« 5397 5398 5399 5400 5401 5402 5403 5404 5405 5406 »
1735316 komment.

Szerző: - Jul 30, 2019 00:18:04
Válasz
(16)
tehát akkor bárki lehet értelmiségi, aki bemegy mindenféle egyetemre és kibukik onnan. értem
Jul 30, 2019 00:18:04

Szerző: Mr Montana Jul 30, 2019 00:19:32
Válasz
(11)
sodika
Nem. Értelmiséginek az számít, ha olyan munkát végzel, amit a sokéves egyetemi tanulmányaid nélkül nem kaphattál volna meg.

Hivatalosan nincs egyetemi végzettséget, ergo nincsenek egyetemi tanulmányaid sem. Mellesleg kódgányoláshoz nem szükséges egyetem, ez a te példádon is látszik. Tehát nem vagy értelmiségi.
Jul 30, 2019 00:19:32

Szerző: símanó (Snecológus-pontszám: 6107x3) Jul 30, 2019 00:20:22
Válasz
(8)
sodika
Értelmiséginek az számít, ha olyan munkát végzel, amit a sokéves egyetemi tanulmányaid nélkül nem kaphattál volna meg. Ha egy meló vonatkozásában az egyetemi tanulmányaid teremtik meg a minimális komolyanvehetőséget, akkor az értelmiségi meló.

ilyen a..
( ) Excel színezgetés
( ) turkáló-honlapos php gányolás
( ) szörnyűséges spagetti gyártás
( ) test unit hamisítás
(x) egyik sem

sodika
sokan nem hajlandóak meghozni a mellém emelkedés szükséges áldozatait

felpontoztam!
Jul 30, 2019 00:20:22

Szerző: sodika Jul 30, 2019 00:23:49
Válasz
(10)
Soha nem buktam ki sehonnan. A pénz fogyott el, és dolgoznom kellett.

Láttam a Lundartnál olyan gyakornokot, aki soha nem látott egyetemet. Mondtam neki valami tök egyszerű algoritmizálási feladatot, hogy mit csináljon, hogy haladji k a projekttel, azt pedig nem találta a php könyvében, ezért visszakérdezett, hogyan csinálja. :D

Beszédhibám pedig egyáltalán nincs.
Soha nem is volt.

Na csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jul 30, 2019 00:23:49

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Jul 30, 2019 00:24:50
Válasz
(5)
Sodmány, az IT-ben bárki el tud helyezkedni még úgy is, hogy nem végzett egyetemi tanulmányokat, hanem csak otthon, szabadidejében kitanulta az alapokat, majd megmászta a ranglétrát és élesben gyűjti a tapasztalatot.
A különbség az, hogy te még a feltételezett értelmiségi státuszoddal se vagy képes megugrani a feladataidat, és évek óta junior programozóként tengeted az életedet fal melletti gányoldákban, míg mások sokkal rosszabb alapképzéssel épp valami multinál dolgoznak 4x annyiért mint te.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Jul 30, 2019 00:24:50

Szerző: símanó (Snecológus-pontszám: 6107x3) Jul 30, 2019 00:27:23
Válasz
(7)
sodika
Soha nem buktam ki sehonnan. A pénz fogyott el

sodika
Beszédhibám pedig egyáltalán nincs. Soha nem is volt.

kérem a túl átlátszó álsodi komment törlését
nszksz
Jul 30, 2019 00:27:23

Szerző: - Jul 30, 2019 00:27:24
Válasz
(2)
sodika
Nem. Értelmiséginek az számít, ha olyan munkát végzel, amit a sokéves egyetemi tanulmányaid nélkül nem kaphattál volna meg.

Ezt a laravelre vagy melyik 'skillre' erted amivel rendelkezel?
Jul 30, 2019 00:27:24

Szerző: RGL Jul 30, 2019 00:27:57
Válasz
(13)
Milyen lent akar dagonyázni? Kapjál már a fejedhez sátán fattya, sehol nincs a youtube csatornád az enyémhez képest!!!
Jul 30, 2019 00:27:57

Szerző: - Jul 30, 2019 00:29:40
Válasz
(13)
te beszédhibás korcs.

áruld már el, hogy milyen emelkedés az hogy egy gazdag zsidó család, többszörös előnyökkel induló fattyaként most többmilliós adósságokkal élsz egy koszos és dohos kisszobában, diploma nélküli szakmunkásként?
Jul 30, 2019 00:29:40

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Jul 30, 2019 00:32:11
Válasz
(3)
A munka megnemesít :^) szabaddá tesz :^)
Jul 30, 2019 00:32:11

Szerző: - Jul 30, 2019 00:32:55
Válasz
(12)
Veja néni demens hülye vénasszonyként dj partikat szervezett, meg házikoboldot nevelt, ennek köszönheted, hogy életben vagy még. Egy fordított midas király vagy, eddig amihez hozzáértél, abból szar lett. Széljobbtól kezdve szüleiden át andi galériáig.
Jul 30, 2019 00:32:55

Szerző: D.Dezső Jul 30, 2019 00:33:09
Válasz
(9)
sodika

Sodi azt ugye tudod, hogy a gyengelméjüség kizárja az értelmiségi létet?

Múltkor bemásoltam ide a gyengeelméjüség fogalmát, mintha rólad írták volna.

Gondolom ha te értelmiségi vagy simán csinálhatnál egy IQ tesztet live-ban. Vagy annyira nem vagy biztos magadban.

A DNS teztet továbbra is várjuk, ha nagyon nincs már pénzed indíts egy patreont összedobjuk neked gyorsba azt a 40 eurot.
Jul 30, 2019 00:33:09

Szerző: sodika Jul 30, 2019 00:34:18
Válasz
(0)
Érted, átrágta magát egy php könyvön, és eljött gyakornokinak. Én meg kiások neki egy részfeladatot, ami sima tömb-szétválogatás, és hozzá is teszem: "és ennyi, nem kell ezt túlvariálni", érre visszakérdez, hogy "és azt hogyan csinálom". :D Ennyit az autodidaktákról. :)

A szakmai referenciám pedig nem szippantós weblap (olyan sose volt: neki a Google Adsense kampányát terveztem online marketingesként), hanem pl. hogy a Szabó és társa kft sok-sok országos építkezése lett az én logisztikai, -hr -és pénzügyi moduljaival menedzselve.

A német interjúkon is azt meséltem el, milyen szerencsés vagyok, hogy lehetőséget kaptam éveken át erre a tapasztalatszerzésre.
Jul 30, 2019 00:34:18

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Jul 30, 2019 00:34:36
Válasz
(9)
Unironikusan érdekelne egy DNS teszt amúgy. Fontold meg zsodrák. Lehet még egy lájkot is nyomnék a csidejódra.
Jul 30, 2019 00:34:36

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Jul 30, 2019 00:37:18
Válasz
(11)
De miután elmondtad neki, már tudta. Nem az a szégyen ha valaki nem tud valamit, te pökhendi zsidó korcs, hanem az, ha valaki még tanulni se hajlandó mindemellé.

Ha te lettél volna a helyében, akkor meghallgatod amit a felettesed mond, bólogatsz idiótán és sumákolsz hogy nem tudod, aztán pánikolva rángatod a kígyót az asztal alatt amíg fény nem derül a lustaságodra.
Jul 30, 2019 00:37:18

Szerző: - Jul 30, 2019 00:37:24
Válasz
(24)
nézzétek már hogy osztja az eszet a 4 helyről is kirúgott bukott informatikus :D :D :D
Jul 30, 2019 00:37:24

Szerző: Mr Montana Jul 30, 2019 00:38:31
Válasz
(11)
sodika

Lári-fári, államilag támogatott képzésen 12 szemesztered volt azaz 6 év, amennyiben minden évben megvan a 30 kredit. Szóval ingyen járhattál 6 évig egyetemre. 30 kreditet évente simán össze lehet szedni, amennyiben nem vagy lusta gyökér.

sodika
Láttam a Lundartnál olyan gyakornokot, aki soha nem látott egyetemet. Mondtam neki valami tök egyszerű algoritmizálási feladatot, hogy mit csináljon, hogy haladji k a projekttel, azt pedig nem találta a php könyvében, ezért visszakérdezett, hogyan csinálja. :D

Na és elmagyaráztad neki, vagy kioktattad? Mert ha utóbbit csináltad az nem a gyakornokot, hanem téged minősít.
De azért jó munkahely lehet, hogy semmilyen tapasztalattal vesznek fel "gyakornokokat", majd pedig beosztják a legrosszabb codemonkey alá.

sodika
Soha nem is volt.

