De amúgy min röhögsz? Megtudod fogalmazni egy mondatban?
az nagy show lenne, gondolom a folyamatos élőközvetítést is megoldanék
mit röhögsz, te fasz? Attól kevésbé kínos, hogy egy olyan ember faszát szopod, aki lefejelt és becsicskított?
evidenciákat...
www.youtube.com/watch?v=5bW9KdrYHdQ
Nincs itt semmiféle autizmus.
Andinak praktikus lélektani funkciója van.
Motivál arra, hogy juszt is megmutassam neki, hogy van igény a németeknél arra a tudásra, amire ő finnyáskodott, és kapásból magasabb életszínvonalat hozok ki belőle, mint ő 10 évnyi mosogatás és szarkaparás után a fénykorában Barcelonában hozott ki (havi 1600 eurü nettó).
Nem mániás vagyok, hanem motivált.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
és mifan akkor, ha kapásből lófaszt kapsz, nem állást?
Lolbazmeg Sneci, e nemhogy 1, de 4 évvel ezelőtt is egy hajléktalan voltál, és most is az vagy. Ez a teljesítmény? Ez lenne a shiker?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
én a preventív intervencióra szavazok
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Egy évvel ezelőtt nem volt meg német nyelvből a nyelvérzékem a folyékony beszédre. Most már megvan. Ezzel az évvel ez volt a tervem.
Minden a terv szerint megy.
hol van az az igény? hol van az a németmeló? hol van 1600 feletti fizetés? hülyegyerek, egy buszjegyre sincs pénzed és okoskodsz az asztal alól. gazdagra ittad magad vera néni körömlakkjától.
EURÜ
Sodi besorolású űrdiplomaták által használt intergalaktikus fizetőeszköz.
Akkor miért írta Sherlock Porks hogy autista vagy?
Nem adom fel, nehogy már a földbuta bolsodi proli picsa magasabban legyen nálam, még mit nem...
lófaszt
Határeset, elnézem.
*A sodi, bizony. A Sodi
magasabban van mindenben, ez bizonyított tény nem kétség. életedben nem érsz fel a szintjére, balfasz.
Miért szopod fel a malacot, amikor lefejelt, lehugyoztatta a lábtörlődet, becsicskított, megalázott, leégetett, kitette a magánlevelezéseteket a Droidzónába?
tudsz erre reális matyarászatot adni?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
fizess védelmi pénzt, biztos ami biztos
Két hete kezdtem el a keresést.
És máris van két meghívásom karácsony előtt.
Mi a faszt akarsz még? :D
Szebben alakul minden, mint remélni mertem.
Már megint.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
már tényleg nem
És megmutatka a büdöskurvának.
Bazdmeg. Gecc, ez tényleg pösze irásban xD
végeére
voltak
ingerjún
megmutatka
nemlesz :)
csáá
mint mindig, most is hazudsz. már több mint egy hónapja keresel német melót, volt a bécsi kirándulásod is amit Vera néni finanszírozott. hol a német meló? életedben nem éred el Andi 10 évvel ezelőtti szintjét.
Azt ígérted most hétvégén bepótolod a pénteken elhalasztott javításokat a projekten.Hogy halad amiért előleget kértél?
egy nővel akarsz versenyezni, nyomorék? gyereket mikor akarsz szülni? szerencsétlen,
"nincs autizmus" --> következő mondat Andiról szól.
*facepalm*
Azt is elnézted, amikor lefejelt? Azt is elnézted, amikor rád küldte a kiscsávókat, akik azt kiabálták neked, hogy gyere ki a ház elé, mert vár a finom fasz? És ezt videóra vették és feltették a youtube-ra? LOLBAZMEG. Határeset :D :D Nálad szánalmasabb csicskát a világ nem hordott a hátán.
Biztos babot evett bazmeg, attól volt olyan kerek a hasa, te fasz.
Ha pedig véletlenül történt volna valami a magzattal, és mondjuk elvetélt, és te ezt így heherészve közlöd, akkor én személyesen baszom szét a fejedet.
Gondoskodsz róla, hogy ne legyen gyereke? ;)
0:59-ig bírta.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Mondjuk azért hamarabb tudtuk, hogy terhes, mint hogy felrakta volna a képet. És a kurva anyád, hogy formátlannak nevezed bazmeg, miközben tavaly még félisten volt.
Ebben a te látványod is közrejátszhatott.
De mint látod, meggondolta magát.
Azért nem fogsz soha többé nővel szexelni, mert így gondolkodsz róluk. Középronda trampli, bazmeg. Nézzél már magadra. Púpos vagy, rohadnak a fogaid, a hajad mint a seggszőr, kopaszodsz, őszülsz, az orrod 45 fokos szögben ki van csavarodva és akkora, mint egy sütőtök. A végtagjaid pedig csenevészek, és görcsbe rándult pókujjaid vannak. Menj már a kurva anyádba. Quasimodo hozzád képest egy fehérneműmodell volt bazmeg.
Mondjuk az, hogy egy irodai asztal alatt laksz, és egy vén, komcsi, tolvaj kurva kegyelméből zabálsz szalonnás krumplit, ha pedig az öreglány kinyiffan, te mész a Blahára. Nekem ez elég motiváció lenne, valódi teljesítményre, te szerencsétlen.
Látom, nagyon kiborít, hogy Andi terhes. Kb. májusban várhatod a babás képeket, sztalker.
Egyébként tudtál ma haladni?
Te is eldöntöttél már elég sok dolgot rohadt régen, ami aztán teljesen máshogy lett. Napestig lehetne sorolni.
