Nem. Tudod, mit kellett volna megtenni veled 20 éves korodban? Amikor az alád tett lakásban játszol az legújabb erőműdön, és a hűtődet épp telerakó anyádat baszod le, hogy hogy van pofája operátori állással zargatnia téged, akkor egy orbitális szülői pofont kellett volna kapnod. Utána pedig, miközben értetlenül pislogsz, megmondani, hogy választhatsz, jövő hónaptól te fizeted a saját számláidat, vagy visszaköltözöl Pátyra, ahol veszel pár illemórát a szülők tiszteletéről. Ez sajnos nem történt meg, ebben tényleg hibásak a szüleid.
a hackerrankos tesztol sem ijedtel meg, megis csak egy ganykodra futotta a tudasodbol, amibol egybol levagtak, hogy meg egy indiai programozo szintjet sem ered el.
És ez mit magyaráz, te fasz? Akkor meg pláne el kellett volna vállalnod, nem foghattad volna már a nappalis tanulmányaidra. Csak persze asodikának akkor még derogált a piszkos munka meg a lumpen kategóriába eső jövedelem. Helyette feketén gányolsz 24 órás ügyeletben, underclass bérezéssel.
te állandóan hazudsz. nagyon jól tudta, hogy mi az operátori állás, csak nem akart megbántani azzal, hogy csak arra tart alkalmasnak. örült volna, hogy ha jó gyerekként beszállsz a költségekbe, de hát ezt te elutasítottad,mert egy önző szar vagy.
egyébként anyád tévedett. operátornak se lennél alkalmas.
szerintem a "tanárok" lemondták, ezt ne mlehet elviselni épp ésszel.
Ilyenkor mindig eszembe jut, mit szenvedhetett szerencsétlen anyja, hogy ezt a faszt kellett Pátyon éveken át elviselnie. Hallgatni az agyrohasztó faszságait (brájentrészi, univerzum vonzástörvénye, stb...), az őrjöngő selypegését amikor felkérdezte hogy miért nem keres pénzt 28 félév etyetyem után, a kibaszott okoskodásokat, a szánalmas kifogásokat, az autista fókaröhögést, stb...
Nekünk, trolloknak is nehéz, de ha már nagyon nem bírjuk, mi bezárhatjuk a fórumot egy pár órára, de akinek ezzel a faszbarommal kell élnie, na az tényleg Nobel-békedíjra terjeszthető fel, ha nem veri agyon fél óra után.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Kussojlál már kérlek.
Mi a fasz az a webes SQL adatbáziskezelő te idióta? Remélem a próbamelón egy kibaszott india kóderrel kell majd versenyezned és Saakaar a porgi aláz.
Magadra ismersz faszkalap?
www.youtube.com/watch?v=VfbGRnMPA7o
Kövezz meg, de ha valami betanított munkáról lenne szó, vagy floor supportról, ahol van idő elmagyarázni a dolgokat, én fullba felvenném az indiai csókát. Süt róla, hogy lelkes és hogy motivált, az pedig sokat számít. A recskás képtelen lenne ennyit beszélni saját magáról. Ráadásul az angolja még ennél is gyengébb.
Basszus ezt hol találtad? Sikerült pont belefutnod a mi hirdetésünkbe?
Na Sodi, te mit tudnál ez ügyben felmutatni?
Most komolyan, nézzük meg mit tudsz. Akár egy felvételi beszélgetésre is behívnálak. Na, nyitott vagy rá?
Nem. A masni rajta épp akkora, ami még nem konkrét hazugság, csak épp elfogadhatóvá teszi a CV-met a potenciális munkaadók felé.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Most is hazudozol. Ez a hetyetyézés amit itt levágsz, szintén egy masni a hazudozáson.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ez a srác portás vagy hasonló, amúgy borravalóból elő arc, ezért tolhatja ilyen behízelgő módon.
Én is felvenném, de olyan dologhoz, amihez internet is kell, biztos nem engedném közel.
Egy időben hatalmas hype volt engineereket hozni indiából, mert mindenre azt mondták, hogy értenek hozzá. A remote tesztekhez felbéreltek valakit, aki megírta helyettük vagy súgót neki, aztán mikor munkába állt többet ártott mint használt.
Egy az egyben sodi, csak sodi valószínűleg nem mosolygott ennyit a rohadó fogak miatt.
De nem érted, hogy semmi értelme? Adott egy feladat, a kérdés az, hogy alkalmas vagy rá, vagy sem. A masnid nem más, mint a "nem" válasz angolnázása úgy, hogy nagyjából igennek tűnjön. Ezzel viszont csak annyit érsz el, hogy nem az első, hanem a második vagy harmadik körben fogsz kibukni, amikor már tényleg bizonyítani kell. A masniddal csak saját magadat szopatod.
* lélegzetvisszafojtva jegyzetelnek *
ha meg kell tanulnod valamit, akkor hazugság az, hogy értesz hozzá. pont.
jelképes húszezer forinttal.
A rendszert ismerem már, ezen a héten megtanultam, probramozni is tudok. Minden más a konkrét munkakörnyezeten, a feladat jellegén, és a speciális igényeken múlik, de ez majd kiderül.
Udvari bolondnak tuti beválik bárhol. Mondjuk az indiánok tényleg érdekesen állnak a melóhoz. Haverom együtt dolgozik eggyel, és a csávó mindent pöccre megcsinál, amit mondanak neki. De tényleg, 100%, hibátlan, ergonomikus megoldások. De amit nem, ahhoz hozzá se szagol. És néha vannak fennakadások azon, hogy már órák óta mindenki nagyon szeretne indulni, de az indiántól nem jön konfirmáló e-mail, hogy lehet kezdeni. Pár óra múlva valaki átnéz hozzá, a csávó a Bangalore Newst vagy valami hasonlót olvasgat. Kérdezik tőle, hogy na, akkor indulhatunk? Persze, már órák óta készen van. És akkor miért nem szólt? Miért, ti szóltatok, hogy szóljak? :D :D :D Náluk sokkal hierarchikusabb a munka, valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy elég önállótlanok, ha kikerülnek otthonról.
Értitek bazmeg. A rendszert megtanulta a héten, programozni pedig amúgy is tud.
2 nap alatt megtanulta. Mitrichev Endre Farkas.
Hazudik. Átnézett pár tutorialt, és abban reménykedik, hogy majd a próbahéten nem fog mellette ülni folyamatosan valaki, úgyhogy majd tud tutorialokból programozni.
