Ahonnan ki is buktál a picsába.
Ha magát vonszoló, hörgő élőhalottat akarsz látni,akkor sétálgass a tükör előtt pucéran.
Már megláttuk.
...mosógépet kezelni...
Tegyük fel, meg akarod műttetni a sérvedet, és az orvos azt mondja, hogy "persze, vállalom, ilyet még ugyan nem csináltam, de ma éjfélkor letolok pár tesztfeladatot, tehát minden fasza, csak utálom, amikor sürgetnek", erre te mit felelnél?
Isten miért gyűlöli a zsidókat?
nem csoda, hogy kibuktál a matektanár szakról.:)
is.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Nem buktam ki.
A sodinak a gazdasági világválság miatt elfogytak az állami félévei.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem megmondták a trollok már évekkel ezelőtt, hogy meg kellene tanulni angolul???? Nem a trolloknak van mindig igaza?
És nem azt mondtad mindig, hogy a szakmai angol simán megy? Akkor most mi a sírás oka?
Ne hazudozz. Te is jól tudod, hogy erről kizárólag, egyes egyedül Andi tehet.
hagyjuk már ezt az unalomig ismételt hazugságot!
nem elfogytak a félévek, hanem nem tudtad beosztani a rendelkezésre álló féléveket, és nem tudtad letenni az elsős vizsgáidat még harmadévben sem.
kibuktál. bizony.
Hajrá, lássuk a hivatkozást.
lolbazmeg!
sneci, anyádnak nem volt kellemetlen szülőire járnia? mégis csak egyetemet végzett, te meg megbuktál valami kisegítő gimiben.
Ugyanannyi idős vagyok, mint Te, te fos, és két diplomám van. Az elsőt államin szereztem, érdekes módon belefértem az időkeretbe, pedig egy félévet még csúsztam is a végén, mert már dolgoztam, és diplomamunkámat csak lassan tudtam írni. A második diplomámat pedig estin csináltam, meló mellett, te szarfoshúgy. Este hatig melócsá, aztán hétfőn kedden és szerdán este 18.30-22.00 egyetem. És még a családommal meg a csajommal is töltöttem időt, sőt a barátaimmal is. Neked kibaszottul könnyű dolgod lett volna, te szar, de inkább elmentél kamejázgatni meg náculni, tanulás helyett.
Viszont az univerzum igazságos. Ezért van nekem lakásom, kocsim, nőm, működő shaját megoldásom. Neked meg egy nagy lófasz.
Te, mind szakember, hogyan tippelnéd, hányas szint lenne a sneckó által most töltött tesztek közül az a szint, ahol már piacképes tudásnak számít egy informatikus tudása, és számodra kb. hányadik szintnél kezdődne a kihívás?
Pontositsunk: egy kokadtan logo nagy lofasz.
uramisten! gimiben megbukni! neked inkább szakmunkásba kellett volna járnod. szobafestő-mázoló szakra.:)))
akkor most kollégák lennétek, hahó!
ezt nem én írtam! Viva'la Obama&YOLOMan
A linkeltek mind nagyon könnyű feladatok, infófaktos gimiben tudom elképzelni őket házifeladatként.
A nehezebbek viszont már olyan képességeket fejlesztenek, amik nem elsődlegesek púp szakterületén. Hiába ér el mondjuk ez közepesen jó eredményt itt rengeteg munkával, az nem jelenti azt, hogy bármihez is ért.
Válaszolva a kérdésedre: A "moderate" nehézségűek közül már többhöz kell némi képzettség vagy logikai érzék, azokat nyilván nem fogja tudni megcsinálni, de még azok közt is vannak nagyon könnyűek, pláne, ha ez a hackerrank nem nézi, hogy mennyire gyors sodika kódja.
nocsak, megakadtál a könnyű szintnél? ki hitte volna, hogy ez lesz, vérprofi!
szeretem amikor objektíven kiderül, hogy a sodi nem ért a szakmájához. a sodi.
megadom a lakcímkártya számomat! az segít?
Amíg nem teszed fel az úszómellényes videót, ne is álmodj segítségről.
a faszomra harapj rá kis ganaj :)))
azért, mert kibuktál a főiskoláról.
*** ^-^
a hackerrank a hibas!
