Nagyon szánalmasak ezek az ál-sodigyalázások, ne erőlködj.
Emlékszem még egy régi videjón szabadkoztál púposnak, hogy csak falból nyomod ezeket és ne vegye komolyan.
Öszfasz még soddertől is berosált, hogy megharagszik rá a kedvenc kommenthaver fórumán való őrjöngései-trollkodásai miatt?
Cipőjét nézve motyogta legalább, hogy bocsáss meg nekem sodi?!:))
Ez shiker!! :D
Valamelyik élő köszfetyítyés során mondta sodinak, hogy ne vegye komolyan amikor őt szidja, mert ezzel csak terelni akar, vagy valami hasonló. Ha valakinek van türelme akkor megkeresheti.
Asszem Jabba kikakoltatásán volt, de már nem biztos.
Szóval ne kajálja be senki, amikor itt sodizik.
Nem érted, more. A Róland fogja kihordani az én utódomat XD
a sodinak már megint nem a tanayagon jár az esze, a sodinak
Szerintem nincs berúgva. Már alapból ilyen.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
De, egyertelmuen latszik a pia es/vagy gyogyszermegvonas hatasa.
Nem értek egyet. Szerintem csak egyszerűen egyre jobban parázik a német próbamelók miatt (az utazást se tudja megszervezni), és a félelmei elől az andizásba menekül.
Komolyan, ezek a tudomány legszórakoztatóbb epizdójai, amikor a gyagyás sztárügyvédet játszik. Istenem, ha ki tudna provokálni maga ellen egy német pert, az csodálatos lenne.
Esetleg pont Nurnbergben...!
ugyan már, gyáva szar vagy tajgi, cipőnézegetésbe meg még senki sem halt bele :^)
A HR-eseknek elküldted a levelet? Már másfél hete várják, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hol a télapó? Lesztélapó, vag én menjek a Kolosyra?
Hahó!
Most kivételesen a drogügyeid miatt mész sittre, arról meg nem a trollok tehetnek,hogy kábszert árulsz, hahó!
Ha megkapom a német melót karácsony előtt, kapsz tőlem jogtiszta After Effects-et, vazz. :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
1: De nem kapod meg
2: van legális Adobe CC előfizetésem
3: télapós műsort ígértél, úgyhogy télapós műsor lesz.
Holnapig fizetsz.
Most.
Gyagyás, a hitelezőidet kurvára nem érdeklik a problémáid.
33 éves vagy, oldd meg.
Fordítás: egy pókhasú ex-sittes vagyok, akinek rojtosra kúrták a seggét, és a csípője szélesebb, mint a válla. Ráadásul vissza kell mennem a böribe hamarosan, ahol megint meg fogják baszni a seggem a cellatársak. Ha gyúrtam volna, ez nem történne meg, de én inkább sárkány sört vedeltem, és a trollfórumon minuszoltam a kommenteket a kisszobából.
Te idióta állat. Ilyenkor volt az az ábrándozásod, hogy berlini ügyvéd leszel juszt is? Te féleszű...
És megy ez, mint az ágybaszarás.
Gyakran megtortenik? Vera neni bepelusozik ejszakara?
Épp ebben a pillanatban kaptam egy emailt.
Kreatív az ügyfél, mert ezúttal azt kérdezi, "hogy áll" a projekt.
Na meló, csá.
Küldd el neki a Fapoleont demonstrációként.
a sodi holnap
ma tanul a sodi
meg gyakorol a sodi
aztán majd itt fog rinyálni a sodi, hogy nem tudja megoldani, mert nem találja az apply gombot, a sodi
Buzi a sodi.
Újra és újra fel kell tenni a kérdést: ugye senki nincs olyan köztünk, aki bedőlne ennek a mesének? Nincs az az isten, hogy egy aktívan állást kereső ember így halogassa a próbafeladatokat, és a főnökurak mégis visszahívják, és behívják következő körre. Olyan kvalitásokkal, mint amilyenek a recskásnak vannak, ez nem létezik. Ez még mesének is gyenge.
Én nem kétlem, hogy lesz külföldi melócsá, de az nem próbameló lesz, hanem Vera néni valamilyen módon kiközvetíti a recskást külföldre. Gondolom vannak kint üzleti kapcsolatai/ismerősei, és meghirdette közöttük, hogy van egy "tehetséges" programozó, aki kvázi ingyen megcsinál dolgokat, csak szállást kell neki adni meg kaját, esetleg fizetni az utat oda-vissza. Osztanak-szoroznak, és ha ez így olcsóbb, mint egy helyi (szakember) programozó fizetése, akkor hívják a rejszmanfrédot. Így lesz egyhetes próbamelócsá Észak-Németországban meg Dél-Németországban.
Mert minden más hiteltelen.
-A recskás késik a próbafeladatokkal
-mégis visszahívják
-ő mondja meg, mikor tud menni próbafeladatra (lásd még: "összehangolom a próbamunkákat"), nem a cég.
-sehonnan sem utasították el kerek perec, mindenütt pozitívak a visszajelzések. Még ott is, ahol rátette a telefont a HR-esre. Még ott is, ahol 45.000 EUR-t ad meg fizetési igénynek.
-mindeközben hintelget, hogy "egyszerűbb" munkakörökre is pályázik.
Miért beszélsz magadról E/3-ban? Skizofrén vagy?
Ok, igazad van. De egy hétre? Egy programozót? Amikor le lehet tesztelni 15-20 perc alatt akár pár egyszerű kérdéssel Skype-on?
sneckó, a személyiség huszonnyolcadrangú, ha egy órán át keresgéled az apply gombot és egy hétig gyújtöd a bátorságot hogy egy nyamvadt tesztet megcsinálj
És ha hosszabb is a próbafeladat (amit amúgy illik kifizetni) akkor is elég otthon megcsinálni, és esetleg személyesen bemutatni.
Az egynapos próbamunka is lehet létező dolog, ha valójában szó nincs igazi próbamunkáról, hanem inkább egy több részből álló felvételi procedúrát csinálnak, (interjúk, feladatok, stb), amit személyesen szeretnének elintézni.
De én sem hallottam még olyanról, hogy egy programozót több napra behívnak személyes próbamunkára. Ez sok sebből vérzik, eleve kizárják vele azokat, akiknek már van munkája, és akik éppen ráérnek, azok is szívesebben fognak választani egy olyan céget, ahol a felvételi nem jár ilyesmivel. Ezen túl a jogszerűsége is kérdéses.
Ez a sztori vagy hazugság, vagy megtalálta az összes szélhámos, solymári robi-szintű céget, ahová épp egy rabszolgát keresnek.
Ha kiderül, akkor neked reszeltek...
És mit csináljon az, akinek van munkája, mint a programozók 99%-nak? Ne abból indulj ki, hogy mindenki ilyen munkanélküli csövi, mint te!
Akkor neked véged. Jó szakember nem vagy, az elviselhetetlenségedre meg bizonyíték az eddigi életed.
A legrosszabb? Depi Dezső, Vera néni felkérdez, Blahán karácsonyozol.
A legjobb? Vera nénit át tudod verni, hogy az útszéli zsidócégek nem értik meg asodit, és adjon még haladékot.
Állást nem fogsz kapni, ez ugye evidencia.
Na ugye.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Akkor te hogy gondoltad az elhelyezkedést?
Nem vagy jó szakember, ezzel még a patkányképű exfőnököd is egyet ért.
Munkatársként is elviselhetetlen vagy, mert nem tudsz az emberekkel kommunikálni és nem értesz semmit.
Asodi halálra van ítélve. Bizony.
Így nem is nagyon tudnak átverni.
téged csak az nem ver át, aki tőled hülyébb, olyan meg nem nagyon akad.
és mennyi ideig bírsz odafigyelni?
5 percig?
10 percig?
mert hogy 8 órán át nem, azt már bebizonyítottad
VM
Dec 04, 2015 23:07:12
De a Kolossy térre is adok fel hirdetést jó móka lesz Sodi geci,
Dec 04, 2015 23:07:12
Hiénaverő
(
x17)
Dec 04, 2015 23:07:52
x17)
Betaláltak a hirdetős trollkodások, Impotosz? Kalányosék jelentkeztek már a szarrátört autódért? :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 04, 2015 23:08:43
x17)
Tajgi, ne felejtsd el lepontozni a kommenteket, úgy sokkal keményebbnek tűnsz XDD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
kücsügfej
Dec 04, 2015 23:09:27
De a Kolossy térre is adok fel hirdetést jó móka lesz Sodi geci,
Emlékszem még egy régi videjón szabadkoztál púposnak, hogy csak falból nyomod ezeket és ne vegye komolyan.