:D
De ez is mennyire hasonlít egy átlag sodis sztorira. Kivéve persze, hogy Bupta legalább dolgozik, nem narutora fapfapozik
A tutorialnézésed kb. arra elegendő, mintha portréfestéshez megtanultad volna, hogy az ecset melyik végét kell fogni, és hogy vízzel kell hígítani a festéket. Kábé két ehhez hasonló kijelentést fogsz majd tenni, meg három értelmetlen, hibás másikat, mivel addigra már teljesen összefolynak a 2-3 nap videói. Azzal egyetértek, hogy jobb, mintha néznél kukán magad elé, de végeredményt tekintve ugyanoda vezet.
gf szakacs hasonlata kurva jo:
"a konyhat ismerem, ezen a heten megtanultam hol van, fozni is foztem mar, szoval tudok. minden mas a konyhan mulik, ha eleg felszerelt a konyha, akkor barmilyen specialitast el tudok kesziteni, hiszen megneztem gordon remzitol par tuturialt.
Nem figyelsz. Hol voltál az elmúlt héten, töppedt? Minden nap megtanult egy programnyelvet vagy egy paradigmát a toturialokból. Edig az volt a baj hogy nem valami picsogó csaj matyarászta neki az etyetemen, így 28 félév alatt nem ragadt rá shemmi. De most kiderült hogy egy igazi zseni a Sotyika. A vonaton is bevág még egy tejetjencejt, a főnökurak pedig maguktól fogják felajánlani a masztipartit, ahogy szembesülnek Zuckerberg Endre Wolf lenyűgöző tudásával. Már a pjóbanapon a segge alá tolnak egyorbitális lófaszt SuperB-et is, olyan menő a gyerek. A SoDI. A vérprofi. A SoDI.
SoDI.
Bizony.
Nem írtam, hogy sokéves tapasztalatom lenne.
Gyakorlati van. Ismerem a rendszert.
Kedves Endre!
Ön majd akkor ismeri meg a Rendszert, amikor ismét megnyitjuk a Recski Kényszermunkatábort az ilyen adócsaló, dologtalan, a keleti helyett nyugati nyitásban gondolkodó népellenségeknek!
Milyen gyakorlatod van? A bruttó 5-10 ezres gányolások? Ennyi erővel profi videós is vagy, mivel már évtizedes tapasztalod, és több ezer órányi anyagod van.
A kudarcoktól és a nyomortól már régen meggyengült az idegrendszered. Milyen gyógyszereket szedsz egyébként?
Kedves Miniszterelnök Úr!
Láttam, hogy 50 külföldön dolgozó fiatalt hazahoztak 100 millió forintból, tudnának segíteni egy jóravaló fiatalembernek is a Jövő héten? Kicsit többe lesz, mint az átlag.
Kovács Veronika, Pénzmentő Kft. kisnyugdíjas
Dehát az is! A Nemzet Krónikása. Vérprofi a videózásban, akárcsak a kódolásban. Vagy a befektetési tanácsadásban (aranypikkelyek, mekkora ötlet már geci!). Vagy a külpolitikában, nem is értem Orsós főnökúr miért nem rúgta még ki Petikét és vette fel helyette a Sodikát. Vagy a baszásban, párkapcsolati rovatot vezethetne valami cuncimagazniban, amennyit összeokoskodott erről a témáról is, legalább 1000 nőt kúrt le azzal a nagy lófaszával.
Nincs olyan téma amihez a SoDI nem ért. Vagy ha van is, hát megnéz egy toturialt és megtanulja. A lényeg hogy valami kislány matyarássza neki picsogó fejhangon. Juhúúúú!
Kedves Veronika!
Jelenleg Árpi éppen azon dolgozik, hogy az Önök könyvvizsgáló cége által szépen jóváhagyott Tarsoly Csabi-féle Quaestoros mókákról elterelje a figyelmet. Mivel az én kokainkeretem sem végtelen, így megkérném, hogy Endre esetleges hazahozatalát a Dunán való leúsztatással oldja meg Budapest irányában.
Kiverted már rá, Recskaboy?
Jaja, a namespace 120 másodpercben elmagyarázva. Én ott szembesültem azzal, hogy már fogyatékosoknak is készítenek tutorialokat.
nyelvtanilag nem hazugság, ha azt mondod van esélyed. 1 %-os esélyed van, esély az is, csak van rajta egy 99 %-os masni.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Ha annak idején a számelmélethez is léteztek volna ilyen tutorialok, időre elvégzem az egyetemet.
Egyenként mindkettőt 45%-os esélyre becsülöm.
Autistaköd felpörög erősen.
a hackerrankosat mennyire becsulted? (mi 1% ala)
Na várjunk, nem a pénz fogyott el?
Figyelemzavaros vagy. Én simán megnézek 1 óránál hosszabb videókat digitális festéssel kapcsolatban. Egy óra arról, hogyan kell mondjuk füvön megcsillanó fényt festeni. Bizony. Elmondhatnák 120 másodpercben is, de kurvára nem lenne semmi értelme, mert az nem elég semmire.
jelentősen, 45szeresen túlértékeled magad.
Pont ezért fognak kibaszni a picsába. Egyszerűen egy olyan állásra jelentkeztél/hazudtad be magad amihez kevés vagy. Szerinted melyik cég fogja eltűrni, hogy az ő pénzükön tanulgass? Szerinted egy normális cég úgy működik ,hogy felvesznek olyan kóklert mint te és napi szinten másik két ember javítgatja a baromságait? Az ilyen dolgokról sincsen fogalmad. Azt hiszed, hogy majd szépen megbújsz egy cégnél évi 45k euróért és soha nem derül ki, hogy semmihez sem értesz? Gondolod, hogy beveszik a szar dumádat a fejletlen Mo.-ról? Tudod az ilyen cégek nem szociális alapon működnek.Ha pedig lesz ott egy két olyan figura akinek nem leszel szimpatikus, akkor mindent el fognak követni annak érdekben, hogy megszopassanak és eltávolítsanak onnan. S ez sikerülni is fog nekik.
Azt kb. 30%-ra, esély tekintetében.
A két technikában, amivel dolgozni kell, 1 évnél kevesebb tapasztalatot ígértem.
Mondtam én gecó! Az a baj, hogy nem voltak toturialok.
