te is meg leszel lepve, sztojcsev...
Csudutov Csudinka is retteghet rendesen, gondolom most is ott reszket az ágyneműtartóban.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
tudom, ki az a troll, aki ott dolgozik, ne aggódj.
Én hol dolgozom, Lacika?
És most mi lesz? Ment már az infó a pappúcsos hüllőnek? Vagy a papagájfogós alkoholistának? Vagy a hájhitlernek? mikor mentek bosszút állni?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Tessek szepen kibekulni!
Farkas Endre Kiss megosztott egy emléket.
1 órája ·
Én állítólag olyan fontos ember vagyok, hogy tavaly még a Questor-botrányban is benne voltam, mégpedig az elkövetői oldalon. Bizony. smile hangulatjel
Egyébként Kennedy-t is én löttem le.
Ma van egy éveNézd meg az emlékeidet.
Farkas Endre Kiss
2015. március 12. ·
Most mondják nekem, hogy egyes írások szerint állítólag én is érintett vagyok a Questor-botrányban, sőt: talán az onnan elsíbolt pénzből éltem vidáman hosszú hó...
Továbbiak
hol a 12 milliárd forintom, sodi????????????!!!!!!!!!!!mostmár szólok az alvilágnak!!!!!!!!!!!!
Teljesen fölösleges, be van állítva a rel=nofollow attribútum, ami azt jelenti, hogy a robotok nem követik a linkeket, és a SEO-t se javítják. Ellenkezőleg, ha rákeresnek a cég nevére, nagyobb eséllyel jön fel a sodika fórum, amiről azt gondolnám, hogy nem olyan jó reklám.
Most épp itt tartok: www.marketingszoveg.com/ajanlat-2/
Mi lenne, ha a céged vagy a te szakértői státuszodat az tenné bivalyerőssé, hogy a szakterületed néhány témájáról szóló szócikkében a Wikipédia rád hivatkozik? Ez bizony lehetséges: olyan szócikket állítunk össze, amely megfelel a wiki valamennyi szabályának, és a te weboldaladra hivatkozik. Ezt még a Google is értékeli, sőt a célközönséged előtt a hitelességedet növeli. A wikinyelv és a szabályzat szerint föl is töltjük és publikáljuk a szócikket.
A szócikk és a hozzá való forráscikkek ára 19 500 Ft+áfa.
20 ropiért cikket hamisítani a magyar wikipediara, ez aztán komoly biznisz :D
Szerintem kisebb részben dolgozik simán igénytelen ügyfeleknek, nagyobb részt szélhámosoknak.
Pl. van egy céged, ami arra szakosodott, hogy értéktelen tanfolyamokat, előadásokat szervezzen jó drágán. Kéthavonta kitalálsz egy új célcsoportot, csinálsz 12 különböző weboldalt, blogokat, spamolod a levlistákat, hogy behúzd azt az 50 szerencsétlent, akit le lehet húzni 95 ezer + áfára(helyett most csak 55 ezer + áfa, ajándék könyvvel!) azért, hogy 2x4 órán át beszélj nekik a sikeres álláskeresés titkairól. Ehhez viszont rengeteg tartalmat meg kell írni, ezt csinálják bloginék. Az igénytelen stílus szinte előny, mivel csak azokat riasztja el, akik amúgy sem lennének az ócska átverések célkönzöségei.
bízzuk snecire, ő majd kiűzi belőle a buzidémont. ha nem sikerül, legfeljebb kiverik egymásnak és boldog párként élhetnének tovább.
a legnevetségesebb, hogy valami falmelléki szar kisvállalkozást talált be, ahol jó eséllyel van egy tulaj meg két alkalmazott minimálbéren plusz boríték. A nagy leleplező megtalálta a magyar szabadkőműves páholy titkos fedőszervét... ja nem, csak fogyatékos.
Hájhitler nem megy sehova Xd
Bizony.
Amugy ismer valaki wiki szerkesztot/admint. Lehet, h dijazna az infot. En ugy tudom, h Blogin veglegesen ki van tiltva onnan.
Miért nem a saját neveden kommentelsz, Mr. Alkohol?
Nem segített a youtubos sérv jóga? Hát mi lesz most veled vadászbika, hogy kivágták a beleidet és kénytelen vagy életed végéig zsákba szarni?
Mi a faszért nem új akkut vesz akkor előbb!? Egész jó áron lehet kapni még öregebb laptopokhoz is pótakkukat.
Buta púp.
www.pcworld.com/article/2953132/windows/set-windows-10s-wi-fi-connections-as-metered-to-download-forced-updates-at-your-own-pace.html
Na és te, akinek még egy Trabantja sincs, mit éreztél a képek nézegetése közben?
Szerintem a kólásdobozról volt mobilnetje. Nem engedik ki. Azt is el tudom képzelni,hogy ki van kötve...
Azert mert ez egy nevtelen trollforum. Es te elorebb lennel azzal, hogy ha kiderulne, hogy Kovacs II Jozsef villanyszerelo vagyok?
Helytelen. "Elmászott".
Nem az volt, hogy visszavitték a rácsos ólba? Nagyon eltűnt a röfi, és hát nem az az akaraterős darab, hogy ennyi ideig kibírja. A Saul fiának Oscarja minimum náci dührohamot váltott volna ki belőle. Ahogy Púpból meg Boriból is.
Egy magát hamburgi trollként aposztrofáló kommentelő szerint Sodi egy újabb próbamelócsára visszatért Hamburgba, ahol kizáródott a sérve, és hosszú napokat kórházban töltött. Ez természetesen újabb kudarcocskát és sok ezer eurós kiegyenlített kórházi számlát vont maga után. A forrás hitelessége erősen kérdéses, bár megadott egy cégnevet is, azonban azt egy németes troll sem hívta fel. Persze nyilván tudnának angolul is.
Amit biztosan tudunk, hogy az év elején egy hétvégi napon rendőrök szálltak ki a Kolosy térre, és Sodi csak több órás dörömbölés és üvöltözés utána engedte be őket. Ezután őt bevitték az őrsre, és több órán keresztül hallgatták ki. Ezt a púpos "rossz hangulatúként" jellemezte.
Mivel direkt Sodiért mentek, akinek sem bejelentett lakcíme, sem állandó tartózkodási helye, de még csak nem is értesítési címe a Kolosy téri iroda, így alapos a gyanú, hogy a Quaestor-ügyben hallgatták ki. Ezt tovább erősíti, hogy az eset után Rocskai János és felesége, Kovács Anna Veronika, akiknek cége a Quaestor könyvvizsgálatát végezte, kimenekítette Sodit a rejszbunkerből, és most ismeretlen címen, nagy valószínűséggel a Farkastorki úti luxusingatlanjukban vagy másik, hozzájuk papíron nem köthető lakásban tartják.
Sodi jelenleg soha többet nem ír ide, a facebookos jelenléte is leginkább a zsidózás, a nők elleni erőszakon történő lelkendezés és a primitív viccoldalak témakörére korlátozódik. Egyes snecológusok szerint valójában Rocskai Gergő imitálja a púpost, akit valójában már jó ideje elkapartak valahol.
igyunk kecik!!!
Én is ezen gondolkodám: én 3 Boros(s) nevű embert ismerek, és mindhárom hittestvér.
A tiszavasvári herbáldíler cigicsempésszel együtt mondjuk négyet, de őrá nem büszke a hitközség.
Azert az bajos, amikor Herman tanacsot ad a kozismerten munkakerulo sodinak a foldmuvelesrol.
Kivételesen válaszolok erre, mert nem hagyom magamat mocskolni.
