iskolád és tőkéd sincs. Nem mondom, hogy egy sétamenet, de össze lehet hozni.
Te egyébként férfinek érzed magad?
Harminc évesen 2, de még 5 millió forint sem egy elérhetetlen cél, még akkor sem ha semmiféle iskolád és tőkéd sincs. Nem mondom, hogy egy sétamenet, de össze lehet hozni.
Te egyébként férfinek érzed magad?
Jun 10, 2012 23:14:41
pilvax coffee shop
Jun 10, 2012 23:15:47
Az alkalmi melósnál is pont az a lényeg, hogy tud-e pénzt szerezni, mire jön a számla vagy kéne kajára, gyógyszerre.
Aztán vagy tud, vagy nem tud, akkor így járt.
Aztán vagy tud, vagy nem tud, akkor így járt.
Jun 10, 2012 23:15:47
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:15:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az Excel jelenleg 0 Ft ledolgozott egyenlegen áll, és nulla forint a nálam lévő készpénz is.
Egy dolgozó embernél nem az a lényeg, hogy éppen van-e pénze, hanem az, hogy tud-e szerezni pénzt, mire jön a következő telefonszámla, és kiskereskedelembe az AR.Drone 2.0. Tudok. Leszrepcsi. :D</div>
ebből is látszik, hogy te már nem adsz anyádnak egy fillért sem a villanyra, hanem csak a legszükségesebbet fizeted, a telefont és netet. a többit meg oldja meg anyád, igaz?
mekkora féreg vagy.:)))
Egy dolgozó embernél nem az a lényeg, hogy éppen van-e pénze, hanem az, hogy tud-e szerezni pénzt, mire jön a következő telefonszámla, és kiskereskedelembe az AR.Drone 2.0. Tudok. Leszrepcsi. :D</div>
ebből is látszik, hogy te már nem adsz anyádnak egy fillért sem a villanyra, hanem csak a legszükségesebbet fizeted, a telefont és netet. a többit meg oldja meg anyád, igaz?
mekkora féreg vagy.:)))
Jun 10, 2012 23:15:51
Hegyizsidó
Jun 10, 2012 23:16:03
Igaza van törzsnek, te pont olyan vagy mint egy nyalcsis.
Jun 10, 2012 23:16:03
sodika
Jun 10, 2012 23:16:35
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>
Te egyébként férfinek érzed magad?</div>
Kategorikus öndefiníció szerintem mindig demagógia. :D
Az ilyesmi azért van a közgondolkodásba kódolva, hogy a neki való megfelelés jó alattvalóvá és rabszolgává tegyen.
Az ilyesmi azért van a közgondolkodásba kódolva, hogy a neki való megfelelés jó alattvalóvá és rabszolgává tegyen.
Jun 10, 2012 23:16:35
Hegyizsidó
Jun 10, 2012 23:17:13
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Mekkora lenne az összeg, ami nullára tenne és megszabadítana a rabságból?</div>
férfinak
férfinak
Jun 10, 2012 23:17:13
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:18:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kétségbevonhatatlan tény, hogy lélektani szempontból egy helyzet megoldása, és kezelhetetlen súlyossá fajulása egymással teljesen ekvivalens. Mindkettő egyformán leveszi a válladról azt a terhet, hogy a továbbiakban a megoldásán kelljen gondolkodnod.</div>
Ezt a Teri néninek miért nem mondtad meg? Kezelhetetlenül súlyossá vált a helyzete, kirakták az utcára, aztán szerencsétlen mégis ott parázott, hogy jaj jaj mi lesz.
Miért nem mentél oda hozzá, és mondtad neki, hogy ne foglalkozzon már kezelhetetlenné vált dolgokkal.
Ezt a Teri néninek miért nem mondtad meg? Kezelhetetlenül súlyossá vált a helyzete, kirakták az utcára, aztán szerencsétlen mégis ott parázott, hogy jaj jaj mi lesz.
Miért nem mentél oda hozzá, és mondtad neki, hogy ne foglalkozzon már kezelhetetlenné vált dolgokkal.
Jun 10, 2012 23:18:05
pimpa
Jun 10, 2012 23:19:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>
Az ilyesmi azért van a közgondolkodásba kódolva, hogy a neki való megfelelés jó alattvalóvá és rabszolgává tegyen.</div>
hát te szabad ember vagy. saját akaratodból könyörögsz az alamizsnáért.
Az ilyesmi azért van a közgondolkodásba kódolva, hogy a neki való megfelelés jó alattvalóvá és rabszolgává tegyen.</div>
hát te szabad ember vagy. saját akaratodból könyörögsz az alamizsnáért.
Jun 10, 2012 23:19:11
pilvax coffee shop
Jun 10, 2012 23:19:12
Kettő millió forint az lófasz.
Ha komolyan vennéd a boltot, hamar össze lehet azt talicskázni.
Ha komolyan vennéd a boltot, hamar össze lehet azt talicskázni.
Jun 10, 2012 23:19:12
Hegyizsidó
Jun 10, 2012 23:21:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>
Te egy anyagyilkos vagy, csak ahhoz nem elég tökös, hogy gyorsan megtedd, szépen lassan ölöd meg tulajdon édesanyád.
