de hiszen kerek 25000 + kamatokkal fog kezdődni, adósrabszolga
Meg szerencse, hogy nem vagy autista.
gyagyås, biztosan erted, jol erted mit irt a bank? nem ök kertek, hogy kezzel töltsd ki a modositåsokat?:-)
na, hitel elrendezve.
amíg ezek a formalitások lezajlanak, mehet a pénz Márknak fiteokártyára, hogy nyugodtan tudjon végre pápcsízni, illetve borosdira, hogy fel tudjon melléd nőni színvonalban
Pedig ez bombaüzlet lenne, Fifi.
Egy cigánytól meg egy fogyatékostól sokan vennének autókat.
Ja és kibaszni innen amíg nem viseli a sárga csillagot!!!
Faszom
25.000 Euróval tartozol, te fogyatékos. Ezt nem fillérezésnek hívják, hanem túlélésnek. Ha én tartoznék valakinek, egy gombóc fagyit nem tudnék jó érzéssel megenni, mert tudom, hogy azzal is hamarabb tudnám visszaadni a pénzt. Valld be, te féreg, hogy eszedben sincs megadni ezt a pénzt a bankoknak. Azért örülsz ennyire a 25.000-es keretnek, mert ez újabb két hónap pénzszórást jelent. Még idén haza fogsz menekülni. De van egy rossz hírem: a német bankok meg fognak találni itthon is. Orsósék nagyon keményen nyalják a német ipar seggét, szóval ha kapnak egy megkeresést, hogy van egy elszökött adós, akkor elő fognak keríteni.
Egy sikeres csatornához nem stúdió kell, hanem tartalom, te kretén.
Lolbazmeg, megkapod a hitelt, erre a lehúzós cigány már egyből tudja, mire akarja elkölteni a pénzed :D
Jól van, Endre, te vagy a világ legnagyobb balfasz balekja. Konkrétan sírva röhögök éppen, potyog a könnyem, te fasz :D
Te egy gyenge beépülési kisérlet vagy barátom. De hogy egy klasszikust idézzek: "lehet szépen gurulni tovább". TAOT
We are SoDI! / World's SoDI unite!
tegnap már beszólt egy álsodikának, h ennek mi értelme van. a végén a kedvéért lemondunk a szórakozásról.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hát nem ácsi, hanem lehet küldeni, vagy velem akarsz baszakodni?!
Balfasz ez, de egy kis humorfaktor lehet benne. Tán' egy új retard születésének lehetünk tanúi?
Amennyiben nem beépülési kísérlet vagy (esélye kevesebb mint 1%), az alábbi tanácsot adom:
-olvasd végig a Sodipédiát, ne csak részeket, hanem az egészet!
-olvass fórumot visszamenőleg, kommentelni meg csak akkor kommentelj, ha azzal előrébb viszed a Snecológiát. Azzal hogy faszságokat kérdezel nem lesz előrébb a tudomány, szimpla spam.
Ja és a legfontosabb:
Ne légy retard!
+ fütyi! ízlelgesd :D
Kérlek irj emailt a [email protected] Ő kezeli A Listát!
vagy hazazavarták az ittas, motyogó, suttogó elmeháborodottat
Nyem 3, hanyem 30. Jóffan, máskor odafityelek erre is.
Zsidók vagytok.
Várjatok már egy kicsit! Ne csak a Németországban felvett hitel számait ismételgessük már neki, hogy ennyivel van eladósodva. Csapjuk hozzá a magyarországi adósságait is, annak ismert vagy feltételezett volumenét (diákhitel, bkv, Batali be nem fizetett járulékok, Pál Marci, Fórizs kölcsön, stb). Ezt a számot tukmáljuk már az autista agyába, ennyivel lóg ugyanis mindösszesen. Jobb ha szokod, gyagyás.
Nincs semmi baj, Ilyenkor egyszerűen vissza kell dobni a szerződést!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Nehogy a tesókáim fedezzenek, ha esetleg nem utalnál
nem mondott semmit, csak Gülkannal a portással beszélgetett arról,hogy miért nem érvényes a belépője Xd
Taot!
Na, itt pl. nem tudom eldönteni, hogy ál vagy igazi.
Nem vagy kissé paranoiás? De ha gondolod, adj bármilyen elérhetőséget - skype, discord, teamspeak, esetleg telefonszám - akár azonnal beszélhetünk, hogy se nem sodi, se nem valamelyik haverja nem vagyok. :)
Én nem tudom, neked kellene megmondanod lékelthasú proletár :)
Neked itt nincs jogod megszólalni. XD Mr.13 milliós hitel. XD
Hát köszi, nem vagyok se balfasz, se retard. Egyszerűen csak nem tartottam viccesnek anno a facebookon sem, hogy a laposföldesek, meg a chemtrailesek közé regeltek trollok, és gagyi dumákkal úgy csináltak, mint ha őkis retardok lennének. Néha olyan élethűen, hogy már nem lehetett megkülönböztetni az igaziaktól, így aztán az is előfordult, hogy - mint utólag kiderült - egy csoportban már csak álneves trollok voltak. Azok meg egymás álnickjein röhögcséltek.
Na, most ez nagyon előreviszi a "tudományt", igaz?
De oké, megfogadom a tanácsodat, nem kommentelek.
Kérem a generátor törlését.
SF?
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Az egyik legjobb érzés, ha valakinek segíteni tudsz, és látod, ahogy elkezd felemelkedni - a legdühítőbb viszont ennek ellenkezője!
Ez azt jelenti, hogy ha a sodi hitelt vesz fel, nem magával, hanem a trollokkal baszik ki. Még hogy a shodi nem shikeres shodi!
Majd a dörpét fogod a NAV-nak, vagy akár a BKV-nak felajánlani, mint fedezetet az adósságaidra?
TAOT! A dörpénél épp annyi van kintlévőségem van, mint amennyit követelnek!
jó befektetés vagyók, sódi a megmondhatója mijen szórgalmas kís dőrpe vagyok én! Lasan már ténylek a kószteszbe fógnak hívni, de ezt csak a másódik múnkahejemnek túdom elfogadni mert jelenlek épen rákósokat gyógyítok ki! Én is meggyúgyúltam csódával hattárós modón! Hála bőkezű mecénásómnak.
Azért persze jó lene még egy kis pénz mert kinéztem új albérletet ami fósni fogja a pénzt ha ót lakóm majd! Sódi mi az a pár ezer euró nekked!