Én egy projekt részese voltam. Nekem jogom volt belelátni mindenbe, annál is inkább, mivel a informatikai fejlesztéseimet csak úgy tudtam ellenőrizni ha látom a teljes levelezést. Ha ez a borsodi kurvapicsa nem hisztizett volna bele, holnap kész is lenne minden a közismert és megbecsült sodi minőségben. Az,hogy ez feltörésnek látszik, az egy dolog, de miután nekem a KÖZÖS MUNKÁHOZ kellett, így elvesztette feltörés jellegét.
Ennyi.
Ti meg továbbra is le vagytok szarva.
Soha többet nem írok ide
* szeretné ha a kisruszki eldübbenne innen a faszba *
Nocsak professzor úr!
Eleinte cigány lányok vizeletére áhítozott, utána jött reni vizelete, majd barbi szara, most meg izzadt női cipők?
Ha nem követném évek óta a keresztény konzervatív megnyilvánulásait, akkor felmerülne bennem az a gondolat,hogy esetleg a professzor úr perverz egy cseppet.
Zoli, akkor ma nem jossz at leszopni???
Elültettem neked ezért a pofátlankodásért pár faszcsemetét kisruszki. Üvölteni fogsz, ha majd berobbannak a zsíros pofádba.
Az mar turo!
Nem akarlak megbántani, Tomi, de annál jóval kisebb a szerszámod, minthogy rácson keresztül rá tudnék cuppanni. És akkor a rácsüngő hasadról még nem is szóltam. Majd küldök egy karton cigit a régi ismeretségünkből kifolyólag.
Na thai tinifiúk szopatása, csá!
az hogy felkapott túlzás, 4-5 dolcsiért cumizik szőke parókában alkeszoknak.....
inkáb szavaljál el egy ujabb verset a tubon, mindig megríkatsz!!!!!!!!
Ha a professzor urnak irsz egy olyan landing paget, hogy barbi beleszarik a szajaba, akkor lehet, hogy megbizlak.
Tekintsd ezt a forumos pitch projectednek, ha mar olyan startuposan trendik vagyunk.
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Szerző:
-
Mar 12, 2016 11:54:10
Válasz
(2)
Én a helyedben bocsánatot kérnék a kiprovokálatlan őrjöngésért, és vagy terelném a beszélgetést semelges témára- autók, csajok - vagy nem írnék ide egy ideig. És addig tenném ezt meg, amíg van visszaút.
Mar 12, 2016 11:54:10
-
Mar 12, 2016 12:28:16
Ez a zsír-session beütött rendesen. :D ja meg be is vagyok tépve! Hejj Fű, hejj zsírnak menjen az orbitális faszerdő, asszem én is meglepem eggyel
Mar 12, 2016 12:28:16
Hiénaverő
(
x17)
Mar 12, 2016 12:41:41
x17)
Csudutov Csudinka is retteghet rendesen, gondolom most is ott reszket az ágyneműtartóban.
-
Mar 12, 2016 12:48:12
Mar 12, 2016 12:48:12
Škoda Superb
Mar 12, 2016 12:52:12
Én hol dolgozom, Lacika?
Mar 12, 2016 12:52:12
vsetko jedno
Mar 12, 2016 12:52:40
láttam már olyasmit mint te, de lehúztam...
Mar 12, 2016 12:52:40
Hiénaverő
(
x17)
Mar 12, 2016 12:56:29
x17)
És most mi lesz? Ment már az infó a pappúcsos hüllőnek? Vagy a papagájfogós alkoholistának? Vagy a hájhitlernek? mikor mentek bosszút állni?
shodi a hidember
Mar 12, 2016 12:57:39
Tessek szepen kibekulni!
Mar 12, 2016 12:57:39
Zulu
(
x15)
Mar 12, 2016 13:54:50
x15)
www.marketingszoveg.com/rolam/
Ezt a félművelt bájgúnárt ki bízza meg bármivel? Tessék, konvertáljon, magyari viszonyok? Nem túlzok, ez még egy középiskolás gyerektől is gyenge lenne.
Ezt a félművelt bájgúnárt ki bízza meg bármivel? Tessék, konvertáljon, magyari viszonyok? Nem túlzok, ez még egy középiskolás gyerektől is gyenge lenne.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2016 13:56:03
x38)
Figyelem! Plugin SEO POWAH miatt kommenteli ide a saját linkjét, szóval ilyenkor törlöm is.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 12, 2016 13:57:02
x38)
Zulu: A "magyari viszonyok" tekintetében sajnos még ez is elfogadható. Ahol egy Groteszk meg tud élni, ott egy teleszart búvárruhának is van esélye...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
retardfigyelő
Mar 12, 2016 13:57:33
1 órája ·
Én állítólag olyan fontos ember vagyok, hogy tavaly még a Questor-botrányban is benne voltam, mégpedig az elkövetői oldalon. Bizony. smile hangulatjel
Farkas Endre Kiss
2015. március 12. ·
Most mondják nekem, hogy egyes írások szerint állítólag én is érintett vagyok a Questor-botrányban, sőt: talán az onnan elsíbolt pénzből éltem vidáman hosszú hó...
Továbbiak
Mar 12, 2016 13:57:33
broni
Mar 12, 2016 13:59:23
1 órája ·
Farkas Endre Kiss
2015. március 12. ·
Továbbiak
1 órája ·
Farkas Endre Kiss
2015. március 12. ·
Továbbiak
hol a 12 milliárd forintom, sodi????????????!!!!!!!!!!!mostmár szólok az alvilágnak!!!!!!!!!!!!
Mar 12, 2016 13:59:23
Zulu
(
x15)
Mar 12, 2016 14:08:24
x15)
Figyelem! Plugin SEO POWAH miatt kommenteli ide a saját linkjét, szóval ilyenkor törlöm is.
Teljesen fölösleges, be van állítva a rel=nofollow attribútum, ami azt jelenti, hogy a robotok nem követik a linkeket, és a SEO-t se javítják. Ellenkezőleg, ha rákeresnek a cég nevére, nagyobb eséllyel jön fel a sodika fórum, amiről azt gondolnám, hogy nem olyan jó reklám.
Most épp itt tartok: www.marketingszoveg.com/ajanlat-2/
Mi lenne, ha a céged vagy a te szakértői státuszodat az tenné bivalyerőssé, hogy a szakterületed néhány témájáról szóló szócikkében a Wikipédia rád hivatkozik? Ez bizony lehetséges: olyan szócikket állítunk össze, amely megfelel a wiki valamennyi szabályának, és a te weboldaladra hivatkozik. Ezt még a Google is értékeli, sőt a célközönséged előtt a hitelességedet növeli. A wikinyelv és a szabályzat szerint föl is töltjük és publikáljuk a szócikket.
Zulu
(
x15)
Mar 12, 2016 14:21:11
x15)
Zulu: A "magyari viszonyok" tekintetében sajnos még ez is elfogadható. Ahol egy Groteszk meg tud élni, ott egy teleszart búvárruhának is van esélye...
Szerintem kisebb részben dolgozik simán igénytelen ügyfeleknek, nagyobb részt szélhámosoknak.
Pl. van egy céged, ami arra szakosodott, hogy értéktelen tanfolyamokat, előadásokat szervezzen jó drágán. Kéthavonta kitalálsz egy új célcsoportot, csinálsz 12 különböző weboldalt, blogokat, spamolod a levlistákat, hogy behúzd azt az 50 szerencsétlent, akit le lehet húzni 95 ezer + áfára(helyett most csak 55 ezer + áfa, ajándék könyvvel!) azért, hogy 2x4 órán át beszélj nekik a sikeres álláskeresés titkairól. Ehhez viszont rengeteg tartalmat meg kell írni, ezt csinálják bloginék. Az igénytelen stílus szinte előny, mivel csak azokat riasztja el, akik amúgy sem lennének az ócska átverések célkönzöségei.
