Látszana a pince fala meg a hálózsák a padlón, körbevéve üres glédásüvegekkel?
Es ekozben gombokert, 200-300 forint kozott lehet venni egy uveg minosegi tenyleg cseh sort! Cerny Krusovice 179+uveg a tescoban, ezek a fergek meg sarkanysort es gledat isznak. Pfejjj
pátyi matematika
S még mindig a trolloknál tart ez az isten barma!
Erre már nincsenek szavak. FOGYATÉK
Hát a Star Wars Battlefrontot, amivel már kb senki nem játszik.
Légüres térben él, szűrve jutnak el hozzá az információk. Erről az egy játékról hallott, ennyi.
Jellemző, erre is tarhál a munkakerülő cigány. Nemhogy utcát seperne...
Ha Gábornak nincs pénze az édesapja eltemetésére, akkor menjen az önkormányzathoz.
Ez a szétrohadt lábú volt az apja?
youtube.com/watch?v=GbTDfoUX8CM[/quote]
eléggé hasonlítanak..
MEANWHILE in Germany:
Farkas Endre Kiss megosztotta Gábor Rácz bejegyzését.
7 órája ·
Gábor elvan Stuttgartban, és még építkezésen is dolgozik kicsit.
Kruchió Sándor Adjal neki egy langost Eszter! :D
Tetszik · 13 órája
Úgy fest hogy minden embernek az a sora hogy megizlelje a sötétséget és a kétségbeesést a Földön. Remélem hogy Orbán és Habonyi utódjai még évezredekig fognak uralkodni rajtunk csak ne legyetek újra hatalmon!
ITT VAGYKO! GYERTEK! A VÉGÉN VALAMÉKÜNK VÉRÉT FELISZA A FÖLD A KISERDŐBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIRÁGOK FONNAK BELÖLE NYILNI ÉS AZOKTA A SIROTOKRA RAKOOOMMM!
SDKLFML,ÉDF
DFKLMSCSD,SD
MIÉTR NEM JÖZSTÖK???????????????????????????
Már megint elárultátok magatokat, mocskos Soros-bérenc liberális nemzetsorsrontók!
A hedonizmust és a rombolást dicsőítitek, nem szent nektek semmi! Szórakozásból teszitek tönkre mások életét, semmi értéket nem teremtettek!
Ha nem lenne ilyen drága a buszjegy, akkor már kaszablokka. De már fel vagytok, lesztek, voltatok... állandóan feljelentés van!!!
20 millió dodó?
Bagatell, én hétvégente 10 ilyet amortizálok le, kit érdekel, jól érzem magam.
elég mulatságos, ahogy az eltartott pincsikutya kaffog az íróasztal alól :))
* véget ért *
Elvileg már nem tud mínuszozni csak aki regisztrált zsidó. Aztán ki tudja, el is baszhatta sodi a scriptet.
Az ki van zárva. Sodi zseniális informatikus.
* ostorcsattogás hangja a háttérben *
GEYRE! GEYRE!!!!!!!!! ITT VAGYOK! AANNNNYYYYIIIII IDEJE NEM ÍROK MÁR A FÓRUMRA SOHA DEEEE TI MINDIG VISSZACSÁBITOTTTOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYEEERRTTEEEEKKKK EEEEZZZRRREEENNN NYITVA AZ AJTÓ FÉNYESRE VAN FEENVE A CSAVARHÚZÓ! VALAKINEK ESTE A NYAKÁBA FOOGGG KANDOLN˘I
Szerintem ez kimaradt, de hát ki a faszt érdekel a gurulkák izzadtságszagú erőlködése, amikor az EMLŐ jeladóval a csülkén izzad a kisszobában. Gurulka, aki ezt csináltad, nagyon érdekelne minket, hogy a levél fogalmazása közben gondoltál-e arra, hogy vajon egy hús-vér pina hogy nézhet ki. Szánalmas szar vagy, és soha sem lesz annyi követőd, mint akár az eredeti kokakóla Kikinek vagy a Nemzet Pitonjának. Neked csak a lehúzott kis szűz tinédzser szerepe jutott a marcipánzabáló árnyékában. Anyád nagyon büszke lesz rád, ha érettségi után megvonod a vállad és a tanulmányaid folytatása helyett elmész szórólapot osztogatni.
Leennéd a Krisztián pocakjáról a mikrózott, vegetás sajtot, igaz?
Igen, ez volt már. Sőt, valamelyik jogi tanácsadó oldalra is írt
Érdekérvényesítő képesség, hahó!
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9220546
Igen, meg is írtam dzsabilos lackónak, hogy ilyenkor nincs mit tenni hajat kell mosni és el kell takarodni dolgozni. Erre a kis gané nem tovább nyomatja ratyiszelfiket, aztán meg csodálkozik ha dübben a muter? xD
Lackó elkezdett kurvaanyázni, a zsindex meg kisoderálta.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Télapóra megadom, ez szház szházalék!
Ez is azt bizonyítja, hogy a trollok kötöttek bele Lackóba ok nélkül. Megkeresték, és éjszakai telefonhívásokkal meg kamu hirdetésekkel kényszerítették, hogy írjon a fórumra. Bizony!
A feljelentésből nem hiányozhat a moszados kémkakas, és az utcán mellette elhúzó gyanúsan görbe orrú autós sem!
Meg a legfontosabb, a zuhanyrózsába rejtett kamera.
Kamu xD
Maradjunk annyiban, hogy találkoztam Endrével a Sound bejáratánál és Vip pass lógott a nyakában. Na most mivel nincs a világon olyan fesztivál, ahová egy ilyen szutyok gnómot beengednek (pláne vip-ként), így szerintem nem kell nagy logika ahhoz, hogy mégis honnan és ami a legfontosabb: hogyan szerezhette a pass-t. Nyilván lekúrta a fél tv2 meg rtl klub (koton nélkül!!) és így került be ez a retek.
Hát erről beszélek én is.
Egyébként Endrének van bármilyen zenei ízlése?