Oda volt írva, hogy tartalmazhat nullát kezdőszámként a második fél. Mit nem lehet ezen érteni, te segg?
Akkor hol a diploma?
Én viszont nem, kérem! Mit képzel? Asodinak most épp a szerdán lejárt határidős gányolmányt kellene garanciában javítania. De ehelyett inkább játszadozik!
DOLGOZZON! ASODI!
nincs baja, csak buta vagy. egy kismajom aki kibukott a főiskoláról. bizony.
szólj a dőrppének, ő majd segít, Hahó!
pont ez az,
hogy akkor jó az én megoldásom
ilyenkor bizony perelni kell!
írd bele a kódba, hogy vonjon le belőle 4000et-
ok, most már felkészültél. nyisd meg amit a főnök úr küldött!
á-á. nem jó.
Na, ezért basztak ki mindenhonnan, kókler cigány. :)
blokkold őket a gecibe! a sodi az isten. a sodi.
1862 a jo.
ezt hogy mondod németül?
gyakorold, hogy legyen mit a német főnökúr pofájába vágni
nem megy ez neked, butuska kisfiam. inkább rendelj egy műfaszt, Hahó!
Jön már az ideggörcs?
így van, a berlini picsa írta a feladatot. kredenc.
kredenc bizony
ilyen faszságot már
Ha minden igaz? Ez nálad mindig így megy?
"Esz a pjogjam aszt csinálja, amity montyak. Ha minydeny igaz..."
18:19:07
laza másfél óra alatt megoldottad a kismajmoknak szóló feladatot.
most már felkészültél, nyisd meg amit a főnök úr küldött.
Asodi már kint áll az alsó rakparton egy kilyukasztott nejlonzacskóval, és szűri át benne a vizet a partnál, bizony. Hátha kihalász 50 Eurót, hogy meg tudja adni Zsery pénzét.
dehát megbukott irodalomból a kisegítő gimiben.:)))
Sikerült google-n kikeresni végre? Akkor már csak azon kell izgulnod, hogy a próbameló alatt ne legyen letiltva a google.
Te kis szélhámos pjogjamozó :D
Endre! Most kérem UTOLJÁRA, hogy JAVITSA EZT A SZART, amit 2 hét késéssel adott át! MOST!
Addig nem lesz kifizetve, amíg ezt nem javította!
ENDRE!
Szerző:
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 06, 2015 18:08:19
Válasz
(10)
x30)
Válasz
(10)
23-as nehézségig simán bírnod kell.
-
Dec 06, 2015 18:08:21
Na végre, hosszú idő után én is tudok írni. Sodi, neked azok a tesztek annyiból lennének hasznosak, ha az eredmények alapján tudnál következtetni arra, mik a hiányosságaid, és pótolnád is őket. Hidd el, a tesztek ( egyetemen felmérők) nem azért lettek kitalálva, hogy teljen velük az idő, hanem hogy segítsenek a fejlődésben.
Más dolog : nem tudom, hova mész Németországban, nem is érdekel. De azok alapján, amiket mondtál, átverésnek hangzik az egész. A jelenlegi fizikai állapotodnak egy haszna van: ha bűnözők lennének, csak rád néznek, és tudják, hogy azért biztosan nem ölnek meg, hogy a TE szerveidet forgalmazzák a szervpiacon. Dolgozó rabszolgának pedig - csórókának vagy csicskának, ahogy a tanyavilágban mifelénk is mai napig szokás - megint nem vagy alkalmas, nincs az az elszánt emberrabló, aki ha rádnéz, ne tenne le egyből rólad.
Valami azt súgja, hogy kurva költséges lesz a támogatóid számára a németországi út. De te tudod meg ők tudják. Amíg nincs hülyepapírod, szellemi és erkölcsi felelősséget kell vállalj mindenért, amit teszel.
Más dolog : nem tudom, hova mész Németországban, nem is érdekel. De azok alapján, amiket mondtál, átverésnek hangzik az egész. A jelenlegi fizikai állapotodnak egy haszna van: ha bűnözők lennének, csak rád néznek, és tudják, hogy azért biztosan nem ölnek meg, hogy a TE szerveidet forgalmazzák a szervpiacon. Dolgozó rabszolgának pedig - csórókának vagy csicskának, ahogy a tanyavilágban mifelénk is mai napig szokás - megint nem vagy alkalmas, nincs az az elszánt emberrabló, aki ha rádnéz, ne tenne le egyből rólad.