Best retard
(
x1)
Mar 12, 2016 14:24:20
x1)
Zsír!
Megmondom őszintén én utállak. Egy idegesítő faszkalap vagy. Sodi legalább néha vicces, jól elszórakoztat, de te csak felidegesíted és bosszantod az embert.
Ahogy többen is ajánlották, ideje lenne ellátogatnod a Népligetbe vagy valamelyik buzibárba és végre vállani önmagadat. Keresd meg a hüllőt, fogd kézen aztán este már vidáman banánozna téged is. Mindketten lenyugodnátok végre. Azért vagy ilyen idegbeteg emós picsa, mert nem mered vállani magadat. Valami harcot folytatsz az agyadban sokak ellen de valójában a benned lakozó buzidémon eszi a lelkedet. Hidd el, ha felvállalnád, megkönyebbülnél.Minden szempontból Xd
Mi meg végre nyugodtan költhetnénk tovább Soros Gyuri bácsi pénzét és nem kellene a te baromságaidat olvasni.
Na chemtrail csá!
Megmondom őszintén én utállak. Egy idegesítő faszkalap vagy. Sodi legalább néha vicces, jól elszórakoztat, de te csak felidegesíted és bosszantod az embert.
Ahogy többen is ajánlották, ideje lenne ellátogatnod a Népligetbe vagy valamelyik buzibárba és végre vállani önmagadat. Keresd meg a hüllőt, fogd kézen aztán este már vidáman banánozna téged is. Mindketten lenyugodnátok végre. Azért vagy ilyen idegbeteg emós picsa, mert nem mered vállani magadat. Valami harcot folytatsz az agyadban sokak ellen de valójában a benned lakozó buzidémon eszi a lelkedet. Hidd el, ha felvállalnád, megkönyebbülnél.Minden szempontból Xd
Mi meg végre nyugodtan költhetnénk tovább Soros Gyuri bácsi pénzét és nem kellene a te baromságaidat olvasni.
Na chemtrail csá!
xray
Mar 12, 2016 14:53:13
Keresd meg a hüllőt, fogd kézen aztán este már vidáman banánozna téged is. Mindketten lenyugodnátok végre. Azért vagy ilyen idegbeteg emós picsa, mert nem mered vállani magadat. Valami harcot folytatsz az agyadban sokak ellen de valójában a benned lakozó buzidémon eszi a lelkedet.
bízzuk snecire, ő majd kiűzi belőle a buzidémont. ha nem sikerül, legfeljebb kiverik egymásnak és boldog párként élhetnének tovább.
Mar 12, 2016 14:53:13
töppedt buzigolyók
Mar 12, 2016 15:13:53
a legnevetségesebb, hogy valami falmelléki szar kisvállalkozást talált be, ahol jó eséllyel van egy tulaj meg két alkalmazott minimálbéren plusz boríték. A nagy leleplező megtalálta a magyar szabadkőműves páholy titkos fedőszervét... ja nem, csak fogyatékos.
Mar 12, 2016 15:13:53
Még éltet a remény
Mar 12, 2016 15:18:37
Hájhitler nem megy sehova Xd
Mar 12, 2016 15:18:37
broni
Mar 12, 2016 16:06:31
petőfi sándor, gatyába táncol, felesége butyibe, ugy mennek a buliba!!!!!!!!!!!
Mar 12, 2016 16:06:31
broni
Mar 12, 2016 16:26:30
index.hu/sport/station/2016/03/12/puskas-rekord_messi_ronaldo_aranylabda/
bassza meg a kurva isten, nekem semmi bajom puskásssal, de uncsi már egy kicsit, hogy jobb hijján az ő eredményeit emlegetik...hajrá izland!!!!!!!!!!leszopatják a magyarokat az eb-n!!!!!!!!viking power!!!!!!!!
bassza meg a kurva isten, nekem semmi bajom puskásssal, de uncsi már egy kicsit, hogy jobb hijján az ő eredményeit emlegetik...hajrá izland!!!!!!!!!!leszopatják a magyarokat az eb-n!!!!!!!!viking power!!!!!!!!
Mar 12, 2016 16:26:30
Elemző Ede
Mar 12, 2016 16:36:05
Farkas Endre Kiss
7 perce ·
Az előző két napom nem volt egyszerű. Csütörtökön elromlott az ADSL, ezért elmásztam venni helyette egy méregdrága mobilnetet. Hülye Windows 10 erre megbolondult, és a háttérben szépen leszívta a vásárolt adatforgalmamat automatikusan letöltődő update-ekre. Másnap este pedig persze hogy pont akkor javult meg az ADSL, amikor hazaértem a pótlására vásárolt második méregdrága mobilnettel. Aminek így tökre semmi használt nem veszem, csak a polcon áll, és 100%-osan pénzkidobásnak bizonyult, elvégre a gépemben már halott az akku, így csak a 220-ra kötve tudom használni, kültéren nem. Rohadtul nincs nekem mostanában szerencsém.
1. Baj van a nettel. Ahelyett, hogy betelefonálna, mikorra javítják meg, a nyomorgó szerencsétlen elrohan és megveszi a feltöltőkártyás mobilnetet, előfizetése nem lévén.
2. Képtelen azt beüzemelni. Ahogy Stuttgartban sem tudott felcsatlakozni a céges netre. Három különböző oprendszerű géppel sem. Meg hát a német billentyűzet.
3. Annyi agya nincsen, hogy úgy állítsa be a gépet, hogy az csak wifiről updateljen. Vagy leglalább kikapcsolja az automatikus frissítést, esetleg beállítsa, hogy az csak engedélyezéssel történjen.
4. Továbbra sem telefonál, rohan az újabb feltöltőkártyáért.
5. A Milli Power King vagy Omáéknál maradt vagy a beszart, mert már csak konnektorról üzemel a szarrá sziKszalagozott faptop.
6. Azért a facebookon sikerült mobilnettel is vagy harminc megosztást összehozni az utóbbi 24 órában. A témák természetesen az antiszemitizmus, a nőgyűlölet és Tibi atya.
7 perce ·
Az előző két napom nem volt egyszerű. Csütörtökön elromlott az ADSL, ezért elmásztam venni helyette egy méregdrága mobilnetet. Hülye Windows 10 erre megbolondult, és a háttérben szépen leszívta a vásárolt adatforgalmamat automatikusan letöltődő update-ekre. Másnap este pedig persze hogy pont akkor javult meg az ADSL, amikor hazaértem a pótlására vásárolt második méregdrága mobilnettel. Aminek így tökre semmi használt nem veszem, csak a polcon áll, és 100%-osan pénzkidobásnak bizonyult, elvégre a gépemben már halott az akku, így csak a 220-ra kötve tudom használni, kültéren nem. Rohadtul nincs nekem mostanában szerencsém.
1. Baj van a nettel. Ahelyett, hogy betelefonálna, mikorra javítják meg, a nyomorgó szerencsétlen elrohan és megveszi a feltöltőkártyás mobilnetet, előfizetése nem lévén.
2. Képtelen azt beüzemelni. Ahogy Stuttgartban sem tudott felcsatlakozni a céges netre. Három különböző oprendszerű géppel sem. Meg hát a német billentyűzet.
