nekünk nem baj ha idióta módon csinálod, hiszen mi ezen röhögünk. rocskaiék pénzéből balfaszkodsz, ő meg loptak eleget az önkormányzatoktól és a quaestorosoktól, szerintem nekik is mindegy, hogy most kiadnak rád még néhány milliót. bár, lehet, hogy rocskai gergelynek más a véleménye, mert az ő örökségét apasztod. kérdezted már tőle, hogy mit szól ehhez?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Hazudsz!
hát nem akarsz már ügyvéd lenni, berlinben?:)))
mit nem adsz fel, nyomorék? pár óra szenvedés után leléptél, igazi sudribunkó módon.
Azt hittem, hogy operátornak jó leszel, de ennek az ellenkezőjét tegnap sikerült bebizonyítanod.
Raktárosnak leszel csak jó, sodika.
Amit mindig is csináltál ahhoz annyira nem értesz, hogy még a patkányképű gányhuszár sem alkalmazna programozóként. Tényleg erről mi a véleményed, hogy a volt főnököd szerint is egy szar vagy?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
éppen most jöttél el a próbamelóból, mert feladtad. juszt is hazudsz magadnak!
Ezért léptél le a próbahétről egy nap után? Ez aztán a kitartás, Púp!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
természetesen az, de mondtad Andinak, hogy már nem áll fel a piton. akkor hogy?
tudod mi megy neked? az idióta tervek és táblázatok gyártása, meg a szövegelés, hogy miért jó az adott terv.
aztán az összes terved kudarcba fullad. majd megmagyarázod, hogy te semmiről nem tehetsz, és csak a körülmények áldozata vagy.
kb. erről szól az egész életed. a levont következtetések csak arra valók, hogy ne kelljen szembenézned a hibáiddal. mindig más a hibás, te mindent jól csinálsz.
A három egyetemi szakot, a nyelvvizsgát sem adta fel, bizony!
Miért nem volt értelme? Andi?
Bakker, már megint az 5 oldalas autista cunami. Pedig mostanra sikerült behozni magam.
Most itt tartok. Muszáj volt kijonni egy unalmas tárgyalásról röhögni. Vörös az arcom, folyik a könnyem, sztem elmegyek még wc-re is, mert így nem merek visszamenni.
mert így nem? xD
Az más. Az első percben nevetségessé tetted magad, Hahó!
A hálózathoz nem tudtál csatlakozni, idióta!
Azt még nem tudták, hogy a szakmádhoz sem értesz, de ezt pár óra alatt bebizonyítottad nekik. Ők már nem veszthettek/nyerhettek semmit azzal, ha kitöltöd a próbahetet, egyértelmű volt számukra, hogy mi vagy, és hogy nem fognak alkalmazni.
Te viszont tanulhattál volna, de elfutottál a nagy kitartásban.
Szánalmas kis sírós picsa vagy. Sírtál, ugye?
ezt órákkal a keddi munkakezdés előtt gondoltad, amikor lett volna idő változtatni. de te feladtad. milyen kitartásról beszélsz???
a legkisebb kihívástól is menekülsz, félsz, hogy kiröhögnek, megszégyenülsz. ilyen gyenge személyiséget még életemben nem láttam.
a neten és a képzeletedben persze nagy az arcod, de a valóságban összeroppansz egy pillanat alatt.
Neked nincsenek kiadásaid, mindent Vera néni fizet. Mégsem találsz munkát, mert alkalmatlan vagy mindenre.
A világ ilyen, és a lustaságod + butaságod miatt leszakadtál. Végleg.
Minden, amit tanultál kútba veszett. Anyádék pénze is kútba veszett. Most pedig Vera néni pénzét öntöd a pocsékba, számolatlanul!
Bazzeg, RGL-re bízza... :) Na ebből még szarás is lesz, mert tényleg nem merek visszamenni a tárgyalásra. Visítozok. A recepciós csaj hülyén néz...
VÁÁÁHÁHÁHÁÁÁ! Bakker, RGL a legnagyobb troll! Ezúttal egy komplett szállodai éjszakára húzta le snecit.
honnan tudod, hogy mit tanultál volna egy olyan szituációból, ami meg sem történt? te teljesen hülye vagy? hogy jelentheted ki, hogy semmit, amikor meg sem történt?
lehet, hogy miközben ott szerencsétlenkedsz, benyit aaron cute, és azt mondja: gyere endike, szopj le a budiban. vagy akármi. honnan tudod, hogy mi történt volna? volna, érted?
le merem fogadni, h volt más városban is állásajánlat, de te azért választottad stuttgartot, mert ott volt rgl. igazi barom vagy.
Nem nyert.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
igen, jó lesz. eddig is ezt mondogattad, és tényleg kiváló lett a műsor.
a havi 40 ezres segílyből nyomorgó anyád mit szól ahhoz, hogy 140 ezret basztál el a shikerre?
a havi 40 ezres segílyből nyomorgó anyád mit szól ahhoz, hogy 140 ezret basztál el a shikerre?
Ő is azt akarja, hogy legyen német állásom.