Sneci keress jogi toturialokat is, és iratkozz be a jogi etyetemre! Egykettőre elvégzed, csak a toturialokon múlik.
A raccsoló kis tetű. Sodi a következő ilyen videót kinek fogod címezni?
az 1 nap is egy évnél kevesebb. 362 napos masni van rajta.
Ígérgetni és érteni valamihez két külön dolog. Ezt sem magyarázták még el neked te földbuta kis geci?
Erre 34 évesen jöttél rá? A baj az, hogy az elmélet és gyakorlat nem mindig fedi egymást.
Ez tény. Ekkora fos kódot írni, úgy, hogy 28 félévet jártál egyetemre valóban csoda.
akkor ezért rúgtak ki a groteszktől, mert nem tudtad időre megcsinálni a munkákat?
amúgy a berlini cég tesztjénél is 100 %-osan odatetted magad, aztán egy idézőjeles csoda lett belőle.
Arra kell rábírnom magam, hogy hagyjam a francba a hibát, ha 10 perc alatt nem találok rá megoldást. Ahhoz szoktam hozzá, hogy kitartóan gyúrom őket, pedig ilyenkor hátra kell lépni, visszatérni az utolsó működő verzióhoz, és onnan folytatni, nagyon odafigyelve.
Ok, max. 15 perc. Erre kell figyelnem, de NAGYON, hogy amire 15 percen belül nem találok megoldást, akkor azonnal abbahagyni a keresést, és visszalépni egyet, mert akkor másfél-két órán belül se lesz meg a megoldás.
Ez nem hozzáértés kérdése. HAJLAMOS vagyok leragadni az akadályoknál, ezért ez önfegyelmezés kérdése.
Ez a hozzáértés kérdése. Mondom, hogy egyik cégnél sem tűrik el, hogy más javítgassa a hibáidat napi szinten.
sodi, haladjunk lepesrol lepesre: miert adodnak ilyen hibak, miert kell javitassal eltoltened annyi idot a hasznos munkavegzes helyett. csak lassan, atgondoltan
Valóban adódnak csak nem mindegy milyenek és milyen gyakran. Mivel egy kókler vagy így sokszor adódik hiba. Az önfegyelem meg egy külön dolog. Bár az sem az erősséged. Recskás én 100%-ig biztos vagyok abban, hogy sírógörcseid lesznek.
Ok, max. 15 perc. Erre kell figyelnem, de NAGYON, hogy amire 15 percen belül nem találok megoldást, akkor azonnal abbahagyni a keresést, és visszalépni egyet, mert akkor másfél-két órán belül se lesz meg a megoldás.
Ez nem hozzáértés kérdése. HAJLAMOS vagyok leragadni az akadályoknál, ezért ez önfegyelmezés kérdése.
De, ez pontosan hozzáértés kérdése. Igazi melóhelyen gyakran előfordul, hogy egy ideális esetben 15 percet igénylő problémamegoldásra van 5 perced, különben hatalmas káosz. Egy hozzáértő ember ilyenkor nem csak a problémamegoldást tudja egyből, hanem hogy a cél érdekében mi az, amit feláldozhat. Neked nincs meg ez a tapasztalatod. A te tapasztalatod még kb. 2-3 órán át fog tartani, amíg friss a tutorial anyaga, de két nap múlva már csak homályos, összefüggéstelen részletek maradnak meg.
Majd asdi elmagyarázza a köcsög németeknek, hogy neki senki nem tanított meg semmit, Mo.-n fejletlen, az anyja a hibás és persze Andi.
majd kössél masnit a hibákra a próbamelós cégeknél!
a hibak arendszerben rencerben nem csak ugy magugtol adodnak, azokat valaki eloidezi, foleg a hozza nem ertoek. itt kell keresni a rencer gyonge pontjat.
a hibak arendszerben rencerben nem csak ugy magugtol adodnak, azokat valaki eloidezi, foleg a hozza nem ertoek. itt kell keresni a rencer gyonge pontjat.
Pont azért nézem meg és olvasom át ugyanazt több eltérő forrásból is, mert úgy biztos a megértés.
Te képes vagy erre? Egy 8 órázós melóhelyen nincsen jutalom Narutózás. Fizikailag és idegileg ki fogsz készülni és megint megpenészedsz.
Egy hétig tuti.
Egy hétre keresel munkát? Egy melóhelyen folyamatosan hónapokig/évekig jó teljesítményt kell nyújtani mert kibasznak te kretén. Vagy még mindig azt hiszed, hogy ha felvesznek majd szépen elbújsz egy íróasztal mögé és majd évi 45k euróért ellavírozgatsz ott?
Igen, a "hiba" szót azt utálom.
Sokkal jobban szeretem a "tapasztalt jelenség" kifejezést.
Jelenség. Hiba helyett a legtöbbször ezt használom.
Ha meglesz, megemberelem magam.
Amitől már nem is lesz működésképtelen a fosod. Igazi SoDI-féle megoldás.
Apád faszád használod te ezt. Egyébként meg kit érdekel szerinted? Ostoba magyarázkodásból nem fogsz megélni egy munkahelyen.
Sárkány
Dec 10, 2015 09:22:47
Pl. engem rengeteg kellemetlenségtől kímélt volna meg, ha valaki világosan elmagyarázza nekem 20 éves koromban, hogy fiam, a tobb százezer forintos programozói jövedelmek mesék
Nem. Tudod, mit kellett volna megtenni veled 20 éves korodban? Amikor az alád tett lakásban játszol az legújabb erőműdön, és a hűtődet épp telerakó anyádat baszod le, hogy hogy van pofája operátori állással zargatnia téged, akkor egy orbitális szülői pofont kellett volna kapnod. Utána pedig, miközben értetlenül pislogsz, megmondani, hogy választhatsz, jövő hónaptól te fizeted a saját számláidat, vagy visszaköltözöl Pátyra, ahol veszel pár illemórát a szülők tiszteletéről. Ez sajnos nem történt meg, ebben tényleg hibásak a szüleid.
Dec 10, 2015 09:22:47
sodika
Dec 10, 2015 09:23:51
Egy PHP keretrendszer? Jaj, úristen.
Egy webes SQL adatbáziskezelő. Jaj, úristen.
Nehogy már megijedjek bármelyiktől is.
Dec 10, 2015 09:23:51
sodika
Dec 10, 2015 09:24:22
Operátori állás az egyetem után merült fel.
