khm.. neki?
idézem a sodit:
"vágok mindent"
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Zsidók vagy!
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Oct 04, 2014 09:47:43 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Most találomra megnéztem háromból berlini PHP fejlesztő hirdetést. Ebből kettőnél egy szót sem írnak arról, hogy angol nyelvtudást kérnének. Ha a német nyelvben már most érezném magamban a felkészültséget, akkor egyszerűen annyi hátrányban lennék, hogy erre a harmadikra nem tudnék jelentkezni.
A másik hátrányom a Symfony, de például az éppen fejleszteni tervezett saját megoldásomat már erre építem, és a nyelvvel párhuzamosan ezt is faszán megtanulom mondjuk decemberre.
:DDD Asodinak csak két hátránya van a külföldi kredencgenerátor álláshoz. A nyelv meg a szakmai tudás.
Az más.
Másrészt nem írt évet, szóval nyelvtanilag teljesen rendben van a kijelentés!
Engem még éltet a remény
A stressztől már csak félmerev.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Már este írni fog.
Az pedig köztudott, hogy a németeknek NINCS humorérzékük.
Ne sajnáld, nem guglizott rá a púposra, ennyit hibázott csak. Az IT arcok hibája, hogy nem vágták le elsőre, hogy mekkora egy masnis kókler a sodi.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Lószart.
Az is egy tonhal lehet, ha nem volt neki elég figyelmeztetés a 12 oldalas, tartalomjegyzékes autista CV.
Ő tényleg ari volt. :)
Hálából meg is jutalmazom egy privát videómmal, amit még egyetemista koromban, a nagy egyedüllétben, barátnőm unszolására készítettem.
sajnos már nem vagyok hr-es:((
mostanra már mindenki más hibás, ő jól csinált mindent, de a roadside jew főnökúr nem akarta elfogadni a funkcionálisan rendben lévő, de nem igazán elegáns kódot. Nem fogja fellógatni magát sajnos.
Igen, ült már repülőn. Mikor Brüsszelbe repültek ki Morvaihoz.
Igen, sajnos túlképzett volt a melóhoz...
Valamelyik bemásolt levelezésében említette a Flugkarten-t, szóval valahová repült volna. Talán a 2 pjóbameló között vette volna igénybe.
A tv pl. elfér kis helyen ;)
Szerintem csak hazudott a HR-es kiscsajnak. Elő akarta adni a menő IT-szakembert, aki repülővel megy próbamunkára, és nem fagyoskodik és szitkozódik kora reggel a Keleti parkolójában egy szakadt telekocsira várva
Gábor Rácz
2 hrs ·
SZABADSÁGOT TESTVÉREIM !
BÉKÉT .
Az mekkora show lehetett! Kivette a derekszijat, lecsuszott rocskai nadragja rola, aztan lehajolt erte, mire odafingott. Az acelos labszagatol meg kiakadt a femkereso kapu. Juhuhuhuuu
Nyilván. Esetleg tett volna egy kísérletet, hogy kifizetesse a repülőjegyet, de aztán rájött, hogy azt nem csengetik ki neki.
Na, itt egy repteres kép Recskaboyról:
nem lepődök mewg))))))))))))
megvolt a shiker!!!!!!!!!!!!
a sodi már Németországot is kinőtte, a sodi
Mégis mit tudsz te arról, hogyan működik egy magyar munkahely?
Az emberek beesnek munkaidő elején, kitöltik azt, majd a munkaidő végén lövik magukat, akármi akárhogy áll.
Ez a szemét, tróger világ volt az, ami engem is visszafogott, mert most tényleg ebbe illik, ezért ért sokként, hogy nyugaton láthattam rendes, nyugati, rendezett és szervezett keretek között dolgozó szorgalmas szakembereket.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jogos. Azzal együtt 101862 forintot baszott el próbamelócsára XD
Kussolsz.
Nem. A saját HR-es kislány.
Meghívott, hogy kipróbálnak.
Ez tényleg ennyire egyszerű szituáció volt.
itthon hány száz céget láttál, hogy azt tudod mondani, nem úgy van ahogy a németeknél? vagy a szomszédok meg az éjjel nappal budapest alapján alkotsz véleményt?
Bolond, talán nem lepukkant garázscégekben szerzett tapasztalataidból meg retard ismerőseid elbeszéléséből kellene kiindulnod.
És én hülye még egy picit meg is sajnáltalak...
ez max a penzmento
Miért támadsz megint a nemzetedre júda púpja?
Képzeld el, rengeteg munkahelyen dolgoznak kő keményen az emberek. Nem mindeki olyan tróger, mint te és a haverjaid.
Mi a faszt csináltam volna?
Bemegyek reggel, hogy bocs, még mindig nem tudok semmit mutatni, de ma délre vagy délután 3-ra mondjuk igen? És ha akkor sem?
beégtél....
lejárattad az országot. szégyen vagy.
Képzeld el, rengeteg munkahelyen dolgoznak kő keményen az emberek.
De azok jól is keresnek.
Alulfizetett és túlfizetett ember nem létezik.
Mindenki pontosan ott azt érdemli, ahol és amit keres.
Miért, mindennap be kell állítani a wifit?
Ja, tényleg a faptopon akartál dolgozni??
Ezért keresel gombokat.
mondhattad volna, hogy "nem tudtam gép elé kerülni, de holnap reggel tudunk indulni, ez száz százalék, majd nem alszom".
esetleg hivatkozhattál volna az akadémiai tudásodra, a kinőtt országra, és köthettél volna rá egy masnit.
A kifizetett szálloda, meg az önként lelépés azok hazugságok lehetnek.
Nem. Tényleg erről van szó. Én itthon a tróger világhoz idomultam, és sokként ért a szervezett körülmények között dolgozó rendes nyugati emberek kedves és nyitott társasága.
Faszt "akartam". Ezt javasolták.
mondjuk minimum felhívod őket telefonon és nem egy kétsoros emailt dobsz
elemi udvariasság
itt is, ezért gányolsz gombokért
nem úgy volt, h lesz időd a szállodában "javítani" a feladatot és reggel bemutatod? ezek szerint egy éjszaka sem volt elég megoldáshoz. tényleg egy kókler tróger vagy.
Te akartál, mert oda voltak letöltve a tutorialok.
Kilógztam onnan, ezek rendes, rendezett dolgos emberek. Amikor az ember a Blahán meg a Keletinél, vagy éppen Stuttgartban sétál, már azt sem lehet összehasonlítani. Ott kint csupa rendes, rendezett külsej ember, itt meg csupa rossza arc.
sneckó, mit tudsz te a kemény melóról?
semmit
egész eddigi életedet elsodikáztad és eztán is el fogod
Úgy volt, hogy alszom éjjel 3-ig, aztán megcsinálom reggelig. Aztán fél 4-kor nekiláttam, de akadt az SQL helyi beállításaival egy technikai gond, ami eltartott fél órát, és amikor láttam, hogy 4 óra elmúlt, és én még csak a környezetet állítgatom, de még hozzá se szagoltam a tennivalóhoz, úgy döntöttem, hogy ennek semmi értelme, bent is ez lenne.
