Szomódi trollok, szevasztok!
(Kisruszki, jegyzetelsz?)
Mivel a púpos azért ment ki Németországba, nehogy az állam túl sokat tudjon letiltani a fizetéséből az adósságai miatt, gondoltam, intézek neki a kórházi számlával helyben egy húszezer eurós letiltást. Na bevonzás, csá.
És? Már megint lebuktam?:-))) Büdös kis herbálárus, takarodjál vissza dübbenő anyádhoz!
intézzük főnök, ne aggódj!
Nekem. Geci vagy.
Nem, Boros Lacika, te fogsz szopni. Amikor herbálkereskedésért előzetesbe kerülsz.
ooaoaauuooarrggghhhh.
Nem fogod élvezni, akárhogy várod.
szeret szopni, na, van ilyen
ooooouarrrrrrrggggghhhhh
SZ. Peter? KOLLEGA???
Lol, mi szopunk? Az olyan prolik mint te, sokkal rosszabbul jártok a Fidesz-kormánnyal, mint bárki más.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
a prolinak teljesen mindegy, ki van kormányon, ugyanúgy szopni fog.
viszont elégtétel neki, amikor lát benneteket őrjöngeni. mert az neki minden pénzt megér. aztán majd eljön az idő, amikor orbánék vergődésének fog örülni..
ti sem csináltok itt semmi mást, csak azt, amit a proli.
de hát nem meglepő ez, elvégre ugyanabból a szarból vagytok ti is, mint ő.
hiába a felszínes kapcsolatok, és az azokból eredő javak, amik elfedik a valóságot, ezek nélkül ti is csak prolik vagytok.
mondja ezt a tiszafaszomi anyján élősködő munkakerülő proli
* ásít *
Erdekes, nekem nem cseng a varosi telefonom egesz nap
az én telefonom se cseng, mivel nincs vonalas telefonom, a mobilom meg mindig ki van kapcsolva.
az nem az én telefonom, amit hivogattatok. mivel se rokonaim, se tesóm, se anyám nincs többé, ha ismét zaklatni támadna kedvetek b.-nét, majd megmondom neki, kik vagytok (már ha érdekli), ő meg azt kezd az információval, amit akar.
ilyen nagyon egyszerű ez...
nagyon röhögök geci, folytasd b+
most már csak az hiányzik, hogy lekurvázd a szülőanyádat, te nyomorult. mélyebbre már nem is süllyedhetnél, te szerencsétlen.
A meleg ételt azért megköszöni neki vajon a hálátlan féreg?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mi egykor a fel vilagot uraltuk! Semmi kozunk ehhez a szarcsimbok drogkereskedohoz a rolunk elnevezett utcabol!
Anyád kidobott a kisszobából? Ez shiker!
Mi lesz most Kisboros? Disszertálsz végre és befejezed szent matyar hazánk piócaként való szipolyozását?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Szóval megmondasz minket anyádnak?
Ezt nem teheted, Lackó!
Lacika kiirtotta a csaladjat? Lekaszablokka oket?
* ásít *
Sodi már inkább gép, mint ember. Lekaszablokkták Hamburgban és megszűnt Kiss Endre Farkasnak lenni. Ez valid infó, százszházalékh!
lófasz vágták el, éhen halna 2 nap alatt.
Valószínűleg durcás lett a mama és nem vitte fel lackónak a délutáni kakaót meg kalácsot, így lackó besértődött és sírt egy kicsit, majd azóta a kisszobában puffog,hogy milyen geci a világ. Talán béné azzal vágta el magát,hogy felkérdezte kicsi fiát,hogy nem szándékozik e elmenni dolgozni megint. Esetleg nem a kedvenc uzsiját csomagolta el. Ilyesmi konfliktusok lehetnek...ha kirakták volna, ez behugyozna ijedtében. Még hogy önmagát tartsa el 34 évesen? Hát majd lófaszt! * dübbenés hangja rázza meg a vidéket *
Na persze nem azonnal, hiszen akkor netezni se tudna, elvégre azt is B.-né fizeti. Valami ultimátum lehet belengetve (költözés, esetleg melócsá, de ebből Borinak csakis Jabil-szintű kulimunka jöhet szóba, ez meg ugye nemteccik őfelségének), ezért ducizott be a kis buzigyerek.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
esetleg anyu nem a megfelelő márkájú hajzsírt hozta. Vagy mondjuk kidobták a gecifoltos Hasselhoff poszterét.Aztán az sem kizárt,hogy anyu belengette a munka rémét és lacika erre felállt a kakaó mellől és becsapta mérgesen az ajtót és azóta itt duzzog.
Ő lett drótvödör, tökéletes katona, és robotzsaru egyszemélyben!
Független szilajvadászbikavasparipa!
Teleszkópos acélpiton!
Mostantól vasráspollyal masztizik,.... és fütyikamera sem kell, a koponyájába van építve az SD kártya aljzat!
Simicska Metropol-honlapját már a Titkos Sertésporgramozó csinálja? Legalább átnevezhette volna a tiny-mce default feltöltési könyvtárát.
De ótlessz a Sódi ajjóvoltombol fínómságként fel szólgálokk konfittált sérvragút is a tacsí macsí melé.
index.hu/kultur/cinematrix/2016/02/28/ezt_eszik_az_oscar-jeloltek/
persze! Repűlövel hóztak ki. enkem nem vera néni visz ki, hanem límúzin a reptére! Móst valami nagyón kűlönlekeset fógok főzni. Anyit elűrulhatók ,hogy angolna szerü lesz, kónfitálva és pónt 23 centis darabot síkerült szereznem! Rítka hús!
fincsi lehet, kár, hogy én, mocskos proli, nem ehetek ilyeneket((((((
nekem jok a cigánykurvák is...........valamelyik havonta is megfürdik!!!!!!!!!
