Ha nem lesz meg akkor maradsz egy szar tróger? Remek hozzáállás.
best retard
best retard
takargatod a hibáidat, folyamatos hazugságspirálban élsz.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
De nem azt, hogy teljesen hülye vagy hozzájuk, hahó! Meg milyen egy évnél kevesebb tapasztalat az, hogy a kiutazás előtti héten nézel egyáltalán utána annak, hogy mi a faszról van szó? Ennyi erőből én beírhatnék 1 évnél kevesebb 3D animációs gyakorlatot. Végül is a semmi is kevesebb egy évnél...
Nem ördöngősségek ezek.
Ha vágom a tutorial alapján, vágni fogom élesben is.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Az a baj veled, hogy egy retard vagy.
"tudás": minimális tapasztalat
"munka": gányolás
Ha az ember odafigyel nem nagyon vannak tapaszalt jelenségek. :DDDDDDDDDD
Magyarul azért rúgták ki a Groteszktől, mert egész nap ült egy hiba fölött, nem szólt senkinek, hogy nem tudja megoldani, és ez csak akkor derült ki, mikor már indulni szerettek volna a főnökurak. És gondolom akkor meg az volt, hogy Endike már nem volt ott, mert lelépett németórára. Ezt egyszer elnézik, de akkor is jár érte a lebaszás. Másodjára viszont repül, mint a szar.
Ez szépen egybevág azzal, amit a groteszkesek mondtak róla, miszerint lassú volt és megbízhatatlan.
Egy dolog állandó: Sodi egy retard. Sosem fog változni.
Ez 2015-ben elég súlyos probléma, főleg az it területén. Mág nagyobb baj, hogy még be is vallod. Ismered azt a régi közhelyes mondást, hogy a hazug ember hamarabb utolérik mint a sánta kutyát.
Ehhez képest az elmúlt 34 éved nagyon statikus posvány volt. Téged nem zavar percenként cáfolod meg önmagadat.
Ez 2015-ben elég súlyos probléma, főleg az it területén. Mág nagyobb baj, hogy még be is vallod. Ismered azt a régi közhelyes mondást, hogy a hazug ember hamarabb utolérik mint a sánta kutyát.
Szerencsére nem vagy demagóg ha másoknak kell az észt osztani. Andinak van egy viszonylag normális élete. Hamarosan gyereke lesz stb. Megoldotta a saját életét. Te hol tartasz Recskás? Éppen a következő önszopatásodra készülsz.Idióta.
Basszus!
Te tényleg felkészültél a külföldi munkavállalásra!
Tudod a külföldi multi cégeknél nem használják a "problem" kifejezést (talán csak "problem solving" formában, de azt is csak miután elhárult a ""felmerült jelenség"") helyette "issue"-k vannak.
Te ugyanezt kitaláltad magyarul!
Szerintem tökéletesen felkészült vagy és megállod a helyed egy külföldi multis környezetben!
Amúgy meg ezek a multik azért keresnek frissen végzett embereket mert őket lehet tanítani, formálni, még nincsenek más cégektől hozott, rossz beidegződéseik. Téged imádni fognak!!!!! :-D
Amúgy meg ezek a multik azért keresnek frissen végzett embereket mert őket lehet tanítani, formálni, még nincsenek más cégektől hozott, rossz beidegződéseik. Téged imádni fognak!!!!! :-D
Direkt el is mondom, és még a CV-be is kiemelt helyre raktam, hogy nagyobb multis csapatban még sose dolgoztam.
Dehát TÖBB TUCAT cég volt az ütyfeleid között! Egyszer még majdnem az Indexnek is dolgoztál, jelképes huhuhúszezer forintért!
Ezek szerint kisebb multis csapatban már dolgoztál?
5 fős kis cég, full-stack fejlesztés, ad-hoc jellegű projektirányítással. Minden mással, úgy vagyok, hogy anno tanultam róla az egyetemen. Nulla tapasztalatom van nagyobb cégekkel. Ezt NAGYON világosan elmondom mindenkinek, amikor szóba kerül, sőt: még a CV-mbe is igyekeztem beleírni. Nagyon világosan.
Endre, tedd már ki ide a CV-d, hátha tudunk segítnei még benne. Tudod, hangsúlyok, masnik...
5 fős cég = kisebb multi? Elég érdekes fogalmaid vannak.
Asodinak csak rossz beidegződései vannak. Lusta, buta, nem ért semmihez, antiszociális, szarul kommunikál, hazudik stb. Ebből normális embert faragni komoly kihívás ha éppen nem lehetetlenség.
Szóval már megint nem olvastad el a kérdést, mint pl. a vasárnapi feladat leírását sem. Itt kezdődik a probléma az egész "pjogjamozó vatyok" elképzeléseddel: tök mindegy, hogy az ügyfél mit akar, te mész az elképzelésed után, aztán magyarázod, hogy nem hibás a gányolásod, csak "jelenségek" tűnnek fel.
Mi ez a fasság már megint Recskaboy? Nem írtad bele a CV-be hogy mik azok a kókánycégek akiknek melócsáztál, de mivel egyik sem ismert név, a főnökurak majd levonják a következtetést, hogy a Sotyika még sose dolgozott team-ben?