Nem ez az egyetlen dolog, amivel kapcsolatban Andi meggondolta magát. Tavaly még leszarta a karácsonyt, most meg adventi műsort szervez. Tavaly még nem akart gyereket, most meg terhes. És a lényeg, hogy nem tőled. Bizony.
Szerző: Sherlock Porks, beküldte: Molnár F. Árpád (2010-06-02 19:28)
forrás link (74)
Ki az a Sodi? Címszavakban összefoglalva azoknak, akik nem ismerik. Teljes nevén **** Endre Farkas, nyomorék fejű, vasággyal harminc kiló körüli különös entitás, akit bal- és jobboldalon a találó "Gyagyás" ephiteton ornansszal emlegetnek. Van neki egy blogja, amelyen elvileg "nemzeti értékeket képvisel", ami a Kuruc.infónak való korlátlan benyalást jelenti, vagyis ha valamit megírnak a kurucok, akkor ő kétszer annyit ír róla, főleg ha köpködni kell valakire, mert Sodika igazi megalkuvást nem ismerő szittya harcos. Az utóbbi időben főleg engem köpködött, aztán állítólag le lett fejelve, miközben pont velem beszélgetett. Életműve egyszerűen leírhatatlan, még ha ő maga le is írta, de például a kizárólag önmaga mutogatásából álló videófelvételek szavakba öntésével már ő sem boldogulna. Sodi droid külön kategória a droidokon belül, azazhogy lehet, hogy kívül, mert önmaga képez egy oly bonyolult halmazt, hogy abból kiszorul a Tejútrendszer összes más droidja, Zs. nénitől és D. bácsitól C3PO-ig, és el is törpül mellette. (...) Ez az entitás önmagát hazafias leleplező újságíróként definiálja, mivel a Kuruc.infónál is gyakrabban képes leírni, hogy "zsidó" és "XY hazudik", négy egyetemre jár egyszerre, anyukájával él, büszke rá, hogy segélyekből tartja fenn magát, és eddigi írói munkásságának krédója az a megállapítás, hogy a dugás a Mammon-imádó liberálisoknak való, amúgy semmi érdekes nincs benne. (..) Sodika a magyar Internet történetében egyedülálló jelenség. Segélyekből élő mélymagyar újságíró, wannabe sztár és leleplező, aki videózza magát, és mindenhol megtalálja az álnok ellenséget, és a legkisebb árulásra is azonnal rámutat - de azért egy kis MSZP reklám mehet, hiszen legalább néhány száz forint leesik érte.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Inkább igyál, csicska. Azzal többre mész.
eddig mit csináltál?
Mi lesz előbb? Repcsiiii, PS4 vagy kredenc?
Dovalovszki András Szerintem a legegyszerűbb módja, hogy kiderüljön elírás vagy sem, ha felhívjuk telefonon. smile hangulatjel
Tetszik · Válasz · 22 órája
Albert Dániel
Albert Dániel Rendeljünk neki pizzát smile hangulatjel
Tetszik · Válasz · 15 órája
Dovalovszki András
Dovalovszki András Albert Dániel Úgy hogy azt sem tudjuk kinek? Dehogy!
Tetszik · Válasz · 12 órája
Tolvajkéregetők
Tolvajkéregetők Inkább nagyobb tételben patkánymérget. Jusson a családnak is.
Tokás nagyon vissza akar menni előzetesbe!
És télapó? Lesztélapó?
mit kezdesz egy kredenccel te hülye? beállítod az íróasztal alá?
abban fogsz aludni az utcán?
Nem, OTT HAGYJA rohadni Andi boltjában, csak kifizeti érte a 950 eurót, hogy ezzel alázza meg. Én sem értem, hogy ezt így hogy, de valami ilyesmi a terv. :)
de ebben mi a megalázás?
hozzávág 950 eurót, aztán elkezd neki sírni, hogy hol a kabát? vagy mi?
mi ebben a pláne? mi ebben a megalázás?
Egyébként elbaszta a sodi! A KREDENC-et ugyanis a szlovákügyvéd már megszerezte, és levédette, mint egy tévés szappanopera címét.
kredenc.markiza.sk/
érezteti az erkölcsi fölényét vagy valami ilyesmi lehet az autista agyában
Nem tudom, de engem is megalázhatna azzal, hogy visszaadja a szaros 60 eurómat, ráadásul úgy, hogy az édesanyjának adja, ahogy kértem pontosan 365 nappal ezelőtt 2015. télapó napján.
Hahó!
hogy bemegy egy boltba, és otthagy ezer eurót, aztán nemvisz el semmit? szerintem ezzel csak azt bizonyítja, hogy értelmi fogyatékos :D
sokat fejlődtél fifi egy év alatt! megérte még 1 millát költeni nyelvtanárra, cvexpertre meg likőrkére. és hogy könyörögtél zserynek szaros 50 euróért, csak mert szembejött a valóság
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Most nézem, én is, 2014. télapójáról van szó természetesen.
Én lélekben már 2016-ban járok, ez lesz ugyanis a II. shajátmegoldásom éles indulásának éve, aminek egyébként az alapötlete részben a Sodi egyik korábbi projektjének továbbgondolásán alapul... Fogsz majd vergődni Recskaboy, ha én megcsinálom faszán azt, ami neked nem jött össze? (Nem, Laci, nem a recskaboy blogról van szó)
ahogy sneckó csinálja, hogy némi glédázás után behetyetyézi magát a boltba, tíz percig kotorja össze húszeurósokból a pénzt, majd félve átnyújtja, úgy nem
de lehet ezt stílusosan is csinálni, hogy Andika csak hápogjon, de nem adok tippeket :)
Hiénaverő
(
x17)
Dec 05, 2015 23:24:45
x17)
Sneci várod már a Mikulás bácsit? Nem félsz hogy beleszarik a 48-as bakancsodba?
broni
Dec 05, 2015 23:26:35
rohadt mocskos kuya az összs tolvajkergető, én mind felgyujtanám!!!!!!!!!