Inkább azt mond meg miért basztak ki megint melóból?
Vagy csak elküldtek kötelezö szabadságra? Látták rajtad, hogy megborultál a valóságtól? :)
A tökéletes testű influenszerek már unalmasak. Kaptafa-emberek, marketingesen harsány dumával. Speciel engem idegesítenek.
Leon
A zavaros vekniben szerintem már ilyen elméletek kavarognak. Évente duplázza hitelét és 6-8 évet öregszik az egészségtelen életmód miatt. Időnként olyan becsukott-alkesz szemei vannak, mint Horn Gyulának.
A legdurvább trollját a tükörben látja.
Édesanyja egy termetes asszonyság, de annak idején nem megfelelően „kezelte a helyzetet”.
Segített volna, ha az együgyűen vihogó kajla fiának időnként lebaszdos néhány akkora, jól megmért irgalmatlan sallert, hogy az teleszart gatyával roskad a földre. Csak úgy, preventív jelleggel.
Turbicsekről tudnál dobni egy linket. Kiváncsi vagyok a macska abuzációjára.
archive.org/details/turbotitanmacskaseggetnyal10euroert
Sodi szerint nem dobta a falnak a macskát ... én is így nem fogom falhoz baszni a fogyatékost :)
Hahahahahahaaaaahahahaga. XD
Ez lesz sodi jövője is a macskaólban. De legalább ott is nyalhat pussy-t. XD
Az általam kínált herbál kiváló minőségű, ezt a TT videóból is kiderül..
Hé, ne fikázd endre twich-istállós tervét.
szerintem eljön az idő,hogy A Sodi 20 euróért kinyalja az ogre seggét, majd az ogre falhozbassza a púpos
Taot!
vessük fel turbónak és sodinak,hogy amelyik először kinyalja a másik seggét, az kap 50 Eurot. Ha Sodi nyerne, akkor közöljük,hogy ez Zsery 50-ese volt, így most gratulálunk, nem tartozik semmivel.
Taot!
sodika
Jul 30, 2019 11:27:22
Válaszoltak a banktól. Alaposan megfontolták, és szívesen megadják nekem a 25 ezret (hogy ez sablonszöveg, vagy tényleg, azt nem tudom), de küldjem be az új szerződést, amit a levelükhöz csatolnak, a kézzel javítottan elküldött helyett.
Ami tök jó, csak most megint kérnem kell új kimutatást a meglévő hiteleimről, mielőtt megteszem, mert mindegyiktől a holnapi nappal kértem. Mondjuk augusztus 12-i dátummal, addig csak végigfut a rendszerükön a dolog.
Csak nem rendeződik a dolog hó elejével, pedig de szép lett volna kereken kezdeni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ami tök jó, csak most megint kérnem kell új kimutatást a meglévő hiteleimről, mielőtt megteszem, mert mindegyiktől a holnapi nappal kértem. Mondjuk augusztus 12-i dátummal, addig csak végigfut a rendszerükön a dolog.
Csak nem rendeződik a dolog hó elejével, pedig de szép lett volna kereken kezdeni.
Jul 30, 2019 11:27:22
símanó
(
x3)
Jul 30, 2019 11:29:24
x3)
de szép lett volna kereken kezdeni.
de hiszen kerek 25000 + kamatokkal fog kezdődni, adósrabszolga
Márk
Jul 30, 2019 11:31:38
Sodikám szépen beszéljél rólam, mert meg lesz baszva a szád! De nem ám fasszal!
Jul 30, 2019 11:31:38
-
Jul 30, 2019 11:32:06
Remek befektetési lehetőség lenne egy meleg nudista strand kizárólag hetero alapon Miskolc Hungary környékén.
Jul 30, 2019 11:32:06
-
Jul 30, 2019 11:32:12
pedig de szép lett volna kereken kezdeni.
Meg szerencse, hogy nem vagy autista.
Jul 30, 2019 11:32:12
Örebro
(
x17)
Jul 30, 2019 11:46:23
x17)
Válaszoltak a banktól. Alaposan megfontolták, és szívesen megadják nekem a 25 ezret (hogy ez sablonszöveg, vagy tényleg, azt nem tudom), de küldjem be az új szerződést, amit a levelükhöz csatolnak, a kézzel javítottan elküldött helyett.
gyagyås, biztosan erted, jol erted mit irt a bank? nem ök kertek, hogy kezzel töltsd ki a modositåsokat?:-)
Örebro
(
x17)
Jul 30, 2019 11:47:20
x17)
seggfej, måsold ide be, segitek leforditani.
sodika
Jul 30, 2019 11:50:42
Pontosan az történik, amit ígértek. Csak arra számítottam, hogy esetleg ezt a kört mégis megspórolhatjuk.
Jul 30, 2019 11:50:42
xray
(
x21)
Jul 30, 2019 11:58:47
x21)
és milyen kamatra kapnál, az valahogy elsikkadt a sikerjelentésből?
símanó
(
x3)
x3)
Pontosan az történik, amit ígértek. Csak arra számítottam, hogy esetleg ezt a kört mégis megspórolhatjuk.
na, hitel elrendezve.
amíg ezek a formalitások lezajlanak, mehet a pénz Márknak fiteokártyára, hogy nyugodtan tudjon végre pápcsízni, illetve borosdira, hogy fel tudjon melléd nőni színvonalban
Kínzó kérdés
Jul 30, 2019 11:59:41
Azért sodi flokk a flokk neve, mert a sodi unalmas, érdektelen, és másoktól várja a fellendülését?
Jul 30, 2019 11:59:41
-
Jul 30, 2019 12:03:48
Tehát jól értem? Összejött a masztiparti, de nem értették meg, hogy a homoszex még kölcsönös beleegyezéssel is kizárt? Jul 30, 2019 12:03:48
sodika
Jul 30, 2019 12:03:54
Nincs elrendezve. :)
A levél ugyan szó szerint arról szól, amiről, de én sose hiszek nagy szervezetek átlátható működésében. :-)
És így nem érthet csalódás sem.
A levél ugyan szó szerint arról szól, amiről, de én sose hiszek nagy szervezetek átlátható működésében. :-)
És így nem érthet csalódás sem.
