A szólásszabadság nem egyenlő azzal,hogy mindent hagyni kell. A szart lehúzzák a wc-n, mert büdös és gusztustalan. Ilyen nagyon egyszerű ez.
itt van például a jobbik. most azt tervezik, hogy a főutat úgy tehermentesítik, hogy a forgalmat ráterelik a mi utcánkra, de előtte "kiszélesítik"...
Miért csodálkozol? Mi is az utcátok neve? Vöröshadsereg utca. Ergo el kell rajta férnie az egész Vörös Hadseregnek. A ruszki T54-esek sok helyet foglalnak, Hahó! És a Zsobbikot honnan pénzelik? Na ugye.
Remélem így már összeállt a kép. Nincsenek véletlenek, ahogy az sem véletlen hogy pont a 23-as számú házban laksz.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
De, a szólásszabadság pont ezt jelenti. (Az más kérdés, hogy a FB megszabhat felhasználási feltételeket.)
23-as?
ja. és talán a baader-meinhof sem véletlen...
Rég ki kellett volna halnunk világosnál önkaszablokka mert a nyugati országok az ellenséég....mi meg a legősibb csodanép...
huba+
Az elkuro meg a viktátor se semmi de konkrétan néhány esetben kényszerzubbonyra lenne szükség a hazai un. közéletben
Jövő héten
egy gyerek egy csont!!!444+444=888 SUPER8
Bognár Bálint, egy gyerek egy csont !!!! 888
Hát mit képzelsz magadról Bognár Bálint? Ki vagy te, kinek szolgálsz? Kinek képzeled magad? Ki az urad? A Fenevad? A Sátán? Bognár Bálint
óarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...irigyellek, mármint, hogy rénszarvasról álmodtál xD
Nekem bejön! máúúú
Bori, takarodjál már innen!
Már a 444 is Zsnecit másolja, ez shiker! Púp, ne felejts el bejelentkezni a jelképes hu-hu-húszezer forintos jogdíjért mint ötletgazda. Kiborosnak meg nyomj egy lájkot a profilkére mert felhívta a figyemedet erre a páratlan Shaját Megoldásra. Ne legyél hálátlan!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Helytelen. Sakálemberek.
Proland, te olyan 46-47 éves vagy. Az azt jelenti, hogy 1970-ben születtél. Mivel egyetemre jártál, ezért gimis is voltál. Sőt, katona is, hacsak a diliflepnid ebben meggátolt. 1989-ben 19 éves voltál, pont leszertél te fasz! Milyen munkaviszonyrkól makogsz? Nyilvánvaló, hogy te 1989 előtt egy évet sem dolgoztál, hazug alkoholista!
Boros, a helyzet az, hogy értelmes ember a címénél tovább olvassa a híreket, de te retardáltként ezt biztosan nem érted. A 444 szerinted azért hazudott, mert leírta, hogy Orbán szerint, és nem tekintette a dagadt közpénztolvaj böfögéseit alapértelmezett igazságnak? Olyan vagy, mint a neten rejszoló haverod, neked is az kell, hogy komplett véleményt kapj, nehogy egy pillanatig is használni kelljen a csökött agyadat. A 444-en változtatás nélkül lehozták Orbán beszédének leiratát, de annak az értelmezése és a saját vélemény kialakítása már tényleg túlzott elvárás a társadalom szemetétől. Ha anyádéknak lenne egy kis esze, már régen savas hordóban pihennél egy elhagyott gyártelepen.
látod, már nem csak odaátról kapom rólatok az infókat, hanem távolból is tudom szugerálni az embereket...
mostanában pont ezen kezdtem el gondolkodni egyébként. hogyan lehet a távolból embereket likvidálni csupán az akaratommal.
ha rájöttem, te fogod megtudni elsőként...
Kényszergyógykezelést kéne elrendelni nálad bazmeg! Távolról szugerál meg megálmodik mindent LOOLLLLLLLL MI vagy te a tiszafaszvári mentalista?
Öcsém, kezeltesd magad.
Ne reménykedj, te netes zaklató bűnöző! Most már az elmém segítségével fogom a távolból szétrobbantani a belső szerveidet egyenként! Már csak a bosszú éltet! MEGÉRTETTED???? SZÉTTELEPTÁIAAAAAAAAA
egyszer mind megdöglünk.
én nem félek a haláltól, és te?
Akkor miért nem ölted még meg magad annak ellenére, hogy csak ezen a fórumon már vagy százszor bejelentetted?
nem szeretnék elmenni úgy, hogy az ilyen "kisborost pofán baszom" nickek mögül irkáló véglények megússzák büntetés nélkül.
ilyen nagyon egyszerű ez. ha itt nem, odaát úgyis elkapom...
Mi bántott abban a kommentben Bori? Hogy beledörgölték az orrodat a saját butaságodba? Ilyenkor szoktál kurvaanyázni meg fenyegetőzni. Gondolkodni kéne te ideggyenge! Lehet hogy nem a világ a hülye, hanem esetleg te!
Ez így van.
Kivéve, hogy a BAXI-polós avatárodon felröhögtem.:-))
Baxi a palotai sörminátor a másik kőkemény hárcos, trollok ezreit intézte már el a papagájfogóval. A sittesek réme, a 15. dalai láma, aki már az előző életében újjászületett. Nem véletlenül ő az avatárom, még az arca is hihetetlen bölcsességet sugároz, így képernyőn keresztül is szuggerállja az oktalan trollokba a spirituális energiát.
Volt katona, látom nem követed nyomon az öreg impotens életét :)
"A határőrségnél ért a rendszerváltás, ahol harckészültségbe is helyeztek minket 1989-90 határán.
Az NDK-s határsértők közül sokat átengedtünk, akik akkor még egy jobb és szabadabb világot képzeltek a rácsokon és határzárakon túl, és ma már biztos, hogy tévedtek."