1) Ilyen helyen akarok dolgozni
2) Magyar helyre nem akarok bejárni, mert utána a magyar mentelitált veszem a normálisnak, ami visszahúz, és a kinti, rendes, dolgozos szakemberek környezete sokként ér.
Mindenki pontosan ott azt érdemli, ahol és amit keres.[/quote]
Azt érdemelted és azt kaptad, amit megérdemelsz!
Nem erre gondoltam.
A tudásodra vonatkozólag milyen következtetésekre jutottál.
Igen. Ezt is értem már.
Erre volt jó a kinti út.
Mostantól MINDEN nap pontosan ennyi időt töltök szakmai tanulással, amennyi időt a melóra szánok. Össze is dobok ehhez egy Excelt.
Ezzel még én is egyetértek. Akinek nincs semmije, az annyit is ér. Neked, Sodi fiam, mid van? Soroljad, de ne a 12 oldalas CV-d olvasd fel, mert az semmi.
tényleg már a lábmosóba belefulladtál.
Zsákszámra hordtad haza a pénzt, milliókat kerestél. Miért nem vettél egy MBP-t? És eleve miért nem kértél egy gépet? Az Acer magyar cég, nem is tudtam!
Jó, de gyakorolni kell a modern technikákat is (pl. Symfony), melyek nem jönnek elő a meló során.
Mostantól minden nap pontosan annyi időtartamban tanulok, amennyit a pénzkereső elfoglaltságokra fordítok.
Ehhez nem kell Excel. Napi 9 órát kell dolgoznod, reggel 9től 6ig. Nincs Narutó, nincs FB, nincs Kuruc. Symfony van, bár azt már másfél éve nyomod, mégsem értesz hozzá szart se.
Mert rómában mint a rómaiak, és ha a velem együtt érkező külsős német gyerek is a saját laptopját vette elő, én sem akartam különcködni.
Vera néni
Dec 15, 2015 15:56:25
szerintem azért, mert le volt foglalva egész hétre, és már nem tudják kiadni arra a napra. 3 éjszakát fizetett ki, kb. 60 ezer ft. plusz az odavissza út, 40 ezer, meg valami kaja, 10 ezer, összesen 110 ezerbe kerülhetett neki az, hogy rájött, nem ért a szakmájához.
khm.. neki?
Dec 15, 2015 15:56:25
echelon mérnök
Dec 15, 2015 15:57:26
Vonattól fél, tudja, hogy fix időpontban lesz fix helyen (pályaudvar) és fosik, hogy a trollok várni fogják.
Repülőre csak akkor ült volna, ha tényleg nincs más, amúgy sajnálhatja rá a pénzt. Repülő ellen szól az is, hogy fogalma sincs, hogy működik a repülőtér + és még a cipőt is le kellene vennie. Fosik az új dolgoktól (lásd mosógép).
Szerintem oszkár, busz, vonat volt az eredeti terv, de hát mint tudjuk, asodi hazudik. Nyelvtanilag is.
Repülőre csak akkor ült volna, ha tényleg nincs más, amúgy sajnálhatja rá a pénzt. Repülő ellen szól az is, hogy fogalma sincs, hogy működik a repülőtér + és még a cipőt is le kellene vennie. Fosik az új dolgoktól (lásd mosógép).
Szerintem oszkár, busz, vonat volt az eredeti terv, de hát mint tudjuk, asodi hazudik. Nyelvtanilag is.
Dec 15, 2015 15:57:26
Schwezoff Dávid
Dec 15, 2015 16:11:17
Sodi ült már valaha repülőn? A sodi. Az űrdiplomata.
Dec 15, 2015 16:11:17
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 16:11:36
x38)
Mivel maradt pénze, tuti, hogy valami telekocsival menekült haza. A próbahét helyetti kudarcnap után. A sodi. A vérprofi szoftverfejlesztő. A sodi. A 3 órát faptopot-allítgató rakás szerencsétlenség. A sodi. A rendszergazdai gyakorlattal rendező gánymester. A sodi.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 16:17:02
x38)
Amúgy szerintem fixen voltak neki DNS-ek beállítva, azért nem ment a faptop. Vagy a buzi google-proxijai miatt.
Az meg igazán brutális hazugság, hogy 1 órán át állítgatta a macen a cuccait. Soha életében nem látott olyat, gondolom odaadták neki, hogy kezdjen rajta dolgozni, de az IDE-t sem találta meg, és amikor már nagyon röhögtek, adtak neki egy linuxos gépet, hadd szopjon azzal is. Végül pedig a rendszergazda srác megszánta, kiugrott a boltba gumikesztyűért, és megcsinálta a faptopján a netet. Mert ugye a sodi este is dolgozott rajta, és nem adták volna a kezébe a céges laptopot, Hahó! Szóval 5 órán át röhögtek rajta, amíg a gépek fölött pókujjazott, majd 3 órát gányolt a faptopon, miközben a mellette ülő Hans bepisált a röhögéstől, végül pedig megfutamodott a vadászbika. A sodi. Remélem a rendszergazda srác csinált egy mentést a recskás gépéről, és azóta fetrengenek a földön, felváltva röhögve és hányva a csodaAcer tartalmán. Bizony.
ASODI MÁR A PROGRAMOZÁSI FELADAT ELŐTT ELBUKOTT!!! ASODI MÉG A SAJÁT LAPTOPJÁT SEM TUDJA BELŐNI, ASODI! ASODI NEMHOGY PROGRAMOZÓNAK SZAR, DE MÉG OPERÁTORNAK SEM FELELNE MEG! ASODI!!!
Az meg igazán brutális hazugság, hogy 1 órán át állítgatta a macen a cuccait. Soha életében nem látott olyat, gondolom odaadták neki, hogy kezdjen rajta dolgozni, de az IDE-t sem találta meg, és amikor már nagyon röhögtek, adtak neki egy linuxos gépet, hadd szopjon azzal is. Végül pedig a rendszergazda srác megszánta, kiugrott a boltba gumikesztyűért, és megcsinálta a faptopján a netet. Mert ugye a sodi este is dolgozott rajta, és nem adták volna a kezébe a céges laptopot, Hahó! Szóval 5 órán át röhögtek rajta, amíg a gépek fölött pókujjazott, majd 3 órát gányolt a faptopon, miközben a mellette ülő Hans bepisált a röhögéstől, végül pedig megfutamodott a vadászbika. A sodi. Remélem a rendszergazda srác csinált egy mentést a recskás gépéről, és azóta fetrengenek a földön, felváltva röhögve és hányva a csodaAcer tartalmán. Bizony.
ASODI MÁR A PROGRAMOZÁSI FELADAT ELŐTT ELBUKOTT!!! ASODI MÉG A SAJÁT LAPTOPJÁT SEM TUDJA BELŐNI, ASODI! ASODI NEMHOGY PROGRAMOZÓNAK SZAR, DE MÉG OPERÁTORNAK SEM FELELNE MEG! ASODI!!!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 16:17:26
x48)
pedig a terv már 2014. augusztusában megvolt, hogy el fogja sajátítani a symphonyt, de aztán szokás szerint elsodikázta:
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Aug 22, 2014 17:12:48 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Bocsánat, nem azt mondtam, hogy nem akarok dolgozni, hanem hogy sorrend. Két dolog fontos.
