Erre a kérdésre sosem fog reagálni. Múltkor szmájlizgatva még azt is tagadta, hogy a Kolosyn lakik...
Egy lakás (is) volt a neveden, amit elkúrtál. Vagy az még a nagy közgazdász képzés előtt volt?
Amúgy hitelből is indulnak vállalkozások. De ki fektetne egy náci balek üzletébe?
Már a tanuló-gyakornok keresztfiam, aki a trükközésekkel híresen szennyezett vendéglátásban dolgozik, is kap un. diákfizetést.
Pedig neki ez nem is "igazi" munka, hanem afféle kötelező iskolai szakmai gyakorlat.
Távol álljon tőlem, megvedjem asodit, de valóban nem ritka az,h a gyakornok ingyen vagy jelképes pénzért dolgozik (nyugaton) neki a valódi érték a fejlődés és a tapasztalat. (lsd. A Brüsszeli sátras gyakornok esetét)
A próba munkát meg szinte mindenütt ingyen csinaltatják.
Valóban, de ezeket az állásokat GYAKORNOKI pozícióként, határozott időre (3-6-9-12 hónap) hirdetik meg. Ráadásul Németországban még ezt is 500-1000 euró között honorálják, ami a cégeknek egyébként adómentes. Próbahét sehol nincs, csak általában 2 hónapos próbaidő, de ehhez szerződés és fizetés is tartozik. Valami nagyon nem kerek Recsító sztorijában.
Most mondtam, hogy pl. Berlinben sok cég nem honorálja.
És kit érdekelnek a jogi részletek, amikor ez csak egy hasonlat volt?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Teljesen mindegy, mit mondasz, mert egészen pontosan NULLA németországi munkatapasztalatod van. Berlinből pedig a szoba penészes falán kívül semmi mást nem láttál, pláne nem munkahelyet.
És kit érdekelnek a jogi részletek
És ezzel még Sas tanár úr is egyet ért XD
nem húú, juhúúú!
holnaputan utazik asodi.
annyira varom a hetfot, hogy megbolondultam! JUHÚÚÚ!
Tegyük fel, hogy felvesznek (PR)
Tegyük fel, hogy 5 évig ugyanannál a cégnél maradsz (PR)
Tegyük fel, hogy megbecsülik a munkádat (PR)
Tegyük fel, hogy évi 70.000 Eurót fogsz keresni (PR)
Tegyük fel, hogy összejössz egy németcsibével (PR)
Miért jönnél haza, hogy gombokért gányolj valahol?
Mi húzna haza?
A családod? (PR) A barátaid? (PR)
Te disszertálni akarsz, hazaáruló sodika, ilyen nagyon egyszerű ez!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nem is kell válaszolnia. Csak költői kérdés volt.
a seggnyalatás az új perverziód? az egyébként is broni kiváltsága.
legyél inkább űrhajós, az legalább annyira elérhetetlen számodra.
De itthon minden olyan fejletlen (pr) Egyébként miből gondolod, hogy itthon két kézzel kapkodnának utánad?
Nem is rossz ötlet. Kint végre megtanulsz alapszinten németül. Hazajössz és felvesznek operátornak netto 120k jó magyar forintért.
Ezt ki mesélte neked? Titán?
Tegnap még nem ezt mondtad. Egyébként ezt honnan veszed. Ismersz ilyen embert vagy csak tippelsz? Akkor kapsz itt német fizetést ha értesz ahhoz amit csinálsz. Idióta.
ha hozod a kinti hatékonyságot
AKKOR
főszabály szerint még nem érdemelsz kinti bért
KIVÉVE
ha az a hatékonyság tényleg felemeli a céget
a többihez képest
ennyi
hogy értsék, honnan menekülök
a több százezer kint dolgozó magyar azért jön haza egy év után, mert megkapja a kinti bért. hol élsz te idióta?
Asodi a magyar cégek megmentője 0 tapasztalattal. Édes faszom neked egy orvos kellene vagy a Duna.
Az ország egyébként szép.
Csak szar mindennek a hatékonysága.
nem a mosogatókról beszélek
igen
valahogy így
Endre!
Te konkrétan mennyi adóval járulsz hozzá a hatékonyság növeléséhez?
De ez ott kit érdekel? Vagy a hozzá nem értésedet akarod ezzel kimagyarázni. Egy német cég nem az anyukád, nem Rocskainé és nem szociális intézmény. Egy cégnél teljesíteni kell. Ha szar vagy kirúgnak. Ha már itt hatékonyságról pofázol. Ennyi te barom.
Ja az olyan magasan kvalifikált szakemberekről beszélsz mint pl. te.
Az új magyarázó kártya. Nagyon jó ötlet mert németeknél is mindenki hülye csak asodi okos. Recskás ha nem megy a melo majd ezt megmutatod és nagyon megértőek lesznek veled, sőt még meg is sajnálnak. Te leszel a szegény menekült srác...
A haverod biztos nem olyan hatékony mint amilyen majd asodi lesz.
:D
Borsodó nem lehetsz ilyen barom.
Pl Londonban egy ügyes könyvelő könnyen megkap 3000nettó fontocskát pár éves munkaviszonnyal 8 órás állásban.
Az ugye kb 1.2 misi HUF(nettó nem bruttó puppy!)
Szerinted itthon mennyit kap egy up to date mérlegképes főkönyvelő?
Lehet egy-két multi fizet ennyit a top managereknek, de az ő tudásuk még speciális is, illetve releváns diplomájuk és hosszú évek-évtizedek alatt összeszedett használható tapasztalatuk van.folyékony Business myelvtudás, álmából kelted felmondja neked a legujabb fixen asset depriciation szabályokat...
Ha akartál volna az alatt az egy év alatt mióta jobban olvasom ezt a forumot mar megtanulhattál volna valami Big data dbt, compressort vagy reporting programot és ha kicsit összeszedett magad valahol egy sarokban dbadminként megkeresnél pár százast..
Mindegy.
Angyi.
A pénz nem létezik.
Pl Londonban egy ügyes könyvelő könnyen megkap 3000nettó fontocskát pár éves munkaviszonnyal 8 órás állásban.
Azért K. Veranéninek a Quaestor-os balhéból simán lecsuroghatott ennél több is...
penzmento.hu
Habitat for subHumanity
3hete anno mosogattam egy grange-ben, mielőtt elmentem irodázni.Emellett meg adatrögzítettem másodállásban.
Ha volna excelem az akkori keresetemről, meg a hotelben történt dugásokrók, német, spanyol, ovosz, portugál, ír csibék illatáról és ízéről, te falnak mennél. Szar volt, korán keltem, utaztam a bevándorlókkal keletlondoni éjszakai buszokon, néha hónap végén nem volt kajára pénzem, mert mondjuk kimaradt egy shift, viszont ez az igazi élet, amikor küszködsz, amikor csak magadra vagy utalva, amikor nincs aki WUn küldi a pénzt, amikor hetekre előre kell gondolkoznod...és megoldod mindig.
Szerintem te meg fogsz halni külföldön vagy börtönbe kerülsz.
Vera néni helyében mélységesen elgondolkodnék a te reális jövőképeden..
Sőt, ennek a többszörösét is megkapja asodi. Megkapja. Asodi.
Nyilván itthon is annyit keres egy takarítónő mint kint, ha be tudja bizonyítani,hogy dolgozott mondjuk Münchenben. Idióta.
Szakemberekről beszélt a SoDI.
A SoDI.
1. egy jó takarítónő bizony szakember
2. sodi nem szakember. a sodi. nemszakember. asodi.
Múltkor felajánlottad, hogy leírod részletesen, miért tartod magadat felkészült szakembernek. Ez miért sodikázódott el végül? Én tényleg kíváncsi voltam rá.
Ma gyúrni van, hogy egy mozdulattal be tudja emelni a kredencet a Superb-be!
(pr)
Akkor asodi nem magáról beszélt. Bizony.
