Abban biztos lehetsz, hogy nem egy nagy szélhámos! HA-HA-HA!
Milyen kognitív képességek birtokában van törpapa hogy érti a körmondatokat, amiket Márk nem képes felfogni?
Hogy a Gyagyást le tudják húzni, mi meg kurva nagyokat röhöghessünk rajta! ;)
Mert Hitler elvesztette a háborút :^)
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Akkor lehet nekiállni elolvasni a sodipédiát.
Mi a véres-habos geci ez, ha nem sorstragédia?
AUTISTA VAGY!!!!!!
dehát ezeket te csinálod magadnak, ez nem sors. te hozod azokat a döntéseket, aminek az az eredménye, hogy 9 millió forint az adósságod. ez nem egy láthatatlan erő eredménye, ezek a te faszságaid. ez nem szívósság, hanem debilség.
Recskai Janibácsiéknak isvoltvan, szerintem több medencés villájuk....
Jahogy oda téged sosem engedtek, nyilvánvaló.
Egyébként, ha valódi német fejlesztő lennél, és tényleg abban dolgoznál, annyi ideje, amit behazudsz, te magad is dolgozhatnál medencés irodában. Szaunával.
Ha nem is lenne a tied, ahogy álmodoztál róla.
Mások oldalról: a szívósság a bűnöm?
Erre most volna egy szar szóviccem, de inkább csak menj a picsába! :D
-Két házat vitt el a végrehajtó, amelyet szüleid és nagyszüleid hosszú évek munkájával keresték össze.
-Ezen kívül pár milliós adósság Magyarországon
-25000 euró Németországban
Kvázi 20 év alatt elherdáltál úgy lazán 30 milliót, a szüleid illetve nagyszüleid teljes kapcsolati hálóját tönkrevágtad, lassan 40-hez közeledve egy panellakás szobájában laksz, miközben nagy valószínűséggel hajléktalan leszel, ha addig nem akasztod fel magadat.
Ez nem szívósság, hanem ostobaság. Sőt az átlaghoz képest sokkal jobban éltél, köszönhetően a felmenőidnek, te mindössze ezért nem roppantál még bele, mert mindig volt egy kis tartalék, amit ki tudtál használni, de elérted a falat.
A nevét nem tudjuk, állítólag Hajdú Attila az, de ez nem biztos. Unalmas figura, nem szeret szerepelni, de humorérzéke azért van, mert volt, hogy azért kért pénzt sodikától, és halasztotta tovább a törlesztést, mert fel kellett mondania az új munkahelyén, mert törte a munkavédelmi cipő a lábát.
Sodika valami 5000 eurót küldött neki eddig részletekben egy vagy másfél év alatt. A forgatókönyv mindig ugyanaz volt: Egy váratlan esemény miatt a devizáshaver megszorult: csak most utoljára még 250 euró, és aztán eladom a házat (van egy vidéki háza, és egy belvárosi lakása is!) és mindent visszakapsz, mondogatta sodikának, aki fizetett, mint a katonatiszt, minden alkalommal.
Egy ideje már Márk pumpolja sodit a devizáshaver helyett, sodika pedig esküdözött nekünk, hogy nemsokára visszakapja a pénzét, de sejtheted mennyit látott belőle. Most az az új mondás, hogy ugyan nyilván vissza fogja kapni, de azért anélkül tervezi meg a következő hónapjait.
Nagyon egyszerű példával fel tudom oldani az ellentmondást. A jackessben a srácok mindenféle fegyverrel lövöldöztek a saját tökeikre, sokkolózták egymást, és hányást ettek.
Ezek olyan élmények, ami legtöbb embert megtörné. Mégse neveznénk sorstragédiának a szenvedéseiket. Rád bízom kitalálni, hogy miért nem.
maradjunk a lényegnél: az, hogy németországban a nulláról indulva 3 és fél év alatt csináltál magadnak 9 millió forint adósságot, abban semmilyen sorsszerűség nincs. ez tisztán a te debilséged eredménye. milyen kiválóságról beszélsz? egy idióta vagy, Hahó!
ez csak egy a téves következtetéseid milliói közül. semmivel nem tudod megalapozni. úgy értem tényekkel. a legjobban a szakmunkásokat keresik. egy autószerelő bármikor talál munkát.
az a bunös, hogy elsz!
de jo visszaolvani azt amit az elsö hiteledcfelvetele utan megfogadtal, azt sem tartottad be, ezt sem fogod, de innentöl game over .
mi az istent vartyogsz te értelmiségi?
Nem az. Azt a pénzt ugyanúgy vissza kell adnod, és nem fedezi majd a tartozást, hiába nem költöd el és "tartalékolod". A bankot az kurvára nem érdekli hogy Herr Kisch a kispárnájában tartotta azt a pénzt, ők le fogják verni rajtad a kamatot is, ha 1000 eurót tartalékolsz, akkor ezer eurót, és a kamatokat.
A prolik a magukhoz hasonlóak sikereire kíváncsiak, mert az ad nekik erőt a kitörésre.
Márk haverodat és a kis barátait hányszor szoktad leprolizni egy nap?
Ja, hogy őket nem mered.
Pedig a definíció szerint kurvára prolik, igaz?
SODI, PROLInak tartod a miskolci haverjaidat?
Erre válaszolj, te gyáva szar!
gyagyås kibasztak es a stressz meg a magåny hozott vissza? miert nem a miskolci roma baråtnöddel beszelsz messengeren?
A sorstragédia az, amit elszenvedsz, rajtad kívülálló okokból, mint pl a zsidók elhurcolása. A te tragédiád csak és kizárólag neked köszönhető. Saját kezűleg basztad el az életed a felismerhetetlenségig. Sőt, jobbat mondok! Annak ELLENÉRE basztad el, hogy minden irányból mindenki segíteni próbált neked. Tehát nem csak szarból vagy, de a jótanácsok is leperegnek rólad.
mår a faszveres sem segit gyagyås?:-)
Endre, te magadat értelmiséginek tartod? Milyen jogon? Digitális segédmunkásként dolgozol, német szinten gombokért. Legmagasabb végzettséged: érettségi + sajtpapírok felnőttképzésből. Nem tájékozódsz, nem olvasol, kifejezetten műveletlen vagy (disszertálni, gázai piramisok, Kolozsvár = székelyföld, stb), a legostobább hoaxokat is kritika nélkül beszopod. Mondj már kérlek legalább 1 okot, amiért értelmiséginek kéne lenned.
Endre vagyok 38 éves informatikai szakmunkás.
Berlinben élek, jelenlegi élettársam Manfred, egy gáláns német úr, akivel közösen bérelek lakást.
Én Németországba jöttem, édesanyám, Gyurcsána Ferenc, Fannie Mae, Freddie Mac és a világválság és mások hibájából.
Vállalkoztam, hogy megvalósítsam magam európa egyik melegfővárosában.
Arra hívlak titeket, hogy fedezzétek fel velem a németországi buzistrandok, homokos szaunák és swingerbárok sötét bugyrait!
Az igazán bátor követők minden héten pénteken 16:00 órakor megtekinthetik szatír vlogomat, amiben a nudista strandok szomszédságában található
erdőben, bozótosban, kisebb nagyobb susnyásokban csörtetve-csoszogva, a növényzet mögött bujkálva próbálom férfiak péniszét lencsevégre kapni.