Remélem majd arra is gyártasz valami ostoba ideológiát, amikor anyád belehal a bánatba, te majom.
Te egy anyagyilkos vagy, csak ahhoz nem elég tökös, hogy gyorsan megtedd, szépen lassan ölöd meg tulajdon édesanyád.
Remélem majd arra is gyártasz valami ostoba ideológiát, amikor anyád belehal a bánatba, te majom.
Jun 10, 2012 23:21:22
Kóser Szalonna
Jun 10, 2012 23:21:26
Nocsak, Recskaboy nem biztos a nemi identitásában? Mik ki nem derülnek...
Nocsak, Recskaboy nem biztos a nemi identitásában? Mik ki nem derülnek...
Jun 10, 2012 23:21:26
sodika
Jun 10, 2012 23:22:14
ebből is látszik, hogy te már nem adsz anyádnak egy fillért sem a villanyra, hanem csak a legszükségesebbet fizeted, a telefont és netet. a többit meg oldja meg anyád, igaz?</div>
Nem, nem igaz.
Annyi igaz mindössze, hogy nem hagyom magam értelmetlenül hajszolni, hogy aztán sok meló után nulla forint legyen a kezemben. Hogy a végén már néhány tízezer forintnak is nagyon örüljek, nem sokkal azután, hogy lélekben már elköltöttem a sok pénzt. Na az ilyen szituációkból kurvára elegem van. Egy életre.
Inkább legyen eleve megcélozva a kevesebb pénz, de AZ legyen is a kezemben.
Tapasztalat, hogy a legtöbb pénzem mindig onnan jött, ahova a legkevesebb energiát raktam, de azt viszont okosan.
ebből is látszik, hogy te már nem adsz anyádnak egy fillért sem a villanyra, hanem csak a legszükségesebbet fizeted, a telefont és netet. a többit meg oldja meg anyád, igaz?</div>
Nem, nem igaz.
Annyi igaz mindössze, hogy nem hagyom magam értelmetlenül hajszolni, hogy aztán sok meló után nulla forint legyen a kezemben. Hogy a végén már néhány tízezer forintnak is nagyon örüljek, nem sokkal azután, hogy lélekben már elköltöttem a sok pénzt. Na az ilyen szituációkból kurvára elegem van. Egy életre.
Tapasztalat, hogy a legtöbb pénzem mindig onnan jött, ahova a legkevesebb energiát raktam, de azt viszont okosan.
Jun 10, 2012 23:22:14
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:23:45
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Te egy anyagyilkos vagy, csak ahhoz nem elég tökös, hogy gyorsan megtedd, szépen lassan ölöd meg tulajdon édesanyád.</div>
Az igazi parazita sosem öli meg azonnal a gazdaállatot, hanem addig szipolyozza, amíg csak lehet. Bár Sodi így is elcseszte, mert egyetemista korábban túl sok pénzt szívott ki a szüleiből, és mostanra már alig maradt valami.
Az igazi parazita sosem öli meg azonnal a gazdaállatot, hanem addig szipolyozza, amíg csak lehet. Bár Sodi így is elcseszte, mert egyetemista korábban túl sok pénzt szívott ki a szüleiből, és mostanra már alig maradt valami.
Jun 10, 2012 23:23:45
Hegyizsidó
Jun 10, 2012 23:24:04
Nem, nem igaz.
Tapasztalat, hogy a legtöbb pénzem mindig onnan jött, ahova a legkevesebb energiát raktam, de azt viszont okosan.</div>
Ha most nem lennék csatakra betépve, beülnék az autóba, becéloznám a Mélytorok utcát és elbeszélgetnék anyáddal.
Nem, nem igaz.
Tapasztalat, hogy a legtöbb pénzem mindig onnan jött, ahova a legkevesebb energiát raktam, de azt viszont okosan.</div>
Ha most nem lennék csatakra betépve, beülnék az autóba, becéloznám a Mélytorok utcát és elbeszélgetnék anyáddal.
Jun 10, 2012 23:24:04
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:24:18
gyönyörű napja van ma a snecológiának, mivel kiderült, hogy sneci anyagilag teljesen a padlón van.
repcsi, olimpia, meg biciklivásárlás, aztán azzal túra spanyolországba, miközben nulla forintja van. ez teljesen hülye....:)))
repcsi, olimpia, meg biciklivásárlás, aztán azzal túra spanyolországba, miközben nulla forintja van. ez teljesen hülye....:)))
Jun 10, 2012 23:24:18
pilvax coffee shop
Jun 10, 2012 23:24:23
Proli mentalitás.
Aki nem állna fel a kurva Dallas elől, hogy kezébe vegye az életét, mert az neki úgy jó.
Aki nem állna fel a kurva Dallas elől, hogy kezébe vegye az életét, mert az neki úgy jó.
Jun 10, 2012 23:24:23
Kóser Szalonna
Jun 10, 2012 23:25:16
Nem, nem igaz.
Szóval lusta vagy dolgozni, és törleszteni az adósságaidat, inkább azt a keveset, amit megkeresel is cigány módjára elvered.
Nem, nem igaz.
Szóval lusta vagy dolgozni, és törleszteni az adósságaidat, inkább azt a keveset, amit megkeresel is cigány módjára elvered.
