Kóser Szalonna
Jun 14, 2012 22:41:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Erről, hogy egyik egyetemen se volt a jogviszonyom megszűnésének tanulmányi oka, papírom van.
Mindkét papír arról szól, hogy nem iratkoztam be két egymást követő félévben sem, és nem is jeleztem, hogy mit akarok.
Ennyi.</div>
Sodi, hány éves volt alapból a tanár szak? Három?
Mindkét papír arról szól, hogy nem iratkoztam be két egymást követő félévben sem, és nem is jeleztem, hogy mit akarok.
Ennyi.</div>
Sodi, hány éves volt alapból a tanár szak? Három?
Jun 14, 2012 22:41:27
Kóser Szalonna
Jun 14, 2012 22:43:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Ez pontosan mikor történt? A szakdolgozat megírása elôtt vagy után? :)</div>
Elfogyott a pénz arra, hogy az utolsó félév teljesen ki legyen fizetve, és már a diákhitel se járt.</div>
Nem ez volt a kérdés. A szakdolgozatoddal mi is a helyzet? :D
Elfogyott a pénz arra, hogy az utolsó félév teljesen ki legyen fizetve, és már a diákhitel se járt.</div>
Nem ez volt a kérdés. A szakdolgozatoddal mi is a helyzet? :D
Jun 14, 2012 22:43:12
Sodit magyarra fordító
Jun 14, 2012 22:43:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Erre kaptad a kárpótlást, te szar.</div>
Igen. Csak aztán elvitte a villanyszámla, mert hiába jogász valaki, attól még kereshet nulla forintot.
Ennyit a papír-mániával.
Láttam, hogy ott van egymás mellett a villamosmérnök, aki még főiskolán is tanított, mellette az évtizedekig ügyvédként dolgozó jogász, oszt csúsznak a le a szarba.
</div>
Hát az tényleg felháborító, hogy Sodimama már nem akarta kifizetni 28 éves fiacskájának a villanyszámlát. Miután évekig etette, itatta, fizette a takarítónőt, a napi ezrest, minden egyebet.
Az természetesen szóba se jött, hogy a 28 éves Sodi elmenjen dolgozni az egyetem mellett, és megkeresse magának a tandíjra valót. Miután a diákhitelt, amit erre kapott, már elköltötte kütyükre.
Erre kaptad a kárpótlást, te szar.</div>
Igen. Csak aztán elvitte a villanyszámla, mert hiába jogász valaki, attól még kereshet nulla forintot.
Ennyit a papír-mániával.
Láttam, hogy ott van egymás mellett a villamosmérnök, aki még főiskolán is tanított, mellette az évtizedekig ügyvédként dolgozó jogász, oszt csúsznak a le a szarba.
</div>
Hát az tényleg felháborító, hogy Sodimama már nem akarta kifizetni 28 éves fiacskájának a villanyszámlát. Miután évekig etette, itatta, fizette a takarítónőt, a napi ezrest, minden egyebet.
Az természetesen szóba se jött, hogy a 28 éves Sodi elmenjen dolgozni az egyetem mellett, és megkeresse magának a tandíjra valót. Miután a diákhitelt, amit erre kapott, már elköltötte kütyükre.
Jun 14, 2012 22:43:22
sodika
Jun 14, 2012 22:43:37
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
Sodi, hány éves volt alapból a tanár szak? Három?</div>
ÖT.
Osztatlan egyetemi volt.
ÖT.
Osztatlan egyetemi volt.
Jun 14, 2012 22:43:37
törzsgyökeres
Jun 14, 2012 22:44:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most is faszán tudok sok pénzt skálázni</div>
filléreket keresel, Hahó!
anyádat emiatt már azzal nyugtatod, hogy örüljön, hogy nem vagytok betegek, Hahó!
gazdaságilag életképtelen vagy, Hahó!
nem tudsz sok pénzt skálázni, Hahó!
fél éve nem vagy képes kiskálázni szaros 100 ezret a repcsire, Hahó!
filléreket keresel, Hahó!
anyádat emiatt már azzal nyugtatod, hogy örüljön, hogy nem vagytok betegek, Hahó!
Jun 14, 2012 22:44:05
Ószövetségi Düh
Jun 14, 2012 22:44:58
...és te ebben a szituációban laptopra költötted a pénzedet.
Teljesen hülye vagy.
Teljesen hülye vagy.
Jun 14, 2012 22:44:58
Dr. Sas Péter
Jun 14, 2012 22:45:43
Bandi, mikor szkenneled be az érettségi bizonyítványodat és szakdolgozatodat?
Jun 14, 2012 22:45:43
sodika
Jun 14, 2012 22:46:52
Mindegy.
A lényeg, hogy mivel objektív okirati bizonyítékok tucatjai alapján teljesen egyértelmű, hogy a külső körülmények áldozata vagyok, teljesen felesleges bármi miatt szégyenkeznem, és nem felemelt fővel, büszkén járnom.
Sőt, nem hogy nincs okom szégyenkezni, de mentalitás tekintetében még felül is emelkedem az átlagon, mert amíg az átlag egy folyton nyavalygó, elégedetlen szar, addig én megtanultam aszkétaként is élvezni az élet szépségeit.
És MOST JÖN a LÉNYEG:
Mindezt úgy, hogy olyan melóm van a szakértelmemnek köszönhetően, ahol rövid idő alatt ki tudok skálázni akár sok pénzt is. Ha nagyon szükségem van egy összegre, megszerzem, nem vagyok dologtalan, keresőképtelen lúzer.
A lényeg, hogy mivel objektív okirati bizonyítékok tucatjai alapján teljesen egyértelmű, hogy a külső körülmények áldozata vagyok, teljesen felesleges bármi miatt szégyenkeznem, és nem felemelt fővel, büszkén járnom.
Sőt, nem hogy nincs okom szégyenkezni, de mentalitás tekintetében még felül is emelkedem az átlagon, mert amíg az átlag egy folyton nyavalygó, elégedetlen szar, addig én megtanultam aszkétaként is élvezni az élet szépségeit.
És MOST JÖN a LÉNYEG:
Mindezt úgy, hogy olyan melóm van a szakértelmemnek köszönhetően, ahol rövid idő alatt ki tudok skálázni akár sok pénzt is. Ha nagyon szükségem van egy összegre, megszerzem, nem vagyok dologtalan, keresőképtelen lúzer.
Jun 14, 2012 22:46:52
sodika
Jun 14, 2012 22:47:36
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
</div>
Munkaeszközre kell költeni, mert abból jön a pénz.
Amióta megvan a laptop, az árának sokszorosát kerestem meg vele.
</div>
Amióta megvan a laptop, az árának sokszorosát kerestem meg vele.
Jun 14, 2012 22:47:36
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 14, 2012 22:48:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most is faszán tudok sok pénzt skálázni, és akkor is ugyanígy tudnék.</div>
Milyen skálázásról beszélsz? Havi bruttó 28 ezer forint. Ráadásul most kivetted a három hónapos nyári szünetedet is, szóval még ennyi se lesz.
Milyen skálázásról beszélsz? Havi bruttó 28 ezer forint. Ráadásul most kivetted a három hónapos nyári szünetedet is, szóval még ennyi se lesz.
Jun 14, 2012 22:48:18
Andy Dufresne
Jun 14, 2012 22:48:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy.
És MOST JÖN a LÉNYEG:
Mindezt úgy, hogy olyan melóm van a szakértelmemnek köszönhetően, ahol rövid idő alatt ki tudok skálázni akár sok pénzt is. Ha nagyon szükségem van egy összegre, megszerzem, nem vagyok dologtalan, keresőképtelen lúzer.</div>
Ez jo :D :D Kar, hogy egy szo sem igaz ezekbol...
