« 4158 4159 4160 4161 4162 4163 4164 4165 4166 4167 »
1736644 komment.

Szerző: - Mar 16, 2016 22:21:04
Válasz
(0)
zsíroldó
Attól, hogy életre valóbb.

attól neked életre valóbb valaki, mert lop, csal, hazudik, kifoszt és tönkretesz másokat?
hát a kurva anyádat neked is!
Mar 16, 2016 22:21:04

Szerző: félénk féreg Mar 16, 2016 22:22:57
Válasz
(10)
-
saját pénzen vettem, te zsidó szar.
majdnem kétnapi bérem volt.
ennyit csalt ki ezzel tőlem a szélhámos fajtád.

Ja, mert fogyatékkal élsz, arról nem mi tehetünk.
Illetve anyád él fogyatékkal - veled.
Mar 16, 2016 22:22:57

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 22:29:41
Válasz
(15)
Rég nem volt ilyen minőségi retardkontent- Kibaszott jól nyomod Kisboros, ez már Sneci szintje. Beszedted a kamutablettákat aztán mégis hatottak, azoktól shikerült olyan fasságokat idefosnod, hogy rendesen leállt az agyam egy-egy kommented olvasásától geci!

Most tekintsünk el attól hogy egy végzett és praktizáló orvosnak okoskodtál a gyógyszerekről a kisszobából, mert az nagyon kurvára érdekelne hogy mirefel akarod felpörgetni a retardált agyadat? Új melócsá a láthatáron? Vagy anyád belengette az ultimátumot?

És miért akarsz te úgy élni mint a felső osztályok tagjai, maikor egy munkakerülő lumpen geci vagy? Menj el dolgozni, mosogatnoi németbe apádhoz bazmeg, és 10 év múlva gyere haza a kereseteddel, akkor majd lehet miről beszélni. Amíg egy eltartott senkiházi vagy, addig mi a fasznak álmodozol X6-ról és medencés irodáról, ráadásul egyik napról a másikra? Cseteltek Snecivel és telebeszélte a hülye fejed Silingóval, a Titokkal meg a többi baromsággal?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mar 16, 2016 22:29:41

Szerző: kisborost pofán baszom Mar 16, 2016 22:30:19
Válasz
(10)
-
saját pénzen vettem, te zsidó szar.
majdnem kétnapi bérem volt.
ennyit csalt ki ezzel tőlem a szélhámos fajtád.

11 ezer forint kétnapi béred? 700 forintos órabérért dolgozol egy informatikusi diplomával? Nem érzed magad ilyenkor iszonyatos baleknak, Boros? És amikor egy egyetlen kereséssel lenyomozható, kizárólag szenilis nyugdíjasok lehúzására építő honlappal vernek át, nem érzed azt, hogy anyádnak volt igaza, ami le akart százalékoltatni és gyámság alá helyezni?

Biztosan könnyebb minden, nálad sikeresebb embert Soros pénzéből élőnek, tolvajnak vagy csalónak bélyegezni, de az igazságot megvallva nálad még egy takarítónő is sikeresebb. Pedig csak egyetlen titka van: hajlandó keményen dolgozni. Te haszontalan, értéktelen, sőt, kártékony tagja vagy a társadalomnak. Olyan tagja, akit nem motivál a jó példa, aki nem tanul a kritikából, aki kizárólag a nyers erőből ért. Ezért ne kívánd soha a liberális demokrácia megszűnését az országban, Boros, mert akkor úgy fogsz nyüszíteni, hogy az egész eddigi, hiábavaló életed kéjutazásnak fog tűnni ahhoz képest.
Mar 16, 2016 22:30:19

Szerző: - Mar 16, 2016 22:34:41
Válasz
(3)
nyilvános faszkiverő
Zsír, amúgy a mai produkciód alapján egyértelművé vált számomra pár dolog:
- Te beteg vagy. Tényleg. Az agyad nem működik rendesen. Ezért volt mindig minden bajod a suliban, a melóban, és azóta is. Ezért szedettek veled bogyókat, és ezért akarsz most is bogyókat szedni.
- Azért lakhatsz még mindig otthon, és nem basznak ki az utcára, mert anyád ezt pontosan tudja. Szegény kicsi flúgos Lackó, ezt gondolja magában minden nap.
- Amikor dübbent, akkor nem mi voltunk a hibásak, hanem te! Mielőtt csattant az arca a konyhakövön, ez volt az utolsó gondolata: "Már megint mit hozott a nyakamra ez a fogyatékos kis hülye gyerek? Mit vétettem én? Miért?? MIÉRT??? * DÜBB *"
- Te azért jártál ide, Tajgihoz és Boborjánhoz, mert a hozzád hasonló fogyatékosokat keresed. Példaképnek? Elrettentő példának? Társaságnak? Ezt nem tudom, erre te magad tudod csak a választ.
- Amikor bevonzottad a faszerdőt, hiába szóltunk EZERSZER, hogy takarodj a kurva anyádba, azt tartod életed fő művének. Végre sikerült kierőszakolnod valakikből, hogy célt adjanak az elbaszott, felesleges életednek. Trollvadász lettél, mert minden máshoz buta, lusta vagy fogyatékos vagy.
- A Trollvadászat tölti ki az életedet, itt lurkolsz egész nap, és egyre mélyebbre pörgeted magad az agymenésbe. Ebből csak az fog kimozdítani, ha tényleg felbaszol pár trollt, akik kicsit megtaposnak és hatnak anyádra, aki végre valahára el fogja verni a picsádat egy fakanállal, szankciókat vezet be otthon és elzavar dolgozni.
- Ha anyádat elviszi egy infarktus, amikor meglát egyik reggel kutyaszart zabálni, akkor te sem fogod egy hétnél tovább húzni. Apád neked egy fillért sem fog adni, a tesód pedig indítja a stoppert, hogy mikor döglesz meg végre. Őt is visszahúzod, a családodat tönkre tetted, anyádat (tudtodon kívül) halálos csapdában gyilkolod meg éppen. Szerintem minden nap imádkoznak, hogy csapjon el egy platós IFA.

kurvára tévúton jártok anyámmal kapcsolatban, de nem először. ő nem akarja, hogy elmenjek, mert mostanában minden baja van, túlreagál minden betegséget, és fél, hogy mi lesz vele, ha történik vele valami éjszaka (rosszul lesz vagy valami) és nem leszek itthon. ki fogja ügyeletre vinni stb.

tesóm meg nem él már itt. semmiféle kapcsolato nincs már vele. jobbnak láttam így, mert ő is egy olyan pont volt, akit eszemralda betámadhat,ha úgy támadna kedve. de nem hibáztatom ezért. ő is csak egy zsidó. olyan, mint ti...

