Ha be is nyomja, az ottani kollegák kb 2 nap alatt snecológusok lesznek, max. lesz authentikus német nyelvű kontent is a fórumon, röhögés garantált.
Előbbutóbb úgy basszák ki, hogy a púpján pattog, akármennyire is protekció meg minden,... aki eltéved, és pánikba esik, ha nem írja fel vécépapírra, hogy merre kell menni, nincs az a protekciója a világnak, hogy valós környezetben a leggányabb munkára alkalmas legyen.
Bár kapna minnél több eurót, én szívesen röhögnék a kredences történeten is, ahogyan andika simán elteszi az ezer eurót, és bár ez a magyar holdraszállásnál valószinűtlenebb, de bárcsak beülne hitelből egy superb-be.
Sosem volt jogsija, fogalma nincs mik járnak egy autóval, milyen egy autohitel vagy lizing, milyen adók, biztosítások, kötelező szervizek, stb,stb vannak, ....a recskagate óta a legnagyobb műsora lenne a világnak, hogy itt nyígna az álomautó miatt.
Esetleg kölcsönadná valami kedves bácsiknak, a soha viszont nem látásra.. ;)
Vagy beülne jól beglédázva rohamában aztgondolva, hogy tud vezetni jogsi nélkül is, és jól összetörné, aztán szépen lesittelnék, mikor kitámolyogna a volán mögül részegen zokogva...egyik nagyobb műsor lenne, mint a másik.
Az éves 45ezret végül úgysem kapja meg, ha meg valamennyit mégis, nem lenne tul nehéz elintézni, hogy az adóhatóság szokatlan mértékben aktivizálja magát, néhány troll tuti tud olyan kontaktokat felhívni, hogy minek és kinek nézzenek utánna jobban, mert érdemes.
Bárcsak sok lóvét kapna a recskás, akár érdemtelenül, amikor elviszik, lefoglalják, végrehajtják, zárolják, végre csökkenne a magyar államtól ellopott kárösszeg, vagyis mindannyiunk kára.
De mire kérsz normális pénzt? Normális pénzt azok kérnek, akiknek ér is valamit a munkája. Stabil, stílusos, átlátható kód, biztonsági rések nélkül. Ez a minimum, bazmeg. Ezért jár normális pénz. Ami ez alatt van, az gányolás, kókányolás, vérpistike spagettikód. Azért nem jár normális pénz, csak gombok. NEM azt fizeti meg az ügyfél, hogy neked hány órába került valamit megcsinálni, meg nem azt, hogy te élvezted-e a kihívást, hanem a végeredményt. Értem?
szeretem ezeket a pillanatokat a snecológiában, amikor az alany visszamenőlegesen megváltoztatja a valóságot. mert ugye eddig az volt a sodrealitás, hogy zsákszámra hordta haza a pénzt, a stabilan hat számjegyű fizetést, amit az anyja ki tudja mire elbaszott.
most meg kiderült, hogy gombokat keresett, amivel nyomorba döntötte a családját.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
:D
lol
Rózsának majd ajánlom.
Ő szereti az ilyesmit.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
zsidó
csá
Semmi gond, biztosan megint a faszveregetés járt az eszedben. Amúgy se akarlak csúfolni, héberül biztosan színesen fogalmazol, a magyar nehéz valóban, ha nem az anyanyelved.
Sajnos a szürkeegérkedés miatt rendszeresen oldalakkal vagyok lemaradva. Épp ittam, amikor ehhez a hszhez értem. Majdnem megfulladtam. Kösz, zsidó :D
Tudod ki dolgozik olcsón? Akinek nincs megfelelő tudása. És neked nincs és nem is lesz megfelelő tudásod.
Amit te csinálsz az olyan, mint mikor valaki azt hiszi, hogy Ő profi szakács, mert tud teát főzni.
Sértetti képviselőként a nagy nyilvánosság előtti buzizás ér valamit? Forintosítva mármint.
www.hackerrank.com/challenges/matrix-rotation-algo
én most épp ezt csinálom, kíváncsi lennék sneci kódjára :'D
Árti elmondása szerint a fiatalabb tolvajkéregetők tag buzizta le a srácot, aki emiatt bepöccent. A videóban berakott apa vallomásában ez áll:
A beszélgetés ezen szakaszán a négyes vezetője megjegyzést tett a fiam hajára hogy milyen a feje, majd állította a fiamról, hogy biztos azért ilyen a hajad mert buzi vagy.
Erre a fiam ideges lett és vissza válaszolt, hogy te vagy a buzi. Az idősebb visszakérdezett, hogy én a buzi?, majd elkérte a jobb oldalán álló fiatalembertől a kezében levő fekete színű ledes lámpáját és egyből ütött a bal arca felé, de azt, hogy eltalálta-e, azt nem láttam a sötét miatt.
Egyértelmű önvédelmi helyzet, na. És persze a fiatal tolvajkéregető miatt történt az egész.
innentől már sajnos nem nyilatkozhatok a konkrét ügyről, csak írásbeli hozzájárulással.
:-)))
(Remélem nem csak malachergelés:-))
a videó későbbi részében rákeni az arcon rúgást az egyik fiatal gurulkára.
* többen * jelentették a patkánymérges posztot. Asszem.
Sodi szerelmes Sherlock Porksba, de az nem igényli homoerotikus közeledését, és ennek többször hangot is adott (elég keményen), ám púpos hősünket ez nem nagyon érdekli, továbbra is állhatatosan szopja a dagadék faszát.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
mar ezerszer megmondtuk: mukodo kod kene nem bugos szarhalmaz, es nem basztatnanak hogy ez nem megy, az nem megy
EGÉSZ NAP ITT FÓRUMOZTÁL, TE LUSTA TETŰ!
Remélhetőleg ők is így fognak reagálni, amikor SOS rinyálsz az ötforintosokért, hogy ne halj éhen.
azt a kurva, ujabb kepzelet-epitmeny a sodiverzumba
az egyetemet azzal basztad el, hogy nem tanultal hanem nacultal helyette. ilyen nagyon egyszeru ez
ha leszedik, végre megindíthatja a pert dublinban, a polájszi megsértése miatt. külön gyűjtést lehet rá indítani.
megint visszamenőlegesen változott a sodrealitás? eddig a lakásmaffia ügyed volt az ok, hogy amiatt nem tudtál tanulni.
de a blogolás attól ment.