Valami azt súgja, hogy kurva költséges lesz a támogatóid számára a németországi út. De te tudod meg ők tudják. Amíg nincs hülyepapírod, szellemi és erkölcsi felelősséget kell vállalj mindenért, amit teszel.
Dec 06, 2015 18:08:21
-
Dec 06, 2015 18:10:17
Na jó, éjfélig oldogatok meg ilyen agytornákat, oszt nyomom az éles tesztet. Anno az egyetemre is így vettek fel.
Hogy előtte két hónapig reggeltől estig csak hasonló tesztfeladatokat oldottam meg otthon.
Hogy előtte két hónapig reggeltől estig csak hasonló tesztfeladatokat oldottam meg otthon.
Ahonnan ki is buktál a picsába.
Dec 06, 2015 18:10:17
-
Dec 06, 2015 18:10:30
csak a 400000. kommentre hajt a púpos, ne hagyjuk hogy elvigye!
Dec 06, 2015 18:10:30
kripli figyelő
Dec 06, 2015 18:11:05
Épp most akartam írni hogy kb. még fél óráig fogja bírni a figyelemhiányos akaratgyenge szar a feladatokat,mielőtt cuki aaronba merül,de még annyit se bírt.
Dec 06, 2015 18:11:05
Ötlet
Dec 06, 2015 18:11:09
hűhaaa.
na jó, ezt megoldom, oszt pihenésként megnézek egy walking dead epizódot, mert meg fogom éredemelni
na jó, ezt megoldom, oszt pihenésként megnézek egy walking dead epizódot, mert meg fogom éredemelni
Ha magát vonszoló, hörgő élőhalottat akarsz látni,akkor sétálgass a tükör előtt pucéran.
Dec 06, 2015 18:11:09
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 06, 2015 18:11:11
x30)
Órákon belül elérjük a 400 000 kommentet, Endre. Vajon hány szemenszedett hazugságod, hány önellentmondásod, hány becsicskulásod, hány megszegett ígéreted, hány megalapozatlan kinyilatkoztatásod, hány téves helyzetfelismerésed, hány magabiztos égésed, hány monomániás ismételgetésed, hány agybeteg következtetésed lehet közöttük? És vajon hány "Soha többé nem írok ide"?
Egyszer majd talán választ kapunk ezekre a kérdésekre is. De rágódjanak a múlton a jövő történészei! Nekünk itt van a megújult Sodi aka Neopúp, aki épp 66 kommentben mutatja meg, hogy mostantól mindenfasza ugyanígy lesz.
Egyszer majd talán választ kapunk ezekre a kérdésekre is. De rágódjanak a múlton a jövő történészei! Nekünk itt van a megújult Sodi aka Neopúp, aki épp 66 kommentben mutatja meg, hogy mostantól minden
-
Dec 06, 2015 18:11:22
Recskás neked olyan tesztek kellenének amik a mindennapi életről szólnak. Pl. hogyan kell mosakodni, segget törölni, hogyan kell emberek között létezni
Dec 06, 2015 18:11:22
-
Dec 06, 2015 18:12:35
Meglássuk.
Már megláttuk.
Dec 06, 2015 18:12:35
evidenciák
Dec 06, 2015 18:13:50
Recskás neked olyan tesztek kellenének amik a mindennapi életről szólnak. Pl. hogyan kell mosakodni, segget törölni, hogyan kell emberek között létezni
...mosógépet kezelni...
Dec 06, 2015 18:13:50
kripli figyelő
Dec 06, 2015 18:14:55
...mosógépet kezelni...
...kamerát kezelni... Dec 06, 2015 18:14:55
sodika
Dec 06, 2015 18:17:56
Dec 06, 2015 18:17:56
Sárkány
Dec 06, 2015 18:18:18
Agyad legyen ráállva. Nem vers ez.
Tegyük fel, meg akarod műttetni a sérvedet, és az orvos azt mondja, hogy "persze, vállalom, ilyet még ugyan nem csináltam, de ma éjfélkor letolok pár tesztfeladatot, tehát minden fasza, csak utálom, amikor sürgetnek", erre te mit felelnél?