1) A nyelvtudás, hogy legalább egy C1 német legyen (ez december előtt esélytelen)
2) Egy kereskedelmi MVC begyakorlása, mondjuk Symphony 2, mert eddig csak házi keretrendszerekkel dolgoztam.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Aug 22, 2014 17:12:48 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Bocsánat, nem azt mondtam, hogy nem akarok dolgozni, hanem hogy sorrend. Két dolog fontos.
1) A nyelvtudás, hogy legalább egy C1 német legyen (ez december előtt esélytelen)
2) Egy kereskedelmi MVC begyakorlása, mondjuk Symphony 2, mert eddig csak házi keretrendszerekkel dolgoztam.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 16:19:05
x38)
Nem figyelsz! Egy hét alatt begyakorolta, Hahó! Csak még mindig túl sok problémába ütközik szegény. Ezért az egynapos feladattal saját elgondolása szerint 3 napot szöszmötölne, ami a valóságban kb. két hét lenne...
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 16:21:39
x48)
Nem figyelsz! Egy hét alatt begyakorolta, Hahó! Csak még mindig túl sok problémába ütközik szegény. Ezért az egynapos feladattal saját elgondolása szerint 3 napot szöszmötölne, ami a valóságban kb. két hét lenne...
idézem a sodit:
"vágok mindent"
echelon mérnök
Dec 15, 2015 16:21:46
Nem figyeltek.
A Symphony 2 akarta begyakorolni.
A próbamelócsán meg Symfony2-t kértek tőle.
Andi ezzel is átbaszta. Bizony.
Dec 15, 2015 16:21:46
Hiénaverő
(
x17)
Dec 15, 2015 16:25:19
x17)
EGY NAP - EGY PROGRAMNYELV!!! Hallod! HALLOD?????!!!44
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 16:25:56
x48)
Nem figyeltek.
Zsidók vagy!
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Oct 04, 2014 09:47:43 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Most találomra megnéztem háromból berlini PHP fejlesztő hirdetést. Ebből kettőnél egy szót sem írnak arról, hogy angol nyelvtudást kérnének. Ha a német nyelvben már most érezném magamban a felkészültséget, akkor egyszerűen annyi hátrányban lennék, hogy erre a harmadikra nem tudnék jelentkezni.
A másik hátrányom a Symfony, de például az éppen fejleszteni tervezett saját megoldásomat már erre építem, és a nyelvvel párhuzamosan ezt is faszán megtanulom mondjuk decemberre.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 16:27:54
x48)
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Feb 08, 2015 12:09:48 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
:D
Hát hogy máshogy? Ha valamire nincs a szükség jelentette feszültség, nincs kedvem megtanulni se, mert az infós meló amúgy is hoz tanulnivalót magával. Ezért teremtem meg magamnak a szükség környezetét azzal, hogy az elvállalt nagy melóval kapcsolatban kikötöm magamnak, hogy tilos nem Symfony-ban elkészíteni.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Feb 08, 2015 12:09:48 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
:D
Hát hogy máshogy? Ha valamire nincs a szükség jelentette feszültség, nincs kedvem megtanulni se, mert az infós meló amúgy is hoz tanulnivalót magával. Ezért teremtem meg magamnak a szükség környezetét azzal, hogy az elvállalt nagy melóval kapcsolatban kikötöm magamnak, hogy tilos nem Symfony-ban elkészíteni.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 16:28:27
x48)
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Feb 13, 2015 16:37:30 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
jiddise máme programozni mikor tanulsz meg?
Ásít. Symfony 2-t most nyomom.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Feb 13, 2015 16:37:30 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
jiddise máme programozni mikor tanulsz meg?
Ásít. Symfony 2-t most nyomom.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 16:32:31
x48)
nyem éjtyem, hogy miért nem ment a sodinak a symfony, amikor már 2014 nyarán az éppen fejleszteni tervezett saját megoldását is abban építette. a sodi.
aztán 2015 februárjában is gúnyosan ásítozott, mert akkor is éppen a symfony 2-t nyomta.
itt valami nagyon nem stimmel. a berlini kurva lehet az oka.
aztán 2015 februárjában is gúnyosan ásítozott, mert akkor is éppen a symfony 2-t nyomta.
itt valami nagyon nem stimmel. a berlini kurva lehet az oka.
echelon mérnök
Dec 15, 2015 16:37:44
:DDD Asodinak csak két hátránya van a külföldi kredencgenerátor álláshoz. A nyelv meg a szakmai tudás.
Az más.
Másrészt nem írt évet, szóval nyelvtanilag teljesen rendben van a kijelentés!
Dec 15, 2015 16:37:44
Mem diplómás Tról
Dec 15, 2015 16:40:02
Porúl lyárt az érecségízet lúnpen próli a tanúlatlan primitivv falószkiverő!!! A papúcsóss szagirány levelett irrt Verra nénínekk a búta maztiszőrny el tartólyánakk!!!
Csókólóm Verra néni!
A maztiszőrnyröll ujjra kí derüllt hógy semihez se érrt legnagyóbb végzecsége az érecségi enek a prímítív lúnpen prólinak. Ara szerettné Őnt kérrni az ELDE Sneccólógia Szakk Pappúcsós Tőrpe szagirányú halgatóji kőzősége hógy janúár ketőtöll zavarlya el árúfeltőltőnekk a harmícnéggy évess imgyenéllőt akki egyetlen napót dólgószót edig élette fójamánn!!! Ha tóvább etetti a szegénny mímdenki általl meg vetet Enndikétt azal csakk tóvább árt enek a semít tevőnekk akki mem fóg túdni be ileszkeddni a világgba.
Bóldóg falószkiverrő nélkűli karácsónyi ünepeket kivánn:
az ELDE Sneccólógia Tamszékk Pappúcsós Tőrpe szagiránnya
Csókólóm Verra néni!
A maztiszőrnyröll ujjra kí derüllt hógy semihez se érrt legnagyóbb végzecsége az érecségi enek a prímítív lúnpen prólinak. Ara szerettné Őnt kérrni az ELDE Sneccólógia Szakk Pappúcsós Tőrpe szagirányú halgatóji kőzősége hógy janúár ketőtöll zavarlya el árúfeltőltőnekk a harmícnéggy évess imgyenéllőt akki egyetlen napót dólgószót edig élette fójamánn!!! Ha tóvább etetti a szegénny mímdenki általl meg vetet Enndikétt azal csakk tóvább árt enek a semít tevőnekk akki mem fóg túdni be ileszkeddni a világgba.
Bóldóg falószkiverrő nélkűli karácsónyi ünepeket kivánn:
az ELDE Sneccólógia Tamszékk Pappúcsós Tőrpe szagiránnya
Dec 15, 2015 16:40:02
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 16:40:08
x48)
tényleg, most vajon hogy állhat a shaját megoldás?
Schwezoff Dávid
Dec 15, 2015 16:42:21
Engem még éltet a remény
Dec 15, 2015 16:42:21
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 16:45:57
x38)
A stressztől már csak félmerev.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 16:58:12
x48)
nem megy a sodipédia?
