Jól látom, hogy ezen a képen (bár csak félve merek odanézni) sneci análisan is kényezteti magát??
Laci is pont ezt akarta kérdezni.
óarrgghhhhhhhhhhh
Juszt is ugyved lesz, hiszen csak anyja miatt kerult a szamtech palyara!
miért miközben zavarhatták volna meg? pjogjamozás?
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
szimfonit tanul a drezdai melóhoz ezerrel, és még véletlenül sem gondol a faszverésre!
*pr*
Nem tudom, hogy ez igaz-e, simán lehet, hogy hazudik.
Ha viszont igaz, akkor az van, hogy a Batali/Bidpower adott ki hamis számlákat, márpedig ebben sodikát ügyvezetőként komoly felelősség terheli. Csak olyan fogyaték, hogy nem fogja fel, hogy baj van.
Ha viszont igaz, akkor az van, hogy a Batali/Bidpower adott ki hamis számlákat, márpedig ebben sodikát ügyvezetőként komoly felelősség terheli. Csak olyan fogyaték, hogy nem fogja fel, hogy baj van.
Uttyanmár, lesz németmeló, szuperbé, kredenc! Sodikát nem érheti baj! Könyöjgöm bisztosúj, PÉKÜJJÜNKKI!
Vagy pedig egy olyan cég számlázott a Sneci által elvégzett munkáér, amihez neki semmi köze. A púpos mindig nagyon pontosan fogalmaz, és ő azt mondta, soha nem számlázott a saját két cégéből. Ez valószínűleg így is van.
* shodi személyijét nézegeti *
viszont trolloknak már mutatott, hamar meg is bukott. mondjuk az aláírását is nehéz hamisítani.
Semmi összekacsintás?
Semmi rosszkedvű ugrabugrálás?
Nahát. Nyeméjtem.
A Symfony kejetjendszejt akarta tanulni, Hahó! Így majd a rendőrök, kvázi Magyarország miatt nem fog sikerülni asodinak a drezdai állásinterjú.
Mindegy.
Tajgi, UGYE???
"Holttestet találtak a Városligeti-tó mellett
A Bors értesülései szerint egy férfi holttestét találták meg egy bokorban a járókelők"
Max a föld alatt tudnám elképzelni ezt a konzerválást.
El is tűnt. Ez már szinte menetrendszerű. Leskelődik, valaki kiírja ide és erre ő eltűnik. asodi. acsicska.
Végül is nyelvtanilag helyesen fogalmazott, mert csak annyit mondott, hogy nem fog ide írni. Azt nem mondta, hogy nézni nem fog.
Pont, mind a berlini stalker-funkciók esetében. Csak annyit mondott, hogy mostantól mindent feljegyez a rendszer. Azt már nem fejtette ki, hogy a magánlevelek is beletartoznak a mindenbe.
tex!!!!!!!!!!!!!!
bokorba szarás közben megfagyott!
nem én vltam, még élek!!!
nem, ha tajgi az, gugolt a szopáshoz, és utánna nem bírt fellálni!!!!!!!
hála jehovának!!!!!!!!!!!!!üsd a gojt!!!!!!!!!!
Zsidó vagy! Nem Péter és nem főhadnagy volt.
azt mondta akkor ír ide idén, ha sikeres lesz.
Soha többet nem ír ide,
Hahó!
Pontosan fogalmazott a trolléga: amikor púp sikeres lesz.
Mindegy. Andi.
éljen a sodipáédia!!!!!!!!!!!vesszen sodi!!!!!!!!!
Már csak az a kérdés, hogy sodika számára mi a shiker. Pl ha tavasszal nem basszák ki a recskairodából, akkor biztos írni fog ide is.
ez shiker lenne!!!!!!!!!!!
Másód álásban már it is dolgózokk Sódi! Ahogy vége a mossogatássnak már metyek iss. Elő is lépttettek, én vezényelek a hó munkássóknak mint egy gróf! Jól jön a mellékess mer drága vót a Dóm Perinyón a szilveszeri bulira. Előszőr a budai albérletem felé vezető útatt takaríttatom le velük, hogy ne kejjen csúszkállanni amikor megyek a Várba a lakásom fele. Gyere dólgózni Sódi, akkor útána mingyár apátyi kolozsi teret is letakatíccsuk csak neked. Aszt montad úgyis edzzzel nem árt egy kis múnka az ízmoknak, jóban csúszik utánna a kanás bór is!
egy embert sem ismerek, aki annyira irtózna a legkisebb fizikai munkától is, mint a púpos. ha *családi háza lenne, akkor tavasszal találnának meg a csontvázát, mert a hó betemetné
*pr
Szep munka, zsido!