És MOST JÖN a LÉNYEG:
Mindezt úgy, hogy olyan melóm van a szakértelmemnek köszönhetően, ahol rövid idő alatt ki tudok skálázni akár sok pénzt is. Ha nagyon szükségem van egy összegre, megszerzem, nem vagyok dologtalan, keresőképtelen lúzer.</div>
Ez jo :D :D Kar, hogy egy szo sem igaz ezekbol...
Jun 14, 2012 22:48:31
Dr. Sas Péter
Jun 14, 2012 22:49:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindezt úgy, hogy olyan melóm van a szakértelmemnek köszönhetően, ahol rövid idő alatt ki tudok skálázni akár sok pénzt is. Ha nagyon szükségem van egy összegre, megszerzem, nem vagyok dologtalan, keresőképtelen lúzer.</div>
illéreket keresel, Hahó!
illéreket keresel, Hahó!
Jun 14, 2012 22:49:01
sodika
Jun 14, 2012 22:49:14
Ami kell, megszerzem.
Az más kérdés, hogy a saját megoldásban bízok, ezért nem vagyok hajlandó PÉNZÉRT megrokkanni. A pénz nem ér annyit, hogy az egészségedet tönkre tegyed. SEMENNYI PÉNZ nem ér annyit. Mert a pénz az csak pénz.
Pénz nem is létezik, mert nincs mögötte valódi érték.
A pénz csak ilyen kitalált izé.
Ugyan már.
Ma mindegy.
Csá
Az más kérdés, hogy a saját megoldásban bízok, ezért nem vagyok hajlandó PÉNZÉRT megrokkanni. A pénz nem ér annyit, hogy az egészségedet tönkre tegyed. SEMENNYI PÉNZ nem ér annyit. Mert a pénz az csak pénz.
Ugyan már.
Ma mindegy.
Csá
Jun 14, 2012 22:49:14
Kóser Szalonna
Jun 14, 2012 22:49:19
Sodi, te nem aszkéta vagy, hanem csóró, a szakértelmedből pedig eddig a vonatozó öregeket és egy igénytelen vidék pártos reklámot láttunk.
Jun 14, 2012 22:49:19
Emil
Jun 14, 2012 22:50:04
Pupikám, én munka mellett tanulok a vizsgákra, egy félévben több kreditet szedtem össze, mint te három év alatt összesen, ha a fenti, igen pontos számításokat vesszük alapul. Asztali gépem van, ami lassan szétrohad, egy nyomorult PPT-t nem tudok megcsinálni, mert nincs pénzem Winfos-szoftverekre. Viszont az eddigi 20 vizsgámból egyetlen egy végződött tantárgy újrafelvételével, a súlyozott átlagom 3,5 volt.
Nekem te ne ugass, milyen szar életed volt, te nyomorult recskagép. Száz ember lett volna az állami helyedre, meg az ingyen félévedre, te rohadt ingyenélő geci.
Nekem te ne ugass, milyen szar életed volt, te nyomorult recskagép. Száz ember lett volna az állami helyedre, meg az ingyen félévedre, te rohadt ingyenélő geci.
Jun 14, 2012 22:50:04
Kóser Szalonna
Jun 14, 2012 22:50:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ami kell, megszerzem.
Ugyan már.
Ma mindegy.
Csá</div>
És a saját megoldás kilépett már a tervezésre való előkészület fázisából, vagy majd a hajléktalanszállón fogod beindítani?
Ugyan már.
Ma mindegy.
Csá</div>
És a saját megoldás kilépett már a tervezésre való előkészület fázisából, vagy majd a hajléktalanszállón fogod beindítani?
Jun 14, 2012 22:50:29
törzsgyökeres
Jun 14, 2012 22:51:08
sneci, egészen addig nem lesz képes a gyógyulásra, amíg ezeket a felelősséghárító mechanizmusokat működteti. azaz még jó sokáig. a snecológia jövője ezáltal bizonyított.
Jun 14, 2012 22:51:08
törzsgyökeres
Jun 14, 2012 22:51:40
mármint biztosított a snecológia jövője. de ez evidencia...
Jun 14, 2012 22:51:40
sodika
Jun 14, 2012 22:51:41
"anyádat emiatt már azzal nyugtatod, hogy örüljön, hogy nem vagytok betegek"
Ennek örülni is kell.
Képzelje el, mi lenne, ha még betegek is lennénk, és drága gyógyszereket kellene fizetni. Meg a gyógykezelés elvinné minden energiánkat. Ugye...
Nem is értem. Egészségesek vagyunk, ez egy NAGYON fasza helyzet, bármilyen betegségünk lenne, csak ábrándoznánk a mostani helyzetünkön, mert a mostani helyzetünk ahhoz képest nagyon-nagyon fasza.
Mindegy.
Ennek örülni is kell.
Képzelje el, mi lenne, ha még betegek is lennénk, és drága gyógyszereket kellene fizetni. Meg a gyógykezelés elvinné minden energiánkat. Ugye...
Nem is értem. Egészségesek vagyunk, ez egy NAGYON fasza helyzet, bármilyen betegségünk lenne, csak ábrándoznánk a mostani helyzetünkön, mert a mostani helyzetünk ahhoz képest nagyon-nagyon fasza.
Mindegy.
Jun 14, 2012 22:51:41
Hitvány Patkány
Jun 14, 2012 22:52:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindezt úgy, hogy olyan melóm van a szakértelmemnek köszönhetően, ahol rövid idő alatt ki tudok skálázni akár sok pénzt is. Ha nagyon szükségem van egy összegre, megszerzem, nem vagyok dologtalan, keresőképtelen lúzer.</div>
Akkor ezek szerint direkt nem keresel pénzt, hogy anyádnak ne kelljen nyomorogni. Miféle liberális szarkupac vagy?
Akkor ezek szerint direkt nem keresel pénzt, hogy anyádnak ne kelljen nyomorogni. Miféle liberális szarkupac vagy?
Jun 14, 2012 22:52:09
Kóser Szalonna
Jun 14, 2012 22:52:24
Sodi, mivel úgyis még itt vagy, ezért beszélgessünk valami kevésbé kínos dologról. Videójátékokkal szoktál játszani meló mellett? Ha igen, milyenekkel?
Jun 14, 2012 22:52:24
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 14, 2012 22:52:57
Dologtalan, keresőképtelen lúzer vagy. Anyád és apád nyomorog, te meg ahelyett, hogy segítenéd őket, csak azt nézed, hogyan tudsz még több pénzt lenyúlni róluk.
Szarember vagy.
Dologtalan, keresőképtelen lúzer vagy. Anyád és apád nyomorog, te meg ahelyett, hogy segítenéd őket, csak azt nézed, hogyan tudsz még több pénzt lenyúlni róluk.
Szarember vagy.
Jun 14, 2012 22:52:57
törzsgyökeres
Jun 14, 2012 22:53:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ami kell, megszerzem.</div>
hol a repcsiiii, púp?
hol a repcsiiii, púp?
Jun 14, 2012 22:53:07
IsmeretlenJoAkaro
Jun 14, 2012 22:53:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
És MOST JÖN a LÉNYEG:
Jajj SoDI. Tudod mit latok a soraid olvasva?
Kifogas
Kifogas
Kifogas
Kifogas
Viszont nagyon jol szorakozom. Kicsit hanyagoltam most a snecologiat a nyaralas alatt, de a tengerparton sangriat szurcsolgetve neha eszembe jutottal. Nyilvan te azert nem ultel egy tengerparti 5 csillagos etteremben, mert 2006-ban szetvertek az avosok es mert a zsido tanar ur teged talalt meg pont a bomba uzletehez. Ez evidencia, mi?
