remek! Lenne ott valami érdekes egy szolgálati lakásban. De majd holnap megmutatom Xd
nyomorék faszverő, neked minden nő kurva, aki mással szeretkezik, neked csak a marokmarcsa marad.
Holnap délben? Kérsz ilyen gombot, Tajgi? Soha nem mész el úszni, mert anyád nyugdíját inkább Sárkányra költöd. Az összes sport, amit művelsz (mivel ugye a "barátaiddal" focizás mostanában - évek óta - mindig elmarad), az a rendőrök elől szaladás leszart gatyában, amikor a bokorban kulázás közben rád kiabálnak.
Te hulladék koldus korcs.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szerintem nem félnek attól. Viszont mi röhögnénk, úgyhogy indulás, Endre!
Helytelen. A kádban próbálsz úszni.
Már megint kemény voltál, Farkarossz!
Így mulat egy magyar úr! Meleg dobozos sörök, céltalan hőbörgés a városban ittasan, szemetelés, aztán magányosan hazabuszozhatsz a gyerekszobádba így 50-hez közel.
Te aztán tudsz élni! Xd
Hány dobozos sörre futja a zsebpénzedből öreg?
Bécigány is kint volt, Hahó! Megvan a tárcád?
www.facebook.com/photo.php?fbid=1003367796445218&set=a.1003368059778525.1073741845.100003160222534&type=3&theater
:D ugyan már te Impotens balfasz, senkinek sem hisz neked. gyáva szar vagy.
szopni te szoptal a sitten.
A padödős hölgyeknek is vastag karjuk volt, de nem azért mert izmosak voltak, hanem kövérek mint te. Te melegszendvics-evő.
Kisgömbőc, baszki.
Miket röhöghettek már az őrök,amikor egy szemmel láthatólag is ittas, félnótás öregember sittes dumát nyom Tóth Cs embereinek. Hát szerintem te dobtad fel a napjukat. Ja és még valami. Habonynak átküldöm a fényképedet,hogy ha legközelebb valami tüntin kell egy fószer,akit le lehet csukni és mutogatni a médiának,hogy tessék egy erószakos, nőverő munkanélküli szar, akit mindenki elítél. Így legalább nem kell kanalakkal megnövényi morzsalékokkal beégniük.
Tajgi a valóságban nem meri felemelni sem a kezét, nemhogy verekedni, csak nőkkel és gyerekkel szemben bátor, mint a legtöbb alkoholista munkakerülő lumpen proletár börtöntöltelék
Másrészt egy utcai bunyóban mindegy ki húzná a rövidebbet, akár csak garázdasággal bevisznek, tőlem a sün elnézést kér, és jk. felvétele után mehetek, ő a fogdán sírná álomba magát, miután sittes sanyival elhálta a nászt :D
oooaaarggghhhhh, leszbishow is lesz bejlintundejmeseorszagban!
andi buzi? és endike a buzi andiba szerelmes? priceless. akkor a gyerek tényleg soditól van? ráverte a farkát a straponra, vagy hogy?
Szerintem a profilkép sokkal jobban fáj Endikének, minthogy leszbi a plátói szerelme.
Valószínűleg csak valami hippi poénból van neki beírva a csaj házastárs, nem kell felfújni.
azzal csak tisztában volt eddig is, hogy a puncifaló angyiii nem igazán jobboldali. úristen, hogy undorodhatott a leszbi amikor recsi bevillantotta neki a pitont "véletlenül"
10 pontos sneci alázás. xD
Tök lényegtelen, a csaj nagy valószínűséggel bi, ez az ilyen baloldali művész körökben teljesen normának számít. Ha nem bi, akkor az is csak max azért, mert nem jön be neki a punci íze, próbálni tuti próbálta.
De hát semmi gond nincs azzal, hogy a Kejesztyén Kjónikás züllött deviáns liberális berlini LMBTQ művészekkel haverkodik, elvégre a kisfiúkra való recskázás, faszverő videók netre feltöltése is teljesen normális, elfogadott dolog.
Izé, snecit ismerve valószínűbb, hogy azt képzeli magának, ahogy Christ megdugja a 2 csak análisan strap-on-nal.
És ekkor belép Aaron Cute.
KÜTYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ!!!!
MINDENT megteszek, amit kér méltóságos, kegyelmetes Nagyuram!
* hangosan röhög *
* integet *
Endre jöhetne már vissza.
Ő az igazi nagy játékos.
Azok a frázisai, óaaargh xD
Jövő héten
*szintén integet*
A Teva-nak....evidenciákat
De hat a Teva az egy zsido tulajdonu ceg, halåååå
* Mazel Tov! *
No szifon, Galaxy S7 Edge
Én a 4s-t cseréltem le sima 6-osra, amikor megjelent.
Szerintem jelentős előrelépés, mert a jóval nagyobb képernyő nekem nagyon bejött. (A 6s méret viszont nekem már nagy.)
Viszont ősszel nagy eséllyel megint jön új, talán érdemes azt megvárni, mert a régebbiek ára akkor mindig esik.