Dec 06, 2015 18:18:18
sodika
Dec 06, 2015 18:19:07
Dec 06, 2015 18:19:07
evidenciák
Dec 06, 2015 18:19:42
és ez is jó lett.
a 14-es nehézségű feladat is fasza
pastebin.com/QLYxUeW8
én vagyok az isten
a 14-es nehézségű feladat is fasza
pastebin.com/QLYxUeW8
én vagyok az isten
Isten miért gyűlöli a zsidókat?
Dec 06, 2015 18:19:42
sodika
Dec 06, 2015 18:20:30
jaj jaj jaj
miért angolul van minden külföldön
ejnye
ejnye
Dec 06, 2015 18:20:30
sodika
Dec 06, 2015 18:20:44
na meglesz ez csak azért is
Dec 06, 2015 18:20:44
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 18:21:50
x48)
Ezek matekos cuccok.
Arra kevéssé vagyok ráállva.
Arra kevéssé vagyok ráállva.
is.
sodika
Dec 06, 2015 18:22:28
a jó, oké, vágom
Ejj, de elszoktam egyetem óta az ilyen matekos szarságoktól :)
Ejj, de elszoktam egyetem óta az ilyen matekos szarságoktól :)
Dec 06, 2015 18:22:28
sodika
Dec 06, 2015 18:23:06
is.
is.
Nem buktam ki.
Dec 06, 2015 18:23:06
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2015 18:26:17
jaj jaj jaj
ejnye
ejnye
Nem megmondták a trollok már évekkel ezelőtt, hogy meg kellene tanulni angolul???? Nem a trolloknak van mindig igaza?
És nem azt mondtad mindig, hogy a szakmai angol simán megy? Akkor most mi a sírás oka?
Dec 06, 2015 18:26:17
Sárkány
Dec 06, 2015 18:26:39
Nem buktam ki.
Ne hazudozz. Te is jól tudod, hogy erről kizárólag, egyes egyedül Andi tehet.
Dec 06, 2015 18:26:39
Schwezoff David
Dec 06, 2015 18:26:42
Mi a fasz van mar megint? Mi ez a programozas imitacios roham?
Ugyis hazudik a fereg.nem lesz nemet melo.
Ugyis hazudik a fereg.nem lesz nemet melo.
Dec 06, 2015 18:26:42
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 18:27:36
x48)
Nem buktam ki.
hagyjuk már ezt az unalomig ismételt hazugságot!
nem elfogytak a félévek, hanem nem tudtad beosztani a rendelkezésre álló féléveket, és nem tudtad letenni az elsős vizsgáidat még harmadévben sem.
kibuktál. bizony.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 18:28:56
x48)
annyira várom már ezt a próbamelót. hatalmas kudarc lesz. így vagy úgy, de szopni fog a sodi. a sodi.
sodika
Dec 06, 2015 18:29:54
Akkor bukik ki valaki, ha
a) tanulmányi okokból meg kell szüntetni a tanulmányi jogviszonyát
b) és a méltányossági kérelmét is elutasítják
Egyetlen olyan félévem se volt, ahol ez a kettő egyszerre teljesült volna.
Dec 06, 2015 18:29:54
Sárkány
Dec 06, 2015 18:30:57
Hajrá, lássuk a hivatkozást.
Dec 06, 2015 18:30:57
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 18:33:09
x48)
még visszatérve a főiskolai (lol) kibukásodra. nem tudom mit vártál, hiszen a gimiben is megbuktál.
uramisten! gimiben megbukni! neked inkább szakmunkásba kellett volna járnod. szobafestő-mázoló szakra.:)))
Zulu
(
x15)
Dec 06, 2015 18:36:22
x15)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 18:38:58
x48)
Difficulty: Easy
lolbazmeg!
sneci, anyádnak nem volt kellemetlen szülőire járnia? mégis csak egyetemet végzett, te meg megbuktál valami kisegítő gimiben.