És csak azért, mert anyám NEM ISMERTE A SZÓ JELENTÉSÉT, te fasz :)
Dec 10, 2015 09:24:22
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2015 09:25:34
Azért a fent levő kék-narancssárga grafikon alapján érdekes, hogy a sodi kb. 25%-át fórumozza EGYEDÜL, amit átlag 40-50 troll.
De miért nincs ideje dolgozni és tanulni?
De miért nincs ideje dolgozni és tanulni?
Dec 10, 2015 09:25:34
-
Dec 10, 2015 09:27:07
Egy PHP keretrendszer? Jaj, úristen.
a hackerrankos tesztol sem ijedtel meg, megis csak egy ganykodra futotta a tudasodbol, amibol egybol levagtak, hogy meg egy indiai programozo szintjet sem ered el.
Dec 10, 2015 09:27:07
sodika
Dec 10, 2015 09:28:02
nem baj
aki mer az nyer
aki mer az nyer
Dec 10, 2015 09:28:02
Sárkány
Dec 10, 2015 09:28:25
És ez mit magyaráz, te fasz? Akkor meg pláne el kellett volna vállalnod, nem foghattad volna már a nappalis tanulmányaidra. Csak persze asodikának akkor még derogált a piszkos munka meg a lumpen kategóriába eső jövedelem. Helyette feketén gányolsz 24 órás ügyeletben, underclass bérezéssel.
Dec 10, 2015 09:28:25
tigris
Dec 10, 2015 09:28:55
te állandóan hazudsz. nagyon jól tudta, hogy mi az operátori állás, csak nem akart megbántani azzal, hogy csak arra tart alkalmasnak. örült volna, hogy ha jó gyerekként beszállsz a költségekbe, de hát ezt te elutasítottad,mert egy önző szar vagy.
egyébként anyád tévedett. operátornak se lennél alkalmas.
Dec 10, 2015 09:28:55
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 09:34:19
x17)
Sneci mik ezek a rohamok mostanában? Az elmúlt egy hétben már nincsenek se nyelvtanárok, se melócsák, hogy folyamatosan itt baszod a rezet?
tigris
Dec 10, 2015 09:34:49
Sneci mik ezek a rohamok mostanában? Az elmúlt egy hétben már nincsenek se nyelvtanárok, se melócsák, hogy folyamatosan itt baszod a rezet?
Dec 10, 2015 09:34:49
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 09:40:48
x17)
Ilyenkor mindig eszembe jut, mit szenvedhetett szerencsétlen anyja, hogy ezt a faszt kellett Pátyon éveken át elviselnie. Hallgatni az agyrohasztó faszságait (brájentrészi, univerzum vonzástörvénye, stb...), az őrjöngő selypegését amikor felkérdezte hogy miért nem keres pénzt 28 félév etyetyem után, a kibaszott okoskodásokat, a szánalmas kifogásokat, az autista fókaröhögést, stb...
Nekünk, trolloknak is nehéz, de ha már nagyon nem bírjuk, mi bezárhatjuk a fórumot egy pár órára, de akinek ezzel a faszbarommal kell élnie, na az tényleg Nobel-békedíjra terjeszthető fel, ha nem veri agyon fél óra után.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 09:46:39
x17)
Sneci avass már be, mit szólt anyád amikor a brájentrészivel jöttél neki? Nem akart elvitetni kivizsgálásra?
echelon mérnök
Dec 10, 2015 09:49:04
Kussojlál már kérlek.
Mi a fasz az a webes SQL adatbáziskezelő te idióta? Remélem a próbamelón egy kibaszott india kóderrel kell majd versenyezned és Saakaar a porgi aláz.
www.youtube.com/watch?v=VfbGRnMPA7o
Dec 10, 2015 09:49:04
töppedt buzigolyók
Dec 10, 2015 09:57:15
Kussojlál már kérlek.
youtube.com/watch?v=VfbGRnMPA7o
youtube.com/watch?v=VfbGRnMPA7o
Kövezz meg, de ha valami betanított munkáról lenne szó, vagy floor supportról, ahol van idő elmagyarázni a dolgokat, én fullba felvenném az indiai csókát. Süt róla, hogy lelkes és hogy motivált, az pedig sokat számít. A recskás képtelen lenne ennyit beszélni saját magáról. Ráadásul az angolja még ennél is gyengébb.
Dec 10, 2015 09:57:15
Főnökúr
Dec 10, 2015 10:02:06
Szar magyar melo:
A Hammer MS Backend fejlesztőt keres
Feladatok
• részvétel a kódolásban, fejlesztői tesztek végrehajtásában
• már meglévő projektekben való részvétel
• együttműködés új projektek megtervezésében
Elvárások
• PHP, MySQL, PostgreSQL magas szintű ismerete
• HTML5, CSS3-ban való jártasság
• jQuery, Javascript, Ajax ismerete
• angol nyelvtudás
Előny
• WordPress ismerete
• Facebook alkalmazás fejlesztés tapasztalat
• mobil applikációkban szerzett tapasztalat (iOS, Android)
Amit mi ajánlunk
• szép munkakörnyezet, jó csapat
• versenyképes fizetés
• izgalmas nemzetközi projektek (is)
Jelentkezés
Fényképes CV, portfólió, fizetési igény a [email protected] címre.
A Hammer MS Backend fejlesztőt keres
Feladatok
• részvétel a kódolásban, fejlesztői tesztek végrehajtásában
• már meglévő projektekben való részvétel
• együttműködés új projektek megtervezésében
Elvárások
• PHP, MySQL, PostgreSQL magas szintű ismerete
• HTML5, CSS3-ban való jártasság
• jQuery, Javascript, Ajax ismerete
• angol nyelvtudás
Előny
• WordPress ismerete
• Facebook alkalmazás fejlesztés tapasztalat
• mobil applikációkban szerzett tapasztalat (iOS, Android)
Amit mi ajánlunk
• szép munkakörnyezet, jó csapat
• versenyképes fizetés
• izgalmas nemzetközi projektek (is)
Jelentkezés
Fényképes CV, portfólió, fizetési igény a [email protected] címre.
Basszus ezt hol találtad? Sikerült pont belefutnod a mi hirdetésünkbe?
Na Sodi, te mit tudnál ez ügyben felmutatni?
Most komolyan, nézzük meg mit tudsz. Akár egy felvételi beszélgetésre is behívnálak. Na, nyitott vagy rá?