Dec 05, 2015 23:26:35
broni
Dec 05, 2015 23:28:56
holnap megy lopni a karácsonyi vásárba..
Dec 05, 2015 23:28:56
-
Dec 05, 2015 23:29:38
Én csak röhögök. :)
De amúgy min röhögsz? Megtudod fogalmazni egy mondatban?
Dec 05, 2015 23:29:38
jiddise máme
(
x11)
Dec 05, 2015 23:29:46
x11)
gyagyás, nem lehet, hogy egy trollhoz mész ki próbamunkára? nehéz lesz a tavalyi szintet hoznod, bár erősen kezdted a finálét. ma összejött legalább két rongy melócsából?
az nagy show lenne, gondolom a folyamatos élőközvetítést is megoldanék
broni
Dec 05, 2015 23:30:25
megyek.............
Dec 05, 2015 23:30:25
Dr. Kotász
Dec 05, 2015 23:30:48
A szegedi csülkös vajon tárcsázta már a tótügyvédet, vagy csak a pofája járt?
Dec 05, 2015 23:30:48
töppedt buzigolyók
Dec 05, 2015 23:31:05
Én csak röhögök. :)
Vagy a Tolvajkéregetőket is én kezelem, zsidó? :)
Na meló, csá.
Vagy a Tolvajkéregetőket is én kezelem, zsidó? :)
Na meló, csá.
mit röhögsz, te fasz? Attól kevésbé kínos, hogy egy olyan ember faszát szopod, aki lefejelt és becsicskított?
Dec 05, 2015 23:31:05
Rocskai Gergő
Dec 05, 2015 23:34:32
Nem RGL vagyok, hogy elinduljak a ruhával, ami rajtam van :D
lol
Mert az én ruhámban indulsz el,ami rajtad van csöves.Andi épp ma vett pár új márkás ruhát magának mert ő megteheti. lol
Dec 05, 2015 23:34:32
Brian
Dec 05, 2015 23:36:03
evidenciákat...
www.youtube.com/watch?v=5bW9KdrYHdQ
Dec 05, 2015 23:36:03
töppedt buzigolyók
Dec 05, 2015 23:39:57
Még egy ilyen szolgalelkű csicskát nem hordott a hátán a föld.
Dec 05, 2015 23:39:57
kripli figyelő
Dec 05, 2015 23:42:50
Púp,igaz amit a coca megírt rólad az oldalán?Autista vagy?
Dec 05, 2015 23:42:50
sodika
Dec 05, 2015 23:46:20
Púp,igaz amit a coca megírt rólad az oldalán?Autista vagy?
Motivál arra, hogy juszt is megmutassam neki, hogy van igény a németeknél arra a tudásra, amire ő finnyáskodott, és kapásból magasabb életszínvonalat hozok ki belőle, mint ő 10 évnyi mosogatás és szarkaparás után a fénykorában Barcelonában hozott ki (havi 1600 eurü nettó).
Dec 05, 2015 23:46:20
sodika
Dec 05, 2015 23:48:43
A "kurvaanyád-jusztismegmutatom"-féle fortyogó harag nálam hasznos, mert rendszeresen olyan teljesítményeket hoz ki belőlem, melyekben egy évvel korábban reálisan (vagyis a mély hit erejével) nem is reménykedtem.
Dec 05, 2015 23:48:43
xray
Dec 05, 2015 23:50:34
Dec 05, 2015 23:50:34
Hiénaverő
(
x17)
Dec 05, 2015 23:50:57
x17)
A "kurvaanyád-jusztismegmutatom"-féle fortyogó harag nálam hasznos, mert rendszeresen olyan teljesítményeket hoz ki belőlem, melyekben egy évvel korábban reálisan (vagyis a mély hit erejével) nem is reménykedtem.
Lolbazmeg Sneci, e nemhogy 1, de 4 évvel ezelőtt is egy hajléktalan voltál, és most is az vagy. Ez a teljesítmény? Ez lenne a shiker?
sodika
Dec 05, 2015 23:51:43
Szükségem van rá, hogy haragudjak rá, mert különben mi a fasz motiválna valódi teljesítményre, és ennek cserébe fáradságos áldozatokra?
Azon pedig, hogy amúgy normális-e, hogy hasonló ösztönzőre szorulok, nem gondolkodok el, mert minek alternatíván rágódni, ha egyszer ez is működik?
Ennyi.
Azon pedig, hogy amúgy normális-e, hogy hasonló ösztönzőre szorulok, nem gondolkodok el, mert minek alternatíván rágódni, ha egyszer ez is működik?
Ennyi.
Dec 05, 2015 23:51:43
moshe dayan
(
x2)
Dec 05, 2015 23:52:18
x2)
TE UTOLSO FEREG! CSAK JELZEM, HOGY TERHES NOT FIZIKAI BANTALMAZASSAL FENYEGETNI, AZ A VILAG MINDEN KULTURKOREBEN NAGYON KONNYEN AD FELMENTEST AZ AGYONVERESEDRE!
HA ANDINAK BAJA LESZ, AKKOR SZERINTEM TENYLEG JON A DUCATO.
HA ANDINAK BAJA LESZ, AKKOR SZERINTEM TENYLEG JON A DUCATO.
én a preventív intervencióra szavazok
sodika
Dec 05, 2015 23:52:53
Egy évvel ezelőtt nem volt meg német nyelvből a nyelvérzékem a folyékony beszédre. Most már megvan. Ezzel az évvel ez volt a tervem.