Púp tedd már ki ide azt a csodaCv-t, már úgyis kész, ne csigázz tovább. Hadd lássuk azt az egymilliós csodát, amiben úgy körül van írva minden hazugságod hogy külön tartalomjegyzék kellett hozzá baszki!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nincs 5 fős multi, hülyeség a kérdés, és ha hülyeség a kérdés, automatikusan a legközelebbi normális értelmezést veszem, mintha az hangzott volna el.
Jövő héten! Hát szóval, hetyetetye.
szerintem rohama lesz megint.
Azt írtad, nem dolgoztál nagyobb multis csapatban. Megkérdeztem, hogy kisebb multis csapatban dolgoztál-e már, erre te jöttél az 5 fős céggel. Mivel te mindig nagyon pontosan fogalmazol, ezek szerint van 5 fős multi.
Nincsenek adataim. Nincs olyan ismerős, aki IT-s és kint dolgozik (vagy akár csak itthon IT-s egy komoly helyen). Adatok híján annyit tudok tenni, hogy magam bányászom elő őket, tapasztalati alapon.
Hogy a rákba tanultál az egyetemen bármit is a Scrumról?
Vagy bármilyen projektmenedzsment módszerről?
Mondjál már bármit relevánst amit te az ELTE-n tanultál a témában...
Itt vannak az IT-s trollok, Hahó! Van aki itthon, van aki külföldön melócsázik. Folyamatosan írják neked a tapasztalataikat. Az, hogy te leszarod ezeket, még nem jelenti azt hogy ne lennének adataid.
Idióta.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nem látszik.
hát igen, ahhoz is segghülye vagy. nem tudod hogyan kell pénzt keresni. szerintem te vagy az egyetlen kvázi közgazdász az országban aki nyomorban él.
Mivel gazdálkodjak? :D
Ha kilóg a segged, minden közgazdász tudás pont szart ér.
Ott tanultad meg hogy pénz nem létezik, idióta? Ezt a részét shikeresen elshajátítottad, azóta sincs egy vasad se.
Ha naponta elautózok a SOTE előtt, akkor 5 év múlva kiírhatom a nevem mellé, hogy Doktor, és műthetek is?
ezt hívják hazugságnak, te szociopata szar
Volt miből gazdálkodnod, de elherdáltad.
azért nincs adatod, mert hülye vagy az adatszerzéshez.
pl. nem tudod, hogy mennyi egy infós munka piaci ára, akkor ajánlatot kérsz ilyen munkára több helyről. és még te arcoskodsz azzal, hogy közgázra jártál. síkhülyének kell lenni ahhoz, hogy ezt ne tudja az ember.
Azt is tanították az etyetemen, hogy tarts fenn adóssággeneráló cégeket minél tovább?
Ez mondjuk nem rossz ötlet.
5 év pályakezdés után ehhez megint egy troll kellett, gratulálunk.
tényleg???:)))
elárulom neked, hogy ezt az ötletet magától alkalmazza több ezer kismajom az országban.
Nem elmebetegek és szarházi bűnözők között kellett volna mozognod éveken át. Remek kapcsolati tőkéd van. Pl. RGL A szüleid által mondott dolgok nem hamisak. Ők a felkészült it szakemberek fizetésére gondoltak. Vagy te úgy gondolod, hogy Mo.-n egy több éves gyakorlattal rendelkező it-s havi 90k-ért gányolgat.
várjál, ezt már azóta mondogatom neki, mióta arról panaszkodott, hogy nem tudja mit lehet elkérni egy munkáért. kvázi 5 éve. de még nem sikerült neki felfognia.
"nyinytyen adatyom" idáig jutott.
*közgazdászpénzésen*
Az nem jutott eszedbe, hogy megszüntesd a céget, miután rájöttél hogy nem fogja okádani a milliókat, csak a tartozást generálja? Ezt se tanították a Corvinuson?
és miért nem volt lehetőséged? volt saját céged, kettő is.
Igen, jellemző hogy az okos trollok mindig előre gondolkodnak a fogyatékos buta Sneci helyett, az meg persze leszarja az adatokat, amiket az okos trollok szolgáltatnak. aztán persze csodálkozik hogy egy kvázicsöves nyomorék. Mint amikor elmondták neki hogy angolul tanuljon a német helyett, mert az az informatika nyelve, aztán jött a sírógörcs, amikor angolul szóltak hozzá.
Idióta.
lett volna alkalmad, csak segghülye voltál hozzá. pl. annyi eszed sem volt, hogy tudjad, mennyi bevételre van szükwéged ahhoz, hogy kitermeld a bt rendszeres havi kiadásait. és ha nem tudod kitermelni, akkor levond a következtetést, és hozd meg a szükséges döntést.
ehelyett anyádat hibáztattad, hogy rossz vállalkozási formát választott neked. a közgazdásznak.
mekkora idiótának kell lenni ehhez???
Remek befektetés volt a judaika múzeum. A diákhitellel is jól gazdálkodtál, ugye, idióta?
Profin tudsz adósságot felhalmozni. A semminél ez is több te kretén.
Recskás az itt elhangzottak szöges ellentétben állnak a felpántlikázott önéletrajzoddal/hazugság gyűjteménnyel.
ja, meg a javak korlátlanul állnak rendelkezésre. emlékszel, hogy ezt hajtogattad a freeblogon. te közgazdász, teee!