Jun 10, 2012 23:25:16
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:25:30
Nem, nem igaz.
Szóval ha betervezel havi 28 ezer bruttót, és az be is folyik, akkor az SIKER?
Nem, nem igaz.
Szóval ha betervezel havi 28 ezer bruttót, és az be is folyik, akkor az SIKER?
Jun 10, 2012 23:25:30
Hegyizsidó
Jun 10, 2012 23:26:39
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>Te egy anyagyilkos vagy, csak ahhoz nem elég tökös, hogy gyorsan megtedd, szépen lassan ölöd meg tulajdon édesanyád.</div>
Az igazi parazita sosem öli meg azonnal a gazdaállatot, hanem addig szipolyozza, amíg csak lehet. Bár Sodi így is elcseszte, mert egyetemista korábban túl sok pénzt szívott ki a szüleiből, és mostanra már alig maradt valami.</div>
Ez részben igaz.
De Korcs esetében beszélhetünk egyfajta lappangó gyűlöletről is, amit azért a pár év lepasszolásért, elcseszett gyerekkorért érez az anyja iránt.
Persze nem tudatosan, de szépen lassan kínozza is azt a szerencsétlen nőt.
Az igazi parazita sosem öli meg azonnal a gazdaállatot, hanem addig szipolyozza, amíg csak lehet. Bár Sodi így is elcseszte, mert egyetemista korábban túl sok pénzt szívott ki a szüleiből, és mostanra már alig maradt valami.</div>
Ez részben igaz.
De Korcs esetében beszélhetünk egyfajta lappangó gyűlöletről is, amit azért a pár év lepasszolásért, elcseszett gyerekkorért érez az anyja iránt.
Persze nem tudatosan, de szépen lassan kínozza is azt a szerencsétlen nőt.
Jun 10, 2012 23:26:39
sodika
Jun 10, 2012 23:26:40
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
Nocsak, Recskaboy nem biztos a nemi identitásában? Mik ki nem derülnek...</div>
Te nem a nemi identitásra kérdeztél rá, hanem holmi "igazi férfi" eszménykép faszságra. Az ilyen toposzok csak komplexuskeltésre jók, mert a komplexus teszi a rabszolgát jó rabszolgává. Nekem nincsenek komplexusaim, és nem is hagyom ilyesmivel megfertőzni a tudatomat.
A Koppányosok közel állnak az én kedélyemhez. Akármi van, akár esetleges magánéleti problémák, alapvetően mindenki tök nyugodt, derűs kedélyű ember. Nyugodtnak kell lenni, és élvezni kell az életet, akármi van.
Te nem a nemi identitásra kérdeztél rá, hanem holmi "igazi férfi" eszménykép faszságra. Az ilyen toposzok csak komplexuskeltésre jók, mert a komplexus teszi a rabszolgát jó rabszolgává. Nekem nincsenek komplexusaim, és nem is hagyom ilyesmivel megfertőzni a tudatomat.
A Koppányosok közel állnak az én kedélyemhez. Akármi van, akár esetleges magánéleti problémák, alapvetően mindenki tök nyugodt, derűs kedélyű ember. Nyugodtnak kell lenni, és élvezni kell az életet, akármi van.
Jun 10, 2012 23:26:40
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:27:16
Most hétvégén mennyit "melóztál"? Nem volt se tüntetés, se kilakoltatás, semmi. Szóval volt időd ezerrel.
Mégis azt mondod, nulla ledolgozott forintod van.
Ez hogyan lehet?
Ez hogyan lehet?
Jun 10, 2012 23:27:16
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:27:52
Nem, nem igaz.
sneci, saját bevallásod szerint havi 80 ezer az állandó rezsiköltség. számoljunk csak május végéig, az idén 400 ezer.
teljesen világos, hogy nem adtál oda anyádnak az idén 400 ezret, de még 200 ezret sem. anyád fizeti a rezsi nagy részét, és a zabálnivalódat is.
sad but true.
Nem, nem igaz.
sneci, saját bevallásod szerint havi 80 ezer az állandó rezsiköltség. számoljunk csak május végéig, az idén 400 ezer.
teljesen világos, hogy nem adtál oda anyádnak az idén 400 ezret, de még 200 ezret sem. anyád fizeti a rezsi nagy részét, és a zabálnivalódat is.
sad but true.
Jun 10, 2012 23:27:52
sodika
Jun 10, 2012 23:28:23
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci anyagilag teljesen a padlón van.</div>
Hogy a picsába lennék már a padlón?
Ez hülyeség.
A padlón az van, akinek nincs megrendelése.
Ez nem pénztől, vagy aktuálisan ledolgozott egyenlegtől függ.
Ez hülyeség.
Ez nem pénztől, vagy aktuálisan ledolgozott egyenlegtől függ.
Jun 10, 2012 23:28:23
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:29:07
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Most hétvégén mennyit "melóztál"? Nem volt se tüntetés, se kilakoltatás, semmi. Szóval volt időd ezerrel.
Ez hogyan lehet?</div>
úgy, hogy nem dolgozik már kb. 3 hete. utoljára akkor volt pénzért.
Ez hogyan lehet?</div>
úgy, hogy nem dolgozik már kb. 3 hete. utoljára akkor volt pénzért.
