Dehát ennek shemmi de shemmy éjtyejme nincs.
Én sosem voltam Pátyon. Egyedül a trollok által vélt Kolosy téri helyszínt kerestem fel néhány alkalommal, és a sodi azt kérdezte, hogy miért, mit keresne ő ott. :)
...ártalmatlanok?
...szo-szo-szórakoznak?
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Szerintem ártalmatlanok. Szombati házkutatást intézni azért nem lehet bemondásra (legalábbis szerintem). Itt bizony nyomoznak a Recskai klán és a Batali után.
De elmondom halkan, hogy ASODI a hibás! Megint azt mantrázta, hogy "kredenc, kredenc, kredenc", csak megint nem vette ki a cukorkát a szájából, és az Univerzum úgy értette, hogy "fegyenc, fegyenc, fegyenc"!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hétvégén csak nagyon komoly dolgok miatt mennek házhoz. Egyébként simán beidéznék tanúnak,aztán meg ott lenne vádlott mire kimondja,hogy taot. Sneci, te valami iszonyat komoly faszerdőbe kerültél :-)
Továbbá honnan tudják a recskairodát,mikor még a sugar tradehez van bejelentve? Millió kérdés...
Azért azt tökéletes biztonsággal tudjuk, hogy a fórumot hatósági személyek olvassák, szolgálati kötelességből.
Innentől a péniszmentő és a recskás és a quaestor összefüggés eléggé világos.
Na ja, csak a rendőrség egy kurva nagy szervezet, ha az egyik rendőr a malacz ügyében olvassa a fórumot, akkor arról nem biztos hogy fog tudni a másik szervezeti elemnél dolgozó rendőr, aki mondjuk totál más ügyekben nyomoz.
Mostanra már mindenki olvassa a fórumot,mert felettébb szo szórakoztató, hahó! Nem kötelességből,hanem hobbiból! A plusz meg az,hogy itt vannak infók az évszázad pénzügyi botrányáról,mivel a fórum tényfeltárásai nyilvánosak, így akármennyi pénzt is nyúltak le, itt az igazság hangja szól! Minket nem lehet megkenni!!!
Na jó, engem azért igen.
Nem figyelsz!
Lakásban lakni szürkeegérkedés!
(Na, szimfoni-tanulás, csá!)
Ez 100 szházalék!
Fél 9-ig volt benn a rendőrségen (melyiken vajon?), délután 5től.
Ez azért túl sok ahhoz, hogy csak azt vitassák meg vele, hogy miért nem nyitott ajtót.
"Bent a kapitányságon ugyanez a rossz hangulatú ugrándozás folytatódott"
Rossz hangulatú ugrándozás. Aha.
Több tiszteletet a Nyomozó Uraknak, korcsgeci!
Lakott a púpos az anyja volt Bocskai úti irodájában is. Tudjátok, amit nem jelentett be a diákhitel-központnak.
Gyorkocsi. Ott van a gazdasági vonal.
Biztos nem a nyomozók ugrabugráltak. Csicskaboyt pattogtatták a rendőrbácsik XD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Esetleg péniszmentő honlapra is mehetne valami a tegnapi nyomozati cselekményről, meg a károsultak fészbuk-csoportjaiba is.
* részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozással...*
:-)
Hirtelen azt hittem, hogy mas testreszerol vettek lenyomatot.
tényleg iroda fetisiszta :-)
cigányidomítási képességei mellett van rendőridomítási is?
jó lenne tudni :-)
Glückliches neues Jarh, dieSoDI und die Trolle! Andi, egal.
Hamburgi shiker, Hahó!
Gyakorlatilag a jól bevált Skype blokkolás-sírógörcs-módszer fizikai kivitelezésének lehettek tanúi a rendőrök. Apróbb hiba, hogy a Skype-on blokkolt interjúztató nem tud bekopogni utána az ajtódon.
Szerintem Vera nénit felhívták, hogy be akarnak jutni a rejszbunkerbe, mert a Kiss Endre Farkast ki kell kérdezni, de ő nem reagál semmire fél órája, hiába verik az ajtót. 100%, hogy Vera mondta, hogy öngyi lehet a depi kis sneci, úgyhogy majd ő jön, és beengedi a rendőr bácsikat.
KURVA. NAGY. MŰSOR. LEHETETT. Faszom, be fogok lépni a rendőrséghez, hogy élőben átélhessem az ilyeneket. Ez priceless.
Gergő szerintem lekapcsolta a telefonját, majd azt hazudta hogy a kocsiban maradt és lemerült.
Miután zsákszámra hordom haza a pénzt, a födémfelújítás befejezése után húztunk a házra még két szintet.
Zsidók vagytok.
A rendőr egy órát dörömböl az ajtón, Sodi pedig a trolloktól rettegve lapít a lakásban
A trainspotting második részébe tudnám elképzelni ezt a jelenetet.
az viszont fix, hogy mikor a rendőrök végül bejutottak, a púpost kivont fasszal találták meg, fémezetlenül. ez evidencia.
Nem kell ahhoz házkutatási parancs hogy rátörjék az ajtót, csak nem akartak annyit írni.
Jóreggelt!
Én is gondoltam rá.mindjárt jöfőhéten beupdatelem.
Tényleg púp, irodában csak a fénymásolók laknak xD
lehetséges, de akkor az ajtóban magyarázkodott volna rendőröknek, h véletlenül rázárták az ajtót, nem pedig az ágyneműtartóban játssza el, h nem hallotta a rendőrség felszólítását.
mondjuk snecinél racionális viselkedést feltételezni botorság. :)
Ez egy jó meglátás!
Anyagilag maximálisan segíti, máshogy nem tudja. Különben már rég nem munkakeresést nyomná, hanem a melót.
Még a feltételezés is sértő, zsidó!
ASODI kvázi ügyvéd, ASODI megvédi magát. Ráadásul ASODI vérprofi rendőridomár is.
Na, kejetjendszej, csá!
Vagy egy csillámpónis beadvány.
Attól nem, csak Rolandtól meg a Nemzeti Péniszirodától, hogy mit tegyek, ha csak pillanatokra áll fel.
Zsery
Jan 03, 2016 03:57:02
óriási. Sírva röhögök.
A rendőrök dörömbölnek az ajtón, púp meg az ágyneműtartóban retteg Gerytől.
A rendőrök dörömbölnek az ajtón, púp meg az ágyneműtartóban retteg Gerytől.
Dehát ennek shemmi de shemmy éjtyejme nincs.
Én sosem voltam Pátyon. Egyedül a trollok által vélt Kolosy téri helyszínt kerestem fel néhány alkalommal, és a sodi azt kérdezte, hogy miért, mit keresne ő ott. :)
Jan 03, 2016 03:57:02
Zsery
Jan 03, 2016 04:00:04
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 05, 2015 12:40:03 Válasz vote up vote down (0)
ZseryHol a télapó? Lesztélapó, vag én menjek a Kolosyra?
Hahó!