Nincs német állás, ha nem költesz arra, hogy legyen.
ezen kivételesen hangosan felnevettem!:)))
Gondolom bízik benne, hogy majd támogatod. Veszel neki egy 900 eurós kredencet. Azt egye meg vagy tüzelje le(pr)
ez van.valakinek van gazdateste akit le tud húzni, valakinek nincs.
te a havi 100 ezres feketén kapott fizetéseddel nem jutottál volna ki. de mivel rocskaiék tartanak el és pénzelnek, ezért van kinek a pénzét elbasznod. 3 nap alatt 140 ezer. rgl ennyiből 3 hónapig kihúzná.
Miért ismételgeted magad, mint valami kibaszott papagáj? Nem vetted be a gyógyszert reggel? Vagy mi a fasz?
Nekem ugyanakkor az a határozott véleményem,hogy púp egy szuper titkos katonai kísérlet része.
Ha ez így van, akkor Endre egy mesterséges unintelligencia!
got morgen herr!!!!!!
Amit mindig is csináltál, az a faszverés. Szóval egy faszverő állás kéne neked.
Shajnos a zsidók már ezt is ellopták a sodikától!

Nem.
De. Aztán nem volt pofám rájuk hagyni, mert erkölcstelenségnek éreztem volna. :(
Szakmailag őt már otthonról tesztelték, de emberileg velem egyenlő esélyekkel indult.
Neked nincsenek erkölcseid. Az egódat védi az autista ködgenerátor, de ezen felül bárkivel megtennél bármit, ha abból előnyöd származna.
a dortmundi céggel nem lesz erkölcstelenség kibaszni, mert Az más.
de kik azok, akik az ellentétes véleményeket közlik veled álláskeresés ügyben?
- Akkor téged miért nem teszteltek távolról szakmailag?
- Ez az "emberileg velem egyenlő esélyekkel indult" meg mi a fenét akar jelenteni?
Hazudozol állandóan, előkészítve a következő kudarcot.
Ha a saját freelance munkád nem tudod professzionálisan megszervezni, akkor miért gondolod, hogy modern környezetbe való vagy?
szintén homokos volt.
Személyesen akkor járt bent először. Akárcsak én.
Ott is előnyben indult mert emberileg te egy niemand vagy.
A másik kérdésre a válasz szokás szerint lemaradt.
Ha őt le tudták tesztelni (pedig ő német), mielőtt behívták volna, téged miért hívtak ki egyből, több ország távolságból?
- átlagon felüli intim méret
- TAOT
- Hetyetye
Nem azt mondtad, hogy belvárosban volt a szálloda? Most akkor hazudtál? Vagy annyira igénytelen vagy, hogy a hotel kétszáz méteres körzetében sem sétáltál egyet? Az én tippem az, hogy kelet-európai cigánykurvákkal telezsúfolt Bohnenviertelben húztad meg magad egy olcsó hotelben, és azt is Vera néni fizette.
HAZUDSZ! Neked semmiféle erkölcseid nincsenek. Apád egy fűtetlen putriban nyomorog, évek óta le se szarod, de segílykéért behazudnád az ápolását! Ne merd többet kiejteni a szádon az erkölcs szót, te patkány!
Kikönyörögni 50 eurót, elsodikázni a melót majd egy évig meg nem adni az 50 eurót szerinted erkölcsös dolog? Hahó!
*ehelyett hosszú, fájdalmas halált kívánni a Főnök úrnak, miután 2 hónappal később számonkéri
pontosan. gyenge vagy,és hazudsz magadnak. kifelé a sodiazistent nyomod. a valóságban kis pincsikutya vagy.
mi a faszról hadoválsz itt???
És kitől kaptad a lebaszást, Púp? Az otthoniaktól?
Magyarul Vera néni becsicskított. És most azért kell kimenned Dortmundba, mert nem hagyják, hogy ne menj ki. Utolsó próbálkozásként a repjeggyel megpróbáltad megúszni, de mivel hajlandók fizetni, nincs több kifogás. Valld be, hogy ez az igazság, Endre!
egy éve pont ezt magyaráztad :DDDDDDDDDDDDD
nagyon vicces
kivételesen még RGL is ezt mondta nekem reggel
Jó volt a meztelen aprócigány mellett ébredni a Vera néni által kifizetett hotelszobában?
Fogyatékos vagy? Vagy mi a fasznak ismételsz el mindent háromszor? Gondolod, hogy nem értjük elsőre, hogy be lettél csicskítva, és muszáj kiutaznod a második próbanapra? Hülyének nézel minket?
hétfőn újabb kudarcocska, Hahó!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 13:35:29
x48)
Ha állást keresek, az a baj.
Ha nem keresek állást, az a baj.
Mindig minden baj, meg mindennek az ellenkezője is.
Megszoktam, nem érdekel.
Megszoktam, nem érdekel.
nekünk nem baj ha idióta módon csinálod, hiszen mi ezen röhögünk. rocskaiék pénzéből balfaszkodsz, ő meg loptak eleget az önkormányzatoktól és a quaestorosoktól, szerintem nekik is mindegy, hogy most kiadnak rád még néhány milliót. bár, lehet, hogy rocskai gergelynek más a véleménye, mert az ő örökségét apasztod. kérdezted már tőle, hogy mit szól ehhez?
