ezért vagy hajléktalan, ezért nincs jövedelmed és azért tart el egy öregasszony, isten tudja mi okból.
Egyébként én meg keményen dolgozom, a munkatársaim is. Én nem panaszkodhatok, jól keresek és jól is élek. De ismerek olyat a cégnél,akinek szar a bérezése, mégis nagyon jó és lelkiismeretes munkaerő. Csak sajnos azt a munkát,amit ő (egyébként kiválóan) végez, itthon basznak megfizetni.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Feb 13, 2015 16:37:30 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
jiddise máme programozni mikor tanulsz meg?
Ásít. Symfony 2-t most nyomom.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
LÓFASZT!
Pont ez tett keresztbe nekem.
Azt hittem, hogy meló közben gyakorlok is, holott lófaszt: elavult tehnikákat "gyakoroltam" végig, elavult munkaszervezéssel.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
excel, ment a pont. xD
na helyben vagyunk. ha azt az időt töltötted volna tanulással amit az excel töltögetésével elbasztál, akkor már legalább a symfonyt tudnád, virtuóz módon. amit egyébként tavaly nyár óta tanulsz.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Nem érted. Modern technikákkal kell dolgoznod. Csináld meg a jobbstartot symfonyval, node.js-el, stb. NAPI 9 ÓRÁBAN, a lusta Vera anyádat, te korcs!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Igen, jól számolsz.
Pontosan ez a helyzet.
mucuska, te ezt egy csilivili új gépen se tudtad volna megoldani, mert a tudásod nem volt meg hozzá
Mi akadályozott meg benne, hogy néhány open-source projektbe beszállj a githubon? Egyáltalán, láttál te már git-et a tegnapi nap előtt?
Szerinted mennyit érsz a munkaerőpiacon?
Irreleváns, mert haza még egyszer nem érdekel. Se suliból, se bejárós munkahelyből. Mindkettő a haladás illiúzióját nyújtja, és elfedi előled, hogy valójában folyamatosan lemaradsz.
Mondjuk nem hazudozol nekik valami sürgős budapesti elfoglaltságról, hanem megköszönöd a lehetőséget, és férfiasan bevallod, hogy meghaladja képességeidet a felkínált munka.
De nem, te reflexből még arról is hazudtál nekik, hogy repülővel fogsz érkezni. Egész életed egy nagy hazugság, észre se veszed már, hogy saját magadnak is folyamatosan hazudsz.
Ahelyett, hogy szembenéznél saját lúzerságoddal meg hibáiddal, most is a magyarokat gyalázod. Szemét alak vagy, mindent megérdemelsz.
SOHA sem fogsz már kiemelkedni ebből a nyomorból. SOHA.
MERT MEG IS VETTEM, BAZMEG. ESTE ELMENTEM, ÉS MEGVETTEM A STUTTGART - MÁSIK VÁROS VONATJEGYET MAJDNEM 100 EURÓÉRT, AMI MOST EGY HASZNÁLHATATLAN, ÉRTÉKTELEN PAPÍRDARAB NÁLAM.
Taot! Én évek óta egy helyen dolgozom, itthon, és mégis fenn tudok tartani egy lakást, ráadásul a csajom most nem dolgozik, mert tanul, mégse jelent nehézséget a dolog. De biztos én vagyok az idióta, nem Te :D Nézz szembe vele, hogy egy lusta geci vagy, aki inkább szart enne, minthogy dolgozzon, ne hazudozzál össze-vissza.
Így jöttem el a legkisebb arcvesztéssel.
És mindent fizettem magam után, nem hagytam magam után sarat.
Miért, nem megy el arra a melóhelyre asodi? Hogy fog így karácsony és szilveszter között konstansrészegen ünnepelni asodi?
Nem tudom. írtam a másik helyre, fizessék Pestről a repcsit.
Ha fizetik, megyek, ha nem, szarom le.
Gondolod így nem vágják le mi a pálya?
;)
De nem ezt monják neked évek óta az IT-s trollok?
Ha az az út pont nulla forintomba fog kerülni, megyek.
Különben nem.
tedd be egy borítékban (ez is jól jöhet a postás cv-be) recskaiék fája alá, úgy is ők fizették.
és miért csináltál ilyen ostobaságot? 32 ezer forintot csak így kidobni? visszaadhattad volna zserynek a tartozást, a maradékból meg vehettél volna karácsonyi ajándékot a szüleidnek.:(((
Sneci, most már igazán elmesélhetnéd, hogy gondolkodtál-e, vajon hogyan talált rád ez a cég, és mennyibe került neked ez a kiruccanás! Csak úgy kíváncsiságból kérdem!
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Elmebeteg
Miért nem váltod vissza, idióta?
A lelkemet simogatja amikor ideges asodi.
Ne válogass, munkanélküli szar! Menj el szépen beégni a másik helyen is!
Milyen visszajelzésként értékeled, hogy képtelen voltál még a WiFI-re csatlakozni, és megírni a könnyű tesztfeladatot a tudásod értékének fényében?
ezt most komolyan gondoltad, hogy vesznek neked repcsijegyet?:))
Mert Depresszió Dezső és Zokogó Zalán vendégeskedtek nála.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
"Legkisebb arcvesztéssel"????? A nap vicce, pedig ugye kifejezetten erős a mai kontent.
Mint patkány bujkál a sodi. Bizony, a Sodi. Telefonon letiltottad őket? Skype blokkolva?
Menj a picsába. Mert tegnap este még úgy mentem haza, hogy minden rendben van, reggelre csak megoldom. Aztán fáradt voltam aludtam, aztán felkeltem, felbaszta az agyam a beállíthatatlan, csigalassú laptop, és elegem lett.