Ha megkapom a német melót karácsony előtt, kapsz tőlem jogtiszta After Effects-et, vazz. :D
Mindenkinek sok boldogságot - nélkülem.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 05, 2015 18:00:28 Válasz vote up vote down (12)
Mi keresnivalóm lenne a Kolosyn?
nemértem
ZseryHol a télapó? Lesztélapó, vag én menjek a Kolosyra?
Hahó!
Ha megkapom a német melót karácsony előtt, kapsz tőlem jogtiszta After Effects-et, vazz. :D
Mindenkinek sok boldogságot - nélkülem.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 05, 2015 18:00:28 Válasz vote up vote down (12)
Mi keresnivalóm lenne a Kolosyn?
nemértem
Jan 03, 2016 04:00:04
Tyodika
Jan 03, 2016 06:02:20
Fogsz te még engem rajongással tyopni zsery!
Jan 03, 2016 06:02:20
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 03, 2016 06:31:14
x38)
Jaj de jó lesz, SoDI! 2016 a böribe vonulás vagy a Dunának menés éve lesz? Bivalyerős kontenttel indul az év! Úgy le fognak csukni, mint a sicc! Na, megérte a szalonnás krumpli?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 03, 2016 06:37:52
x38)
Az viszont biztos, hogy mától kezdve KÖZVETLEN ÉLETVESZÉLY áll fenn, hiszen, ha a kékek szombaton felcsöngettek a Péniszmentőbe, akkor szerintem most Vera néni és Jani bácsi lázasan pakolászik és még ma elrepülnek Kambodzsába... Gergőke pedig ki fogja penderíteni a korcsot az irodából. Nagyon jó lesz a műsor!
Endre, ha jót akarsz, még MA elkészíted a raktáros CV-t, különben az utcán fogsz megfagyni!
Endre, ha jót akarsz, még MA elkészíted a raktáros CV-t, különben az utcán fogsz megfagyni!
Schwezoff Dávid
Jan 03, 2016 07:14:51
Kedves nejem rendkivul merges most a forumra, mert hangos es fuldoklo rohogesem miatt nem tud aludni.
Sodi peniszmento irodas tortenete mindent visz! Persze andi a hibas!
Sodi peniszmento irodas tortenete mindent visz! Persze andi a hibas!
Jan 03, 2016 07:14:51
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 03, 2016 07:17:31
x38)
Nem, a trollok a hibásak!
A trollok strómankodnak a Pénzmentőnek.
A trolloknak vannak haldokló kvázi fiktív cégeik.
A trollok laknak a Pénzmentő irodában.
A trollok provokáltak pereket maguk ellen.
A trolloknak vannak folyamatban való bírósági ügyeik.
A trollok nem nyitnak ajtót a rendőr bácsinak.
A trollok...
A trollok...
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 03, 2016 07:24:37
x38)
Púp, mit szólt Vera néni és Jancsi bácsi, hogy szombat délután a rendősök miattad hívták fel őket és rendelték őket oda a Kolosy térre? Ráadásul az ő cégük sáros ügyei miatt? Biztos megdicsértek, ugye? Kaptál finom vacsit, amikor kiengedtek?
moshe dayan
(
x2)
Jan 03, 2016 07:42:18
x2)
Nem, a trollok a hibásak!
A trollok...
A trollok...
...ártalmatlanok?
...szo-szo-szórakoznak?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 03, 2016 08:16:59
x38)
...ártalmatlanok?
...szo-szo-szórakoznak?
...szo-szo-szórakoznak?
Szerintem ártalmatlanok. Szombati házkutatást intézni azért nem lehet bemondásra (legalábbis szerintem). Itt bizony nyomoznak a Recskai klán és a Batali után.
De elmondom halkan, hogy ASODI a hibás! Megint azt mantrázta, hogy "kredenc, kredenc, kredenc", csak megint nem vette ki a cukorkát a szájából, és az Univerzum úgy értette, hogy "fegyenc, fegyenc, fegyenc"!
Schwezoff Dávid
Jan 03, 2016 08:26:32
Amúgy.
"A konfliktus oka az volt, hogy állítólag egy ismerős cég nevében történő számlázós csalási ügyében nyomoznak."
Január 2., szombat délután nem egy ki a rendőrség egy sima csalási ügyben egy IRODÁBA nyomozgatni csak úgy.
Ilyenkor - még másnaposan - nem buzog senkiben annyira a munkakedv, akit ráadásul hétvégére való beosztással szopattak.
Tehát ez a köztörvényes botlásocska most valami egészen nagy súlyú dolog, és eléggé előre ütemezett lépés.
"Végül úgy jutottak be, hogy telefonon a helyszínre hívták a lakás tulajdonosát, és ő beengedte őket"
És honnan tudták az iroda tulajdonosának telefonszámát, a házmestertől vagy már ott volt a nyomozati iratokban?
És miért nem Rocskaiékat vitték el, akiké az iroda, miért a Sodikát?
Mennyi tudományos kutatás vár még a tanszékre idén is!!444!!!
A sodi hazudozni fog, belebukik, és már két országban is gyanúsított, meg ráadásul vádlott is.
Mennyi kacagás vár ránk! BUÉK!
"A konfliktus oka az volt, hogy állítólag egy ismerős cég nevében történő számlázós csalási ügyében nyomoznak."
Január 2., szombat délután nem egy ki a rendőrség egy sima csalási ügyben egy IRODÁBA nyomozgatni csak úgy.
Ilyenkor - még másnaposan - nem buzog senkiben annyira a munkakedv, akit ráadásul hétvégére való beosztással szopattak.
Tehát ez a köztörvényes botlásocska most valami egészen nagy súlyú dolog, és eléggé előre ütemezett lépés.
"Végül úgy jutottak be, hogy telefonon a helyszínre hívták a lakás tulajdonosát, és ő beengedte őket"
És honnan tudták az iroda tulajdonosának telefonszámát, a házmestertől vagy már ott volt a nyomozati iratokban?
És miért nem Rocskaiékat vitték el, akiké az iroda, miért a Sodikát?
Mennyi tudományos kutatás vár még a tanszékre idén is!!444!!!
A sodi hazudozni fog, belebukik, és már két országban is gyanúsított, meg ráadásul vádlott is.
Mennyi kacagás vár ránk! BUÉK!
Jan 03, 2016 08:26:32
Schwezoff Dávid
Jan 03, 2016 08:29:58
Márta Szili Nagy baj ez ! frown hangulatjel
1 · 9 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Márta Szili nem tudok mit csinálni
1 · 9 órája
MÁR nem. Neked már annyi, tetves kis sodika!
1 · 9 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Márta Szili nem tudok mit csinálni
1 · 9 órája
MÁR nem. Neked már annyi, tetves kis sodika!
Jan 03, 2016 08:29:58
Még éltet a remény
Jan 03, 2016 08:30:32
Kizárt. Egyértelmű hogy a Questor-ügyben akarták átkutatni az irodát, mint az érintett cég telephelyét, ez a fasz meg nem nyitott ajtót. nincs itt semmiféle öngyilkosság, hülyeség. Ugye, leskelődő?
