Többek között ezért basztam ki Endrét is. Nem elég, hogy kókler volt, még ez is!
Mekkora szar, gyáva csicska vagy te, púpos korcs! És ezzel ráadásul be is ismerted, hogy te csináltad az oldalt. Ostoba, zaklató féreg!
Tréfálkozzál csak, hülyegyerek.
Univerzum uraság majd helyretesz ezért is, ne aggódj.:)
És a fórumot sem olvasom!
Zsír erősre itta magát Szilveszterkor, és ez azóta is tart? Hiéna prof ultimátuma ellenére sem törölte magát, sőt, a legundorítóbb, legprovokatívabb buzikép virít a profilján, és folyamatosan Púp faszát szopja bő nyállal. De nem áll le, még a fórumra is célozgat. Mehet neki a faszerdő, de akkora, hogy dübbenjen a kurva anyja megint!
Farkas Endre Kiss
mondjuk az a csaj, aki hülyére issza magát, tényleg hülye :)
Boros László
Naívak, általában azok itatják le őket, akik haverjaik, akikben megbíznak, akikről nem gondolnák ezt, vagy hogy a trollok szavaival éljek, akikkel "kiváló szociális kapcsolatokat ápolnak, mint a többi normális ember"...
Honnan tudod ezt ilyen pontosan, Kisboros? Talán Esmeralda is leitatott, és így csalt ki tőled mindenféle személyes infót? Vagy talán molesztálásra is sor került? Sírtál, de közben élvezted is?
Ez hol? LOLLLL
Az öccse soha többet nem teszi be a lábát az elmebeteg, semmirekellő bátyjához, az apja még egy ideig küldi a csekkeket Németből, de aztán azok is elmaradoznak. A ház lepusztul, a köztartozások nőnek, szépen kikapcsolják a közműveket, Bori pedig megfagy, mint egy csöves, vagy bezárják a vigyorgóba. Nagyjából ez a forgatókönyv.
Tajgi már bejuttatta magát dílerkedéssel, hahó! A nőverésért kapott ánusztágítással nem érte be, még több faszt akar a valagába az újpalotai törpe.
Zsír valószínűleg flepnis, így élete végéig verheti emósokra, fotózgathat, meg azt csinál, amit akar. Igazából azt az életet éli, amire a recskás mindennél jobban vágyik. Ahelyett, hogy ezt kiélvezné, másokat zaklat a neten. Érthetetlen.
Ez történt veled is, buzihuszár? Leitattak, aztán betömték a szaftos kis seggedet? Ki volt az? Apád egyik haverja? Te mesélted, hogy szexuális zaklatásról is regélnek Tiszavasváriban. Hogy is volt ez?
Anno felmerült egy olyan infó itt a fórumon is, hogy az apja molesztálta a kisruszkit, az anyja ettől csavarodott be, az öreg pedig ezért húzott ki a dajcsokhoz, és azóta tejel két flepnisnek, a kisebb gyerek meg kolis valahol. Zsír totál ideg lett tőle, meg hát nem zörög a haraszt.
Pontosan így történt. Zsír szedi a dilibogyókat és bezárkózott a kisszobába. Az anyja pedig amíg még elketyeg tűri a félbolondot, mert végül is miatta nem kell dolgoznia, mert a fater küldi a védelmi pénzt. Mondjuk amikor dübbenget meg a rendőrök kopogtatnak, akkor kicsit ideges rá, de amikor jönnek a ropogós eurók, akkor megenyhül a szíve. Érdemes volt seggbe baszatni a kis Lackót apucival. Bizony.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Azaz.
Ebből fogja megismerni a gonosz libsi ellenség gondolkodásmódját.
Geci, ezt le is írja. És nem érzi mennyire cink az egész.
Szólok, hogy az összes profilképét.
Szerintem fel akarja rakatni a szócikket valamilyen okból. Vagy perelni akar, vagy a recskásnak segíteni, nem tudom. Tény, hogy nagyon jó anyag volt, de nem tanult belőle Bori, más úton kell elmagyarázni neki, hogy merre az arra.
Kiváló meglátás, zsidó! Annyi az eltérés, hogy állítólag visszament a gyárba melózni. Ettől valószínűleg totál kikészült, és ki akarja magát rúgatni. A szócikkre hivatkozva mondhatná, hogy őt bántják, meg talán sírna is a kis buzi, de így nincs semmi a kezében. Szerintem ha faszerdőt kap, legyen az egy picit kevésbé direkt.
Zsír nem totál ideg lett tőle, hanem egész pontosan ő maga mondta ezt el, hogy ez terjed róluk Tiszavasváriban. Legalább is én így emlékszem. Ez után osztotta meg velünk a kutyás sztorit is.
Na na, mi azért sokkal szebbek vagyunk ennél a rémnél! Ez a hombár jávorszarvasfej még nekünk is sok.
Méghozzá RAJONGÁSSAL!
Aszett Elnök Új a világ legjobb embere, hiszen gyermekek ezreinek testalkatát tette hasonlatossá a szilaj paripa sikerember sodiéhoz. Bizony!
vény nélkül????????nemigem......vénnyel a rivó, xanax, frontin pótolhatja..ilyen vény nélküli szarokért ne is dobjál ki pénzt..pld valeriána.....
józanság? ingyen van, Hahó!
A magyar értelmiség előtt két út van. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.
igazából nem a bódulatot akarom máshogy előidézni, inkább az utána érzett vágyat csökkenteni.
nszksz egyébként, de hagyjuk ezt, ez itt sodi fóruma
ON
ez az!!!gyujsd fel sodit!!!!utánna ugyis menekülnöd kell, nem lesz időd tütükézni!!!!!!!!egy orvos veszett el bennem!!!!!
A Google-ből jöttem, pont jókor. A Noni juice 100%-ig jó erre! Van belőle pár rekesszel a pátyi pincémben és te most baráti áron megkaphatod. Kommentbaráti áron. Üzcsizz, ha érdekel. [email protected]
Nem dugták még be, ez csak a svájci rendőrség migriközpontjának vmi adatfelvevő papírja. Alul meg a csöviszállás címe, ahol aprócigány meghúzza magát.
Azt értem, hogy a rühes migrit regisztrálták Svájcban, de mit akar jelenti az "angol" szöveg amit ráírt a képre? Nem azt, hogy a regisztrálás közben diliházba akarták dugni?
RGL diliházkritikákat csinál. Ezt is lenyúlta asoditól.
ja, tényleg, a kávézokritikák........szerencsétlen.......
Abban az interjúval és utazással nettó 8-10 órában az gyors vigasztalás lenne.