Persze szard le hiszen Rocskaiék tartanak el. Undorító féreg vagy.
jogi öngyilkosság elkerülése miatt nem lehet bizonyos neveket leírni. itt minden legális.
ez az, mondd meg nekik, hogy stabil gazdatested van rocskaiék személyében, és a pénz amúgy sem létezik.
Fél 4 van, bassza meg, és egy 10 percet nem tudtam tanulni.
Mifaaaan??? Te munkaidőben akartál tanulni, te féreg? Reggel 8-tól délután 5-ig melócsáznod kéne, mert már így is elmaradásban vagy, hahó!
UTÁNA lehet faszt verni, narutózni meg tanulni, amit akarsz. Nulla az önfegyelmed, Púp!
IRÁNY A DUNA!
dehát a pénz miatt akarsz külföldre menni.:)))
nagyon nagy a videó. azért kérte el a lámpát a társától, hogy a szemébe világítson a sértettnek és nem azért, hogy pofán verje.
Azért Zsery pénzét kiskálázhatnád több, mint egy év után, ha már volt olyan rendes, és megszánta azt a hülye fejedet.
Főleg neked jár azon az agyad te féreg.Jó lenne ha már nem a lakhatásáért és a kajáért melózgatnál mint manapság. Ugye? Ezért szarod te ezt le. Na futás szépen a Rocskai klán haverjainak gányolni különben még vacsorát sem kapsz te adósrabszolga.
idióta módon védekezik. nagyon könnyű dolgunk lesz a bíróságon, ennyit mondhatok.
Ha te pénzt kerestél suli mellett, minek kellett a szoctám meg a diákhitel? Ennyek semmi éjtyelme!
Faszverés?
Kamerázás?
Náculás?
lolbazmeg!! eddig az volt a sodrealitás, hogy senki nem mutatta meg neked hogyan kell kivenni a pénzt a zümmögő dobozból.
hmmm én meg már azt hittem,h létezik szólásszabadság, meg szabad vélemény nyilvánításhoz való jog, meg ilyenek...
Azt nem értem, mit erőlködik? Három gurulka vallott rá, plusz a sértett, plusz a sértett apja. Ott van a látlelet a törött arccsontról meg orrcsontról. Ezek alapján bármit vetít, akkor is bevarrják. Mi értelme van gyártani az autista ködöt? Vagy beígérték a malacnak, hogy megint ki lesz mosva, csak gyártson előtte pár csidejót, amiben elmeséli, miben nincs igaza az ügyészségnek, és hogy ő mennyire be fog perelni mindenkit Strassbourgban?
Recskás annak idején azt mondtad az egyetem mellett nem volt időd dolgozni. Hogy is van ez? Ki akadályozott a tanulásban?
hazug fasz!! én végigmelóztam az orvosi egyetemet,te féreg! az kicsit nehezebb volt mint a te eltés faszverésed, mégi orvos lettem. ocsmány hazug geci vagy! nekem nem tudták a szüleim borsodból kinyalni a picsámat, úgyhogy muszáj volt időseket gondozni, mentőzni, bonciban segíteni. mégis lediplomáztam, ötöst kaptam a szakdogámra te féreg! menj a kurva anyádba!!
létezik, csak vannak korlátai. ez egy jogszerűségre nagyon odafigyelő oldal. bizony.
dombról gurulás megvolt?
Neked nem, Bori. Menjél vissza kutyát baszni, amíg szépen vagyunk!
mindig is szerette baromságokkal szórakoztatni a nagyérdeműt. meg ilyen alternatív valóságot is szeret felépíteni, amiben legyőz mindenkit.
de ennek száz százalékh, hogy sitt lesz a vége. csak az évek száma a kérdéses, meg a kárpi összege, amit majd rabként kell ledolgoznia, mert azt kíméletlenül vonni fogják tőle.
úgy látom szóltak az ügyfelek veja nyényinek, és becsicskultál.
ma mit csináltál az egyórás teszt kitöltésén kívül?
Taknyos lett a nózi, pici zsidó?
csak nem az általad kikunyizott előleg ellenértékét szeretnék látni?
Sztem nincs semmiféle előleg. Sodika ledolgozza a nyelvórákat, a kaját a rezsit stb.
Kurvaélet, nem mehetek ki felkészületlenül,
ezen a héten a megrendelők pénze kurvára nem ér nekem semmit,
százszor annyit érna a nyugalom, na csihadnának.
faszom
Gaudi sürget a tárgyalás videója miatt?
Megrendelők pénze azaz pl. a kaja amit kapsz Veráéktól. Pontosan fogalmazz Sodika.
evidencia, hogy nincsenek saját ügyfelei, hanem Rocskaiék hajtják fel őket neki. Bár hogy miért, azt nem tudom. Lehet hogy így törleszt a lakhatásért?
Minek hazudtál bele az önéletrajzodba mindenféle keret- meg adatbáziskezelő-rendszert?
Nem értem, hogy egy vérprofi, szakmájában naprakész programozó miért retteg attól, hogy nem fog tudni megfelelni egy egyszerű próbamelón... Inkább örülnél, hogy az ügyfelek miatt nem rozsdásodik be a tudásod, hiszen mind a legújabb, cutting edge technológiákat kérik, nem?
de azért tudtál haladni, sodi?
Schwezoff Dávid
Dec 07, 2015 13:40:21
És mi van Andival?
Dec 07, 2015 13:40:21
Hiénaverő
(
x17)
Dec 07, 2015 13:41:56
x17)
Megint ott tartunk hogy nyem lehet megélni pjogjamozásból Áruld már el, hogy lehet az hogy a Matyarországon élő infós trollok X6-ossal járnak és nem kvázihajléktalanként csöveznek egy 70 éves öregasszonynál?
Arról nem anyád tehet, meg nem is az ország, hogy hülye vagy a munkádhoz, hogy 15 év alatt képtelen voltál megtanulni rendesen egy kibaszott szakmát. Ez a te sarad.
Ennyikeh.
Azt azért áruld már el, hogy akkor mi a faszom van a folyton hangoztatott stabil alapokkal? Nem tudsz összeskálázni belőle egy alap megélhetést? Ja, hogy az alapok se mennek, hát akkor meg ezvan. Marad a gombokért kókányolás.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Arról nem anyád tehet, meg nem is az ország, hogy hülye vagy a munkádhoz, hogy 15 év alatt képtelen voltál megtanulni rendesen egy kibaszott szakmát. Ez a te sarad.