Hétvégén csak nagyon komoly dolgok miatt mennek házhoz. Egyébként simán beidéznék tanúnak,aztán meg ott lenne vádlott mire kimondja,hogy taot. Sneci, te valami iszonyat komoly faszerdőbe kerültél :-)
Továbbá honnan tudják a recskairodát,mikor még a sugar tradehez van bejelentve? Millió kérdés...
Jan 03, 2016 08:30:32
Schwezoff Dávid
Jan 03, 2016 08:32:45
Azért azt tökéletes biztonsággal tudjuk, hogy a fórumot hatósági személyek olvassák, szolgálati kötelességből.
Jan 03, 2016 08:32:45
Hát azért hetyetye...
Jan 03, 2016 08:38:00
Na ja, csak a rendőrség egy kurva nagy szervezet, ha az egyik rendőr a malacz ügyében olvassa a fórumot, akkor arról nem biztos hogy fog tudni a másik szervezeti elemnél dolgozó rendőr, aki mondjuk totál más ügyekben nyomoz.
Jan 03, 2016 08:38:00
Még éltet a remény
Jan 03, 2016 08:44:55
A nándorfejérvári úti címen egy iroda van, a kolosyn egy irodában bújkál. Te púp,nem kérdezték meg a rendőrök,hogy mi ez az iroda fetisizmus nálad?
Miért nem lakásban laksz? Xd
Jan 03, 2016 08:44:55
Még éltet a remény
Jan 03, 2016 08:48:24
Mostanra már mindenki olvassa a fórumot,mert felettébb szo szórakoztató, hahó! Nem kötelességből,hanem hobbiból! A plusz meg az,hogy itt vannak infók az évszázad pénzügyi botrányáról,mivel a fórum tényfeltárásai nyilvánosak, így akármennyi pénzt is nyúltak le, itt az igazság hangja szól! Minket nem lehet megkenni!!!
Na jó, engem azért igen.
Jan 03, 2016 08:48:24
Schwezoff Dávid
Jan 03, 2016 08:50:44
A nándorfejérvári úti címen egy iroda van, a kolosyn egy irodában bújkál. Te púp,nem kérdezték meg a rendőrök,hogy mi ez az iroda fetisizmus nálad?
Nem figyelsz!
Lakásban lakni szürkeegérkedés!
(Na, szimfoni-tanulás, csá!)
Jan 03, 2016 08:50:44
Még éltet a remény
Jan 03, 2016 08:51:17
Kocsonya, rabosítottak is?
Ez 100 szházalék!
Jan 03, 2016 08:51:17
Schwezoff Dávid
Jan 03, 2016 08:56:30
Ez 100 szházalék!
Ez azért túl sok ahhoz, hogy csak azt vitassák meg vele, hogy miért nem nyitott ajtót.
Jan 03, 2016 08:56:30
banshee
(
x24)
Jan 03, 2016 09:01:19
x24)
Lakott a púpos az anyja volt Bocskai úti irodájában is. Tudjátok, amit nem jelentett be a diákhitel-központnak.
Még éltet a remény
Jan 03, 2016 09:01:35
Gyorkocsi. Ott van a gazdasági vonal.
Jan 03, 2016 09:01:35
-
Jan 03, 2016 09:03:10
Ez simán újsághír lehet! "Házkutatás tartott a rendőrség a Quaestor könyvvizsgálójának irodájában". Erre rá fog menni az index, blikk, mindenki. Írt már nekik valaki?
Jan 03, 2016 09:03:10
Hiénaverő
(
x17)
Jan 03, 2016 09:03:14
x17)
Biztos nem a nyomozók ugrabugráltak. Csicskaboyt pattogtatták a rendőrbácsik XD
Gyorkocsi utca 31
Jan 03, 2016 09:03:27
* még púpszag van *
Jan 03, 2016 09:03:27
januári kollégák
Jan 03, 2016 09:04:15
az öreg recskai már várhatta ezt, ezért próbálták elhelyezni külföldön a gyagyást. lehet, hogy sneci is egy padon fog ébredni valahol ázsiában, minden irat, pénz nélkül. majd ott pityereghetsz a rendőrbácsinak a gonosz trollokról, balfasz.
Jan 03, 2016 09:04:15
Schwezoff Dávid
Jan 03, 2016 09:05:32
Ez simán újsághír lehet! "Házkutatás tartott a rendőrség a Quaestor könyvvizsgálójának irodájában". Erre rá fog menni az index, blikk, mindenki. Írt már nekik valaki?
Esetleg péniszmentő honlapra is mehetne valami a tegnapi nyomozati cselekményről, meg a károsultak fészbuk-csoportjaiba is.
Jan 03, 2016 09:05:32
Gyorkocsi utca 31
Jan 03, 2016 09:05:33
* Elkapta a pátyi grammatikát :-(. *
Jan 03, 2016 09:05:33
januári kollégák
Jan 03, 2016 09:09:00
viszont, hogy rá tudsz húzni recskás minden év elején a showra, kibaszott zseni vagy. egyébként hol van ilyenkor dr. kocsonya, hát paszmek, ugráltatják a pihenni vágyó tyodikát? hát egy kvázi jogász csak kidumálja magát?
Jan 03, 2016 09:09:00
Molnár Fucks Endre
Jan 03, 2016 09:12:00
Sziasztok es BUEK!
Minden ev nagyon erosen kezdodik. Tavaly pont ekkor recskas lekozolte a bold-os szines emailjeit a forumon. Felt, hogy elhal a foruma es valamivel fel kell dobni a musort. A musor szolgaltato januarban egy kis izelitot ad a trolloknak az ev tovabbi reszehez.
December vegen kisse gyenge volt az aktivitas, mint fentebb lathato, de januarra mar hatalmas kek aktivitasi grafikont varhatunk.
Ha snecit kommandosok viszik el fomusoridoben akkor javaslom az adminoknak, azaz Sodinak, hogy logaritmikus skalazasu aktivitasu chart-ot helyezzen el a jobb oldalon.
Minden ev nagyon erosen kezdodik. Tavaly pont ekkor recskas lekozolte a bold-os szines emailjeit a forumon. Felt, hogy elhal a foruma es valamivel fel kell dobni a musort. A musor szolgaltato januarban egy kis izelitot ad a trolloknak az ev tovabbi reszehez.
December vegen kisse gyenge volt az aktivitas, mint fentebb lathato, de januarra mar hatalmas kek aktivitasi grafikont varhatunk.
Ha snecit kommandosok viszik el fomusoridoben akkor javaslom az adminoknak, azaz Sodinak, hogy logaritmikus skalazasu aktivitasu chart-ot helyezzen el a jobb oldalon.
Jan 03, 2016 09:12:00
xray
Jan 03, 2016 09:19:26
Sneci, nagyon be vagy szarva?