Na csá.

Ez már a tagadás fázis.
Jul 30, 2019 00:38:31

Szerző: sodika Jul 30, 2019 00:42:48
Válasz
(0)
Az egyetem utáni szakmai tapasztalatom a Szabó és Társa üzleti moduljainak több éven át tartó fejlesztése a Groteszk-nél. Milliárdos költségvetésű építkezések tucatjai lettek, meg csomó teherautó az általam írt, és folyamatosan frjlesztett logisztikai és pénzügyi modulokkal végig lemenedzselve.

Konkrét példának a németeknek még a Várkert bazár egyes részeit is ki tudom emelni, hogy na, azt nem kis részben az én moduljaimmal vitték véghez. Mert így is van. A SoDI is benne volt így, hogy az olyan szép lett.
Jul 30, 2019 00:42:48

Szerző: Univerzum Jul 30, 2019 00:45:16
Válasz
(5)
Ez a prolizás igazán betalált,nem de?
Te csak egy szánalmas lumpen proli vagy aki egy hatalmas balek. Hozzád képest egy Boschos biodroid egy Lovecraft
Jul 30, 2019 00:45:16

Szerző: Univerzum Jul 30, 2019 00:46:49
Válasz
(10)
sodika
Az egyetem utáni szakmai tapasztalatom a Szabó és Társa üzleti moduljainak több éven át tartó fejlesztése a Groteszk-nél. Milliárdos költségvetésű építkezések tucatjai lettek, meg csomó teherautó az általam írt, és folyamatosan frjlesztett logisztikai és pénzügyi modulokkal végig lemenedzselve.

Konkrét példának a németeknek még a Várkert bazár egyes részeit is ki tudom emelni, hogy na, azt nem kis részben az én moduljaimmal vitték véghez. Mert így is van. A SoDI is benne volt így, hogy az olyan szép lett.

Akkor ezért kell havonta felújítani. Te faszszopó. Hogy mered tönkretenni a magyarnemzet örökségét.
Jul 30, 2019 00:46:49

Szerző: - Jul 30, 2019 00:47:44
Válasz
(7)
sodi, törődj bele!

proli vagy, egy it-szakmunkás aki nemcsak az egyetemen, de korábbi munkahelyein is kudarcot vallott.

a te életedet kudarcok, kirúgások és milliós hitelek szegélyezik. ez az igaz sodi-brand :D
Jul 30, 2019 00:47:44

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Jul 30, 2019 00:48:11
Válasz
(5)
sodika
A SoDI is benne volt így, hogy az olyan szép lett.

Asodi... Meg 100 másik kóder aki tudta mit csinál...
De most már legalább tudjuk miért épül minden olyan kurva lassan ebben a szarországban.
Jul 30, 2019 00:48:11

Szerző: sodika Jul 30, 2019 00:49:57
Válasz
(0)
Nem vallottam kudarcot. A milliárdos Szeremley Huba után az ország egyik legnagyobb belsőépítészeti vállalata is macimálisan elégedett volt velem.

Ez minden, csak nem kudarc.

A gyakornokot nem "kioktattam", hanem kértem, hogy keressen rá a szétválogatás tételére a neten, és utána csinálja meg azt, amit kértem, ha pedig kérdése van menet közben, jelezze, itt vagyok.

Na alvás, csá.
Jul 30, 2019 00:49:57

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Jul 30, 2019 00:52:55
Válasz
(9)
Endre, ez nem a te személyes eredményed. A programozás egy csapatjáték. A csapatod annak ellenére tudta ezt a kiváló munkát elvégezni, hogy a hátukon kellett cipelniük egy olyan digitális segédmunkást, mint te.
Jul 30, 2019 00:52:55

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jul 30, 2019 00:55:07
Válasz
(13)
sodika

Soha nem is volt.

Na csá.

Ha a Lundartnál ekkora spíler voltál, akkor hogy történhetett meg az a szégyen, hogy a Groteszknél hörögve röhögött a főnökúr, amikor azt kérdeztem, hogy ajánlana-e téged programozónak? Esküszöm, én éreztem magam kínosan, miközben hallgattam, hogy vonyít a telefonba.

Beszédhibád meg hogy a faszba ne lenne? Először is selypítesz, másodszor enyhén pösze vagy, harmadszor pedig a normál hangképzéshez szükséges fogsorodnak úgy a fele hiányzik. Kásásan, összeakadó nyelvvel beszélsz, mint valami szar alkoholista lumpen. És fejhangod van, a lehető legidegesítőbb típusú beszédhang. Kihagytam valamit? Egy dolog az, hogy csúnya vagy. Casey Neistat sem egy szép ember. De téged hallgatni is borzalmas, a rosszul megfogalmazott, végtelen autista körmondataidat. Ha egy ezrest kapnék ahányszor meghallom tőled, hogy "fonatkoszásában", akkor már vettem volna egy szuperbét.
Jul 30, 2019 00:55:07

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jul 30, 2019 00:58:14
Válasz
(8)
sodika
Érted, átrágta magát egy php könyvön, és eljött gyakornokinak. Én meg kiások neki egy részfeladatot, ami sima tömb-szétválogatás, és hozzá is teszem: "és ennyi, nem kell ezt túlvariálni", érre visszakérdez, hogy "és azt hogyan csinálom". :D Ennyit az autodidaktákról. :)

A szakmai referenciám pedig nem szippantós weblap (olyan sose volt: neki a Google Adsense kampányát terveztem online marketingesként), hanem pl. hogy a Szabó és társa kft sok-sok országos építkezése lett az én logisztikai, -hr -és pénzügyi moduljaival menedzselve.

A német interjúkon is azt meséltem el, milyen szerencsés vagyok, hogy lehetőséget kaptam éveken át erre a tapasztalatszerzésre.

A te igazi referenciád a Magyar Gazdaság Párt facebook oldala a maga 8 kedvelőjével. Ezt még Seggszemley Huba is megsüvegelné.
Jul 30, 2019 00:58:14

Szerző: - Jul 30, 2019 00:59:41
Válasz
(14)
Gyagyás!

Van egy remek vlogötletem, amire dőlni fognak a nézők:

"A felső tízezerből az adós-rabszolgaságba -- Hogyan ne éld az életed!"

Ez lehetne egy dokumentumfilmszerűség az életedről, és az emberek nagyon kíváncsiak lennének rá, hogy lehet valaki ennyire balek, mert szeretik a katasztrófaturizmust....de a végén rádöbennének hogy valójában az autizmusod is közrejátszott a bukásodban és sokan megsajnálnának.

Az ötletért jelképes hu-húszezer forintot kérnék.
nszksz.
Jul 30, 2019 00:59:41

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jul 30, 2019 01:01:39
Válasz
(3)
sodika

Annál a Groteszknél, ahol sikítva röhögtek rajtad? A Szabó és Tsa volt az a cég, ahol úgy fejlesztetted a kejetjendszejt, hogy manuálisan kellett átkonvertálni a fájlokat, majd valahova kézzel feltölteni, hogy működjön az interface? És az értetlenkedő trollok kérdéseire azt mondtad, hogy ez így fasza, mert működik?
Jul 30, 2019 01:01:39

Szerző: C64korszak Jul 30, 2019 01:18:01
Válasz
(22)
Miféle PHP teszt, miféle gyakornok.. te fasz?
Nulla, konkrétan ZÉRÓ a kódolási skilled, nyelvtől függetlenül!

A probléma átlátásod, memorizálási és elvonatkoztatási képességed nem nulla,... az negatív!

Pont olyan autistán "kódolsz", ahogy gondolkodsz, fogsz valami mintát és ráerőlteted a kész mániás elképzelésed arra a tökmás feladatra, amit közben nem értessz és nem látsz át, sőt rendesen el sem olvasol!

3-4 soros 5perces feladatokon ÓRÁKAT rinyáltál és hisztériáztál itt a trolljaidnak! Úgy, hogy közben kereshettél, csalhattál, akámiből meríthettél.
Órákig!

Nem olyan régen volt mindez.
Teherautók, várkert bazár, az.... Hihető!!

Még esetleg azt gondolnám, mégis megtanultál programozni, amit +15éven át képtelen voltál..
..ha nem ordítana rólad, hogy azóta kb 3x annyira leépültél.