Érdeklődő
Dec 16, 2015 13:35:52
Nagyjából 2,5-3 milliót költöttél eddig a (nyilvánvalóan teljesen esélytelen) külföldi munkakeresésre.
Ebből simán újratárgyalhattad volna az adósságaidat, és majdnem tiszta lappal indulhatnál valami itthoni adatrögzítői melócsában.
Ebből simán újratárgyalhattad volna az adósságaidat, és majdnem tiszta lappal indulhatnál valami itthoni adatrögzítői melócsában.
Dec 16, 2015 13:35:52
sodika
Dec 16, 2015 13:36:26
Milyen szakmába állás való nekem?
Ha nem az, amit mindig is csináltam?
Na ugye.
Na ugye.
Dec 16, 2015 13:36:26
sodika
Dec 16, 2015 13:37:19
Mindegy. Akkor csinálom jól, ha nem adom fel.
Legalább ez az egy pozitív tulajdoságom van.
Max. fél napos elkeseredés után juszt is nyomom tovább.
Dec 16, 2015 13:37:19
sodika
Dec 16, 2015 13:38:14
Ez a kitartás legalább megvan bennem.
És a nagy mérföldköveknél a szükséges következtetést is levonom.
1) felesleges nyelvórákat lemondani
2) munkával megegyező időben szakmai tanulást ÉS gyakorlást is nyomni
ennyi
ennyi
Dec 16, 2015 13:38:14
revizor
Dec 16, 2015 13:38:32
Persze, betervezel napi 15 órát, és majd be is tartod... Ennyi önfegyelmem nekem sincs, a tiédet pedig jól ismerjük.
Dec 16, 2015 13:38:32
-
Dec 16, 2015 13:38:39
Hazudsz!
Dec 16, 2015 13:38:39
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 13:38:59
x48)
Na ugye.
Na ugye.
hát nem akarsz már ügyvéd lenni, berlinben?:)))
xray
Dec 16, 2015 13:39:04
mit nem adsz fel, nyomorék? pár óra szenvedés után leléptél, igazi sudribunkó módon.
Dec 16, 2015 13:39:04
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 13:40:01
x38)
Na ugye.
Na ugye.
Azt hittem, hogy operátornak jó leszel, de ennek az ellenkezőjét tegnap sikerült bebizonyítanod.
Raktárosnak leszel csak jó, sodika.
Amit mindig is csináltál ahhoz annyira nem értesz, hogy még a patkányképű gányhuszár sem alkalmazna programozóként. Tényleg erről mi a véleményed, hogy a volt főnököd szerint is egy szar vagy?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 13:40:03
x48)
éppen most jöttél el a próbamelóból, mert feladtad. juszt is hazudsz magadnak!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 13:40:37
x38)
Ezért léptél le a próbahétről egy nap után? Ez aztán a kitartás, Púp!
tigris
Dec 16, 2015 13:41:35
kitartóan menekül asodi, bizony!
Dec 16, 2015 13:41:35
ideális jelölt
Dec 16, 2015 13:42:01
Na ugye.
Na ugye.
természetesen az, de mondtad Andinak, hogy már nem áll fel a piton. akkor hogy?
Dec 16, 2015 13:42:01
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 13:43:54
x48)
ennyi
ennyi
tudod mi megy neked? az idióta tervek és táblázatok gyártása, meg a szövegelés, hogy miért jó az adott terv.
aztán az összes terved kudarcba fullad. majd megmagyarázod, hogy te semmiről nem tehetsz, és csak a körülmények áldozata vagy.
kb. erről szól az egész életed. a levont következtetések csak arra valók, hogy ne kelljen szembenézned a hibáiddal. mindig más a hibás, te mindent jól csinálsz.
-
Dec 16, 2015 13:47:18
A három egyetemi szakot, a nyelvvizsgát sem adta fel, bizony!
Dec 16, 2015 13:47:18
sodika
Dec 16, 2015 13:47:47
Az más, kedden nem volt értelme bemenni, csak nevetségesség tettem volna magam.
Dec 16, 2015 13:47:47
echelon mérnök
Dec 16, 2015 13:48:36
Miért nem volt értelme? Andi?
Dec 16, 2015 13:48:36
sodika
Dec 16, 2015 13:49:06
Egyébként ebben nincs semmi különös. Munkát az tud keresni, aki van elég pénze munkát keresni. A világ ilyen, és az emberek végleges leszakadásai is ebből adódnak. Tanárként tanultam szociológiát.
Dec 16, 2015 13:49:06
sodika
Dec 16, 2015 13:50:04
Ezt mondtam a Gábornak is. Nem, nem az megy ki, aki éhezik, az olyan itthon ragad. Az megy ki, aki valahogy itthon is ellétezne valahogy, de nem létezni akar, hanem élni.
Dec 16, 2015 13:50:04
AutismusMaximus
Dec 16, 2015 13:50:31
Átcseszte a kelet-európai migri fejét a nagy és jól szervezett nyugati csodahotel?
Bakker, már megint az 5 oldalas autista cunami. Pedig mostanra sikerült behozni magam.