Update: a nap hőse a bátor felkérdező.

* reszketve nyitja az ágyneműtartót *
Vagy annnak, aki végleg eltünteti innen a bokorbaszaró sittest meg a zsírosfejű tokás anyadübbentőt.
A tutiblog a fideszbérenc pesti(prosti)srácokhoz kötődő hulladék, ahol olyan cikkek jelennek meg, amik már a vállalhatatlan pestisrácok.hu számára is vállalhatatlanok. Valami hitelesebb forrást légyszi.
Nem telik rá a csöves munkakerülőnek! Egy uszodajegy legalább 1500 forint, az meg tíz Sárkány sör ára. Hülye lesz sportra költeni.
kérd meg sodichut,hogy vegye meg a márkát és akkor megtudjuk a pontos receptet!
A kukoricadara stimmel, minden budget sörbe raknak, sőt még sajnos a prémiumnak mondottakba is :-(
gondolom látszott a capella logója Xd
Farkas Endre Kiss
3 órája ·
Kocsis Márta bácsi nagyon hisztis lett, mióta a bíróság kimondta, hogy semmi gond nincs azzal, hs valaki leleplezi, hogy inkább a fütyit szereti. Máté néninek sajnos nagyon fáj az igazság.
Balaton Sound VIP részleg lesz az!
csak az apja példáját követi. leszámítva, hogy az apjának van nyugdíja, recskásnak meg nem lesz. igaz, semmi szüksége rá, mert hamarabb lesz a kukacok eledele.
púped sodó
Ez tragédia! Nem tudja kifigyelemkurvulni hogy bulizott a sodi! A sodi.
Szerző:
Báta Gyöngyvér
Jul 07, 2016 19:42:54
Válasz
(2)
*nagyon röhög*
Jul 07, 2016 19:42:54
-
Jul 07, 2016 19:46:26
ja a szlovák tengerparton :D
Jul 07, 2016 19:46:26
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 07, 2016 19:50:18
x48)
neked aztán mindegy, hiszen neked angyalszárny kategória bármelyik tengerpart. te hova jársz nyaralni? rákos patak?:)))
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 07, 2016 19:53:58
x48)
na ennyi volt, sittes! sajnos mennem kell vacsorázni! te mikor ettél utoljára étteremben? :)))))))
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
-
Jul 07, 2016 20:11:05
nagyon jót fogok kajálni, veszek trapista sajtot, erős zöldpaprikát, rozs-kenyeret, paradicsomot és lilahagymát, a sajtot rárakom a kenyérre, berakom a mikróba, aztán mindezt jól megsózom és megiszok rá egy liter kakaót, pöcsöm szorongjon egy étteremben természetellenes, ha az ember egyedül fogyasztja el a táplálékát és nem kell mások hülyeségeit hallgatnia, az a legegészségesebb. Remélem egy szálka azért a torkodon akad, halzabáló szlovák kutya
Jul 07, 2016 20:11:05
-
Jul 07, 2016 20:20:47
tengerpart? minek bazmeg 1800 forintért hétközben nyitva 6-18 óráig a margitszigeti Hajós Alfréd uszoda, holnap délben felkelek és kimegyek úszni.* ásít *
Jul 07, 2016 20:20:47
Kiss Laci
Jul 07, 2016 20:23:27
tengerpart? minek bazmeg 1800 forintért hétközben nyitva 6-18 óráig a margitszigeti Hajós Alfréd uszoda, holnap délben felkelek és kimegyek úszni.* ásít *
remek! Lenne ott valami érdekes egy szolgálati lakásban. De majd holnap megmutatom Xd
Jul 07, 2016 20:23:27
xray
Jul 07, 2016 20:28:21
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Anno még a szélhámos berlini kurva is kért tőlem jogi segítséget egy hasonló ügyben.
1 órája ·
Anno még a szélhámos berlini kurva is kért tőlem jogi segítséget egy hasonló ügyben.
nyomorék faszverő, neked minden nő kurva, aki mással szeretkezik, neked csak a marokmarcsa marad.
Jul 07, 2016 20:28:21
Andi
Jul 07, 2016 20:31:15
Farkas Endre Kiss
1 perce ·
Ha nem félnek attól, hogy véletlenül összefutnék a büdöskurvával (ugyanis a meghívottak között van), elutaznék erre.
1 perce ·
Ha nem félnek attól, hogy véletlenül összefutnék a büdöskurvával (ugyanis a meghívottak között van), elutaznék erre.
Jul 07, 2016 20:31:15
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 07, 2016 20:35:57
x38)
Holnap délben? Kérsz ilyen gombot, Tajgi? Soha nem mész el úszni, mert anyád nyugdíját inkább Sárkányra költöd. Az összes sport, amit művelsz (mivel ugye a "barátaiddal" focizás mostanában - évek óta - mindig elmarad), az a rendőrök elől szaladás leszart gatyában, amikor a bokorban kulázás közben rád kiabálnak.
Te hulladék koldus korcs.