HA szerencsénk van, lehet hogy az én XXL-es szamárfaszomat is megmutatjuk valakinek.
Kedvelem a kütyüket, szeretek más férfiakkal fiúkkal számítógépes játékokat játszani, 13 éves internetes jelenlétem után már 500 feliratkozóval rendelkezem.
Legfőbb hobbim a hitelfelvétel, kedvelem az autista körmondatokat és senkinek nem hiszek el soha semmit amit mond.
Rövidtávú céljaim között szerepel a sörivás, az 50000 eurós hitel álomhatár elérése, nem feltétlenül később mint 2020 január 1, ami egy szép kerek szám.
További rövidtávú céljaim fontossági sorrendben: maszturbáció, legkevesebb munka elvégzése legtöbb idő alatt, további sikeres befektetések üzlettársaimmal, raviolikozerv.
Legnagyobb sikeremet nehéz kiemelni, talán az volt, amikor kiderült, hogy meg tudom nyalni a fütyim végét.
Főellenségeim: Targó manó, Manfréd papa, a rendszer, a nők, mások
te idegbeteg fasz, hiåba mantråzod amit, ha egyszer elertel az ut vegere, hitellel hitelt, nem a hosszu elet titka! ha mår faszsågokat nyomd arra vålaszolj:
mennyi megtakaritåsod van, miota kileptel ( kibasztak ) az egyetemröl?
mennyi megtakaritåsod van miota nemetorszågban vagy?
csak minuszod van, az, hogy kapsz/kaptål fizetest nem jelent semmit, mert többet költöttel, mint beveteled volt, ennyire egyszeru ez.
Adósságban tuti...
mennyi penzed van ami a sajåtod???????
alåzod? te vagy reszeg vagy, vagy pedig idiota:-)
Mindkettő.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
gondolom amíg nem folyósítják a hitelt itt fogsz őrjöngeni, annyira kész vagy
Gogol:-Egy őrült proletár naplója.
Á szóval ideges sodi a sodi. A hitel miatt. Pedig eddig az volt, hogy mindegy megkapod-e vagy sem.
ez a beszéd sneci, amíg működik a kártya használni kell! nyomhatnál ünneplős lájvot, menne a donét
+ fütyi!
Autofelláció???
A hátad bírja még???
* megint gumikesztyűben dolgoznak este *
Te és az a havi 750 fütyi az mi a kurva isten faszára ment el? Nem ért volna rá a drón a picikli meg a többi szar amikor már összespóroltad a pénzt?
Hitelt felvenni élvezeti cikkekre elég prolis dolog ám.
Faszom
Még bedobom a 8. sört és teljesen kész leszek. Márk. Mindegy.
Endre, úgy informáltak minket hamarosabb komolyabb összeg érkezik német számlájára, esetleg ez megfelelő alkalom uraságodnak egy aprócska inkasszócska intézéséhez?
A magyar állam mindig örül amikor egy hazafi jelentkezik, hogy törlessze a számlát.
Utólagosan is köszönjük közreműködését és a náci német bankok adatszolgáltatási kötelezettségét, jó látni hogy egy adós bevallja és önkezével szignózza a németországi adósságait.
Hosszú, békés adósságtörlesztésben teli öregkort kivánunk!
ezek nem élvezeti cikkek, hanem egy menő influenszer kreatív kellékei!
Fosni fogja. Márk. Mindegy.
Szerző:
regginsnarT
(
x1)
Jul 31, 2019 17:20:04
Válasz
(12)
x1)
Válasz
(12)
Komoly ez a törpapás videó. Olyan embernek látszik, akinek gondolkodás nélkül adnék kölcsön nagyobb összeget
Holnap tudunk reggel indulni
Galla Miklós
Jul 31, 2019 17:21:44
Komoly ez a törpapás videó. Olyan embernek látszik, akinek gondolkodás nélkül adnék kölcsön nagyobb összeget
Abban biztos lehetsz, hogy nem egy nagy szélhámos! HA-HA-HA!
Jul 31, 2019 17:21:44
-
Jul 31, 2019 17:23:13
róla mondta a sodi, hogy okosabb mint Márk :D Jul 31, 2019 17:23:13
-
Jul 31, 2019 17:23:52
*Magasabb kognitív részképességek birtokában van
Jul 31, 2019 17:23:52
sodika
Jul 31, 2019 17:28:49
Nem mondtam ilyet.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jul 31, 2019 17:28:49
regginsnarT
(
x1)
Jul 31, 2019 17:32:56
x1)
Minden irónia nélkül. Minek élnek ilyen emberek?
-
Jul 31, 2019 17:34:25
Nem mondtam ilyet.
akkor magyarázd el úgy, hogy meg valaki Márk képességeivel is megértse:Milyen kognitív képességek birtokában van törpapa hogy érti a körmondatokat, amiket Márk nem képes felfogni?
Jul 31, 2019 17:34:25
Fekete bikapata
Jul 31, 2019 17:34:29
Hogy a Gyagyást le tudják húzni, mi meg kurva nagyokat röhöghessünk rajta! ;)
Jul 31, 2019 17:34:29
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 31, 2019 17:37:46
x9)
Mert Hitler elvesztette a háborút :^)
regginsnarT
(
x1)
Jul 31, 2019 17:41:18
x1)
Én nem követtem a teljes sodi lore-t, régen láttam róla ezt-azt, most nemrég megnéztem azt amikor 2 órában kifejti, hogy a rendszerváltozástól elkezdve mindenki hibás abban, hogy ő 25 ezer eurós adósságban van. A "devizás havert" is ilyen kaliberben kell elképzelni?
-
Jul 31, 2019 17:47:03
Én nem követtem a teljes sodi lore-t, régen láttam róla ezt-azt, most nemrég megnéztem azt amikor 2 órában kifejti, hogy a rendszerváltozástól elkezdve mindenki hibás abban, hogy ő 25 ezer eurós adósságban van. A "devizás havert" is ilyen kaliberben kell elképzelni?
Akkor lehet nekiállni elolvasni a sodipédiát.
Jul 31, 2019 17:47:03
sodika
Jul 31, 2019 18:01:20
Ti magatok írtátok itt pár napja, hogy én folyamatosan olyan dolgokat élek túl, amibe más emberi életek beleroppannak.
Jul 31, 2019 18:01:20
-
Jul 31, 2019 18:02:54
AUTISTA VAGY!!!!!!
Jul 31, 2019 18:02:54
regginsnarT
(
x1)
Jul 31, 2019 18:06:20
x1)
Sodi isteni szerencse, hogy dokumentálod magad az interneten, máskülönben el sem hinném, hogy ilyen fokú retardáltság létezik. Ne itt kommentelgess, én a helyedben igényelnék egy negyedik hitelkártyát, úgy minden fasza lesz
sodika
Jul 31, 2019 18:09:32
A harmadikat is csak a harmadik adta, akitől igényeltem. Nem adnának negyediket. De nem is kell. Visszafizetem őket, és onnantól vésztartalék lesznek.
Jul 31, 2019 18:09:32
-
Jul 31, 2019 18:09:36
Ti magatok írtátok itt pár napja, hogy én folyamatosan olyan dolgokat élek túl, amibe más emberi életek beleroppannak.
dehát ezeket te csinálod magadnak, ez nem sors. te hozod azokat a döntéseket, aminek az az eredménye, hogy 9 millió forint az adósságod. ez nem egy láthatatlan erő eredménye, ezek a te faszságaid. ez nem szívósság, hanem debilség.