Jan 03, 2016 09:19:26
Schwezoff Dávid
Jan 03, 2016 09:19:34
Azert en azt hittem, hogy a hamburgi gyanusitas utan megunja a hatosagokkal kekeckedest...:-)
Jan 03, 2016 09:19:34
ágyneműtartó
Jan 03, 2016 09:25:27
* púpszagú remegő korccsal van tele *
Jan 03, 2016 09:25:27
-
Jan 03, 2016 09:40:23
keci, én eddig csak poénkodtam a strómankodással, de tényleg ezzel a hibbanttal irattatak alá mindent
Jan 03, 2016 09:40:23
-
Jan 03, 2016 09:42:32
azért az mekkora show lett volna a a TEK rátöri sodira az iroda ajtaját, lenyomják a földre és rátérdelnek a púpjára :D
faszért kellett ezeknek tudniuk a recskai számát
faszért kellett ezeknek tudniuk a recskai számát
Jan 03, 2016 09:42:32
banshee
(
x24)
Jan 03, 2016 09:45:38
x24)
Lehet a ránehezedő izmos férfitestek reményében nem nyitott ajtót...
banshee
(
x24)
Jan 03, 2016 09:47:36
x24)
Mondjuk Vejanyényiék is matyarázkodhatnak a szomszédoknak, hogy nem elég hogy egy antiszociális, minden szirre-szarra síró, üvöltő gnómot tartanak az irodájukban, de még a rendőrség is kijár hozzájuk hétvégente...
Gyros-kocsi utca
Jan 03, 2016 09:54:59
K. Endre Farkas gyanúsított rabosításakor megpróbáltunk tőle ujjlenyomatot venni. Mivel gecitől ragacsos, görcsbe rándult ujjakat találtunk mindkét kezén, képtelenek voltunk rá. Szerencsére egy egyedei azonosítóval rendelkezik, amit sikerült befesteni és egy A2-es rajzlapra nyomni. Innovatív és úttörő módon a bűnüldözés és bűnmegelőzés történetében először használtuk a "púplenyomat-vétel" (patent pending) gyakorlatát.
Jan 03, 2016 09:54:59
Best retard
(
x1)
Jan 03, 2016 09:55:28
x1)
Kolosy tér, szombat délután.
-Jó napot kívánok Kovács 23 vagyok a rendőrségtől, KEF-et keressük.
-Mifaan?
-Itt a rendőrség, házkutatni jöttünk, kérem nyissa ki az ajtót!
-Mifaan? Most nyeeeee
(-rendőr a kollégájához : Te, ez tényleg gyagyás,ahogy a fórumon írták!
-biztos megzavartuk recska közben. Hehehe.)
-Kiss úr, engedjen be minket, ez nem tréfa. Házkutatás..
bazmeg ez ránrakta a telefont.
Az ablakban egy púpos sziluettje jelenik meg.
Nyahát, ezek a tjojjok! Tényleg ügyesek. Még jendőjautót is szejeztek. Nyaháááát. Mindegy dögöljenekmeg. Most juszt is megnyézem az aajon cute teljes seggborotválós jelenetet meg a kanapén masztizósat is. Csak elhőzom a függönyt,hogy zseji nye lásson be hehehe.
Eközben a rendőrök.
-Hívjuk a TEK-et? Az aktájában az van,hogy már próbált öngyi lenni, meg ,hogy kezeletlen depressziós, meg...kisfaszom ennek mennyi baja van.
-TEK? minek? Hogy gatyába kiráncigáljanak ide egy bepisilt recskapókot? egint rajtunk röhögne mindenki,amikor kivonszolják a 20 kilós nyöszörgő autistát. Na, hívjuk fel a lakás tulaját.
-Halló, itt Kovács nyomozó! Gergely? Kérem intézkedjen,hogy be tudjunk jutni, mert különben a TEK-et kell hív...hogy mi? Hívjuk nyugodtan?
-Ez is letette.
-Akkor hívd az anyját.
-Ja.
órákkal később.
-Csókolom, Kovács nyomozó vagyok. Megtenné,hogy beenged minket Vera néni? Hívhatjuk mi is így? XD
-Magukat is a trollok küldték szegény fiatalemberre?
-Nem. minket a kiemelt gazdasági bűnügyekkel foglalkozó..
-Értem. Nyitom. Tessék csak befáradni, itt a lakás, Endre biztos pihen, azért nem tudta..itt szokott feküdni ilyenkor..már nyitom is..
Endre!!! Hát vendégeink vannak, kapj magadra valamit az ég szerelmére???!!!
-Mifaaaan? Mo nyeeee. óóóóó a uuu aaa óó-
Kovács rendőr a kollégájához :
-Ez tényleg buzipornót nézett. Bazdmeg, ez undorítóbb, mint a fórumon ..
-Pszt. Nem olvassuk, nem hallotunk róla.
-Jó, azért ezt a fotót megcsinálom XD megy fel az imgurra..
-Okés.
-Te ez behugyozott?
-Ja. De az öregasszony már adja a gyógyszereit. Na, megint takaríthatják az Astrát. Nem is értem miért nekünk kell bevinni az ilyeneket és miért nem a mentőknek.
-Mindegy.
-Ja. Meg andi meg kredenc XD
-Jó napot kívánok Kovács 23 vagyok a rendőrségtől, KEF-et keressük.
-Mifaan?
-Itt a rendőrség, házkutatni jöttünk, kérem nyissa ki az ajtót!
-Mifaan? Most nyeeeee
(-rendőr a kollégájához : Te, ez tényleg gyagyás,ahogy a fórumon írták!
-biztos megzavartuk recska közben. Hehehe.)
-Kiss úr, engedjen be minket, ez nem tréfa. Házkutatás..
bazmeg ez ránrakta a telefont.
Az ablakban egy púpos sziluettje jelenik meg.
Nyahát, ezek a tjojjok! Tényleg ügyesek. Még jendőjautót is szejeztek. Nyaháááát. Mindegy dögöljenekmeg. Most juszt is megnyézem az aajon cute teljes seggborotválós jelenetet meg a kanapén masztizósat is. Csak elhőzom a függönyt,hogy zseji nye lásson be hehehe.
Eközben a rendőrök.
-Hívjuk a TEK-et? Az aktájában az van,hogy már próbált öngyi lenni, meg ,hogy kezeletlen depressziós, meg...kisfaszom ennek mennyi baja van.
-TEK? minek? Hogy gatyába kiráncigáljanak ide egy bepisilt recskapókot? egint rajtunk röhögne mindenki,amikor kivonszolják a 20 kilós nyöszörgő autistát. Na, hívjuk fel a lakás tulaját.
-Halló, itt Kovács nyomozó! Gergely? Kérem intézkedjen,hogy be tudjunk jutni, mert különben a TEK-et kell hív...hogy mi? Hívjuk nyugodtan?
-Ez is letette.
-Akkor hívd az anyját.
-Ja.
órákkal később.
-Csókolom, Kovács nyomozó vagyok. Megtenné,hogy beenged minket Vera néni? Hívhatjuk mi is így? XD
-Magukat is a trollok küldték szegény fiatalemberre?
-Nem. minket a kiemelt gazdasági bűnügyekkel foglalkozó..
-Értem. Nyitom. Tessék csak befáradni, itt a lakás, Endre biztos pihen, azért nem tudta..itt szokott feküdni ilyenkor..már nyitom is..
Endre!!! Hát vendégeink vannak, kapj magadra valamit az ég szerelmére???!!!
-Mifaaaan? Mo nyeeee. óóóóó a uuu aaa óó-
Kovács rendőr a kollégájához :
-Ez tényleg buzipornót nézett. Bazdmeg, ez undorítóbb, mint a fórumon ..