Jun 10, 2012 23:29:07
Kóser Szalonna
Jun 10, 2012 23:29:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
A Koppányosok közel állnak az én kedélyemhez. Akármi van, akár esetleges magánéleti problémák, alapvetően mindenki tök nyugodt, derűs kedélyű ember. Nyugodtnak kell lenni, és élvezni kell az életet, akármi van.</div>
Nem igazi férfiképre kérdeztek rá, csak hogy férfinak érzed-e a magad. De ezek szerint nem. Ki gondolta volna... :D
A Koppányosok közel állnak az én kedélyemhez. Akármi van, akár esetleges magánéleti problémák, alapvetően mindenki tök nyugodt, derűs kedélyű ember. Nyugodtnak kell lenni, és élvezni kell az életet, akármi van.</div>
Nem igazi férfiképre kérdeztek rá, csak hogy férfinak érzed-e a magad. De ezek szerint nem. Ki gondolta volna... :D
Jun 10, 2012 23:29:14
sodika
Jun 10, 2012 23:30:28
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Most hétvégén mennyit "melóztál"? Nem volt se tüntetés, se kilakoltatás, semmi. Szóval volt időd ezerrel.</div>
Igen, de kipihentem a Koppányos túrát.
Reggeltől estig pörögni, fárasztó ám az.
Utána extraként péntek délelőtt tüntetni, majd este órákon át telefonálgatni a Móka Kriszta ügyében... Az sem piskóta.
Utána extraként péntek délelőtt tüntetni, majd este órákon át telefonálgatni a Móka Kriszta ügyében... Az sem piskóta.
Jun 10, 2012 23:30:28
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:30:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci anyagilag teljesen a padlón van.</div>
Ez hülyeség.
Ez nem pénztől, vagy aktuálisan ledolgozott egyenlegtől függ.</div>
Milliós adósságod van, nulla forint a zsebedben, szabályos nyomorban élsz. Anyád is szabályos nyomorban él.
Ez hülyeség.
Milliós adósságod van, nulla forint a zsebedben, szabályos nyomorban élsz. Anyád is szabályos nyomorban él.
Jun 10, 2012 23:30:49
sodika
Jun 10, 2012 23:31:12
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
Nem igazi férfiképre kérdeztek rá, csak hogy férfinak érzed-e a magad.</div>
Ja... Ha úgy értette, akkor a válasz igen.
Nem igazi férfiképre kérdeztek rá, csak hogy férfinak érzed-e a magad.</div>
Ja... Ha úgy értette, akkor a válasz igen.
Jun 10, 2012 23:31:12
sodika
Jun 10, 2012 23:32:07
úgy, hogy nem dolgozik már kb. 3 hete. utoljára akkor volt pénzért.</div>
Vagy esetleg egy nagyobb projektet csinálok, amit egyben írok be az Excelbe, ha kész. Vagy nem.
Alszom. Csá.
Vagy esetleg egy nagyobb projektet csinálok, amit egyben írok be az Excelbe, ha kész. Vagy nem.
Alszom. Csá.
Jun 10, 2012 23:32:07
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:32:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>sneci anyagilag teljesen a padlón van.</div>
Ez hülyeség.
de, ez pontosan a pénztől függ. te teljesen a padlón vagy. se pénzed, se azonnal elhozható pénzed nincs.
ha anyád nem lenne, éheznél, és könyörögnöd kéne valakinek, hogy adjon zabálnivalót.
30 éves informatikusként itt tartasz. ez a snecológia nagy ünnepe.:))
Ez hülyeség.
de, ez pontosan a pénztől függ. te teljesen a padlón vagy. se pénzed, se azonnal elhozható pénzed nincs.
ha anyád nem lenne, éheznél, és könyörögnöd kéne valakinek, hogy adjon zabálnivalót.
30 éves informatikusként itt tartasz. ez a snecológia nagy ünnepe.:))
Jun 10, 2012 23:32:33
pilvax coffee shop
Jun 10, 2012 23:32:40
Na most béna voltam, és szétkúrtam egy tálat a földön benne műzlivel. Én kurvaanyáztam, remélem a szomszédok nem fognak haragudni.
Kár hogy nem vagyok olyan nyugodt ember, mint SoDI :((
Kár hogy nem vagyok olyan nyugodt ember, mint SoDI :((
Jun 10, 2012 23:32:40
Kóser Szalonna
Jun 10, 2012 23:32:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Most hétvégén mennyit "melóztál"? Nem volt se tüntetés, se kilakoltatás, semmi. Szóval volt időd ezerrel.</div>
Utána extraként péntek délelőtt tüntetni, majd este órákon át telefonálgatni a Móka Kriszta ügyében... Az sem piskóta.</div>
Micsoda pörgés lehetett reggeltől estig... A fél napot az autóban tölteni, néha kamerázni meg fényképezni (ÁLLVA!), este pedig moslék kaját zabálni és olcsó piát vedelni a kappanokkal. Meg az a tüntetés is biztos megerőltető volt a mekis fagyizással. Szánalmas szar vagy.