Erről mit lehet tudni?
Sodipédián nem találtam erről információt.
.
Lagzi Lajcsit szerette régebben
Nagyon komoly xD
Végülis passzol a személyiségéhez:
Glédától jól betütükézve mulatozni xD
Szereti a cigány mulatóst is, nagyon ropta a rókatáncot a Hölgyúrral.
Esetleg ha jönne valamelyiktek a Százhalombatti sportuszodába, van néhány VIP-belépőm nekem is, szívesen körbevezetek bárkit!
Ja igen, tényleg: Jolly, Kis Grófo és a többi "rejtett erőforrás" is a kedvencek listáján
Ez az én szövegem, múlt héten írtam be a trollforumra a zsidólibsiknek, egy kis herbál és brainbooster után! elnne loplyad meg kaszblokka le!
Zsodika mostani "munkájára" még a robotok is irigykednek. Bizony! Biztos csinálnak majd robot fapoleont is, olajfröccsenéssel a végén.
oooaaargghhhhhhh
Apropó, Broni prof mikor jön már ki az elvonóról?
Jövő héten?
Üdvözlet a seggedből! xD
Nem kell siettetni a professzor urat, aki most éppen alkotói szabadságát tölti.
Ez csak abban a formában igaz, hogy jókat röhögött Lajcsi korai, hímsoviniszta szövegeket is tartalmazó dalain. De Sodi nem szeret semmit. Se zenét, se filmet, se művészetet, se játékot. Kizárólag azt tudja értékelni, ami a beteges képzelgéseivel összhangban van, vagy amit az igencsak alulfejlett képességei alapján menőnek, státuszszimbólumnak, követendőnek ítél meg.
Ezért nincsenek politikai nézetei sem, ezért nem olvas könyveket, ezért nincsen hobbija, ezért nem lehet vele beszélgetni, ezért nincsenek barátai. Kőkemény szociopata a korcs, akinek nincsenek pozitív érzései, kizárólag az irigység, a bosszúvágy, az önimádat és a hatalomvágy vezérlik. Igazából kizárólag mentális visszamaradottsága és a degenerált fizikuma tartja csak vissza attól, hogy ki is élje vágyait. Amikor lehetősége van, mindig belerúg a gyengébbe. Beteg fasz.
Kamu xD Bevittük a backstage-be, begináztattuk, eszméletlenre kúrtuk és otthagytuk a 2 csajjal együtt!
A professzor úr tanulmányozza az élet árnyékosabb oldalát is, hogy még inkább képes legyen érzékelni a különbséget egy dák úr és a bozgorok között.
*ismét kudarcba fulladt*
Kiss László
Jul 09, 2016 09:19:44
Gyertek, van ott egy szolgálati lakás, ahol van Sárkány meg Gléda!
Jul 09, 2016 09:19:44
xray
Jul 09, 2016 09:34:18
Attila Papp • egy órája
Dehát azokat a niggereket akik miat a ez az egész elkezdődőt a fajuk által elkővetet feherék eleni büncselekmények miat nyifantoták ki.
a dörpe a 444-en kommentel?
Dehát azokat a niggereket akik miat a ez az egész elkezdődőt a fajuk által elkővetet feherék eleni büncselekmények miat nyifantoták ki.
a dörpe a 444-en kommentel?
Jul 09, 2016 09:34:18
stressznélküli nyugi
Jul 09, 2016 10:09:38
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
Most majdnem töltöttem fel egy részegen bulizós képet, de a félő, hogy trollok beazonositanak a hátteret, ezért inkább mégse.
1 órája ·
Most majdnem töltöttem fel egy részegen bulizós képet, de a félő, hogy trollok beazonositanak a hátteret, ezért inkább mégse.
Látszana a pince fala meg a hálózsák a padlón, körbevéve üres glédásüvegekkel?
Jul 09, 2016 10:09:38
Schwezoff David
Jul 09, 2016 10:27:54
kérd meg sodichut,hogy vegye meg a márkát és akkor megtudjuk a pontos receptet!
A kukoricadara stimmel, minden budget sörbe raknak, sőt még sajnos a prémiumnak mondottakba is :-(
A kukoricadara stimmel, minden budget sörbe raknak, sőt még sajnos a prémiumnak mondottakba is :-(
Es ekozben gombokert, 200-300 forint kozott lehet venni egy uveg minosegi tenyleg cseh sort! Cerny Krusovice 179+uveg a tescoban, ezek a fergek meg sarkanysort es gledat isznak. Pfejjj
Jul 09, 2016 10:27:54
banshee
(
x24)
Jul 09, 2016 10:48:39
x24)
Hadd igyanak, az való a belükbe.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 09, 2016 10:54:43
x48)
a shiker napjára időzítsd a vásárlást!
Farkas Endre Kiss
6 perce ·
Na, asszem eldöntöttem. Miután a VR játékoknak ez még csak első generációja, marhaság lenne vagyonokat kiadni egy HTC Vive-re és a hozzá való PC-re, meg 4K monitorra, meg kutyafasza. Első generációsnak elég lesz ősszel a PS4 + PS VR kombó. A feljavított PS4 megjelenéséig azért még kivárok. :)
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Farkas Endre Kiss
6 perce ·
Na, asszem eldöntöttem. Miután a VR játékoknak ez még csak első generációja, marhaság lenne vagyonokat kiadni egy HTC Vive-re és a hozzá való PC-re, meg 4K monitorra, meg kutyafasza. Első generációsnak elég lesz ősszel a PS4 + PS VR kombó. A feljavított PS4 megjelenéséig azért még kivárok. :)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 09, 2016 10:55:24
x48)
hol a feljelentés? lesz feljelentés?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 09, 2016 11:24:41
x48)
hogy jött ki neki az 1100?:)))
Farkas Endre Kiss Nem tudom, figyelj, 1100 éve keresztény ország vagyunk.
