Nem a szúrásnyomot fogják keresni te einstein, hanem a boncolásnál a szert, annak a bomlástermékeit, valamint egyéb, jellegzetes, normálistól elütő szervi károsodásokat.
azért ha egy negyevenes nem rákos férfi csak úgy meghal, akkor jön a boncolás. egyébként is szinte minden esetben boncolnak magyaroszágon. és nem akarok gecizni de ez a tűnyom egy oltári nagy faszság. azt már az igazságügyi orvosszakértő fogja keresni, aki már azért vizsgálódik mert kurvára nem stimmel a halott vérképe. és egyébként ezerszer előbb beismeri a gyilkos, aki általában hozzátartozó. a filmekben rohadt könnyű ölni meg a legnagyobb koponyák nyomoznak a legfejlettebb technikával, de a valóságban ez azért máshogy van.
azért kösz....
Hatásosan kikezeltem a sérvéből meg a púpjából is, már nem fáj neki semmi *kacsint*
Úgy tudom sodi már megkapta a havi alapjövedelmet és abból ki is fizette rögtön zseryt.
Az ön teljes neve véletlenül nem Vér Mengele? *kalitkát fényesít*
Lebuktam.
*mászik az ágyneműtartóba*
Köszi. Én még nem kaptam semmit, úgyhogy bemegyek azért melózni holnap is. Míg az Apostoli Kormányzó nem teszi helyre a dolgokat, valakinek el kell tartani a retardokat.
Emögött is a babiloni szajha áll!!!4!!44!!
Még nekem sincs a számlámon, de még éltet a remény.
tényxleg..meg nemes megemlíthette volna a beszédbe, hogy ez a film nem jöhetett volna létre, ha nincs a holokauszt....kicsit morbid lett volna mondjuk......
Ráadásul nagy olvasottságú, országos média közölte le a hírt. Azt hiszem ez shiker.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Köszi! Még Tajgi se ment el a képek tanúsága szerint... Pedig 19 millából sok Sárkányt lehet venni.
Tajgi folyamatosan elblicceli az ideológiailag fontos eseményeket. Bankplakátoláson (LOLbazmeg) se volt kinn, kilakoltatásra is asszem csak egyszer ment el, május 1.-i Munkáspárt-majálison se láttam még soha.
Olyan mint Zsneci, ő is ellógta a kitörés-emléktúrát. Míg Emőkét helikopterrel szállították kórházba, mert összeesett pár kilométer gyaloglástól, addig a nagy hazaffy krónikás a jó meleg irodában Narutózott.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hát, az újpalotai panelben ő egy széles látókörű filozófus, egy buddhista harcművész, egy keményfaszú csődőr, a lépcsőház kapuján kilépve viszont egy cipőnézegető, magában motyogó impotens bolonddá változik.
Nem csoda, hogy nem megy inkább sehová a vén hülye.
Németországban nem igazán biztosítanak sehol ingyenes wifit, pont azért, mert nagyon szigorúak a letöltési és megosztási szabályozások. Valószínűleg egy jó biztosítással már járna személyre szabott wifi, de fizetős opcióként is egészen biztosan igénybe veheti Púp. És itt meg is bukik az egész történet LOOOOOLLLLLLL
A szétműtött hasfalával felülni sem tud, úgyhogy a faptopot sem tudja használni az okostelefon meg angyalszárny kategória. Iszonyú rohamai lehetnek a netmegvonástól, lehet, hogy gyógyszerezni kell!!!
Jó de kivinné be a faptopját? Vejanyényi 1000 kilométerről? Mint pfjofi programozó, okos telója meg nincs.
Gondolom sürgősségivel vitték be, de akkor még az is felmerül , kinél, hol vannak a lomjai?
tényleg!!!!!!!!!!!
Igen, ez lehet. Általában napi egy vagy fél órára LOOLLLLL
Abba nem fér bele facebook, Narutó meg trollok. Ha meg tényleg bevitték, akkor a faptop bizony az albérletben pihen. Rosszabb esetben a hostelben, és már kibaszták XD
Kösz inkább ne!
Az A verzio pont olyan, mint a serve!
tanszéki rituálé, feláldozzuk az összes retardot :)
Bocs haver, ez sztem nekem szólt, de én se kérem NSZKSZ!
Csak paródiarovatnak szántam. Lemaradt a két csillag. Mindegy.
Ez igazi retardológiai alaptananyag!!! Zseniális mondatok tömkelege!
"Erre azt mondta a Csintalan, hogy hagyj föl minden reménnyel, kérjé’ a Pintértől bocsánatot, és talán meghagyja az életedet. Mondom, te hülye vagy, Sanyi, és rányomtam a telefont. Mondták a többi barátaim is, hogy Jóska, vége van, hagyjál föl minden reménnyel, a rendszerrel kerültél szembe, ez többé nem lesz a tiéd, kártalanítva sem leszel, felejtsd el. Akkor még dohányoztam, leültem, elszívtam egy doboz Marlborót, egyik szálat a másik után, és amikor a végére értem, felálltam, mondtam a többieknek, sziasztok, elmegyek, készítek egy másik rendszert."
nem akarok mindenbe belekötni, de a retardológiai szakkifejzéseket sokan tévesen használják, a megflelő és pontos idézet: helytelen.
ld.: Helytelen. Pécs.
Dehogyis, tagji nagy followere a kúrmányzónak. Csak mint ahogy a trolléga említette korábban, baszik elmenni a rendezvényekre.
nem jut be az ujpalotai panelbol a parlamenthez bkv-jegy vagy penz nelkul, ezert marad gyerekszobaforradalmar orok idokre
b+, akkor ennyire sokat gondoltam tajgirol? milyen melysegbe kell leereszkedni, hogy realis kepet kapjunk a retardokrol???
Ebben speciel igaza van.
hát azért hetyetye
ezt nem o mondta eloszor, es mar (talan) vissza sem lehet keresi, ki volt az.
