« 4232 4233 4234 4235 4236 4237 4238 4239 4240 4241 »
1736139 komment.

Szerző: Mezőffy Éva Jun 30, 2016 15:31:36
Válasz
(2)
* is röhög a kisboros herbáldíleren *
Jun 30, 2016 15:31:36

Szerző: Németh Balázs Jun 30, 2016 15:32:46
Válasz
(23)
Karalábé hadnagy
Amúgy honnan veszitek a bátorságot, hogy számotokra ismeretlen embereket, akik semmit sem ártottak nektek, és azok környezetét, családtagjait zaklassátok, terrorizáljátok, életüket tönkretegyétek?

Na erre viszont akkor most én válaszolnék, ha nem gond. Ha már úgy is lebuktam, és mindenkit begyanúsítasz azzal, hogy én vagyok.

Azt hova sorolnád, te kis pondró, hogy megfenyegettétek a menyasszonyomat? Vagy azt, hogy Tajgi rendszeresen fenyegetőzik azóta is azzal, hogy kijön a lakásomra? Miközben ha kell bazmeg, akkor IP alapján tudom bizonyítani, hogy soha nem adtam fel a nevedben hirdetést, és ha kell bazmeg, akkor híváslista alapján, hogy soha nem telefonáltam a putritokba, se Tajginak? Aztán mégis kéjesen rám szálltatok, és azzal fenyegettétek a csajomat, hogy idézem "halálra fogjátok kefélni, és neked végig kell nézned". Azért, mert röhögtem rajtatok egy kicsit. Te szar.

Lacika, annyit mondhatok neked, hogy amit kapsz a feketeöves trolloktól, azt mind magadnak hoztad össze. Lehet, hogy nem én vagyok a legnagyobb troll, és hogy lebuktam, mert balfasz vagyok. De az is biztos, hogy amit te és Tajgi műveltetek/műveltek még mindig, az bőven kimeríti a zaklatás fogalmát.

De ha annyira keménykedni akarsz, akkor írjál rám nyugodtan facebookon. Esetleg elmagyarázhatod, hogy hogy gondoltátok anno ezt a halálra erőszakolást.
Jun 30, 2016 15:32:46

Szerző: heavy metal Jun 30, 2016 15:36:59
Válasz
(6)
Prolandtól meg Borostól nem kell megijedni, egy hangosabb 15 éves suhanc is el tudná őket ijeszteni.

Proland egy önbizalomhiányos impotens nőverő, Kisboros meg egy beszari dübbent senkiházi
Jun 30, 2016 15:36:59

Szerző: Schwezoff Dávid Jun 30, 2016 15:44:43
Válasz
(2)
Jun 30, 2016 15:44:43

Szerző: AutismusMaximus Jun 30, 2016 15:45:58
Válasz
(19)
Németh Balázs
"halálra fogjátok kefélni, és neked végig kell nézned"

Hát ha ez a nagy fenyegetés, én igazán nem aggódnék a helyedben :)
Jun 30, 2016 15:45:58

Szerző: - Jun 30, 2016 15:49:15
Válasz
(2)
Buksi nem kedveli ezt
Jun 30, 2016 15:49:15

Szerző: - Jun 30, 2016 15:54:04
Válasz
(7)
ez a két terelőkutya, kisboros és tajgi, csak a figyelmet tereli el sneciről. a végső stádiumban vergődő korcs vizsgálatát nehezítik.
Jun 30, 2016 15:54:04

Szerző: Mikrocsip Jun 30, 2016 17:10:25
Válasz
(20)
-Ismeritek a viccet?
-Egy szekrénybuzi meg az impotens öregember mennek erőszakolni.. xDD
Jun 30, 2016 17:10:25

Szerző: Bori és Baxi Jun 30, 2016 17:12:06
Válasz
(9)
Mikrocsip
-Ismeritek a viccet?

Ez nem is vicces!
Jun 30, 2016 17:12:06

Szerző: Laci Jun 30, 2016 17:14:20
Válasz
(13)
banshee
Boros! Ha eljössz Szegedre, megbaszlak.

Egy haverom kérdezi, hogy a 21:15-re az 5-s vágányra érkező vonattal tudna menni és az jó-e neked? xD
Jun 30, 2016 17:14:20

Szerző: Laci Jun 30, 2016 17:15:59
Válasz
(4)
Mikrocsip
-Ismeritek a viccet?

Félúton pedig csatlakozik hozzájuk egy biszex púpos gnóm xD
Jun 30, 2016 17:15:59

Szerző: Schwezoff Dávid Jun 30, 2016 17:17:12
Válasz
(5)
Laci
Félúton pedig csatlakozik hozzájuk egy biszex púpos gnóm xD

És mivel egy Kappányhangú otthonvédő is a nyomukba ered, eltűnik a pénzük és nem tudnak odaérni a baszáshoz. Inkább lehúznak valakit egy likőrkére.
Jun 30, 2016 17:17:12

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Jun 30, 2016 18:11:18
Válasz
(9)
Németh Balázs
Na erre viszont akkor most én válaszolnék, ha nem gond. Ha már úgy is lebuktam, és mindenkit begyanúsítasz azzal, hogy én vagyok.

Azt hova sorolnád, te kis pondró, hogy megfenyegettétek a menyasszonyomat? Vagy azt, hogy Tajgi rendszeresen fenyegetőzik azóta is azzal, hogy kijön a lakásomra? Miközben ha kell bazmeg, akkor IP alapján tudom bizonyítani, hogy soha nem adtam fel a nevedben hirdetést, és ha kell bazmeg, akkor híváslista alapján, hogy soha nem telefonáltam a putritokba, se Tajginak? Aztán mégis kéjesen rám szálltatok, és azzal fenyegettétek a csajomat, hogy idézem "halálra fogjátok kefélni, és neked végig kell nézned". Azért, mert röhögtem rajtatok egy kicsit. Te szar.

Lacika, annyit mondhatok neked, hogy amit kapsz a feketeöves trolloktól, azt mind magadnak hoztad össze. Lehet, hogy nem én vagyok a legnagyobb troll, és hogy lebuktam, mert balfasz vagyok. De az is biztos, hogy amit te és Tajgi műveltetek/műveltek még mindig, az bőven kimeríti a zaklatás fogalmát.

De ha annyira keménykedni akarsz, akkor írjál rám nyugodtan facebookon. Esetleg elmagyarázhatod, hogy hogy gondoltátok anno ezt a halálra erőszakolást.

amikor a retardok zaklatnak: Az más.

egyébként meg tegyél feljelentést. öröm nézni ahogy becsicskulnak amikor erőt mutat az ember, és lecsapja őket, mint a pimasz legyeket. mert ezek csak legyek. legyecskék.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Jun 30, 2016 18:11:18

Szerző: Best retard (Snecológus-pontszám: 2219x1) Jun 30, 2016 18:21:53
Válasz
(16)
Karalábé hadnagy

Ez egyébként ez az első klipem, ami fél óra alatt lett összecsapva.

sodi első klipje is csak össze lett csapva. Semmi zene, csak széknyikorgás, fingás és halk sóhajok. Meg a piton.
Jun 30, 2016 18:21:53

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Jun 30, 2016 18:22:09
Válasz
(17)
mekkora legény ez a tajgi is az ötven centis karjával, aztán amikor lecsukatják a trollok, és kap egy keményebb cellatársat, elkezd kislányként rinyálni, hogy neki gyenge börtöntűrő képessége.