Szabó és Társa üzleti moduljai? Hahahahahahahhahhahahaha!!!

Kb mintha a szarszippantós azt mondaná, az ő kizárólagos érdeme a holdraszállás, mert nélküle a fekáliába fulladtak volna a mérnökök..., vagy ilyesmi.

Nekünk aztán masnizhatsz, te fogyatékos nulla, tudod mi sokmindenhez értünk, nem mindenki mindenhez, tény, de együtt 1000x annyi dologhoz 1milliószor olyan jól, mint te.

És legfőképpen ismerünk téged, kurvára, és egészen pontosan, de te sosem hallgatsz ránk, hisz ez a lényeg!
Ha a sodi hallgatna a trollokra, nem ő lenne A sodi, és ez maga a möbius szalag, látszólag két oldala van, a sodi és a trollok, de valójában mindez csak látszat.

Te majom, vetíts csak a magad megnyugtatására itt, nem vagy értelmiségi, de ha az lennél, sem jelent semmit.

Mert a fizikai melóra lusta, buta, tanulatlan téged lehúzó mordori orkok 3x olyan okosak és talpraesettek mint te.

De egy utolsó melós, aki a betont keveri, és rakja a falat is több megtakarítással, nálad jobban-tartalmasabban él manapság, és persze 100x annyi és 50x olyan jó csajt dug meg, bármikor, ingyen.
Merthogy aléta teste van,.. de hozzád képest fizikailag maga a görög félisten egy fogatlan pocakos lapáttámasztó suttyó is.

Semmiféle emberi, szellemi és erkölcsi minőséged nincsen, sem iskolád, sem képzettéged, az egész életed egy összemasnizott kamu, és ha a kamunak vége, a film kifut majd, sőt meggyullad és elég, te pedig vele egész majd hamuvá, és ez így van jól.

Jul 30, 2019 01:18:01

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jul 30, 2019 01:46:58
Válasz
(9)
Kibaszott elmebeteg vagy Recskaboy, és itt az eredménye. Csak a tálalás miatt mind örülünk a bukásodnak, az undorító tizenéves netes jelenléted vezetett ide, és ez így van jól.

Na menj a kurva anyádba ma estére, holnap meg nyitogassad az ogréd postaládáját hogy megjött-e már a hitel elutasító papír :D Addig meg rángasson az ideg te fasz, ezért megérte eladósodni, éljen a stressznélküli nyugi!

Na a szexnagyim végzett a fürdéssel úgyhogy megyek baszni, te meg verd ki a faszod miközben a trolloknak matyarászkodsz 40 évesen hogy milyen kecijó vagy a -23000 fütyivel, holnap folytatjuk ha addig ki nem ugrasz az ablakon te geci D:
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Jul 30, 2019 01:46:58

Szerző: Twitch Istálló Jul 30, 2019 02:30:35
Válasz
(6)
Sodi, megkaptad a hitelt?
Espresto AG, Valentin Savulescu, Biersack, Felix Schwenzel, Lydia Selene Fahle
Jul 30, 2019 02:30:35

Szerző: még éltet a remény Jul 30, 2019 05:40:47
Válasz
(4)
Kémlégy
Akkor minek fizetted az útjait?
Elmebeteg vagy?

Csak egy magányos buzi.
Jul 30, 2019 05:40:47

Szerző: NidaRIP Jul 30, 2019 06:25:16
Válasz
(3)
trolloknak:
Remélem, senki nem volt olyan hülye, hogy beszopja ennek az ostoba senkiházi élősködőnek a dumáját, hogy ő értelmiségi volna. Az értelmiségi definíciójának első szavai azok, hogy felsőfokú végzettsége van. A többi kitételt sem teljesíti.

Gyagyásnak: Ide figyelj, te hitvány pöcs! JELENTKEZZ BE! Ha te vagy egyáltalán az igazi. Nem pedig csak valami tehetségesebb troll veri itt a nyálát a sodika névvel.
Jul 30, 2019 06:25:16

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 30, 2019 06:31:51
Válasz
(14)
Figyu, ha nem valami kezdő elsőéves lennél, akkor meg tudnád különböztetni az igazi sodikát az ál-sodikáktól.

Voltak persze napközben ál-sodikák is, de ezek a snecológiai folklór részei, nincs velük semmi baj.

Az esti észosztó az igazi volt, könnyen felismerhető.
Jul 30, 2019 06:31:51

Szerző: NidaRIP Jul 30, 2019 06:37:23
Válasz
(-1)
sodilegnagyobbrajongoja
Figyu, ha nem valami kezdő elsőéves lennél, akkor meg tudnád különböztetni az igazi sodikát az ál-sodikáktól.

Voltak persze napközben ál-sodikák is, de ezek a snecológiai folklór részei, nincs velük semmi baj.

Az esti észosztó az igazi volt, könnyen felismerhető.

De, elég kezdő vagyok (konkrétan 2 napja regeltem, vagy mi). :D Másrészt meg csak szeretném elérni, hogy ez a félnótás belépjen a saját accjával, ha már ekkora nagy IT-zseni, legalább annyit megmutathatna nekem, mint új trollnak, hogy meg tud oldani olyan brutális, és durva feladatokat, mint egy fórumba belépés, illetve elfelejtett jelszó esetén email-fiókban visszakeresés.
Jul 30, 2019 06:37:23

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 30, 2019 06:40:36
Válasz
(11)
Ha meg két napja vagy csak itt, akkor végképp ne avatkozz be a professzorok dolgába. Nem vagy te troll, még elsőéves gólya sem.
Jul 30, 2019 06:40:36

Szerző: Néző Jul 30, 2019 06:40:52
Válasz
(8)
De mitől fosná a twitch a pénzt? Ha így is lenne majd a cigányok úgyse fognak adni belőle majd. Örülj ha töredékét visszakapod majd amit befektettél.

Utálnak téged mint a szart.
Jul 30, 2019 06:40:52

Szerző: NidaRIP Jul 30, 2019 06:44:22
Válasz
(-1)
sodilegnagyobbrajongoja
Ha meg két napja vagy csak itt, akkor végképp ne avatkozz be a professzorok dolgába. Nem vagy te troll, még elsőéves gólya sem.

Teher alatt nő a pálma, nem? :P
Jul 30, 2019 06:44:22

Szerző: La Haine (Snecológus-pontszám: 4775x2) Jul 30, 2019 07:06:23
Válasz
(26)
Miért más Márk - Hogyvolt... 1ó30p