Nem arról van szó, hogy igaza van-e vagy sem. Hanem arról, hogy amikor a saját baromságaikat (vö. nincs pénz - Sodi, nincs adósság - bécigány stb., mert a devizák mögött nincs valódi érték, a zsidók csalárd módon megszüntették a dollár aranyfedezetét) kérik számon a retardokon, akkor szemrebbenés nélkül érvelnek az "ellenoldal" magyarázataival.
pár napja röppent fel a hír, először bp-re gondoltunk, aztán egy Hamburgi troll nevűrocskaigeriolvasó annyival egészítette ki, hogy egyhetes hamburgi próbamelócsán záródott ki a sérve, és ott helyben kezelik. Még valami munkahely név meg telelfonszám is volt, ahol vszeg gányolhatott a púp.
reszben igaza van, es nem azert mert, megnezte a zeitgeistet, hanem mert igy mukodik a piac. ezzel nehez lenne vitatkozni...
forumozunk mashol is, de ott nem irunk ilyesmit. itt kicsit konnyebben feladjuk... nem vitazhatnak a trollok??,? vagy tul szar a szovegem?
Pénzügyi területen vagyok fejlesztő (trollakták zsír, Hahó!), úgyhogy kapizsgálom, hogy működik a modern piacgazdaság.
Én csak azt próbáltam leírni, hogy tipik retard funkció, hogy amikor nekik kéne tejelni (pl. jelzálog), v. antibank tüntetést szerveznek, akkor bekapcsol a zsidózó funkció, tehát azért nincs a bankoknak létjogosultsága, mert megszűntették az aranystandardot. Jelen esetben pedig a kúrmányzó úrtól kérdezik, mi a fedezet a csillárd aranykoronája mögött, máris jól hangzó példaként hozza fel a dollárt.
De ez a kettős érvelés egy csomó más esetben is megfigyelhető a retardoknál, ez a bankosdi most csak azért szúrt szemet, mert nem mindennapi dolog, hogy egy IMEIs retard bankot "alapít".
Most a német egészségügyet tanulmányozza, hogy átfogó reformcsomaggal állhasson elő a Jövő héten!
Tudom, nem is akartam elvinni ebbe az irányba, rosszul sült el. Moderátroll akár törölheti is NSZKSZ!
Vissza az Alanyhoz.
*újabb névvel bővült*
A magyar egészségügy terén már bevezetésre került az úgynevezett Kompakt Shodi-program, nevezetesen: "AKKOR DÖKKÖJJJ MEKKK!!!
+1!!!
Mikor lesz fent a joutyúbon a következő vlog-anyag??? Polájszi?
nem is neked ment hanem az előtted szólónak :)
Sodi afgán menekült??? Szaga alapján biztosan.
óóaarrggghhhhhhhhhhhhhhh
Én csak azt próbáltam leírni, hogy tipik retard funkció, hogy amikor nekik kéne tejelni (pl. jelzálog), v. antibank tüntetést szerveznek, akkor bekapcsol a zsidózó funkció, tehát azért nincs a bankoknak létjogosultsága, mert megszűntették az aranystandardot. Jelen esetben pedig a kúrmányzó úrtól kérdezik, mi a fedezet a csillárd aranykoronája mögött, máris jól hangzó példaként hozza fel a dollárt.
Kiváló meglátás! A malacz és ávózik meg acélbetéssel rugdossa meg, aki nem tetszik neki, ha viszont neki keni el valaki a száját, rögtön a jogaiért sivítozik. Klasszikus cigánytempó. A retardjobb SEMMIBEN nem különbözök a lumpencigóktól. Igénytelenek, primitívek, agresszívek, a magyar nyelvet naponta törik kerékbe. Ugyanaz a tróger fajta, csak kicsit fehérebb a bőrük. Kedvencük, a Führer a cigányokkal együtt küldte volna őket kényszermunkára vagy a gázba.
Béla Balogh Undorító fizetett seggnyalók azok Gábor ne is vonj el magadtól energiát, hogy velük foglalkozol. Én már rég nem törődöm velük azt mondanak amit akarnak.
Tetszik · Válasz · 5 órája
Azért a rendelt pizzának örültél, ugye?
*kacsint*
Egyről beszélünk ugye?
www.facebook.com/groups/chemtrailfunclub/
Okoska
Feb 29, 2016 17:01:16
Akkor is kiderülne, ha a fülén keresztül böknéd bele a tűt?
A kutya sem keresné ott a szúrásnyomot xD
Nem a szúrásnyomot fogják keresni te einstein, hanem a boncolásnál a szert, annak a bomlástermékeit, valamint egyéb, jellegzetes, normálistól elütő szervi károsodásokat.
Feb 29, 2016 17:01:16
csivaegő
Feb 29, 2016 17:01:57
azért ha egy negyevenes nem rákos férfi csak úgy meghal, akkor jön a boncolás. egyébként is szinte minden esetben boncolnak magyaroszágon. és nem akarok gecizni de ez a tűnyom egy oltári nagy faszság. azt már az igazságügyi orvosszakértő fogja keresni, aki már azért vizsgálódik mert kurvára nem stimmel a halott vérképe. és egyébként ezerszer előbb beismeri a gyilkos, aki általában hozzátartozó. a filmekben rohadt könnyű ölni meg a legnagyobb koponyák nyomoznak a legfejlettebb technikával, de a valóságban ez azért máshogy van.
Feb 29, 2016 17:01:57
broni
Feb 29, 2016 17:17:52
az a baj bronikám, hogy kurvára kiderül az ilyesmi. nem mondom hogy nem megoldható, mert kurvára az de nem szeretnék ilyesmibe keveredni meg hát ugye a hippokratészi eskü is kötelez. mondjuk én nem tartom hülyeségnek az eutanáziát, elég sok olyan szerencsétlent láttam már akit kibaszott fölöslegesen tartottunk életben, de hát itthon ez megy. bár felfogadott ápoló ha van kórházi állása meg jó orvos vagy gyószerész kontaktja, akkor jó pénzért megcsinálja. bár főleg rákosoknak szokták. és sajnos kicsit szarok azok a halálfajták amik nem derülnek ki. fulladással járnak például, ami lehet hosszabb is. sajnos nem heroin az alapértelmezett szer :DDDDDDD
azért kösz....
Feb 29, 2016 17:17:52
Schwezoff Dávid
Feb 29, 2016 19:18:42
Taot!
* ásít *
Kene vmi musor!
Hamburger troll, mifffan?
* ásít *
Kene vmi musor!
Hamburger troll, mifffan?
Feb 29, 2016 19:18:42
Uncsi zsidó
Feb 29, 2016 19:30:27
Telefonált valaki a céghez, hogy náluk volt e dolgozni és mi van vele?