3. Annyi agya nincsen, hogy úgy állítsa be a gépet, hogy az csak wifiről updateljen. Vagy leglalább kikapcsolja az automatikus frissítést, esetleg beállítsa, hogy az csak engedélyezéssel történjen.
4. Továbbra sem telefonál, rohan az újabb feltöltőkártyáért.
5. A Milli Power King vagy Omáéknál maradt vagy a beszart, mert már csak konnektorról üzemel a szarrá sziKszalagozott faptop.
6. Azért a facebookon sikerült mobilnettel is vagy harminc megosztást összehozni az utóbbi 24 órában. A témák természetesen az antiszemitizmus, a nőgyűlölet és Tibi atya.
Mar 12, 2016 16:36:05
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 12, 2016 16:42:02
Best retard, erre nincs jobb kifejezés.
Mar 12, 2016 16:42:02
Best retard
(
x1)
Mar 12, 2016 16:52:04
x1)
Best retard, erre nincs jobb kifejezés.
Bizony.
broni
Mar 12, 2016 17:01:39
sodi,dugd fel inkább az análplugint, ill análblogint, és hagyjad a netet a kecibe!!!!!!!!
Mar 12, 2016 17:01:39
Brian
Mar 12, 2016 17:02:25
snecit retardságban csak polgár ür tudja felülmúlni
Mar 12, 2016 17:02:25
broni
Mar 12, 2016 17:13:04
mikor benyul a konnektorba, 2 mp- vel későbbb a zsaruk meg visszakapcsolják az áramot!)))))))))))))))darwin-díj meglett volna simán!!!!!!!!!!!!!
Mar 12, 2016 17:13:04
posztdoc
Mar 12, 2016 17:38:15
Most épp itt tartok: marketingszoveg.com/ajanlat-2/
Most épp itt tartok: marketingszoveg.com/ajanlat-2/
Amugy ismer valaki wiki szerkesztot/admint. Lehet, h dijazna az infot. En ugy tudom, h Blogin veglegesen ki van tiltva onnan.
Mar 12, 2016 17:38:15
broni
Mar 12, 2016 17:50:21
éljen ferenc jóska!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 12, 2016 17:50:21
Sipi-figyelő
Mar 12, 2016 18:25:25
Mar 12, 2016 18:25:25
shikeres kizáródás
Mar 12, 2016 18:43:39
Farkas Endre Kiss
7 perce ·
Az előző két napom nem volt egyszerű.
7 perce ·
Az előző két napom nem volt egyszerű.
Nem segített a youtubos sérv jóga? Hát mi lesz most veled vadászbika, hogy kivágták a beleidet és kénytelen vagy életed végéig zsákba szarni?
Mar 12, 2016 18:43:39
Schwezoff David
Mar 12, 2016 19:13:48
Mobilnet Mihaly is sodit szopatta, hejjjj!
Mar 12, 2016 19:13:48
-
Mar 12, 2016 19:30:18
index.hu/belfold/2016/03/12/csipak_peter_ingatlan_harmashatar-hegy/
nem csoda, hogy levi eltűnt, ő is hajléktalan lesz mint sodi!
nem csoda, hogy levi eltűnt, ő is hajléktalan lesz mint sodi!
Mar 12, 2016 19:30:18
konspiráló konrád
Mar 12, 2016 19:51:17
Fura ez a belharc, a zindexzsidó kollégák miért fúrták leviéket éveken át? Létezik, hogy ez valami nobiliscsipak ősellentét kivetülése?
Mar 12, 2016 19:51:17
broni
Mar 12, 2016 20:31:22
a kurva anyját a sok niggernek, hipinek, meszikóink, rátámadtak trump úrra!!!!!!!!!heil trump!!!!!!!!
Mar 12, 2016 20:31:22
Škoda Superb
Mar 12, 2016 20:46:53
Farkas Endre Kiss
... elvégre a gépemben már halott az akku, ...
... elvégre a gépemben már halott az akku, ...
Mi a faszért nem új akkut vesz akkor előbb!? Egész jó áron lehet kapni még öregebb laptopokhoz is pótakkukat.
Mar 12, 2016 20:46:53
púp-orr-sérvész
Mar 12, 2016 20:47:12
Farkas Endre Kiss
7 perce ·
Rohadtul nincs eszed!
Amúgy meddig bírod internet nélkül?
7 perce ·
Rohadtul nincs eszed!
Mar 12, 2016 20:47:12
broni
Mar 12, 2016 21:00:26
sodi, szeretlek!!!!!!!!!!!!!!!!!hol vagy most, táguló ánusszal várj!!!!!!!!!!!!!!
Mar 12, 2016 21:00:26
Bill Gates
Mar 12, 2016 21:27:23
Farkas Endre Kiss
7 perce ·
Rohadtul nincs eszed!
7 perce ·
Rohadtul nincs eszed!
Buta púp.
www.pcworld.com/article/2953132/windows/set-windows-10s-wi-fi-connections-as-metered-to-download-forced-updates-at-your-own-pace.html
Mar 12, 2016 21:27:23
Kérdező Kálmán
Mar 12, 2016 21:31:57
unatkoztam. meg nézegettem képeket márkás nyugati autókban ülő fiatalokról, akiknek az autót alájuk tette az a korrupcióval meggazdagodott apjuk.
Na és te, akinek még egy Trabantja sincs, mit éreztél a képek nézegetése közben?
Mar 12, 2016 21:31:57
Karandas
Mar 12, 2016 21:43:06
Sipi!
Megnéztem az önfényező honlapodat. Már azon is csodálkoztam, hogy felszólalsz a Média Hungary konferencián, de úgy látom, nem vagy tisztában a játékszabályokkal. Akkor még nem trollkodtam keresztbe, de tudom, hogy Cs. Ákos (és hogy elhidd, hogy tudom kikről van szó, Ny. Zs. is) kínosan ügyel arra, hogy egy szó se legyen publikus a konferenciájukon elhangzottakból. Én szóltam. Ahogy gondolod....
Megnéztem az önfényező honlapodat. Már azon is csodálkoztam, hogy felszólalsz a Média Hungary konferencián, de úgy látom, nem vagy tisztában a játékszabályokkal. Akkor még nem trollkodtam keresztbe, de tudom, hogy Cs. Ákos (és hogy elhidd, hogy tudom kikről van szó, Ny. Zs. is) kínosan ügyel arra, hogy egy szó se legyen publikus a konferenciájukon elhangzottakból. Én szóltam. Ahogy gondolod....
Mar 12, 2016 21:43:06
Még éltet a remény
Mar 12, 2016 21:51:14
Szerintem a kólásdobozról volt mobilnetje. Nem engedik ki. Azt is el tudom képzelni,hogy ki van kötve...
Mar 12, 2016 21:51:14
posztdoc
Mar 12, 2016 22:01:26
Azert mert ez egy nevtelen trollforum. Es te elorebb lennel azzal, hogy ha kiderulne, hogy Kovacs II Jozsef villanyszerelo vagyok?
Mar 12, 2016 22:01:26
trendbeli garázdaság
Mar 12, 2016 22:07:47
A hamburgi troll nagyon eltűnt. Akkor kijelenthetjük, hogy a kizáródásos történet nettó hazugság volt? Ha a púpos csak úgy felkerekedik mobilnetért, akkor nem volt itt semmiféle nagyműtét. Valószínűleg Gergő bedobott egy gumicsontot, hogy tereljen a tárgyalás miatt.
Mar 12, 2016 22:07:47
Jeladós Malacz
Mar 12, 2016 22:10:38
A hamburgi troll nagyon eltűnt. Akkor kijelenthetjük, hogy a kizáródásos történet nettó hazugság volt? Ha a púpos csak úgy felkerekedik mobilnetért, akkor nem volt itt semmiféle nagyműtét. Valószínűleg Gergő bedobott egy gumicsontot, hogy tereljen a tárgyalás miatt.