Ennyikeh.
Azt azért áruld már el, hogy akkor mi a faszom van a folyton hangoztatott stabil alapokkal? Nem tudsz összeskálázni belőle egy alap megélhetést? Ja, hogy az alapok se mennek, hát akkor meg ezvan. Marad a gombokért kókányolás.
kredenc
Dec 07, 2015 13:42:18
Két kézzel fogom verni az asztalt dühömben, ha a mélysötét bugris paraszt csicska SoDikát Vera néni benyomja valami 45K EUR/év melóba
Ha be is nyomja, az ottani kollegák kb 2 nap alatt snecológusok lesznek, max. lesz authentikus német nyelvű kontent is a fórumon, röhögés garantált.
Előbbutóbb úgy basszák ki, hogy a púpján pattog, akármennyire is protekció meg minden,... aki eltéved, és pánikba esik, ha nem írja fel vécépapírra, hogy merre kell menni, nincs az a protekciója a világnak, hogy valós környezetben a leggányabb munkára alkalmas legyen.
Bár kapna minnél több eurót, én szívesen röhögnék a kredences történeten is, ahogyan andika simán elteszi az ezer eurót, és bár ez a magyar holdraszállásnál valószinűtlenebb, de bárcsak beülne hitelből egy superb-be.
Sosem volt jogsija, fogalma nincs mik járnak egy autóval, milyen egy autohitel vagy lizing, milyen adók, biztosítások, kötelező szervizek, stb,stb vannak, ....a recskagate óta a legnagyobb műsora lenne a világnak, hogy itt nyígna az álomautó miatt.
Esetleg kölcsönadná valami kedves bácsiknak, a soha viszont nem látásra.. ;)
Vagy beülne jól beglédázva rohamában aztgondolva, hogy tud vezetni jogsi nélkül is, és jól összetörné, aztán szépen lesittelnék, mikor kitámolyogna a volán mögül részegen zokogva...egyik nagyobb műsor lenne, mint a másik.
Az éves 45ezret végül úgysem kapja meg, ha meg valamennyit mégis, nem lenne tul nehéz elintézni, hogy az adóhatóság szokatlan mértékben aktivizálja magát, néhány troll tuti tud olyan kontaktokat felhívni, hogy minek és kinek nézzenek utánna jobban, mert érdemes.
Bárcsak sok lóvét kapna a recskás, akár érdemtelenül, amikor elviszik, lefoglalják, végrehajtják, zárolják, végre csökkenne a magyar államtól ellopott kárösszeg, vagyis mindannyiunk kára.
Dec 07, 2015 13:42:18
töppedt buzigolyók
Dec 07, 2015 13:42:24
Ebben még a szüleimet sem tudom hibáztatni, mert ők is tényleg elhitték, amit mondtak nekem, hogy mennyit kereshetek programozóként.
Mindenesetre a tanár uras sztori utáni 10 év már arról szólt, hogy igyekeztem szerény lenni, mondván: minden normális bevétel lehetősége szélhámosság.
Most merek ismét normális pénzt kérni, hogy kimegyek Németországba.
Mindenesetre a tanár uras sztori utáni 10 év már arról szólt, hogy igyekeztem szerény lenni, mondván: minden normális bevétel lehetősége szélhámosság.
De mire kérsz normális pénzt? Normális pénzt azok kérnek, akiknek ér is valamit a munkája. Stabil, stílusos, átlátható kód, biztonsági rések nélkül. Ez a minimum, bazmeg. Ezért jár normális pénz. Ami ez alatt van, az gányolás, kókányolás, vérpistike spagettikód. Azért nem jár normális pénz, csak gombok. NEM azt fizeti meg az ügyfél, hogy neked hány órába került valamit megcsinálni, meg nem azt, hogy te élvezted-e a kihívást, hanem a végeredményt. Értem?
Dec 07, 2015 13:42:24
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 13:46:23
x48)
sikerült tényleg gombokért is dolgoznom, és ezzel nyomorba döntenem magamat és a környezetemet.
szeretem ezeket a pillanatokat a snecológiában, amikor az alany visszamenőlegesen megváltoztatja a valóságot. mert ugye eddig az volt a sodrealitás, hogy zsákszámra hordta haza a pénzt, a stabilan hat számjegyű fizetést, amit az anyja ki tudja mire elbaszott.
most meg kiderült, hogy gombokat keresett, amivel nyomorba döntötte a családját.
Trollonkívüli
Dec 07, 2015 13:46:33
sodika, erről mi a szakértő véleményed?
kairosinfo.eu
kairosinfo.eu
Dec 07, 2015 13:46:33
sodika
Dec 07, 2015 13:51:08
A lényeg, hogy nem kéne hülyíteni a fiatalokat, mert így a tanáruras történet is úgy csapódott le nálam, hogy az történik, amire vártam, mert mindenki, még a szüleim is azt mondták, hogy ez fog történni, teljesen természetes, nincs ebben semmi különös. :)
Szólval hogy a légváreregetés vagy a túl alacsony ár a nagyobb gond, nézőpont kérdése. Mindkettő egyformán káros és veszélyes tud lenni a jövődre nézve.
Ennyi.
De most szerintem jól csinálom.
Szólval hogy a légváreregetés vagy a túl alacsony ár a nagyobb gond, nézőpont kérdése. Mindkettő egyformán káros és veszélyes tud lenni a jövődre nézve.
Ennyi.
De most szerintem jól csinálom.
Dec 07, 2015 13:51:08
sodika
Dec 07, 2015 13:51:36
sodika, erről mi a szakértő véleményed?
kairosinfo.eu
kairosinfo.eu
lol
Rózsának majd ajánlom.
Ő szereti az ilyesmit.
Dec 07, 2015 13:51:36
Légváreregetés
Dec 07, 2015 13:53:03
Stipi-stopi!
Dec 07, 2015 13:53:03
sodika
Dec 07, 2015 13:54:44
Stipi-stopi!
zsidó
csá
Dec 07, 2015 13:54:44
Rósza
Dec 07, 2015 13:54:52
Nekem te ne ajálngassál semmit kajszaórú besúgó tetves kis sodika.