a másik meg telesírja az egész netet, hogy csúnyát írt róla az eszmeralda, és hazudott róla a rendőröknek is, meg telefonálgatott is, és ez milyen rettenetes. aztán idejön, és benyögi, hogy ő nagyon kemény, mert nem fél a haláltól sem, és majd lekaszablokkol minden trollt.

inkább mondanátok azt, hogy ránk külditek az apukátokat, aki majd lekaratéz bennünket. ez sokkal jobban illene a gyerekszobához, ahol laktok.
Jun 30, 2016 18:22:09

Szerző: Best retard (Snecológus-pontszám: 2219x1) Jun 30, 2016 18:46:19
Válasz
(4)
Karalábé hadnagy
Tóta, még mindig azt hiszed, hogy tényező vagy az újságírásban?
Miért írtok ti újságot? Mi célból, és ki finanszírozza?
Nem veszitek észre, hogy hat éve erőlködtök azon, hogy megbuktassátok Orbánt, de semmit nem értetek el, és látva a jelenlegi pártpreferenciákat, nem fogtok elérni semmit a közeljövőben sem?
Nem kéne már bezárni a bótot?
Amíg ti léteztek, nem lesz Orbán leváltva. Mert nincs rágok igény. Úgy vannak vele az emberek, hogy épüljön akárhány stadion, lopjon a Fidesz bármennyit, vagy csináljon bármit, ők akkor is rá szavaznak, csak azért, hogy ti a hatalom közelébe ne kerüljetek mégegyszer.
Lehet vajon összefüggés e gyűlölet és például ennek a fórumnak a léte között...? Nem lehet, hogy egyikből következik a másik, hogy ti kormányon is ugyanazt csináltátok, amit itt a fórumon?

Hahó, egy troll volt Orbán Rasi esküvőjén is! Te voltál? Tipikus korlátolt hozzáállás,hogy itt szerinted mindenki balliberális belpesti zsidó.
Jun 30, 2016 18:46:19

Szerző: Fráter Jun 30, 2016 19:01:32
Válasz
(7)
zsíroldó
László Boros Szerintük csak a pofám nagy, szerinted viszont véletlen, hogy mióta rámszálltak, 50-100 helyett kb. 20-ra esett vissza a trollok száma, a kék nickesek többsége pedig, meg a régi motorosok, mint "Fiatalember", kikoptak? És még nem is csináltam semmit, most még csak ott tartunk, hogy gőzerővel támadnak, én meg állom az ütéseket, és lassacskán szembesülnek vele, hogy bármit csinálnak, nem tudnak eltaposni, viszont erősebb leszek tőle. TC-t meg a többit ki tudták nyírni, engem nem tudnak. Aztán lehet, hogy majd egyszer visszaütök...

Hülye vagy zsír.

Azért kopnak ki az emberek, mert megtörtént a totális győzelem sodika felett. Kvázi nincs már különösebb célja a fórumnak.
Jun 30, 2016 19:01:32

Szerző: Endlösung Jun 30, 2016 19:04:10
Válasz
(10)
*bekövetkezett Sodi életében*
Jun 30, 2016 19:04:10

Szerző: már csak 1 célja Jun 30, 2016 19:09:05
Válasz
(14)
Van a fórumbam: A kolossy téri recskabarlang kegyhellyé nyilvánítása
Jun 30, 2016 19:09:05

Szerző: Best retard (Snecológus-pontszám: 2219x1) Jun 30, 2016 20:01:46
Válasz
(9)
már csak 1 célja
Van a fórumbam: A kolossy téri recskabarlang kegyhellyé nyilvánítása

egyfajta szakrális hely, a "recskairoda", a snecológia egyik, ha nem a legszentebb helye. Iskolásokat vinnénk oda és mutogatnánk neki az asztalt,hogy itt élt és dolgo..ja nem ez alatt aludt sodi Xd
Jun 30, 2016 20:01:46

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48803x24) Jun 30, 2016 20:34:37
Válasz
(2)
Laci
Egy haverom kérdezi, hogy a 21:15-re az 5-s vágányra érkező vonattal tudna menni és az jó-e neked? xD

Természetesen! Ma este?
Jun 30, 2016 20:34:37

Szerző: Vonakin Skywalker Jun 30, 2016 20:53:29
Válasz
(3)
Hahó Sodó!!
Holnapután Pride!!! Gondolom már várod nagyon!
Készítsd ki a szivárványosrénszarvasbőr tangát!!

Nyugodtan szólj, ha Janibácsi megint a pincébe zárna, beszélünk a fejével!
Ez ÉletedNagyNapja lesz, ezért a kommenthaverok elintéznek a vén komcsiknál egy nap kimenőt Neked, !!

Várunk a menet elején!!
Jun 30, 2016 20:53:29

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48803x24) Jun 30, 2016 20:59:47
Válasz
(3)
Laci, ott vagyok már, jön a haverod? Ha jön, lesz videó is!
Jun 30, 2016 20:59:47

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jun 30, 2016 21:58:45
Válasz
(4)
Kisbolyhos már hetyetyézik is:

László Boros Csak a szokásos: úgy rágalmaznak, hogy közben le vagyok tiltva, így nem is reagálhatok a hazugságokra. Némethkém, a kutyát nem érdekli a ribancod. Egyszer, amikor túlzásba vitted a rágalmazásomat (kutyaakasztás, kutyabaszás, drogdílerezés stb.), rámentem az adatlapjára, és megnéztem a fos képeit, ha már te az én fos képeimet fosoztad. Ennyi történt, és nem több! Soha nem írtam rá, soha nem fenyegettem meg. Ha más megtette, ahhoz nekem mi közöm? Ha más megtette az adataimmal regisztrált kamu profillal, mint ahogy rendszeres a vendégkönyvekbe beirkálás is a nevemben, azt köszönd meg a trolloknak vagy a kurva Eszmeraldának, mert ez az ő stílusuk, nem az enyém. Semmi okot nem adtam se neked, se a többinek, hogy rám szálljatok. Attól, hogy kitaláltok hazugságokat ti meg az a brazil kurva ribanc, és azokkal igazoljátok a bűncselekményeiteket, még nem lesznek igazak.
Tetszik · Válasz · 5 órája · Szerkesztve

László Boros Az pedig, ami jelenleg is zajlik azon a fórumon, nem fog következmények nélkül maradni. Ti rúgtatok belém, és nem fordítva. Évek óta zaklat, mocskol és rágalmakkal szórja rólam tele a netet 50 névtelen senkiházi, akikről köztudott, hogy többségében balliberális újságírók. A kurva anyátokat, azt!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Jun 30, 2016 21:58:45

Szerző: heavy metal Jun 30, 2016 22:03:26
Válasz
(6)
hogy hazudozik a kis beszari zsíros hajú.
Jun 30, 2016 22:03:26

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jun 30, 2016 22:03:32
Válasz
(9)
Mi az hogy névtelen? Itt van a Szalay, a Szabó, a Varga, a Németh, az Osztrák, a Tóth, a Cseh, a Csudutov, a Csudinka, a Csukerda, a Tebege, a Tóta, a Bede, a Lajos haver meg a többi, ezek nem nevek? Teljesen hülye vagy?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Jun 30, 2016 22:03:32

Szerző: ylizs Jun 30, 2016 22:03:57
Válasz
(3)
"50 névtelen senkiházi, akikről köztudott, hogy többségében balliberális újságírók"

Ja, mert szerinte ez így van, akkor már köztudott.
Értem.
Jun 30, 2016 22:03:57

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jun 30, 2016 22:05:28
Válasz
(6)
"Le vagyok tiltva" LOLbazmeg fejlődik a Vasgnóm, permbanra vágta az összes proxyt XDDDD Köszönjük Levi Endre!
Jun 30, 2016 22:05:28