-
Dec 15, 2015 16:58:34
Sodi a fejletlen Mo.-ról érkezett ahol azt sem tudják mi az a net, nemhogy mac meg linux. Angyalszárnyat ne növesszen?
Dec 15, 2015 16:58:34
-
Dec 15, 2015 16:59:41
Szerintetek hány napig nem mer majd asodi idejönni?
Dec 15, 2015 16:59:41
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 15, 2015 17:06:34
Szerintetek hány napig nem mer majd asodi idejönni?
Már este írni fog.
Dec 15, 2015 17:06:34
tyodika
Dec 15, 2015 17:08:51
Majd estye írok, de még mindig potyognak a könnyeim, szerintyem rajtyam nevettek Hans-ék :(
Dec 15, 2015 17:08:51
-
Dec 15, 2015 17:13:25
"A feladat grafikai terv alapján lett volna, regisztráció color-pickerrel megbolondítva, hogy milyen színnel fogsz írni, ..."
Mi van, már a színezés se megy, te szerencsétlen?
Mi van, már a színezés se megy, te szerencsétlen?
Dec 15, 2015 17:13:25
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 15, 2015 17:14:12
x30)
Most olvastam Púp a reggeli kommentjét. Ez kész! Nem elég, hogy a neki munkát ajánló és szállást fizető, végig nagyon kedves meghívóit 1 nap után dobja egy két mondatos levéllel, de még RGL-t is kvázi rájuk ereszti. Ez már a hálátlanság egy egészen új dimenziója. Remélem, hogy a nagyon rendes és tisztességes német munkaadóhoz is eljut az infó, hogy a vérprofi programozó köszönetképp egy hajléktalan retard spanjának adta át a helyét, aki hálából mindenkit lenáciz majd és lejáratóvideóval próbálja öregbíteni a szállás hírnevét. SoDI mester ma elültette a magot, melyből rövidesen kikel a Snecológia német ága.
Schwezoff Dávid
Dec 15, 2015 17:18:47
. SoDI mester ma elültette a magot, melyből rövidesen kikel a Snecológia német ága.
Az pedig köztudott, hogy a németeknek NINCS humorérzékük.
Dec 15, 2015 17:18:47
egynapos próbahét
Dec 15, 2015 17:27:43
Gyagyás, már ma összeül a válságstáb (Vera néni, tanár doktor néni) dönteni a sorsodról, vagy ma még hagynak beglédázva álomba sírni magad, a biztonságot nyújtó asztal alatt?
Dec 15, 2015 17:27:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 17:27:50
x38)
Ne felejtsük:
"A munkával sem fogok teljesen szégyenben maradni, bár azt már nyilván látják, hogy nem vagyok még az adott technikában virtuóz."
És elfutott a gyáva programozó a kihívás elől. A sodi.
"A munkával sem fogok teljesen szégyenben maradni, bár azt már nyilván látják, hogy nem vagyok még az adott technikában virtuóz."
És elfutott a gyáva programozó a kihívás elől. A sodi.
egynapos próbahét
Dec 15, 2015 17:29:25
mondjuk van akinek 5 nap is kevés a tudása bizonyítására, neked ehhez egy nap is elég volt.
Dec 15, 2015 17:29:25
-
Dec 15, 2015 17:32:45
mondjuk van akinek 5 nap is kevés a tudása bizonyítására, neked ehhez egy nap is elég volt.
szegeny hr-s csaj Dec 15, 2015 17:32:45
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 17:34:49
x38)
szegeny hr-s csaj
Ne sajnáld, nem guglizott rá a púposra, ennyit hibázott csak. Az IT arcok hibája, hogy nem vágták le elsőre, hogy mekkora egy masnis kókler a sodi.
esőman
Dec 15, 2015 17:36:36
szegeny hr-s csaj
Lószart.
Az is egy tonhal lehet, ha nem volt neki elég figyelmeztetés a 12 oldalas, tartalomjegyzékes autista CV.
Dec 15, 2015 17:36:36
A SODI
Dec 15, 2015 17:38:19
szegeny hr-s csaj
Ő tényleg ari volt. :)
Hálából meg is jutalmazom egy privát videómmal, amit még egyetemista koromban, a nagy egyedüllétben, barátnőm unszolására készítettem.
Dec 15, 2015 17:38:19
töppedt buzigolyók
Dec 15, 2015 17:39:03
kíváncsi vagyok, mikor kezdenek el a retardok érdeklődni a mai munkanapról... muhaha
Dec 15, 2015 17:39:03
kedves délnémet csaj
Dec 15, 2015 17:39:26
szegeny hr-s csaj
sajnos már nem vagyok hr-es:((
Dec 15, 2015 17:39:26
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 15, 2015 17:55:59
x30)
Az általa tönkretett szülei nyomorognak és haldoklanak, és ő maga is egy gyengeelméjű kisnyugdíjas íróasztala alatti reklámújságon tengeit az életét, de a Sodi - ez a Pátyról elszabadult malware - inkább a semmirekellő tróger haverját fizeti be 3 éjszakára egy német hotelbe.
Dec 15, 2015 18:09:57
Recskamanót nem valami "fejvadászcégek" ajánlották be ezekhez melócsákhoz?
Nehezen tudom elhinni, hogy ezek ilyen munkaerőt kereső stabil közepes-cégek, saját HR meg minden.
Egy komolyabb helyen 6-8 körből áll egy pályáztatás, tyodika már a nulladik körben a darálóban landolna, amint meglátják az autista csodacv-t.
Behívni pedig max az utolsó körben fennmaradt legjobb 3-4-5 embert szokás, mert a személyes kontaktussal jobban kideríthető, melyikük passzol a meghirdetett feladathoz.
Valamelyik trollega betett ide startupokat, erősen gyanítom ilyesmi lehet a háttérben.
Ezeknek még sajtá HRjük sincsen, felszippantanak mindekit akit beajánl a fejvadász, egy hétig melóztatják, aztán vagy marad valamilyen konstrukcióban vagy nem.
A laptopok is azért voltak ennyire előtérben, mert ilyen induló cégnél sokminden még nincs, szereznek kockázatitőke befektetést, valami irodát, bérelnek valami szerverhátteret, meg esetleg vesznek pár lapost, saját hálózat kiépítése, komoly infrastruktúra meg ilyenek szóba sem jön.
Az ingyenes melóval is azért szabálytalankodnak, mert amig nem állt össze a jövedelmező shajátmegoldás, a befektetők pénzét "égetik", minden fillér amit nem fizetnek ki, az közelebb viszi őket a shikerhez.
Valószinű univerzális embereket kerestek, a HR fejvadász meglátva a 200oldalas cv-t, azhtitte, na itt valami szuperuniverzális emberke ez, továbblökte a cégnek, jöhet.
Ha nem is küldték el konkrétan, tuti voltak olyan pillanatok, mikor a masztipóknak hirtelen felszakadt az a utiköd.
Márpedig ahhoz nagyondurva sokk kell, el sem tudom képzelni mi történhetett.
Nehezen tudom elhinni, hogy ezek ilyen munkaerőt kereső stabil közepes-cégek, saját HR meg minden.
Egy komolyabb helyen 6-8 körből áll egy pályáztatás, tyodika már a nulladik körben a darálóban landolna, amint meglátják az autista csodacv-t.