Mar 16, 2016 22:34:41

Szerző: trendbeli garázdaság Mar 16, 2016 22:37:13
Válasz
(10)
-

tesóm meg nem él már itt. semmiféle kapcsolato nincs már vele. jobbnak láttam így, mert ő is egy olyan pont volt, akit eszemralda betámadhat,ha úgy támadna kedve. de nem hibáztatom ezért. ő is csak egy zsidó. olyan, mint ti...

Ha a tesód tudná, hogy Eszmeralda miatt hagyod végre békén, szerintem küldene egy szép érett camembert sajtot neki a hálája jeléül LOOOOLLLLLLLL
Mar 16, 2016 22:37:13

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 22:37:22
Válasz
(4)
Miért nem válaszolsz arra hogy mi a nagy terv amihez a drogok szükségesek?

És arra hogy miért nem normális munkával és tanulással akarsz előbbrejutni, mint minden normális ember? (Ha erre sorosozás és adócsalózás lesz a válasz, nagyon ráfázol!)
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mar 16, 2016 22:37:22

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 22:38:04
Válasz
(3)
Kisboros, ha nem félsz a haláltól, mit érdekel téged Eszmeralda? Félelmetesebb a Halálnál is?
Mar 16, 2016 22:38:04

Szerző: zsíroldó Mar 16, 2016 22:42:07
Válasz
(1)
-
attól neked életre valóbb valaki, mert lop, csal, hazudik, kifoszt és tönkretesz másokat?
hát a kurva anyádat neked is!

Igen, meg attól, hogy nem húzzák le, mint téged. Lehet kurvaanyázni a mamahotelből, csak hát a tények, ugye.
Mar 16, 2016 22:42:07

Szerző: - Mar 16, 2016 22:43:22
Válasz
(0)
Hiénaverő
Miért nem válaszolsz arra hogy mi a nagy terv amihez a drogok szükségesek?

És arra hogy miért nem normális munkával és tanulással akarsz előbbrejutni, mint minden normális ember? (Ha erre sorosozás és adócsalózás lesz a válasz, nagyon ráfázol!)

ha az eddig kommentjeimből nem tudtál válaszolni a kérdéseidre, tök felesleges bármit is írnom, mert csak ismételném magam egy retardáltnak.

1. van munkahelyem
2. a tanulás nekem nem megy úgy, mint másnak. hamar felejtek stb.
3. mivel nem vagyok szélhámos zsidó, ez az út nem is járható.
Mar 16, 2016 22:43:22

Szerző: - Mar 16, 2016 22:45:41
Válasz
(5)
Hiénaverő
Kisboros, ha nem félsz a haláltól, mit érdekel téged Eszmeralda? Félelmetesebb a Halálnál is?

az ember csak addig fél, amíg van vesztenivalója.
onnantól, hogy nincs, már nem fél.
idővel megszakítom a kapcsolatot minden létező ismerősömmel, rokonommal, csakhogy velük se lehessen zsarolni, sarokba szorítani.
Mar 16, 2016 22:45:41

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 22:49:14
Válasz
(4)
-

1. van munkahelyem

1. a múltkor azt hazudtad hogy már nincs
2. fogyatékos-e vagy? nem kell zseninek lenni, te csak simán lusta vagy, ma is egész nap itt basztad a rezet
3. nem, te csak simán hülye lennél hozzá, így jobb is ha meg se próbálod. Lásd Sneci rendőrügye, Tajgi drogügye, a hájhitler ezer erőszakos ügye, Krokkó perei amit mindig megszop, stb...

Az meg külön röhej amikor egy kamuogyógyszerrel átbaszott fogyatékos retardozik.
Mar 16, 2016 22:49:14

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 22:52:39
Válasz
(6)
-
idővel megszakítom a kapcsolatot minden létező ismerősömmel, rokonommal, csakhogy velük se lehessen zsarolni, sarokba szorítani.

Hagyjuk már a picsába ezt Kisboros. Ahhoz le kéne lépned anyádtól, de nélküle megdöglenél. Éhen halnál, megfagynál, te életképtelen parazita. Egyszerű B.nét (de aranyos....) kifogásként használni, mint a shaját lábadra állni, mi, te tróger?

mivel zsarolnának téged? Hogy megmondanak anyádnak? szerinted nem tudja hogy mekkora rakás szar vagy? Még Szőke Zolitól is ő mentett meg, idióta.

Hány éve bújkálsz egy nő elől, te nagy trollvadász? Lolbazmeg, szánalom.
Mar 16, 2016 22:52:39

Szerző: kisborost pofán baszom Mar 16, 2016 23:02:01
Válasz
(4)
-
ha az eddig kommentjeimből nem tudtál válaszolni a kérdéseidre, tök felesleges bármit is írnom, mert csak ismételném magam egy retardáltnak.

1. van munkahelyem

1. Ennek ellenére az utóbbi hetekben hétköznap, munkaidőben is folyamatosan szükségét érezted, hogy Sodi fórumán csinálj magadból még nagyobb hülyét. A Jabilban, a szalag mellett robotolva, próbálva tartani a normát erre nem lenne lehetőséged. Mivel olyan munkahellyel saját bevallásod szerint még sosem találkoztál, ahol munkavégzés közben lehet számítógépet használni, sőt akár kommentelni is, így kizárásos alapon már megint élősködő üzemmódba kapcsoltál és nem dolgozol. Például az alábbi kommentet is egy pénteki munkanap folyamán írtad, így foglaltad össze a napodat:

"unatkoztam. meg nézegettem képeket márkás nyugati autókban ülő fiatalokról, akiknek az autót alájuk tette az a korrupcióval meggazdagodott apjuk. meg olvasgattam business & café-t, ahol azt írták, csakis kizárólag az én hibám, ha nincs többtízmilliós autóm. azt persze nem írták le, hogy kéne csinálni, csak azt, hogy én vagyok a hülye..."

2. Ne aggódj, finoman szólva sem gondolja senki azt, hogy intelligens lennél. De le tudtál érettségizni, diplomát szereztél, szép eredményeid vannak sakkban. Tehát hiába takarózol a gyenge képességeiddel, Boros László, minden bizonnyal csak az akaratgyengeséged és a tunyaságod gátol meg abban, hogy 34 évesen végre kitermeld a teljesen értelmetlen létezésed költségeid. Mások zaklatására és a tokád növesztésére viszont láthatóan nem sajnálod az energiát.