Dec 07, 2015 13:54:52
Légváreregetés
Dec 07, 2015 13:57:29
zsidó
csá
zsidó
csá
Semmi gond, biztosan megint a faszveregetés járt az eszedben. Amúgy se akarlak csúfolni, héberül biztosan színesen fogalmazol, a magyar nehéz valóban, ha nem az anyanyelved.
Dec 07, 2015 13:57:29
malmöi legendáré cigány
Dec 07, 2015 13:58:12
Remelem szervkereskedok hivjak ki, de amikor meglatjak milyen lerkbbant, serves pupos kripli, odavetik a kutyaknak. Aztan vegul csak a hangyak es fergek ragjak szet ezt a torz testet.
Sajnos a szürkeegérkedés miatt rendszeresen oldalakkal vagyok lemaradva. Épp ittam, amikor ehhez a hszhez értem. Majdnem megfulladtam. Kösz, zsidó :D
Dec 07, 2015 13:58:12
echelon mérnök
Dec 07, 2015 13:59:09
Tudod ki dolgozik olcsón? Akinek nincs megfelelő tudása. És neked nincs és nem is lesz megfelelő tudásod.
Amit te csinálsz az olyan, mint mikor valaki azt hiszi, hogy Ő profi szakács, mert tud teát főzni.
Dec 07, 2015 13:59:09
-
Dec 07, 2015 14:16:57
Mi lesz a program a nap hátralevő részében? A hackerrank már lement, jöhet a megérdemelt jutalom!!
Dec 07, 2015 14:16:57
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 07, 2015 14:18:23
x9)
Púp, nem akarsz még egy kicsit gyakorolni, ha már ennyire belejöttél tegnap este óta?
www.hackerrank.com/challenges/coin-change
www.hackerrank.com/challenges/coin-change
-
Dec 07, 2015 14:19:18
Recskás te még mindig a légváraknál tartasz.
Dec 07, 2015 14:19:18
Sodi-bál
Dec 07, 2015 14:23:54
1. Na jó, ne piszkálj! Ez a free style.
Csak a tied az iroda, s csillogsz, mint a kristály,
A sötét sarokból a pókok csak téged néznek,
Nem veszed észre? Migidi-megdöglenek érted.
De most más. Csapd össze a tenyered,
Nincs megállás, gyerünk-gyerünk gyerekek!
Nem baj, ha fe-feltűnik egy Andika,
És elhív téged valahova randira.
Mondj igent! - Igeeen!
Hogyha akarod, ha nem, akkor emeld meg a baseball-kalapod!
Az ész megáll: ez a maszti bál,
Kerek perec megmondom, hogy mi piszkál:
Az, hogy nem vagyok térítő, nem vagyok apuka,
Jó fej vagyok, egyszerűen a Púp MC,
És a fejem, mint a gomba,
Nem beszélek velük, csak a mikrofonba.
R1. Ez egy parti, a maszti-bál,
A szívem is ritmusra kalimpál.
Gyerünk, tedd fel a két kezed!
Ez több, mint a képzelet.
R2. Mert ez egy parti, a maszti-bál,
Itt mindenki együtt ordibál, hogy ju héé-hóó,
És most Roli Pí szövege hallható.
2. Megint eljött újra a hétvége,
A gond, a bánat most félretéve,
Hogy merre megyek, nem tudom, de Sárkány a zsebben,
Az ajtónk előtt állok egy farmerben,
És képzeld, hogy mit látok szemben!
A dokinéni, talpig szexi dresszben.
Egész jó! Semmi rossz nincs ebben,
Ha vele indulok el kettesben.
Hát nekivágunk az éjszakának,
Tudtam, hogy van egy buli, ahol várnak,
Hát átmentünk oda, és leesett az állunk:
Hogy ilyen helyet találjunk, ez volt az álmunk.
A sárkánytól egy kicsit megkergültem,
A gyógyszerektől elszédültünk,
Most forog az ég, na meg a föld is velünk,
Buli van, óóó, de jó nekünk!
R3. Mert ez egy parti, a maszti-bál,
Itt mindenki együtt ordibál, hogy héé-hóó,
Dőrppe MC , tied a szó!
3. Egy masztibál parti receptje:
Tacsik, nők és medence.
És persze hangos rap zene,
Hogy a szomszéd se aludjon ma este,
Inkább jöjjön át, keljen fel!
Messze van még a vasárnap reggel.
Egy kérdésem van, mondjam? - Mondjad!
Szórakozzak, vagy a zenét nyomjam?
Nem tudom én sem, hogy mit tegyek,
Bármerre nézek, penész-hegyek.
Csak keresem, hogy hozzám melyik passzol.
- Figyelj, az ott nem a Cindy Crawford?
Nem hiszem, de ha már rámutattál,
Kispárnámnak elfogadnám,
Vagy ezt itt talpig aranyban,
- Hé, az Aaron! - Mifaan?!
Csak a tied az iroda, s csillogsz, mint a kristály,
A sötét sarokból a pókok csak téged néznek,
Nem veszed észre? Migidi-megdöglenek érted.
De most más. Csapd össze a tenyered,
Nincs megállás, gyerünk-gyerünk gyerekek!
Nem baj, ha fe-feltűnik egy Andika,
És elhív téged valahova randira.
Mondj igent! - Igeeen!
Hogyha akarod, ha nem, akkor emeld meg a baseball-kalapod!
Az ész megáll: ez a maszti bál,
Kerek perec megmondom, hogy mi piszkál:
Az, hogy nem vagyok térítő, nem vagyok apuka,
Jó fej vagyok, egyszerűen a Púp MC,
És a fejem, mint a gomba,
Nem beszélek velük, csak a mikrofonba.
R1. Ez egy parti, a maszti-bál,
A szívem is ritmusra kalimpál.
Gyerünk, tedd fel a két kezed!
Ez több, mint a képzelet.
R2. Mert ez egy parti, a maszti-bál,
Itt mindenki együtt ordibál, hogy ju héé-hóó,
És most Roli Pí szövege hallható.
2. Megint eljött újra a hétvége,
A gond, a bánat most félretéve,
Hogy merre megyek, nem tudom, de Sárkány a zsebben,
Az ajtónk előtt állok egy farmerben,
És képzeld, hogy mit látok szemben!
A dokinéni, talpig szexi dresszben.
Egész jó! Semmi rossz nincs ebben,
Ha vele indulok el kettesben.
Hát nekivágunk az éjszakának,
Tudtam, hogy van egy buli, ahol várnak,
Hát átmentünk oda, és leesett az állunk:
Hogy ilyen helyet találjunk, ez volt az álmunk.