Nekem már van eggy ijjen hónlapóm ne lobd el asz őtletemett tedves kiss zsódika
Zsery adsz kölcsön? Életveszély elhárításra kell, következő télapóra becsszó megadom.
Nagyon szépen köszönöm szépen!
Anoním Alkoholisták, vagy valami szanatórium. Plusz egy jó pszichológus. Ugyanis nem a tested kívánja a piát, hanem a lelked.
Taot! Nyee őùh nyem is vejtem kih! És amùty sinyten ocr sáv! Engem nyem baszhnak àty a t óúáh tyjollok
Ez jókora "kultúrálatlan degenerált cigánkurva" lehet az ismerősei alapjan, plane hogyha sodiekkal haverkodik
én kurvára pszichiátert javasolnék. az már elég para ha úgy érzed, hogy piálnod kell. semmi nem basz szét úgy, mint az alkohol, talán csak herbál meg az ilyen ellenőrizetlen szarok. szóval fordulj szakemberhez, nem viccelek!! egyébként meg az is kérdés hogy egyedül piázol vagy mindig társasággal, mert sokszor az életed átszervezése is segíthet sokat. orvosként nem mondhatnék ilyet, de ha csak ki akarsz kapcsolódni meg bódulni kicsit, akkor inkább a fű. de tényleg nem ciki ezzel pszichiáterhez menni, tök normális a nagy része. ja és ne államira menjél, hanem magánrendelésre. csengetni kell erősen, de megéri.
ez azért így nem teljesen igaz. nem tudom hol tart a kolléga, de egy idő után kialakul a fizikai függőség is, ami elég kemény. nem olyan ritka az elvonás következtében kialakuló delirium tremens és a halál. szóval azért ez nem csak fejben dől el sajnos.
Ez igaz.
2 buzi beszélget
Jan 06, 2016 21:15:25
Boros László Mondjuk a fehérek sem különbek, csak azok házibuliban - például szilveszterkor - előbb leitatják, aztán dugják meg őket...
Tetszik · épp most
Tetszik · épp most
Jan 06, 2016 21:15:25
patkányképű főnökúr
Jan 06, 2016 21:22:36
Ha valakire rájön a kangörcs, vagy a szukagörcs ( :) ) akkor mindenki teljesen kiborul a környezetében, mondván, hogy közönséges, meg nem illik. Pedig mi sem jobb, mint munka közben élvezni egyet-kettőt. Ritka, hogy olyan hetet zárok, mikor nem verem ki munkában.
Többek között ezért basztam ki Endrét is. Nem elég, hogy kókler volt, még ez is!
Jan 06, 2016 21:22:36
-
Jan 06, 2016 21:25:23
Hírünk van Krizsai Andrea kapcsán tett bejelentésedről
Krizsai Andrea eltávolította ezt az oldalt, mielőtt megvizsgálhattuk volna a bejelentésedet
Krizsai Andrea eltávolította ezt az oldalt, mielőtt megvizsgálhattuk volna a bejelentésedet
Mekkora szar, gyáva csicska vagy te, púpos korcs! És ezzel ráadásul be is ismerted, hogy te csináltad az oldalt. Ostoba, zaklató féreg!
Jan 06, 2016 21:25:23
jövőbelátó
Jan 06, 2016 21:26:34
Nők megkéselése, a Sodi egyik kedvenc nedves álma...
Farkas Endre Kiss
27 perce · Budapest ·
Henriette Reker egyébként nemrég épült fel egy súlyos támadás után szerzett sérülésből, miután egy derék német hazafi (liberális szóhasználattal: "szélsőjobboldali szimpatizáns") nyakon szúrta egy tőrrel. Hogy miért tette, az akár csak e a mai hír alapján is teljesen egyértelmű...
Farkas Endre Kiss
27 perce · Budapest ·
Henriette Reker egyébként nemrég épült fel egy súlyos támadás után szerzett sérülésből, miután egy derék német hazafi (liberális szóhasználattal: "szélsőjobboldali szimpatizáns") nyakon szúrta egy tőrrel. Hogy miért tette, az akár csak e a mai hír alapján is teljesen egyértelmű...
Tréfálkozzál csak, hülyegyerek.
Univerzum uraság majd helyretesz ezért is, ne aggódj.:)
Jan 06, 2016 21:26:34
sodrogány
Jan 06, 2016 21:39:34
És a fórumot sem olvasom!
Jan 06, 2016 21:39:34
Uncsi zsidó
Jan 06, 2016 21:54:08
Endyke! Meg volt már a feljelentés vagy majd ez is a jövő héten? Amúgy lehet jelentősége, hogy ez az I. kerület, hisz bécigány is mindig oda (fel)jelent.
Jan 06, 2016 21:54:08
Ned Logan
Jan 06, 2016 21:58:55
Farkas Endre Kiss
5 perce · Budapest ·
Majd ha kimegyek Németországba, azért megvígasztalom őket, elvégre lehetne ez rosszabb is. Most csak a lányokat zaklatják a migrik, pedig lehetnének ráadásul buzik is. Nehéz időkben örülni kell a kevésnek is. :)
Boros László
A csávóik amúgy hol voltak? Vagy azok is olyanok, akik csak fórumokon álnév mögül erősek?
Tetszik · 1 perce
5 perce · Budapest ·
Majd ha kimegyek Németországba, azért megvígasztalom őket, elvégre lehetne ez rosszabb is. Most csak a lányokat zaklatják a migrik, pedig lehetnének ráadásul buzik is. Nehéz időkben örülni kell a kevésnek is. :)
Boros László
A csávóik amúgy hol voltak? Vagy azok is olyanok, akik csak fórumokon álnév mögül erősek?
Tetszik · 1 perce
Zsír erősre itta magát Szilveszterkor, és ez azóta is tart? Hiéna prof ultimátuma ellenére sem törölte magát, sőt, a legundorítóbb, legprovokatívabb buzikép virít a profilján, és folyamatosan Púp faszát szopja bő nyállal. De nem áll le, még a fórumra is célozgat. Mehet neki a faszerdő, de akkora, hogy dübbenjen a kurva anyja megint!
Jan 06, 2016 21:58:55
Ned Logan
Jan 06, 2016 22:02:02
Szia Proland! Az egy dolog, hogy szerda este, MUNKAnap már megint fos részeg vagy, de még faszod sem áll fel, hahó! Talán ezért, és a lumpen életviteled miatt irtózott Babika még a gondolattól is, hogy gyereket szüljön neked. Egyébként hol éltetek volna? Hárman a gyerekszobában anyáddal? LOOOOOOLLLLLLLLLLL
Jan 06, 2016 22:02:02
ImpoBlokk
Jan 06, 2016 22:03:56
Mehet borinak a faszerdő!