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 18:41:21
Ugyanannyi idős vagyok, mint Te, te fos, és két diplomám van. Az elsőt államin szereztem, érdekes módon belefértem az időkeretbe, pedig egy félévet még csúsztam is a végén, mert már dolgoztam, és diplomamunkámat csak lassan tudtam írni. A második diplomámat pedig estin csináltam, meló mellett, te szarfoshúgy. Este hatig melócsá, aztán hétfőn kedden és szerdán este 18.30-22.00 egyetem. És még a családommal meg a csajommal is töltöttem időt, sőt a barátaimmal is. Neked kibaszottul könnyű dolgod lett volna, te szar, de inkább elmentél kamejázgatni meg náculni, tanulás helyett.
Viszont az univerzum igazságos. Ezért van nekem lakásom, kocsim, nőm, működő shaját megoldásom. Neked meg egy nagy lófasz.
Dec 06, 2015 18:41:21
-
Dec 06, 2015 18:42:58
Difficulty: Easy
Te, mind szakember, hogyan tippelnéd, hányas szint lenne a sneckó által most töltött tesztek közül az a szint, ahol már piacképes tudásnak számít egy informatikus tudása, és számodra kb. hányadik szintnél kezdődne a kihívás?
Dec 06, 2015 18:42:58
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 18:43:31
Ez a Kaprekar numberes dolog beadta neki rendesen, ahogy látom, mert bekussolt.
Dec 06, 2015 18:43:31
Schwezoff David
Dec 06, 2015 18:44:24
Pontositsunk: egy kokadtan logo nagy lofasz.
Dec 06, 2015 18:44:24
broni
Dec 06, 2015 18:55:29
buzi kódok!!!!!!!!!!
Dec 06, 2015 18:55:29
hát izé..
Dec 06, 2015 19:00:04
akkor most kollégák lennétek, hahó!
Dec 06, 2015 19:00:04
broni
Dec 06, 2015 19:00:15
buzi kódok!!!!!!!!!!
ezt nem én írtam! Viva'la Obama&YOLOMan
Dec 06, 2015 19:00:15
sodika
Dec 06, 2015 19:02:10
Dec 06, 2015 19:02:10
Fekete Bikapata
Dec 06, 2015 19:03:59
Nagyon nagy, ahogy vergődsz, Sodó; abba ne hagyd! :)
Dec 06, 2015 19:03:59
Zulu
(
x15)
Dec 06, 2015 19:04:43
x15)
A linkeltek mind nagyon könnyű feladatok, infófaktos gimiben tudom elképzelni őket házifeladatként.
A nehezebbek viszont már olyan képességeket fejlesztenek, amik nem elsődlegesek púp szakterületén. Hiába ér el mondjuk ez közepesen jó eredményt itt rengeteg munkával, az nem jelenti azt, hogy bármihez is ért.
Válaszolva a kérdésedre: A "moderate" nehézségűek közül már többhöz kell némi képzettség vagy logikai érzék, azokat nyilván nem fogja tudni megcsinálni, de még azok közt is vannak nagyon könnyűek, pláne, ha ez a hackerrank nem nézi, hogy mennyire gyors sodika kódja.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 06, 2015 19:04:56
Csak azért sem fogunk az IP-csapdádra kattintani.
Dec 06, 2015 19:04:56
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:06:21
x48)
ok, első ötletem ez, de ez nem jó...
...
pastebin.com/P4vAGYEj
nézem, miért nem
...
pastebin.com/P4vAGYEj
nézem, miért nem
nocsak, megakadtál a könnyű szintnél? ki hitte volna, hogy ez lesz, vérprofi!
szeretem amikor objektíven kiderül, hogy a sodi nem ért a szakmájához. a sodi.
sodika
Dec 06, 2015 19:06:37
Dec 06, 2015 19:06:37
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:08:28
x48)
és így még mindig nem
faszom
pastebin.com/wAXQpfsy
faszom
pastebin.com/wAXQpfsy
sodika
Dec 06, 2015 19:10:49
1000 és 10 ezer között az enyém megtalálja ezt is:
4879
pedig nem kéne
nézem, vajon miért találja meg
4879
pedig nem kéne
Dec 06, 2015 19:10:49
evidenciák
Dec 06, 2015 19:11:18
és így még mindig nem
faszom
pastebin.com/wAXQpfsy
faszom
pastebin.com/wAXQpfsy
Amíg nem teszed fel az úszómellényes videót, ne is álmodj segítségről.
Dec 06, 2015 19:11:18
Fekete Bikapata
Dec 06, 2015 19:11:30
Vasárnap este az ember a szeretteivel van, sodó; oh, wait...