Dec 10, 2015 10:02:06
nem fatyok balek
Dec 10, 2015 10:09:26
kemény az aktivitási ábra. és még csak most fog emelkedni a recskás oszlopa. nekem lassan kiég a retardmérőm és még négy nap az exodus. mindenki készüljön fel stimulánsokkal a végjátékra.
Dec 10, 2015 10:09:26
sodika
Dec 10, 2015 10:12:15
szóval akkor hazudtál a cv-ben.
Nem. A masni rajta épp akkora, ami még nem konkrét hazugság, csak épp elfogadhatóvá teszi a CV-met a potenciális munkaadók felé.
Dec 10, 2015 10:12:15
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 10:14:52
x17)
Most is hazudozol. Ez a hetyetyézés amit itt levágsz, szintén egy masni a hazudozáson.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 10, 2015 10:16:59
Endre, mennyi pénzel a zsebedben fogsz nekivágni a német kalandnak?
Dec 10, 2015 10:16:59
echelon mérnök
Dec 10, 2015 10:18:45
Ez a srác portás vagy hasonló, amúgy borravalóból elő arc, ezért tolhatja ilyen behízelgő módon.
Én is felvenném, de olyan dologhoz, amihez internet is kell, biztos nem engedném közel.
Egy időben hatalmas hype volt engineereket hozni indiából, mert mindenre azt mondták, hogy értenek hozzá. A remote tesztekhez felbéreltek valakit, aki megírta helyettük vagy súgót neki, aztán mikor munkába állt többet ártott mint használt.
Egy az egyben sodi, csak sodi valószínűleg nem mosolygott ennyit a rohadó fogak miatt.
Dec 10, 2015 10:18:45
Sárkány
Dec 10, 2015 10:19:25
De nem érted, hogy semmi értelme? Adott egy feladat, a kérdés az, hogy alkalmas vagy rá, vagy sem. A masnid nem más, mint a "nem" válasz angolnázása úgy, hogy nagyjából igennek tűnjön. Ezzel viszont csak annyit érsz el, hogy nem az első, hanem a második vagy harmadik körben fogsz kibukni, amikor már tényleg bizonyítani kell. A masniddal csak saját magadat szopatod.
Dec 10, 2015 10:19:25
Quastero károsultak
Dec 10, 2015 10:19:43
* lélegzetvisszafojtva jegyzetelnek *
Dec 10, 2015 10:19:43
tigris
Dec 10, 2015 10:19:47
ha meg kell tanulnod valamit, akkor hazugság az, hogy értesz hozzá. pont.
Dec 10, 2015 10:19:47
próbahét
Dec 10, 2015 10:20:18
jelképes húszezer forinttal.
Dec 10, 2015 10:20:18
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2015 10:21:16
Masnis buzi a sodi. a sodi. a masnis. a hazug.
Dec 10, 2015 10:21:16
sodika
Dec 10, 2015 10:23:23
De nem érted, hogy semmi értelme? Adott egy feladat, a kérdés az, hogy alkalmas vagy rá, vagy sem.
A rendszert ismerem már, ezen a héten megtanultam, probramozni is tudok. Minden más a konkrét munkakörnyezeten, a feladat jellegén, és a speciális igényeken múlik, de ez majd kiderül.
Dec 10, 2015 10:23:23
töppedt buzigolyók
Dec 10, 2015 10:24:03
Udvari bolondnak tuti beválik bárhol. Mondjuk az indiánok tényleg érdekesen állnak a melóhoz. Haverom együtt dolgozik eggyel, és a csávó mindent pöccre megcsinál, amit mondanak neki. De tényleg, 100%, hibátlan, ergonomikus megoldások. De amit nem, ahhoz hozzá se szagol. És néha vannak fennakadások azon, hogy már órák óta mindenki nagyon szeretne indulni, de az indiántól nem jön konfirmáló e-mail, hogy lehet kezdeni. Pár óra múlva valaki átnéz hozzá, a csávó a Bangalore Newst vagy valami hasonlót olvasgat. Kérdezik tőle, hogy na, akkor indulhatunk? Persze, már órák óta készen van. És akkor miért nem szólt? Miért, ti szóltatok, hogy szóljak? :D :D :D Náluk sokkal hierarchikusabb a munka, valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy elég önállótlanok, ha kikerülnek otthonról.
Dec 10, 2015 10:24:03
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 10:30:08
x17)
A rendszert ismerem már, ezen a héten megtanultam, probramozni is tudok.
intervencionista
Dec 10, 2015 10:31:19
púp, van terved arra az esetre, ha véletlenül lemondanád a szállást? van pénzed megelőlegezni a hotelt?
Dec 10, 2015 10:31:19
töppedt buzigolyók
Dec 10, 2015 10:32:03
Hazudik. Átnézett pár tutorialt, és abban reménykedik, hogy majd a próbahéten nem fog mellette ülni folyamatosan valaki, úgyhogy majd tud tutorialokból programozni.
Dec 10, 2015 10:32:03
echelon mérnök
Dec 10, 2015 10:35:22
És akkor miért nem szólt? Miért, ti szóltatok, hogy szóljak? :D :D :D
:D
De ez is mennyire hasonlít egy átlag sodis sztorira. Kivéve persze, hogy Bupta legalább dolgozik, nem narutora fapfapozik
Dec 10, 2015 10:35:22
Sárkány
Dec 10, 2015 10:36:51
A tutorialnézésed kb. arra elegendő, mintha portréfestéshez megtanultad volna, hogy az ecset melyik végét kell fogni, és hogy vízzel kell hígítani a festéket. Kábé két ehhez hasonló kijelentést fogsz majd tenni, meg három értelmetlen, hibás másikat, mivel addigra már teljesen összefolynak a 2-3 nap videói. Azzal egyetértek, hogy jobb, mintha néznél kukán magad elé, de végeredményt tekintve ugyanoda vezet.
Dec 10, 2015 10:36:51
-
Dec 10, 2015 10:38:03
gf szakacs hasonlata kurva jo:
"a konyhat ismerem, ezen a heten megtanultam hol van, fozni is foztem mar, szoval tudok. minden mas a konyhan mulik, ha eleg felszerelt a konyha, akkor barmilyen specialitast el tudok kesziteni, hiszen megneztem gordon remzitol par tuturialt.
