Jól mondta az apukád!
Legyél inkább kerékpár tolvaj, hiperpigmentált bűnöző, mert annak nagyobb a társadalmi elismertsége és az egzisztenciális háttere...
GURULKÁZZÁL ARRÉBB, MALACSZOPÓ!
Te vagy az, Kelecsényi?
Guptáék már rég átjöttek Európába, de kb. annyi használhatóak bármire, mint a kisruszki.
Szóval az ő munkáját tényleg lehet, hogy elveszik.
Repcsi után jobbra, a ps4 mellett.
Kisfosos! 5 dollár az mai árfolyamon majdnem 1500 Ft, hahó! Napi 8 órával számolva az 12.000 Ft, 20 munkanappal számolva pedig 240.000 Ft. Te most ugattad le a magyar átlagbért, csak szólok, te fasz :D Ennél kevesebb volt a bruttód a Jabilban, te buzihuszár, erre akár fogadni is mernék. Megint olyanba pofázol bele, amihez érintőlegesen sincs közöd. Se te, se Endre nem kerestetek még soha bruttó 240.000-et egy hónapban, maradjunk annyiban. Arról nem is beszélnék, hogy kurva sok ember boldog lenne bruttó 240.000-rel.
Feljelentyelek, megint személyishégi joghaimba tiporsz, rohadt jendőjtroll!
Esz nem ety beismerés volt!
álbroni
*bővítve*
Tehát nem kerül ki valahova, titok marad?
Téves, a nagyanyja
Oberle és Csordás... Bár nem tolnak akkora contentet mint a Sodi, de klasszikusok.
Jövő héten
Két hétig képes gyűjtögetni.
Prágai nagybácsijával együtt retteg egy csehszlovák gyártmányú ágyneműtartóban.
Németcsibét nyal. Amilyet a Sodi sohasem fog. Még egy elmebeteg, ruppótlan, csöves cigánynak is összejött. A Sodinak nem. Mert a Sodi szarból van. Meg búza is.
Tulajdonképpen ez asodi fóruma, tehát nagyon nem nyúlhatott mellé!
meg az a rohadt szuboptimális dőlésszög
23 centi elég nagy ahhoz, hogy csak úgy mellé lehessen nyúlni XD
És ezzel még Laci is egyetért!
Sodi már itthon is újra gyanúsított "ismerős cég számlacsalási" ügyében.
És azt hitte, hogy a trollok szórakoznak vele, nem nyitott ajtót rendőröknek, aki majdnem ráhívták a TEK-t, hogy öngyilkos akar lenni. Majd rosszkedvű ugrabugrálás közben elsírta magát a kihallgatáson.
De sajnos még szabadlábon van.
Ez a rosszkedvű ugrándozás is milyen kitekert autista megfogalmazás. Vagy mit is írt pontosan.
Rossz hangulatú ugrándozás.
nyilván egy hangulatos masztiparty jobban esett volna neki.
Ja, leskelődni is csak proxyról mer a piranha.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Már lehet, hogy Fecsegő Ferenc fedőnéven beszervezték...
Én inkább az Ygor nevet adtam volna neki. Esetleg Renfield.
Amúgy Sodi,
nem lenne neked jobb a börtön? Most is be vagy zárva, nem szólhatsz senkihez, a kaja is szar, és egy héten egyszer(se) zuhanyzol. De a sitten lenne társaság meg szex is.
Ott nincs net. Net nélkül pedig nem sodi a sodi.
Ha nálam lakna, és én használtam volna strómannak egy olyan ügyben, amiben most hallgatta ki a rendőrség, én lehet el is ásnám valahol. Szerintetek mennyi annak az esélye, hogy nem pofázott el mindent a kapitányságon? Ha még sírva is fakadt 34 éves létére? Itt már nem az a kérdés, hogy sáros-e, hanem az, hogy mennyit fog kapni, és köt-e vádalkut. Mivel szociopata, nem fogja egyedül elvinni a balhét, csak ha konkrétan életveszélyesen megfenyegették.
Ha így van, akkor mindkét esetben shiker: ha nincs vádalku jöhet a sittkó, ha van akkor Recskaiék vágják ki hálátlanságért, és irány a Blaha.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hát ez tényleg shiker!
Na és a másik retard (alias Sherlock) ?
Az álmoskönyvben az van, hogy a személyesen téged a lakhelyeden felkereső rendőr ritkán jelent szerencsét. Annyit mondhatok, hogy tanúskodni beidézni szoktak valakit, nem bevinni. Szóval Recsi 100%, hogy gyanúsított, bár elképzelhető, hogy papíron még ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás. 100%-os evidencia szintjén kell kezelni azt, hogy még ha nem is a Quaestor kapcsán, de Recskaiék mindenféleképp használták a púpos cégeit különböző adózási trükkökhöz. Másképp már rég megszüntette volna őket. Nem hagyták volna neki, hogy havi 70.000 mínuszt termeljen.
Nem, az I. kerületben volt a picsogós Endike. De mi van a feljelentéssel? Mert én annyira nem érzem magam feljelentve! Már az I. kerületi ügyészségre is telefonáltam ma, de shemmi. Ez elsodikázódott.
Az ő szintjén ez kurva mindegy. A legenyhébb büntetés, amit kiszabnak ilyenkor, az komoly pénzbírság. Bár azért ülnek már jó páran számlázási stiklik miatt. Angyalszárny, hogy ki tudja fizetni. Ráadásul februárban még meg fogják baszni egy bírsággal a rendőrlistás ügyben is. És ezek olyan tételek, hogy ha nem fizet, és nincs miből tiltani, akkor át fogják neki váltani letöltésre. De majd egy szobafestő kiigazít, ha mégsem így lenne.
Plusz ne felejtsük el, milyen hatással van a próbamelócsákra, ha épp eljárás folyik ellened gazdasági bűnügyben. Nem éppen jó ajánlólevél.
Ez az év erős lesz Endrének. Februárban ítélethirdetés, közben nyomoznak utána itthon is meg Németországban is.
Sajnos nem:-(
A két nagy szatyor kizárja, hacsak nem rakták ki a recskairodából a kincseivel együtt.