Feb 29, 2016 19:30:27
Érdeklődő
Feb 29, 2016 19:49:15
Borbély úr sikeresen átvette ma a hatalmat? Holnap már ne menjek dolgozni?
Feb 29, 2016 19:49:15
broni
Feb 29, 2016 20:23:19
[quote=Uncsi zsidó]Telefonált valaki a céghez, hogy náluk volt e dolgozni és mi van vele?[/quote
én beszéltem velük, egy doktor mengele nevű orvos kezeli endrét!!!!!!!
Feb 29, 2016 20:23:19
Dr Mengele
Feb 29, 2016 20:30:27
[quote=Uncsi zsidó]Telefonált valaki a céghez, hogy náluk volt e dolgozni és mi van vele?[/quote
Hatásosan kikezeltem a sérvéből meg a púpjából is, már nem fáj neki semmi *kacsint*
Feb 29, 2016 20:30:27
stressznélküli nyugi
Feb 29, 2016 20:32:21
Borbély úr sikeresen átvette ma a hatalmat? Holnap már ne menjek dolgozni?
Úgy tudom sodi már megkapta a havi alapjövedelmet és abból ki is fizette rögtön zseryt.
Feb 29, 2016 20:32:21
Mélységi felderítő
Feb 29, 2016 20:32:48
Feb 29, 2016 20:32:48
Dr Mengele
Feb 29, 2016 20:35:01
Lebuktam.
*mászik az ágyneműtartóba*
Feb 29, 2016 20:35:01
Érdeklődő
Feb 29, 2016 20:39:21
Köszi. Én még nem kaptam semmit, úgyhogy bemegyek azért melózni holnap is. Míg az Apostoli Kormányzó nem teszi helyre a dolgokat, valakinek el kell tartani a retardokat.
Feb 29, 2016 20:39:21
Mem diplómás Tról
Feb 29, 2016 20:53:58
Berlin, Hamburg, Drezda,
Éjjel-nappal recska!
Mít csínáll a kúkki húszgálló aberátt? Ténylek havónta útaszgatt kí mémett órzágba? Kí finaszíróza? Verra nénni? Egy dólgószó magyar enberr mem túd havónta kűlfőldre útaszgatní esz az íggyen éllő megg havónta ell tapsól száz ezrekett?
Éjjel-nappal recska!
Mít csínáll a kúkki húszgálló aberátt? Ténylek havónta útaszgatt kí mémett órzágba? Kí finaszíróza? Verra nénni? Egy dólgószó magyar enberr mem túd havónta kűlfőldre útaszgatní esz az íggyen éllő megg havónta ell tapsól száz ezrekett?
Feb 29, 2016 20:53:58
náczivadász
Feb 29, 2016 20:54:43
Valakinek feltunt, hogy a Saul fia pont a 88. Oscar galan nyert?
Feb 29, 2016 20:54:43
Ultimátum FASZ
Feb 29, 2016 20:57:30
Emögött is a babiloni szajha áll!!!4!!44!!
Feb 29, 2016 20:57:30
stressznélküli nyugi
Feb 29, 2016 20:58:59
Még nekem sincs a számlámon, de még éltet a remény.
Feb 29, 2016 20:58:59
broni
Feb 29, 2016 21:03:55
tényxleg..meg nemes megemlíthette volna a beszédbe, hogy ez a film nem jöhetett volna létre, ha nincs a holokauszt....kicsit morbid lett volna mondjuk......
Feb 29, 2016 21:03:55
Zulu
(
x15)
Feb 29, 2016 22:21:48
x15)
Hiénaverő
(
x17)
Feb 29, 2016 22:24:45
x17)
A hatalomátvétel sajtóvisszhangja
polipraktika.blog.hu/2016/02/29/fotelforradalom_volt_budapesten
Ráadásul nagy olvasottságú, országos média közölte le a hírt. Azt hiszem ez shiker.
Érdeklődő
Feb 29, 2016 22:28:06
A hatalomátvétel sajtóvisszhangja
Köszi! Még Tajgi se ment el a képek tanúsága szerint... Pedig 19 millából sok Sárkányt lehet venni.
Feb 29, 2016 22:28:06
Első éveseknek
Feb 29, 2016 22:33:45
A kurmányzó úrról egy átfogó tanulmány.
24.hu/belfold/2014/12/18/borbely-jozsef-kedden-14-30-kor-atvette-a-hatalmat-magyarorszag-felett/
24.hu/belfold/2014/12/18/borbely-jozsef-kedden-14-30-kor-atvette-a-hatalmat-magyarorszag-felett/
Feb 29, 2016 22:33:45
Hiénaverő
(
x17)
Feb 29, 2016 22:35:42
x17)
Tajgi folyamatosan elblicceli az ideológiailag fontos eseményeket. Bankplakátoláson (LOLbazmeg) se volt kinn, kilakoltatásra is asszem csak egyszer ment el, május 1.-i Munkáspárt-majálison se láttam még soha.
Olyan mint Zsneci, ő is ellógta a kitörés-emléktúrát. Míg Emőkét helikopterrel szállították kórházba, mert összeesett pár kilométer gyaloglástól, addig a nagy hazaffy krónikás a jó meleg irodában Narutózott.
Érdeklődő
Feb 29, 2016 22:49:09
Hát, az újpalotai panelben ő egy széles látókörű filozófus, egy buddhista harcművész, egy keményfaszú csődőr, a lépcsőház kapuján kilépve viszont egy cipőnézegető, magában motyogó impotens bolonddá változik.
Nem csoda, hogy nem megy inkább sehová a vén hülye.
Feb 29, 2016 22:49:09
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 29, 2016 22:56:05
A hamburgi kórházban nincs WiFi? Ilyen szar hely ez a Németország?
Feb 29, 2016 22:56:05
trendbeli garázdaság
Feb 29, 2016 23:01:38
Németországban nem igazán biztosítanak sehol ingyenes wifit, pont azért, mert nagyon szigorúak a letöltési és megosztási szabályozások. Valószínűleg egy jó biztosítással már járna személyre szabott wifi, de fizetős opcióként is egészen biztosan igénybe veheti Púp. És itt meg is bukik az egész történet LOOOOOLLLLLLL
A szétműtött hasfalával felülni sem tud, úgyhogy a faptopot sem tudja használni az okostelefon meg angyalszárny kategória. Iszonyú rohamai lehetnek a netmegvonástól, lehet, hogy gyógyszerezni kell!!!