Dec 06, 2015 19:11:30
broni
Dec 06, 2015 19:12:02
a faszomra harapj rá kis ganaj :)))
Dec 06, 2015 19:12:02
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:12:17
x48)
4879
pedig nem kéne
4879
pedig nem kéne
azért, mert kibuktál a főiskoláról.
50 euró
Dec 06, 2015 19:13:03
nem ma kéne visszaadnod zsery pénzét púp?
Dec 06, 2015 19:13:03
sodika
Dec 06, 2015 19:13:34
egyetem,
nem buktam ki
és faszért találja meg a 4879-et, nem vágom
nem kéne
nem buktam ki
nem kéne
Dec 06, 2015 19:13:34
elsodikázva
Dec 06, 2015 19:14:44
nem ma kéne visszaadnod zsery pénzét púp?
*** ^-^
Dec 06, 2015 19:14:44
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:15:38
x48)
az apply gombot már próbltad?
sodika
Dec 06, 2015 19:16:52
4879*4879 = 23804641
238 + 04641 = 4879
jó ez így
Hülye a teszteset.
238 + 04641 = 4879
jó ez így
Hülye a teszteset.
Dec 06, 2015 19:16:52
sodika
Dec 06, 2015 19:17:34
az én megoldásom a jó
mindegy, átírom a hülyeségükhöz
Dec 06, 2015 19:17:34
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:18:27
x48)
pedig ez a nehézségi szint a kismajmoknak van, még a dőrppe is meg tudná csinálni.
a főnök úr nehezeket küldött, amiket majd időre kell megcsinálni. kurva nagyot fog égni a sodi. a sodi.
a főnök úr nehezeket küldött, amiket majd időre kell megcsinálni. kurva nagyot fog égni a sodi. a sodi.
-
Dec 06, 2015 19:18:46
az én megoldásom a jó
a hackerrank a hibas!
Dec 06, 2015 19:18:46
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 19:20:27
4879*4879 = 23804641
238 + 04641 = 4879
jó ez így
Hülye a teszteset.
238 + 04641 = 4879
jó ez így
Hülye a teszteset.
Oda volt írva, hogy tartalmazhat nullát kezdőszámként a második fél. Mit nem lehet ezen érteni, te segg?
Dec 06, 2015 19:20:27
Fekete Bikapata
Dec 06, 2015 19:21:31
egyetem,
nem buktam ki
nem kéne
nem buktam ki
nem kéne
Akkor hol a diploma?
Dec 06, 2015 19:21:31
Fekete Bikapata
Dec 06, 2015 19:22:55
28 félév etyetem : 0 diploma...
Juhúú!!!
Juhúú!!!
Dec 06, 2015 19:22:55
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 06, 2015 19:23:01
x30)
Már rég a Walking Dead-et kéne nézned, hahó! Sokkal izgalmasabb, mint ezek az alapszintű feladatok és magyar felirattal talán többet is értesz meg belőle. Kiérdemelte a pihit a Sodi. A hackerrank várhat.
sodika
Dec 06, 2015 19:25:33
faszom, mi baja van a 4879-cel?
238 + 4641 = 4879
az enyém a jó, ezek meg faszok
238 + 4641 = 4879
Dec 06, 2015 19:25:33
főnökúr
Dec 06, 2015 19:26:07
Már rég a Walking Dead-et kéne nézned, hahó! Sokkal izgalmasabb, mint ezek az alapszintű feladatok és magyar felirattal talán többet is értesz meg belőle. Kiérdemelte a pihit a Sodi. A hackerrank várhat.
Én viszont nem, kérem! Mit képzel? Asodinak most épp a szerdán lejárt határidős gányolmányt kellene garanciában javítania. De ehelyett inkább játszadozik!
DOLGOZZON! ASODI!
Dec 06, 2015 19:26:07
-
Dec 06, 2015 19:26:17
Egy nagy büdös kókler vagy te nem isten. Nevetséges ahogy easy!!!! szinten szenvedsz gyagyás xD ebből nem lesz szuperB tüdőcske.