Jul 31, 2019 18:09:36
C64korszak
Jul 31, 2019 18:10:33
Olyan a Bánk Attiláéknak tényleg volt Budaörsön. Mármint nem kredencük.
Recskai Janibácsiéknak is
Jahogy oda téged sosem engedtek, nyilvánvaló.
Egyébként, ha valódi német fejlesztő lennél, és tényleg abban dolgoznál, annyi ideje, amit behazudsz, te magad is dolgozhatnál medencés irodában. Szaunával.
Ha nem is lenne a tied, ahogy álmodoztál róla.
Jul 31, 2019 18:10:33
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 31, 2019 18:11:24
x9)
Nem sorstragédia, hanem újra és újra meglepsz minket is, és a teremtődet is, hogy ekkora balfaszság mellett még valahogy mindig a hátán hord a Föld.
-
Jul 31, 2019 18:12:44
Erre most volna egy szar szóviccem, de inkább csak menj a picsába! :D
Jul 31, 2019 18:12:44
Mr Montana
Jul 31, 2019 18:15:54
-Két házat vitt el a végrehajtó, amelyet szüleid és nagyszüleid hosszú évek munkájával keresték össze.
-Ezen kívül pár milliós adósság Magyarországon
-25000 euró Németországban
Kvázi 20 év alatt elherdáltál úgy lazán 30 milliót, a szüleid illetve nagyszüleid teljes kapcsolati hálóját tönkrevágtad, lassan 40-hez közeledve egy panellakás szobájában laksz, miközben nagy valószínűséggel hajléktalan leszel, ha addig nem akasztod fel magadat.
Ez nem szívósság, hanem ostobaság. Sőt az átlaghoz képest sokkal jobban éltél, köszönhetően a felmenőidnek, te mindössze ezért nem roppantál még bele, mert mindig volt egy kis tartalék, amit ki tudtál használni, de elérted a falat.
Jul 31, 2019 18:15:54
-
Jul 31, 2019 18:23:06
A nevét nem tudjuk, állítólag Hajdú Attila az, de ez nem biztos. Unalmas figura, nem szeret szerepelni, de humorérzéke azért van, mert volt, hogy azért kért pénzt sodikától, és halasztotta tovább a törlesztést, mert fel kellett mondania az új munkahelyén, mert törte a munkavédelmi cipő a lábát.
Sodika valami 5000 eurót küldött neki eddig részletekben egy vagy másfél év alatt. A forgatókönyv mindig ugyanaz volt: Egy váratlan esemény miatt a devizáshaver megszorult: csak most utoljára még 250 euró, és aztán eladom a házat (van egy vidéki háza, és egy belvárosi lakása is!) és mindent visszakapsz, mondogatta sodikának, aki fizetett, mint a katonatiszt, minden alkalommal.
Egy ideje már Márk pumpolja sodit a devizáshaver helyett, sodika pedig esküdözött nekünk, hogy nemsokára visszakapja a pénzét, de sejtheted mennyit látott belőle. Most az az új mondás, hogy ugyan nyilván vissza fogja kapni, de azért anélkül tervezi meg a következő hónapjait.
Jul 31, 2019 18:23:06
-
Jul 31, 2019 18:24:44
trollz, nem 25000 euró az adósság, Hahó!
ha sneci megkapja az újabb hitelt, onnantól már 27.500 euróval tartozik. ami 9 millió forint.
nézhetjük úgy is, hogy az évenkénti adósságduplázásból már 10 % (2500 euró) megvan.
ha sneci megkapja az újabb hitelt, onnantól már 27.500 euróval tartozik. ami 9 millió forint.
nézhetjük úgy is, hogy az évenkénti adósságduplázásból már 10 % (2500 euró) megvan.
Jul 31, 2019 18:24:44
-
Jul 31, 2019 18:25:52
Nagyon egyszerű példával fel tudom oldani az ellentmondást. A jackessben a srácok mindenféle fegyverrel lövöldöztek a saját tökeikre, sokkolózták egymást, és hányást ettek.
Ezek olyan élmények, ami legtöbb embert megtörné. Mégse neveznénk sorstragédiának a szenvedéseiket. Rád bízom kitalálni, hogy miért nem.
Jul 31, 2019 18:25:52
sodika
Jul 31, 2019 18:31:43
Történelmi sorsszerűség, hogy egyetem nélkül nincs meló, gyakorlat nélkül még csak olyan meló van, amiből még nem lehet megélni.
Azt persze naivitás volt feltételeznem, hogy más is olyan, mint én, és segítséggel változtatni tud az életén, de ez a tapasztalat is csak a saját kiválóságomat szerettette meg velem.
Azt persze naivitás volt feltételeznem, hogy más is olyan, mint én, és segítséggel változtatni tud az életén, de ez a tapasztalat is csak a saját kiválóságomat szerettette meg velem.
Jul 31, 2019 18:31:43
D.Dezső
Jul 31, 2019 18:33:54
Csak egy kis vidám érdekesség a Youtube világából.
Két vlog epizód melyeknek címe teljesen ugyanaz.
A Sodié 7 hónappal előbb került ki.
HOGYAN JUTOTTAM KI NÉMETORSZÁGBA? | SoDI vlogja S02E49
Published on 10 Dec 2018
Vlog 1#_ Hogyan jutottam ki Németországba?
Published on 26 Jun 2019
És most jöjjenek a megtekintések:
Sodi: 904 views, magához képest nem is rossz, na de nézzük a másikat
..... dobpergés ......
Szegezdi Szabolcs: 33,694 views
Nagy tapsot kérünk Szegezdi Szabolcs autószerelőnek akinek csupán csak 1 éve került fel az első videója és már 11,002 subscribernél jár.
Na kérdezhetjük a torz arcú fiú mióta videózik és milyen sikerrel?
A Sodivlog első része több mint 2 éve került fel és a mai napig összesen 526 subscribert gyűjtötött ... Hát igen ez nem túl nagy eredmény.
Lehet még sem értelmiségivel van dolgunk ha egy autószerelő feleannyi idő alatt 64-szer jobb eredmény ér el nála?
Költői volt a kérdés, hát persze, hogy egy igazi gyengeelméjű balfasz a Sodi :)
De tekintsék meg addig is Szabolcs videóját, a Sodié úgy is csak ócska hazudozás:
www.youtube.com/watch?v=AxIo0UqLWxE
Két vlog epizód melyeknek címe teljesen ugyanaz.
A Sodié 7 hónappal előbb került ki.
HOGYAN JUTOTTAM KI NÉMETORSZÁGBA? | SoDI vlogja S02E49
Published on 10 Dec 2018
Vlog 1#_ Hogyan jutottam ki Németországba?
Published on 26 Jun 2019
És most jöjjenek a megtekintések:
Sodi: 904 views, magához képest nem is rossz, na de nézzük a másikat
..... dobpergés ......
Szegezdi Szabolcs: 33,694 views
Nagy tapsot kérünk Szegezdi Szabolcs autószerelőnek akinek csupán csak 1 éve került fel az első videója és már 11,002 subscribernél jár.
Na kérdezhetjük a torz arcú fiú mióta videózik és milyen sikerrel?