Utána extraként péntek délelőtt tüntetni, majd este órákon át telefonálgatni a Móka Kriszta ügyében... Az sem piskóta.</div>
Micsoda pörgés lehetett reggeltől estig... A fél napot az autóban tölteni, néha kamerázni meg fényképezni (ÁLLVA!), este pedig moslék kaját zabálni és olcsó piát vedelni a kappanokkal. Meg az a tüntetés is biztos megerőltető volt a mekis fagyizással. Szánalmas szar vagy.
Jun 10, 2012 23:32:42
Hegyizsidó
Jun 10, 2012 23:32:45
Ez hülyeség.
Mert a boltban adnak kenyeret arra, hogy neked kurva sok megrendelésed van, ugye?
Kizárólag azért beszélsz ilyen faszságokat, mert van aki zabáltasson, van ahol aludj.
Neked tényleg az kéne, hogy kibasszanak otthonról és kicsit valóban szenvedj.
Hejj, Sodi, de nyakonvágnálak, édesjóistenem.. :-D
Ez hülyeség.
Mert a boltban adnak kenyeret arra, hogy neked kurva sok megrendelésed van, ugye?
Kizárólag azért beszélsz ilyen faszságokat, mert van aki zabáltasson, van ahol aludj.
Neked tényleg az kéne, hogy kibasszanak otthonról és kicsit valóban szenvedj.
Hejj, Sodi, de nyakonvágnálak, édesjóistenem.. :-D
Jun 10, 2012 23:32:45
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:34:36
Alszom. Csá.</div>
mutasd az excelt!
Alszom. Csá.</div>
mutasd az excelt!
Jun 10, 2012 23:34:36
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:35:40
Bazmeg, ha belegondolok, hogy én mennyire szégyellném magam, ha nem tudnék gondoskodni anyámról meg családomról annyira, hogy szabályos nyomorban kell hagyjam őket élni.
Tutira nem mernék a rokonság körében mutatkozni, ha az anyám nyomorban élne, én meg csak lóbálnám a faszom naphosszat.
Tutira nem mernék a rokonság körében mutatkozni, ha az anyám nyomorban élne, én meg csak lóbálnám a faszom naphosszat.
Jun 10, 2012 23:35:40
sodika
Jun 10, 2012 23:36:25
UTÁLOM A PÉNZFETISIZMUST.
Felbassza az agyam.
Ez az egyetlen dolog, amivel engem ki lehet kergetni a világból.
Ha valaki pénzfetisiszta, egyben materialista barom is.
Na alszom.
Felbassza az agyam.
Na alszom.
Jun 10, 2012 23:36:25
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:36:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Most hétvégén mennyit "melóztál"? Nem volt se tüntetés, se kilakoltatás, semmi. Szóval volt időd ezerrel.</div>
bazmeg, úgy beszél, mintha napi 16 órában vagont rakodott volna. ez teljesen hülye.:)))
bazmeg, úgy beszél, mintha napi 16 órában vagont rakodott volna. ez teljesen hülye.:)))
Jun 10, 2012 23:36:56
sodika
Jun 10, 2012 23:37:27
A kvázi-aszketizmus pedig nem nyomor, hanem kvázi-aszketizmus.
Na csá.
Na csá.
Jun 10, 2012 23:37:27
pilvax coffee shop
Jun 10, 2012 23:38:26
Hülye pénzfetisiszta teszkópénztárosok :((
Jun 10, 2012 23:38:26
Hegyizsidó
Jun 10, 2012 23:38:51
Sodi, neked tudod mi tenne jót? Egy hónap munkatábor, ahol a snecológusok lennének a személyzet.
Anyád egy mintapolgárt kapna vissza és hálát rebegne minden nap, hogy foglalkoztunk veled.
Én vállanám, esküszöm.
Szal' készülj fel, ha itt kitörne valami anarchia és egy ideig nem büntetik a testi fenyítést és a szem.szab korlátozást, akkor elviszünk, (van egy üres építési telkem pest környékén) és megnevelünk. Ostorral.
Anyád egy mintapolgárt kapna vissza és hálát rebegne minden nap, hogy foglalkoztunk veled.
Én vállanám, esküszöm.
Szal' készülj fel, ha itt kitörne valami anarchia és egy ideig nem büntetik a testi fenyítést és a szem.szab korlátozást, akkor elviszünk, (van egy üres építési telkem pest környékén) és megnevelünk. Ostorral.
Jun 10, 2012 23:38:51
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:39:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>UTÁLOM A PÉNZFETISIZMUST.
Felbassza az agyam.
Na alszom.</div>
sneci, téged egyszerűen frusztrál, hogy te 30 éves informatikusként ilyen ruppótlan szardarab vagy, és mi szembesítünk ezzel a ténnyel.
2 millióról, mint csillagászati összegről beszélsz, miközben a veled egykorú pályatársaidnak ez 2-3 havi keresetük.
Felbassza az agyam.
Na alszom.</div>
sneci, téged egyszerűen frusztrál, hogy te 30 éves informatikusként ilyen ruppótlan szardarab vagy, és mi szembesítünk ezzel a ténnyel.
2 millióról, mint csillagászati összegről beszélsz, miközben a veled egykorú pályatársaidnak ez 2-3 havi keresetük.