-
Jul 07, 2016 20:43:59
rendszeresen kijárok az uszodába te balfasz
Jul 07, 2016 20:43:59
Karandas
Jul 07, 2016 20:47:56
Farkas Endre Kiss
1 perce ·
1 perce ·
Szerintem nem félnek attól. Viszont mi röhögnénk, úgyhogy indulás, Endre!
Jul 07, 2016 20:47:56
-
Jul 07, 2016 20:48:00
tegnap tüntetni voltam, megittam két Heineken sört ennyivolt az össz alkoholfogyaztásom a héten, az egyis sörösdobozt Ronadl Reagan nevű kpaitlaista köcsögláda fejszobrához raktam, a másikat a hájfejű kapitalista faszszopó köcsög Skapitalista hájfej szar sir Winston Churchill szobrához mellkelltem lét vörös csillag !!! ragyog avárosligetben hajrá Putyin
Jul 07, 2016 20:48:00
helytelen
Jul 07, 2016 20:48:17
rendszeresen kijárok az uszodába te balfasz
Helytelen. A kádban próbálsz úszni.
Jul 07, 2016 20:48:17
-
Jul 07, 2016 20:51:16
A ligetvédők inkább a Washington szobrot kéne ledöntsék, aztán Reagan és Churchill fejét lerúgni, - nincs már műanyag jegy a Hajós Alfrédban, csak nyomtatott, de lézerkódleolvasóval lehet bemmenni és a bal oldali kapun 1000 forint a letéti pénz az öltözöszekrénynél és a kimenni a "kapu" , most veszek bérletet majd ami 15000 forint. Így olcsóbb, elvégre egész nyáron buli van :D
Jul 07, 2016 20:51:16
Karandas
Jul 07, 2016 20:53:27
tegnap tüntetni voltam, megittam két Heineken sört ennyivolt az össz alkoholfogyaztásom a héten, az egyis sörösdobozt Ronadl Reagan nevű kpaitlaista köcsögláda fejszobrához raktam, a másikat a hájfejű kapitalista faszszopó köcsög Skapitalista hájfej szar sir Winston Churchill szobrához mellkelltem lét vörös csillag !!! ragyog avárosligetben hajrá Putyin
Már megint kemény voltál, Farkarossz!
Jul 07, 2016 20:53:27
Kissné
Jul 07, 2016 20:54:42
*a szomszédoknak panaszkodik a gyernőtt magas költségei miatt*
Jul 07, 2016 20:54:42
Kissné Balek Borbála
Jul 07, 2016 21:03:01
Továbbra is fizeti élősködő fiacskája sörét és hóbortjait
Jul 07, 2016 21:03:01
még éltet a remény
Jul 07, 2016 21:31:45
Így mulat egy magyar úr! Meleg dobozos sörök, céltalan hőbörgés a városban ittasan, szemetelés, aztán magányosan hazabuszozhatsz a gyerekszobádba így 50-hez közel.
Te aztán tudsz élni! Xd
Hány dobozos sörre futja a zsebpénzedből öreg?
Jul 07, 2016 21:31:45
jepcsi
Jul 07, 2016 21:38:01
uszodabérlet = repcsi
Mikor lesz a shiker napja, Proland?
Mikor lesz a shiker napja, Proland?
Jul 07, 2016 21:38:01
proland má' megin' hazudo
Jul 07, 2016 22:17:18
Ugyanis én TÉNYLEG kint voltam a ligetben!
De az élőben madárijesztő küllemű, -messziről láthatóan görcsben reszkető testű totálelmebeteg- boborjánon kívül egy retardáltat sem láttam.
(mondtam is pár ismerős bőcsészsrácnak, ha hölgyurat meglátom, hogy ide is kitolja a krampusz képét valéami kamerába okoskodni, sorry, de ideiglemesen átállok a kékekhez
...és tonfával mulasztom el a szexuális averzióit..
...röhögtek, láthatóan tudták miről szól a dolog)
De az élőben madárijesztő küllemű, -messziről láthatóan görcsben reszkető testű totálelmebeteg- boborjánon kívül egy retardáltat sem láttam.
(mondtam is pár ismerős bőcsészsrácnak, ha hölgyurat meglátom, hogy ide is kitolja a krampusz képét valéami kamerába okoskodni, sorry, de ideiglemesen átállok a kékekhez
Jul 07, 2016 22:17:18
Tony Rogano
Jul 07, 2016 23:33:15
kisboros hol a fénykép eszneraldarol??