Te vagy a Pénzmentő kft-nél a bolond pénzégető?
az nagyon jó lesz, mert akkor megint az excelfülecskék színezésével fogod elbaszni az időt
és most lefogadom, hogy ha te annyi időt szánsz a tanulásra, amennyit a melócsára és ha ugyanolyan intenzitással csinálod, mint a melócsát szoktrad, akkor fél év múlva se leszel jottányival se előrébb mint most
VISSZAFELE MÁR MEG IS VETTÉK, TE FASZ. KI VAN FIZETVE. CSAK MONDTAM NEKIK, HOGY ODAFELE NEM KELL, STUTTGARTBÓL JÖVÖK.
Ma reggel írtam meg nekik, hogy bocs: mégis fiztessék Pestről.
Nézem, mi a válasz, mindjárt.
Ha fizetik, megyek, ha nem, eszem ágában sincs.
Sodi, azt akarod mondani, hogy rajtad kívül senki sem volt síbakancsban, meg 3 számmal nagyobb, 98-ban "divatos" ruhákban?
aha, értem. és nem lesz szemét trógerség, hogy rendes embereket baszol át azzal, hogy a nulla tudásoddal utaztatod magad?
mit saccolsz, hanyadik percnél fogják azt mondani, hogy ez ide kevés lesz?
Igen.
visszaváltásról nem teccett hallani?
kérjél még előre dhl-lel egy új mac-et, egy ps4-et és egy kredencet berlinből. ha egy igazi profit akarnak fizessék meg!
Mikor?
csaxólok, hogy nem te teszel nekik szívességet azzal, hopgy odamész :)
Rá se ránts.
Két ünnep között Rovinjban leszünk, aztán Zágrábban is egy éjszakát.
Szerintem elmegy az egészre mókára vagy 3-szor ennyi. :(
Ja, viszont a szállásunk... Nos, ezek viszont tényleg igazi hotelek lesznek, nem olyan mint ahol te voltál.
Vagy hogy azt rágták a Pál utcai fiúk.
akkor mondhatjuk azt, hogy a mentális gyengeséged miatt kerültél ebbe a helyzetbe? felbaszta az agyadat egy váratlan körülmény, amit nem tudtál elfogadni, megoldani, aztán órákkal a vége előtt feladtad a küzdelmet?
Nem tudta már visszaváltani, összeáztatta a könnyeivel. Mert ilyen sírós-pityogós asodi.
dortmund.
Felmértem, hogy reggel nem tudnék olyat mutatni a fejlesztő gyereknek, amire méltán lennék büszke.
Ezek nagyon rendesek voltam, nem akartam a terhükre lenni.
Helyjeggyek vettem, akciósan.
Azok nem válthatóak vissza.
rovinj, valanetino bár.
mondjuk ma reggel vagy délelőtt, aztán jössz egy délutáni vagy esti telekocsival vagy amivel jöttél
ezt megfutamodásnak érzem. feladtad jóval a cél előtt. lehet, hogy elégedettek lettek volna azzal amit mutatsz. szerintem ezt elbasztad.
Mem érdekell a hazza? Hazza árulló!!! Aszért el képeztő hógy az ímgyen éllő csekónícs (búszi)báró még mídíg 140 eszreket vagyís magyar átlaggbérekett dóbál ki az ablakón eggy napp alat. Míkór lesz már eből ellege Verra nénínekk?
és ha ott is kedvesek lesznek hozzád és totál bukta lesz a szereplésed, akkor a repjegyet is visszafizeted nekik?
Direkt mondták nekem itthon, hogy ne csináljam ezt, jah.
De arra az esetre, hogy ha bunkók velem, ne szegje kedvem.
Nem voltak bunkók.
Pont arról volt szó, hogy mindenki annyira kedves és rendes volt, hogy nem volt pofám tovább terhelni őket.
Köszi a tippet, a pezsgő úgyis favorit nálunk.
Haha, gyagyás, jóhogy nem magángépet kértél!
ha nem mész ki a második helyszínre, vagy nem vesznek fel, hogyan tovább a melókereséssel?
ha nem mész ki a második helyszínre, vagy nem vesznek fel, hogyan tovább a melókereséssel?
Miért nem adtad át RGL-nek, mint a szállodai szobát?
Nem érted. Eleve ők ajánlották fel.
És visszafele már meg is vették.
Csak mondtam nekik, hogy odafele nem kell, mert Stuttgartból jövök. Reggel írtam nekik, hogy bocs, mégse, mégis Pestről.
De arra nem jött semmi válasz még. Se pozitív, se negatív.
Ezek szemében is én lehetek a barom, aki folyton variál. :(
Tényleg, RGl Stuttgartban már alaposan megkedveltette magát mindenkivel. Jó lett volna neki átcuccolni valami új városba.
Messzemenően egyetértek. A legnagyobb bukás az egészben, hogy - ismét - egy jó nagy hazugsággal zárta le az egész ügyet.
És ha nem is vették volna fel, legalább tanulhatott volna valamit. De nem, ő inkább sírva hazaszaladt a langymeleg irodába, ahol Vera néni eltartja a 34 éves óriáscsecsemőt.
szóba állnak vele rendes embere is, csak azokat lezsidózza és troloknak hívja. Még van,akinek a nyakát is át akarja vágni. Asodi. A hálátlan.
asodi a jövőbe fektetett be, nem holmi vacak kütyübe.
még éltet a remény
Dec 15, 2015 20:09:10
De azok jól is keresnek.
Alulfizetett és túlfizetett ember nem létezik.
Mindenki pontosan ott azt érdemli, ahol és amit keres.
Alulfizetett és túlfizetett ember nem létezik.
Mindenki pontosan ott azt érdemli, ahol és amit keres.
ezért vagy hajléktalan, ezért nincs jövedelmed és azért tart el egy öregasszony, isten tudja mi okból.
Egyébként én meg keményen dolgozom, a munkatársaim is. Én nem panaszkodhatok, jól keresek és jól is élek. De ismerek olyat a cégnél,akinek szar a bérezése, mégis nagyon jó és lelkiismeretes munkaerő. Csak sajnos azt a munkát,amit ő (egyébként kiválóan) végez, itthon basznak megfizetni.