"Amikor határőr voltam, és Nemesmedves bezárása után Rönökre kerültem, 1990 február-március, én is őriztem itt a határt a rönöki templomnál."
tartarossz.blogspot.com/2012/04/szuletesnapomra-aprilis-22-en.html
Szorri de nem bőven elég nekem, amit idehány az kókadtfaszú, nem kínzom magam a blogjával is. Akkor 1990 óta egy évet pihent a sitten, legalább ötöt melegedett egy vidéki egyetemen, amióta ismerjük munkanélküli, az még legalább öt év. A többiben lehet tudni hogy dolgozott-e, vagy akkor is csak az anyját szipolyozta?
miért sietteted a dolgokat?
ez a mai lövöldözés is jó példa rá, hogy kezd az egész országnak tele lenni a töke veletek, és egyre drasztikusabb módszerekhez nyúlnak. lehet itt bekokainozva hazudozni, röhögcsélni, trollkodni, meg zaklatni másokat, de egyszer mindenkinél betelik a pohár.
kb. ennyire bíznak az emberek az igazságszolgáltatásban, hogy inkább bemennek és szétlövik az ügyészt.
ennyire értelme van bírósági ügyeknek és feljelentéseknek is.
nem bíznak már az igazsságszolgáltatásban, mert nincs olyan.
Mintha feketén gondnok is lett volna valamilyen társasházban.
Elképzelem, ahogy hajbókolva kopogtatta végig a panellakásokat hogy lepermetezheti-e a sarkokat LOOOLLLLLLL Mondjuk ahhoz a munkához pont jó a csicska természet és a cipőnézegetés! XDDDD
Ami viszont felbasz hogy a 46 évéhez van 10 év munkaviszonya, ami nekem is majdnem megvan, pedig a korcsnál is fiatalabb vagyok. És bazmeg az impotens ezzel a retardok között még csúcstartónak számít! Ezek tényleg csak élősködni tudnak!
Már megint itt szeretnéd teríteni a szarjaidat, hogy ennyire ráálltál erre a kokainra? :)
A kiskunhalasi főügyész is Soros által pénzelt, zsidó troll volt, Boros? Pedig a Fidesz nevezte ki. Az a Fidesz, akit te azért imádsz, mert szerinted borsot tör a liberális, drogos, buzi zsidók orra alá. Csak nem megint ellentmondásba keveredtél, te agyhalott genetikai hulladék?
látom, zajlik a melócsá rendesen... melyik liberális újságnál vagy firkász, te vérszomjas vadember?
Pont addig, amíg el nem kezdte a kisfiúkat molesztálni a játszótéren.
Én a 444.hu-nál vagyok, de ezt is a Soros bácsi fizeti. Mindegy.
Nem te akartad követni a kalasnyikovval lövöldöző elmebeteg példáját, Boros? Nem te fantáziálsz folyamatosan mások meggyilkolásáról? Talán ezek után a vérszomjas vadember jelző is rád passzolna jobban.
Aha, lebuktál ParaKovács, te vérszomjas vadember! A tanár úr nemsokára kopogtat nálad is!
lol: www.facebook.com/photo.php?fbid=1012407285469846&set=a.106399742737276.4008.100001017535752&type=3&theater
Az igazság odaát van!
* Boros herbáldíler kezébe nem akar kerülni *
sárkánysöröm az életöröm?
bezeg, sárkányt kellett volna betenni. a picsába.
te jöttél ide egy társaságot zaklatni az elmebajoddal., azt se tudtuk, hogy a világon vagy, te szerencsétlen. naponta többször küldünk el a dübbenő anyádba, mégis itt esz a fene.
Én tudni megoldás! Mehet tíz kiló herbál Tiszavasvári? Rendelni még ezer karton zárjegy nélküli cigaretta is? Semmi gond! Námászté!
senki sem születik vérszomjas vadembernek, azzá válik.
én általatok váltam azzá, a te történeted mi?
ne is mondd, gondolom orbán, putyin, meg a nácik.
ja, és a "kemtrélhívők"...
Nem ezen a fórumon fenyegetőztél és kurvaanyáztál először, Boros. Ezt te is tudod és mi is. A baj az, hogy nem köti le a munka vagy a gyógyszerezés a fölös energiáidat, ezért folyamatosan szemtelenkedsz. Majd amikor berobban a következő sorozat faszpatron a pofádba, megint vinnyogsz két hetet a gyerekszobában, csak hogy utána újra követelhesd a betevő faszt a szádba. Ezért vagy retard. Ilyen nagyon egyszerű ez.
nem fogod megúszni, arra mérget vehetsz.
általatok és eszmeralda által ismertem fel, miért is olyan a világ, amilyen. ez egy fontos élettapasztalat volt, és annyira nem is bánom.
és azt is felismertem, hogy bizony van zsidókérdés...
erre ti vagytok a legjobb példa. általatok betekintést nyerhettem ebbe is.
A munka világát kéne megismerned Bori, az kicsit hasznosabb lenne mint a kommentben őrjöngés bazmeg! Tényleg kibaszott nagy retard vagy ha szerinted itt mindenki zsidó. Kurva vicces hogy egy őrjöngő állatot a nála okosabbak elküldenek a halál véreres faszába a neten ahová való, erre még náci is lesz LOOOOLLLLLLLLLLLLL
Müncheni adóhivatal
Mar 15, 2016 22:31:40
nem olvasok kuruc-ot, csak néha ránézek.
a mai nap eseményeiről például itt is olvastam.
úgy látom vannak fb-n jó kis oldalak. a kurucot onnan törölték, nyilván a nagy nyugati liberális demokrácia és szólásszabadság nevében...
facebook.com/BalLibStop/?fref=ts
a mai nap eseményeiről például itt is olvastam.
úgy látom vannak fb-n jó kis oldalak. a kurucot onnan törölték, nyilván a nagy nyugati liberális demokrácia és szólásszabadság nevében...
facebook.com/BalLibStop/?fref=ts
A szólásszabadság nem egyenlő azzal,hogy mindent hagyni kell. A szart lehúzzák a wc-n, mert büdös és gusztustalan. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Mar 15, 2016 22:31:40
Hiénaverő
(
x17)
Mar 15, 2016 22:32:15
x17)
itt van például a jobbik. most azt tervezik, hogy a főutat úgy tehermentesítik, hogy a forgalmat ráterelik a mi utcánkra, de előtte "kiszélesítik"...