Jul 30, 2019 12:03:54
xray
(
x21)
Jul 30, 2019 12:06:05
x21)
miért nem válaszolsz, gyagyás? túl nagy a kamat? lol
-
Jul 30, 2019 12:08:28
Már Londonban is azt kezdtük el beszélni, hogy autókat kéne behozni Németorszagból, meg később, hogy webshopot kell indítani kínai áruknak.
Pedig ez bombaüzlet lenne, Fifi.
Egy cigánytól meg egy fogyatékostól sokan vennének autókat.
Jul 30, 2019 12:08:28
sodika
Jul 30, 2019 12:15:28
Igen, Márk is írta rögtön, hogy vannak remek videós ötletei, de neki is mondtam, hogy ácsi, ez még nem pénz. Bankban be bízzál, magyar ember ezt a devizások kárán megtanulta. :)
Jul 30, 2019 12:15:28
kramalon
(
x8)
Jul 30, 2019 12:16:01
x8)
Bassza meg a kurvaisten, hát sose fogok a végére érni, mindig annyi új autizmus születik, hogy már három oldal lemaradásban vagyok!!
A legfontosabb feladat snecológiai szempontból Márkot levadászni vagyis őő kicsit megtréfálni, mert a púpos a mienk és nem lehet 110%-on kihasználni, mert akkor nem marad műsor jövőre.
Sodi! 1
Jól értem, akkor, hogy erdélyben a székelyek nem teszik ki a katalán zászlót? Nem fejtetted ki egyértelműen.
Sodi! 2
Kérünk még ilyen összehasonlító elemzést a magyar és német viszonyokról. Az nagyon bejött, ahogy megmutattad a problémát a prosztó magyar vállalkozásokról.
Sodi! 3
Ha miattunk is adósodtál el akkor nagyobb interaktivitást és rálátást követelünk a pénzügyekben és tartalomgyártásban.
Faszom
A legfontosabb feladat snecológiai szempontból Márkot levadászni vagyis őő kicsit megtréfálni, mert a púpos a mienk és nem lehet 110%-on kihasználni, mert akkor nem marad műsor jövőre.
Sodi! 1
Jól értem, akkor, hogy erdélyben a székelyek nem teszik ki a katalán zászlót? Nem fejtetted ki egyértelműen.
Sodi! 2
Kérünk még ilyen összehasonlító elemzést a magyar és német viszonyokról. Az nagyon bejött, ahogy megmutattad a problémát a prosztó magyar vállalkozásokról.
Sodi! 3
Ha miattunk is adósodtál el akkor nagyobb interaktivitást és rálátást követelünk a pénzügyekben és tartalomgyártásban.
kramalon
(
x8)
Jul 30, 2019 12:16:47
x8)
Igen, Márk is írta rögtön, hogy vannak remek videós ötletei, de neki is mondtam, hogy ácsi, ez még nem pénz. Bankban be bízzál, magyar ember ezt a devizások kárán megtanulta. :)
Ja és kibaszni innen amíg nem viseli a sárga csillagot!!!
kramalon
(
x8)
Jul 30, 2019 12:22:33
x8)
Sodi!
Te tényleg bemondásra elhitted, hogy Márk tvicstállót tud építeni ami fosni fogja a pénzt?? Balek vagy? Közgazdászként gondolom utánanéztél a költségeknek és piacnak, hogy mégis mibe ruházol annyi pénzt. Vagy őőő esetleg balek vagy? Amit nem hiszek el, szóval gondolom kértél referenciát és előzetes költségelemzést és együtt átnéztétek a tételeket. De ha balek vagy és fontosabb volt neked a nyugi a részletekbe menő szarakodással szemben, akkor megértem, hogy inkább fizettél mint az Ogre esetében. De ha ez így van, akkor oriási szerencse ért ma, hiszen van egy kurvajó ötletem ami 6-12 hónap alatt felhúzható annyira, hogy egész kellemes passzívjövedelmet biztosítson neked. Szólj ha érdekel... 50%-ot kérek plusz munkaráfordítás, szervezés. Az excel elszámolás a te feladatod lesz. Viszont meg kell vásárolni a dokumentációt (mint a komoly tenderek esetén), ez 10.000€ de mivel meg tudjuk spórolni a felesleges alkudozós köröket, így most 999€ az ára. Előre.
Faszom
Te tényleg bemondásra elhitted, hogy Márk tvicstállót tud építeni ami fosni fogja a pénzt?? Balek vagy? Közgazdászként gondolom utánanéztél a költségeknek és piacnak, hogy mégis mibe ruházol annyi pénzt. Vagy őőő esetleg balek vagy? Amit nem hiszek el, szóval gondolom kértél referenciát és előzetes költségelemzést és együtt átnéztétek a tételeket. De ha balek vagy és fontosabb volt neked a nyugi a részletekbe menő szarakodással szemben, akkor megértem, hogy inkább fizettél mint az Ogre esetében. De ha ez így van, akkor oriási szerencse ért ma, hiszen van egy kurvajó ötletem ami 6-12 hónap alatt felhúzható annyira, hogy egész kellemes passzívjövedelmet biztosítson neked. Szólj ha érdekel... 50%-ot kérek plusz munkaráfordítás, szervezés. Az excel elszámolás a te feladatod lesz. Viszont meg kell vásárolni a dokumentációt (mint a komoly tenderek esetén), ez 10.000€ de mivel meg tudjuk spórolni a felesleges alkudozós köröket, így most 999€ az ára. Előre.
xray
(
x21)
Jul 30, 2019 12:30:42
x21)
sneci, hogy a kurvaanyádba érsz rá fórumozni a munkahelyeden? vagy múltidő a munkahely?
Örebro
(
x17)
Jul 30, 2019 12:32:40
x17)
gyagyås, akkor gratulålhatok a 3 azaz H Å R O M %-os kamattal megkapott hitelhez?
bemåsolod?:-)
bemåsolod?:-)
-
Jul 30, 2019 12:34:04
nagyszerű hír, hogy sneci megkapja a hitelt, kamatokkal együtt 27.000 euróval tartozik, az pedig:
- 9 millió fütyi.
lesz az még - 20 millió fütyi. 1-2 év.
- 9 millió fütyi.
lesz az még - 20 millió fütyi. 1-2 év.
Jul 30, 2019 12:34:04
sodika
Jul 30, 2019 12:34:40
Mutatott a telcsijén gipszkartonos referencia melókat, azután mondtam, hogy nyomjuk.