Dec 04, 2015 23:09:27
Hiénaverő
(
x17)
Dec 04, 2015 23:11:22
x17)
Rég volt frissítés a trolloldaladon, vén faszkalap. Október óta egy trollt se shikerült beazonosítani? Mi a kurva anyádat csinálsz egész nap, te munkakerülő lumpen patkány? Ha már nem dolgozol, legalább rendes kontentet nyomatnál, de így... A levegőért is kár amit elszívsz a többi ember elől.
Dec 04, 2015 23:17:45
Öszfasz még soddertől is berosált, hogy megharagszik rá a kedvenc kommenthaver fórumán való őrjöngései-trollkodásai miatt?
Dec 04, 2015 23:17:45
kücsügfej
Dec 04, 2015 23:21:08
Valamelyik élő köszfetyítyés során mondta sodinak, hogy ne vegye komolyan amikor őt szidja, mert ezzel csak terelni akar, vagy valami hasonló. Ha valakinek van türelme akkor megkeresheti.
Asszem Jabba kikakoltatásán volt, de már nem biztos.
Szóval ne kajálja be senki, amikor itt sodizik.
Dec 04, 2015 23:21:08
broni
Dec 04, 2015 23:49:43
tajgi kinyalta jabba seggét!!!!!!!!!!!!
Dec 04, 2015 23:49:43
--mindeközben újpalotán--
Dec 05, 2015 00:07:16
>Émelyítő bűzös lé, sárkány sör csepeg egy békés családi otthonba, az alvó gyeremekekre a mennyezetből
>A dühös apa felmosónyéllel kopogtat felfelé
>Odafönt egy sittes elmebeteg lumpen horkol részegen kiütve a gyerekszobában, feje a billentyűzetre hanyatlott, kezéből kigurult a frissen bontott sistergő sárkány, mely bő sugárban áztatja a padlót
>A kopogásra sem eszmél, csak valami ügyvédet átkoz motyogva-hörögve majd fejét a gombok közé fúrva tovább horkol égtelenül, remeg belé az összes ablak
>Bűzös sörszagú poshadt lehelletétől bepárásodik a képernyőn a sodifórum, undorító sárgás fogai közül sörhabos nyál fröcsköl a billentyűk közé
>A dühös apa felmosónyéllel kopogtat felfelé
>Odafönt egy sittes elmebeteg lumpen horkol részegen kiütve a gyerekszobában, feje a billentyűzetre hanyatlott, kezéből kigurult a frissen bontott sistergő sárkány, mely bő sugárban áztatja a padlót
>A kopogásra sem eszmél, csak valami ügyvédet átkoz motyogva-hörögve majd fejét a gombok közé fúrva tovább horkol égtelenül, remeg belé az összes ablak
>Bűzös sörszagú poshadt lehelletétől bepárásodik a képernyőn a sodifórum, undorító sárgás fogai közül sörhabos nyál fröcsköl a billentyűk közé
Dec 05, 2015 00:07:16
töppedt buzigolyók
Dec 05, 2015 01:48:22
Ugye meg szeretnéd ölni Andit, Endre?
Azért, mert átvert téged, és mert nyíltan a képedbe röhögött, hogy mekkora egy életképtelen lúzer szar vagy, aki arra veri magát, hogy sikerül szobát bérelnie, meg hogy nyelviskolába jár... tudod mit? Én harsogva, sikítva röhögtem volna az arcodba, amikor ezzel jössz, és rád baszom a bejárati ajtót, hogy takarodjál el innen, mert rendőrt hívok, ha nem. Andi nagyon türelmes és jóindulatú volt veled, egészen addig, ameddig már nem bírta tovább.
Esténként gondolom sírva, remegve bújt Chrishez, mert félt tőled, félt, hogy bántani fogod. Chris pedig próbálta megnyugtatni, hogy most már nem tarthat sokáig ez a dolog, most már biztos le fogsz állni a zaklatással. Aztán gondolom támadt egy ötletük, hogy ha kizárnak téged mindenből, ahol hozzájuk tudnál férni, akkor talán eltakarodsz végre az életükből. És így is lett. Magadtól mentél el, megvert kutyaként. Ők pedig el sem tudod képzelni, mennyire megkönnyebbültek...
Aztán elkezdett dőlni a pénz a projektből, így végre a gyerekvállalás is szóba kerülhetett, és most ők egy boldog család, jó anyagi körülmények között. Te pedig egy nincstelen koldus senki vagy, aki egy irodában húzza meg magát. És ez így van jól. Ez így igazságos. Mindenkinek az jut, amit érdemel. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nem fogsz te itt semmi bosszút állni, mert egy csicska senki vagy. Se videó nem lesz, se élőben felkérdezés, se 950 Euró, se késsel torokelvágás, semmi. Szépen lassan bele fogsz őrülni ebbe az Andis témába, aztán bevitetünk az elmegyógyintézetbe, és ennyi. Andi tudni se fog róla, ő szépen, nyugodtan éli majd a kisgyerekkel meg Chrissel a saját kis családi életét.
Erről ennyit, te szar.
Azért, mert átvert téged, és mert nyíltan a képedbe röhögött, hogy mekkora egy életképtelen lúzer szar vagy, aki arra veri magát, hogy sikerül szobát bérelnie, meg hogy nyelviskolába jár... tudod mit? Én harsogva, sikítva röhögtem volna az arcodba, amikor ezzel jössz, és rád baszom a bejárati ajtót, hogy takarodjál el innen, mert rendőrt hívok, ha nem. Andi nagyon türelmes és jóindulatú volt veled, egészen addig, ameddig már nem bírta tovább.
Esténként gondolom sírva, remegve bújt Chrishez, mert félt tőled, félt, hogy bántani fogod. Chris pedig próbálta megnyugtatni, hogy most már nem tarthat sokáig ez a dolog, most már biztos le fogsz állni a zaklatással. Aztán gondolom támadt egy ötletük, hogy ha kizárnak téged mindenből, ahol hozzájuk tudnál férni, akkor talán eltakarodsz végre az életükből. És így is lett. Magadtól mentél el, megvert kutyaként. Ők pedig el sem tudod képzelni, mennyire megkönnyebbültek...
Aztán elkezdett dőlni a pénz a projektből, így végre a gyerekvállalás is szóba kerülhetett, és most ők egy boldog család, jó anyagi körülmények között. Te pedig egy nincstelen koldus senki vagy, aki egy irodában húzza meg magát. És ez így van jól. Ez így igazságos. Mindenkinek az jut, amit érdemel. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nem fogsz te itt semmi bosszút állni, mert egy csicska senki vagy. Se videó nem lesz, se élőben felkérdezés, se 950 Euró, se késsel torokelvágás, semmi. Szépen lassan bele fogsz őrülni ebbe az Andis témába, aztán bevitetünk az elmegyógyintézetbe, és ennyi. Andi tudni se fog róla, ő szépen, nyugodtan éli majd a kisgyerekkel meg Chrissel a saját kis családi életét.
Erről ennyit, te szar.
Dec 05, 2015 01:48:22
Leleplező Lali
Dec 05, 2015 01:49:19
Most jöttem rá, tajgi meg akarja baszni eszmeraldát, azért teper ennyire. Bori látni sem akarja, normális nő kiröhögné, szóval az egyetlen kiút eszmi. Flódnisnál is bepróbálkozott, de a fekete fasz, amit a seggébe kapott, még Kalányos Rómeóénál is vastagabb volt, szóval azt bebukta. A Sajtmester viszont jó alany lenne az elmebetegségekhez, ráadásul talán őt még meg is tudná fűzni, hogy korcs utódait kihordja, hiszen a flúgos nőszemélynek még szerencsére nincs kölyke. Bár egy Endréhez hasonló félszerzet jönne létre nászukból, de tajgi nagyon aggódik, hogy ha az anyja feldobja a pacskert, akkor ki fogja eltartani, ezért szüksége van egy utódra, aki majd minimálbérből tengődve veheti neki a Sárkány söröket.