A segged alá volt tolva minden. CSak ésszel kellett volna kezelni a dolgokat. Itt oicsogsz, hogy neked nem tanítottak meg sok mindent. Miért nem jártál utána? Tudod google meg ilyenek.
Növekvő mennyiségben. A világon.
Ezért attól, hogy valahol sok van, nem lesz máshol kevés.
Tényleg Recskás a korlátlanul skálázható jövedelmeddel mi van?
Túlélni??? Akkor pofád volt, hogy te annyit keresel amennyit nem szégyellsz.
Ne hazudozz Recskaboy, életedben nem számláztál. Szerintem fel se ismernéd a számlatömböt, ha látnád.
Az van, hogy beleszartál az egészbe, akárcsak a diákhiteledbe, pedig annyi lett volna az egész, hogy az 5-6. mínuszos hónap után besétálsz a NAV-hoz, és beadod a végelszámolást, meg kérsz részletfizetést ahhoz a párszázezer forinthoz, aztán elhúzol dolgozni, és 3-4 hónap alatt le van tudva. Ugyanez a Diákhitellel, fizethetnég 6000 forintonként, csak épp szólni kellett volna nekik hogy elköltöztél és már kibuktál az etyetemről.
De nyilván érdekesebb volt a tőrpével meg az elmeháborodottakkal járkálni tényfeltárni. Így a Sodika megszopatta shaját magát.
egy évig jóformán nem is kerestél. 200 ezres bevételed volt, vagy még kevesebb. ezzel szemben havi 70 ezerrel nőtt az adósságod, 1 millió költség egy év alatt.
ez milyen túlélés?
Ez rendben is van. Miért nem mentél el dolgozni az elmúlt 10 évben. Miért lepusztult csövesekkel barátkoztál. Egyetemre jártál 28 félévig. Miért nem ott barátkoztál, buliztál stb.? Otthon verted a farkadat és nagyképűen osztottad az észt a monitor mögül. Sodi neked 34 évesen 0 élettapasztalatod van.
bla bla bla.
irracionálisan cselekvő gazdasági szereplő voltál. egy kismqjom is tudja, hogy 200 ezres bevételhez 1 milliós kiadás az nem oké. ehhez nem kell közgáz etyetem.
Szerintem azt sem tudta, hogy mi az a NAV.
A buzikönyvjelzős kollégával mi történt?
Biztos azt sem tanították az etyetemen.
Lehet ezeken az etyetemeken egyáltalán bármit is tanulni? Sneci négyre is járt, mégse tanítottak neki semmit.
-
Dec 10, 2015 11:42:25
Ha meglesz, megemberelem magam.
Ha nem lesz meg akkor maradsz egy szar tróger? Remek hozzáállás.
Dec 10, 2015 11:42:25
-
Dec 10, 2015 11:42:41
A "hibás a program" sokkal jobban szeretem azt hallani, és arról beszélni, hogy jó, csak "felmerült egy jelenség", miszerint bla bla
best retard
-
A "hibás a program" sokkal jobban szeretem azt hallani, és arról beszélni, hogy jó, csak "felmerült egy jelenség", miszerint bla bla
best retard
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 11:42:44
x48)
Igen, a "hiba" szót azt utálom.
Sokkal jobban szeretem a "tapasztalt jelenség" kifejezést.
Jelenség. Hiba helyett a legtöbbször ezt használom.
Jelenség. Hiba helyett a legtöbbször ezt használom.
takargatod a hibáidat, folyamatos hazugságspirálban élsz.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 10, 2015 12:21:35
x30)
Én kredenc
grafikus troll
Dec 10, 2015 12:27:30
A két technikában, amivel dolgozni kell, 1 évnél kevesebb tapasztalatot ígértem.
De nem azt, hogy teljesen hülye vagy hozzájuk, hahó! Meg milyen egy évnél kevesebb tapasztalat az, hogy a kiutazás előtti héten nézel egyáltalán utána annak, hogy mi a faszról van szó? Ennyi erőből én beírhatnék 1 évnél kevesebb 3D animációs gyakorlatot. Végül is a semmi is kevesebb egy évnél...
Dec 10, 2015 12:27:30
sodika
Dec 10, 2015 12:29:30
Meg milyen egy évnél kevesebb tapasztalat az, hogy a kiutazás előtti héten nézel egyáltalán utána annak, hogy mi a faszról van szó?
Nem ördöngősségek ezek.
Ha vágom a tutorial alapján, vágni fogom élesben is.
Dec 10, 2015 12:29:30
sodika
Dec 10, 2015 12:30:05
Az a baj velem, hogy hajlamos vagyok évekig leragadni annál a tudásnál, ami már éppen elég a munkám végzéséhez.
Dec 10, 2015 12:30:05
echelon mérnök
Dec 10, 2015 12:32:43
Az a baj velem, hogy hajlamos vagyok évekig leragadni annál a tudásnál, ami már éppen elég a munkám végzéséhez.
Az a baj veled, hogy egy retard vagy.
"tudás": minimális tapasztalat
"munka": gányolás
Dec 10, 2015 12:32:43
tigris
Dec 10, 2015 12:38:14
Ha az ember odafigyel, nem nagyon vannak hibák.