Miért csodálkozol? Mi is az utcátok neve? Vöröshadsereg utca. Ergo el kell rajta férnie az egész Vörös Hadseregnek. A ruszki T54-esek sok helyet foglalnak, Hahó! És a Zsobbikot honnan pénzelik? Na ugye.
Remélem így már összeállt a kép. Nincsenek véletlenek, ahogy az sem véletlen hogy pont a 23-as számú házban laksz.
posztdoc
Mar 15, 2016 22:51:58
De, a szólásszabadság pont ezt jelenti. (Az más kérdés, hogy a FB megszabhat felhasználási feltételeket.)
Mar 15, 2016 22:51:58
broni
Mar 15, 2016 22:52:32
youtu.be/EAZnHJ9-0EA
sötétség uralkodik 03:32 elrejtése dalszöveg
Halál megrendelt Oltárom
Sacrifice démonok volna
véres halál slaving megsemmisül
Necromancy halottak feltámasztása
megkeresztelve kecske vérében
Szent helyesírás égő kereszt
fakadóan atomi sír
Főpap a parancsot
a sötétség uralkodik
Kegytemplom átkozott
Halál Ritual
Sátán Worship
Unholy éjszaka
Evil Mayhem
bomló holttest
Fiery súlyos
támadás a lelküket
Infernal démonok
Rising fene
istenkáromlás kezdődhet
Evil légiók emelkedik a pokolból
elküldése szűz a láng
főpap kántálás a varázslat
sem szent gonosz uralkodik
12. éjfél katasztrófa elkezdi
Crippled holttesteket nukleáris permet
Sötét árnyékok veszi az utolsó lélegzet
Lick meg, hol rothadás
ez a zene kecik!!!!!!
sötétség uralkodik 03:32 elrejtése dalszöveg
Halál megrendelt Oltárom
Sacrifice démonok volna
véres halál slaving megsemmisül
Necromancy halottak feltámasztása
megkeresztelve kecske vérében
Szent helyesírás égő kereszt
fakadóan atomi sír
Főpap a parancsot
a sötétség uralkodik
Kegytemplom átkozott
Halál Ritual
Sátán Worship
Unholy éjszaka
Evil Mayhem
bomló holttest
Fiery súlyos
támadás a lelküket
Infernal démonok
Rising fene
istenkáromlás kezdődhet
Evil légiók emelkedik a pokolból
elküldése szűz a láng
főpap kántálás a varázslat
sem szent gonosz uralkodik
12. éjfél katasztrófa elkezdi
Crippled holttesteket nukleáris permet
Sötét árnyékok veszi az utolsó lélegzet
Lick meg, hol rothadás
ez a zene kecik!!!!!!
Mar 15, 2016 22:52:32
-
Mar 15, 2016 23:31:31
úgy látom, domján is beárazta a mai "tüntetéseteket"...
www.hirarena.com/nemzeti-unnepek-helyett-proletar-dzsemborik_1445
www.hirarena.com/nemzeti-unnepek-helyett-proletar-dzsemborik_1445
Mar 15, 2016 23:31:31
-
Mar 15, 2016 23:37:29
23-as?
Mar 15, 2016 23:37:29
ez egy elmebeteg
Mar 16, 2016 00:51:22
úgy látom, domján is beárazta a mai "tüntetéseteket"...
hirarena.com/nemzeti-unnepek-helyett-proletar-dzsemborik_1445
hirarena.com/nemzeti-unnepek-helyett-proletar-dzsemborik_1445
Rég ki kellett volna halnunk világosnál önkaszablokka mert a nyugati országok az ellenséég....mi meg a legősibb csodanép...
huba+
Az elkuro meg a viktátor se semmi de konkrétan néhány esetben kényszerzubbonyra lenne szükség a hazai un. közéletben
Mar 16, 2016 00:51:22
ál-tajgi
Mar 16, 2016 05:01:42
23-as?
Így van: Sodi ügynök a 23-as, Horst Mahler pedig tegnap szabadult, RGL, SoDI és Mahler /FC Baader-Meinhof/ a tegnapi berlini próbarobbantás után ők hárman egy kredencet fognak felrobbantani a Brandenburgi kapunál. breaking* ásít *ja. és talán a baader-meinhof sem véletlen...
Mar 16, 2016 05:01:42
Péniszmentő
Mar 16, 2016 06:56:04
Na köszi bazdmeg, sodi faszával álmodtam (egy rénszarvas képében jelent meg). Zsír, kérnék egy pszichiáter troll aktát, nszksz.
Mar 16, 2016 06:56:04
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:24:00
RGL Pakisztánban van, Pandzsábban és belépett az Al-kaida antináci tagozatába is. sátán system
Mar 16, 2016 07:24:00
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:25:26
Sodi szólj a Titánnak, és Eszternek, haza kell hozni Pesawarból RGL-t, meg kell javíttatni az autót is!
Mar 16, 2016 07:25:26
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:27:13
Van egy riksa ismerősöm, a Rökk Szilárd utcában, lehet hogy ő a legolcsóbb megoldás, elteker simán Peshawarig
Mar 16, 2016 07:27:13
Peniszmento
Mar 16, 2016 07:28:38
Olyan szarul tolod ál-tajgi hogy siman elhiszem h az igazi vagy.
Mar 16, 2016 07:28:38
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:30:34
Olyan szarul tolod ál-tajgi hogy siman elhiszem h az igazi vagy.
szóval rájöttél, akkor menj apicsába hahaha te gyökér Orbán szopó gumicsizmás buzi felcsúti paraszt :D Mar 16, 2016 07:30:34
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:32:17
minél több migránst az országba, büdös vagy Luther Márton!!!
Mar 16, 2016 07:32:17
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:33:40
Szabadságot Biszku Bélának, pusztuljon az összes kapitalista szarrágó patkány, hajrá Béla bá!!! Tanácsköztársaságot!!!
Mar 16, 2016 07:33:40
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:35:04
szír migránsok Orbán mellett tüntetnek a lengyelekkel együtt, egy a zászló előre a seggdugasz pöcsfej Orbánért!!!
Mar 16, 2016 07:35:04
Peniszmento
Mar 16, 2016 07:36:23
Mar ezerszer elmondtuk neked hogy a TKoztarsasagban te lennel az elso akit bebasznanak a sittre, munkakerulo alkoholista leven. Takarodj mar aludni, anyad csinalja a rantast, mire felkelsz kesz a karaj. Win-win.