Dec 05, 2015 01:49:19
Neves jogvésők
Dec 05, 2015 02:07:41
Nick for sale!
Dec 05, 2015 02:07:41
banshee
(
x24)
Dec 05, 2015 08:12:10
x24)
Hogy hordaná ki tajgi utódait, amikor tajgi impó?
Schwezoff David
Dec 05, 2015 09:10:23
Sodi, reggel kilenc van! Reszeg vagy mar, tudocske?
Dec 05, 2015 09:10:23
tudtál haladni????
Dec 05, 2015 09:11:58
A sodi elkezdte már az új pjóbafeladatra való lelki ráhangolódás optimális céldátumára irányuló kutatás előkészületének dokumentálását az excelben? A sodi?
Dec 05, 2015 09:11:58
Kalányos Ramszesz
Dec 05, 2015 09:26:08
Hogy hordaná ki tajgi utódait, amikor tajgi impó?
Nem érted, more. A Róland fogja kihordani az én utódomat XD
Dec 05, 2015 09:26:08
lélektani pont
Dec 05, 2015 09:32:36
A Sodi, tudtál haladni?
Dec 05, 2015 09:32:36
sodika
Dec 05, 2015 09:35:48
Még azt az ügyet is megtaláltam, amiben magyar ügyvédet találtam neki INGYEN. Az ügyvédnő nekem tett szívességet ezzeo. Bazmeg, még a saját büntetőügyemben nem szerzek ügyvédet, de neki szereztem egy szaros fényképe miatt, amit a megkérdezése nélkül használtak fel valahol. Ennyire volt hálátlan ez a picsa.
--
mint megbízott (továbbiakban: megbízott)
között az alábbiak szerint.
Megbízó előadja, hogy tudta és hozzájárulása nélkül az általa készített, az ő tulajdonát képező képek 2013. június 21-én megjelentek a civilkontroll.com oldalon , és később fotomontázs formájában a civilkontroll Facebook-oldalán , melyeket megtett írásbeli felszólítása ellenére sem vettek le.
Ezzel a törvényellenes magatartással a személyhez fűződő jogaimat sértik szellemi alkotásomra kiterjedően. Jogosulatlan a fotóim felhasználása, mert ahhoz csak én rendelkezem felhasználási joggal, másoknak a felhasználáshoz nem adtam felhatalmazást.
Szerzői jogsértést valósít meg a fényképeimnek a civilkontroll.com oldalon történő, valamint a Civilkontroll Facebook-oldalán montázsként való megjelenítése, mert azok szerzői jogi védelem alatt állnak.
A fenti magatartás megvalósítja a szerzői jogaim megsértését, és a jó hírnevemet is sérti (Ptk 78. § (1) bek., 86. § (3) bek. Ptk. 87. § (1) bek.).
Abban az esetben, ha Navratil Attila a felszólítás kézhezvételével egyidejűleg, de legkésőbb az attól számított 24 órán belül nem távolítja el a képeimet, úgy rákényszerít arra, hogy ellene büntető eljárást kezdeményezzek és polgári kártérítési igényt érvényesítsek.
Berlin, 2013. október
Krizsai Andrea
www.civilkontroll.com/magyarorszag-2013-kilakoltatasok-kepekben/
www.facebook.com/342783665741979/photos/pb.342783665741979.-2207520000.1381229253./619213114765698/?type=3&theater
A Facebook-on lévő fűzött kommentárt Kaig Hu Arg néven
---
A meghatalmazást Andi visszaküldte, az ügyvédnő pedig ezután felhívta telefonon Navratil urat, aki törölte Andi jogtalanul felhasznált fényképét.
--
mint megbízott (továbbiakban: megbízott)
között az alábbiak szerint.
Megbízó előadja, hogy tudta és hozzájárulása nélkül az általa készített, az ő tulajdonát képező képek 2013. június 21-én megjelentek a civilkontroll.com oldalon , és később fotomontázs formájában a civilkontroll Facebook-oldalán , melyeket megtett írásbeli felszólítása ellenére sem vettek le.
Ezzel a törvényellenes magatartással a személyhez fűződő jogaimat sértik szellemi alkotásomra kiterjedően. Jogosulatlan a fotóim felhasználása, mert ahhoz csak én rendelkezem felhasználási joggal, másoknak a felhasználáshoz nem adtam felhatalmazást.
Szerzői jogsértést valósít meg a fényképeimnek a civilkontroll.com oldalon történő, valamint a Civilkontroll Facebook-oldalán montázsként való megjelenítése, mert azok szerzői jogi védelem alatt állnak.
A fenti magatartás megvalósítja a szerzői jogaim megsértését, és a jó hírnevemet is sérti (Ptk 78. § (1) bek., 86. § (3) bek. Ptk. 87. § (1) bek.).
Abban az esetben, ha Navratil Attila a felszólítás kézhezvételével egyidejűleg, de legkésőbb az attól számított 24 órán belül nem távolítja el a képeimet, úgy rákényszerít arra, hogy ellene büntető eljárást kezdeményezzek és polgári kártérítési igényt érvényesítsek.
Berlin, 2013. október
Krizsai Andrea
www.civilkontroll.com/magyarorszag-2013-kilakoltatasok-kepekben/
www.facebook.com/342783665741979/photos/pb.342783665741979.-2207520000.1381229253./619213114765698/?type=3&theater
A Facebook-on lévő fűzött kommentárt Kaig Hu Arg néven
---
A meghatalmazást Andi visszaküldte, az ügyvédnő pedig ezután felhívta telefonon Navratil urat, aki törölte Andi jogtalanul felhasznált fényképét.
Dec 05, 2015 09:35:48
sodika
Dec 05, 2015 09:39:52
De még abban is segítettem neki, hogy kiderüljön, hogy bűncselekményt követett-e el, amikor a szobája bérleti szerződését az Ignatio nevű barátja nevében írta alá.
(Andi azzal tervezte megtámadni a csávó birtokvédelmi kérvényét, hogy valójában Ignatio a bérlő, így neki nem is lett volna joga aláírni bármit is.
---
Amennyiben Ignacio nevét írtad alá:
Ha ez a helyzet, annak nincs semmi következménye. A hamisítás csak akkor büntetendő, ha megtévesztési céllal követik el. Ha nő létedre a kidobott gyerek orra előtt írtad alá egy férfi nevét, ezzel nem lehettél képes megtéveszteni őt.
StGB § 267 Urkundenfälschung
(1) Wer zur Täuschung im Rechtsverkehr eine unechte Urkunde herstellt, eine echte Urkunde verfälscht oder eine unechte oder verfälschte Urkunde gebraucht, wird mit Freiheitsstrafe bis zu fünf Jahren oder mit Geldstrafe bestraft.
(kiemelés tőlem)
Amennyiben úgy tájékoztattad a gyereket, hogy nyilatkozhatsz Ignacio nevében:
• A téves tájékoztatással nem követsz el bűncselekményt.
• Ingacionak nem keletkezik kötelezettsége pusztán attól, hogy Te valamit állítottál róla. Továbbra is nyilatkozhat úgy, hogy ő nem járult hozzá harmadik fél befogadásához
(BGB § 553 ).
• Persze elméletileg lehetséges, hogy veled szemben majd (polgári perrel) kártérítési igényt támaszt a kidobott gyerek, de amíg nem tesz ilyet, ezen felesleges törni a fejedet.
Kényszerítés
Fontos, hogy erőszakkal vagy fenyegetéssel történjen, különben nem valósul meg.
StGB § 240 Nötigung
(1) Wer einen Menschen rechtswidrig mit Gewalt oder durch Drohung mit einem empfindlichen Übel zu einer Handlung, Duldung oder Unterlassung nötigt, wird mit Freiheitsstrafe bis zu drei Jahren oder mit Geldstrafe bestraft.
(kiemelés tőlem)
Erőszak alatt a joggyakorlat szerint valódi erőszakot kell érteni. Ilyesmit Te nem követtél el.
A zár lecserélése fizikai akadályt képezett a gyereknek, és egy ideig létezett olyan jogértelmezés is, ami például fizikai akadály emelését is erőszaknak minősítette, de az ilyen kiterjesztett értelmezés végül kikerült a joggyakorlatból, mert a Szövetségi Alkotmánybíróság (Bundesverfassungsgericht) szerint sérti a jogszerűség elvét (das Gesetzlichkeitsprinzip), ezért alkotmányellenesnek nyilvánította.