Téves.
"Soha többet nem írok ide"
mos' nem érek rá, pinákat (!) nyalok a szuperb hátsó ülésén Xd
Dőlésszög!!!Hahó!
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy informátort nem adok ki, mert magam is felfedem. A hamburgi kórházakat meg nem keresem meg egyesével. Mivel ő sem tudja, hogy informátor, idegenként nem kérhetek ennél nagyobb pontosítást. Még talán egy beszélgetés erejéig szóba hozhatom, de utána, gyanús lehetnék.
Németes vagy angolos troll felhívhatná a Zulu által megadott céget. Hivatkozhatna arra, hogy nem jelent meg pl meghallgatáson és tudomásuk szerint náluk volt próbamelócsán. És akkor talán meg lehetne tudni a kórházat is.
Durvább érdeklődés, hogy bejelenteni a német-magyar követségen az eltűnését, akik majd felkutatják asodit.
Presse
Petra Schulte
M +49 175 9304894
[email protected]
Jobs
Maja Wolff
T +49 40 80 81 80 30
[email protected]
francnak kell ilyen sznob kaja,a májkrémes zsömje az igazi!!
A superbben elektromosan dönthetőek a hátsó ülések is, így nem gond a dőlésszög, Hahó!
meg a szar!!!!!!!!!!
Gyere át, feltöltöttem májkrémmel a jacuzzit, itt ülök benne!
óóaarrrrrgggggghhhhhhhhh...jövök!!
teljesen kész van bécigány haha
púp-orr-sérvész
Feb 28, 2016 00:09:01
Az utolsó facebook megosztása a forgócsaj.
Ennek köze lehet a lény elpusztulásához, vagy a külvilágtól (internettől) való elszakadásához.
1. Pitonrángatástól meghalt infarktusban.
2. Új helyén emberek közelében tartották, és már régóta nem volt lehetősége maszturbálni, aztán az animációra akadva már nem tudta, megállni. Így az otthoniak kibaszták lehúzott gatyával, hogy egye fene, stróman nélkül is menni fog.
3. Új helyén is rendőrök dörömböltek az ajtón, és még utoljára nőt akart látni a maga módján. Mint ismerjük, mindent megoszt vagy akárhova leír.
4. Az utolsó, rendhagyó posztot, már egy hacker írta a nevében. Okmányok hiányában pedig nehéz visszaszerezni azt. Never mine the access.
Ennek köze lehet a lény elpusztulásához, vagy a külvilágtól (internettől) való elszakadásához.
1. Pitonrángatástól meghalt infarktusban.
2. Új helyén emberek közelében tartották, és már régóta nem volt lehetősége maszturbálni, aztán az animációra akadva már nem tudta, megállni. Így az otthoniak kibaszták lehúzott gatyával, hogy egye fene, stróman nélkül is menni fog.
3. Új helyén is rendőrök dörömböltek az ajtón, és még utoljára nőt akart látni a maga módján. Mint ismerjük, mindent megoszt vagy akárhova leír.
4. Az utolsó, rendhagyó posztot, már egy hacker írta a nevében. Okmányok hiányában pedig nehéz visszaszerezni azt. Never mine the access.
Feb 28, 2016 00:09:01
broni
Feb 28, 2016 00:14:08
törpe úr, holnap sérvet vacsiznék!!!!!!!!!!!!!
Feb 28, 2016 00:14:08
Joseph Cellar
Feb 28, 2016 00:22:58
Azért írtam legyetek türelemmel. A fórumot szerintem nem ismeri, de recskás bármikor felnézhet, így egyelőre óvatosan írok, ezeket az infókat bármely közelebbi családtagja ismerheti.
Szomódi trollok, szevasztok!
(Kisruszki, jegyzetelsz?)
Feb 28, 2016 00:22:58
Univerzum
Feb 28, 2016 00:26:30
Én most néztem utána mivel jár ez. Saját lábon pár hétig nem is fog tudni hazajönni. Pár millkós utazás lesz ez is.
Mivel a púpos azért ment ki Németországba, nehogy az állam túl sokat tudjon letiltani a fizetéséből az adósságai miatt, gondoltam, intézek neki a kórházi számlával helyben egy húszezer eurós letiltást. Na bevonzás, csá.
Feb 28, 2016 00:26:30
retardcirkuszporondmester
Feb 28, 2016 02:29:26
Ez az puhafasz, mondd meg neki!!4!44
Feb 28, 2016 02:29:26
retardcirkuszporondmester
Feb 28, 2016 08:00:11
Na ez már kezd alakulni, tajgi nyomassad az infókat a két retardról! Fórizs Eszter valójában SoDI apja? Eu megmagyarázna egy pár rejtélyt.
Feb 28, 2016 08:00:11
Péniszmentő
Feb 28, 2016 08:33:24
Azért tök kedves a Gergőhamburgi troll, hogy írogat ide. Mennyit tapsolt el az örökségedből Recsi? Hogy fogja visszafizetni?
Feb 28, 2016 08:33:24
Schwezoff Dávid
Feb 28, 2016 09:12:55
TAOT!
Sodi mégis él???
DÖKKÖJJMEKKK!!!
Sodi mégis él???
DÖKKÖJJMEKKK!!!
Feb 28, 2016 09:12:55
-
Feb 28, 2016 09:47:56
Muszáj idemásolnom, mert egy olyan személy írta, aki a blogján dicsekedett vele, hogy tagja a fórumnak.
Eddig is értettem mindent, ez csak megerősített benne... :))
"
Volt itt már ilyen bedugaszolt ország. Rend volt és fegyelem. Nem szökött el a nyomás.