Egy szavát se hidd el a gonosz trolloknak. Az InformátorTroll is hazudik vagy legalábbis erősen téved. A sors furcsa fintora, hogy pont ugyanabban az időben egy másik Kis Endre Farkast is kihallgattak ugyanott, akinek történetesen ugyanaz a beceneve mint Sodinak, de mindez pusztán a szerencsétlen véletlen műve, a kettőnek semmi köze egymáshoz! A mi Sodink arcán lenéző félmosollyal, de gránitszilárd határozottsággal válaszolt a nyomozó urak kérdéseire, egyszer szellemesen sziporkázva, máskor leheletfinoman adagolt iróniával, de mindenképpen éreztetve velük szellemi alacsonyabbrendűségüket. Ezt egy idő után a nyomozók is belátták, és meghunyászkodva, szemlesütve, sűrű bocsánatkérések közepette engedték útjára hősünket. Mikor kilépett a kapitányság ajtaján, ünneplő sokaság, ismerősök és ismeretlenek tömege köszöntötte, egyszerre éljenezték és suttogták áhítattal a nevét. Idős asszonyok tolakodtak, csak hogy megérinthessék (a púpját), kisgyermekes anyukák emelték felé kacagó gyermekeiket. Ekkor a tömeg kettévált, és kilépett belőle egy csinosnak mondható, negyvenes nő, majd rajongó csillogással a szemében, enyhe német akcentussal csak ennyit mondott: "Gyere Sodi, basszál meg!". Hát így történt.
Puposnak pupos, de a shodi nem tud ilyen hangosan kiabalni, es beutni a tablaba sem. De jot rohogtem. Szep talalat, zsido!
szerintem sodi travit taparolt..........
Gábor Rácz
3 órája ·
BÊKÊT
sajsze..........sodi, szíd ki a gecit!!!!!!!!!!!
Az a Sodi volt aki annak idején a masztipartys hsz-t is írta?
Asodi is majd ott fog koktélozni mikor hazalátogat németből.
Az kizart. Nem tudom rola elkepzelni!
*pr*
bárhol!!!!!!!!!!!!csak sokan lásák!!!!!!!!!!!!
www.goldengate.hu/forum/tema/136901-Hapsik-biszex-almokkal/msg4359122
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 09:31:38
Napi öngól rovat, sodi falán, by kisfosos zsírhajú buzi.
"Boros László
Hosszú távon mindenki meg fogja szívni ezt a betolakodósdit, a "jól kereső" migránspárti libsik is. Ismerősöm járt korábban német fodrászhoz abban az országban, 100 eurórért nyírta, aztán megjelent ott egy török, aki minőségileg gyengébb, de tizedéért vág. Azóta mindenki hozzá jár, néha úgy néz ki a sor az üzlete előtt, mintha ételosztás lenne... Kíváncsi vagyok, hogy a jelen és jövő "nagy szakmáját", a programozást űző Guptáék amikor már nem freelanceren fognak programozni meg webdizájnolni távmunkában óránként 5 dollárért, hanem mondjuk átjönnek Európába, hogy fog az tetszeni a sok nagyszájúnak."
Fodrászkérdésben valaki kompetens szakember megint. Muhahahaha
"Boros László
Hosszú távon mindenki meg fogja szívni ezt a betolakodósdit, a "jól kereső" migránspárti libsik is. Ismerősöm járt korábban német fodrászhoz abban az országban, 100 eurórért nyírta, aztán megjelent ott egy török, aki minőségileg gyengébb, de tizedéért vág. Azóta mindenki hozzá jár, néha úgy néz ki a sor az üzlete előtt, mintha ételosztás lenne... Kíváncsi vagyok, hogy a jelen és jövő "nagy szakmáját", a programozást űző Guptáék amikor már nem freelanceren fognak programozni meg webdizájnolni távmunkában óránként 5 dollárért, hanem mondjuk átjönnek Európába, hogy fog az tetszeni a sok nagyszájúnak."
Jan 06, 2016 09:31:38
Nájszli
Jan 06, 2016 09:34:00
Jamie Kiss 1 órája
Sziasztok! A csaladommal 7 eve koltoztunk ki Utah allamba (Egyesult Allamok) Salt Lake City be, es apa mutatta egyszerbegy videotokat, es o mondta, hogy mi soha ne legyunk ilyenek :D
Válasz ·
Jamie Kiss 1 órája
Mindt TomCat vagy a tobbi tolvajkergeto.
Válasz ·
Sziasztok! A csaladommal 7 eve koltoztunk ki Utah allamba (Egyesult Allamok) Salt Lake City be, es apa mutatta egyszerbegy videotokat, es o mondta, hogy mi soha ne legyunk ilyenek :D
Válasz ·
Jamie Kiss 1 órája
Mindt TomCat vagy a tobbi tolvajkergeto.
Válasz ·
Jól mondta az apukád!
Legyél inkább kerékpár tolvaj, hiperpigmentált bűnöző, mert annak nagyobb a társadalmi elismertsége és az egzisztenciális háttere...
Jan 06, 2016 09:34:00
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 09:36:10
Jól mondta az apukád!
GURULKÁZZÁL ARRÉBB, MALACSZOPÓ!
Jan 06, 2016 09:36:10
német fodrász
Jan 06, 2016 09:37:31
neked is csak az ismerősöd jár fodrászhoz zsír és az sem a gyagyás. látod sneci a migrik elveszik előled is a munkát. hol a drezdai meló, lesz németmeló?
Jan 06, 2016 09:37:31
köztörvényes botlásocska
Jan 06, 2016 09:43:42
tényleg púp, milyen érzés feljelentettnek lenni, mert nekem még nem volt ilyen rendőrségi ügyem. azt mondtad mély torok szívni fog. lesz feljelentés, hol a feljelentés? informátroll már biztos sitten van esetleg a saját ágyneműtartójában.
Jan 06, 2016 09:43:42
Hiénaverő
(
x17)
Jan 06, 2016 09:44:59
x17)
Érdekes mennyire aggódnak a munkanélküli lumpenek a migrikérdés miatt, meg hogy miattuk nem lesz melócsá. Sok török és arab bevándorló lehet Tiszavasváriban is, egytől egyig Kisboros elől vették el a jabilos munkákat, így nem maradt más választása, mint majd' egy évtizeden át az anyján való élősködés és a netes retardszopkodás.
flaneling
Jan 06, 2016 09:45:07
Jól mondta az apukád!
Te vagy az, Kelecsényi?
Jan 06, 2016 09:45:07
Protipp Pityu
Jan 06, 2016 09:47:57
"Boros László
"Boros László
Guptáék már rég átjöttek Európába, de kb. annyi használhatóak bármire, mint a kisruszki.
Szóval az ő munkáját tényleg lehet, hogy elveszik.