(Andi azzal tervezte megtámadni a csávó birtokvédelmi kérvényét, hogy valójában Ignatio a bérlő, így neki nem is lett volna joga aláírni bármit is.
---
Ha ez a helyzet, annak nincs semmi következménye. A hamisítás csak akkor büntetendő, ha megtévesztési céllal követik el. Ha nő létedre a kidobott gyerek orra előtt írtad alá egy férfi nevét, ezzel nem lehettél képes megtéveszteni őt.
(1) Wer zur Täuschung im Rechtsverkehr eine unechte Urkunde herstellt, eine echte Urkunde verfälscht oder eine unechte oder verfälschte Urkunde gebraucht, wird mit Freiheitsstrafe bis zu fünf Jahren oder mit Geldstrafe bestraft.
(kiemelés tőlem)
• Ingacionak nem keletkezik kötelezettsége pusztán attól, hogy Te valamit állítottál róla. Továbbra is nyilatkozhat úgy, hogy ő nem járult hozzá harmadik fél befogadásához
(BGB § 553 ).
• Persze elméletileg lehetséges, hogy veled szemben majd (polgári perrel) kártérítési igényt támaszt a kidobott gyerek, de amíg nem tesz ilyet, ezen felesleges törni a fejedet.
Kényszerítés
StGB § 240 Nötigung
(1) Wer einen Menschen rechtswidrig mit Gewalt oder durch Drohung mit einem empfindlichen Übel zu einer Handlung, Duldung oder Unterlassung nötigt, wird mit Freiheitsstrafe bis zu drei Jahren oder mit Geldstrafe bestraft.
(kiemelés tőlem)
Erőszak alatt a joggyakorlat szerint valódi erőszakot kell érteni. Ilyesmit Te nem követtél el.
A zár lecserélése fizikai akadályt képezett a gyereknek, és egy ideig létezett olyan jogértelmezés is, ami például fizikai akadály emelését is erőszaknak minősítette, de az ilyen kiterjesztett értelmezés végül kikerült a joggyakorlatból, mert a Szövetségi Alkotmánybíróság (Bundesverfassungsgericht) szerint sérti a jogszerűség elvét (das Gesetzlichkeitsprinzip), ezért alkotmányellenesnek nyilvánította.
Dec 05, 2015 09:39:52
sodika
Dec 05, 2015 09:40:31
Ha Ignacio-t nem tanúként idézik (pl. az aláírása hitelessége miatt), hanem egyszerű peres félként:
Akkor – a nagy távolságra tekintettel – eltekinthet a bíróság a személyes meghallgatásától.
ZPO § 141 Anordnung des persönlichen Erscheinens
(1) Das Gericht soll das persönliche Erscheinen beider Parteien anordnen, wenn dies zur Aufklärung des Sachverhalts geboten erscheint. Ist einer Partei wegen großer Entfernung oder aus sonstigem wichtigen Grund die persönliche Wahrnehmung des Termins nicht zuzumuten, so sieht das Gericht von der Anordnung ihres Erscheinens ab.
Forrás:
www.gesetze-im-internet.de/zpo/__141.html
SoDI
Akkor – a nagy távolságra tekintettel – eltekinthet a bíróság a személyes meghallgatásától.
ZPO § 141 Anordnung des persönlichen Erscheinens
(1) Das Gericht soll das persönliche Erscheinen beider Parteien anordnen, wenn dies zur Aufklärung des Sachverhalts geboten erscheint. Ist einer Partei wegen großer Entfernung oder aus sonstigem wichtigen Grund die persönliche Wahrnehmung des Termins nicht zuzumuten, so sieht das Gericht von der Anordnung ihres Erscheinens ab.
Forrás:
www.gesetze-im-internet.de/zpo/__141.html
SoDI
Dec 05, 2015 09:40:31
sodika
Dec 05, 2015 09:41:58
Meg hogy felléphet-e az albérlő yerek ellen jogilag, aki a saját lakásában kiabálta az arcába az Andinak, hogy egy kurva.
Ha Ignacio nem jelenik meg a bíróság idézésére
Rendbírsággal sújthatják, de akár le is csukhatják.
ZPO § 380 Folgen des Ausbleibens des Zeugen
(1) Einem ordnungsgemäß geladenen Zeugen, der nicht erscheint, werden, ohne dass es eines Antrages bedarf, die durch das Ausbleiben verursachten Kosten auferlegt. Zugleich wird gegen ihn ein Ordnungsgeld und für den Fall, dass dieses nicht beigetrieben werden kann, Ordnungshaft festgesetzt.
Az Ordnungshaft ugyanis szabadságtól megfosztást jelent a gyakorlatban.
Ordnungshaft ist eine im Falle der genannten Verstöße angedrohte Freiheitsentziehung.
Ez minden egyes alkalommal külön-külön elrendelhető, de van felső határa.
250.000 Euró, illetve két év (ZPO § 890 ).
Mivel büntethető a kiabáló gyerek?
Sajnos a német jogban nem létezik az általános „garázdaság” tényállása (amikor valaki kirívóan közösségellenes magatartást tanúsít, és ez másokban riadalmat kelt), kizárólag verekedések esetén.
Ennek hiányában becsületsértésért ítélhető el a gyerek.
StGB § 185 Beleidigung
Die Beleidigung wird mit Freiheitsstrafe bis zu einem Jahr oder mit Geldstrafe und, wenn die Beleidigung mittels einer Tätlichkeit begangen wird, mit Freiheitsstrafe bis zu zwei Jahren oder mit Geldstrafe bestraft.
Arra, hogy miket mondott neked, a barátnőd lehet a tanú. Fontos, hogy a hangos beszéd nem elég, sértegetés kell hozzá.
Egy elhangzott mondat akkor számít sértegetésnek, ha személyeddel szembeni negatív értékítélet (Werturteils ).
Ha Ignacio nem jelenik meg a bíróság idézésére
Rendbírsággal sújthatják, de akár le is csukhatják.
ZPO § 380 Folgen des Ausbleibens des Zeugen
(1) Einem ordnungsgemäß geladenen Zeugen, der nicht erscheint, werden, ohne dass es eines Antrages bedarf, die durch das Ausbleiben verursachten Kosten auferlegt. Zugleich wird gegen ihn ein Ordnungsgeld und für den Fall, dass dieses nicht beigetrieben werden kann, Ordnungshaft festgesetzt.
Az Ordnungshaft ugyanis szabadságtól megfosztást jelent a gyakorlatban.
Ordnungshaft ist eine im Falle der genannten Verstöße angedrohte Freiheitsentziehung.
Ez minden egyes alkalommal külön-külön elrendelhető, de van felső határa.
250.000 Euró, illetve két év (ZPO § 890 ).
Mivel büntethető a kiabáló gyerek?
Sajnos a német jogban nem létezik az általános „garázdaság” tényállása (amikor valaki kirívóan közösségellenes magatartást tanúsít, és ez másokban riadalmat kelt), kizárólag verekedések esetén.
Ennek hiányában becsületsértésért ítélhető el a gyerek.
StGB § 185 Beleidigung
Die Beleidigung wird mit Freiheitsstrafe bis zu einem Jahr oder mit Geldstrafe und, wenn die Beleidigung mittels einer Tätlichkeit begangen wird, mit Freiheitsstrafe bis zu zwei Jahren oder mit Geldstrafe bestraft.
Arra, hogy miket mondott neked, a barátnőd lehet a tanú. Fontos, hogy a hangos beszéd nem elég, sértegetés kell hozzá.
Egy elhangzott mondat akkor számít sértegetésnek, ha személyeddel szembeni negatív értékítélet (Werturteils ).
Dec 05, 2015 09:41:58
sodika
Dec 05, 2015 09:42:39
Bérleti szerződés felmondása
A felmondást mindenképp írásba kell foglalni.
BGB § 568 Form und Inhalt der Kündigung
(1) Die Kündigung des Mietverhältnisses bedarf der schriftlichen Form.
Hogy ebben milyen rendkívüli okokat lehet megjelölni, azt múlt héten tisztáztuk.
Ahhoz, hogy bérlőként harmadik felet fogadj be, szükséges lehet a tulajdonos engedélye.