És MOST JÖN a LÉNYEG:
Kifogas
Kifogas
Kifogas
Kifogas
Viszont nagyon jol szorakozom. Kicsit hanyagoltam most a snecologiat a nyaralas alatt, de a tengerparton sangriat szurcsolgetve neha eszembe jutottal. Nyilvan te azert nem ultel egy tengerparti 5 csillagos etteremben, mert 2006-ban szetvertek az avosok es mert a zsido tanar ur teged talalt meg pont a bomba uzletehez. Ez evidencia, mi?
Jun 14, 2012 22:53:08
IsmeretlenJoAkaro
Jun 14, 2012 22:53:13
És MOST JÖN a LÉNYEG:
Kifogas
Kifogas
Kifogas
Kifogas
És MOST JÖN a LÉNYEG:
Kifogas
Kifogas
Kifogas
Kifogas
Jun 14, 2012 22:53:13
sodika
Jun 14, 2012 22:54:41
<div class="quote"><div class="author">Emil</div>...én...blabla....
Nekem te ne ugass, milyen szar életed volt</div>
Na EZT utálom ebben az országban.
Jön valaki, és panaszkodni kezd.
Én bezzeg soha nem panaszkodom. Soha.
Kizárólag akkor sorolom fel az objektív tényeket, ha valaki engem próbál felelőssé tenni a külső körülmények miatt.
Kizárólag akkor sorolom fel az objektív tényeket, ha valaki engem próbál felelőssé tenni a külső körülmények miatt.
Jun 14, 2012 22:54:41
törzsgyökeres
Jun 14, 2012 22:56:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>"anyádat emiatt már azzal nyugtatod, hogy örüljön, hogy nem vagytok betegek"
Ennek örülni is kell.</div>
mert annak nem lehet örülni, hogy biztonsággal megkeresed a rezsire valót, ahogy anyáddal megállapodtatok, és még marad annyi is, hogy ne kelljen anyádat még buszjegyre is lehúznod.
azért vagy kénytelen anyádat ilyen szar szövegekkel kábítani, hogy eltereld a figyelmét a lustaságodról és a balfaszságodról, ami a csóróságod oka.
Ennek örülni is kell.</div>
mert annak nem lehet örülni, hogy biztonsággal megkeresed a rezsire valót, ahogy anyáddal megállapodtatok, és még marad annyi is, hogy ne kelljen anyádat még buszjegyre is lehúznod.
azért vagy kénytelen anyádat ilyen szar szövegekkel kábítani, hogy eltereld a figyelmét a lustaságodról és a balfaszságodról, ami a csóróságod oka.
IsmeretlenJoAkaro
</div>
Szoktal abrandozni a trollok helyzeterol, hogy az hozzatok kepest mennyire nagyon-nagyon fasza?
</div>
Szoktal abrandozni a trollok helyzeterol, hogy az hozzatok kepest mennyire nagyon-nagyon fasza?
sodika
Jun 14, 2012 22:57:24
<div class="quote"><div class="author">Emil</div>Száz ember lett volna az állami helyedre</div>
BAROMSÁG. Senki nem szorít ki senkit.
Ha ponthatárok vannak, akkor az a kijelentés, hogy én bárkit is személy szerint kiszorítottam volna, teljességgel értelmezhetetlen, ugyanis egy pontszámemeléssel nem egy ember jut be, hanem mindenki, akinek adott számú pontja van.
BAROMSÁG. Senki nem szorít ki senkit.
Ha ponthatárok vannak, akkor az a kijelentés, hogy én bárkit is személy szerint kiszorítottam volna, teljességgel értelmezhetetlen, ugyanis egy pontszámemeléssel nem egy ember jut be, hanem mindenki, akinek adott számú pontja van.
Jun 14, 2012 22:57:24
Kóser Szalonna
Jun 14, 2012 22:57:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Emil</div>...én...blabla....
Kizárólag akkor sorolom fel az objektív tényeket, ha valaki engem próbál felelőssé tenni a külső körülmények miatt.</div>
Szóval nem vagy ostoba, aberrált, ingyenélő léhűtő, csak egyszerűen balszerencsés?
Kizárólag akkor sorolom fel az objektív tényeket, ha valaki engem próbál felelőssé tenni a külső körülmények miatt.</div>
Szóval nem vagy ostoba, aberrált, ingyenélő léhűtő, csak egyszerűen balszerencsés?
Jun 14, 2012 22:57:28
Géntolvaj református
Jun 14, 2012 22:58:19
Sodi, hogy jött össze a 180 kredit 6 év alatt? Az félévenként 15 kredit. Átlagosan a tárgyaid feléből megbuktál?
Jun 14, 2012 22:58:19
Emil
Jun 14, 2012 22:58:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Emil</div>...én...blabla....
Valamiért azt nem utálod, hogy az ilyen ignyenélő mamahotel-lakó protekciósok, mint te, kapják az állami helyeket? Vagy azt, hogy az adómból élsz, te munkakerülő szarházi?
Valamiért azt nem utálod, hogy az ilyen ignyenélő mamahotel-lakó protekciósok, mint te, kapják az állami helyeket? Vagy azt, hogy az adómból élsz, te munkakerülő szarházi?
Jun 14, 2012 22:58:41
sodika
Jun 14, 2012 22:59:23
Egyébként aki ilyen baromságot képes leírni, hogy bárki is kiszorít bárkit, és bárkinek is amiatt van több bármiből, mert valaki másnak kevesebb van, az kurva sürgősen ássa el magát, mert az ilyen ember, aki szerint a gazdag ember a szegények szegénységén hízik, kommunista.
Jun 14, 2012 22:59:23
sodika
Jun 14, 2012 23:00:06
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, hogy jött össze a 180 kredit 6 év alatt? Az félévenként 15 kredit.</div>
Na, azért több volt az jóval 180-nál.
Na, azért több volt az jóval 180-nál.
Jun 14, 2012 23:00:06
Kóser Szalonna
Jun 14, 2012 23:00:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként aki ilyen baromságot képes leírni, hogy bárki is kiszorít bárkit, és bárkinek is amiatt van több bármiből, mert valaki másnak kevesebb van, az kurva sürgősen ássa el magát, mert az ilyen ember, aki szerint a gazdag ember a szegények szegénységén hízik, kommunista.</div>
És az olyan ember mit tegyen, aki Dunának menést ígért arra az esetre, ha profi informatikusként két hónap alatt képtelen volt kiskálázni egy szaros repcsit?
És az olyan ember mit tegyen, aki Dunának menést ígért arra az esetre, ha profi informatikusként két hónap alatt képtelen volt kiskálázni egy szaros repcsit?
Jun 14, 2012 23:00:37
Kóser Szalonna
Jun 14, 2012 23:00:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, hogy jött össze a 180 kredit 6 év alatt? Az félévenként 15 kredit.</div>
Na, azért több volt az jóval 180-nál.</div>
189? :D
Na, azért több volt az jóval 180-nál.</div>
189? :D
Jun 14, 2012 23:00:53
Andy Dufresne
Jun 14, 2012 23:00:58
En nem vagyok beteg(szerencsere!) es meg penzem is van. Ez faszabb, mint a te helyzeted...
Jun 14, 2012 23:00:58
sodika
Jun 14, 2012 23:01:17
<div class="quote"><div class="author">Emil</div>az ilyen ignyenélő mamahotel-lakó protekciósok, mint te, kapják az állami helyeket</div>
Milyen protekció? :D
Három hónapig készültem a felvételire, te hülye.