Jul 07, 2016 23:33:15
kappanfigyelő
Jul 07, 2016 23:34:08
Bécigány is kint volt, Hahó! Megvan a tárcád?
www.facebook.com/photo.php?fbid=1003367796445218&set=a.1003368059778525.1073741845.100003160222534&type=3&theater
Jul 07, 2016 23:34:08
-
Jul 07, 2016 23:45:46
Tamás Bence Gáspár INDEXes és Tamás Gáspár Miklós filozófus is kint volt, Puzsér Róbert konferálta be a felszólalókat de ő maga is tüzelte a Ligetvédőket. Tamás Bence Gáspár a Közlekedési Múzeumnál is ott volt, amikor beszakították a préselt lemezt, amíg aKubatov-kopaszok a Kertemben tartották a frontot, a Kubatov kopaszok átfutottak megvédeni a Közlekedés Múzeumot. Tehát két front volt, én javasoltam az egyik ligetvédőnek, hogy ne itt törjön zúzzon hanem menjen a közlekedsésihez, mert azt most nem védik. Kurvára zavart hogy az a bokor amit hugyozásra szemeltem ki, ez meg ott tétlenkedett meg randalirozott az idióta. De az élőben madárijesztő küllemű, -messziről láthatóan görcsben reszkető testű totálelmebeteg- boborjánon kívül egy retardáltat sem láttam.
Jul 07, 2016 23:45:46
kézműves cigánytej
Jul 07, 2016 23:54:59
Jóvan tajgikutya, tudjuk hogy te bokorbaszarni jársz a ligetbe is, esetleg 2 sörért lepipázod az összes hajléktalant..
Jul 07, 2016 23:54:59
Tony Rogano
Jul 08, 2016 00:03:17
te meg köcsög vagy Tamás Bence Gáspár, csak kettőt léptem feléd, és már összerezzentél a stáboddal együtt mint egy nyúl, csak nem féltek egy pofontol kisöreg?* ásít *
:D ugyan már te Impotens balfasz, senkinek sem hisz neked. gyáva szar vagy.
Jul 08, 2016 00:03:17
Tony Rogano
Jul 08, 2016 00:09:38
nem vagyok impotens, de leszophatod a pöcsömet ha kételkednél és megakarsz győződni róla, de inkább a debil feleségedet küld,
szopni te szoptal a sitten.
Jul 08, 2016 00:09:38
kézműves cigánytej
Jul 08, 2016 00:11:15
Eltévesztetted az irányt impoalkesz, a zsaruk felé egyet se mertél lépni, fostál hogy visszavisznek a sittre ahova való vagy.
Egyébként nem jol tippelsz ki vagyok,hülyébb vagy ehhez (is)mint a kisbőrös rajongód...pedig az már nagy szó.... ha felkérdezlek ugy hogy 10 méterre áll 50 sün, akkora cipőnézegetés lett volna, azóta is ott pityeregnél megszeppenve..
szetencsétlen ősz buzi, mennyi felfüggő vagy feltételes lebeg a fejed felett vajon?
Egyébként nem jol tippelsz ki vagyok,hülyébb vagy ehhez (is)mint a kisbőrös rajongód...pedig az már nagy szó.... ha felkérdezlek ugy hogy 10 méterre áll 50 sün, akkora cipőnézegetés lett volna, azóta is ott pityeregnél megszeppenve..
szetencsétlen ősz buzi, mennyi felfüggő vagy feltételes lebeg a fejed felett vajon?
Jul 08, 2016 00:11:15
Kiss Roland, impotens
Jul 08, 2016 01:49:54
Bocs mindenkitől, de megjött anyám nyugdíja, úgyhogy nagyon besárkányoztam. Ja, és még a faszom se áll fel :(
Jul 08, 2016 01:49:54
figyelmeztető lövés
Jul 08, 2016 02:38:02
Jól nézd meg ezt a szerencsétlen, 40 évesen is mamahotelben lakó, alkesz, priuszos sittest szerencsétlent, Kisboros. Teljesen összefüggéstelenül beszél, ír, megjárta a vigyorgót is, és kilátástalanul provokálja tovább az államhatalmat, hogy visszakerüljön a sittre. Ezt szeretned te is átélni? Mert a nincstelen, visszafejlődött ősz cipőnézegető bizony tükör a jövödből. Ha megéred a sok brain boostertől.
Jul 08, 2016 02:38:02
Toka-figyelő
Jul 08, 2016 05:29:08
"ha felkérdezlek ugy hogy 10 méterre áll 50 sün, akkora cipőnézegetés lett volna" de nagy ember vagy, a tüntetők között, mivel értelmiségiek voltak, nem volt egy sem akitől félnem kellett volna a rendőrök 50 %-ának nem volt olyan vastag karja mint nekem most, tehát egy biztonságis szarzsák vagy Kubatovnak dolgozol, kösz az infot zsarzsák majom,
A padödős hölgyeknek is vastag karjuk volt, de nem azért mert izmosak voltak, hanem kövérek mint te. Te melegszendvics-evő.
Jul 08, 2016 05:29:08
Toka-figyelő
Jul 08, 2016 05:37:31
youtu.be/A_Eqan53WGU?t=52s tajgi is kint volt, LÁnyitól balra napszemüvegben és walesi focimezben pirosban hahó !
Kisgömbőc, baszki.