Dec 15, 2015 20:09:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:09:40
x38)
Jó, de gyakorolni kell a modern technikákat is (pl. Symfony), melyek nem jönnek elő a meló során.
Mostantól minden nap pontosan annyi időtartamban tanulok, amennyit a pénzkereső elfoglaltságokra fordítok.
Mostantól minden nap pontosan annyi időtartamban tanulok, amennyit a pénzkereső elfoglaltságokra fordítok.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Feb 13, 2015 16:37:30 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
jiddise máme programozni mikor tanulsz meg?
Ásít. Symfony 2-t most nyomom.
sodika
Dec 15, 2015 20:10:10
Ehhez nem kell Excel. Napi 9 órát kell dolgoznod, reggel 9től 6ig.
LÓFASZT!
Azt hittem, hogy meló közben gyakorlok is, holott lófaszt: elavult tehnikákat "gyakoroltam" végig, elavult munkaszervezéssel.
Dec 15, 2015 20:10:10
xray
Dec 15, 2015 20:10:14
Igen. Ezt is értem már.
Erre volt jó a kinti út.
Mostantól MINDEN nap pontosan ennyi időt töltök szakmai tanulással, amennyi időt a melóra szánok. Össze is dobok ehhez egy Excelt.
Erre volt jó a kinti út.
Mostantól MINDEN nap pontosan ennyi időt töltök szakmai tanulással, amennyi időt a melóra szánok. Össze is dobok ehhez egy Excelt.
excel, ment a pont. xD
Dec 15, 2015 20:10:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:10:48
x38)
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Oct 04, 2014 09:47:43 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Most találomra megnéztem háromból berlini PHP fejlesztő hirdetést. Ebből kettőnél egy szót sem írnak arról, hogy angol nyelvtudást kérnének. Ha a német nyelvben már most érezném magamban a felkészültséget, akkor egyszerűen annyi hátrányban lennék, hogy erre a harmadikra nem tudnék jelentkezni.
A másik hátrányom a Symfony, de például az éppen fejleszteni tervezett saját megoldásomat már erre építem, és a nyelvvel párhuzamosan ezt is faszán megtanulom mondjuk decemberre.
Most találomra megnéztem háromból berlini PHP fejlesztő hirdetést. Ebből kettőnél egy szót sem írnak arról, hogy angol nyelvtudást kérnének. Ha a német nyelvben már most érezném magamban a felkészültséget, akkor egyszerűen annyi hátrányban lennék, hogy erre a harmadikra nem tudnék jelentkezni.
A másik hátrányom a Symfony, de például az éppen fejleszteni tervezett saját megoldásomat már erre építem, és a nyelvvel párhuzamosan ezt is faszán megtanulom mondjuk decemberre.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:11:41
x48)
Igen. Ezt is értem már.
Erre volt jó a kinti út.
Erre volt jó a kinti út.
na helyben vagyunk. ha azt az időt töltötted volna tanulással amit az excel töltögetésével elbasztál, akkor már legalább a symfonyt tudnád, virtuóz módon. amit egyébként tavaly nyár óta tanulsz.
banshee
(
x24)
Dec 15, 2015 20:12:00
x24)
Tehát az húzta le asodit, hogy a magyar munkavállalók bejönnek a munkaidő kezdetére és hazamennek a munkaidő lejárta után.
Ettől lett egy lusta, napi másfél-két órát dolgozgató, fillérekért gányoló, csak a szükségeseket megtanulni akaró szar asodi.
Ettől lett egy lusta, napi másfél-két órát dolgozgató, fillérekért gányoló, csak a szükségeseket megtanulni akaró szar asodi.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:12:06
x38)
LÓFASZT!
Nem érted. Modern technikákkal kell dolgoznod. Csináld meg a jobbstartot symfonyval, node.js-el, stb. NAPI 9 ÓRÁBAN, a lusta Vera anyádat, te korcs!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:14:15
x38)
Púp, szakmailag egy nulla vagy.
A munkamorálod RGL-énél is szarabb.
Szerinted mennyit érsz a munkaerőpiacon? Havi 1862 Forintnál nem többet...
A munkamorálod RGL-énél is szarabb.
Szerinted mennyit érsz a munkaerőpiacon? Havi 1862 Forintnál nem többet...
sodika
Dec 15, 2015 20:14:38
szerintem azért, mert le volt foglalva egész hétre, és már nem tudják kiadni arra a napra. 3 éjszakát fizetett ki, kb. 60 ezer ft. plusz az odavissza út, 40 ezer, meg valami kaja, 10 ezer, összesen 110 ezerbe kerülhetett neki
Igen, jól számolsz.
Pontosan ez a helyzet.
Dec 15, 2015 20:14:38
jiddise máme
(
x11)
Dec 15, 2015 20:15:13
x11)
Erről van szó, bassza meg, hogy olyan csóró vagyok, hogy még normális felszerelésem sincs, égtem ezzel a használt magyar szarral.
mucuska, te ezt egy csilivili új gépen se tudtad volna megoldani, mert a tudásod nem volt meg hozzá
sodika
Dec 15, 2015 20:15:49
github, bazmeg, tesztelő munkatársak bazmeg, commit-ok bazmeg, rendesen, nem ahogy esik, úgy puffan
Dec 15, 2015 20:15:49
Béla
(
x4)
Dec 15, 2015 20:16:31
x4)
Egy gazdaságilag életképtelen szakmai nulla vagy sneci, és erre most már empirikus bizonyíték is van, ahogyan írtam is.
Egy niemand vagy.
A kudarc tökéletes szinonimája.
Remélem fincsi érzés a taknyos nózi, zsidó!
Egy niemand vagy.
A kudarc tökéletes szinonimája.