Jan 06, 2016 09:47:57
Anonim Impotensek
Jan 06, 2016 09:49:11
Roland, gyere a szociális mosodához, a könyvtár mellé csüt este 8ra, nálunk kibeszélheted magadból az indulataidat. Ezek a zsidók nem értenek meg téged.
Jan 06, 2016 09:49:11
magántitok
Jan 06, 2016 10:15:27
Megvan valahol az a belső levelezés, amit olyan gőzerővel kezdtek tagadni és fellépni a hetek ellen?
Jan 06, 2016 10:15:27
Klapka
Jan 06, 2016 10:18:56
Megvan valahol az a belső levelezés, amit olyan gőzerővel kezdtek tagadni és fellépni a hetek ellen?
Jan 06, 2016 10:18:56
töppedt buzigolyók
Jan 06, 2016 10:19:56
"Boros László
"Boros László
Kisfosos! 5 dollár az mai árfolyamon majdnem 1500 Ft, hahó! Napi 8 órával számolva az 12.000 Ft, 20 munkanappal számolva pedig 240.000 Ft. Te most ugattad le a magyar átlagbért, csak szólok, te fasz :D Ennél kevesebb volt a bruttód a Jabilban, te buzihuszár, erre akár fogadni is mernék. Megint olyanba pofázol bele, amihez érintőlegesen sincs közöd. Se te, se Endre nem kerestetek még soha bruttó 240.000-et egy hónapban, maradjunk annyiban. Arról nem is beszélnék, hogy kurva sok ember boldog lenne bruttó 240.000-rel.
Jan 06, 2016 10:19:56
broni
Jan 06, 2016 10:20:11
zsák, zsák, sztómazsák,
a sérves kobold becsinált!
Jan 06, 2016 10:20:11
zacskócsörgés
Jan 06, 2016 10:22:05
tényleg sneci miért nem mész oda a malac óljához szerenádozni, amíg még 'itthon' vagy? csak nézne ki a vörös fejével ahogy lehugyozod az ajtaját.
Jan 06, 2016 10:22:05
Tyodika
Jan 06, 2016 10:22:38
zsák, zsák, sztómazsák,
Feljelentyelek, megint személyishégi joghaimba tiporsz, rohadt jendőjtroll!
Esz nem ety beismerés volt!
Jan 06, 2016 10:22:38
10:20:11??
Jan 06, 2016 10:23:36
zsák, zsák, sztómazsák,
álbroni
Jan 06, 2016 10:23:36
I. ker. ügyésztroll
Jan 06, 2016 10:24:54
* tegnap reggel óta a portán üldögél és várja a feljelentéssel befutó sodit*
*tűnődik: csak nem ez is elsodikázódott?*
Jan 06, 2016 10:24:54
trollakta
Jan 06, 2016 10:26:57
* tegnap reggel óta a portán üldögél és várja a feljelentéssel befutó sodit*
*bővítve*
Jan 06, 2016 10:26:57
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 10:27:20
Jan 06, 2016 10:27:20
magántitok
Jan 06, 2016 10:31:23
Tehát nem kerül ki valahova, titok marad?
Jan 06, 2016 10:31:23
Hebroni anyja
Jan 06, 2016 10:32:05
q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F01%2F06%2Fnem-engedtek-hogy-a-shrekket-nezze-ezert-magara-robbantotta-a-hazat-a-nagyi
Broni anyja?
Broni anyja?
Téves, a nagyanyja
Jan 06, 2016 10:32:05
-
Jan 06, 2016 10:33:03
Recskás meddig gyűjtögeted még a bátorságot, hogy írj a fórumodra?
Jan 06, 2016 10:33:03
-
Jan 06, 2016 10:33:40
Annak én is tagja vagyok, legalább olyan vicces, mint a "chemtrail fanclub - chemtrail for everyone" nevű oldal :)
Oberle és Csordás... Bár nem tolnak akkora contentet mint a Sodi, de klasszikusok.
Jan 06, 2016 10:33:40
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 10:34:14
Jövő héten
Jan 06, 2016 10:34:14
flaneling
Jan 06, 2016 10:35:37
Két hétig képes gyűjtögetni.
Jan 06, 2016 10:35:37
Mortal Danger
Jan 06, 2016 10:37:51
Gennyes prof? Síel?
Jan 06, 2016 10:37:51
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 10:40:02
Gennyes prof? Síel?
Prágai nagybácsijával együtt retteg egy csehszlovák gyártmányú ágyneműtartóban.
Jan 06, 2016 10:40:02
banshee
(
x24)
Jan 06, 2016 10:40:34
x24)
Gennyes prof már annyira profi, hogy síelés közben is képes passzív faszerdőket telepíteni és növeszteni a retardoknak.
ne sürgess zsidó!
Jan 06, 2016 10:43:19
idén hány blokkolt interjú volt gyagyás? rendőrség nem számít bele.
Jan 06, 2016 10:43:19
retardfigyelő
Jan 06, 2016 11:47:29
RGL sitten van már? Régóta nem jelentkezett.
Jan 06, 2016 11:47:29
Ned Logan
Jan 06, 2016 11:48:43
Bori, én nem értelek. Miért nem fotós, sakkos, emós vagy homoszexuális fórumokon okoskodsz, ahelyett, hogy trollfaszokat követelsz a szádba? A púpos is akkor volt életében a legboldogabb, amikor hozzá hasonló retardokkal csinált közös programokat. Piáltak, zabálták az alienpörit, cigányokkal mulattak. Ráadásul a saját szellemi szintjén lévő alakokkal vegyülhetett.
Neked rendre megaláztatás az osztályrészed, ha keresztezed a normális emberek útjait. Találd meg szépen a saját retardközegedet, mondjuk kezdésnek a Gayromeón vagy valamelyik chemtrailes fórumban, és éld ki a meleg hajlamaidat és az elmebetegséged!
Neked rendre megaláztatás az osztályrészed, ha keresztezed a normális emberek útjait. Találd meg szépen a saját retardközegedet, mondjuk kezdésnek a Gayromeón vagy valamelyik chemtrailes fórumban, és éld ki a meleg hajlamaidat és az elmebetegséged!
Jan 06, 2016 11:48:43
Ned Logan
Jan 06, 2016 11:49:50
RGL sitten van már? Régóta nem jelentkezett.
Németcsibét nyal. Amilyet a Sodi sohasem fog. Még egy elmebeteg, ruppótlan, csöves cigánynak is összejött. A Sodinak nem. Mert a Sodi szarból van. Meg búza is.