- Régi álma összefoglalva, hogy éldegél Berlinben, készítgeti a videóit, akár koprodukcióban, ehhez ha kell anyagi támogatást nyújt, ha van más projekt akkor abba beleszáll,
- Márk annyiban más élősködő, hogy ellentétben RGL-lel, Törpapával vagy a Devizással, ő nem kajára és megélhetésre koldul Soditól pénzt. Ő ennél jóval büszkébb koldus. A többiek viszont mindennapi megélhetésre szükséges kölcsönökkel terhelték le, ráadásul nem adtak semmit és le is szarták Sodit.
Villanyszámláikat és hiteleiket képtelenek voltak kezelni, velük szemben Márknál ilyen fel sem merült.
- Márknál el lett mulasztva a költségvetés és elmaradt az excel táblázat is. Költségkeret sem lett meghatározva, így nincs semmi sem túllépve.
- Ludwigsfeldei szaunába ment a faszát mutogatni mert már egy hónapja nem volt, utána hazafelé folytatja a monológját. Arra kéri hűséges nézőit, hogy ezt az uncsibb kifejtős részt ugorja át mindenki, aki a látványosabb részeket kedveli.
- Önérzetes Márk nem érti miért nincs különbség téve közte meg a többi vérszívó között.
- Sodi szerint Márk pozitív kivétel. Annyi csupán a negatívuma, hogy míg másoknál működik a cizellált megfogalmazás, az ötperces udvarias körülírása a dolgoknak, addig a miskolci prosztó hegesztő esetében ez nem működik. Itt nyílegyenes faragatlan mondatokkal lehet csak szót érteni.
- Az a troll aki Márkban csak a lehúzós, önmagát ingyen nyaraltató, utaztató, kamu stúdiót építtetető lehúzós cigányt látja, annak Sodi üzeni: "A kurva anyád troll!"
- Márk Márketingjére félrerakott 100e Ft-ot, beleértve a FB kampányt, támogatói weboldalt, webgrafika, logo, Twitch dashboard?
- Eredetileg Zolikával olcsó utakat terveztek, viszont arra már nem volt forgatókönyv, hogy a helyszíneken mit csináljanak, emiatt ott helyben szálltak el a költségek,
- Márkkal kitalálták, hogy miután ő magyarokkal lakik külföldön, ami Sodi szerint sem egy pozitív dolog, ezért jó lenne első körben elmozdulni a nyelvtanulás irányába, hogy később külföldiekkel lakjon inkább. Emiatt elképzelhető, hogy Sodi fogja pár epizódban Márkot németre és angolra tanítani! Úgy gondolja, ha egy leckével jár is csak Márk előtt angol nyelvből, akkor így motviálva lesz, hogy ő is fejlődjön, ezzel rákényszeríti magát, hogy tanuljon, hogy aztán taníthasson. Napi 10-20perc.
- Már Schreck is megjegyezte, hogy több éve itt él Berlinben, mégsem lett jobb a német nyelvtudása. Erre csak annyit mondott Sodi, hogy szóban valóban nem érti az embereket, de írásban kurva jól megérti a nyelvet. Ez annak tudható be, hogy a munkakörnyezetében napi 2 percben IT nyelven kommunikál, ami semmilyen módon nem fejleszti a nyelvtudását, így nincs ami rákényszerítse az intenzív nyelvtanulásra és nyelvi fejlődésre.
- Besértődött a miskolci tarháló, és este befenyítette Sodit, hogy "soha többé nem beszélnek", ezért nyomja a mai "Mitől más Márk" mentegető monológot.
- Márkot mentegeti, hogy nem egy lehúzós cigány ő, sőt, még lelkiismeretfurdalása volt, hogy amikor kimentek Londonba, akkor a Zolikáék vettek neki pizzaszeletet, mert arra sem volt pénze, és ezt ő nem tudja elfogadni, ennél ő büszkébb. Már ha jól értelmeztem ezt a mondatot. 26p körül
- Márk továbbá kishitű munkavállaló Sodi szerint, ami miatt a főnökei kihasználják.
- Sodi sokkal karakánabb gyerek, mert amikor a szír gyerekkel a Defshopnál először a nyelvoktatásukat beleszámolták az oda-vissza úttal a munkaidőbe, később ezt visszavonták, de Sodi ezt kikérte magának és végül félig nyert mert legalább a nyelvórák idejét beleszámolták, csak az utazgatást nem. Ő mennyivel jobban kiáll magáért mint Márk. Sodi szerint ezért tudják szopatni a munkaadói Márkot.
- Hazafelé bokorbahugyozás után elkezdi kifejteni a pozitívumokat Márkkal kapcsolatban. A többiek nem hajlandóak kilépni a komfortzónájukból, például RGL nem hajlandó feladni a sátras cigány, csavargó, hajléktalan életmódot, amint talál munkát egy héten belül kibaszatja magát, vagy a másik hajléktalan Szekeres Mária, akinek Sodi javasolta iratkozzon be egy német nyelvtanfolyamra, megfinanszírozza a tanfolyam miatt kieső Fedél nélkül c. újság árusításábóli bevételét, a kb. 50eFt-ot, mindezt azért mert felmerült, hogy a Pásztor István leköpése miatti videó közzététele esetleg közrejátszhatott Szekeres előzetesbe vágásához, annak ellenére, hogy dr. Gaudi-Nagy Tamás szerint ennek nem lehetett köze hozzá, Szekeresnek ez a tanfolyam nem felelt meg, ő sem volt hajlandó kilépni a napi rutinból, a Fedél nélkül árusításából, vagy ott a Devizáshaver, aki mindvégig azzal hitegette Sodit, hogy mindent megtesz a vidéki ház értékesítése végett, de valójában szart sem csinált, csak tarhálta a törlesztőire a pénzt Soditól, viszont mikor bűnbűnóan ezt elismerte, hogy nem szívesen lép ki a komfortzónájából, akkor Sodi megbocsátott, mert ő nem bünteti az őszinteséget, tehát a Devizás is hasonlóan rossz és ellenpélda Márkkal szemben, valamint Törpapa sem tudna átlépni azon a komfortzónáján, mert ha mondjuk ha külföldre menni dolgozni, akkor ott kizárólag saját önálló lakást bérelne, esze ágában nem lenne összeköltözni bárkivel, mint ahogy Sodi teszi.
- Márk jelenleg napelemeket szerel, valamint előző munkahelye alatt begyulladt a "foga", és ez biztos nem kifogáskeresés volt, mert Sodi is ott volt és együtt mentek el az orvosi ügyeletre valamint a gyógyszertárba, ő segített fordítani.
- Márk mellett hatalmas előny, hogy a többiekkel ellentétben képes átlépni a komfortzónáján.
Trollokról...
- Márk megvédte Sodit a trollokkal szemben, ez jó érzés neki, köszönettel tartozik neki emiatt. A Sodika fórum soha senkinek nem okozott kárt, kivéve dr. Regász Máriának különböző okból kifolyólag.
- Már most fosik a trolloktól és némi nemű moderálásban gondolkodik, nem biztos hogy megéri erre energiát áldozni, de amúgy a legtöbb trollt leszarja, nagyon kevés kivételtől eltekintve. Bízik benne, hogy ahogy nő a közönség, úgy csökken majd a trollok aránya, ezért nem kell velük foglalkozni.