Tetszik · 17 perce
Tetszik · 17 perce
Brian
Jul 09, 2016 11:41:50
hogy jött ki neki az 1100?:)))
Tetszik · 17 perce
Tetszik · 17 perce
pátyi matematika
Jul 09, 2016 11:41:50
-
Jul 09, 2016 13:27:06
Farkas Endre Kiss
1 órája ·
1 órája ·
S még mindig a trolloknál tart ez az isten barma!
Jul 09, 2016 13:27:06
töppedt buzigolyók
Jul 09, 2016 13:42:24
a shiker napjára időzítsd a vásárlást!
Farkas Endre Kiss
6 perce ·
Farkas Endre Kiss
6 perce ·
Erre már nincsenek szavak. FOGYATÉK
Jul 09, 2016 13:42:24
Hiénaverő
(
x17)
Jul 09, 2016 14:09:00
x17)
Jól mondod Zsneci, nem is szabad elsietni. Ezért nincs okostelefonod se, hülye lennél pénzt kibaszni rá feleslegesen amikor félévente jön egy még annál is újabb.
PS-ből is várd meg a 6-osat, aztán ha az kijött, akkor érdemes lesz kivárni a PS7-et is. Na aggódj, a Star Wars játék megvár.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
PS-ből is várd meg a 6-osat, aztán ha az kijött, akkor érdemes lesz kivárni a PS7-et is. Na aggódj, a Star Wars játék megvár.
kínzó kérdés
Jul 09, 2016 14:30:37
Programozó vagy. Munkaeszközöd egy haldokló, négyéves Acer. Okostelefonod nincs, ezért arra fejleszteni, azon tesztelni nem tudsz. Havi kereseted pár tízezer forint, nagyobb kiadást jó, ha két évente engedhetsz meg magadnak. Mire költöd a pénzed?
a) Új laptopra és legalább egy középkategóriás okostelefonra.
b) Egy PS4-re, és ahhoz kapcsolódó VR szettre.
a) Új laptopra és legalább egy középkategóriás okostelefonra.
b) Egy PS4-re, és ahhoz kapcsolódó VR szettre.
Jul 09, 2016 14:30:37
trendbeli garázdaság
Jul 09, 2016 14:32:13
A folyamatosan görcsben álló pókujjaival és nulla angoltudással milyen játékokat akar játszani a korcs?
Jul 09, 2016 14:32:13
töppedt buzigolyók
Jul 09, 2016 14:37:12
A folyamatosan görcsben álló pókujjaival és nulla angoltudással milyen játékokat akar játszani a korcs?
Hát a Star Wars Battlefrontot, amivel már kb senki nem játszik.
Jul 09, 2016 14:37:12
-V-
Jul 09, 2016 18:35:17
Mondjuk ezerszer inkább megérteném ezt a monomániáját, hogy ha a Dishonoredre, vagy valami más, komolyabb játékra verné a... nyálát.
De figyeljetek.
Ez a Sodi, egy túlértékelt internetes lövöldére képes izgulni.
De figyeljetek.
Jul 09, 2016 18:35:17
töppedt buzigolyók
Jul 09, 2016 20:01:21
Mondjuk ezerszer inkább megérteném ezt a monomániáját, hogy ha a Dishonoredre, vagy valami más, komolyabb játékra verné a... nyálát.
De figyeljetek.
De figyeljetek.
Légüres térben él, szűrve jutnak el hozzá az információk. Erről az egy játékról hallott, ennyi.
Jul 09, 2016 20:01:21
Schwezoff David
Jul 09, 2016 20:06:05
Legures ter?
Rocskai Jani ujabb otletet kapott...
Rocskai Jani ujabb otletet kapott...
Jul 09, 2016 20:06:05
kézműves cigánytej
Jul 09, 2016 21:11:31
Dishonored2, na az valami faszaság lesz, arra most én is rákívántam...
;)
Sodi ezekhez kevés, az autista gondolkodása maximum a csihi-puhi lövünk és futunk szintjén képes értelmezni egy játékot,..
... hogy a marfanszindrómás merevgörcsös pókujjaival hogyan játszik ilyen összetett finommotoros mozgásokat megkövetelő cuccal, azt elképzeni sem tudom...
Kb lenyom egy gombot, szalad a figura jobbra, lenyom másikat, szalad balra, jajjjdejót játszottam.
Megnézi a demót 15*, mint a szomszédokat, oszt ennyi.
;)
Sodi ezekhez kevés, az autista gondolkodása maximum a csihi-puhi lövünk és futunk szintjén képes értelmezni egy játékot,..
... hogy a marfanszindrómás merevgörcsös pókujjaival hogyan játszik ilyen összetett finommotoros mozgásokat megkövetelő cuccal, azt elképzeni sem tudom...
Kb lenyom egy gombot, szalad a figura jobbra, lenyom másikat, szalad balra, jajjjdejót játszottam.
Megnézi a demót 15*, mint a szomszédokat, oszt ennyi.
Jul 09, 2016 21:11:31
-
Jul 09, 2016 22:06:00
A Recskas nem mer a forumra irni mert fel hogy itt ragad Inkabb a fb.-n uzenget a kommenthaveroknak
Jul 09, 2016 22:06:00
Hős, bátor a Sodi
Jul 09, 2016 22:13:28
Még mindig csatornapatkányként bujkál a sodi, a patkány, a Sodi.
Jul 09, 2016 22:13:28
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 09, 2016 22:14:06
x48)
sodira gondolsz, rgl? neki kütyüre és piálásra kell a pénz. bizony.
Gábor Rácz
2 órája ·
Június 15. Angyalként tovább az úton. Édesapámat nem tudjuk eltemetni, a családnak nincs rá pénze. Jelenleg is bebalzsamozva fekszik a halottak házában. Talán látja egy jószívü ember...
Gábor Rácz
2 órája ·
Június 15. Angyalként tovább az úton. Édesapámat nem tudjuk eltemetni, a családnak nincs rá pénze. Jelenleg is bebalzsamozva fekszik a halottak házában. Talán látja egy jószívü ember...