3. Azért nem járható út a tanulás és a munka, mert nem vagy szélhámos és zsidó? Akkor a magadfajta úri fiúnak mi a járható út, Boros? A szülei szárazra facsarása? És utána? Ki fogsz állni negyven évesen a tiszavasvári kocsisorra, ha anyádék már végképp eldübbentek, és már fűteni sincs pénzed a mínuszokban?
Mar 16, 2016 23:02:01

Szerző: zsíroldó Mar 16, 2016 23:02:42
Válasz
(6)
-

Mutasd meg a trolloknak, hogy nem félsz a haláltól, és mássz be az állatkertben az oroszlánokhoz. Tele lenne gatyó egyből. Te ugyanúgy félsz, mint bárki más, csak nagy a szád. Pont úgy viselkedsz, mint egy kisgyerek, aki nagyotmondással akar elismerést kivívni magának a pajtásai között. De itt felnőtt emberek vannak, akik csak kiröhögnek.
Mar 16, 2016 23:02:42

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 23:04:15
Válasz
(3)
Csak még egy kérdés Bori: tegyük fel hogy bekövetkezik az elképzelhetetlen, és elköltözöl anyádtól (vagy ami ezerszer sanszosabb, úgy kikészíted szerencsétlen B-nét, hogy agyvérzést/infarktust/stb..t kap és megtér Teremtőjéhez). Ott állsz egymagadban, semmi kapcsolatod shenkivel, minimálbéres melócsá egy albérletben.

Mi lesz utána? elindulsz kinyírni Eszmeraldát vagy szánalmas életed végéig előle fogsz bújkálni, albérletről albérletre járva? Vagy mi a faszt akarsz csinálni?
Mar 16, 2016 23:04:15

Szerző: - Mar 16, 2016 23:05:26
Válasz
(0)
kisborost pofán baszom
1. Ennek ellenére az utóbbi hetekben hétköznap, munkaidőben is folyamatosan szükségét érezted, hogy Sodi fórumán csinálj magadból még nagyobb hülyét. A Jabilban, a szalag mellett robotolva, próbálva tartani a normát erre nem lenne lehetőséged. Mivel olyan munkahellyel saját bevallásod szerint még sosem találkoztál, ahol munkavégzés közben lehet számítógépet használni, sőt akár kommentelni is, így kizárásos alapon már megint élősködő üzemmódba kapcsoltál és nem dolgozol. Például az alábbi kommentet is egy pénteki munkanap folyamán írtad, így foglaltad össze a napodat:

"unatkoztam. meg nézegettem képeket márkás nyugati autókban ülő fiatalokról, akiknek az autót alájuk tette az a korrupcióval meggazdagodott apjuk. meg olvasgattam business & café-t, ahol azt írták, csakis kizárólag az én hibám, ha nincs többtízmilliós autóm. azt persze nem írták le, hogy kéne csinálni, csak azt, hogy én vagyok a hülye..."

2. Ne aggódj, finoman szólva sem gondolja senki azt, hogy intelligens lennél. De le tudtál érettségizni, diplomát szereztél, szép eredményeid vannak sakkban. Tehát hiába takarózol a gyenge képességeiddel, Boros László, minden bizonnyal csak az akaratgyengeséged és a tunyaságod gátol meg abban, hogy 34 évesen végre kitermeld a teljesen értelmetlen létezésed költségeid. Mások zaklatására és a tokád növesztésére viszont láthatóan nem sajnálod az energiát.

3. Azért nem járható út a tanulás és a munka, mert nem vagy szélhámos és zsidó? Akkor a magadfajta úri fiúnak mi a járható út, Boros? A szülei szárazra facsarása? És utána? Ki fogsz állni negyven évesen a tiszavasvári kocsisorra, ha anyádék már végképp eldübbentek, és már fűteni sincs pénzed a mínuszokban?

éjszakás műszakról nem hallottál még, te fosfejű?
Mar 16, 2016 23:05:26

Szerző: csivaegő Mar 16, 2016 23:07:05
Válasz
(2)
-
kurvára tévúton jártok anyámmal kapcsolatban, de nem először. ő nem akarja, hogy elmenjek, mert mostanában minden baja van, túlreagál minden betegséget, és fél, hogy mi lesz vele, ha történik vele valami éjszaka (rosszul lesz vagy valami) és nem leszek itthon. ki fogja ügyeletre vinni stb.

nagyon felbasztál ma már kisboros de azért erre még válaszolok ha már ma szabim van az ünnepi ügyelet miatt. én vagyok olyan szerencsés hogy él még a nagymamám. viszont ő tényleg állandó felügyeletre szorul nem úgy mint a te középkorú anyád. tesóm, anyám, apám én is melózunk senki sem tudna lent lenni vele a falujában. elköltöztetni meg nem akarjuk ott élte le az életét, oda kötődik. csak ilyenkor bazmeg a négy dolgozó ember összerakja a pénzt egy bejárónőre aki foglalkozik a nagyival, mert bazmeg felnevelte anyámat tisztességgel ez a minimum! csak ehhez el kéne takarodni dolgozni te here, mert a bejárónőt ki kell fizetni!!!4 én azt hiszem kurvára normálisabban viszonyulok hozzád mint sokan itt,de istentelenül felbaszol amikor azt bizonygatod hogy te anyád miatt nem melózol! egyébként meg ki mondta hogy költözz el?? lakjál otthon akkor anyádat is ápolhatod meg pénzed is lesz te idióta!
Mar 16, 2016 23:07:05

Szerző: - Mar 16, 2016 23:07:56
Válasz
(0)
Hiénaverő
Csak még egy kérdés Bori: tegyük fel hogy bekövetkezik az elképzelhetetlen, és elköltözöl anyádtól (vagy ami ezerszer sanszosabb, úgy kikészíted szerencsétlen B-nét, hogy agyvérzést/infarktust/stb..t kap és megtér Teremtőjéhez). Ott állsz egymagadban, semmi kapcsolatod shenkivel, minimálbéres melócsá egy albérletben.

Mi lesz utána? elindulsz kinyírni Eszmeraldát vagy szánalmas életed végéig előle fogsz bújkálni, albérletről albérletre járva? Vagy mi a faszt akarsz csinálni?

körbecsavargom a világot.
nem tervezem, hogy életem végéig zsidók rabszolgája leszek.
Mar 16, 2016 23:07:56

Szerző: zsidók Mar 16, 2016 23:09:46
Válasz
(11)
-

dehogynem
Mar 16, 2016 23:09:46

Szerző: RGL Mar 16, 2016 23:11:26
Válasz
(11)
-

Ez a beszéd szép tezsvírem! Ha érdekel, tudok egy hangulatos stuttgarti padot és pár nácikurva pszichiátriát, ahol ingyen lehet lakni!
Mar 16, 2016 23:11:26

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 23:11:54
Válasz
(3)
-

Miből?