Jul 30, 2019 12:34:40
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 30, 2019 12:35:03
x37)
Fillérezni Magyarországon is lehet. :D
25.000 Euróval tartozol, te fogyatékos. Ezt nem fillérezésnek hívják, hanem túlélésnek. Ha én tartoznék valakinek, egy gombóc fagyit nem tudnék jó érzéssel megenni, mert tudom, hogy azzal is hamarabb tudnám visszaadni a pénzt. Valld be, te féreg, hogy eszedben sincs megadni ezt a pénzt a bankoknak. Azért örülsz ennyire a 25.000-es keretnek, mert ez újabb két hónap pénzszórást jelent. Még idén haza fogsz menekülni. De van egy rossz hírem: a német bankok meg fognak találni itthon is. Orsósék nagyon keményen nyalják a német ipar seggét, szóval ha kapnak egy megkeresést, hogy van egy elszökött adós, akkor elő fognak keríteni.
Jul 30, 2019 12:36:01
mintha azt mondta volna, hogy postán kapja választ a banktól. gondolom a nagy izgalom miatt kivett egy nap szabit, nem bízott schrekben, hogy átadja a levelet.
Jul 30, 2019 12:36:01
-
Jul 30, 2019 12:36:02
Mutatott a telcsijén gipszkartonos referencia melókat, azután mondtam, hogy nyomjuk.
Egy sikeres csatornához nem stúdió kell, hanem tartalom, te kretén.
Jul 30, 2019 12:36:02
-
Jul 30, 2019 12:36:28
miert ne erne ra melocsa kozben forumozni, hiszen nem nagyon van olyan, amit rabizhatnanak, az unit testek meg raernek akar jovo heten is.
Jul 30, 2019 12:36:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 30, 2019 12:37:18
x37)
Lolbazmeg, megkapod a hitelt, erre a lehúzós cigány már egyből tudja, mire akarja elkölteni a pénzed :D
Jól van, Endre, te vagy a világ legnagyobb balfasz balekja. Konkrétan sírva röhögök éppen, potyog a könnyem, te fasz :D
még éltet a remény
(
x1)
Jul 30, 2019 12:37:35
x1)
Gyagyát kibaszták, ez fix, ezért ér rá netezni. Gondolom még egy picit állományban van, lehet megint őrjöngött mint az előző melóhelyén, a vezetők meg megijedtek,hogy rájuk száll a polkorrekt média, mert elküldtek egy homoszexuális fogyatékos zsidó migránst, így inkább kiegyeztek vele,hogy még 1-2 hónapot állományban maradhat, aztán csá.
A bank meg azt kéri,hogy A Sodi írja át kézzel a szerződést? Mi a fasz? Azt nem kérték,hogy rajzolj rá pillangókat?
Nem lehet,hogy már egy hitelintézet is trollkodik veled gyagya? Ha meg felkérdezed őket,akkor azt mondják,hogy maga kezdte,amikor ilyen papírokkal hitelt kért :-)
Taot!
A bank meg azt kéri,hogy A Sodi írja át kézzel a szerződést? Mi a fasz? Azt nem kérték,hogy rajzolj rá pillangókat?
Nem lehet,hogy már egy hitelintézet is trollkodik veled gyagya? Ha meg felkérdezed őket,akkor azt mondják,hogy maga kezdte,amikor ilyen papírokkal hitelt kért :-)
még éltet a remény
(
x1)
Jul 30, 2019 12:38:54
x1)
Egyébként meg parádés az univerzum műsora.
Csapágyasra hajtja a gyagyást :-D
Taot!
Csapágyasra hajtja a gyagyást :-D
regisztrált troll
Jul 30, 2019 12:39:06
De, elég kezdő vagyok (konkrétan 2 napja regeltem, vagy mi). :D Másrészt meg csak szeretném elérni, hogy ez a félnótás belépjen a saját accjával, ha már ekkora nagy IT-zseni, legalább annyit megmutathatna nekem, mint új trollnak, hogy meg tud oldani olyan brutális, és durva feladatokat, mint egy fórumba belépés, illetve elfelejtett jelszó esetén email-fiókban visszakeresés.
Te egy gyenge beépülési kisérlet vagy barátom. De hogy egy klasszikust idézzek: "lehet szépen gurulni tovább". TAOT
Jul 30, 2019 12:39:06
xray
(
x21)
Jul 30, 2019 12:41:53
x21)
tegnap már beszólt egy álsodikának, h ennek mi értelme van. a végén a kedvéért lemondunk a szórakozásról.
töppedt buzigolyók
Jul 30, 2019 12:42:58
Kurva jó a mûsor, Gyagyás, Abba ne hagyd.
Jul 30, 2019 12:42:58
Bejlin
(
x8)
Jul 30, 2019 12:54:46
x8)
Amúgy ha jól vettem ki akkor Recskaboy egy olyan embertől reméli hogy twitch sztár lesz és milliókat fog keresni aki eddig még soha életében nem streamelt? :D Hahó!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Márk
Jul 30, 2019 12:55:32
Igen, Márk is írta rögtön, hogy vannak remek videós ötletei, de neki is mondtam, hogy ácsi
Hát nem ácsi, hanem lehet küldeni, vagy velem akarsz baszakodni?!
Jul 30, 2019 12:55:32
regisztrált troll
Jul 30, 2019 12:57:13
Balfasz ez, de egy kis humorfaktor lehet benne. Tán' egy új retard születésének lehetünk tanúi?
Amennyiben nem beépülési kísérlet vagy (esélye kevesebb mint 1%), az alábbi tanácsot adom:
-olvass fórumot visszamenőleg, kommentelni meg csak akkor kommentelj, ha azzal előrébb viszed a Snecológiát. Azzal hogy faszságokat kérdezel nem lesz előrébb a tudomány, szimpla spam.
Ja és a legfontosabb:
Ne légy retard!
Jul 30, 2019 12:57:13
Csodamárk
Jul 30, 2019 13:03:13
Sodi elpanaszolja Márknak, hogy nincsenek nézői.
- Mivel untatod őket?
- Vekniflokkal.
- Az a baj. Untasd őket Vr-streammel!
Sodi egy hét múlva ismét panaszkodik, hogy még nincsenek nézők.
- Mert szamár vagy! . - mondja Márk. - utazós flokkokat gyártsál ahova viszel társaságot is.