-
Jul 09, 2016 22:33:19
lehet mégis csak dolgozni kellett volna, nem semmirekellősködni aztán el tudná temetni tisztességesen az öreget..
Jul 09, 2016 22:33:19
stressznélküli nyugi
Jul 09, 2016 22:39:43
A sodinak közel 35 évesem még mindig egy kütyü a hosszú távú célja. Még véletlenül sem az, hogy egy normális munkája legyen és legalább egy albérletet ki tudjon skálázni, hogy ne kitartott pincsiként kelljen vegetálnia.
Jul 09, 2016 22:39:43
betrinyózott veréb
Jul 09, 2016 23:07:06
Gábor Rácz
2 órája ·
Gábor Rácz
2 órája ·
Jellemző, erre is tarhál a munkakerülő cigány. Nemhogy utcát seperne...
Jul 09, 2016 23:07:06
sodika
Jul 09, 2016 23:11:03
Gábor Rácz
2 órája ·
Gábor Rácz
2 órája ·
Ha Gábornak nincs pénze az édesapja eltemetésére, akkor menjen az önkormányzathoz.
Jul 09, 2016 23:11:03
-
Jul 09, 2016 23:46:59
Gábor Rácz
2 órája ·
Június 15. Angyalként tovább az úton. Édesapámat nem tudjuk eltemetni, a családnak nincs rá pénze. Jelenleg is bebalzsamozva fekszik a halottak házában. Talán látja egy jószívü ember...[/quote]
www.youtube.com/watch?v=GbTDfoUX8CM
2 órája ·
Június 15. Angyalként tovább az úton. Édesapámat nem tudjuk eltemetni, a családnak nincs rá pénze. Jelenleg is bebalzsamozva fekszik a halottak házában. Talán látja egy jószívü ember...[/quote]
www.youtube.com/watch?v=GbTDfoUX8CM
Jul 09, 2016 23:46:59
-
Jul 10, 2016 01:58:44
Gábor Rácz
2 órája ·
2 órája ·
youtube.com/watch?v=GbTDfoUX8CM[/quote]
eléggé hasonlítanak..
Jul 10, 2016 01:58:44
Schwezoff Dávid
Jul 10, 2016 07:28:32
Az utóbbi napok legszebb öngólja!!!
Farkas Endre Kiss
megosztotta Népszabadság Online - NOL.hu bejegyzését.
7 órája ·
Persze, hogy csak magát gyűlöli.
Egy öngyűlölő buzi pont így viselkedik.
Őrjöng és túlkompenzál.
KÖZVETLENÜL UTÁNA pedig van a Púpnak egy csajozási tanácsadós megosztása:-)))))
Farkas Endre Kiss
megosztotta Népszabadság Online - NOL.hu bejegyzését.
7 órája ·
Persze, hogy csak magát gyűlöli.
Egy öngyűlölő buzi pont így viselkedik.
Őrjöng és túlkompenzál.
KÖZVETLENÜL UTÁNA pedig van a Púpnak egy csajozási tanácsadós megosztása:-)))))
Jul 10, 2016 07:28:32
Schwezoff Dávid
Jul 10, 2016 07:29:48
Gábor Rácz
2 órája ·
Gábor Rácz
2 órája ·
MEANWHILE in Germany:
7 órája ·
Gábor elvan Stuttgartban, és még építkezésen is dolgozik kicsit.
Jul 10, 2016 07:29:48
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 10, 2016 09:26:07
A hangsúly gondolom a "kicsit" szón van.
Jul 10, 2016 09:26:07
Dr. Fórizs Eszter
Jul 10, 2016 09:31:45
Eszter Fórizs Sodi kicsit műveletlen.
Tetszik · 16 órája
Tetszik · 16 órája
Jul 10, 2016 09:31:45
Dr. Fórizs Eszter
Jul 10, 2016 09:33:01
Eszter Fórizs Sodi kicsit műveletlen.
Tetszik · 16 órája
Tetszik · 16 órája
Kruchió Sándor Adjal neki egy langost Eszter! :D
Tetszik · 13 órája
Jul 10, 2016 09:33:01
töppedt buzigolyók
Jul 10, 2016 10:29:02
A független vadászbika egymás után kapja a csicskalángosokat az egykori szövetségeseitől és barátaitól. És eltűri őket, mert a "segítői" erre kényszerítik. A független SoDI-t. A SoDI-t. Bizony.
Jul 10, 2016 10:29:02
Dzsabilos Lacika
Jul 10, 2016 10:32:02
Lebuktatok bibsik, le bizony! Tegnap megyek.. na jò, inkább szédelgek befelé a Sound-ra, a bejáratnál viszont nincs ember, aki megnézné a karszallagom. Ott pihen az arc és átszól a másiknak, hogy: Gyere Gyuri, ma te vagy a soros! Rögtön leszakadt az arcom a brainboostertől meg a herbáltól (ghb-t már hanyagolom, mert sosem találom el az adagot, kiütöm magam és megkúrják a seggemet a nádasban): bazdmeg, hogy nem vettem észre, hogy már itt is a Soros van mindenhol. De még a beléptetésnél is? Milyen világ ez? Mindegy, ma még veretek egy nagyot Armin-ra, holnap pedig atomjaitokra kaszablokkollak titeket. Csavarhúzó sajna már nincs, mert ez a rohadt rizsevő Steve Aoki arcon dobott egy tortával, én pedig viszonoztam a csavarhúzóval. Le is rúgták a vesémet érte a biztonsági ogrék. Szarok én már mindenre, de ti nem ússzátok meg!!