Remélem fincsi érzés a taknyos nózi, zsidó!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:17:11
x38)
github, bazmeg, tesztelő munkatársak bazmeg, commit-ok bazmeg, rendesen, nem ahogy esik, úgy puffan
Mi akadályozott meg benne, hogy néhány open-source projektbe beszállj a githubon? Egyáltalán, láttál te már git-et a tegnapi nap előtt?
sodika
Dec 15, 2015 20:17:53
Szerinted mennyit érsz a munkaerőpiacon?
Irreleváns, mert haza még egyszer nem érdekel. Se suliból, se bejárós munkahelyből. Mindkettő a haladás illiúzióját nyújtja, és elfedi előled, hogy valójában folyamatosan lemaradsz.
Dec 15, 2015 20:17:53
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:18:40
x48)
asodi, engem 3 dolog érdekel:
1. ki a hibás a mostani a kudarcodért?
2. a jövő hetei próbamelóra kiutazol-e?
3. hogyan és mikor folytatódik a német melókeresés?
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 15, 2015 20:18:56
Mi a faszt csináltam volna?
Bemegyek reggel, hogy bocs, még mindig nem tudok semmit mutatni, de ma délre vagy délután 3-ra mondjuk igen? És ha akkor sem?
Bemegyek reggel, hogy bocs, még mindig nem tudok semmit mutatni, de ma délre vagy délután 3-ra mondjuk igen? És ha akkor sem?
Mondjuk nem hazudozol nekik valami sürgős budapesti elfoglaltságról, hanem megköszönöd a lehetőséget, és férfiasan bevallod, hogy meghaladja képességeidet a felkínált munka.
De nem, te reflexből még arról is hazudtál nekik, hogy repülővel fogsz érkezni. Egész életed egy nagy hazugság, észre se veszed már, hogy saját magadnak is folyamatosan hazudsz.
Ahelyett, hogy szembenéznél saját lúzerságoddal meg hibáiddal, most is a magyarokat gyalázod. Szemét alak vagy, mindent megérdemelsz.
SOHA sem fogsz már kiemelkedni ebből a nyomorból. SOHA.
Dec 15, 2015 20:18:56
sodika
Dec 15, 2015 20:19:57
Endre, akkor miért hazudtál tegnap, hogy megveszed a jegyet a másik városba?
MERT MEG IS VETTEM, BAZMEG. ESTE ELMENTEM, ÉS MEGVETTEM A STUTTGART - MÁSIK VÁROS VONATJEGYET MAJDNEM 100 EURÓÉRT, AMI MOST EGY HASZNÁLHATATLAN, ÉRTÉKTELEN PAPÍRDARAB NÁLAM.
Dec 15, 2015 20:19:57
-
Dec 15, 2015 20:20:53
Taot! Én évek óta egy helyen dolgozom, itthon, és mégis fenn tudok tartani egy lakást, ráadásul a csajom most nem dolgozik, mert tanul, mégse jelent nehézséget a dolog. De biztos én vagyok az idióta, nem Te :D Nézz szembe vele, hogy egy lusta geci vagy, aki inkább szart enne, minthogy dolgozzon, ne hazudozzál össze-vissza.
Dec 15, 2015 20:20:53
sodika
Dec 15, 2015 20:21:14
Dec 15, 2015 20:21:14
banshee
(
x24)
Dec 15, 2015 20:21:35
x24)
Miért, nem megy el arra a melóhelyre asodi? Hogy fog így karácsony és szilveszter között konstansrészegen ünnepelni asodi?
Béla
(
x4)
Dec 15, 2015 20:22:07
x4)
Látod, te szerencsétlen idióta, ha csak egy picit is odafigyelsz a trolljaidra, már fényévekkel előrébb járnál. Ráadásul mi ezért pénzt sem kérünk, csak olykor-olykor besétáltatunk egy ordenáré faszerdőbe, egy-egy videócskával szórakoztatjuk magunkat, és néha beletöröljük a görbe orrodat a saját gecidbe. Ráadásul saját elmondásod szerint is ártalmatlanok vagyunk.
Ehhez képest hálátlan gecihez méltóan te mindenféle kufároknak szórsz ki milliókat teljesen feleslegesen, mert mi minden ilyen terápiás pénzszórásod elején elmondjuk neked ingyen és bérmentve, éppen miért szórod hiábavalóan a pénzt. Ami ráadásul nem is a tied.
Lassan itt lenne az ideje, hogy a trollbácsikkal kicsit több tisztelettel beszélj, és elkezd feltölteni a régen kért videókat és beismeréseket. Hidd el, így még melót is szerzünk neked, van itt épp elég jóindulatú troll, és lehet, hogy még a profok is félrepillantanának egy percre, ha úgy alakul.
Ehhez képest hálátlan gecihez méltóan te mindenféle kufároknak szórsz ki milliókat teljesen feleslegesen, mert mi minden ilyen terápiás pénzszórásod elején elmondjuk neked ingyen és bérmentve, éppen miért szórod hiábavalóan a pénzt. Ami ráadásul nem is a tied.
Lassan itt lenne az ideje, hogy a trollbácsikkal kicsit több tisztelettel beszélj, és elkezd feltölteni a régen kért videókat és beismeréseket. Hidd el, így még melót is szerzünk neked, van itt épp elég jóindulatú troll, és lehet, hogy még a profok is félrepillantanának egy percre, ha úgy alakul.
sodika
Dec 15, 2015 20:22:09
asodi, engem 3 dolog érdekel:
Dec 15, 2015 20:22:09
banshee
(
x24)
Dec 15, 2015 20:22:15
x24)
Gondolod így nem vágják le mi a pálya?
Gléda
Dec 15, 2015 20:22:16
;)
Dec 15, 2015 20:22:16
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 15, 2015 20:22:34
De nem ezt monják neked évek óta az IT-s trollok?
Dec 15, 2015 20:22:34
sodika
Dec 15, 2015 20:22:50
Különben nem.
Dec 15, 2015 20:22:50
ajándékötlet
Dec 15, 2015 20:23:06
tedd be egy borítékban (ez is jól jöhet a postás cv-be) recskaiék fája alá, úgy is ők fizették.