Szerző: terminator Jun 30, 2016 22:08:30
Válasz
(6)
Nem szamit ki fenyegette akarmelyik troll baratnojet, te jatszod itt a trollvadaszt es fenyegetozol, EZERT MINDENERT TEGED TESZUNK FELELOSSE. Koszond meg tajginak, es nemsokara eler a trollok bosszuja, teged is meg anyadat is. Innentol nincs kegyelem, es a legmocskosabb eszkozokkel fogjuk megtorolni az osszes trollok ellen elkovetett buncselekmenyt. Keszitsd elo a fogkefet a bortonbe, de ha szerencsed van, elobb vagjak el a torkodat es nem kell a koterban felvagnod az ereidet mint a ven impotensnek. Nem szamit ki hibaja volt, ki csinalta, TEGED TESZUNK felelosse mindenert, es rajtad fog csattani a trollok bosszuja. Kellett a fasz a szadba? Megkapod meg anyad is.
Jun 30, 2016 22:08:30

Szerző: terminator Jun 30, 2016 22:10:39
Válasz
(4)
Ez meg a tajginal is hulyebb? Vagy miert nem tud ide irni a fogyatekos?
Jun 30, 2016 22:10:39

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jun 30, 2016 22:11:44
Válasz
(9)
Az ilyen nyakelvágós kommenteket mellőzzük már ha lehet. Nem vagyunk retardok, hogy ilyen szánalmasan fenyegetőzzünk. Ez komoly etyetemi tanszék, Hahó!
Jun 30, 2016 22:11:44

Szerző: Kiss László Jun 30, 2016 22:13:58
Válasz
(6)
banshee
Boros! Ha eljössz Szegedre, megbaszlak.

Boros, ha eljössz Százhalombattára megbaszlak!
Jun 30, 2016 22:13:58

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Jun 30, 2016 22:24:38
Válasz
(11)
kisbolyhos, te csak itt a fórumon számos alkalommal elkövetted a zaklatás nevű bűncselekményt. a helyedben hallgatnék, és meghúznám magam, ugyanis itt a logban szerepel az ip-d, a szolgáltatódnál pedig szintén szerepel, hogy a kommentek időpontjában töltötted le ezt az oldalt, tehát egyértelműen bizonyítható, hogy te itt "mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyegettél, illetve azt a látszatot keltetted, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be". lásd még szétkaszablokka, meg a többi erőszakos, testi épség sértésére irányuló fenyegetésed.

csak annyi kell, hogy egy troll elkérje zulutól a logot, és a kaszablokkolós kommentjeiddel együtt csatolja azt egy rendőrségnek írt lakossági bejelentéshez, amit akár névtelenül is meg lehet tenni. a rendőrség bűncselekményről értesül, hivatalból köteles eljárni, aztán hetyetyézhetsz. nagyon könnyen kaphatsz egy kiadós faszerdőt, annyi eszed sincs, hogy ezt felfogd.

elárulom neked, hogy a levlistán már piszkozatban meg van írva ez a bejelentés, van egy félkész lista is a kommentjeidről, már csak ki kell válogatni, hogy melyikben fenyegettél a megölésünkkel, melyikben írtad, hogy fegyvert fogsz beszerezni, stb. csak egy-két troll munkaóra befektetés, és járhatsz kihallgatásokra, aztán izgulhatsz, hogy mi lesz a büntetésed. meg mutogathatsz anyádra, hogy ő ült a gépnél, és aztán ő is gyanúsított lesz.

akarod, hogy elküldjem az egész cuccot eszmeraldának? ő biztos szívesen dolgozna az ügyön?

Zaklatás

222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki félelemkeltés céljából
a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be,
vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) Aki a zaklatást
a) házastársa, volt házastársa, élettársa vagy volt élettársa sérelmére,
b) nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére, illetve
c) hatalmi vagy befolyási helyzetével visszaélve
követi el, az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évig, a (2) bekezdésben meghatározott esetben bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Jun 30, 2016 22:24:38

Szerző: tigris Jun 30, 2016 22:25:21
Válasz
(1)
tényleg azzal büszkélkedik, hgoy megfenyegette és zaklatta valakinek a barátnőjét?

hát ez érdekes
Jun 30, 2016 22:25:21

Szerző: tigris Jun 30, 2016 22:27:16
Válasz
(8)
gennyes féregzsidó
kisbolyhos, te csak itt a fórumon számos alkalommal elkövetted a zaklatás nevű bűncselekményt. a helyedben hallgatnék, és meghúznám magam, ugyanis itt a logban szerepel az ip-d, a szolgáltatódnál pedig szintén szerepel, hogy a kommentek időpontjában töltötted le ezt az oldalt, tehát egyértelműen bizonyítható, hogy te itt "mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyegettél, illetve azt a látszatot keltetted, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be". lásd még szétkaszablokka, meg a többi erőszakos, testi épség sértésére irányuló fenyegetésed.

csak annyi kell, hogy egy troll elkérje zulutól a logot, és a kaszablokkolós kommentjeiddel együtt csatolja azt egy rendőrségnek írt lakossági bejelentéshez, amit akár névtelenül is meg lehet tenni. a rendőrség bűncselekményről értesül, hivatalból köteles eljárni, aztán hetyetyézhetsz. nagyon könnyen kaphatsz egy kiadós faszerdőt, annyi eszed sincs, hogy ezt felfogd.

elárulom neked, hogy a levlistán már piszkozatban meg van írva ez a bejelentés, van egy félkész lista is a kommentjeidről, már csak ki kell válogatni, hogy melyikben fenyegettél a megölésünkkel, melyikben írtad, hogy fegyvert fogsz beszerezni, stb. csak egy-két troll munkaóra befektetés, és járhatsz kihallgatásokra, aztán izgulhatsz, hogy mi lesz a büntetésed. meg mutogathatsz anyádra, hogy ő ült a gépnél, és aztán ő is gyanúsított lesz.

akarod, hogy elküldjem az egész cuccot eszmeraldának? ő biztos szívesen dolgozna az ügyön?

Zaklatás

222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki félelemkeltés céljából
a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be,
vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) Aki a zaklatást
a) házastársa, volt házastársa, élettársa vagy volt élettársa sérelmére,
b) nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére, illetve
c) hatalmi vagy befolyási helyzetével visszaélve
követi el, az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évig, a (2) bekezdésben meghatározott esetben bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Én mint jogkövető állampolgár felszólítalak, hogy tedd meg a feljelentést! A bűnözők nem járhatnak közöttünk! Mondj Nemet az Erőszakra! Elég volt az internetes zaklatókból, PÉLDÁT KELL STATUÁLNI!
Jun 30, 2016 22:27:16

Szerző: heavy metal Jun 30, 2016 22:28:47
Válasz
(1)
Hiénaverő

László Boros Csak a szokásos: úgy rágalmaznak, hogy közben le vagyok tiltva, így nem is reagálhatok a hazugságokra. Némethkém, a kutyát nem érdekli a ribancod. Egyszer, amikor túlzásba vitted a rágalmazásomat (kutyaakasztás, kutyabaszás, drogdílerezés stb.), rámentem az adatlapjára, és megnéztem a fos képeit, ha már te az én fos képeimet fosoztad. Ennyi történt, és nem több! Soha nem írtam rá, soha nem fenyegettem meg. Ha más megtette, ahhoz nekem mi közöm? Ha más megtette az adataimmal regisztrált kamu profillal, mint ahogy rendszeres a vendégkönyvekbe beirkálás is a nevemben, azt köszönd meg a trolloknak vagy a kurva Eszmeraldának, mert ez az ő stílusuk, nem az enyém. Semmi okot nem adtam se neked, se a többinek, hogy rám szálljatok. Attól, hogy kitaláltok hazugságokat ti meg az a brazil kurva ribanc, és azokkal igazoljátok a bűncselekményeiteket, még nem lesznek igazak.