Jan 06, 2016 11:49:50
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 11:50:55
Bori, én nem értelek. Miért nem fotós, sakkos, emós vagy homoszexuális fórumokon okoskodsz,
Jan 06, 2016 11:50:55
Brian
Jan 06, 2016 11:51:27
meg az a rohadt szuboptimális dőlésszög
Jan 06, 2016 11:51:27
Laci
Jan 06, 2016 12:28:25
23 centi elég nagy ahhoz, hogy csak úgy mellé lehessen nyúlni XD
Jan 06, 2016 12:28:25
stressznélküli nyugi
Jan 06, 2016 13:09:04
És ezzel még Laci is egyetért!
Jan 06, 2016 13:09:04
Škoda Superb
Jan 06, 2016 13:12:57
Üdv trollok! Dököjjmekk SoDI!
Most tértem vissza a hosszú kirándulásomból.
Valaki írna egy összefoglalót snecológiai újdonságokból? NSZKSZ!
Jan 06, 2016 13:12:57
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 13:29:16
Üdv trollok! Dököjjmekk SoDI!
És azt hitte, hogy a trollok szórakoznak vele, nem nyitott ajtót rendőröknek, aki majdnem ráhívták a TEK-t, hogy öngyilkos akar lenni. Majd rosszkedvű ugrabugrálás közben elsírta magát a kihallgatáson.
Jan 06, 2016 13:29:16
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 13:30:52
És egyébként szerintem ez SHIKER!
Jan 06, 2016 13:30:52
Nebel
Jan 06, 2016 13:57:20
Ez a rosszkedvű ugrándozás is milyen kitekert autista megfogalmazás. Vagy mit is írt pontosan.
Jan 06, 2016 13:57:20
Nebel
Jan 06, 2016 14:01:06
Jan 06, 2016 14:01:06
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 14:03:46
nyilván egy hangulatos masztiparty jobban esett volna neki.
Jan 06, 2016 14:03:46
töppedt buzigolyók
Jan 06, 2016 14:20:35
nagyon le lehet tiltva most a fórumról. máskor egy ekkora csicskalángos után három napos roham jött volna. gondolom az "otthoniak" beleléptek a szájába a gyanúsított sodinak. a sodinak.
Jan 06, 2016 14:20:35
Hiénaverő
(
x17)
Jan 06, 2016 14:29:24
x17)
nagyon le lehet tiltva most a fórumról.
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 14:29:36
nagyon le lehet tiltva most a fórumról. máskor egy ekkora csicskalángos után három napos roham jött volna. gondolom az "otthoniak" beleléptek a szájába a gyanúsított sodinak. a sodinak.
Jan 06, 2016 14:29:36
Zulu
(
x15)
Jan 06, 2016 14:32:02
x15)
Én inkább az Ygor nevet adtam volna neki. Esetleg Renfield.
Zulu
(
x15)
Jan 06, 2016 14:33:13
x15)
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 14:37:49
Amúgy Sodi,
nem lenne neked jobb a börtön? Most is be vagy zárva, nem szólhatsz senkihez, a kaja is szar, és egy héten egyszer(se) zuhanyzol. De a sitten lenne társaság meg szex is.
Jan 06, 2016 14:37:49
Nebel
Jan 06, 2016 14:49:14
Amúgy Sodi,
Ott nincs net. Net nélkül pedig nem sodi a sodi.
Jan 06, 2016 14:49:14
-
Jan 06, 2016 15:00:27
SODI! NEM VONZOTAD BE A DRÓNT! A DREZDAI MELÓT! A SITTEN FOGSZ MEGROHADNI! MINDEN ESTE MEGERÖSZAKOLNAK HA NEM ADOD MAGAD ÖNKÉNT!
KÖSD FEL MAGAD! HÖÖÖRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!
KÖSD FEL MAGAD! HÖÖÖRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!
Jan 06, 2016 15:00:27
Sodi !
Jan 06, 2016 15:43:25
Új Silingó!
"Schilling Péter, a Mindennapi Számmisztika alapítójának videós véleménye rólunk"
(onlinekatapult.hu)
"Schilling Péter, a Mindennapi Számmisztika alapítójának videós véleménye rólunk"
(onlinekatapult.hu)
Jan 06, 2016 15:43:25
-
Jan 06, 2016 15:44:04
A Sodi már a német Amazonnál dolgozik.
index.hu/mindekozben/poszt/2016/01/06/negativ_velemennyel_volt_egy_termekrol_bosszubol_mufaszt_tettek_a_kosaraba/
index.hu/mindekozben/poszt/2016/01/06/negativ_velemennyel_volt_egy_termekrol_bosszubol_mufaszt_tettek_a_kosaraba/
Jan 06, 2016 15:44:04
töppedt buzigolyók
Jan 06, 2016 15:46:07
Ha nálam lakna, és én használtam volna strómannak egy olyan ügyben, amiben most hallgatta ki a rendőrség, én lehet el is ásnám valahol. Szerintetek mennyi annak az esélye, hogy nem pofázott el mindent a kapitányságon? Ha még sírva is fakadt 34 éves létére? Itt már nem az a kérdés, hogy sáros-e, hanem az, hogy mennyit fog kapni, és köt-e vádalkut. Mivel szociopata, nem fogja egyedül elvinni a balhét, csak ha konkrétan életveszélyesen megfenyegették.
Jan 06, 2016 15:46:07
Hiénaverő
(
x17)
Jan 06, 2016 16:11:01
x17)
Itt már nem az a kérdés, hogy sáros-e, hanem az, hogy mennyit fog kapni, és köt-e vádalkut.
Ha így van, akkor mindkét esetben shiker: ha nincs vádalku jöhet a sittkó, ha van akkor Recskaiék vágják ki hálátlanságért, és irány a Blaha.
Škoda Superb
Jan 06, 2016 16:14:38
Hát ez tényleg shiker!
Na és a másik retard (alias Sherlock) ?
Jan 06, 2016 16:14:38
ál-broni
Jan 06, 2016 16:24:31
Jan 06, 2016 16:24:31
töppedt buzigolyók
Jan 06, 2016 16:35:18
Az álmoskönyvben az van, hogy a személyesen téged a lakhelyeden felkereső rendőr ritkán jelent szerencsét. Annyit mondhatok, hogy tanúskodni beidézni szoktak valakit, nem bevinni. Szóval Recsi 100%, hogy gyanúsított, bár elképzelhető, hogy papíron még ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás. 100%-os evidencia szintjén kell kezelni azt, hogy még ha nem is a Quaestor kapcsán, de Recskaiék mindenféleképp használták a púpos cégeit különböző adózási trükkökhöz. Másképp már rég megszüntette volna őket. Nem hagyták volna neki, hogy havi 70.000 mínuszt termeljen.
