xDDDDD még ilyeneket nagyon jó a műsor!!!
1) Ők foglalták le a szállást
2) Írásban ajánlották fel, hogy fizetik
Innentől nem tudom, milyen felelősségem lenne.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
és a meló tudtál vele haladni? kicsit gyorsabban kellene dolgoznod!
borzasztó nagy kaland lehet kinézni a repülőt vagy a vonatot, megvenni a jegyet, és felülni. könyvet is írsz majd ezekről az izgalmakról?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Mi abban a kaland, hogy kisétálsz a Bahnhofra, megmondod a pénztárosnak, hogy hova akarsz utazni, átnyújtod neki a bankkártyád, atveszed a jegyet, majd felülsz az ICE-re?
ha lefoglalok egy asztalt az étteremben, akkor nekem kell kifizetnem a számlát, miközben nem is ettem?
és majd lobogtatod a kinyomtatott mailt, hogy valaki megígért neked valamit? biztos meg fogja hatni a recepcióst.
Életemben először megyek ilyen messzire anélkül, hogy ott várna egy ismerős. Eddig így, hogy nem várt ott ismerős, legmesszebb Pécsre mentem egyedül, egész életemben amikor a Bándy Kata-per volt, és Eszter nem ért rá jönni, mert dolgozott.
Ezért kaland.
Nekem ez a plusz 2-3 nap tanulás és gyakorlás aranyat ér.
És a melóval hogy haladsz?
ezen kivételesen hangosan felnevettem.
a 34 éves csecsemő, bazmeg!:)))))
34 évesen szép teljesítmény. Érdekes, hogy ilyen dolgokat nem említesz cv-ben.
Akkor gyakoroljál. Hétfőn menj ki a vásárcsarnokba, és vegyél két kiló krumplit!
Hazudsz. Ezt is Veráék fogják neked fizetni.
Az már megvan, de Gergő megszerezte és amint asodi kitette a lábát:
Ha a próbahét után azzal jön, hogy felvették, és költözik ki, akkor ugye mindannyian tisztában leszünk azzal, hogy orbitális hazugság az egész, és Vera néni nyomta be egy melóba? Kizártnak tartom, hogy az antiszociális, náci autista faszverő képes legyen bárhol megfelelni, akár emberileg, akár szakmailag. A saját "barátai" nem tűrik megy egy napnál hosszabb ideig. Lásd: Andi kibaszta két hét után Berlinben, és másodjára már nem engedte neki, hogy nála héderezzen.
És mi történik, ha nem fizetik ki? Ha azt mondják, hogy annyira alkalmatlan vagy, hogy örülj neki, hogy nem veled fizettetnek kártérítést az elbaszott idejükért? És ezzel a lendülettel kibasznak az utcára. Te meg ott leszel, hogy van még mondjuk 5 napod a következő próbamelóig, és addig meg kéne élni valahogy, és ki kéne fizetni a szállást a végén.
A haverjai nem recskáznak a fürdőszobában függő képekre meg nem tenyésztenek egy négyzetméteres penészfoltot a szoba falára.
elolvastad az apróbetűs részt is?
és? mi a terv innentől? figyeled ahogy elsírom magam a borzasztó lelki fájdalomtól?:))))
van nálad zsepi?
Szóbeli szerződés van?
Nincs. Minden egyértelmű.
Miből? Múlt hónapban még azt mondtad, hogy szó szerint az összes pénzed elviszik a nyelvtanárok, nem marad azon felül semmi. Nem tudod fizetni a kárpit Czenkiéknek, el vagy csúszva vele, pedig az csak 10.000 Ft havonta! Tartozol Zserynek 50 Euróval, tartozol Fórizsnak 1000 Euróval (ugye azt hazudtad, hogy tőle kaptad a pénzt Berlinre... ha még emlékszel rá, te hazug szarkupac). És ezek csak a magánszemélyek felé fennálló tartozásaid, és csak azok, amik 100%-ban bizonyíthatóak. Most nem jövök ilyen Pál Marcsi dolgokkal, mert az régen volt, talán igaz se volt, stb. Ezek csak a kemény tények. Tehát nézzük újra: miből utazol ki akkor? Miből kívánod fizetni a kaját és a helyi közlekedést? Miből fogok kifizetni a szállást, ha a munkaadó mégsem hajlandó?
Figyelmeztetlek: a bíróságon is azt mondtad, hogy csak egyre növekvő tartozásokból tudod eltartani magad. És azóta nem változott semmi.