A sárkánytól egy kicsit megkergültem,
A gyógyszerektől elszédültünk,
Most forog az ég, na meg a föld is velünk,
Buli van, óóó, de jó nekünk!
R3. Mert ez egy parti, a maszti-bál,
Itt mindenki együtt ordibál, hogy héé-hóó,
Dőrppe MC , tied a szó!
3. Egy masztibál parti receptje:
Tacsik, nők és medence.
És persze hangos rap zene,
Hogy a szomszéd se aludjon ma este,
Inkább jöjjön át, keljen fel!
Messze van még a vasárnap reggel.
Egy kérdésem van, mondjam? - Mondjad!
Szórakozzak, vagy a zenét nyomjam?
Nem tudom én sem, hogy mit tegyek,
Bármerre nézek, penész-hegyek.
Csak keresem, hogy hozzám melyik passzol.
- Figyelj, az ott nem a Cindy Crawford?
Nem hiszem, de ha már rámutattál,
Kispárnámnak elfogadnám,
Vagy ezt itt talpig aranyban,
- Hé, az Aaron! - Mifaan?!
Dec 07, 2015 14:23:54
-
Dec 07, 2015 14:33:00
Miért akarsz itt dolgozni?
Sodi: I outgrewmy place the desk under the country.
Mi fontos számodra?
Sodi: To make more deep my deeper academic knowledge. Do not hear the jew trolls. It is not the credence! :)
Sodi: I outgrew
Mi fontos számodra?
Sodi: To make more deep my deeper academic knowledge. Do not hear the jew trolls. It is not the credence! :)
Dec 07, 2015 14:33:00
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 14:38:18
x48)
Schwezoff Dávid
Dec 07, 2015 14:43:50
új hazugságvideó a malacztól:
youtu.be/Y-tW-k9-kiE
youtu.be/Y-tW-k9-kiE
Sértetti képviselőként a nagy nyilvánosság előtti buzizás ér valamit? Forintosítva mármint.
Dec 07, 2015 14:43:50
-
Dec 07, 2015 14:52:25
Nézz le a lábadra tokás geci. Utánna bűnözőzzél másokat.
Dec 07, 2015 14:52:25
-
Dec 07, 2015 14:55:00
Sneci, tajgikutya hopp hopp porondra kis retardjaim! Szopjátok fel gyorsan a malac kunkori faszát!
Dec 07, 2015 14:55:00
-
Dec 07, 2015 15:10:07
Púp, nem akarsz még egy kicsit gyakorolni, ha már ennyire belejöttél tegnap este óta?
hackerrank.com/challenges/coin-change
hackerrank.com/challenges/coin-change
www.hackerrank.com/challenges/matrix-rotation-algo
én most épp ezt csinálom, kíváncsi lennék sneci kódjára :'D
Dec 07, 2015 15:10:07
alpaka nagyi
Dec 07, 2015 15:11:15
youtu.be/Y-tW-k9-kiE
youtu.be/Y-tW-k9-kiE
Árti elmondása szerint a fiatalabb tolvajkéregetők tag buzizta le a srácot, aki emiatt bepöccent. A videóban berakott apa vallomásában ez áll:
A beszélgetés ezen szakaszán a négyes vezetője megjegyzést tett a fiam hajára hogy milyen a feje, majd állította a fiamról, hogy biztos azért ilyen a hajad mert buzi vagy.
Erre a fiam ideges lett és vissza válaszolt, hogy te vagy a buzi. Az idősebb visszakérdezett, hogy én a buzi?, majd elkérte a jobb oldalán álló fiatalembertől a kezében levő fekete színű ledes lámpáját és egyből ütött a bal arca felé, de azt, hogy eltalálta-e, azt nem láttam a sötét miatt.
Egyértelmű önvédelmi helyzet, na. És persze a fiatal tolvajkéregető miatt történt az egész.
Dec 07, 2015 15:11:15
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:11:59
x48)
innentől már sajnos nem nyilatkozhatok a konkrét ügyről, csak írásbeli hozzájárulással.
Schwezoff Dávid
Dec 07, 2015 15:14:09
:-)))
(Remélem nem csak malachergelés:-))
Dec 07, 2015 15:14:09
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:14:10
x48)
a videó későbbi részében rákeni az arcon rúgást az egyik fiatal gurulkára.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 07, 2015 15:15:07
x17)
Hehe, Árti szemei nem kicsit táskásak :D
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:15:46
x48)
azon gondolkodom, hogy vajon miért nem tette ki a malacz a videót a fb-ra? lehet, hogy elvették tőle a posztolási jogot?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 07, 2015 15:16:55
x17)
Remélem a bíjó újnak is így okoskodsz majd Röfi. Hülyézd is le majd, meg az ügyészt is, azt nagyon szeretik :D
Schwezoff Dávid
Dec 07, 2015 15:17:34
azon gondolkodom, hogy vajon miért nem tette ki a malacz a videót a fb-ra? lehet, hogy elvették tőle a posztolási jogot?
Dec 07, 2015 15:17:34
-
Dec 07, 2015 15:21:16
Sziasztok!
Sherlock Porks-nek és SoDi-nak milyen kapcsolata van?
Egészen új vagyok még és eddig csak sodi fikázással találkoztam, ezért új,h a tolvajkéregetők is célpont (?)
Egészen új vagyok még és eddig csak sodi fikázással találkoztam, ezért új,h a tolvajkéregetők is célpont (?)
Dec 07, 2015 15:21:16
sodika
Dec 07, 2015 15:21:52
Na jó, elegem van.
Lemondom az összes kibaszott ügyfelet a picsába.
Nekem most az életemre kell koncentrálni, nem a szaros pénzükre.
Mindegyik elmegy most a picsába.
Megírom nekik, hogy bocs, szabadságon vagyok.
SOS van, oké, egyébként nem vagyok.
elegem van
elegem van
Dec 07, 2015 15:21:52
Hiénaverő
(
x17)
Dec 07, 2015 15:23:04
x17)
Sziasztok!
Sodi szerelmes Sherlock Porksba, de az nem igényli homoerotikus közeledését, és ennek többször hangot is adott (elég keményen), ám púpos hősünket ez nem nagyon érdekli, továbbra is állhatatosan szopja a dagadék faszát.
sodika
Dec 07, 2015 15:23:22
Egyetemet, isztit, minden, bassza meg, azzal basztam el, hogy ügyfelek hülyeségeivel basztam el az értékes időmet.