- Trollok erősen betámadták korábban a munkahelyét, amit a futóversenyes epizós után azonosítottak be, ekkor elgondolkodott, hogy kell-e velük foglalkozni, válságstábot hoztak össze a munkhelyén hogyan kezeljék a trollok támadását. A trollok akkor azt mondták semmilyen viszontválasz nem érkezett a cégtől.
- A mostani hitelmizériát már kénytelen volt kommentálni a trollfórumon, valamint azt ő nyilvánvalóan nem kifogásolja, hogy lebuzizzák. Azok a vélemények a trollfórumon, miszerint ő balek, őt lehúzzák és kibillentik a lelki egyensúlyából, na ezt már kommentálnia kellett. Voltak akik felléptek a trollok ellen, mint Kiss Roland, vagy Balogh Béla, illetve Boros László is ügyészségi feljelentéseket intézett ellenük, igyekeztek beazonosítani őket, ők többet tettek a trollok ellen, mint Márk. Sőt TomKat és Krokkó tanár úr is egyeztettek egymással, teljesen hiába, fogást nem találtak a trollokon, ahogy Sodi és a Pénzmentő Kft. is ugyekezett a trollok ellen mindent megtenni. Egyedül Tomanovics "Gery Greyhound" Gergely volt akivel egy rövid beszélgetést folytattak. Miután ez a sok ember annyi sok erőforrást megmozgatva sem talált fogást a trollokon, ezért Sodi jelenlegi cégének álláspontját tartja jónak, ignorálni kell őket, figyelmen kívül kell hagyni a trollok támadásait, mert előbb-utóbb elfogynak. Ő ebből egzisztenciális gondot már 10 éve nem csinál.
- Csak azt a tanácsot tudja adni, aki trollvadászatra adja a fejét, hogy feljetse el, mert csak az idejét fecsérli. Szarja le a trollokat, mintha nem is léteznének.
Utazásokról...
- RGL, Törpapa vagy a Devizáshaver sohasem kísérték el Sodit az utazásaira. A vlogba belefért egy utitárs finanszírozása, miután kb. 900€-ja volt minden hónapban a kiadásain felül, ebből pár száz euró ilyen költségekre belefért, viszont nem várt további kiadások jelentkeztek.
- Trolloknak üzeni, hogy ő ezt így tervezte, ugyan eredetileg pont, hogy olcsó utazásszervezésben bízott, más kérdés, hogy ez nem jött össze, de ezért nem hibás senki, egyszerűen kipróbálta és nem jött be.
- Az alapkoncepció az lett volna azzal, hogy egy utitárssal megy a vlogban, hogy mint a Magyarósi Csaba az operatőrével itt is több szem többet lát alapon, több ötletelés és nem annyira unalmas egy emberes monológokkal tarkított epizódok szülessenek.
- Nem lett sem előny ebből a társas utazásból, sem hátrány, előrébb nem vitte ugyan a vlogot.
Twitch stúdióról...
- Trollok irogatták neki, hogy Miskolcon a gipszkarton ára 500Ft és 1000Ft között mozog /nm, a fogyatékos Sodi meg több száz ezer forintot küldött a Mcraft Ytong mesternek. Nem tudja értelmezni azt amit a trollok írnak, hogy négyszeres áron lett beépítve az 1000Ft-os gipszkarton. Ő 1000 és 2000euró között küldött a streamer gépre és a stúdió költségeire. Nem írta össze pontosan, mert minek... Viszont ha elindul a stúdió, akkor a szponzori és reklámbevételek 50%-a őt illeti, valamint nem terheli őt sem a villanyszámla sem semmilyen egyéb költség innentől. Nem érti egy folyamatban lévő és kialakítás alatt lévő projektben miért lett volna lehúzva.
- Sodi szerint nem azt kell nézni, hogy mennyibe kerül az alapanyag, szándékosan adott több pénzt, mint amit igényelhet. Tudja jól, hogy túl kell kalkulálni a költségvetést, mert nem várt események mindig vannak, mint például, amikor az udvaron hagyott gipszkarton elázott. Ezekkel ő számolt előre.
- Márk nem tartozik több mint három hónapja, nem úgy mint a többiek beleértve Gergőt is, emiatt még korai vele kapcsolatban tartozásról beszélni.
- Az IMEI-s álomra visszatérve fontos, hogy idejekorán felismerje a mentális problémáit, mert nincs semmilyen segítsége. Anyagi tartalékaikat Magyarországon felélték, Berlinben nincsenek ismerősei, tehát ha beütne a baj, akkor azzal magára lenne hagyatva, egy esetleges több hónapos pszichiátriai kezelés, a hajléktalanság kapuját nyitná meg előtte és az bizony LIFEDANGER lenne.
- A videó témája, hogy Márk és a többi szereplő között lényeges különbségek vannak, Márk hajlanadó kitörni a komfortzónájából, nincs több hónapos elmaradásban tartozásokkal, beszólt a trolloknak, valamint valamilyen szinten hozzájárult a vloghoz, míg a többiek semmilyen szinten nem vették komolyan azt. Még akkor is hálás Sodi Márknak, ha semmilyen nézőszám növekedést nem hoztak a kidobált milliók az utazgatásokra.
- Hiányzott a rekreáció, kellett ez a kis faszlóbálás, mert hetek óta nem volt.
- A főbérlő és a trollok is ugyanazt tanácsolták, hogy szakítsa meg a Facebookon a kapcsolatait és írja le veszteségként a tartozásokat, de Sodi túl büszke arra, hogy ezt megengedje magának, valamint ő nem egy összeveszős típus, még a 2003, 2004-es évekből a lakásmaffiózokkal is megpróbált értelmesen szót érteni, azzal a K. Péterrel, aki a tanár urat átverte. Ezt, hogy annak ellenére próbált meg barátságosan kommunikálni ezzel a Péterrel, hogy az verbálisan megfenyegette, a nyomozónőnek is elmondta akkortájt, amikor a nyomozás volt.
- 15 éve transzparens életet él, főleg a korábbi blogjában leírva az életét, abban semmilyen titok nincs. Ezt a maffia történet után kezdte el, hogy így védje magát.
Az utolsó 5 percben a "román" vlogból vág be részletet, hogy Románia valószínűleg egyetlen piros telefonfülkéjénél várja a haverjait akik lekoptatták, de aztán rátelefonáltak, hogy hol vannak. Szegény Sodi kénytelen volt előző nap meginni az egész kancsó kirendelt bort, mert a többiek azon bosszankodtak, hogy romlott volt a pizza az étteremben.
Finito.
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
Jul 30, 2019 07:06:23

Szerző: még éltet a remény (Snecológus-pontszám: 3239x1) Jul 30, 2019 07:39:34
Válasz
(18)
Sodi!
Láttál Te egyetlenegy epizódot is Magyarósitól? Te vagy akár Márk?
Ti annyira ostobák vagytok és bunkók,hogy arra szavak nincsenek!
Csak utazgat, mint ti?
Te szerencsétlen idióta!
Listáznám a különbségeket.
Magyarósi :
felkészült. Mindennek utánaolvas, bújja a fórumokat, órára lebontott pontos útitervvel megy.
Profi segítője van, de ő maga is az, ha kell egyedül dolgozik. Beszél nyelveket. Intelligens.Tud beszélni, kameraképes, szórakoztató és művelt. Informatív. Van érzéke,hogy jó videókat csináljon. Van üzleti érzéke,hogy ezt szponzoráltassa. Még az utazás alatt is szabad perceiben vágja a videóit,hogy időben elkészüljön a flokkal!
Népszerű.

Ti : ápolatlan alkoholista, lecsúszott prolik vagytok. Buták mint a tök. alkoholisták. Érdektelenek, ostobák és csak annyi jut el a borsónyi agyatokba,hogy Magyarósi utazik, neki kifizetik, fizessék nekünk is.

Láttad te már Magyarósit csacsi részegen suttogni a katasztrófális anyagi helyzetéről a kamerába? Volt már koordinálatlan mozgása, összefüggéstelen beszéddel, autisztikus megnyilvánulással? Böfög és fingik a videóiban?

Te szerencsétlen fasz, a közelébe nem vagy senkinek, még az amatőr, magukat utazós vloggernek képzelőknek sem. Mert ők is gyártanak alkalom adtán érdekes, értékelhető tartalmakat. Talán nem bebaszva mint te, nem mutogatnak olyan klassz vágóképeket, mint amikor te rollerezel Athénban egy kapucnis kabátban ,mint valami karikatúra a Der Stürmerben.
Taot!
Jul 30, 2019 07:39:34

Szerző: - Jul 30, 2019 08:00:25
Válasz
(2)
még éltet a remény
Sodi!
Láttál Te egyetlenegy epizódot is Magyarósitól? Te vagy akár Márk?
Ti annyira ostobák vagytok és bunkók,hogy arra szavak nincsenek!
Csak utazgat, mint ti?
Te szerencsétlen idióta!
Listáznám a különbségeket.
Magyarósi :
felkészült. Mindennek utánaolvas, bújja a fórumokat, órára lebontott pontos útitervvel megy.
Profi segítője van, de ő maga is az, ha kell egyedül dolgozik. Beszél nyelveket. Intelligens.Tud beszélni, kameraképes, szórakoztató és művelt. Informatív. Van érzéke,hogy jó videókat csináljon. Van üzleti érzéke,hogy ezt szponzoráltassa. Még az utazás alatt is szabad perceiben vágja a videóit,hogy időben elkészüljön a flokkal!
Népszerű.

Ti : ápolatlan alkoholista, lecsúszott prolik vagytok. Buták mint a tök. alkoholisták. Érdektelenek, ostobák és csak annyi jut el a borsónyi agyatokba,hogy Magyarósi utazik, neki kifizetik, fizessék nekünk is.

Láttad te már Magyarósit csacsi részegen suttogni a katasztrófális anyagi helyzetéről a kamerába? Volt már koordinálatlan mozgása, összefüggéstelen beszéddel, autisztikus megnyilvánulással? Böfög és fingik a videóiban?

Te szerencsétlen fasz, a közelébe nem vagy senkinek, még az amatőr, magukat utazós vloggernek képzelőknek sem. Mert ők is gyártanak alkalom adtán érdekes, értékelhető tartalmakat. Talán nem bebaszva mint te, nem mutogatnak olyan klassz vágóképeket, mint amikor te rollerezel Athénban egy kapucnis kabátban ,mint valami karikatúra a Der Stürmerben.
egyébként még ezekre a különbségekre is azt mondanam, ettől még lehetne sikeres a sodivlog. De süt róla hogy a sodi unatkozik, utálja az egészet, ezért nem készülnek el a részek, ezért kurva unalmas mindegyik és ezért nincs nézője. Messziről süt róla ho a sodi munkának fogja fel,de ahhoz még tehetségtelen, lehet akárhány sornyi flokkfelszerelés a leírásban. Nagyon sok hozzá hasonló autista futott be, akinél csak annyi a különbség hogy szeretik amit csinálnak, és nem azzal kezdték a videózást, hogy kütyüket vettek és reklámokkal baszták tele a videókat, hanem közösséget építettek.
Jul 30, 2019 08:00:25

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jul 30, 2019 08:09:22
Válasz
(5)
gyagyås, ha mår ugysem kapod meg a hitelt, mi a terved a rajztåblåval az ugrålo robottal a låmpåkkal a megannyi bontatlan filmmel es jåtekkal? hol es mennyiert gondoltad eladni ezeket, hiszen majd mind szinte uj, vagy hasznåltad titokban öket?
Jul 30, 2019 08:09:22

Szerző: - Jul 30, 2019 08:37:26
Válasz
(23)
"válságstábot hoztak össze a munkhelyén hogyan kezeljék a trollok támadását."