Egyébként szerint protekció egyetemi felvételnél Magyarországon nem is létezik.
Egyébként szerint protekció egyetemi felvételnél Magyarországon nem is létezik.
Jun 14, 2012 23:01:17
Emil
Jun 14, 2012 23:01:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként aki ilyen baromságot képes leírni, hogy bárki is kiszorít bárkit, és bárkinek is amiatt van több bármiből, mert valaki másnak kevesebb van, az kurva sürgősen ássa el magát, mert az ilyen ember, aki szerint a gazdag ember a szegények szegénységén hízik, kommunista.</div>
Te nem hízol senkin, te élősködsz. Nagy különbség. Kettőnk közül meg én nem fogom elásni magam, de nyugi, téged se, évek óta megteszed ezt a szívességet saját magaddal.
Te nem hízol senkin, te élősködsz. Nagy különbség. Kettőnk közül meg én nem fogom elásni magam, de nyugi, téged se, évek óta megteszed ezt a szívességet saját magaddal.
Jun 14, 2012 23:01:36
IsmeretlenJoAkaro
Jun 14, 2012 23:01:43
SoDI, valaszolj meg mar nehany kerdest, mivel le vagyok maradva nagyon. Persze mas troll is megvalaszolhatja.
1. Mi lett a biciklituraval?
2. Mi lett a repcsivel?
3. Megjott-e mar a papir, hogy vadlott vagy?
4. Mennyi penzt kerestel osszesen a palyakezdo szakasz vege ota?
5. Hogy erzi magat az excel?
6. Mi lesz a londoni olimpiaval?
7. Megvan-e meg a szexnagyi?
8. Mikor fognak teged kilakoltatni?
+1. Mi volt ma a vacsora?
1. Mi lett a biciklituraval?
2. Mi lett a repcsivel?
3. Megjott-e mar a papir, hogy vadlott vagy?
4. Mennyi penzt kerestel osszesen a palyakezdo szakasz vege ota?
5. Hogy erzi magat az excel?
6. Mi lesz a londoni olimpiaval?
7. Megvan-e meg a szexnagyi?
8. Mikor fognak teged kilakoltatni?
+1. Mi volt ma a vacsora?
Jun 14, 2012 23:01:43
sodika
Jun 14, 2012 23:01:50
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>profi informatikusként két hónap alatt képtelen volt kiskálázni egy szaros repcsit?</div>
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.
Jun 14, 2012 23:01:50
Ószövetségi Düh
Jun 14, 2012 23:02:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>
ÖT.
Osztatlan egyetemi volt.</div>
Bizony. Igaz, hogy bukdácsoltál, de te nem holmi alapképzésre jártál, a prolik közé!
ÖT.
Osztatlan egyetemi volt.</div>
Bizony. Igaz, hogy bukdácsoltál, de te nem holmi alapképzésre jártál, a prolik közé!
Jun 14, 2012 23:02:30
Andy Dufresne
Jun 14, 2012 23:03:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Emil</div>az ilyen ignyenélő mamahotel-lakó protekciósok, mint te, kapják az állami helyeket</div>
Egyébként szerint protekció egyetemi felvételnél Magyarországon nem is létezik.</div>
Van.
Egyébként szerint protekció egyetemi felvételnél Magyarországon nem is létezik.</div>
Van.
Jun 14, 2012 23:03:46
Andy Dufresne
Jun 14, 2012 23:03:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Emil</div>az ilyen ignyenélő mamahotel-lakó protekciósok, mint te, kapják az állami helyeket</div>
Van.
Van.
Jun 14, 2012 23:03:51
sodika
Jun 14, 2012 23:03:58
Na jó, kezdünk elmenni primitív irigykedős kommunista irányba, ez pedig nem méltó hozzám. Odáig nem fogok leereszkedni, hogy proletár öntudattal vitatkozzak, mintha csak Rákosi idejében lennénk. :D
na csá
na csá
Jun 14, 2012 23:03:58
törzsgyökeres
Jun 14, 2012 23:04:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én bezzeg soha nem panaszkodom. Soha.
folyamatosan panaszkodsz, az objektív tények pedig egyszerű hazugságok annak érdekében, hogy ne kelljen beismerned a felelősségedet.
nekünk hiába magyarázkodsz, hazudozol egyébként, hiszen csak röhögünk rajtad. mi nem fogjuk bevenni a szar hazugságaidat. anyád sem veszi be. egyedül te vagy az, aki beveszi. de ezzel magad alatt vágod a fát. ettől csak te fogsz még nagyobbat szopni.
nézd meg hogy hol tart az életed ahhoz képest, hogy mit terveztél.
pár éve kiröhögted azokat, akik 500 ezres havi jövedelmet prognosztizáltak neked, kérdésként. most meg a tizedét sem keresed. és lesz még rosszabb is.
folyamatosan panaszkodsz, az objektív tények pedig egyszerű hazugságok annak érdekében, hogy ne kelljen beismerned a felelősségedet.
nekünk hiába magyarázkodsz, hazudozol egyébként, hiszen csak röhögünk rajtad. mi nem fogjuk bevenni a szar hazugságaidat. anyád sem veszi be. egyedül te vagy az, aki beveszi. de ezzel magad alatt vágod a fát. ettől csak te fogsz még nagyobbat szopni.
nézd meg hogy hol tart az életed ahhoz képest, hogy mit terveztél.
pár éve kiröhögted azokat, akik 500 ezres havi jövedelmet prognosztizáltak neked, kérdésként. most meg a tizedét sem keresed. és lesz még rosszabb is.
Jun 14, 2012 23:04:09
Kóser Szalonna
Jun 14, 2012 23:04:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>profi informatikusként két hónap alatt képtelen volt kiskálázni egy szaros repcsit?</div>
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.</div>
Mióta is csorgatod rá a nyáladat? Tavaly szeptember? Szerintem inkább ismerd be, hogy nem lesz meg, amúgy is a kipróbálásnál összetörnéd, amilyen fogyatékos vagy. :)
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.</div>
Mióta is csorgatod rá a nyáladat? Tavaly szeptember? Szerintem inkább ismerd be, hogy nem lesz meg, amúgy is a kipróbálásnál összetörnéd, amilyen fogyatékos vagy. :)
Jun 14, 2012 23:04:29
sodika
Jun 14, 2012 23:04:43
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Van.</div>
Hogy a picsába lenne?
Központosított érettségi van.
Mindegy...
A rendszerben nincs benne a protekció lehetősége.
csá
Van.</div>
Hogy a picsába lenne?
Mindegy...
csá
Jun 14, 2012 23:04:43
Ószövetségi Düh
Jun 14, 2012 23:06:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ami kell, megszerzem.</div>
Sneci, dolgokat megszerezni a cigányok szoktak.
Fehér emberek megvásárolják a keresetükbôl.
Sneci, dolgokat megszerezni a cigányok szoktak.
Fehér emberek megvásárolják a keresetükbôl.
Jun 14, 2012 23:06:06
Kóser Szalonna
Jun 14, 2012 23:06:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na jó, kezdünk elmenni primitív irigykedős kommunista irányba, ez pedig nem méltó hozzám. Odáig nem fogok leereszkedni, hogy proletár öntudattal vitatkozzak, mintha csak Rákosi idejében lennénk. :D
na csá</div>
Sodi, senki nem irigykedik rád, sőt.. :D
na csá</div>
Sodi, senki nem irigykedik rád, sőt.. :D
Jun 14, 2012 23:06:36
törzsgyökeres
Jun 14, 2012 23:07:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>profi informatikusként két hónap alatt képtelen volt kiskálázni egy szaros repcsit?</div>
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.</div>
ha tudsz, akkor:
hol a repcsiiii, púp?
mutasd meg. hiszen ki tudod skálázni. na, tessék, itt a lehetőség, hogy bizonyítsd.