Mar 16, 2016 07:36:23
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:38:31
Mar ezerszer elmondtuk neked hogy a TKoztarsasagban te lennel az elso akit bebasznanak a sittre, munkakerulo alkoholista leven. Takarodj mar aludni, anyad csinalja a rantast, mire felkelsz kesz a karaj. Win-win.
te beteg vagy öcsike? nekem a szocializmus alatt folyamatos volt a munkaviszonyom te baromarcú majom, azt se tudod mi volt akkor én dolgoztam 1989 előtt, munkaszerződésem volt a Bábolnával, patkányirtó voltam és ma is az vagyok hahaha Mar 16, 2016 07:38:31
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:40:20
ja és egyből felvettek, minden helyen ahol jelentkeztem volt még 4 tábla legalább a felveszünk oszlopon, hogy még kit kersnek lakatost, hegesztőt ha még emlékszel ilyenre,az kánaán volt bazmeg!!
Mar 16, 2016 07:40:20
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:42:27
abban a rendszerben csak a teljesen semmirekellő hülyék nem dolgoztak, azoknak ott volt az OPNI, a félhülyéknek is jutott állás, bármi öcsi faszt véded a buzi kapitalista celeb szar fos andíy vajnás fosadék világodat te orbán bazári majma
Mar 16, 2016 07:42:27
Péniszmentő
Mar 16, 2016 07:43:01
Mikor mész böribe Roland?
Mar 16, 2016 07:43:01
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:43:48
kizsákmányoló köcsögláda kapitalista szar burzsujfosadék görényszopó agylágyult szipus drogos liberális konzervativ rajcsániy féle takonygerincű faszverő gecimajmok
Mar 16, 2016 07:43:48
Hiénaverő
(
x17)
Mar 16, 2016 07:45:13
x17)
Szar a kontent Tajgi. Erőltesd meg magad jobban vagy menjél most már aludni. Eléggé beütött a Sárkány, ma viszont már munkanap van, Hahó! Ja várj...
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:45:26
Mikor mész böribe Roland?
soha mi hősök vagyunk, akik a női emnacipáció elleni barrikádon szenvedtünk súőlyos sérüléseket, nem börtönbe, szanatóriumba megyünk, Lajcsi is és Hey Joe is mexikóü felé hahaha Mar 16, 2016 07:45:26
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:47:56
Milyen munkanap, a Tanácsköztrársaság rendeleteit tanulmányozom és ami blogra érdemes azt a burzsujpatkányhájfejűandyvajnásorbánhabonytakonyarcu férgeknek megírom MÁRCIUS 21 jegyezd meg azt a dátumot éljen Kun Béla, le büdös kommunistázó náciburzsoá reakciós imperialista bursujfosadékokkal éljen a PÁRT!
Mar 16, 2016 07:47:56
Schwezoff Dávid
Mar 16, 2016 07:48:52
Valaki gyújtsa már fel a Rolit! nszksz.
Mar 16, 2016 07:48:52
Péniszmentő
Mar 16, 2016 07:48:59
Nyomjál valami ufósat, azok viccesek. Hogy van az elrabolt rododendronod? Hopp!
Mar 16, 2016 07:48:59
ál-tajgi
Mar 16, 2016 07:51:13
a fideszt kell vízbe kell fojtani, nem a kis állatokat kell bántani, köcsög vidéki parasztok majd ha fidesz vizihulla párt lesz akor jön el a kánaán a komunistázó bazári majmokat állatkertbe kell zárni, minden állatkertben van majomház, ott huhoghatnak mindegyik vigyen magával egy retardált Orbán-lengyelt, büdös lengyelek nem volt jó hozzátok Jaruzeslki???
Mar 16, 2016 07:51:13
ál-pukli
Mar 16, 2016 07:56:02
Nyomjál valami ufósat, azok viccesek. Hogy van az elrabolt rododendronod? Hopp!
ha nem fizettek 50 millió usa dollárt és kértek bocsánatot 3 napon belül fideszeesek nem locsolom tovább a rododenront és mindennap felvételt teszek k ia netre, ahogy elszárad !!! utolsó figyelmeztetsé Zuschlag Jánnos hagy a Puklit békibe bevédtem vazzeg! Mar 16, 2016 07:56:02
tajgi
Mar 16, 2016 07:56:12
Ezeket nem én írtam, éppen Kant munkásságáról írok esszét miközben anyám a konyhában bömbölve főzi az ebédet.
Mar 16, 2016 07:56:12
tajgi
Mar 16, 2016 07:57:55
Ha most vagyok éhes most kérek ebédet. És ha nem tetszik a vén kurvának kaphat meg egy pofont hahaha
Mar 16, 2016 07:57:55
Péniszmentő
Mar 16, 2016 07:58:01
Nyomj egy selfie-t a mamával meg a félméteres bicóval, akkor szent a béke.
Mar 16, 2016 07:58:01
Pukli
Mar 16, 2016 08:00:52
nálam van a miniszterelnök felségének a kedvenc rododenronja, megszereztük, most még jól van, lélegzik fotoszintetizál, de kíméletlenül végzek vele ha nem ültök le tárgyalni a pedagógusokkal és nem kértek bocsánatot 3 napon belül!!! érthető? a Pukli
Mar 16, 2016 08:00:52
Zsery
Mar 16, 2016 08:04:02
index.hu/mindekozben/poszt/2016/03/13/macskadron/
itt az új drónom, te leszel a következő Sodi? Mikor adod meg a tartozást???
Mar 16, 2016 08:04:02
Brian
Mar 16, 2016 08:09:54
Jövő héten
Mar 16, 2016 08:09:54
-
Mar 16, 2016 08:19:08
no, tájékozódtam a tegnapi eseményekről nem csak a kurucinfóról...