Helytelen. "Elmászott".
Mar 12, 2016 22:10:38
Még éltet a remény
Mar 12, 2016 22:10:53
Mi van ártánnyal?
Mar 12, 2016 22:10:53
trendbeli garázdaság
Mar 12, 2016 22:13:24
Mi van ártánnyal?
Nem az volt, hogy visszavitték a rácsos ólba? Nagyon eltűnt a röfi, és hát nem az az akaraterős darab, hogy ennyi ideig kibírja. A Saul fiának Oscarja minimum náci dührohamot váltott volna ki belőle. Ahogy Púpból meg Boriból is.
Mar 12, 2016 22:13:24
üregi zsidó
Mar 12, 2016 22:29:23
Rég jártam erre. Mi a helyzet? Sodi már a Blahán lakik egy széthajtott kartondobozon? Vagy kihúzott Németországba?
Mar 12, 2016 22:29:23
Emlékeztető Ernő
Mar 12, 2016 22:39:26
Rég jártam erre. Mi a helyzet? Sodi már a Blahán lakik egy széthajtott kartondobozon? Vagy kihúzott Németországba?
Egy magát hamburgi trollként aposztrofáló kommentelő szerint Sodi egy újabb próbamelócsára visszatért Hamburgba, ahol kizáródott a sérve, és hosszú napokat kórházban töltött. Ez természetesen újabb kudarcocskát és sok ezer eurós kiegyenlített kórházi számlát vont maga után. A forrás hitelessége erősen kérdéses, bár megadott egy cégnevet is, azonban azt egy németes troll sem hívta fel. Persze nyilván tudnának angolul is.
Amit biztosan tudunk, hogy az év elején egy hétvégi napon rendőrök szálltak ki a Kolosy térre, és Sodi csak több órás dörömbölés és üvöltözés utána engedte be őket. Ezután őt bevitték az őrsre, és több órán keresztül hallgatták ki. Ezt a púpos "rossz hangulatúként" jellemezte.
Mivel direkt Sodiért mentek, akinek sem bejelentett lakcíme, sem állandó tartózkodási helye, de még csak nem is értesítési címe a Kolosy téri iroda, így alapos a gyanú, hogy a Quaestor-ügyben hallgatták ki. Ezt tovább erősíti, hogy az eset után Rocskai János és felesége, Kovács Anna Veronika, akiknek cége a Quaestor könyvvizsgálatát végezte, kimenekítette Sodit a rejszbunkerből, és most ismeretlen címen, nagy valószínűséggel a Farkastorki úti luxusingatlanjukban vagy másik, hozzájuk papíron nem köthető lakásban tartják.
Sodi jelenleg soha többet nem ír ide, a facebookos jelenléte is leginkább a zsidózás, a nők elleni erőszakon történő lelkendezés és a primitív viccoldalak témakörére korlátozódik. Egyes snecológusok szerint valójában Rocskai Gergő imitálja a púpost, akit valójában már jó ideje elkapartak valahol.
Mar 12, 2016 22:39:26
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 12, 2016 22:45:17
Fontos, hogy két hétig még a Facebookra sem posztolt. Állítólag akkor volt a hamburgi kórházban.
Mar 12, 2016 22:45:17
púp-orr-sérvész
Mar 12, 2016 23:09:54
Buta púp proxyról nézi a forumot, és megtalálja ezt a számára hasznos szájbarágó linket.
A linken azonban rögtön HQ video indul el magától.
Ezért veheti a harmadik "méreg drága" mobilnetet.
LOL
A linken azonban rögtön HQ video indul el magától.
Ezért veheti a harmadik "méreg drága" mobilnetet.
LOL
Mar 12, 2016 23:09:54
broni
Mar 12, 2016 23:30:18
sanders, a kurva anyád te vén buzi komcsi!!!!!!!!!!!
Mar 12, 2016 23:30:18
broni
Mar 13, 2016 00:12:36
Fekete felhők fölött te
És az eső a vér
Ez az ideje az bomlásnak
És itt az ideje, hogy akkor kell megítélni A népirtás minden versenyen Ez jön egy robbanás Egy megállíthatatlan prófécia Nézzük végén föld élő istenkáromlást Az emberi faj a célunk az utolsó napokban lesz egy kínzás évezred, a világ hamuvá lesz, a régebbi néven hozzuk néked : a te kín a sírás az angyalok vannak a szirénák az Ön romlottság a városok hamu a vér kardunkat Execute a tömegek! a szemében a most szenvednek ura Execute a tömegek! Bár megrohamozták be templomok zsinagógák, mecsetek tanítványaid lesznek slayed a próféták ... karóba azok képesek túlélni a vész kell csomagolni őket a fojtogató dögvész és pestis a városok hamut a vér kardunkat Execute a tömegek szemében a most blleding ura Execute a tömegek! az eső jön a vér megjelenítve te arcod az eső alábbiak vihar Halld csapatainkat harag támadják Blobal mészárlás a szarvas egy hatalma Unchained
youtu.be/qErj9SGkqQ8
ez a zene kecik!!!!!!!!!!!
És az eső a vér
Ez az ideje az bomlásnak
És itt az ideje, hogy akkor kell megítélni A népirtás minden versenyen Ez jön egy robbanás Egy megállíthatatlan prófécia Nézzük végén föld élő istenkáromlást Az emberi faj a célunk az utolsó napokban lesz egy kínzás évezred, a világ hamuvá lesz, a régebbi néven hozzuk néked : a te kín a sírás az angyalok vannak a szirénák az Ön romlottság a városok hamu a vér kardunkat Execute a tömegek! a szemében a most szenvednek ura Execute a tömegek! Bár megrohamozták be templomok zsinagógák, mecsetek tanítványaid lesznek slayed a próféták ... karóba azok képesek túlélni a vész kell csomagolni őket a fojtogató dögvész és pestis a városok hamut a vér kardunkat Execute a tömegek szemében a most blleding ura Execute a tömegek! az eső jön a vér megjelenítve te arcod az eső alábbiak vihar Halld csapatainkat harag támadják Blobal mészárlás a szarvas egy hatalma Unchained
youtu.be/qErj9SGkqQ8
Mar 13, 2016 00:12:36
Bauspeck
Mar 13, 2016 01:18:49
Fekete felhők fölött te
És az eső a vér
Ez az ideje az bomlásnak
youtu.be/qErj9SGkqQ8
És az eső a vér
Ez az ideje az bomlásnak
youtu.be/qErj9SGkqQ8
igyunk kecik!!!
Mar 13, 2016 01:18:49
Schwezoff Dávid
Mar 13, 2016 07:42:05
Na végre, kimondták a frankót!
dex.hu/x.php?id=inxinx2&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Findex2%2F%23bloghu%2Fneszeszer%2F2016%2F03%2F12%2Fpalvin_barbi_termeszetesen_kapott_fankot_az_oroszoknal
Palvin Barbi nem kövér és fánkban mosolyog
Élettel teli képek a magyar szépségről az orosz Elle oldalain.
dex.hu/x.php?id=inxinx2&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Findex2%2F%23bloghu%2Fneszeszer%2F2016%2F03%2F12%2Fpalvin_barbi_termeszetesen_kapott_fankot_az_oroszoknal
Palvin Barbi nem kövér és fánkban mosolyog
Élettel teli képek a magyar szépségről az orosz Elle oldalain.