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.</div>
ha tudsz, akkor:
hol a repcsiiii, púp?
mutasd meg. hiszen ki tudod skálázni. na, tessék, itt a lehetőség, hogy bizonyítsd.
Jun 14, 2012 23:07:24
Emil
Jun 14, 2012 23:08:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na jó, kezdünk elmenni primitív irigykedős kommunista irányba, ez pedig nem méltó hozzám. Odáig nem fogok leereszkedni, hogy proletár öntudattal vitatkozzak, mintha csak Rákosi idejében lennénk. :D
na csá</div>
Annyira rosszul azért nem állok, hogy a te életedre irigykedjek. Ja, és tévedést kiküszöbölendő: azon kevés(?) trollok közé sorolj, akik a nemzeti oldalról kerültek ide, mert annyira szánalmas vagy.
Ja, és ha Rákosi idejében lennénk, téged már kitelepítettek volna a gecibe, munkakerülésért, vagy csak mert egy kis hazug geci vagy.
na csá</div>
Annyira rosszul azért nem állok, hogy a te életedre irigykedjek. Ja, és tévedést kiküszöbölendő: azon kevés(?) trollok közé sorolj, akik a nemzeti oldalról kerültek ide, mert annyira szánalmas vagy.
Ja, és ha Rákosi idejében lennénk, téged már kitelepítettek volna a gecibe, munkakerülésért, vagy csak mert egy kis hazug geci vagy.
Jun 14, 2012 23:08:18
Andy Dufresne
Jun 14, 2012 23:08:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Van.</div>
Hogy a picsába lenne?
Mindegy...
csá</div>
Az osszes olyan helyen van protekcio, ahol kulon felveteli van pl.: rendortiszti, muveszeti kepzesek.
A tobbi helyen meg felvesznek fizetosre(kevesebb pont) es az elso felev/ev utan atvesznek allamira(tobb pont lenne szukseges). Igy kevesebb ponttal tanulhatsz ingyen, joval kevesebbel.
Van.</div>
Hogy a picsába lenne?
Mindegy...
csá</div>
Az osszes olyan helyen van protekcio, ahol kulon felveteli van pl.: rendortiszti, muveszeti kepzesek.
A tobbi helyen meg felvesznek fizetosre(kevesebb pont) es az elso felev/ev utan atvesznek allamira(tobb pont lenne szukseges). Igy kevesebb ponttal tanulhatsz ingyen, joval kevesebbel.
Jun 14, 2012 23:08:41
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 14, 2012 23:10:44
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.</div>
Ez SHIKER!
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.</div>
Ez SHIKER!
Jun 14, 2012 23:10:44
Ószövetségi Düh
Jun 14, 2012 23:11:08
<div class="quote"><div class="author">Emil</div>Pupikám, én munka mellett tanulok a vizsgákra, egy félévben több kreditet szedtem össze, mint te három év alatt összesen, ha a fenti, igen pontos számításokat vesszük alapul. Asztali gépem van, ami lassan szétrohad, egy nyomorult PPT-t nem tudok megcsinálni, mert nincs pénzem Winfos-szoftverekre. Viszont az eddigi 20 vizsgámból egyetlen egy végződött tantárgy újrafelvételével, a súlyozott átlagom 3,5 volt.
Nekem te ne ugass, milyen szar életed volt, te nyomorult recskagép. Száz ember lett volna az állami helyedre, meg az ingyen félévedre, te rohadt ingyenélő geci.</div>
Gondolom nem az Office letorrentezése okoz gondot.
Van egy angol Office XP vagy Office 2003 DVDm, hologramos, sorozatszámos, Home Use Program licences, sosem volt aktiválva. Segítene ez rajtad?
Nekem te ne ugass, milyen szar életed volt, te nyomorult recskagép. Száz ember lett volna az állami helyedre, meg az ingyen félévedre, te rohadt ingyenélő geci.</div>
Van egy angol Office XP vagy Office 2003 DVDm, hologramos, sorozatszámos, Home Use Program licences, sosem volt aktiválva. Segítene ez rajtad?
Jun 14, 2012 23:11:08
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 14, 2012 23:14:11
Sodi, holnap reggel 8-kor indul a közvetítés?
Nem félsz RGL-től?
Nem félsz RGL-től?
Jun 14, 2012 23:14:11
Emil
Jun 14, 2012 23:15:29
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">Emil</div>Pupikám, én munka mellett tanulok a vizsgákra, egy félévben több kreditet szedtem össze, mint te három év alatt összesen, ha a fenti, igen pontos számításokat vesszük alapul. Asztali gépem van, ami lassan szétrohad, egy nyomorult PPT-t nem tudok megcsinálni, mert nincs pénzem Winfos-szoftverekre. Viszont az eddigi 20 vizsgámból egyetlen egy végződött tantárgy újrafelvételével, a súlyozott átlagom 3,5 volt.
Van egy angol Office XP vagy Office 2003 DVDm, hologramos, sorozatszámos, Home Use Program licences, sosem volt aktiválva. Segítene ez rajtad?</div>
Köszönöm, igen. Informatikai analfabéta vagyok (látod púp, nem szégyen ezt bevallani!), de ez segítség lenne.
Van egy angol Office XP vagy Office 2003 DVDm, hologramos, sorozatszámos, Home Use Program licences, sosem volt aktiválva. Segítene ez rajtad?</div>
Köszönöm, igen. Informatikai analfabéta vagyok (látod púp, nem szégyen ezt bevallani!), de ez segítség lenne.
Jun 14, 2012 23:15:29
Emil
Jun 14, 2012 23:16:00
Jaj nem, vissza az egész, win7-em van, bocsi.
Jun 14, 2012 23:16:00
törzsgyökeres
Jun 14, 2012 23:16:51
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, holnap reggel 8-kor indul a közvetítés?
Nem félsz RGL-től?</div>
nem rgl-től kell félni, ha olvastad a listát...:))
Nem félsz RGL-től?</div>
nem rgl-től kell félni, ha olvastad a listát...:))
Jun 14, 2012 23:16:51
Ószövetségi Düh
Jun 14, 2012 23:17:19
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.</div>
Ezért fizettél a Telenornak vagy ötször-hatszor újrakötési díjat, mert olyan kurvára megy a skálázás.
Sodi baszki, te ezeket a dumákat tényleg elhiszed?
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.</div>
Ezért fizettél a Telenornak vagy ötször-hatszor újrakötési díjat, mert olyan kurvára megy a skálázás.
Sodi baszki, te ezeket a dumákat tényleg elhiszed?
Jun 14, 2012 23:17:19
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 14, 2012 23:21:47
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>nem rgl-től kell félni, ha olvastad a listát...:))</div>
Milyen listát? Nincs is lista...
Milyen listát? Nincs is lista...
Jun 14, 2012 23:21:47
Zulu
Jun 14, 2012 23:22:53
<div class="quote"><div class="author">Emil</div>Jaj nem, vissza az egész, win7-em van, bocsi.</div>
Azt irjak, menni fog, meg 64 bitesen is.
<a href="http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091019013908AAvR4GH" rel="nofollow" target="_blank">http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091019013908AAvR4GH</a>
<a href="http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091019013908AAvR4GH" rel="nofollow" target="_blank">http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091019013908AAvR4GH</a>
Jun 14, 2012 23:22:53
Kérdezőbiztos
Jun 14, 2012 23:23:02
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>profi informatikusként két hónap alatt képtelen volt kiskálázni egy szaros repcsit?</div>
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.</div>
Sodi baszki, te ezeket a dumákat tényleg elhiszed?</div>
Szerintem már ő sem.