A Sodivlog első része több mint 2 éve került fel és a mai napig összesen 526 subscribert gyűjtötött ... Hát igen ez nem túl nagy eredmény.
Lehet még sem értelmiségivel van dolgunk ha egy autószerelő feleannyi idő alatt 64-szer jobb eredmény ér el nála?
Költői volt a kérdés, hát persze, hogy egy igazi gyengeelméjű balfasz a Sodi :)
De tekintsék meg addig is Szabolcs videóját, a Sodié úgy is csak ócska hazudozás:
www.youtube.com/watch?v=AxIo0UqLWxE
Jul 31, 2019 18:33:54
-
Jul 31, 2019 18:37:38
Történelmi sorsszerűség, hogy egyetem nélkül nincs meló, gyakorlat nélkül még csak olyan meló van, amiből még nem lehet megélni.
maradjunk a lényegnél: az, hogy németországban a nulláról indulva 3 és fél év alatt csináltál magadnak 9 millió forint adósságot, abban semmilyen sorsszerűség nincs. ez tisztán a te debilséged eredménye. milyen kiválóságról beszélsz? egy idióta vagy, Hahó!
Jul 31, 2019 18:37:38
sodika
Jul 31, 2019 18:40:09
Menj a picsába. Az van emögött, hogy az önéletrajzos epizódomra sorban kaptam az olyan megjegyzéseket, hogy az én sulimmal és szakmámmal persze hogy kijutottam.
Hogy egy értelmiségi sikert ér el, az nem érdekel senkit, ezért nincsenek nézőim rá.
A prolik a magukhoz hasonlóak sikereire kíváncsiak, mert az ad nekik erőt a kitörésre.
Hogy egy értelmiségi sikert ér el, az nem érdekel senkit, ezért nincsenek nézőim rá.
Jul 31, 2019 18:40:09
D.Dezső
Jul 31, 2019 18:42:59
"Hogy egy értelmiségi sikert ér el, az nem érdekel senkit, ezért nincsenek nézőim rá.
A prolik a magukhoz hasonlóak sikereire kíváncsiak, mert az ad nekik erőt a kitörésre"
Jah értem, szóval túl kevés a szellemi fogyatékos a Youtube-on ezért te nem tudsz erőt adni nekik a kitöréshez :)
Csak nem bedurvult a fogyi-szatír?
A prolik a magukhoz hasonlóak sikereire kíváncsiak, mert az ad nekik erőt a kitörésre"
Jah értem, szóval túl kevés a szellemi fogyatékos a Youtube-on ezért te nem tudsz erőt adni nekik a kitöréshez :)
Csak nem bedurvult a fogyi-szatír?
Jul 31, 2019 18:42:59
-
Jul 31, 2019 18:44:17
Menj a picsába. Az van emögött, hogy az önéletrajzos epizódomra sorban kaptam az olyan megjegyzéseket, hogy az én sulimmal és szakmámmal persze hogy kijutottam.
ez csak egy a téves következtetéseid milliói közül. semmivel nem tudod megalapozni. úgy értem tényekkel. a legjobban a szakmunkásokat keresik. egy autószerelő bármikor talál munkát.
Jul 31, 2019 18:44:17
sodika
Jul 31, 2019 18:47:53
Számoljunk. Úgy lesz egy 9, hogy 1-et félrerakok tartalékba. Ez már csak 8.
Kettőt kölcsönadtam, az jön vissza. Ez már csak 6.
Kettőből összeraktam a videós felszerelésemet. Ez már csak 4. Ezek már megvannak.
Egyet kvázi befektettem. Ez már csak 3.
1 arra ment el, hogy otthoni saramat rendeztem, meg anyámat támogattam. Ez már csak 2.
Ok, másfél meg arra ment el, hogy hülye voltam az albérletben.
Fél meg a túl sok játékszoftverre. De már azok is megvannak.
Kettőből összeraktam a videós felszerelésemet. Ez már csak 4. Ezek már megvannak.
1 arra ment el, hogy otthoni saramat rendeztem, meg anyámat támogattam. Ez már csak 2.
Jul 31, 2019 18:47:53
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 31, 2019 18:51:53
x9)
Te ostoba fasz. Az amit te a hitelből "félreteszel", az nem megtakarítás, az mínusz, az infláció meg a kamatok miatt.
sodika
Jul 31, 2019 18:53:31
Megtakarítás, mert tartalék.
Jul 31, 2019 18:53:31
Örebro
(
x17)
Jul 31, 2019 18:56:33
x17)
az a bunös, hogy elsz!
de jo visszaolvani azt amit az elsö hiteledcfelvetele utan megfogadtal, azt sem tartottad be, ezt sem fogod, de innentöl game over .
szerző
Jul 31, 2019 18:57:39
mi az istent vartyogsz te értelmiségi?
Jul 31, 2019 18:57:39
D.Dezső
Jul 31, 2019 18:58:14
"Számoljunk. Úgy lesz egy 9, hogy 1-et félrerakok tartalékba." - Odafogod adni Márknak meg kurvákra költöd.
Kettőt kölcsönadtam, az jön vissza. - Sosem kapod vissza
Kettőből összeraktam a videós felszerelésemet. - 1-2 év múlva elévül/elveszted/tönkreteszed
Ez már csak 9. Ezek már megvannak.
Egyet kvázi befektettem. - kvázi lehúzták, szóval elment.
1 arra ment el, hogy otthoni saramat rendeztem, meg anyámat támogattam. - Hazugság anyádnak jó ha 2-300 k küldtél a rokonodnak meg kevesebb mint 160-al tartoztál.
Ok, másfél meg arra ment el, hogy hülye voltam az albérletben - Hülye voltál/vagy mert lehúzott a főbérlőd.
Fél meg a túl sok játékszoftverre. De már azok is megvannak. - És a 3/4-ét fel sem bontottad a többivel meg a tutorial pályát sem tudtad átvinni, kurva jó befektetés. Balek vagy
Kettőt kölcsönadtam, az jön vissza. - Sosem kapod vissza
Kettőből összeraktam a videós felszerelésemet. - 1-2 év múlva elévül/elveszted/tönkreteszed
Ez már csak 9. Ezek már megvannak.
Egyet kvázi befektettem. - kvázi lehúzták, szóval elment.
1 arra ment el, hogy otthoni saramat rendeztem, meg anyámat támogattam. - Hazugság anyádnak jó ha 2-300 k küldtél a rokonodnak meg kevesebb mint 160-al tartoztál.
Ok, másfél meg arra ment el, hogy hülye voltam az albérletben - Hülye voltál/vagy mert lehúzott a főbérlőd.
Fél meg a túl sok játékszoftverre. De már azok is megvannak. - És a 3/4-ét fel sem bontottad a többivel meg a tutorial pályát sem tudtad átvinni, kurva jó befektetés. Balek vagy
Jul 31, 2019 18:58:14
Örebro
(
x17)
Jul 31, 2019 18:58:27
x17)
gyagyås hol a link amin låtszik a 3 %-os kamat, angolnåzol, mert megint hazudsz. ugye azt tudod, hogy nem csak kamatot kell fizetned? hogyne tudnad, hiszen 28 felevet rontottad az egyetemeken a levegöt.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 31, 2019 18:59:20
x9)
Megtakarítás, mert tartalék.