Tehát???
igen, mert balgán azt hitte, hogy tisztában vagy bizonyos alapdolgokkal, aztán rá kellett jönnie, hogy nem
Pont, mint RGL-nél, amikor itt meg a Face-en lelkendeztél két napig, hogy mennyire hülyék a németek, hogy fizetik a szállását munka nélkül is. Csak aztán jött valaki, és felvilágosított, hogy a száll[i]ít[/s]ását intézik a munkahelyre.
Erre hogy miért kérezek ilyen, nagyon furcsa, soha senki nem szokott ilyet kérdezni.
Utána meg mindenért kiakad.
Persze, hiszen látta hogy fogyatékos vagy, és nem akart se az anyukád, se a mentorod lenni.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Az volt az a nap, amikor megbasztam anyádat, Tajgi. Már emlékszem. Igaz, zacskót húztam a fejére és Playboyt teríettem a hátára, hogy álljon a cerka, de aztán eszembe jutott, hogy milyen pofát vágnál, ha megtudnád, és utána már nem volt gond a merevedéssel. Nem úgy, mint neked, igaz? Pedig anyád mindig megpróbálja neked kiverni, mikor részegen hortyogsz a kisszobában.
Tehát Rocskaiék fizetik a decemberi utazgatást.
Tudtál ma haladni a munkákkal? Sürgős lenne...
sokat melózol ma is, tudtál haladni?
100 euróból akarsz kiutazni Németországba és ott másfél hétig élni? Jó móka lesz, főleg mivel önmagában a vonatjegyre könnyen elmehet ennyi.
most az esti hangolódik
Igen? Akkor 30.000 Ftból fogsz venni egy repjegyet odafelé, fogod fizetni az étkezésedet 1 hétig plusz a helyi közlekedést? Ezek ugye a minimális költségek. Miért hazudsz? Miért nézel minket hülyének? Minimum 100.000 Ft lesz csak a próbahét költségének az a része, amit nem fizetnek a főnökurak. Még ha vonattal utazol, akkor is.
Ne hazudj, recskás!
Már nincsenek szinte helyek se a gépeken. Mindenki utazik mindenhová. A decemberi jegyeket sokan már szeptemberben lefoglalják, vagy az első adandó alkalommal, amikor foglalhatóvá válnak a légitársaság honlapján. Sok olyan ismerősöm van, akik inkább karácsony után jönnek haza, mert akkor kényelmesebb és olcsóbb, pont emiatt.
Nekem nem kell a neten talált meztelen képeken felismerni a bigémet, tudod? Mert úgy megkefélem, hogy azok után nincs szüksége más faszira. Bizony ám.
Tehát a havi 30 ezret jelentő tanár múlt heti lemondása azonnal felhasználhatóvá teszi a teljes összeget? Esetleg valami más hazugság a pénz eredetére?
Nov 23, 2015 17:34:21
Azért mondtad le, mert nem volt pénzed.
Csak így tudta garantálni, hogy ne mondd le az óráit. Így van, recskás? Ugye az után vezette be ezt a rendszert, miután minden második órát lemondtad, mert depis voltál, és nem volt kedved tanulni. Igaz?
és a határidős munkák, hogy haladnak? sikerült mindent befejezni?
Azért mondtam le, mert úgy ítéltem meg, hogy már többet árt az elrabolt idővel a próbahét előtt, mint amennyit használ. Tehát immár akadályozott a csütörtöki óra már.
De 11 hónapon át hasznos volt.
sneci, még azt áruld el, hogy melyik szopatás fájt tőlem a legjobban?
Igen megbízhatónak ítélt ezek szerint.
Amúgy fogadjunk, hogy hölgyről van szó:
"tanárt, ami"
"annak"
Tényleg, most, hogy mondod, mióta nincs az ő órája, hihetetlenül sokat haladtál a próbafeladatokkal és a tanulással!
hölgyről
Andi is egy hölgy. Sőt számodra a világ legszebb hölgye. Igaz Sodika?
Vigyázzá' mer' asodika szól majd a Kaufmannnak...
Ez teljes mértékben így van! A pár nappal ezelőtti 1862 Ft csak elírás volt, mert sietett asodi. Valójában programozóhoz méltóan kerek 8192-öt akart írni, csak félreütött pár számot.
Evidenciákat... ha egy telefontól elsírja magát, akkor mi lehetett, mikor mínusz öt fokban, szakadó esőben sétálgatott Andi lakása előtt fel-alá?
Jövő héten
Van erre egyértelmű bizonyíték?
-
Dec 06, 2015 12:43:06
Ha duplázást nem is várok, a második évtől legalább 50 ezer lesz az igényem.
xDDDDD még ilyeneket nagyon jó a műsor!!!
Dec 06, 2015 12:43:06
sodika
Dec 06, 2015 12:44:26
A Pest > első helyszín talán még kisebb távolság is, mint az első helyszín > második helyszín, nem tudom pontosan.