Dec 10, 2015 10:38:03
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 10:39:41
x17)
Nem figyelsz. Hol voltál az elmúlt héten, töppedt? Minden nap megtanult egy programnyelvet vagy egy paradigmát a toturialokból. Edig az volt a baj hogy nem valami picsogó csaj matyarászta neki az etyetemen, így 28 félév alatt nem ragadt rá shemmi. De most kiderült hogy egy igazi zseni a Sotyika. A vonaton is bevág még egy tejetjencejt, a főnökurak pedig maguktól fogják felajánlani a masztipartit, ahogy szembesülnek Zuckerberg Endre Wolf lenyűgöző tudásával. Már a pjóbanapon a segge alá tolnak egy
SoDI.
Bizony.
sodika
Dec 10, 2015 10:42:35
Dec 10, 2015 10:42:35
sodika
Dec 10, 2015 10:43:25
Esélyem az van, és minden idegszálammal igyekszem kint kihasználni.
Dec 10, 2015 10:43:25
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 10:44:20
x17)
Sárkány, te se figyelsz. ISMERI A RENDSZERT! Nem értitek, zsidók?
kredenc
Dec 10, 2015 10:44:21
állítólag már 2k euró az ára, mert beindult az üzlet. mennyi az esély zsodi, hogy annyi összejön két hét alatt?
Dec 10, 2015 10:44:21
Orbán Viktor
Dec 10, 2015 10:45:18
Kedves Endre!
Ön majd akkor ismeri meg a Rendszert, amikor ismét megnyitjuk a Recski Kényszermunkatábort az ilyen adócsaló, dologtalan, a keleti helyett nyugati nyitásban gondolkodó népellenségeknek!
Dec 10, 2015 10:45:18
Sárkány
Dec 10, 2015 10:45:47
Milyen gyakorlatod van? A bruttó 5-10 ezres gányolások? Ennyi erővel profi videós is vagy, mivel már évtizedes tapasztalod, és több ezer órányi anyagod van.
Dec 10, 2015 10:45:47
-
Dec 10, 2015 10:46:41
A kudarcoktól és a nyomortól már régen meggyengült az idegrendszered. Milyen gyógyszereket szedsz egyébként?
Dec 10, 2015 10:46:41
-
Dec 10, 2015 10:48:33
Sodinak tapasztalata nincsen, de gyakorlata van. Kb olyan mint olvasni tud, de írni nem. Látott már számítógépet bekapcsolva. Végül ez simán megér évi 45k eurót bármelyik cégnek.
Dec 10, 2015 10:48:33
Vera néni
Dec 10, 2015 10:48:37
Kedves Endre!
Láttam, hogy 50 külföldön dolgozó fiatalt hazahoztak 100 millió forintból, tudnának segíteni egy jóravaló fiatalembernek is a Jövő héten? Kicsit többe lesz, mint az átlag.
Dec 10, 2015 10:48:37
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 10:49:49
x17)
Dehát az is! A Nemzet Krónikása. Vérprofi a videózásban, akárcsak a kódolásban. Vagy a befektetési tanácsadásban (aranypikkelyek, mekkora ötlet már geci!). Vagy a külpolitikában, nem is értem Orsós főnökúr miért nem rúgta még ki Petikét és vette fel helyette a Sodikát. Vagy a baszásban, párkapcsolati rovatot vezethetne valami cuncimagazniban, amennyit összeokoskodott erről a témáról is, legalább 1000 nőt kúrt le azzal a nagy lófaszával.
Nincs olyan téma amihez a SoDI nem ért. Vagy ha van is, hát megnéz egy toturialt és megtanulja. A lényeg hogy valami kislány matyarássza neki picsogó fejhangon. Juhúúúú!
Orbán Viktor
Dec 10, 2015 10:54:11
Kedves Veronika!
Jelenleg Árpi éppen azon dolgozik, hogy az Önök könyvvizsgáló cége által szépen jóváhagyott Tarsoly Csabi-féle Quaestoros mókákról elterelje a figyelmet. Mivel az én kokainkeretem sem végtelen, így megkérném, hogy Endre esetleges hazahozatalát a Dunán való leúsztatással oldja meg Budapest irányában.
Dec 10, 2015 10:54:11
sodika
Dec 10, 2015 10:54:42
Nem picsogó, hanem aranyos, kedves hangon.
Dec 10, 2015 10:54:42
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 10:55:36
x17)
Kiverted már rá, Recskaboy?
töppedt buzigolyók
Dec 10, 2015 10:57:16
Jaja, a namespace 120 másodpercben elmagyarázva. Én ott szembesültem azzal, hogy már fogyatékosoknak is készítenek tutorialokat.
Dec 10, 2015 10:57:16
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 10:59:23
x48)
nyelvtanilag nem hazugság, ha azt mondod van esélyed. 1 %-os esélyed van, esély az is, csak van rajta egy 99 %-os masni.
sodika
Dec 10, 2015 11:00:05
Ha annak idején a számelmélethez is léteztek volna ilyen tutorialok, időre elvégzem az egyetemet.
Dec 10, 2015 11:00:05
sodika
Dec 10, 2015 11:00:44
Dec 10, 2015 11:00:44
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2015 11:01:07
Autistaköd felpörög erősen.
Dec 10, 2015 11:01:07
erőgyűjtés az újabb melór
Dec 10, 2015 11:01:53
Dec 10, 2015 11:01:53
-
Dec 10, 2015 11:02:25
Dec 10, 2015 11:02:25
Sárkány
Dec 10, 2015 11:02:53
Na várjunk, nem a pénz fogyott el?
Dec 10, 2015 11:02:53
grafikus troll
Dec 10, 2015 11:03:05
Figyelemzavaros vagy. Én simán megnézek 1 óránál hosszabb videókat digitális festéssel kapcsolatban. Egy óra arról, hogyan kell mondjuk füvön megcsillanó fényt festeni. Bizony. Elmondhatnák 120 másodpercben is, de kurvára nem lenne semmi értelme, mert az nem elég semmire.
Dec 10, 2015 11:03:05
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 11:03:51
x48)
jelentősen, 45szeresen túlértékeled magad.
-
Mert könnyű megtanulni, és az alapok megvannak.