Nem az. Azt a pénzt ugyanúgy vissza kell adnod, és nem fedezi majd a tartozást, hiába nem költöd el és "tartalékolod". A bankot az kurvára nem érdekli hogy Herr Kisch a kispárnájában tartotta azt a pénzt, ők le fogják verni rajtad a kamatot is, ha 1000 eurót tartalékolsz, akkor ezer eurót, és a kamatokat.
NY
Jul 31, 2019 18:59:23
Márk haverodat és a kis barátait hányszor szoktad leprolizni egy nap?
Ja, hogy őket nem mered.
Pedig a definíció szerint kurvára prolik, igaz?
SODI, PROLInak tartod a miskolci haverjaidat?
Erre válaszolj, te gyáva szar!
Jul 31, 2019 18:59:23
Örebro
(
x17)
Jul 31, 2019 19:02:33
x17)
megtakaratiås = ha a megszerzett vagyonodbol megmarad es nem költöd el,ha van tartozåsod, mårpedig van akkor az nem megsporolt, hanem a kölcsönt csökkentö vagyon ami a kölcsönadoe.
probåltam ugy leirni, hogy te gyagyås es meg a moskolci cigåny is megertse.
probåltam ugy leirni, hogy te gyagyås es meg a moskolci cigåny is megertse.
sodika
Jul 31, 2019 19:02:58
Az van, hogy hittem a hirtelen nehézségekben. Most már tudom, hogy azok mindenkinél újratermelik magukat, akik nem hajlandók a komfortzónájuk hátrahagyására. Feneketlen kút.
Jul 31, 2019 19:02:58
Örebro
(
x17)
Jul 31, 2019 19:04:42
x17)
Az van, hogy hittem a hirtelen nehézségekben. Most már tudom, hogy azok mindenkinél újratermelik magukat, akik nem hajlandók a komfortzónájuk hátrahagyására. Feneketlen kút.
gyagyås kibasztak es a stressz meg a magåny hozott vissza? miert nem a miskolci roma baråtnöddel beszelsz messengeren?
Fekete bikapata
Jul 31, 2019 19:08:25
A te sikereidre ki kíváncsi, Gyagyás?
Jajj, mit kérdezek, miben vagy te sikeres?
Volt olyan dolog, amiben sikered volt???
Anyád minek örül veled kapcsolatban?
Sorold, Gyagyás!
Jajj, mit kérdezek, miben vagy te sikeres?
Volt olyan dolog, amiben sikered volt???
Anyád minek örül veled kapcsolatban?
Sorold, Gyagyás!
Jul 31, 2019 19:08:25
egyik olvasó
Jul 31, 2019 19:08:31
Értelmiség-A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Sajátosságai:
-nem rendelkezik felsőfokú iskolai végzettséggel
-hivatásszerűen és rendszeresen részt vesz a masztipartykon
-nyelveket nem beszél, felfogása beszűkült
-az információs anyag birtokában és annak mobilizálásával tölti fel faszverő videóit az internetre
-a korábbi társadalmak által felhalmozott szellemi értékeket nem ismeri, de szeret fütyizni és a piki-pukit, meg a hitelfelvételt
-a tudomány, a művészetek stb. területein önálló alkotótevékenységet fejt ki, új értékeket hoz létre az interneten lásd Fapoleon
Sajátosságai:
-nem rendelkezik felsőfokú iskolai végzettséggel
-hivatásszerűen és rendszeresen részt vesz a masztipartykon
-nyelveket nem beszél, felfogása beszűkült
-az információs anyag birtokában és annak mobilizálásával tölti fel faszverő videóit az internetre
-a korábbi társadalmak által felhalmozott szellemi értékeket nem ismeri, de szeret fütyizni és a piki-pukit, meg a hitelfelvételt
-a tudomány, a művészetek stb. területein önálló alkotótevékenységet fejt ki, új értékeket hoz létre az interneten lásd Fapoleon
Jul 31, 2019 19:08:31
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 31, 2019 19:09:53
x37)
A sorstragédia az, amit elszenvedsz, rajtad kívülálló okokból, mint pl a zsidók elhurcolása. A te tragédiád csak és kizárólag neked köszönhető. Saját kezűleg basztad el az életed a felismerhetetlenségig. Sőt, jobbat mondok! Annak ELLENÉRE basztad el, hogy minden irányból mindenki segíteni próbált neked. Tehát nem csak szarból vagy, de a jótanácsok is leperegnek rólad.
sodika
Jul 31, 2019 19:14:09
Az hozott vissza, hogy várom ezt a szar hitelt, és addig nincs idegem mást csinálni.
De postára adni is legfeljebb pénteken fogom tudni, mert addig várom a másik két banktól az augusztus 12-re aktualizált papírokat (eredetileg a mai napra kértem őket).
De postára adni is legfeljebb pénteken fogom tudni, mert addig várom a másik két banktól az augusztus 12-re aktualizált papírokat (eredetileg a mai napra kértem őket).
Jul 31, 2019 19:14:09
Örebro
(
x17)
Jul 31, 2019 19:15:03
x17)
Az hozott vissza, hogy várom ezt a szar hitelt, és addig nincs idegem mást csinálni.
mår a faszveres sem segit gyagyås?:-)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 31, 2019 19:16:22
x37)
Endre, te magadat értelmiséginek tartod? Milyen jogon? Digitális segédmunkásként dolgozol, német szinten gombokért. Legmagasabb végzettséged: érettségi + sajtpapírok felnőttképzésből. Nem tájékozódsz, nem olvasol, kifejezetten műveletlen vagy (disszertálni, gázai piramisok, Kolozsvár = székelyföld, stb), a legostobább hoaxokat is kritika nélkül beszopod. Mondj már kérlek legalább 1 okot, amiért értelmiséginek kéne lenned.
Örebro
(
x17)
Jul 31, 2019 19:16:53
x17)
gyagyås, biztos jol ertetted mit irt neked a bank? hiszen måsnap, hogy beadtad te irtad " szinte mår megvan a hiteml", akkor most nyemejtem!
Sodi konteo
Jul 31, 2019 19:26:11
Endre vagyok 38 éves informatikai szakmunkás.
Berlinben élek, jelenlegi élettársam Manfred, egy gáláns német úr, akivel közösen bérelek lakást.
Én Németországba jöttem, édesanyám, Gyurcsána Ferenc, Fannie Mae, Freddie Mac és a világválság és mások hibájából.
Vállalkoztam, hogy megvalósítsam magam európa egyik melegfővárosában.
Arra hívlak titeket, hogy fedezzétek fel velem a németországi buzistrandok, homokos szaunák és swingerbárok sötét bugyrait!
Az igazán bátor követők minden héten pénteken 16:00 órakor megtekinthetik szatír vlogomat, amiben a nudista strandok szomszédságában található
erdőben, bozótosban, kisebb nagyobb susnyásokban csörtetve-csoszogva, a növényzet mögött bujkálva próbálom férfiak péniszét lencsevégre kapni.
HA szerencsénk van, lehet hogy az én XXL-es szamárfaszomat is megmutatjuk valakinek.
Kedvelem a kütyüket, szeretek más férfiakkal fiúkkal számítógépes játékokat játszani, 13 éves internetes jelenlétem után már 500 feliratkozóval rendelkezem.