A második helyszín még nem biztos, holnap fogok tudni arról biztosat.
Dec 06, 2015 12:44:26
sodika
Dec 06, 2015 12:45:07
A második helyszín azt akarta volna, hogy most csütörtökön vagy pénteken menjek, de mondtam nekik, hogy az nekem túl korai, van még Pesten ezen a héten elintéznivalóm.
Nem akarok kapkodni.
Nem akarok kapkodni.
Dec 06, 2015 12:45:07
sodika
Dec 06, 2015 12:45:46
majd meglátjuk, hogy tényleg kifizetik-e. te laksz majd a szobában, téged terhel a költség.
Dec 06, 2015 12:45:46
heavy metal
Dec 06, 2015 12:45:49
A Pest > első helyszín talán még kisebb távolság is, mint az első helyszín > második helyszín, nem tudom pontosan.
és a meló tudtál vele haladni? kicsit gyorsabban kellene dolgoznod!
Dec 06, 2015 12:45:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 12:46:03
x48)
Mert az első helyszín > második helyszín út is kisebb kaland lesz a hétvégén, lévén Németország majdnem két majdnem legtávolabbi pontján van a kettő.
borzasztó nagy kaland lehet kinézni a repülőt vagy a vonatot, megvenni a jegyet, és felülni. könyvet is írsz majd ezekről az izgalmakról?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 06, 2015 12:47:05
x30)
Megvan már, hogy melyik nap utazol?
-
Dec 06, 2015 12:47:19
Valamit nem éjtek. Most hogy nem ismersz kint senkit nem leszel egyedül?
Dec 06, 2015 12:47:19
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2015 12:48:49
Mert az első helyszín > második helyszín út is kisebb kaland lesz a hétvégén, lévén Németország majdnem két majdnem legtávolabbi pontján van a kettő.
Mi abban a kaland, hogy kisétálsz a Bahnhofra, megmondod a pénztárosnak, hogy hova akarsz utazni, átnyújtod neki a bankkártyád, atveszed a jegyet, majd felülsz az ICE-re?
Dec 06, 2015 12:48:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 12:49:24
x48)
ha lefoglalok egy asztalt az étteremben, akkor nekem kell kifizetnem a számlát, miközben nem is ettem?
és majd lobogtatod a kinyomtatott mailt, hogy valaki megígért neked valamit? biztos meg fogja hatni a recepcióst.
sodika
Dec 06, 2015 12:49:34
Életemben először megyek ilyen messzire anélkül, hogy ott várna egy ismerős. Eddig így, hogy nem várt ott ismerős, legmesszebb Pécsre mentem egyedül, egész életemben amikor a Bándy Kata-per volt, és Eszter nem ért rá jönni, mert dolgozott.
Ezért kaland.
Dec 06, 2015 12:49:34
Penészmentő Kft.
Dec 06, 2015 12:49:37
Nem akarok kapkodni.
Nem is kell, ráérsz januárban is kimenni. Legyenek türelmesek, különben nem ereszkedik le közéjük a SoDI. Dec 06, 2015 12:49:37
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 06, 2015 12:50:13
x30)
Na jóóóóóó, hát jeggyel tényleg nem akkora kaland!
-
Dec 06, 2015 12:50:57
"Felesleges. Azt fizetik.
Mást nem, de azt igen."
A többit majd Veráék fizetik?
Mást nem, de azt igen."
A többit majd Veráék fizetik?
Dec 06, 2015 12:50:57
sodika
Dec 06, 2015 12:51:12
Nem is kell, ráérsz januárban is kimenni. Legyenek türelmesek, különben nem ereszkedik le közéjük a SoDI.
Nekem ez a plusz 2-3 nap tanulás és gyakorlás aranyat ér.
Dec 06, 2015 12:51:12
FőnÖK úr
Dec 06, 2015 12:51:23
Ezért kaland.
Ezért kaland.
És a melóval hogy haladsz?
Dec 06, 2015 12:51:23
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 12:51:39
x48)
Ezért kaland.
Ezért kaland.
ezen kivételesen hangosan felnevettem.
a 34 éves csecsemő, bazmeg!:)))))
sodika
Dec 06, 2015 12:51:45
Egy szál német utat még tudom magamnak fizetni :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Dec 06, 2015 12:51:45
-
Dec 06, 2015 12:52:16
Ezért kaland.
Ezért kaland.
34 évesen szép teljesítmény. Érdekes, hogy ilyen dolgokat nem említesz cv-ben.