Mar 13, 2016 07:42:05
Schwezoff Dávid
Mar 13, 2016 08:55:51
Na tessék: most akkor zsidók vagyunk vagy cigányok? Bár én ilyen névvel inkább nem zsidóznék kedves Weiner... ööö akarom mondani Boros László :)
Én is ezen gondolkodám: én 3 Boros(s) nevű embert ismerek, és mindhárom hittestvér.
Mar 13, 2016 08:55:51
Schwezoff Dávid
Mar 13, 2016 08:59:44
A tiszavasvári herbáldíler cigicsempésszel együtt mondjuk négyet, de őrá nem büszke a hitközség.
Mar 13, 2016 08:59:44
Brian
Mar 13, 2016 09:42:50
az iron gnome nem tudja kinn tartani kisruszkit, mint tajgit szokta? ha már magától nem képes eltakarodni a dübbenő kurva anyjába?
Mar 13, 2016 09:42:50
Dalbeer
Mar 13, 2016 09:57:39
Lol sztojcsev vagyok, az ukran maffiozo! Velem ne baszakodj Bory!
Mar 13, 2016 09:57:39
Škoda Superb
Mar 13, 2016 10:50:42
Ezekért az okosságaiért szeretjük rúgjuk ahol érjük Endrét:
www.facebook.com/photo.php?fbid=10209028603980137&set=a.2843701779520.2151347.1468622787&type=3
www.facebook.com/photo.php?fbid=10209028603980137&set=a.2843701779520.2151347.1468622787&type=3
Mar 13, 2016 10:50:42
Igy van
Mar 13, 2016 11:22:02
Igy van! Gonda Laci is megmondta mennyi kárt okoztok a nemzetnek zsodi. Le kell permetezni titeket is!!
Mar 13, 2016 11:22:02
posztdoc
Mar 13, 2016 11:31:31
Ezekért az okosságaiért szeretjük rúgjuk ahol érjük Endrét:
facebook.com/photo.php?fbid=10209028603980137&set=a.2843701779520.2151347.1468622787&type=3
facebook.com/photo.php?fbid=10209028603980137&set=a.2843701779520.2151347.1468622787&type=3
Azert az bajos, amikor Herman tanacsot ad a kozismerten munkakerulo sodinak a foldmuvelesrol.
Mar 13, 2016 11:31:31
Krumplibogar
Mar 13, 2016 11:51:59
Nem ertem az Endret. Nekunk, kartekony puposhatuaknak ossze kene tartanunk!
Mar 13, 2016 11:51:59
Napi öngól
Mar 13, 2016 11:53:26
"Ez a primitív hackerpicsa majdnem ugyanolyan beteg állat, mint a gyilkos, akinek a Facebook-profilját feltörte.
"Bosszúból törtem fel" - édesanyám, borogass"
feltörést tagadni
feltörést tagadni
Mar 13, 2016 11:53:26
ál sodi
Mar 13, 2016 12:01:15
"Ez a primitív hackerpicsa majdnem ugyanolyan beteg állat, mint a gyilkos, akinek a Facebook-profilját feltörte.
feltörést tagadni
feltörést tagadni
Kivételesen válaszolok erre, mert nem hagyom magamat mocskolni.
Én egy projekt részese voltam. Nekem jogom volt belelátni mindenbe, annál is inkább, mivel a informatikai fejlesztéseimet csak úgy tudtam ellenőrizni ha látom a teljes levelezést. Ha ez a borsodi kurvapicsa nem hisztizett volna bele, holnap kész is lenne minden a közismert és megbecsült sodi minőségben. Az,hogy ez feltörésnek látszik, az egy dolog, de miután nekem a KÖZÖS MUNKÁHOZ kellett, így elvesztette feltörés jellegét.
Ennyi.
Ti meg továbbra is le vagytok szarva.
Soha többet nem írok ide
Mar 13, 2016 12:01:15
broni
Mar 13, 2016 14:23:43
sodi, hol a kibaszott kokárda??????????
Mar 13, 2016 14:23:43
broni
Mar 13, 2016 14:27:34
www.blikk.hu/aktualis/krimi/amokfutas-magyarcsanadon-rossz-nore-tamadt-a-baltas-roman-ferfi/363lct7
kommenista vót!!!!!!!!!!!!
kommenista vót!!!!!!!!!!!!
Mar 13, 2016 14:27:34
Mikrocsip
Mar 13, 2016 15:04:04
a buta gyagyás megint hatalmas öngólt rúgott. láncra verve hagyta elpusztulni szerencsétlen kutyájukat.
Mar 13, 2016 15:04:04
Brian
Mar 13, 2016 15:17:18
te broni, tudtad hogy molnárfasz utálja a fradistákat?
"A fradit sokak skizoid téveszméje valami nemzeti dolognak tartja. Mi azt tapasztaltuk, hogy sok tízezer fradi szurkolóból talán 2 akadt, aki magyarok elleni kilakoltatáson stb. a magyar népért hajlandó volt legalább megjelenni. Ez sokkal rosszabb arány, mint amit pl. a fradisták ellenségeinél - a DK-szavazók, a cigányok stb. részéről - tapasztaltunk. Fradi szurkolókkal mi, a magyar nemzetért kiálló politikai üldözött jobboldaliak, baloldaliak stb. akkor találkozunk, amikor pl. a Népliget közelében az utcán gyújtott tüzeket látjuk, a petárdák robbannak a tömegbe dobva, látjuk azt az iszonyú szeméttelepet, amit a legsötétebb migráns állati majomemberek sem képesek pár óra alatt megteremteni. Akkor látjuk őket, amikor minden meccshez a szegény magyar milliók pénzéből hatalmas vagyonokat elpocsékolva páncélos rendőrök százait kell a város és a magyar emberek életének védelme érdekében kivezényelni, amikor a fradista alkoholista ezrek gyűlölködő hitvány őrjöngéseitől hangos a város, amikor a fradista népi ürülék végigvonul minden elért civilizációs érték ellenségeként, rombolva és pusztítva, amerre jár. A fradizmusnak semmi köze semmihez, ami magyar, vagy legalább valamelyest emberi. A fradizmus alsórendű ösztönökből való állati manifesztum, a fradizmus jellemtelen, gerinctelen, hitvány, parazita, a nép nyakán élősködő vérszívó, és a rendszert minősíti, hogy ez az elmebeteg beengedi őket a mi pénzünkből pocsékba emelt stadionokba, és fizetteti a kilakoltatott és koldussá tett sok százezer honfitársunkkal a mérkőzések szeméttelepének hatósági biztosítását és az eljárások tízezreit is. A fradizmus nem dicsőség, hanem szégyen és hazaárulás. A kártevő duhaj garázda pszichopaták vandál állati vallása."