Orbán: "Ma Európában tilos kimondani az igazságot."
magyarigyerek, 444: "Orbán Viktor elképzelése szerint ezek a kozmopolita erők végveszélybe sodorták Európát, mert elvették Európa szabadságát azzal, hogy nem engedik kimondani a dolgokat."
szerintem maradok inkább a kurucnál...
elmés volt a "TBG" kódnevű 66 másodperces videója is orbán beszédéről. innen is üdv neki...
magyarigyerek, 444: "Orbán Viktor elképzelése szerint ezek a kozmopolita erők végveszélybe sodorták Európát, mert elvették Európa szabadságát azzal, hogy nem engedik kimondani a dolgokat."
elmés volt a "TBG" kódnevű 66 másodperces videója is orbán beszédéről. innen is üdv neki...
Mar 16, 2016 08:19:08
Jose Titanium
Mar 16, 2016 08:26:21
no, tájékozódtam a tegnapi eseményekről nem
Az Eu
Az EU nem internacionalista, Orbánnak sűrgősen gyógyszerre van szüksége és ezzel Molnár F. Árpád is egyetért www.hirarena.com/gyurcsany-ferenc-orban-az-onkeny-fele--ferenc-jozsef--horthy-es-kadar-abbol-kifele-haladt_1444Az Eu
egy gyerek egy csont!!!444+444=888 SUPER8
Bognár Bálint, egy gyerek egy csont !!!! 888
Hát mit képzelsz magadról Bognár Bálint? Ki vagy te, kinek szolgálsz? Kinek képzeled magad? Ki az urad? A Fenevad? A Sátán? Bognár Bálint
Mar 16, 2016 08:26:21
Laci
Mar 16, 2016 09:12:03
Na köszi bazdmeg, sodi faszával álmodtam (egy rénszarvas képében jelent meg). Zsír, kérnék egy pszichiáter troll aktát, nszksz.
óarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...irigyellek, mármint, hogy rénszarvasról álmodtál xD
Mar 16, 2016 09:12:03
SF
Mar 16, 2016 09:15:45
Nekem bejön! máúúú
Mar 16, 2016 09:15:45
feldarablokka!!!!!!!!
Mar 16, 2016 09:18:07
Bori, takarodjál már innen!
Mar 16, 2016 09:18:07
Hiénaverő
(
x17)
Mar 16, 2016 09:22:22
x17)
Már a 444 is Zsnecit másolja, ez shiker! Púp, ne felejts el bejelentkezni a jelképes hu-hu-húszezer forintos jogdíjért mint ötletgazda. Kiborosnak meg nyomj egy lájkot a profilkére mert felhívta a figyemedet erre a páratlan Shaját Megoldásra. Ne legyél hálátlan!
stressznélküli nyugi
Mar 16, 2016 10:28:14
Mar 16, 2016 10:28:14
Schwezoff Dávid
Mar 16, 2016 11:23:50
halasinfo.hu/gyorshir-kalasnyikovval-akarta-kinyirni-a-halasi-ugyeszt/
"A kalasnyikovval érkező B. János Téglás Péter városi főügyészt akarta megölni. Az irodájába nem jutott fel, mert biztonságiaknak sikerült megfékezniük, de közben sikerült 4-5 lövést leadnia. Egy szolgálatban lévő rendőr rendőr bilincselte meg végül az illetőt, aki – úgy tudjuk – elájult, így mentő is érkezett a helyszínre."
Ez nem Boros Laci apukája volt?
Tegnap nyomott fiacskája valami golyószórós lekaszablokkát, erre ma apukája Kalasnyikovval ügyészkedett volna.
"A kalasnyikovval érkező B. János Téglás Péter városi főügyészt akarta megölni. Az irodájába nem jutott fel, mert biztonságiaknak sikerült megfékezniük, de közben sikerült 4-5 lövést leadnia. Egy szolgálatban lévő rendőr rendőr bilincselte meg végül az illetőt, aki – úgy tudjuk – elájult, így mentő is érkezett a helyszínre."
Tegnap nyomott fiacskája valami golyószórós lekaszablokkát, erre ma apukája Kalasnyikovval ügyészkedett volna.
Mar 16, 2016 11:23:50
Schwezoff Dávid
Mar 16, 2016 12:23:38
"B. János egyébként nem ismeretlen a kiskunmajsaiak számára sem. 2012-ben ő volt az, akinek a kezei között felrobbant egy csőbomba a saját fészerében."
Lecsőbomblakka!!!
Biztos ezt is követték zsidó gyíkemberek autóval!
Lecsőbomblakka!!!
Mar 16, 2016 12:23:38
stressznélküli nyugi
Mar 16, 2016 12:47:50
"B. János egyébként nem ismeretlen a kiskunmajsaiak számára sem. 2012-ben ő volt az, akinek a kezei között felrobbant egy csőbomba a saját fészerében."
Lecsőbomblakka!!!
Lecsőbomblakka!!!
Helytelen. Sakálemberek.
Mar 16, 2016 12:47:50
trendbeli garázdaság
Mar 16, 2016 13:13:24
te beteg vagy öcsike? nekem a szocializmus alatt folyamatos volt a munkaviszonyom te baromarcú majom, azt se tudod mi volt akkor én dolgoztam 1989 előtt, munkaszerződésem volt a Bábolnával, patkányirtó voltam és ma is az vagyok hahaha
Proland, te olyan 46-47 éves vagy. Az azt jelenti, hogy 1970-ben születtél. Mivel egyetemre jártál, ezért gimis is voltál. Sőt, katona is, hacsak a diliflepnid ebben meggátolt. 1989-ben 19 éves voltál, pont leszertél te fasz! Milyen munkaviszonyrkól makogsz? Nyilvánvaló, hogy te 1989 előtt egy évet sem dolgoztál, hazug alkoholista!
Mar 16, 2016 13:13:24
kisborost pofán baszom
Mar 16, 2016 13:18:46
Boros, a helyzet az, hogy értelmes ember a címénél tovább olvassa a híreket, de te retardáltként ezt biztosan nem érted. A 444 szerinted azért hazudott, mert leírta, hogy Orbán szerint, és nem tekintette a dagadt közpénztolvaj böfögéseit alapértelmezett igazságnak? Olyan vagy, mint a neten rejszoló haverod, neked is az kell, hogy komplett véleményt kapj, nehogy egy pillanatig is használni kelljen a csökött agyadat. A 444-en változtatás nélkül lehozták Orbán beszédének leiratát, de annak az értelmezése és a saját vélemény kialakítása már tényleg túlzott elvárás a társadalom szemetétől. Ha anyádéknak lenne egy kis esze, már régen savas hordóban pihennél egy elhagyott gyártelepen.