Jan 06, 2016 16:35:18
Hiénaverő
(
x17)
Jan 06, 2016 16:38:11
x17)
Recskaboy nagy bajban van, mindig akkor jön az éppen aktuális Soha többet nem írok ide-korszak ha valamivel betalálnak a púposnak.
Rendőr troll
Jan 06, 2016 17:07:14
Ha a kerület nyomoz, akkor nem lehet olyan komoly az ügy. Lehet tényleg valami számlás trükközés a recskás piti módján.
Jan 06, 2016 17:07:14
-
Jan 06, 2016 17:24:08
Nem a Gyorskocsiban nyomoznak?
Jan 06, 2016 17:24:08
Informátroll
Jan 06, 2016 17:28:30
Nem a Gyorskocsiban nyomoznak?
Nem, az I. kerületben volt a picsogós Endike. De mi van a feljelentéssel? Mert én annyira nem érzem magam feljelentve! Már az I. kerületi ügyészségre is telefonáltam ma, de shemmi. Ez elsodikázódott.
Jan 06, 2016 17:28:30
töppedt buzigolyók
Jan 06, 2016 17:35:58
Ha a kerület nyomoz, akkor nem lehet olyan komoly az ügy. Lehet tényleg valami számlás trükközés a recskás piti módján.
Az ő szintjén ez kurva mindegy. A legenyhébb büntetés, amit kiszabnak ilyenkor, az komoly pénzbírság. Bár azért ülnek már jó páran számlázási stiklik miatt. Angyalszárny, hogy ki tudja fizetni. Ráadásul februárban még meg fogják baszni egy bírsággal a rendőrlistás ügyben is. És ezek olyan tételek, hogy ha nem fizet, és nincs miből tiltani, akkor át fogják neki váltani letöltésre. De majd egy szobafestő kiigazít, ha mégsem így lenne.
Jan 06, 2016 17:35:58
KV
Jan 06, 2016 17:43:12
Nem hallgass ezekre a szívtelenekre, Endi! Csak tartsd magadat ahhoz, amit megbeszéltünk, és továbbra is fizetjük minden költségedet. Nyugi.
Jan 06, 2016 17:43:12
-
Jan 06, 2016 17:47:58
Ex Lundart alkalmazott Sodi idejéből.
www.linkedin.com/in/kinga-n%C3%A9meth-05b49518
www.linkedin.com/in/kinga-n%C3%A9meth-05b49518
Jan 06, 2016 17:47:58
töppedt buzigolyók
Jan 06, 2016 17:49:18
Plusz ne felejtsük el, milyen hatással van a próbamelócsákra, ha épp eljárás folyik ellened gazdasági bűnügyben. Nem éppen jó ajánlólevél.
Ez az év erős lesz Endrének. Februárban ítélethirdetés, közben nyomoznak utána itthon is meg Németországban is.
Jan 06, 2016 17:49:18
Tyodika
Jan 06, 2016 18:11:02
Nem fog börtönbe vonulni a Sodi, inkább egyesével fogom levadászni a trollokat. Már találtam is egyet tiszavasvájiban, nem lesz nehéz megtalálni, tele van a net a drogos hirdetével. Bizony.
Jan 06, 2016 18:11:02
Tyodika
Jan 06, 2016 18:12:18
Holnap szétloccsantyom a fejed aztán lekaszablokka kisfosos. A sodi. A terminátor.
Jan 06, 2016 18:12:18
broni
Jan 06, 2016 18:30:35
most értem haza, bogyoért violztam., halt meg retard????????
Jan 06, 2016 18:30:35
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 18:34:42
most értem haza, bogyoért violztam., halt meg retard????????
Sajnos nem:-(
Jan 06, 2016 18:34:42
Sodi ?
Jan 06, 2016 18:36:44
Idegroham a Népszínház utcában
www.youtube.com/watch?v=TMjM6z9014k
www.youtube.com/watch?v=TMjM6z9014k
Jan 06, 2016 18:36:44
broni
Jan 06, 2016 18:41:37
[quote=Schwezoff Dávid]Sajnos nem:-([/quote
sajsze.....((((((((((((
sajsze.....((((((((((((
Jan 06, 2016 18:41:37
banshee
(
x24)
Jan 06, 2016 18:44:43
x24)
youtube.com/watch?v=TMjM6z9014k
A két nagy szatyor kizárja, hacsak nem rakták ki a recskairodából a kincseivel együtt.
púpátmozgató edzés
Jan 06, 2016 18:45:43
Egy szavát se hidd el a gonosz trolloknak. Az InformátorTroll is hazudik vagy legalábbis erősen téved. A sors furcsa fintora, hogy pont ugyanabban az időben egy másik Kis Endre Farkast is kihallgattak ugyanott, akinek történetesen ugyanaz a beceneve mint Sodinak, de mindez pusztán a szerencsétlen véletlen műve, a kettőnek semmi köze egymáshoz! A mi Sodink arcán lenéző félmosollyal, de gránitszilárd határozottsággal válaszolt a nyomozó urak kérdéseire, egyszer szellemesen sziporkázva, máskor leheletfinoman adagolt iróniával, de mindenképpen éreztetve velük szellemi alacsonyabbrendűségüket. Ezt egy idő után a nyomozók is belátták, és meghunyászkodva, szemlesütve, sűrű bocsánatkérések közepette engedték útjára hősünket. Mikor kilépett a kapitányság ajtaján, ünneplő sokaság, ismerősök és ismeretlenek tömege köszöntötte, egyszerre éljenezték és suttogták áhítattal a nevét. Idős asszonyok tolakodtak, csak hogy megérinthessék (a púpját), kisgyermekes anyukák emelték felé kacagó gyermekeiket. Ekkor a tömeg kettévált, és kilépett belőle egy csinosnak mondható, negyvenes nő, majd rajongó csillogással a szemében, enyhe német akcentussal csak ennyit mondott: "Gyere Sodi, basszál meg!". Hát így történt.
Jan 06, 2016 18:45:43
töppedt buzigolyók
Jan 06, 2016 18:59:44
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy ha olyan helyzetben lennék, mint Endre most, akkor konkrét halálfélelmem lenne, és minden nap Depresszió Dezső és Öngyilkossági Szándék Ödön váltanák egymást a kanapén nálam. Olyan tempóban száguld lefelé a lejtőn, hogy a menetszél kikezdi a keshedt mellkasát. Félelmetes.