László Boros Az pedig, ami jelenleg is zajlik azon a fórumon, nem fog következmények nélkül maradni. Ti rúgtatok belém, és nem fordítva. Évek óta zaklat, mocskol és rágalmakkal szórja rólam tele a netet 50 névtelen senkiházi, akikről köztudott, hogy többségében balliberális újságírók. A kurva anyátokat, azt!

ezeket hol írja?
Jun 30, 2016 22:28:47

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jun 30, 2016 22:29:53
Válasz
(4)
heavy metal
ezeket hol írja?

Tajgi trolloldalán. De csak ideig-óráig látható, mert aztán becsicskul és törli, mint púpos mestere.
Jun 30, 2016 22:29:53

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Jun 30, 2016 22:29:56
Válasz
(12)
eszmeralda, írjál nekem nyugodtan a gmailemre ha érdekel az ügy! bori faszverő képeiért és egyéb ocsmányságokat tartalmazó cuccokért cserébe tudunk üzletet kötni. azt is elküldöm neked, hogy milyen ajánlattal keresett meg a szerelmed.
Jun 30, 2016 22:29:56

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jun 30, 2016 22:31:58
Válasz
(5)
Na ma este aztán lesz dübbenés a kisszobában...
Jun 30, 2016 22:31:58

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Jun 30, 2016 22:33:29
Válasz
(3)
Hiénaverő
Tajgi trolloldalán. De csak ideig-óráig látható, mert aztán becsicskul és törli, mint púpos mestere.

szegény kisbolyhos nem vette számításba, hogy innen nem tud kommentet törölni. számtalanszor leírta, hogyan fog bennünket megölni. még azzal is nyomatékosította, hogy ez az egyetlen életcélja.
Jun 30, 2016 22:33:29

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jun 30, 2016 22:37:13
Válasz
(7)
Tényleg örülnék ha ügy lenne belőle, mert akkor végre elrendelnék az elmeorvosi vizsgálatát. Diagnosztizálják szépen skizofréniával, aztán felírják neki a gyógyszereket. Komolyan, szívességet tennénk neki meg a családjának a feljelentéssel.
Jun 30, 2016 22:37:13

Szerző: tigris Jun 30, 2016 22:39:24
Válasz
(8)
Hiénaverő
Tényleg örülnék ha ügy lenne belőle, mert akkor végre elrendelnék az elmeorvosi vizsgálatát. Diagnosztizálják szépen skizofréniával, aztán felírják neki a gyógyszereket. Komolyan, szívességet tennénk neki meg a családjának a feljelentéssel.

börtönbe kell vágni! Aki azzal fenyeget másokat, hogy "halálra keféli a nőjét" annak nincs helye normáils emberek között. Az ilyen állatot be kell zárni! NEm való Magyar emberek közé. Lehet hogy a muszka vére jött ki belőle, mint tudjuk, azok rengeteg magyar nőt megerőszakoltak.
Jun 30, 2016 22:39:24

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jun 30, 2016 22:41:57
Válasz
(4)
Tajgiról jut eszembe, neki is mehet ugyanez. Kommentek százaiban fenyegette a fórumközösség tagjait megöléssel, agyonveréssel, hasonló kedves dolgokkal. Úgyis rég ülésezett már a Damu Roland Társaság.
Jun 30, 2016 22:41:57

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Jun 30, 2016 22:43:15
Válasz
(8)
tigris
Én mint jogkövető állampolgár felszólítalak, hogy tedd meg a feljelentést! A bűnözők nem járhatnak közöttünk! Mondj Nemet az Erőszakra! Elég volt az internetes zaklatókból, PÉLDÁT KELL STATUÁLNI!

szívesen megtenném, csak nekem ez túlzottan rangon aluli lenne. a malacznak sem volt túl sok esze, de kisbolyhos elképesztően buta, gyakorlatilag folyamatosan telepítette magának a faszerdőket. szóval ilyen szintre nem akarok lemenni professzori státuszomban. ez tipikusan másodéveseknek való elfoglaltság.
Jun 30, 2016 22:43:15

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Jun 30, 2016 22:48:16
Válasz
(7)
a hölgyurat le akarják úsztatni a dunán. meg kellene trollkodni kicsit, hahó!

Farkas Endre Kiss
25 perce ·
Esztert most már nem fogják merni megölni emiatt.

Eszter Fórizs
1 órája ·
No emberek ez életveszélyes mutatvány, ha az ember azt feszegeti, volt-e köze Rogán Antalnak Nancy meggyilkolásához. Mindenkinek tanúsítom, hogy jól vagyok, szeretek élni, nincs szerelmi problémám, és hogy tudom, hogy a titkosszolgálat bosszúra készül.
Jun 30, 2016 22:48:16

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Jun 30, 2016 22:51:17
Válasz
(6)
Eszter Fórizs
1 órája ·
Már rajtam van a moszados fideszes titkosszolgálat!

Eszter Fórizs Nem engedik, hogy olvassam a "Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk" cikkeit! NEM ÉREM EL A HONLAPUKAT, NYILVÁN ENNEK A GÉPNEK AZ IP címéről elérhetetlenné tették az oldalt, hogy Rogán Antalos cikkeiket ne tudjam megosztani!
Tetszik · 1 · 1 órája

Eszter Fórizs
1 órája ·
Nem engedik, hogy olvassam a "Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk" cikkeit! NEM ÉREM EL A HONLAPUKAT, NYILVÁN ENNEK A GÉPNEK AZ IP címéről elérhetetlenné tették az oldalt, hogy Rogán Antalos cikkeiket ne tudjam megosztani!
Jun 30, 2016 22:51:17

Szerző: - Jun 30, 2016 22:52:08
Válasz
(4)
Úgy érzem Endre hozzászólásából, hogy gúnyolódik Fórizs Eszteren. Ugyanezt éreztem, mikor a külföldről hazamenekült Titánt faggatta.
Jun 30, 2016 22:52:08

Szerző: ylizs Jun 30, 2016 22:53:27
Válasz
(7)
gennyes féregzsidó
a hölgyurat le akarják úsztatni a dunán. meg kellene trollkodni kicsit, hahó!

Farkas Endre Kiss
25 perce ·
Esztert most már nem fogják merni megölni emiatt.

Eszter Fórizs
1 órája ·
No emberek ez életveszélyes mutatvány, ha az ember azt feszegeti, volt-e köze Rogán Antalnak Nancy meggyilkolásához. Mindenkinek tanúsítom, hogy jól vagyok, szeretek élni, nincs szerelmi problémám, és hogy tudom, hogy a titkosszolgálat bosszúra készül.