Jan 06, 2016 22:03:56
-
Jan 06, 2016 22:06:44
Boros László
Ez az impotajgi amúgy ki a fasz? Ez is egy olyan nyomorék buzi, aki csak az anyja kisszobájából egy fórumon őrjöngve erős?
Tetszik · 1 perce
Ez az impotajgi amúgy ki a fasz? Ez is egy olyan nyomorék buzi, aki csak az anyja kisszobájából egy fórumon őrjöngve erős?
Tetszik · 1 perce
Jan 06, 2016 22:06:44
Ned Logan
Jan 06, 2016 22:06:49
Mit moderálsz, Proland? A merevedésedet biztosan nem XD
Megfordult a fejedben már, hogy jelentkezz egy masztipartira a Kolosy téren? Vagy inkább Tiszavasvári felé vennéd az irányt? Anyád ad pénzt jegyre? Ja, bocs, elfelejtettem, hogy nem áll fel a faszod! LOL
Megfordult a fejedben már, hogy jelentkezz egy masztipartira a Kolosy téren? Vagy inkább Tiszavasvári felé vennéd az irányt? Anyád ad pénzt jegyre? Ja, bocs, elfelejtettem, hogy nem áll fel a faszod! LOL
Jan 06, 2016 22:06:49
Péter Gallai
Jan 06, 2016 22:08:57
Egy hoki party jöhet tagjikutya?
Jan 06, 2016 22:08:57
kínzó kérdés
Jan 06, 2016 22:09:31
Farkas Endre Kiss
mondjuk az a csaj, aki hülyére issza magát, tényleg hülye :)
Boros László
Naívak, általában azok itatják le őket, akik haverjaik, akikben megbíznak, akikről nem gondolnák ezt, vagy hogy a trollok szavaival éljek, akikkel "kiváló szociális kapcsolatokat ápolnak, mint a többi normális ember"...
Honnan tudod ezt ilyen pontosan, Kisboros? Talán Esmeralda is leitatott, és így csalt ki tőled mindenféle személyes infót? Vagy talán molesztálásra is sor került? Sírtál, de közben élvezted is?
Jan 06, 2016 22:09:31
Ned Logan
Jan 06, 2016 22:10:32
Boros László
Tetszik · 1 perce
Tetszik · 1 perce
Ez hol? LOLLLL
Jan 06, 2016 22:10:32
-
Jan 06, 2016 22:11:43
Már törölte a csicska.
Jan 06, 2016 22:11:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 06, 2016 22:14:54
x38)
Zsír Depis vagy? Egyedül akarsz lenni? Ne félj, ha anyád végleg megdübben, le leszel szarva mindenki által. Egyedül fogsz megdögleni. Te nyomorult drogdíler fos. Pont, mint Tajgi. Ő is drogdíler, és ő is egyedül fog megdögleni, ha az anyja beadja a gyerekszobakulcsot.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ned Logan
Jan 06, 2016 22:17:59
Zsír Depis vagy? Egyedül akarsz lenni? Ne félj, ha anyád végleg megdübben, le leszel szarva mindenki által. Egyedül fogsz megdögleni. Te nyomorult drogdíler fos. Pont, mint Tajgi. Ő is drogdíler, és ő is egyedül fog megdögleni, ha az anyja beadja a gyerekszobakulcsot.
Az öccse soha többet nem teszi be a lábát az elmebeteg, semmirekellő bátyjához, az apja még egy ideig küldi a csekkeket Németből, de aztán azok is elmaradoznak. A ház lepusztul, a köztartozások nőnek, szépen kikapcsolják a közműveket, Bori pedig megfagy, mint egy csöves, vagy bezárják a vigyorgóba. Nagyjából ez a forgatókönyv.
Jan 06, 2016 22:17:59
banshee
(
x24)
Jan 06, 2016 22:19:30
x24)
Bírom a 160 centis 55 kilós tajgi fenyegetőzését hogy kit rugdal meg...
svédcsavar
Jan 06, 2016 22:19:57
valaki tudná linkelni azt a videót, amiben zsodi felolvassa az aluljáróban, hogy neukölln?
Jan 06, 2016 22:19:57
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 06, 2016 22:22:01
x38)
Az egyetlen lényeges különbség Tajgi és Zsír között, hogy Tajgi nőket ver, Zsírt pedig a nők verik meg. Ja, és mindkettőt a trollok fogják börtönbe juttatni, ha nem kushadnak el egyszer és mindenkorra.
Ned Logan
Jan 06, 2016 22:24:53
Az egyetlen lényeges különbség Tajgi és Zsír között, hogy Tajgi nőket ver, Zsírt pedig a nők verik meg. Ja, és mindkettőt a trollok fogják börtönbe juttatni, ha nem kushadnak el egyszer és mindenkorra.
Tajgi már bejuttatta magát dílerkedéssel, hahó! A nőverésért kapott ánusztágítással nem érte be, még több faszt akar a valagába az újpalotai törpe.
Zsír valószínűleg flepnis, így élete végéig verheti emósokra, fotózgathat, meg azt csinál, amit akar. Igazából azt az életet éli, amire a recskás mindennél jobban vágyik. Ahelyett, hogy ezt kiélvezné, másokat zaklat a neten. Érthetetlen.
Jan 06, 2016 22:24:53
töppedt buzigolyók
Jan 06, 2016 22:27:42
Boros László Mondjuk a fehérek sem különbek, csak azok házibuliban - például szilveszterkor - előbb leitatják, aztán dugják meg őket...
Tetszik · épp most
Tetszik · épp most
Ez történt veled is, buzihuszár? Leitattak, aztán betömték a szaftos kis seggedet? Ki volt az? Apád egyik haverja? Te mesélted, hogy szexuális zaklatásról is regélnek Tiszavasváriban. Hogy is volt ez?
Jan 06, 2016 22:27:42
-
Jan 06, 2016 22:32:22
Anno felmerült egy olyan infó itt a fórumon is, hogy az apja molesztálta a kisruszkit, az anyja ettől csavarodott be, az öreg pedig ezért húzott ki a dajcsokhoz, és azóta tejel két flepnisnek, a kisebb gyerek meg kolis valahol. Zsír totál ideg lett tőle, meg hát nem zörög a haraszt.
Jan 06, 2016 22:32:22
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 06, 2016 22:34:48
x38)
Pontosan így történt. Zsír szedi a dilibogyókat és bezárkózott a kisszobába. Az anyja pedig amíg még elketyeg tűri a félbolondot, mert végül is miatta nem kell dolgoznia, mert a fater küldi a védelmi pénzt. Mondjuk amikor dübbenget meg a rendőrök kopogtatnak, akkor kicsit ideges rá, de amikor jönnek a ropogós eurók, akkor megenyhül a szíve. Érdemes volt seggbe baszatni a kis Lackót apucival. Bizony.
jövőbelátó
Jan 06, 2016 22:40:40
"178 cm vagyok jelenleg és 87 kg"
Lefogyhatnál, dagi!