Először azt olvastam, hogy homokosokat...
Szep munka, zsido!
HOL???
A csajomat érdekli csak!
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3216
Fogadjunk, hogy mar el is menekult.
Pedig kivancsi lennek, mit szolt az updatelt peniszmento oldalhoz?
Semmit. Szerintem azért már eltörtek a hátán egy merőkanalat vagy egy fogast. Ha megnézitek, egyszer sem vette a fáradságot, hogy legalább fél mondat erejéig tudomást vegyen róla, hogy mekkorát ütöttek a trollok az eltartóin. Egész pontosan az lehet a helyzet, hogy Rocskaiék megmondták, neki, hogy ha meglátnak akár csak EGY kibaszott szót tőle a Pénzmentőről, vagy róluk, akkor kalap-kabát, és mehet, amerre lát. Nem sok olyan téma van, amiről soha nem beszélne, de ez olyan. Ergo erővel fenyítették be, mert a szavakból nem ért.
Ez tavaly januárban volt.
A pénzmentő indulásakor (tavaly október-november?) irtam verának egy levelet az egészről, de baszott reagálni. Sodinak se lett semmi baja, sőt, láthatóan finanszirozta a német kudarcait továbbra is.
Nincs más magyarázat: ez szerelem.
egyszerűen csak nem lehet felmenni a hegyre. Csúszik az út.
De vajon mitől? Kitört a púp?
Már dolgózunkk az űgyön, de recska bój nem jőn, ezért a tórloddás.
*elsodikázódott*
Ménem 2016?
A Q-károsultak egyik csoportjában a sok közül. Nem linkelem, hadd keresgéljen sneci meg a fasznyalói.
-
Jan 04, 2016 06:00:43
Napi komment.
Gamer Robot 9 órája · KAPCSOLT MEGJEGYZÉS
Ti f*szok vagytok!Le*szátok a tolvajkéregetők alapÍtóját és igazat mond!És még nem érdekelte a rendőrséget, hogy annyira be volt tépve, hogy már olyan volt mint egy élőholtt.És még valami a tolvajkéregetők SEGÍTIK A RENDŐRSÉGET ÉS MÉG A LOPÁSOK SZÁMA ERŐSEN CSÖKKEN!És amikor Sherlock Porks fejbelőtt egy Vidám Bidámot mert lehet, hogy megtámadták a Tolvajkéregetőket és egy csomó Vidám Bidámot fogtak el!!!Már majdnem 50 bünözőt fogtak el és hogyan háláják meg a rendőrök ártatlanul zárják börtönbe!!!És, hogy jön egy ujságÍró, hogy őt irritálják a Tolvajkéregetők és ezért meghekkeli a hivatalos facebook,web,(talán youtube)oldalaikat.HÁT SZÉP EZ AZ ÚJSÁGÍRÓ!És ti nem tudjátok, hogy Ők a bicikliteket és esetleg az életeteket menti meg azzal, hogy lecsukat egy két BICIKLITOLVAJ,GYILKOS,BUNKÓ,Vidám Bidámokat fognak el?Ez olyasmi mint a titkosszolgálat de ez csak egy szervezet!És a rendőrök is jönnek lecsukni őket mikor ők 1:Bevetés közben megtámadták őket.
2:SegÍtenek a rendőröknek a biciklitolvajok elkapásában és a rendőrök tétlenül ülnek otthon.
És a rendőrök talán 2 szintel lejjeb vannak a profi tolvajkéregetőknél.
Inkább a rendöröket kéne báros számmal kirugni kivétel pár rendőr aki csinál is valamit.
UI: Ők inkább rendes közösség lennének.Ők a tévébe valóak nem mint éjjel-nappal budabest ezeket ki a szar érdekli???????
ŐK ÖNVÉDELEMBŐL LŐTTÉK ARCBA A VIDÁM BIDÁMOKAT.