Inkább nyissuk ki a gázt...Csak a prolik cipelik a csomagjaikat. 70 évesen ennyi bele kell hogy férjen. Ez a minimum.
Angyalszárny!
Sodi te komolyan úgy gondolod, elég lesz ha benyögöd nagyképűen, hogy Münchenben dolgoztál és egyből dőlni fog a pénz?
Nem költőzöm ösze a fazverövel!
Én egy önálo keresetell rendelkezö úr vagyog!
Saját élet tér kel nekem! És intím magány!
mósokatási szakember vagyok, ne becsülj le, merrt az élletben nem keresel anyit fazverő, mint én! Szólits kegyelemes urnakk!!!
nem is igaz!
Na elzett.hu
értem. tehát ha egy kőműves mester kint dolgozott ausztriában egy évet, hazajön, és onnantól az osztrák bért kapja itthon. nyilván.
te honnan szeded ezeket a baromságokat? melyik sorozatból?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
És ez a fasz elvileg tanult közgazdságtant... Látszik, hogy totál fogyatékos, és a zsuruc meg a többi retard hülyeségei felülírják nála még az empirikus tapasztalatokat is.
Sodiverzum vs Valóság
Dec 10, 2015 23:54:57
Sodiverzum:
Németországban a cégek próbálnak haladni a korrak, míg itthon leszarják a szart is, amíg működik a 10 évvel ezelőtti megoldás.
Valóság:
Sodi nem halad a korral, leszarja a szart is, amíg szerinte működik a 10 évvel ezelőtti megoldás.
Sodiverzum:
De jure mindenhol mindenki koszos cigánykodó, ügyeskedő bűnöző. Ez nem magyar sajátosság, a németeknél is így van. :)
Valóság:
De jure mindenhol mindenki koszos cigánykodó, ügyeskedő bűnöző a Sodi környezetében, mert hasonló a hasonlónak örül. Ez nem magyar sajátosság, a németeknél is így van. :)
Németországban a cégek próbálnak haladni a korrak, míg itthon leszarják a szart is, amíg működik a 10 évvel ezelőtti megoldás.
Valóság:
Sodi nem halad a korral, leszarja a szart is, amíg szerinte működik a 10 évvel ezelőtti megoldás.
Sodiverzum:
De jure mindenhol mindenki koszos cigánykodó, ügyeskedő bűnöző. Ez nem magyar sajátosság, a németeknél is így van. :)
Valóság:
De jure mindenhol mindenki koszos cigánykodó, ügyeskedő bűnöző a Sodi környezetében, mert hasonló a hasonlónak örül. Ez nem magyar sajátosság, a németeknél is így van. :)
Dec 10, 2015 23:54:57
-
Dec 10, 2015 23:57:25
Recskás remek, hogy bölcselkedsz mert épp olvastál valamit a neten. Ha ennyire okos vagy miért egy irodában élsz egy nyugger kegyelméből?
Dec 10, 2015 23:57:25
sodgen.dll
Dec 11, 2015 00:12:20
Mejt nyekem sosem vojtak jehetyőségeim, csak éjettjagédiáim, amikéjt mindig más a hibás, biszonny!!Én mingyig a lehető legjobban csinájtam mingyent, ezéjt is nöttyem ki az ojszágoty is mostanra, meg a féléveim is elfogytak, meg anyám pénze is, amijől ény nyem tyehetyek egyájtaján nyem!! A C64kojszak, a pc fejlesztyés és mingyenki hibás, mejty nyem tanyityottyak meg sikejesnyek lenni, mikoj már megyencés ikszhatyosomnak kellene lenni!
Dec 11, 2015 00:12:20
broni
Dec 11, 2015 00:14:40
anyám baszni akar sittes sanyival!!!!!!!!!!!
Dec 11, 2015 00:14:40
Dec 11, 2015 00:16:41
A mi ellopott pénzünk vajon mikor fogy mind el, te élősködő kitartott fogyatékos?!?!!?
Dec 11, 2015 00:16:41
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 11, 2015 00:26:59
x30)
A munkafüggőség ott kezdődik, ahol másra már nem jut idő
divany.hu/ego/2015/12/10/itt_kezdodik_a_munkafuggoseg/
A Sodinak nem jut ideje semmire a sok meló miatt, ergo a Sodi munkafüggő.
(pr)
divany.hu/ego/2015/12/10/itt_kezdodik_a_munkafuggoseg/
A Sodinak nem jut ideje semmire a sok meló miatt, ergo a Sodi munkafüggő.
(pr)
töppedt buzigolyók
Dec 11, 2015 00:35:06
Recskás remek, hogy bölcselkedsz mert épp olvastál valamit a neten. Ha ennyire okos vagy miért egy irodában élsz egy nyugger kegyelméből?
Erre a kérdésre sosem fog reagálni. Múltkor szmájlizgatva még azt is tagadta, hogy a Kolosyn lakik...
Dec 11, 2015 00:35:06
töppedt buzigolyók
Dec 11, 2015 00:51:14
Sodi, te egy akkora gyáva szar vagy, hogy még kérdésekre sem mersz válaszolni. Nem értem, miért. Szmájlizgatsz, meg terelsz, aztán eltűnsz, mikor kínosat kérdez valaki. Ennyit érsz. Vállalhatatlan az életed, még magad előtt is. Egy szar vagy. Anyád és apád sírva gondolnak arra, hogy mi lett volna, ha normális gyerekük születik.
Dec 11, 2015 00:51:14
Laci
Dec 11, 2015 01:15:22
Jó ebédhez szól a nóta!
Dec 11, 2015 01:15:22
púp-orr-sérvész
Dec 11, 2015 04:31:41
mert gazdálkodni csak a abból lehet, ami van :D
Egy lakás (is) volt a neveden, amit elkúrtál. Vagy az még a nagy közgazdász képzés előtt volt?
Amúgy hitelből is indulnak vállalkozások. De ki fektetne egy náci balek üzletébe?
Dec 11, 2015 04:31:41
Nájszli
Dec 11, 2015 06:38:42
Már a tanuló-gyakornok keresztfiam, aki a trükközésekkel híresen szennyezett vendéglátásban dolgozik, is kap un. diákfizetést.
Pedig neki ez nem is "igazi" munka, hanem afféle kötelező iskolai szakmai gyakorlat.
Távol álljon tőlem, megvedjem asodit, de valóban nem ritka az,h a gyakornok ingyen vagy jelképes pénzért dolgozik (nyugaton) neki a valódi érték a fejlődés és a tapasztalat. (lsd. A Brüsszeli sátras gyakornok esetét)
Dec 11, 2015 06:38:42
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 11, 2015 06:42:34
Endre, remélem úgy mész ki Németországba, hogy lesz kimenő hívás a telefonodon.
Hogy ne legyen gond, ha majd sírva kell felhívni Vera nénit.
Hogy ne legyen gond, ha majd sírva kell felhívni Vera nénit.
Dec 11, 2015 06:42:34
Kuti Áron
Dec 11, 2015 07:08:26
Valóban, de ezeket az állásokat GYAKORNOKI pozícióként, határozott időre (3-6-9-12 hónap) hirdetik meg. Ráadásul Németországban még ezt is 500-1000 euró között honorálják, ami a cégeknek egyébként adómentes. Próbahét sehol nincs, csak általában 2 hónapos próbaidő, de ehhez szerződés és fizetés is tartozik. Valami nagyon nem kerek Recsító sztorijában.
Dec 11, 2015 07:08:26
-
Dec 11, 2015 07:42:07
mar csak ket nap es a sodi utazik. be kell vajam, most egyutt orulok a sodival!
sodi, gondoltad volna, hogy eljon az ido mikor a trollok kozosen orulnek veled a shikerednek, annak, hogy utazol nemetbe?
asodi vasarnap utazik tundejmeseojszagba. keszulj nemetorszag, asodi meghodit! bizony.
hatalmas móka lesz!