Lefogyhatnál, dagi!
Jan 06, 2016 22:40:40
jövőbelátó
Jan 06, 2016 22:43:59
Jézusom, de szánalmas egy szerencsétlen (kisboros, fb) :
"Tegnap elkezdtem nézni "minden idők legjobb filmjét", mert még sosem láttam és mert kíváncsi voltam, miért folyton ebből a filmből vágnak ki képeket a libsik a mémjeikhez, de kb. 50 percig bírtam, aztán betöltöttem inkább egy Columbo epizódot, az legalább érdekes, mégha láttam is már egy párszor...
Az az 50 perc viszont elég volt arra, hogy választ kapjak, miért pont a drogos liberók körében közkedvelt a film, és honnan is vettek át bizonyos "menő" viselkedésmintákat. Ezek ők: nyamvadt filmek lenyomatai..."
"Szerintem ma tovább kínlódom magam újabb 50 percen. Jó azért minél jobban ismerni az ellenség gondolkodásmódját..."
"Tegnap elkezdtem nézni "minden idők legjobb filmjét", mert még sosem láttam és mert kíváncsi voltam, miért folyton ebből a filmből vágnak ki képeket a libsik a mémjeikhez, de kb. 50 percig bírtam, aztán betöltöttem inkább egy Columbo epizódot, az legalább érdekes, mégha láttam is már egy párszor...
Az az 50 perc viszont elég volt arra, hogy választ kapjak, miért pont a drogos liberók körében közkedvelt a film, és honnan is vettek át bizonyos "menő" viselkedésmintákat. Ezek ők: nyamvadt filmek lenyomatai..."
"Szerintem ma tovább kínlódom magam újabb 50 percen. Jó azért minél jobban ismerni az ellenség gondolkodásmódját..."
Jan 06, 2016 22:43:59
178cm 87kg
Jan 06, 2016 22:44:05
tajgi, mondtam már hogy egy hájas szar vagy?
Jan 06, 2016 22:44:05
-
Jan 06, 2016 22:49:49
Melyik filmről ugat Kisruszki? Ponyvaregény?
Jan 06, 2016 22:49:49
Sittes Sanyi
Jan 06, 2016 22:50:53
Zsák, zsák, szőrös zsák,
a koboldot szopatják!
a koboldot szopatják!
Jan 06, 2016 22:50:53
jövőbelátó
Jan 06, 2016 22:52:45
Melyik filmről ugat Kisruszki? Ponyvaregény?
Azaz.
Ebből fogja megismerni a gonosz libsi ellenség gondolkodásmódját.
Geci, ezt le is írja. És nem érzi mennyire cink az egész.
Jan 06, 2016 22:52:45
Ned Logan
Jan 06, 2016 22:56:05
Talán véletlen, de Bori eggyel ezelőtti profilképét kizárólag férfiak lájkolták. A legújabbat senki. De ez nem zavartatja, jól elbeszélget magával alatta.
Jan 06, 2016 22:56:05
közveszélyes pszichopata
Jan 06, 2016 22:57:12
Boros László
2015. november 27. · szerkesztve ·
Ó, itt hosszabb hajam volt... Ez még németben készült, ha jól emlékszem, ezt az ágyat gyújtottam fel. :))
2015. november 27. · szerkesztve ·
Ó, itt hosszabb hajam volt... Ez még németben készült, ha jól emlékszem, ezt az ágyat gyújtottam fel. :))
Jan 06, 2016 22:57:12
jövőbelátó
Jan 06, 2016 23:01:02
Talán véletlen, de Bori eggyel ezelőtti profilképét kizárólag férfiak lájkolták.
Szólok, hogy az összes profilképét.
Jan 06, 2016 23:01:02
?
Jan 06, 2016 23:03:03
A szócikk mikor lesz fenn újra és örökre?
Jan 06, 2016 23:03:03
Hiénaverő
(
x17)
Jan 06, 2016 23:06:25
x17)
Aztakurva, mi van itt? Kisboros megőrült? Kommandós filmmaratont rendezhetett szilveszterkor, azóta nem lehet ráismerni. Munkáltatói sehol, trollvadászat újratöltve, szemtelenkedés óránként. Nem lesz jó vége Bori. Miért akarod megint kihúzni a gyufát? Eddig az volt a baj hogy szopatunk, most meg könyörögsz a faszért. Gondolkozzál már el az életeden, hülyegyerek!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 06, 2016 23:08:54
x17)
Zorg majd nézzél már mailt légyszíves.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ned Logan
Jan 06, 2016 23:09:08
Aztakurva, mi van itt? Kisboros megőrült? Kommandós filmmaratont rendezhetett szilveszterkor, azóta nem lehet ráismerni. Munkáltatói sehol, trollvadászat újratöltve, szemtelenkedés óránként. Nem lesz jó vége Bori. Miért akarod megint kihúzni a gyufát? Eddig az volt a baj hogy szopatunk, most meg könyörögsz a faszért. Gondolkozzál már el az életeden, hülyegyerek!
Szerintem fel akarja rakatni a szócikket valamilyen okból. Vagy perelni akar, vagy a recskásnak segíteni, nem tudom. Tény, hogy nagyon jó anyag volt, de nem tanult belőle Bori, más úton kell elmagyarázni neki, hogy merre az arra.
Jan 06, 2016 23:09:08
Hiénaverő
(
x17)
Jan 06, 2016 23:12:20
x17)
Tényleg nem értem ezt a hülyegyereket. Sneci falára postol, üzenget, keménykedik. Mintha ilyesmi történt volna a Tajgi trolloldalán is vagy két éve... Deja vu.
megfejtő
Jan 06, 2016 23:19:09
Amíg fenn volt a szócikk, be tudta adni az anyjának, hogy amiatt nem veszik fel sehová. Továbbra is élősködni szeretne, de a szócikk nélkül ez már nincs mire hivatkozni. A telefonhívások is abbamaradtak, a rendőrség se csenget mostanában. És az év végén ultimátot kapott az anyjától: vagy eltakarodik dolgozni még januárban, vagy mehet, amerre lát. Kellemetlen ez a borinak, nagyon kellemetlen.
Jan 06, 2016 23:19:09
Hiénaverő
(
x17)
Jan 06, 2016 23:23:33
x17)
Az a legviccesebb az egészben, hogy Kisboros szopja Zsneci faszát, aki viszont nagy spanja Eszminek, Bori ősellenségének már jó régóta. Együtt fanolják Boborjánt, aki viszont már rég lekoptatta Zsírt.