Ha az ember odafigyel nem nagyon vannak tapaszalt jelenségek. :DDDDDDDDDD
Dec 10, 2015 12:38:14
sodika
Dec 10, 2015 12:47:08
a világ olyan, hogy a dolgok történnek
különben minden statikus lenne
ezt nem értette meg a berlini liba se
Dec 10, 2015 12:47:08
grafikus troll
Dec 10, 2015 12:51:18
A 10 perces szabályon kívül arra kell még NAGYON figyelnem, hogy ne féljek kérdezni, de ha valami tényleg nem világos, vagy úgy érzem, hogy a tapasztalt kollégának lehet rá válasza.
Magyarul azért rúgták ki a Groteszktől, mert egész nap ült egy hiba fölött, nem szólt senkinek, hogy nem tudja megoldani, és ez csak akkor derült ki, mikor már indulni szerettek volna a főnökurak. És gondolom akkor meg az volt, hogy Endike már nem volt ott, mert lelépett németórára. Ezt egyszer elnézik, de akkor is jár érte a lebaszás. Másodjára viszont repül, mint a szar.
Ez szépen egybevág azzal, amit a groteszkesek mondtak róla, miszerint lassú volt és megbízhatatlan.
Dec 10, 2015 12:51:18
-
Dec 10, 2015 12:52:37
"a világ olyan, hogy a dolgok történnek
különben minden statikus lenne"
Endre F. Coelho
különben minden statikus lenne"
Endre F. Coelho
Dec 10, 2015 12:52:37
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 10, 2015 12:56:36
x30)
"A legkorszerűbb elvek alapján készült. Én azt gondolom, hogy talán a kontinensen nincs is - csak Angliában - ilyen szintű... kredenc."
K. Andrea, Berlin
K. Andrea, Berlin
Világ
Dec 10, 2015 12:57:34
Egy dolog állandó: Sodi egy retard. Sosem fog változni.
Dec 10, 2015 12:57:34
álbroni
Dec 10, 2015 13:06:13
A xanaxsr a retard!
Dec 10, 2015 13:06:13
-
Dec 10, 2015 13:09:41
Dec 10, 2015 13:09:41
-
Dec 10, 2015 13:14:48
Ehhez képest az elmúlt 34 éved nagyon statikus posvány volt. Téged nem zavar percenként cáfolod meg önmagadat.
Dec 10, 2015 13:14:48
-
Dec 10, 2015 13:16:38
Szerencsére nem vagy demagóg ha másoknak kell az észt osztani. Andinak van egy viszonylag normális élete. Hamarosan gyereke lesz stb. Megoldotta a saját életét. Te hol tartasz Recskás? Éppen a következő önszopatásodra készülsz.Idióta.
Dec 10, 2015 13:16:38
Nájszli
Dec 10, 2015 13:40:30
Basszus!
Tudod a külföldi multi cégeknél nem használják a "problem" kifejezést (talán csak "problem solving" formában, de azt is csak miután elhárult a ""felmerült jelenség"") helyette "issue"-k vannak.
Szerintem tökéletesen felkészült vagy és megállod a helyed egy külföldi multis környezetben!
Dec 10, 2015 13:40:30
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 10, 2015 13:49:13
x30)
Sodi! Azt ugye tudod, hogy német nyelvterületen a próbanap kezdetekor a várható éves fizetés 10%-át illik átadni a főnök úrnak hálapénz formájában. A nettó 10%-át. Legyen nálad ennyi kp, mert a hálátlanság a legundorítóbb tulajdonság a világon, ezért a hálátlanoknak nincs német meló.
sodika
Dec 10, 2015 13:59:08
Direkt el is mondom, és még a CV-be is kiemelt helyre raktam, hogy nagyobb multis csapatban még sose dolgoztam.
Dec 10, 2015 13:59:08
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2015 14:01:28
Dehát TÖBB TUCAT cég volt az ütyfeleid között! Egyszer még majdnem az Indexnek is dolgoztál, jelképes huhuhúszezer forintért!
Dec 10, 2015 14:01:28
sodika
Dec 10, 2015 14:03:08
Ugyanígy: fontos a Scrum tapasztalat és tudás.
De ha rákérdeznek, rögtön rávágom, hogy nem, semmi tapasztalatom nincs.
De ha rákérdeznek, rögtön rávágom, hogy nem, semmi tapasztalatom nincs.
Dec 10, 2015 14:03:08
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 10, 2015 14:03:26
x9)
sodika
Dec 10, 2015 14:05:06
Bárki rákérdez: nem, abszolút semmi személyes tapasztalatom sincs nagyobb csoportokban, komolyabb fejlesztési metodikákban, nem ad-hoc jellegű, hanem elterjedt projektmenedzsment-módszerek terén, csak anno tanultam róluk az egyetemen. De személyes tapasztalatom pont nulla.
Ez fontos. Ezt ha szóba kerül, mindenkinél kihangsúlyozom.