JUHÚÚÚ
sodi, gondoltad volna, hogy eljon az ido mikor a trollok kozosen orulnek veled a shikerednek, annak, hogy utazol nemetbe?
asodi vasarnap utazik tundejmeseojszagba. keszulj nemetorszag, asodi meghodit! bizony.
hatalmas móka lesz!
JUHÚÚÚ
Dec 11, 2015 07:42:07
sodika
Dec 11, 2015 07:43:56
húú
Dec 11, 2015 07:43:56
sodika
Dec 11, 2015 07:53:44
Valóban, de ezeket az állásokat GYAKORNOKI pozícióként, határozott időre (3-6-9-12 hónap) hirdetik meg. Ráadásul Németországban még ezt is 500-1000 euró között honorálják, ami a cégeknek egyébként adómentes.
Dec 11, 2015 07:53:44
Kuti Áron
Dec 11, 2015 07:59:15
Teljesen mindegy, mit mondasz, mert egészen pontosan NULLA németországi munkatapasztalatod van. Berlinből pedig a szoba penészes falán kívül semmi mást nem láttál, pláne nem munkahelyet.
Dec 11, 2015 07:59:15
Kuti Áron
Dec 11, 2015 08:00:53
És kit érdekelnek a jogi részletek
És ezzel még Sas tanár úr is egyet ért XD
Dec 11, 2015 08:00:53
-
Dec 11, 2015 08:07:49
húú
nem húú, juhúúú!
holnaputan utazik asodi.
annyira varom a hetfot, hogy megbolondultam! JUHÚÚÚ!
Dec 11, 2015 08:07:49
Sárkány
Dec 11, 2015 08:19:19
Sodika, úgyis mindjárt jön tündérmeseország, januárban pedig már komolyan el kell kezdened a ráhangolódást az első gigantikus fizetésed elköltésére. Az éves 45k alapján februárban 3750 zsíros euro üti a markodat, viszont annyi mindent leírtál már ide, amit az első fizetésedből megveszel, hogy szerintem itt az alkalom egy listát írni, amiben sorrendbe állítod a kiadásaidat prioritás szerint. Első nyilván a kredenc, ez tiszta. Na de hol helyezkedik el a SuperB, a Mark III, és a többi apróság? Zsery pénze milyen szinten áll prioritást tekintve? Szerintem ragadd meg ezt a mai napot pozitív gondolatokkal, és vonzd be a céljaidat a precíz összegyűjtésükkel, hiszen ez a legfontosabb.
Dec 11, 2015 08:19:19
xray
Dec 11, 2015 08:35:03
sneci, kész van már a bakancslista? mint gyakorlott utazónak, van bőröndöd, vagy reklámszatyrokkal fogsz végigvánszorogni a tündéjmeseországon? rgl-t szervezd már be, h kísérjen az úton és videózzon! Ti lennétek a modern Phileas Fogg és Passepartout.
Dec 11, 2015 08:35:03
Rocskai Gergő
Dec 11, 2015 08:37:55
Ne emlegesd a bakancsomat, zsidó!
Dec 11, 2015 08:37:55
KV
Dec 11, 2015 08:43:05
Mindjárt itt a hétfő, eltakarodik az undorító házimanó!! JUHÚÚÚÚÚ!!!
Dec 11, 2015 08:43:05
Schwezoff David
Dec 11, 2015 08:51:35
Sodinak a kredenc mar olyan, mint koko Arpinak a vitrin!
Dec 11, 2015 08:51:35
Stréber troll
Dec 11, 2015 08:55:20
Tisztelt tanszék!
Éppen a sodi mitológia bestiáriumát tanulmányozom és a pokolfajzatnál tartok.
Beugrok egy kis frissítése és mit látok?:
-hazaárulásra készül asodi
-asodi kinőtte ezt a patkányfészek MO-t
-a magyar cégek szarok, nem haladnak a korral
Szeretnénk kérni hogy a tanszék egy hivatalos állásfoglalásban erősítse meg, hogy legutóbbi tudásunk szerint asodi még mindig egy keresztyény, patrióta, aki a nemzetért él hal és soha nem hazaárulna,
Vagy csak egy darab szar aki az aktuális autiköd feloszlásakor össze-vissza hetyetye.
Éppen a sodi mitológia bestiáriumát tanulmányozom és a pokolfajzatnál tartok.
Beugrok egy kis frissítése és mit látok?:
-hazaárulásra készül asodi
-asodi kinőtte ezt a patkányfészek MO-t
-a magyar cégek szarok, nem haladnak a korral
Szeretnénk kérni hogy a tanszék egy hivatalos állásfoglalásban erősítse meg, hogy legutóbbi tudásunk szerint asodi még mindig egy keresztyény, patrióta, aki a nemzetért él hal és soha nem hazaárulna,
Vagy csak egy darab szar aki az aktuális autiköd feloszlásakor össze-vissza hetyetye.
Dec 11, 2015 08:55:20
sodika
Dec 11, 2015 08:56:11
Stréber troll:
Egyszerűbb.
Pár év kinti gyakorlat után itthon kinyalják a seggem.
Ez a cél.
Egyszerűbb.
Ez a cél.
Dec 11, 2015 08:56:11
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 11, 2015 09:07:01
x38)
Stréber troll:
Egyszerűbb.
Ez a cél.
Egyszerűbb.
Ez a cél.
Tegyük fel, hogy felvesznek (PR)
Tegyük fel, hogy 5 évig ugyanannál a cégnél maradsz (PR)
Tegyük fel, hogy megbecsülik a munkádat (PR)
Tegyük fel, hogy évi 70.000 Eurót fogsz keresni (PR)
Tegyük fel, hogy összejössz egy németcsibével (PR)
Miért jönnél haza, hogy gombokért gányolj valahol?
Mi húzna haza?
A családod? (PR) A barátaid? (PR)
Te disszertálni akarsz, hazaáruló sodika, ilyen nagyon egyszerű ez!
-
Dec 11, 2015 09:08:44
Nem is kell válaszolnia. Csak költői kérdés volt.
Dec 11, 2015 09:08:44
xray
Dec 11, 2015 09:09:33
Stréber troll:
Egyszerűbb.
Ez a cél.
Egyszerűbb.
Ez a cél.
a seggnyalatás az új perverziód? az egyébként is broni kiváltsága.
legyél inkább űrhajós, az legalább annyira elérhetetlen számodra.
Dec 11, 2015 09:09:33
-
Dec 11, 2015 09:10:12
Stréber troll:
Egyszerűbb.
Ez a cél.
Egyszerűbb.
Ez a cél.
De itthon minden olyan fejletlen (pr) Egyébként miből gondolod, hogy itthon két kézzel kapkodnának utánad?
Dec 11, 2015 09:10:12
sodika
Dec 11, 2015 09:14:27
Ha valakinek van kinti gyakorlata, az itthon is megkapja a kinti bért.
Dec 11, 2015 09:14:27
-
Dec 11, 2015 09:15:34
Stréber troll:
Egyszerűbb.
Ez a cél.
Egyszerűbb.
Ez a cél.
Nem is rossz ötlet. Kint végre megtanulsz alapszinten németül. Hazajössz és felvesznek operátornak netto 120k jó magyar forintért.
Dec 11, 2015 09:15:34
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 11, 2015 09:16:32
Ezt ki mesélte neked? Titán?
Dec 11, 2015 09:16:32
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 09:17:17
x17)
Ez a kinti gyakorlat lesz az új autizmus?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
-
Dec 11, 2015 09:17:35
Tegnap még nem ezt mondtad. Egyébként ezt honnan veszed. Ismersz ilyen embert vagy csak tippelsz? Akkor kapsz itt német fizetést ha értesz ahhoz amit csinálsz. Idióta.