Dec 06, 2015 12:52:16
sérvecske
Dec 06, 2015 12:52:33
egész életemben amikor a Bándy Kata-per volt,
Köszi, hogy emlékeztetsz miért is akarom kitaposni a beled. Dec 06, 2015 12:52:33
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2015 12:52:37
Ezért kaland.
Ezért kaland.
Akkor gyakoroljál. Hétfőn menj ki a vásárcsarnokba, és vegyél két kiló krumplit!
Dec 06, 2015 12:52:37
-
Dec 06, 2015 12:53:22
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Hazudsz. Ezt is Veráék fogják neked fizetni.
Dec 06, 2015 12:53:22
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 06, 2015 12:53:30
x9)
vera nyényi már összeállította a kimentési tervet?
Az már megvan, de Gergő megszerezte és amint asodi kitette a lábát:
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 12:55:28
Az tény, hogy azt a hetet annyira becsületesen dolgozva, odafigyelni, kollégákkal barátkozva, szemkontaktust tartva, külsőmre ügyelve, stb... fogom végignyomni, mint még soha az életemben egy hetet sem, de az hét AKKOR IS kurva sok idő.
Szóval MÉG ÍGY IS ki kell derülnie, ha nem felelek meg.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Szóval MÉG ÍGY IS ki kell derülnie, ha nem felelek meg.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ha a próbahét után azzal jön, hogy felvették, és költözik ki, akkor ugye mindannyian tisztában leszünk azzal, hogy orbitális hazugság az egész, és Vera néni nyomta be egy melóba? Kizártnak tartom, hogy az antiszociális, náci autista faszverő képes legyen bárhol megfelelni, akár emberileg, akár szakmailag. A saját "barátai" nem tűrik megy egy napnál hosszabb ideig. Lásd: Andi kibaszta két hét után Berlinben, és másodjára már nem engedte neki, hogy nála héderezzen.
Dec 06, 2015 12:55:28
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2015 12:56:08
Különben meg szerintem írd meg a német Főnök Uraknak, hogy a Sodi ilyenkor az ádventi időszakban már a karácsonyra való szellemi felkészüléssel van elfoglalva, és nem él rá a melócsára. Majd januárban vissza lehet térni a témára, de természetesen szigorúan csak vízkereszt után!
Dec 06, 2015 12:56:08
sodika
Dec 06, 2015 12:57:18
Miután azzal bíztatott, hogy ne aggódjak semmi miatt, addig maradok, amíg jólesik, és miután mesélte, hogy a haverjai sokszor hónapokig vannak nála.
picsa
picsa
Dec 06, 2015 12:57:18
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 12:59:28
Felesleges. Azt fizetik.
Mást nem, de azt igen.
Mást nem, de azt igen.
És mi történik, ha nem fizetik ki? Ha azt mondják, hogy annyira alkalmatlan vagy, hogy örülj neki, hogy nem veled fizettetnek kártérítést az elbaszott idejükért? És ezzel a lendülettel kibasznak az utcára. Te meg ott leszel, hogy van még mondjuk 5 napod a következő próbamelóig, és addig meg kéne élni valahogy, és ki kéne fizetni a szállást a végén.
Dec 06, 2015 12:59:28
sodika
Dec 06, 2015 12:59:54
Sőt: amikor az első nap aggódva kérdeztem, hogy nála mi hogyan szokás: költségmegosztás, háztartási költségek, akkor mondta, hogy nagyon furcsa, hogy ezt kérdezem, ez sose volt kérdés, mindig éppen ahogy alakul. És házirend sincs, ugyan már.
Ehhez képest a nem létező házirendet óránként voltam képes megsérteni, és már az első napokban kicsapta a balhét, hogy miért ettem meg annak a kajának a maradékát, amit előző nap közös költséges közösen főztünk.
picsa
Ehhez képest a nem létező házirendet óránként voltam képes megsérteni, és már az első napokban kicsapta a balhét, hogy miért ettem meg annak a kajának a maradékát, amit előző nap közös költséges közösen főztünk.
picsa
Dec 06, 2015 12:59:54
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2015 13:00:38
Miután azzal bíztatott, hogy ne aggódjak semmi miatt, addig maradok, amíg jólesik, és miután mesélte, hogy a haverjai sokszor hónapokig vannak nála.
picsa
picsa
A haverjai nem recskáznak a fürdőszobában függő képekre meg nem tenyésztenek egy négyzetméteres penészfoltot a szoba falára.
Dec 06, 2015 13:00:38
sodika
Dec 06, 2015 13:02:00
Optimisva vagyok, nem gondolkodom a megbeszélt legrosszabb esetnél rosszabb forgatókönyveken.
Ezért is érintett szarul, hogy mibaszott velem az Andi.