BGB § 553 Gestattung der Gebrauchsüberlassung an Dritte
(1) Entsteht für den Mieter nach Abschluss des Mietvertrags ein berechtigtes Interesse, einen Teil des Wohnraums einem Dritten zum Gebrauch zu überlassen, so kann er von dem Vermieter die Erlaubnis hierzu verlangen. (…)
Ignacio tehát valóban hivatkozat arra, hogy tőle ilyen engedélyt nem kért senki.
SoDI
A felmondást mindenképp írásba kell foglalni.
BGB § 568 Form und Inhalt der Kündigung
(1) Die Kündigung des Mietverhältnisses bedarf der schriftlichen Form.
Hogy ebben milyen rendkívüli okokat lehet megjelölni, azt múlt héten tisztáztuk.
Ahhoz, hogy bérlőként harmadik felet fogadj be, szükséges lehet a tulajdonos engedélye.
BGB § 553 Gestattung der Gebrauchsüberlassung an Dritte
(1) Entsteht für den Mieter nach Abschluss des Mietvertrags ein berechtigtes Interesse, einen Teil des Wohnraums einem Dritten zum Gebrauch zu überlassen, so kann er von dem Vermieter die Erlaubnis hierzu verlangen. (…)
Ignacio tehát valóban hivatkozat arra, hogy tőle ilyen engedélyt nem kért senki.
SoDI
Dec 05, 2015 09:42:39
sodika
Dec 05, 2015 09:43:41
Meg hogy milyen indokkal mondhatja fel az elbérlője jogviszonyát úgy egyébként.
Előjáróban
Perrendtartásról és polgári törvénykönyvről van szó. A nevük megtévesztő lehet, de ezek nem csak peres eljárásokat szabályoznak, hanem azokat megelőző állapotokat is (mint amilyen pl. jelen ügy is).
Einstweilige Verfügung
Ideiglenes intézkedéssel Te is kérheted az ő kirámolását, ha a törvénytelen tevékenysége testi épséget veszélyeztetett.
Zivilprozessordnung , Polgári Perrendtartás (továbbiakban: ZPO)
ZPO § 940a Räumung von Wohnraum
(1) Die Räumung von Wohnraum darf durch einstweilige Verfügung nur wegen verbotener Eigenmacht oder bei einer konkreten Gefahr für Leib oder Leben angeordnet werden.
Außerordentliche fristlose Kündigung aus wichtigem Grund
Rendkívüli felmondás akkor van, ha a körülményekre tekintettel nem várható el a felektől, hogy megvárják a szerződés vagy a felmondási idő végét.
Bürgerliches Gezetzbuch , Polgári Törvénykönyv (továbbiakban: BGB)
BGB § 543 Außerordentliche fristlose Kündigung aus wichtigem Grund
(1) Jede Vertragspartei kann das Mietverhältnis aus wichtigem Grund außerordentlich fristlos kündigen. Ein wichtiger Grund liegt vor, wenn dem Kündigenden unter Berücksichtigung aller Umstände des Einzelfalls, insbesondere eines Verschuldens der Vertragsparteien, und unter Abwägung der beiderseitigen Interessen die Fortsetzung des Mietverhältnisses bis zum Ablauf der Kündigungsfrist oder bis zur sonstigen Beendigung des Mietverhältnisses nicht zugemutet werden kann.
Ilyen konkrét ok, ha valaki viselkedésével zavarja a ház nyugalmát.
BGB § 569 Außerordentliche fristlose Kündigung aus wichtigem Grund
(2) Ein wichtiger Grund im Sinne des § 543 Abs. 1 liegt ferner vor, wenn eine Vertragspartei den Hausfrieden nachhaltig stört, so dass dem Kündigenden unter Berücksichtigung aller Umstände des Einzelfalls, insbesondere eines Verschuldens der Vertragsparteien, und unter Abwägung der beiderseitigen Interessen die Fortsetzung des Mietverhältnisses bis zum Ablauf der Kündigungsfrist oder bis zur sonstigen Beendigung des Mietverhältnisses nicht zugemutet werden kann.
Előjáróban
Perrendtartásról és polgári törvénykönyvről van szó. A nevük megtévesztő lehet, de ezek nem csak peres eljárásokat szabályoznak, hanem azokat megelőző állapotokat is (mint amilyen pl. jelen ügy is).
Einstweilige Verfügung
Ideiglenes intézkedéssel Te is kérheted az ő kirámolását, ha a törvénytelen tevékenysége testi épséget veszélyeztetett.
Zivilprozessordnung , Polgári Perrendtartás (továbbiakban: ZPO)
ZPO § 940a Räumung von Wohnraum
(1) Die Räumung von Wohnraum darf durch einstweilige Verfügung nur wegen verbotener Eigenmacht oder bei einer konkreten Gefahr für Leib oder Leben angeordnet werden.
Außerordentliche fristlose Kündigung aus wichtigem Grund
Rendkívüli felmondás akkor van, ha a körülményekre tekintettel nem várható el a felektől, hogy megvárják a szerződés vagy a felmondási idő végét.
Bürgerliches Gezetzbuch , Polgári Törvénykönyv (továbbiakban: BGB)
BGB § 543 Außerordentliche fristlose Kündigung aus wichtigem Grund
(1) Jede Vertragspartei kann das Mietverhältnis aus wichtigem Grund außerordentlich fristlos kündigen. Ein wichtiger Grund liegt vor, wenn dem Kündigenden unter Berücksichtigung aller Umstände des Einzelfalls, insbesondere eines Verschuldens der Vertragsparteien, und unter Abwägung der beiderseitigen Interessen die Fortsetzung des Mietverhältnisses bis zum Ablauf der Kündigungsfrist oder bis zur sonstigen Beendigung des Mietverhältnisses nicht zugemutet werden kann.
Ilyen konkrét ok, ha valaki viselkedésével zavarja a ház nyugalmát.
BGB § 569 Außerordentliche fristlose Kündigung aus wichtigem Grund
(2) Ein wichtiger Grund im Sinne des § 543 Abs. 1 liegt ferner vor, wenn eine Vertragspartei den Hausfrieden nachhaltig stört, so dass dem Kündigenden unter Berücksichtigung aller Umstände des Einzelfalls, insbesondere eines Verschuldens der Vertragsparteien, und unter Abwägung der beiderseitigen Interessen die Fortsetzung des Mietverhältnisses bis zum Ablauf der Kündigungsfrist oder bis zur sonstigen Beendigung des Mietverhältnisses nicht zugemutet werden kann.
Dec 05, 2015 09:43:41
Schwezoff David
Dec 05, 2015 09:45:34
Roham van, mindenki fusson, amerre lat!
Dec 05, 2015 09:45:34
sodika
Dec 05, 2015 09:46:58
És akkor a garázdasági ügyéről, amikor a szokásos, társadalomképtelen viselkedése miatt állt bíróság elé, még nem is beszéltem, pedig abból is megvan minden iratom.
De azt majd legkötelebb.
Na meló, csá.
De azt majd legkötelebb.
Na meló, csá.
Dec 05, 2015 09:46:58
kézműves cigánytej
Dec 05, 2015 09:49:49
**ásít**
Figyeljél már recskás, ez a sok jogi sodiskodás kibaszott unalmas. Bár nem nyilatkozhatok a moderátrollok nevében, de sztem a mivel a pròbafeladat óta a sodi nem ír ide, simán ki leszel baszva karácsonykor a shaját fórumodról megint
Figyeljél már recskás, ez a sok jogi sodiskodás kibaszott unalmas. Bár nem nyilatkozhatok a moderátrollok nevében, de sztem a mivel a pròbafeladat óta a sodi nem ír ide, simán ki leszel baszva karácsonykor a shaját fórumodról megint
Dec 05, 2015 09:49:49
sodika
Dec 05, 2015 09:50:21
megyek vissza tanulni, mert a sodi vagyok
gecikurva
csá
gecikurva
csá
Dec 05, 2015 09:50:21
jiddise máme
(
x11)
Dec 05, 2015 09:54:57
x11)
gecikurva
csá
gecikurva
csá
a sodinak már megint nem a tanayagon jár az esze, a sodinak
Fekete Bikapata
Dec 05, 2015 09:55:48
Non-stop be vagy baszva, te fasz?