Dec 11, 2015 09:17:35
sodika
Dec 11, 2015 09:17:48
Egyébként kérdezte valaki, mit értek alacsony hatékonyságú porfészek alatt? HÁT EZT! (friss Index főoldalas cikk)
index.hu/belfold/2015/12/11/az_elsogeneracios_ertelmisegi_talalkozasa_a_masodik_generacios_kormanyablakkal/
Nos, az ablaknál ülő ügyintéző alacsonyabb képességű, mint nyugati kollégái? Nyilván nem. Sokkal kevesebb pénzt érdemel náluk. Nyilván igen? És miért? Mert szar a szervezés, és alacsony a hatékonyság.
Ha mesélni kell Magyarországról, elmagyarázom, hogy ez a különbség. :D És hogy ez már az innováción átesett állapot. :D
Ezt az Index cikket fogom elmagyarázni, hozzátéve, hogy azért szar minden, mert a magáncégek sem sokkal igényesebbek ennél, hanem egy német cég hatékonyságához képest pont így működnek, mint a kormányablakok.
Mert a magyar így szervez, és utána csodálkozik, hogy kilóg a segge a gatyából.
index.hu/belfold/2015/12/11/az_elsogeneracios_ertelmisegi_talalkozasa_a_masodik_generacios_kormanyablakkal/
Nos, az ablaknál ülő ügyintéző alacsonyabb képességű, mint nyugati kollégái? Nyilván nem. Sokkal kevesebb pénzt érdemel náluk. Nyilván igen? És miért? Mert szar a szervezés, és alacsony a hatékonyság.
Ha mesélni kell Magyarországról, elmagyarázom, hogy ez a különbség. :D És hogy ez már az innováción átesett állapot. :D
Ezt az Index cikket fogom elmagyarázni, hozzátéve, hogy azért szar minden, mert a magáncégek sem sokkal igényesebbek ennél, hanem egy német cég hatékonyságához képest pont így működnek, mint a kormányablakok.
Mert a magyar így szervez, és utána csodálkozik, hogy kilóg a segge a gatyából.
Dec 11, 2015 09:17:48
sodika
Dec 11, 2015 09:18:46
Tegnap még nem ezt mondtad.
AKKOR
KIVÉVE
a többihez képest
ennyi
Dec 11, 2015 09:18:46
sodika
Dec 11, 2015 09:19:48
Mondom.
El kell magyarázni Magyarországot, a magyar gazdasági környezetet, a magyar céget, EZT az Index cikket fogom elmagyarázni.
Hogy ez a modernizált, csili-vili, innovált, 2015-ös állapot :D
Hogy Magyarország EZ az innováción átesett, modern, 2015-ös állapot :D
El kell magyarázni Magyarországot, a magyar gazdasági környezetet, a magyar céget, EZT az Index cikket fogom elmagyarázni.
Hogy ez a modernizált, csili-vili, innovált, 2015-ös állapot :D
Hogy Magyarország EZ az innováción átesett, modern, 2015-ös állapot :D
Dec 11, 2015 09:19:48
-
Dec 11, 2015 09:19:49
S ezt minek magyarázod el a németeknek?
Dec 11, 2015 09:19:49
sodika
Dec 11, 2015 09:20:10
S ezt minek magyarázod el a németeknek?
Dec 11, 2015 09:20:10
Hiénaverő
(
x17)
Dec 11, 2015 09:20:38
x17)
Megint a magyarokat akarod gyalázni, te hazaáruló patkány?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
xray
Dec 11, 2015 09:20:55
a több százezer kint dolgozó magyar azért jön haza egy év után, mert megkapja a kinti bért. hol élsz te idióta?
Dec 11, 2015 09:20:55
-
Dec 11, 2015 09:21:26
AKKOR
KIVÉVE
a többihez képest
ennyi
AKKOR
KIVÉVE
a többihez képest
ennyi
Asodi a magyar cégek megmentője 0 tapasztalattal. Édes faszom neked egy orvos kellene vagy a Duna.
Dec 11, 2015 09:21:26
sodika
Dec 11, 2015 09:21:28
Megint a magyarokat akarod gyalázni, te hazaáruló patkány?
Dec 11, 2015 09:21:28
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 11, 2015 09:21:45
x30)
Az Orbán Viktor miatt jönne haza a Sodi. Igen. Mert az Orbán Viktor megmondta, hogy nyugati kalandozásból kell hazahozni a tudást, és hogy pár év német meló után minden magyar főnök úr rajongással fogja szopni a Sodi faszát. Igen. A Viktor.
sodika
Dec 11, 2015 09:21:57
Dec 11, 2015 09:21:57
sodika
Dec 11, 2015 09:22:22
Az Orbán Viktor miatt jönne haza a Sodi. Igen. Mert az Orbán Viktor megmondta, hogy nyugati kalandozásból kell hazahozni a tudást, és hogy pár év német meló után minden magyar főnök úr rajongással fogja szopni a Sodi faszát. Igen. A Viktor.
igen
valahogy így
Dec 11, 2015 09:22:22
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 11, 2015 09:22:25
Te hatékonynak tartod magad?
Dec 11, 2015 09:22:25
Karandas
Dec 11, 2015 09:23:15
Endre!
Te konkrétan mennyi adóval járulsz hozzá a hatékonyság növeléséhez?
Dec 11, 2015 09:23:15
-
Dec 11, 2015 09:23:42
De ez ott kit érdekel? Vagy a hozzá nem értésedet akarod ezzel kimagyarázni. Egy német cég nem az anyukád, nem Rocskainé és nem szociális intézmény. Egy cégnél teljesíteni kell. Ha szar vagy kirúgnak. Ha már itt hatékonyságról pofázol. Ennyi te barom.
Dec 11, 2015 09:23:42
sodika
Dec 11, 2015 09:24:19
Mondom. Ezt a mai Index főoldalas cikket le kéne fordítani, és ennyi. Mindenki megérteni Magyarországot. :)
Dec 11, 2015 09:24:19
sodika
Dec 11, 2015 09:24:35
asszem le is fordítom
Dec 11, 2015 09:24:35
-
Dec 11, 2015 09:24:54
Dec 11, 2015 09:24:54
-
Dec 11, 2015 09:25:58
Dec 11, 2015 09:25:58
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 11, 2015 09:28:02
x30)
Jó ötlet! Rakd majd be ide a fordítást kérlek, mert szeretném a 23 oldalas CV-m mellé csatolni.
Schwezoff Dávid
Dec 11, 2015 09:31:50
Sodiról a régi vicc jut eszembe, így álláskeresés és világismeret kapcsán:
- Mi akarsz lenni, ha nagy leszel, Pistike?
- Katona!
- De a katonákat lelőheti az ellenség...
- Akkor ellenség!
- Mi akarsz lenni, ha nagy leszel, Pistike?
- Katona!
- De a katonákat lelőheti az ellenség...
- Akkor ellenség!
Dec 11, 2015 09:31:50
-
Dec 11, 2015 09:32:08
asszem le is fordítom
Az új magyarázó kártya. Nagyon jó ötlet mert németeknél is mindenki hülye csak asodi okos. Recskás ha nem megy a melo majd ezt megmutatod és nagyon megértőek lesznek veled, sőt még meg is sajnálnak. Te leszel a szegény menekült srác...
Dec 11, 2015 09:32:08
Nosztalgia rovat
Dec 11, 2015 09:33:41
SoDI
2007. 10. 16. 22:55
Különben hamarosan én is tanár leszek. :) A legtöbb szigorlaton már túlvagyok.
2007. 10. 16. 22:55
Különben hamarosan én is tanár leszek. :) A legtöbb szigorlaton már túlvagyok.
Dec 11, 2015 09:33:41
töppedt buzigolyók
Dec 11, 2015 09:34:45
endre! nem fogod itthon megkapni a külföldi bért. ennyi. haver hazajött kinti melóból, ahol szakmában volt, nem is rossz pozícióban, nettó 3000 euro fizetéssel. itthon a legjobb ajánlata bruttó 650.000 volt hasonló pozícióra, négy év kinti gyakorlattal. elfogadta, mert nem tud jobbat, családi okból jött haza. de már tervezi, hogy visszamegy, és kint is marad. ennyit a hülye elméleteidről.