Jul 08, 2016 05:37:31
még éltet a remény
Jul 08, 2016 06:00:35
harmatgyenge vagy még trollnak is, annyira féltem biztonságinak is beszóltam, hogy mi a faszt néz aztán elmagyarázam neki, hogy a sitten egy ilyen csilis mogyoró konzerv fedele mekkora kincs volt, éles és jól lehet vele hagymát szeletelni, amit a börtönboltan vásároltam hahaha
Miket röhöghettek már az őrök,amikor egy szemmel láthatólag is ittas, félnótás öregember sittes dumát nyom Tóth Cs embereinek. Hát szerintem te dobtad fel a napjukat. Ja és még valami. Habonynak átküldöm a fényképedet,hogy ha legközelebb valami tüntin kell egy fószer,akit le lehet csukni és mutogatni a médiának,hogy tessék egy erószakos, nőverő munkanélküli szar, akit mindenki elítél. Így legalább nem kell kanalakkal megnövényi morzsalékokkal beégniük.
Jul 08, 2016 06:00:35
Schwezoff Dávid
Jul 08, 2016 07:06:56
El fogják ítélni a shodit. Bizony. A shodit. Akkor is, ha bejlinbe menekülne. Jaj.
valasz.hu/itthon/ilyen-meg-nem-volt-jonnek-a-vadlott-nelkuli-targyalasok-119434
valasz.hu/itthon/ilyen-meg-nem-volt-jonnek-a-vadlott-nelkuli-targyalasok-119434
Jul 08, 2016 07:06:56
munkásmozgalom
Jul 08, 2016 07:21:01
Roland!
Te, aki állítólagosan kommunista vagy és folyamatosan a munkások és a proletárok valamint a keményen dolgozó kisemberek érdekében szólsz, mivel magyarázod azt,hogy életmódod a legaljasabb, megvetni valóbb kapitalistákéhoz hasonlít?
Nem dolgozol, mint az urak.
Tőkejövedelmedből élsz, mint a burzsuj szarok
Kizsákmányolod anyádat és az államot
Erőszakos vagy
elítélt bűnöző vagy, rovott múlttal
Mégis hogy veszed a bátorságot,hogy te akár egy büdös szóval is kritizáld a rendszert,ami lehetővé teszi ezt az életmódot neked?
Ha mi lennénk hatalmon elsők között csapna le rád a munkás ököl és zavarna be valami gyárba napi 10 órát melózni vagy átnevelnének a pribékeink egy erre szakosodott táborban!
Te, aki állítólagosan kommunista vagy és folyamatosan a munkások és a proletárok valamint a keményen dolgozó kisemberek érdekében szólsz, mivel magyarázod azt,hogy életmódod a legaljasabb, megvetni valóbb kapitalistákéhoz hasonlít?
Nem dolgozol, mint az urak.
Tőkejövedelmedből élsz, mint a burzsuj szarok
Kizsákmányolod anyádat és az államot
Erőszakos vagy
elítélt bűnöző vagy, rovott múlttal
Mégis hogy veszed a bátorságot,hogy te akár egy büdös szóval is kritizáld a rendszert,ami lehetővé teszi ezt az életmódot neked?
Ha mi lennénk hatalmon elsők között csapna le rád a munkás ököl és zavarna be valami gyárba napi 10 órát melózni vagy átnevelnének a pribékeink egy erre szakosodott táborban!
Jul 08, 2016 07:21:01
banshee
(
x24)
Jul 08, 2016 08:50:53
x24)
Farkarossz azt hiszi hogy a verekedni tudás a karvastagsággal áll arányban? LOLbazmeg!
kisírt szemű recskapók
Jul 08, 2016 09:19:13
Farkarossz azt hiszi hogy a verekedni tudás a karvastagsággal áll arányban? LOLbazmeg!
Tajgi a valóságban nem meri felemelni sem a kezét, nemhogy verekedni, csak nőkkel és gyerekkel szemben bátor, mint a legtöbb alkoholista munkakerülő lumpen proletár börtöntöltelék
Másrészt egy utcai bunyóban mindegy ki húzná a rövidebbet, akár csak garázdasággal bevisznek, tőlem a sün elnézést kér, és jk. felvétele után mehetek, ő a fogdán sírná álomba magát, miután sittes sanyival elhálta a nászt :D
Jul 08, 2016 09:19:13
Škoda Superb
Jul 08, 2016 09:22:46
Nézd Endre, micsoda profilképe van Andinak:
www.facebook.com/andreakrizsai
Ja és a házastársa neve is sokatmondó.
www.facebook.com/andreakrizsai
Jul 08, 2016 09:22:46
Schwezoff Dávid
Jul 08, 2016 09:28:08
facebook.com/andreakrizsai
oooaaarggghhhhh, leszbishow is lesz bejlintundejmeseorszagban!
Jul 08, 2016 09:28:08
Brian
Jul 08, 2016 09:29:16
andi buzi? és endike a buzi andiba szerelmes? priceless. akkor a gyerek tényleg soditól van? ráverte a farkát a straponra, vagy hogy?
Jul 08, 2016 09:29:16
Škoda Superb
Jul 08, 2016 09:32:24
Szerintem a profilkép sokkal jobban fáj Endikének, minthogy leszbi a plátói szerelme.