Dec 15, 2015 20:23:06
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:23:23
x48)
és miért csináltál ilyen ostobaságot? 32 ezer forintot csak így kidobni? visszaadhattad volna zserynek a tartozást, a maradékból meg vehettél volna karácsonyi ajándékot a szüleidnek.:(((
Béla
(
x4)
Dec 15, 2015 20:23:38
x4)
Sneci, most már igazán elmesélhetnéd, hogy gondolkodtál-e, vajon hogyan talált rád ez a cég, és mennyibe került neked ez a kiruccanás! Csak úgy kíváncsiságból kérdem!
Best retard
Dec 15, 2015 20:23:50
Igen. Ezt is értem már.
Erre volt jó a kinti út.
Erre volt jó a kinti út.
Elmebeteg
Dec 15, 2015 20:23:50
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:23:52
x38)
Vera néni mit szólt, hogy ekkora egy kókler szar vagy és megfutamodtál?
Ha tavasszal (vagy még idén) kibassza a púpodat az irodából, akkor mi lesz?
Ha tavasszal (vagy még idén) kibassza a púpodat az irodából, akkor mi lesz?
IsmeretlenJoAkaro
Dec 15, 2015 20:23:58
Ad1: Azt mondod, hogy a Prezi, a Ustream es a hasonlo meno startupok szar, elavult technologiaval dolgoznak? Csak azert mert te nem haladtal a korral, az nem jelenti azt, hogy mas sem.
Ad2: Mi megmondtuk evekkel ezelott, hogy elavult a tudasod. Arra az volt a valasz, hogy 28 etyetyemi felev es hogy nem vagy progmatos. Ha akkor rank hallgatsz, akkor lehet legalabb a probahetet eges nelkul vegig birtad volna csinalni.
Ad3: Szerintem most mar felejtsd el a dolgot. Neked 1-2 ev kene hogy minimalisan elfogadhato szintre hozd magad, es senki nem fog felvenni 36 evesen juniornak. Neked most mar tenyleg az operatori melo az egyetlen eselyed. Ha ott megembereled magadat es szorgalmas vagy, akkor meg lehet beloled egy jo operator, egy kis szerencsevel csoportvezeto is.
Ad2: Mi megmondtuk evekkel ezelott, hogy elavult a tudasod. Arra az volt a valasz, hogy 28 etyetyemi felev es hogy nem vagy progmatos. Ha akkor rank hallgatsz, akkor lehet legalabb a probahetet eges nelkul vegig birtad volna csinalni.
Ad3: Szerintem most mar felejtsd el a dolgot. Neked 1-2 ev kene hogy minimalisan elfogadhato szintre hozd magad, es senki nem fog felvenni 36 evesen juniornak. Neked most mar tenyleg az operatori melo az egyetlen eselyed. Ha ott megembereled magadat es szorgalmas vagy, akkor meg lehet beloled egy jo operator, egy kis szerencsevel csoportvezeto is.
Dec 15, 2015 20:23:58
banshee
(
x24)
Dec 15, 2015 20:24:55
x24)
Miért nem váltotta vissza reggel a jegyet asodi?
Best retard
Dec 15, 2015 20:25:10
Miért nem váltod vissza, idióta?
Dec 15, 2015 20:25:10
esőman
Dec 15, 2015 20:25:27
A lelkemet simogatja amikor ideges asodi.
Dec 15, 2015 20:25:27
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:25:29
x38)
Különben nem.
Különben nem.
Ne válogass, munkanélküli szar! Menj el szépen beégni a másik helyen is!
Milyen visszajelzésként értékeled, hogy képtelen voltál még a WiFI-re csatlakozni, és megírni a könnyű tesztfeladatot a tudásod értékének fényében?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:25:44
x48)
Béla
(
x4)
Dec 15, 2015 20:26:20
x4)
Miért nem váltotta vissza reggel a jegyet asodi?
Mert Depresszió Dezső és Zokogó Zalán vendégeskedtek nála.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 15, 2015 20:26:34
"Legkisebb arcvesztéssel"????? A nap vicce, pedig ugye kifejezetten erős a mai kontent.
Mint patkány bujkál a sodi. Bizony, a Sodi. Telefonon letiltottad őket? Skype blokkolva?
Dec 15, 2015 20:26:34
sodika
Dec 15, 2015 20:26:53
és miért csináltál ilyen ostobaságot? 32 ezer forintot csak így kidobni?
Menj a picsába. Mert tegnap este még úgy mentem haza, hogy minden rendben van, reggelre csak megoldom. Aztán fáradt voltam aludtam, aztán felkeltem, felbaszta az agyam a beállíthatatlan, csigalassú laptop, és elegem lett.
Dec 15, 2015 20:26:53
-
Dec 15, 2015 20:27:02
Te vagy a Pénzmentő kft-nél a bolond pénzégető?
Dec 15, 2015 20:27:02
jiddise máme
(
x11)
Dec 15, 2015 20:28:08
x11)
az nagyon jó lesz, mert akkor megint az excelfülecskék színezésével fogod elbaszni az időt
és most lefogadom, hogy ha te annyi időt szánsz a tanulásra, amennyit a melócsára és ha ugyanolyan intenzitással csinálod, mint a melócsát szoktrad, akkor fél év múlva se leszel jottányival se előrébb mint most
sodika
Dec 15, 2015 20:28:09
VISSZAFELE MÁR MEG IS VETTÉK, TE FASZ. KI VAN FIZETVE. CSAK MONDTAM NEKIK, HOGY ODAFELE NEM KELL, STUTTGARTBÓL JÖVÖK.
Dec 15, 2015 20:28:09
esőman
Dec 15, 2015 20:28:16
Kilógztam onnan, ezek rendes, rendezett dolgos emberek. Amikor az ember a Blahán meg a Keletinél, vagy éppen Stuttgartban sétál, már azt sem lehet összehasonlítani. Ott kint csupa rendes, rendezett külsej ember, itt meg csupa rossza arc.