Dec 11, 2015 09:34:45
Sodi - Sherlockról
Dec 11, 2015 09:39:03
Ó, azok a fránya tények
Szerző: amalono - 2011/01/01
Utoljára Sherlock Porksról
A szomorú történet szerint Polgár (Sherlock Porks) Tamás úr már 2008-ban felismerte, hogy a Jobbik csak egy lufi, és sietett ezzel kapcsolatban megfogalmazni a támogató és konstruktív kritikáit. Az csupán a nemzeti oldal tagjainak végtelen korlátoltságát jelzi, hogy emiatt hátat fordítottak neki. Végtelenül korlátolt Morvai Krisztina, amiért több erényt tulajdonít magának annál, mint hogy szépen tud mosolyogni. Korlátolt Novák Előd, aki nem átallotta 1152 kopogtatócédula sajtótájékoztatón is bevallott fénymásolása és felhasználása miatt csalónak nevezni őt. Korlátolt Toroczkai László, aki nem hajlandó egy kurvákat futtató vidéki bűnözőként gondolni saját magára. Korlátolt Gaudi-Nagy Tamás, aki nem fogadja kitörő örömmel, ha valaki önként és dalolva rohan gyengíteni a Nemzeti Jogvédő Alapítvány védői pozícióit egy 2006 őszi büntetőügyben. Korlátolt Vona Gábor, amiért többnek hiszi magát egy ígéretszegő, hazug gazembernél. Legvégül pedig korlátolt szerény személyem, amiért képtelen voltam belátni, hogy a fent felsorolt emberek konkrét sérelmei nem a közérdeklődésre számot tartó események, hanem ellenkezőleg: ezek felemlegetése önmagában is Polgár úr személyének becstelen mocskolásának számít.
A szomorú történet folytatása szerint az egykor cionista klubbot alapító (mely körülményt olyan apróságok miatt kétségbe vonni, mint az ezt igazoló dokumentumok és élő tanúk teljes hiánya, szintén merő korlátoltság) Molnár Balázs Novák Előddel karöltve igaztalan lejáratókampányt indított Polgár úr ellen a Kuruc.info lapjain. Ha én a napi 1000 körüli látogatottságú blogomon nem segítek ebben a hatalmas lejáratásban, talán nem ugrik vissza Polgár úr trikóboltjának bevétele havi 300 ezer forinttal. (2009-ben bármiféle üzleti visszaesést a gazdasági világválságra visszavezetni – talán már felesleges is említenem – ugyancsak súlyos korlátoltságra vall.)
Az eset nyomán tovább súlyosbította a helyzetet, hogy egyes névtelen internetezők vájkálni kezdtek Polgár úr életében: feltörték a gépét, magánjellegű információkat loptak onnan, és a családját zaklatták. Mindennek pedig nyilvánvalóan egyetlen oka a Polgár úr nemzetmentő munkáját nemtelen módon félremagyarázó, és őt támadó lejáratókampány.
Az embernek – főleg úgy, hogy ő maga is rendszeresen hasonló támadásoknak van kitéve – már-már lelkiismeret-furdalása támad, amiért esetleg része lehetett a szomorú történetünkben leírtaknak. Karácsony előtt egy nappal részben ezért, részben egyes személyes tanácsok hatására úgy döntöttem, hogy stílust váltok, és a jövőben mindenféle címkézés nélkül fogom feltárni az igazságokat.
Ennek jegyében, értesülve arról, hogy Polgár úr korábbról is nehezményez bizonyos jelzőket, tesztként – ám komolyan gondolva – 2010. december 28-án egy három napig, szilveszter éjfélig érvényes ajánlatot tettem felé: a havi fizetésem mintegy 90%-át, azaz 50 ezer forintot kínáltam fel (melyet alkudozás esetén hajlandó lettem volna a duplájáig növelni), valamint egy nyilvános közlemény közzétételére is hajlandó lettem volna, melyben ismét csak megerősítem, hogy az általam alkalmazott címkézés helyenként túlságosan ízléstelenre sikeredett. (Ami egyébként igaz is, elvégre a finom írói leleményt nélkülöző ütések olyasfajta kulturálatlanságra vallanak, melyre már saját magam is önkritikával tekintek, hiszen a legtöbb esetben öncélú jelzőhalmozás nélkül jóval hatásosabb tud lenni az igazságra rávilágító oknyomozói munka.)
Miután a – mai napra már érvényét vesztett – ajánlatomra Polgár úr nem jelezte vissza semminemű érdeklődését, a lelkiismeretem ismét megnyugodott, hiszen kiderült, milyen erős kétségekkel kell fogadni a széles körben hangoztatott állítását, mely szerint ő nem a róla napvilágra került tényeknek, hanem csupán ezek félrevezető tálalásának az áldozata.
Aki a hangnemre és a stílusra szorítkozva nem örül az ellentételezésnek, azt kizárólag az ezek mögött álló igazságok zavarják. Következésképp az én tényfeltáró, tudósítói, és sajtófigyelő munkásságom nem a jellegében érintette kellemetlenül Polgár urat, hanem azért, mert kíméletlen pontossággal tártam fel és rendeztem kronológiai sorrendbe a személyiségével kapcsolatban napvilágra került visszásságokat. (Ezeket itt külön nem is részletezném, a Kuruc.info Polgárúr-dossziéja enélkül is hiteles és kerek képet ad.)
Mindentől függetlenül, mivel már nem maradt vele kapcsolatban érdemi leleplezni való, én a mai nappal mégis csak tovább lépek, és – hacsak nem ront rá újabb hazafiakra – ezek az utolsó soraim róla. Blogon és fórumon egyaránt. Méltán elfeledett, kegyvesztett ember lett, aki már csak parlamenti pártok vezetőjének nyílt színi bántalmazásával képes felhívni magára a figyelmet. Rég lejárt lemez, ezért inkább a nemzeti oldal aktuális, esetleg még leleplezésre váró ellenségeire koncentrálok.
Bár arra még kíváncsi leszek, miként fogja megmagyarázni Polgár úr a folyamatban lévő ötmilliós perben, hogy miért kér a bíróságtól olyasvalamit, mellyel azután alkalomadtán mégsem él. A Novák Előd elleni keresetben ugyanis fontos követelése, hogy Előd vesse latba nálam a befolyását, és én ezután nyilvánosan kövessem meg őt.
By SoDI
Szerző: amalono - 2011/01/01
Utoljára Sherlock Porksról
A szomorú történet szerint Polgár (Sherlock Porks) Tamás úr már 2008-ban felismerte, hogy a Jobbik csak egy lufi, és sietett ezzel kapcsolatban megfogalmazni a támogató és konstruktív kritikáit. Az csupán a nemzeti oldal tagjainak végtelen korlátoltságát jelzi, hogy emiatt hátat fordítottak neki. Végtelenül korlátolt Morvai Krisztina, amiért több erényt tulajdonít magának annál, mint hogy szépen tud mosolyogni. Korlátolt Novák Előd, aki nem átallotta 1152 kopogtatócédula sajtótájékoztatón is bevallott fénymásolása és felhasználása miatt csalónak nevezni őt. Korlátolt Toroczkai László, aki nem hajlandó egy kurvákat futtató vidéki bűnözőként gondolni saját magára. Korlátolt Gaudi-Nagy Tamás, aki nem fogadja kitörő örömmel, ha valaki önként és dalolva rohan gyengíteni a Nemzeti Jogvédő Alapítvány védői pozícióit egy 2006 őszi büntetőügyben. Korlátolt Vona Gábor, amiért többnek hiszi magát egy ígéretszegő, hazug gazembernél. Legvégül pedig korlátolt szerény személyem, amiért képtelen voltam belátni, hogy a fent felsorolt emberek konkrét sérelmei nem a közérdeklődésre számot tartó események, hanem ellenkezőleg: ezek felemlegetése önmagában is Polgár úr személyének becstelen mocskolásának számít.