-Pszt. Nem olvassuk, nem hallotunk róla.
-Jó, azért ezt a fotót megcsinálom XD megy fel az imgurra..
-Okés.
-Te ez behugyozott?
-Ja. De az öregasszony már adja a gyógyszereit. Na, megint takaríthatják az Astrát. Nem is értem miért nekünk kell bevinni az ilyeneket és miért nem a mentőknek.
-Mindegy.
-Ja. Meg andi meg kredenc XD
Schwezoff Dávid
Jan 03, 2016 10:00:36
K. Endre Farkas gyanúsított rabosításakor megpróbáltunk tőle ujjlenyomatot venni. Mivel gecitől ragacsos, görcsbe rándult ujjakat találtunk mindkét kezén, képtelenek voltunk rá. Szerencsére egy egyedei azonosítóval rendelkezik, amit sikerült befesteni és egy A2-es rajzlapra nyomni. Innovatív és úttörő módon a bűnüldözés és bűnmegelőzés történetében először használtuk a "púplenyomat-vétel" (patent pending) gyakorlatát.
Hirtelen azt hittem, hogy mas testreszerol vettek lenyomatot.
Jan 03, 2016 10:00:36
IsmeretlenJoAkaro
Jan 03, 2016 10:03:34
En is azt tartom valoszinunek, hogy felhivtak Vera nenit o pedig elsirta a rendoroknek hogy te jo eg, a szegeny, jobb sorsra erdemes fiatalember biztos ongyilkos probal lenni. Innen johetett az ongyilkos szal.
Jan 03, 2016 10:03:34
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 03, 2016 10:04:03
x38)
Mesélj, púpos, hogy is volt ez? Felkérdeztek a Quaestor ügyben? Le fognak csukni, vagy mindent bevallottál a Batalis ügyletekről, és Vera nénire kented az egészet?
Mennyire voltak mérgesek, hogy szombat délután a balfaszságod miatt le kellett mászniuk a Kolosyra?
Mennyire voltak mérgesek, hogy szombat délután a balfaszságod miatt le kellett mászniuk a Kolosyra?
lángoló faszerdő
Jan 03, 2016 10:08:58
Mondjuk lehet, ha nyomozók mentek ki pár kérdést feltenni vagy körülnézni, akkor civilben voltak civil kocsival..
Ami a büdösbogár púpkorcsnak azért rossz mert simán dörömbölnek megint, kiabálják, hogy rendőrség lehetnek a trollok vagy megint az igazi zsaruk is, nem tudjatja innentől sosem. Mennyit sírhatott a büdös hazug tolvaj sodika...bent a kihallgatáson is pityergett, hazaérve pedig zokogva bujt az asztal alá a hálózsákjába.Hatalmas shiker ez az új évben a trolloknak
Ami a büdösbogár púpkorcsnak azért rossz mert simán dörömbölnek megint, kiabálják, hogy rendőrség lehetnek a trollok vagy megint az igazi zsaruk is, nem tudjatja innentől sosem. Mennyit sírhatott a büdös hazug tolvaj sodika...bent a kihallgatáson is pityergett, hazaérve pedig zokogva bujt az asztal alá a hálózsákjába.Hatalmas shiker ez az új évben a trolloknak
Jan 03, 2016 10:08:58
IsmeretlenJoAkaro
Jan 03, 2016 10:09:03
Esetleg nem akarja valamelyik telefonos troll megcsorgetni Vera nenit? Erdekelne a velemenye az esetrol, meg a megujult Penzmento honlaprol is.
Jan 03, 2016 10:09:03
Best retard
(
x1)
Jan 03, 2016 10:10:07
x1)
Szerintem a rendőrök tudtak arról,hogy a púpos listákat közölt a kollégáikról és gondolom ezen infó birtokában nem voltak vele kedvesek. Me ugye sok ember ismer olyat,akinek bentragadt pénze a questorban,amiből a recskás járja Németországot..
banshee
(
x24)
Jan 03, 2016 10:11:09
x24)
Lehet egy idegesebb rendőr még púpon is baszta, amiért hétvégén az idióta recskás miatt a Kolosyn kellett órákat rostokolnia.
lángoló faszerdő
Jan 03, 2016 10:15:41
Esetleg nem akarja valamelyik telefonos troll megcsorgetni Vera nenit? Erdekelne a velemenye az esetrol, meg a megujult Penzmento honlaprol is.
Az zseniális lenne vejanyanyának eljátszani a rendőrtisztet telefonban, ezután az incidens után páratlan lehetőségek nyílnak meg a trollok előtt...akik persze főszabály szerint ártalmatlanok Jan 03, 2016 10:15:41
Best retard
(
x1)
Jan 03, 2016 10:17:28
x1)
tényleg iroda fetisiszta :-)
januári kollégák
Jan 03, 2016 10:23:56
kár, hogy újra Soha többet nem írok ide szakasz van. miért nem mondtad a rendőrbácsinak sneci, hogy rendezzék le egymás között a kérdést? ez 3 hete még bevált protokollnak tűnt számlázási kérdésekben. ezty neméjtyem..
Jan 03, 2016 10:23:56
Best retard
(
x1)
Jan 03, 2016 10:25:50
x1)
Szia púp!
Remélem ezentúl segítőkész leszel és kinyitod szépen mindenkinek az ajtót és válaszolsz a kapucsengőre is!
Pizzás Péter nem akar kint várni feleslegesen! Xd
Remélem ezentúl segítőkész leszel és kinyitod szépen mindenkinek az ajtót és válaszolsz a kapucsengőre is!
Pizzás Péter nem akar kint várni feleslegesen! Xd
banshee
(
x24)
Jan 03, 2016 10:27:29
x24)
Én arra vagyok még kíváncsi hogy hogy sziporkázott. Ugyanis tárgyalási helyzetben sziporkázik, ez meg kvázi tárgyalási helyzet.
lángoló faszerdő
Jan 03, 2016 10:27:37
Tyodika sosem tanul semmiböl , pedig az unatkozó trollok a legrosszabbak,.... nekem van egy olyan érzésem, ez csak a bemelegítés volt az idei évadra:)
Jan 03, 2016 10:27:37
Best retard
(
x1)
Jan 03, 2016 10:44:45
x1)
Én arra vagyok még kíváncsi hogy hogy sziporkázott. Ugyanis tárgyalási helyzetben sziporkázik, ez meg kvázi tárgyalási helyzet.
Hamburger Polizisttrol
Jan 03, 2016 10:46:49
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss
3 perce · Budapest ·
Na, a kedves trolloknak sikerült még Pestről is varázsolniuk. Reggel arra ébredtem a hotelben, hogy nincs net, pedig napokig érvényesnek kéne lennie a bejelentkezéskor kapott jelszónak. Megyek le reggel 8-kor reggelizni, és kérem, majd kaptam másik kódot. Ezután 9 órakor megyek kijelentkezni, hát rendőrök várnak rám a pultnál. Van egy kis gond, mondják, ugyanis feltörtem a hotel wifi-jét. Mindenki hotelben egy képet látott, amikor netezni kezdett, amin én tettem szexuális ajánlatot. Végül abban maradtunk a hamburgi rendőrökkel, hogy ők végre alaposan nyomozni fognak a pesti trollok után, és nem szarják le őket, mint a berlini kollégáik, mondván: úgysem németek az elkövetők. Ebben rendes voltak, de a rendőrnéni nem volt hajlandó elvinni engem a kocsival, miután 15 percig feltartottak. Azt mondta, hívjak taxit. El is késtem 10 perccel az állásinterjúról.