Most itt tartok. Muszáj volt kijonni egy unalmas tárgyalásról röhögni. Vörös az arcom, folyik a könnyem, sztem elmegyek még wc-re is, mert így nem merek visszamenni.
Dec 16, 2015 13:50:31
xray
Dec 16, 2015 13:50:35
mert így nem? xD
Dec 16, 2015 13:50:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 13:50:41
x38)
Az más. Az első percben nevetségessé tetted magad, Hahó!
A hálózathoz nem tudtál csatlakozni, idióta!
Azt még nem tudták, hogy a szakmádhoz sem értesz, de ezt pár óra alatt bebizonyítottad nekik. Ők már nem veszthettek/nyerhettek semmit azzal, ha kitöltöd a próbahetet, egyértelmű volt számukra, hogy mi vagy, és hogy nem fognak alkalmazni.
Te viszont tanulhattál volna, de elfutottál a nagy kitartásban.
Szánalmas kis sírós picsa vagy. Sírtál, ugye?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 13:51:25
x48)
ezt órákkal a keddi munkakezdés előtt gondoltad, amikor lett volna idő változtatni. de te feladtad. milyen kitartásról beszélsz???
a legkisebb kihívástól is menekülsz, félsz, hogy kiröhögnek, megszégyenülsz. ilyen gyenge személyiséget még életemben nem láttam.
a neten és a képzeletedben persze nagy az arcod, de a valóságban összeroppansz egy pillanat alatt.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 13:52:11
x38)
Egyébként ebben nincs semmi különös. Munkát az tud keresni, aki van elég pénze munkát keresni. A világ ilyen, és az emberek végleges leszakadásai is ebből adódnak. Tanárként tanultam szociológiát.
Neked nincsenek kiadásaid, mindent Vera néni fizet. Mégsem találsz munkát, mert alkalmatlan vagy mindenre.
A világ ilyen, és a lustaságod + butaságod miatt leszakadtál. Végleg.
Minden, amit tanultál kútba veszett. Anyádék pénze is kútba veszett. Most pedig Vera néni pénzét öntöd a pocsékba, számolatlanul!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 13:53:15
x38)
Endre, egy kiscsoportos óvodás kislány keményebb nálad. Ez az igazság!
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 13:53:37
x17)
Sneci, te még egy magyar kóklercégnél se feleltél meg, látod milyen jellemzést adott rólad a patkányképű főnökúr. Mi a bánatos faszt akarsz te egy német cégnél, idióta? Nem tudod belőni a képességeidet? Matyar informatikus melócsára sem vagy alkalmas egy útszéli kókánycégnél baszki.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
sodika
Dec 16, 2015 13:53:56
Mit tanultam volna abból, hogy ott ülök, és gyűröm a feladatot? Semmit.
Dec 16, 2015 13:53:56
AutismusMaximus
Dec 16, 2015 13:54:09
Épp azt csinálom.
Bazzeg, RGL-re bízza... :) Na ebből még szarás is lesz, mert tényleg nem merek visszamenni a tárgyalásra. Visítozok. A recepciós csaj hülyén néz...
Dec 16, 2015 13:54:09
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 13:57:03
x17)
Sneci miért nem neked való munkakörbe pályázol? Pénztáros, krumplisütő, háttérszínező? Jó szopni a faszt olyan melócsákkal amihez nem értesz, idióta?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
AutismusMaximus
Dec 16, 2015 13:57:21
Elintézte. Igazam van.
Pénzt nem adnak vissza, de lelakhatja a plusz éjszakát.
Mindegy. Kurva jó. :(
Pénzt nem adnak vissza, de lelakhatja a plusz éjszakát.
Mindegy. Kurva jó. :(
VÁÁÁHÁHÁHÁÁÁ! Bakker, RGL a legnagyobb troll! Ezúttal egy komplett szállodai éjszakára húzta le snecit.
Dec 16, 2015 13:57:21
sodika
Dec 16, 2015 13:58:35
Kettőre
Dec 16, 2015 13:58:35
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 14:00:14
x48)
Mit tanultam volna abból, hogy ott ülök, és gyűröm a feladatot? Semmit.
honnan tudod, hogy mit tanultál volna egy olyan szituációból, ami meg sem történt? te teljesen hülye vagy? hogy jelentheted ki, hogy semmit, amikor meg sem történt?
lehet, hogy miközben ott szerencsétlenkedsz, benyit aaron cute, és azt mondja: gyere endike, szopj le a budiban. vagy akármi. honnan tudod, hogy mi történt volna? volna, érted?
xray
Dec 16, 2015 14:00:31
Kettőre
le merem fogadni, h volt más városban is állásajánlat, de te azért választottad stuttgartot, mert ott volt rgl. igazi barom vagy.
Dec 16, 2015 14:00:31
még éltet a remény
Dec 16, 2015 14:00:45
Geci kemény a műsor és még csak most jön a finálé. Azt hiszem a malacznak valami életfogytot kell produkálni vagy minimum a sitten kell tölteni a szentestét, ha fel akar kerülni a nagyszínpadra. Sodi az isten!
Nekem ugyanakkor az a határozott véleményem,hogy púp egy szuper titkos katonai kísérlet része.