Csak nyomatja a műsort, mint Árpád.
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.</div>
Szerintem már ő sem.
Csak nyomatja a műsort, mint Árpád.
Jun 14, 2012 23:23:02
Emil
Jun 14, 2012 23:24:29
<div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div>profi informatikusként két hónap alatt képtelen volt kiskálázni egy szaros repcsit?</div>
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.</div>
Szerintem már ő sem.
Csak nyomatja a műsort, mint Árpád.</div>
Na ne basszatok már, hogy Árpi nem hiszi el, amiket mond?!
Hogyne tudnék? Tudok.
Nyugi.</div>
Szerintem már ő sem.
Csak nyomatja a műsort, mint Árpád.</div>
Na ne basszatok már, hogy Árpi nem hiszi el, amiket mond?!
Jun 14, 2012 23:24:29
Emil
Jun 14, 2012 23:25:04
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Emil</div>Jaj nem, vissza az egész, win7-em van, bocsi.</div>
<a href="http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091019013908AAvR4GH" rel="nofollow" target="_blank">http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091019013908AAvR4GH</a></div>
Akkor köszönettel veszem. :)
<a href="http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091019013908AAvR4GH" rel="nofollow" target="_blank">http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091019013908AAvR4GH</a></div>
Akkor köszönettel veszem. :)
Jun 14, 2012 23:25:04
Ószövetségi Düh
Jun 14, 2012 23:27:54
<div class="quote"><div class="author">Emil</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Emil</div>Jaj nem, vissza az egész, win7-em van, bocsi.</div>
Akkor köszönettel veszem. :)</div>
Dobj egy mailt az inkasszomano kukac gmail-re.
Dobj egy mailt az inkasszomano kukac gmail-re.
Jun 14, 2012 23:27:54
Emil
Jun 14, 2012 23:32:32
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">Emil</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Emil</div>Jaj nem, vissza az egész, win7-em van, bocsi.</div>
Dobj egy mailt az inkasszomano kukac gmail-re.</div>
aaand it's gone.
Dobj egy mailt az inkasszomano kukac gmail-re.</div>
aaand it's gone.
Jun 14, 2012 23:32:32
Géntolvaj református
Jun 14, 2012 23:33:28
Sodi, nem értem, miért büszkélkedsz azzal, hogy szinte mindegyik kossuth-téri retard parazita. Nem érzed, hogy ezt inkább titkolnod kéne, mert nagyon égő? Tisztában vagy vele, hogy rengeteg jobbikos van, aki legszívesebben összegyűjtené ezt az ingyenélő csürhét, és rájukbaszna egy atombombát? Emlékezz csak Texre! Sokáig ő volt a leghűségesebb pincsikutyád. Elhitte, hogy te a nemzet nagy krónikása vagy, azok a lowlife nyomorékok pedig nemzeti érzelmű forradalmárok. Még be is mutatkozott neked személyesen, kezet is fogtatok (szegény Tex, ha tudott volna a recskagateről...). Aztán elkezdte fokozatosan elveszteni a hitét bennetek, rájött, hogy egy fogyatékos, rosszindulatú kis gnóm vagy, a hőbörgő barátaid pedig élősködők a nemzet testén. Ezután ellened fordult.
Jun 14, 2012 23:33:28
broni
Jun 14, 2012 23:55:38
pár éve engem is meg akartak verni a magyar szigeten, mikor beszélgetés közben a bosnyákokat, iszlamistákat szidtam, és a szerbeknek adtam igazat,.)))
Jun 14, 2012 23:55:38
Rácverő usztasa
Jun 14, 2012 23:56:44
<div class="quote"><div class="author">broni</div>pár éve engem is meg akartak verni a magyar szigeten, mikor beszélgetés közben a bosnyákokat, iszlamistákat szidtam, és a szerbeknek adtam igazat,.)))</div>
Téged broni? Hát ez hihetetlen!
Téged broni? Hát ez hihetetlen!
Jun 14, 2012 23:56:44
Optimus Prime
Jun 14, 2012 23:58:51
Na úgy olvasom Ártatlan Józsika után itt van Ártatlan Endike, aki soha nem tehet semmiről.
Jun 14, 2012 23:58:51
Emil
Jun 14, 2012 23:59:01
Amúgy hol van Lüszi? Úgy felbasztam magam Púpon hogy most csak az ő okoskodásra tud jobbkedvre deríteni.
Jun 14, 2012 23:59:01
broni
Jun 15, 2012 00:00:42
<div class="quote"><div class="author">Rácverő usztasa</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>pár éve engem is meg akartak verni a magyar szigeten, mikor beszélgetés közben a bosnyákokat, iszlamistákat szidtam, és a szerbeknek adtam igazat,.)))</div>
Téged broni? Hát ez hihetetlen!</div>
bakker, itt vannak az írek, gyakorlatilag az egész kulturájukat arra alapozták, hogy mindig be vannak baszva, és senki nem utálja őket(kivéve persze a fogatlan, büdös angolokat)
<a href="http://youtu.be/HYsGolGGwtU" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/HYsGolGGwtU</a>
Téged broni? Hát ez hihetetlen!</div>
bakker, itt vannak az írek, gyakorlatilag az egész kulturájukat arra alapozták, hogy mindig be vannak baszva, és senki nem utálja őket(kivéve persze a fogatlan, büdös angolokat)
<a href="http://youtu.be/HYsGolGGwtU" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/HYsGolGGwtU</a>
Jun 15, 2012 00:00:42
Kóser Szalonna
Jun 15, 2012 00:05:04
<div class="quote"><div class="author">Emil</div>Amúgy hol van Lüszi? Úgy felbasztam magam Púpon hogy most csak az ő okoskodásra tud jobbkedvre deríteni.</div>
Balázst először becsicskították, és feladta a hülyepicsa stílust, majd miután rájött, hogy Sodi csak egyre nagyobb fasz lesz, inkább átállt a trollokhoz, bár inkább csak támogató jelleggel.
Balázst először becsicskították, és feladta a hülyepicsa stílust, majd miután rájött, hogy Sodi csak egyre nagyobb fasz lesz, inkább átállt a trollokhoz, bár inkább csak támogató jelleggel.
Jun 15, 2012 00:05:04
Hitvány Patkány
Jun 15, 2012 00:06:03
<div class="quote"><div class="author">Emil</div>Amúgy hol van Lüszi? Úgy felbasztam magam Púpon hogy most csak az ő okoskodásra tud jobbkedvre deríteni.</div>
Átállt. Kiteregetett egy csomó belsős családi infót, a múlt héten pedig segített széttrollkodni a recskás falát.
Átállt. Kiteregetett egy csomó belsős családi infót, a múlt héten pedig segített széttrollkodni a recskás falát.
Jun 15, 2012 00:06:03
Rácverő usztasa
Jun 15, 2012 00:06:35
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">Rácverő usztasa</div><div><a href="http://youtu.be/HYsGolGGwtU" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/HYsGolGGwtU</a></div>
Én se utálom a rác kutyákat. De azért de azért mindig megkínálom őket egy-egy somogyi tolópofonnal ha találkozunk.</div></div>
Én se utálom a rác kutyákat. De azért de azért mindig megkínálom őket egy-egy somogyi tolópofonnal ha találkozunk.</div></div>
Jun 15, 2012 00:06:35
Emil
Jun 15, 2012 00:06:53
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div><div class="quote"><div class="author">Emil</div>Amúgy hol van Lüszi? Úgy felbasztam magam Púpon hogy most csak az ő okoskodásra tud jobbkedvre deríteni.</div>
Balázst először becsicskították, és feladta a hülyepicsa stílust, majd miután rájött, hogy Sodi csak egyre nagyobb fasz lesz, inkább átállt a trollokhoz, bár inkább csak támogató jelleggel.</div>
Mi lesz így később az Asztrálantanttal? Nem is tudom, mikor láttam ilyet utoljára, hogy valakitől ilyen gyorsan eltávolodjon mindenki. Most ki fogja lájkolni a fácsét???