Farkas Endre Kiss
3 perce · Budapest ·
Na, a kedves trolloknak sikerült még Pestről is varázsolniuk. Reggel arra ébredtem a hotelben, hogy nincs net, pedig napokig érvényesnek kéne lennie a bejelentkezéskor kapott jelszónak. Megyek le reggel 8-kor reggelizni, és kérem, majd kaptam másik kódot. Ezután 9 órakor megyek kijelentkezni, hát rendőrök várnak rám a pultnál. Van egy kis gond, mondják, ugyanis feltörtem a hotel wifi-jét. Mindenki hotelben egy képet látott, amikor netezni kezdett, amin én tettem szexuális ajánlatot. Végül abban maradtunk a hamburgi rendőrökkel, hogy ők végre alaposan nyomozni fognak a pesti trollok után, és nem szarják le őket, mint a berlini kollégáik, mondván: úgysem németek az elkövetők. Ebben rendes voltak, de a rendőrnéni nem volt hajlandó elvinni engem a kocsival, miután 15 percig feltartottak. Azt mondta, hívjak taxit. El is késtem 10 perccel az állásinterjúról.
Glückliches neues Jarh, dieSoDI und die Trolle! Andi, egal.
Jan 03, 2016 10:46:49
dicsekvési kényszer
Jan 03, 2016 10:50:51
nem is kezdődhetne jobban az év, mint egy fincsi házkutatással. ügyes vagy fifike!
Jan 03, 2016 10:50:51
töppedt buzigolyók
Jan 03, 2016 10:51:40
Mennyire kell ahhoz fogyatékosnak lenni, hogy ha ököllel verik az ajtót, és üvöltik, hogy rendőrség, akkor ne nyisd ki? Simán rád is törhették vona, akkor se szólhatnál semmit. Endre, szerinted Zsery lenne olyan hülye, hogy rendőrnek adja ki magát, ami BŰNCSELEKMÉNY? Te teljesen meg vagy őrülve?
Gyámság alá kéne helyezni téged. De ezek után szerintem Veráék ezt el is fogják intézni. Bazmeg, az egész kibaszott ház rajtad röhögött, meg szörnyülködött, amikor azon büdösen, fasz-szagúan kirángattak a rejszbunkerből a napfényre, és miközben fókahangon nyökögtél, hátrabilincselt pókkarokkal elvittek.
GY.Á.M.S.Á.G.
Gyámság alá kéne helyezni téged. De ezek után szerintem Veráék ezt el is fogják intézni. Bazmeg, az egész kibaszott ház rajtad röhögött, meg szörnyülködött, amikor azon büdösen, fasz-szagúan kirángattak a rejszbunkerből a napfényre, és miközben fókahangon nyökögtél, hátrabilincselt pókkarokkal elvittek.
GY.Á.M.S.Á.G.
Jan 03, 2016 10:51:40
banshee
(
x24)
Jan 03, 2016 10:51:44
x24)
Hamburgi shiker, Hahó!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 03, 2016 10:54:09
x38)
Sneci, nagyon sírtál? Milyen jól kezdődött az éved, nem igaz? És ennél már csak rosszabb lesz! Melócsá sehol, Vera néni mérges rád, közeledik a tavasz, Depi Dezső egy hálózsákban alszik veled, és a többi. Ugye te is így képzelted a 2016-os évet? :)
töppedt buzigolyók
Jan 03, 2016 10:55:35
Csak most olvasom, geci, hogy Rocskaiékkal engedteték be magukat a rendőrök :D :D :D Mekkora felkérdezés lehetett utána, hogy mi a faszért nem engedte be őket :D :D :D
Endre, neked reszeltek. Szerintem kezdj el túlélési praktikákat gyakorolni a Blahára, mert ez után garancia, hogy ki fognak baszni a rejszbunkerből. Ugyanis ez azt jelenti, hogy MIATTAD nyomoznak a Pénzmentő után egy olyan ügyben, ami miatt akár 20 év börtön is kinézhet, ha tényleg benne voltak.
MUHAHA.
Akárki intézte ezt a gyomrost, mesteri találat volt.
Endre, neked reszeltek. Szerintem kezdj el túlélési praktikákat gyakorolni a Blahára, mert ez után garancia, hogy ki fognak baszni a rejszbunkerből. Ugyanis ez azt jelenti, hogy MIATTAD nyomoznak a Pénzmentő után egy olyan ügyben, ami miatt akár 20 év börtön is kinézhet, ha tényleg benne voltak.
MUHAHA.
Akárki intézte ezt a gyomrost, mesteri találat volt.
Jan 03, 2016 10:55:35
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 03, 2016 10:57:50
x9)
Gyakorlatilag a jól bevált Skype blokkolás-sírógörcs-módszer fizikai kivitelezésének lehettek tanúi a rendőrök. Apróbb hiba, hogy a Skype-on blokkolt interjúztató nem tud bekopogni utána az ajtódon.
Zàmbó Jimre
Jan 03, 2016 11:01:18
* Púpi gyere sírj a vállamon *
Jan 03, 2016 11:01:18
-
Jan 03, 2016 11:02:07
Valóság - zsodika 1:0
Jan 03, 2016 11:02:07
töppedt buzigolyók
Jan 03, 2016 11:03:35
Ez az "öngyilkossági szándék" mint felvetés igazolhatja Sodi korábbi hasonló próbálkozását. Amikor annak idején több hónapra teljesen eltűnt a netről, valószínűleg a vigyorgóban volt, amiért megpróbálta megölni magát. Ha ez így van, azt a zsaruk is tudják róla. Ez megmagyarázza a látványos leépülését (nem tud már hetyetye-szöveget fogalmazni sem, pedig régen az még ment neki) és azt is, hogy Vera miért gondoskodik a "szegény sorsú fiatalemberről".
Szerintem Vera nénit felhívták, hogy be akarnak jutni a rejszbunkerbe, mert a Kiss Endre Farkast ki kell kérdezni, de ő nem reagál semmire fél órája, hiába verik az ajtót. 100%, hogy Vera mondta, hogy öngyi lehet a depi kis sneci, úgyhogy majd ő jön, és beengedi a rendőr bácsikat.
KURVA. NAGY. MŰSOR. LEHETETT. Faszom, be fogok lépni a rendőrséghez, hogy élőben átélhessem az ilyeneket. Ez priceless.