Dec 06, 2015 19:26:17
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:27:24
x48)
238 + 4641 = 4879
238 + 4641 = 4879
nincs baja, csak buta vagy. egy kismajom aki kibukott a főiskoláról. bizony.
szólj a dőrppének, ő majd segít, Hahó!
sodika
Dec 06, 2015 19:27:48
pont ez az,
hogy akkor jó az én megoldásom
Dec 06, 2015 19:27:48
-
Dec 06, 2015 19:29:14
a dőrppe most nem ér rá, épp két kurva seggéről szív fel egy utcát egy dom perignonnal töltött jacuzziban
Dec 06, 2015 19:29:14
sodika
Dec 06, 2015 19:29:40
Faszság.
Az én megoldásom a jó.
Ennyi.
Az én megoldásom a jó.
Ennyi.
Dec 06, 2015 19:29:40
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:30:17
x48)
ez a próbahét gecinagy műsor lesz. az első órában sírva fogja hívni a fordos tanár nénit, hogy mit csináljon.
-
Dec 06, 2015 19:30:19
Nehogy segítsetek neki!! Ilyen az amikor a véjpjofi pjogjamozót pofán tolja a valósàg :)) tényleg a raktáros cv-t kellene fejleszteni.
Dec 06, 2015 19:30:19
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:31:56
x48)
Faszság.
Az én megoldásom a jó.
Ennyi.
Az én megoldásom a jó.
Ennyi.
ilyenkor bizony perelni kell!
hol a szükség ott a segít
Dec 06, 2015 19:32:31
4879
pedig nem kéne
4879
pedig nem kéne
írd bele a kódba, hogy vonjon le belőle 4000et-
Dec 06, 2015 19:32:31
Titánium José
Dec 06, 2015 19:33:36
Bvoni, nehogy segíteni mevj a sódinak, te szemétváda tvógel!!!
Molnáv F. Ávpika, te meg jobban jávsz ha utánam küldöd a szappanomat Szíviába, mevt szólok a Putin Evnök Úvnak, te féveg!!!!
Molnáv F. Ávpika, te meg jobban jávsz ha utánam küldöd a szappanomat Szíviába, mevt szólok a Putin Evnök Úvnak, te féveg!!!!
Dec 06, 2015 19:33:36
sodika
Dec 06, 2015 19:34:51
Jó a 4879, kész.
Dec 06, 2015 19:34:51
sodika
Dec 06, 2015 19:36:46
Nekem van igazam, ez meg egy hülyeség.
Dec 06, 2015 19:36:46
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:37:17
x48)
Jó a 4879, kész.
ok, most már felkészültél. nyisd meg amit a főnök úr küldött!
hol a szükség ott a segít
Dec 06, 2015 19:37:45
Jó a 4879, kész.
á-á. nem jó.
Dec 06, 2015 19:37:45
Érdeklődő
Dec 06, 2015 19:37:49
Jó a 4879, kész.
Na, ezért basztak ki mindenhonnan, kókler cigány. :)
Dec 06, 2015 19:37:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:38:23
x48)
Nekem van igazam, ez meg egy hülyeség.
blokkold őket a gecibe! a sodi az isten. a sodi.
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 06, 2015 19:38:39
x9)
Ejnye, púp, nem olyan nehéz ez:

Ebben az a poén, hogy nem vagyok pjogjamozó (de még csak matematikus sem), csak kisebb scripteket írok néha.

Ebben az a poén, hogy nem vagyok pjogjamozó (de még csak matematikus sem), csak kisebb scripteket írok néha.
Schwezoff David
Dec 06, 2015 19:39:30
Jó a 4879, kész.
1862 a jo.
Dec 06, 2015 19:39:30
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:42:40
x48)
sneci, neked nem németmelót kellene keresned, hanem visszaülni az iskolapadba. ahonnan kibuktál.
sodika
Dec 06, 2015 19:43:02
5292 is jó
5292*5292 = 28005264
5264+28 = 5292
enyém megtalálja, szerintük nem kéne
faszság
5292*5292 = 28005264
5264+28 = 5292
faszság
Dec 06, 2015 19:43:02
jiddise máme
(
x11)
Dec 06, 2015 19:44:15
x11)
238 + 4641 = 4879
238 + 4641 = 4879
ezt hogy mondod németül?
gyakorold, hogy legyen mit a német főnökúr pofájába vágni
sodika
Dec 06, 2015 19:45:09
Fasza megoldást írtam.