Ahogy viselkedett, az a megbeszélt lehetséges legrosszabb forgatókönyvnél sokkal rosszabb volt.
Mindegy
Na meló, csá.
Ezért is érintett szarul, hogy mibaszott velem az Andi.
Ahogy viselkedett, az a megbeszélt lehetséges legrosszabb forgatókönyvnél sokkal rosszabb volt.
Mindegy
Na meló, csá.
Dec 06, 2015 13:02:00
jiddise máme
(
x11)
Dec 06, 2015 13:02:33
x11)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:03:21
x48)
most regisztrált valaki ezen a néven
és? mi a terv innentől? figyeled ahogy elsírom magam a borzasztó lelki fájdalomtól?:))))
van nálad zsepi?
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2015 13:03:48
Szóbeli szerződés van?
Dec 06, 2015 13:03:48
sodika
Dec 06, 2015 13:05:06
Dec 06, 2015 13:05:06
sodika
Dec 06, 2015 13:05:12
Na meló, csá.
töppedt buzigolyók
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Miből? Múlt hónapban még azt mondtad, hogy szó szerint az összes pénzed elviszik a nyelvtanárok, nem marad azon felül semmi. Nem tudod fizetni a kárpit Czenkiéknek, el vagy csúszva vele, pedig az csak 10.000 Ft havonta! Tartozol Zserynek 50 Euróval, tartozol Fórizsnak 1000 Euróval (ugye azt hazudtad, hogy tőle kaptad a pénzt Berlinre... ha még emlékszel rá, te hazug szarkupac). És ezek csak a magánszemélyek felé fennálló tartozásaid, és csak azok, amik 100%-ban bizonyíthatóak. Most nem jövök ilyen Pál Marcsi dolgokkal, mert az régen volt, talán igaz se volt, stb. Ezek csak a kemény tények. Tehát nézzük újra: miből utazol ki akkor? Miből kívánod fizetni a kaját és a helyi közlekedést? Miből fogok kifizetni a szállást, ha a munkaadó mégsem hajlandó?
Figyelmeztetlek: a bíróságon is azt mondtad, hogy csak egyre növekvő tartozásokból tudod eltartani magad. És azóta nem változott semmi.
Tehát???
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:05:42
x48)
semmi telefonálás? :(((
jiddise máme
(
x11)
Dec 06, 2015 13:06:20
x11)
Sőt: amikor az első nap aggódva kérdeztem, hogy nála mi hogyan szokás: költségmegosztás, háztartási költségek, akkor mondta, hogy nagyon furcsa, hogy ezt kérdezem, ez sose volt kérdés, mindig éppen ahogy alakul. És házirend sincs, ugyan már.
picsa
picsa
igen, mert balgán azt hitte, hogy tisztában vagy bizonyos alapdolgokkal, aztán rá kellett jönnie, hogy nem
Hiénaverő
(
x17)
Dec 06, 2015 13:06:25
x17)
Tehát megint ráokéztál valamire, amit el sem olvastál. Látszik hogy fejlődtél a Sas tanáruras eset óta.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:07:40
x48)
a sitten is tumbler, tajgi? mikor vonulsz be? készíted már a segglyukadat?
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 06, 2015 13:07:46
x9)
Pont, mint RGL-nél, amikor itt meg a Face-en lelkendeztél két napig, hogy mennyire hülyék a németek, hogy fizetik a szállását munka nélkül is. Csak aztán jött valaki, és felvilágosított, hogy a száll[i]ít[/s]ását intézik a munkahelyre.
-
Dec 06, 2015 13:08:14
Jól értem, hogy Sodi után már impotajgi is a faszát mutogatja nekünk?
Dec 06, 2015 13:08:14
sodika
Dec 06, 2015 13:08:55
Azért volt szemétség a kiakadása, mert DIREKT megkérdeztem még a pályaudvarról hazafele menet, hogy mire kell figyelnem, hogy szokták.
Erre hogy miért kérezek ilyen, nagyon furcsa, soha senki nem szokott ilyet kérdezni.
Picsa.
Picsa.
Dec 06, 2015 13:08:55
sodika
Dec 06, 2015 13:09:17
Nem, fizették a szállását, az igaz volt :)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Dec 06, 2015 13:09:17
Hiénaverő
(
x17)
Dec 06, 2015 13:10:41
x17)
A SoDI melócsá helyett még mindig a berlini picsán pörög. ASoDI.
Így nem lesz német melócsá, aSoDI!
Így nem lesz német melócsá, aSoDI!