Sodi, azt akarod mondani, hogy rajtad kívül senki sem volt síbakancsban, meg 3 számmal nagyobb, 98-ban "divatos" ruhákban?
Dec 15, 2015 20:28:16
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:28:17
x48)
akkor az utazásra, szállásra, kajára elköltött 110 ezer forint mellé még számoljuk hozzá a feleslegesen megvett 100 eurós vonatjegyet?
vagyis 140 ezer forintba került ez a kis kaland?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:29:54
x48)
aha, értem. és nem lesz szemét trógerség, hogy rendes embereket baszol át azzal, hogy a nulla tudásoddal utaztatod magad?
mit saccolsz, hanyadik percnél fogják azt mondani, hogy ez ide kevés lesz?
banshee
(
x24)
Dec 15, 2015 20:30:57
x24)
Stuttgartból melyik északnémet városba, ahol még reptér is van, 100 euro a vonatjegy?
xray
Dec 15, 2015 20:31:11
mondtam, h feladta és nem megy a másik helyre.
azt azért még elintézi, h a másik cég is szopjon, mert repjegyet vetet velük.
azt azért még elintézi, h a másik cég is szopjon, mert repjegyet vetet velük.
Dec 15, 2015 20:31:11
sodika
Dec 15, 2015 20:31:17
akkor az utazásra, szállásra, kajára elköltött 110 ezer forint mellé még számoljuk hozzá a feleslegesen megvett 100 eurós vonatjegyet?
Igen.
Dec 15, 2015 20:31:17
IsmeretlenJoAkaro
Dec 15, 2015 20:31:18
Jol ertem hogy attol estel hanyatt, hogy volt QA es git? En 2009-ben dolgoztam utoljara Magyarorszagon, igy visszanezve nem is egy kimondottan jo cegnel es ezek ott is voltak :)
Mi tobb, mi mar legalabb 5 eve pofazunk neked ezekrol, de te a gitre is csak azt hitted, hogy az valami zsido armany :D
Mi tobb, mi mar legalabb 5 eve pofazunk neked ezekrol, de te a gitre is csak azt hitted, hogy az valami zsido armany :D
Dec 15, 2015 20:31:18
jiddise máme
(
x11)
Dec 15, 2015 20:32:37
x11)
.
Dec 15, 2015 20:33:06
kérjél még előre dhl-lel egy új mac-et, egy ps4-et és egy kredencet berlinből. ha egy igazi profit akarnak fizessék meg!
Dec 15, 2015 20:33:06
sodika
Dec 15, 2015 20:33:13
Ok, második cég nem válaszolt semmit.
Ott is én vagyok a szerencsétlen, aki állandóan variál. :(
Ott is én vagyok a szerencsétlen, aki állandóan variál. :(
Dec 15, 2015 20:33:13
sodika
Dec 15, 2015 20:33:30
Mikor?
Dec 15, 2015 20:33:30
jiddise máme
(
x11)
Dec 15, 2015 20:34:24
x11)
Különben nem.
Különben nem.
csaxólok, hogy nem te teszel nekik szívességet azzal, hopgy odamész :)
esőman
Dec 15, 2015 20:34:42
Igen.
Rá se ránts.
Ja, viszont a szállásunk... Nos, ezek viszont tényleg igazi hotelek lesznek, nem olyan mint ahol te voltál.
Dec 15, 2015 20:34:42
banshee
(
x24)
Dec 15, 2015 20:34:51
x24)
Jol ertem hogy attol estel hanyatt, hogy volt QA es git? En 2009-ben dolgoztam utoljara Magyarorszagon, igy visszanezve nem is egy kimondottan jo cegnel es ezek ott is voltak :)
Vagy hogy azt rágták a Pál utcai fiúk.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:35:37
x48)
akkor mondhatjuk azt, hogy a mentális gyengeséged miatt kerültél ebbe a helyzetbe? felbaszta az agyadat egy váratlan körülmény, amit nem tudtál elfogadni, megoldani, aztán órákkal a vége előtt feladtad a küzdelmet?
kutyus
Dec 15, 2015 20:35:48
sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Nov 08, 2015 13:24:27 Válasz vote up vote down (0)
Nem kell hogy kolbászból legyen, de amikor leülök egy kockás papírral, legyen matematikailag lehetséges a kiszámítható legális túlélés.
Itthon megélni nettó 200-ból lehet, ha nincs saját lakásod. Ehhez nekem a letiltások miatt havi nettó 400-at kellene hoznom. És nem alkalmanként, hanem rendszeresen, és úgy, napi 8 óránál nem nyomok többet, nem teszem tönkre az egészségemet. Ez itthon lehetetlen.
VS
Az emberek beesnek munkaidő elején, kitöltik azt, majd a munkaidő végén lövik magukat, akármi akárhogy áll.
Ez a szemét, tróger világ volt az, ami engem is visszafogott, mert most tényleg ebbe illik, ezért ért sokként, hogy nyugaton láthattam rendes, nyugati, rendezett és szervezett keretek között dolgozó szorgalmas szakembereket.
Nem kell hogy kolbászból legyen, de amikor leülök egy kockás papírral, legyen matematikailag lehetséges a kiszámítható legális túlélés.
Itthon megélni nettó 200-ból lehet, ha nincs saját lakásod. Ehhez nekem a letiltások miatt havi nettó 400-at kellene hoznom. És nem alkalmanként, hanem rendszeresen, és úgy, napi 8 óránál nem nyomok többet, nem teszem tönkre az egészségemet. Ez itthon lehetetlen.
VS
Az emberek beesnek munkaidő elején, kitöltik azt, majd a munkaidő végén lövik magukat, akármi akárhogy áll.