Dec 05, 2015 09:55:48
-
Dec 05, 2015 10:00:51
keci, még csak most ébredtem, de ez komoly, hogy a bejlini ütyféd úr tényleg megpróbálkozott szakérteni a német jogot?
kész bazdmeg, ez megint egy új csúcs, olyan nyelven jogászkodni amit nem is ért az ember, szakadok :DDD
kész bazdmeg, ez megint egy új csúcs, olyan nyelven jogászkodni amit nem is ért az ember, szakadok :DDD
Dec 05, 2015 10:00:51
kézműves cigánytej
Dec 05, 2015 10:02:53
Btw az egyetlen normális jogi nyelvezettel írt szöveg az elején az ugyvédnő levele, amit viszont bármelyikünk megirat szivességből akármikor, néhány festésmázoláshoz értő troll maga is tud ilyet írni. A rohamod többi része a szokásos csillámpónis zugügyvéd szarakodás, hogy megjoslod mit miért minek talál a hatóság szerinted. Alapul mindez kiragadott önkényesen értelmezett jogszabály szöveg részleteken, ez is pont olyan autista zavaros logika, mint ahogy programozol. Csak kis részek férnek a fejedbe egyszerre ,ezért mindent diribdarabokbol akarsz jogilag is levezetni, de ez nem így megy a valóságban.
Dec 05, 2015 10:02:53
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 05, 2015 10:06:45
x9)
Szombat reggel felkeltél és már Andi-andi-andi?
Nem monomániás asodi, dehogy. Monomániás. Asodi.
Nem monomániás asodi, dehogy. Monomániás. Asodi.
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 05, 2015 10:17:52
x9)
Asodi lemondta a megrendelőket, mert tanul. Asodi.
Farkas Endre Kiss megosztott egy hivatkozást.
47 perce
51 perce
53 perce · Budapest
2 órája
Tetszik · 1 órája
Farkas Endre Kiss megosztotta Pozsonyi Ádám bejegyzését.
2 órája
2 órája
47 perce
51 perce
53 perce · Budapest
2 órája
Tetszik · 1 órája
Farkas Endre Kiss megosztotta Pozsonyi Ádám bejegyzését.
2 órája
2 órája
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 05, 2015 10:18:56
x16)
Non-stop be vagy baszva, te fasz?
Schwezoff David
Dec 05, 2015 10:21:47
Dec 05, 2015 10:21:47
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 05, 2015 10:58:08
Nem értek egyet. Szerintem csak egyszerűen egyre jobban parázik a német próbamelók miatt (az utazást se tudja megszervezni), és a félelmei elől az andizásba menekül.
Dec 05, 2015 10:58:08
bejlinyi ütyféd
Dec 05, 2015 11:03:28
Komolyan, ezek a tudomány legszórakoztatóbb epizdójai, amikor a gyagyás sztárügyvédet játszik. Istenem, ha ki tudna provokálni maga ellen egy német pert, az csodálatos lenne.
Dec 05, 2015 11:03:28
Schwezoff David
Dec 05, 2015 11:24:42
Esetleg pont Nurnbergben...!
Dec 05, 2015 11:24:42
potenciagondok
Dec 05, 2015 11:41:24
Most rendeltem kamagra pezsgőtablettát a hölgy mikor szeretne gyereket?
Dec 05, 2015 11:41:24
kripli figyelő
Dec 05, 2015 11:42:29
Haladtál a Gaudis videóval,Recskaboy?Elveszted az ütyféd urat ha megszopatod megint.
Dec 05, 2015 11:42:29
son of divine israel
Dec 05, 2015 11:46:28
Es mi van a debreceni ciganykurvaval, akinek budos volt a londoni barna arabfasz? Volt mar evadzaro, vagy elkaszaltak azt a kepzeletbeli spinoffot a gyogyszerek?
Dec 05, 2015 11:46:28
son of divine israel
Dec 05, 2015 11:49:08
Bortontoltelek novero retardalt, ezt neked talaltam: intimsziget.hu/hogyan_elvezd_az_anal_szexet__utmutato_kezdoknek_107
Ha korbenezel az oldalon, biztos talalsz a magadfajta szetkurt segglyuku haladoknak szolo utmutatot is! Jo szorakozast a bortonben!
Ha korbenezel az oldalon, biztos talalsz a magadfajta szetkurt segglyuku haladoknak szolo utmutatot is! Jo szorakozast a bortonben!
Dec 05, 2015 11:49:08
son of divine israel
Dec 05, 2015 11:51:42
Varod mar a ciganyfaszt? Nem fersz a borodbe, hogy megvard a bevonulast, az utcarol szeretned elvitetni magad? Szetkurt seggu kis roland, bortontoltelek buzerans, aki meg kocsognek se volt jo, es a rabtarsai atvitettek az imeibe
Dec 05, 2015 11:51:42
son of divine israel
Dec 05, 2015 11:53:06
Ugye az a bajod, hogy itt a valovilagban csak a nokkel kemenykedo munkanelkuli, mamahotellako proli CSICSKA vagy, ellenben a bortonben legalabb valaszthatod azt hogy KOCSOG leszel?
Dec 05, 2015 11:53:06
balfaszok
Dec 05, 2015 11:53:07
ha bármi bajom esik odabent(nemi erőszak, erpőszak) és élve kijövök első dolgom az ölés lesz és a bosszú na csákánydoroszló,
Dec 05, 2015 11:53:07
balfaszok
Dec 05, 2015 11:54:28
a világban az igazságot helyre kell állítani, ha emiatt majd ölnöm kell akkor ölök, csak azonos arányú megtorlást vagyok hajlandó elfogadni, azon pedig már túl vagyunk, tehát szétbaszom a pofátokat
Dec 05, 2015 11:54:28
-
Dec 05, 2015 11:55:25
tajgiban talán nagyobb törést okoztunk mint sodiban. asodit is börtönbe kéne küldetni, ha ez ilyen hatással van a retardokra
Dec 05, 2015 11:55:25
son of divine israel
Dec 05, 2015 11:55:29
Oles persze, megint lesutott szemmel kullogsz majd a zarka sarkaba, amig egyedul maradsz es megpróbálod kinyirni magad? Sikerulhetne mar te utolso takony luzer. Neked mar nincs jovod, jelened a multad meg szegyenteljes. Innen az utad mar csak haromfele vezet: Borton, imei vagy ugy felhergeled valamelyik trollt, hogy csepel egyik eldugott reszen leszel elasva mint egy kutya. Igaz tajgikutya? Hopp:)
Dec 05, 2015 11:55:29
cipő talp nézegető
Dec 05, 2015 11:55:59
* kormos a seggepartja a sok análtól *
Dec 05, 2015 11:55:59
-
Dec 05, 2015 11:57:16
a világban az igazságot helyre kell állítani, ha emiatt majd ölnöm kell akkor ölök, csak azonos arányú megtorlást vagyok hajlandó elfogadni, azon pedig már túl vagyunk, tehát szétbaszom a pofátokat
ugyan már, gyáva szar vagy tajgi, cipőnézegetésbe meg még senki sem halt bele :^)
Dec 05, 2015 11:57:16
son of divine israel
Dec 05, 2015 11:57:41
Ugye akkor tanultal meg igy vergodni, amikor ketten lefogtak a cellaban amig a nagy ciganyfasz melyre hatolt beled? Jo erzes volt utana 3 szaros ciganyfaszt szopni? Hany napig is birtad, amig vegul elmegyogyintezetbe vittek a hozzad hasonlo, hibbant elmebetegek koze?
Dec 05, 2015 11:57:41
ALTAJGI
Dec 05, 2015 11:59:49
IGAZ HOGY SZETKURTAK A SEGGEM A BORTONBEN A CIGANYOK, AZ IMEIBEN AZ APOLOK! DE CSAK AZERT NEM OLOM MEG MAGAM, MERT A BOSSZU ELTET, NAPONTA 3X MEGNEZEM A RAMBOT, ES AMIKOR FELKELEK 1ORAN KERESZTUL ISMETELGETEM, HOGY "TE EGY KIGYURT ALLAT VAGY, NE CSAK A CIPOJUKET NEZD!"
Dec 05, 2015 11:59:49
Stréber troll
Dec 05, 2015 12:05:13
Broni prof tán baszott az éjszaka?
Az őszfasz sittes handabandája össze sem mérhető a konz-ker filozófiai elemzésekkel már elnézést.