Ahelyett, hogy magamat fejlesztettem volna suli mellett is.
Helyettük.
Helyettük.
Dec 07, 2015 15:23:22
-
Dec 07, 2015 15:23:26
Na jó, elegem van.
elegem van
elegem van
mar ezerszer megmondtuk: mukodo kod kene nem bugos szarhalmaz, es nem basztatnanak hogy ez nem megy, az nem megy
Dec 07, 2015 15:23:26
Schwezoff Dávid
Dec 07, 2015 15:23:28
Na jó, elegem van.
elegem van
elegem van
EGÉSZ NAP ITT FÓRUMOZTÁL, TE LUSTA TETŰ!
Dec 07, 2015 15:23:28
Hiénaverő
(
x17)
Dec 07, 2015 15:24:24
x17)
Na akkor lesheted, mikor adnak neked újra munkát :D Ez vicces lesz Púpi, se német melócsá, se matyar főnökurak, tavasszal meg irány a Blaha XD
Mi ez ha nem teljes shiker?
Mi ez ha nem teljes shiker?
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 07, 2015 15:24:34
x9)
Na jó, elegem van.
elegem van
elegem van
Remélhetőleg ők is így fognak reagálni, amikor SOS rinyálsz az ötforintosokért, hogy ne halj éhen.
-
Dec 07, 2015 15:24:41
Egyetemet, isztit, minden, bassza meg, azzal basztam el, hogy ügyfelek hülyeségeivel basztam el az értékes időmet.
Helyettük.
Helyettük.
azt a kurva, ujabb kepzelet-epitmeny a sodiverzumba
az egyetemet azzal basztad el, hogy nem tanultal hanem nacultal helyette. ilyen nagyon egyszeru ez
Dec 07, 2015 15:24:41
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:25:02
x48)
ha leszedik, végre megindíthatja a pert dublinban, a polájszi megsértése miatt. külön gyűjtést lehet rá indítani.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 07, 2015 15:25:41
x17)
Sneci nem akarod felvilágosítani az ide tévedt érdeklődőt, miért is szopod olyan elánnal Artány faszát?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:28:04
x48)
Helyettük.
Helyettük.
megint visszamenőlegesen változott a sodrealitás? eddig a lakásmaffia ügyed volt az ok, hogy amiatt nem tudtál tanulni.
de a blogolás attól ment.
sodika
Dec 07, 2015 15:28:16
Mindig ez a kurva pénz, hogy mit fizetek, miből élek, mi van.
Mit lesz.
Leszarom idén már a kurva pénzüket, nekem most tanulnom kell.
picsába már
Mit lesz.
picsába már
Dec 07, 2015 15:28:16
sodika
Dec 07, 2015 15:28:42
direkt nem vállaltok el semmi újat bassza meg
és még így is
és még így is
Dec 07, 2015 15:28:42
-
Dec 07, 2015 15:29:30
Mit lesz.
picsába már
Mit lesz.
picsába már
Persze szard le hiszen Rocskaiék tartanak el. Undorító féreg vagy.
Dec 07, 2015 15:29:30
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:29:32
x48)
naneee
a fórum motor automatikusan átírja a t . o . m . c . a . t . -et és a t.kergető -ket?
Ez micsoda lámaság... erről is sodi tehet. a sodi :-D
a fórum motor automatikusan átírja a t . o . m . c . a . t . -et és a t.kergető -ket?
Ez micsoda lámaság... erről is sodi tehet. a sodi :-D
jogi öngyilkosság elkerülése miatt nem lehet bizonyos neveket leírni. itt minden legális.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:30:57
x48)
Mit lesz.
picsába már
Mit lesz.
picsába már
ez az, mondd meg nekik, hogy stabil gazdatested van rocskaiék személyében, és a pénz amúgy sem létezik.
lélektani pont
Dec 07, 2015 15:31:10
Mifaaaan??? Te munkaidőben akartál tanulni, te féreg? Reggel 8-tól délután 5-ig melócsáznod kéne, mert már így is elmaradásban vagy, hahó!
UTÁNA lehet faszt verni, narutózni meg tanulni, amit akarsz. Nulla az önfegyelmed, Púp!
Dec 07, 2015 15:31:10
sodika
Dec 07, 2015 15:32:25
Mindig mindenkinek ez a kibaszott pénz jár az eszében.
Miközben a svájci HR-es javít ki, hogy amit én elképzeltem, abból én ott meg nem élek
picsába már azh egésszel
nem érdekel
nem kell
Miközben a svájci HR-es javít ki, hogy amit én elképzeltem, abból én ott meg nem élek
picsába már azh egésszel
nem érdekel
nem kell
Dec 07, 2015 15:32:25
Schwezoff Dávid
Dec 07, 2015 15:32:59
picsába már azh egésszel
nem érdekel
nem kell
picsába már azh egésszel
nem érdekel
nem kell
IRÁNY A DUNA!
Dec 07, 2015 15:32:59
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:33:11
x48)
picsába már azh egésszel
nem érdekel
nem kell
picsába már azh egésszel
nem érdekel
nem kell
dehát a pénz miatt akarsz külföldre menni.:)))
-
Dec 07, 2015 15:34:12
youtu.be/Y-tW-k9-kiE
youtu.be/Y-tW-k9-kiE
nagyon nagy a videó. azért kérte el a lámpát a társától, hogy a szemébe világítson a sértettnek és nem azért, hogy pofán verje.
Dec 07, 2015 15:34:12
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 07, 2015 15:34:37
x9)
Mit lesz.
picsába már
Mit lesz.
picsába már
Azért Zsery pénzét kiskálázhatnád több, mint egy év után, ha már volt olyan rendes, és megszánta azt a hülye fejedet.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 07, 2015 15:35:47
x17)
Púp így hogy lesz PS4 karácsonyra?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 07, 2015 15:36:27
x17)
Hogy lesz így tüdőrák? Mi lesz a tüdőrákkal? Lesztüdőrák?
-
Dec 07, 2015 15:36:30
picsába már azh egésszel
nem érdekel
nem kell
picsába már azh egésszel
nem érdekel
nem kell
Főleg neked jár azon az agyad te féreg.Jó lenne ha már nem a lakhatásáért és a kajáért melózgatnál mint manapság. Ugye? Ezért szarod te ezt le. Na futás szépen a Rocskai klán haverjainak gányolni különben még vacsorát sem kapsz te adósrabszolga.