VIDÁM BIDÁM egyenlő FöldönkÍvüli bunkók és fejletlen civilizáció ami egyenlő cigány egyenlő roma
Ti f*szok vagytok!Le*szátok a tolvajkéregetők alapÍtóját és igazat mond!És még nem érdekelte a rendőrséget, hogy annyira be volt tépve, hogy már olyan volt mint egy élőholtt.És még valami a tolvajkéregetők SEGÍTIK A RENDŐRSÉGET ÉS MÉG A LOPÁSOK SZÁMA ERŐSEN CSÖKKEN!És amikor Sherlock Porks fejbelőtt egy Vidám Bidámot mert lehet, hogy megtámadták a Tolvajkéregetőket és egy csomó Vidám Bidámot fogtak el!!!Már majdnem 50 bünözőt fogtak el és hogyan háláják meg a rendőrök ártatlanul zárják börtönbe!!!És, hogy jön egy ujságÍró, hogy őt irritálják a Tolvajkéregetők és ezért meghekkeli a hivatalos facebook,web,(talán youtube)oldalaikat.HÁT SZÉP EZ AZ ÚJSÁGÍRÓ!És ti nem tudjátok, hogy Ők a bicikliteket és esetleg az életeteket menti meg azzal, hogy lecsukat egy két BICIKLITOLVAJ,GYILKOS,BUNKÓ,Vidám Bidámokat fognak el?Ez olyasmi mint a titkosszolgálat de ez csak egy szervezet!És a rendőrök is jönnek lecsukni őket mikor ők 1:Bevetés közben megtámadták őket.
2:SegÍtenek a rendőröknek a biciklitolvajok elkapásában és a rendőrök tétlenül ülnek otthon.
És a rendőrök talán 2 szintel lejjeb vannak a profi tolvajkéregetőknél.
Inkább a rendöröket kéne báros számmal kirugni kivétel pár rendőr aki csinál is valamit.
UI: Ők inkább rendes közösség lennének.Ők a tévébe valóak nem mint éjjel-nappal budabest ezeket ki a szar érdekli???????
ŐK ÖNVÉDELEMBŐL LŐTTÉK ARCBA A VIDÁM BIDÁMOKAT.
VIDÁM BIDÁM egyenlő FöldönkÍvüli bunkók és fejletlen civilizáció ami egyenlő cigány egyenlő roma
Jan 04, 2016 06:00:43
AutismusMaximus
Jan 04, 2016 07:43:38
sodizálva
Jól látom, hogy ezen a képen (bár csak félve merek odanézni) sneci análisan is kényezteti magát??
Jan 04, 2016 07:43:38
Schwezoff David
Jan 04, 2016 08:16:11
Sodi, szabadlabon vagy meg?
Jan 04, 2016 08:16:11
Mem diplómás Tról
Jan 04, 2016 08:21:10
Jávorszarvas Tánczenekar: Én, a Recskarém
Én, a Recskarém,
Ülök a recskanapén,
Pitonom rángatom, jól érzem magamat,
Én, a Recskarém.
Jávorszarvas Tánczenekar: Andi dala
Van egy kredenc az ég alatt,
Ha beleteszlek elrejti a púpodat,
Zsidógyerek kérjél bocsánatot,
Vagy nem mutatom meg a picsámat ott.
Én, a Recskarém,
Ülök a recskanapén,
Pitonom rángatom, jól érzem magamat,
Én, a Recskarém.
Jávorszarvas Tánczenekar: Andi dala
Van egy kredenc az ég alatt,
Ha beleteszlek elrejti a púpodat,
Zsidógyerek kérjél bocsánatot,
Vagy nem mutatom meg a picsámat ott.
Jan 04, 2016 08:21:10
stressznélküli nyugi
Jan 04, 2016 09:36:41
Endre, Jani bácsi hányszor vert a púpodra a felkérdezés alatt?
Jan 04, 2016 09:36:41
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 04, 2016 11:04:40
x9)
Laci is pont ezt akarta kérdezni.
Laci
Jan 04, 2016 11:26:26
óarrgghhhhhhhhhhh
Jan 04, 2016 11:26:26
Schwezoff Dávid
Jan 04, 2016 11:36:24
Fészbukon is eléggé kussol a púpos. Csúnya felkérdezés és csicskítás lehetett az "otthoniak" részéről!
Jan 04, 2016 11:36:24
töppedt buzigolyók
Jan 04, 2016 11:36:35
én még mindig azon vagyok megdöbbenve, hogy mennyire kell ahhoz fogyatékosnak lenni, hogy csak ülj a szobában, miközben valaki egy órája dörömböl az ajtón, hogy engedd be... ha azt hiszed, hogy a trollok szórakoznak, miért nem hívsz rendőrt??? minden más esetben viszont miért nem nyitod ki? Ez a sztori bűzlik.
Jan 04, 2016 11:36:35
banshee
(
x24)
Jan 04, 2016 11:43:43
x24)
Jan 04, 2016 11:43:43
[quote=Schwezoff Dávid]Fészbukon is eléggé kussol a púpos. Csúnya felkérdezés és csicskítás lehetett az "otthoniak" részéről

Te komolyan azt hitted, hogy egy troll odamegy hozzád dörömbölni? Ez volt a titkos félelmed? :D
Rocskai elvtárs már elmondta, hogy mit kell majd hetyegned az ügyész kérdéseire?