EZek meg hülyék.
ennyi
EZek meg hülyék.
ennyi
Dec 06, 2015 19:45:09
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:45:15
x48)
5292 is jó
5292*5292 = 28005264
5264+28 = 5292
faszság
5292*5292 = 28005264
5264+28 = 5292
faszság
nem megy ez neked, butuska kisfiam. inkább rendelj egy műfaszt, Hahó!
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 06, 2015 19:45:37
x9)
5292 is jó
5292*5292 = 28005264
5264+28 = 5292
faszság
5292*5292 = 28005264
5264+28 = 5292
faszság
Jön már az ideggörcs?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:46:27
x48)
Fasza megoldást írtam.
EZek meg hülyék.
ennyi
EZek meg hülyék.
ennyi
sodika
Dec 06, 2015 19:50:34
ááá, megvan
Dec 06, 2015 19:50:34
sodika
Dec 06, 2015 19:51:14
a második rész nem lehet hosszabb az elsőnél
a kiírás alapján
ha minden igaz
ez benne a becsapás
a kiírás alapján
ha minden igaz
ez benne a becsapás
Dec 06, 2015 19:51:14
sodika
Dec 06, 2015 19:51:36
kredenc bizony
ilyen faszságot már
Dec 06, 2015 19:51:36
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 06, 2015 19:53:04
x30)
Ha nem sodikáztad volna el a megígért Dunának menést most talán meg lennének oldva az anyagi problémáid. Pár hete jártál Bécsben, hahó!
index.hu/kulfold/2015/12/06/tobb_mint_szazezer_eurot_talaltak_a_dunaban_becsnel/
index.hu/kulfold/2015/12/06/tobb_mint_szazezer_eurot_talaltak_a_dunaban_becsnel/
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 06, 2015 19:53:28
x9)
a második rész nem lehet hosszabb az elsőnél
a kiírás alapján
ha minden igaz
ez benne a becsapás
a kiírás alapján
ha minden igaz
ez benne a becsapás
Ha minden igaz? Ez nálad mindig így megy?
"Esz a pjogjam aszt csinálja, amity montyak. Ha minydeny igaz..."
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:53:32
x48)
ááá, megvan
18:19:07
laza másfél óra alatt megoldottad a kismajmoknak szóló feladatot.
most már felkészültél, nyisd meg amit a főnök úr küldött.
ásító walkingdead
Dec 06, 2015 19:53:34
Na, beégett asodiazisten, mindjárt jön a "nyeméjtyem a zümmögô dobozból, hogy lesz pénz, bezzeg ha az anyám támogatta volna a jogi tanulmányaimat" c. rész...
Dec 06, 2015 19:53:34
töppedt buzigolyók
Dec 06, 2015 19:55:35
Ha nem sodikáztad volna el a megígért Dunának menést most talán meg lennének oldva az anyagi problémáid. Pár hete jártál Bécsben, hahó!
Asodi már kint áll az alsó rakparton egy kilyukasztott nejlonzacskóval, és szűri át benne a vizet a partnál, bizony. Hátha kihalász 50 Eurót, hogy meg tudja adni Zsery pénzét.
Dec 06, 2015 19:55:35
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 06, 2015 19:55:39
x48)
Na, beégett asodiazisten, mindjárt jön a "nyeméjtyem a zümmögô dobozból, hogy lesz pénz, bezzeg ha az anyám támogatta volna a jogi tanulmányaimat" c. rész...
dehát megbukott irodalomból a kisegítő gimiben.:)))
sodika
Dec 06, 2015 19:55:50
ááá
Dec 06, 2015 19:55:50
echelon mérnök
Dec 06, 2015 19:56:28
ááá, megvan
Sikerült google-n kikeresni végre? Akkor már csak azon kell izgulnod, hogy a próbameló alatt ne legyen letiltva a google.
Te kis szélhámos pjogjamozó :D
Dec 06, 2015 19:56:28
főnökúr
Dec 06, 2015 19:57:18
ááá
Endre! Most kérem UTOLJÁRA, hogy JAVITSA EZT A SZART, amit 2 hét késéssel adott át! MOST!
Addig nem lesz kifizetve, amíg ezt nem javította!
ENDRE!
Dec 06, 2015 19:57:18
174 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™