Behívni pedig max az utolsó körben fennmaradt legjobb 3-4-5 embert szokás, mert a személyes kontaktussal jobban kideríthető, melyikük passzol a meghirdetett feladathoz.
Valamelyik trollega betett ide startupokat, erősen gyanítom ilyesmi lehet a háttérben.
Ezeknek még sajtá HRjük sincsen, felszippantanak mindekit akit beajánl a fejvadász, egy hétig melóztatják, aztán vagy marad valamilyen konstrukcióban vagy nem.
A laptopok is azért voltak ennyire előtérben, mert ilyen induló cégnél sokminden még nincs, szereznek kockázatitőke befektetést, valami irodát, bérelnek valami szerverhátteret, meg esetleg vesznek pár lapost, saját hálózat kiépítése, komoly infrastruktúra meg ilyenek szóba sem jön.
Az ingyenes melóval is azért szabálytalankodnak, mert amig nem állt össze a jövedelmező shajátmegoldás, a befektetők pénzét "égetik", minden fillér amit nem fizetnek ki, az közelebb viszi őket a shikerhez.
Valószinű univerzális embereket kerestek, a HR fejvadász meglátva a 200oldalas cv-t, azhtitte, na itt valami szuperuniverzális emberke ez, továbblökte a cégnek, jöhet.
Ha nem is küldték el konkrétan, tuti voltak olyan pillanatok, mikor a masztipóknak hirtelen felszakadt az a utiköd.
Márpedig ahhoz nagyondurva sokk kell, el sem tudom képzelni mi történhetett.
Dec 15, 2015 18:09:57
-
Dec 15, 2015 18:13:22
Sodi, aztán a nagy elkeseredésedben nehogy felakaszd magad a buzigurtnira!
Dec 15, 2015 18:13:22
töppedt buzigolyók
Dec 15, 2015 18:18:54
Sodi, aztán a nagy elkeseredésedben nehogy felakaszd magad a buzigurtnira!
mostanra már mindenki más hibás, ő jól csinált mindent, de a roadside jew főnökúr nem akarta elfogadni a funkcionálisan rendben lévő, de nem igazán elegáns kódot. Nem fogja fellógatni magát sajnos.
Dec 15, 2015 18:18:54
stuttgarti recepciós
Dec 15, 2015 18:19:12
Kiss úr, meg tudná magyarázni, hogy miért tartózkodik egy komplett cigánygaleri az Ön szállodai szobájában?
Dec 15, 2015 18:19:12
Sir Sodi dala
Dec 15, 2015 18:39:39
Bátor jó Sir Sodi, ím elindult vala.
Nem féltette az életét bátor Sir Sodi.
Cseppet sem félt Ő, nem ám,
hogy beéghet kínosan.
Bá-bá-bátor Sir Sodi.
Még az sem riasztotta el, hogy Berlinben péppé verik fejét
Andi leecsavarja orrát, vagy Chris kinyomja a szemét.
A lábát széttörik, és testét elégetik,.
máját felvágják, s 2 kiló krumplival megsütik.
Beverve fej és kitépve púp.
Szétszaggatva máj, kihúzva sérv.
Fülcimpa lenyírva, nyelv tűzre vetve,
És pénisz le...
Ő a bátor Sodi, kinek nagy fasza.
Mert TAOT, TAOT!
Sodi a bátor elszaladt.
Bátran elfutott, el Ő.
A vészt látván, ahogy tudott,
23-as farkát behúzva elfutott.
Kivett szíve, s ina szakadt,
midőn nyúlként bátran szaladt.
Előre csak lassan jutott,
mert közben többször elcsúszott.
A bátrak bátra hős Sir Sodi.
Nyúlként futott Berlinen is túl.
A porba hasalt, és talpat is nyalt.
Andi emailt megfúrt, RGL seggébe bújt,
s leszarta Őt, ki éppen arra járt.
És pénisz le...
hogy beéghet kínosan.
Bá-bá-bátor Sir Sodi.
És pénisz le...
Mert TAOT, TAOT!
Sodi a bátor elszaladt.
Bátran elfutott, el Ő.
És pénisz le...
Dec 15, 2015 18:39:39
broni
Dec 15, 2015 19:16:02
index.hu/kultur/zene/2015/12/15/akos_menedzsmentje_a_facebookon_kommenthaboruzott/
bezzeg amikor még banzaios korában leszopta a menedzserét a turnébuszban, arrol miértt nem beszél????
a faszom, meginzt vettem édesanyának ajándékot))))))))))))))
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
szereztem be egy kis bogyót)))))))))
bezzeg amikor még banzaios korában leszopta a menedzserét a turnébuszban, arrol miértt nem beszél????
a faszom, meginzt vettem édesanyának ajándékot))))))))))))))
muhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
szereztem be egy kis bogyót)))))))))
Dec 15, 2015 19:16:02
broni
Dec 15, 2015 19:17:14
sodi jön haza????????????
Dec 15, 2015 19:17:14
Kiss Kender Farkas
Dec 15, 2015 19:22:43
Sodi ült már valaha repülőn? A sodi. Az űrdiplomata.
Dec 15, 2015 19:22:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 19:23:22
x38)
sodi jön haza????????????
Kiss Kender Farkas
Dec 15, 2015 19:24:49
azt mondta, három különböző közlekedési eszközzel utazik majd (oda, a két melócsá között, és a visszaútra), az lehet telekocsi, vonat és busz, szerintem nem repül, de ezekre bármikor kap jegyet, repülőre kevésbé
Valamelyik bemásolt levelezésében említette a Flugkarten-t, szóval valahová repült volna. Talán a 2 pjóbameló között vette volna igénybe.
Dec 15, 2015 19:24:49
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 19:25:58
x38)
22 órája FB-csend van. Két lehetőséget látok:
1. Endike elveszett, a telefonja lemerült/összetört, a faptopot ellopták, a WC-papír térkép elázott, így soha többé nem látjuk viszont, Vera néni hiába fogja kiplakátolni egész Dél-Németországot.
2. Endike a Kolosyn sírdogál, Vera néni és Jancsi bácsi felváltva vigasztalják és üvöltöznek vele, Gergő teli pofával röhög, és év végéig le van tiltva az internetről olyan szinten, hogy egy poszt és repül.
1. Endike elveszett, a telefonja lemerült/összetört, a faptopot ellopták, a WC-papír térkép elázott, így soha többé nem látjuk viszont, Vera néni hiába fogja kiplakátolni egész Dél-Németországot.
2. Endike a Kolosyn sírdogál, Vera néni és Jancsi bácsi felváltva vigasztalják és üvöltöznek vele, Gergő teli pofával röhög, és év végéig le van tiltva az internetről olyan szinten, hogy egy poszt és repül.
RGL
Dec 15, 2015 19:26:20
egész jó ebben a Hotelben ***
Dec 15, 2015 19:26:20
Kiss Kender Farkas
Dec 15, 2015 19:27:50
A tv pl. elfér kis helyen ;)
Dec 15, 2015 19:27:50
Sir Robin
Dec 15, 2015 19:28:27
Bátor jó Sir Sodi, ím elindult vala.
hogy beéghet kínosan.