Jul 10, 2016 10:32:02
Dr. Fórizs Eszter
Jul 10, 2016 10:32:22
Kruchió Sándor Nem kell olyan trgikusa venni am Sodi! Amelyik kutya elore ugat, nem harap... (Forizs doktor sem szolt egy hangot sem a parasztlengo elott) :D
Tetszik · 1 · 4 órája
Tetszik · 1 · 4 órája
Jul 10, 2016 10:32:22
Boros Laszlo-generator.ex
Jul 10, 2016 11:35:12
Lebuktatok bibsik, le bizony! Tegnap megyek.. na jò, inkább szédelgek befelé a Sound-ra, a bejáratnál viszont nincs ember, aki megnézné a karszallagom. Ott pihen az arc és átszól a másiknak, hogy: Gyere Gyuri, ma te vagy a soros! Rögtön leszakadt az arcom a brainboostertől meg a herbáltól (ghb-t már hanyagolom, mert sosem találom el az adagot, kiütöm magam és megkúrják a seggemet a nádasban): bazdmeg, hogy nem vettem észre, hogy már itt is a Soros van mindenhol. De még a beléptetésnél is? Milyen világ ez? Mindegy, ma még veretek egy nagyot Armin-ra, holnap pedig atomjaitokra kaszablokkollak titeket. Csavarhúzó sajna már nincs, mert ez a rohadt rizsevő Steve Aoki arcon dobott egy tortával, én pedig viszonoztam a csavarhúzóval. Le is rúgták a vesémet érte a biztonsági ogrék. Szarok én már mindenre, de ti nem ússzátok meg!!
Úgy fest hogy minden embernek az a sora hogy megizlelje a sötétséget és a kétségbeesést a Földön. Remélem hogy Orbán és Habonyi utódjai még évezredekig fognak uralkodni rajtunk csak ne legyetek újra hatalmon!
ITT VAGYKO! GYERTEK! A VÉGÉN VALAMÉKÜNK VÉRÉT FELISZA A FÖLD A KISERDŐBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIRÁGOK FONNAK BELÖLE NYILNI ÉS AZOKTA A SIROTOKRA RAKOOOMMM!
SDKLFML,ÉDF
DFKLMSCSD,SD
MIÉTR NEM JÖZSTÖK???????????????????????????
Jul 10, 2016 11:35:12
Krúcsió
Jul 10, 2016 12:12:40
Endre fiam, nem azért a 20 fillérért, de hol van a 2 ezer forintom? Lassan 3 éve akarod visszaadni xD
Jul 10, 2016 12:12:40
banshee
(
x24)
Jul 10, 2016 12:50:23
x24)
Bujkál a trollok elől a faszverő recskagnóm.
Ez azért van, mert sunyi és aljas.
m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210091807679565&id=1468622787
még éltet a remény
Jul 10, 2016 12:56:47
Jul 10, 2016 12:56:47
Kisboros generátor
Jul 10, 2016 13:18:44
Broni bulizott a dőrppével
444.hu/2016/07/10/jordan-belfort-egy-nimand-a-new-yorki-menedzserhez-kepest-aki-az-evszazad-bulijan-darabokra-szedett-egy-20-millio-dollaros-kastelyt
444.hu/2016/07/10/jordan-belfort-egy-nimand-a-new-yorki-menedzserhez-kepest-aki-az-evszazad-bulijan-darabokra-szedett-egy-20-millio-dollaros-kastelyt
Már megint elárultátok magatokat, mocskos Soros-bérenc liberális nemzetsorsrontók!
A hedonizmust és a rombolást dicsőítitek, nem szent nektek semmi! Szórakozásból teszitek tönkre mások életét, semmi értéket nem teremtettek!
Ha nem lenne ilyen drága a buszjegy, akkor már kaszablokka. De már fel vagytok, lesztek, voltatok... állandóan feljelentés van!!!
Jul 10, 2016 13:18:44
Sodichu
Jul 10, 2016 14:16:58
Broni bulizott a dőrppével
20 millió dodó?
Bagatell, én hétvégente 10 ilyet amortizálok le, kit érdekel, jól érzem magam.
Jul 10, 2016 14:16:58
Mikrocsip
Jul 10, 2016 14:33:50
Bujkál a trollok elől a faszverő recskagnóm.
elég mulatságos, ahogy az eltartott pincsikutya kaffog az íróasztal alól :))
Jul 10, 2016 14:33:50
-
Jul 10, 2016 16:26:58
ne minuszozz kecifei!!!! xD
Jul 10, 2016 16:26:58
sárkánysörös álom
Jul 10, 2016 16:38:14
ne minuszozz kecifei!!!! xD
* véget ért *
Jul 10, 2016 16:38:14
banshee
(
x24)
Jul 10, 2016 16:45:35
x24)
Hadd mínuszozzon.
Ennyit tud meg a nevét.
Ennyit tud meg a nevét.
Schwezoff Dávid
Jul 10, 2016 16:56:39
Izé, a mai index címlap olyan, mintha sodika lenne rajta!
kep.cdn.index.hu/1/0/1222/12221/122210/12221011_466501_6c14a95e9f7a119d60611a84a685d6f9_wm.gif
kep.cdn.index.hu/1/0/1222/12221/122210/12221011_466501_6c14a95e9f7a119d60611a84a685d6f9_wm.gif
Jul 10, 2016 16:56:39
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 10, 2016 17:00:07
x38)
Épp most akartam belinkelni én is :)
Ráadásul kb. ugyanennyit mondhat Jani bácsiéknak is: "Kefiremet!", aztán csapódik a pinceajtó.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ráadásul kb. ugyanennyit mondhat Jani bácsiéknak is: "Kefiremet!", aztán csapódik a pinceajtó.
Zulu
(
x15)
Jul 10, 2016 17:13:57
x15)
Hadd mínuszozzon.
Ennyit tud meg a nevét.
Ennyit tud meg a nevét.
Elvileg már nem tud mínuszozni csak aki regisztrált zsidó. Aztán ki tudja, el is baszhatta sodi a scriptet.
Főnökúr
Jul 10, 2016 17:49:01
Az ki van zárva. Sodi zseniális informatikus.
* ostorcsattogás hangja a háttérben *
Jul 10, 2016 17:49:01
Mortal Danger
Jul 10, 2016 18:33:21
Zsír remélem ég a pofád, hogy még a focihoz is hülye vagy?!! Név szerint Griezmann-on röhögtél, te szerencsétlen...