Pár nap múlva Sodi megint siránkozik, hogy hiába utaztat másokat az utazós flok sem hozza a nézőket
- Ostoba fajankó vagy, miért nem egy igazi twicsólból untatod őket?!
Másnap megint megy Sodi:
- Márk, hiába próbálkoztam a félig elkészült twicsóllal már egy bank sem ad hitelt!
- Most már egy bank se?
- Egyetlen egy se.
- Kár. Pedig még annyi jó ötletem lett volna...
- Mivel untatod őket?
- Vekniflokkal.
- Az a baj. Untasd őket Vr-streammel!
Sodi egy hét múlva ismét panaszkodik, hogy még nincsenek nézők.
- Mert szamár vagy! . - mondja Márk. - utazós flokkokat gyártsál ahova viszel társaságot is.
Pár nap múlva Sodi megint siránkozik, hogy hiába utaztat másokat az utazós flok sem hozza a nézőket
- Ostoba fajankó vagy, miért nem egy igazi twicsólból untatod őket?!
Másnap megint megy Sodi:
- Márk, hiába próbálkoztam a félig elkészült twicsóllal már egy bank sem ad hitelt!
- Most már egy bank se?
- Egyetlen egy se.
- Kár. Pedig még annyi jó ötletem lett volna...
Jul 30, 2019 13:03:13
-
Jul 30, 2019 13:03:58
Sneci gondoltad volna amikor a "fehér lap" reményében elindultál tündéjmeseojszágba melózni, hogy 3 és fél év múlva több adósságod lesz, mint otthon volt?
- 9 millió forint. Ízlelgesd.
Jul 30, 2019 13:03:58
Lofaszmanó
Jul 30, 2019 13:13:19
Szerintem igazi troll lehet, vegyétek fel nyugodtan a listára, és engem is: [email protected] Jul 30, 2019 13:13:19
símanó
(
x3)
Jul 30, 2019 13:13:41
x3)
+ fütyi! ízlelgesd :D
regisztrált troll
Jul 30, 2019 13:20:10
Szerintem igazi troll lehet, vegyétek fel nyugodtan a listára, és engem is: [email protected]
Kérlek irj emailt a [email protected] Ő kezeli A Listát!
Jul 30, 2019 13:20:10
símanó
(
x3)
Jul 30, 2019 13:20:19
x3)
mintha azt mondta volna, hogy postán kapja választ a banktól. gondolom a nagy izgalom miatt kivett egy nap szabit, nem bízott schrekben, hogy átadja a levelet.
vagy hazazavarták az ittas, motyogó, suttogó elmeháborodottat
Örebro
(
x17)
Jul 30, 2019 13:26:19
x17)
gyagyås azt elårulod, hogy miert erzel ållando kenyszert a hazudozåsra, orgazmusod van attol ha hazudhatsz? Hol a bemåsolt link a 3%-kamatrol??
tyodika
Jul 30, 2019 13:28:52
Hol a bemåsolt link a 3%-kamatrol??
Zsidók vagytok.
Jul 30, 2019 13:28:52
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 30, 2019 13:32:49
x16)
Sneci gondoltad volna amikor a "fehér lap" reményében elindultál tündéjmeseojszágba melózni, hogy 3 és fél év múlva több adósságod lesz, mint otthon volt?
Várjatok már egy kicsit! Ne csak a Németországban felvett hitel számait ismételgessük már neki, hogy ennyivel van eladósodva. Csapjuk hozzá a magyarországi adósságait is, annak ismert vagy feltételezett volumenét (diákhitel, bkv, Batali be nem fizetett járulékok, Pál Marci, Fórizs kölcsön, stb). Ezt a számot tukmáljuk már az autista agyába, ennyivel lóg ugyanis mindösszesen. Jobb ha szokod, gyagyás.
Zsénó
(
x22)
Jul 30, 2019 13:35:00
x22)
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Nincs semmi baj, Ilyenkor egyszerűen vissza kell dobni a szerződést!
sodika
Jul 30, 2019 13:35:54
A kintlévőségeim fedezik.
Jul 30, 2019 13:35:54
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 30, 2019 13:38:13
x9)
"Ha szimmetrikusan letükrözöm az adósságomat, akkor nullára jön ki"
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Márk
Jul 30, 2019 13:38:34
Nehogy a tesókáim fedezzenek, ha esetleg nem utalnál
Jul 30, 2019 13:38:34
xray
(
x21)
Jul 30, 2019 13:47:55
x21)
Jul 30, 2019 13:47:55
mármint az itthoni adósságaidat? kapjál már a fejedhez öcsém, előbb azt kellett volna pengetni és nem újabb adósságot csinálni. Jul 30, 2019 13:47:55
Sírva hívtam a főbérlőt
Jul 30, 2019 13:52:44
Mit mondott herr biersack miért rúgtak ki?
Jul 30, 2019 13:52:44
broni
Jul 30, 2019 14:02:20
[quote=broni]mutter is faszt szop, de nem ugyanazt.[/quote
ticcsák be az oldalt!!!!!!!!!!!!ment a feljelentés!!!!!!kamubroni!!!!!!!!
ticcsák be az oldalt!!!!!!!!!!!!ment a feljelentés!!!!!!kamubroni!!!!!!!!
Jul 30, 2019 14:02:20
broni
Jul 30, 2019 14:11:15
halál a kommunistákra!!!!!!!!!!!!!444
Jul 30, 2019 14:11:15
még éltet a remény
(
x1)
Jul 30, 2019 14:15:57
x1)
Mit mondott herr biersack miért rúgtak ki?
nem mondott semmit, csak Gülkannal a portással beszélgetett arról,hogy miért nem érvényes a belépője Xd
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 30, 2019 14:16:22
juhúú, megnyugtatott azért ez a hiteljóváhagyás!
el is határoztam hogy meló utan megyek masszázsra, meg kell ünnepelni ezt egy fütyiveretéssel;)
kézben tartja aSODI az életét mondtom én nektek
ja és termeszetesen FOSNI fogja
na csa
el is határoztam hogy meló utan megyek masszázsra, meg kell ünnepelni ezt egy fütyiveretéssel;)
na csa
Na, itt pl. nem tudom eldönteni, hogy ál vagy igazi.
Jul 30, 2019 14:16:22
broni
Jul 30, 2019 14:24:27
ide csak én írok évek óta!!!!!!!!!!!!!!mindenki én vagyok!!!!!!!!!!!