Jan 06, 2016 18:59:44
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 19:11:08
Puposnak pupos, de a shodi nem tud ilyen hangosan kiabalni, es beutni a tablaba sem. De jot rohogtem. Szep talalat, zsido!
Jan 06, 2016 19:11:08
Ned Logan
Jan 06, 2016 19:27:10
Púp, azon még nem gondolkodtál, hogy Vera néniék, alias az otthoniak miért
- nem vittek még el orvoshoz rendbe rakatni az életveszélyes sérvedet?
- nem segítettek a veszteséges cégeid megszüntetésében?
- miért nem alkalmaznak papíron, és abból folyamatosan törlesztik az adósságaidat?
- nem jelentenek be a Kolosy térre?
- etetnek szeméttel és vesznek neked alkoholt az állapotod ellenére?
Megannyi kínzó kérdés felmerülhet, de a válasz bizony az, hogy ezek a dörzsölt komcsik a halálodra játszanak, recskás! Nekik megér havi pár tízezer forintot, hogy ha te felfordulsz, azon senki ne lepődjön meg. De gondolom, ezt meg is mondták.
Én a helyedben a következő német próbamunkánál a kapott pár száz euróval felszívódnék, és elkezdenék az aprócigánnyal csövezni. Te is tudod, hogy a sitt még mindig jobb alternatíva, mint az, ha Jani bátyád talál meg, miután köptél a zsaruknak.
- nem vittek még el orvoshoz rendbe rakatni az életveszélyes sérvedet?
- nem segítettek a veszteséges cégeid megszüntetésében?
- miért nem alkalmaznak papíron, és abból folyamatosan törlesztik az adósságaidat?
- nem jelentenek be a Kolosy térre?
- etetnek szeméttel és vesznek neked alkoholt az állapotod ellenére?
Megannyi kínzó kérdés felmerülhet, de a válasz bizony az, hogy ezek a dörzsölt komcsik a halálodra játszanak, recskás! Nekik megér havi pár tízezer forintot, hogy ha te felfordulsz, azon senki ne lepődjön meg. De gondolom, ezt meg is mondták.
Én a helyedben a következő német próbamunkánál a kapott pár száz euróval felszívódnék, és elkezdenék az aprócigánnyal csövezni. Te is tudod, hogy a sitt még mindig jobb alternatíva, mint az, ha Jani bátyád talál meg, miután köptél a zsaruknak.
Jan 06, 2016 19:27:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 06, 2016 19:32:08
x38)
Púp ontja a fácsén az öngólokat...
Megosztotta ezt: "17 éves lány: “Minden testnyílásomban bevándorlók újjai(SIC!) voltak!”"
Bezzeg amikor ő taperolta le a részeg németcsibét és csak azért nem ment tovább, mertbeleélvezett a gatyájába félt, hogy meglátják, AZ MÁS!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Megosztotta ezt: "17 éves lány: “Minden testnyílásomban bevándorlók újjai(SIC!) voltak!”"
Bezzeg amikor ő taperolta le a részeg németcsibét és csak azért nem ment tovább, mert
broni
Jan 06, 2016 19:34:04
Púp ontja a fácsén az öngólokat...
Bezzeg amikor ő taperolta le a részeg németcsibét és csak azért nem ment tovább, mert beleélvezett a gatyájába félt, hogy meglátják, AZ MÁS!
Bezzeg amikor ő taperolta le a részeg németcsibét és csak azért nem ment tovább, mert beleélvezett a gatyájába félt, hogy meglátják, AZ MÁS!
szerintem sodi travit taparolt..........
Jan 06, 2016 19:34:04
BTK
Jan 06, 2016 19:37:34
Amit a sodimigri elkövetett, azt hová sorolnák?
A 2013. július 1-jén hatályba lépett új büntető törvénykönyv (Btk.) több területen változást hozott a szexuális jellegű bűncselekmények megítélésében. A 205. § 3. pontja szerint szeméremsértést nemcsak a nemi szervüket mutogató férfiak követik el, hanem az is, „aki mással szemben olyan szeméremsértő magatartást tanúsít, amely a sértett emberi méltóságát sérti”. Ebbe a Btk. magyarázata szerint beletartozik a sértett nemi szervének megfogása vagy a sértett megcsókolása. Ez vétség, ami két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A 196. § szerint a szexuális kényszerítést az követi el, aki mást szexuális cselekményre vagy annak eltűrésére kényszerít. Miután a szexuális cselekmény nemcsak a közösülést vagy a korábban fajtalanságnak nevezett cselekményt jelenti, a jogszabály magyarázata szerint ebbe is beletartozik a sértett valamely intim testrészének megfogása. Ezért alapesetben egytől öt évig terjedő szabadságvesztés szabható ki, 18. év alatti sértett esetén kettőtől nyolc év.
A szexuális erőszak az, ha valaki a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el, vagy más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát használja ki szexuális cselekményre. Ezért kettőtől nyolc év, súlyosabb esetben öttől tíz, illetve öttől tizenöt év is kiszabható.
A 2013. július 1-jén hatályba lépett új büntető törvénykönyv (Btk.) több területen változást hozott a szexuális jellegű bűncselekmények megítélésében. A 205. § 3. pontja szerint szeméremsértést nemcsak a nemi szervüket mutogató férfiak követik el, hanem az is, „aki mással szemben olyan szeméremsértő magatartást tanúsít, amely a sértett emberi méltóságát sérti”. Ebbe a Btk. magyarázata szerint beletartozik a sértett nemi szervének megfogása vagy a sértett megcsókolása. Ez vétség, ami két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A 196. § szerint a szexuális kényszerítést az követi el, aki mást szexuális cselekményre vagy annak eltűrésére kényszerít. Miután a szexuális cselekmény nemcsak a közösülést vagy a korábban fajtalanságnak nevezett cselekményt jelenti, a jogszabály magyarázata szerint ebbe is beletartozik a sértett valamely intim testrészének megfogása. Ezért alapesetben egytől öt évig terjedő szabadságvesztés szabható ki, 18. év alatti sértett esetén kettőtől nyolc év.
A szexuális erőszak az, ha valaki a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el, vagy más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát használja ki szexuális cselekményre. Ezért kettőtől nyolc év, súlyosabb esetben öttől tíz, illetve öttől tizenöt év is kiszabható.