Jul 08, 2016 09:32:24
Toka-figyelő
Jul 08, 2016 09:49:35
Valószínűleg csak valami hippi poénból van neki beírva a csaj házastárs, nem kell felfújni.
Jul 08, 2016 09:49:35
Brian
Jul 08, 2016 09:51:53
azzal csak tisztában volt eddig is, hogy a puncifaló angyiii nem igazán jobboldali. úristen, hogy undorodhatott a leszbi amikor recsi bevillantotta neki a pitont "véletlenül"
Jul 08, 2016 09:51:53
xray
Jul 08, 2016 10:56:49
10 pontos sneci alázás. xD
Jul 08, 2016 10:56:49
-
Jul 08, 2016 11:06:27
Tök lényegtelen, a csaj nagy valószínűséggel bi, ez az ilyen baloldali művész körökben teljesen normának számít. Ha nem bi, akkor az is csak max azért, mert nem jön be neki a punci íze, próbálni tuti próbálta.
De hát semmi gond nincs azzal, hogy a Kejesztyén Kjónikás züllött deviáns liberális berlini LMBTQ művészekkel haverkodik, elvégre a kisfiúkra való recskázás, faszverő videók netre feltöltése is teljesen normális, elfogadott dolog.
Jul 08, 2016 11:06:27
töppedt buzigolyók
Jul 08, 2016 11:17:58
Szegény Recskás, ma arra fogja álomba fappogni magát, ahogy alképzeli, hogy Chris keményen megkúrja Andit és a barátnőjét is :(
Jul 08, 2016 11:17:58
Schwezoff Dávid
Jul 08, 2016 11:20:00
Szegény Recskás, ma arra fogja álomba fappogni magát, ahogy alképzeli, hogy Chris keményen megkúrja Andit és a barátnőjét is :(
Izé, snecit ismerve valószínűbb, hogy azt képzeli magának, ahogy Christ megdugja a 2 csak análisan strap-on-nal.
És ekkor belép Aaron Cute.
Jul 08, 2016 11:20:00
Schwezoff Dávid
Jul 08, 2016 11:21:07
2 csaJ!!!, pátyi grammatika kurva anyját!
Jul 08, 2016 11:21:07
A Sárkányok Ereje
Jul 08, 2016 11:24:03
* dagasztja Tajgi karjait, hasát *
Jul 08, 2016 11:24:03
Örebro
Jul 08, 2016 11:35:13
Kell uj telefont vennem, melyiket vegyem szerintetek az iphone se vagy az iphone 6s super-t? Valaki hozzaertö segitene?
Jul 08, 2016 11:35:13
Örebro
Jul 08, 2016 11:36:16
mondjuk az ara is elegge elterö, 4590 a nagy meg 8960. ennyivel többet tud a 6-os?
Jul 08, 2016 11:36:16
Örebro
Jul 08, 2016 11:37:26
gyagyås marad egy iphone 4s-em , neked adjam? eleted elsö okostelefonja lenne! Semmi baja nem is tudom mi a fasznak veszek ujat, most igy belegondolva.
Jul 08, 2016 11:37:26
shodika
Jul 08, 2016 11:38:13
Kell uj telefont vennem, melyiket vegyem szerintetek az iphone se vagy az iphone 6s super-t? Valaki hozzaertö segitene?
KÜTYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ!!!!
Jul 08, 2016 11:38:13
shodika
Jul 08, 2016 11:40:39
gyagyås marad egy iphone 4s-em , neked adjam? eleted elsö okostelefonja lenne! Semmi baja nem is tudom mi a fasznak veszek ujat, most igy belegondolva.
MINDENT megteszek, amit kér méltóságos, kegyelmetes Nagyuram!
Jul 08, 2016 11:40:39
HOLNAP DÉL
Jul 08, 2016 11:57:12
Tajgi, felkeltél már? Vár a strand!!!
Jul 08, 2016 11:57:12
Kiss Laci
Jul 08, 2016 11:58:16
* keresi a fecskéjét és tárcsázza a haverokat *
Jul 08, 2016 11:58:16
kredenc
Jul 08, 2016 11:59:44
Shodikának minek okostelefon? Farkastorki úton a pincében eleve nincs térerő...
A faptopba dugott netkábelt pedig nem tudja hogyan csatlakoztatni egy iphone-hoz, meg minek is
Egésznap egy elszigetelt ingatlanban csücsül, a gazdái felügyelete alatt, senki sem hívja, és ő sem hív senkit, annak nem kell telefon, okostelefon meg pláne
A faptopba dugott netkábelt pedig nem tudja hogyan csatlakoztatni egy iphone-hoz, meg minek is
Egésznap egy elszigetelt ingatlanban csücsül, a gazdái felügyelete alatt, senki sem hívja, és ő sem hív senkit, annak nem kell telefon, okostelefon meg pláne
Jul 08, 2016 11:59:44
Shodika
Jul 08, 2016 12:08:30
hvg.hu/gazdasag/20160708_Gyurcsany_elajandekozta_az_Altust__papir_is_van_rola
* örül, hogy egy minikóláért megint aláírhatott valamit *
* örül, hogy egy minikóláért megint aláírhatott valamit *
Jul 08, 2016 12:08:30
sárkány sör
Jul 08, 2016 12:10:20
Tajgi, felkeltél már? Vár a strand!!!