Jul 30, 2019 14:24:27
D.Dezső
Jul 30, 2019 14:30:09
Egyèbként attól függetlenül, hogy notórikusan azt hazudja, higy nincsenek Magyarországi tartozásai, tudja ö, hogy nem lehet magyar bankszámlája mert azonnal inkasszóznák. Egy régebbi streamben el is hangzott amikor a Márk haverja azt magyarázta neki vagy van valami bankos akció, hogy ha berak 1 milliót a bankba kap érte valami drága ajándékot, érdekes módon egyböl tudatában volt a tartozásainak, hogy nem lehet bankszámlája :)
A Sodi aki nem tud róla, hogy lennének tartozásai. A Sodi akinek nincs beszédhibája, A Sodi aki értelmiségi ...
Azóta ezen röhögök magamban Gyagyás :)
A Sodi aki nem tud róla, hogy lennének tartozásai. A Sodi akinek nincs beszédhibája, A Sodi aki értelmiségi ...
Jul 30, 2019 14:30:09
-
Jul 30, 2019 14:32:42
Egyèbként attól függetlenül, hogy notórikusan azt hazudja, higy nincsenek Magyarországi tartozásai, tudja ö, hogy nem lehet magyar bankszámlája mert azonnal inkasszóznák. Egy régebbi streamben el is hangzott amikor a Márk haverja azt magyarázta neki vagy van valami bankos akció, hogy ha berak 1 milliót a bankba kap érte valami drága ajándékot, érdekes módon egyböl tudatában volt a tartozásainak, hogy nem lehet bankszámlája :)
mivel nincsenek fogai, ezért lassan beszédnek sem nevezhető a makogása, ergo beszédhibája sem lehet. megint evidenciákat kell magyarázni. A Sodi aki nem tud róla, hogy lennének tartozásai. A Sodi akinek nincs beszédhibája, A Sodi aki értelmiségi ...
Jul 30, 2019 14:32:42
NidaRIP
Jul 30, 2019 14:43:09
Nem vagy kissé paranoiás? De ha gondolod, adj bármilyen elérhetőséget - skype, discord, teamspeak, esetleg telefonszám - akár azonnal beszélhetünk, hogy se nem sodi, se nem valamelyik haverja nem vagyok. :)
Jul 30, 2019 14:43:09
D.Dezső
Jul 30, 2019 14:43:43
D.Dezső, milyen érzés 200k-ból fillérezős prolinak lenni ?:DD
Én nem tudom, neked kellene megmondanod lékelthasú proletár :)
Jul 30, 2019 14:43:43
Univerzum
Jul 30, 2019 14:43:46
D.Dezső, milyen érzés 200k-ból fillérezős prolinak lenni ?:DD
na telcsi, hívom a thai masszázst;)
na telcsi, hívom a thai masszázst;)
Neked itt nincs jogod megszólalni. XD Mr.13 milliós hitel. XD
Jul 30, 2019 14:43:46
Trollaktak.xls
Jul 30, 2019 14:44:28
a nevedet, elérhetőségedet kuldd az [email protected] címre, NSZKSZ Jul 30, 2019 14:44:28
broni
Jul 30, 2019 14:51:25
sodi, vágd le törpe faszát, ha nem fizet!!!!!!!!!!
Jul 30, 2019 14:51:25
NidaRIP
Jul 30, 2019 14:52:22
Ja és a legfontosabb:
Ne légy retard!
Ja és a legfontosabb:
Ne légy retard!
Hát köszi, nem vagyok se balfasz, se retard. Egyszerűen csak nem tartottam viccesnek anno a facebookon sem, hogy a laposföldesek, meg a chemtrailesek közé regeltek trollok, és gagyi dumákkal úgy csináltak, mint ha őkis retardok lennének. Néha olyan élethűen, hogy már nem lehetett megkülönböztetni az igaziaktól, így aztán az is előfordult, hogy - mint utólag kiderült - egy csoportban már csak álneves trollok voltak. Azok meg egymás álnickjein röhögcséltek.
Na, most ez nagyon előreviszi a "tudományt", igaz?
De oké, megfogadom a tanácsodat, nem kommentelek.
Jul 30, 2019 14:52:22
Háttérhatalmi Shikerember
Jul 30, 2019 15:02:45
juhúú, megnyugtatott azért ez a hiteljóváhagyás!
na csa
na csa
Kérem a generátor törlését.
Jul 30, 2019 15:02:45
broni
Jul 30, 2019 15:06:11
éljen a globális fölmelegedés!!!!!!!!!!!!!
Jul 30, 2019 15:06:11
Kanos Aggastyán
Jul 30, 2019 15:07:43
A trollok így, a trollok úgy… Sodi, én nagyon ritkán nézek csak be ide, de azt látom, hogy sokféle ember ír ide sokféle szándékkal, és követi az általad köszfetyítyett extrémista agyrémet.
Rengeteg testre szabott tanácsot kaptál itt évek alatt. Ha ezeknek csak a 10%-át megfogadtad volna, most nem a hitelspirálban fulladoznál önhülyítő matyarázkodások közepette.
Az egyik legjobb érzés, ha valakinek segíteni tudsz, és látod, ahogy elkezd felemelkedni - a legdühítőbb viszont ennek ellenkezője! Az életedet és ezzel a fórumot, sőt még a trollokat is igazából te irányítod!
Rengeteg testre szabott tanácsot kaptál itt évek alatt. Ha ezeknek csak a 10%-át megfogadtad volna, most nem a hitelspirálban fulladoznál önhülyítő matyarázkodások közepette.
Az egyik legjobb érzés, ha valakinek segíteni tudsz, és látod, ahogy elkezd felemelkedni - a legdühítőbb viszont ennek ellenkezője! Az életedet és ezzel a fórumot, sőt még a trollokat is igazából te irányítod!
Jul 30, 2019 15:07:43
broni
Jul 30, 2019 15:14:03
apámat exhumáltatni akarom a börtöntemetőből, elég drága, erre gyűjtök!!!!!!!!aki tud, adjon pízt!!!!!a zárkába akasztotta fel megát.