"A fradit sokak skizoid téveszméje valami nemzeti dolognak tartja. Mi azt tapasztaltuk, hogy sok tízezer fradi szurkolóból talán 2 akadt, aki magyarok elleni kilakoltatáson stb. a magyar népért hajlandó volt legalább megjelenni. Ez sokkal rosszabb arány, mint amit pl. a fradisták ellenségeinél - a DK-szavazók, a cigányok stb. részéről - tapasztaltunk. Fradi szurkolókkal mi, a magyar nemzetért kiálló politikai üldözött jobboldaliak, baloldaliak stb. akkor találkozunk, amikor pl. a Népliget közelében az utcán gyújtott tüzeket látjuk, a petárdák robbannak a tömegbe dobva, látjuk azt az iszonyú szeméttelepet, amit a legsötétebb migráns állati majomemberek sem képesek pár óra alatt megteremteni. Akkor látjuk őket, amikor minden meccshez a szegény magyar milliók pénzéből hatalmas vagyonokat elpocsékolva páncélos rendőrök százait kell a város és a magyar emberek életének védelme érdekében kivezényelni, amikor a fradista alkoholista ezrek gyűlölködő hitvány őrjöngéseitől hangos a város, amikor a fradista népi ürülék végigvonul minden elért civilizációs érték ellenségeként, rombolva és pusztítva, amerre jár. A fradizmusnak semmi köze semmihez, ami magyar, vagy legalább valamelyest emberi. A fradizmus alsórendű ösztönökből való állati manifesztum, a fradizmus jellemtelen, gerinctelen, hitvány, parazita, a nép nyakán élősködő vérszívó, és a rendszert minősíti, hogy ez az elmebeteg beengedi őket a mi pénzünkből pocsékba emelt stadionokba, és fizetteti a kilakoltatott és koldussá tett sok százezer honfitársunkkal a mérkőzések szeméttelepének hatósági biztosítását és az eljárások tízezreit is. A fradizmus nem dicsőség, hanem szégyen és hazaárulás. A kártevő duhaj garázda pszichopaták vandál állati vallása."
Mar 13, 2016 15:17:18
broni
Mar 13, 2016 15:19:26
molnár fasz elmebeteg...........amugy nem tudtam........
Mar 13, 2016 15:19:26
csendes többség
Mar 13, 2016 15:20:53
az iron gnome nem tudja kinn tartani kisruszkit, mint tajgit szokta? ha már magától nem képes eltakarodni a dübbenő kurva anyjába?
* szeretné ha a kisruszki eldübbenne innen a faszba *
Mar 13, 2016 15:20:53
tspencer @ index
Mar 13, 2016 15:29:01
Ezt a topikot azoknak nyitottam akiket izgat, érdekel a nők izzadt szagos lábaik, zoknijaik, cipőik. Akik szeretik barátnőjük szagos lábaikat imádni, szagolni, masszírozni.
Illetve megismerkednék olyan 18 év feletti nővel akinek az izzadt, szagos lábait szagolhatom mondjuk sportolás, futás vagy egy egész napos viselet után mondjuk suli vagy kirándulás után.
Találka 10-15 perc lenne. Csak láb és cipőszaglásra keresek ilyet nőt árban megegyezhetünk.
Ha van ilyen nő akkor beszélhetünk a [email protected] mail címemen.
Illetve megismerkednék olyan 18 év feletti nővel akinek az izzadt, szagos lábait szagolhatom mondjuk sportolás, futás vagy egy egész napos viselet után mondjuk suli vagy kirándulás után.
Találka 10-15 perc lenne. Csak láb és cipőszaglásra keresek ilyet nőt árban megegyezhetünk.
Ha van ilyen nő akkor beszélhetünk a [email protected] mail címemen.
Mar 13, 2016 15:29:01
broni
Mar 13, 2016 15:58:29
[quote=tspencer @ index]Ezt a topikot azoknak nyitottam akiket izgat, érdekel a nők izzadt szagos lábaik, zoknijaik, cipőik. Akik szeretik barátnőjük szagos lábaikat imádni, szagolni, masszírozni.
Ha van ilyen nő akkor beszélhetünk a [email protected] mail címemen.[/quote
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mar 13, 2016 15:58:29
broni
Mar 13, 2016 16:09:29
index.hu/belfold/2016/03/13/okollel_verte_veresre_a_bejarati_ajtot/
tex apja!!!!!!!!!!!!!cegléd, csak ő lehet!!!!!!!!!!!
tex apja!!!!!!!!!!!!!cegléd, csak ő lehet!!!!!!!!!!!
Mar 13, 2016 16:09:29
S
Mar 13, 2016 16:33:18
Snecológusok!
Ha még nem hallottatok az "új" cégemről, most járjátok körbe a honlapot.
marketingszoveg.com/
Marketingszöveg-írást bármely Sodika-fórum tag részére 18% kedvezménnyel vállalunk.
Barátsággal,
Sipos Zoltán,
marketing-szövegíró
Ha még nem hallottatok az "új" cégemről, most járjátok körbe a honlapot.
marketingszoveg.com/
Marketingszöveg-írást bármely Sodika-fórum tag részére 18% kedvezménnyel vállalunk.
Barátsággal,
Sipos Zoltán,
marketing-szövegíró
Mar 13, 2016 16:33:18
még éltet a remény
Mar 13, 2016 16:40:23
[quote=tspencer @ index]Ezt a topikot azoknak nyitottam akiket izgat, érdekel a nők izzadt szagos lábaik, zoknijaik, cipőik. Akik szeretik barátnőjük szagos lábaikat imádni, szagolni, masszírozni.
Nocsak professzor úr!
Eleinte cigány lányok vizeletére áhítozott, utána jött reni vizelete, majd barbi szara, most meg izzadt női cipők?
Ha nem követném évek óta a keresztény konzervatív megnyilvánulásait, akkor felmerülne bennem az a gondolat,hogy esetleg a professzor úr perverz egy cseppet.
Mar 13, 2016 16:40:23
snecó
Mar 13, 2016 16:43:39
18%? Miért nem 23?
Mar 13, 2016 16:43:39
broni
Mar 13, 2016 16:44:01
[quote=még éltet a remény]Nocsak professzor úr!
Ha nem követném évek óta a keresztény konzervatív megnyilvánulásait, akkor felmerülne bennem az a gondolat,hogy esetleg a professzor úr perverz egy cseppet.[/quote
anyatejet veszek!!!!!!!!!!
Ha nem követném évek óta a keresztény konzervatív megnyilvánulásait, akkor felmerülne bennem az a gondolat,hogy esetleg a professzor úr perverz egy cseppet.[/quote
anyatejet veszek!!!!!!!!!!
Mar 13, 2016 16:44:01
Kiss Endre Farkas
Mar 13, 2016 16:45:56
Aludt apatej eladó!
Mar 13, 2016 16:45:56
S
Mar 13, 2016 16:47:17
Felejtsük el a múltat, azt ma már letagadom.
Csakis az üzlet és a pénz érdekel, nincs többé régi Sipos Zoltán.
$$Zoli$$
$$Zoli$$
Mar 13, 2016 16:47:17
P Tamas
Mar 13, 2016 16:50:31
Felejtsük el a múltat, azt ma már letagadom.
$$Zoli$$
$$Zoli$$
Mar 13, 2016 16:50:31
kisborost pofán baszom
Mar 13, 2016 16:51:39
bocsánatot kérek, remélem van még visszaút, nem akartam ennyi szarzabáló patkányt jóravaló embert megsérteni. Köszönöm.
Elültettem neked ezért a pofátlankodásért pár faszcsemetét kisruszki. Üvölteni fogsz, ha majd berobbannak a zsíros pofádba.
Mar 13, 2016 16:51:39
Schwezoff David
Mar 13, 2016 16:52:19
Aludt apatej eladó!
Az mar turo!
Mar 13, 2016 16:52:19
Blogina
Mar 13, 2016 16:53:43
Nem akarlak megbántani, Tomi, de annál jóval kisebb a szerszámod, minthogy rácson keresztül rá tudnék cuppanni. És akkor a rácsüngő hasadról még nem is szóltam. Majd küldök egy karton cigit a régi ismeretségünkből kifolyólag.
Na thai tinifiúk szopatása, csá!
Mar 13, 2016 16:53:43
-
Mar 13, 2016 16:57:26
igaz amúgy, hogy texből felkapott ladyboy lett bangkokban?