Fotó:
Az ország békés volt és csendes. Néma tartomány. Még próbálkoztak néhányan lázadással, de hamar elkushadtak. Volt elég erős fiú, akik meglátogatták a pimaszkodókat, és elbeszélgettek velük. Ott voltak az utcákon, vagy fekete autókban mentek a dolgukra. A legjobban a bűnözők váltak be ebben a munkakörben: priuszuk és gyakorlatuk volt, gátlásaik viszont nem. Általában megvárták az éjszakát, és akkor csengettek. De ritkán volt szükség rájuk.
Tudta mindenki, hogy már elégedetlenkedni is veszélyes. A falnak is füle volt, ott ültek a besúgók a munkahelyeken, a tanári szobákban, az egyetemeken, ott osontak a lépcsőházakban. Nem is meggyőződésből jelentettek, hanem valami nyomorult kis előnyért, vagy annak reményéért. Sokan így küzdöttek meg a félelmükkel: átálltak az erősebbhez, féljenek inkább mások.
Leveleket bontottak fel és telefonokat hallgattak le, és felírtak mindent, amivel visszaélhetnek, ha és amikor kell. Családokat és kapcsolatokat térképeztek fel, hogy oda tudjanak ütni, ahol fáj.
A rendszer kiválóan működött. Aki nem vette észre, hogy hol a helye, az végül fizikai erőszakkal találta szemben magát. Aztán magyarázhatott a jogairól az erős fiúknak, hogy őszerinte népszavazás kellene.
Minderre a nagy nemzeti célok eléréséhez volt szükség, azokat ugyanis nem lehet állandó viták közepette megvalósítani. És erre nem is volt szükség, hiszen az élcsapat remekül tudta, mi kell a népnek. Épültek sorra a szép nagy vasbeton cuccok, folyt a harc az imperialistákkal, gazdát cseréltek kúriák és villák, mentek a közös vadászatok. Mármint nem a néppel közösek, mindenki nem férhetett oda a magaslesre, de úgy látszott, hogy az ország örül a dolognak.
A rádió is bemondta, hogy minden a legnagyobb rendben. Ha akadtak is problémák, azokat el lehetett rejteni. Ha egyszer mindenhonnan azt hallják, hogy van krumpli, akkor csak nem annak fognak hinni, amit a vaksi szemükkel látnak. Olyat csak külföldbérenc kémek mondanak, hogy nincs krumpli.
A szavazásokat egy kicsit meg kellett szerelni, hogy megbízhatóan működjenek, és nehogy az jöjjön ki, hogy a dolgozó nép valami mást szeretne, például enni, tanulni, meggyógyulni, vállalkozni, vagy félelem nélkül élni. Megoldották, kékcédulával vagy erőszakkal, ahogy célszerű. Az egység megkövetelte a békés ellenvélemény elfojtását. Hogy disszonáns hangok ne zavarják meg a közhangulatot, be kellett dugaszolni minden lyukat.
És az ország békés volt és csendes, nem szelelt. Akkor hátradőltek az urai elégedetten. Nem sípol, nem szökik sehol a nyomás, tehát biztonságban vannak. Épp hatvan éve volt.
"
"
Volt itt már ilyen bedugaszolt ország. Rend volt és fegyelem. Nem szökött el a nyomás.
Fotó:
Az ország békés volt és csendes. Néma tartomány. Még próbálkoztak néhányan lázadással, de hamar elkushadtak. Volt elég erős fiú, akik meglátogatták a pimaszkodókat, és elbeszélgettek velük. Ott voltak az utcákon, vagy fekete autókban mentek a dolgukra. A legjobban a bűnözők váltak be ebben a munkakörben: priuszuk és gyakorlatuk volt, gátlásaik viszont nem. Általában megvárták az éjszakát, és akkor csengettek. De ritkán volt szükség rájuk.
Tudta mindenki, hogy már elégedetlenkedni is veszélyes. A falnak is füle volt, ott ültek a besúgók a munkahelyeken, a tanári szobákban, az egyetemeken, ott osontak a lépcsőházakban. Nem is meggyőződésből jelentettek, hanem valami nyomorult kis előnyért, vagy annak reményéért. Sokan így küzdöttek meg a félelmükkel: átálltak az erősebbhez, féljenek inkább mások.
Leveleket bontottak fel és telefonokat hallgattak le, és felírtak mindent, amivel visszaélhetnek, ha és amikor kell. Családokat és kapcsolatokat térképeztek fel, hogy oda tudjanak ütni, ahol fáj.
A rendszer kiválóan működött. Aki nem vette észre, hogy hol a helye, az végül fizikai erőszakkal találta szemben magát. Aztán magyarázhatott a jogairól az erős fiúknak, hogy őszerinte népszavazás kellene.
Minderre a nagy nemzeti célok eléréséhez volt szükség, azokat ugyanis nem lehet állandó viták közepette megvalósítani. És erre nem is volt szükség, hiszen az élcsapat remekül tudta, mi kell a népnek. Épültek sorra a szép nagy vasbeton cuccok, folyt a harc az imperialistákkal, gazdát cseréltek kúriák és villák, mentek a közös vadászatok. Mármint nem a néppel közösek, mindenki nem férhetett oda a magaslesre, de úgy látszott, hogy az ország örül a dolognak.
A rádió is bemondta, hogy minden a legnagyobb rendben. Ha akadtak is problémák, azokat el lehetett rejteni. Ha egyszer mindenhonnan azt hallják, hogy van krumpli, akkor csak nem annak fognak hinni, amit a vaksi szemükkel látnak. Olyat csak külföldbérenc kémek mondanak, hogy nincs krumpli.