Minden a terv szerint megy.
Dec 05, 2015 23:52:53
drága pénzen
Dec 05, 2015 23:53:22
hol van az az igény? hol van az a németmeló? hol van 1600 feletti fizetés? hülyegyerek, egy buszjegyre sincs pénzed és okoskodsz az asztal alól. gazdagra ittad magad vera néni körömlakkjától.
Dec 05, 2015 23:53:22
broni
Dec 05, 2015 23:53:27
gyuccsuk fel!!!!!!!!!!!!
Dec 05, 2015 23:53:27
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 05, 2015 23:53:47
x30)
(havi 1600 eurü nettó).
EURÜ
Sodi besorolású űrdiplomaták által használt intergalaktikus fizetőeszköz.
kripli figyelő
Dec 05, 2015 23:53:52
Dec 05, 2015 23:53:52
sodika
Dec 05, 2015 23:54:01
Nem adom fel, nehogy már a földbuta bolsodi proli picsa magasabban legyen nálam, még mit nem...
lófaszt
Dec 05, 2015 23:54:01
sodika
Dec 05, 2015 23:54:32
Határeset, elnézem.
Dec 05, 2015 23:54:32
Ahiszoklata
Dec 05, 2015 23:55:37
bolsodi
*A sodi, bizony. A Sodi
Dec 05, 2015 23:55:37
sodika
Dec 05, 2015 23:56:09
Na, végeére értem egy tök jó OOP tutorialnak.
Húú, már értem, miért voltak tökhülye a Skype-os ingerjún.
Most már tudnék dumálni arról jól, amiről akkor nem tudtam.
Fejlődik a SoDI.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Fejlődik a SoDI.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 05, 2015 23:56:09
drága pénzen
Dec 05, 2015 23:56:25
lófaszt
lófaszt
magasabban van mindenben, ez bizonyított tény nem kétség. életedben nem érsz fel a szintjére, balfasz.
Dec 05, 2015 23:56:25
sodika
Dec 05, 2015 23:56:31
És egyébként most éjfél után már tényleg nem, hanem inkább tanulok.
csááá
csááá
Dec 05, 2015 23:56:31
Hiénaverő
(
x17)
Dec 05, 2015 23:56:39
x17)
Határeset, elnézem.
Miért szopod fel a malacot, amikor lefejelt, lehugyoztatta a lábtörlődet, becsicskított, megalázott, leégetett, kitette a magánlevelezéseteket a Droidzónába?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 05, 2015 23:57:27
x17)
Szerelmes vagy a disznóba, Sneci?
drága pénzen
Dec 05, 2015 23:57:42
Határeset, elnézem.
fizess védelmi pénzt, biztos ami biztos
Dec 05, 2015 23:57:42
broni
Dec 05, 2015 23:57:58
mert őrült. tudsz erre reális matyarászatot adni?
Dec 05, 2015 23:57:58
sodika
Dec 05, 2015 23:58:01
hol van az az igény? hol van az a németmeló? hol van 1600 feletti fizetés?
Már megint.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
már tényleg nem
Dec 05, 2015 23:58:01
Ahiszoklata
Dec 05, 2015 23:58:32
Bazdmeg. Gecc, ez tényleg pösze irásban xD
Dec 05, 2015 23:58:32
sodika
Dec 05, 2015 23:58:54
csááá
Dec 05, 2015 23:58:54
fasza
Dec 05, 2015 23:59:00
Na, végeére értem egy tök jó OOP tutorialnak.
Fejlődik a SoDI.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Fejlődik a SoDI.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
végeére
voltak
ingerjún
megmutatka
Dec 05, 2015 23:59:00
-
Dec 05, 2015 23:59:18
lófaszt
Neki már gyermeke is lesz.Asodinak mikor lesz gyermeke hogy végre egy szinten legyen Andival? lófaszt
Dec 05, 2015 23:59:18
sodika
Dec 05, 2015 23:59:20
A SoDI lelép, tanul, és éjfél után már nem ír ide.
csőváz gyíkok
meg zsidók
csááá
csőváz gyíkok
meg zsidók
csááá
Dec 05, 2015 23:59:20
sodika
Dec 05, 2015 23:59:41
Neki már gyermeke is lesz.
csáá
Dec 05, 2015 23:59:41
sodika
Dec 05, 2015 23:59:50
hazudsz
csáá
csáá
Dec 05, 2015 23:59:50
heavy metal
Dec 06, 2015 00:00:41
és a munkával tudtál haladni?
Dec 06, 2015 00:00:41
Hiénaverő
(
x17)
Dec 06, 2015 00:01:05
x17)
Azért még a melócsázás előtt verd ki Artányra, Púp!
drága pénzen
Dec 06, 2015 00:04:32
Már megint.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
már tényleg nem
Már megint.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
már tényleg nem
mint mindig, most is hazudsz. már több mint egy hónapja keresel német melót, volt a bécsi kirándulásod is amit Vera néni finanszírozott. hol a német meló? életedben nem éred el Andi 10 évvel ezelőtti szintjét.
Dec 06, 2015 00:04:32
kripli figyelő
Dec 06, 2015 00:04:34
Határeset, elnézem.
Mi ez a hetyetyézés?Határesetes autista vagy? Dec 06, 2015 00:04:34
Meddig birja?
Dec 06, 2015 00:10:15
*szerintem 0:20 előtt ír ide.