Bá-bá-bátor Sir Sodi.
És pénisz le...
Mert TAOT, TAOT!
Sodi a bátor elszaladt.
Bátran elfutott, el Ő.
És pénisz le...
Ez plágium, azonnal töröljék a kommentfalról. Nem féltette az életét bátor Sir Sodi.
hogy beéghet kínosan.
Bá-bá-bátor Sir Sodi.
És pénisz le...
Mert TAOT, TAOT!
Sodi a bátor elszaladt.
Bátran elfutott, el Ő.
És pénisz le...
Dec 15, 2015 19:28:27
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 15, 2015 19:29:08
Szerintem csak hazudott a HR-es kiscsajnak. Elő akarta adni a menő IT-szakembert, aki repülővel megy próbamunkára, és nem fagyoskodik és szitkozódik kora reggel a Keleti parkolójában egy szakadt telekocsira várva
Dec 15, 2015 19:29:08
RGL tör és zúz a hotelben
Dec 15, 2015 19:29:51
Gábor Rácz
2 hrs ·
SZABADSÁGOT TESTVÉREIM !
BÉKÉT .
Dec 15, 2015 19:29:51
Schwezoff David
Dec 15, 2015 19:30:08
Az mekkora show lehetett! Kivette a derekszijat, lecsuszott rocskai nadragja rola, aztan lehajolt erte, mire odafingott. Az acelos labszagatol meg kiakadt a femkereso kapu. Juhuhuhuuu
Dec 15, 2015 19:30:08
Kiss Kender Farkas
Dec 15, 2015 19:32:33
Nyilván. Esetleg tett volna egy kísérletet, hogy kifizetesse a repülőjegyet, de aztán rájött, hogy azt nem csengetik ki neki.
Dec 15, 2015 19:32:33
Kiss Kender Farkas
Dec 15, 2015 19:37:47
Na, itt egy repteres kép Recskaboyról:
Dec 15, 2015 19:37:47
Kallos Peter
Dec 15, 2015 19:42:21
Tisztelt Bela!
Koszonom meghivasodat a Koppany Csoportba.
Sajnalatomra szemelyed vallalhatatlan csakugy, mint a legtobb becsuletes magyar adofizeto allampolgarnak. Mivel nemreg a birosag jogerosen elitelt zsebtolvajlasert, illetve a Magyar Nemzet cikke szerint megloptal egy zarandokot a vatikani Szent Peter Teren, semmilyen formaban nem ohajtok a Csoportodhoz csatlakozni. Velemenyem szerint egy koztorvenyes buncselekmenyt elkoveto szemely semmi esetben nem alkalmas egy csoport vezetesere, sot barmi ilyen iranyu tevekenyseged kifejezetten karos a devizahitelesek kepviseletere.
Bar tudom, hogy sok embert nem erdekel, hogy loptal es ezzel elarultad a Csoportodat, en a jovoben nem akarok veled semmilyen kozosseget vallalni es anyagilag sem vagyok hajlando Teged tamogatni.
Udvozlettel,
Kallos Peter
Elozmeny:
Csoport Koppány
[email protected]
To: 445 receipients
JÓ HÍREM VAN! NEM FOGTOK ELVESZNI. VAN SEGÍTSÉG!
A KOPPÁNY CSOPORT FELHÍVÁSA.
Amióta a Koppány csoport rajta kívül álló okok miatt másfél éve felfüggesztette a deviza adósokért folytatott harcát, megszűnt az „IGAZI OTTHONVÉDELEM”.
A jelenlegi erőtlen küzdelem miatt a kifosztók még intenzívebben szívják az emberek vérét. Az emberek elesettek, elkeseredettek és reménytelenek. Vissza kell adni a hitüket, amire csak a Koppány képes.
Talán még sokan emlékeznek a Koppány csoport 2012-es megalakulására, amikor a bajbajutott embereknek nem lévén semmilyen reménye sok száz öngyilkosságot követtek el. 2012-ben a Koppány csoport megalakulásával megindult egy hatásos otthonvédelem és az emberek hite is visszatért.
A deviza adósok még nagyobb bajban vannak, mint 3 évvel ezelőtt. Az okok ismertek.
A Koppány csoport ennek okán, valamint „SOKAK BIZTATÁSÁRA”, akik megkerestek úgy döntöttem, hogy sérelmeimet félre téve még egyszer felépítem vagy újjá alakítom a Koppány csoportot. Nagy szükség van igazi ellenállásra ebben egyet érthetünk.
EHHEZ AZONBAN SEGÍTSÉGRE LESZ SZÜKSÉGÜNK.
Olyan elszánt és elhivatott emberekre lesz szükségünk, legyen az aktív harcos vagy otthonülő segítő, akik hűségesen építik a Koppány csoportot. ELSZÁNTSÁG – ELHIVATOTTSÁG ÉS HŰSÉG! Ezeket szabad csak szem előtt tartani, hogy újra felvehessük a harcot a bankokkal, a bankárokkal, a közjegyzőkkel és végrehajtókkal, a behajtókkal, valamint bizonyos velejéig romlott politikusokkal. Ezek a szabályaink melyek mentén pár hónap alatt a Koppány csoport újra nagyra nőhet, és eredményes küzdelmet folytathat a hiénákkal szemben.
TE DÖNTESZ, FELVESZED, A HARCOT VAGY TOVÁBB TŰRÖD A KIFOSZTÁST.
Aki tehát szeretne részt venni a Koppány csoport felélesztésében az jelentkezzen. Eddig nem egész 1 hét alatt 60 ember jelentkezett és ez folyamatos.
Jelentkezz privát üzenetben (Balogh Béla vagy Koppány csoport) a Facebookon vagy az alábbi email címen: [email protected] – De telefonon is jelez heted szándékodat. Amit meg kell adnod: neved, városod neve, szakképzettséged, telefonszámod és email címed. Azt is jelezheted, milyen feladatot vállalnál szívesen.
Kérünk minden jóérzésű embert, ezt a felhívást terjessze minden lehetséges fórumon. FOGJUNK ÖSSZE. AZ ÉRDEKEK KÖZÖSEK.
„MERT A SZÍV GYŐZNI FOG”.
Balogh Béla
Email: [email protected]
Telefon: 06 20 9160029
Koszonom meghivasodat a Koppany Csoportba.
Sajnalatomra szemelyed vallalhatatlan csakugy, mint a legtobb becsuletes magyar adofizeto allampolgarnak. Mivel nemreg a birosag jogerosen elitelt zsebtolvajlasert, illetve a Magyar Nemzet cikke szerint megloptal egy zarandokot a vatikani Szent Peter Teren, semmilyen formaban nem ohajtok a Csoportodhoz csatlakozni. Velemenyem szerint egy koztorvenyes buncselekmenyt elkoveto szemely semmi esetben nem alkalmas egy csoport vezetesere, sot barmi ilyen iranyu tevekenyseged kifejezetten karos a devizahitelesek kepviseletere.
Bar tudom, hogy sok embert nem erdekel, hogy loptal es ezzel elarultad a Csoportodat, en a jovoben nem akarok veled semmilyen kozosseget vallalni es anyagilag sem vagyok hajlando Teged tamogatni.