A szavazásokat egy kicsit meg kellett szerelni, hogy megbízhatóan működjenek, és nehogy az jöjjön ki, hogy a dolgozó nép valami mást szeretne, például enni, tanulni, meggyógyulni, vállalkozni, vagy félelem nélkül élni. Megoldották, kékcédulával vagy erőszakkal, ahogy célszerű. Az egység megkövetelte a békés ellenvélemény elfojtását. Hogy disszonáns hangok ne zavarják meg a közhangulatot, be kellett dugaszolni minden lyukat.
És az ország békés volt és csendes, nem szelelt. Akkor hátradőltek az urai elégedetten. Nem sípol, nem szökik sehol a nyomás, tehát biztonságban vannak. Épp hatvan éve volt.
"
Feb 28, 2016 09:47:56
Tóta W.
Feb 28, 2016 09:49:10
Muszáj idemásolnom, mert egy olyan személy írta, aki a blogján dicsekedett vele, hogy tagja a fórumnak.
"
"
"
"
És? Már megint lebuktam?:-))) Büdös kis herbálárus, takarodjál vissza dübbenő anyádhoz!
Feb 28, 2016 09:49:10
Péniszmentő
Feb 28, 2016 09:50:36
Helytelen! A Fb-n dicsekedett vele.
Feb 28, 2016 09:50:36
Dr Orbán Viktor
Feb 28, 2016 09:53:20
Én is szoktam ide írni!
Talán nem tetszik?
Talán nem tetszik?
Feb 28, 2016 09:53:20
Kubatov Gábor
Feb 28, 2016 09:54:28
Én is szoktam ide írni!
Talán nem tetszik?
Talán nem tetszik?
intézzük főnök, ne aggódj!
Feb 28, 2016 09:54:28
Simicska Lajos
Feb 28, 2016 09:55:37
Én is szoktam ide írni!
Talán nem tetszik?
Talán nem tetszik?
Nekem. Geci vagy.
Feb 28, 2016 09:55:37
[s]pénisz[/s]infó lengető
Feb 28, 2016 09:55:57
Sajnos sodi, alias Kiss Endre Farkas az éjjel rejtélyes körülmények között elhunyt. A nyomozást a hamburgi rendőrség megkezdte.
Feb 28, 2016 09:55:57
-
Feb 28, 2016 09:56:20
nem vagyok fidesz-fan, mert már nem érdekel a politika, és mert látva, milyen reakciókat szül a jelenlegi kormány, úgy vagyok vele, hogy jól van ez így...
semmivel nem voltatok és vagytok különbek náluk, de a jelenlegi felállásban legalább ti szoptok.
és ez így van jól.
semmivel nem voltatok és vagytok különbek náluk, de a jelenlegi felállásban legalább ti szoptok.
és ez így van jól.
Feb 28, 2016 09:56:20
Habony Árpád
Feb 28, 2016 09:56:41
Boros Lacika, Tiszavasváriból!
Csak herbálod és csempészcigid van? Baán Lacival tolnánk egy jó kis csíkot is...
Csak herbálod és csempészcigid van? Baán Lacival tolnánk egy jó kis csíkot is...
Feb 28, 2016 09:56:41
Kopasz Fradista
Feb 28, 2016 09:58:06
nem vagyok fidesz-fan, mert már nem érdekel a politika, és mert látva, milyen reakciókat szül a jelenlegi kormány, úgy vagyok vele, hogy jól van ez így...
és ez így van jól.
és ez így van jól.
Nem, Boros Lacika, te fogsz szopni. Amikor herbálkereskedésért előzetesbe kerülsz.
ooaoaauuooarrggghhhh.
Nem fogod élvezni, akárhogy várod.
Feb 28, 2016 09:58:06
Rogán Anti
Feb 28, 2016 10:00:14
Feb 28, 2016 10:00:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 28, 2016 10:10:03
x38)
Zsír, húzzál innen a picsába, ne ide blogolj! Téged itt nem szeret senki, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
k. gábor
Feb 28, 2016 10:10:59
látod Lacika, most sem hívott senki, magadtól jössz ide a trollfaszért.
Feb 28, 2016 10:10:59
Brian
Feb 28, 2016 10:13:10
látod Lacika, most sem hívott senki, magadtól jössz ide a trollfaszért.
Feb 28, 2016 10:13:10
Laci
Feb 28, 2016 10:13:56
ooooouarrrrrrrggggghhhhh
Feb 28, 2016 10:13:56
sz. péter
Feb 28, 2016 10:46:33
már megint mi a kurva anyádnak jöttél ide zsír?
ennyire hiányzik a faszerdő?
Feb 28, 2016 10:46:33
Ferenc papa
Feb 28, 2016 11:15:44
már megint mi a kurva anyádnak jöttél ide zsír?
SZ. Peter? KOLLEGA???
Feb 28, 2016 11:15:44
a. sz. tamás
Feb 28, 2016 11:29:50
lebuktunk péter, szét leszünk kaszablokka :(
Feb 28, 2016 11:29:50
tüdőcskesérvecske
Feb 28, 2016 11:49:52
Az ip detektorok szoktak még púpgravitációas hullámokat érzékelni a fórumon?
Feb 28, 2016 11:49:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 28, 2016 12:02:53
x16)
...de a jelenlegi felállásban legalább ti szoptok.
és ez így van jól.
és ez így van jól.
Lol, mi szopunk? Az olyan prolik mint te, sokkal rosszabbul jártok a Fidesz-kormánnyal, mint bárki más.