Ez az elmebeteg is már évek óta készül rá, hogy a gonosz titkosszolgálat elteszi láb alól, de mindig jövő héten lesz belőle.
Jun 30, 2016 22:53:27

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jun 30, 2016 22:55:27
Válasz
(5)
A hölgyúrnak sincs túl sok esze, a zsidó multi FB-n keresztül akarja leleplezni az összeesküvéseket? Shaját mgukat listázzák a retardok, nekünk csak a kávét kell kortyolgatni a gép előtt, aztán ha már nagyon unjuk őket, megnyomni a megfelelő gombot. Titánról se véletlenül nincs hír, csak szólok ;)
Jun 30, 2016 22:55:27

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Jun 30, 2016 22:59:22
Válasz
(14)
Hiénaverő
A hölgyúrnak sincs túl sok esze, a zsidó multi FB-n keresztül akarja leleplezni az összeesküvéseket? Shaját mgukat listázzák a retardok, nekünk csak a kávét kell kortyolgatni a gép előtt, aztán ha már nagyon unjuk őket, megnyomni a megfelelő gombot. Titánról se véletlenül nincs hír, csak szólok ;)

a hölgyúr egy multi gyógyszercégnek dolgozik, a háttérhatalom szekerét tolja, a háttérhatalom pénzeli, Hahó! csak buta színjáték amit előad, ő a retardok közé beépített gyíkember. de faszos gyíkember!
Jun 30, 2016 22:59:22

Szerző: Peniszmento Jun 30, 2016 23:05:00
Válasz
(4)
En azert nem irtam mert vegre megint baszok. De latom bori meg tajgi meg mindig szabadlabon. Szomoru hir ez! :(
Jun 30, 2016 23:05:00

Szerző: - Jun 30, 2016 23:20:03
Válasz
(6)
Úgy hallottam ma Bori dolgozott, valaki telefonon kereste a Jabilban, de a szalagrabszolgákat nem szokták csak úgy elengedni
Jun 30, 2016 23:20:03

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Jun 30, 2016 23:31:10
Válasz
(7)
-
Úgy hallottam ma Bori dolgozott, valaki telefonon kereste a Jabilban, de a szalagrabszolgákat nem szokták csak úgy elengedni

és az a valaki nem kérdezte esetleg, hogy tudnak-e arról, hogy a munkavállalójuk folyamatosan mások megölésével fenyegetőzik? mert ha nem, akkor legközelebb meg kellene kérdezni szerintem. vagy esetleg megkérni őket, nézzék már át ennek fenyegetőzőnek a cuccait, hátha van nála kaszablokkoláshoz szükséges eszköz, vagy fegyver. nehogy a gyárban is meg akarjon ölni valakit.
Jun 30, 2016 23:31:10

Szerző: Aggódó Attila Jun 30, 2016 23:50:16
Válasz
(12)
Tisztelt Jabil!

Ezúton értesítem Önöket, hogy labilis mentális állapotú munkavállalójuk, B.L. szabadidejében különböző közéleti internetes fórumokon (pl. forum.sodika.org), a Facebookon, mások megölésével fenyegetőzik vélt vagy valós sérelmei megtorlása céljából. Mivel tartani lehet attól, hogy B.L. labilis állapota miatt közvetlen környezetében tartózkodó személyek testi épségében is kárt tehet, ezért célszerű munkakezdés előtt átvizsgálni csomagját, ruházatát, különösen azért is, mert B.L. célzást szokott tenni arra is, hogy fegyvert akar beszerezni tervei végrehajtásához.

Üdvözlettel:

Aggódó Attila
Jun 30, 2016 23:50:16

Szerző: amikor még rend volt Jun 30, 2016 23:53:26
Válasz
(3)
Farkas Endre Kiss
12 perce ·

"Tovább göngyölődik Volner János szerető-botránya, amikor képek kerültek fel a ripost.hu oldalra, ahol a politikus a bokrok közé bújva múlatja az idejét egy hölggyel. Kiderült, ki a titkos szerető: a Jobbik-frakció jogásza. Sokakat felháborít a párton belüli félrelépés, melyet a Jobbik közleményével igazából jóváhagyott."

Magyar Katolikus Lexikon:
"A házasságtörés büntetése a középkopban sokszor volt halál. A városi gyakorlatban az élve eltemetés, a lovakkal történő széttépetés és a közös karóval átdöfés is fölbukkant."
Jun 30, 2016 23:53:26

Szerző: Németh Balázs Jun 30, 2016 23:58:16
Válasz
(3)
Hiénaverő

A nap vicce: nekem üzen a saját falán, amiről két éve letiltott. Sírok.
Jun 30, 2016 23:58:16

Szerző: amikor még rend volt Jun 30, 2016 23:59:42
Válasz
(1)
paráznaság (gör. porneia, lat. fornicatio): tág értelemben minden, a →hatodik parancsolat elleni bűn (→házasságtörés), szoros értelemben szabad állapotú férfi és nő házasságon kívüli testi egyesülése. A Szentírásban megkövezéssel büntették (MTörv 23, 22-29; Kiv 22,15-16)
Jun 30, 2016 23:59:42

Szerző: amikor még rend volt Jul 01, 2016 00:06:39
Válasz
(7)
Sodika ha Vollner szemében meglátod a szálkát, a sajátodban miért nem látod meg a gerendát? Szexnagyit házasságon kívül buszjegyért dugni az mitől kisebb bűn, mint szeretőt dugni?

És faszverő videót, szexhirdetéseket feltenni a netre?
Jul 01, 2016 00:06:39

Szerző: töppedt buzigolyók Jul 01, 2016 00:12:29
Válasz
(3)
tigris

A statuálás a lényeg, mert aszerint kapja Kisboros a büntetést
Jul 01, 2016 00:12:29

Szerző: szálka-gerenda Jul 01, 2016 00:19:23
Válasz
(11)
Farkas Endre Kiss
15 perce ·
Keresztényi értékrend, érted.

értjük!
velvet.hu/szex/2012/01/18/farokvero_videoja_miatt_tamadjak_a_nemzet_bloggeret/
Jul 01, 2016 00:19:23

Szerző: szálka-gerenda Jul 01, 2016 00:22:00
Válasz
(10)
Rezső Puchleitner Swinger Club-ba se járnak a keresztények, csak Tartuffe.
Jul 01, 2016 00:22:00

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jul 01, 2016 00:23:14
Válasz
(4)
Sneci kereszténynek hazudja még magát? Vasárnap se osztott meg keresztet.
Jul 01, 2016 00:23:14

Szerző: szekértoló Jul 01, 2016 00:28:06
Válasz
(9)
Bakró-Nagy Attila Azért az vicces hogy a Habony médiából származó cikkeket olvasod ráadásul posztolod, és a bűnöző fidesz banda szekerét tolod.
Jul 01, 2016 00:28:06

Szerző: Brilliance AF2 25l Jul 01, 2016 00:31:08
Válasz
(7)
Faszerdőt zsìrnak, pls!!!!!
Jul 01, 2016 00:31:08

Szerző: szétkaszablokka Jul 01, 2016 01:27:09
Válasz
(1)
László Boros
8 perce ·
Olvasva amit a balliberálisok művelnek már megint a sodifórumon, nagyon is jó, hogy Orbán van kormányon, és remélem jó pár évtizedig így marad ez!
Ha a liberalizmus azt jelenti, hogy zavartalanul üzemelhetnek olyan mocsadék fórumok, mint az (mert a nagy Ámerika nem adja ki az IP-címeiket holmi szólásszabadságra hivatkozva), ahol szórakozásból zaklatnak, rágalmaznak és fenyegetnek - megöléssel is - másokat és azok környezetét, munkahelyét, ismerőseit, családtagjait, akkor minden eszközzel fel kell lépni ellene. Ez minden normális ember érdeke!