Dec 10, 2015 14:05:06
sodika
Dec 10, 2015 14:06:31
5 fős kis cég, full-stack fejlesztés, ad-hoc jellegű projektirányítással. Minden mással, úgy vagyok, hogy anno tanultam róla az egyetemen. Nulla tapasztalatom van nagyobb cégekkel. Ezt NAGYON világosan elmondom mindenkinek, amikor szóba kerül, sőt: még a CV-mbe is igyekeztem beleírni. Nagyon világosan.
Dec 10, 2015 14:06:31
Mortal Danger
Dec 10, 2015 14:08:50
Endre, tedd már ki ide a CV-d, hátha tudunk segítnei még benne. Tudod, hangsúlyok, masnik...
Dec 10, 2015 14:08:50
broni
Dec 10, 2015 14:10:00
Dec 10, 2015 14:10:00
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 10, 2015 14:17:31
x9)
5 fős kis cég
5 fős cég = kisebb multi? Elég érdekes fogalmaid vannak.
sodika
Dec 10, 2015 14:18:11
nem beszéltem kisebb multiról :D
Dec 10, 2015 14:18:11
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2015 14:18:19
Ugyanígy: fontos a Scrum tapasztalat és tudás.
Dec 10, 2015 14:18:19
sodika
Dec 10, 2015 14:18:47
Az a masni, hogy nem beszéltem semmi ilyesmiről, de a hallgató mégis ilyesféle követleztetést vonthat le.
Dec 10, 2015 14:18:47
-
Dec 10, 2015 14:19:11
Basszus!
Asodinak csak rossz beidegződései vannak. Lusta, buta, nem ért semmihez, antiszociális, szarul kommunikál, hazudik stb. Ebből normális embert faragni komoly kihívás ha éppen nem lehetetlenség.
Dec 10, 2015 14:19:11
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 10, 2015 14:23:33
x9)
nem beszéltem kisebb multiról :D
Szóval már megint nem olvastad el a kérdést, mint pl. a vasárnapi feladat leírását sem. Itt kezdődik a probléma az egész "pjogjamozó vatyok" elképzeléseddel: tök mindegy, hogy az ügyfél mit akar, te mész az elképzelésed után, aztán magyarázod, hogy nem hibás a gányolásod, csak "jelenségek" tűnnek fel.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 14:24:25
x17)
Az a masni, hogy nem beszéltem semmi ilyesmiről, de a hallgató mégis ilyesféle követleztetést vonthat le.
Mi ez a fasság már megint Recskaboy? Nem írtad bele a CV-be hogy mik azok a kókánycégek akiknek melócsáztál, de mivel egyik sem ismert név, a főnökurak majd levonják a következtetést, hogy a Sotyika még sose dolgozott team-ben?
Púp tedd már ki ide azt a csodaCv-t, már úgyis kész, ne csigázz tovább. Hadd lássuk azt az egymilliós csodát, amiben úgy körül van írva minden hazugságod hogy külön tartalomjegyzék kellett hozzá baszki!
sodika
Dec 10, 2015 14:25:13
Szóval már megint nem olvastad el a kérdést
Nincs 5 fős multi, hülyeség a kérdés, és ha hülyeség a kérdés, automatikusan a legközelebbi normális értelmezést veszem, mintha az hangzott volna el.
Dec 10, 2015 14:25:13
-
Dec 10, 2015 14:26:13
A CV-d mellett muti a szakdolgozatodat is. Tudod amit anno kölcsönadtál valakinek.
Dec 10, 2015 14:26:13
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 14:27:58
x17)
Tedd be a hitelesített indexedet, masztimanó! Csak a szakdolgozatvédés van már hátra nem? Nyelvvizsga is be van scannelve remélem.
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2015 14:30:16
Tedd be a hitelesített indexedet, masztimanó! Csak a szakdolgozatvédés van már hátra nem? Nyelvvizsga is be van scannelve remélem.
Jövő héten! Hát szóval, hetyetetye.
Dec 10, 2015 14:30:16
-
Dec 10, 2015 14:31:55
Recskás az a baj, hogy te ezt az egész munkakeresést és egy munkahelyen való létezést is 100%-ban a vakszerencsére alapozod. Azt gondolod, hogy majd a próbahéten felpörögsz, utána meg kapsz egy íróasztalt ahol 9-17-ig elgányolgatsz egy kis fb-al és videózással kiegészítve mindezt havi 4-5 ezer euróért. Ugye ez a nagy terv???
Dec 10, 2015 14:31:55
töppedt buzigolyók
Dec 10, 2015 14:33:12
szerintem rohama lesz megint.
Dec 10, 2015 14:33:12
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 10, 2015 14:35:39
x9)
Azt írtad, nem dolgoztál nagyobb multis csapatban. Megkérdeztem, hogy kisebb multis csapatban dolgoztál-e már, erre te jöttél az 5 fős céggel. Mivel te mindig nagyon pontosan fogalmazol, ezek szerint van 5 fős multi.
sodika
Dec 10, 2015 14:37:05
Recskás az a baj, hogy te ezt az egész munkakeresést és egy munkahelyen való létezést is 100%-ban a vakszerencsére alapozod.
Nincsenek adataim. Nincs olyan ismerős, aki IT-s és kint dolgozik (vagy akár csak itthon IT-s egy komoly helyen). Adatok híján annyit tudok tenni, hogy magam bányászom elő őket, tapasztalati alapon.