Dec 06, 2015 00:10:15
megrendelő
Dec 06, 2015 00:12:50
A SoDI lelép, tanul, és éjfél után már nem ír ide.
csőváz gyíkok
meg zsidók
csááá
csőváz gyíkok
meg zsidók
csááá
Azt ígérted most hétvégén bepótolod a pénteken elhalasztott javításokat a projekten.Hogy halad amiért előleget kértél?
Dec 06, 2015 00:12:50
xray
Dec 06, 2015 00:20:42
egy nővel akarsz versenyezni, nyomorék? gyereket mikor akarsz szülni? szerencsétlen,
Dec 06, 2015 00:20:42
-
Dec 06, 2015 00:21:47
Recskás neked mit hoz a télapó?Te is kapsz sok csoki mikulást a tüdőcskédbe cipőcskédbe ahogy a trollok és Andi is vagy esetleg idén is egy nagybüdös semmit kapsz mint az utóbbi öt évben?
Dec 06, 2015 00:21:47
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 00:33:43
"nincs autizmus" --> következő mondat Andiról szól.
*facepalm*
Dec 06, 2015 00:33:43
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 00:36:21
Határeset, elnézem.
Azt is elnézted, amikor lefejelt? Azt is elnézted, amikor rád küldte a kiscsávókat, akik azt kiabálták neked, hogy gyere ki a ház elé, mert vár a finom fasz? És ezt videóra vették és feltették a youtube-ra? LOLBAZMEG. Határeset :D :D Nálad szánalmasabb csicskát a világ nem hordott a hátán.
Dec 06, 2015 00:36:21
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 00:38:35
csáá
csáá
Biztos babot evett bazmeg, attól volt olyan kerek a hasa, te fasz.
Ha pedig véletlenül történt volna valami a magzattal, és mondjuk elvetélt, és te ezt így heherészve közlöd, akkor én személyesen baszom szét a fejedet.
Dec 06, 2015 00:38:35
sodika
Dec 06, 2015 00:59:29
:D
tavaly télen is ilyen formátlan volt :D
alaból ilyen
csak az öltözködéssel jól takarja
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
alaból ilyen
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 06, 2015 00:59:29
Akaratgyenge szar sodi
Dec 06, 2015 01:10:41
Rá fogtok baszni, mert ma megírom az OOP feladatot, bemásolom ide, és utána rohadt szigorúan fogom magam tartani ahhoz, hogy többé egyéb hozzászólásom itt nem lesz.
Dec 06, 2015 01:10:41
Dr. Hannibal Lecter
Dec 06, 2015 01:29:57
csáá
csáá
Gondoskodsz róla, hogy ne legyen gyereke? ;)
Dec 06, 2015 01:29:57
sodika
Dec 06, 2015 01:33:14
Nem akar.
Rohadt régen eldöntötte.
Örökbe fogadni akar legfeljebb.
Rohadt régen eldöntötte.
Dec 06, 2015 01:33:14
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 06, 2015 01:35:57
x16)
*szerintem 0:20 előtt ír ide.
0:59-ig bírta.
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 01:36:25
:D
alaból ilyen
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
alaból ilyen
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mondjuk azért hamarabb tudtuk, hogy terhes, mint hogy felrakta volna a képet. És a kurva anyád, hogy formátlannak nevezed bazmeg, miközben tavaly még félisten volt.
Dec 06, 2015 01:36:25
sodika
Dec 06, 2015 01:41:36
1) nem, nem az
2) tipikus példája annak, hogy középronda trampliként is nagyon vonzó lehet valaki megfelelő stílussal, igen
2) tipikus példája annak, hogy középronda trampliként is nagyon vonzó lehet valaki megfelelő stílussal, igen
Dec 06, 2015 01:41:36
Dr. Kotász
Dec 06, 2015 01:42:13
Nem akar.
Ebben a te látványod is közrejátszhatott.
De mint látod, meggondolta magát.
Dec 06, 2015 01:42:13
sodika
Dec 06, 2015 01:44:45
Kétség kívül olyan ember, aki a stílusával képes mindenkit elvarázsolni és magával ragadni, és elérni, hogy vonzóbb legyen sok olyan embernél, akiknél egyébként jóval előnyösebbek lennének az adottságai.
De attól még valójában formátlan. :D
De attól még valójában formátlan. :D
Dec 06, 2015 01:44:45
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 01:45:40
1) nem, nem az
Azért nem fogsz soha többé nővel szexelni, mert így gondolkodsz róluk. Középronda trampli, bazmeg. Nézzél már magadra. Púpos vagy, rohadnak a fogaid, a hajad mint a seggszőr, kopaszodsz, őszülsz, az orrod 45 fokos szögben ki van csavarodva és akkora, mint egy sütőtök. A végtagjaid pedig csenevészek, és görcsbe rándult pókujjaid vannak. Menj már a kurva anyádba. Quasimodo hozzád képest egy fehérneműmodell volt bazmeg.
Dec 06, 2015 01:45:40
sodika
Dec 06, 2015 01:49:05
A hangsúly azon van, hogy úgy egyébként a stílusával, öltözködésével és viselkedésével eléri, hogy sokkal vonzóbb benyomást keltsen nála egyébként jobb adottságú embereknél.
Szóval nem terhes, nyugi :D
Szóval nem terhes, nyugi :D
Dec 06, 2015 01:49:05
lélektani pont
Dec 06, 2015 01:53:18
Szükségem van rá, hogy haragudjak rá, mert különben mi a fasz motiválna valódi teljesítményre, és ennek cserébe fáradságos áldozatokra?
Ennyi.
Ennyi.
Mondjuk az, hogy egy irodai asztal alatt laksz, és egy vén, komcsi, tolvaj kurva kegyelméből zabálsz szalonnás krumplit, ha pedig az öreglány kinyiffan, te mész a Blahára. Nekem ez elég motiváció lenne, valódi teljesítményre, te szerencsétlen.
