Tajgi új cége
a kószteszben vaggyok
Ez az isis sodikája, Hahó! Az anyja tönkre akarta baszni a motivációját, de ő nem hagyta.
Sodichu ma beugrik hozzátok ebédre, de ha már ott jár, meg is veszi a kajáldát Geredás Petitől, hogy hasznosan töltse az időt. Köszönj majd az új főnök úrnak!
akor felmondók ismerem a zsódit a farkátt foggja vernía kónyhában is őszegecizí az arggentin sztékket meg a kavijáros lankusztát
Nyelvtanilag a sodika is multimilliomos, csak abszolút értékben, Hahó!
Asodi kvázi milliomos. Milliók folytak ki a kezéből, milliók mentek el a taníttatására, milliók mentek el a nyelvtanulásra, német munkakeresésre, masnis önéletrajzra. Tehát asodi kvázi most már a medencés irodájában lakik, ami előtt az x6-osa parkol.
Én kjedencet vennék és nem hoznám el a büdös bejlinyi kujvától. Asodi bosszút áll!
S mi lesz a trollok levadászásával?
Esetleg valami terápiás csoportba elnézhetnél, ha nem akarsz pszichiáterhez menni. Nem tudom, létezik-e Anonim Alkoholisták Magyarországon, de ha igen, lehet le kéne nézned oda. Szerintem nem ciki. Az első lépést már megtetted a leszokás felé azzal, hogy tudatosítottad magadban, hogy ez téged zavar, és hogy nem tudod kontrollálni. Ne úgy képzeld el, hogy oda csak annyira szétcsúszott alkeszok járnak, akik maguk alá szarnak berúgva. Mint ahogy a pszichiáter sem csak skizofréneket meg más elmebetegeket kezel.
www.youtube.com/watch?v=HVJURWTQ7PY
Létezik
Minden egy folyamat, zsidó!
ÉN tavaly ajánlottam itt neki egy webes melócsát Hollandiában, de baszott válaszolni.
Hollandia nem Németország, hahó!
Ha Endre elköltözuk megcsináljuk LOL
Jovo heten
* ásít *
tev.hu/sulyos-itelet-holokauszttagadasert/
A Fapados söröző a trollok törzshelye, arra gondolsz? A Sodi szeret ott szafarizni.
nem, kicsit arrább, valamelyik sarkon.
de rég i volt már a szafari, azóta asodi ki sem meri dugni az orrát a lakásból. gyáva szar lett asodi.
legközelebb megint csak szilveszterkor
*készülődik az estére, nyomja a fekvőket*
óóarrgghhhhhhhhhhhhhh
Az ugye megvan, hogy a púpos askenázi épp meleg nosztalgiával emlékszik vissza arra, amikor a fajtársait kinyírták? Mert ez bizony egy burkolt zsidózás/holokausztozás volt a javából. Szerintem ideje lenne egy kurva nagy faszerdőnek ismét.
...barna egyenruhaban...ja,nem. Csak beszart.
A.A. a Máltai "fogadó"ban, 1016 Csap utca 2. (Aladár u. - Csap u. sarok)
azért a szenvedélybetegségnek kurva komoly pszichés háttere szokott lenni általában. nem árt a pszichiáter vagy addiktológus felkeresése. esetleg családterápia. a rókusban van elég jó. nálunk még csak jön a gyerek majd, de az biztos hogy nem tesz jót, ha piál mellette valaki. nem kéne ezt elbagatelizálni, nálunk elég sok alkesz fordul meg, tíz év alatt szánalmas roncs szarrá isszák magukat!!
apologetika.blog.hu/
csak mariska kell neki, az nem okoz fizikai fuggoseget. hipp-hopp elfelejti a piat, es kvazi placebo. folosleges tulgondolni.
te most szórakozol vagy tényleg ilyen geci buta vagy?? leírtam hogy inkább szívjon, mint piáljon, de ez nem úgy néz ki te fasz, hogy rápöffent az első cigire és nem kívánja a piát!!4 szerinted mi a gecinek tanul egy orvos hat évig és utána még szop négy öt évet a szakvizsgával, ha egy joint megold mindent?? te valami retard fasz lehetsz.
Szerintem ez a különbség Blogina és a retardok között. A malac, a Sodi vagy metélt hüllő nem képes felfogni azt, hogy a tettei milyen következményekkel járnak. Ez teszi őket közveszélyes szociopatává. Sipost ha nem is a morál, de a józan belátás visszatartja attól, hogy súlyos bűncselekményeket kövessen el.
Ha elkezd náculni, pedofilkodni, malacot mosdatni, akkor természetesen mehet neki a faszerdő, de addig van jobb téma is, mint egy aprópénzzel ügyeskedő, dagadt homár.
Alapvetoen egyetertek, a dolgozo retard a jo retard.
Viszont tenyleg bicskanyitogato a csavo allando eloterbe tolakodasa, figyelemkurvasaga,onfenyezese, kamujai. Meg leginkabb az, hogy feljelentette Szily Laci bacsit, a trollok tenyfeltarasa kellett, hogy visszavegyen az arcabol.
Igy nem art figyelni ra is, szukseg eseten gyorsannbevetheto faszerdo mehet oda is.
Ámen!
Csernus
Eszemben sincs elbagatellizálni. Egy olyan országban, ahol 800.000 alkoholista, és kb 2,5 millió nagyivó van? Technikailag minden harmadik nagykorú ember alkesz. Csak próbáltam kicsit finomabb lenni. Tudod, sokan vannak úgy vele, hogy a pszichiáter az elmebetegeket kezel, én nem vagyok elmebeteg, ergo mi a fasznak menjek oda. Gondoltam ha előbb egy csoportterápiával nyitna, akkor könnyebben látná be, hogy ez jó és szükséges. De te vagy az orvos, nyilván, én csak próbáltam okos lenni :)
Mi a fasz függ attól, hogy ki mennyit keres? Mi ez, valami retardfesztivál?
igen, és elkezd szavalni egy verset!
kurvara sok fugg ettol, mert te sem szeretned, hogy egy alulfizetett orvos operaljon teged, de meginkabb egy hozzatartozod. az orvosok munkaja nem annyit er fizetsben, mint amit most kapnak!
képzeld bazmeg a betegeim túlnyomó része alkesz, drogos vagy egyéb szenvedélybeteg! én a testi tüneteiket kezelem, de én konzultálok pszichiáterrel, az addiktológiával már csak a kórtörténet miatt is meg hogy egyáltalán mi a fazs hat rájuk, mert egy sima fájdalomcsillapító már gyakran nem is!! de ha akkkora tudós vagy akkor biztosan geci komoly a füvezzél hogy ne igyál terápiád!! egyébként meg pont azért indítottam be a saját megoldásomat, hogy a szüeltendő gyerekemnek ne kelljen nemet mondanom állandóan a szar orvosi fizu mellett te fasz!! de biztosan többet ér a szavad ha többet keresel. egyébként meg pont mi nem igazán kapunk hálapénzt ahogy az orvosok nagy érsze sem! fogalmad sincs csak retardkodsz itt nagy pofával!!
Te vagy az malac? Ne álnevezzél!
szerencsére már nem, mert kirúgták amikor ennek hatására az öngyilkosságok száma a duplájára nőtt és a munkatárs aki visszahallgatta a rögzítést a belső vizsgálat alatt szintén kinyírta magát
tök igazad van hogy csomóan félnek vagy kínosnak érzik a pszichiátert. de a pácienseik legnagyobb része nem bolond csak valami baja van. stessz, idegösszeomlás, válás bármi. tök normális emberi gondok. gyógyszert is fel tud írni, ami szintén segíthet. rengeteg pszichiáter a rezidensi éveiben találkozik utoljára elmebetegekkel. nem ciki elmenni!! önsegítő kör is lehet jó, de inkább kiegészítő terpáiaként tudnám elképzelni. a lényeg hogy az alkoholizmus nem viccc, de jó hogy ezt a kolléga is felismerte.
nagyon igaz!!4 azok többnyire csak akkor kerülnek szakemberhez,ha a bíróság kötelezi őket gyógykezelésre sajnos. sodiszar vagy a nőzaklató féreg Kaufmann is súlyos gyógyszeres kezelésre szorulna!! addiktológián is általában önként bevonuló emberek vannak, nem a totál lecsúszott idióták. nem szégyen orvoshoz menni ez a lényeg! és a normális orvos sem kezeli a betegét idiótaként vagy nem nézi le, mert iszik vagy drogozik. ez nagyon fontos!!