Udvozlettel,
Kallos Peter
Elozmeny:
Csoport Koppány
[email protected]
To: 445 receipients
JÓ HÍREM VAN! NEM FOGTOK ELVESZNI. VAN SEGÍTSÉG!
A KOPPÁNY CSOPORT FELHÍVÁSA.
Amióta a Koppány csoport rajta kívül álló okok miatt másfél éve felfüggesztette a deviza adósokért folytatott harcát, megszűnt az „IGAZI OTTHONVÉDELEM”.
A jelenlegi erőtlen küzdelem miatt a kifosztók még intenzívebben szívják az emberek vérét. Az emberek elesettek, elkeseredettek és reménytelenek. Vissza kell adni a hitüket, amire csak a Koppány képes.
Talán még sokan emlékeznek a Koppány csoport 2012-es megalakulására, amikor a bajbajutott embereknek nem lévén semmilyen reménye sok száz öngyilkosságot követtek el. 2012-ben a Koppány csoport megalakulásával megindult egy hatásos otthonvédelem és az emberek hite is visszatért.
A deviza adósok még nagyobb bajban vannak, mint 3 évvel ezelőtt. Az okok ismertek.
A Koppány csoport ennek okán, valamint „SOKAK BIZTATÁSÁRA”, akik megkerestek úgy döntöttem, hogy sérelmeimet félre téve még egyszer felépítem vagy újjá alakítom a Koppány csoportot. Nagy szükség van igazi ellenállásra ebben egyet érthetünk.
EHHEZ AZONBAN SEGÍTSÉGRE LESZ SZÜKSÉGÜNK.
Olyan elszánt és elhivatott emberekre lesz szükségünk, legyen az aktív harcos vagy otthonülő segítő, akik hűségesen építik a Koppány csoportot. ELSZÁNTSÁG – ELHIVATOTTSÁG ÉS HŰSÉG! Ezeket szabad csak szem előtt tartani, hogy újra felvehessük a harcot a bankokkal, a bankárokkal, a közjegyzőkkel és végrehajtókkal, a behajtókkal, valamint bizonyos velejéig romlott politikusokkal. Ezek a szabályaink melyek mentén pár hónap alatt a Koppány csoport újra nagyra nőhet, és eredményes küzdelmet folytathat a hiénákkal szemben.
TE DÖNTESZ, FELVESZED, A HARCOT VAGY TOVÁBB TŰRÖD A KIFOSZTÁST.
Aki tehát szeretne részt venni a Koppány csoport felélesztésében az jelentkezzen. Eddig nem egész 1 hét alatt 60 ember jelentkezett és ez folyamatos.
Jelentkezz privát üzenetben (Balogh Béla vagy Koppány csoport) a Facebookon vagy az alábbi email címen: [email protected] – De telefonon is jelez heted szándékodat. Amit meg kell adnod: neved, városod neve, szakképzettséged, telefonszámod és email címed. Azt is jelezheted, milyen feladatot vállalnál szívesen.
Kérünk minden jóérzésű embert, ezt a felhívást terjessze minden lehetséges fórumon. FOGJUNK ÖSSZE. AZ ÉRDEKEK KÖZÖSEK.
„MERT A SZÍV GYŐZNI FOG”.
Balogh Béla
Email: [email protected]
Telefon: 06 20 9160029
Dec 15, 2015 19:42:21
broni
Dec 15, 2015 19:42:36
nem lepődök mewg))))))))))))
megvolt a shiker!!!!!!!!!!!!
Dec 15, 2015 19:42:36
jiddise máme
(
x11)
Dec 15, 2015 19:44:04
x11)
a sodi már Németországot is kinőtte, a sodi
sodika
Dec 15, 2015 19:51:15
Mégis mit tudsz te arról, hogyan működik egy magyar munkahely?
Az emberek beesnek munkaidő elején, kitöltik azt, majd a munkaidő végén lövik magukat, akármi akárhogy áll.
Ez a szemét, tróger világ volt az, ami engem is visszafogott, mert most tényleg ebbe illik, ezért ért sokként, hogy nyugaton láthattam rendes, nyugati, rendezett és szervezett keretek között dolgozó szorgalmas szakembereket.
Dec 15, 2015 19:51:15
Kuti Áron
Dec 15, 2015 19:51:45
a sodi kb. 100 ezret baszott el a próbamelócsára, és ebben még nincs benne az elmaradt bére.
Jogos. Azzal együtt 101862 forintot baszott el próbamelócsára XD
Dec 15, 2015 19:51:45
Sir Galahad
Dec 15, 2015 19:51:48
Ez plágium, azonnal töröljék a kommentfalról.
Kussolsz.
Dec 15, 2015 19:51:48
sodika
Dec 15, 2015 19:53:57
nem valami "fejvadászcégek" ajánlották be ezekhez melócsákhoz?
Nem. A saját HR-es kislány.
Meghívott, hogy kipróbálnak.
Ez tényleg ennyire egyszerű szituáció volt.
Dec 15, 2015 19:53:57
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 19:54:36
x48)
itthon hány száz céget láttál, hogy azt tudod mondani, nem úgy van ahogy a németeknél? vagy a szomszédok meg az éjjel nappal budapest alapján alkotsz véleményt?
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 15, 2015 19:54:49
Bolond, talán nem lepukkant garázscégekben szerzett tapasztalataidból meg retard ismerőseid elbeszéléséből kellene kiindulnod.
És én hülye még egy picit meg is sajnáltalak...
Dec 15, 2015 19:54:49
posztdoc
Dec 15, 2015 19:54:52
ez max a penzmento
Dec 15, 2015 19:54:52
még éltet a remény
Dec 15, 2015 19:55:01
Miért támadsz megint a nemzetedre júda púpja?
Képzeld el, rengeteg munkahelyen dolgoznak kő keményen az emberek. Nem mindeki olyan tróger, mint te és a haverjaid.
Dec 15, 2015 19:55:01
sodika
Dec 15, 2015 19:56:05
Nem elég, hogy a neki munkát ajánló és szállást fizető, végig nagyon kedves meghívóit 1 nap után dobja egy két mondatos levéllel
Bemegyek reggel, hogy bocs, még mindig nem tudok semmit mutatni, de ma délre vagy délután 3-ra mondjuk igen? És ha akkor sem?
Dec 15, 2015 19:56:05
tigris
Dec 15, 2015 19:56:57
beégtél....
lejárattad az országot. szégyen vagy.
Dec 15, 2015 19:56:57
sodika
Dec 15, 2015 19:57:01
Képzeld el, rengeteg munkahelyen dolgoznak kő keményen az emberek.
De azok jól is keresnek.
Dec 15, 2015 19:57:01
sodika
Dec 15, 2015 19:57:51
Nem nem az a lényeg, hogy keményen dolgoznak-e.
Nem figyelsz.
- kemény meló - önmagában SZART SEM ér
- jó szervezés - önmagában SZART SEM ér
A kettő kombinációja, ami ütőképes.
Nem figyelsz.
Dec 15, 2015 19:57:51
banshee
(
x24)
Dec 15, 2015 19:58:08
x24)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 19:59:17
x38)
De azok jól is keresnek.