Matyarul Púp szarba se veszi Kisborovoj nyomulását, ennek ellenére az mégis lassan napi szinten tesz hűségesküt és nyal be a meleg szarig a recskagnómnak. Mi lesz ennek a vége? Újabb zacskócsörgés, csak most Sneci fejeli le a nagy hombár búrájával Borikát? Zsír, készülj, védelmi pénzt is kell majd fizetned, Hahó!
Matyarul Púp szarba se veszi Kisborovoj nyomulását, ennek ellenére az mégis lassan napi szinten tesz hűségesküt és nyal be a meleg szarig a recskagnómnak. Mi lesz ennek a vége? Újabb zacskócsörgés, csak most Sneci fejeli le a nagy hombár búrájával Borikát? Zsír, készülj, védelmi pénzt is kell majd fizetned, Hahó!
Ned Logan
Jan 06, 2016 23:23:46
Amíg fenn volt a szócikk, be tudta adni az anyjának, hogy amiatt nem veszik fel sehová. Továbbra is élősködni szeretne, de a szócikk nélkül ez már nincs mire hivatkozni. A telefonhívások is abbamaradtak, a rendőrség se csenget mostanában. És az év végén ultimátot kapott az anyjától: vagy eltakarodik dolgozni még januárban, vagy mehet, amerre lát. Kellemetlen ez a borinak, nagyon kellemetlen.
Kiváló meglátás, zsidó! Annyi az eltérés, hogy állítólag visszament a gyárba melózni. Ettől valószínűleg totál kikészült, és ki akarja magát rúgatni. A szócikkre hivatkozva mondhatná, hogy őt bántják, meg talán sírna is a kis buzi, de így nincs semmi a kezében. Szerintem ha faszerdőt kap, legyen az egy picit kevésbé direkt.
Jan 06, 2016 23:23:46
broni
Jan 06, 2016 23:26:17
Én vagyok a szemlélő ősi kinyilatkoztatások,
A aprítófejnek a Anticrist.
Én vagyok a lángok a lelketlen izgalom,
My kövek alakult a Szentatya sírját.
Én égett az eredeti bűn,
a mérgezett vér, amely megtöltötte a Szent Grál.
I vagyok a darkstorm, hogy sekély vízben a nap a remény.
hozom a nap a kötelet. Én akarat nyitja a kaput, ahol robbantási Hellfire várja. A sötét kéri a nevemet sebhelyes a hagyatékából Cain. Én vagyok a varázsát az első bérgyilkos, hidegvérű vadász terror és halál. Én vagyok a halálsápadt bűze hanyatlás, Savage pusztítója a megszentelt törvényeket. Én vagyok kicsapongás és gonoszsága Szodoma, Ágaskodó kísértés öröm és fájdalom. Én vagyok a himnuszt, a bűncselekmények, Gomora, Én nézzen a szemébe, miközben a halál ellopja a levegőt. nyárs a teremtő arcát a hamisság, Piss a kereszten, elutasítja a Szentháromság irgalmas picsák, rágalmazd szánalmas sonof a kurva. Morderous szenvedély ellen az élet ajándékát Megjelent a erejét szentségtelen rítusok. Brutális megtorlás a régi időkből. Én vagyok a kulcs, hogy elpusztítsa az emberiséget. Éljen a mestere halála és gyalázat! Cainian vér forr a chalise a végzet. Az én akaratom Steel megerőszakolásával húsukat. Winds pusztítás ölelésében lelküket. Én vagyok a kör rituális pusztulása, Az Armageddon lehelete, a vihar az ordító lángok vagyok a pestis, és a betegség az istenek akkor imádni, Ravengous akác fogyasztása az élet fája. Én vagyok a kezdet! És én vagyok a végén! Én vagyok a Sátán ivadéka! Én rendelkezett!
Crushing Hammer Of The Antichrist -
Azarath
állat szövegeket tudnak írni a lengyel black bandák!!!!!!!!!hejj satan!!!!!!!!!!!!!!!
hullát akarok baszni!!!!!!
4. Firebreath istenkáromlás és megvetés 04:15 Mutass dalszöveg
5. Íme, a Sátán Sword 03:46 Mutass dalszöveg
6. Az az Úr akarata 06:13 Mutass dalszöveg
7. A megalázottság 04:24 Mutass dalszöveg
8. Deathstorms Raid a Földön 04:28 Mutass dalszöveg
9. Lucifer Rising 03:38 Mutass dalszöveg
10. Szent Possession 04:16 Mutass dalszöveg
11. Harvester of Flames 06:07 Mutass dalszöveg
45:09
Felvette: dismember_marcin Módosítva: Vinc666
Felvétel időpontja: 2011-04-30 07:57:19 Utolsó módosítás: 2015/09/01 17:11:11
Er
A aprítófejnek a Anticrist.
Én vagyok a lángok a lelketlen izgalom,
My kövek alakult a Szentatya sírját.
Én égett az eredeti bűn,
a mérgezett vér, amely megtöltötte a Szent Grál.
I vagyok a darkstorm, hogy sekély vízben a nap a remény.
hozom a nap a kötelet. Én akarat nyitja a kaput, ahol robbantási Hellfire várja. A sötét kéri a nevemet sebhelyes a hagyatékából Cain. Én vagyok a varázsát az első bérgyilkos, hidegvérű vadász terror és halál. Én vagyok a halálsápadt bűze hanyatlás, Savage pusztítója a megszentelt törvényeket. Én vagyok kicsapongás és gonoszsága Szodoma, Ágaskodó kísértés öröm és fájdalom. Én vagyok a himnuszt, a bűncselekmények, Gomora, Én nézzen a szemébe, miközben a halál ellopja a levegőt. nyárs a teremtő arcát a hamisság, Piss a kereszten, elutasítja a Szentháromság irgalmas picsák, rágalmazd szánalmas sonof a kurva. Morderous szenvedély ellen az élet ajándékát Megjelent a erejét szentségtelen rítusok. Brutális megtorlás a régi időkből. Én vagyok a kulcs, hogy elpusztítsa az emberiséget. Éljen a mestere halála és gyalázat! Cainian vér forr a chalise a végzet. Az én akaratom Steel megerőszakolásával húsukat. Winds pusztítás ölelésében lelküket. Én vagyok a kör rituális pusztulása, Az Armageddon lehelete, a vihar az ordító lángok vagyok a pestis, és a betegség az istenek akkor imádni, Ravengous akác fogyasztása az élet fája. Én vagyok a kezdet! És én vagyok a végén! Én vagyok a Sátán ivadéka! Én rendelkezett!