Mar 16, 2016 13:18:46
-
Mar 16, 2016 13:19:40
halasinfo.hu/gyorshir-kalasnyikovval-akarta-kinyirni-a-halasi-ugyeszt/
látod, már nem csak odaátról kapom rólatok az infókat, hanem távolból is tudom szugerálni az embereket...
mostanában pont ezen kezdtem el gondolkodni egyébként. hogyan lehet a távolból embereket likvidálni csupán az akaratommal.
Mar 16, 2016 13:19:40
trendbeli garázdaság
Mar 16, 2016 13:21:50
Kényszergyógykezelést kéne elrendelni nálad bazmeg! Távolról szugerál meg megálmodik mindent LOOLLLLLLLL MI vagy te a tiszafaszvári mentalista?
Mar 16, 2016 13:21:50
Škoda Superb
Mar 16, 2016 13:22:19
Öcsém, kezeltesd magad.
Mar 16, 2016 13:22:19
Mortal Danger
Mar 16, 2016 13:23:41
Zsír, hogy áll a feljelentlekkkke? Lesz feljelentlekkkke?
Mar 16, 2016 13:23:41
ál-Zsír
Mar 16, 2016 13:25:52
Zsír, hogy áll a feljelentlekkkke? Lesz feljelentlekkkke?
Ne reménykedj, te netes zaklató bűnöző! Most már az elmém segítségével fogom a távolból szétrobbantani a belső szerveidet egyenként! Már csak a bosszú éltet! MEGÉRTETTED???? SZÉTTELEPTÁIAAAAAAAAA
Mar 16, 2016 13:25:52
Schwezoff Dávid
Mar 16, 2016 13:34:28
[quote=-]látod,
/quote]
Vigyázzál a VONZÁS TÖRVÉNYÉVEL!!!
/quote]
Mar 16, 2016 13:34:28
-
Mar 16, 2016 13:39:04
[quote=-]látod,
/quote]
/quote]
egyszer mind megdöglünk.
Mar 16, 2016 13:39:04
kínzó kérdés
Mar 16, 2016 13:40:27
egyszer mind megdöglünk.
Akkor miért nem ölted még meg magad annak ellenére, hogy csak ezen a fórumon már vagy százszor bejelentetted?
Mar 16, 2016 13:40:27
-
Mar 16, 2016 13:41:30
nem szeretnék elmenni úgy, hogy az ilyen "kisborost pofán baszom" nickek mögül irkáló véglények megússzák büntetés nélkül.
Mar 16, 2016 13:41:30
xray
Mar 16, 2016 13:41:54
kisfosos szövegeit olvasva mindig az az érzésem, hogy egy pszichiátria kórlapot olvasok. komoly kezelésre lenne szüksége.
Mar 16, 2016 13:41:54
trendbeli garázdaság
Mar 16, 2016 13:46:37
Mi bántott abban a kommentben Bori? Hogy beledörgölték az orrodat a saját butaságodba? Ilyenkor szoktál kurvaanyázni meg fenyegetőzni. Gondolkodni kéne te ideggyenge! Lehet hogy nem a világ a hülye, hanem esetleg te!
Mar 16, 2016 13:46:37
Hiénaverő
(
x17)
Mar 16, 2016 13:47:20
x17)
Kisboros, te balfaszok balfasza, te nem félsz a haláltól? Még Eszmeraldától, a retardált szerelmedtől is úgy fosol hogy ide érződik a penetráns szarszag a tiszafaszomi gyerekszobából. Nem mertél kilépni az utcára, mert azt hallucináltad hogy kocsiból figyelnek, kémlegyeket képzeltél a zuhanyrózsába. Mit fenyegetőzöl itt, te szánalmas húgytócsa? Egyszer adná a Jóisten Jahve, hogy találkozz velem vagy valamelyik trollal IRL, ránk nézni nem mernél, hetyetyézés lenne meg heherészve cipőnézegetés, akár a mesterednél. aztán füled-farkad behúzva szaladnál vissza a gyerekszobába, és hálát adnál anyádnak, hogy volt hová futni a nyaklevesek elől.
Mi a kurva anyádnak keménykedsz itt, te fing? Menjél, kezeltesd magad. Vagy attól félsz hogy a zártosztályon nincs internet, és hiányoznának a kommenthaverok?
"Nem félek a haláltól" Lolbazmeg. Te éjsötét, gyáva, ostoba fasz.
Mi a kurva anyádnak keménykedsz itt, te fing? Menjél, kezeltesd magad. Vagy attól félsz hogy a zártosztályon nincs internet, és hiányoznának a kommenthaverok?
"Nem félek a haláltól" Lolbazmeg. Te éjsötét, gyáva, ostoba fasz.
Schwezoff Dávid
Mar 16, 2016 13:57:52
Egyszer adná a Jóisten Jahve, hogy találkozz velem vagy valamelyik trollal IRL, ránk nézni nem mernél,
Ez így van.
Mar 16, 2016 13:57:52
Hiénaverő
(
x17)
Mar 16, 2016 14:02:09
x17)
Ez így van.
Baxi a palotai sörminátor a másik kőkemény hárcos, trollok ezreit intézte már el a papagájfogóval. A sittesek réme, a 15. dalai láma, aki már az előző életében újjászületett. Nem véletlenül ő az avatárom, még az arca is hihetetlen bölcsességet sugároz, így képernyőn keresztül is szuggerállja az oktalan trollokba a spirituális energiát.
Hiénaverő
(
x17)
Mar 16, 2016 14:03:56
x17)
Kisboros, állítólag be vannak azonosítva a trollok. Hányat kérdeztél már fel, hányat vittél el dalolni a kajmánnak a kalitkába, hány van már leúsztatva Paksig? Mostmár elvileg anyád B.né is szarik rád, meg te is rá, úgyhogy mehetsz is a böribe miután kivégezted a trollokat, vagy öngyi merénylet keretében fel is robbanthatnád shaját magadat pár trollal együtt. Mire vársz még, ha egyszer nem félsz a haláltól? Javaslom Eszmeraldát első (egyben utolsó) célpontnak, egyszerre két retardtól is megszabadulna matyar hazánk.