Feb 29, 2016 23:01:38
broni
Feb 29, 2016 23:05:58
recskázni se tud sodi, tuti..tele lehet gecivel.........
Feb 29, 2016 23:05:58
Hiénaverő
(
x17)
Feb 29, 2016 23:06:32
x17)
Még jó hogy Omáék behúzták a hasmonitort a múltkor, most kényelmetlen lenne azon nézni a Narutót hahaha
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 29, 2016 23:08:53
Akkor valami regisztrációs WiFi, az egy nyugati kórházban biztos van.
Hahó! 2016 van már!
Hahó! 2016 van már!
Feb 29, 2016 23:08:53
Első éveseknek
Feb 29, 2016 23:09:00
Jó de kivinné be a faptopját? Vejanyényi 1000 kilométerről? Mint pfjofi programozó, okos telója meg nincs.
Gondolom sürgősségivel vitték be, de akkor még az is felmerül , kinél, hol vannak a lomjai?
Feb 29, 2016 23:09:00
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 29, 2016 23:09:57
Szólni kellene Omáéknak, hogy az adósok valami hamburgi kórházban héderel. Hátha megbasszák még egy pár ezer eurós számlával.
Feb 29, 2016 23:09:57
-
Feb 29, 2016 23:12:32
Milyen elvonási tünete lehet már a gyagyásnak. xD
Feb 29, 2016 23:12:32
Uncsi zsidó
Feb 29, 2016 23:12:34
Már előre látom, hogy recsy kínaiul tanul, hisz ott még nincs adóssága.
Feb 29, 2016 23:12:34
Kitartunk melletted a SoD
Feb 29, 2016 23:28:38
Szerintem meg kellene fordítani a koncepciót, és innentől kezdve, haza kell őt várni a komment haverokhoz! Életbe kell hogy tartsuk a fórumot, hisz mi vagyunk a családja.
Ha megtudjuk, hogy hol döglődik talán fejenként 10 euró belefér egy használt faptopba és egy pár gigás netbe. Nem ördöngösség ez, hisz egy Karácsonyt is meg lehetett szervezni az Apjához.
Ha megtudjuk, hogy hol döglődik talán fejenként 10 euró belefér egy használt faptopba és egy pár gigás netbe. Nem ördöngösség ez, hisz egy Karácsonyt is meg lehetett szervezni az Apjához.
Feb 29, 2016 23:28:38
-aSodi-
Feb 29, 2016 23:30:17
Mindig elfelejtem, a nick korlátozott.
A teljes: Kitartunk melletted aSoDI!
A teljes: Kitartunk melletted aSoDI!
Feb 29, 2016 23:30:17
broni
Feb 29, 2016 23:31:56
sten halott
Dicséret jégeső Sátán
Cross retteg
a hatalom akarása! Victory egyik! Sátán felemelkedése Phallus démonok törik Jet fekete tűz Evil teszik Victory egyik! Decimation parancsra Egy szó - ATTACK! TÁMADÁS! ATTACK! Decimation parancsra Egy szó - ATTACK! TÁMADÁS! ATTACK! Isten halott világ ég ember hal pestis Győzelem a sír Victory egyik! Ride oda kárhozat fiai Dominate fasz és megsemmisíti Vérrel és mennydörgés - emelkedés az eretnekek Sátán nyerte! Stealth azt megerőszakolja Fekete cápa veszi Sötét háború ébren Victory egyik! kárhozat fiai In-félig Nate Wolf kult vallás Victory egyik! Ride oda kárhozat fiai Dominate fasz és megsemmisíti vérrel és mennydörgés - emelkedés az eretnekek Sátán nyert
youtu.be/VWpq_kF8o4w
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!
Dicséret jégeső Sátán
Cross retteg
a hatalom akarása! Victory egyik! Sátán felemelkedése Phallus démonok törik Jet fekete tűz Evil teszik Victory egyik! Decimation parancsra Egy szó - ATTACK! TÁMADÁS! ATTACK! Decimation parancsra Egy szó - ATTACK! TÁMADÁS! ATTACK! Isten halott világ ég ember hal pestis Győzelem a sír Victory egyik! Ride oda kárhozat fiai Dominate fasz és megsemmisíti Vérrel és mennydörgés - emelkedés az eretnekek Sátán nyerte! Stealth azt megerőszakolja Fekete cápa veszi Sötét háború ébren Victory egyik! kárhozat fiai In-félig Nate Wolf kult vallás Victory egyik! Ride oda kárhozat fiai Dominate fasz és megsemmisíti vérrel és mennydörgés - emelkedés az eretnekek Sátán nyert
youtu.be/VWpq_kF8o4w
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!!!
Feb 29, 2016 23:31:56
Érdeklődő
Feb 29, 2016 23:35:54
"Phallus démonok"? Broni, ez a vidám ballada Endréről szól!
Feb 29, 2016 23:35:54
broni
Feb 29, 2016 23:48:06
"Phallus démonok"? Broni, ez a vidám ballada Endréről szól!
tényleg!!!!!!!!!!!
Feb 29, 2016 23:48:06
broni
Feb 29, 2016 23:49:48
tajgit fel kéne áldozni a sátának!!!!!!!!!!!!!
Feb 29, 2016 23:49:48
trendbeli garázdaság
Mar 01, 2016 00:24:52
Akkor valami regisztrációs WiFi, az egy nyugati kórházban biztos van.
Hahó! 2016 van már!
Hahó! 2016 van már!
Igen, ez lehet. Általában napi egy vagy fél órára LOOLLLLL
Abba nem fér bele facebook, Narutó meg trollok. Ha meg tényleg bevitték, akkor a faptop bizony az albérletben pihen. Rosszabb esetben a hostelben, és már kibaszták XD
Mar 01, 2016 00:24:52
Sátán
Mar 01, 2016 06:25:11
Kösz inkább ne!
Mar 01, 2016 06:25:11
még én
Mar 01, 2016 06:50:39
Ti melyik verziónak örülnétek?
A : asodi a trauma hatására összeszedi magát, megváltozik, dolgozik, relatív hasznos tagja lesz a társadalomnak.