-

Műszakpótlékkal együtt 5500 a napi béred, azaz 1.5X szorzó ha jól számolom. akkor az alapbéred 500 Ft/óra. Infós diplomával, 35 évesen asszem ez nevezhető shikernek, pesten egy gimis többet keres szórólapozással. Ezért akarsz te is burzsujkodni, azt hiszed neked több jár. Hát tévedés Kisboros, ott vagy, ahová a képességeid predesztinálnak. Mondjam, mennyi idő alatt keresek meg 500 forintot? Megdübbennél. Pedig nem abban a szakmában dolgozom amiből diplomáztam.
Mar 16, 2016 23:11:54

Szerző: kisborost pofán baszom Mar 16, 2016 23:15:15
Válasz
(3)
-

Mindenki tudja, hogy a Jabilban 3 hónapig vehet fel a cég támogatást egy alkalmazott után, így ha dolgoztál is ott az utóbbi fél évben, már kirúgtak azóta. Ezek szerint megint a dologtalan, haszontalan söpredék életét éled, szerencsétlen szüleid legnagyobb bánatára. Ezért jött a megváltó ötlet, hogy majd illegális és szürkepiacos szerekkel ezerszerezed meg az agykapacitásod, hogy a 34 éved alatti összesen talán 2 éves betanított munkási tapasztalat után egyből a felső tízezerbe katapultálj? Lődd ki magad Tamás Macska torbacsiljával, még azzal is közelebb vagy a hagymázas álmaidhoz, Boros!
Mar 16, 2016 23:15:15

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 23:16:29
Válasz
(4)
Érdekelne hogy tervezed ezt a csavargást pénz, nyelvtudás, bárminemű önálló élettapasztalat nélkül. Te már attól meghalnál ha fel kellene jönnöd Pestre hogy cipőnézegetéssel elintézz pár trollt.
Mar 16, 2016 23:16:29

Szerző: - Mar 16, 2016 23:17:52
Válasz
(5)
kisborost pofán baszom
Mindenki tudja, hogy a Jabilban 3 hónapig vehet fel a cég támogatást egy alkalmazott után, így ha dolgoztál is ott az utóbbi fél évben, már kirúgtak azóta. Ezek szerint megint a dologtalan, haszontalan söpredék életét éled, szerencsétlen szüleid legnagyobb bánatára. Ezért jött a megváltó ötlet, hogy majd illegális és szürkepiacos szerekkel ezerszerezed meg az agykapacitásod, hogy a 34 éved alatti összesen talán 2 éves betanított munkási tapasztalat után egyből a felső tízezerbe katapultálj? Lődd ki magad Tamás Macska torbacsiljával, még azzal is közelebb vagy a hagymázas álmaidhoz, Boros!

na menj a kurva anyádba, te mocskos féreg.
megyek inkább, benyomom a schindlert, és végigröhögöm az egészet.
Mar 16, 2016 23:17:52

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 23:19:17
Válasz
(4)
Miért nem húzol már ki apádhoz Németországba mosogatni? Végre befejeznéd anyád és matyar hazánk szipolyozását, az órabéred se 500 forint lenne,képeségeidnek megfelelő melócsát végeznél és évek alatt ki tudnál skálázni egy bérgyilkosra is, aki elintézi neked Eszmit, a Szalait, a Vargát, a Kovácsot, a Kisst, a Nagyot, a Németet, az Osztrákot, a Tótot meg a többit.
Mar 16, 2016 23:19:17

Szerző: evidenciák Mar 16, 2016 23:19:49
Válasz
(10)
-

Mivel egy rendkívül hosszú, de annál unalmasabb filmről van szó, ez bizony csak beállva lesz lehetséges. Hoppá, pont herbáldíler vagy! Micsoda szerencse!
Mar 16, 2016 23:19:49

Szerző: zsíroldó Mar 16, 2016 23:20:06
Válasz
(4)
-

És ettől mit vársz? Az életed ugyanolyan nyomorult, boldogtalan marad.
Mar 16, 2016 23:20:06

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 23:22:31
Válasz
(7)
zsíroldó
És ettől mit vársz? Az életed ugyanolyan nyomorult, boldogtalan marad.

Ezt nyem éjtyem én sem. Mitől jobb az neki, meg a többi retardnak, hogy másoknak szar? ettől még nekik ugyanolyan hulladék, értéktelen és fos életük lesz.
Mar 16, 2016 23:22:31

Szerző: trendbeli garázdaság Mar 16, 2016 23:22:58
Válasz
(6)
Azt egyébként honnan lehet tudni, hogy Eszmeralda zsidó?
Azt hogy trollok azok, megmondta a fajtajelleges zsidó keresztény konzervatív Sodika, teljesen érthető hogy a zsíroshajú evidenciának veszi LOOOOLLLLLLLLL
Mondjuk a Soros Gyuri az tényleg zsidó, bár azt még mindig nem értem ő hogy jön a képbe.
Mar 16, 2016 23:22:58

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 23:25:47
Válasz
(6)
trendbeli garázdaság
Azt egyébként honnan lehet tudni, hogy Eszmeralda zsidó?

Mondjuk a Soros Gyuri az tényleg zsidó, bár azt még mindig nem értem ő hogy jön a képbe.

Onnan, hogy Kisboros összeveszett vele, ezért zsidó.

Soros meg úgy, hogy az összes zsidót ő pénzeli, és mivel a trollokkal is összeveszett, így azok is zsidók lettek, ezért evidencia, hogy őket is Soros pénzeli.

Mar 16, 2016 23:25:47

Szerző: - Mar 16, 2016 23:25:56
Válasz
(0)
Hiénaverő
Ezt nyem éjtyem én sem. Mitől jobb az neki, meg a többi retardnak, hogy másoknak szar? ettől még nekik ugyanolyan hulladék, értéktelen és fos életük lesz.

nektek milyen életetek van, hogy a nap 24 órájában itt veritek a faszotokat?
Mar 16, 2016 23:25:56

Szerző: Kiss Roland, impotens Mar 16, 2016 23:26:52
Válasz
(10)
-

Neked se áll fel, Lacikám? Ezért is a zsidók a hibásak!!!
Mar 16, 2016 23:26:52

Szerző: - Mar 16, 2016 23:27:16
Válasz
(3)
Hiénaverő
Onnan, hogy Kisboros összeveszett vele, ezért zsidó.