Ez a szemét, tróger világ volt az, ami engem is visszafogott, mert most tényleg ebbe illik, ezért ért sokként, hogy nyugaton láthattam rendes, nyugati, rendezett és szervezett keretek között dolgozó szorgalmas szakembereket.
Dec 15, 2015 20:35:48
banshee
(
x24)
Dec 15, 2015 20:36:23
x24)
Nem tudta már visszaváltani, összeáztatta a könnyeivel. Mert ilyen sírós-pityogós asodi.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:37:12
x48)
Stuttgartból melyik északnémet városba, ahol még reptér is van, 100 euro a vonatjegy?
dortmund.
sodika
Dec 15, 2015 20:37:17
Felmértem, hogy reggel nem tudnék olyat mutatni a fejlesztő gyereknek, amire méltán lennék büszke.
Dec 15, 2015 20:37:17
sodika
Dec 15, 2015 20:37:48
Dec 15, 2015 20:37:48
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:38:08
x48)
Rá se ránts.
rovinj, valanetino bár.
jiddise máme
(
x11)
Dec 15, 2015 20:38:20
x11)
Mikor?
mondjuk ma reggel vagy délelőtt, aztán jössz egy délutáni vagy esti telekocsival vagy amivel jöttél
sodika
Dec 15, 2015 20:38:34
Mindegy, megvárom, válaszol-e a csaj, hogy fizetik a repcsit nekem. Ha fizetik, megyek, ha nem, nem megyek a második helyszínre.
Dec 15, 2015 20:38:34
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 15, 2015 20:39:32
Endre, ha nem csak elmebetegekkel és csövesekkel lógnál, akkor itthon is találnál szép számmal "rendes, rendezett, dolgos" embereket.
Persze veled csak elmebetegek és csövesek állnak szoba, "rendes, rendezett, dolgos" emberek nem. Vajon miért?
Persze veled csak elmebetegek és csövesek állnak szoba, "rendes, rendezett, dolgos" emberek nem. Vajon miért?
Dec 15, 2015 20:39:32
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:39:45
x48)
ezt megfutamodásnak érzem. feladtad jóval a cél előtt. lehet, hogy elégedettek lettek volna azzal amit mutatsz. szerintem ezt elbasztad.
Mem diplómás Tról
Dec 15, 2015 20:39:57
Irreleváns, mert haza még egyszer nem érdekel.
Mem érdekell a hazza? Hazza árulló!!! Aszért el képeztő hógy az ímgyen éllő csekónícs (búszi)báró még mídíg 140 eszreket vagyís magyar átlaggbérekett dóbál ki az ablakón eggy napp alat. Míkór lesz már eből ellege Verra nénínekk?
Dec 15, 2015 20:39:57
sodika
Dec 15, 2015 20:40:19
[quote=jiddise máme]mondjuk ma reggel vagy délelőtt, aztán jössz egy délutáni vagy esti telekocsival vagy amivel jöttél[/quote
Akciós jegy nem váltható vissza.
Akciós jegy nem váltható vissza.
Dec 15, 2015 20:40:19
xray
Dec 15, 2015 20:41:36
Mindegy, megvárom, válaszol-e a csaj, hogy fizetik a repcsit nekem. Ha fizetik, megyek, ha nem, nem megyek a második helyszínre.
és ha ott is kedvesek lesznek hozzád és totál bukta lesz a szereplésed, akkor a repjegyet is visszafizeted nekik?
Dec 15, 2015 20:41:36
sodika
Dec 15, 2015 20:42:16
Direkt mondták nekem itthon, hogy ne csináljam ezt, jah.
De arra az esetre, hogy ha bunkók velem, ne szegje kedvem.
Nem voltak bunkók.
Pont arról volt szó, hogy mindenki annyira kedves és rendes volt, hogy nem volt pofám tovább terhelni őket.
Dec 15, 2015 20:42:16
esőman
Dec 15, 2015 20:42:30
rovinj, valanetino bár.
Köszi a tippet, a pezsgő úgyis favorit nálunk.
Dec 15, 2015 20:42:30
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 15, 2015 20:42:34
Tényleg Endre, Vera néni mit szólt ahhoz, hogy két havi nyugdíját vertek a kiruccanásod alatt?
Dec 15, 2015 20:42:34
-
Dec 15, 2015 20:43:25
Dec 15, 2015 20:43:25
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:44:42
x48)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:44:59
x48)
xray
Dec 15, 2015 20:45:00
nem mondom, kevlárral erősített rinocéroszbőr van a pofádon, ha ezek után képes vagy egy másik céget is költségekbe verni.
Dec 15, 2015 20:45:00
-
Dec 15, 2015 20:45:49
Dec 15, 2015 20:45:49
Brian
Dec 15, 2015 20:45:56
sneci bazmeg amennyi pénzt elbasztál feleslegesen abból vehettél volna magadnak egy rendes laptopot. persze egy olyat, ami a te szintednek való, de nem cellux tartja össze
Dec 15, 2015 20:45:56
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 15, 2015 20:46:40
x48)
nam válaszoltál a sodi! ki a hibás a stuttgarti kudarcért?
sodika
Dec 15, 2015 20:47:32
Nem érted. Eleve ők ajánlották fel.
És visszafele már meg is vették.
Csak mondtam nekik, hogy odafele nem kell, mert Stuttgartból jövök. Reggel írtam nekik, hogy bocs, mégse, mégis Pestről.
De arra nem jött semmi válasz még. Se pozitív, se negatív.
Ezek szemében is én lehetek a barom, aki folyton variál. :(
Dec 15, 2015 20:47:32
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 15, 2015 20:50:41
Tényleg, RGl Stuttgartban már alaposan megkedveltette magát mindenkivel. Jó lett volna neki átcuccolni valami új városba.
Dec 15, 2015 20:50:41
Elbukott vonatjegy
Dec 15, 2015 20:50:54
Egy nagyon menő magyar info cégnél mikor értékelik a dolgozókat 10 értékelésből csak kettő szakmai.