Hiénaverő
(
x17)
Dec 06, 2015 13:11:53
x17)
Persze, hiszen látta hogy fogyatékos vagy, és nem akart se az anyukád, se a mentorod lenni.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:12:00
x48)
tajgi, szerinted én is annyira gyenge személyiség vagyok, hogy elmegyek a drégelyvár utcába balhézni, amiért rokonok nevében regisztrálsz? miért magadból indulsz ki? hát nem vagy képes rájönni, hogy engem csak szórakoztat ez a tehetetlenség, amit ti retardok előadtok?
Tajgit pofán baszom
Dec 06, 2015 13:12:40
minek kellet a nőt feltölteni pornóoldalakra, beteg vagy Michal, azóta kibaszta azt a felsőt is ami akkor 2013.09.07 én rajta volt, biztos nyomasztó volt számára egy mikropöcsű patkánypöcsfejjel a szex :D
Az volt az a nap, amikor megbasztam anyádat, Tajgi. Már emlékszem. Igaz, zacskót húztam a fejére és Playboyt teríettem a hátára, hogy álljon a cerka, de aztán eszembe jutott, hogy milyen pofát vágnál, ha megtudnád, és utána már nem volt gond a merevedéssel. Nem úgy, mint neked, igaz? Pedig anyád mindig megpróbálja neked kiverni, mikor részegen hortyogsz a kisszobában.
Dec 06, 2015 13:12:40
-
Dec 06, 2015 13:13:57
Tehát???
Tehát???
Tehát Rocskaiék fizetik a decemberi utazgatást.
Dec 06, 2015 13:13:57
heavy metal
Dec 06, 2015 13:14:20
Nem, fizették a szállását, az igaz volt :)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Tudtál ma haladni a munkákkal? Sürgős lenne...
Dec 06, 2015 13:14:20
Hiénaverő
(
x17)
Dec 06, 2015 13:14:27
x17)
Impotosz, az utóbbi időben ez a legszánalmasabb "produkciód".
sodika
Dec 06, 2015 13:14:48
Lemondtam a csütörtöki tanárt, ami havi 30 ezer volt.
Abból.
Na meló, csá.
Abból.
Na meló, csá.
Dec 06, 2015 13:14:48
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:15:07
x48)
tajgi, mikor van a következő tárgyalásod? be fogok ülni röhögni, ott majd jöhetsz erőlködni.
na, időpont, tárgyaló. ügyszámot is adjál, mert előtte lecsekkolom.
na, időpont, tárgyaló. ügyszámot is adjál, mert előtte lecsekkolom.
heavy metal
Dec 06, 2015 13:17:05
Abból.
Na meló, csá.
Abból.
Na meló, csá.
Dec 06, 2015 13:17:05
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2015 13:17:30
Abból.
Na meló, csá.
Abból.
Na meló, csá.
100 euróból akarsz kiutazni Németországba és ott másfél hétig élni? Jó móka lesz, főleg mivel önmagában a vonatjegyre könnyen elmehet ennyi.
Dec 06, 2015 13:17:30
Hiénaverő
(
x17)
Dec 06, 2015 13:18:13
x17)
Kibaszott szánalmas a vergődésed, te ősz majom. De nyomjad csak tovább, elég nagyokat nevetünk :D
jiddise máme
(
x11)
Dec 06, 2015 13:18:19
x11)
most az esti hangolódik
jiddise máme
(
x11)
Dec 06, 2015 13:18:29
x11)
esti tesztre :)
Örebro
Dec 06, 2015 13:18:47
Mint uriember repulövel mesz, ha megkerdezik melyik jarattal erkezel,mit hazudsz? mert jegyet venni azt nem tudsz, egy retur jegy joval ötven felett van decemberben, barmelyik varosba es barmelyik legitarsasaggal. ja a vonatot sem tudod, retur kifizetni. hazudsz!! nem mesz te sehova.
Dec 06, 2015 13:18:47
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:19:17
x48)
tajgi, ügyszám, időpont, tárgyaló. ne kelljen már holnap délelőtt telefonálnom.
-
Dec 06, 2015 13:19:29
Tajgi te hihetetlenül amatőr vagy.
Dec 06, 2015 13:19:29
Tajgit pofán baszom
Dec 06, 2015 13:19:42
Abból.
Na meló, csá.
Abból.
Na meló, csá.
Igen? Akkor 30.000 Ftból fogsz venni egy repjegyet odafelé, fogod fizetni az étkezésedet 1 hétig plusz a helyi közlekedést? Ezek ugye a minimális költségek. Miért hazudsz? Miért nézel minket hülyének? Minimum 100.000 Ft lesz csak a próbahét költségének az a része, amit nem fizetnek a főnökurak. Még ha vonattal utazol, akkor is.
Ne hazudj, recskás!