Jul 10, 2016 18:33:21
H.M. Szexnagyi
Jul 10, 2016 19:31:40
Endre, ha véletlenül idekattintasz napi munkaidőd utáni böngészés során vagy valamelyik régi barátod akaratod ellenére megmutatja neked link-en, hogy miről beszélnek a fórumodon, akkor emlékeztetlek arra: Vigyázz magadra, nehogy úgy járj fappogás szélsőséges kuruc infós tartalmak megosztása közben, mint ez a fiú vidizés közben.
www.youtube.com/watch?v=QyvozNJdWzs
Én csak ritkán kerülök gép közelbe, ezért kívánok neked sok sikert a programozásodban és a csajozásban! Biztos vagyok benne, idén nyáron összesjön végre a várva-várt szerelem egy fiatal lánykával!
Puszi! :-)
www.youtube.com/watch?v=QyvozNJdWzs
Én csak ritkán kerülök gép közelbe, ezért kívánok neked sok sikert a programozásodban és a csajozásban! Biztos vagyok benne, idén nyáron összesjön végre a várva-várt szerelem egy fiatal lánykával!
Puszi! :-)
Jul 10, 2016 19:31:40
Diagnózis Döme
Jul 10, 2016 20:01:01
Annyira fél a Sodi a trolloktól, hogy photoshoppolt képet sem mer posztolni a syórakozóhelyről, ahol állítólag volt. A Sodi, a patkány. a saját szüleit tönkretenni, haverjait átbaszni, minden jóérzést nélkülöző posztokat írni tud. A gyáva Sodi. A szar.
Jul 10, 2016 20:01:01
Érdeklődő
Jul 10, 2016 20:02:25
3:44-nél olvassátok a levelet. Nem követem minden nap a fórumot, ezért erről az április végi sztoriról lehet lemaradtam.
www.youtube.com/watch?v=3E6cYf0wdt4
kepfeltoltes.hu/160429/kisztij_n_www.kepfeltoltes.hu_.png
www.youtube.com/watch?v=3E6cYf0wdt4
Jul 10, 2016 20:02:25
Boros Laszlo-generator.ex
Jul 10, 2016 20:02:33
Zsír remélem ég a pofád, hogy még a focihoz is hülye vagy?!! Név szerint Griezmann-on röhögtél, te szerencsétlen...
GEYRE! GEYRE!!!!!!!!! ITT VAGYOK! AANNNNYYYYIIIII IDEJE NEM ÍROK MÁR A FÓRUMRA SOHA DEEEE TI MINDIG VISSZACSÁBITOTTTOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYEEERRTTEEEEKKKK EEEEZZZRRREEENNN NYITVA AZ AJTÓ FÉNYESRE VAN FEENVE A CSAVARHÚZÓ! VALAKINEK ESTE A NYAKÁBA FOOGGG KANDOLN˘I
Jul 10, 2016 20:02:33
Prankster-kergetők
Jul 10, 2016 21:01:12
3:44-nél olvassátok a levelet. Nem követem minden nap a fórumot, ezért erről az április végi sztoriról lehet lemaradtam.
youtube.com/watch?v=3E6cYf0wdt4
Szerintem ez kimaradt, de hát ki a faszt érdekel a gurulkák izzadtságszagú erőlködése, amikor az EMLŐ jeladóval a csülkén izzad a kisszobában. Gurulka, aki ezt csináltad, nagyon érdekelne minket, hogy a levél fogalmazása közben gondoltál-e arra, hogy vajon egy hús-vér pina hogy nézhet ki. Szánalmas szar vagy, és soha sem lesz annyi követőd, mint akár az eredeti kokakóla Kikinek vagy a Nemzet Pitonjának. Neked csak a lehúzott kis szűz tinédzser szerepe jutott a marcipánzabáló árnyékában. Anyád nagyon büszke lesz rád, ha érettségi után megvonod a vállad és a tanulmányaid folytatása helyett elmész szórólapot osztogatni.
Jul 10, 2016 21:01:12
-V-
Jul 10, 2016 21:28:15
Leennéd a Krisztián pocakjáról a mikrózott, vegetás sajtot, igaz?
Jul 10, 2016 21:28:15
-V-
Jul 10, 2016 21:50:04
Lol, erről tudtok valamit? áldozat0000, szerintem egy menni fog a többi Kisboros álnick mellé.
forum.index.hu/Topic/TopicDescription?t=9220546
Jul 10, 2016 21:50:04
Dzsabilos Lacika
Jul 10, 2016 21:52:48
Lol, erről tudtok valamit? áldozat0000, szerintem egy menni fog a többi Kisboros álnick mellé.
Jul 10, 2016 21:52:48
Karandas
Jul 10, 2016 21:55:48
Érdekérvényesítő képesség, hahó!
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9220546
Jul 10, 2016 21:55:48
Dr. Jogász
Jul 10, 2016 21:56:43
Igen, meg is írtam dzsabilos lackónak, hogy ilyenkor nincs mit tenni hajat kell mosni és el kell takarodni dolgozni. Erre a kis gané nem tovább nyomatja ratyiszelfiket, aztán meg csodálkozik ha dübben a muter? xD
Jul 10, 2016 21:56:43
banshee
(
x24)
Jul 10, 2016 22:13:10
x24)
Karandas
Jul 10, 2016 22:14:32
Na végre, a régi Endre!
3 órája ·
Gábor ismét az utcán.
Egyébként már nagyon várjuk az "Ima a Fohászért 2"-t, mert az első részt már alaposan megismertük.
3 órája ·
Gábor ismét az utcán.
Egyébként már nagyon várjuk az "Ima a Fohászért 2"-t, mert az első részt már alaposan megismertük.
Jul 10, 2016 22:14:32
Hiénaverő
(
x17)
Jul 10, 2016 22:19:01
x17)
Zsír te szidod a libzsi újságírókat, aztán meg zsindexfórumon akarsz panaszkodni? Teljesen hülye vagy?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
sodika
Jul 10, 2016 22:47:19
Endre fiam, nem azért a 20 fillérért, de hol van a 2 ezer forintom? Lassan 3 éve akarod visszaadni xD
Télapóra megadom, ez szház szházalék!