Soros meg úgy, hogy az összes zsidót ő pénzeli, és mivel a trollokkal is összeveszett, így azok is zsidók lettek, ezért evidencia, hogy őket is Soros pénzeli.

ő mondta nekem, hogy az.
meg olyanokat is mondott, hogy az az álma, hogy én a "náci" megerőszakolom őt a "zsidót"...
Mar 16, 2016 23:27:16

Szerző: trendbeli garázdaság Mar 16, 2016 23:28:05
Válasz
(5)
Hiénaverő

Na most akkor totál nem értem. A zsidó elvileg sikeresek és gazdagok, mert kifosztják az ostoba gójokat mint Bori. Ha viszont így van, miért szorulnának a Soros Gyuri alamizsnájára?
Mar 16, 2016 23:28:05

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 23:28:20
Válasz
(3)
-

Ezt már megbeszéltük Zsír. Nekünk napi 10 perces ujjgyakorlat ez a fórum. Ha van kontent akkor elröhögünk itt esténként vagy a melócsá szüneteiben.
Mar 16, 2016 23:28:20

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 23:29:03
Válasz
(4)
trendbeli garázdaság
Na most akkor totál nem értem. A zsidó elvileg sikeresek és gazdagok, mert kifosztják az ostoba gójokat mint Bori. Ha viszont így van, miért szorulnának a Soros Gyuri alamizsnájára?

Retardlogika, konzisztenciát ne keress. Elsőéves tananyag.
Mar 16, 2016 23:29:03

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 23:29:20
Válasz
(2)
-
ő mondta nekem, hogy az.
meg olyanokat is mondott, hogy az az álma, hogy én a "náci" megerőszakolom őt a "zsidót"...

Fel se merül hogy hazudott?
Mar 16, 2016 23:29:20

Szerző: - Mar 16, 2016 23:32:43
Válasz
(0)
egyébként hiába fikáztok, ez a fórum a bizonyíték rá, hogy az egész életetek egy csődtömeg.
meg az őrjöngéseitek, amiket "újságírás" alatt műveltek.
Mar 16, 2016 23:32:43

Szerző: zsíroldó Mar 16, 2016 23:36:25
Válasz
(2)
-

Hagyjuk a minden alapot nélkülöző elképzeléseidet! Arra válaszolj, hogy boldogabb lesz-e az életed, ha megnézed azt a filmet?
Mar 16, 2016 23:36:25

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 23:37:42
Válasz
(10)
-
egyébként hiába fikáztok, ez a fórum a bizonyíték rá, hogy az egész életetek egy csődtömeg.

XDDDDDDDDDDD

Kisboros bazmeg, ez valami vicc? Csődtömeg? Nekünk van 500 forintos órabérünk infós vagy egyéb diplomával, lakunk 35 éves szűzként anyánkkal, okolunk zsidókat a shaját elbaszott életünkért, basztak át 11 ezerrel kamugyógyszerért vagy bújkálunk valami hülye picsa elől évek óta akivel a neten kívül nem is találkoztunk és akinek minden szavát beszoptuk?

Nap kommentje geci, pedig ma nagyon tekerted a retardrollert :DDDDD
Mar 16, 2016 23:37:42

Szerző: zsíroldó Mar 16, 2016 23:40:42
Válasz
(5)
-

Ez a fórum csak arra bizonyíték, hogy kiváló retardcsalogatóként működik. Először csak Sodi írt ide, aztán megjelent itt egy csomó retard. Mi nem hívtunk titeket, magatoktól jöttetek ingyen szórakoztatni a trollokat.
Mar 16, 2016 23:40:42

Szerző: világutazó Mar 16, 2016 23:48:18
Válasz
(5)
mikor csvargod körbe a világot bori? Jövő héten?
Mar 16, 2016 23:48:18

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 23:50:30
Válasz
(4)
világutazó
mikor csvargod körbe a világot bori? Jövő héten?

Úgy nyomja majd mint Púp: külföldi melócsáinterjúkat hazudik be, ezzel húzza le az anyját-apját. Persze először még meg kell íratni az egymilliós önéletrajzot, de minden egy folyamat.
Mar 16, 2016 23:50:30

Szerző: Klapka Mar 16, 2016 23:53:00
Válasz
(4)
Eljött ez a pillanat is! A Sodi tényként kezeli egy sittes komcsi szavait. Mi lesz legközelebb? Szent igazságként fog hivatkozni Gyurcsány hazugságaira?

Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Ma minden kiderült. PFUJ... Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én személy szerint mindjárt elhányom magam ettől az embertől.
(1) A Zuschlag által ellopott pénz legnagyobb részét a Pukli által alapított ifjú szocialista szervezetek kapták 2007-ben. (TÉNY, Zuschlag ma bevallotta). Zuschlag szerint Pukli jól tudta, honnan van a pénz.
(2) Pukli Nagyapja ÁVÓ-s volt. (TÉNY, ma bevallotta)
(3) Pukli kábszeres bátyja jelenleg is börtönben ül (TÉNY, ma bevallotta)
(4) Pukli 2007-ig MSZP tag volt és Gyurcsány cégének dolgozott (TÉNY)
Mar 16, 2016 23:53:00

Szerző: fordos néni Mar 16, 2016 23:55:01
Válasz
(5)
Hiénaverő
Úgy nyomja majd mint Púp: külföldi melócsáinterjúkat hazudik be, ezzel húzza le az anyját-apját. Persze először még meg kell íratni az egymilliós önéletrajzot, de minden egy folyamat.

*készen áll arra, hogy lehúzza kisborost is*
Mar 16, 2016 23:55:01

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 16, 2016 23:55:21
Válasz
(3)
Broni, ha Pukli elindul a választáson, leszel a kampányfőnöke? Állítólag már megnyerte Palvin Barbit plakátlánynak!
Mar 16, 2016 23:55:21

Szerző: zsíroldó Mar 17, 2016 00:06:16
Válasz
(5)
Kisboros holnap olvasd el a Sorstalanságot, utána meg nézd meg a Saul fiát, és röhögjél. Ha ezzel megvagy, gyere vissza, és kapsz új feladatot tőlünk.
Mar 17, 2016 00:06:16

Szerző: - Mar 17, 2016 00:09:21
Válasz
(1)
zsíroldó
Kisboros holnap olvasd el a Sorstalanságot, utána meg nézd meg a Saul fiát, és röhögjél. Ha ezzel megvagy, gyere vissza, és kapsz új feladatot tőlünk.

mit vársz? sajnálatot a zsidók szenvedéseiért?
a kutyát nem érdekli, mikor mit csináltak velük.
látom eleget, mennyit szenvednek mások őmiattuk.
ilyen nagyon egyszerű ez.
Mar 17, 2016 00:09:21

Szerző: trendbeli garázdaság Mar 17, 2016 00:13:17
Válasz
(4)
-
mit vársz? sajnálatot a zsidók szenvedéseiért?
a kutyát nem érdekli, mikor mit csináltak velük.
látom eleget, mennyit szenvednek mások őmiattuk.
ilyen nagyon egyszerű ez.