Pont ezért fognak kibaszni a picsába. Egyszerűen egy olyan állásra jelentkeztél/hazudtad be magad amihez kevés vagy. Szerinted melyik cég fogja eltűrni, hogy az ő pénzükön tanulgass? Szerinted egy normális cég úgy működik ,hogy felvesznek olyan kóklert mint te és napi szinten másik két ember javítgatja a baromságait? Az ilyen dolgokról sincsen fogalmad. Azt hiszed, hogy majd szépen megbújsz egy cégnél évi 45k euróért és soha nem derül ki, hogy semmihez sem értesz? Gondolod, hogy beveszik a szar dumádat a fejletlen Mo.-ról? Tudod az ilyen cégek nem szociális alapon működnek.Ha pedig lesz ott egy két olyan figura akinek nem leszel szimpatikus, akkor mindent el fognak követni annak érdekben, hogy megszopassanak és eltávolítsanak onnan. S ez sikerülni is fog nekik.
sodika
Dec 10, 2015 11:04:07
Azt kb. 30%-ra, esély tekintetében.
Dec 10, 2015 11:04:07
tigris
Dec 10, 2015 11:05:04
annyi masnit kötöttél már, hogy szerintem buzi vagy
sodika
Pont ezért fognak kibaszni a picsába. Egyszerűen egy olyan állásra jelentkeztél/hazudtad be magad amihez kevés vagy.
A két technikában, amivel dolgozni kell, 1 évnél kevesebb tapasztalatot ígértem.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 11:05:15
x17)
Mondtam én gecó! Az a baj, hogy nem voltak toturialok.
Sneci keress jogi toturialokat is, és iratkozz be a jogi etyetemre! Egykettőre elvégzed, csak a toturialokon múlik.
-
Dec 10, 2015 11:05:40
www.youtube.com/watch?v=Cf5v8c8PV80
A raccsoló kis tetű. Sodi a következő ilyen videót kinek fogod címezni?
Dec 10, 2015 11:05:40
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 11:05:43
x17)
tutorial, na. Kibaszott pátyi grammatika.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 11:06:29
x48)
az 1 nap is egy évnél kevesebb. 362 napos masni van rajta.
-
Dec 10, 2015 11:08:59
Ígérgetni és érteni valamihez két külön dolog. Ezt sem magyarázták még el neked te földbuta kis geci?
Dec 10, 2015 11:08:59
sodika
Dec 10, 2015 11:11:53
Ha 100%-osan odateszem magam, csodákra vagyok képes.
Egyedül az a fontos, hogy ne ragadjak le egy hibánál. Ha 10 percen belül nincs rá megoldás, azonnal visszalépni az utolsó működő verzióhoz, és nagy figyelemmel megtenni újra az utolsó lépést újra.
A bejárós melóhelyen az ütközött ki, hogy hajlamos vagyok leragadni egy problémánál, és kitartóan gyúrni, mert megszoktam, hogy otthon ülök, és annyi időm van, amennyit csak akarok.
Na, ez így nem hatékony.
Egyedül az a fontos, hogy ne ragadjak le egy hibánál. Ha 10 percen belül nincs rá megoldás, azonnal visszalépni az utolsó működő verzióhoz, és nagy figyelemmel megtenni újra az utolsó lépést újra.
A bejárós melóhelyen az ütközött ki, hogy hajlamos vagyok leragadni egy problémánál, és kitartóan gyúrni, mert megszoktam, hogy otthon ülök, és annyi időm van, amennyit csak akarok.
Na, ez így nem hatékony.
Dec 10, 2015 11:11:53
-
Dec 10, 2015 11:13:28
Na, ez így nem hatékony.
Na, ez így nem hatékony.
Erre 34 évesen jöttél rá? A baj az, hogy az elmélet és gyakorlat nem mindig fedi egymást.
Dec 10, 2015 11:13:28
best retard
Dec 10, 2015 11:13:55
Ez tény. Ekkora fos kódot írni, úgy, hogy 28 félévet jártál egyetemre valóban csoda.
Dec 10, 2015 11:13:55
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 11:14:52
x48)
Na, ez így nem hatékony.
Na, ez így nem hatékony.
akkor ezért rúgtak ki a groteszktől, mert nem tudtad időre megcsinálni a munkákat?
amúgy a berlini cég tesztjénél is 100 %-osan odatetted magad, aztán egy idézőjeles csoda lett belőle.
-
Dec 10, 2015 11:15:57
" bejárós melóhelyen az ütközött ki, hogy hajlamos vagyok leragadni egy problémánál, és kitartóan gyúrni, mert megszoktam, hogy otthon ülök, és annyi időm van, amennyit csak akarok."
S te 34 év rossz beidegződéseit majd pár nap alatt megváltoztatod? Ugyan már Recskás. Ezt te sem gondolod komolyan.
S te 34 év rossz beidegződéseit majd pár nap alatt megváltoztatod? Ugyan már Recskás. Ezt te sem gondolod komolyan.
Dec 10, 2015 11:15:57
-
Dec 10, 2015 11:17:41
" bejárós melóhelyen az ütközött ki, hogy hajlamos vagyok leragadni egy problémánál, és kitartóan gyúrni, mert megszoktam, hogy otthon ülök, és annyi időm van, amennyit csak akarok."
S te 34 év rossz beidegződéseit majd pár nap alatt megváltoztatod? Ugyan már Recskás! Két perc alatt össze fogsz omlani. Leszsírógörcs. Szerintem nézd meg milyen folyó van arrafelé biztos ami biztos.
S te 34 év rossz beidegződéseit majd pár nap alatt megváltoztatod? Ugyan már Recskás! Két perc alatt össze fogsz omlani. Leszsírógörcs. Szerintem nézd meg milyen folyó van arrafelé biztos ami biztos.
Dec 10, 2015 11:17:41
sodika
Dec 10, 2015 11:19:25
Arra kell rábírnom magam, hogy hagyjam a francba a hibát, ha 10 perc alatt nem találok rá megoldást. Ahhoz szoktam hozzá, hogy kitartóan gyúrom őket, pedig ilyenkor hátra kell lépni, visszatérni az utolsó működő verzióhoz, és onnan folytatni, nagyon odafigyelve.
Dec 10, 2015 11:19:25
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2015 11:21:28
Lassan csak kiderül, hogy MIÉRT IS RÚGTAK KI A GROTESZKTŐL, PÚPOS!
Dec 10, 2015 11:21:28
sodika
Dec 10, 2015 11:22:34
A 10 perces szabályon kívül arra kell még NAGYON figyelnem, hogy ne féljek kérdezni, de ha valami tényleg nem világos, vagy úgy érzem, hogy a tapasztalt kollégának lehet rá válasza.