Alapvetően egy szuperkatonát szerettek volna létrehozni,aki csak a parancsot teljesíti, semmi nem zavarhatja meg. Semmi. Minden rezdülése, minden porcikája a feladat. Na ezt a modult ültették bele. Gondolták mielőtt élesítik és kreálnak egy gyilkoló gépet, keresnek egy alapnyt, aki veszélytelen, a modul programjait meg átírták békés célúra. Vicces programozók ezért kreálták az "autista ködgenerátort". A parancs pedig annyi,hogy sodi mindent jól cisnál. A modult a hátába építették be (púp). Eddig bíztatóak az eredmények, mert bármilyen vészhelyzet vagy megdöbbentő esemény, vagy tragédia történik, az alany meg van győződve,hogy ő mindent jól csinál. Ha véletlenül az élet már kilotonnás faszrobbanásokat okoz, akkor is percek alatt újrabootol a program és már ismét más a hibás.
A gyilkol parancssort lecserélték masztizikra, a szabotázshoz pedig hozzárendelték a munkát. Ennyi. Így a békés célú sodi nem okoz életveszélyt, csak teszteli a programot.
Alapvetően egy szuperkatonát szerettek volna létrehozni,aki csak a parancsot teljesíti, semmi nem zavarhatja meg. Semmi. Minden rezdülése, minden porcikája a feladat. Na ezt a modult ültették bele. Gondolták mielőtt élesítik és kreálnak egy gyilkoló gépet, keresnek egy alapnyt, aki veszélytelen, a modul programjait meg átírták békés célúra. Vicces programozók ezért kreálták az "autista ködgenerátort". A parancs pedig annyi,hogy sodi mindent jól cisnál. A modult a hátába építették be (púp). Eddig bíztatóak az eredmények, mert bármilyen vészhelyzet vagy megdöbbentő esemény, vagy tragédia történik, az alany meg van győződve,hogy ő mindent jól csinál. Ha véletlenül az élet már kilotonnás faszrobbanásokat okoz, akkor is percek alatt újrabootol a program és már ismét más a hibás.
A gyilkol parancssort lecserélték masztizikra, a szabotázshoz pedig hozzárendelték a munkát. Ennyi. Így a békés célú sodi nem okoz életveszélyt, csak teszteli a programot.
Dec 16, 2015 14:00:45
sodika
Dec 16, 2015 14:07:33
Nem nyert.
Dec 16, 2015 14:07:33
sodika
Dec 16, 2015 14:07:48
Mindegy, jó lesz ez.
Dec 16, 2015 14:07:48
-
Dec 16, 2015 14:10:16
Persze minden fasza lesz. Lesz melo, 45 k euró/év, kredenc stb. Nem lóverseny ez.
Dec 16, 2015 14:10:16
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 14:11:01
x48)
Mindegy, jó lesz ez.
igen, jó lesz. eddig is ezt mondogattad, és tényleg kiváló lett a műsor.
sodika
Dec 16, 2015 14:11:22
Jah, most még RGL is nevet rajtam.
"Figyelj, tanulópénz volt, legközelebb MAJD SEGÍTEK szervezni."
Tök jó...
Tök jó...
Dec 16, 2015 14:11:22
sodika
Dec 16, 2015 14:12:09
Dec 16, 2015 14:12:09
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 14:12:38
x48)
Jah, most még RGL is nevet rajtam.
Tök jó...
Tök jó...
ezen kivételesen hangosan felnevettem!:)))
sodika
Dec 16, 2015 14:13:16
Sajnos ez így megy. Az tud kimenni, aki költeni tud arra, hogy tudjon menni. A világ igazságtalan.
Dec 16, 2015 14:13:16
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 14:13:44
x48)
imádom amikor a retardok egymást szopatják. a hölgyúr nem szólt be valamit?
-
Dec 16, 2015 14:16:22
Gondolom bízik benne, hogy majd támogatod. Veszel neki egy 900 eurós kredencet. Azt egye meg vagy tüzelje le(pr)
gennyes féregzsidó
(
x48)
x48)
Sajnos ez így megy. Az tud kimenni, aki költeni tud arra, hogy tudjon menni. A világ igazságtalan.
ez van.valakinek van gazdateste akit le tud húzni, valakinek nincs.
te a havi 100 ezres feketén kapott fizetéseddel nem jutottál volna ki. de mivel rocskaiék tartanak el és pénzelnek, ezért van kinek a pénzét elbasznod. 3 nap alatt 140 ezer. rgl ennyiből 3 hónapig kihúzná.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 14:18:55
x48)
remélem bemesélted már magadnak, hogy kimész most hétfőn dortmundba, és hamarosan lesz superbé és kredenc. andi olyan jót röhög ezeken amikor megírom neki....:)
echelon mérnök
Dec 16, 2015 14:26:08
Te nem kitartó vagy, hanem rögeszmés. Mire annyi idős leszel mint Rósza, te is pont ugyanolyan téveszmés elmebeteg leszel.
Ha szerencsénk lesz, valami retardka videózni fogja a motyogásod.
Az még kétséges, hogy melyik hazugságodba fogsz beszorulni (esélyes, hogy az Andisba), de ha nem kezelteted magad, akkor egyenes út vezet a Blahára. Kis mázlival tomicicával fogsz küzdeni a placcért és nem a román koldusokkal.