László Boros A feljelentést amúgy nem fogjátok megúszni, de még nincs kész. Csatolmányokkal együtt eddig 120 oldal. Tudom, hogy szerintetek úgyse megyek vele semmire, de egy próbát megér, nem...?
1 perce
Jul 01, 2016 01:27:09

Szerző: szétkaszablokka Jul 01, 2016 01:28:49
Válasz
(2)
Boros! Te fenyegetsz minket megöléssel!!! Te vagy a zaklató!!!
Jul 01, 2016 01:28:49

Szerző: röfi Jul 01, 2016 01:33:36
Válasz
(2)
*nem ment semmire a feljelentéssel, de zsír most megmutatja neki*
Jul 01, 2016 01:33:36

Szerző: Hős Orbán Viktor Jul 01, 2016 01:38:24
Válasz
(2)
szétkaszablokka
László Boros
8 perce ·
Olvasva amit a balliberálisok művelnek már megint a sodifórumon, nagyon is jó, hogy Orbán van kormányon, és remélem jó pár évtizedig így marad ez!
Ha a liberalizmus azt jelenti, hogy zavartalanul üzemelhetnek olyan mocsadék fórumok, mint az (mert a nagy Ámerika nem adja ki az IP-címeiket holmi szólásszabadságra hivatkozva), ahol szórakozásból zaklatnak, rágalmaznak és fenyegetnek - megöléssel is - másokat és azok környezetét, munkahelyét, ismerőseit, családtagjait, akkor minden eszközzel fel kell lépni ellene. Ez minden normális ember érdeke!

László Boros A feljelentést amúgy nem fogjátok megúszni, de még nincs kész. Csatolmányokkal együtt eddig 120 oldal. Tudom, hogy szerintetek úgyse megyek vele semmire, de egy próbát megér, nem...?
1 perce
így van, Orbán Viktor hatalomra kerülése után eljön a retardok ideje! Oh wait...
Jul 01, 2016 01:38:24

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48803x24) Jul 01, 2016 05:22:33
Válasz
(1)
Jul 01, 2016 05:22:33

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 01, 2016 06:00:48
Válasz
(1)
Ez már biztos Bronislaw Prof!

dex.hu/x.php?id=inxcl_mindekozben&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fmindekozben%2Fposzt%2F2016%2F06%2F30%2Fa_nap_legbizarrabb_bunugyi_hire_egy_zsak_uruleket_tomott_egy_no_nadragjaba_aztan_elmenekult%2F&pos=inxcl_pp

A nap legbizarrabb bűnügyi híre: egy zsák ürüléket tömött egy nő nadrágjába, aztán elmenekült
Jul 01, 2016 06:00:48

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jul 01, 2016 06:59:47
Válasz
(3)
Bori megint hazudozik:

László Boros
László Boros A fenti kommentből szerintem nyilvánvaló, miért nem kapnak lájkot a képeim, ami szerintük egyértelmű bizonyítéka annak, hogy valamiféle elmebeteg bűnöző vagyok, akit mindenki, de még a családtagjai is kerülnek. Azért nincsenek lájkok, mert csak ismerősök lájkolhatnak, én viszont nem jelölök ismerősöket. Így védem őket ezektől a férgektől, mert a korábbi ismerőseimet mind zaklatták és ellenem hangolták, és olyan is előfordult, hogy ismerőseim adataival regisztráltak hamis profilt, majd azzal próbáltak bejelelölni, hogy kémkedjenek utánam. Szóval ne jelöljön ezután se senki, mert nem jelölök vissza senkit...
5 órája · Szerkesztve

László Boros Ha valaki arra lenne kíváncsi, miért pont én... Nem csak én! Mindenki, akit ők "nácinak", "jobbosnak", "retardáltnak" stb. bélyegeznek. Itt egy lista a célpontjaikról, általuk viccesnek vélt rövid jellemzésekkel. Hogy mennyire elrugaszkodtak a valóságtól a rengeteg kábítószertől, amit bevallottan elfogyasztanak, arra jó példa, hogy a rólam szóló részhez linkeltek egy Balázs-shows filmet, amely videóban szerintük én szerepelek. Kb. ennyire kell komolyan venni minden mást is, amit rólam írnak. A legdurvább mégcsak nem is ez, hanem az, hogy a tudatmódosító szerek hatása alatt minden bizonnyal el is hiszik mindazt, amit írnak és kitalálnak...

Ki kicsoda a snecológiában? - Sodipedia
A következő lista olyan emberek neveit és rövid jellemzését tartalmazza, akik kisebb-nagyobb szerepet töltöttek be SoDI életében.
4 órája

László Boros Vicces az is, hogy szerintük "zaklatom őket" azon a fórumon,mikor évek óta tiltva vagyok onnan, és csak az írhat, akinek engedik... Elég nyilvánvaló ebből is, hogy a nevemmel írt kommenteket ők írják.
László Boros fényképe.
4 órája

László Boros Fordult elő korábban olyan is, hogy kábítószerhírdetést adtak fel a nevemben,majd az alapján feljelentettek,a rendőrök pedig kijöttek. Szóval tud róluk a rendőrség, csak azt bánom, hogy nem fogadtam meg a tanácsukat és tettem feljelentést már akkor...
4 órája
Jul 01, 2016 06:59:47

Szerző: tigris Jul 01, 2016 07:36:37
Válasz
(3)
nem kell a facebookon mentegetőznie szerintem. majd a rendőrségen! azt gondolom, hogy valakit "halálra keféléssel fenyegetni" ma Magyarországon nem férhet bele. Még jó, hogy meg vannak a logok, meg az IP címek.
Jul 01, 2016 07:36:37

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jul 01, 2016 07:53:10
Válasz
(5)
Kisboros, nevezd már meg azon ismerőseidet, akikkel puszipajtások voltatok, de a trollok jól ellened hangolták őket? Ja hogy nincsenek ilyenek?
Jul 01, 2016 07:53:10

Szerző: Zsírnak mehet a faszerdő Jul 01, 2016 07:57:50
Válasz
(4)
Öröm látni ahogy zsír beszart, és elkezdett hazudozni, hogy nem is ír ide már évek óta. De sajnos a szolgáltatója logjában ott lesz az is, hogy megnyomta a mehet! gombot. Meg elég furcsa lesz amikor majd olvassák a rendőrök a kommentet, amelyikben zsír pontosan leírta, hogy a házukban hol található az ő szobája, és ő majd letagadja, hogy azt nem is ő írta....zsír, gondold át újra ezt a hazudozást.
Jul 01, 2016 07:57:50

Szerző: Zsírnak mehet a faszerdő Jul 01, 2016 08:10:46
Válasz
(3)
Zsír! Honnan tudhatnák a trollok, hogy a házon belül hol található a te szobád?

Erről mit fogsz hazudni a rendőrségi kihallgatásodon?

Mit fogsz mondani a rendőröknek arról, hogy amikor ezt a kommentet írtad, abban az időpontban a szolgáltatód logjában szerepel az oldalletöltés, a mehet! gomb lenyomása, és a fórum logjában ott az ip címed a komment mellett?

Nehéz kérdések ezek zsír!
Jul 01, 2016 08:10:46

Szerző: Dr Végh József Jul 01, 2016 08:18:53
Válasz
(6)
Kriminálpszichológusként nagyon érdekelnek az ilyen esetek,amikor elmebetegek gyilkossággal fenyegetőnek, kérem keressenek meg és küldjék át az idézett kommenteket, hátha behívnak vele a tv-be szerepelni. nszksz

Jul 01, 2016 08:18:53

Szerző: Zsírnak mehet a faszerdő Jul 01, 2016 08:45:47
Válasz
(4)
Most megnéztem, hogy csak ezen a héten milyen személyes hivatkozásokat írtál a kommentjeidben, zsír. Honnan tudhatná egy nevedben író troll, hogy milyen könyvet kaptál névnapodra tesódéktól, és abban mi szerepel? Az évek alatt részleteiben leírtad itt az életedet amikor panaszkodtál nekünk, ezer olyan kommented van itt a te ip címeddel, amelyekben olyan dolgok vannak, amiket csak te tudhatsz, és ellenőrizhető a valós életben, tanúkat tudnak erről megkérdezni. És ezek után azt akarod hazudni a rendőrségen, hogy évek óta nem írsz ide?