Crushing Hammer Of The Antichrist -
Azarath
állat szövegeket tudnak írni a lengyel black bandák!!!!!!!!!hejj satan!!!!!!!!!!!!!!!
hullát akarok baszni!!!!!!
4. Firebreath istenkáromlás és megvetés 04:15 Mutass dalszöveg
5. Íme, a Sátán Sword 03:46 Mutass dalszöveg
6. Az az Úr akarata 06:13 Mutass dalszöveg
7. A megalázottság 04:24 Mutass dalszöveg
8. Deathstorms Raid a Földön 04:28 Mutass dalszöveg
9. Lucifer Rising 03:38 Mutass dalszöveg
10. Szent Possession 04:16 Mutass dalszöveg
11. Harvester of Flames 06:07 Mutass dalszöveg
45:09
Felvette: dismember_marcin Módosítva: Vinc666
Felvétel időpontja: 2011-04-30 07:57:19 Utolsó módosítás: 2015/09/01 17:11:11
Er
Jan 06, 2016 23:26:17
töppedt buzigolyók
Jan 07, 2016 00:28:03
Zsír nem totál ideg lett tőle, hanem egész pontosan ő maga mondta ezt el, hogy ez terjed róluk Tiszavasváriban. Legalább is én így emlékszem. Ez után osztotta meg velünk a kutyás sztorit is.
Jan 07, 2016 00:28:03
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 07, 2016 00:59:05
x30)
A svájci Zürichben található ETH egyetem és egy társkereső app közös fejlesztése az arcfelismerő weboldal, ami nem csak azt mondja meg, hány éves vagy és milyen nemű, hanem azt is, mennyire vagy szép.
Na nézzük!

Hát ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Összességében azonban mégis csak tetszik a Sodi a mesterséges intelligenciának a következő képek alapján.

De az utolsó kép alapján felmerül a gyanú, hogy nem ízlésficamos ez az AI, csak kurva nagyot trollkodik a Sodival.
Na nézzük!

Hát ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Összességében azonban mégis csak tetszik a Sodi a mesterséges intelligenciának a következő képek alapján.

De az utolsó kép alapján felmerül a gyanú, hogy nem ízlésficamos ez az AI, csak kurva nagyot trollkodik a Sodival.
Uncsi zsidó
Jan 07, 2016 03:16:18
Egy maga kitesz egy Addams familyt.
Jan 07, 2016 03:16:18
Fester Addams
Jan 07, 2016 07:20:58
Egy maga kitesz egy Addams familyt.
Na na, mi azért sokkal szebbek vagyunk ennél a rémnél! Ez a hombár jávorszarvasfej még nekünk is sok.
Jan 07, 2016 07:20:58
Tyodika
Jan 07, 2016 09:00:40
Azt hityed vicces vagy, pedig ha jobban megnézed akkor világosan látszik hogy a profilképem átlépte a lélektani dögös határt. A többi kép pedig montirozott zsidó ármány. Untyi vagy. Antyi. Mindety.
Jan 07, 2016 09:00:40
Schwezoff Dávid
Jan 07, 2016 10:32:14
"
Szabadulóbulin haltak meg a komlói férfiak
Akkor történt a tragédia, amikor a hideg ellen védekezve járó motornál italoztak a garázsban.
"
Rend van, na.
Tajgi és sherlock is láthatja a jövőt!
Szabadulóbulin haltak meg a komlói férfiak
Akkor történt a tragédia, amikor a hideg ellen védekezve járó motornál italoztak a garázsban.
"
Rend van, na.
Tajgi és sherlock is láthatja a jövőt!
Jan 07, 2016 10:32:14
Schwezoff Dávid
Jan 07, 2016 12:21:43
Napi öngól és NEM OLVASOM A FÓRUMOT edition:
"Farkas Endre Kiss
9 perce · Budapest ·
14 és 15 éves német lányokat is simogattak Merkel néni agysebészei és atomfizikusai. (Többszörös megerőszakolás.) Gratulálunk, Merkel néni!"
"Farkas Endre Kiss
9 perce · Budapest ·
14 és 15 éves német lányokat is simogattak Merkel néni agysebészei és atomfizikusai. (Többszörös megerőszakolás.) Gratulálunk, Merkel néni!"
Jan 07, 2016 12:21:43
Mortal Danger
Jan 07, 2016 12:23:36
SoDI gyere már egy kicsit a kommenthaverok közé, pang a fórum, Hahó! Vagy mindenkit elvitt a polizei?
Jan 07, 2016 12:23:36
töppedt buzigolyók
Jan 07, 2016 13:14:25
le van tiltva. különben már rég itt őrjöngene, napi 2-300 hozzászólással. nagyon keményen betalált neki a rendőrség, aztán kaphatott egy iszonyatos csicskítást az "otthoniaktól".
Jan 07, 2016 13:14:25
töppedt buzigolyók
Jan 07, 2016 13:17:31
gyakorlatilag 100%, hogy most tényleges életveszély van. Vagy elviszi a balhét, vagy várja a blaha. ha elviszi, akkor is előbb-utóbb ott köt ki, mert ki alkalmazna egy elítélt fehérgalléros bűnözőt?
Jan 07, 2016 13:17:31
töppedt buzigolyók
Jan 07, 2016 13:22:18
olyan helyzetbe hozta magát, ahol az öngyilkosság egy elég csábító lehetőségnek tűnhet. autista, ezért nem fogja fel, hogy a legenyhébb büntetés ami kinéz, az súlyos bírság.
Jan 07, 2016 13:22:18
-
Jan 07, 2016 13:44:02
index.hu/gazdasag/2016/01/07/elkezdett_cegeket_alapitania_a_quaestor_kamutulaja/
SoDI, leszoptad az Orgovánt?
Jan 07, 2016 13:44:02
Schwezoff Dávid
Jan 07, 2016 13:47:04
index.hu/gazdasag/2016/01/07/elkezdett_cegeket_alapitania_a_quaestor_kamutulaja/
Méghozzá RAJONGÁSSAL!
Jan 07, 2016 13:47:04
broni
Jan 07, 2016 14:15:53
444.hu/2016/01/07/csontig-sovanyodott-gyerekek-eheznek-egy-ostrom-alatt-allo-sziriai-varosban#
az asszadszopó ocsmány sittes elmebeteg hölgyurat, aki a buzi sodit pofán vágta, elevenen kéne megnyúzni.....
az asszadszopó ocsmány sittes elmebeteg hölgyurat, aki a buzi sodit pofán vágta, elevenen kéne megnyúzni.....
Jan 07, 2016 14:15:53
Schwezoff Dávid
Jan 07, 2016 14:20:03
444.hu/2016/01/07/csontig-sovanyodott-gyerekek-eheznek-egy-ostrom-alatt-allo-sziriai-varosban#
Aszett Elnök Új a világ legjobb embere, hiszen gyermekek ezreinek testalkatát tette hasonlatossá a szilaj paripa sikerember sodiéhoz. Bizony!