Százalékoltasd le magad a hátaddal, keres valami 6 órás melót és kezdj el egészségesen és nagyon szerényen élni...
De a próba melóra mindenképpen menj ki, mert komoly pénzekben fogadtunk a szerkesztőségben, hogy mivel zárul az évad :D
Ha szerencsénk lesz, valami retardka videózni fogja a motyogásod.
Az még kétséges, hogy melyik hazugságodba fogsz beszorulni (esélyes, hogy az Andisba), de ha nem kezelteted magad, akkor egyenes út vezet a Blahára. Kis mázlival tomicicával fogsz küzdeni a placcért és nem a román koldusokkal.
Százalékoltasd le magad a hátaddal, keres valami 6 órás melót és kezdj el egészségesen és nagyon szerényen élni...
De a próba melóra mindenképpen menj ki, mert komoly pénzekben fogadtunk a szerkesztőségben, hogy mivel zárul az évad :D
Dec 16, 2015 14:26:08
Schwezoff Dávid
Dec 16, 2015 14:38:37
* A szemkontaktusra pedig mostantól küldetésként tekintek *
Bazdmeg, hát ilyen nincs!!!!
Mi lesz még itt az év végéig! Trollok Karácsonya, presented by Sodi!
Bazdmeg, hát ilyen nincs!!!!
Mi lesz még itt az év végéig! Trollok Karácsonya, presented by Sodi!
Dec 16, 2015 14:38:37
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 14:43:07
x38)
Endre, a Saját Megoldásod lehetne a szemkontaktus-tartó okosszemüveg. Beállítod, hogy kit nézzen, és elektromos impulzusokkal addig bombázza a szemidegeidet, ha nem rá figyelsz, hogy kénytelen vagy odanézni.
töppedt buzigolyók
Dec 16, 2015 14:47:43
ennyi
ennyi
Miért ismételgeted magad, mint valami kibaszott papagáj? Nem vetted be a gyógyszert reggel? Vagy mi a fasz?
Dec 16, 2015 14:47:43
revizor
Dec 16, 2015 14:48:51
Ezaz, bámulj eszelős tekintettel mindenkire, egészen biztos vagyok, hogy ez meghozza a remélt shikert
Dec 16, 2015 14:48:51
broni
Dec 16, 2015 14:53:59
tillccsák ki, aki kétségbe vonja sodi shikereit!!!!!!!!!!
Dec 16, 2015 14:53:59
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 14:59:22
x17)
Jó reggelt, professzor úr!
Kiss Kender Farkas
Dec 16, 2015 15:00:16
Ha ez így van, akkor Endre egy mesterséges unintelligencia!
Dec 16, 2015 15:00:16
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 16, 2015 15:02:52
x9)
Púp, miért van olyan érzésem, hogy az itt előadott történetet is "masnis" verzióban meséled?
broni
Dec 16, 2015 15:03:18
Jó reggelt, professzor úr!
got morgen herr!!!!!!
Dec 16, 2015 15:03:18
Kiss Kender Farkas
Dec 16, 2015 15:04:50
Na ugye.
Na ugye.
Amit mindig is csináltál, az a faszverés. Szóval egy faszverő állás kéne neked.
Dec 16, 2015 15:04:50
jiddise máme
(
x11)
Dec 16, 2015 15:09:12
x11)
sneckó, miért itt baszod a rezet, miért nem a hétfői melócsára készülsz?
Schwezoff Dávid
Dec 16, 2015 15:09:24
Endre, a Saját Megoldásod lehetne a szemkontaktus-tartó okosszemüveg. Beállítod, hogy kit nézzen, és elektromos impulzusokkal addig bombázza a szemidegeidet, ha nem rá figyelsz, hogy kénytelen vagy odanézni.
Shajnos a zsidók már ezt is ellopták a sodikától!

Dec 16, 2015 15:09:24
Kuti Áron
Dec 16, 2015 15:15:54
Nagyon kemény volt a ma reggel óta tartó retardcunami! Az istenit neki, Endre! Te nagyobb idióta vagy, mint valaha gondoltam. Stuttgartból egyébként láttál valamit? A Schlossplatzra legalább elsétáltál? Vagy Königstrassét megnézted? Vagy csak az első Lidlig jutottál, ahol megvetted a Glädát a kudarcocska után, és utána a lepra hotelben ment egész este a fapfap? Tényleg, ott fel tudtál csatlakozni a netre? XD
Dec 16, 2015 15:15:54
Mortal Danger
Dec 16, 2015 15:19:55
Endre, miért kellett fizetned a szállásért? Tényleg nem tudom. Ezt elmondtad már? Nem úgy volt, hogy a cég fizet?
Dec 16, 2015 15:19:55
sodika
Dec 16, 2015 15:20:30
Stuttgartból egyébként láttál valamit? A Schlossplatzra legalább elsétáltál? Vagy Königstrassét megnézted?
Nem.
Dec 16, 2015 15:20:30
sodika
Dec 16, 2015 15:21:02
Endre, miért kellett fizetned a szállásért? Tényleg nem tudom. Ezt elmondtad már? Nem úgy volt, hogy a cég fizet?