én azért nem járok, mert úgyis azt mondaná, hogy ne szívjak annyit :) a név nélküli kommentelést meg továbbra sem támogatom, ennyire fostok a pedo Kaufmanntól?
Jaa, hogy így értetted. Azt hittem, hogy felvágsz, hogy többet keresel, mint egy orvos.
Ebben amúgy egyetértünk. Az orvosoknak sokkal többet kéne keresniük.
Csivaegő, te biztos traumán dolgozol. Az egy kibaszott hálátlan szakma sajnos, és geci hamar kiégnek ott. Kitartást.
Az esetek nagy részében a patológiás elmebetegeknek nincs betegségtudata. Snecinek sincs, RGL-nek sincs, Tajginak sincs. Tágabb családi körömben van skizofrén beteg, és neki sincs. Teljesen normálisnak érzi magát, és mindenki mást betegnek maga körül. És ez nem vicc.
szerencsére nem :))) sokat mentőztem és gondolkodtam rajta, de végül szerencsére máshova mentem. nálunk is van ügyelet meg hoznak be a mentők sürgős eseteket, de nem traumatológia. nem írnám le, hogy pontosan hol, a lényeg hogy rengeteg piás meg drogos van nálunk, mert ezek szerek hosszú távú használat esetén gecire szétbasszák az embert. senki nem gondol bele, hogy a piálásnak nem az a legrosszabb hatása, hogy behugyozol részegen. és a családról ne is beszéljünk.
én mindig névvel írok, engem keresett először kaufmann Hahó!
Szerző
de hát elmondhatod neki, hogy nem akarsz. nyilván azt mondja, hogy kevesebb stressz is kell, de hát azt meg hogy a faszba tartsd be? meg hát ezért is szívsz :DDDD nem is kell mindenkinek járni, csak aki már nem tud megoldani valamit, az szakembert hív. én például nem tudok csempézni, kihívtam egy szakit :DD az orvos is erre való, nem mész tüsszentéskor. sodiszarnak mondjuk egyből a patológiát javasolnám vagy a hamvasztás :DDDD
én őrült vagyok, gore képekre verem a faszom néha..pld. nőt boncolnak.......
Schwezoff Dávid
Jan 08, 2016 09:50:23
Jan 08, 2016 09:50:23
sodi generátor alpha
Jan 08, 2016 09:54:29
Kivételesen megtöröm a csendet, mert közíróként, aktív vállalkozóként, gazdasági tannyulványokkal rendelkezőként ez olyan kérdés, amiben sokkal kompetensebben tudok megnyilvánulni, mint az ide írogató, rám irigykedő szürkeegerek.
Itt élned, halnod kell. Aquila non captat muscas. Nem csoda, hogy sok az adó, ha elmegy a migrikre, zsidókárpótlásra, Sol fia zsidófilmekre, libsiknek épitendő romkocsmákra, szemkilövető rendőrállatokra. Meg a hazaárulók lelépnek az országból, hogy wc-pucolással, külvárosban, egy szobában 5-en nyomorogva élve, 1000 forinttal többet keretrendszerek. wc-t pucolva. LOL, csak röhögni tudok rajtuk. Egyébként Orbán Úr azért sok mindenre jóra költi az adót, a liberálszocikkal ellentétben.
Nekem senki sem mondta meg, hogy hogyan kell advózni, miket kell kitölteni, milyen beszámolók szükségesek. Se a Corvinuson, se az ELTE-n nem volt ez tananyag, az egyik félévben sem, se az anyám, se az apám, se az ismerős cégesek nem mondták el. Ezek után ELMEBETEGSÉG azt elvárni, hogy én az adókat befizessem, és kitöltögessek mindenféle idióta sajttapírt, hogy spirituálisan is akceptáljam ezt.
Ha egy adóellenőr esetleg megtalálna, meg is mondom neki teljesen határozottan, hogy ezt beszélje meg a törvényalkotókkal, és anyámmal, akik olyat várnak el tőlem, aminek egyszerűen még ha mindent megteszek, nem lehetek lehetséges módon tőlem elvárható mértékben tudatában is. Egyébként meg küldheti a csekket, csak megy a többi angyalszárny-tartozáshoz. Napi 12 óra programozás, tanulás, angolozás, méretezés, szórakozás mellett még arra is figyeljek, hogy mikor hova mit töltsek ki, és küldjek el? Én azt tudom, hogy a számlázásból, a vállalkozásból lesz a pénz, és idénre ez kezd is beindulni, 2015 rekordév volt, 2016 is jól indult, eddig 16 ezer Forintot kerestem. Ez angyalszárny tehát, nem csoda hogy Sherlock Porkset is szívatták az apehosok, neki a pólóboltja, izgalmas projektjei, nemzetvédő munkája, gyönyörű barátnője mellett kellett volna erre figyelnie, persze őt a rendszer is üldözi. A belini kurva sem foglalkozik ilyenekkel, én pedig JUSZT SE fogok többet tenni mint a berlini kurva és JUSZT IS többet fogok nála keresni, JUSZT IS olyan párom lesz, mint neki. JUSZT IS. Nehogy már egy buta borsodi picsa engem felülmúljon.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide. Tényleg soha többet, ez most csak egy kivétel volt.
Itt élned, halnod kell. Aquila non captat muscas. Nem csoda, hogy sok az adó, ha elmegy a migrikre, zsidókárpótlásra, Sol fia zsidófilmekre, libsiknek épitendő romkocsmákra, szemkilövető rendőrállatokra. Meg a hazaárulók lelépnek az országból, hogy wc-pucolással, külvárosban, egy szobában 5-en nyomorogva élve, 1000 forinttal többet keretrendszerek. wc-t pucolva. LOL, csak röhögni tudok rajtuk. Egyébként Orbán Úr azért sok mindenre jóra költi az adót, a liberálszocikkal ellentétben.
Nekem senki sem mondta meg, hogy hogyan kell advózni, miket kell kitölteni, milyen beszámolók szükségesek. Se a Corvinuson, se az ELTE-n nem volt ez tananyag, az egyik félévben sem, se az anyám, se az apám, se az ismerős cégesek nem mondták el. Ezek után ELMEBETEGSÉG azt elvárni, hogy én az adókat befizessem, és kitöltögessek mindenféle idióta sajttapírt, hogy spirituálisan is akceptáljam ezt.
Ha egy adóellenőr esetleg megtalálna, meg is mondom neki teljesen határozottan, hogy ezt beszélje meg a törvényalkotókkal, és anyámmal, akik olyat várnak el tőlem, aminek egyszerűen még ha mindent megteszek, nem lehetek lehetséges módon tőlem elvárható mértékben tudatában is. Egyébként meg küldheti a csekket, csak megy a többi angyalszárny-tartozáshoz. Napi 12 óra programozás, tanulás, angolozás, méretezés, szórakozás mellett még arra is figyeljek, hogy mikor hova mit töltsek ki, és küldjek el? Én azt tudom, hogy a számlázásból, a vállalkozásból lesz a pénz, és idénre ez kezd is beindulni, 2015 rekordév volt, 2016 is jól indult, eddig 16 ezer Forintot kerestem. Ez angyalszárny tehát, nem csoda hogy Sherlock Porkset is szívatták az apehosok, neki a pólóboltja, izgalmas projektjei, nemzetvédő munkája, gyönyörű barátnője mellett kellett volna erre figyelnie, persze őt a rendszer is üldözi. A belini kurva sem foglalkozik ilyenekkel, én pedig JUSZT SE fogok többet tenni mint a berlini kurva és JUSZT IS többet fogok nála keresni, JUSZT IS olyan párom lesz, mint neki. JUSZT IS. Nehogy már egy buta borsodi picsa engem felülmúljon.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide. Tényleg soha többet, ez most csak egy kivétel volt.