Vagy amikor majd szembesítenek ezekkel a tényekkel a rendőr bácsik, akkor taktikát váltasz, beismered, hogy tényleg folyamatosan írtál ide, de a halálos fenyegetéseket valaki más írta az ip címedről? És akkor majd megpróbálod anyádra kenni a zaklatást?
Jul 01, 2016 08:45:47

Szerző: Toka-figyelő Jul 01, 2016 09:08:59
Válasz
(5)
Sodi hazudozott ilyen pofátlanul,amikor rájött, hogy meg lehet rángatni egy pár hozzászólásáért.
Jul 01, 2016 09:08:59

Szerző: - Jul 01, 2016 09:11:27
Válasz
(5)
Zsírnak mehet a faszerdő
Most megnéztem, hogy csak ezen a héten milyen személyes hivatkozásokat írtál a kommentjeidben, zsír. Honnan tudhatná egy nevedben író troll, hogy milyen könyvet kaptál névnapodra tesódéktól, és abban mi szerepel? Az évek alatt részleteiben leírtad itt az életedet amikor panaszkodtál nekünk, ezer olyan kommented van itt a te ip címeddel, amelyekben olyan dolgok vannak, amiket csak te tudhatsz, és ellenőrizhető a valós életben, tanúkat tudnak erről megkérdezni. És ezek után azt akarod hazudni a rendőrségen, hogy évek óta nem írsz ide?

Vagy amikor majd szembesítenek ezekkel a tényekkel a rendőr bácsik, akkor taktikát váltasz, beismered, hogy tényleg folyamatosan írtál ide, de a halálos fenyegetéseket valaki más írta az ip címedről? És akkor majd megpróbálod anyádra kenni a zaklatást?

ő is bőgni fog a nyomozók előtt, mint sodi, amikor bevitték a questoros ügyek miatt Xd
Jul 01, 2016 09:11:27

Szerző: Örebro Jul 01, 2016 09:39:39
Válasz
(7)
László Boros
1 órája ·
Kicsit horrorisztikus hangulatú zenés videóklip a Tiszáról,

Hozzászólásoktegnapi felvételekből...

River of sadness. Mystic Tisza river in Hungary.
YOUTUBE.COM
Megosztom

László Boros "Örebro", te ott a fórumon, aki azzal fenyegetőzik, hogy külföldön adott fel droghírdetést a nevemmel és lakcímemmel! Jó zene? A te kliped aláfestő zenéje is ez lesz... bár az nem hat és fél perces lesz, hanem teljes hosszú, kilenc és feles... Addigra profi szintre fejlesztem a videózási technikámat, a felszerelés persze gagyi lesz, mert csak erre futja, de a művészi beállítások mindezt ellensúlyozni fogják. A fenti klip neked készült, hogy kezdd egy kicsit átérezni és hangolódni a dologra. Látod, nem sajnálom sem az időt, sem az energiát, sem a benzinpénzt, ha rólad van szó.

Te gyöker!
Most olvastam "remekmuvedet", hogy fenyegetözöm, en közöltem valamit ,amit lattam!Te azt allitod, hogy en adtam fel a nevedben hirdetest? Ugye nem tagadod le, hogy ez a bbejegyzes töled szarmazik?
Te fenyegetsz, te gyöker!
Eddig nem igazan foglalkoztam veled, szereztel egy ujabb ellenseget!
Jul 01, 2016 09:39:39

Szerző: Dalbeer Jul 01, 2016 10:01:29
Válasz
(4)
Let the dickforest begin, and kisboros will lose again the access
Jul 01, 2016 10:01:29

Szerző: Kiss Laci Jul 01, 2016 10:39:28
Válasz
(2)
tigris
Aki azzal fenyeget másokat, hogy "halálra keféli a nőjét" annak nincs helye normáils emberek között. Az ilyen állatot be kell zárni! NEm való Magyar emberek közé.

hát azért hetyetye
Jul 01, 2016 10:39:28

Szerző: Ajtón dörömbölés Jul 01, 2016 10:46:34
Válasz
(2)
* coming to Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23. *
Jul 01, 2016 10:46:34

Szerző: töppedt buzigolyók Jul 01, 2016 10:48:49
Válasz
(7)
szétkaszablokka
László Boros
8 perce ·

1 perce

120 oldalas feljelentés. Ízlelgessük egy kicsit ezt az infót. Sneci masnis kudarCV-je ehhez képest lónak a fasza. Elképzelem szerencsétlen rendőr arcát, amikor a zsírkirály leteszi elé a Háború és béke vastagságú paksamétát. Bori! Ezen ÉVEKIG fognak röhögni a kapitányiságon.
Jul 01, 2016 10:48:49

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 01, 2016 10:53:52
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
120 oldalas feljelentés. Ízlelgessük egy kicsit ezt az infót. Sneci masnis kudarCV-je ehhez képest lónak a fasza. Elképzelem szerencsétlen rendőr arcát, amikor a zsírkirály leteszi elé a Háború és béke vastagságú paksamétát. Bori! Ezen ÉVEKIG fognak röhögni a kapitányiságon.

Nincs is pénze 120 oldalnyi papírra meg tintára, Hahó!
Jul 01, 2016 10:53:52

Szerző: - Jul 01, 2016 11:00:18
Válasz
(1)
Örebro

Te gyöker!
Most olvastam "remekmuvedet", hogy fenyegetözöm, en közöltem valamit ,amit lattam!Te azt allitod, hogy en adtam fel a nevedben hirdetest? Ugye nem tagadod le, hogy ez a bbejegyzes töled szarmazik?
Te fenyegetsz, te gyöker!
Eddig nem igazan foglalkoztam veled, szereztel egy ujabb ellenseget!

vigyázz, mert vonatra pattan és hipp-hopp kaszabloka lesz. xD
Jul 01, 2016 11:00:18

Szerző: xray Jul 01, 2016 11:06:31
Válasz
(1)
az a szerencséje ennek a futóbolondnak, h a trollok türelme végtelen. legalábbis egyelőre.
Jul 01, 2016 11:06:31

Szerző: - Jul 01, 2016 11:44:32
Válasz
(2)
xray
az a szerencséje ennek a futóbolondnak, h a trollok türelme végtelen. legalábbis egyelőre.

igen, a trollok nagyon empatikusak. Talán az is lehet,hogy miután mindenkinek egyértelmű,hogy elmebajos, a csendes többség úgy véli,hogy el kell viselni az őrjöngéseit és nem kell neki valami komolyabb trollkodást intézni, elvégre hibbant. Roli is így kezdte, aztán ott is hopsz, elfogyott a türelem és jötta börtön, Sittes Sanyi véreres fasza meg a rossz börtöntűrés majd a vigyorgó.
Jul 01, 2016 11:44:32