Szép munka, zsidók!
Jul 30, 2019 08:37:26

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jul 30, 2019 08:41:27
Válasz
(9)
-

Szép munka, zsidók!

azert az elmenyert nem keveset adakoztam volna, hogy låtni es hallani lehetett, elmondåsa szerinti " en igy vålaszoltam volna" cimu dokumentumfilmet. nagy valoszinuseggel kiållt a ceg vezetese ele es whitboard-on felvåzolta a strategiåt, hogy lehet a trollokat kezelni:-).
Jul 30, 2019 08:41:27

Szerző: - Jul 30, 2019 08:43:22
Válasz
(17)
A trollok ártalmatlanok vs. Válságstáb
Jul 30, 2019 08:43:22

Szerző: - Jul 30, 2019 08:55:21
Válasz
(8)
Örebro
azert az elmenyert nem keveset adakoztam volna, hogy låtni es hallani lehetett, elmondåsa szerinti " en igy vålaszoltam volna" cimu dokumentumfilmet. nagy valoszinuseggel kiållt a ceg vezetese ele es whitboard-on felvåzolta a strategiåt, hogy lehet a trollokat kezelni:-).

Biztos elhangzott párszor németül a "tjollok fonatkozásában".
Jul 30, 2019 08:55:21

Szerző: még éltet a remény (Snecológus-pontszám: 3239x1) Jul 30, 2019 08:55:49
Válasz
(6)
-

Szép munka, zsidók!

sok volt az incoming vonatozó öreg?
Taot!
Jul 30, 2019 08:55:49

Szerző: - Jul 30, 2019 09:00:05
Válasz
(5)
"ignorálni kell őket, figyelmen kívül kell hagyni a trollok támadásait, mert előbb-utóbb elfogynak. "

Gondolom azokra a trollokra gondolsz, akik fiatalabbak, mint te. Vagy esetleg trollfórumból fognak kiesni a csavarok? Elkopik, vagy mi lesz?
Jul 30, 2019 09:00:05

Szerző: sodika Jul 30, 2019 09:04:15
Válasz
(4)
Azért szarok a részek, baszod, mert rajtam kívül senki se komoly munkának fogja fel ezt. Még Márk is csak rekreációnak fogta fel (chillelünk a parton), nem pedig alkotó munkának, ahol a helyszín csak háttér, téma, vagy apropó.
Jul 30, 2019 09:04:15

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jul 30, 2019 09:05:36
Válasz
(7)
sodika
Azért szarok a részek, baszod, mert rajtam kívül senki se komoly munkának fogja fel ezt. Még Márk is csak rekreációnak fogta fel (chillelünk a parton), nem pedig alkotó munkának, ahol a helyszín csak háttér, téma, vagy apropó.

nem lehetne ezt a gyagyås faszt kibaszni innen addig, mig be nem sårgitja magåt?

utoirat-hitel???:-)
Jul 30, 2019 09:05:36

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jul 30, 2019 09:06:40
Válasz
(4)
"Miután ez a sok ember annyi sok erőforrást megmozgatva sem talált fogást a trollokon, ezért Sodi jelenlegi cégének álláspontját tartja jónak, ignorálni kell őket, figyelmen kívül kell hagyni a trollok támadásait, mert előbb-utóbb elfogynak. Ő ebből egzisztenciális gondot már 10 éve nem csinál."
biztos dobogós vagy a trollok számában és trollkodási évek számában is. nem gondolkoztál el azon, h miért történt ez?
a céged meg nem ignorál, hanem országos tiltást állított be, mert másképpen nem tudott "ignorálni" xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jul 30, 2019 09:06:40

Szerző: - Jul 30, 2019 09:07:39
Válasz
(8)
Egy rettegő nyomorult kamatrabszolga vagy, kaptunk hitelt, vagy esetleg herr Prell eldugta a leveled?

Nagy kópé az öreg ülvehugyoztató.

Enrde mit álmodtál?
Jul 30, 2019 09:07:39

Szerző: Twitch Istálló Jul 30, 2019 09:08:18
Válasz
(4)
Sodi mi a velemenyed Re Zoli-rol?
Jul 30, 2019 09:08:18

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jul 30, 2019 09:09:08
Válasz
(1)
Örebro
nem lehetne ezt a gyagyås faszt kibaszni innen addig, mig be nem sårgitja magåt?

utoirat-hitel???:-)

retteg, de feleslegesen, mert nem kapja meg. xd
Jul 30, 2019 09:09:08

Szerző: sodika Jul 30, 2019 09:14:25
Válasz
(0)
Ha nincs hitel, akkor sem adok el semmit, csak év végéig nem veszek semmit, és nem is nagyon utazgatok már.

Igen, ezt meséltem. Én is a Magyarosi jól szituált, profi felszereléssel dolgozó, a helyszíni tartózkodását a tartalomnak alárendelő segítőjére hivatkoztam, amire jött a hülye duma, hogy akkor keressek olyat. Hát, augusztus lesz, és most inkább fel van függesztve a dolog, mert eleget vártam költekezve, most költekezés nélkül várok őszig, hogy ő is ilyenné váljon.

Egyébként ha figyelek, minden hangot tisztán ejtek ki egyrészt, másrészt mondtam már: miután képességek terén marginális az egyes emberek közötti különbség, elsősorban az határozza meg, ki vagy, hogy mi történt veled. Velem 6 és 28 éves korom között suli, utána rögtön szakmai meló történt, amit végül Berlinben teljesítettem ki. Ez történt.
Jul 30, 2019 09:14:25

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jul 30, 2019 09:18:58
Válasz
(9)
sodika
Sneci ezerszer elmondtuk már mi, nézők, hogy miért szarok a részek, de nem érdekelt.

Most komolyan, mikor láttál Magyarósitól vagy bármelyik másik normális vloggertől olyan 5 órás picsarészeg matyarászkodós autistarohamokat amit a múlthéten produkáltál? Hányszor látod vedelni, vagy részegen belebüfögni a videóiba? eleve mik ezek a vekniflokkok, szerinted a (nem troll) nézőket érdekli ez?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Jul 30, 2019 09:18:58

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jul 30, 2019 09:20:45
Válasz
(6)
A trollokon kívül kit érdekel a devizáshaver, a hiteleid, az ogréd, a tőőőpréd, a skizoid aprócigányod meg a többi csövesed? Ezzel volt tele a flokk az elmúlt két évben, sőt 2010 óta ezek a lumpen gecik a téma, meg hogy neked épp mennyi hiteled van.
Jul 30, 2019 09:20:45

Szerző: sodika Jul 30, 2019 09:21:28
Válasz
(0)
Chillelünk, bakker, amikor egy érdekes útifilm forgatása pont arról szól, hogy nincs időd chillelni. Turistáskodás kurvára senkit nem érdekel.
Jul 30, 2019 09:21:28

Szerző: Twitch Istálló Jul 30, 2019 09:22:50
Válasz
(5)
Milyen allatok lesznek az istalloba?
Jul 30, 2019 09:22:50

Szerző: broni Jul 30, 2019 09:25:23
Válasz
(4)
Twitch Istálló
Milyen allatok lesznek az istalloba?

óaargghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

birka!!!!!!!!!!!
Jul 30, 2019 09:25:23

Szerző: sodika Jul 30, 2019 09:30:43
Válasz
(-1)
Igen, bazmeg. Arról szólt a vlog, hogy milyen nehézségei vannak az elkészítésének.

Hogy MINDENKI segítséget ígér hozzá, de végül SENKI nem veszi komolyan. Már Londonban is azt kezdtük el beszélni, hogy autókat kéne behozni Németorszagból, meg később, hogy webshopot kell indítani kínai áruknak.

Ez pedig csak tovább baszta az agyam, mert mégis a bús büdös retkes faszt érdekli bármilyen pénzkereseti lehetőség, miért ilyen vasúságokról dumálunk folyton, amikor én minden ilyesmit magasról leszarom, és csak videókat gyártani szeretnék, bakker.