Jan 08, 2016 09:54:29
Schwezoff Dávid
Jan 08, 2016 10:25:12
RGL Svájcban, sajtóhír a migri nemi erőszakokról - nem lehet véletlen:-)
magyaridok.hu/kulfold/egyre-tobb-aldozat-jelentkezik-most-mar-svajcban-is-279601/
magyaridok.hu/kulfold/egyre-tobb-aldozat-jelentkezik-most-mar-svajcban-is-279601/
Jan 08, 2016 10:25:12
banshee
(
x24)
Jan 08, 2016 10:34:37
x24)
Puha Farok
Jan 08, 2016 10:40:53
* megvakarja a lábát, mert viszket a jeladótól *
Tajgi új cége
Jan 08, 2016 10:40:53
papúcsoss gordón remzi
Jan 08, 2016 10:42:50
melyk étterembe főszakács????????????
a kószteszben vaggyok
Jan 08, 2016 10:42:50
flaneling
Jan 08, 2016 10:45:57
444.hu/2016/01/08/sajat-anyjat-vegezte-ki-az-iszlam-allam-egyik-terroristaja
Broni?
Broni?
Ez az isis sodikája, Hahó! Az anyja tönkre akarta baszni a motivációját, de ő nem hagyta.
Jan 08, 2016 10:45:57
flaneling
Jan 08, 2016 10:49:10
a kószteszben vaggyok
Sodichu ma beugrik hozzátok ebédre, de ha már ott jár, meg is veszi a kajáldát Geredás Petitől, hogy hasznosan töltse az időt. Köszönj majd az új főnök úrnak!
Jan 08, 2016 10:49:10
papúcsoss gordón remzi
Jan 08, 2016 11:00:50
akor felmondók ismerem a zsódit a farkátt foggja vernía kónyhában is őszegecizí az arggentin sztékket meg a kavijáros lankusztát
Jan 08, 2016 11:00:50
flaneling
Jan 08, 2016 11:02:51
Jan 08, 2016 11:02:51
flaneling
Jan 08, 2016 11:03:55
József Borbély
53 perce ·
A 2016 február 10-re kitüzött gondnokság alá vonási tárgyalásom érdeklődés hiányában elmarad, a bíróság új határnapot hivatalból tűz.
53 perce ·
A 2016 február 10-re kitüzött gondnokság alá vonási tárgyalásom érdeklődés hiányában elmarad, a bíróság új határnapot hivatalból tűz.
Jan 08, 2016 11:03:55
-
Jan 08, 2016 11:03:58
Inverz sodika
24.hu/kulfold/2016/01/05/diakhitelebol-lett-multimilliomos-az-ex-egyetemista/
24.hu/kulfold/2016/01/05/diakhitelebol-lett-multimilliomos-az-ex-egyetemista/
Jan 08, 2016 11:03:58
stressznélküli nyugi
Jan 08, 2016 11:14:12
Asodi kvázi milliomos. Milliók folytak ki a kezéből, milliók mentek el a taníttatására, milliók mentek el a nyelvtanulásra, német munkakeresésre, masnis önéletrajzra. Tehát asodi kvázi most már a medencés irodájában lakik, ami előtt az x6-osa parkol.
Jan 08, 2016 11:14:12
Schwezoff Dávid
Jan 08, 2016 11:18:50
Broni?
444.hu/2016/01/08/ez-a-riporter-eleg-hamar-megbanta-hogy-elo-adasban-kerdezte-meg-a-ferfit-hogy-mire-koltene-a-lottonyeremenyt
Az élő adás szépsége a több százmillió dolláros lottónyereményben reménykedő szelvénykitöltőket kérdezte a helyi Fox újságírónője arról, hogy mik a szerencseszámaik és hogy mit kezdenének a nyereménnyel. Egy férfi pedig lelkesen beleállt a dologba, amikor mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, elmondta, hogy ő bizony
egy rakás kurvára és kokainra.
444.hu/2016/01/08/ez-a-riporter-eleg-hamar-megbanta-hogy-elo-adasban-kerdezte-meg-a-ferfit-hogy-mire-koltene-a-lottonyeremenyt
Az élő adás szépsége a több százmillió dolláros lottónyereményben reménykedő szelvénykitöltőket kérdezte a helyi Fox újságírónője arról, hogy mik a szerencseszámaik és hogy mit kezdenének a nyereménnyel. Egy férfi pedig lelkesen beleállt a dologba, amikor mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, elmondta, hogy ő bizony
Jan 08, 2016 11:18:50
tyodika
Jan 08, 2016 11:34:39
Broni?
Én kjedencet vennék és nem hoznám el a büdös bejlinyi kujvától. Asodi bosszút áll!
Jan 08, 2016 11:34:39
-
Jan 08, 2016 11:40:48
Jan 08, 2016 11:40:48
töppedt buzigolyók
Jan 08, 2016 12:04:19
Általában házi páleszt, normális sörrel. 35 vagyok, kb. a fősuli óta része az életemnek a pia. Már van feleség, gyerkőc, és van hogy egyedül iszogatok otthon, de ott nem szoktam bebaszni. Viszont ha társaság van, akkor néha nincs megállás, másnap meg nem is emlékszem a buli végére. Ez kicsit zavar, meg az amikor kívánom a piát.
Esetleg valami terápiás csoportba elnézhetnél, ha nem akarsz pszichiáterhez menni. Nem tudom, létezik-e Anonim Alkoholisták Magyarországon, de ha igen, lehet le kéne nézned oda. Szerintem nem ciki. Az első lépést már megtetted a leszokás felé azzal, hogy tudatosítottad magadban, hogy ez téged zavar, és hogy nem tudod kontrollálni. Ne úgy képzeld el, hogy oda csak annyira szétcsúszott alkeszok járnak, akik maguk alá szarnak berúgva. Mint ahogy a pszichiáter sem csak skizofréneket meg más elmebetegeket kezel.
Jan 08, 2016 12:04:19
Kerekes Jolán
Jan 08, 2016 12:08:03
www.youtube.com/watch?v=HVJURWTQ7PY
Létezik
Jan 08, 2016 12:08:03
Škoda Superb
Jan 08, 2016 12:08:38
Minden egy folyamat, zsidó!
Jan 08, 2016 12:08:38
flaneling
Jan 08, 2016 12:22:11
Valaki elmagyarázná, hogy miért akasztják ki ennyire a Sodit a migránsok köztörvényes botlásocskái a keresztényi megbocsátás szerint működő Európában? Miért nem megy ki Németországba, és miért nem mosdatja a fütyikamerával a migránsokat, mint ártatlan Péntek Lacikát? Hát nem látja, hogy a tudjukkik csak rájuk akarják kenni az egészet? Miért nincs már ott Fórizs, és miért nem tart bemutatót birkózásbál a Titánnnal, hogy nem történhettek meg az erőszakoskodásocskák? Talán hálából jutna egy migrifasz az öregecskedő újhölgynek is, Hahó!
Jan 08, 2016 12:22:11
flaneling
Jan 08, 2016 12:25:53
A diliházkritikák Svájcban folytatódnak
Gábor Rácz
39 perce ·
FOR AMNESTY INTERNATIONAL
FUCK THE SYSTEM
HUN. lg.
Rácz Gábor László vagyok, 1986. 09. 24-én születtem, Budapesten.
Foglalkozásom: tényfeltáró videóriporter, tudósító, emberjog védő aktivista.
2010 ősze óta foglalkozom oknyomozással, nemzetközi, állami szintű maffia-bűncselekményekkel szemben. Első munkálataim közé tartoztak:
lakásmaffia bűncselekmények, rabszolgatartás, prostitúció, GYERMEK KERESKEDELEM elleni nyomozások, feltárások.
Immárom 5 éves pályafutásom során több tucat olyan Tanukkal sikerült dokumentum filmeket készítenem, Akik mai napig – vallomásuknak köszönhetően – ÉLETVESZÉLYBEN VANNAK. Témák között: nemzetközi gyermek kereskedelmi hálózatok működése, struktúrája (áldozatok vallanak), faji, hit üldöztetések, pszichiátriai kínzások, koncepciós perek sorozatai, korrupciós botrányok, szavazási csalások, stb...
2011-ben, súlyos alkoholbeteg feleségem és anyósom elüzletelték – gyermek kereskedők részére, akkor magzati állapotban lévő Gyermekünket ( ma 4,5 éves, Rácz Bernadettet ).
Ez az az eset, miután elhatároztam, NEM ADOM FEL, bármi is történjék, ÉLETEM VÉGÉIG harcolni fogok a hasonlóan felháborító, élet-ellenes bűncselekmények ellen.
Munkálataink, kutatásaink során, egyre erősebb politikai elnyomást szenvedtünk, magam, és kollégáim, tanuim egyaránt. Az évek folyamán sok embert ismertem meg, különböző vallási, és nemzeti hovatartozással.