A szomorú történet folytatása szerint az egykor cionista klubbot alapító (mely körülményt olyan apróságok miatt kétségbe vonni, mint az ezt igazoló dokumentumok és élő tanúk teljes hiánya, szintén merő korlátoltság) Molnár Balázs Novák Előddel karöltve igaztalan lejáratókampányt indított Polgár úr ellen a Kuruc.info lapjain. Ha én a napi 1000 körüli látogatottságú blogomon nem segítek ebben a hatalmas lejáratásban, talán nem ugrik vissza Polgár úr trikóboltjának bevétele havi 300 ezer forinttal. (2009-ben bármiféle üzleti visszaesést a gazdasági világválságra visszavezetni – talán már felesleges is említenem – ugyancsak súlyos korlátoltságra vall.)
Az eset nyomán tovább súlyosbította a helyzetet, hogy egyes névtelen internetezők vájkálni kezdtek Polgár úr életében: feltörték a gépét, magánjellegű információkat loptak onnan, és a családját zaklatták. Mindennek pedig nyilvánvalóan egyetlen oka a Polgár úr nemzetmentő munkáját nemtelen módon félremagyarázó, és őt támadó lejáratókampány.
Az embernek – főleg úgy, hogy ő maga is rendszeresen hasonló támadásoknak van kitéve – már-már lelkiismeret-furdalása támad, amiért esetleg része lehetett a szomorú történetünkben leírtaknak. Karácsony előtt egy nappal részben ezért, részben egyes személyes tanácsok hatására úgy döntöttem, hogy stílust váltok, és a jövőben mindenféle címkézés nélkül fogom feltárni az igazságokat.
Ennek jegyében, értesülve arról, hogy Polgár úr korábbról is nehezményez bizonyos jelzőket, tesztként – ám komolyan gondolva – 2010. december 28-án egy három napig, szilveszter éjfélig érvényes ajánlatot tettem felé: a havi fizetésem mintegy 90%-át, azaz 50 ezer forintot kínáltam fel (melyet alkudozás esetén hajlandó lettem volna a duplájáig növelni), valamint egy nyilvános közlemény közzétételére is hajlandó lettem volna, melyben ismét csak megerősítem, hogy az általam alkalmazott címkézés helyenként túlságosan ízléstelenre sikeredett. (Ami egyébként igaz is, elvégre a finom írói leleményt nélkülöző ütések olyasfajta kulturálatlanságra vallanak, melyre már saját magam is önkritikával tekintek, hiszen a legtöbb esetben öncélú jelzőhalmozás nélkül jóval hatásosabb tud lenni az igazságra rávilágító oknyomozói munka.)
Miután a – mai napra már érvényét vesztett – ajánlatomra Polgár úr nem jelezte vissza semminemű érdeklődését, a lelkiismeretem ismét megnyugodott, hiszen kiderült, milyen erős kétségekkel kell fogadni a széles körben hangoztatott állítását, mely szerint ő nem a róla napvilágra került tényeknek, hanem csupán ezek félrevezető tálalásának az áldozata.
Aki a hangnemre és a stílusra szorítkozva nem örül az ellentételezésnek, azt kizárólag az ezek mögött álló igazságok zavarják. Következésképp az én tényfeltáró, tudósítói, és sajtófigyelő munkásságom nem a jellegében érintette kellemetlenül Polgár urat, hanem azért, mert kíméletlen pontossággal tártam fel és rendeztem kronológiai sorrendbe a személyiségével kapcsolatban napvilágra került visszásságokat. (Ezeket itt külön nem is részletezném, a Kuruc.info Polgárúr-dossziéja enélkül is hiteles és kerek képet ad.)
Mindentől függetlenül, mivel már nem maradt vele kapcsolatban érdemi leleplezni való, én a mai nappal mégis csak tovább lépek, és – hacsak nem ront rá újabb hazafiakra – ezek az utolsó soraim róla. Blogon és fórumon egyaránt. Méltán elfeledett, kegyvesztett ember lett, aki már csak parlamenti pártok vezetőjének nyílt színi bántalmazásával képes felhívni magára a figyelmet. Rég lejárt lemez, ezért inkább a nemzeti oldal aktuális, esetleg még leleplezésre váró ellenségeire koncentrálok.
Bár arra még kíváncsi leszek, miként fogja megmagyarázni Polgár úr a folyamatban lévő ötmilliós perben, hogy miért kér a bíróságtól olyasvalamit, mellyel azután alkalomadtán mégsem él. A Novák Előd elleni keresetben ugyanis fontos követelése, hogy Előd vesse latba nálam a befolyását, és én ezután nyilvánosan kövessem meg őt.
By SoDI
Dec 11, 2015 09:39:03
-
Dec 11, 2015 09:39:14
endre! nem fogod itthon megkapni a külföldi bért. ennyi. haver hazajött kinti melóból, ahol szakmában volt, nem is rossz pozícióban, nettó 3000 euro fizetéssel. itthon a legjobb ajánlata bruttó 650.000 volt hasonló pozícióra, négy év kinti gyakorlattal. elfogadta, mert nem tud jobbat, családi okból jött haza. de már tervezi, hogy visszamegy, és kint is marad. ennyit a hülye elméleteidről.
A haverod biztos nem olyan hatékony mint amilyen majd asodi lesz.
Dec 11, 2015 09:39:14
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 11, 2015 09:42:30
Sodi meg fogja kapni itthon is azt a bért, amit külföldön megkeresett: 0 EUR = 0 HUF
Dec 11, 2015 09:42:30
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 11, 2015 10:11:56
x48)
mai napi jó hír: vége az életveszélynek, mert bécigány épít a sodinak házat raklapokból, így a tavaszi utcára kerülése esetén lesz hol lakni.
Béla Balogh
december 9., 20:58 ·
A KOPPÁNY BEINDULT.
OLDJUK MEG A HALÁL PROBLÉMÁJÁT.
Támogatókat keresek. Az ötlet már régen megfogalmazódott bennem. Sokat járok dolgozni Hungária krt-n. Na, ott aztán van a posványosban hajléktalan sufni tákolmány bőven.
Olvasom a haláleseteket. Úgy tudom eddig 25 ember fagyott meg. Mi lenne, ha jobb híján építenénk nekik gyors házakat raklapból és akár bútorlappal vagy fóliával burkolnánk. Raklapjaim és szerszámaim vannak. Több bútorlapom is van vagy tudok egy kapcsolatomon keresztül más értékre cserélni. 5 nm-es lapok. Csavarok fillérek, de akkor is kell némi zseton (pénz) hozzá. Ülő, alvó alkalmatosságokat is adhatok. Van egy nagy teherautóm és tengernyi elszántságom. Fa anyagot pár dolgot vennünk kell.
AZ ISTENNEK CSELEKSZÜNK JÓT - Sok ember életét menthetjük meg.
GONDOLJATOK BELE HÁZAKAT ÉPÍTÜNK NEKIK. Nem ismerjük őket, de felelősek vagyunk az életükért és halálukért. Nem tudunk összefogni ők pedig belehalnak. DE ITT A KOPPÁNY.
Aki támogatni tudja ezt anyagilag - az összeget megelőlegezem - vagy részt akar venni egy csodálatos dologban, az írjon ehhez a cikkhez és + privátban jelezze részvételét.
NE HAGYJUK, HOGY MEGFAGYJANAK. MI LENNE A LEGSZEBB KARÁCSONYI AJÁNDÉK - ÉS NEKÜNK IS. -, HA NEM EZ? És igen is elhívjuk a médiát. Mutassa be a az elesettek sorsát és azt, hogy van segítség. Merem remélni egy országos segítő akció indulhat be.