Szerző: - Jul 01, 2016 12:26:14
Válasz
(2)
-
igen, a trollok nagyon empatikusak. Talán az is lehet,hogy miután mindenkinek egyértelmű,hogy elmebajos, a csendes többség úgy véli,hogy el kell viselni az őrjöngéseit és nem kell neki valami komolyabb trollkodást intézni, elvégre hibbant. Roli is így kezdte, aztán ott is hopsz, elfogyott a türelem és jötta börtön, Sittes Sanyi véreres fasza meg a rossz börtöntűrés majd a vigyorgó.
ez lesz a sors borosnak is, most már ha akarja, ha nem...
Jul 01, 2016 12:26:14

Szerző: Charles Lee Ray Jul 01, 2016 12:27:28
Válasz
(2)
Ifj. Boros László Tiszavasváriból! Te egy jelentéktelen senki vagy, aki betegesen irtózik a munkától, és mindig talál magának kifogást, hogy miért nem hajlandó 34 évesen eltartani magát. Így volt ez az utóbbi 10 évben mindig. Okoltad az évfolyamtársakat, a tanárokat, a gazdasági helyzetet, most meg a trollokat. Pontosan úgy, mint Sneci. Az a különbség, hogy te nem vagy szórakoztató. Úgyhogy takarodj innen a berregő maci faszára, és ne is halljunk felőled többet! Élvezd ki, hogy anyádék pénzéből tömheted a zsíros, tokás fejedet, és nem vágnak be a gumiszobába, ahol a helyed lenne! Remélem, értesz a szép szóból.
Jul 01, 2016 12:27:28

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 01, 2016 12:29:54
Válasz
(4)
Sodi végső megoldása, hogy ne jöjjön össze a külföldi melócsá:

Farkas Endre Kiss
13 órája ·

A Fideszre szavazok, ha ez így megy tovább.

Amióta az eszemet tudom, mindig is azt a pártot támogattam, amelyik a leginkább EU-ellenes, és ez most a Fidesz.
Jul 01, 2016 12:29:54

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 01, 2016 12:37:16
Válasz
(8)
Asszem összenőtt, ami összetartozik. Sodi fideszes lett. Ezt is megértük.
Jul 01, 2016 12:37:16

Szerző: Tanszéki Felhívás Jul 01, 2016 12:38:13
Válasz
(11)
Szeretném megkérni a moderátorokat, hogy a kisfosost anyázó, torokelvágással fenyegető posztokat tessenek időben kisoderálni a jövőben. Ezeket jó eséllyel részben a herbáldíler fossa ide, hogy utána tudjon mire hivatkozva örjöngeni a kihalt FB üzenőfalán, részben a szintén retard "jóakarója", szarkavarás gyanánt.

Ezek egyébként is mélyen stíluson aluliak, nem egyetemi tanszékhez méltó megnyilvánulások, hagyjuk meg a mamahotellakó élősködő retardok ópiumának.

NSZKSZ!
Jul 01, 2016 12:38:13

Szerző: trendbeli garázdaság Jul 01, 2016 12:53:18
Válasz
(3)
Tanszéki Felhívás
Szeretném megkérni a moderátorokat, hogy a kisfosost anyázó, torokelvágással fenyegető posztokat tessenek időben kisoderálni a jövőben. Ezeket jó eséllyel részben a herbáldíler fossa ide, hogy utána tudjon mire hivatkozva örjöngeni a kihalt FB üzenőfalán, részben a szintén retard "jóakarója", szarkavarás gyanánt.

Ezek egyébként is mélyen stíluson aluliak, nem egyetemi tanszékhez méltó megnyilvánulások, hagyjuk meg a mamahotellakó élősködő retardok ópiumának.

NSZKSZ!

+1
Jul 01, 2016 12:53:18

Szerző: Dalbeer Jul 01, 2016 13:51:35
Válasz
(1)
Tanszéki Felhívás
...

+1
Jul 01, 2016 13:51:35

Szerző: sodika Jul 01, 2016 14:03:28
Válasz
(3)
Schwezoff Dávid
Sodi végső megoldása, hogy ne jöjjön össze a külföldi melócsá:

Farkas Endre Kiss
13 órája ·

A Fideszre szavazok, ha ez így megy tovább.

Amióta az eszemet tudom, mindig is azt a pártot támogattam, amelyik a leginkább EU-ellenes, és ez most a Fidesz.

Hát azért hetyetye...

Külföldi melócsá általatok nevezett kudarcának ti voltatok az okai. Én nem kudarcként könyveltem el ez igazi shiker volt. Segített abba az irányba orientálódni amiben most vagyok, és ez a bevonzás egyik útszakasza volt. Bármilyen negatív élmény az amúgy ártalmatlan trollok tevékenységének járulékos eredménye. Aki motivációt rombol, életet rombol és ez nincs másképp. Nekem már az őseim is diplomás kersztények voltak, genetikailag kódolva van a családomban a sikeresség és ezért nem is kell tennünk semmit csak erősen gondolni rá, amit ti nem hagytok. Andi is irigy volt arra ahova pillanatok alatt eljutottam, mert a berlini kicsilánynak nemtetszett az 1 hétre bérelt luxusapartmanom mert jobb volt mint amit ő hónapok alatt elért.

Persze azt mondta bármennyit maradhatok, meg azt csinálok amit akarok, ez a liberális szajha meg mindenen behisztizett...

nem is akarom folytatni mert nem etetek trollok és amúgy is andi... mindegy
Jul 01, 2016 14:03:28

Szerző: Škoda Superb Jul 01, 2016 14:16:33
Válasz
(0)
sodika
Hát azért hetyetye...

Külföldi melócsá általatok nevezett kudarcának ti voltatok az okai. Én nem kudarcként könyveltem el ez igazi shiker volt. Segített abba az irányba orientálódni amiben most vagyok, és ez a bevonzás egyik útszakasza volt. Bármilyen negatív élmény az amúgy ártalmatlan trollok tevékenységének járulékos eredménye. Aki motivációt rombol, életet rombol és ez nincs másképp. Nekem már az őseim is diplomás kersztények voltak, genetikailag kódolva van a családomban a sikeresség és ezért nem is kell tennünk semmit csak erősen gondolni rá, amit ti nem hagytok. Andi is irigy volt arra ahova pillanatok alatt eljutottam, mert a berlini kicsilánynak nemtetszett az 1 hétre bérelt luxusapartmanom mert jobb volt mint amit ő hónapok alatt elért.

Persze azt mondta bármennyit maradhatok, meg azt csinálok amit akarok, ez a liberális szajha meg mindenen behisztizett...

nem is akarom folytatni mert nem etetek trollok és amúgy is andi... mindegy

-1
Nem Endre vagy.
Jul 01, 2016 14:16:33

Szerző: Schwezoff Dávid Jul 01, 2016 14:21:37
Válasz
(1)
Škoda Superb
-1
Nem Endre vagy.

MINDEGY!!!
Jul 01, 2016 14:21:37

Szerző: - Jul 01, 2016 14:26:40
Válasz
(2)
én nagyon nem bírom zsírt, és kurvára zavart mindig is, hogy Endre fórumán figyelemkurvult, de mikor így becsicskul, azt nagyon élvezem
Jul 01, 2016 14:26:40

Szerző: Dalbeer Jul 01, 2016 14:33:51
Válasz
(3)
Zsírnak ASAP orvosi segítség / felügyelet kellene. Felajánlottam már neki, hogy mehet _ingyen_ egy gyerekkori barátomhoz, aki pszichiáter, de nem erdemli meg, mert nem ertekeli a segito szandekot.
Jul 01, 2016 14:33:51
« 4232 4233 4234 4235 4236 4237 4238 4239 4240 4241 »
1736139 komment.

129 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™