Jan 03, 2016 11:03:35
banshee
(
x24)
Jan 03, 2016 11:05:29
x24)
Abba belegondoltatok, hogy a recskás amikor nem kell neki elhagyni az aktuális rejszbunkert, akkor nem fürdik és nem borotválkozik? Gondolom a négynapos hétvégén a nagy tanulás alatt a napi betevő Glédán kívül nem ment emberek közé, tehát volt némi ódorja és ki is volt szőrösödve mint a szar a pincében. A rendőrök valószínű nem szórakoztak azzal hogy hagyták zuhanyozni.
A kihallgatás után még haza is kellett mennie. Jegye gondolom nem volt, metróra nem szállhat fel, biztos volt egy kis gyaloglás a -10-ben a buszok között. Kérdés: van-e púpnak jó télikabátja vagy a szokásos tripla flanellingben nyomta?
A kihallgatás után még haza is kellett mennie. Jegye gondolom nem volt, metróra nem szállhat fel, biztos volt egy kis gyaloglás a -10-ben a buszok között. Kérdés: van-e púpnak jó télikabátja vagy a szokásos tripla flanellingben nyomta?
-
Jan 03, 2016 11:05:37
Működik a vonzás törvénye! Az egész végighazudozott, végigcsalt, lopott, gané élete tiszta erőből kezd rázuhanni a korcsra. Nagyon remélem, hogy elkezdődött a "törlesztés" időszaka. Hatalmas faszerdők várnak még rá, és most tényleg beindult a bűnhődés.
Jan 03, 2016 11:05:37
Mikrocsip
Jan 03, 2016 11:06:21
Endre miért nem adtad a menőcsávó űrdiplomatát ahogy itt a fórumon szoktad? Tudod kurvaanyád hülyevagy idióta stb fel kell jelenteni a rendőröket, mit cseszegetnek ilyen köztörvényes botlásocskákkal? Jah, hogy élőben telefosod a pelust és csak a hetyetye megy? :))
Jan 03, 2016 11:06:21
dicsekvési kényszer
Jan 03, 2016 11:06:37
egy kis csalásocska januárban, ítélet februárban a másik ügyben és még csak most fog eltörni igazán a mécses. sneci az egyetlen esélyed a trollok, de itt talán már ők sem segíthetnek. ide komoly szakemberek (jogász, orvos) kellenek az meg valódi pénz, nem mint a kredenc vételára.
Jan 03, 2016 11:06:37
banshee
(
x24)
Jan 03, 2016 11:08:14
x24)
Tényleg, lesz FRP-beadvány egy kis kárpiért, hogy az életveszélyben lévő sodika a rendőrök miatt nem tudta tanulni a kejetyjencejt?
Best retard
(
x1)
Jan 03, 2016 11:12:01
x1)
Reggel óta röhögök :-)
Gergő milyen boldog lehetett,hogy a szülei lezavarták,hogy engedje be a rendőröket, mert recskapók az ágyneműtartóban méltóztatik tartózkodni. Vagy olyan részeg,hogy azt sem tudta hol van.
Gergő milyen boldog lehetett,hogy a szülei lezavarták,hogy engedje be a rendőröket, mert recskapók az ágyneműtartóban méltóztatik tartózkodni. Vagy olyan részeg,hogy azt sem tudta hol van.
drezda shiker lesz
Jan 03, 2016 11:13:34
cv-t is frissíteni kéne a hamburgi hekkeléssel, egy számlázási csalás gyanúsítottjaként meg főleg. még a végén idén megoldódik a blaha, helyette lesz előzetes. juhuhuuú
Jan 03, 2016 11:13:34
banshee
(
x24)
Jan 03, 2016 11:33:24
x24)
Reggel óta röhögök :-)
Gergő szerintem lekapcsolta a telefonját, majd azt hazudta hogy a kocsiban maradt és lemerült.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 03, 2016 11:46:21
x38)
Snecit csak a rendőrök jelenléte mentette meg az orbitális csicskalángostól, amit a Rocskai klán megszopatott tagja akart neki kiosztani. Bizony.
Az esti (vagy ma reggeli) lebaszás viszont sírógörcsöt eredményezett. Azóta csak a fórumot és Aaron Cute oldalát bújja végleg lemerült faszával a kezében.
Az esti (vagy ma reggeli) lebaszás viszont sírógörcsöt eredményezett. Azóta csak a fórumot és Aaron Cute oldalát bújja végleg lemerült faszával a kezében.
sodibot
Jan 03, 2016 11:46:28
Nagy lakás? Emelet? Lakás tulajdonosa? Két szinttel feljebb?
Hát nem Pátyon lakik asodi?
Hát nem Pátyon lakik asodi?
Miután zsákszámra hordom haza a pénzt, a födémfelújítás befejezése után húztunk a házra még két szintet.
Zsidók vagytok.
Jan 03, 2016 11:46:28
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 03, 2016 11:50:08
x16)
Ez már megint olyan sztori, amit ha egy filmben lát az ember, akkor legyint, hogy ilyen nincs.
A rendőr egy órát dörömböl az ajtón, Sodi pedig a trolloktól rettegve lapít a lakásban.
Endre, nagyon megijedtél, amikor hallottad fordulni a kulcsot a zárban? :)
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
A rendőr egy órát dörömböl az ajtón, Sodi pedig a trolloktól rettegve lapít a lakásban.
Endre, nagyon megijedtél, amikor hallottad fordulni a kulcsot a zárban? :)
Zulu
(
x15)
Jan 03, 2016 11:55:13
x15)
A rendőr egy órát dörömböl az ajtón, Sodi pedig a trolloktól rettegve lapít a lakásban
A trainspotting második részébe tudnám elképzelni ezt a jelenetet.
Blaha
Jan 03, 2016 12:00:22
*jeges lehellete egyre közelebb van már*
Jan 03, 2016 12:00:22
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 03, 2016 12:00:42
x30)
Én azt nem értem, hogy miután megcsörgették a zsaruk Veráékat, ők miért nem telefonáltak rá a tetves kis tolvajra, hogy tényleg rendőrök, azonnal engedje be őket? Sokkal gyorsabban ment volna az intézkedés, akármilyen közel is van a Farkastorki út.
Két elméletem van erre. Az egyik, hogy felhívta, de sodika kvázi megmagyarázta neki, hogy ezek bizony megint a trollok és csak egy komplett idióta dől be nekik. A másik, hogy valamilyen okból nem volt kapcsolható a pincsihívó. Például az ágyneműtartóban nincs térerő.
Két elméletem van erre. Az egyik, hogy felhívta, de sodika kvázi megmagyarázta neki, hogy ezek bizony megint a trollok és csak egy komplett idióta dől be nekik. A másik, hogy valamilyen okból nem volt kapcsolható a pincsihívó. Például az ágyneműtartóban nincs térerő.
xray
Jan 03, 2016 12:02:24
pontosan tudta, h a rendőrök verik rá az ajtót, csak annyira beszart, h nem merte kinyitni, őrült telefonálgatásba kezdett veranéninek, hogy most mi legyen. az ajtót meg azért nem törték be a rendőrök, mert nem volt házkutatási parancsuk, csak snecit akarták bevinni/kihallgatni.