Kiss Kender Farkas
Mar 16, 2016 14:08:54
"A határőrségnél ért a rendszerváltás, ahol harckészültségbe is helyeztek minket 1989-90 határán.
Az NDK-s határsértők közül sokat átengedtünk, akik akkor még egy jobb és szabadabb világot képzeltek a rácsokon és határzárakon túl, és ma már biztos, hogy tévedtek."
"Amikor határőr voltam, és Nemesmedves bezárása után Rönökre kerültem, 1990 február-március, én is őriztem itt a határt a rönöki templomnál."
Mar 16, 2016 14:08:54
trendbeli garázdaság
Mar 16, 2016 14:15:34
Szorri de nem bőven elég nekem, amit idehány az kókadtfaszú, nem kínzom magam a blogjával is. Akkor 1990 óta egy évet pihent a sitten, legalább ötöt melegedett egy vidéki egyetemen, amióta ismerjük munkanélküli, az még legalább öt év. A többiben lehet tudni hogy dolgozott-e, vagy akkor is csak az anyját szipolyozta?
Mar 16, 2016 14:15:34
-
Mar 16, 2016 14:16:28
Kisboros, állítólag be vannak azonosítva a trollok. Hányat kérdeztél már fel, hányat vittél el dalolni a kajmánnak a kalitkába, hány van már leúsztatva Paksig? Mostmár elvileg anyád B.né is szarik rád, meg te is rá, úgyhogy mehetsz is a böribe miután kivégezted a trollokat, vagy öngyi merénylet keretében fel is robbanthatnád shaját magadat pár trollal együtt. Mire vársz még, ha egyszer nem félsz a haláltól? Javaslom Eszmeraldát első (egyben utolsó) célpontnak, egyszerre két retardtól is megszabadulna matyar hazánk.
ez a mai lövöldözés is jó példa rá, hogy kezd az egész országnak tele lenni a töke veletek, és egyre drasztikusabb módszerekhez nyúlnak. lehet itt bekokainozva hazudozni, röhögcsélni, trollkodni, meg zaklatni másokat, de egyszer mindenkinél betelik a pohár.
kb. ennyire bíznak az emberek az igazságszolgáltatásban, hogy inkább bemennek és szétlövik az ügyészt.
Mar 16, 2016 14:16:28
Hiénaverő
(
x17)
Mar 16, 2016 14:17:13
x17)
CSótányirtó volt a vén faszfej vagy 10 évig. Jó sokra vitte.
Kiss Kender Farkas
Mar 16, 2016 14:18:46
Mar 16, 2016 14:18:46
trendbeli garázdaság
Mar 16, 2016 14:20:40
Elképzelem, ahogy hajbókolva kopogtatta végig a panellakásokat hogy lepermetezheti-e a sarkokat LOOOLLLLLLL Mondjuk ahhoz a munkához pont jó a csicska természet és a cipőnézegetés! XDDDD
Ami viszont felbasz hogy a 46 évéhez van 10 év munkaviszonya, ami nekem is majdnem megvan, pedig a korcsnál is fiatalabb vagyok. És bazmeg az impotens ezzel a retardok között még csúcstartónak számít! Ezek tényleg csak élősködni tudnak!
Mar 16, 2016 14:20:40
Kiss Kender Farkas
Mar 16, 2016 14:21:29
lehet itt bekokainozva hazudozni, röhögcsélni,
Már megint itt szeretnéd teríteni a szarjaidat, hogy ennyire ráálltál erre a kokainra? :)
Mar 16, 2016 14:21:29
kisborost pofán baszom
Mar 16, 2016 14:23:23
A kiskunhalasi főügyész is Soros által pénzelt, zsidó troll volt, Boros? Pedig a Fidesz nevezte ki. Az a Fidesz, akit te azért imádsz, mert szerinted borsot tör a liberális, drogos, buzi zsidók orra alá. Csak nem megint ellentmondásba keveredtél, te agyhalott genetikai hulladék?
Mar 16, 2016 14:23:23
Kiss Kender Farkas
Mar 16, 2016 14:24:30
Biztosan a herbál és a brain booster hozza ki belőle ezeket a zavaros gondolatokat.
Mar 16, 2016 14:24:30
-
Mar 16, 2016 14:29:06
látom, zajlik a melócsá rendesen... melyik liberális újságnál vagy firkász, te vérszomjas vadember?
Mar 16, 2016 14:29:06
Péniszmentő
Mar 16, 2016 14:31:41
Itt mindenki az Amerikai Népszavánál újságíró, Hahó! Meg ügyvéd, ofc.
Mar 16, 2016 14:31:41
Társasházi lakos
Mar 16, 2016 14:32:10
Pont addig, amíg el nem kezdte a kisfiúkat molesztálni a játszótéren.
Mar 16, 2016 14:32:10
Bede Márton
Mar 16, 2016 14:33:29
Itt mindenki az Amerikai Népszavánál újságíró, Hahó! Meg ügyvéd, ofc.
Én a 444.hu-nál vagyok, de ezt is a Soros bácsi fizeti. Mindegy.
Mar 16, 2016 14:33:29
kisborost pofán baszom
Mar 16, 2016 14:35:29
Nem te akartad követni a kalasnyikovval lövöldöző elmebeteg példáját, Boros? Nem te fantáziálsz folyamatosan mások meggyilkolásáról? Talán ezek után a vérszomjas vadember jelző is rád passzolna jobban.
Mar 16, 2016 14:35:29
Hiénaverő
(
x17)
Mar 16, 2016 14:40:21
x17)
Kisboros, igaz ez? Te akartad meggyilkolni a bírósági sakálemberünket?
Látom a 444 cikk kommentszekciójában már fel is tűnt a neved...
Látom a 444 cikk kommentszekciójában már fel is tűnt a neved...
Schwezoff Dávid
Mar 16, 2016 14:43:57
Öngól rovat
Farkas Endre Kiss
5 órája ·
PFUJ! Ez 1:35-től NAGYON UNDORÍTÓ !!!