Immáron 4. ASYL, politikai védelmi eljárást kérvényeztem, jelenleg Schweiz-ban, az előtt pedig Boszniában, Spanyolországban, Luxemburgban, sőt, a karácsonyi ünnepek előtt pár nappal, Oroszországhoz is hivatalos segítségért folyamodtam.
Eddig, nem hogy segítettek volna, annál inkább életembre, lelki és testi egészségemre törtek. Tavaly, 2014-15 telén, karácsony előtt egy nappal, ( 2014. Dec. 23-án ) zárattak fegyveres erőkkel ZÁRT OSZTÁLYRA, kényszerítettek pszichiátriai vegykezelésre! Névnapom előtt egy nappal engedtek ki, 3 hónapnyi kegyetlen kínzás után, 2015. Március 23-án.
Se ügyvéd, se tolmács, se hivatalos bírósági eljárás, tárgyalás. Egyszerű koncepciós eljárás. És ez nem az egyetlen eset, sem az én részemről, sem kollégáim részéről.
Időm és lehetőségem hiányában, ezzel röviden lezárnám levelem, és mindenek előtt TUDOMÁSOTOKRA ADOM, hogy itt Schweiz-ban is, jelenlegi MENEDÉKJOGI ELJÁRÁS ALATT, ÚGYSZINTÉN ÉLETVESZÉLYBE KERÜLTEM, kényszer „kezelésre” akarnak ítélni, KIZÁRÓLAG EMBERJOG VÉDŐ MUNKÁLATAIM SORÁN !
KÉRLEK BENNETEKET, TEGYÉTEK KÖZZÉ AZ ÜGYET, ÉS TEGYETEK MEG MINDENT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY ÉLETÜNKET ÉS SZABADSÁGUNKAT MEGMENTSÉTEK!
Az Úr Áldásában:
Rácz Gábor László,
2016. Január 8., Schweiz, Kreuzlingen
Gábor Rácz
39 perce ·
FOR AMNESTY INTERNATIONAL
FUCK THE SYSTEM
HUN. lg.
Rácz Gábor László vagyok, 1986. 09. 24-én születtem, Budapesten.
Foglalkozásom: tényfeltáró videóriporter, tudósító, emberjog védő aktivista.
2010 ősze óta foglalkozom oknyomozással, nemzetközi, állami szintű maffia-bűncselekményekkel szemben. Első munkálataim közé tartoztak:
lakásmaffia bűncselekmények, rabszolgatartás, prostitúció, GYERMEK KERESKEDELEM elleni nyomozások, feltárások.
Immárom 5 éves pályafutásom során több tucat olyan Tanukkal sikerült dokumentum filmeket készítenem, Akik mai napig – vallomásuknak köszönhetően – ÉLETVESZÉLYBEN VANNAK. Témák között: nemzetközi gyermek kereskedelmi hálózatok működése, struktúrája (áldozatok vallanak), faji, hit üldöztetések, pszichiátriai kínzások, koncepciós perek sorozatai, korrupciós botrányok, szavazási csalások, stb...
2011-ben, súlyos alkoholbeteg feleségem és anyósom elüzletelték – gyermek kereskedők részére, akkor magzati állapotban lévő Gyermekünket ( ma 4,5 éves, Rácz Bernadettet ).
Ez az az eset, miután elhatároztam, NEM ADOM FEL, bármi is történjék, ÉLETEM VÉGÉIG harcolni fogok a hasonlóan felháborító, élet-ellenes bűncselekmények ellen.
Munkálataink, kutatásaink során, egyre erősebb politikai elnyomást szenvedtünk, magam, és kollégáim, tanuim egyaránt. Az évek folyamán sok embert ismertem meg, különböző vallási, és nemzeti hovatartozással.
Immáron 4. ASYL, politikai védelmi eljárást kérvényeztem, jelenleg Schweiz-ban, az előtt pedig Boszniában, Spanyolországban, Luxemburgban, sőt, a karácsonyi ünnepek előtt pár nappal, Oroszországhoz is hivatalos segítségért folyamodtam.
Eddig, nem hogy segítettek volna, annál inkább életembre, lelki és testi egészségemre törtek. Tavaly, 2014-15 telén, karácsony előtt egy nappal, ( 2014. Dec. 23-án ) zárattak fegyveres erőkkel ZÁRT OSZTÁLYRA, kényszerítettek pszichiátriai vegykezelésre! Névnapom előtt egy nappal engedtek ki, 3 hónapnyi kegyetlen kínzás után, 2015. Március 23-án.
Se ügyvéd, se tolmács, se hivatalos bírósági eljárás, tárgyalás. Egyszerű koncepciós eljárás. És ez nem az egyetlen eset, sem az én részemről, sem kollégáim részéről.
Időm és lehetőségem hiányában, ezzel röviden lezárnám levelem, és mindenek előtt TUDOMÁSOTOKRA ADOM, hogy itt Schweiz-ban is, jelenlegi MENEDÉKJOGI ELJÁRÁS ALATT, ÚGYSZINTÉN ÉLETVESZÉLYBE KERÜLTEM, kényszer „kezelésre” akarnak ítélni, KIZÁRÓLAG EMBERJOG VÉDŐ MUNKÁLATAIM SORÁN !
KÉRLEK BENNETEKET, TEGYÉTEK KÖZZÉ AZ ÜGYET, ÉS TEGYETEK MEG MINDENT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY ÉLETÜNKET ÉS SZABADSÁGUNKAT MEGMENTSÉTEK!
Az Úr Áldásában:
Rácz Gábor László,
2016. Január 8., Schweiz, Kreuzlingen
Jan 08, 2016 12:25:53
Amnesty International
Jan 08, 2016 12:31:55
FOR RGL
FUCK YOU
Oda való vagy!
Üdvözlettel:
Amnesty International
FUCK YOU
Oda való vagy!
Üdvözlettel:
Amnesty International
Jan 08, 2016 12:31:55
flaneling
Jan 08, 2016 12:33:05
Az aprócigány legalább becsületesen nyomja a műsort, de a Sodi teljesen leállt mióta meglátogatta Depresszió Dezső. Úgy látszik a tavalyi kudarcocskák alaposan kikészítették, és feladta a német melócsá keresését is. A recskairodában várja a sorsa a beteljesülését.
Jan 08, 2016 12:33:05
Škoda Superb
Jan 08, 2016 12:40:40
Valamelyik troll vegye már fel asodit egy próbahétre. Legyen az egész levideózva és hadd röhögjünk. Utána úgyis jön a Blaha.
Jan 08, 2016 12:40:40
-
Jan 08, 2016 12:43:08
Valamelyik troll vegye már fel asodit egy próbahétre. Legyen az egész levideózva és hadd röhögjünk. Utána úgyis jön a Blaha.
ÉN tavaly ajánlottam itt neki egy webes melócsát Hollandiában, de baszott válaszolni.
Jan 08, 2016 12:43:08
Sodi ????
Jan 08, 2016 12:49:25
Jan 08, 2016 12:49:25
Škoda Superb
Jan 08, 2016 13:49:22
Hollandia nem Németország, hahó!
Jan 08, 2016 13:49:22
Schwezoff David
Jan 08, 2016 14:00:37
Sodi, most voltam a kolosyn. Csinald mar meg azt a kibaszott redonyt!
Jan 08, 2016 14:00:37
Zaklatásfigyelő
Jan 08, 2016 14:13:17
A Sodi is friss migránsként zaklatta Berlinben Andit. Bizony!
Farkas Endre Kiss megosztotta JUNGE FREIHEIT bejegyzését.
19 perce ·
TÉNYEK: a német lányok tömeges szilveszteri zaklatása miatt letartóztatott bűnözők TÖBB MINT KÉTHARMADA friss migráns.
Csak kicsivel kevesebb mint egyharmaduk régi migráns.
Farkas Endre Kiss megosztotta JUNGE FREIHEIT bejegyzését.
19 perce ·
TÉNYEK: a német lányok tömeges szilveszteri zaklatása miatt letartóztatott bűnözők TÖBB MINT KÉTHARMADA friss migráns.
Csak kicsivel kevesebb mint egyharmaduk régi migráns.