* hangosan röhög *
Jul 08, 2016 12:10:20
Boros László kollégái
Jul 08, 2016 12:20:15
Jul 08, 2016 12:20:15
-
Jul 08, 2016 12:31:23
atyaég, mit rendezett itt az elmúlt napokban Kisboros. Mi provokálta ezt ki?
Jul 08, 2016 12:31:23
Brainbooster
Jul 08, 2016 12:41:30
* integet *
Jul 08, 2016 12:41:30
Škoda Superb
Jul 08, 2016 12:46:43
Ő az igazi nagy játékos.
Azok a frázisai, óaaargh xD
Jul 08, 2016 12:46:43
stressznélküli nyugi
Jul 08, 2016 12:59:40
Jövő héten
Jul 08, 2016 12:59:40
elmaradt pszichiátriai ke
Jul 08, 2016 13:00:54
* integet *
*szintén integet*
Jul 08, 2016 13:00:54
stressznélküli nyugi
Jul 08, 2016 14:04:34
Folytatom a Hölgyurológiai kutatásom. Azt lehet tudni, melyik gyógyszercégnek dolgozik?
Jul 08, 2016 14:04:34
Kiss Laci
Jul 08, 2016 14:29:19
* Az óráját nézi és várja türelmetlenül Rolandot a női napozónál *
Jul 08, 2016 14:29:19
Örebro
Jul 08, 2016 14:30:59
Jul 08, 2016 14:30:59
Hölgyúr
Jul 08, 2016 14:32:15
* Mazel Tov! *
Jul 08, 2016 14:32:15
-
Jul 08, 2016 15:36:58
No szifon, Galaxy S7 Edge
Jul 08, 2016 15:36:58
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 08, 2016 15:54:31
Én a 4s-t cseréltem le sima 6-osra, amikor megjelent.
Szerintem jelentős előrelépés, mert a jóval nagyobb képernyő nekem nagyon bejött. (A 6s méret viszont nekem már nagy.)
Viszont ősszel nagy eséllyel megint jön új, talán érdemes azt megvárni, mert a régebbiek ára akkor mindig esik.
Jul 08, 2016 15:54:31
iSodika
Jul 08, 2016 16:09:53
A 6 és 6s ugyanakkora, csak a hardvert turbózták fel. A 6s egy elég jó kamerát is kapott, ha mindenáron Apple-t akarsz, nagyon jó kis telefon, érdemes megvenni.
A nagyobb (phablet) méret a 6+ / 6s+. Az már nem fér el az én amorf kezeimben sem.
Na, pincébe kenyérhéj-majszolás, csá!
A nagyobb (phablet) méret a 6+ / 6s+. Az már nem fér el az én amorf kezeimben sem.
Na, pincébe kenyérhéj-majszolás, csá!
Jul 08, 2016 16:09:53
Takács Botond
Jul 08, 2016 16:25:21
Kurva anyátok cigányvédő trollok!
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!
Jul 08, 2016 16:25:21
Kotond
Jul 08, 2016 16:32:42
Te ki a fasz vagy, és miért nem OMZ faszát szopod?
Jul 08, 2016 16:32:42
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 08, 2016 16:41:58
Ja tényleg, nem az "s" a nagyobb képernyő jele.
Jul 08, 2016 16:41:58
Zsery
Jul 08, 2016 17:09:48
Szerintem nálam hangosabban és látványosabban kevesen "őrjöngtek" Gyurcsány idejében, úgyhogy inkább a te kurva anyádat.
Update: a nap hőse a bátor felkérdező.

* reszketve nyitja az ágyneműtartót *
Jul 08, 2016 17:09:48
ferency.joska
Jul 08, 2016 17:10:00
Húzd meg magad kis pufók Jobbikos retard, vagy Minecraftba temetlek!
Jul 08, 2016 17:10:00
Kiss Laci
Jul 08, 2016 17:33:31
Roland mai strandolása elsodikázódott
Jul 08, 2016 17:33:31
Sárkánymámor
Jul 08, 2016 17:46:27
Ma is meg holnap is
Jul 08, 2016 17:46:27
gázai piramis
Jul 08, 2016 18:14:29
Sajnos Sodi százszor jobb műsort tolt. Tajgi meg Zsír mellékkarakterekként elmentek, de ketten se tudják hozni púpos színvonalát. Gyémánt fokozatú arany jávorszarvas kitüntetés jár annak aki visszarángatja a színpadra.
Jul 08, 2016 18:14:29
töppedt buzigolyók
Jul 08, 2016 18:19:56
Sajnos Sodi százszor jobb műsort tolt. Tajgi meg Zsír mellékkarakterekként elmentek, de ketten se tudják hozni púpos színvonalát. Gyémánt fokozatú arany jávorszarvas kitüntetés jár annak aki visszarángatja a színpadra.