Tisztelettel kérem a profot, hogy ne a bokorszarót küldje helyettesíteni az éjszakai-kora reggeli előadásokra, mert leépül az egész félévben megszerzett felbecsülhetetlen tudás és így félév közeledtével ezt nem engedhetjük meg.
Az őszfasz sittes handabandája össze sem mérhető a konz-ker filozófiai elemzésekkel már elnézést.
Tisztelettel kérem a profot, hogy ne a bokorszarót küldje helyettesíteni az éjszakai-kora reggeli előadásokra, mert leépül az egész félévben megszerzett felbecsülhetetlen tudás és így félév közeledtével ezt nem engedhetjük meg.
Dec 05, 2015 12:05:13
son of divine israel
Dec 05, 2015 12:06:54
ha cigányok szétkurták volna a seggem, akkor a sértett már összevissza lett volna rugdosva, addig örüljön itt mindenki amig nem esik bántódásom
itt mindenki azert drukkol, hogy old mar meg vegre magad :) egy utolso munkanelkuli pondro vagy :) nem volt korabban olyan evszazad a fold torteneteben,.ahol a hozzad hasonlo bunozo, munkanelkuli fergek jussa nem a halal volt! A vilag masik felen ma is a disznok elott vegezned vagy munkataborban, senkinek nincs rad szuksege te fereg! A sajat anyadon eloskodsz es idegileg teszed tonkre a hasznavehetetlen bunozo letezeseddel. Az az egy szerencsed van, hogy a XX. szazad vegi europaba szulettel, es a tisztesseges emberek(trollok es egyeb nem retardaltak) kegyelmebol eletben maradhatsz. Adj halat ezert az egnek! Dec 05, 2015 12:06:54
sportrolló
Dec 05, 2015 12:17:14
nézz szembe a tényekkel, proliroli. egy mélynövésű, elzsírosodott negyvenes alkoholista vagy, egy antisportember, aki még a focihoz is tehetségtelen. mit akarsz te a vegán pizza-kóla diétáddal? boxban esélyed se lenne, de álmodozzál csak, te szánalmas, vén hülyegyerek.
Dec 05, 2015 12:17:14
sodika
Dec 05, 2015 12:20:38
Ma végre van időm tanulni.
Menni fog ez, talán még fel is vesznek.
Dec 05, 2015 12:20:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 05, 2015 12:23:19
x38)
A HR-eseknek elküldted a levelet? Már másfél hete várják, Hahó!
tudtál haladni???!!!
Dec 05, 2015 12:33:25
eddig hogyhogy nem volt? Dec 05, 2015 12:33:25
Zsery
Dec 05, 2015 12:35:09
gecikurva
csá
gecikurva
csá
Hahó!
Dec 05, 2015 12:35:09
Laci
Dec 05, 2015 12:39:19
Most kivételesen a drogügyeid miatt mész sittre, arról meg nem a trollok tehetnek,hogy kábszert árulsz, hahó!
Dec 05, 2015 12:39:19
sodika
Dec 05, 2015 12:40:03
Hahó!
Hahó!
Ha megkapom a német melót karácsony előtt, kapsz tőlem jogtiszta After Effects-et, vazz. :D
Dec 05, 2015 12:40:03
Zsery
Dec 05, 2015 12:42:52
1: De nem kapod meg
2: van legális Adobe CC előfizetésem
3: télapós műsort ígértél, úgyhogy télapós műsor lesz.
Dec 05, 2015 12:42:52
sodika
Dec 05, 2015 12:44:22
A SoDI épp készül ki.
Mármint nem idegileg, hanem kifele.
A télapó még esélyes, alszik rá egyet a SoDI.
Dec 05, 2015 12:44:22
veranyádat
Dec 05, 2015 12:47:18
itt nem te diktálod a feltételeket, adósgeci. Holnapig fizetsz.
Most.
Dec 05, 2015 12:47:18
evidenciák
Dec 05, 2015 12:49:19
A SoDI épp készül ki.
Gyagyás, a hitelezőidet kurvára nem érdeklik a problémáid.
33 éves vagy, oldd meg.
Dec 05, 2015 12:49:19
töppedt buzigolyók
Dec 05, 2015 12:50:52
én 46 évesen kötött izomzattal rendelkezem, mellbőségem az erős hát és mellizomzat miatt is 120 cm felett van, 178 cm magas vagyok és 87 kiló csak izomban 10 kilot szedtem fel amióta kijöttem a sittről, egy ilyen tótaw féle ügynök kücsüg egy pofontól az összes fogát benyelné, tehát szemtelenkedj szarevő szarlepedék és burzsjfosadék :)
Fordítás: egy pókhasú ex-sittes vagyok, akinek rojtosra kúrták a seggét, és a csípője szélesebb, mint a válla. Ráadásul vissza kell mennem a böribe hamarosan, ahol megint meg fogják baszni a seggem a cellatársak. Ha gyúrtam volna, ez nem történne meg, de én inkább sárkány sört vedeltem, és a trollfórumon minuszoltam a kommenteket a kisszobából.
Dec 05, 2015 12:50:52
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 05, 2015 12:54:53
x4)
De még abban is segítettem neki, hogy kiderüljön, hogy bűncselekményt követett-e el, amikor a szobája bérleti szerződését az Ignatio nevű barátja nevében írta alá.
---
(kiemelés tőlem)
(BGB § 553 ).
Kényszerítés
StGB § 240 Nötigung
(kiemelés tőlem)
---
(kiemelés tőlem)
(BGB § 553 ).
Kényszerítés
StGB § 240 Nötigung
(kiemelés tőlem)
Te idióta állat. Ilyenkor volt az az ábrándozásod, hogy berlini ügyvéd leszel juszt is? Te féleszű...
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 05, 2015 12:57:35
x4)
Amúgy tudtál haladni, Sodi?
IsmeretlenJoAkaro
Dec 05, 2015 13:04:20
Gyakran megtortenik? Vera neni bepelusozik ejszakara?
Dec 05, 2015 13:04:20
Fekete Bikapata
Dec 05, 2015 13:10:05
2015. február
Sodi bejegyzése a facebook-on: ,,Senki ne hozza elő Andit!''
2015. december
Angyi, Angyi, Angyi, mindegy...
* ásít *
Sodi bejegyzése a facebook-on: ,,Senki ne hozza elő Andit!''
2015. december
Angyi, Angyi, Angyi, mindegy...
* ásít *
Dec 05, 2015 13:10:05
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 05, 2015 13:13:02
x9)
Púp, amúgy ha ennyire ment a német, hogy jogi tanácsokat osztogattál, miért kellettek a szókártyák, a nyelvsulin miért volt gondod a rendhagyó igékkel, miért kellett négy nyelvtanár és több millió forint egy önéletrajz megírásához?
sodika
Dec 05, 2015 13:13:27
Amúgy tudtál haladni, Sodi?
Na meló, csá.
Dec 05, 2015 13:13:27
veranyádat
Dec 05, 2015 13:16:47
Na meló, csá.
írd meg neki, hogy már nem áll, max. csak félmerev. Kreatív az ügyfél, mert ezúttal azt kérdezi, "hogy áll" a projekt.
Na meló, csá.
Dec 05, 2015 13:16:47
Fiat Multipla
Dec 05, 2015 13:28:51
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Küldd el neki a Fapoleont demonstrációként.
Dec 05, 2015 13:28:51
jiddise máme
(
x11)
Dec 05, 2015 13:30:44
x11)
a Sodi mikor tervezi megcsinálni a HackerRank tesztet?
sodika
Dec 05, 2015 13:41:06
a Sodi mikor tervezi megcsinálni a HackerRank tesztet?
a sodi holnap
ma tanul a sodi
meg gyakorol a sodi
Dec 05, 2015 13:41:06
jiddise máme
(
x11)
Dec 05, 2015 13:47:57
x11)
a sodi holnap
ma tanul a sodi
meg gyakorol a sodi
ma tanul a sodi
meg gyakorol a sodi
aztán majd itt fog rinyálni a sodi, hogy nem tudja megoldani, mert nem találja az apply gombot, a sodi
Érdeklődő
Dec 05, 2015 13:48:17
a sodi holnap
ma tanul a sodi
meg gyakorol a sodi
ma tanul a sodi
meg gyakorol a sodi
Buzi a sodi.