Mar 13, 2016 16:57:26
S
Mar 13, 2016 16:59:16
Az a helyzet, hogy tényleg nem szeretném felvállalni a BLOGIN-os múltamat.
Sértené az üzletet. Inkább letagadom az egészet, mert gátlástalanul török előre egy piaci résben ...és nem tehet nekem keresztbe SENKI!
Viszlát srácok!
Ti bajotok, ha nem éltek a kedvezményemmel.
Barátsággal,
Sipos Zoltán
Sértené az üzletet. Inkább letagadom az egészet, mert gátlástalanul török előre egy piaci résben ...és nem tehet nekem keresztbe SENKI!
Viszlát srácok!
Barátsággal,
Sipos Zoltán
Mar 13, 2016 16:59:16
Én kérdezek!
Mar 13, 2016 17:00:45
Egyébként Sipikének h-h nincsen csaja évek (évtizedek) óta?
Tán meleg a "Barátunk"?
Tán meleg a "Barátunk"?
Mar 13, 2016 17:00:45
broni
Mar 13, 2016 17:01:44
igaz amúgy, hogy texből felkapott ladyboy lett bangkokban?
az hogy felkapott túlzás, 4-5 dolcsiért cumizik szőke parókában alkeszoknak.....
Mar 13, 2016 17:01:44
broni
Mar 13, 2016 17:03:05
Viszlát srácok!
Barátsággal,
Sipos Zoltán
Viszlát srácok!
Barátsággal,
Sipos Zoltán
inkáb szavaljál el egy ujabb verset a tubon, mindig megríkatsz!!!!!!!!
Mar 13, 2016 17:03:05
broni
Mar 13, 2016 17:06:37
írtam is egyett:
Talpra román, hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!
Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok!
A románok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!
Rabok voltunk mostanáig,
Kárhozottak ősapáink,
Kik szabadon éltek-haltak,
Szolgaföldben nem nyughatnak.
A románok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete.
A románok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Fényesebb a láncnál a kard,
Jobban ékesíti a kart,
És mi mégis láncot hordtunk!
Ide veled, régi kardunk!
A románok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy hiréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!
A magyarok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Hol sírjaink domborulnak,
Unokáink leborulnak,
És áldó imádság mellett
Mondják el szent neveinket.
A románok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
by broni
Talpra román, hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!
Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok!
A románok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Rabok voltunk mostanáig,
Kárhozottak ősapáink,
Kik szabadon éltek-haltak,
Szolgaföldben nem nyughatnak.
A románok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete.
A románok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Fényesebb a láncnál a kard,
Jobban ékesíti a kart,
És mi mégis láncot hordtunk!
Ide veled, régi kardunk!
A románok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy hiréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!
A magyarok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
Hol sírjaink domborulnak,
Unokáink leborulnak,
És áldó imádság mellett
Mondják el szent neveinket.
A románok istenére
Esküszünk,
Nem leszünk!
by broni
Mar 13, 2016 17:06:37
broni
Mar 13, 2016 17:08:10
utolsó előtti vesszakot elírtam, ter. román, nem magyar.......
pina
pina
Mar 13, 2016 17:08:10
posztdoc
Mar 13, 2016 17:09:41
Viszlát srácok!
Barátsággal,
Sipos Zoltán
Viszlát srácok!
Barátsággal,
Sipos Zoltán
Ha a professzor urnak irsz egy olyan landing paget, hogy barbi beleszarik a szajaba, akkor lehet, hogy megbizlak.
Tekintsd ezt a forumos pitch projectednek, ha mar olyan startuposan trendik vagyunk.
Mar 13, 2016 17:09:41
broni
Mar 13, 2016 17:11:24
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mar 13, 2016 17:11:24
S
Mar 13, 2016 17:12:50
Sajnos olyan landing oldalt nem írhatunk, sérti a Kreatív Kontroll-etikettet.
Viszont, mint mondottam, 18% kedvezményt kaptok, amennyiben normális témákkal kerestek meg.
CONTENT IS KING.
Senki nem állíthat meg.
Viszont, mint mondottam, 18% kedvezményt kaptok, amennyiben normális témákkal kerestek meg.
CONTENT IS KING.
Senki nem állíthat meg.
Mar 13, 2016 17:12:50
S
Mar 13, 2016 17:14:21
Meglátjátok, gazdag leszek hamarosan.
És majd csak röhögök a hater-eken.
Letagadtam a régi énemet, örökre, és ebben a szerepben megállíthatatlanul és gátlástalanul fogok előretörni.
Nincsenek számomra emberi értékek már, csak a pénz.
És majd csak röhögök a hater-eken.
Letagadtam a régi énemet, örökre, és ebben a szerepben megállíthatatlanul és gátlástalanul fogok előretörni.
Nincsenek számomra emberi értékek már, csak a pénz.
Mar 13, 2016 17:14:21
trendbeli garázdaság
Mar 13, 2016 17:20:44
Annyira tré ez a szöveg, hogy simán el tudom képzelni, hogy nem ál-Blogina nyomja, hanem az eredeti.
Figyelj, én gecire nem szorulok rá a fos szövegedre, de arról mesélhetnél, hogy mi a geciért híztál el ennyire! Lassan undorítóbban nézel ki mint a Hájhitler! Ha meg búza vagy, miért nincsen valami rendes buzibarátod? Félsz a náci exhaveroktól? Kreatív körökben tökre elfogadott a buzulás, ne fossál!
Figyelj, én gecire nem szorulok rá a fos szövegedre, de arról mesélhetnél, hogy mi a geciért híztál el ennyire! Lassan undorítóbban nézel ki mint a Hájhitler! Ha meg búza vagy, miért nincsen valami rendes buzibarátod? Félsz a náci exhaveroktól? Kreatív körökben tökre elfogadott a buzulás, ne fossál!
Mar 13, 2016 17:20:44
Csudutov Csudinka
Mar 13, 2016 17:27:34
Elöjöhetek mar?
Mar 13, 2016 17:27:34
SoDI fórum retró
Mar 13, 2016 17:27:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snecó, ma az életedet már csak és kizárólag az internet jelenti.</div>
Ez nagyjából 17 éves koromtól van így. :D
Az életem majdnem felében lassan így volt.</div>
Akkor a trollok következő küldetése elválasztani téged az Internettől.
Nehéz küldetésnek bizonyul. Ez nagyjából 17 éves koromtól van így. :D
Az életem majdnem felében lassan így volt.</div>
Akkor a trollok következő küldetése elválasztani téged az Internettől.
Mar 13, 2016 17:27:35
Peniszmento
Mar 13, 2016 17:31:25
Blogin, miert hasonlitasz egy spermiumra?
Mar 13, 2016 17:31:25
S
Mar 13, 2016 17:37:18
A náci exhaveroktól nincs miért tartanom.
Teljes mértékben kiszálltam abból a társaságból.
Rádásul nem hiányzik, hogy tönkretegyék az üzletemet, vállalkozásomat azzal, hogy újra ilyen kontextusban kerüljek a köztudatba vagy Isten mentsen, sajtóba.
(Ettől tartok is igazából a legjobban.)
-
Azért híztam meg, mert végre van miből enni, és imádok zabálni.
Teljes mértékben kiszálltam abból a társaságból.
Rádásul nem hiányzik, hogy tönkretegyék az üzletemet, vállalkozásomat azzal, hogy újra ilyen kontextusban kerüljek a köztudatba vagy Isten mentsen, sajtóba.
(Ettől tartok is igazából a legjobban.)
-
Azért híztam meg, mert végre van miből enni, és imádok zabálni.
Mar 13, 2016 17:37:18
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™