Jan 07, 2016 14:20:03
broni
Jan 07, 2016 14:22:43
sodi egy svarceneggerr!!!!!!
Jan 07, 2016 14:22:43
Nosztalgia Gallery
Jan 07, 2016 14:33:34
Jan 07, 2016 14:33:34
Best retard
(
x1)
Jan 07, 2016 14:47:21
x1)
Zsír!
Most szólok hozzád utalojára. Ezt őszintén és érdeklődve teszem. Légy olyan kedves és áruld el,hogy Te miért jársz ide? Rég elfelejtett mindenki.
Normális emberek barátokat keresnek és nem ellenségeket. Ha csak nincs kivel beszélned, akkor még érteném is, elvégre itt van társaság. Na de te nem dumcsizni jársz ide, hanem erölködni, fenyegetőzni és ellenségeket keresni.
Mirt nem írsz valami fotós topikba? Vagy mondjuk valami társ keresőbe vagy faszom tudja, csak van valami ami érdekel téged is. Ha van témád, akkor egy ilyen topikba bekapcsolódhatsz, ismerkedhetsz, társaloghatsz. De nem. Te folyton itt kuksolsz, olvasol, troll aktákat írsz. Miért? Tetszett,amikor mindenki veled volt elfoglalva? Állítólag nem....ehhez képest ugyan azt csinálod megint.
Na most vagy egy megátalkodott elmebeteg figyelemkurva vagy és bolond, vagy egyszerűen nem vagy képes sehol és senkivel normálisan kommunikálni.
Nem értelek.
Olyan kezdesz lenni, mint őszfasz. Csak ő egy többszörösen elítélt börtöntöltelék és kimondhatjuk,hogy bűnöző. De te nem.
Hát akkor?
Most szólok hozzád utalojára. Ezt őszintén és érdeklődve teszem. Légy olyan kedves és áruld el,hogy Te miért jársz ide? Rég elfelejtett mindenki.
Normális emberek barátokat keresnek és nem ellenségeket. Ha csak nincs kivel beszélned, akkor még érteném is, elvégre itt van társaság. Na de te nem dumcsizni jársz ide, hanem erölködni, fenyegetőzni és ellenségeket keresni.
Mirt nem írsz valami fotós topikba? Vagy mondjuk valami társ keresőbe vagy faszom tudja, csak van valami ami érdekel téged is. Ha van témád, akkor egy ilyen topikba bekapcsolódhatsz, ismerkedhetsz, társaloghatsz. De nem. Te folyton itt kuksolsz, olvasol, troll aktákat írsz. Miért? Tetszett,amikor mindenki veled volt elfoglalva? Állítólag nem....ehhez képest ugyan azt csinálod megint.
Na most vagy egy megátalkodott elmebeteg figyelemkurva vagy és bolond, vagy egyszerűen nem vagy képes sehol és senkivel normálisan kommunikálni.
Nem értelek.
Olyan kezdesz lenni, mint őszfasz. Csak ő egy többszörösen elítélt börtöntöltelék és kimondhatjuk,hogy bűnöző. De te nem.
Hát akkor?
faszerdő
Jan 07, 2016 14:54:56
*már Drezdában cseperedik*
Jan 07, 2016 14:54:56
Ben Sanderson
Jan 07, 2016 15:08:41
OFF
tanácsot szeretnék kérni. (aczél elvt. csigaevő, broni, vagy bárki más)
ha már érzem, hogy túl sok a pia, kezdek rákattanni, van-e valami bogyó ami tud segíteni ezen, és vény nélkül be lehet szerezni? vagy valami pótszer, ami nem annyira káros (a fű nem opció, nem bírok cigizni)
köszi a válaszokat
ha már érzem, hogy túl sok a pia, kezdek rákattanni, van-e valami bogyó ami tud segíteni ezen, és vény nélkül be lehet szerezni? vagy valami pótszer, ami nem annyira káros (a fű nem opció, nem bírok cigizni)
köszi a válaszokat
Jan 07, 2016 15:08:41
broni
Jan 07, 2016 15:11:25
OFF
köszi a válaszokat
köszi a válaszokat
vény nélkül????????nemigem......vénnyel a rivó, xanax, frontin pótolhatja..ilyen vény nélküli szarokért ne is dobjál ki pénzt..pld valeriána.....
Jan 07, 2016 15:11:25
-
Jan 07, 2016 15:14:12
OFF
köszi a válaszokat
köszi a válaszokat
józanság? ingyen van, Hahó!
Jan 07, 2016 15:14:12
broni
Jan 07, 2016 15:18:37
persze narkózhatsz is...hernyó, kókó, lsd, eki, stb.....de gondolom, te rendes gyógyszert szeretnél....
Jan 07, 2016 15:18:37
Schwezoff Dávid
Jan 07, 2016 15:20:27
OFF
köszi a válaszokat
köszi a válaszokat
A magyar értelmiség előtt két út van. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.
Jan 07, 2016 15:20:27
Ben Sanderson
Jan 07, 2016 15:24:04
persze narkózhatsz is...hernyó, kókó, lsd, eki, stb.....de gondolom, te rendes gyógyszert szeretnél....
igazából nem a bódulatot akarom máshogy előidézni, inkább az utána érzett vágyat csökkenteni.
ON
Jan 07, 2016 15:24:04
broni
Jan 07, 2016 15:31:37
ez az!!!gyujsd fel sodit!!!!utánna ugyis menekülnöd kell, nem lesz időd tütükézni!!!!!!!!egy orvos veszett el bennem!!!!!
Jan 07, 2016 15:31:37
Előszőr itt
Jan 07, 2016 15:41:48
A Google-ből jöttem, pont jókor. A Noni juice 100%-ig jó erre! Van belőle pár rekesszel a pátyi pincémben és te most baráti áron megkaphatod. Kommentbaráti áron. Üzcsizz, ha érdekel. [email protected]
Jan 07, 2016 15:41:48
retardfigyelő
Jan 07, 2016 15:43:20
Jan 07, 2016 15:43:20
retardfigyelő
Jan 07, 2016 15:49:01
Ha jól értem RGL egy svájci diliházban volt?
Jan 07, 2016 15:49:01
Nosztalgia Gallery
Jan 07, 2016 15:55:46
Nem dugták még be, ez csak a svájci rendőrség migriközpontjának vmi adatfelvevő papírja. Alul meg a csöviszállás címe, ahol aprócigány meghúzza magát.