Balázst először becsicskították, és feladta a hülyepicsa stílust, majd miután rájött, hogy Sodi csak egyre nagyobb fasz lesz, inkább átállt a trollokhoz, bár inkább csak támogató jelleggel.</div>
Mi lesz így később az Asztrálantanttal? Nem is tudom, mikor láttam ilyet utoljára, hogy valakitől ilyen gyorsan eltávolodjon mindenki. Most ki fogja lájkolni a fácsét???
Jun 15, 2012 00:06:53
Kóser Szalonna
Jun 15, 2012 00:07:58
<div class="quote"><div class="author">Emil</div><div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div><div class="quote"><div class="author">Emil</div>Amúgy hol van Lüszi? Úgy felbasztam magam Púpon hogy most csak az ő okoskodásra tud jobbkedvre deríteni.</div>
Mi lesz így később az Asztrálantanttal? Nem is tudom, mikor láttam ilyet utoljára, hogy valakitől ilyen gyorsan eltávolodjon mindenki. Most ki fogja lájkolni a fácsét???</div>
Szexnagyi Krisztina és Domján "Echelon-leleplező" Tibi.
Mi lesz így később az Asztrálantanttal? Nem is tudom, mikor láttam ilyet utoljára, hogy valakitől ilyen gyorsan eltávolodjon mindenki. Most ki fogja lájkolni a fácsét???</div>
Szexnagyi Krisztina és Domján "Echelon-leleplező" Tibi.
Jun 15, 2012 00:07:58
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 15, 2012 00:10:29
<div class="quote"><div class="author">Emil</div>Mi lesz így később az Asztrálantanttal? Nem is tudom, mikor láttam ilyet utoljára, hogy valakitől ilyen gyorsan eltávolodjon mindenki. Most ki fogja lájkolni a fácsét???</div>
Ó, Endre megoldja ezt. Pár hétig egy habzó szájú elmebeteggel lógott, most meg egy csapat lecsúszott prolival járja az országot. Ők meg aztán lelkesen like-olják posztjait akármiről szóljanak is.
Ó, Endre megoldja ezt. Pár hétig egy habzó szájú elmebeteggel lógott, most meg egy csapat lecsúszott prolival járja az országot. Ők meg aztán lelkesen like-olják posztjait akármiről szóljanak is.
Jun 15, 2012 00:10:29
Emil
Jun 15, 2012 00:10:48
Máris nyugodtan alszom. Kellene csinálni egy betting oldalt, hogy ki hagyja ott legközelebb snecit. ÉS akkor lennének ilyen meglepetésoddsok hogy a Koppány Csoport, Minda elküldi a faszba stb.
Jun 15, 2012 00:10:48
Rácverő usztasa
Jun 15, 2012 00:11:33
Broni miért vna az, hogy a rácok olyanok mint a cigányok? Csak bandában bátrak, meg akkor ha túlerőben vannak.
Emlékszem amikor a horvátokkal rájuk pirítottunk százfelé szaladt a bátor rác sereg.
Emlékszem amikor a horvátokkal rájuk pirítottunk százfelé szaladt a bátor rác sereg.
Jun 15, 2012 00:11:33
broni
Jun 15, 2012 00:20:28
<div class="quote"><div class="author">Rácverő usztasa</div>Broni miért vna az, hogy a rácok olyanok mint a cigányok? Csak bandában bátrak, meg akkor ha túlerőben vannak.
Emlékszem amikor a horvátokkal rájuk pirítottunk százfelé szaladt a bátor rác sereg.</div>
mikor krajnát megszállták a horvátok, milosevics elárulta a szerbeket!!!ha akkor elengedte volna még a szerb haderőt, érdekes dolgok lehetek volna!!
amugy meg a magyarok is megérdemelték, amit kaptak tito partizánjai bevonulása után, faszt öltek civileket előtte.az aztán nem cigány munka, mi??
Emlékszem amikor a horvátokkal rájuk pirítottunk százfelé szaladt a bátor rác sereg.</div>
mikor krajnát megszállták a horvátok, milosevics elárulta a szerbeket!!!ha akkor elengedte volna még a szerb haderőt, érdekes dolgok lehetek volna!!
amugy meg a magyarok is megérdemelték, amit kaptak tito partizánjai bevonulása után, faszt öltek civileket előtte.az aztán nem cigány munka, mi??
Jun 15, 2012 00:20:28
Rácverő usztasa
Jun 15, 2012 00:34:03
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">Rácverő usztasa</div>Broni miért vna az, hogy a rácok olyanok mint a cigányok? Csak bandában bátrak, meg akkor ha túlerőben vannak.
amugy meg a magyarok is megérdemelték, amit kaptak tito partizánjai bevonulása után, faszt öltek civileket előtte.az aztán nem cigány munka, mi??</div>
Na broni. Az úri mulatság volt. Megmutatták, hogy mulat egy magyar nemes. Bár tudhatták volna, mert előtte már Rózsa Sándor is megmutatta nekik!
A nagy rác haderő meg csak védtelen nőkkel meg gyerekekkel volt annyira bátor. Az amcsiktól összefosták magukat.
Ami azt illeti a horvátok is jól elpicsázták őket, nem is beszélve az UCK-ról pedig azoknak aztán tényleg alig volt rendes fegyverzetük.
amugy meg a magyarok is megérdemelték, amit kaptak tito partizánjai bevonulása után, faszt öltek civileket előtte.az aztán nem cigány munka, mi??</div>
Na broni. Az úri mulatság volt. Megmutatták, hogy mulat egy magyar nemes. Bár tudhatták volna, mert előtte már Rózsa Sándor is megmutatta nekik!
A nagy rác haderő meg csak védtelen nőkkel meg gyerekekkel volt annyira bátor. Az amcsiktól összefosták magukat.
Ami azt illeti a horvátok is jól elpicsázták őket, nem is beszélve az UCK-ról pedig azoknak aztán tényleg alig volt rendes fegyverzetük.
Jun 15, 2012 00:34:03
broni
Jun 15, 2012 00:53:46
uck, hülyxe, vagy ha nem bombázzák szerbiát a jenkik, nem nagyon marad koszovo9i albán!!!
rózsa sándor meg cigány volt, láttam róla archiv képet.
rózsa sándor meg cigány volt, láttam róla archiv képet.
Jun 15, 2012 00:53:46
broni
Jun 15, 2012 00:55:26
<a href="http://youtu.be/10nb18DQCFU" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/10nb18DQCFU</a>
igy kell a nácikkal bánni, égjenek mint drezdában!!!)))))))))slaw power!!!
igy kell a nácikkal bánni, égjenek mint drezdában!!!)))))))))slaw power!!!
Jun 15, 2012 00:55:26
Rácverő usztasa
Jun 15, 2012 00:55:56
<div class="quote"><div class="author">broni</div>uck, hülyxe, vagy ha nem bombázzák szerbiát a jenkik, nem nagyon marad koszovo9i albán!!!
rózsa sándor meg cigány volt, láttam róla archiv képet.</div>
Akár cigány is lehetett, hiszen még az albán cigányok is elpicsázták a jenkiket.