Dec 06, 2015 13:19:42
Rocskai Gergely
Dec 06, 2015 13:21:49
Minimum 100.000 Ft lesz csak a próbahét költségének az a része, amit nem fizetnek a főnökurak
A kurva anyámat már, de tényleg!!! Dec 06, 2015 13:21:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:22:04
x48)
majd a sitten dicsekedjél a pöcsöddel, tajgi. hátha nem basznak seggbe, mint legutóbb.
ha egy évig basznak seggbe valakit, mennyire tágul ki a segglyuka? tudnál írni erről egy értekezést a blogodra, tajgi?:))))
ha egy évig basznak seggbe valakit, mennyire tágul ki a segglyuka? tudnál írni erről egy értekezést a blogodra, tajgi?:))))
-
Mi a fasz van már? Akciós volt a sárkány sőr a lidlben?
Sodi, nehagyd már, hogy elvegyék tőled a showt, életed legnagyobb dobására készülsz!
Sodi, nehagyd már, hogy elvegyék tőled a showt, életed legnagyobb dobására készülsz!
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 13:23:26
Mint uriember repulövel mesz, ha megkerdezik melyik jarattal erkezel,mit hazudsz? mert jegyet venni azt nem tudsz, egy retur jegy joval ötven felett van decemberben, barmelyik varosba es barmelyik legitarsasaggal. ja a vonatot sem tudod, retur kifizetni. hazudsz!! nem mesz te sehova.
Már nincsenek szinte helyek se a gépeken. Mindenki utazik mindenhová. A decemberi jegyeket sokan már szeptemberben lefoglalják, vagy az első adandó alkalommal, amikor foglalhatóvá válnak a légitársaság honlapján. Sok olyan ismerősöm van, akik inkább karácsony után jönnek haza, mert akkor kényelmesebb és olcsóbb, pont emiatt.
Dec 06, 2015 13:23:26
-
Dec 06, 2015 13:24:17
Remélem Omaék feljelentése alapján, a szerződésszegő migráns sotyikát púponvágja az első őt igazoltató rendőrbátyi.
Dec 06, 2015 13:24:17
-
Dec 06, 2015 13:24:22
Sodi remélem azért megköszönöd Rocskaiéknak, hogy ennyire nagylelkűek. Nélkülük talán már nem is élnél.
Dec 06, 2015 13:24:22
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:26:16
x48)
valaki írt a polizeinak, hogy a sodi nevű migráns isis kapcsolatokkal, bombaalkatrészekkel akar beutazni németországba???
Tajgi egy utolsó buzi
Dec 06, 2015 13:26:50
szerintem te is felismernéd a saját bigédet hátulról is, meg ruházatról, rendben van Eduardo megfejellek keci, venezuelai köcsög
Nekem nem kell a neten talált meztelen képeken felismerni a bigémet, tudod? Mert úgy megkefélem, hogy azok után nincs szüksége más faszira. Bizony ám.
Dec 06, 2015 13:26:50
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:27:01
x48)
tajgi, ki kúrja mostanában borit?
-
Dec 06, 2015 13:27:57
"nálunk retardoknál 23 cm az átlag"
Nálatok retardoknál átlagban fel sem áll. A nyomor teszi a dolgát.
Nálatok retardoknál átlagban fel sem áll. A nyomor teszi a dolgát.
Dec 06, 2015 13:27:57
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 06, 2015 13:28:08
x9)
Abból.
Na meló, csá.
Abból.
Na meló, csá.
Tehát a havi 30 ezret jelentő tanár múlt heti lemondása azonnal felhasználhatóvá teszi a teljes összeget? Esetleg valami más hazugság a pénz eredetére?
Nov 23, 2015 17:34:21
ezen a héten a csütörtök délelőtti tanárhoz megyek utoljára
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:28:35
x48)
bori új faszija is potencianövelőket szed, tajgi? tényfeltárást!
sodika
Dec 06, 2015 13:29:54
Igen, azonnal, mert annak mindig 5 hétre kellett előre fizetni.
Dec 06, 2015 13:29:54
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2015 13:30:27
Dec 06, 2015 13:30:27
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 13:31:35
Csak így tudta garantálni, hogy ne mondd le az óráit. Így van, recskás? Ugye az után vezette be ezt a rendszert, miután minden második órát lemondtad, mert depis voltál, és nem volt kedved tanulni. Igaz?
Dec 06, 2015 13:31:35
heavy metal
Dec 06, 2015 13:31:56
és a határidős munkák, hogy haladnak? sikerült mindent befejezni?
Dec 06, 2015 13:31:56
sodika
Dec 06, 2015 13:32:58
Azért mondtam le, mert úgy ítéltem meg, hogy már többet árt az elrabolt idővel a próbahét előtt, mint amennyit használ. Tehát immár akadályozott a csütörtöki óra már.