Nem figyelsz buta Bori. Te írtad, hogy milyen hatalmasakat fogsz kacagni a Schindler listáján. A trolléga ajánlott neked más humorforrást is. Azt pedig meg kéne köszönni. Mert a hálátlanság a legundorítóbb dolog a világon. A Sodi is megmondta.
Mar 17, 2016 00:13:17

Szerző: - Mar 17, 2016 00:15:02
Válasz
(0)
akkor majd letöltöm a sault, ha fent lesz torrenten.
kösz szépen.
Mar 17, 2016 00:15:02

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Mar 17, 2016 00:55:18
Válasz
(4)
Discussion on kuruc.info 184 comments
Szintet léptünk: miközben a holokamu miatt naponta gyászolni köteleznek, Trianonon nevetnünk kellene

SoDI
a month ago

Ennek a fasznak bizony a kurva anyját.

A tisztelt szerkesztőséget viszont kérném, hogy az ilyen felháborító cikkek címéből a jövőben szíveskedjen kihagyni a "holokamu" szót, mert az ember nem meri Facebook-on megosztani, hátha feljelenti egy másik elmebveteg zsidó.
Mar 17, 2016 00:55:18

Szerző: xray Mar 17, 2016 01:54:06
Válasz
(5)
Karalábé Hadnagy
Discussion on kuruc.info 184 comments
Szintet léptünk: miközben a holokamu miatt naponta gyászolni köteleznek, Trianonon nevetnünk kellene

SoDI
a month ago

Ennek a fasznak bizony a kurva anyját.

A tisztelt szerkesztőséget viszont kérném, hogy az ilyen felháborító cikkek címéből a jövőben szíveskedjen kihagyni a "holokamu" szót, mert az ember nem meri Facebook-on megosztani, hátha feljelenti egy másik elmebveteg zsidó.

jó látni, h a korcs náci fosik a hatóságtól.
Mar 17, 2016 01:54:06

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 17, 2016 06:43:05
Válasz
(8)
Az etyetyemistya sjác már nem akar pereket provokálni maga ellen?
Mar 17, 2016 06:43:05

Szerző: ál-broni Mar 17, 2016 07:04:53
Válasz
(2)
Hiénaverő
Broni, ha Pukli elindul a választáson, leszel a kampányfőnöke? Állítólag már megnyerte Palvin Barbit plakátlánynak!

csak ha a számba szarik a plakátlány!!!!! !akkor vállalom ingyen is!!!!!))))
Mar 17, 2016 07:04:53

Szerző: rühes migri Mar 17, 2016 07:08:18
Válasz
(5)

Farkas Endre Kiss Rezső Puchleitner : Én észérveket sorolok grin hangulatjel
Tetszik · 8 órája

Rezső Puchleitner Farkas Endre Kiss Az, hogy valamire azt mondod, hogy kell, mert így helyes, hát az minden, csak nem érv.
Tetszik · 8 órája
Mar 17, 2016 07:08:18

Szerző: tigris Mar 17, 2016 07:36:34
Válasz
(9)
Klapka
Eljött ez a pillanat is! A Sodi tényként kezeli egy sittes komcsi szavait. Mi lesz legközelebb? Szent igazságként fog hivatkozni Gyurcsány hazugságaira?

Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Ma minden kiderült. PFUJ... Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én személy szerint mindjárt elhányom magam ettől az embertől.
(1) A Zuschlag által ellopott pénz legnagyobb részét a Pukli által alapított ifjú szocialista szervezetek kapták 2007-ben. (TÉNY, Zuschlag ma bevallotta). Zuschlag szerint Pukli jól tudta, honnan van a pénz.
(2) Pukli Nagyapja ÁVÓ-s volt. (TÉNY, ma bevallotta)
(3) Pukli kábszeres bátyja jelenleg is börtönben ül (TÉNY, ma bevallotta)
(4) Pukli 2007-ig MSZP tag volt és Gyurcsány cégének dolgozott (TÉNY)

Bata vérbíró leszármazottja ugat, aki mszp-s hirdetést tett ki az oldalára. EZ TÉNY!

faszszopó torzfejű sérves munkanélküli kókler geci ugat, aki össze-vissza bukdácsolt a kisegítő iskolában. Szégyen a magyar internet.

Mar 17, 2016 07:36:34

Szerző: tigris Mar 17, 2016 08:03:08
Válasz
(1)
-
akkor majd letöltöm a sault, ha fent lesz torrenten.
kösz szépen.

ez lopás. a boltban sem fizetsz?
Mar 17, 2016 08:03:08

Szerző: zsíroldó Mar 17, 2016 08:04:13
Válasz
(1)
tigris

Az más.
Mar 17, 2016 08:04:13

Szerző: tigris Mar 17, 2016 08:05:45
Válasz
(11)
ez a köcsögfejű recskaboy, a magyarság szégyene köpködi a tanárokat. az a szánalmas, visszataszító külsejű fosdarab, aki maga is tanárnak készült, DE KIBUKOTT ONNAN! EZ TÉNY! ezért rühelli a kommunista családból származó gusztustalan, sodiféreg a tanárokat, mert ő is az akart lenni, DE ELBUKOTT! EZ TÉNY!

ugyanúgy, ahogy Andit is rühelli, MERT OTT IS ELBUKOTT! Ez a szerencsétlen gnóm, munkanélküli, csöves, vádlott tróger azért köpköd mindent, MERT SEHOL SEM FELELT MEG! EZ TÉNY!

Mar 17, 2016 08:05:45

Szerző: még éltet a remény Mar 17, 2016 08:17:46
Válasz
(3)
tigris

A boltban is anyu fizet, hahó! Apu pénzéből,amit Németországban keres meg.