Látom, nagyon kiborít, hogy Andi terhes. Kb. májusban várhatod a babás képeket, sztalker.
Egyébként tudtál ma haladni?
Dec 06, 2015 01:53:18
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 06, 2015 02:01:14
x30)
Nem akar.
Rohadt régen eldöntötte.
Rohadt régen eldöntötte.
Te is eldöntöttél már elég sok dolgot rohadt régen, ami aztán teljesen máshogy lett. Napestig lehetne sorolni.
Nem ez az egyetlen dolog, amivel kapcsolatban Andi meggondolta magát. Tavaly még leszarta a karácsonyt, most meg adventi műsort szervez. Tavaly még nem akart gyereket, most meg terhes. És a lényeg, hogy nem tőled. Bizony.
Összefoglaló Ödön
Dec 06, 2015 02:03:06
A malac lefejelte a Sodit, csak Pálmarcsin múlott, hogy ne lett súlyosabb a verés. Erre a Sodi meglopta Pálmarcsit. Mert hálás a Sodi.
A malac elterjesztette a Gyagyás becenevet, ahogy azóta is nagyon sokan emlegetik a Sodit.
A malac odacsődítette a gurulkáit a Sodi lakása elé, ott üvöltve gyalázták a Sodit, aki eközben az ágyneműtartóban rettegett. Erről még videofelvételt is csináltak, így sok ezer ember láthatta, hogy megalázták a Sodit. A Sodi azóta hajléktalan.
A malac sokszor nevezte nyilvánosan idiótának a Sodit, sok ezer követője előtt.
A malac nevében védelmi pénzt kértek a trollok a Soditól, aki annyira retteg a malactól, hogy szó nélkül vállalta 50.000 forint megfizetését 5.000 forintos címletekben, 10 hónap alatt.
A malac közzétette a Sodival folytatott levelezését, így még jobban megalázva a Sodit.
A Sodi ezek után bő nyállal szopja a malac faszát. A csicska. A gyáva. A világ csicskája. A világ gyávája. A Sodi.
A malac elterjesztette a Gyagyás becenevet, ahogy azóta is nagyon sokan emlegetik a Sodit.
A malac odacsődítette a gurulkáit a Sodi lakása elé, ott üvöltve gyalázták a Sodit, aki eközben az ágyneműtartóban rettegett. Erről még videofelvételt is csináltak, így sok ezer ember láthatta, hogy megalázták a Sodit. A Sodi azóta hajléktalan.
A malac sokszor nevezte nyilvánosan idiótának a Sodit, sok ezer követője előtt.
A malac nevében védelmi pénzt kértek a trollok a Soditól, aki annyira retteg a malactól, hogy szó nélkül vállalta 50.000 forint megfizetését 5.000 forintos címletekben, 10 hónap alatt.
A malac közzétette a Sodival folytatott levelezését, így még jobban megalázva a Sodit.
A Sodi ezek után bő nyállal szopja a malac faszát. A csicska. A gyáva. A világ csicskája. A világ gyávája. A Sodi.
Dec 06, 2015 02:03:06
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 06, 2015 02:10:00
x16)
Szerző: Sherlock Porks, beküldte: Molnár F. Árpád (2010-06-02 19:28)
forrás link (74)
Ki az a Sodi? Címszavakban összefoglalva azoknak, akik nem ismerik. Teljes nevén **** Endre Farkas, nyomorék fejű, vasággyal harminc kiló körüli különös entitás, akit bal- és jobboldalon a találó "Gyagyás" ephiteton ornansszal emlegetnek. Van neki egy blogja, amelyen elvileg "nemzeti értékeket képvisel", ami a Kuruc.infónak való korlátlan benyalást jelenti, vagyis ha valamit megírnak a kurucok, akkor ő kétszer annyit ír róla, főleg ha köpködni kell valakire, mert Sodika igazi megalkuvást nem ismerő szittya harcos. Az utóbbi időben főleg engem köpködött, aztán állítólag le lett fejelve, miközben pont velem beszélgetett. Életműve egyszerűen leírhatatlan, még ha ő maga le is írta, de például a kizárólag önmaga mutogatásából álló videófelvételek szavakba öntésével már ő sem boldogulna. Sodi droid külön kategória a droidokon belül, azazhogy lehet, hogy kívül, mert önmaga képez egy oly bonyolult halmazt, hogy abból kiszorul a Tejútrendszer összes más droidja, Zs. nénitől és D. bácsitól C3PO-ig, és el is törpül mellette. (...) Ez az entitás önmagát hazafias leleplező újságíróként definiálja, mivel a Kuruc.infónál is gyakrabban képes leírni, hogy "zsidó" és "XY hazudik", négy egyetemre jár egyszerre, anyukájával él, büszke rá, hogy segélyekből tartja fenn magát, és eddigi írói munkásságának krédója az a megállapítás, hogy a dugás a Mammon-imádó liberálisoknak való, amúgy semmi érdekes nincs benne. (..) Sodika a magyar Internet történetében egyedülálló jelenség. Segélyekből élő mélymagyar újságíró, wannabe sztár és leleplező, aki videózza magát, és mindenhol megtalálja az álnok ellenséget, és a legkisebb árulásra is azonnal rámutat - de azért egy kis MSZP reklám mehet, hiszen legalább néhány száz forint leesik érte.
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 02:15:05
Recskás! Te, Tajgi meg Kisbőrös vagytok a Három Trollvadász Csicska. Egy mindenkiért, mindenki egyért, igaz?