Jan 08, 2016 14:13:17
Rocskai Gergő
Jan 08, 2016 14:27:10
Sodi, most voltam a kolosyn. Csinald mar meg azt a kibaszott redonyt!
Jan 08, 2016 14:27:10
Schwezoff David
Jan 08, 2016 14:28:25
Jovo heten
Jan 08, 2016 14:28:25
flaneling
Jan 08, 2016 14:30:10
Ez kibaszott dúúúrva!!! A dilis migrinek nem biztosítottak tolmácsot!!! Hívják a rendőrséget, tűzoltóságot, ombucmant, de azonnal!!!
Gábor Rácz A tegnapi "vizsgálat" során, a kérdések között elhangzott pl.: "Sokat gondol a feleségére?" , "Gondolt már arra, hogy nem bír így tovább élni?", "Üldöztetettnek érzi magát?" , "Jól kijön a táborban dolgozókkal?" ...
Tetszik · 5 perce
Gábor Rácz
Gábor Rácz Az "orvos", nem volt hajlandó a "beutalót" átadni, sem lemásolni - hagyni - , ám A NEVÉT SEM VOLT HAJLANDÓ KÖZÖLNI.
Tetszik · 5 perce
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Gábor Rácz Tolmács volt?
Tetszik · 4 perce
Gábor Rácz
Gábor Rácz NEM
Tetszik · 4 perce
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss JÉZUS. Képesek voltak egy pszichiátriai vizsgálatot TOLMÁCS NÉLKÜL lefolytatni?
Tetszik · 2 perce · Szerkesztve
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Anyjukat
Tetszik · 3 perce
Gábor Rácz
Gábor Rácz Arról, hogy hogyan is bánnak itt velünk, több órás beszámolót tarthatnék. Immáron 47. oldalnál tartok, jegyzeteim során.
Tetszik · 3 perce
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss helyes. legalább kiderül minden
Tetszik · 3 perce
Gábor Rácz A tegnapi "vizsgálat" során, a kérdések között elhangzott pl.: "Sokat gondol a feleségére?" , "Gondolt már arra, hogy nem bír így tovább élni?", "Üldöztetettnek érzi magát?" , "Jól kijön a táborban dolgozókkal?" ...
Tetszik · 5 perce
Gábor Rácz
Gábor Rácz Az "orvos", nem volt hajlandó a "beutalót" átadni, sem lemásolni - hagyni - , ám A NEVÉT SEM VOLT HAJLANDÓ KÖZÖLNI.
Tetszik · 5 perce
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Gábor Rácz Tolmács volt?
Tetszik · 4 perce
Gábor Rácz
Gábor Rácz NEM
Tetszik · 4 perce
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss JÉZUS. Képesek voltak egy pszichiátriai vizsgálatot TOLMÁCS NÉLKÜL lefolytatni?
Tetszik · 2 perce · Szerkesztve
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Anyjukat
Tetszik · 3 perce
Gábor Rácz
Gábor Rácz Arról, hogy hogyan is bánnak itt velünk, több órás beszámolót tarthatnék. Immáron 47. oldalnál tartok, jegyzeteim során.
Tetszik · 3 perce
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss helyes. legalább kiderül minden
Tetszik · 3 perce
Jan 08, 2016 14:30:10
betrinyózott veréb
Jan 08, 2016 14:33:38
sodi, este megyek a kolosy környékére, mert van ott egy olcsó aljakocsma. Bebaszásra pont tökéletes, és még a helyi cigányok is elkerülik, szóval ideális.
Gyere le este hétkor, és eltörheted az állkapcsomat.
Jan 08, 2016 14:33:38
flaneling
Jan 08, 2016 14:35:07
Gábor Rácz
Gábor Rácz Rendkívül degradáló és provokatív volt az első 'beszélgetés', SŐT, ígéretük ellenére, -amivel becsaltak az irodába- MISZERINT "CSAK AZ ALAP ADATOKAT VESZIK FEL", 2 órán át faggatóztak, mégis "mit keresek" én itt. Hiába kértem, követeltem ügyvéd és tolmács jelenlétét. Hivatkoztam az ügy jelentőségére, politikai nyomásra, életveszélyre - Egy ilyen esetben, ha nem fejezhetem ki magam pontosan, és feszültségmentesen, nem csupán nevetség tárgyává, hanem áldozattá is válhatom. Se tanu, se tolmács, se ügyvéd. Ez egy európai menekültügyi eljárás, egy videóriporter számára.
Tetszik · 4 perce
Gábor Rácz
Gábor Rácz Fenti - hosszabb - bejegyzés, az első "interwiew"-re vonatkozik
Tetszik · 3 perce
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Az ügyvéd más kérdés, de a tolmács hiánya tényleg durva.
Tetszik · 1 perce
Gábor Rácz
Gábor Rácz Sodi Barátom, német "országban" ( UNITED SLAVES OF AMEROPA ) SEM kaptam 'normális' eljárást. Már amennyiben egy koncepciós per, normális lehet. Nem véletlenül rabolták el a bizonyítékokat tartalmazó számítógépem, 2015. nov. 7-én
www.youtube.com/watch?v=LFOr6XLGc60 .
NAZI GERMAN POLICE ATTACK AGAINST A…
YOUTUBE.COM
Tetszik · épp most
Gábor Rácz Rendkívül degradáló és provokatív volt az első 'beszélgetés', SŐT, ígéretük ellenére, -amivel becsaltak az irodába- MISZERINT "CSAK AZ ALAP ADATOKAT VESZIK FEL", 2 órán át faggatóztak, mégis "mit keresek" én itt. Hiába kértem, követeltem ügyvéd és tolmács jelenlétét. Hivatkoztam az ügy jelentőségére, politikai nyomásra, életveszélyre - Egy ilyen esetben, ha nem fejezhetem ki magam pontosan, és feszültségmentesen, nem csupán nevetség tárgyává, hanem áldozattá is válhatom. Se tanu, se tolmács, se ügyvéd. Ez egy európai menekültügyi eljárás, egy videóriporter számára.
Tetszik · 4 perce
Gábor Rácz
Gábor Rácz Fenti - hosszabb - bejegyzés, az első "interwiew"-re vonatkozik
Tetszik · 3 perce
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Az ügyvéd más kérdés, de a tolmács hiánya tényleg durva.
Tetszik · 1 perce
Gábor Rácz
Gábor Rácz Sodi Barátom, német "országban" ( UNITED SLAVES OF AMEROPA ) SEM kaptam 'normális' eljárást. Már amennyiben egy koncepciós per, normális lehet. Nem véletlenül rabolták el a bizonyítékokat tartalmazó számítógépem, 2015. nov. 7-én
www.youtube.com/watch?v=LFOr6XLGc60 .
NAZI GERMAN POLICE ATTACK AGAINST A…
YOUTUBE.COM
Tetszik · épp most
Jan 08, 2016 14:35:07
TEV
Jan 08, 2016 14:36:24
Figyelni púp megosztásait:
mandiner.hu/cikk/20160108_anarki_holokamu_8_betuert_1_ev_borton
mandiner.hu/cikk/20160108_anarki_holokamu_8_betuert_1_ev_borton
* ásít *
tev.hu/sulyos-itelet-holokauszttagadasert/
Jan 08, 2016 14:36:24
flaneling
Jan 08, 2016 14:38:32
sodi, este megyek a kolosy környékére, mert van ott egy olcsó aljakocsma. Bebaszásra pont tökéletes, és még a helyi cigányok is elkerülik, szóval ideális.
A Fapados söröző a trollok törzshelye, arra gondolsz? A Sodi szeret ott szafarizni.
Jan 08, 2016 14:38:32
betrinyózott veréb
Jan 08, 2016 14:40:34
nem, kicsit arrább, valamelyik sarkon.
de rég i volt már a szafari, azóta asodi ki sem meri dugni az orrát a lakásból. gyáva szar lett asodi.
Jan 08, 2016 14:40:34
flaneling
Jan 08, 2016 14:49:49
Őszfasz már meg is fejtette, azért vizsgálják a svájciak RGL elmeállapotát, mert a trollok elintézték.
Roland Kis Ezt nevezem én, az itt leírt esemény-sorozatot, ami veled történik "troll" aknamunkának.