Jul 10, 2016 22:47:19
Eli
Jul 10, 2016 23:27:47
TIITÁN HOVA IRÁNYÍTOTTAD AZ ECHELON ÁGYÚT MIKOR AZ A PORTUGÁL NÉGER A KAPURA LŐTT??!!4!!!
HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!
HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!
Jul 10, 2016 23:27:47
-
Jul 11, 2016 03:09:01
Púpkobold éjszakai műszakot tart. Andinéni a téma megint.
Farkas Endre Kiss megosztotta Tibi atya fényképét.
43 perce ·
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/13603308_889115164562112_3808578655574021121_o.jpg
42 perce ·
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13590361_889138237893138_986793449790704510_n.png?oh=6cdcc6906ce990805f1093b227519f9f&oe=57F783DB
43 perce ·
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/13603308_889115164562112_3808578655574021121_o.jpg
42 perce ·
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13590361_889138237893138_986793449790704510_n.png?oh=6cdcc6906ce990805f1093b227519f9f&oe=57F783DB
Jul 11, 2016 03:09:01
stressznélküli nyugi
Jul 11, 2016 08:11:42
Púpnak ez a nyaralás. Nincsenek otthon a gazdái és nyomja ezerreé a megosztásokat. Shiker!
Jul 11, 2016 08:11:42
Škoda Superb
Jul 11, 2016 11:10:39
Nagy dolog, ezt Endre is megtenné, ha érdekelné őt a Sound:
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10210103317767310
Igaz, Laci? xD
www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10210103317767310
Igaz, Laci? xD
Jul 11, 2016 11:10:39
stressznélküli nyugi
Jul 11, 2016 11:18:33
Ez is azt bizonyítja, hogy a trollok kötöttek bele Lackóba ok nélkül. Megkeresték, és éjszakai telefonhívásokkal meg kamu hirdetésekkel kényszerítették, hogy írjon a fórumra. Bizony!
Jul 11, 2016 11:18:33
Schwezoff Dávid
Jul 11, 2016 11:20:31
A feljelentésből nem hiányozhat a moszados kémkakas, és az utcán mellette elhúzó gyanúsan görbe orrú autós sem!
Jul 11, 2016 11:20:31
stressznélküli nyugi
Jul 11, 2016 11:23:06
Jul 11, 2016 11:23:06
Laci
Jul 11, 2016 11:47:29
Nagy dolog, ezt Endre is megtenné, ha érdekelné őt a Sound:
facebook.com/kissendrefarkas/posts/10210103317767310
Igaz, Laci? xD
facebook.com/kissendrefarkas/posts/10210103317767310
Igaz, Laci? xD
Kamu xD
Maradjunk annyiban, hogy találkoztam Endrével a Sound bejáratánál és Vip pass lógott a nyakában. Na most mivel nincs a világon olyan fesztivál, ahová egy ilyen szutyok gnómot beengednek (pláne vip-ként), így szerintem nem kell nagy logika ahhoz, hogy mégis honnan és ami a legfontosabb: hogyan szerezhette a pass-t. Nyilván lekúrta a fél tv2 meg rtl klub (koton nélkül!!) és így került be ez a retek.
Jul 11, 2016 11:47:29
Végh Gábor
Jul 11, 2016 12:02:14
Vagy ánuszrózsába. Üdv a bécsi erdőből! Jul 11, 2016 12:02:14
Škoda Superb
Jul 11, 2016 12:02:37
Kamu xD
Hát erről beszélek én is.
Erről mit lehet tudni?
Sodipédián nem találtam erről információt.
Jul 11, 2016 12:02:37
Laci
Jul 11, 2016 12:05:45
.
Jul 11, 2016 12:05:45
Škoda Superb
Jul 11, 2016 12:08:58
Nagyon komoly xD
Jul 11, 2016 12:08:58
stressznélküli nyugi
Jul 11, 2016 12:42:26
Nagyon komoly xD
Jul 11, 2016 12:42:26
Kiss Laci
Jul 11, 2016 13:24:42
Kamu xD
Maradjunk annyiban, hogy találkoztam Endrével a Sound bejáratánál és Vip pass lógott a nyakában.
Maradjunk annyiban, hogy találkoztam Endrével a Sound bejáratánál és Vip pass lógott a nyakában.
Esetleg ha jönne valamelyiktek a Százhalombatti sportuszodába, van néhány VIP-belépőm nekem is, szívesen körbevezetek bárkit!
Jul 11, 2016 13:24:42
Kiss Laci
Jul 11, 2016 13:29:37
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fzene%2F2016%2F07%2F11%2Feszmeletlen_lanyokat_talaltak_a_balaton_sound_egyik_fellepojenek_oltozojeben%2F
"Eszméletlen lányokat találtak a Balaton Sound egyik fellépőjének öltözőjében"
* FELLÉPTEM....???? Fejét vakarja *
"Eszméletlen lányokat találtak a Balaton Sound egyik fellépőjének öltözőjében"
* FELLÉPTEM....???? Fejét vakarja *
Jul 11, 2016 13:29:37
Kiss Laci
Jul 11, 2016 13:35:32
"
Nem erőszakolták meg az ájultan talált lányokat a Balaton Soundon
A rendőrség elsődleges vizsgálata szerint nem történt szexuális erőszak.
PANCSEREK!!! EZ A MAI FIATALSÁG...
Nem erőszakolták meg az ájultan talált lányokat a Balaton Soundon
A rendőrség elsődleges vizsgálata szerint nem történt szexuális erőszak.
PANCSEREK!!! EZ A MAI FIATALSÁG...