Jan 06, 2016 19:37:34
Ned Logan
Jan 06, 2016 19:49:38
Szerinem a Sodi egyiket sem követte el. Melegebb, mint a radiátorcső, ráadásul egy gyáva féreg is, aki élőben elsírja magát, de még egy szaros portásnak is szó nélkül ír alá bármit. A nők pedig nem csak hogy nem érdeklik, de egyenesen gyűlöli őket. A taperolós, meg a lánnyal angolul szar zenéről beszélgetés is csak Andinak szóltak. A Sodi üvöltő zene mellett ANGOLUL beszélget németekkel LOOOOOOOOLLLLLL
Jan 06, 2016 19:49:38
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 06, 2016 20:12:19
x9)
Mégiscsak meglesz az a medencés iroda:

index.hu/urbanista/2016/01/06/a_megujulo_corvinteton_jartunk/

7
Jan 06, 2016 20:12:20
Sodi, mi van RGL-lel? Dec 26-án jelentettem őt a stuttgarti kollégáknak, de visszajelzést nem kaptam.
Jan 06, 2016 20:12:20
broni
Jan 06, 2016 20:18:33
[quote=7]Sodi, mi van RGL-lel? Dec 26-án jelentettem őt a stuttgarti kollégáknak, de visszajelzést nem kaptam.[/quote
meghalt
meghalt
Jan 06, 2016 20:18:33
retardfigyelő
Jan 06, 2016 20:19:40
[quote=7]Sodi, mi van RGL-lel? Dec 26-án jelentettem őt a stuttgarti kollégáknak, de visszajelzést nem kaptam.[/quote
meghalt
meghalt
Gábor Rácz
3 órája ·
BÊKÊT
Jan 06, 2016 20:19:40
7
Jan 06, 2016 20:22:37
Danke. Dec 28-án is ugyanez volt az utolsó posztja. Nem tűnt fel, hogy ez már az ismétlés.
Jan 06, 2016 20:22:37
broni
Jan 06, 2016 20:23:48
Gábor Rácz
3 órája ·
BÊKÊT
3 órája ·
BÊKÊT
sajsze..........sodi, szíd ki a gecit!!!!!!!!!!!
Jan 06, 2016 20:23:48
Best off Sodi fórum
Jan 06, 2016 20:24:51
Gennyes prof? Síel?
a csendes többség snecigeci egymondatos alázásait hiányolja. hiába a fórumba kiáltott szó, az illetékesek válaszra sem méltatják őket. Jan 06, 2016 20:24:51
-
Jan 06, 2016 20:33:53
* ásít *Az a Sodi volt aki annak idején a masztipartys hsz-t is írta?
Jan 06, 2016 20:33:53
-
Jan 06, 2016 20:37:14
Mégiscsak meglesz az a medencés iroda:
Asodi is majd ott fog koktélozni mikor hazalátogat németből.
Jan 06, 2016 20:37:14
Péter Gallai
Jan 06, 2016 20:44:04
2013. január 26., szombat
Maszti Party
Egy csomó embertől hallom (olvasom), hogy fiatal korában, vagy akár manapság is összejárnak és kiverik maguknak, egymásnak közösen. Persze utánaolvastam a dolognak, semmi kivetnivaló nincs benne, nagyon sokan csinálják külföldön is, angliai blogokat találtam is, ahol megtárgyalják a részleteket, keresnek új tagokat, stb. Találtam rengeteg amatőr képet, videót is.
Fiatalok, főleg fiúk, férfiak összejárnak és jól érzik magukat. Mindenki addig megy el, ameddig akar, nincs kötelezettség, semmit sem kell, semmit sem muszáj. Mindenesetre megmozgatta a fantáziámat. Nekem valahogy ez kimaradt az életemből, valahogyan a baráti köröm rettenetesen szégyenlős, volt, még beszélgetni sem nagyon beszéltünk ilyen dolgokról. Aztán, mikor idősebb lettem, már más lett a helyzet. Csak akkorra már a többségnek régóta tartó kapcsolata volt, illetve kinőttünk a hormongőzös ifjúságból.
Én megmondom őszintén, szívesen részt vennék egy ilyen összejövetelen, tapasztalatszerzés céljából. Esetleg valakinek van tapasztalata és megosztaná, ne fogja vissza magát. Persze a kitalált történetekre nem feltétlenül vagyok kíváncsi, ilyenektől roskadozik a legtöbb fórum.
Bejegyezte: Péter Gallai dátum: 7:24
Címkék: Kipróbálnám, Maszti
2 megjegyzés:
Névtelen
2014. január 10. 9:23
Szia! ÉN próbáltam közös hokizást. Bár nem nagy party volt, csak én meg egy másik srác. És nem gyerekkori haver: kivételesen sikerült ilyen érdeklődésű srácot találni egy szexpartner-oldalon. Mindketten párkapcsolatban éltünk (csajjal). Találkoztunk, beszélgettünk. Aztán közösen néztünk egy pornó filmet. Megtárgyaltuk, hogy melyik csaj milyen jó, meg kinek mennyire áll már. Aztán elővettük, és hokiztunk. Egy idő után cseréltünk, és egymásét vettük kézbe. Akkor hamar elsültünk... még néhányszor találkoztunk hasonló programra. Aztán a srác úgy döntött, hogy megvolt amit ki akart próbálni, és ennyi. Én sajnálom, mert örülnék egy ilyen havernak most is.
Péter Gallai
2014. január 17. 4:23
Én most jutottam el megint oda, hogy akarok egy hoki társat. Egy olyan embert, akivel dumálhatok mindenről, kiverhetjük egymás előtt, egymásnak. Ha benne vagy ilyenben, írj egy mélt. [email protected]
Maszti Party
Egy csomó embertől hallom (olvasom), hogy fiatal korában, vagy akár manapság is összejárnak és kiverik maguknak, egymásnak közösen. Persze utánaolvastam a dolognak, semmi kivetnivaló nincs benne, nagyon sokan csinálják külföldön is, angliai blogokat találtam is, ahol megtárgyalják a részleteket, keresnek új tagokat, stb. Találtam rengeteg amatőr képet, videót is.
Fiatalok, főleg fiúk, férfiak összejárnak és jól érzik magukat. Mindenki addig megy el, ameddig akar, nincs kötelezettség, semmit sem kell, semmit sem muszáj. Mindenesetre megmozgatta a fantáziámat. Nekem valahogy ez kimaradt az életemből, valahogyan a baráti köröm rettenetesen szégyenlős, volt, még beszélgetni sem nagyon beszéltünk ilyen dolgokról. Aztán, mikor idősebb lettem, már más lett a helyzet. Csak akkorra már a többségnek régóta tartó kapcsolata volt, illetve kinőttünk a hormongőzös ifjúságból.