B : asodi a kórházban kínok között kimúlik.
A : asodi a trauma hatására összeszedi magát, megváltozik, dolgozik, relatív hasznos tagja lesz a társadalomnak.
Mar 01, 2016 06:50:39
Schwezoff David
Mar 01, 2016 06:53:46
Ti melyik verziónak örülnétek?
Az A verzio pont olyan, mint a serve!
Mar 01, 2016 06:53:46
-
Mar 01, 2016 06:56:48
Mar 01, 2016 06:56:48
Sáta
Mar 01, 2016 08:32:15
Kösz inkább ne!
Bocs haver, ez sztem nekem szólt, de én se kérem NSZKSZ!
Mar 01, 2016 08:32:15
stressznélküli nyugi
Mar 01, 2016 09:02:01
444.hu/2016/02/29/pofatlansagi-vilagcsucs-600-ezret-ker-a-szepmuveszeti-a-kikolcsonzott-kepek-listajaert
Egyetlen mesteri húzással a magyar trollok legszűkebb elitjébe emelkedett Baán László, a Habony Árpád rokonainak havi 15 ezer forintért antik festményeket kölcsönző, előtte a múzeumát Habonynak ingyen átadó Szépművészeti-igazgató.
Bővítheted a trollaktákat zsír!
Egyetlen mesteri húzással a magyar trollok legszűkebb elitjébe emelkedett Baán László, a Habony Árpád rokonainak havi 15 ezer forintért antik festményeket kölcsönző, előtte a múzeumát Habonynak ingyen átadó Szépművészeti-igazgató.
Bővítheted a trollaktákat zsír!
Mar 01, 2016 09:02:01
Baán Laci
Mar 01, 2016 09:07:19
Nem fosok, kisruszki úgysem jár múzeumok közelében.
Mar 01, 2016 09:07:19
Škoda Superb
Mar 01, 2016 09:22:07
Csak paródiarovatnak szántam. Lemaradt a két csillag. Mindegy.
Mar 01, 2016 09:22:07
Schwezoff Dávid
Mar 01, 2016 09:51:28
A kurmányzó úrról egy átfogó tanulmány.
Ez igazi retardológiai alaptananyag!!! Zseniális mondatok tömkelege!
"Erre azt mondta a Csintalan, hogy hagyj föl minden reménnyel, kérjé’ a Pintértől bocsánatot, és talán meghagyja az életedet. Mondom, te hülye vagy, Sanyi, és rányomtam a telefont. Mondták a többi barátaim is, hogy Jóska, vége van, hagyjál föl minden reménnyel, a rendszerrel kerültél szembe, ez többé nem lesz a tiéd, kártalanítva sem leszel, felejtsd el. Akkor még dohányoztam, leültem, elszívtam egy doboz Marlborót, egyik szálat a másik után, és amikor a végére értem, felálltam, mondtam a többieknek, sziasztok, elmegyek, készítek egy másik rendszert."
Mar 01, 2016 09:51:28
Péniszmentő
Mar 01, 2016 09:55:40
"A pénz mögé nem kell fedezet. Bőven elég a hitbizomány, vagyis elég, ha az emberek bíznak benne. Ha fizetnék önnek dollárban, azért fogadná el, mert bízik benne."
Bezzeg a Zeitgeist a retardok BIOS-ába van égetve, a zsidók megszüntették az aranyfedezetet blablablaba....
Bezzeg a Zeitgeist a retardok BIOS-ába van égetve, a zsidók megszüntették az aranyfedezetet blablablaba....
Mar 01, 2016 09:55:40
Téves. Kecskemét.
Mar 01, 2016 09:58:46
"Az ország fővárosa Kecskemét, itt a Tündérpalota, úgyhogy nem kell költözni. Kecskemét az egyetlen város, aminek a címerében eredetileg is benne van a korona, ez a legősibb szkíta település."
Mar 01, 2016 09:58:46
Brian
Mar 01, 2016 10:01:45
"Az ország fővárosa Kecskemét, itt a Tündérpalota, úgyhogy nem kell költözni. Kecskemét az egyetlen város, aminek a címerében eredetileg is benne van a korona, ez a legősibb szkíta település."
nem akarok mindenbe belekötni, de a retardológiai szakkifejzéseket sokan tévesen használják, a megflelő és pontos idézet: helytelen.
Mar 01, 2016 10:01:45
Helytelen. Nem börtön.
Mar 01, 2016 10:06:47
"fegyház fokozatú elmemegfigyelő, az őrjöngő, ahol az embert kamerával figyelik, Budapesten, a Kozma utcában. Azért kerültem oda, mert bár előzőleg megjelentem az elmeorvosnál, azt állította, hogy a magatartásommal meghiúsítottam a vizsgálatot. Ami nem igaz, mert az elmeorvos háborodott meg annyira, hogy nekem jött a folyosón, elkezdett lökdösődni, verekedni, kijött a sodrából a pali."
Mar 01, 2016 10:06:47
Schwezoff Dávid
Mar 01, 2016 10:09:27
Vinnyogva röhögök!!4
"Az ön titkosszolgálata együtt dolgozik a hivatalos magyar titkosszolgálattal?
Abszolút! Egy a kettő. Szokták mondani, hogy a Borbély a rendőrségnek dolgozik, csak fordítva igaz: a rendőrség dolgozik nekem."
ÖSSZEKACSINTÁS!
"Az ön titkosszolgálata együtt dolgozik a hivatalos magyar titkosszolgálattal?
Abszolút! Egy a kettő. Szokták mondani, hogy a Borbély a rendőrségnek dolgozik, csak fordítva igaz: a rendőrség dolgozik nekem."
ÖSSZEKACSINTÁS!
Mar 01, 2016 10:09:27
-
Mar 01, 2016 10:37:36
borbely eseteben kivancsi lennek tajgi es zsir velemenyere. (szerintem ok is elmebetegnek gondoljak).
Mar 01, 2016 10:37:36
Péniszmentő
Mar 01, 2016 10:39:19
borbely eseteben kivancsi lennek tajgi es zsir velemenyere. (szerintem ok is elmebetegnek gondoljak).
Dehogyis, tagji nagy followere a kúrmányzónak. Csak mint ahogy a trolléga említette korábban, baszik elmenni a rendezvényekre.