Jan 07, 2016 15:55:46
broni
Jan 07, 2016 16:04:35
na sómen ez az rgl, bejárja európa diliházait)))))9valahol ez is shiker...........
Jan 07, 2016 16:04:35
-
Jan 07, 2016 16:04:55
Tehát mennie kellett Stuttgartból. Tél tábornok vagy a Polizei üldözte el?
Jan 07, 2016 16:04:55
-
Jan 07, 2016 16:05:52
A google a cimre a tűzoltóságot dobja ki. RGL a svájci juhászkutya lánglovag!!!!
Jan 07, 2016 16:05:52
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 07, 2016 16:08:23
x30)
Akkor a Sodi mostantól svájci állásokra jelentkezik, elsősorban Kreuzlingen környékén.
-
Jan 07, 2016 16:08:44
zsindex> Nem léphet munkába, aki nem tudja bizonyítani a végzettségét
sodi :(
sodi :(
Jan 07, 2016 16:08:44
retardfigyelő
Jan 07, 2016 16:08:56
Azt értem, hogy a rühes migrit regisztrálták Svájcban, de mit akar jelenti az "angol" szöveg amit ráírt a képre? Nem azt, hogy a regisztrálás közben diliházba akarták dugni?
Jan 07, 2016 16:08:56
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 07, 2016 16:10:52
x30)
Ha Svájcban rend van, azt jelenti.
-
Jan 07, 2016 16:14:13
Ausgangsschein mit jelent? Nem valami elbocsátás?
Jan 07, 2016 16:14:13
Csipkes Anna vagyok
Jan 07, 2016 16:26:13
Rácz és Sneci új barátnője
www.facebook.com/profile.php?id=100010852022769
www.facebook.com/profile.php?id=100010852022769
Jan 07, 2016 16:26:13
Best retard
(
x1)
Jan 07, 2016 16:29:05
x1)
na sómen ez az rgl, bejárja európa diliházait)))))9valahol ez is shiker...........
broni
Jan 07, 2016 16:30:18
ja, tényleg, a kávézokritikák........szerencsétlen.......
Jan 07, 2016 16:30:18
aluljárókritikák.hu
Jan 07, 2016 16:33:36
tavasszal ingyulunk, ez 100%
Jan 07, 2016 16:33:36
-
Jan 07, 2016 16:40:52
Farkas Endre Kiss
5 perce · Budapest ·
Boros László
Tetszik · 1 perce
5 perce · Budapest ·
Boros László
Tetszik · 1 perce
Abban az interjúval és utazással nettó 8-10 órában az gyors vigasztalás lenne.
Jan 07, 2016 16:40:52
-
Jan 07, 2016 16:55:34
Fizesd be csekket, Sodi!
Jan 07, 2016 16:55:34
broni
Jan 07, 2016 16:59:03
pina
Jan 07, 2016 16:59:03
papúcsos símícska
Jan 07, 2016 17:06:33
tavasszal ingyulunk, ez 100%
Nekem már van eggy ijjen hónlapóm ne lobd el asz őtletemett tedves kiss zsódika
Jan 07, 2016 17:06:33
ál sodika
Jan 07, 2016 17:09:25
Fizesd be csekket, Sodi!
Zsery adsz kölcsön? Életveszély elhárításra kell, következő télapóra becsszó megadom.
Nagyon szépen köszönöm szépen!
Jan 07, 2016 17:09:25
Škoda Superb
Jan 07, 2016 17:12:17
Gyagyás, már megint sohatöbbénemírszide?
Faszságok megosztása FB-n azért megy, látom:
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10208527122123404?pnref=story
Faszságok megosztása FB-n azért megy, látom:
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10208527122123404?pnref=story
Jan 07, 2016 17:12:17
töppedt buzigolyók
Jan 07, 2016 17:12:28
ON
ON
Anoním Alkoholisták, vagy valami szanatórium. Plusz egy jó pszichológus. Ugyanis nem a tested kívánja a piát, hanem a lelked.
Jan 07, 2016 17:12:28
Postás SoDI
Jan 07, 2016 17:14:00
Fizesd be csekket, Sodi!
Taot! Nyee őùh nyem is vejtem kih! És amùty sinyten ocr sáv! Engem nyem baszhnak àty a t óúáh tyjollok
Jan 07, 2016 17:14:00
Maunika Sau
Jan 07, 2016 17:17:18
Rácz és Sneci új barátnője
facebook.com/profile.php?id=100010852022769
facebook.com/profile.php?id=100010852022769
Ez jókora "kultúrálatlan degenerált cigánkurva" lehet az ismerősei alapjan, plane hogyha sodiekkal haverkodik
Jan 07, 2016 17:17:18
csivaegő
Jan 07, 2016 17:37:08
OFF
köszi a válaszokat
köszi a válaszokat
én kurvára pszichiátert javasolnék. az már elég para ha úgy érzed, hogy piálnod kell. semmi nem basz szét úgy, mint az alkohol, talán csak herbál meg az ilyen ellenőrizetlen szarok. szóval fordulj szakemberhez, nem viccelek!! egyébként meg az is kérdés hogy egyedül piázol vagy mindig társasággal, mert sokszor az életed átszervezése is segíthet sokat. orvosként nem mondhatnék ilyet, de ha csak ki akarsz kapcsolódni meg bódulni kicsit, akkor inkább a fű. de tényleg nem ciki ezzel pszichiáterhez menni, tök normális a nagy része. ja és ne államira menjél, hanem magánrendelésre. csengetni kell erősen, de megéri.
Jan 07, 2016 17:37:08
csivaegő
Jan 07, 2016 17:39:14
Ugyanis nem a tested kívánja a piát, hanem a lelked.
ez azért így nem teljesen igaz. nem tudom hol tart a kolléga, de egy idő után kialakul a fizikai függőség is, ami elég kemény. nem olyan ritka az elvonás következtében kialakuló delirium tremens és a halál. szóval azért ez nem csak fejben dől el sajnos.
Jan 07, 2016 17:39:14
broni
Jan 07, 2016 17:47:24
delirium tremens
én már hallucináltam is 10-en éve, pár hetet voltam is a vigyorgóba, de nem zárton, csak sima osztályíon...
én már hallucináltam is 10-en éve, pár hetet voltam is a vigyorgóba, de nem zárton, csak sima osztályíon...
Jan 07, 2016 17:47:24
-
Jan 07, 2016 17:48:37
a Delirium Tremens 1 jó sör. Faszom, ma nem akartam inni, feljövök ide és rögtön megjön a kedv!!!
Jan 07, 2016 17:48:37
töppedt buzigolyók
Jan 07, 2016 17:50:55
Ez igaz.
Jan 07, 2016 17:50:55
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

5 perce · Budapest ·
Boros László
Tetszik · 1 perce