Dec 05, 2015 13:48:17
töppedt buzigolyók
Dec 05, 2015 13:54:42
a sodi holnap
ma tanul a sodi
meg gyakorol a sodi
ma tanul a sodi
meg gyakorol a sodi
Újra és újra fel kell tenni a kérdést: ugye senki nincs olyan köztünk, aki bedőlne ennek a mesének? Nincs az az isten, hogy egy aktívan állást kereső ember így halogassa a próbafeladatokat, és a főnökurak mégis visszahívják, és behívják következő körre. Olyan kvalitásokkal, mint amilyenek a recskásnak vannak, ez nem létezik. Ez még mesének is gyenge.
Én nem kétlem, hogy lesz külföldi melócsá, de az nem próbameló lesz, hanem Vera néni valamilyen módon kiközvetíti a recskást külföldre. Gondolom vannak kint üzleti kapcsolatai/ismerősei, és meghirdette közöttük, hogy van egy "tehetséges" programozó, aki kvázi ingyen megcsinál dolgokat, csak szállást kell neki adni meg kaját, esetleg fizetni az utat oda-vissza. Osztanak-szoroznak, és ha ez így olcsóbb, mint egy helyi (szakember) programozó fizetése, akkor hívják a rejszmanfrédot. Így lesz egyhetes próbamelócsá Észak-Németországban meg Dél-Németországban.
Mert minden más hiteltelen.
-A recskás késik a próbafeladatokkal
-mégis visszahívják
-ő mondja meg, mikor tud menni próbafeladatra (lásd még: "összehangolom a próbamunkákat"), nem a cég.
-sehonnan sem utasították el kerek perec, mindenütt pozitívak a visszajelzések. Még ott is, ahol rátette a telefont a HR-esre. Még ott is, ahol 45.000 EUR-t ad meg fizetési igénynek.
-mindeközben hintelget, hogy "egyszerűbb" munkakörökre is pályázik.
Dec 05, 2015 13:54:42
jiddise máme
(
x11)
Dec 05, 2015 13:57:27
x11)
az mondjuk még elvileg belefér, hogy egyeztetnek, hogy mikor menjen ki próbamelóra - ami büdös, az maga a próbameló, mert nem egy burkoló, hogy sk látniuk kelljen, hogyan bassza fel a csempét a falra
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 05, 2015 13:57:32
x4)
a sodi holnap
ma tanul a sodi
meg gyakorol a sodi
ma tanul a sodi
meg gyakorol a sodi
Miért beszélsz magadról E/3-ban? Skizofrén vagy?
töppedt buzigolyók
Dec 05, 2015 14:00:40
az mondjuk még elvileg belefér, hogy egyeztetnek, hogy mikor menjen ki próbamelóra - ami büdös, az maga a próbameló, mert nem egy burkoló, hogy sk látniuk kelljen, hogyan bassza fel a csempét a falra
Ok, igazad van. De egy hétre? Egy programozót? Amikor le lehet tesztelni 15-20 perc alatt akár pár egyszerű kérdéssel Skype-on?
Dec 05, 2015 14:00:40
sodika
Dec 05, 2015 14:10:57
Nyilván az a koncepció, hogy egy-két óráig bármit elszínészkedsz, de egy hét alatt minden kiderül a személyiségedről, ha reggeltől estig a körükben dolgozol.
Dec 05, 2015 14:10:57
sodika
Dec 05, 2015 14:12:21
Abszolút megértem.
Egyébként ezért tanulok most orrba-szájba.
Marha nagy esély.
Egyébként ezért tanulok most orrba-szájba.
Marha nagy esély.
Dec 05, 2015 14:12:21
jiddise máme
(
x11)
Dec 05, 2015 14:15:39
x11)
Nyilván az a koncepció, hogy egy-két óráig bármit elszínészkedsz, de egy hét alatt minden kiderül a személyiségedről, ha reggeltől estig a körükben dolgozol.
sneckó, a személyiség huszonnyolcadrangú, ha egy órán át keresgéled az apply gombot és egy hétig gyújtöd a bátorságot hogy egy nyamvadt tesztet megcsinálj
sodika
Dec 05, 2015 14:17:05
Viszont lehet valaki akármilyen jó szakember, ha közben munkatársként elviselhetetlen.
Dec 05, 2015 14:17:05
Zulu
(
x15)
Dec 05, 2015 14:17:39
x15)
És ha hosszabb is a próbafeladat (amit amúgy illik kifizetni) akkor is elég otthon megcsinálni, és esetleg személyesen bemutatni.
Az egynapos próbamunka is lehet létező dolog, ha valójában szó nincs igazi próbamunkáról, hanem inkább egy több részből álló felvételi procedúrát csinálnak, (interjúk, feladatok, stb), amit személyesen szeretnének elintézni.
De én sem hallottam még olyanról, hogy egy programozót több napra behívnak személyes próbamunkára. Ez sok sebből vérzik, eleve kizárják vele azokat, akiknek már van munkája, és akik éppen ráérnek, azok is szívesebben fognak választani egy olyan céget, ahol a felvételi nem jár ilyesmivel. Ezen túl a jogszerűsége is kérdéses.
Ez a sztori vagy hazugság, vagy megtalálta az összes szélhámos, solymári robi-szintű céget, ahová épp egy rabszolgát keresnek.
Fekete Bikapata
Dec 05, 2015 14:17:43
Ha kiderül, akkor neked reszeltek...
Dec 05, 2015 14:17:43
Zulu
(
x15)
Dec 05, 2015 14:19:13
x15)
És mit csináljon az, akinek van munkája, mint a programozók 99%-nak? Ne abból indulj ki, hogy mindenki ilyen munkanélküli csövi, mint te!
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 05, 2015 14:19:39
x9)
Viszont lehet valaki akármilyen jó szakember, ha közben munkatársként elviselhetetlen.
Akkor neked véged. Jó szakember nem vagy, az elviselhetetlenségedre meg bizonyíték az eddigi életed.
broni
Dec 05, 2015 14:20:56
+mi ez a német fórum??csdakj nem nácik?????????
Dec 05, 2015 14:20:56
sodika
Dec 05, 2015 14:21:11
Mi a legrosszabb ami történhet? Semmi.
Mi a legjobb? Németmelócsá.
Na ugye.
Na ugye.
Dec 05, 2015 14:21:11
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 05, 2015 14:24:01
x38)
Mi a legrosszabb ami történhet? Semmi.
Na ugye.
Na ugye.
A legrosszabb? Depi Dezső, Vera néni felkérdez, Blahán karácsonyozol.
A legjobb? Vera nénit át tudod verni, hogy az útszéli zsidócégek nem értik meg asodit, és adjon még haladékot.
Állást nem fogsz kapni, ez ugye evidencia.
Na ugye.
sodika
Dec 05, 2015 14:25:35
Senki nem ígér semmit.
1) az egyik a hotelt ígéri az utazást nem
2) a másik mindkettőt ígéri, de az csak egy nap
Szóval januári melót egyik sem.
1) az egyik a hotelt ígéri az utazást nem
2) a másik mindkettőt ígéri, de az csak egy nap
Szóval januári melót egyik sem.
Dec 05, 2015 14:25:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 05, 2015 14:27:30
x38)
Akkor te hogy gondoltad az elhelyezkedést?
Nem vagy jó szakember, ezzel még a patkányképű exfőnököd is egyet ért.
Munkatársként is elviselhetetlen vagy, mert nem tudsz az emberekkel kommunikálni és nem értesz semmit.
Asodi halálra van ítélve. Bizony.
xray
Dec 05, 2015 14:28:42
téged csak az nem ver át, aki tőled hülyébb, olyan meg nem nagyon akad.
Dec 05, 2015 14:28:42
sodika
Dec 05, 2015 14:38:48
ha odafigyelek, minden fasza
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Dec 05, 2015 14:38:48
broni
Dec 05, 2015 14:41:50
tajgi, kinyaltad volna kádárt a ravatalon??????
Dec 05, 2015 14:41:50
jiddise máme
(
x11)
Dec 05, 2015 14:46:21
x11)
ha odafigyelek, minden fasza
Na meló, csá.
Na meló, csá.
és mennyi ideig bírsz odafigyelni?
5 percig?
10 percig?
mert hogy 8 órán át nem, azt már bebizonyítottad
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tisztességes trollok nem tudnak külföldről írni hasznos kommenteket mert a ájrongnóm letilt, ez meg még nincs eltakarítva?