Jun 10, 2012 23:39:28
Kóser Szalonna
Jun 10, 2012 23:39:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A kvázi-aszketizmus pedig nem nyomor, hanem kvázi-aszketizmus.
Na csá.</div>
Sodi, te nem aszkéta vagy, hanem egy munkakerülő kvázi-hedonista.
Na csá.</div>
Sodi, te nem aszkéta vagy, hanem egy munkakerülő kvázi-hedonista.
Jun 10, 2012 23:39:36
Latinovits
Jun 10, 2012 23:40:40
Felbassza az agyam.
Na alszom.</div>
a helyedben én nem pénzfetisiszta lennék. hanem mondjuk vízfetisiszta, áramfetisiszta, ilyesmi. tudod, azok a dolgok, amik nemsokára nem lesznek, mert baszol úgy dolgozni, mint egy férfi
ne akadj ki, hogy vízfetisizmusról írok. tudom, fürdeni nem szeretsz, de videót készíteni, ahogy kivered a kádban...
Felbassza az agyam.
Na alszom.</div>
a helyedben én nem pénzfetisiszta lennék. hanem mondjuk vízfetisiszta, áramfetisiszta, ilyesmi. tudod, azok a dolgok, amik nemsokára nem lesznek, mert baszol úgy dolgozni, mint egy férfi
ne akadj ki, hogy vízfetisizmusról írok. tudom, fürdeni nem szeretsz, de videót készíteni, ahogy kivered a kádban...
Jun 10, 2012 23:40:40
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:40:52
Felbassza az agyam.
Na alszom.</div>
Semmi pénzfetisizmus vagy materializmus nincs itt. Nem arról van szó, hogy kiröhögünk, mert csak egy 45 m2-es garzonod van családi ház helyett, vagy mert nem tudod évente lecserélni a mobilodat, vagy mert nincs autód.
Te az alapvető létfenntartásodhoz szükséges pénzt sem keresed meg. Az adófizetőkön meg az anyádon élősködsz. Életképtelen vagy. Nem gondolkoztat el?
Felbassza az agyam.
Na alszom.</div>
Semmi pénzfetisizmus vagy materializmus nincs itt. Nem arról van szó, hogy kiröhögünk, mert csak egy 45 m2-es garzonod van családi ház helyett, vagy mert nem tudod évente lecserélni a mobilodat, vagy mert nincs autód.
Te az alapvető létfenntartásodhoz szükséges pénzt sem keresed meg. Az adófizetőkön meg az anyádon élősködsz. Életképtelen vagy. Nem gondolkoztat el?
Jun 10, 2012 23:40:52
Latinovits
Jun 10, 2012 23:41:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A kvázi-aszketizmus pedig nem nyomor, hanem kvázi-aszketizmus.
Na csá.</div>
a mekis fagyi pedig kvázi-étel
Na csá.</div>
a mekis fagyi pedig kvázi-étel
Jun 10, 2012 23:41:44
pilvax coffee shop
Jun 10, 2012 23:42:55
Így van, ez egzisztenciafetisizmus.
Egy nyolc általánost végzett ládagyári munkásnak is stabilabb egzisztenciája van, mint neked, kedves SoDI.
Jó felpörgést holnapra.
Egy nyolc általánost végzett ládagyári munkásnak is stabilabb egzisztenciája van, mint neked, kedves SoDI.
Jó felpörgést holnapra.
Jun 10, 2012 23:42:55
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:43:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A kvázi-aszketizmus pedig nem nyomor, hanem kvázi-aszketizmus.</div>
Ha kikerülsz az utcára, akkor kvázi-remete leszel?
Ha kikerülsz az utcára, akkor kvázi-remete leszel?
Jun 10, 2012 23:43:42
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:44:03
Na csá.</div>
sneci, nem vagy tisztában a fogalmakkal. magadra akasztottál egy címkét, a szokásos énvédő mechanizmusod keretében, hogy elhitesd magaddal, te nem tehetsz semmiről, mivel aszkéta vagy.
nem, nem erről van szó, hanem arról, hogy nem vagy képes összeszedni annyi pénzt sem, amennyi a létfenntartásodra elég lenne, pedig jól tudod, hogy a meló hegyekben áll, és a legjobban fizetett szakma van a kezedben.
nem aszkéta vagy, hanem egy balfasz. első lépésben ezt kéne magadnak bevallani. utána meg nekiállni napi 12 órában dolgozni.
Na csá.</div>
sneci, nem vagy tisztában a fogalmakkal. magadra akasztottál egy címkét, a szokásos énvédő mechanizmusod keretében, hogy elhitesd magaddal, te nem tehetsz semmiről, mivel aszkéta vagy.
nem, nem erről van szó, hanem arról, hogy nem vagy képes összeszedni annyi pénzt sem, amennyi a létfenntartásodra elég lenne, pedig jól tudod, hogy a meló hegyekben áll, és a legjobban fizetett szakma van a kezedben.
nem aszkéta vagy, hanem egy balfasz. első lépésben ezt kéne magadnak bevallani. utána meg nekiállni napi 12 órában dolgozni.
Jun 10, 2012 23:44:03
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 10, 2012 23:48:24
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>...pedig jól tudod, hogy a meló hegyekben áll, és a legjobban fizetett szakma van a kezedben.</div>
Pontosítsunk: Sodi nem informatikus, hanem csak kvázi-informatikus. Ezért csak kvázi-pénzt keres.