Dec 10, 2015 14:37:05
echelon mérnök
Dec 10, 2015 14:37:13
Bárki rákérdez: nem, abszolút semmi személyes tapasztalatom sincs nagyobb csoportokban, komolyabb fejlesztési metodikákban, nem ad-hoc jellegű, hanem elterjedt projektmenedzsment-módszerek terén, csak anno tanultam róluk az egyetemen. De személyes tapasztalatom pont nulla.
Hogy a rákba tanultál az egyetemen bármit is a Scrumról?
Vagy bármilyen projektmenedzsment módszerről?
Mondjál már bármit relevánst amit te az ELTE-n tanultál a témában...
Dec 10, 2015 14:37:13
sodika
Dec 10, 2015 14:38:39
Corvinus, gazdinfó.
Igaz, csak érintőlegesen.
Igaz, csak érintőlegesen.
Dec 10, 2015 14:38:39
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 14:38:45
x17)
Itt vannak az IT-s trollok, Hahó! Van aki itthon, van aki külföldön melócsázik. Folyamatosan írják neked a tapasztalataikat. Az, hogy te leszarod ezeket, még nem jelenti azt hogy ne lennének adataid.
Idióta.
sodika
Dec 10, 2015 14:39:19
Elfelejtitek, hogy 3 évig jártam közgazdászképzésre is.
Dec 10, 2015 14:39:19
sodika
Dec 10, 2015 14:40:27
Nincs ismerős, nincs fogódzó, nincs vonatkoztatási pont, nincs adat, akkor igen, marad a szerencse. Adat nélkül nem lehet tervezni, anélkül csak remélni lehet.
Dec 10, 2015 14:40:27
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 10, 2015 14:40:55
x9)
Nem látszik.
sodika
Dec 10, 2015 14:41:36
Azért szól az egész életem a próbálkozásról, mert sosincs adatom, vagy amit kapok, mint pl. pletykák az infós melóról, amiket a szüleim hallottam, hamisnak és károsnak bizonyoltak.
Dec 10, 2015 14:41:36
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 14:41:38
x48)
hát igen, ahhoz is segghülye vagy. nem tudod hogyan kell pénzt keresni. szerintem te vagy az egyetlen kvázi közgazdász az országban aki nyomorban él.
sodika
Dec 10, 2015 14:42:10
Nem látszik.
Dec 10, 2015 14:42:10
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 14:43:13
x17)
Ott tanultad meg hogy pénz nem létezik, idióta? Ezt a részét shikeresen elshajátítottad, azóta sincs egy vasad se.
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2015 14:43:20
Ha naponta elautózok a SOTE előtt, akkor 5 év múlva kiírhatom a nevem mellé, hogy Doktor, és műthetek is?
Dec 10, 2015 14:43:20
sodika
Dec 10, 2015 14:43:35
Pénz optimális felhasználása gazdasági célokra, pénzügyi instrumentumok ismerete, mikro-makro. Ha még megélni sem tudsz, ez mind-mind tök felesleges, és teljesen haszontalan, elméleti tudás. Hiába rendelkezem velük.
töppedt buzigolyók
ezt hívják hazugságnak, te szociopata szar
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 10, 2015 14:43:40
x9)
Volt miből gazdálkodnod, de elherdáltad.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 14:44:25
x48)
Azért szól az egész életem a próbálkozásról, mert sosincs adatom, vagy amit kapok, mint pl. pletykák az infós melóról, amiket a szüleim hallottam, hamisnak és károsnak bizonyoltak.
pl. nem tudod, hogy mennyi egy infós munka piaci ára, akkor ajánlatot kérsz ilyen munkára több helyről. és még te arcoskodsz azzal, hogy közgázra jártál. síkhülyének kell lenni ahhoz, hogy ezt ne tudja az ember.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 14:45:13
x17)
Pénz optimális felhasználása gazdasági célokra, pénzügyi instrumentumok ismerete, mikro-makro. Ha még megélni sem tudsz, ez mind-mind tök felesleges, és teljesen haszontalan, elméleti tudás. Hiába rendelkezem velük.
Azt is tanították az etyetemen, hogy tarts fenn adóssággeneráló cégeket minél tovább?
sodika
Dec 10, 2015 14:45:19
pl. nem tudod, hogy mennyi egy infós munka piaci ára, akkor ajánlatot kérsz ilyen munkára több helyről.
pl. nem tudod, hogy mennyi egy infós munka piaci ára, akkor ajánlatot kérsz ilyen munkára több helyről.
Dec 10, 2015 14:45:19
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 14:46:39
x17)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 14:47:13
x48)
tényleg???:)))
elárulom neked, hogy ezt az ötletet magától alkalmazza több ezer kismajom az országban.
sodika
Dec 10, 2015 14:48:39
A céggel csak próbálkoztam.
De valójában soha nem volt lehetőségem használni a közgazdászpénzésen megszerzett ismereteimet. Szó szerint semmit belőlük.
De valójában soha nem volt lehetőségem használni a közgazdászpénzésen megszerzett ismereteimet. Szó szerint semmit belőlük.