Jul 30, 2019 15:14:03
Kanos Aggastyán
Jul 30, 2019 15:16:11
Az egy dolog, de anno a lapsik (gy.k.: abban hisznek, hogy a Föld lapos), meg a chemtrailesek csoportja is tele volt gaghyi trollokkal, akik azt hitték, az a vicces, ha a gúnyolódás tárgyának kiadva magukat még inkább gagyi kommentekkel járatják le azt, amit nem lehet még jobban lejáratni.
Így aztán mikor látok itt egy kommentet Sodi névvel, hogy "igeen, buzi vagyok!" és társai, azt egy nagy adag szkepticizmussal fogadom.
Így aztán mikor látok itt egy kommentet Sodi névvel, hogy "igeen, buzi vagyok!" és társai, azt egy nagy adag szkepticizmussal fogadom.
SF?
Jul 30, 2019 15:16:11
D.Dezső
Jul 30, 2019 15:17:42
Sodi szatír nagyon sajnálja a púpfalon szegény Turbo TItánt aki épp csak a macskája seggét nyalta meg majd falhoz dobta.
A szatír erős párhuzamot fél felfedezni a most Blikk által meghurcolt Turbo és az ő Velevet cikke között ... :)
Ne izgulj de Recskás, lesz még rólad erősebb cikk is amikor lassan kiderült miért kóborolsz a nudi strandok melletti erdőkben ... :)
De szánalmas bújkáló faszferő :)
A szatír erős párhuzamot fél felfedezni a most Blikk által meghurcolt Turbo és az ő Velevet cikke között ... :)
Ne izgulj de Recskás, lesz még rólad erősebb cikk is amikor lassan kiderült miért kóborolsz a nudi strandok melletti erdőkben ... :)
Jul 30, 2019 15:17:42
--
Jul 30, 2019 15:19:04
Az egyik legjobb érzés, ha valakinek segíteni tudsz, és látod, ahogy elkezd felemelkedni - a legdühítőbb viszont ennek ellenkezője!
Ez azt jelenti, hogy ha a sodi hitelt vesz fel, nem magával, hanem a trollokkal baszik ki. Még hogy a shodi nem shikeres shodi!
Jul 30, 2019 15:19:04
Biztatási kár
(
x10)
Jul 30, 2019 15:20:58
x10)
Majd a dörpét fogod a NAV-nak, vagy akár a BKV-nak felajánlani, mint fedezetet az adósságaidra?
papúcsós séff
Jul 30, 2019 15:32:35
jó befektetés vagyók, sódi a megmondhatója mijen szórgalmas kís dőrpe vagyok én! Lasan már ténylek a kószteszbe fógnak hívni, de ezt csak a másódik múnkahejemnek túdom elfogadni mert jelenlek épen rákósokat gyógyítok ki! Én is meggyúgyúltam csódával hattárós modón! Hála bőkezű mecénásómnak.
Azért persze jó lene még egy kis pénz mert kinéztem új albérletet ami fósni fogja a pénzt ha ót lakóm majd! Sódi mi az a pár ezer euró nekked!
Jul 30, 2019 15:32:35
tyodika
Jul 30, 2019 15:36:10
Majd megírom hogy hajtsák be anyámon. Törpapa és Márk, valamint a deficás hafer törlesztéseit odairányítom, így elégnek kell lennie. Ha nem, akkor a nyugdíjából ki tudja pótolni amíg egy újabb banknál hitelt kapok. Zsidók vagytok.
Jul 30, 2019 15:36:10
sodika
Jul 30, 2019 15:37:46
Nézd meg a videót.
Nem vágta falhoz.
Nem vágta falhoz.
Jul 30, 2019 15:37:46
tyodika
Jul 30, 2019 15:40:55
Egyébként sem látok benne kivetnivalót, én régebben ugyanilyen vidéki srácot alkalmaztam moderátornak a flokkon. Bár ő kutyával csinálta ugyanezt, abból is nagy balhé volt tiszavasváriban.
Jul 30, 2019 15:40:55
D.Dezső
Jul 30, 2019 15:44:38
Nézd meg a videót.
Nem vágta falhoz.
Nem vágta falhoz.
Inkább azt mond meg miért basztak ki megint melóból?
Vagy csak elküldtek kötelezö szabadságra? Látták rajtad, hogy megborultál a valóságtól? :)
Jul 30, 2019 15:44:38
Leon
Jul 30, 2019 15:47:10
Te sodi, most az őszintén válaszolj kérlek!
Ebben a korban, amikor mindenki tökéletes testű influencereket követ mindenhol akik luxus környezetben szórják a pénzt, ki lenne kíváncsi rád? Galambokat, épületeket, proli cigányokat filmezel vagy a veknit, ez senki se érdekel.
Mások meg 20dolcsiért árulnak egy kupaknyit a fürdővizükből.
Szerinted te tudsz ezekkel versengeni? Még a paranoid skizofrén, káromkodó idegbeteg hajléktalan haverod szintje is megugorhatatlan számodra.
Most azonnal hagyd a fenébe az egészet vlogot, vegyél egy magy levegőt és igyál egy pohár hideg vizet a tartozásokra. Koncentrálj a munkádra, hagyj fel a buzi-, zsidó-, magyar (és ezzel ön-) gyűlölködéssel és kapd rendbe magad és az alkoholizmusod, mert Márkék és a hitelek 5 éven belül a halálba kergetnek az italozásoddal. És ezt teljesen komolyan mondom, megint forduló pontnál vagy.
Ebben a korban, amikor mindenki tökéletes testű influencereket követ mindenhol akik luxus környezetben szórják a pénzt, ki lenne kíváncsi rád? Galambokat, épületeket, proli cigányokat filmezel vagy a veknit, ez senki se érdekel.
Mások meg 20dolcsiért árulnak egy kupaknyit a fürdővizükből.
Szerinted te tudsz ezekkel versengeni? Még a paranoid skizofrén, káromkodó idegbeteg hajléktalan haverod szintje is megugorhatatlan számodra.
Most azonnal hagyd a fenébe az egészet vlogot, vegyél egy magy levegőt és igyál egy pohár hideg vizet a tartozásokra. Koncentrálj a munkádra, hagyj fel a buzi-, zsidó-, magyar (és ezzel ön-) gyűlölködéssel és kapd rendbe magad és az alkoholizmusod, mert Márkék és a hitelek 5 éven belül a halálba kergetnek az italozásoddal. És ezt teljesen komolyan mondom, megint forduló pontnál vagy.
A tökéletes testű influenszerek már unalmasak. Kaptafa-emberek, marketingesen harsány dumával. Speciel engem idegesítenek.