Jul 11, 2016 13:35:32
Laci
Jul 11, 2016 13:59:04
Ja igen, tényleg: Jolly, Kis Grófo és a többi "rejtett erőforrás" is a kedvencek listáján
Jul 11, 2016 13:59:04
Űrdiplomata
Jul 11, 2016 14:07:22
index.hu/tudomany/2016/07/11/morse-kodot_talaltak_a_marson/
Itt van végre a Shaját Megoldásom!
Hívom is a marsi középvezető fordos űrnénit heti 4x, hogy elkezdődhessen jövő héten a marsi nyelvtanulás rákészülési szakaszának felkészülése.
Addig is NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE , Csá!
Hívom is a marsi középvezető fordos űrnénit heti 4x, hogy elkezdődhessen jövő héten a marsi nyelvtanulás rákészülési szakaszának felkészülése.
Jul 11, 2016 14:07:22
Boros Lacika
Jul 11, 2016 14:11:36
index.hu/tudomany/2016/07/11/morse-kodot_talaltak_a_marson/
Ez az én szövegem, múlt héten írtam be a trollforumra a zsidólibsiknek, egy kis herbál és brainbooster után! elnne loplyad meg kaszblokka le!
Jul 11, 2016 14:11:36
Dzsabilos Lacika
Jul 11, 2016 14:14:36
Persze, drog meg ájult lányok. Már megint megy a kamuzás ezerrel libsikéim, mi? Fáj, hogy ilyen fejjel nem fesztiválozhattok! Én még mindig itt veretek a Soundon. Ja, hogy már vége? És? Ti vinnyogtok mindig demokráciáért, márpedig egy demokratikus országban addig van fesztivál, ameddig én azt mondom!
Jul 11, 2016 14:14:36
Kiss Laci
Jul 11, 2016 14:19:09
444.hu/2016/07/11/tobb-mint-1200-aldozata-volt-az-ujevi-szexualis-zaklatasoknak-nemetorszagban
NA AZÉRT!!! Igaz, mi erre hárman voltunk.
NA AZÉRT!!! Igaz, mi erre hárman voltunk.
Jul 11, 2016 14:19:09
Schwezoff Dávid
Jul 11, 2016 16:13:13
Napi sokadik öngól:
Farkas Endre Kiss megosztotta HVG bejegyzését.
13 órája ·
HVG
Tegnap, 14:55 ·
Ha már elveszik a munkánkat!
A micsodádat veszik el, púpos???
13 órája ·
HVG
Jul 11, 2016 16:13:13
stressznélküli nyugi
Jul 11, 2016 16:31:05
Napi sokadik öngól:
13 órája ·
HVG
13 órája ·
HVG
Zsodika mostani "munkájára" még a robotok is irigykednek. Bizony! Biztos csinálnak majd robot fapoleont is, olajfröccsenéssel a végén.
Jul 11, 2016 16:31:05
TerminátoLaci
Jul 11, 2016 16:33:48
oooaaargghhhhhhh
Jul 11, 2016 16:33:48
TerminátoLaci
Jul 11, 2016 17:25:08
oooaaargghhhhhhh
Jövő héten?
Jul 11, 2016 17:25:08
Mikrocsip
Jul 11, 2016 17:43:34
Vagy ánuszrózsába. Üdv a bécsi erdőből!
Üdvözlet a seggedből! xD
Jul 11, 2016 17:43:34
banshee
(
x24)
Jul 11, 2016 18:31:57
x24)
Jövő héten?
Jövő héten?
trendbeli garázdaság
Jul 11, 2016 19:10:57
Ez csak abban a formában igaz, hogy jókat röhögött Lajcsi korai, hímsoviniszta szövegeket is tartalmazó dalain. De Sodi nem szeret semmit. Se zenét, se filmet, se művészetet, se játékot. Kizárólag azt tudja értékelni, ami a beteges képzelgéseivel összhangban van, vagy amit az igencsak alulfejlett képességei alapján menőnek, státuszszimbólumnak, követendőnek ítél meg.
Ezért nincsenek politikai nézetei sem, ezért nem olvas könyveket, ezért nincsen hobbija, ezért nem lehet vele beszélgetni, ezért nincsenek barátai. Kőkemény szociopata a korcs, akinek nincsenek pozitív érzései, kizárólag az irigység, a bosszúvágy, az önimádat és a hatalomvágy vezérlik. Igazából kizárólag mentális visszamaradottsága és a degenerált fizikuma tartja csak vissza attól, hogy ki is élje vágyait. Amikor lehetősége van, mindig belerúg a gyengébbe. Beteg fasz.
Jul 11, 2016 19:10:57
DVBBS
Jul 11, 2016 19:13:40
Kamu xD Bevittük a backstage-be, begináztattuk, eszméletlenre kúrtuk és otthagytuk a 2 csajjal együtt!
Jul 11, 2016 19:13:40
banshee
(
x24)
Jul 11, 2016 20:00:25
x24)
A professzor úr tanulmányozza az élet árnyékosabb oldalát is, hogy még inkább képes legyen érzékelni a különbséget egy dák úr és a bozgorok között.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Jul 11, 2016 20:08:36
x48)
hol a feljelentés, kisbolyhos? lesz feljelentés?
nagy erejű nyomozás
Jul 11, 2016 20:23:01
hol a feljelentés, kisbolyhos? lesz feljelentés?
*ismét kudarcba fulladt*
Jul 11, 2016 20:23:01
feljelentés
Jul 11, 2016 20:24:08
*iktatva lett a kapitányság kukájába*
Jul 11, 2016 20:24:08
Kisboros
Jul 11, 2016 20:25:24
*már hivatalosan is a falu bolondja, akin a rendőrök harsányan röhögnek, ha meglátják a dupla tokás, zsíros fejét a kapitányság ablakából*
Jul 11, 2016 20:25:24
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gazdái nyaralnak, ő meg a neten őrjönk, igaz csak fékezett habzással,mert azért púponvágják, ha kifecsegi,hogy még mindig kanapélakó. Asodi.
Púp! Hívd fel rolit és menjetek a strandra csajozni! Xd de csak délután,mert roli délig alszik :-)