Dec 10, 2015 14:48:39
-
Dec 10, 2015 14:48:41
Nem elmebetegek és szarházi bűnözők között kellett volna mozognod éveken át. Remek kapcsolati tőkéd van. Pl. RGL A szüleid által mondott dolgok nem hamisak. Ők a felkészült it szakemberek fizetésére gondoltak. Vagy te úgy gondolod, hogy Mo.-n egy több éves gyakorlattal rendelkező it-s havi 90k-ért gányolgat.
Dec 10, 2015 14:48:41
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 14:49:45
x48)
várjál, ezt már azóta mondogatom neki, mióta arról panaszkodott, hogy nem tudja mit lehet elkérni egy munkáért. kvázi 5 éve. de még nem sikerült neki felfognia.
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2015 14:50:43
soha nem volt lehetőségem használni a közgazdászpénzésen megszerzett ismereteimet.
*közgazdászpénzésen*
Dec 10, 2015 14:50:43
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 14:50:46
x17)
Az nem jutott eszedbe, hogy megszüntesd a céget, miután rájöttél hogy nem fogja okádani a milliókat, csak a tartozást generálja? Ezt se tanították a Corvinuson?
töppedt buzigolyók
Dec 10, 2015 14:50:48
és miért nem volt lehetőséged? volt saját céged, kettő is.
Dec 10, 2015 14:50:48
sodika
Dec 10, 2015 14:52:27
mert gazdálkodni csak a abból lehet, ami van :D
Dec 10, 2015 14:52:27
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 14:53:05
x17)
Igen, jellemző hogy az okos trollok mindig előre gondolkodnak a fogyatékos buta Sneci helyett, az meg persze leszarja az adatokat, amiket az okos trollok szolgáltatnak. aztán persze csodálkozik hogy egy kvázicsöves nyomorék. Mint amikor elmondták neki hogy angolul tanuljon a német helyett, mert az az informatika nyelve, aztán jött a sírógörcs, amikor angolul szóltak hozzá.
Idióta.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 14:53:54
x48)
lett volna alkalmad, csak segghülye voltál hozzá. pl. annyi eszed sem volt, hogy tudjad, mennyi bevételre van szükwéged ahhoz, hogy kitermeld a bt rendszeres havi kiadásait. és ha nem tudod kitermelni, akkor levond a következtetést, és hozd meg a szükséges döntést.
ehelyett anyádat hibáztattad, hogy rossz vállalkozási formát választott neked. a közgazdásznak.
mekkora idiótának kell lenni ehhez???
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 10, 2015 14:54:13
x9)
közgazdászpénzésen
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 14:54:27
x17)
Remek befektetés volt a judaika múzeum. A diákhitellel is jól gazdálkodtál, ugye, idióta?
best retard
Dec 10, 2015 14:54:47
fasza, hogy megy azért a tanulás, az eddigi napi átlag 120 komment helyett ma kétszázat is összehozol
Dec 10, 2015 14:54:47
-
Dec 10, 2015 14:54:53
Profin tudsz adósságot felhalmozni. A semminél ez is több te kretén.
Recskás az itt elhangzottak szöges ellentétben állnak a felpántlikázott önéletrajzoddal/hazugság gyűjteménnyel.
Dec 10, 2015 14:54:53
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 14:55:30
x48)
ja, meg a javak korlátlanul állnak rendelkezésre. emlékszel, hogy ezt hajtogattad a freeblogon. te közgazdász, teee!
-
Dec 10, 2015 14:57:14
A segged alá volt tolva minden. CSak ésszel kellett volna kezelni a dolgokat. Itt oicsogsz, hogy neked nem tanítottak meg sok mindent. Miért nem jártál utána? Tudod google meg ilyenek.
Dec 10, 2015 14:57:14
sodika
Dec 10, 2015 14:57:18
Dec 10, 2015 14:57:18
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 14:58:02
x17)
Sneci, figyelj már, a céges sztori a te szinteden egyszerű, első osztályos matematika. Tudod, összeadás-kivonás, az még talán neked is megy. Bár nem vagy progmatos, sszóval nem biztos.
Tehát: megnézed, mennyi a havi fix közterhe a cégednek. Aztán megnézed, hogy havonta mennyit tudsz kiskálázni, és ebből az összegből kivonod a közterhek összegét. Ha a maradék negatív szám, akkor valamit rosszul csinálsz.
Ezt nem tanultad az etyetemen?
Tehát: megnézed, mennyi a havi fix közterhe a cégednek. Aztán megnézed, hogy havonta mennyit tudsz kiskálázni, és ebből az összegből kivonod a közterhek összegét. Ha a maradék negatív szám, akkor valamit rosszul csinálsz.
Ezt nem tanultad az etyetemen?
sodika
Dec 10, 2015 14:59:17
Azokban az években így tudtam túlélni, mert mindenki kérte a számlát.
Dec 10, 2015 14:59:17
-
Dec 10, 2015 14:59:18
Tényleg Recskás a korlátlanul skálázható jövedelmeddel mi van?
Dec 10, 2015 14:59:18
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 14:59:47
x48)
egy közgáz szakközépben megszerzett tudás elég lett volna ahhoz, hogy ne halmozzál fel adósságokat a vállalkozással. egy kismajom is tudja ezeket. de te nem, és még dicsekszel, hogy te közgáz egyetemi képzésre jártál.
gigafacepalm.
gigafacepalm.