Dec 06, 2015 13:32:58
sodika
Dec 06, 2015 13:33:03
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Dec 06, 2015 13:33:03
jiddise máme
(
x11)
Dec 06, 2015 13:34:58
x11)
nem értem, mit hitetlenkedtek, hogy nem tudja fizetni az utiköltségét meg a kaját - egy napi 8ezret skálázó programozóról beszélnk, hahó!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:35:22
x48)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 06, 2015 13:36:14
x9)
"tanárt, ami"
"annak"
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 06, 2015 13:38:30
x9)
Tényleg, most, hogy mondod, mióta nincs az ő órája, hihetetlenül sokat haladtál a próbafeladatokkal és a tanulással!
sodika
Dec 06, 2015 13:41:15
"tanárt, ami"
"annak"
"tanárt, ami"
"annak"
hölgyről
Dec 06, 2015 13:41:15
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:43:14
x48)
mi van, a sodi? miért nem válaszolsz? hát csak el tudod mondani, hogy miért gyűlölsz!
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 13:43:25
Muhaha, Tajgi egy évek óta a neten keringő képre veri magát :D Találtam rá találatot 2011-ből is már.
Nem baj, Tajgi, nyomjad csak tovább a műsort, semmi baj. Te kókadtpöcsű sittes drogdíler szar.
Nem baj, Tajgi, nyomjad csak tovább a műsort, semmi baj. Te kókadtpöcsű sittes drogdíler szar.
Dec 06, 2015 13:43:25
-
Dec 06, 2015 13:43:26
hölgyről
Andi is egy hölgy. Sőt számodra a világ legszebb hölgye. Igaz Sodika?
Dec 06, 2015 13:43:26
-
Dec 06, 2015 13:44:32
Vigyázzá' mer' asodika szól majd a Kaufmannnak...
Dec 06, 2015 13:44:32
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:45:26
x48)
komolyan, már nem is tudom számon tartani, hogy mivel ütöttem rajtad a legnagyobbat, a sodi. volt olyan, amikor sírtál?
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 06, 2015 13:46:11
x9)
nem értem, mit hitetlenkedtek, hogy nem tudja fizetni az utiköltségét meg a kaját - egy napi 8ezret skálázó programozóról beszélnk, hahó!
Ez teljes mértékben így van! A pár nappal ezelőtti 1862 Ft csak elírás volt, mert sietett asodi. Valójában programozóhoz méltóan kerek 8192-öt akart írni, csak félreütött pár számot.
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 13:49:09
komolyan, már nem is tudom számon tartani, hogy mivel ütöttem rajtad a legnagyobbat, a sodi. volt olyan, amikor sírtál?
Evidenciákat... ha egy telefontól elsírja magát, akkor mi lehetett, mikor mínusz öt fokban, szakadó esőben sétálgatott Andi lakása előtt fel-alá?
Dec 06, 2015 13:49:09
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 13:53:49
x48)
az első szopatás az volt, ha jól emlékszem, amikor feljelentettétek egymást a malaccal.
-
Dec 06, 2015 14:03:32
Mikor jön a mikulás Zsery?
Dec 06, 2015 14:03:32
banshee
(
x24)
Dec 06, 2015 14:13:19
x24)
Mikor jön a mikulás Zsery?
Jövő héten
Škoda Superb
Dec 06, 2015 14:43:57
Tudtál haladni a munkával? Főnökúr kérdi.
Dec 06, 2015 14:43:57
Škoda Superb
Dec 06, 2015 14:46:50
Šodi, amikor ezt a rossz dőlésszög dumát kitaláltad, nővel voltál épp vagy csak a pitont fogtad meg rosszul?
Dec 06, 2015 14:46:50
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 14:48:13
még szűz. evidenciákat...
Dec 06, 2015 14:48:13
Škoda Superb
Dec 06, 2015 14:50:56
még szűz. evidenciákat...
Van erre egyértelmű bizonyíték?
Dec 06, 2015 14:50:56
61 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mást nem, de azt igen.
Endre, én rendszeresen járok külföldre üzleti utakra, ahol természetesen nem nekem kell fizetni semmit sem.
Ennek ellenére mindig viszek magammal annyi kápét, hogy véletlenül se kerülhessek bajba, pedig ugye ott van még a hitelkártyák is.
De te csak menjél ki azzal a 200 euróval, amit még ki tudsz könyörögni Vera nénitől, hiszen az életben sosem ért még negatív meglepetés. A te életed kifejezetten arról szól, hogy soha semmi rossz nem történik veled.