-
Feb 28, 2016 12:23:54
viszont elégtétel neki, amikor lát benneteket őrjöngeni. mert az neki minden pénzt megér. aztán majd eljön az idő, amikor orbánék vergődésének fog örülni..
hiába a felszínes kapcsolatok, és az azokból eredő javak, amik elfedik a valóságot, ezek nélkül ti is csak prolik vagytok.
Feb 28, 2016 12:23:54
Brian
Feb 28, 2016 12:30:30
mondja ezt a tiszafaszomi anyján élősködő munkakerülő proli
* ásít *
Feb 28, 2016 12:30:30
Tiszavasvari helyszinelok
Feb 28, 2016 12:34:42
Feb 28, 2016 12:34:42
-
Feb 28, 2016 12:59:51
az én telefonom se cseng, mivel nincs vonalas telefonom, a mobilom meg mindig ki van kapcsolva.
az nem az én telefonom, amit hivogattatok. mivel se rokonaim, se tesóm, se anyám nincs többé, ha ismét zaklatni támadna kedvetek b.-nét, majd megmondom neki, kik vagytok (már ha érdekli), ő meg azt kezd az információval, amit akar.
Feb 28, 2016 12:59:51
n. béla
Feb 28, 2016 13:02:02
nagyon röhögök geci, folytasd b+
Feb 28, 2016 13:02:02
b.-né
Feb 28, 2016 13:05:22
* sodrófával a kezében várja Lackót a konyhában *
Feb 28, 2016 13:05:22
Mortal Danger
Feb 28, 2016 13:08:46
Kedves László!
Türtőztetem magam, és normális hangon szólok hozzád.
Áruld már el légyszives, hogy miért vagy itt.
Mit szeretnél?
Ma pl. miért kezdtél el írogatni ide? Mi a cél?
Türtőztetem magam, és normális hangon szólok hozzád.
Áruld már el légyszives, hogy miért vagy itt.
Mit szeretnél?
Ma pl. miért kezdtél el írogatni ide? Mi a cél?
Feb 28, 2016 13:08:46
dvípa csakravartin
Feb 28, 2016 13:22:42
Felszines kapcsolatokból(MIFAANN?!?) eredő javak, hahaha.. beszarok bazmeg!
Nem nagy jövőt jósolok neked srác, ha tényleg otthagytad (megtagadtad?!) anyukát és a családodat, azt a pár embert, akit kényszerű vérségi kapcsolatotok okán legalább minimálisan érdekel mi van veled!
Nem nagy jövőt jósolok neked srác, ha tényleg otthagytad (megtagadtad?!) anyukát és a családodat, azt a pár embert, akit kényszerű vérségi kapcsolatotok okán legalább minimálisan érdekel mi van veled!
Feb 28, 2016 13:22:42
xray
Feb 28, 2016 13:34:13
most már csak az hiányzik, hogy lekurvázd a szülőanyádat, te nyomorult. mélyebbre már nem is süllyedhetnél, te szerencsétlen.
Feb 28, 2016 13:34:13
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 28, 2016 13:38:26
x38)
A meleg ételt azért megköszöni neki vajon a hálátlan féreg?
Feb 28, 2016 13:43:37
Furcsákat írsz ma zsír, vagy minden eddiginél jobban beherbáloztál, vagy mégis van valami alapja ennek, kisruszki?
Nem is a vér szerinti családod, örögbefogadtak, lelenc vagy?!?
Erről van szó, ez fájt világ életedben? A visszavonuló szovjet csapatok hagytak itt emlékül lacika?
Erről van szó, ez fájt világ életedben? A visszavonuló szovjet csapatok hagytak itt emlékül lacika?
Feb 28, 2016 13:43:37
Szovjet csapatok
Feb 28, 2016 14:04:45
Furcsákat írsz ma zsír, vagy minden eddiginél jobban beherbáloztál, vagy mégis van valami alapja ennek, kisruszki?
Mi egykor a fel vilagot uraltuk! Semmi kozunk ehhez a szarcsimbok drogkereskedohoz a rolunk elnevezett utcabol!
Feb 28, 2016 14:04:45
Hiénaverő
(
x17)
Feb 28, 2016 14:10:26
x17)
mivel se rokonaim, se tesóm, se anyám nincs többé, ha ismét zaklatni támadna kedvetek b.-nét, majd megmondom neki, kik vagytok (már ha érdekli), ő meg azt kezd az információval, amit akar.
Anyád kidobott a kisszobából? Ez shiker!
Mi lesz most Kisboros? Disszertálsz végre és befejezed szent matyar hazánk piócaként való szipolyozását?
rettegő troll
Feb 28, 2016 14:32:38
Szóval megmondasz minket anyádnak?
Ezt nem teheted, Lackó!
Feb 28, 2016 14:32:38
Schwezoff Dávid
Feb 28, 2016 14:36:25
Lacika kiirtotta a csaladjat? Lekaszablokka oket?
* ásít *
Feb 28, 2016 14:36:25
tigris
Feb 28, 2016 14:39:01
Az anyját hívja B-nének? Kitagadták ?
Jobb is; hogy SoDI már nem él, ő neki mindennél fontosabb volt a család szentsége, a melegtüntetésre is ezért ment ki őrjöngeni, ő egy ilyen történet láttán megőrülne!
Jobb is; hogy SoDI már nem él, ő neki mindennél fontosabb volt a család szentsége, a melegtüntetésre is ezért ment ki őrjöngeni, ő egy ilyen történet láttán megőrülne!
Feb 28, 2016 14:39:01
Hiénaverő
(
x17)
Feb 28, 2016 14:39:59
x17)
Szerintem Kisborosnál elvágták a köldökzsinórt, nem kizárt hogy ultimátumot is kapott (főként annak fényében hogy megint otthagyta a Jabilt), ez váltotta ki a hálátlansági rohamot az élősködő féregből. 34 évig eltartott anyád, de ahogy jelezte, hogy most már elég volt a faszságaidból, rögtön "B.-né"lett, gratulálok.