Meg kell,hogy mondjam, zsír produkciója már már sodi szintjét hozza. Teljesen ostoba, semmirekellő, ugyanakkor nagy a pofája. Igazi korlátolt ember. És önként jön a színpadra.
Kezd egész jó kontentet nyomni, pedig én utálom mint a szart.
Mar 17, 2016 08:17:46

Szerző: még éltet a remény Mar 17, 2016 08:27:57
Válasz
(3)
Tényleg zsír : ha anyukád véletlenül megdübben,akkor mire hivatkozva fogsz otthon maradni? Kire "vigyázol" akkor?
A házra? Azért kell majd apádnak eltartania?
Vagy akkor te kezdesz el dübbengetni?

Menj el egy dokihoz,mert az elmúlt napok termése alapján súlyos a baj nálad. Ne pirulákat szedj,majd az orvos megmondja,hogy mi kell neked.

Lehet,hogy a retardoknál a tartós otthonlét, az értelmes társaság hiánya és a folyamatos faszverés okozza a teljes szellemi hanyatlást? Vagy ez arra vezethető vissza,hogy retard és ez az ok, nem pedig az okozat?
Mar 17, 2016 08:27:57

Szerző: minden normális ember Mar 17, 2016 09:22:54
Válasz
(1)
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Valaki magyarázza már el nekem, hogy az a szerencsétlen kiskunhalasi kalasnyikovos ember miért akart feltétlenül betörni az ügyészség épületébe, és nem inkább a parkolóban várta meg a Téglás Pétert, ahogy minden normális ember tenné? Hiába jó egy ötlet, ha szar a kivitelezés. frown hangulatjel
Mar 17, 2016 09:22:54

Szerző: még éltet a remény Mar 17, 2016 09:35:27
Válasz
(11)
minden normális ember
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Valaki magyarázza már el nekem, hogy az a szerencsétlen kiskunhalasi kalasnyikovos ember miért akart feltétlenül betörni az ügyészség épületébe, és nem inkább a parkolóban várta meg a Téglás Pétert, ahogy minden normális ember tenné? Hiába jó egy ötlet, ha szar a kivitelezés. frown hangulatjel

tényleg hülye volt a csóka. Egy sírós videóval előbbre jutott volna!
Mar 17, 2016 09:35:27

Szerző: - Mar 17, 2016 09:56:48
Válasz
(3)
>> Egy sírós videóval előbbre jutott volna!

mint minden normális ember!
Mar 17, 2016 09:56:48

Szerző: flaneling Mar 17, 2016 11:00:37
Válasz
(10)
Laci XD!!!

László Romnics ma se lesz munka Sodi?
Tetszik · 2 órája
Mar 17, 2016 11:00:37

Szerző: Škoda Superb Mar 17, 2016 11:06:57
Válasz
(2)
Bori, a Sorost ki fizeti? xD
Mar 17, 2016 11:06:57

Szerző: Schwezoff Dávid Mar 17, 2016 11:10:52
Válasz
(3)
-

Csődtömeg???

Hiszen Soros bácsi rendszeresen utal, és csak néhány rossz magyarsággal megírt cikket kell kiizzadni magunkból! Közben meg drogozhatunk és MI élhetünk nyíltan is akár szexuális aberrációinknak.

Ez SHIKER!
Mar 17, 2016 11:10:52

Szerző: Bank of Israel - בנק ישרא Mar 17, 2016 11:14:03
Válasz
(4)
Škoda Superb

* integet *
Mar 17, 2016 11:14:03

Szerző: flaneling Mar 17, 2016 12:31:59
Válasz
(4)
lassan Na meló, csá lesz.

Tetszik · 1 · 4 órája

Farkas Endre Kiss lassan de
Tetszik · 22 perce
Mar 17, 2016 12:31:59

Szerző: Schwezoff Dávid Mar 17, 2016 12:33:03
Válasz
(2)
flaneling

Tetszik · 1 · 4 órája

Tetszik · 22 perce

Jövő héten!

Ez szház százalék!!!
Mar 17, 2016 12:33:03

Szerző: drezdai kollégák Mar 17, 2016 12:34:45
Válasz
(3)
Schwezoff Dávid
Jövő héten!

Ez szház százalék!!!

Nálunk biztos nem!
Mar 17, 2016 12:34:45

Szerző: - Mar 17, 2016 12:46:55
Válasz
(2)
Škoda Superb

soros a rothschildok és rockefellerek bábja.
gondolom vele végeztetik a piszkos munkát, hogy a gyűlölet is őrá szálljon.
Mar 17, 2016 12:46:55

Szerző: Sodichu Mar 17, 2016 12:47:53
Válasz
(7)
-

És én már kutya vagyok???

Pofád lapos, baszod!
Mar 17, 2016 12:47:53

Szerző: Škoda Superb Mar 17, 2016 13:10:38
Válasz
(9)
-
gondolom vele végeztetik a piszkos munkát, hogy a gyűlölet is őrá szálljon.

Tehát Soros is dolgozik, amiért fizetik is.
Te pedig nem.
Érzed a különbséget?
Mar 17, 2016 13:10:38

Szerző: broni Mar 17, 2016 13:13:36
Válasz
(5)
donald trump elvette renit!!!!!!!!!
Mar 17, 2016 13:13:36

Szerző: - Mar 17, 2016 13:16:18
Válasz
(1)
Škoda Superb
Te pedig nem.
Érzed a különbséget?

ez akkor is szar hasonlat lenne, ha tényleg nem járnék dolgozni.
de mit is várjak balliberális retardáltaktól...
Mar 17, 2016 13:16:18

Szerző: Soros Gyuri Mar 17, 2016 13:20:14
Válasz
(12)
Škoda Superb
Te pedig nem.
Érzed a különbséget?

Csak részben helyes a megfejtés. A vagyonom döntő részét valójában a vény nélkül kapható cavintonnak, piracetámnak és ritalinnak köszönhetem. Még szerencse, hogy a lúzer magyarok ezzel nem élhetnek!
Mar 17, 2016 13:20:14

Szerző: Palvin Barbi Mar 17, 2016 13:21:54
Válasz
(3)
broni

Én még szabad vagyok, Prof!
Mar 17, 2016 13:21:54

Szerző: broni Mar 17, 2016 13:26:02
Válasz
(1)
Palvin Barbi
Én még szabad vagyok, Prof!