Jul 30, 2019 15:47:10
Kanos Aggastyán
Jul 30, 2019 15:51:29
A zavaros vekniben szerintem már ilyen elméletek kavarognak. Évente duplázza hitelét és 6-8 évet öregszik az egészségtelen életmód miatt. Időnként olyan becsukott-alkesz szemei vannak, mint Horn Gyulának.
A legdurvább trollját a tükörben látja.
Édesanyja egy termetes asszonyság, de annak idején nem megfelelően „kezelte a helyzetet”.
Segített volna, ha az együgyűen vihogó kajla fiának időnként lebaszdos néhány akkora, jól megmért irgalmatlan sallert, hogy az teleszart gatyával roskad a földre. Csak úgy, preventív jelleggel.
Jul 30, 2019 15:51:29
Univerzum
Jul 30, 2019 15:53:18
Sodi szatír nagyon sajnálja a púpfalon szegény Turbo TItánt aki épp csak a macskája seggét nyalta meg majd falhoz dobta.
Jul 30, 2019 15:53:18
-
Jul 30, 2019 15:55:05
Asodi anyja is egy retard. Lepasszolta az egyetlen gyerekét évekre az anyósáékhoz.
Jul 30, 2019 15:55:05
D.Dezső
Jul 30, 2019 16:08:19
Sodi szerint nem dobta a falnak a macskát ... én is így nem fogom falhoz baszni a fogyatékost :)
Jul 30, 2019 16:08:19
broni
Jul 30, 2019 16:11:25
nem is nyalta, takarva vót....kamu.
Jul 30, 2019 16:11:25
Univerzum
Jul 30, 2019 16:13:53
Hahahahahahaaaaahahahaga. XD
Ez lesz sodi jövője is a macskaólban. De legalább ott is nyalhat pussy-t. XD
Jul 30, 2019 16:13:53
Kisbolyhos
Jul 30, 2019 16:16:22
Az általam kínált herbál kiváló minőségű, ezt a TT videóból is kiderül..
Jul 30, 2019 16:16:22
broni
Jul 30, 2019 16:23:02
Jul 30, 2019 16:23:02
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 30, 2019 16:45:44
x37)
Ez a turbó titán ez fogyatékos is, vagy csak higítóra piál? Gyakorlatilag semmi mást nem látni tőle, csak azt, hogy be van állva, mint a gerely. Igazi példakép Endre számára.
Univerzum
Jul 30, 2019 16:47:52
Ez a turbó titán ez fogyatékos is, vagy csak higítóra piál? Gyakorlatilag semmi mást nem látni tőle, csak azt, hogy be van állva, mint a gerely. Igazi példakép Endre számára.
Hé, ne fikázd endre twich-istállós tervét.
Jul 30, 2019 16:47:52
-
Jul 30, 2019 16:53:43
sneci, a flokkban vagy valamelyik elfekvo csatornadon is kiallhatnal emellett a szegeny srac mellet, akit allatkinzassal vadolnak.
Jul 30, 2019 16:53:43
Skoda Szuperbé
Jul 30, 2019 17:16:35
Jul 30, 2019 17:16:35
még éltet a remény
(
x1)
Jul 30, 2019 17:32:06
x1)
szerintem eljön az idő,hogy A Sodi 20 euróért kinyalja az ogre seggét, majd az ogre falhozbassza a púpos
még éltet a remény
(
x1)
Jul 30, 2019 17:35:50
x1)
vessük fel turbónak és sodinak,hogy amelyik először kinyalja a másik seggét, az kap 50 Eurot. Ha Sodi nyerne, akkor közöljük,hogy ez Zsery 50-ese volt, így most gratulálunk, nem tartozik semmivel.
broni
Jul 30, 2019 17:36:53
444.hu/2019/07/30/tavaly-164-kornyezetvedot-gyilkoltak-meg-a-vilagban
kevés!!!!!!!!!!!!!!!!pusztisd a védett fajokat!!!!!!!!!!
kevés!!!!!!!!!!!!!!!!pusztisd a védett fajokat!!!!!!!!!!
Jul 30, 2019 17:36:53
broni
Jul 30, 2019 17:44:16
anyámnak 11 abortusza vót!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 30, 2019 17:44:16
D.Dezső
Jul 30, 2019 17:49:35
De amúgy Gyagyás, itt nyafogsz, hogy az utazós részek nem lettek jók, mert Márk nem volt kreatív.
De bazdmeg, azokat a részeket még meg sem vágtad, ki sem tetted. Mikor akarod kirakni az Erdélyi részt vagy a Szardínat, jövöre?
Látod már megint másra kened a saját gyökérségedet. Nem Márk tehet róla, hogy fos az amit csinálsz flokkolás képpen. És valójában a piócáid maximum 30%-ban felelösek az eladósodásod miatt.
Tudom, hogy a fasz agyadban most ezt akarod bemantrázni de mi mindig ott leszünk, hogy emlékeztessünk, ez csak is a te hibád!
Te adtál kölcsönöket, te basztad el a pénzt hitelkártyáról értelmetlen kütyükre, te nem támogattad a szüleid és te ittad és kurváztad el a bank pénzét, pont.
De bazdmeg, azokat a részeket még meg sem vágtad, ki sem tetted. Mikor akarod kirakni az Erdélyi részt vagy a Szardínat, jövöre?
Látod már megint másra kened a saját gyökérségedet. Nem Márk tehet róla, hogy fos az amit csinálsz flokkolás képpen. És valójában a piócáid maximum 30%-ban felelösek az eladósodásod miatt.
Tudom, hogy a fasz agyadban most ezt akarod bemantrázni de mi mindig ott leszünk, hogy emlékeztessünk, ez csak is a te hibád!
Te adtál kölcsönöket, te basztad el a pénzt hitelkártyáról értelmetlen kütyükre, te nem támogattad a szüleid és te ittad és kurváztad el a bank pénzét, pont.
Jul 30, 2019 17:49:35
61 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egy filléres senki vagy kint is, itthon is. Csak épp azt képzeled magadról, hogy te vagy a Csekonics báró.
A helyedben lenyelném a büszkeséget - eleve érthetetlen, mire föl van - és elgondolkodnék azon, hogy ami spórolást itt javasoltak neked, az több, mint felnőttkorod átlagbevétele havi leosztásban.