Vagy annnak, aki végleg eltünteti innen a bokorbaszaró sittest meg a zsírosfejű tokás anyadübbentőt.
Jul 08, 2016 18:19:56
Uj Petya = picsaember
Jul 08, 2016 18:58:13
Nocsak mik derülnek ki Uj Petyáról tutiblog.com/uj-petya-az-igazi-picsaember/
*mehet a faszerdő Uj Péternek !
Jul 08, 2016 18:58:13
Zsery
Jul 08, 2016 19:08:26
Nocsak mik derülnek ki Uj Petyáról tutiblog.com/uj-petya-az-igazi-picsaember/
A tutiblog a fideszbérenc pesti(prosti)srácokhoz kötődő hulladék, ahol olyan cikkek jelennek meg, amik már a vállalhatatlan pestisrácok.hu számára is vállalhatatlanok. Valami hitelesebb forrást légyszi.
Jul 08, 2016 19:08:26
Na ezt
Jul 08, 2016 19:17:13
Kubatovval beszéld meg Jul 08, 2016 19:17:13
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 08, 2016 19:39:19
x38)
Tajgi, inkább azt hetyetyézd ki, hogy miért nem voltál ma sem úszni, hanem egész nap anyád kisszobájában rohadtál!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
trendbeli garázdaság
Jul 08, 2016 20:33:55
Tajgi, inkább azt hetyetyézd ki, hogy miért nem voltál ma sem úszni, hanem egész nap anyád kisszobájában rohadtál!
Nem telik rá a csöves munkakerülőnek! Egy uszodajegy legalább 1500 forint, az meg tíz Sárkány sör ára. Hülye lesz sportra költeni.
Jul 08, 2016 20:33:55
banshee
(
x24)
Jul 08, 2016 21:34:28
x24)
A Sárkány az ilyen "komlót és malátát nyomokban tartalmaz" típusú, főként kukoricadarából készült sörjellegű pancs?
Best retard
(
x1)
Jul 08, 2016 21:54:07
x1)
A Sárkány az ilyen "komlót és malátát nyomokban tartalmaz" típusú, főként kukoricadarából készült sörjellegű pancs?
kérd meg sodichut,hogy vegye meg a márkát és akkor megtudjuk a pontos receptet!
A kukoricadara stimmel, minden budget sörbe raknak, sőt még sajnos a prémiumnak mondottakba is :-(
betegsodi
Jul 08, 2016 21:54:37
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Most majdnem töltöttem fel egy részegen bulizós képet, de a félő, hogy trollok beazonositanak a hátteret, ezért inkább mégse.
1 órája ·
Most majdnem töltöttem fel egy részegen bulizós képet, de a félő, hogy trollok beazonositanak a hátteret, ezért inkább mégse.
Jul 08, 2016 21:54:37
Best retard
(
x1)
Jul 08, 2016 21:57:20
x1)
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
1 órája ·
asodinak is fáj az igazsá
Jul 08, 2016 21:57:38
Farkas Endre Kiss
3 órája ·
Kocsis Márta bácsi nagyon hisztis lett, mióta a bíróság kimondta, hogy semmi gond nincs azzal, hs valaki leleplezi, hogy inkább a fütyit szereti. Máté néninek sajnos nagyon fáj az igazság.
Jul 08, 2016 21:57:38
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 08, 2016 22:24:17
Balaton Sound VIP részleg lesz az!
Jul 08, 2016 22:24:17
Mikrocsip
Jul 08, 2016 22:30:10
bujkál a kis csatornapatkány, asodi, bizony...
Jul 08, 2016 22:30:10
xray
Jul 08, 2016 23:40:34
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Most majdnem töltöttem fel egy részegen bulizós képet.
1 órája ·
Most majdnem töltöttem fel egy részegen bulizós képet.
csak az apja példáját követi. leszámítva, hogy az apjának van nyugdíja, recskásnak meg nem lesz. igaz, semmi szüksége rá, mert hamarabb lesz a kukacok eledele.
Jul 08, 2016 23:40:34
Pumpedsodó
Jul 08, 2016 23:57:54
Sodi a soundon? Részegen "bulizik"...hmm..van erről kép már....:D

Jul 08, 2016 23:57:54
-
Jul 09, 2016 02:55:41
Sodi a soundon? Részegen "bulizik"...hmm..van erről kép már....:D
púped sodó
Jul 09, 2016 02:55:41
banshee
(
x24)
Jul 09, 2016 06:00:19
x24)
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
1 órája ·
Ez tragédia! Nem tudja kifigyelemkurvulni hogy bulizott a sodi! A sodi.
banshee
(
x24)
Jul 09, 2016 06:56:57
x24)
Patkányként bújkál az ártalmatlan trollok elől a sodi. A sodi.
Hiénaverő
(
x17)
Jul 09, 2016 08:00:55
x17)
Aztakurva, tegnap reggel óta 47 megosztást tolt Fészen az elmeháborodott gnóm. Végigtekerni is fárasztó volt geci.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™