Mar 01, 2016 10:39:19
Péniszmentő
Mar 01, 2016 10:43:42
tajgi... faszom.
Mar 01, 2016 10:43:42
Brian
Mar 01, 2016 10:45:30
nem jut be az ujpalotai panelbol a parlamenthez bkv-jegy vagy penz nelkul, ezert marad gyerekszobaforradalmar orok idokre
Mar 01, 2016 10:45:30
-
Mar 01, 2016 10:52:24
b+, akkor ennyire sokat gondoltam tajgirol? milyen melysegbe kell leereszkedni, hogy realis kepet kapjunk a retardokrol???
Mar 01, 2016 10:52:24
Péniszmentő
Mar 01, 2016 10:52:55
Mar 01, 2016 10:52:55
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 01, 2016 11:02:05
"A pénz mögé nem kell fedezet. Bőven elég a hitbizomány, vagyis elég, ha az emberek bíznak benne. Ha fizetnék önnek dollárban, azért fogadná el, mert bízik benne."....
Ebben speciel igaza van.
Mar 01, 2016 11:02:05
New York- Tel Aviv tengel
Mar 01, 2016 11:03:09
Ebben speciel igaza van.
hát azért hetyetye
Mar 01, 2016 11:03:09
-
Mar 01, 2016 11:05:22
hát azért hetyetye
ezt nem o mondta eloszor, es mar (talan) vissza sem lehet keresi, ki volt az.
Mar 01, 2016 11:05:22
Péniszmentő
Mar 01, 2016 11:08:40
Ebben speciel igaza van.
Nem arról van szó, hogy igaza van-e vagy sem. Hanem arról, hogy amikor a saját baromságaikat (vö. nincs pénz - Sodi, nincs adósság - bécigány stb., mert a devizák mögött nincs valódi érték, a zsidók csalárd módon megszüntették a dollár aranyfedezetét) kérik számon a retardokon, akkor szemrebbenés nélkül érvelnek az "ellenoldal" magyarázataival.
Mar 01, 2016 11:08:40
betrinyózott veréb
Mar 01, 2016 11:10:10
Mi ez, hogy sodi kórházban van? Felhomályosítana valaki?
Mar 01, 2016 11:10:10
Péniszmentő
Mar 01, 2016 11:13:01
Mi ez, hogy sodi kórházban van? Felhomályosítana valaki?
pár napja röppent fel a hír, először bp-re gondoltunk, aztán egy Hamburgi troll nevű
Mar 01, 2016 11:13:01
-
Mar 01, 2016 11:23:14
reszben igaza van, es nem azert mert, megnezte a zeitgeistet, hanem mert igy mukodik a piac. ezzel nehez lenne vitatkozni...
Mar 01, 2016 11:23:14
Péniszmentő
Mar 01, 2016 11:24:26
Na jó, feladom.
Mar 01, 2016 11:24:26
-
Mar 01, 2016 11:33:12
Na jó, feladom.
forumozunk mashol is, de ott nem irunk ilyesmit. itt kicsit konnyebben feladjuk... nem vitazhatnak a trollok??,? vagy tul szar a szovegem?
Mar 01, 2016 11:33:12
Péniszmentő
Mar 01, 2016 11:52:06
Pénzügyi területen vagyok fejlesztő (trollakták zsír, Hahó!), úgyhogy kapizsgálom, hogy működik a modern piacgazdaság.
De ez a kettős érvelés egy csomó más esetben is megfigyelhető a retardoknál, ez a bankosdi most csak azért szúrt szemet, mert nem mindennapi dolog, hogy egy IMEIs retard bankot "alapít".
Mar 01, 2016 11:52:06
Brian
Mar 01, 2016 11:55:10
eleve elméleti közgazdaságtani teóriákat ütköztetsz a való élettel: a retardok hiába hivatkoznak arra, hogy nincs is pénz meg nincs mögötte fedezet ha arról van szó, hogy a felvett kölcsönt kell visszafizetni pl. az elméleteiddel keress egy szakmai fórumot pls. nszksz.
Mar 01, 2016 11:55:10
stressznélküli nyugi
Mar 01, 2016 12:02:25
Elméleti és gyakorlati közgazdaságtani kérdésekben a nemzetközi szinten elismert szakembert, Kiss Endre Farkast (Recskaboy) tudom javasolni.
Mar 01, 2016 12:02:25
Schwezoff Dávid
Mar 01, 2016 12:04:32
Elméleti és gyakorlati közgazdaságtani kérdésekben a nemzetközi szinten elismert szakembert, Kiss Endre Farkast (Recskaboy) tudom javasolni.
Most a német egészségügyet tanulmányozza, hogy átfogó reformcsomaggal állhasson elő a Jövő héten!
Mar 01, 2016 12:04:32
Péniszmentő
Mar 01, 2016 12:04:34
eleve elméleti közgazdaságtani teóriákat ütköztetsz a való élettel: a retardok hiába hivatkoznak arra, hogy nincs is pénz meg nincs mögötte fedezet ha arról van szó, hogy a felvett kölcsönt kell visszafizetni pl. az elméleteiddel keress egy szakmai fórumot pls. nszksz.
Tudom, nem is akartam elvinni ebbe az irányba, rosszul sült el. Moderátroll akár törölheti is NSZKSZ!
Vissza az Alanyhoz.
Mar 01, 2016 12:04:34
trollok.kisboros2016.xls
Mar 01, 2016 12:04:40
*újabb névvel bővült*
Mar 01, 2016 12:04:40
Schwezoff Dávid
Mar 01, 2016 12:05:52
A magyar egészségügy terén már bevezetésre került az úgynevezett Kompakt Shodi-program, nevezetesen: "AKKOR DÖKKÖJJJ MEKKK!!!
Mar 01, 2016 12:05:52
Jeladós Malacz
Mar 01, 2016 12:10:17
+1!!!
Mar 01, 2016 12:10:17
Schwezoff Dávid
Mar 01, 2016 12:14:31
+1!!!
Mikor lesz fent a joutyúbon a következő vlog-anyag??? Polájszi?
Mar 01, 2016 12:14:31
Brian
Mar 01, 2016 12:33:59
Vissza az Alanyhoz.