Jan 03, 2016 12:02:24
töppedt buzigolyók
Jan 03, 2016 12:03:24
Én azt nem értem, hogy miután megcsörgették a zsaruk Veráékat, ők miért nem telefonáltak rá a tetves kis tolvajra, hogy tényleg rendőrök, azonnal engedje be őket? Sokkal gyorsabban ment volna az intézkedés, akármilyen közel is van a Farkastorki út.
az viszont fix, hogy mikor a rendőrök végül bejutottak, a púpost kivont fasszal találták meg, fémezetlenül. ez evidencia.
Jan 03, 2016 12:03:24
banshee
(
x24)
Jan 03, 2016 12:05:01
x24)
pontosan tudta, h a rendőrök verik rá az ajtót, csak annyira beszart, h nem merte kinyitni, őrült telefonálgatásba kezdett veranéninek, hogy most mi legyen. az ajtót meg azért nem törték be a rendőrök, mert nem volt házkutatási parancsuk, csak snecit akarták bevinni/kihallgatni.
Nem kell ahhoz házkutatási parancs hogy rátörjék az ajtót, csak nem akartak annyit írni.
-
Jan 03, 2016 12:05:57
Jóreggelt!
Én is gondoltam rá.
Jan 03, 2016 12:05:57
töppedt buzigolyók
Jan 03, 2016 12:06:44
amúgy nem lennék meglepve, ha vera néni mondta volna neki, hogy tartson ki addig, ameddig ők oda nem érnek az ügyvéddel. gondolom fosik attól, hogy a korcs elpofázik valamit a rendőröknek. ezért akarják kivinni külföldre, nyilván. és akkor most mondjuk ki hangosan, hogy vera nem segít neki a munkakeresésben... nem a faszt.
Jan 03, 2016 12:06:44
xray
Jan 03, 2016 12:07:19
az is nagy szám lenne, ha a szír kapcsolata miatt keresték volna fel. de akkor a hölgyúr is képbe kerülne. :)
Jan 03, 2016 12:07:19
penészmentő kft.
Jan 03, 2016 12:07:41
és az lehetséges, hogy tyodikára rázárják az ajtót és nincsen kulcsa?
Jan 03, 2016 12:07:41
-
Jan 03, 2016 12:09:09
Tényleg púp, irodában csak a fénymásolók laknak xD
Jan 03, 2016 12:09:09
xray
Jan 03, 2016 12:12:52
és az lehetséges, hogy tyodikára rázárják az ajtót és nincsen kulcsa?
lehetséges, de akkor az ajtóban magyarázkodott volna rendőröknek, h véletlenül rázárták az ajtót, nem pedig az ágyneműtartóban játssza el, h nem hallotta a rendőrség felszólítását.
mondjuk snecinél racionális viselkedést feltételezni botorság. :)
Jan 03, 2016 12:12:52
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 03, 2016 12:20:28
x30)
amúgy nem lennék meglepve, ha vera néni mondta volna neki, hogy tartson ki addig, ameddig ők oda nem érnek az ügyvéddel. gondolom fosik attól, hogy a korcs elpofázik valamit a rendőröknek.
Ez egy jó meglátás!
ezért akarják kivinni külföldre, nyilván. és akkor most mondjuk ki hangosan, hogy vera nem segít neki a munkakeresésben... nem a faszt.
Anyagilag maximálisan segíti, máshogy nem tudja. Különben már rég nem munkakeresést nyomná, hanem a melót.
fogatlan prókátor
Jan 03, 2016 12:22:39
Gyagyás, kertél már jogi segítséget a Nemzeti Panaszirodától vagy Vajdától?
Jan 03, 2016 12:22:39
Gaudi Nagy Tamás
Jan 03, 2016 12:24:38
Endre, ne is fáradj azzal, hogy felhívsz.
* ásít *
* ásít *
Jan 03, 2016 12:24:38
Better call V
Jan 03, 2016 12:25:19
Itt már csak a tót ügyvéd segíthet. Oh wait...
Jan 03, 2016 12:25:19
-
Jan 03, 2016 12:26:42
Sneci, hogy megjósolták itt neked a trollok a szomorú vasárnapot. Te is úgy gondolod, hogy amit itt olvasol az mindig bejön, amit meg magadról fantáziálsz az meg soha?
Gondolkozz, hogy ennek mi az oka!
Gondolkozz, hogy ennek mi az oka!
Jan 03, 2016 12:26:42
jéghideg jogász
Jan 03, 2016 12:28:05
Még a feltételezés is sértő, zsidó!
ASODI kvázi ügyvéd, ASODI megvédi magát. Ráadásul ASODI vérprofi rendőridomár is.
Na, kejetjendszej, csá!
Jan 03, 2016 12:28:05
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 03, 2016 12:33:00
x30)
Indíthatna egy új blogot a Sodi "Leendő berlini ügyvéd pereket provokál maga ellen" címmel.
Gaudi Nagy Tamás
Jan 03, 2016 12:33:40
Itt már csak a tót ügyvéd segíthet. Oh wait...
Vagy egy csillámpónis beadvány.
Jan 03, 2016 12:33:40
SoDI
Jan 03, 2016 12:35:03
Attól nem, csak Rolandtól meg a Nemzeti Péniszirodától, hogy mit tegyek, ha csak pillanatokra áll fel.
Jan 03, 2016 12:35:03
-
Jan 03, 2016 12:35:29
Rocskai Márton (an.: Kovács Anna Veronika)
Születési ideje: 1980/04/14
1037 Budapest, Farkastorki út 54.
A tagsági jogviszony kezdete: 2006/05/24
A változás időpontja: 2012/12/29
Bejegyzés kelte: 2013/04/05 Közzétéve: 2013/05/02
Hatályos: 2012/12/29 ...
www.facebook.com/marton.rocskai/about
Hmm, róla nem is tudtam, hogy létezik.
Születési ideje: 1980/04/14
1037 Budapest, Farkastorki út 54.
A tagsági jogviszony kezdete: 2006/05/24
A változás időpontja: 2012/12/29
Bejegyzés kelte: 2013/04/05 Közzétéve: 2013/05/02
Hatályos: 2012/12/29 ...
www.facebook.com/marton.rocskai/about
Hmm, róla nem is tudtam, hogy létezik.
Jan 03, 2016 12:35:29
Molnár Fucks Endre
Jan 03, 2016 12:35:32
Off-topic a mai eros musor kereten belul, de ha eppen pisi szunet van akkor rakerdeznek a trollegaknal, hogy RGL eltunesenek mi lehet az oka? FB-on dec 28 ota nem posztol es a vasarnapi miset sem nyomja mar a Youtubeon. Ot is bevittek a rendorok?
Jan 03, 2016 12:35:32
banshee
(
x24)
Jan 03, 2016 12:35:41
x24)
Gyorsan töltsd le az oldalt csicska!
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 03, 2016 12:39:35
x30)
A recskás szerint RGL egy újabb csibenyalás projektet nyom, azért tűnt el. De az is lehet, hogy a kékek vendégszeretetét élvezi, miután az egyik troll írta a napokban, hogy intézkedett.
90 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

index.hu/gazdasag/2016/01/02/pisztolyokhoz_es_gepkarabelyokhoz_szerez_be_kiegeszitoket_a_nav/