Dec 06, 2015 02:15:05
sodika
Dec 06, 2015 02:33:36
mindegy, tanulok inkább
és lesz kredenc
és lesz kredenc
Dec 06, 2015 02:33:36
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 02:35:46
mindegy, tanulok inkább
és lesz kredenc
és lesz kredenc
Inkább igyál, csicska. Azzal többre mész.
Dec 06, 2015 02:35:46
jiddise máme
(
x11)
Dec 06, 2015 02:55:17
x11)
mindegy, tanulok inkább
és lesz kredenc
és lesz kredenc
eddig mit csináltál?
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2015 03:06:11
mindegy, tanulok inkább
és lesz kredenc
és lesz kredenc
Mi lesz előbb? Repcsiiii, PS4 vagy kredenc?
Dec 06, 2015 03:06:11
Galla Miklós
Dec 06, 2015 03:07:28
- Nyugtával dicsérd a napot, Endre!
- Hetyetye. Magyarországon hagytam a számlatömbömet.
- Hetyetye. Magyarországon hagytam a számlatömbömet.
Dec 06, 2015 03:07:28
betrinyózott veréb
Dec 06, 2015 03:07:30
Van kép a várandós andiról? Szerintem recskasnak az bizonyitek lenne :D
Dec 06, 2015 03:07:30
skype ingerjú
Dec 06, 2015 05:25:05
Andi formátlan. Hát van rajta púp, sérv? Na ugye. Evidenciákat.
Dec 06, 2015 05:25:05
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 06, 2015 06:59:27
x38)
Púpi, mit hozott a Mikulás bácsi? Penészt? Megmutatkát?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2015 07:42:13
Megjegyzem, a tokás éppen a tót ügyvéd megölésére buzdít a FB-on. Csak úgy mellékesen.
Dovalovszki András Szerintem a legegyszerűbb módja, hogy kiderüljön elírás vagy sem, ha felhívjuk telefonon. smile hangulatjel
Tetszik · Válasz · 22 órája
Albert Dániel
Albert Dániel Rendeljünk neki pizzát smile hangulatjel
Tetszik · Válasz · 15 órája
Dovalovszki András
Dovalovszki András Albert Dániel Úgy hogy azt sem tudjuk kinek? Dehogy!
Tetszik · Válasz · 12 órája
Tolvajkéregetők
Tolvajkéregetők Inkább nagyobb tételben patkánymérget. Jusson a családnak is.
Tokás nagyon vissza akar menni előzetesbe!
Dec 06, 2015 07:42:13
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2015 08:09:11
Egyébként az orvos-trolloktól kérdezném: nem lehet, hogy a púpos buzi valahogy összegyűjti az antidepresszánsokat (vejanéni nem ellenőrzi rendesen, hogy beszedte-e őket), és aztán egyben beveszi alkohollal?
És olyankor vannak a ma éjjelihez hasonló totális elmebeteg rohamok, JUHÚÚÚÚ?
És olyankor vannak a ma éjjelihez hasonló totális elmebeteg rohamok, JUHÚÚÚÚ?
Dec 06, 2015 08:09:11
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2015 08:33:27
Bronihergelés!!!
filmklub.reblog.hu/palvin-barbaraval-monumentalis-fontossagu-dolog-tortenik
PALVIN BARBARA BENNE LESZ A 2016-OS SPORTS ILLUSTRATED SWIMSUIT ISSUEBAN!!!
filmklub.reblog.hu/palvin-barbaraval-monumentalis-fontossagu-dolog-tortenik
PALVIN BARBARA BENNE LESZ A 2016-OS SPORTS ILLUSTRATED SWIMSUIT ISSUEBAN!!!
Dec 06, 2015 08:33:27
Zsery
Dec 06, 2015 08:57:15
mindegy, tanulok inkább
és lesz kredenc
és lesz kredenc
És télapó? Lesztélapó?
Dec 06, 2015 08:57:15
Zsery
Dec 06, 2015 08:59:11
Mikulás van, HAHÓ!
Várom a mikulást.
A mikulást.
Várom a mikulást.
A mikulást.
Dec 06, 2015 08:59:11
tigris
Dec 06, 2015 08:59:18
mindegy, tanulok inkább
és lesz kredenc
és lesz kredenc
Dec 06, 2015 08:59:18
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2015 09:02:42
Sodika, VALAKI feltörte a facebook-fiókodat! Ugyanis TE azt ígérted, hogy TANULNI fogsz a próbamelócsára.
Farkas Endre Kiss
7 órája · Budapest ·
Már a YouTube is antiszemita!
Fel vagyok háborodva. És rettegek.
Mindig így kezdődik.
Farkas Endre Kiss
7 órája · Budapest ·
Már a YouTube is antiszemita!
Fel vagyok háborodva. És rettegek.
Mindig így kezdődik.
Dec 06, 2015 09:02:42
Zsery
Dec 06, 2015 09:03:17
Nem, OTT HAGYJA rohadni Andi boltjában, csak kifizeti érte a 950 eurót, hogy ezzel alázza meg. Én sem értem, hogy ezt így hogy, de valami ilyesmi a terv. :)
Dec 06, 2015 09:03:17
tigris
Dec 06, 2015 09:05:55
de ebben mi a megalázás?
Dec 06, 2015 09:05:55
Schwezoff Dávid
Dec 06, 2015 09:06:51
Egyébként elbaszta a sodi! A KREDENC-et ugyanis a szlovákügyvéd már megszerezte, és levédette, mint egy tévés szappanopera címét.
kredenc.markiza.sk/
Dec 06, 2015 09:06:51
jiddise máme
(
x11)
Dec 06, 2015 09:08:04
x11)
de ebben mi a megalázás?
banshee
(
x24)
Dec 06, 2015 09:10:28
x24)
A kredenc lett az új:
- repcsííí
- okostelefon
- okosfényképező
- PS4
- BMW-X5
- Skoda Superb
- repcsííí
- okostelefon
- okosfényképező
- PS4
- BMW-X5
- Skoda Superb
Zsery
Dec 06, 2015 09:10:35
de ebben mi a megalázás?