óóaaarrgghhhhhhhhhhhhhh
Mar 17, 2016 13:26:02

Szerző: - Mar 17, 2016 13:32:56
Válasz
(6)
Ennek a Borosnak is kb. annyi köze van infóhoz mint az egyszeri Sodikának.
Mar 17, 2016 13:32:56

Szerző: kínzó kérdés Mar 17, 2016 13:34:08
Válasz
(2)
Zsír, azt tudod ugye, hogy a Rockefellerek nem zsidók?
Mar 17, 2016 13:34:08

Szerző: még éltet a remény Mar 17, 2016 13:38:37
Válasz
(9)
kínzó kérdés

Mindenki zsidó,akinek :

van munkája
Jó munkája van
van pénze
sok pénze van
van nője
sok nője van
van pasija
sok pasija van
van élete
vannak barátai
nem retardált
nincs faszverő videója
nem nácul
Mar 17, 2016 13:38:37

Szerző: broni Mar 17, 2016 13:41:39
Válasz
(6)
még éltet a remény
Mindenki zsidó,akinek :

van munkája
Jó munkája van
van pénze
sok pénze van
van nője
sok nője van
van pasija
sok pasija van
van élete
vannak barátai
nem retardált
nincs faszverő videója
nem nácul

shalom israel!!!!!!!!!
Mar 17, 2016 13:41:39

Szerző: kérdező Mar 17, 2016 13:46:29
Válasz
(4)
broni

Melyik lyukát???
Mar 17, 2016 13:46:29

Szerző: német meló keresés Mar 17, 2016 13:47:51
Válasz
(9)
*feladva*
Mar 17, 2016 13:47:51

Szerző: Škoda Superb Mar 17, 2016 13:47:57
Válasz
(5)
kínzó kérdés

Nem is. Ők a gyíkemberek! xD
Mar 17, 2016 13:47:57

Szerző: broni Mar 17, 2016 13:52:30
Válasz
(10)
kérdező
Melyik lyukát???

úriemberről és hölgyről van szó, ne gusztustalkodjunk , kérem!!!!!!!!!!!barbi, fosssál a számba keci!!!!!!!!!!
Mar 17, 2016 13:52:30

Szerző: Malaczhergelés! Mar 17, 2016 15:06:31
Válasz
(2)
Mar 17, 2016 15:06:31

Szerző: - Mar 17, 2016 15:09:25
Válasz
(0)
flaneling

Tetszik · 1 · 4 órája

Tetszik · 22 perce

Nem is szabad elkapkodni...
Mar 17, 2016 15:09:25

Szerző: Malaczhergelés! Mar 17, 2016 15:12:03
Válasz
(1)
-
Nem is szabad elkapkodni...

majd mindjárt arconverlek kisboros, te faszparaszt!
Mar 17, 2016 15:12:03

Szerző: Schwezoff Dávid Mar 17, 2016 15:28:17
Válasz
(1)
Mar 17, 2016 15:28:17

Szerző: kisborost pofán baszom Mar 17, 2016 15:31:22
Válasz
(2)
Boros, akkor leszel majd intelligensebb a narkózástól, ha felfogod végre az összefüggést a munkavégzés és a megélhetés között, és ha nem követeled majd napi rendszerességgel az újabb és újabb faszokat a zsíros pofádba a trollbácsiktól. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Mar 17, 2016 15:31:22

Szerző: Peniszmento Mar 17, 2016 16:02:15
Válasz
(4)
Baszki nem gyenge kontentet szart ide bori tegnap. Most ertem a vegere.
Masik: mostmar a trollok irnak sodi falara, nem forditva? :D vagy mar a retardhaverok is kirohogik a pupot?
Mar 17, 2016 16:02:15

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 17, 2016 16:13:43
Válasz
(5)
Peniszmento
Masik: mostmar a trollok irnak sodi falara, nem forditva? :D vagy mar a retardhaverok is kirohogik a pupot?

Pushy és Krúcsió régen is keményen oltott a a fogyatékost, de annyira hülye hogy észre se veszi.
Mar 17, 2016 16:13:43

Szerző: ELTE Snecológia Mar 17, 2016 16:23:37
Válasz
(16)
Tisztelt Hallgatók!

Bár az utóbbi évek előadásai rendre alacsony pontszámot kaptak a hallgatóktól az értékeléseken, az 2015/2016-os év tavaszi szemesztere nem várt érdeklődést hozott. Az ELTE Snecológia Tanszéke ezért pótjelentkezési időszakot hirdet meg, és Gennyes Féregzsidó professzor utólagos dékáni engedélyével március végéig fogadja az új hallgatókat.

Az aktuális szemeszter témája a nagy érdeklődésre méltán számot tartó "Egy ember fasizálódásának élő megfigyelése, avagy a tájékozatlanság, a visszamaradottság és a pszichózis kapcsolata a szélsőséges ideológiákkal" lesz.

A tárgy az eddigiektől eltérő módon gyakorlati jeggyel zárul, amit megfelelő számú minőségi komment elküldésével vagy terepmunkával lehet abszolválni. A kari tanács még nem hozta meg a döntését, hogy utóbbit interurbán hívásokkal is ki lehet-e váltani, a döntés a hónap végéig várható.

Az érdeklődőket várjuk kötetlen kommentelésre a tanszék hivatalos fórumán. Üdvözlettel:

Soros-Rotschild Ráhel,
irodavezető,
Tanulmányi Osztály,
ELTE Snecológia Tanszék
Mar 17, 2016 16:23:37

Szerző: - Mar 17, 2016 16:43:42
Válasz
(0)
kisborost pofán baszom
Boros, akkor leszel majd intelligensebb a narkózástól, ha felfogod végre az összefüggést a munkavégzés és a megélhetés között, és ha nem követeled majd napi rendszerességgel az újabb és újabb faszokat a zsíros pofádba a trollbácsiktól. Ilyen nagyon egyszerű ez.

tudom már, ki vagy. gennyes...
Mar 17, 2016 16:43:42

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 17, 2016 16:45:02
Válasz
(3)
-

Megint mellé, Kisköcsög.
Mar 17, 2016 16:45:02

Szerző: trendbeli garázdaság Mar 17, 2016 16:45:47
Válasz
(7)
-

Akkor már csak ki kell keresned a telefonkönyvből a g betűnél LOOOOLLLLLL
Mar 17, 2016 16:45:47

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Mar 17, 2016 16:48:08
Válasz
(3)
Az lenne csak az igazi shiker, ha Gennyesnél is kihúznád a gyufát :D Eddig is csak azért nem kaptál nagyobb faszerdőt, mert többek között ő sem akart szopatni (Eszmi miatt).
Mar 17, 2016 16:48:08
« 4158 4159 4160 4161 4162 4163 4164 4165 4166 4167 »
1736644 komment.

122 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™