De. Aztán nem volt pofám rájuk hagyni, mert erkölcstelenségnek éreztem volna. :(
Dec 16, 2015 15:21:02
sodika
Dec 16, 2015 15:21:54
Púp, miért van olyan érzésem, hogy az itt előadott történetet is "masnis" verzióban meséled?
Szakmailag őt már otthonról tesztelték, de emberileg velem egyenlő esélyekkel indult.
Dec 16, 2015 15:21:54
töppedt buzigolyók
Dec 16, 2015 15:23:40
Neked nincsenek erkölcseid. Az egódat védi az autista ködgenerátor, de ezen felül bárkivel megtennél bármit, ha abból előnyöd származna.
Dec 16, 2015 15:23:40
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 15:23:56
x48)
a dortmundi céggel nem lesz erkölcstelenség kibaszni, mert Az más.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 15:25:24
x48)
Ha állást keresek, az a baj.
Megszoktam, nem érdekel.
Megszoktam, nem érdekel.
de kik azok, akik az ellentétes véleményeket közlik veled álláskeresés ügyben?
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 16, 2015 15:26:05
x9)
- Ez az "emberileg velem egyenlő esélyekkel indult" meg mi a fenét akar jelenteni?
Elbukott vonatjegy
Dec 16, 2015 15:27:20
Hazudozol állandóan, előkészítve a következő kudarcot.
Ha a saját freelance munkád nem tudod professzionálisan megszervezni, akkor miért gondolod, hogy modern környezetbe való vagy?
Dec 16, 2015 15:27:20
Kiss Kender Farkas
Dec 16, 2015 15:27:48
Endi, karácsonyra vásároltatsz magadnak Quaestor pénzből egy Mac-et?
Dec 16, 2015 15:27:48
Schwezoff Dávid
Dec 16, 2015 15:27:54
-- Ez az "emberileg velem egyenlő esélyekkel indult" meg mi a fenét akar jelenteni?
szintén homokos volt.
Dec 16, 2015 15:27:54
Kiss Kender Farkas
Dec 16, 2015 15:28:58
+ egy okostelefont is vetess velük, hogy legközelebb ne tévedj el :)
Dec 16, 2015 15:28:58
sodika
Dec 16, 2015 15:39:01
Dec 16, 2015 15:39:01
jiddise máme
(
x11)
Dec 16, 2015 15:43:35
x11)
sneckó, mondjál három dolgot az elmúlt í0 évből, amire igazán büszke vagy
stressznélküli nyugi
Dec 16, 2015 15:44:48
Ott is előnyben indult mert emberileg te egy niemand vagy.
Dec 16, 2015 15:44:48
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 16, 2015 15:45:14
x9)
A másik kérdésre a válasz szokás szerint lemaradt.
Ha őt le tudták tesztelni (pedig ő német), mielőtt behívták volna, téged miért hívtak ki egyből, több ország távolságból?
Schwezoff Dávid
Dec 16, 2015 15:45:41
sneckó, mondjál három dolgot az elmúlt í0 évből, amire igazán büszke vagy
- átlagon felüli intim méret
- TAOT
- Hetyetye
Dec 16, 2015 15:45:41
Kuti Áron
Dec 16, 2015 15:46:19
Nem.
Nem azt mondtad, hogy belvárosban volt a szálloda? Most akkor hazudtál? Vagy annyira igénytelen vagy, hogy a hotel kétszáz méteres körzetében sem sétáltál egyet? Az én tippem az, hogy kelet-európai cigánykurvákkal telezsúfolt Bohnenviertelben húztad meg magad egy olcsó hotelben, és azt is Vera néni fizette.
HAZUDSZ! Neked semmiféle erkölcseid nincsenek. Apád egy fűtetlen putriban nyomorog, évek óta le se szarod, de segílykéért behazudnád az ápolását! Ne merd többet kiejteni a szádon az erkölcs szót, te patkány!
Dec 16, 2015 15:46:19
Zsery
Dec 16, 2015 15:48:55
Kikönyörögni 50 eurót, elsodikázni a melót majd egy évig meg nem adni az 50 eurót szerinted erkölcsös dolog? Hahó!
Dec 16, 2015 15:48:55
sodika
Dec 16, 2015 15:50:08
Jó, azért megkaptam a lebaszást, hogy meg lett nekem mondva, hogy akármi van, mindegy, de ne meneküljek el, tartsak ki.
Mindegy. :(
Meg hogy dehogy "őt akartam kímélni magamtól", hanem főleg magamat a kihívástól.
Meg hogy dehogy "őt akartam kímélni magamtól", hanem főleg magamat a kihívástól.
Dec 16, 2015 15:50:08
sodika
Dec 16, 2015 15:50:25
vagy na, őket
Dec 16, 2015 15:50:25
Zsery
Dec 16, 2015 15:50:26
Kikönyörögni 50 eurót, elsodikázni a melót majd egy évig meg nem adni az 50 eurót* szerinted erkölcsös dolog? Hahó!