Dec 10, 2015 11:22:34
-
Dec 10, 2015 11:23:32
Ez a hozzáértés kérdése. Mondom, hogy egyik cégnél sem tűrik el, hogy más javítgassa a hibáidat napi szinten.
Dec 10, 2015 11:23:32
sodika
Dec 10, 2015 11:23:34
De ha erre a két dologra figyelek.
Csodákra vagyok képes.
Ez nem hozzáértés, hanem önfegyelem kérdése.
Nem leragadni egy problémánál
ÉS ami fontosabb:
nem büszkének lenni, aki mindent tud,
hanem bátran kérdezni.
Ez utóbbi a nehezebb számomra. :D
Csodákra vagyok képes.
Ez nem hozzáértés, hanem önfegyelem kérdése.
Nem leragadni egy problémánál
ÉS ami fontosabb:
nem büszkének lenni, aki mindent tud,
hanem bátran kérdezni.
Ez utóbbi a nehezebb számomra. :D
Dec 10, 2015 11:23:34
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 11:24:23
x48)
solymári robinak nagyon tele lehetett a hócipője a sodival, hogy egy filléres munkaerőtől megszabadult. nagy gondok lehettek ott.
-
Dec 10, 2015 11:25:03
Arra kell rábírnom magam, hogy hagyjam a francba a hibát, ha 10 perc alatt nem találok rá megoldást.
sodi, haladjunk lepesrol lepesre: miert adodnak ilyen hibak, miert kell javitassal eltoltened annyi idot a hasznos munkavegzes helyett. csak lassan, atgondoltan
Dec 10, 2015 11:25:03
sodika
Dec 10, 2015 11:27:18
azok mindig adódnak, nem az a kérdés
hanem a kezelésük módja a kérdés
Dec 10, 2015 11:27:18
-
Dec 10, 2015 11:30:12
Valóban adódnak csak nem mindegy milyenek és milyen gyakran. Mivel egy kókler vagy így sokszor adódik hiba. Az önfegyelem meg egy külön dolog. Bár az sem az erősséged. Recskás én 100%-ig biztos vagyok abban, hogy sírógörcseid lesznek.
Dec 10, 2015 11:30:12
-
Dec 10, 2015 11:31:14
Szép elkezdenek majd a hibák halmozódni. Egyikből jön majd a másik ahogy az kell és neked annyi lesz.
Dec 10, 2015 11:31:14
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2015 11:31:54
Hibácskák, Tüdőcskék, Botlásocskák. Nyugi már, zsidó!
Dec 10, 2015 11:31:54
sodika
Dec 10, 2015 11:32:09
Ha az ember odafigyel, nem nagyon vannak hibák.
Dec 10, 2015 11:32:09
Sárkány
Dec 10, 2015 11:32:11
De, ez pontosan hozzáértés kérdése. Igazi melóhelyen gyakran előfordul, hogy egy ideális esetben 15 percet igénylő problémamegoldásra van 5 perced, különben hatalmas káosz. Egy hozzáértő ember ilyenkor nem csak a problémamegoldást tudja egyből, hanem hogy a cél érdekében mi az, amit feláldozhat. Neked nincs meg ez a tapasztalatod. A te tapasztalatod még kb. 2-3 órán át fog tartani, amíg friss a tutorial anyaga, de két nap múlva már csak homályos, összefüggéstelen részletek maradnak meg.
Dec 10, 2015 11:32:11
-
Dec 10, 2015 11:33:30
Hibácskák, Tüdőcskék, Botlásocskák. Nyugi már, zsidó!
Majd asdi elmagyarázza a köcsög németeknek, hogy neki senki nem tanított meg semmit, Mo.-n fejletlen, az anyja a hibás és persze Andi.
Dec 10, 2015 11:33:30
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 11:34:08
x48)
majd kössél masnit a hibákra a próbamelós cégeknél!
-
Dec 10, 2015 11:34:10
a hibak a
-
a hibak a
sodika
Dec 10, 2015 11:34:39
A te tapasztalatod még kb. 2-3 órán át fog tartani, amíg friss a tutorial anyaga, de két nap múlva már csak homályos, összefüggéstelen részletek maradnak meg.
Pont azért nézem meg és olvasom át ugyanazt több eltérő forrásból is, mert úgy biztos a megértés.
Dec 10, 2015 11:34:39
-
Dec 10, 2015 11:35:19
Te képes vagy erre? Egy 8 órázós melóhelyen nincsen jutalom Narutózás. Fizikailag és idegileg ki fogsz készülni és megint megpenészedsz.
Dec 10, 2015 11:35:19
sodika
Dec 10, 2015 11:36:02
Te képes vagy erre? Egy 8 órázós melóhelyen nincsen jutalom Narutózás.
Egy hétig tuti.
Dec 10, 2015 11:36:02
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 11:36:05
x48)
"ez nem hiba, herr boss, ez csak egy aprócska működési rendellenesség. nyelvtanilag nem hazugság. majd Jövő héten megcsinálom."
-
Dec 10, 2015 11:39:00
Egy hétig tuti.
Egy hétre keresel munkát? Egy melóhelyen folyamatosan hónapokig/évekig jó teljesítményt kell nyújtani mert kibasznak te kretén. Vagy még mindig azt hiszed, hogy ha felvesznek majd szépen elbújsz egy íróasztal mögé és majd évi 45k euróért ellavírozgatsz ott?
Dec 10, 2015 11:39:00
sodika
Dec 10, 2015 11:39:06
"ez nem hiba, herr boss, ez csak egy aprócska működési rendellenesség.
Dec 10, 2015 11:39:06
sodika
Dec 10, 2015 11:39:57
Egy hétre keresel munkát?
Ha meglesz, megemberelem magam.
Dec 10, 2015 11:39:57
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 11:40:52
x17)
Amitől már nem is lesz működésképtelen a fosod. Igazi SoDI-féle megoldás.
-
Dec 10, 2015 11:41:16
Apád faszád használod te ezt. Egyébként meg kit érdekel szerinted? Ostoba magyarázkodásból nem fogsz megélni egy munkahelyen.
sodika
A "hibás a program" sokkal jobban szeretem azt hallani, és arról beszélni, hogy jó, csak "felmerült egy jelenség", miszerint bla bla
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nekem máig sem tűnik annak, de még egyszer nem lenne rá lehetőségem sajnos. :(
mert full idióta vagy.