Dec 07, 2015 15:36:30
LOL?
Dec 07, 2015 15:36:49
Zsolt Ferenczi 1 week ago
Tudnátok adni egy számlaszámot?
· 10
tolvajkergetok 1 week ago
+Zsolt Ferenczi Ha támogatást szeretnél küldeni, köszönjük, de az egyesület már nem él, így annak számlaszáma sincs. Sherlock Porksnek van, azt megkérdezhetem tőle.
· 3
Zsolt Ferenczi 6 days ago
Köszönöm szépen!
· 1
tolvajkergetok 6 days ago
+Zsolt Ferenczi Meg is van:
Sherlock Porks, CIB Bank
10700419 - 65344095 - 51100005
IBAN: HU23-1070-0419-6534-4095-5110-0005
SWIFT: CIBHHUHB
Köszönjük a nevében!
Tudnátok adni egy számlaszámot?
· 10
tolvajkergetok 1 week ago
+Zsolt Ferenczi Ha támogatást szeretnél küldeni, köszönjük, de az egyesület már nem él, így annak számlaszáma sincs. Sherlock Porksnek van, azt megkérdezhetem tőle.
· 3
Zsolt Ferenczi 6 days ago
Köszönöm szépen!
· 1
tolvajkergetok 6 days ago
+Zsolt Ferenczi Meg is van:
Sherlock Porks, CIB Bank
10700419 - 65344095 - 51100005
IBAN: HU23-1070-0419-6534-4095-5110-0005
SWIFT: CIBHHUHB
Köszönjük a nevében!
Dec 07, 2015 15:36:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:38:03
x48)
idióta módon védekezik. nagyon könnyű dolgunk lesz a bíróságon, ennyit mondhatok.
sodika
Dec 07, 2015 15:38:10
ezzel basztam mindent, hogy suli mellett is pénzt akartam keresni, mert hogy már ismerem a technikákat, és miért ne
pedig szarni kellett volna az egészre, és tanulni CSAK
most is
most is
Dec 07, 2015 15:38:10
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 07, 2015 15:40:04
x9)
ezzel basztam mindent, hogy suli mellett is pénzt akartam keresni, mert hogy már ismerem a technikákat, és miért ne
most is
most is
Ha te pénzt kerestél suli mellett, minek kellett a szoctám meg a diákhitel? Ennyek semmi éjtyelme!
Schwezoff Dávid
Dec 07, 2015 15:40:19
most is
most is
Faszverés?
Kamerázás?
Náculás?
Dec 07, 2015 15:40:19
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:40:23
x48)
most is
most is
lolbazmeg!! eddig az volt a sodrealitás, hogy senki nem mutatta meg neked hogyan kell kivenni a pénzt a zümmögő dobozból.
dühös megrendelő
Dec 07, 2015 15:40:40
15:36:21 Hogy állsz a melóval, Endre?
15:36:40 Tudod, amire azt ígérted, hogy ma reggelre 100%, hogy meglesz.
15:38:35 Miért nem válaszolsz? Látom, hogy itt vagy.
15:36:40 Tudod, amire azt ígérted, hogy ma reggelre 100%, hogy meglesz.
15:38:35 Miért nem válaszolsz? Látom, hogy itt vagy.
Dec 07, 2015 15:40:40
-
Dec 07, 2015 15:41:53
hmmm én meg már azt hittem,h létezik szólásszabadság, meg szabad vélemény nyilvánításhoz való jog, meg ilyenek...
Dec 07, 2015 15:41:53
dühös megrendelő II.
Dec 07, 2015 15:42:07
Endre, tudtál haladni?
Dec 07, 2015 15:42:07
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:42:44
x48)
a mai nap a sodrealitás visszamenőleges megváltoztatásáról szól a snecológiában.
az Sherlock Porksológiában pedig az idióta védekezés hazugságokkal című gyakorlat bemutatásáról.
az Sherlock Porksológiában pedig az idióta védekezés hazugságokkal című gyakorlat bemutatásáról.
töppedt buzigolyók
Dec 07, 2015 15:43:24
Azt nem értem, mit erőlködik? Három gurulka vallott rá, plusz a sértett, plusz a sértett apja. Ott van a látlelet a törött arccsontról meg orrcsontról. Ezek alapján bármit vetít, akkor is bevarrják. Mi értelme van gyártani az autista ködöt? Vagy beígérték a malacnak, hogy megint ki lesz mosva, csak gyártson előtte pár csidejót, amiben elmeséli, miben nincs igaza az ügyészségnek, és hogy ő mennyire be fog perelni mindenkit Strassbourgban?
Dec 07, 2015 15:43:24
-
Dec 07, 2015 15:44:03
most is
most is
Recskás annak idején azt mondtad az egyetem mellett nem volt időd dolgozni. Hogy is van ez? Ki akadályozott a tanulásban?
Dec 07, 2015 15:44:03
csivaegő
Dec 07, 2015 15:44:04
most is
most is
hazug fasz!! én végigmelóztam az orvosi egyetemet,te féreg! az kicsit nehezebb volt mint a te eltés faszverésed, mégi orvos lettem. ocsmány hazug geci vagy! nekem nem tudták a szüleim borsodból kinyalni a picsámat, úgyhogy muszáj volt időseket gondozni, mentőzni, bonciban segíteni. mégis lediplomáztam, ötöst kaptam a szakdogámra te féreg! menj a kurva anyádba!!
Dec 07, 2015 15:44:04
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:44:21
x48)
létezik, csak vannak korlátai. ez egy jogszerűségre nagyon odafigyelő oldal. bizony.
töppedt buzigolyók
Dec 07, 2015 15:44:34
dombról gurulás megvolt?
Dec 07, 2015 15:44:34
csörr-csörr
Dec 07, 2015 15:45:10
Neked nem, Bori. Menjél vissza kutyát baszni, amíg szépen vagyunk!
Dec 07, 2015 15:45:10
-
Dec 07, 2015 15:47:06
Sodika minek jelentkezel olyan munkára amihez nem értesz. Ha tanulni akarsz menj gyakornoknak pl.