Pontosítsunk: Sodi nem informatikus, hanem csak kvázi-informatikus. Ezért csak kvázi-pénzt keres.
Jun 10, 2012 23:48:24
törzsgyökeres
Jun 10, 2012 23:50:22
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>...pedig jól tudod, hogy a meló hegyekben áll, és a legjobban fizetett szakma van a kezedben.</div>
Pontosítsunk: Sodi nem informatikus, hanem csak kvázi-informatikus. Ezért csak kvázi-pénzt keres.</div>
de ő úgy tudja magáról, hogy rendes informatikus. az már egy következő lépés lenne, hogy beismeri magának, hogy szakmailag gyenge.
Pontosítsunk: Sodi nem informatikus, hanem csak kvázi-informatikus. Ezért csak kvázi-pénzt keres.</div>
de ő úgy tudja magáról, hogy rendes informatikus. az már egy következő lépés lenne, hogy beismeri magának, hogy szakmailag gyenge.
Jun 10, 2012 23:50:22
Ószövetségi Düh
Jun 10, 2012 23:53:55
Sodika, jól értem, hogy egy büdös vasad nincs, ledolgozott egyenleged nulla, számlák nincsenek befizetve (hó eleje van, hahó!), és te ennek ellenére a kappányékkal vered a faszod napokig?
Hát teljesen hülye vagy te?
Hát teljesen hülye vagy te?
Jun 10, 2012 23:53:55
Andy Dufresne
Jun 10, 2012 23:57:43
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>Sodika, jól értem, hogy egy büdös vasad nincs, ledolgozott egyenleged nulla, számlák nincsenek befizetve (hó eleje van, hahó!), és te ennek ellenére a kappányékkal vered a faszod napokig?
Hát teljesen hülye vagy te?</div>
Erre nincsenek szavak.
Visszaolvastam az almult par ora termeset es az mondtam magamban, hogy: Ilyen nincs! Es megis van :D
Ujra meg ujra megdobbenek...
Erre nincsenek szavak.
Visszaolvastam az almult par ora termeset es az mondtam magamban, hogy: Ilyen nincs! Es megis van :D
Ujra meg ujra megdobbenek...
Jun 10, 2012 23:57:43
Optimus Prime
Jun 10, 2012 23:57:54
Sodi most írtad, hogy igazi férfinak tartod magad, szóval 30 éves férfinként nem kínos hogy egy 12 gyereknek nagyobb munkabírása? Vajon szarból van -e az az ember akit a telefonálás annyira megvisel, hogy pihennie kell utána?
Olyan mintha anyád egy gyerekkel élne együtt, szomorú de semmi különbség nincs közted meg egy 10 éves gyerek közt, kb annyira vagy hasznos.
Sodi most írtad, hogy igazi férfinak tartod magad, szóval 30 éves férfinként nem kínos hogy egy 12 gyereknek nagyobb munkabírása? Vajon szarból van -e az az ember akit a telefonálás annyira megvisel, hogy pihennie kell utána?
Olyan mintha anyád egy gyerekkel élne együtt, szomorú de semmi különbség nincs közted meg egy 10 éves gyerek közt, kb annyira vagy hasznos.
Jun 10, 2012 23:57:54
Ószövetségi Düh
Jun 10, 2012 23:58:40
<div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div>Így van, ez egzisztenciafetisizmus.
Jó felpörgést holnapra.</div>
Ez különösen szórakoztató ennek tükrében, hogy 2-3 éve még mekkora arccal oszotta az észt, hogy ki mindenki van szarból.
Jó felpörgést holnapra.</div>
Ez különösen szórakoztató ennek tükrében, hogy 2-3 éve még mekkora arccal oszotta az észt, hogy ki mindenki van szarból.
Jun 10, 2012 23:58:40
Kóser Szalonna
Jun 10, 2012 23:59:18
<div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div>
Olyan mintha anyád egy gyerekkel élne együtt, szomorú de semmi különbség nincs közted meg egy 10 éves gyerek közt, kb annyira vagy hasznos.</div>
A 10 éves gyerek nem recskázik egész nap, nem készít magáról masztivideókat, és általában megbecsüli a szüleit azért, hogy eltartják.
Olyan mintha anyád egy gyerekkel élne együtt, szomorú de semmi különbség nincs közted meg egy 10 éves gyerek közt, kb annyira vagy hasznos.</div>
A 10 éves gyerek nem recskázik egész nap, nem készít magáról masztivideókat, és általában megbecsüli a szüleit azért, hogy eltartják.
Jun 10, 2012 23:59:18
törzsgyökeres
Jun 11, 2012 00:01:20
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>Sodika, jól értem, hogy egy büdös vasad nincs, ledolgozott egyenleged nulla, számlák nincsenek befizetve (hó eleje van, hahó!), és te ennek ellenére a kappányékkal vered a faszod napokig?
sneci még nincs azon az értelmi és felelősségi szinten, hogy felfogja: lábat lógatni akkor lehet, ha van annyi cash a zsebben, hogy ha hazajövünk láblógatásból, akkor a zsebben lévő kápé még kitart a következő szüretig, és még van egy kis biztonsági tartalék is, ha valami közbejön, és csúszik a következő adag zsé.
mondjuk 30 évesen mások ott tartanak (főleg infóskémt), hogy fél-1 évre elegendő pénzük van, nem egy pár napos kvázi-nyaralásra elegendő.
nem tudom mi lenne ezzel a szarral, ha lenne gyereke, és az lenne a mutatvány, hogy holnap bébikaját meg pelenkát kell venni a gyereknek, mert különben meghal ha nem kapja meg.