Legfőbb hobbim a hitelfelvétel, kedvelem az autista körmondatokat és senkinek nem hiszek el soha semmit amit mond.
Rövidtávú céljaim között szerepel a sörivás, az 50000 eurós hitel álomhatár elérése, nem feltétlenül később mint 2020 január 1, ami egy szép kerek szám.
További rövidtávú céljaim fontossági sorrendben: maszturbáció, legkevesebb munka elvégzése legtöbb idő alatt, további sikeres befektetések üzlettársaimmal, raviolikozerv.
Legnagyobb sikeremet nehéz kiemelni, talán az volt, amikor kiderült, hogy meg tudom nyalni a fütyim végét.
Főellenségeim: Targó manó, Manfréd papa, a rendszer, a nők, mások
Jul 31, 2019 19:26:11
D.Dezső
Jul 31, 2019 19:27:13
"Az hozott vissza, hogy várom ezt a szar hitelt, és addig nincs idegem mást csinálni.
"
Szóval akkor kibasztak melóból? De kurva szomorú ez... Ha nincs hitel nincsenek "barátok" nincsen faszveretés cseh lányokkal, van a segély meg a kellemetlen felkérdezések Srekktől...
"
Szóval akkor kibasztak melóból? De kurva szomorú ez... Ha nincs hitel nincsenek "barátok" nincsen faszveretés cseh lányokkal, van a segély meg a kellemetlen felkérdezések Srekktől...
Jul 31, 2019 19:27:13
IsmeretlenJoAkaro
Jul 31, 2019 19:28:54
En amugy viccen kivul azert szurkolok, hogy kapja meg a recskas a hitelt. Szerintem senki szamara sem kerdeses, hogy elobb vagy utobb a fejere fog dolni a hitelpiramis. Aminel nagyobbra epul, annal latvanyosabb lesz a buko. Plusz sanszos hogy a kovetkezo megallo a Blaha Lujza ter, vegallomas. Az meg meg kar lenne, egyelore meg szorakoztato a musor
Jul 31, 2019 19:28:54
Fekete bikapata
Jul 31, 2019 19:29:21
Haladsz azért a melóval, Gyagyás?
Ott bent, tudod?!
Ott bent, tudod?!
Jul 31, 2019 19:29:21
sodika
Jul 31, 2019 19:42:04
Pont most értem el, hogy 10 évre visszamenőleg megvan az aktuálisan utoljára közölt pesti ksh átlag nettó.
Innentől most ténysterűen az van, hogy szüleim beraktak 6 évesen az iskolába, és attól a pillanattól kezdve, hogy kijöttem onnan, jobban keresek, mint a legtöbb pestí.
Ha ez a kudarc, mi a faszom lenne a siker?
Innentől most ténysterűen az van, hogy szüleim beraktak 6 évesen az iskolába, és attól a pillanattól kezdve, hogy kijöttem onnan, jobban keresek, mint a legtöbb pestí.
Jul 31, 2019 19:42:04
Örebro
(
x17)
Jul 31, 2019 19:46:53
x17)
Pont most értem el, hogy 10 évre visszamenőleg megvan az aktuálisan utoljára közölt pesti ksh átlag nettó.
te idegbeteg fasz, hiåba mantråzod amit, ha egyszer elertel az ut vegere, hitellel hitelt, nem a hosszu elet titka! ha mår faszsågokat nyomd arra vålaszolj:
mennyi megtakaritåsod van, miota kileptel ( kibasztak ) az egyetemröl?
mennyi megtakaritåsod van miota nemetorszågban vagy?
csak minuszod van, az, hogy kapsz/kaptål fizetest nem jelent semmit, mert többet költöttel, mint beveteled volt, ennyire egyszeru ez.
sodika
Jul 31, 2019 19:52:51
Ezek a tények.
A pesti nettó 294 322 Ft
Most 2009 augusztus 1-től vagyok 295 228 Ft-on.
Beadtak anyámék suliba, kijöttem, és azóta alázom a legtöbb pestit.
Ez van.
A pesti nettó 294 322 Ft
Ez van.
Jul 31, 2019 19:52:51
Fekete bikapata
Jul 31, 2019 19:56:49
Ezek a tények.
A pesti nettó 294 322 Ft
Ez van.
A pesti nettó 294 322 Ft
Ez van.
Adósságban tuti...
Jul 31, 2019 19:56:49
sodika
Jul 31, 2019 19:59:06
Most lett kész a SoDI.
Innentől nem szólt az bele nekem senki. A suli végétől megvan a mostani pesti nettó. Ez pont 10 éve volt, és pont addig jártam suliba.
Innentől nem szólt az bele nekem senki. A suli végétől megvan a mostani pesti nettó. Ez pont 10 éve volt, és pont addig jártam suliba.
Jul 31, 2019 19:59:06
Örebro
(
x17)
Jul 31, 2019 20:00:46
x17)
Most lett kész a SoDI.
mennyi penzed van ami a sajåtod???????
Örebro
(
x17)
Jul 31, 2019 20:01:50
x17)
Ezek a tények.
A pesti nettó 294 322 Ft
Ez van.
A pesti nettó 294 322 Ft
Ez van.
Örebro
(
x17)
Jul 31, 2019 20:03:29
x17)
gyagyås anyådra valo tekintettel, bår nem erdemli meg a ven kurva, megis ha felkötöd magad akkor ujszåszon, nem kell fizetnie a hazaszållitås költsegeit.
sodika
Jul 31, 2019 20:04:40
Kész a SoDI.
Innentől nem szólhat be neki senki.
Innentől nem szólhat be neki senki.
Jul 31, 2019 20:04:40
legtöbb pesti
Jul 31, 2019 20:04:56
mi viszont nem járunk masztipartikra, nincsenek trolljaink és nem megyünk az utált trollfórumunkra, hogy csökkentsük az idegességet, amit a totális életképtelenségünk és valóság szembejötte okoz.
Jul 31, 2019 20:04:56
Zsénó
(
x22)
Jul 31, 2019 20:08:54
x22)
Mindkettő.
sodika
Jul 31, 2019 20:11:38
Kész.
A SoDI.
A SoDI.
Jul 31, 2019 20:11:38
-
Jul 31, 2019 20:18:48
Pénzért se tudsz barátokat szerezni?
Jul 31, 2019 20:18:48
sodika
Jul 31, 2019 20:19:18
Kész van.
Jul 31, 2019 20:19:18
D.Dezső
Jul 31, 2019 20:19:46
menjél inkább öregember fütyiket fotózni a bozótosba, szatír - sodi!
nagy lehet a baj, ha már 3-4 napja vedel és itt a fórumon produkálja magát a bohóc
nagy lehet a baj, ha már 3-4 napja vedel és itt a fórumon produkálja magát a bohóc
Jul 31, 2019 20:19:46
regginsnarT
(
x1)
Jul 31, 2019 20:20:31
x1)
Sodi a téliruha még a postán van?
sodika
Jul 31, 2019 20:26:52
Készsodi.
Jul 31, 2019 20:26:52
-
Jul 31, 2019 20:27:49
Szerintem drogozik vagy gyócerre iszik, ez a mai roham nagyon kemény!
Vaaaaaagy
Annyira reszket és annyira bántják a cunya trollok, hogy ő is meghuzza a nénik copfját.