Én megmondom őszintén, szívesen részt vennék egy ilyen összejövetelen, tapasztalatszerzés céljából. Esetleg valakinek van tapasztalata és megosztaná, ne fogja vissza magát. Persze a kitalált történetekre nem feltétlenül vagyok kíváncsi, ilyenektől roskadozik a legtöbb fórum.
Bejegyezte: Péter Gallai dátum: 7:24
Címkék: Kipróbálnám, Maszti
2 megjegyzés:
Névtelen
2014. január 10. 9:23
Szia! ÉN próbáltam közös hokizást. Bár nem nagy party volt, csak én meg egy másik srác. És nem gyerekkori haver: kivételesen sikerült ilyen érdeklődésű srácot találni egy szexpartner-oldalon. Mindketten párkapcsolatban éltünk (csajjal). Találkoztunk, beszélgettünk. Aztán közösen néztünk egy pornó filmet. Megtárgyaltuk, hogy melyik csaj milyen jó, meg kinek mennyire áll már. Aztán elővettük, és hokiztunk. Egy idő után cseréltünk, és egymásét vettük kézbe. Akkor hamar elsültünk... még néhányszor találkoztunk hasonló programra. Aztán a srác úgy döntött, hogy megvolt amit ki akart próbálni, és ennyi. Én sajnálom, mert örülnék egy ilyen havernak most is.
Péter Gallai
2014. január 17. 4:23
Én most jutottam el megint oda, hogy akarok egy hoki társat. Egy olyan embert, akivel dumálhatok mindenről, kiverhetjük egymás előtt, egymásnak. Ha benne vagy ilyenben, írj egy mélt. [email protected]
Jan 06, 2016 20:44:04
Schwezoff Dávid
Jan 06, 2016 20:49:19
* ásít *
Az kizart. Nem tudom rola elkepzelni!
*pr*
Jan 06, 2016 20:49:19
Péter Gallai
Jan 06, 2016 20:50:59
Ha valakire rájön a kangörcs, vagy a szukagörcs ( :) ) akkor mindenki teljesen kiborul a környezetében, mondván, hogy közönséges, meg nem illik. Pedig mi sem jobb, mint munka közben élvezni egyet-kettőt. Ritka, hogy olyan hetet zárok, mikor nem verem ki munkában.
Ti szoktatok magatokhoz nyúlni? És hogy? Hol?
Jan 06, 2016 20:50:59
Péter Gallai
Jan 06, 2016 20:52:20
Kellene egy hoki party
Péter Gallai
+2
Nemtudom, csak ötlet volt. Régóta ki akarom próbálni, egyelőre azt sem tudom, lenne-e jelentkező.
50w
Marsh Stan
+1
lenne jelentkezo ;)
46w
Tóth Sanyi
Lenne, hidd el!
Péter Gallai
+2
Nemtudom, csak ötlet volt. Régóta ki akarom próbálni, egyelőre azt sem tudom, lenne-e jelentkező.
50w
Marsh Stan
+1
lenne jelentkezo ;)
46w
Tóth Sanyi
Lenne, hidd el!
Jan 06, 2016 20:52:20
broni
Jan 06, 2016 20:55:17
Ha valakire rájön a kangörcs, vagy a szukagörcs ( :) ) akkor mindenki teljesen kiborul a környezetében, mondván, hogy közönséges, meg nem illik. Pedig mi sem jobb, mint munka közben élvezni egyet-kettőt. Ritka, hogy olyan hetet zárok, mikor nem verem ki munkában.
bárhol!!!!!!!!!!!!csak sokan lásák!!!!!!!!!!!!
Jan 06, 2016 20:55:17
Péter Gallai
Jan 06, 2016 20:56:29
Jan 06, 2016 20:56:29
Sodi ???
Jan 06, 2016 21:00:49
Nick: Bp 3.ker. kezdő srácot ke
Email:
Weboldal:
Bemutatkozás: Alacsony, vékony, 37 alatti, kezdő srácot keresek közös masztira. Melegek, öregek, mackós alkatúak kérem ne keressenek. 100% diazkréció, ápoltság és egészség elvárt!
forum.index.hu/User/UserDescription?u=1543911
Email:
Weboldal:
Bemutatkozás: Alacsony, vékony, 37 alatti, kezdő srácot keresek közös masztira. Melegek, öregek, mackós alkatúak kérem ne keressenek. 100% diazkréció, ápoltság és egészség elvárt!
Jan 06, 2016 21:00:49
broni
Jan 06, 2016 21:05:21
azt se hiszem el, hogy az észak kolerai hájpacnit nem tudnák a jenkik kilőni valami rakétával.....párszáz , vagy akár ezer civil halott itt tényleg beleférne.....
Jan 06, 2016 21:05:21
-
Jan 06, 2016 21:09:17
Nők megkéselése, a Sodi egyik kedvenc nedves álma...
Farkas Endre Kiss
27 perce · Budapest ·
Henriette Reker egyébként nemrég épült fel egy súlyos támadás után szerzett sérülésből, miután egy derék német hazafi (liberális szóhasználattal: "szélsőjobboldali szimpatizáns") nyakon szúrta egy tőrrel. Hogy miért tette, az akár csak e a mai hír alapján is teljesen egyértelmű...
Farkas Endre Kiss
27 perce · Budapest ·
Henriette Reker egyébként nemrég épült fel egy súlyos támadás után szerzett sérülésből, miután egy derék német hazafi (liberális szóhasználattal: "szélsőjobboldali szimpatizáns") nyakon szúrta egy tőrrel. Hogy miért tette, az akár csak e a mai hír alapján is teljesen egyértelmű...
Jan 06, 2016 21:09:17
Helytelen, Pécs!
Jan 06, 2016 21:09:23
Nick: Bp 3.ker. kezdő srácot ke
Email:
Weboldal:
Email:
Weboldal:
www.goldengate.hu/forum/tema/136901-Hapsik-biszex-almokkal/msg4359122
Jan 06, 2016 21:09:23
224 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tetszik · 1 órája · Szerkesztve
facebook.com/kissendrefarkas/posts/10208514842856430?comment_id=10208515629956107&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D
Buta kisruszki, ki mondta neked, hogy a soviniszta Ákos meg az erőszakoskodó arabgecik között választani kell? Elmehetnek mindnyájan a kurva anyjukba. Veled együtt.