16 perce
Roland Kis Azért zaklat az otteni belügy, mert itt Magyaroszágon Sodi barátod köré gyűltek a beteg világnézetű kórokozók
1 · 15 perce
Roland Kis és unatkoznak, mert nincsenenk eléggé és jól fejberúgva és meglincselve, ez az unalom oka
14 perce
Gábor Rácz áldatlanok
1 · 13 perce
Roland Kis És mivel még nincsenek eltördelve az ujjaik sem, ezért a rendszer a felelős, hogy pár pökhendi sz.zsák nak mindent megengednek az internetes felületen. pont.
13 perce
Gábor Rácz nahát - állatkínzás
1 · 13 perce
Roland Kis MIndegy ezt is nekem kell intéznem grin hangulatjel
12 perce
Gábor Rácz Hol vagy most, hogy megy a sorod?
Roland Kis Ezt nevezem én, az itt leírt esemény-sorozatot, ami veled történik "troll" aknamunkának.
16 perce
Roland Kis Azért zaklat az otteni belügy, mert itt Magyaroszágon Sodi barátod köré gyűltek a beteg világnézetű kórokozók
1 · 15 perce
Roland Kis és unatkoznak, mert nincsenenk eléggé és jól fejberúgva és meglincselve, ez az unalom oka
14 perce
Gábor Rácz áldatlanok
1 · 13 perce
Roland Kis És mivel még nincsenek eltördelve az ujjaik sem, ezért a rendszer a felelős, hogy pár pökhendi sz.zsák nak mindent megengednek az internetes felületen. pont.
13 perce
Gábor Rácz nahát - állatkínzás
1 · 13 perce
Roland Kis MIndegy ezt is nekem kell intéznem grin hangulatjel
12 perce
Gábor Rácz Hol vagy most, hogy megy a sorod?
Jan 08, 2016 14:49:49
Tyodika
Jan 08, 2016 15:14:20
RGL barátom, úty tudom még szabadon van Roli. Én mindenesetre arra biztatylak, hogy ahogy szabadulsz, keress munkát és rendes szállást. Ez az elemi érdeked. Ha gondolod odaköltyözhetek február után, ketten mégis csak könnyebb lenne. Üdvözöl barátod: Tyodi
Jan 08, 2016 15:14:20
-
Jan 08, 2016 15:32:48
mikor megyünk a fapadosba?
Jan 08, 2016 15:32:48
Brian
Jan 08, 2016 15:41:56
mikor megyünk a fapadosba?
legközelebb megint csak szilveszterkor
Jan 08, 2016 15:41:56
papagájfogós impotens
Jan 08, 2016 15:50:50
*készülődik az estére, nyomja a fekvőket*
Jan 08, 2016 15:50:50
broni
Jan 08, 2016 15:57:17
gutten morgen!!!!!!!!!!
Jan 08, 2016 15:57:17
broni
Jan 08, 2016 16:06:25
Téves. A Honvéd Kórház sürgősségi osztályvezetője lett a Zacher.
Úgyhogy igazából elég, ha az Árpád hídnál a kocsik közé ugrasz.
Úgyhogy igazából elég, ha az Árpád hídnál a kocsik közé ugrasz.
óóarrgghhhhhhhhhhhhhh
Jan 08, 2016 16:06:25
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 08, 2016 16:08:42
x9)
Púp, meg tudnád magyarázni, hogy mi bajod volt a 2006 környéki szemkilövésekkel és könnygázzal, amivel csak befolyásolni akartak titeket a rendőrök? Tudod, amiért a kárpótlást kaptad...
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 08, 2016 16:35:12
x16)
Ezek a frissen érkezett migránsok már csak ilyenek.
Endre is ahogy megérkezett Berlinbe, az első útja a diszkóba vezetett részeg németcsibét taperolni.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Endre is ahogy megérkezett Berlinbe, az első útja a diszkóba vezetett részeg németcsibét taperolni.
töppedt buzigolyók
Jan 08, 2016 16:37:13
Púp, meg tudnád magyarázni, hogy mi bajod volt a 2006 környéki szemkilövésekkel és könnygázzal, amivel csak befolyásolni akartak titeket a rendőrök? Tudod, amiért a kárpótlást kaptad...
Az ugye megvan, hogy a púpos askenázi épp meleg nosztalgiával emlékszik vissza arra, amikor a fajtársait kinyírták? Mert ez bizony egy burkolt zsidózás/holokausztozás volt a javából. Szerintem ideje lenne egy kurva nagy faszerdőnek ismét.
Jan 08, 2016 16:37:13
Schwezoff Dávid
Jan 08, 2016 16:40:54
15.45-kor egy sargas fenyu lampa egett a recskairodaban a vision express felett.
Jan 08, 2016 16:40:54
broni
Jan 08, 2016 16:45:04
[quote=Schwezoff Dávid]15.45-kor egy sargas fenyu lampa egett a recskairodaban a vision express felett.[/quote
olvassa a mein kampfot, németül....
Jan 08, 2016 16:45:04
Schwezoff Dávid
Jan 08, 2016 16:48:38
[quote=Schwezoff Dávid]15.45-kor egy sargas fenyu lampa egett a recskairodaban a vision express felett.[/quote
...barna egyenruhaban...ja,nem. Csak beszart.
Jan 08, 2016 16:48:38
Gellerthegyi troll
Jan 08, 2016 17:05:49
A.A. a Máltai "fogadó"ban, 1016 Csap utca 2. (Aladár u. - Csap u. sarok)
Jan 08, 2016 17:05:49
broni
Jan 08, 2016 17:05:50
[quote=Schwezoff Dávid]...barna egyenruhaban...ja,nem. Csak beszart.[/quote
majd mikor berakják sittes sanyihoz, na, akkor fog igazán beszarni)))))))))))))))
majd mikor berakják sittes sanyihoz, na, akkor fog igazán beszarni)))))))))))))))
Jan 08, 2016 17:05:50
Tyodika
Jan 08, 2016 18:03:11
Mivel a sérvemre másfél éve hasfogót tyedek, ezért nyelvtanilag kizárható a beszarás esélye. Zsidó.
Jan 08, 2016 18:03:11
broni
Jan 08, 2016 18:52:04
támadás!!!!!!!!!!!!!
Jan 08, 2016 18:52:04
csivaegő
Jan 08, 2016 19:44:11
azért a szenvedélybetegségnek kurva komoly pszichés háttere szokott lenni általában. nem árt a pszichiáter vagy addiktológus felkeresése. esetleg családterápia. a rókusban van elég jó. nálunk még csak jön a gyerek majd, de az biztos hogy nem tesz jót, ha piál mellette valaki. nem kéne ezt elbagatelizálni, nálunk elég sok alkesz fordul meg, tíz év alatt szánalmas roncs szarrá isszák magukat!!
Jan 08, 2016 19:44:11
Ned Logan
Jan 08, 2016 19:48:30
Kövezzetek meg, de szerintem le kéne szállni Blogináról. Nyilván egy ügyeskedő gánymester, de ezzel semmivel sem rosszabb az átlag magyar vállalkozónál, sőt! És a többi retarddal ellentétben hajlandó volt elmenni dolgozni. Jól látták sokan, hogy amit ő megteremt magának, az nem több egy stabil, közép-, talán felső-középosztálybeli életvitelnél, de a retardokhoz viszonyítva ez hatalmas ugrás, hahó! A dagadt fénykorában sem hozott össze többet évi két fapados jegynél és egy iMacnél, kábé a lekoszlott trikóboltjában élt, amit csak bérelt, és a nője családja fizette az albit. A Sodi csöves, Kaufmann is az utcán lenne, ha az anyja nem hagy rá egy lakást, ami persze putri szintig le van lakva. Nem akarok kimosdatni Bloginát az eddigi aljasságaiból, de ő egyedüliként tovább úgy, ahogy tovább lépett.
Jan 08, 2016 19:48:30
még éltet a remény
Jan 08, 2016 19:51:47
Ned Logannal egyetértek. Nem szimpatikus figura, sunyi kis malacszopó, de azért próbál boldogulni és tisztában van vele,hogy a múltja gázos.
Jan 08, 2016 19:51:47
-
Jan 08, 2016 19:55:09
Ned Logannal egyetértek. Nem szimpatikus figura, sunyi kis malacszopó, de azért próbál boldogulni és tisztában van vele,hogy a múltja gázos.
apologetika.blog.hu/
Jan 08, 2016 19:55:09
-
Jan 08, 2016 19:56:31
csak mariska kell neki, az nem okoz fizikai fuggoseget. hipp-hopp elfelejti a piat, es kvazi placebo. folosleges tulgondolni.