Nem tudom, de engem is megalázhatna azzal, hogy visszaadja a szaros 60 eurómat, ráadásul úgy, hogy az édesanyjának adja, ahogy kértem pontosan 365 nappal ezelőtt 2015. télapó napján.
Hahó!
Dec 06, 2015 09:10:35
tigris
Dec 06, 2015 09:10:59
hogy bemegy egy boltba, és otthagy ezer eurót, aztán nemvisz el semmit? szerintem ezzel csak azt bizonyítja, hogy értelmi fogyatékos :D
Dec 06, 2015 09:10:59
*ásít*
Dec 06, 2015 09:12:10
Hahó!
mi lesz ha ma sem adja meg? (nem fogja...) Hahó!
Dec 06, 2015 09:12:10
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 09:12:48
x48)
*retteg*
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
banshee
(
x24)
Dec 06, 2015 09:32:12
x24)
Neopúp úgy örül, mintha a szlovák ügyvédről is kikerült volna egy faszverő videó.
múltidéző, 2015.12.06.
Dec 06, 2015 09:35:04
Egyrészt Berlin minden alternatíváját kizártam a tudatomból, mert jelenleg borzasztóan megbonyolítaná a problémakezelést, ha az itteni maradás nem lenne eleve magától értetődő pont a gondolkodásomban. Ez a dilemma, hogy jó döntés-e itt lenni és itt maradni, már kezelhetetlenül szétszórttá tenné most az hétköznapjaimat, ezért megszüntettem kérdésként a létezését. Épp elég kérdésre kell enélkül is válaszolnom, és épp elég tennivalóm van enélkül is.
Ott van például az a dilemma, hogy ha túl sokat dolgozok, nincs időm állást keresni, de ha túl sok időt szánok az álláskeresésre, a munkával fogok elmaradni. Valamint hogy miként osszam be az időmet a már korábban nagyobb előleget fizetett, ezért a decemberi problémáim kezelésében ideiglenes nem, bár hosszabb távon sok problémám kezelésében sokat segíteni tudó megbízó feladatai között, és a tényleges decemberi bevételt jelentő tennivalók között.
Másrészt most decemberben sem vagyok teljesen nyelvtanfolyam nélkül, csak az intenzív tavfolyamokban tartok kevés szünetet. Továbbra is rendszeresen órákra járok, csak decemberben ideiglenesen nem heti négyszer, hanem kevesebbszer, egy jóval olcsóbb tanfolyamra. És nem, nem a pénz miatt, hanem mert kell egy levegő, mert kezdtem úgy érezni, hogy ha állandóan nyelvórákra járok, akkor nem jut időm semmire: még a német nyelv tanulására sem.
Ott van például az a dilemma, hogy ha túl sokat dolgozok, nincs időm állást keresni, de ha túl sok időt szánok az álláskeresésre, a munkával fogok elmaradni. Valamint hogy miként osszam be az időmet a már korábban nagyobb előleget fizetett, ezért a decemberi problémáim kezelésében ideiglenes nem, bár hosszabb távon sok problémám kezelésében sokat segíteni tudó megbízó feladatai között, és a tényleges decemberi bevételt jelentő tennivalók között.
Másrészt most decemberben sem vagyok teljesen nyelvtanfolyam nélkül, csak az intenzív tavfolyamokban tartok kevés szünetet. Továbbra is rendszeresen órákra járok, csak decemberben ideiglenesen nem heti négyszer, hanem kevesebbszer, egy jóval olcsóbb tanfolyamra. És nem, nem a pénz miatt, hanem mert kell egy levegő, mert kezdtem úgy érezni, hogy ha állandóan nyelvórákra járok, akkor nem jut időm semmire: még a német nyelv tanulására sem.
sokat fejlődtél fifi egy év alatt! megérte még 1 millát költeni nyelvtanárra, cvexpertre meg likőrkére. és hogy könyörögtél zserynek szaros 50 euróért, csak mert szembejött a valóság
Dec 06, 2015 09:35:04
múltidéző, 2014.12.06.
Dec 06, 2015 09:36:13
elbasztam, dögöjjmek zsodi
Dec 06, 2015 09:36:13
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 09:43:46
x48)
Zsery
Dec 06, 2015 09:54:05
elbasztam, dögöjjmek zsodi
Most nézem, én is, 2014. télapójáról van szó természetesen.
Én lélekben már 2016-ban járok, ez lesz ugyanis a II. shajátmegoldásom éles indulásának éve, aminek egyébként az alapötlete részben a Sodi egyik korábbi projektjének továbbgondolásán alapul... Fogsz majd vergődni Recskaboy, ha én megcsinálom faszán azt, ami neked nem jött össze? (Nem, Laci, nem a recskaboy blogról van szó)
Dec 06, 2015 09:54:05
jiddise máme
(
x11)
Dec 06, 2015 10:00:33
x11)
ahogy sneckó csinálja, hogy némi glédázás után behetyetyézi magát a boltba, tíz percig kotorja össze húszeurósokból a pénzt, majd félve átnyújtja, úgy nem
de lehet ezt stílusosan is csinálni, hogy Andika csak hápogjon, de nem adok tippeket :)
jiddise máme
(
x11)
Dec 06, 2015 10:00:58
x11)
csinálja = csinálná
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™