*ehelyett hosszú, fájdalmas halált kívánni a Főnök úrnak, miután 2 hónappal később számonkéri
Dec 16, 2015 15:50:26
Kuti Áron
Dec 16, 2015 15:51:42
Evidenciának tekinthetjük, hogy a cég semmit nem fizetett a recskásnak. Ahogy valószínűleg a dortmundiak sem. Minden Vera néni, azaz a Questor-károsultaktól és az önkormányzatoktól, tehát végső soron az adófizetőktől ellopott pénzből megy. Ebből akkora úr a Sodi!
Dec 16, 2015 15:51:42
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 15:52:33
x48)
Jó, azért megkaptam a lebaszást, hogy meg lett nekem mondva, hogy akármi van, mindegy, de ne meneküljek el, tartsak ki.
pontosan. gyenge vagy,és hazudsz magadnak. kifelé a sodiazistent nyomod. a valóságban kis pincsikutya vagy.
Mortal Danger
Dec 16, 2015 15:52:40
mi a faszról hadoválsz itt???
Dec 16, 2015 15:52:40
kínzó kérdés
Dec 16, 2015 15:52:58
És kitől kaptad a lebaszást, Púp? Az otthoniaktól?
Dec 16, 2015 15:52:58
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 15:54:43
x48)
az a baj, hogy a sodit nem fogják kibaszni az utcára. még évekig alibizhet rocskaiéknál.
sodika
Dec 16, 2015 15:54:44
Hogy jaj, dehogy őket akarta kímélni magamtól. Magamat akartam a kellemetlen helyzettől.
Jó, lehet benne valami. :)
Mindegy. Mostantól minden jó lesz.
Na meló, csá.
Jó, lehet benne valami. :)
Mindegy. Mostantól minden jó lesz.
Na meló, csá.
Dec 16, 2015 15:54:44
sodika
Dec 16, 2015 15:56:21
Mindegy.
Mostantól minden jó lesz.
Juszt is.
(kivételesen még RGL is ezt mondta nekem reggel:
"nehogy már egy nap után feladd")
mindegy :(
mostantól minden jó lesz juszt is :)
Juszt is.
Dec 16, 2015 15:56:21
töppedt buzigolyók
Dec 16, 2015 15:58:04
Magyarul Vera néni becsicskított. És most azért kell kimenned Dortmundba, mert nem hagyják, hogy ne menj ki. Utolsó próbálkozásként a repjeggyel megpróbáltad megúszni, de mivel hajlandók fizetni, nincs több kifogás. Valld be, hogy ez az igazság, Endre!
Dec 16, 2015 15:58:04
sodika
Dec 16, 2015 15:58:19
Nagyjából így...
Én: - Naaa. Egyébként minden jól van.
a válasz ennyi:
- Mi van jól?
Jogos :D
De mostantól minden jó lesz :D
Na meló, csá.
a válasz ennyi:
- Mi van jól?
Na meló, csá.
Dec 16, 2015 15:58:19
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 15:58:23
x48)
ha a kredencet nem is tudod megvenni, legalább elküldhetnéd andinak karácsonyra az otthoniak által drága pénzen vett kabátot. hadd szégyenüljön meg a büdös kurva. jövő héten van a bosszú napja, Hahó!
sodika
Dec 16, 2015 15:58:40
Na meló, csá.
Dec 16, 2015 15:58:40
tigris
Dec 16, 2015 15:58:42
Mindegy.
Juszt is.
Juszt is.
egy éve pont ezt magyaráztad :DDDDDDDDDDDDD
nagyon vicces
Dec 16, 2015 15:58:42
Kuti Áron
Dec 16, 2015 15:59:04
kivételesen még RGL is ezt mondta nekem reggel
Jó volt a meztelen aprócigány mellett ébredni a Vera néni által kifizetett hotelszobában?
Dec 16, 2015 15:59:04
töppedt buzigolyók
Dec 16, 2015 15:59:43
Mindegy.
Juszt is.
Juszt is.
Fogyatékos vagy? Vagy mi a fasznak ismételsz el mindent háromszor? Gondolod, hogy nem értjük elsőre, hogy be lettél csicskítva, és muszáj kiutaznod a második próbanapra? Hülyének nézel minket?
Dec 16, 2015 15:59:43
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 15:59:44
x48)
Nagyjából így...
a válasz ennyi:
- Mi van jól?
Na meló, csá.
a válasz ennyi:
- Mi van jól?
Na meló, csá.
hétfőn újabb kudarcocska, Hahó!
sodika
Dec 16, 2015 16:00:30
RGL-t nem engedtem be, mert nyugalomra lett volna szükségem a munkához. De így is hiába...
mindegy
mindegy
Dec 16, 2015 16:00:30
174 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Megszoktam, nem érdekel.
Hát, így jár az, aki ilyen életet él.
Élősködő, szakmátlan, buta, kripli szar vagy. Naná, hogy minden baj.
Nem olyan állást keresel, ami neked való, ez a baj.
Ha meg nem keresel állást, akkor meg élősködsz Vera nénin, ez a baj.
MINDENT ROSSZUL CSINÁLSZ, HAHÓ!
Ezért tartasz ott, ahol. És hamarosan jön a Blaha! JUHÚÚÚÚÚÚÚ