Égne a képem, ha bármikor így mernék anyámra hivatkozni. Persze a te pofádon a rinocérosz bőr meg sem rándul. Szép retard szokás ez is, Snecitől vagy a másik két börtöntöltelék példaképedtől, Artánytól és Tajgitól tanultad?
Égne a képem, ha bármikor így mernék anyámra hivatkozni. Persze a te pofádon a rinocérosz bőr meg sem rándul. Szép retard szokás ez is, Snecitől vagy a másik két börtöntöltelék példaképedtől, Artánytól és Tajgitól tanultad?
Péniszmentő
Feb 28, 2016 14:43:33
Az anyját hívja B-nének? Kitagadták ?
Sodi már inkább gép, mint ember. Lekaszablokkták Hamburgban és megszűnt Kiss Endre Farkasnak lenni. Ez valid infó, százszházalékh!
Feb 28, 2016 14:43:33
még éltet a remény
Feb 28, 2016 14:57:25
Szerintem Kisborosnál elvágták a köldökzsinórt, nem kizárt hogy ultimátumot is kapott (főként annak fényében hogy megint otthagyta a Jabilt), ez váltotta ki a hálátlansági rohamot az élősködő féregből. 34 évig eltartott anyád, de ahogy jelezte, hogy most már elég volt a faszságaidból, rögtön "B.-né"lett, gratulálok.
Valószínűleg durcás lett a mama és nem vitte fel lackónak a délutáni kakaót meg kalácsot, így lackó besértődött és sírt egy kicsit, majd azóta a kisszobában puffog,hogy milyen geci a világ. Talán béné azzal vágta el magát,hogy felkérdezte kicsi fiát,hogy nem szándékozik e elmenni dolgozni megint. Esetleg nem a kedvenc uzsiját csomagolta el. Ilyesmi konfliktusok lehetnek...ha kirakták volna, ez behugyozna ijedtében. Még hogy önmagát tartsa el 34 évesen? Hát majd lófaszt! * dübbenés hangja rázza meg a vidéket *
Feb 28, 2016 14:57:25
broni
Feb 28, 2016 14:59:04
sodi pinát nyal??????????
Feb 28, 2016 14:59:04
Hiénaverő
(
x17)
Feb 28, 2016 15:02:56
x17)
Na persze nem azonnal, hiszen akkor netezni se tudna, elvégre azt is B.-né fizeti. Valami ultimátum lehet belengetve (költözés, esetleg melócsá, de ebből Borinak csakis Jabil-szintű kulimunka jöhet szóba, ez meg ugye nemteccik őfelségének), ezért ducizott be a kis buzigyerek.
még éltet a remény
Feb 28, 2016 15:13:39
esetleg anyu nem a megfelelő márkájú hajzsírt hozta. Vagy mondjuk kidobták a gecifoltos Hasselhoff poszterét.Aztán az sem kizárt,hogy anyu belengette a munka rémét és lacika erre felállt a kakaó mellől és becsapta mérgesen az ajtót és azóta itt duzzog.
Feb 28, 2016 15:13:39
Feb 28, 2016 15:24:12
Ő lett drótvödör, tökéletes katona, és robotzsaru egyszemélyben!
Független szilaj
Teleszkópos acélpiton!
Mostantól vasráspollyal masztizik,.... és fütyikamera sem kell, a koponyájába van építve az SD kártya aljzat!
Feb 28, 2016 15:24:12
broni
Feb 28, 2016 15:25:26
Feb 28, 2016 15:25:26
Péniszmentő
Feb 28, 2016 15:28:33
www.metropol.hu/uploads/tiny_mce/image/serv.jpg
)))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))
Simicska Metropol-honlapját már a Titkos Sertésporgramozó csinálja? Legalább átnevezhette volna a tiny-mce default feltöltési könyvtárát.
Feb 28, 2016 15:28:33
hírtv
Feb 28, 2016 16:13:22
www.youtube.com/watch?v=2woj03brQ88
ebben a műsorban szerepelt volna együtt puzsér és a jeladós tomi, igaz? marha nagy szerencse, hogy találtak a szélsőjobbon egy másik tomit a helyére. hatalmas érvágás ez az elmaradt szereplés a jeladós tominak. temérdek új rajongót termelt volna neki a képernyő.
ebben a műsorban szerepelt volna együtt puzsér és a jeladós tomi, igaz? marha nagy szerencse, hogy találtak a szélsőjobbon egy másik tomit a helyére. hatalmas érvágás ez az elmaradt szereplés a jeladós tominak. temérdek új rajongót termelt volna neki a képernyő.
Feb 28, 2016 16:13:22
broni
Feb 28, 2016 16:21:20
és az oscart nyeeeeri:kiss endre farkas:fapoleon, avagy magyar farok kiverése című filmje!!!!a rendező-főszereplő betegsége miatt sajnos nem tudja átvenni a díjat, amit postázunk neki!!!!
Feb 28, 2016 16:21:20
Papúccsoss Volfgánggpucc
Feb 28, 2016 16:26:00
és az oscart nyeeeeri:kiss endre farkas:fapoleon, avagy magyar farok kiverése című filmje!!!!a rendező-főszereplő betegsége miatt sajnos nem tudja átvenni a díjat, amit postázunk neki!!!!