Vissza az Alanyhoz.
nem is neked ment hanem az előtted szólónak :)
Mar 01, 2016 12:33:59
Péniszmentő
Mar 01, 2016 12:52:04
hvg.hu/vilag/20160301_nemetorszag_afgan_menekult_szexualis_zaklatas_elmenyfurdo
A 14 éves fiút és a 34 éves férfit szexuális kényszerítéssel gyanústják a Hamburg-közeli fürdőben történtek miatt. Elrendelték előzetes letartóztatásukat.
A 14 éves fiút és a 34 éves férfit szexuális kényszerítéssel gyanústják a Hamburg-közeli fürdőben történtek miatt. Elrendelték előzetes letartóztatásukat.
Mar 01, 2016 12:52:04
Schwezoff Dávid
Mar 01, 2016 12:54:17
hvg.hu/vilag/20160301_nemetorszag_afgan_menekult_szexualis_zaklatas_elmenyfurdo
Sodi afgán menekült??? Szaga alapján biztosan.
Mar 01, 2016 12:54:17
Péniszmentő
Mar 01, 2016 12:56:22
Szerintem aprócigányt hitték a német hatóságok 14 évesnek. Együtt találhatták ki, hog afgánoknak adják ki magukat.
Mar 01, 2016 12:56:22
Škoda Superb
Mar 01, 2016 13:19:39
Endre, mit ettél ma? Ízlik a "hamburger" kórházi táp?
Mar 01, 2016 13:19:39
Schwezoff Dávid
Mar 01, 2016 13:25:34
pestisracok.hu/pukli-kitalalt-nagyapja-avos-volt-a-batyja-bortonben-ul/
Sodi is kitálalhatna már a zsidó-kommer-ávós családfával.
Sodi is kitálalhatna már a zsidó-kommer-ávós családfával.
Mar 01, 2016 13:25:34
stressznélküli nyugi
Mar 01, 2016 14:03:39
index.hu/kultur/eletmod/2016/03/01/szell_tamas_megint_mindent_megnyert/
Csak azért, mert nem indult a törpe!
Csak azért, mert nem indult a törpe!
Mar 01, 2016 14:03:39
broni
Mar 01, 2016 14:10:13
óóaarrggghhhhhhhhhhhhhhh
Mar 01, 2016 14:10:13
Retardék klubja
Mar 01, 2016 14:13:23
Bécigány féle összefogás, ismét vár mindenkit sok szeretettel.
MÁTÓL TILTOK MINDEN BALOS ÉRZELMŰT, MINDEN FIDESZEST ÉS MINDEN PÓKÁST. DE FALUS FANOKAT IS.
MINDENKIT AKI SUNNYOG. VAGY TESZTEK MÁSOKÉRT VAGY NEM TESZÜNK ÉRTETEK.
MA IS TÖBBEN SZÓLTAK A VÉGREHAJTÁSUKRÓL.
Mit mondhatnék emberek? Itt van majd 3000 ismerősöm és csak akkor érzik szükségét a segítségemnek, amikor bajba kerülnek. Mert tudjátok a végrehajtások óhatatlanul megindultak. Pár óra és ezrek kapják kézhez egyesével a végrehajtást. Úgy gondolom sok energiával, anyagi áldozattal ismét sok ember állt fel a karosszékből a Koppány csoportból és az mellett. De szerintetek ez elég? A sok ezer devizásból feláll mondjuk 100 ember? Arra bizonyára, hogy a Koppány csoport tagjait berkeken belül megvédjük. És meg is fogjuk, de mi lesz a többivel? Előbukkan valaki a ködből és mi Koppányosok vonuljunk fel? Na azt már nem. 300 ember követ. 3000 ezer ismerősöm van, de még mindig csak az utolsó percben lehet hallani róluk, amikor bajba kerül. Előtte meg csak várt csendben. Kapni azt szeret. Kiállást, elszántságot és támogatást azt nem. Persze a segítség nála természete, már amikor neki kell.
Most fognak köpködni, de leszarom. Mint minden szervezetnek vagy vezetőnek kialakultak a szimpatizánsai. Azt nem tudják már elvonni ebből a körből. Mi 4 éve megalakultunk a védelemre és azt gondolom eredményesek is voltunk. De hol van a többi ember? Gondoljátok sunnyogókért megmozdítom a csapatot és teszem ki bajnak őket vagy magamat? Szerintem már elegen vagyunk, hogy egymást megvédjük. A többi meg ne is keressen csak abban az esetben, ha tényleg tenni akar magáért és Koppányos akar lenni.
Nem érdekelnek a betegek, nem a szegények. Senki sem érdekel, aki nem akar változást csak. Én is beteg vagyok 5 infarktus után és számtalan betegség mellet a lelkem kiteszem értetek. Mennyivel különb az, aki mindig betegségre hivatkozik? Vagy én meghalhatok ebben a gyors tempóban, amit értetek vívok?
A Koppányosok számíthatnak rám és a csoport tagjaira. A többi meg gondolkozzon el. A kapu nyitva. Vagy lehet menni Pókához vagy Kaslerhet, Falushoz.
MÁTÓL TILTOK MINDEN BALOS ÉRZELMŰT, MINDEN FIDESZEST ÉS MINDEN PÓKÁST. DE FALUS FANOKAT IS.
MINDENKIT AKI SUNNYOG. VAGY TESZTEK MÁSOKÉRT VAGY NEM TESZÜNK ÉRTETEK.
MA IS TÖBBEN SZÓLTAK A VÉGREHAJTÁSUKRÓL.
Mit mondhatnék emberek? Itt van majd 3000 ismerősöm és csak akkor érzik szükségét a segítségemnek, amikor bajba kerülnek. Mert tudjátok a végrehajtások óhatatlanul megindultak. Pár óra és ezrek kapják kézhez egyesével a végrehajtást. Úgy gondolom sok energiával, anyagi áldozattal ismét sok ember állt fel a karosszékből a Koppány csoportból és az mellett. De szerintetek ez elég? A sok ezer devizásból feláll mondjuk 100 ember? Arra bizonyára, hogy a Koppány csoport tagjait berkeken belül megvédjük. És meg is fogjuk, de mi lesz a többivel? Előbukkan valaki a ködből és mi Koppányosok vonuljunk fel? Na azt már nem. 300 ember követ. 3000 ezer ismerősöm van, de még mindig csak az utolsó percben lehet hallani róluk, amikor bajba kerül. Előtte meg csak várt csendben. Kapni azt szeret. Kiállást, elszántságot és támogatást azt nem. Persze a segítség nála természete, már amikor neki kell.