Na mindegy. Meló, csá
Jul 30, 2019 09:30:43

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jul 30, 2019 09:34:14
Válasz
(9)
sodika
Chillelünk, bakker, amikor egy érdekes útifilm forgatása pont arról szól, hogy nincs időd chillelni. Turistáskodás kurvára senkit nem érdekel.

valahonnan felveszed ezeket a chillelunk, meg bakker es hasonlo szavakat, ami neked mint egy sultparaszt egyåltalån nem åll jol, hiåba probålod eröltetni a lazasågot. te egy primitiv talån erettsegivel rendelkezö lecsuszott egyetemröl kibukott primitiv nåci alkoholista vagy, ennyike.
Jul 30, 2019 09:34:14

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jul 30, 2019 09:37:07
Válasz
(6)
gyagyås, apådat sokerult mår megtalålnod? anyåd lop meg az elelmiszerboltban?
Jul 30, 2019 09:37:07

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jul 30, 2019 09:37:59
Válasz
(3)
Az is a flokkészítés nehézségeinek része hogy be vagy baszva, belebüfögsz a kamerába, vedelsz, belefingasz a kamerába?
Jul 30, 2019 09:37:59

Szerző: Twitch Istálló Jul 30, 2019 09:38:34
Válasz
(5)
Sodi donaljal spermat penzert a spermabanknak! Ilyen vadaszpika sperma biztos sok eurot er.
Jul 30, 2019 09:38:34

Szerző: sodika Jul 30, 2019 09:41:19
Válasz
(4)
Az egésznek olyan hangulata kellett volna hogy legyen, mint amikor egy marketing ügynökség a következő kampányon ötletel, vagy egy mozifilm producerei egyeztetnek, érre meg hogy jön ide témaként folyton ilyen faszság, hogy lehetne pénzt keresni? Ki a faszt érdekel? Á, mindegy.
Jul 30, 2019 09:41:19

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jul 30, 2019 09:46:38
Válasz
(4)
gyagyás, mifan a hitellel, lesz hitel?
Jul 30, 2019 09:46:38

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jul 30, 2019 09:47:33
Válasz
(7)
Gyagyás már választhat hol tölti a végnapjat.A miskolci birkaólban vagy az újszászi macskaólban.Szerintem ezért álmodozik a diliházról,ezekhez képest az is luxus.
Jul 30, 2019 09:47:33

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jul 30, 2019 09:48:11
Válasz
(5)
sodika
Az egésznek olyan hangulata kellett volna hogy legyen, mint amikor egy marketing ügynökség a következő kampányon ötletel, vagy egy mozifilm producerei egyeztetnek, érre meg hogy jön ide témaként folyton ilyen faszság, hogy lehetne pénzt keresni? Ki a faszt érdekel? Á, mindegy.

nem csodalom, hogy mår reszeg vagy, ebben az esetben megertem, lehet mås is leinnå magåt ha nem lenne meg a hitele,
Jul 30, 2019 09:48:11

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jul 30, 2019 09:50:50
Válasz
(17)

recskás, ez nincs 2 éve...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jul 30, 2019 09:50:50

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33271x16) Jul 30, 2019 09:52:10
Válasz
(12)
sodika
Nem vallottam kudarcot. A milliárdos Szeremley Huba után az ország egyik legnagyobb belsőépítészeti vállalata is macimálisan elégedett volt velem.

Ez minden, csak nem kudarc.

Bazmeg ekkorákat ne hazudjál már, mert fejedre dőlnek a nikecell falak!

Már vagy 2 éve leírtam itt, hogy ismerem a Szabó és Társát, tárgyaltam is velük nem egyszer. És ne merj ilyeneket hazudni, hogy mennyire segítette a munkájukat meg mennyire elégedettek a gányolt szaroddal. Mert kurvára nem.

Már réges regóta kihajították volna a fosodat, csak Szabó Gyula spúr és nem ad rá pénzt. Vagy csak nem fogja fel, hogy komoly informatikai megoldás millióktól, ha nem tízmillióktól kezdődik, és nem olyan aprópénz, amit a Groteszknél kértetek. Vagy lehet hogy felfogja, csak belátja hogy annyit kapott, amennyit adott érte. És már nem most óta téma ez náluk, hogy végre bevezessenek valami normálisat.

Ami miatt működnek, hogy kurva sok manuális munkával, meg hozzáértő emberekkel, szorgalommal csinálják a dolgaikat. Nem hogy még a te szarod szolgálná ki őket, inkább az ő sok manuális munkájuknak kellett kiszolgálni a te szarodat. Ez neked az elégedett ügyfél??

Szóval nagyon el vagy te tévedve. Valszeg ha felhívnák őket rólad, ugyanúgy kiröhögnének mint Solymári a Groteszknél.

Te őket mutatnád fel referenciaként, normális vagy? Jó hogy nem kiváló befektetési tanácsadóként Sas tanár urat mutatod fel példának.

Sajnos megint lebuktál a hazugságoddal. Hiába mantrázod a Szabó és Társát, az autista kevlárpáncélodat simán átüti, hogy MÁR RÉGES RÉGÓTA KIDOBÁSRA VAN SZÁNVA A GÁNY PROGRAMOD. Lehet hogy azóta már meg is tették, majd megkérdezem.
Jul 30, 2019 09:52:10

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 30, 2019 09:52:29
Válasz
(12)
sodika
másrészt mondtam már: miután képességek terén marginális az egyes emberek közötti különbség, elsősorban az határozza meg, ki vagy, hogy mi történt veled. Velem 6 és 28 éves korom között suli, utána rögtön szakmai meló történt, amit végül Berlinben teljesítettem ki. Ez történt.

Nézzük mit is jelent ez a valóságban:

Iskola: kifejezetten alacsony színvonalú középiskola, ebben a közegben is rossz, bukás közeli eredmények, gyenge érettségi

Egyetem: teljes eredménytelenség, 5. évben első éves tárgyak, kudarc elől újabb és újabb szakokba menekülés. Se diploma, se államvizsga, se abszolutórium, se semmi. Legkevésbé tudás.

Szakmai munka: éveken keresztül szerencsétlenkedés két falmelléki gányoldában, intenzív munkaundor, kötbérek, betartatlan határidők (“nem alszom, holnap reggel indulhatunk”), minősíthetetlen teljesítmény, egymás után újra és újra nulla forintos hónapok az excelben, folyamatos kifogáskeresés, újabb és újabb légvárak építgetése. Lényeg, hogy dolgozni ne kelljen. Zéró szakmai tudás, még zéróbb szociális skillek.
Jul 30, 2019 09:52:29

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jul 30, 2019 09:56:59
Válasz
(6)

ez most hogy néz ki?

Albérlet 460
Tömegközlekedés 65
Mobil 25
Kondibérlet 65
Netflix, stb. 30
Hitel (ha megkapod) 450

És marad 200 euród minden másra havonta miután kibasztak?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jul 30, 2019 09:56:59

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jul 30, 2019 10:04:14
Válasz
(5)
Szerintem igyál meg még egy sört a metrón a meló csá előtt gyagyás.De még jobb lenne ha piciklivel mennél :)
Jul 30, 2019 10:04:14

Szerző: sodika Jul 30, 2019 10:11:29
Válasz
(-1)
Ez a mostani tervem augusztustól.

albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
háztartási szer 8 €
összesen 1 410 €

Ez pontosan 60%-a a mostani fizetésemnek, vagyis pont egy esetleges segély összege. Ezért nincs életveszély.
Jul 30, 2019 10:11:29

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jul 30, 2019 10:14:03
Válasz
(20)
Ezt szerintem kibaszták.
Jul 30, 2019 10:14:03

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jul 30, 2019 10:15:27
Válasz
(6)
sodika

albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
háztartási szer 8 €
összesen 1 410 €

Ez pontosan 60%-a a mostani fizetésemnek, vagyis pont egy esetleges segély összege. Ezért nincs életveszély.