-
Dec 10, 2015 15:00:26
Túlélni??? Akkor pofád volt, hogy te annyit keresel amennyit nem szégyellsz.
Dec 10, 2015 15:00:26
sodika
Dec 10, 2015 15:01:36
Alapvető megélhetési problémák mellett nem lehet alkalmazni semmiféle pénzügyi tudást, mert a pénzügyi problémák teoretikus kategóriában vannak, ha nem problémáid, hanem tragédiáid vannak.
Dec 10, 2015 15:01:36
-
Dec 10, 2015 15:02:10
Sodinak nem erőssége az összeadás és a kivonás. Biztos azt sem tanították meg neki.
Recskás ha neked az itt elhangzottak alapján kellene állást találnod tán még közmunkásnak sem vennének fel.
Recskás ha neked az itt elhangzottak alapján kellene állást találnod tán még közmunkásnak sem vennének fel.
Dec 10, 2015 15:02:10
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 15:03:32
x17)
Ne hazudozz Recskaboy, életedben nem számláztál. Szerintem fel se ismernéd a számlatömböt, ha látnád.
Az van, hogy beleszartál az egészbe, akárcsak a diákhiteledbe, pedig annyi lett volna az egész, hogy az 5-6. mínuszos hónap után besétálsz a NAV-hoz, és beadod a végelszámolást, meg kérsz részletfizetést ahhoz a párszázezer forinthoz, aztán elhúzol dolgozni, és 3-4 hónap alatt le van tudva. Ugyanez a Diákhitellel, fizethetnég 6000 forintonként, csak épp szólni kellett volna nekik hogy elköltöztél és már kibuktál az etyetemről.
De nyilván érdekesebb volt a tőrpével meg az elmeháborodottakkal járkálni tényfeltárni. Így a Sodika megszopatta shaját magát.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 15:03:34
x48)
egy évig jóformán nem is kerestél. 200 ezres bevételed volt, vagy még kevesebb. ezzel szemben havi 70 ezerrel nőtt az adósságod, 1 millió költség egy év alatt.
ez milyen túlélés?
broni
Dec 10, 2015 15:03:37
www.trademagazin.hu/wp-content/uploads/2013/09/PT_konzerv52_opt.jpeg
ide akart betörni tex, mikor a dunába fulladt.....
ide akart betörni tex, mikor a dunába fulladt.....
Dec 10, 2015 15:03:37
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 15:05:14
x17)
Sneci, mit mondasz ProliRoli esetében? Közgazdasági tudásod szerint mennyire térül meg az anyja nyugdíja, amit a pénznyelő impotens Sárkány sörbe fektet?
-
Dec 10, 2015 15:05:16
Alapvető megélhetési problémák mellett nem lehet alkalmazni semmiféle pénzügyi tudást, mert a pénzügyi problémák teoretikus kategóriában vannak, ha nem problémáid, hanem tragédiáid vannak.
Ez rendben is van. Miért nem mentél el dolgozni az elmúlt 10 évben. Miért lepusztult csövesekkel barátkoztál. Egyetemre jártál 28 félévig. Miért nem ott barátkoztál, buliztál stb.? Otthon verted a farkadat és nagyképűen osztottad az észt a monitor mögül. Sodi neked 34 évesen 0 élettapasztalatod van.
Dec 10, 2015 15:05:16
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 15:06:02
x48)
bla bla bla.
irracionálisan cselekvő gazdasági szereplő voltál. egy kismqjom is tudja, hogy 200 ezres bevételhez 1 milliós kiadás az nem oké. ehhez nem kell közgáz etyetem.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 15:07:08
x17)
Leszartad az egészet te idióta, mert lusta voltál bemenni a NAV-hoz. Ilyen nagyon egyszerű ez.
-
Dec 10, 2015 15:09:19
Leszartad az egészet te idióta, mert lusta voltál bemenni a NAV-hoz. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 10, 2015 15:09:19
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 10, 2015 15:10:20
x30)
Nincs ismerős
A buzikönyvjelzős kollégával mi történt?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 15:10:22
x17)
Már rájöttem, miért a példaképed a nőverő bűnöző proli: mert ő be tudja osztani a gazdatesteket. 46 éve élősködik az anyján, és még nincs vége, lehet hogy kihúzza 63 éves koráig, amikor is elviszi a májrák. Ezt ugyan már elbasztad, mert anyád pénzét felélted, de azért finomítottál a módszeren, elvégre se kutyája-se macskája nem vagy Recskaiéknak, és már 4 éve tartanak el teljesen ingyen.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 15:10:26
x48)
és miután elküldted a nav ügyintézőt, anyáddal kifizettetted a tb tartozást. ez annyira bátor dolog volt, proland!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 10, 2015 15:11:35
x48)
mikor kell bevonulnod a börtönbe, tajgi? csinálsz a trolloknak bevonulós bulit?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 10, 2015 15:11:51
x17)
Biztos azt sem tanították az etyetemen.
Lehet ezeken az etyetemeken egyáltalán bármit is tanulni? Sneci négyre is járt, mégse tanítottak neki semmit.
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A kizáródott sérv is csak egy jelenség. Nem hiba.
A Blahán oszló hullád is csak egy tapasztalt jelenség lesz.