De ótlessz a Sódi ajjóvoltombol fínómságként fel szólgálokk konfittált sérvragút is a tacsí macsí melé.
index.hu/kultur/cinematrix/2016/02/28/ezt_eszik_az_oscar-jeloltek/
Feb 28, 2016 16:26:00
broni
Feb 28, 2016 16:33:29
[quote=Papúccsoss Volfgánggpucc]De ótlessz a Sódi ajjóvoltombol fínómságként fel szólgálokk konfittált sérvragút is a tacsí macsí melé.
index.hu/kultur/cinematrix/2016/02/28/ezt_eszik_az_oscar-jeloltek/[/quote
törpe úr már los andzseleszben van?????????
Feb 28, 2016 16:33:29
papúcsós gordonremzi
Feb 28, 2016 16:40:04
[quote=Papúccsoss Volfgánggpucc]De ótlessz a Sódi ajjóvoltombol fínómságként fel szólgálokk konfittált sérvragút is a tacsí macsí melé.
persze! Repűlövel hóztak ki. enkem nem vera néni visz ki, hanem límúzin a reptére! Móst valami nagyón kűlönlekeset fógok főzni. Anyit elűrulhatók ,hogy angolna szerü lesz, kónfitálva és pónt 23 centis darabot síkerült szereznem! Rítka hús!
Feb 28, 2016 16:40:04
broni
Feb 28, 2016 16:42:11
Feb 28, 2016 16:42:11
papúccsoss gordonrezmi
Feb 28, 2016 16:43:37
Majdnem el felejtetem, hogy a mútkor az ópera bálba igérte Sódicsú hogy mehetek egy kőrt a maggán rappűlőjén. akkor nem vót idő de most be pótoltúk. kelemes vólt az út az occeán felet, itunk sok don perinyónt. a légi kisaszonnyok is igen késégessek vóltak a Tőprpappa botkormánnyával, már ha értík a tisztelt trolók hogy mire gondólók ;)
Feb 28, 2016 16:43:37
broni
Feb 28, 2016 16:55:27
Majdnem el felejtetem, hogy a mútkor az ópera bálba igérte Sódicsú hogy mehetek egy kőrt a maggán rappűlőjén. akkor nem vót idő de most be pótoltúk. kelemes vólt az út az occeán felet, itunk sok don perinyónt. a légi kisaszonnyok is igen késégessek vóltak a Tőprpappa botkormánnyával, már ha értík a tisztelt trolók hogy mire gondólók ;)
nekem jok a cigánykurvák is...........valamelyik havonta is megfürdik!!!!!!!!!
Feb 28, 2016 16:55:27
alpaka nagyi
Feb 28, 2016 17:13:31
Broni már a közelben van, én a helyedben meghúznám magam, Bori!
mno.hu/hetvegimagazin/az-idegen-legio-1330613
A vasvári alpolgármester két dologról híres: egyrészt úgy hívják, mint a nagy magyar festőt, másrészt egyszer látott egy kád szart. Néhány hónapja ugyanis Munkácsi Mihály épp családlátogatáson volt a telepen, amikor átható bűzt érzett, majd benyitott a szag forrásához. És akkor – ott volt.
mno.hu/hetvegimagazin/az-idegen-legio-1330613
A vasvári alpolgármester két dologról híres: egyrészt úgy hívják, mint a nagy magyar festőt, másrészt egyszer látott egy kád szart. Néhány hónapja ugyanis Munkácsi Mihály épp családlátogatáson volt a telepen, amikor átható bűzt érzett, majd benyitott a szag forrásához. És akkor – ott volt.
Feb 28, 2016 17:13:31
Péniszmentő
Feb 28, 2016 17:45:46
hvg.hu/vilag/20160228_Berlin_felkeszul_a_hatarzarra__pancelszekrenyben_orzott_riadoterv
Az unokáink már csak egy szétdurrant sérvre fognak emlékezni... Mint anno Gavrilo Principnél.
Az unokáink már csak egy szétdurrant sérvre fognak emlékezni... Mint anno Gavrilo Principnél.
Feb 28, 2016 17:45:46
Pina
Feb 28, 2016 17:50:38
sodi pinát nyal??????????
Téves.
Feb 28, 2016 17:50:38
broni
Feb 28, 2016 17:50:51
sodi, mi újság hamburgban??????????
Feb 28, 2016 17:50:51
trendbeli garázdaság
Feb 28, 2016 17:55:40
Sajnos a csajommal elutaztam egy hosszú hétvégére, de most végigpörgettem a fórumot, és hát bazmeg!
Egyrészt a hamburgi informátroll kicsit többet is felfedhetne, mert ezek alátámasztás nélkül erős állítások. Visszatért a recskás a rendőrségi felkérdezés helyszínére? Kapott volna munkát? Utóbbit kurvára nem hiszem! Az ő tudása itthon is édeskevés, pláne hogy németül csak nyökög meg makog mint valami fogyatékos buzi. Persze nszksz az infókért ha igazak.
Bori, te meg tényleg takarodj már a halál véreres faszára! Leszarom, hogy ha kibaszott anyád, kurvára itt volt az ideje. Senkit nem érdekel a vergődésed, máshol hisztizzél kis buzi! Éppen Púp van a porondon, ne irigykedj te fasz!
Egyrészt a hamburgi informátroll kicsit többet is felfedhetne, mert ezek alátámasztás nélkül erős állítások. Visszatért a recskás a rendőrségi felkérdezés helyszínére? Kapott volna munkát? Utóbbit kurvára nem hiszem! Az ő tudása itthon is édeskevés, pláne hogy németül csak nyökög meg makog mint valami fogyatékos buzi. Persze nszksz az infókért ha igazak.
Bori, te meg tényleg takarodj már a halál véreres faszára! Leszarom, hogy ha kibaszott anyád, kurvára itt volt az ideje. Senkit nem érdekel a vergődésed, máshol hisztizzél kis buzi! Éppen Púp van a porondon, ne irigykedj te fasz!