Nem azt nézik te barom, hogy mit tudsz. Tudták, hogy semmit. Abban bíztak, hogy kibaszott kitartó és törtető vagy ami mindennél többet ér. Bármit meg lehet tanulni megfelelő hozzáállással és ök bizalmat adtak a bullshitednek.
Nem szakmailag buktál el elsősorban, arra számítottak, hanem emberileg.
Feladtad a legelején. Ha végigküzdötted volna a hetet megtartanak és irányt mutatnak. Nem harcoltál.
Nem azt nézik te barom, hogy mit tudsz. Tudták, hogy semmit. Abban bíztak, hogy kibaszott kitartó és törtető vagy ami mindennél többet ér. Bármit meg lehet tanulni megfelelő hozzáállással és ök bizalmat adtak a bullshitednek.
Feladtad a legelején. Ha végigküzdötted volna a hetet megtartanak és irányt mutatnak. Nem harcoltál.
Dec 15, 2015 20:50:54
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:53:30
x38)
Próbahétről volt szó, de te már az első nap megfutamodtál. Azért, mert szakmailag felkészületlen, szar kóder vagy?
banshee
(
x24)
Dec 15, 2015 20:54:52
x24)
Asodi mindent felad az életében.
Mert asodi olyan sodi.
Mert asodi olyan sodi.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 15, 2015 20:54:56
Messzemenően egyetértek. A legnagyobb bukás az egészben, hogy - ismét - egy jó nagy hazugsággal zárta le az egész ügyet.
És ha nem is vették volna fel, legalább tanulhatott volna valamit. De nem, ő inkább sírva hazaszaladt a langymeleg irodába, ahol Vera néni eltartja a 34 éves óriáscsecsemőt.
Dec 15, 2015 20:54:56
echelon mérnök
Dec 15, 2015 20:55:32
Mi a faszt nem tudtál beállítani a "sql"-n?
Neked amúgy totál mindegy, hogy milyen eszközön dolgoznál, ha nem a sql-lel basznád el az időt, akkor mással.
Állítgatnád (nem Laci, nem azt) az asztal háttérszínét, az IDE highlight syntaxát, bármit, de a feladatra nem tudnál koncentrálni, mert alkalmatlan vagy erre (is).
A legnagyobb szerencsétlenséged az, hogy csak jóval a halálod után lesznek drón reptető erdészek.
Átgondoltam és szerintem ez lenne az egyetlen hozzád illő meló.
A gépesített erdész.
Ülsz egy bunkerben, tök egyedül és figyeled ahogy a drónok repkednek az erdőben. A kaját is drónok hoznák és a bunker légmentesen záródna.
Neked amúgy totál mindegy, hogy milyen eszközön dolgoznál, ha nem a sql-lel basznád el az időt, akkor mással.
Állítgatnád (nem Laci, nem azt) az asztal háttérszínét, az IDE highlight syntaxát, bármit, de a feladatra nem tudnál koncentrálni, mert alkalmatlan vagy erre (is).
A legnagyobb szerencsétlenséged az, hogy csak jóval a halálod után lesznek drón reptető erdészek.
Átgondoltam és szerintem ez lenne az egyetlen hozzád illő meló.
A gépesített erdész.
Ülsz egy bunkerben, tök egyedül és figyeled ahogy a drónok repkednek az erdőben. A kaját is drónok hoznák és a bunker légmentesen záródna.
Dec 15, 2015 20:55:32
banshee
(
x24)
Dec 15, 2015 20:55:59
x24)
Fut, fut Pest felé
Asodi, a gyáva...
Asodi, a gyáva...
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 15, 2015 20:56:49
x38)
Eddig minden németmelót azért buktál el, mert nem értesz a szakmádhoz. Elég visszajelzés már ez ahhoz, hogy a raktáros CV-n kezd el dolgozni? Vagy azt hiszed, hogy tavaszig be fogod hozni a cirka 15 éves lemaradást?
-
Dec 15, 2015 20:57:50
tajgi, a kurva anyádat nyomd teherbe
Dec 15, 2015 20:57:50
Kredenc
Dec 15, 2015 20:59:31
Juhéééé!!!!
Dec 15, 2015 20:59:31
banshee
(
x24)
Dec 15, 2015 21:00:04
x24)
Most mi lesz, vissza a megszokott hálózsákba, irány le a Kolosy téri Tescoba egy Glédáért és részegen sírva álomba fappogja magát asodi?
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 15, 2015 21:05:08
A legnagyobb vicc az egészben, hogy a most két nap alatt el tapsolt pénzből simán tudott volna venni magának egy új laptopot.
Dec 15, 2015 21:05:08
esőman
Dec 15, 2015 21:06:25
Hagyjátok. Most épp sírdogál asodi.
Dec 15, 2015 21:06:25
még éltet a remény
Dec 15, 2015 21:07:07
Endre, ha nem csak elmebetegekkel és csövesekkel lógnál, akkor itthon is találnál szép számmal "rendes, rendezett, dolgos" embereket.
szóba állnak vele rendes embere is, csak azokat lezsidózza és troloknak hívja. Még van,akinek a nyakát is át akarja vágni. Asodi. A hálátlan.
Dec 15, 2015 21:07:07
-
Dec 15, 2015 21:08:00
A legnagyobb vicc az egészben, hogy a most két nap alatt el tapsolt pénzből simán tudott volna venni magának egy új laptopot.
asodi a jövőbe fektetett be, nem holmi vacak kütyübe.
Dec 15, 2015 21:08:00
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 15, 2015 21:09:29
x30)
175 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

a csoda acer most már magyar szar?? dehát itt dicsekedtél, hogy mennyi pénzt keresel, zsákokban hordtad haza, ez eddig a legjobb éved, és nem tudtál venni magadnak egy gépet?
2 éve pénzzel pózoltál, aztán vettél magadnak két hasmonitort. berlinben 20 eurós borravalót osztogattál.