Segítesz?
10918001-00000076-62320004
Írd a megjegyzésbe, hogy támogatás
Béla Balogh
december 9., 20:58 ·
A KOPPÁNY BEINDULT.
OLDJUK MEG A HALÁL PROBLÉMÁJÁT.
Támogatókat keresek. Az ötlet már régen megfogalmazódott bennem. Sokat járok dolgozni Hungária krt-n. Na, ott aztán van a posványosban hajléktalan sufni tákolmány bőven.
Olvasom a haláleseteket. Úgy tudom eddig 25 ember fagyott meg. Mi lenne, ha jobb híján építenénk nekik gyors házakat raklapból és akár bútorlappal vagy fóliával burkolnánk. Raklapjaim és szerszámaim vannak. Több bútorlapom is van vagy tudok egy kapcsolatomon keresztül más értékre cserélni. 5 nm-es lapok. Csavarok fillérek, de akkor is kell némi zseton (pénz) hozzá. Ülő, alvó alkalmatosságokat is adhatok. Van egy nagy teherautóm és tengernyi elszántságom. Fa anyagot pár dolgot vennünk kell.
AZ ISTENNEK CSELEKSZÜNK JÓT - Sok ember életét menthetjük meg.
GONDOLJATOK BELE HÁZAKAT ÉPÍTÜNK NEKIK. Nem ismerjük őket, de felelősek vagyunk az életükért és halálukért. Nem tudunk összefogni ők pedig belehalnak. DE ITT A KOPPÁNY.
Aki támogatni tudja ezt anyagilag - az összeget megelőlegezem - vagy részt akar venni egy csodálatos dologban, az írjon ehhez a cikkhez és + privátban jelezze részvételét.
NE HAGYJUK, HOGY MEGFAGYJANAK. MI LENNE A LEGSZEBB KARÁCSONYI AJÁNDÉK - ÉS NEKÜNK IS. -, HA NEM EZ? És igen is elhívjuk a médiát. Mutassa be a az elesettek sorsát és azt, hogy van segítség. Merem remélni egy országos segítő akció indulhat be.
Segítesz?
10918001-00000076-62320004
Írd a megjegyzésbe, hogy támogatás
Stréber troll
Dec 11, 2015 10:14:16
:D
Borsodó nem lehetsz ilyen barom.
Lehet egy-két multi fizet ennyit a top managereknek, de az ő tudásuk még speciális is, illetve releváns diplomájuk és hosszú évek-évtizedek alatt összeszedett használható tapasztalatuk van.folyékony Business myelvtudás, álmából kelted felmondja neked a legujabb fixen asset depriciation szabályokat...
Ha akartál volna az alatt az egy év alatt mióta jobban olvasom ezt a forumot mar megtanulhattál volna valami Big data dbt, compressort vagy reporting programot és ha kicsit összeszedett magad valahol egy sarokban dbadminként megkeresnél pár százast..
Mindegy.
Angyi.
A pénz nem létezik.
Dec 11, 2015 10:14:16
A SoDI
Dec 11, 2015 10:14:21
Ment egy huszaska, Balogh úr!
Dec 11, 2015 10:14:21
Schwezoff Dávid
Dec 11, 2015 10:18:12
Azért K. Veranéninek a Quaestor-os balhéból simán lecsuroghatott ennél több is...
penzmento.hu
Dec 11, 2015 10:18:12
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 11, 2015 10:21:41
x48)
stipistopizd le az egyik kisházat, a sodi! 2,5 m2, az pont elég neked!!! vagy kérjetek a dőrppével egy 5 m2-est!
Béla Balogh
15 órája ·
FELTESZEM ÚJRA A KÉRDÉST:
LESZ SEGÍTSÉGEM, HOGY A HONTALANOK NE FAGYJANAK MEG?
Ez egy közös akció lenne, számítok a jóakaratú emberekre. Aki nem tudja, miről van szó olvassa el e bejegyzés alatti cikket.
Megrendeltem 50 ezer forint értékben bútorlapokat. 55 nm2-t, ami számításaim szerint 4 kis házra lesz elegendő (egyenként 2.5 nm2). Vagy 2 db 5 x 5 helyiségre. Ebben többen is elférnek.
Oszlopokat, tetőléceket és fóliát is kell venni, hogy ne ázzanak be.
Szögek, csavarok lesznek. Szerszámok is, de kellene egy aggregátor kölcsön és körűrész valamint dekopir fűrész. És persze munkás kéz is.
Nem sokára szervezem az eseményt, amikor össze jönnek a feltételek. Aki tud segítsen, hogy össze jöjjön. Csináljuk meg és majd nem biztos más is megragadja a lehetőséget. A rendszer dolga lenne, de maasról tesznek az emberekre. Ebben az évben úgy tudom 25 ember fagyott meg. Felelősek vagyunk értük.
Béla Balogh
15 órája ·
Ez egy közös akció lenne, számítok a jóakaratú emberekre. Aki nem tudja, miről van szó olvassa el e bejegyzés alatti cikket.
Megrendeltem 50 ezer forint értékben bútorlapokat. 55 nm2-t, ami számításaim szerint 4 kis házra lesz elegendő (egyenként 2.5 nm2). Vagy 2 db 5 x 5 helyiségre. Ebben többen is elférnek.
Szögek, csavarok lesznek. Szerszámok is, de kellene egy aggregátor kölcsön és körűrész valamint dekopir fűrész. És persze munkás kéz is.
Nem sokára szervezem az eseményt, amikor össze jönnek a feltételek. Aki tud segítsen, hogy össze jöjjön. Csináljuk meg és majd nem biztos más is megragadja a lehetőséget. A rendszer dolga lenne, de maasról tesznek az emberekre. Ebben az évben úgy tudom 25 ember fagyott meg. Felelősek vagyunk értük.
Schwezoff David
Dec 11, 2015 10:24:06
stipistopizd le az egyik kisházat, a sodi! 2,5 m2, az pont elég neked!!! vagy kérjetek a dőrppével egy 5 m2-est!
Béla Balogh
15 órája ·
Béla Balogh
15 órája ·
Habitat for subHumanity
Dec 11, 2015 10:24:06
Stréber troll
Dec 11, 2015 10:25:03
3hete anno mosogattam egy grange-ben, mielőtt elmentem irodázni.Emellett meg adatrögzítettem másodállásban.
Ha volna excelem az akkori keresetemről, meg a hotelben történt dugásokrók, német, spanyol, ovosz, portugál, ír csibék illatáról és ízéről, te falnak mennél. Szar volt, korán keltem, utaztam a bevándorlókkal keletlondoni éjszakai buszokon, néha hónap végén nem volt kajára pénzem, mert mondjuk kimaradt egy shift, viszont ez az igazi élet, amikor küszködsz, amikor csak magadra vagy utalva, amikor nincs aki WUn küldi a pénzt, amikor hetekre előre kell gondolkoznod...és megoldod mindig.
Szerintem te meg fogsz halni külföldön vagy börtönbe kerülsz.
Vera néni helyében mélységesen elgondolkodnék a te reális jövőképeden..
Dec 11, 2015 10:25:03
-
Dec 11, 2015 10:25:36
Lesz net is a faházakban?
Dec 11, 2015 10:25:36
Stréber troll
Dec 11, 2015 10:34:32
3hete anno= 3 hónapot anno...
Dec 11, 2015 10:34:32
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 11, 2015 11:01:26
x9)
Sodi meg fogja kapni itthon is azt a bért, amit külföldön megkeresett: 0 EUR = 0 HUF
Sőt, ennek a többszörösét is megkapja asodi. Megkapja. Asodi.
Best retard
Dec 11, 2015 11:30:45
Nyilván itthon is annyit keres egy takarítónő mint kint, ha be tudja bizonyítani,hogy dolgozott mondjuk Münchenben. Idióta.