Ezért keresel gombokat.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 19:59:26
x48)
mondhattad volna, hogy "nem tudtam gép elé kerülni, de holnap reggel tudunk indulni, ez száz százalék, majd nem alszom".
esetleg hivatkozhattál volna az akadémiai tudásodra, a kinőtt országra, és köthettél volna rá egy masnit.
sodika
Dec 15, 2015 19:59:29
Nem. Tényleg erről van szó. Én itthon a tróger világhoz idomultam, és sokként ért a szervezett körülmények között dolgozó rendes nyugati emberek kedves és nyitott társasága.
Dec 15, 2015 19:59:29
sodika
Dec 15, 2015 20:00:10
Dec 15, 2015 20:00:10
-
Dec 15, 2015 20:00:21
Te felelmetesen hulye. El tudnad kepzelni magad egy ilyen nemet munkahelyen normalis emberek kozt? Ugye hogy nem. Neked es a hosszu muvesz ujjaidnak futoszalag mellett a helyed. Patkany.
Dec 15, 2015 20:00:21
jiddise máme
(
x11)
Dec 15, 2015 20:00:48
x11)
mondjuk minimum felhívod őket telefonon és nem egy kétsoros emailt dobsz
elemi udvariasság
jiddise máme
(
x11)
Dec 15, 2015 20:01:28
x11)
De azok jól is keresnek.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:01:36
x48)
a sodi, ugye nem azt akarod mondani, hogy nem vittél magaddal masnit stuttgart, germany környékére???
hát, bazmeg, akkor ez volt a baj! mindig legyen nálad masni! masni nélkül el ne indulj sehova!!!
hát, bazmeg, akkor ez volt a baj! mindig legyen nálad masni! masni nélkül el ne indulj sehova!!!
-
Dec 15, 2015 20:01:37
a szorakoztatas faktorra kellett volna csak ragyurnod, es meg is van az allas. az egy napos torteneteden jurgenek meg egy ev mulva is jokat derulnek majd sorozes kozben, mikor emlegetik majd a balkani programozot aki ket ujjal gepel.
Dec 15, 2015 20:01:37
xray
Dec 15, 2015 20:01:55
nem úgy volt, h lesz időd a szállodában "javítani" a feladatot és reggel bemutatod? ezek szerint egy éjszaka sem volt elég megoldáshoz. tényleg egy kókler tróger vagy.
Dec 15, 2015 20:01:55
banshee
(
x24)
Dec 15, 2015 20:02:03
x24)
Te akartál, mert oda voltak letöltve a tutorialok.
sodika
Dec 15, 2015 20:02:15
Kilógztam onnan, ezek rendes, rendezett dolgos emberek. Amikor az ember a Blahán meg a Keletinél, vagy éppen Stuttgartban sétál, már azt sem lehet összehasonlítani. Ott kint csupa rendes, rendezett külsej ember, itt meg csupa rossza arc.
Dec 15, 2015 20:02:15
jiddise máme
(
x11)
Dec 15, 2015 20:02:26
x11)
Nem nem az a lényeg, hogy keményen dolgoznak-e.
Nem figyelsz.
Nem figyelsz.
sneckó, mit tudsz te a kemény melóról?
semmit
egész eddigi életedet elsodikáztad és eztán is el fogod
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:02:35
x38)
Na mesélj, milyen következtetéseket vontál le a próbanapból?
sodika
Dec 15, 2015 20:04:14
Úgy volt, hogy alszom éjjel 3-ig, aztán megcsinálom reggelig. Aztán fél 4-kor nekiláttam, de akadt az SQL helyi beállításaival egy technikai gond, ami eltartott fél órát, és amikor láttam, hogy 4 óra elmúlt, és én még csak a környezetet állítgatom, de még hozzá se szagoltam a tennivalóhoz, úgy döntöttem, hogy ennek semmi értelme, bent is ez lenne.
Dec 15, 2015 20:04:14
sodika
Dec 15, 2015 20:04:48
Erről van szó, bassza meg, hogy olyan csóró vagyok, hogy még normális felszerelésem sincs, égtem ezzel a használt magyar szarral.
Dec 15, 2015 20:04:48
sodika
Dec 15, 2015 20:05:51
Na mesélj, milyen következtetéseket vontál le a próbanapból?
2) Magyar helyre nem akarok bejárni, mert utána a magyar mentelitált veszem a normálisnak, ami visszahúz, és a kinti, rendes, dolgozos szakemberek környezete sokként ér.
Dec 15, 2015 20:05:51
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:06:04
x38)
Azaz pontosan ahogy írtam, még a programozási feladat előtt elvéreztél. Borzasztóan szar minőségű munkaerő vagy nulla tudással. Groteszkbe vagy való, nem emberek közé.
-
Dec 15, 2015 20:06:13
Mindenki pontosan ott azt érdemli, ahol és amit keres.[/quote]
Azt érdemelted és azt kaptad, amit megérdemelsz!
Dec 15, 2015 20:06:13
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:06:33
x38)
Nem erre gondoltam.
sodika
Dec 15, 2015 20:07:04
Igen. Ezt is értem már.
Erre volt jó a kinti út.
Mostantól MINDEN nap pontosan ennyi időt töltök szakmai tanulással, amennyi időt a melóra szánok. Össze is dobok ehhez egy Excelt.
Dec 15, 2015 20:07:04
Lázár János
Dec 15, 2015 20:07:07
Ezzel még én is egyetértek. Akinek nincs semmije, az annyit is ér. Neked, Sodi fiam, mid van? Soroljad, de ne a 12 oldalas CV-d olvasd fel, mert az semmi.
Dec 15, 2015 20:07:07
xray
Dec 15, 2015 20:07:37
Erről van szó, bassza meg, hogy olyan csóró vagyok, hogy még normális felszerelésem sincs, égtem ezzel a használt magyar szarral.
tényleg már a lábmosóba belefulladtál.
Dec 15, 2015 20:07:37
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:07:45
x38)
Zsákszámra hordtad haza a pénzt, milliókat kerestél. Miért nem vettél egy MBP-t? És eleve miért nem kértél egy gépet? Az Acer magyar cég, nem is tudtam!
sodika
Dec 15, 2015 20:08:06
Nem erre gondoltam.
Jó, de gyakorolni kell a modern technikákat is (pl. Symfony), melyek nem jönnek elő a meló során.
Mostantól minden nap pontosan annyi időtartamban tanulok, amennyit a pénzkereső elfoglaltságokra fordítok.
Dec 15, 2015 20:08:06
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:08:58
x38)
Igen. Ezt is értem már.
Erre volt jó a kinti út.
Erre volt jó a kinti út.
Ehhez nem kell Excel. Napi 9 órát kell dolgoznod, reggel 9től 6ig. Nincs Narutó, nincs FB, nincs Kuruc. Symfony van, bár azt már másfél éve nyomod, mégsem értesz hozzá szart se.
sodika
Dec 15, 2015 20:08:59
És eleve miért nem kértél egy gépet?
Mert rómában mint a rómaiak, és ha a velem együtt érkező külsős német gyerek is a saját laptopját vette elő, én sem akartam különcködni.
Dec 15, 2015 20:08:59
193 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Persze, hogy nem repül. *pr* akart lenni.