Recskás beléd látunk, ismerünk mint a rossz pénzt, mindig amikor nagy bajok történnek idejössz taknyos nózival és amikor beledörgölik a saját szarodba az orrod akkor megsértődsz, magyart gyalázol, magadat sikeresnek hazudod, értelmiséginek hívod magad.
De mind tudjuk, hogy te milyen minőségű ember vagy.
Kívánok neked nagyösszegű magáncsőd hitelt, belebuksz mint mindenbe.
Vaaaaaagy
Annyira reszket és annyira bántják a cunya trollok, hogy ő is meghuzza a nénik copfját.
Recskás beléd látunk, ismerünk mint a rossz pénzt, mindig amikor nagy bajok történnek idejössz taknyos nózival és amikor beledörgölik a saját szarodba az orrod akkor megsértődsz, magyart gyalázol, magadat sikeresnek hazudod, értelmiséginek hívod magad.
De mind tudjuk, hogy te milyen minőségű ember vagy.
Kívánok neked nagyösszegű magáncsőd hitelt, belebuksz mint mindenbe.
Jul 31, 2019 20:27:49
Fekete bikapata
Jul 31, 2019 20:28:37
Persze, hogy kész a Sodi!!! :)
Totál kész, pasztmek!!! LOL
Napok óta folyamatosan vedelsz, most is be vagy baszva!
Szét basz az ideg, hogy mi lesz a hitelkiváltó hitellel...
Non-stop itt vagy a fórumon, ahol elmondanak minden hülyének; ahelyett, hogy terveznéd a miskolci barátoddal az augusztusi utat! ;)
Ilyenkor hol vannak a barátok, shikerember???
Totál kész, pasztmek!!! LOL
Napok óta folyamatosan vedelsz, most is be vagy baszva!
Szét basz az ideg, hogy mi lesz a hitelkiváltó hitellel...
Non-stop itt vagy a fórumon, ahol elmondanak minden hülyének; ahelyett, hogy terveznéd a miskolci barátoddal az augusztusi utat! ;)
Ilyenkor hol vannak a barátok, shikerember???
Jul 31, 2019 20:28:37
dicsekvési kényszer
Jul 31, 2019 20:28:41
Kész.
A SoDI.
A SoDI.
gondolom amíg nem folyósítják a hitelt itt fogsz őrjöngeni, annyira kész vagy
Jul 31, 2019 20:28:41
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 31, 2019 20:30:26
x9)
Alapszabály: Aki hitelfizetésre vesz fel hitelt, az proli.
Univerzum
Jul 31, 2019 20:32:35
Készsodi.
Gogol:-Egy őrült proletár naplója.
Jul 31, 2019 20:32:35
sodika
Jul 31, 2019 20:32:43
Sodikész.
Megyek is ünnepelni.
Megyek is ünnepelni.
Jul 31, 2019 20:32:43
-
Jul 31, 2019 20:32:47
Á szóval ideges sodi a sodi. A hitel miatt. Pedig eddig az volt, hogy mindegy megkapod-e vagy sem.
Jul 31, 2019 20:32:47
Univerzum
Jul 31, 2019 20:34:52
Sodrák.
Te hitelt már nem kapsz. Minden a fejedre fog omlani márkica ,törpapa,devizás ott fog hagyni mint a szarát amint megneszelik hogy nincs pénzed. Elhiheted ezek a paraziták 7 próbás lumpenprolik akik simán kiszaglalják ha valakinek nincs van vagy pénze.
Kész a sodi a proli sodi akinek csak érttségie van a proli sodinak.
Te hitelt már nem kapsz. Minden a fejedre fog omlani márkica ,törpapa,devizás ott fog hagyni mint a szarát amint megneszelik hogy nincs pénzed. Elhiheted ezek a paraziták 7 próbás lumpenprolik akik simán kiszaglalják ha valakinek nincs van vagy pénze.
Kész a sodi a proli sodi akinek csak érttségie van a proli sodinak.
Jul 31, 2019 20:34:52
dicsekvési kényszer
Jul 31, 2019 20:36:40
Sodikész.
Megyek is ünnepelni.
Megyek is ünnepelni.
ez a beszéd sneci, amíg működik a kártya használni kell! nyomhatnál ünneplős lájvot, menne a donét
Jul 31, 2019 20:36:40
-
Jul 31, 2019 20:37:31
Devizás haver rgyik legjobb huzása:
Már fizetnie kellett volna de még kitalált valamit hogy jovo héten már tuti eladja a lakást, majd lehuzta Recskást még 300ra majd bejelentette, hogy a Balatonon piheni ki a devizakárosultságot.
Kibaszott nagy arc
Már fizetnie kellett volna de még kitalált valamit hogy jovo héten már tuti eladja a lakást, majd lehuzta Recskást még 300ra majd bejelentette, hogy a Balatonon piheni ki a devizakárosultságot.
Kibaszott nagy arc
Jul 31, 2019 20:37:31
Örebro
(
x17)
Jul 31, 2019 20:38:16
x17)
gyagyås te trollkodsz, de jol csinålod:-)
-
Jul 31, 2019 20:39:15
Abból látszik hogy mennyire sikeres a sodi, mennyire nem magányos, és milyen jó befektetés volt miskolci cigány barátokat venni, hogy csak a trollok állnak szóba vele.
Milyen érzés sodi, hogy mindenki leszar, és oda kell tolni a púpod az ellenségeidhez, csak hogy szociális interakcióba lépj valakivel, amíg nincs pénz új barátokra?
Milyen érzés sodi, hogy mindenki leszar, és oda kell tolni a púpod az ellenségeidhez, csak hogy szociális interakcióba lépj valakivel, amíg nincs pénz új barátokra?
Jul 31, 2019 20:39:15
-
Jul 31, 2019 20:41:10
Ja és Márk úgy szarja le egy hete, hogy még ezen a héten kényszerszabadságra küldték. De ugye nincs pénz, nincs chatelés. Így van sodi?
Jul 31, 2019 20:41:10
símanó
(
x3)
Jul 31, 2019 20:44:08
x3)
+ fütyi!
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 31, 2019 20:46:16
x9)
Gagyás, azt a 20k fütyit amit valami magyar weblap összegányolásáért kapsz havonta, azt még mindig az anyádnak küldöd, vagy csak bejelentetted?
vajdasági
Jul 31, 2019 20:50:09
Én (átszámolva) kb. 600 eurót keresek havonta, szerb dinárban. Ez nem sok pénz, de meg lehet belőle élni. Namármost, hitelem nincsen, van egy saját tulajdonú lakásom (nem örökölt - vettük), fél éves fizetésemnek megfelelő félretett pénzem a bankban, rövid távú és hosszú távú céljaim....
Jul 31, 2019 20:50:09
-
Jul 31, 2019 20:53:26
Geci már engem is a frász kitör, sok volt ez egyszerre, gyagyás el ne baszd azt a kurva hitelkérelmet mégegyszer, nem fogok kibírni még egy hetet ilyen auticunamiban.
Mit álmodtál?
Srekk papa mit adott ma enni?
Wc-t kitakarítottad remélem?
Mivel ünnepelsz ma?
Mit álmodtál?
Srekk papa mit adott ma enni?
Wc-t kitakarítottad remélem?
Mivel ünnepelsz ma?
Jul 31, 2019 20:53:26
Fekete bikapata
Jul 31, 2019 20:53:32
Sodikész.