Feb 28, 2016 17:55:40
Schwezoff Dávid
Feb 28, 2016 18:10:18
"Soha többet nem írok ide"
Feb 28, 2016 18:10:18
a laza sodi
Feb 28, 2016 18:42:35
Feb 28, 2016 18:42:35
broni
Feb 28, 2016 18:51:32
hejjjjjj sérv!!!!!!!!!!!
Feb 28, 2016 18:51:32
Schwezoff Dávid
Feb 28, 2016 18:53:52
Dőlésszög!!!Hahó!
Feb 28, 2016 18:53:52
Újpalota Imámja
Feb 28, 2016 18:56:20
elküldtem a tomanovicsnak a fotót a karomról, lehet jönni a pofonékrt itthon vagyok faszopó szarevő patkányok, gyerünk szarosok
Feb 28, 2016 18:56:20
Péniszmentő
Feb 28, 2016 18:58:17
Tedd fel imgúrra is proli, Laci csaja szívesen megnézné.
Feb 28, 2016 18:58:17
Hamburgi troll
Feb 28, 2016 19:36:51
Sajnos a csajommal elutaztam egy hosszú hétvégére, de most végigpörgettem a fórumot, és hát bazmeg!
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy informátort nem adok ki, mert magam is felfedem. A hamburgi kórházakat meg nem keresem meg egyesével. Mivel ő sem tudja, hogy informátor, idegenként nem kérhetek ennél nagyobb pontosítást. Még talán egy beszélgetés erejéig szóba hozhatom, de utána, gyanús lehetnék.
Németes vagy angolos troll felhívhatná a Zulu által megadott céget. Hivatkozhatna arra, hogy nem jelent meg pl meghallgatáson és tudomásuk szerint náluk volt próbamelócsán. És akkor talán meg lehetne tudni a kórházat is.
Durvább érdeklődés, hogy bejelenteni a német-magyar követségen az eltűnését, akik majd felkutatják asodit.
Presse
Petra Schulte
M +49 175 9304894
[email protected]
Jobs
Maja Wolff
T +49 40 80 81 80 30
[email protected]
Feb 28, 2016 19:36:51
Péniszmentő
Feb 28, 2016 19:39:10
Hamburgi troll: Akkor fix, hogy a Superrealnál próbázott?
Feb 28, 2016 19:39:10
Hamburgi troll
Feb 28, 2016 19:44:51
Zulu írta ki a bejegyzésem után, de nekem is ez rémlik. De nem tudtam jegyzetelni, talán ezt pontosítani tudom, de nem ígérhetem. De egy telefont megér.
Viszont higgyétek el, szívesen leírnám az egészet, mert a véletlenek sorozata hozott valakit az utamba. És keményen tartanom kellett magam, hogy ne rázkódjak a röhögéstől. Nem a klasszikus trollkodással jutottam infóhoz. xD
Viszont higgyétek el, szívesen leírnám az egészet, mert a véletlenek sorozata hozott valakit az utamba. És keményen tartanom kellett magam, hogy ne rázkódjak a röhögéstől. Nem a klasszikus trollkodással jutottam infóhoz. xD
Feb 28, 2016 19:44:51
Hamburgi troll
Feb 28, 2016 19:48:00
Amúgy meg ha valaki leírja még egyszer, hogy bizonyítékra vágyik, akkor majd írja már ki, hogy mire gondol. :D
Annyi infó van most, hogy ebből el lehet indulni már.
Annyi infó van most, hogy ebből el lehet indulni már.
Feb 28, 2016 19:48:00
tex
Feb 28, 2016 19:51:01
Feb 28, 2016 19:51:01
tyodi
Feb 28, 2016 19:53:20
Dőlésszög!!!Hahó!
A superbben elektromosan dönthetőek a hátsó ülések is, így nem gond a dőlésszög, Hahó!
Feb 28, 2016 19:53:20
Még éltet a remény
Feb 28, 2016 19:57:13
Broni! Vajna Timi szarát megennéd?
Feb 28, 2016 19:57:13
broni
Feb 28, 2016 20:00:47
[quote=Még éltet a remény]Broni! Vajna Timi szarát megennéd?[/quote
meg...........
meg...........
Feb 28, 2016 20:00:47
broni
Feb 28, 2016 20:02:16
meg a szar!!!!!!!!!!
Feb 28, 2016 20:02:16
Palvin Barbi
Feb 28, 2016 20:04:32
Feb 28, 2016 20:04:32
tex
Feb 28, 2016 20:09:28
óóaarrrrrgggggghhhhhhhhh...jövök!!
Feb 28, 2016 20:09:28
broni
Feb 28, 2016 20:10:48
[quote=Palvin Barbi]Gyere át, feltöltöttem májkrémmel a jacuzzit, itt ülök benne

a fórumot nem ismeri?..ki?..az új "gazdastest", akit honnan is akaszthatott le? telefonálgat, felnézeget, ügyeket intéztet..miért, kivel, hogyan, __miből__?
valami nagyon nagy simli megy itt
vagy totális ellentrollkodás van folyamatban, vagy rengeteg mindent nem tudunk kivételesen.
ne érts félre, kedves hamburgitroll, néha vannak ilyenek itt
Szerintem a népmesei fordulatokat fel lehet ismerni. Még azt sem írhatom le, hogy miképpen jutottam az infókhoz. Viszont van egy két dolog, amit tudok ellenőrizni. De szerintem egy profi németes troll hétfőn tudja ellenőrizni a cégnél, hogy kint volt e. Mondjuk nem jelenetkezet munkaügyben Pesten, és úgy tudni, ott volt kint náluk. Bármi lehet a sztori.