és ez tartja magát férfinak. súlyos. nagyon-nagyon súlyos.
sneci még nincs azon az értelmi és felelősségi szinten, hogy felfogja: lábat lógatni akkor lehet, ha van annyi cash a zsebben, hogy ha hazajövünk láblógatásból, akkor a zsebben lévő kápé még kitart a következő szüretig, és még van egy kis biztonsági tartalék is, ha valami közbejön, és csúszik a következő adag zsé.
mondjuk 30 évesen mások ott tartanak (főleg infóskémt), hogy fél-1 évre elegendő pénzük van, nem egy pár napos kvázi-nyaralásra elegendő.
nem tudom mi lenne ezzel a szarral, ha lenne gyereke, és az lenne a mutatvány, hogy holnap bébikaját meg pelenkát kell venni a gyereknek, mert különben meghal ha nem kapja meg.
és ez tartja magát férfinak. súlyos. nagyon-nagyon súlyos.
Jun 11, 2012 00:01:20
törzsgyökeres
Jun 11, 2012 00:03:46
<div class="quote"><div class="author">Optimus Prime</div> Vajon szarból van -e az az ember akit a telefonálás annyira megvisel, hogy pihennie kell utána?</div>
most derült ki, hogy nem bírná a call centeres melót sem, mert 2 óra telefonálás kifárasztja.
most derült ki, hogy nem bírná a call centeres melót sem, mert 2 óra telefonálás kifárasztja.
Jun 11, 2012 00:03:46
Latinovits
Jun 11, 2012 00:06:27
és ez tartja magát férfinak. súlyos. nagyon-nagyon súlyos.</div>
snecinek nem lesz gyereke. szerencsére. nincs azon a nagyon alacsony szinten sem, mint Kaufmann, hogy legalább a látszatát fenntartsa mások előtt, hogy normális. így legfeljebb becsúszik egy gyerek véletlenül, de a szerencsétlen nő még akkor is menekülne előle. szóval sneci magányos emberként fog meghalni, jó eséllyel valamikor 15-20 éven belül, ismerve a mostani életmódját.
és ez valahol szomorú, de mégsem sajnálatra méltó, figyelembe véve, hogy egy utolsó náci szardarabról van szó. igaz, ha csak egy sima autista volna, még sajnálhatnánk is. így azért nagyon nem.
és ez tartja magát férfinak. súlyos. nagyon-nagyon súlyos.</div>
snecinek nem lesz gyereke. szerencsére. nincs azon a nagyon alacsony szinten sem, mint Kaufmann, hogy legalább a látszatát fenntartsa mások előtt, hogy normális. így legfeljebb becsúszik egy gyerek véletlenül, de a szerencsétlen nő még akkor is menekülne előle. szóval sneci magányos emberként fog meghalni, jó eséllyel valamikor 15-20 éven belül, ismerve a mostani életmódját.
és ez valahol szomorú, de mégsem sajnálatra méltó, figyelembe véve, hogy egy utolsó náci szardarabról van szó. igaz, ha csak egy sima autista volna, még sajnálhatnánk is. így azért nagyon nem.
Jun 11, 2012 00:06:27
törzsgyökeres
Jun 11, 2012 00:13:01
<div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>sneci magányos emberként fog meghalni, jó eséllyel valamikor 15-20 éven belül, </div>
úgy számolom, hogy a pénzügyi rendszer összeomlása és egyéb tényezők hatására anarchia lesz 2-3 éven belül, és akkor megyek megkínozni és agyonverni snecit. pont a múltkor gondolkodtam rajta, hogy ezt az ünnepi kirándulást nem a létrás ducatóval kellene megejteni, hanem erre az alkalomra hatalmamba kerítek egy hummer limuzint, és azzal megyek majd pátyra. remélem be tudok majd fordulni a mélytorok utcába azzal a döggel.
10-12-en beleférünk, van benne több minibár is.
úgy számolom, hogy a pénzügyi rendszer összeomlása és egyéb tényezők hatására anarchia lesz 2-3 éven belül, és akkor megyek megkínozni és agyonverni snecit. pont a múltkor gondolkodtam rajta, hogy ezt az ünnepi kirándulást nem a létrás ducatóval kellene megejteni, hanem erre az alkalomra hatalmamba kerítek egy hummer limuzint, és azzal megyek majd pátyra. remélem be tudok majd fordulni a mélytorok utcába azzal a döggel.
10-12-en beleférünk, van benne több minibár is.
Jun 11, 2012 00:13:01
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

AR.Drone 2.0-át pedig nem látok magyar kiskereskedelmi forgalomban.</div>
kár, pedig még bevágok pár sört, és kommandót szerveztem volna, hogy kiszabadíccsuk