Megyek is ünnepelni.
Megyek is ünnepelni.
Autofelláció???
A hátad bírja még???
Jul 31, 2019 20:53:32
Szerb kurvák
Jul 31, 2019 20:58:55
Sodikész.
Megyek is ünnepelni.
Megyek is ünnepelni.
* megint gumikesztyűben dolgoznak este *
Jul 31, 2019 20:58:55
Jószívű troll
Jul 31, 2019 21:00:47
Kérném a trollégákat, hogy holnapig, amíg ki nem józanodik a sodi, ne hergeljük mindenféle valósággal. Tudjuk hogy már kinézte melyik berlini S-Bahn elé ugrik majd, ezért amíg tart a nyuginélküli stressz, hagyjuk hogy elsörözgessen és pityeregjen magányosan magában.
Jul 31, 2019 21:00:47
kramalon
(
x8)
Jul 31, 2019 21:02:06
x8)
Te és az a havi 750 fütyi az mi a kurva isten faszára ment el? Nem ért volna rá a drón a picikli meg a többi szar amikor már összespóroltad a pénzt?
Fekete bikapata
Jul 31, 2019 21:02:21
Gyagyás, nagyon be vagy szarva attól, hogy ha nem lesz lóvé, akkor Márk szarik rád???
Ja várjál, még így is szarik rád, hogy egy luxusutat azért megelőlegeztél neki...
Még jó, hogy elintézted a nyugodt pábdzsizást neki! ;)
Mi lesz később, Gyagyás???
Ja várjál, még így is szarik rád, hogy egy luxusutat azért megelőlegeztél neki...
Még jó, hogy elintézted a nyugodt pábdzsizást neki! ;)
Mi lesz később, Gyagyás???
Jul 31, 2019 21:02:21
Budai-úrifiú
(
x9)
Jul 31, 2019 21:03:14
x9)
Endre, milyen érzés hogy még a hivatalosan fogyatékos, redneck Chris-channél is szánalmasabb vagy?
Képzeld el, az a retard pénzt tudott csinálni a papírmasé Sonicokból meg a zsírkrétával rajzolt képregényeiből!
Te mit tudsz felmutatni kontent terén?
Képzeld el, az a retard pénzt tudott csinálni a papírmasé Sonicokból meg a zsírkrétával rajzolt képregényeiből!
tyodika
Jul 31, 2019 21:06:07
Endre, milyen érzés hogy még a hivatalosan fogyatékos, redneck Chris-channél is szánalmasabb vagy?
Tyemmit és Márk a hibás, mert nem brainstormingoltunk. Az ő hibája hogy nincsenek nézők és én ezt sosem gondoltam volna róla, hogy valaki erre képes.Képzeld el, az a retard pénzt tudott csinálni a papírmasé Sonicokból meg a zsírkrétával rajzolt képregényeiből!
Még bedobom a 8. sört és teljesen kész leszek. Márk. Mindegy.
Jul 31, 2019 21:06:07
-
Jul 31, 2019 21:07:06
Zsodrák, ha már ennyire készen vagy, akkor azt áruld már el, hogy beférsz-e még a szobába a sok kütyütől? Ha költöznöd kell (nem feltétlenül azért mert kibasznak), akkor hogyan akarod azokat magaddal vinni? Vagy otthagyod és mindenből újat veszel?
Jul 31, 2019 21:07:06
sodika
Jul 31, 2019 21:09:03
Idén arra ment el sok pénz, hogy odamentünk valahova ahova a rendes kaja-pia két személyre sok volt. A Twitch stúdió ára úgy ment az egekbe, hogy még az itt-ott vásárolt ruhákra is azt mondtam sokáig, hogy nem kell megadni, építsd be a stúdióba.
Ezért is nehéz meghatározni a pontos összeget, de szerintem valahol 2000 euró környékén lehet mindennel együtt.
Ezért is nehéz meghatározni a pontos összeget, de szerintem valahol 2000 euró környékén lehet mindennel együtt.
Jul 31, 2019 21:09:03
Fakenguru
(
x5)
Jul 31, 2019 21:09:28
x5)
Nyilván nem fogsz válaszolni gyagya, de hátha abbahagyod az egyik legnagyobb balfaszságod hangoztatását.
Azt állítod, kurvázni erkölcstelen. Rendben. El tudnád mondani, miért az? Jogi fogalmakkal, abban úgyis jó vagy, igaze?
Hát azért hetyetye.
Azt állítod, kurvázni erkölcstelen. Rendben. El tudnád mondani, miért az? Jogi fogalmakkal, abban úgyis jó vagy, igaze?
Mocorgó NAV
Jul 31, 2019 21:10:10
Na jó, még este jön egy szöveg fészre, és utána hírzárlat.
Idén bevált, ezután is be fog válni.
Pl. most hiába mocorogna a NAV, ugyanúgy üres számlát találna a végrehajtó, mint Pesten a Budapest Banknál. És nem tudhatjátok, mikor érdemes ugrasztani őket, mi a jó időzítés, mikor lesz ismét tiltható bevételem, na meg hogy lesz-e egyáltalán.
Mert ugye ha az új meló ELŐTT ugranak, akkor megúszom.
El lenne könyvelve sikertelen behajtásnak, a német melóm pedig egy régi, elavult információnak.
Szóval elemi érdekemben áll ebben a kérdésben mostantól kezdve tökéletes információszegénységben hagyni titeket, és a helyes időzítés vonatkozásában semmilyen információmorzsát nem adni, éppen ezért így is fogok tenni.
Idén bevált, ezután is be fog válni.
Pl. most hiába mocorogna a NAV, ugyanúgy üres számlát találna a végrehajtó, mint Pesten a Budapest Banknál. És nem tudhatjátok, mikor érdemes ugrasztani őket, mi a jó időzítés, mikor lesz ismét tiltható bevételem, na meg hogy lesz-e egyáltalán.
Mert ugye ha az új meló ELŐTT ugranak, akkor megúszom.
El lenne könyvelve sikertelen behajtásnak, a német melóm pedig egy régi, elavult információnak.
Szóval elemi érdekemben áll ebben a kérdésben mostantól kezdve tökéletes információszegénységben hagyni titeket, és a helyes időzítés vonatkozásában semmilyen információmorzsát nem adni, éppen ezért így is fogok tenni.
Endre, úgy informáltak minket hamarosabb komolyabb összeg érkezik német számlájára, esetleg ez megfelelő alkalom uraságodnak egy aprócska inkasszócska intézéséhez?
A magyar állam mindig örül amikor egy hazafi jelentkezik, hogy törlessze a számlát.
Utólagosan is köszönjük közreműködését és a náci német bankok adatszolgáltatási kötelezettségét, jó látni hogy egy adós bevallja és önkezével szignózza a németországi adósságait.
Hosszú, békés adósságtörlesztésben teli öregkort kivánunk!
Jul 31, 2019 21:10:10
-
Jul 31, 2019 21:10:19
Ruhákat is a twichtálló kontójára vásárolt Márk? Te teljesen fogyatékos vagy?
Jul 31, 2019 21:10:19
símanó
(
x3)
Jul 31, 2019 21:10:20
x3)
ezek nem élvezeti cikkek, hanem egy menő influenszer kreatív kellékei!
Fosni fogja. Márk. Mindegy.
113 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™