Dec 07, 2015 15:47:06
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:48:31
x48)
mindig is szerette baromságokkal szórakoztatni a nagyérdeműt. meg ilyen alternatív valóságot is szeret felépíteni, amiben legyőz mindenkit.
de ennek száz százalékh, hogy sitt lesz a vége. csak az évek száma a kérdéses, meg a kárpi összege, amit majd rabként kell ledolgoznia, mert azt kíméletlenül vonni fogják tőle.
Schwezoff Dávid
Dec 07, 2015 15:56:25
Dec 07, 2015 15:56:25
sodika
Dec 07, 2015 15:56:49
Na jó, leszarom.
Ma 2 órával kevesebb tanulás.
Holnap meg 2 órával több.
És bassza meg minden és mindenki.
Dec 07, 2015 15:56:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 15:58:19
x48)
Na jó, leszarom.
jiddise máme
(
x11)
Dec 07, 2015 15:58:56
x11)
Na jó, leszarom.
ma mit csináltál az egyórás teszt kitöltésén kívül?
Schwezoff Dávid
Dec 07, 2015 15:59:11
Na jó, leszarom.
Dec 07, 2015 15:59:11
jiddise máme
(
x11)
Dec 07, 2015 16:00:02
x11)
-
Dec 07, 2015 16:00:33
Tényleg szar lehet ez az adósrabszolgaság. Meló a lakhatásért cserébe. Kölcsönadják asodit mint egy tárgyat.
Dec 07, 2015 16:00:33
skype ingerjú
Dec 07, 2015 16:00:53
Fórumfejlesztési javaslat: Ha a púpos (szerencse vagy Veja nélkül jóvoltából) kikerül külföldre, lehetne a neve mellett egy áthúzott magyar zászló HAZAÁRULÓ felirattal. Rákattintásra előjönnének az örökérvényű sodizmusok a külföldi munkavállalókról, egészen addig amíg Veja néni haza nem menekíti.
Dec 07, 2015 16:00:53
-
Dec 07, 2015 16:01:46
Sztem nincs semmiféle előleg. Sodika ledolgozza a nyelvórákat, a kaját a rezsit stb.
Dec 07, 2015 16:01:46
sodika
Dec 07, 2015 16:02:15
faszom
Dec 07, 2015 16:02:15
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 07, 2015 16:03:24
x9)
Na jó, leszarom.
Gaudi sürget a tárgyalás videója miatt?
-
Dec 07, 2015 16:04:06
faszom
faszom
Megrendelők pénze azaz pl. a kaja amit kapsz Veráéktól. Pontosan fogalmazz Sodika.
Dec 07, 2015 16:04:06
töppedt buzigolyók
Dec 07, 2015 16:04:54
evidencia, hogy nincsenek saját ügyfelei, hanem Rocskaiék hajtják fel őket neki. Bár hogy miért, azt nem tudom. Lehet hogy így törleszt a lakhatásért?
Dec 07, 2015 16:04:54
-
Dec 07, 2015 16:05:32
Azok a megrendelők valószínűleg valamelyik Rocskai féle cég megrendelői vagy csak haverok akiknek kölcsönadják asodi munkaerejét jófejségből.
Dec 07, 2015 16:05:32
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 07, 2015 16:06:57
x9)
faszom
faszom
Minek hazudtál bele az önéletrajzodba mindenféle keret- meg adatbáziskezelő-rendszert?
töppedt buzigolyók
Dec 07, 2015 16:07:06
faszom
faszom
Nem értem, hogy egy vérprofi, szakmájában naprakész programozó miért retteg attól, hogy nem fog tudni megfelelni egy egyszerű próbamelón... Inkább örülnél, hogy az ügyfelek miatt nem rozsdásodik be a tudásod, hiszen mind a legújabb, cutting edge technológiákat kérik, nem?
Dec 07, 2015 16:07:06
Škoda Superb
Dec 07, 2015 16:08:00
Depi Dezső kopogtat, igaz, Šneci?
Dec 07, 2015 16:08:00
töppedt buzigolyók
Dec 07, 2015 16:08:29
Mind azokat kérik, amiket a CV-dbe is beleírtál, nem? Keretrendszerek, komoly projektet, amiben vezető pozíciót töltesz be, nem pedig háttérszínezés meg gombok kirakása egy oldalra. Nem így van?
Dec 07, 2015 16:08:29
Motiváló Miklós
Dec 07, 2015 16:10:58
Na jó, elegem van.
elegem van
elegem van
de azért tudtál haladni, sodi?
Dec 07, 2015 16:10:58
Követelőző Kázmér
Dec 07, 2015 16:14:56
Akkor tudunk ma indulni, ahogy megígérted, Endre? Mire várunk még? Három hete miattad áll a projekt. Azt mondtad, hogy ma reggel már 100%, hogy indulhatunk, mert nem alszol. Erre mit látok: facebookos megosztások, fórumozás. Mikor leszel kész, zsidó? Addig nem engedem meg Verának, hogy odaadja az ebédedet!
Dec 07, 2015 16:14:56
sodika
Dec 07, 2015 16:25:47
JUHHÚÚÚ, MOST JELEZTEK VISSZA A MÁSIK HELYSZÍNRŐL!
A próbahét utáni hétfőn megyek próbanapra.
Csak azt nem tudom még, szombaton hol a picsába' fogok lakni.
Az első péntek estig fizeti a hotelt, a másik a másik városban vasárnaptól.
ajjaj :)
A próbahét utáni hétfőn megyek próbanapra.
Csak azt nem tudom még, szombaton hol a picsába' fogok lakni.
Az első péntek estig fizeti a hotelt, a másik a másik városban vasárnaptól.
ajjaj :)
Dec 07, 2015 16:25:47
sodika
Dec 07, 2015 16:26:53
Meg az uatzás sem lesz egyszerű.
Meg az átutazás sem lesz egyszerű.
A második német helyszín majdnem olyan messze van az első német helyszíntől, mint az első német helyszín Pesttől.
érdekes lesz ez :D
Meg az átutazás sem lesz egyszerű.
A második német helyszín majdnem olyan messze van az első német helyszíntől, mint az első német helyszín Pesttől.
érdekes lesz ez :D
Dec 07, 2015 16:26:53
sodika
Dec 07, 2015 16:28:08
Viszont Andi néni fellélegezhet.
Ugyanis mindkét helyszín elég messze van Berlintől. :)
Ugyanis mindkét helyszín elég messze van Berlintől. :)
Dec 07, 2015 16:28:08
189 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™