Most fognak köpködni, de leszarom. Mint minden szervezetnek vagy vezetőnek kialakultak a szimpatizánsai. Azt nem tudják már elvonni ebből a körből. Mi 4 éve megalakultunk a védelemre és azt gondolom eredményesek is voltunk. De hol van a többi ember? Gondoljátok sunnyogókért megmozdítom a csapatot és teszem ki bajnak őket vagy magamat? Szerintem már elegen vagyunk, hogy egymást megvédjük. A többi meg ne is keressen csak abban az esetben, ha tényleg tenni akar magáért és Koppányos akar lenni.
Nem érdekelnek a betegek, nem a szegények. Senki sem érdekel, aki nem akar változást csak. Én is beteg vagyok 5 infarktus után és számtalan betegség mellet a lelkem kiteszem értetek. Mennyivel különb az, aki mindig betegségre hivatkozik? Vagy én meghalhatok ebben a gyors tempóban, amit értetek vívok?
A Koppányosok számíthatnak rám és a csoport tagjaira. A többi meg gondolkozzon el. A kapu nyitva. Vagy lehet menni Pókához vagy Kaslerhet, Falushoz.
Mar 01, 2016 14:13:23
trendbeli garázdaság
Mar 01, 2016 14:15:21
Kiváló meglátás! A malacz és ávózik meg acélbetéssel rugdossa meg, aki nem tetszik neki, ha viszont neki keni el valaki a száját, rögtön a jogaiért sivítozik. Klasszikus cigánytempó. A retardjobb SEMMIBEN nem különbözök a lumpencigóktól. Igénytelenek, primitívek, agresszívek, a magyar nyelvet naponta törik kerékbe. Ugyanaz a tróger fajta, csak kicsit fehérebb a bőrük. Kedvencük, a Führer a cigányokkal együtt küldte volna őket kényszermunkára vagy a gázba.
Mar 01, 2016 14:15:21
Retardék klubja
Mar 01, 2016 14:15:44
Roland Kis forum.sodika.org ezek zaklatnak, csak más néven, a chemtrail csoportban.
Tetszik · Válasz · 1 · 14 órája · Szerkesztve
Oberle Gábor Nagyjából tudom, kik zaklatnak. Mivel a rendőrség általában tehetetlen ezekkel szemben vagy 4-5 évig kéne csak egy ügyben bíróságra járnom, ezért a saját módszereimmel rendezem el őket. Azért köszönöm az információt.
Tetszik · Válasz · 2 · 14 órája
Béla Balogh Undorító fizetett seggnyalók azok Gábor ne is vonj el magadtól energiát, hogy velük foglalkozol. Én már rég nem törődöm velük azt mondanak amit akarnak.
Tetszik · Válasz · 1 · 14 órája · Szerkesztve
Oberle Gábor Nagyjából tudom, kik zaklatnak. Mivel a rendőrség általában tehetetlen ezekkel szemben vagy 4-5 évig kéne csak egy ügyben bíróságra járnom, ezért a saját módszereimmel rendezem el őket. Azért köszönöm az információt.
Tetszik · Válasz · 2 · 14 órája
Mar 01, 2016 14:15:44
Schwezoff Dávid
Mar 01, 2016 14:17:10
"Én is beteg vagyok 5 infarktus után és számtalan betegség mellet a lelkem kiteszem értetek. "
Ez tényleg egy orvosi csoda. Mondjuk kemény az a mellékhatás, hogy vesszőket nem használ és elfelejtette a magyar nyelvet.
Ez tényleg egy orvosi csoda. Mondjuk kemény az a mellékhatás, hogy vesszőket nem használ és elfelejtette a magyar nyelvet.
Mar 01, 2016 14:17:10
telefonos troll
Mar 01, 2016 14:26:31
Azért a rendelt pizzának örültél, ugye?
*kacsint*
Mar 01, 2016 14:26:31
broni
Mar 01, 2016 14:33:10
óberle, megbaszhatod anyádat is.
Mar 01, 2016 14:33:10
broni
Mar 01, 2016 14:35:10
balogcigány, mit lopál utoljára, zsebes geci??????
Mar 01, 2016 14:35:10
broni
Mar 01, 2016 14:37:23
antikocso.weebly.com/uploads/5/4/8/6/54864353/6460534_orig.png
)))))ittt a diszes dilis banda)))))))))
)))))ittt a diszes dilis banda)))))))))
Mar 01, 2016 14:37:23
Hiénaverő
(
x17)
Mar 01, 2016 14:41:38
x17)
Most olvasom azt a chemtrail fan csoportot, gecinagy :D
Röhögő műegyetemista
Mar 01, 2016 14:43:54
Ja, megjelent nálunk a minap tajgi, pár órát röhögtünk rajta, aztán kidobtuk.
Fun fact. Tajgefos 4 trollprofillal jött, de kb a saját profiljai voltak az ismerősök.
Na chemtrail szórás, csá!
Fun fact. Tajgefos 4 trollprofillal jött, de kb a saját profiljai voltak az ismerősök.
Mar 01, 2016 14:43:54
Hiénaverő
(
x17)
Mar 01, 2016 14:44:55
x17)
Ja, megjelent nálunk a minap tajgi, pár órát röhögtünk rajta, aztán kidobtuk.
Egyről beszélünk ugye?
www.facebook.com/groups/chemtrailfunclub/
Péniszmentő
Mar 01, 2016 14:45:55
Mindjárt jön a nagy Leleplezés a fb-n, hogy naugyenemmegmondtam h a sodifórumosok a kemtrélesek!
Mar 01, 2016 14:45:55
Hiénaverő
(
x17)
Mar 01, 2016 14:47:56
x17)
Kisboros is szorgalmasan jegyzetel. Ha fel találna robbanni a BME, a tettest Tiszavasváriban érdemes keresni, a Vöröshadsereg u. 23 alatt.
broni
Mar 01, 2016 14:55:01
éljen a kemtrél!!!!!több mérget a sok köcsögre!!!!!!!!!!!
Mar 01, 2016 14:55:01
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™