Dec 11, 2015 11:30:45
Best retard
Dec 11, 2015 11:40:19
Asodi megy Németországba! A sodikredenc. Ki. Németország. Asodi. Vonattal. Munkára. Tüdőcske. Asodi. Szállodába. Hétfőtől. Asodi. Dolgozik. Asodi.
Shiker a neved kredenc. Asodi.
Shiker a neved kredenc. Asodi.
Dec 11, 2015 11:40:19
Schwezoff Dávid
Dec 11, 2015 11:41:55
Sodi, mikor indulsz, és melyik pályaudvarról? A trollok szívesen csinálnának megint pár fotót.
Dec 11, 2015 11:41:55
-
Dec 11, 2015 11:46:15
"Ha valakinek van kinti gyakorlata, az itthon is megkapja a kinti bért."
Sodi bazdmeg akkor anyádék mégsem beszéltek hülyeségeket. Csak tanulni, dolgozni és fejlődni kellett volna és nem a gép előtt recskázni 20 évig.
Sodi bazdmeg akkor anyádék mégsem beszéltek hülyeségeket. Csak tanulni, dolgozni és fejlődni kellett volna és nem a gép előtt recskázni 20 évig.
Dec 11, 2015 11:46:15
Best retard
Dec 11, 2015 11:53:15
Sodi!
Most is Veja nyényit tervezed hordárként bevetni, vagy kivételesen Te viszed majd az összes cuccodat?
Ki tud menni a pályaudvarra egyedül asodi?
Most is Veja nyényit tervezed hordárként bevetni, vagy kivételesen Te viszed majd az összes cuccodat?
Dec 11, 2015 11:53:15
sodika
Dec 11, 2015 12:09:04
A SoDI.
Dec 11, 2015 12:09:04
Schwezoff Dávid
Dec 11, 2015 12:11:16
A SoDI.
A SoDI.
1. egy jó takarítónő bizony szakember
2. sodi nem szakember. a sodi. nemszakember. asodi.
Dec 11, 2015 12:11:16
jiddise máme
(
x11)
Dec 11, 2015 12:16:14
x11)
ma mit tanul a sodi?
töppedt buzigolyók
Dec 11, 2015 12:17:44
A SoDI.
A SoDI.
Múltkor felajánlottad, hogy leírod részletesen, miért tartod magadat felkészült szakembernek. Ez miért sodikázódott el végül? Én tényleg kíváncsi voltam rá.
Dec 11, 2015 12:17:44
.
Dec 11, 2015 12:20:30
mennyi kp-d van sneci? mennyit adott a próbahétre veranéni?
Dec 11, 2015 12:20:30
Schwezoff Dávid
Dec 11, 2015 12:20:48
ma mit tanul a sodi?
Ma gyúrni van, hogy egy mozdulattal be tudja emelni a kredencet a Superb-be!
(pr)
Dec 11, 2015 12:20:48
.
Dec 11, 2015 12:21:42
legalább 250 euróval kéne elindulnod. de inkább 800 nyolc napra.
Dec 11, 2015 12:21:42
-
Dec 11, 2015 12:24:03
A SoDI.
A SoDI.
Akkor asodi nem magáról beszélt. Bizony.
Dec 11, 2015 12:24:03
-
Dec 11, 2015 12:26:10
Sodi!
Inkább nyissuk ki a gázt...Csak a prolik cipelik a csomagjaikat. 70 évesen ennyi bele kell hogy férjen. Ez a minimum.
Dec 11, 2015 12:26:10
Schwezoff Dávid
Dec 11, 2015 12:26:51
legalább 250 euróval kéne elindulnod. de inkább 800 nyolc napra.
Angyalszárny!
Dec 11, 2015 12:26:51
-
Dec 11, 2015 12:27:50
A SoDI.
A SoDI.
Sodi te komolyan úgy gondolod, elég lesz ha benyögöd nagyképűen, hogy Münchenben dolgoztál és egyből dőlni fog a pénz?
Dec 11, 2015 12:27:50
.
Dec 11, 2015 12:28:02
sneci hol lesz a próbameló? ahol megáll a vonat?
Dec 11, 2015 12:28:02
Gazzdag Dőrppe
Dec 11, 2015 12:28:50
Nem költőzöm ösze a fazverövel!
Én egy önálo keresetell rendelkezö úr vagyog!
Saját élet tér kel nekem! És intím magány!
Dec 11, 2015 12:28:50
Gazzdag Dőrppe
Dec 11, 2015 12:30:50
A SoDI.
A SoDI.
mósokatási szakember vagyok, ne becsülj le, merrt az élletben nem keresel anyit fazverő, mint én! Szólits kegyelemes urnakk!!!
Dec 11, 2015 12:30:50
.
Dec 11, 2015 12:31:18
recskás, érdemes ezért a borítékolható kudarcért elveszteni a kolosy téri recskabarlangot? tudod, hogy veráék lecserélnek mindent, nem csak a zárat ahogy felteszed a púpod a vonatra.
Dec 11, 2015 12:31:18
Gergő
Dec 11, 2015 12:34:12
recskás, érdemes ezért a borítékolható kudarcért elveszteni a kolosy téri recskabarlangot? tudod, hogy veráék lecserélnek mindent, nem csak a zárat ahogy felteszed a púpod a vonatra.
nem is igaz!
Na elzett.hu
Dec 11, 2015 12:34:12
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 11, 2015 12:37:00
x48)
A SoDI.
A SoDI.
értem. tehát ha egy kőműves mester kint dolgozott ausztriában egy évet, hazajön, és onnantól az osztrák bért kapja itthon. nyilván.
Gazzdag Dőrppe
Dec 11, 2015 12:45:00
ha enkemett hivnának németórszágba ingyen dólgozni én nem menék ki, elkűldeném őket a fazba! Én ithón is mekbecsültt szakkember vagyók! Nem kel hazaárúlnóm! Halód sódi?!
Nem túdód legyözni a dőrpét anyagilag sem! Előb fógók pinnát is nyalni!
Nem túdód legyözni a dőrpét anyagilag sem! Előb fógók pinnát is nyalni!
Dec 11, 2015 12:45:00
Habony Árpi
Dec 11, 2015 12:45:15
Ma van a névnapom! Jössz velem kokainozni és kurvázni, Broni?
Anyádat fejberúgom, juhuhúúúú
Anyádat fejberúgom, juhuhúúúú
Dec 11, 2015 12:45:15
Zsery
Dec 11, 2015 12:47:32
A faszom ez a kommentcunami az elmúlt 5 napban, egy hónappal "Az Asap Kód Után Már Tényleg Soha Többet Nem Írok Ide" után?
[img src=https://forum.sodika.org/images/dynamic/activity_big-12-10.png]
[img src=https://forum.sodika.org/images/dynamic/activity_big-12-10.png]
Dec 11, 2015 12:47:32
töppedt buzigolyók
Dec 11, 2015 12:56:06
És ez a fasz elvileg tanult közgazdságtant... Látszik, hogy totál fogyatékos, és a zsuruc meg a többi retard hülyeségei felülírják nála még az empirikus tapasztalatokat is.
Dec 11, 2015 12:56:06
sodika
Dec 11, 2015 13:03:27
Vásárlóerőről beszélek. Annyi jószágot tudok majd beszerezni itthon (lakhatás, energiaárak, élelmiszer, szolgáltatás, stb...) az itthoni béremből, mint amennyit kint tudtam a kintiből. A különbség (ami nominálisan lesz) kompenzálódni fog az eltérő árak miatt.
Dec 11, 2015 13:03:27
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Érted, te kripli, mire célzok? A cégek egy ország teljes gazdaságának vagy újralosztásának még a legkapitalistább helyeken is csak nagyon kis hányadába szólnak bele.
A GDP-t nem az állam termeli.
Ő is rendel, csak a GDP-hely mérten befolyt adóból gazdálkodva.
Ha alacsony a GDP, azért alacsony, mert a cégek szarnak bele a szarba is.