Jan 08, 2016 19:56:31
-
Jan 08, 2016 20:00:38
Senki nem szállt rá bloginra. Ha rászálltunk volna már rég olyan szopóágon lenne mint a röfi.
Jan 08, 2016 20:00:38
Brian
Jan 08, 2016 20:03:10
szerintem blogin ugyanolyan retard mint a többi, csak okosabb valamivel, és látja, hogy a náculásból nem lehet megélni. de ha tehetné, ma is ő lenne a gázpisztolyt derékszíjon jól láthatóan hordó, bevetési kesztyűs náci robin, aki kövér gyereket ver másodmagával, disznózsíros-kenyeret visz a zsidóknak angyalszárnnyal a hátán, és egy nőnek sminkelt kisfiú képeire veri a faszát. mehet neki is a faszerdő.
Jan 08, 2016 20:03:10
banshee
(
x24)
Jan 08, 2016 20:05:52
x24)
Engem Blogina kurvára nem érdekel, de nem támogatom a tanszék erőinek elaprózódását. A fő csapásirány a recskázó púpos meg az elektromos malac.
Bloginánál meg nem azt kell nézni mi lenne, ha, hanem hogy mi van.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Bloginánál meg nem azt kell nézni mi lenne, ha, hanem hogy mi van.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
csivaegő
Jan 08, 2016 20:06:05
te most szórakozol vagy tényleg ilyen geci buta vagy?? leírtam hogy inkább szívjon, mint piáljon, de ez nem úgy néz ki te fasz, hogy rápöffent az első cigire és nem kívánja a piát!!4 szerinted mi a gecinek tanul egy orvos hat évig és utána még szop négy öt évet a szakvizsgával, ha egy joint megold mindent?? te valami retard fasz lehetsz.
Jan 08, 2016 20:06:05
Ned Logan
Jan 08, 2016 20:12:19
de ha tehetné, ma is ő lenne a gázpisztolyt derékszíjon jól láthatóan hordó, bevetési kesztyűs náci robin, aki kövér gyereket ver másodmagával, disznózsíros-kenyeret visz a zsidóknak angyalszárnnyal a hátán, és egy nőnek sminkelt kisfiú képeire veri a faszát. mehet neki is a faszerdő.
Szerintem ez a különbség Blogina és a retardok között. A malac, a Sodi vagy metélt hüllő nem képes felfogni azt, hogy a tettei milyen következményekkel járnak. Ez teszi őket közveszélyes szociopatává. Sipost ha nem is a morál, de a józan belátás visszatartja attól, hogy súlyos bűncselekményeket kövessen el.
Ha elkezd náculni, pedofilkodni, malacot mosdatni, akkor természetesen mehet neki a faszerdő, de addig van jobb téma is, mint egy aprópénzzel ügyeskedő, dagadt homár.
Jan 08, 2016 20:12:19
Schwezoff Dávid
Jan 08, 2016 20:21:54
Viszont tenyleg bicskanyitogato a csavo allando eloterbe tolakodasa, figyelemkurvasaga,onfenyezese, kamujai. Meg leginkabb az, hogy feljelentette Szily Laci bacsit, a trollok tenyfeltarasa kellett, hogy visszavegyen az arcabol.
Igy nem art figyelni ra is, szukseg eseten gyorsannbevetheto faszerdo mehet oda is.
Jan 08, 2016 20:21:54
Ned Logan
Jan 08, 2016 20:24:25
Ámen!
Jan 08, 2016 20:24:25
broni
Jan 08, 2016 20:41:45
gha felhívom az öngyi számot, sipi veszi fel??????????
Jan 08, 2016 20:41:45
-
Jan 08, 2016 20:56:55
Csernus
Jan 08, 2016 20:56:55
-
Jan 08, 2016 20:58:17
es nalam 1000x hasznosabb munkat vegez!
Jan 08, 2016 20:58:17
töppedt buzigolyók
Jan 08, 2016 20:58:32
Eszemben sincs elbagatellizálni. Egy olyan országban, ahol 800.000 alkoholista, és kb 2,5 millió nagyivó van? Technikailag minden harmadik nagykorú ember alkesz. Csak próbáltam kicsit finomabb lenni. Tudod, sokan vannak úgy vele, hogy a pszichiáter az elmebetegeket kezel, én nem vagyok elmebeteg, ergo mi a fasznak menjek oda. Gondoltam ha előbb egy csoportterápiával nyitna, akkor könnyebben látná be, hogy ez jó és szükséges. De te vagy az orvos, nyilván, én csak próbáltam okos lenni :)
Jan 08, 2016 20:58:32
töppedt buzigolyók
Jan 08, 2016 21:00:47
toroljunk engem, mert aki doktor, tenyle tobbet tanult nalam, de halapenzel sem keres annyit mint en. hulyeseg volt a fentieket leirni. :(
toroljuk ezt is!
toroljuk ezt is!
Jan 08, 2016 21:00:47
-
Jan 08, 2016 21:13:30
Jan 08, 2016 21:13:30
-
Jan 08, 2016 21:15:40
kurvara sok fugg ettol, mert te sem szeretned, hogy egy alulfizetett orvos operaljon teged, de meginkabb egy hozzatartozod. az orvosok munkaja nem annyit er fizetsben, mint amit most kapnak!
Jan 08, 2016 21:15:40
Bognár Tibi bácsi
Jan 08, 2016 21:23:56
Endre fiam, törölni kéne a fórumot!
Jan 08, 2016 21:23:56
csivaegő
Jan 08, 2016 21:24:43
ebben a kerdesben igazan kifejthetne a doktor ur, hogy mit tanult ennyi even keresztul! talan erre szakasodott? foggosegekkel foglalkozik? alkoholistakkal?
toroljunk engem, mert aki doktor, tenyle tobbet tanult nalam, de halapenzel sem keres annyit mint en. hulyeseg volt a fentieket leirni. :(
toroljuk ezt is!
toroljuk ezt is!
képzeld bazmeg a betegeim túlnyomó része alkesz, drogos vagy egyéb szenvedélybeteg! én a testi tüneteiket kezelem, de én konzultálok pszichiáterrel, az addiktológiával már csak a kórtörténet miatt is meg hogy egyáltalán mi a fazs hat rájuk, mert egy sima fájdalomcsillapító már gyakran nem is!! de ha akkkora tudós vagy akkor biztosan geci komoly a füvezzél hogy ne igyál terápiád!! egyébként meg pont azért indítottam be a saját megoldásomat, hogy a szüeltendő gyerekemnek ne kelljen nemet mondanom állandóan a szar orvosi fizu mellett te fasz!! de biztosan többet ér a szavad ha többet keresel. egyébként meg pont mi nem igazán kapunk hálapénzt ahogy az orvosok nagy érsze sem! fogalmad sincs csak retardkodsz itt nagy pofával!!
Jan 08, 2016 21:24:43
-
Jan 08, 2016 21:32:01
Endre fiam, törölni kéne a fórumot!
Te vagy az malac? Ne álnevezzél!
Jan 08, 2016 21:32:01
brit tudósok
Jan 08, 2016 21:35:26
szerencsére már nem, mert kirúgták amikor ennek hatására az öngyilkosságok száma a duplájára nőtt és a munkatárs aki visszahallgatta a rögzítést a belső vizsgálat alatt szintén kinyírta magát
Jan 08, 2016 21:35:26
csivaegő
Jan 08, 2016 21:39:55
tök igazad van hogy csomóan félnek vagy kínosnak érzik a pszichiátert. de a pácienseik legnagyobb része nem bolond csak valami baja van. stessz, idegösszeomlás, válás bármi. tök normális emberi gondok. gyógyszert is fel tud írni, ami szintén segíthet. rengeteg pszichiáter a rezidensi éveiben találkozik utoljára elmebetegekkel. nem ciki elmenni!! önsegítő kör is lehet jó, de inkább kiegészítő terpáiaként tudnám elképzelni. a lényeg hogy az alkoholizmus nem viccc, de jó hogy ezt a kolléga is felismerte.
Jan 08, 2016 21:39:55
-
Jan 08, 2016 21:44:01
RGL nemlétező email címekre írogat, hogy rinyáljon, amiért bolond létére bolondként kezelik, amerre csak megfordul. Aztán amikor ezek a levelek visszapattannak, világméretű cenzúrát kiált.