Ugyan már a szerbek csak nők és gyerekek, na meg fegyvertelen muszlimok ellen olyan bátrak. Amint visszalőnek rájuk azonnal összefossák magukat.
Akár cigány is lehetett, hiszen még az albán cigányok is elpicsázták a jenkiket.
Ugyan már a szerbek csak nők és gyerekek, na meg fegyvertelen muszlimok ellen olyan bátrak. Amint visszalőnek rájuk azonnal összefossák magukat.
Jun 15, 2012 00:55:56
pimpa
Jun 15, 2012 00:58:35
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Lehet ám pofázni, de más egyetemistának se 8 év letöltendővel fenyegetett "rendőrökre támadtál" ügye sincs, se 8 milliós jelzálogos uzsorás, örökséglenyúlós ügye.</div>
te béna szar, másnak az idős szüleit és magát is el kell tartania, és munka mellett kell készülni a vizsgáira, te pedig a faszodat verted már akkor is a tanulás helyett. semmi köze nem volt a tanár uras és a rendőrségi ügyednek ahhoz, hogy kibuktál az iskolából.
mindig másra fogod, pedig mindig te vagy a hibás. mindig.</div>
ez a legjobb ahgoy elkezdi sajnáltatni magát a saját kecóval, groby futárral, meg az elbaszott 15 millióval
káprázatos.
te béna szar, másnak az idős szüleit és magát is el kell tartania, és munka mellett kell készülni a vizsgáira, te pedig a faszodat verted már akkor is a tanulás helyett. semmi köze nem volt a tanár uras és a rendőrségi ügyednek ahhoz, hogy kibuktál az iskolából.
mindig másra fogod, pedig mindig te vagy a hibás. mindig.</div>
ez a legjobb ahgoy elkezdi sajnáltatni magát a saját kecóval, groby futárral, meg az elbaszott 15 millióval
káprázatos.
Jun 15, 2012 00:58:35
Rácverő usztasa
Jun 15, 2012 00:59:30
<div class="quote"><div class="author">Rácverő usztasa</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>uck, hülyxe, vagy ha nem bombázzák szerbiát a jenkik, nem nagyon marad koszovo9i albán!!!
Ugyan már a szerbek csak nők és gyerekek, na meg fegyvertelen muszlimok ellen olyan bátrak. Amint visszalőnek rájuk azonnal összefossák magukat.</div>
nem a jenkiket, hanem a szerbeket.
Ugyan már a szerbek csak nők és gyerekek, na meg fegyvertelen muszlimok ellen olyan bátrak. Amint visszalőnek rájuk azonnal összefossák magukat.</div>
nem a jenkiket, hanem a szerbeket.
Jun 15, 2012 00:59:30
broni
Jun 15, 2012 01:00:18
a videon amugy orosz civilek elleni atrocitások vannak, azt akartam írni, hogy őld a nácit...hej, a kurva istenit, soha nem lehet elég nácit megőlni!!!
a muszlim meg nem ember.
a muszlim meg nem ember.
Jun 15, 2012 01:00:18
pimpa
Jun 15, 2012 01:01:12
</div>
Amióta megvan a laptop, az árának sokszorosát kerestem meg vele.</div>
dehát ha dolgoztál vele, akkor mi volt ez a pályakezdő szakasz, amiről annyit hadováltál. nem áll össze. ez se.
</div>
Amióta megvan a laptop, az árának sokszorosát kerestem meg vele.</div>
dehát ha dolgoztál vele, akkor mi volt ez a pályakezdő szakasz, amiről annyit hadováltál. nem áll össze. ez se.
Jun 15, 2012 01:01:12
Rácverő usztasa
Jun 15, 2012 01:03:21
<div class="quote"><div class="author">broni</div>a videon amugy orosz civilek elleni atrocitások vannak, azt akartam írni, hogy őld a nácit...hej, a kurva istenit, soha nem lehet elég nácit megőlni!!!
a muszlim meg nem ember.</div>
Broni miért fordultál saját fajtád ellen. Mióta lettél ilyen vörösrác szopó? Te elbaszott rác-féle lehetsz. De valószínűleg nekik sem kellesz, uyge?
Heil Damjanich, a legnagyobb szerb!
Broni miért fordultál saját fajtád ellen. Mióta lettél ilyen vörösrác szopó? Te elbaszott rác-féle lehetsz. De valószínűleg nekik sem kellesz, uyge?
Heil Damjanich, a legnagyobb szerb!
Jun 15, 2012 01:03:21
pimpa
Jun 15, 2012 01:04:21
milyen aszkéta az aki mcdonalsd fagyit zabál?
erre válaszoljál mr légyszíves
erre válaszoljál mr légyszíves
Jun 15, 2012 01:04:21
Rácverő usztasa
Jun 15, 2012 01:06:57
<div class="quote"><div class="author">Rácverő usztasa</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>a videon amugy orosz civilek elleni atrocitások vannak, azt akartam írni, hogy őld a nácit...hej, a kurva istenit, soha nem lehet elég nácit megőlni!!!
Heil Damjanich, a legnagyobb szerb!</div>
Broni igaz az, hogy Szerbia olyan, mint a Nokia? Minden évben új modell és egyre kisebb.
Heil Damjanich, a legnagyobb szerb!</div>
Broni igaz az, hogy Szerbia olyan, mint a Nokia? Minden évben új modell és egyre kisebb.
Jun 15, 2012 01:06:57
broni
Jun 15, 2012 01:13:24
saját fajtám ellen??mikor szidtam én a románokat bazdmeg????
Jun 15, 2012 01:13:24
Rácverő usztasa
Jun 15, 2012 01:17:39
<div class="quote"><div class="author">broni</div>saját fajtám ellen??mikor szidtam én a románokat bazdmeg????</div>
Broni az az igazság, hogy neked mindennél jobban szeretned kéne a magyarokat, amiért egy hozzád hasonló félig oláh félig rác valamit is befogadtak és megtűrnek maguk között.
Hálás lehetnél ennek a népnek, hiszen még a sajátjaidnak sem kellettél.
Broni az az igazság, hogy neked mindennél jobban szeretned kéne a magyarokat, amiért egy hozzád hasonló félig oláh félig rác valamit is befogadtak és megtűrnek maguk között.
Hálás lehetnél ennek a népnek, hiszen még a sajátjaidnak sem kellettél.
Jun 15, 2012 01:17:39
broni
Jun 15, 2012 01:24:12
hála neked. ha van, kinyalom a pinádat, de csak ha jol nézel ki, és kb 55 évnél nem vagy idősebb. esetleg 65
Jun 15, 2012 01:24:12
broni
Jun 15, 2012 01:28:13
<a href="http://www.hungangels.com/vboard/attachment.php?attachmentid=379833&stc=1&d=1300669724" rel="nofollow" target="_blank">http://www.hungangels.com/vboard/attachment.php?attachmentid=379833&stc=1&d=1300669724</a>
ha ő vagy, meg le is szoplak..!!!
ha ő vagy, meg le is szoplak..!!!
Jun 15, 2012 01:28:13
broni
Jun 15, 2012 02:23:05
<a href="http://youtu.be/XaECTKTFvos" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/XaECTKTFvos</a>
shalom!!!mocsok nácik,milyen nőitek mikor lesznek??
shalom!!!mocsok nácik,milyen nőitek mikor lesznek??
Jun 15, 2012 02:23:05
broni
Jun 15, 2012 02:26:36
ilyen nőitek mikor lesznek....
Jun 15, 2012 02:26:36
2 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Elfogyott a pénz arra, hogy az utolsó félév teljesen ki legyen fizetve, és már a diákhitel se járt.