10/nap a kaja?:-)
a berlet a kondi es a netflix olcsobb mint koråbban?, azon persze nem csodålkozom, hogy a " håztartåsi szer" 8€, nem veletlen vagy budös es åpolatla. meg az is igaz, minek egy polot vagy nadrågot venni, jo az az egy,fuuuuuuuuj hånyok töled keci!
Jul 30, 2019 10:15:27

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jul 30, 2019 10:15:45
Válasz
(7)
sodika

kaja 310 €
háztartási szer 8 €

kaja 310 azt jelenti úgy tervezel, ha kibasznak akkor nem iszol több sört?

a háztartási szer az micsoda? mosószer az egynadrágnak?

ha új nadrágot kell venni akkor már csak hitelből tudod megtenni, az mi ha nem életveszély?
Jul 30, 2019 10:15:45

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jul 30, 2019 10:18:51
Válasz
(14)
Örebro
10/nap a kaja?:-)

+6 sör
Jul 30, 2019 10:18:51

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) Jul 30, 2019 10:21:23
Válasz
(4)
bolgár jeti

+6 sör

gondoltam jom kippurkor es pesachkor azert terulj terulj asztalkat csinal 15 eurobol, de akkor a budget bukik.
Jul 30, 2019 10:21:23

Szerző: Twitch Istálló Jul 30, 2019 10:21:45
Válasz
(7)
albérlet 450 € -OK
hitel 450 € -OK
kaja 310 € -OK, ne egyel sokat mert kover vagy
bérlet 64 € -OK
kondi 60 € -hagyd a francba amig nem tudsz 100 fekvotamaszt csinalni
mobilnet 35 € -OK
tévédíj 17 € -OK
netflix 16 € -hagyd a faszba mivel van ncore
háztartási szer 8 € -OK
összesen 1 410 € -60 -16

Sporoltam neked 76 eurot recskas.
Jul 30, 2019 10:21:45

Szerző: sodika Jul 30, 2019 10:24:49
Válasz
(0)
Ez elv vészhelyzetre.
Ez a lényeg. Hogy élj túl 60%-kal elméletben.

Itt németben akkor nincs életveszély.
Jul 30, 2019 10:24:49

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jul 30, 2019 10:26:06
Válasz
(8)
sodika
Igen, bazmeg. Arról szólt a vlog, hogy milyen nehézségei vannak az elkészítésének.

Hogy MINDENKI segítséget ígér hozzá, de végül SENKI nem veszi komolyan. Már Londonban is azt kezdtük el beszélni, hogy autókat kéne behozni Németorszagból, meg később, hogy webshopot kell indítani kínai áruknak.

Ez pedig csak tovább baszta az agyam, mert mégis a bús büdös retkes faszt érdekli bármilyen pénzkereseti lehetőség, miért ilyen vasúságokról dumálunk folyton, amikor én minden ilyesmit magasról leszarom, és csak videókat gyártani szeretnék, bakker.

Na mindegy. Meló, csá

Sneci, azzal ugye tisztában vagy, hogy a "behozzuk a kocsikat németből" az egy tipikus maffiózó dolog? Csak hogy értsd, hogy a haverjaidnak mik a céljai. Fogsz te még rendőrségen tanúvallomást tenni, ha nem épp vallomást. Lesz rossz hangulatú ugrándozás, hogy miért adtál pénzt a bűnözőknek, tudtál-e arról, hogy mit vesznek a pénzből, mi volt a szereped a bűnszövetkezetben, satöbbi. Meg fogod ütni a bokádat, nem kicsit, nagyon.
Jul 30, 2019 10:26:06

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jul 30, 2019 10:27:51
Válasz
(7)
Most hogy bevallottad nincs életveszély el is kezdheted törleszteni a magyar adósságaidat.
Jul 30, 2019 10:27:51

Szerző: sodika Jul 30, 2019 10:28:33
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók
miért adtál pénzt a bűnözőknek, tudtál-e arról, hogy mit vesznek a pénzből, mi volt a szereped a bűnszövetkezetben, satöbbi. Meg fogod ütni a bokádat, nem kicsit, nagyon.

Azért adtam, hogy végre nyugi legyen.
De kezelem a helyzetet.

Na meló, csá.
Jul 30, 2019 10:28:33

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jul 30, 2019 10:30:11
Válasz
(4)
sodika

albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
háztartási szer 8 €
összesen 1 410 €

Mi a faszért fizeted a kondibérletet, te idióta? Havonta 1x se mész le. Tele van a város ingyenes, kültéri kondiparkokkal.
Jul 30, 2019 10:30:11

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jul 30, 2019 10:31:11
Válasz
(3)
sodika
Azért adtam, hogy végre nyugi legyen.
De kezelem a helyzetet.

Na meló, csá.

Ez álsodi volt szerintem, bannolást kérek.

Az igazi soditól kérdezem, hogy mi a véleménye arról, hogy wannabe maffiózókat pénzel?
Jul 30, 2019 10:31:11

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jul 30, 2019 10:35:07
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
Ez álsodi volt szerintem, bannolást kérek.

Az igazi soditól kérdezem, hogy mi a véleménye arról, hogy wannabe maffiózókat pénzel?

Dehogy álsodika, az az igazi terelő autizmus a Gyagyásh legfőbb ismérve!
Jul 30, 2019 10:35:07

Szerző: - Jul 30, 2019 10:37:20
Válasz
(6)
generátor volt, de mindet bannolni kéne, amíg nem használ sárganicket
Jul 30, 2019 10:37:20

Szerző: NidaRIP Jul 30, 2019 10:37:59
Válasz
(1)
sodika

albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
háztartási szer 8 €
összesen 1 410 €

Az azért kemény életcél, hogy azzal számolsz, hogy segélyből akarsz megélni.
Mondd csak, miért is utálod a cigányokat? Mert élősködők szerinted, mert csak segélyből élnek?
És akkor ezen addig gondolkodj el, amíg előtúrod valahonnan a jelszavadat, és belépsz, mert így a netes jelenléted is pont olyan csöves, mint az IRL.
Jul 30, 2019 10:37:59

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jul 30, 2019 10:39:44
Válasz
(4)
sodika

albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
háztartási szer 8 €
összesen 1 410 €

Segítek:

albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 0 €
kondi 0 €
mobilnet 35 €
tévédíj 0 €
netflix 0 €
háztartási szer 8 €
összesen 1235 €

Így néz ki, amikor valaki ténylegesen spórol. Így képzel 175 Euró tartalékot minden hónapban az 1410-hez képest. Majd jársz gyalog meg biciklivel, úgy is csak dolgozni mész meg haza. Kondibérletet szüntesd meg, soha nem jársz kondizni. Tévét ne nézz, netflixet ne nézz, ott a youtube. Olvass, az ingyen van, ha beiratkozol egy könyvtárba. Plusz van egymillió végigjátszatlan játékod. Nem várom el, hogy megköszönd, te fos.
Jul 30, 2019 10:39:44

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Jul 30, 2019 10:40:02
Válasz
(8)
sodi: mikor használtad utoljára a szoligépet?
Jul 30, 2019 10:40:02

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jul 30, 2019 10:45:50
Válasz
(7)
Tényleg Sneci miért nem jársz piciklivel? Mi a fasznak van akkor? Kondibérlet minek? 2 év alatt mennyit basztál ki rá úgy hogy egyszer nem mentél le? 1500 EUR csak a kondibérlet 2 év alatt ahol egyszer nem voltál lenn edzeni te állat!
Jul 30, 2019 10:45:50

Szerző: broni Jul 30, 2019 10:47:39
Válasz
(3)
[quote=broni]most faszt szopok[/quote

kamu
Jul 30, 2019 10:47:39

Szerző: Háttérhatalmi Shikerember Jul 30, 2019 10:49:35
Válasz
(3)
broni
most faszt szopok

Akkor fasszal a szádban akár a dombról is legurulhatsz turulchan.
Jul 30, 2019 10:49:35

Szerző: sodika Jul 30, 2019 10:50:10
Válasz
(0)
Fillérezni Magyarországon is lehet. :D
Jul 30, 2019 10:50:10

Szerző: broni Jul 30, 2019 10:57:44
Válasz
(7)
broni
most faszt szopok

nem kamu
Jul 30, 2019 10:57:44

Szerző: - Jul 30, 2019 10:57:50
Válasz
(7)
sodika

Igazad van hajléktalan inkább berlinben legyél mert itthon tilos.
Jul 30, 2019 10:57:50

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Jul 30, 2019 10:58:25
Válasz
(11)
sodika

Az ilyen kommentjeidért nem sajnál senki ha lehúznak, és az ilyenekért bontunk pezsgőt ha nem kapsz több hitelt és kidobnak az utcára.
Jul 30, 2019 10:58:25
« 5397 5398 5399 5400 5401 5402 5403 5404 5405 5406 »
1735316 komment.

130 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™