Egértanya a reform termékeket előállító üzemben
Farkas Endre Kiss
5 órája ·
PFUJ! Ez 1:35-től NAGYON UNDORÍTÓ !!!
Egértanya a reform termékeket előállító üzemben
Mar 16, 2016 14:43:57
ál-zsír
Mar 16, 2016 15:07:40
Itt mindenki az Amerikai Népszavánál újságíró, Hahó!
Aha, lebuktál ParaKovács, te vérszomjas vadember! A tanár úr nemsokára kopogtat nálad is!
Mar 16, 2016 15:07:40
vérszomjas trollember
Mar 16, 2016 15:09:39
Zsír, Tajgival beszélj, ő már próbálkozott a távolról gyilkolással, nagyon jól sikerült neki! Először börtön, aztán vigyorgó lett a jutalma!
Mar 16, 2016 15:09:39
Péniszmentő
Mar 16, 2016 15:22:54
lol: www.facebook.com/photo.php?fbid=1012407285469846&set=a.106399742737276.4008.100001017535752&type=3&theater
Mar 16, 2016 15:22:54
stressznélküli nyugi
Mar 16, 2016 15:31:09
Engem már kivégzett Kisboros távolról, agyhullámok segítségével.
Mar 16, 2016 15:31:09
Mulder ügynök
Mar 16, 2016 15:36:36
Engem már kivégzett Kisboros távolról, agyhullámok segítségével.
Az igazság odaát van!
Mar 16, 2016 15:36:36
trendbeli garázdaság
Mar 16, 2016 15:36:58
Jót röhögtünk ma is Borin aláírom, de igazából kurvára aggasztó hogy ilyen nettó bolondok szabadlábon vannak. A gyagyás legalább full ártalmatlan, de egy normális országban a hüllőt, Prolandot meg Borit elzárva és begyógyszerezve tartanák. Kertészkedhetnének meg puzzlet válogatnának még hasznuk is lenne. Én az anyja helyében rendesen be lennék fosva, de lefekvéskor tutira kulcsra zárnám a szobámat.
Mar 16, 2016 15:36:58
Kalasnyikov
Mar 16, 2016 15:38:42
Jót röhögtünk ma is Borin aláírom, de igazából kurvára aggasztó hogy ilyen nettó bolondok szabadlábon vannak. A gyagyás legalább full ártalmatlan, de egy normális országban a hüllőt, Prolandot meg Borit elzárva és begyógyszerezve tartanák. Kertészkedhetnének meg puzzlet válogatnának még hasznuk is lenne. Én az anyja helyében rendesen be lennék fosva, de lefekvéskor tutira kulcsra zárnám a szobámat.
* Boros herbáldíler kezébe nem akar kerülni *
Mar 16, 2016 15:38:42
képrejtvény zsírnak
Mar 16, 2016 15:43:45
Mar 16, 2016 15:43:45
Schwezoff Dávid
Mar 16, 2016 15:49:39
Mar 16, 2016 15:49:39
képrejtvény zsírnak
Mar 16, 2016 15:51:18
bezeg, sárkányt kellett volna betenni. a picsába.
Mar 16, 2016 15:51:18
xray
Mar 16, 2016 15:54:02
.
.
te jöttél ide egy társaságot zaklatni az elmebajoddal., azt se tudtuk, hogy a világon vagy, te szerencsétlen. naponta többször küldünk el a dübbenő anyádba, mégis itt esz a fene.
Mar 16, 2016 15:54:02
Dalbír
Mar 16, 2016 15:54:25
Én tudni megoldás! Mehet tíz kiló herbál Tiszavasvári? Rendelni még ezer karton zárjegy nélküli cigaretta is? Semmi gond! Námászté!
Mar 16, 2016 15:54:25
-
Mar 16, 2016 16:22:04
Mar 16, 2016 16:22:04
kisborost pofán baszom
Mar 16, 2016 16:25:03
Nem ezen a fórumon fenyegetőztél és kurvaanyáztál először, Boros. Ezt te is tudod és mi is. A baj az, hogy nem köti le a munka vagy a gyógyszerezés a fölös energiáidat, ezért folyamatosan szemtelenkedsz. Majd amikor berobban a következő sorozat faszpatron a pofádba, megint vinnyogsz két hetet a gyerekszobában, csak hogy utána újra követelhesd a betevő faszt a szádba. Ezért vagy retard. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Mar 16, 2016 16:25:03
-
Mar 16, 2016 16:30:00
általatok és eszmeralda által ismertem fel, miért is olyan a világ, amilyen. ez egy fontos élettapasztalat volt, és annyira nem is bánom.
Mar 16, 2016 16:30:00
alpaka nagyi
Mar 16, 2016 16:33:30
Tehát végülis fontos élettapasztalatnak tartod, hogy vérszomjas vademberré váltál? Akkor meg mégis mi bajod van?
Mar 16, 2016 16:33:30
trendbeli garázdaság
Mar 16, 2016 16:34:12
A munka világát kéne megismerned Bori, az kicsit hasznosabb lenne mint a kommentben őrjöngés bazmeg! Tényleg kibaszott nagy retard vagy ha szerinted itt mindenki zsidó. Kurva vicces hogy egy őrjöngő állatot a nála okosabbak elküldenek a halál véreres faszába a neten ahová való, erre még náci is lesz LOOOOLLLLLLLLLLLLL
Mar 16, 2016 16:34:12
Örebro
Mar 16, 2016 16:34:19
te åpolatlan haju, visszataszito egyugyu buta fasz! igen te aki herbalt arul, mi törtenik akkor ha valakinek megtudod a nevet es cimet, telefonszamat, mi a faszt fenyegetözöl te genselejt nulla?! adjam az adataimat, mit kezdesz veluk?
Mar 16, 2016 16:34:19
stressznélküli nyugi
Mar 16, 2016 16:37:09
Van már beazonosítható troll, Zsery Hahó!
Őt is jól elintézte az egyik nagy trollvadász, még videó is van róla....oh wait!
Őt is jól elintézte az egyik nagy trollvadász, még videó is van róla....oh wait!
Mar 16, 2016 16:37:09
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hát azért hetyetye....