Jan 08, 2016 21:44:01
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 08, 2016 21:45:27
x30)
Ugye a Sodi szilveszter óta keményen tartja magát ahhoz, hogy nem jár ide még leskelődni sem? UGYE?
brit tudósok
Jan 08, 2016 21:45:32
több év kőkemény snecológiával a hátam mögött már azt mondom, hogy épphogy a bolondok azok akik ebben az országban nem járnak pszichiáterhez/pszichológushoz
Jan 08, 2016 21:45:32
-
Jan 08, 2016 21:50:06
keci meg kéne játszani ezt, megbeszélni az öngyiszámos figurával hogyha éjjel négykor hívják pécsről és palvin barbi szarát követelik játssza be az egyik blogina verset
a prof halálra röhögné magát, nem is kéne a vonat elé menni
a prof halálra röhögné magát, nem is kéne a vonat elé menni
Jan 08, 2016 21:50:06
csivaegő
Jan 08, 2016 21:51:10
több év kőkemény snecológiával a hátam mögött már azt mondom, hogy épphogy a bolondok azok akik ebben az országban nem járnak pszichiáterhez/pszichológushoz
nagyon igaz!!4 azok többnyire csak akkor kerülnek szakemberhez,ha a bíróság kötelezi őket gyógykezelésre sajnos. sodiszar vagy a nőzaklató féreg Kaufmann is súlyos gyógyszeres kezelésre szorulna!! addiktológián is általában önként bevonuló emberek vannak, nem a totál lecsúszott idióták. nem szégyen orvoshoz menni ez a lényeg! és a normális orvos sem kezeli a betegét idiótaként vagy nem nézi le, mert iszik vagy drogozik. ez nagyon fontos!!
Jan 08, 2016 21:51:10
Brian
Jan 08, 2016 21:52:06
én azért nem járok, mert úgyis azt mondaná, hogy ne szívjak annyit :) a név nélküli kommentelést meg továbbra sem támogatom, ennyire fostok a pedo Kaufmanntól?
Jan 08, 2016 21:52:06
töppedt buzigolyók
Jan 08, 2016 21:52:10
Jaa, hogy így értetted. Azt hittem, hogy felvágsz, hogy többet keresel, mint egy orvos.
Ebben amúgy egyetértünk. Az orvosoknak sokkal többet kéne keresniük.
Jan 08, 2016 21:52:10
Nosztalgiarovat
Jan 08, 2016 21:52:54
sodika
Dec 31, 2014 16:04:37
Fekete Bikapata
Miért nem keresel? Vagy asszed, hogy majd bemutatja neked egyszer valaki?
Januárban már szánok némi pénzt társkereső regisztrációra is.
Elsőként kalandokat kereső csúnyászkákat nézek ki, adjon kis önbizalmat talán, aztán onnan fejlesztem magam tovább.
Dec 31, 2014 16:04:37
Fekete Bikapata
Miért nem keresel? Vagy asszed, hogy majd bemutatja neked egyszer valaki?
Januárban már szánok némi pénzt társkereső regisztrációra is.
Elsőként kalandokat kereső csúnyászkákat nézek ki, adjon kis önbizalmat talán, aztán onnan fejlesztem magam tovább.
Jan 08, 2016 21:52:54
töppedt buzigolyók
Jan 08, 2016 21:53:57
Csivaegő, te biztos traumán dolgozol. Az egy kibaszott hálátlan szakma sajnos, és geci hamar kiégnek ott. Kitartást.
Jan 08, 2016 21:53:57
Nosztalgiarovat
Jan 08, 2016 21:56:28
sodika
Dec 31, 2014 16:22:46
töppedt buzigolyók
És ha azt dobja ki az agyad, hogy fel kell koncolnod Andit, mert ha a tiéd nem lehet, akkor ne legyen másé sem?
Ha most nyernék a lottón, az első dolgom lenne neki meg a párjának valami egzotikus luxusutat fizetni, kvázi nászutat. Arra költenék ugyanis, ami őt a leginkább boldoggá tenné, és szerintem ez lenne az.
Szóval ennyire nincs igazad abban, hogy én őt "akarom".
Dec 31, 2014 16:22:46
töppedt buzigolyók
És ha azt dobja ki az agyad, hogy fel kell koncolnod Andit, mert ha a tiéd nem lehet, akkor ne legyen másé sem?
Ha most nyernék a lottón, az első dolgom lenne neki meg a párjának valami egzotikus luxusutat fizetni, kvázi nászutat. Arra költenék ugyanis, ami őt a leginkább boldoggá tenné, és szerintem ez lenne az.
Szóval ennyire nincs igazad abban, hogy én őt "akarom".
Jan 08, 2016 21:56:28
töppedt buzigolyók
Jan 08, 2016 21:56:52
Az esetek nagy részében a patológiás elmebetegeknek nincs betegségtudata. Snecinek sincs, RGL-nek sincs, Tajginak sincs. Tágabb családi körömben van skizofrén beteg, és neki sincs. Teljesen normálisnak érzi magát, és mindenki mást betegnek maga körül. És ez nem vicc.
Jan 08, 2016 21:56:52
csivaegő
Jan 08, 2016 21:58:24
szerencsére nem :))) sokat mentőztem és gondolkodtam rajta, de végül szerencsére máshova mentem. nálunk is van ügyelet meg hoznak be a mentők sürgős eseteket, de nem traumatológia. nem írnám le, hogy pontosan hol, a lényeg hogy rengeteg piás meg drogos van nálunk, mert ezek szerek hosszú távú használat esetén gecire szétbasszák az embert. senki nem gondol bele, hogy a piálásnak nem az a legrosszabb hatása, hogy behugyozol részegen. és a családról ne is beszéljünk.
Jan 08, 2016 21:58:24
Nosztalgiarovat
Jan 08, 2016 21:58:39
sodika
Jan 01, 2015 05:17:52
Szóval a cél a max. 22 éves barátnő egy éven belül.
HAJRÁ.
na csá
Jan 01, 2015 05:17:52
Szóval a cél a max. 22 éves barátnő egy éven belül.
HAJRÁ.
na csá
Jan 08, 2016 21:58:39
-
Jan 08, 2016 22:00:22
én mindig névvel írok, engem keresett először kaufmann Hahó!
Szerző
Jan 08, 2016 22:00:22
púpdetektor
Jan 08, 2016 22:07:25
Szervusz Tyodika! Eddig bírtad a nemolvasást?
Jan 08, 2016 22:07:25
csivaegő
Jan 08, 2016 22:10:13
de hát elmondhatod neki, hogy nem akarsz. nyilván azt mondja, hogy kevesebb stressz is kell, de hát azt meg hogy a faszba tartsd be? meg hát ezért is szívsz :DDDD nem is kell mindenkinek járni, csak aki már nem tud megoldani valamit, az szakembert hív. én például nem tudok csempézni, kihívtam egy szakit :DD az orvos is erre való, nem mész tüsszentéskor. sodiszarnak mondjuk egyből a patológiát javasolnám vagy a hamvasztás :DDDD
Jan 08, 2016 22:10:13
A SoDI
Jan 08, 2016 22:35:21
A SoDI nem jár kuruzslókhoz, mert a SoDI önmagát gyógyítja.
Jan 08, 2016 22:35:21
-
Jan 08, 2016 22:41:07
Jan 08, 2016 22:41:07
broni
Jan 08, 2016 23:27:56
én őrült vagyok, gore képekre verem a faszom néha..pld. nőt boncolnak.......
Jan 08, 2016 23:27:56
broni
Jan 08, 2016 23:29:09
a sátán az én uram!!!!!!pusztuljon az emberiség!!!!!!!!!!!!!!
Jan 08, 2016 23:29:09
-
Jan 08, 2016 23:53:10
15.45-kor egy sargas fenyu lampa egett a recskairodaban a vision express felett.
Biztos csak asodi recskazott Jan 08, 2016 23:53:10
111 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Általában házi páleszt, normális sörrel. 35 vagyok, kb. a fősuli óta része az életemnek a pia. Már van feleség, gyerkőc, és van hogy egyedül iszogatok otthon, de ott nem szoktam bebaszni. Viszont ha társaság van, akkor néha nincs megállás, másnap meg nem is emlékszem a buli végére. Ez kicsit zavar, meg az amikor kívánom a piát.